31 december

Hej
 
Idag är det fullt upp.Tråkigt nog har gymmet skumma öppettider nu när det är massa röda dagar, så det blev inget gym idag heller och imorgon är det stängt så det blir väldigt ont om träning nu.  Men men. Jag har i alla fall bestlutat, EFTER MYCKET OM OCH MEN, att låta mej själv bryta mitt uppdrag bara för en dag. Det är ju trots allt nyårsafton och jag ska iväg på en middag.
Det blir väldigt svårt att undvika alkohol ikväll tror jag. Efter middagen ska jag till baren där jag ska börja jobba. Jag är lite osäker på om jag ska festa eller jobba, men jag antar att det blir en mix. Oavsett vad tänker jag ta det väldigt lugnt och tänka så mycket som möjligt på mitt lilla uppdrag.  Det är ju inte jättekul att bryta det men, som sagt, för att det är nyårsafton. Jag antar att det går att förlåta.
 
Så.. min dag. Herregud. Jag ska strax sticka iväg och kolla om det finns någon mataffär öppen. Mitt kylskåp är helt tomt och jag skulle behöva en flarra vin.
Efter det måste jag bestämma vad jag sak ha på mej, till råga på allt ska jag nog bestämma två outfits - en för middagen och en som passar bättre om jag ska jobba. Sen är det ju allt annat - dusch, smink, hår..
Det var något mer jag skulle göra, men det har jag såklart glömt. Hmm...
 
Anyway..
 
Hoppas ni alla får en bra nyårsafton
 
 

Dag 5


Easy things are never easy


Klänning

Hur fin var inte den här?? Och billig var den ju också.  
 

30 december

Hej
 
Så var det söndag igen. Jag har väldigt svårt att fatta att det snart är ett nytt år. Det här året har gått så himla fort! Mina 3 månader här i Spanien har nog gått fortast av allt tror jag!
 
Det är, som sagt, söndag idag och söndagar är vilodag. Tja, kanske inte för mej men för alla andra. Idag ska jag försöka städa här men först ska jag plugga. Eftrersom gymmet är stängt på söndagar blir det inte någon träning idag, men det är ju vilodag. Städningen är ju rätt svettig så den får väl bli min träning.  
 
Hoppas ni får en bra söndag
 

Dag 4

Idag har jag varit dålig och bara slappat hela dagen. Förhoppningsvis kanske jag kan ta igen det imorgon.
 
 

Skor

Visst jag älskar klumpiga dojor med feta klackar och tjocka plattåer, men det vore ju lögn att säga att man inte går fram som 15 elefanter med dom. Dom är ju inte direkt feminina. Ibland vill man bara trippa runt i ett par riktit söta små skor eller hur?
 
 

Lookbook Inspiration


29 december

Hej
 
Nu är min sömn officiellt förstörd. Jag somnar aldrig före 4 numera och även om jag borde gått upp när alarmet ringde, gjorde jag inte det. Idag kände jag för att bara ligga kvar och dega i sängen. Det var kanske inte så jättesmart. Jag gick i alla fall inte upp förrän vid 16.00, lagom till att Harry Potter började på 3:an . Så just nu sitter jag och kollar på filmen och ska snart få i mej lite mat.
Jag kan ju råglömma att sova i natt i alla fall. Förhoppningsvis kommer jag på något vettigt att göra.
 
Hoppas ni får en bra lördag
 

Kvällshumor


Dag 3

Nästa dag på mitt uppdrag klar.  Det går fort det här!
 

Rea

Nu när det är rea överallt tänkte jag tipsa om att BikBok har dom här snygga skjortorna på rea.  Det finns inte så många kvar så skynda på för att få.
 
 
 

Sen lunch

Idag har inspirationen varit som bortblåst, det är därför jag inte har bloggat.
 
Det enda jag kan säga är väl att jag var duktig och tog mej iväg till gymmet när jag vaknade. Spinning 50 minuter, som planerat, och efter det gick jag direkt upp på löpbandet en stund. Mer om det sen.
 
När jag kom hem satte jag igång en film och käkade lunch.. lunch och lunch förresten. Jag gymmade från 14.30 - 16.30 så jag käkade "lunch" vid 17.00.
Jag var i alla fall svinhungrig när jag kom hem och vad fick man att äta lixom??
 
Ett glas apelsinjuice, en avocado, lite kvarg och ett jävla ägg.
 

28 december

Hej
 
Hoppas allt är bra med er denna fredag. Själv är jag lite stressad. Jag fattar inte varför jag sover så länge när jag väl har somnat. I natt somnade jag väl runt 3 och vaknade inte förrän strax efter 13.00! Det suger verkligen! Jag önskar att jag kunde sova 7 timmar och sen vara pigg, som en normal människa. Men nej.
 
Jag var fortfarande trött när jag tvingade upp mej själv men nu är jag i alla fall pigg.  Jag har precis övertalat mej själv att dra till gymmet om 10 minuter för att köra ett svettigt spinningpass, följt av ännu mer träning bland maskinerna. Heja mej lixom.
Spinning.. nej.. jag vill inte.
Jag gillar inte alls spinning, men lyckligtvis är det i alla fall lite roligare än att springa på ett löpband i en timme. Thank God typ.
 
Resten av min fredag blir lugn och skön. Jag ska äntligen ta mej tid och se en film.  Jag vet att Happy feet går på tv ikväll, men vet inte om jag ska se den. Jag har tänkt se en film varje kväll den här veckan men gym och annat har kommit emellan. Så okej to be honest.. det är 3 dagar som jag har fått klara mej utan en film.
 
Nej.. bråttom bråttom bråttom.
 
Ha en bra fredag och vi hörs sen
 
 
 

Dag 2

Home sweet home. Usch idag var jag ännu mer otaggad på gymmet men jag tog mej iväg. Undrar hur länge jag kommer palla tvinga mej själv på det här sättet.  Dag 2 avklarad  - 30 more to go.
 
 

Worn by Stuumpan

 
Slänger upp dagens outfit lite snabbt nu innan jag sticker iväg.
 
 
♥ Jeans - Gina
♥ Tröja - Pimkie
♥ Skinnväst - En liten skinnaffär
♥ Glajor - Åhléns
♥ Skor - GoJane
♥ Ringar - Bioux Brigitte
♥ Ring (tummen) - Marknad
 

Min dag

Idag har det varit en stressig dag.. utan att jag egentligen har gjort något. Jag satt på mötet, och där satt jag ju mest bara.. eller tja, för att vara ett möte måste jag säga att jag blev oerhört trött i skallen. Från spanska, till engelska, till svenska, tillbaka till spanska, elgelska, spanska, engelska, spanska. Jag vet inte vad jag heter längre.
Men jag är i alla fall glad att jag har fixat det här.  Förhoppningsvis lär jag mej språket snabbare nu.
 
Mötet tog dock ganska lång tid, så jag antar att det är därför jag är lite stressad. Jag kom hem vid 18.00 så fitball-passet var ju bara att glömma. Däremot börjar bodycombaten klockan 20.00 så det tänkte jag väl i alla fall försöka hinna med.
Jag skyndade mej in i köket, lagade mat och nu har jag slängt i mej det för att strax packa träningsväskan och sticka iväg till gymmet. Hujeda mej säger jag bara.
 
Jag har i alla fall kirrat ett jobb.  Det är bara det att chefen idag på mötet gick igenom massor om det och jag satt mest och nickade och fattade ingenting. Jag hoppas att det blir en snabb ändring på den saken.
 
Idag fick jag ha smink igen.  Det är ju väldigt sällan jag har det nuför tiden. Se vad fin jag är.
 

Sallad

Jag älskar att känna mej nyttig!  Det är synd att choklad är så himla gott.
Här är i alla fall min lunch, och nyttigare blir det eftersom jag snart ska hoppa upp på cykeln och cykla till Torrevieja. Det tar typ 15 minuter så det blir sammanlagt 30 minuters cykling.  hmm.. undrar varför jag skrev det. Jag cyklar ju till Torrevieja 5 dagar i veckan för min kurs.  Det går fort att glömma sina rutiner när man har semester.
 

27 december

Hej
 
Så var det redan torsdag! Veckorna springer verkligen fram och jag hänger verkligen inte med!
 
Idag har jag i alla fall en fullspeckad dag. Först och främst ska jag käka lite strax. Det blir en snabbt ihopslängd sallad bara. Om en knapp timme ska jag börja göra mej i ordning och sen sticka iväg till det där mötet. Usch jag undrar verkligen hur det ska gå.
Jag brukar vara nervös inför såna här möten i Sverige och nu är det i Spanien!
Dessutom råkar snubben jag ska ha mötet med vara en person som inte bara babblar väldigt fort, utan också mumlar extremt mycket. Risken att jag inte ska förstå ett smack är rätt stor och risken att jag kommer stå och nicka och låtsas att jag förstår är ännu större.
Det var så jag gjorden är jag var där i lördag.  Visst catchar man en del men när man sen tänker efter ett tag senare blir man plötsligt osäker på om man har förstått det viktigaste. Men frågar man för mycket är risken att man förlorar allt så man får helt enkelt chansa.
Än så länge har det väl gått ganska bra, eftersom jag i alla fall har fått till dert här mötet.
 
Vi får se hur det går. Wish me luck med det!
 
När jag kommer hem igen måste jag plugga och käka lite innan jag ska sticka iväg till nästa möte. Antingen blir det ett möte med löpbandet och maskinerna eller så blir det ett möte med en stor blå boll.. hmm..
En sak är i alla fall spikad - Bodycombat.
 
Ha en bra torsdag people
 
 
 
 

Slumdog millionaire

Tänkte tipsa om att Slumdog millionaire går på 7:an ikväll. Ni som inte har sett den borde verkligen göra det. Den är inte bara grymkt välgjord, den är också riktigt bra och skildrar en verklighet många människor lever i. Det är helt klart en av dom bästa filmerna jag någonsin sett och jag har sett måååånga filmer.  Jag tror jag ska se den faktiskt. Just nu går Pirates of the caribbean på 4:an, för er som vill se den  Själv skippar jag nog det och tar en lååång dusch istället.
 

Dag 1

Nu är jag tillbaka igen. Jag har pluggat och varit på gymmet.  Jag var sjukt otaggad på allt idag, men har ändå varit duktig och fixat både plugg och 2 timmar på gymmet.  Första dagen på uppdraget avklarad!  31 to go.
 

26 december

Hej
 
Jag fattar inte vad det är med mej! Jag sover nästan ingenting längre och ändå kan jag inte sova på nätterna. Inatt somnade jag runnt 4 tror jag. Jag är så himla trött på att somna på morgonen och sova halva dagen.
Jag kom i alla fall upp strax efter 13.00 och jag hoppas verkligen att jag kan sova ikväll.
 
Den timmen som jag har varit vaken har deti alla fall hänt massor! Eller egentligen inte. Jag har käkat lite.. MEN! Jag var ju och sökte lite jobb i lördags och en av 3 chefer som jag pratade med hade skrivit till mej på facebook efter det. Men det såg jag inte förrän nu när han skrev igen. Tyspikt!!
Hur som heslst har vi bokat ett möte nu.  Jag, lilla jag, har bokat mitt livs första möte på spanska.  Och jaa... jag hade google translate till hands  Mest för att se till att jag verkligen fattade vad han skrev och vad jag svarade.  Det kan bli jävligt pinsamt annars. Men nu suger ju google translate ganska ordentligt, så man får väl nästan fastställa att jag skötte jobbet själv.
 
Resten av dagen ska jag plugga plugga plugga!! Viktigt viktigt viktigt!! och sen ska jag till gymmet och spränga min kropp.
 
Hoppas ni får en bra onsdag
 

Mitt uppdrag

Imorgon kör jag igång mitt "uppdrag".  
 
Anledningen till att kör igång just imorgon är för att mitt gymkort går ut då så jag ska köpa en ny månad och också för att julen är över så då blir det lättare. Det går ju inte att vara nyttig under julen.
 
31 dagar med massa do's och dont's. Det ska bli intressant att se hur det går. Inte ens på helgerna får jag äta något "gott". Träningen kommer bli maxad (som om den inte redan är det ) och det hela går ut på att se hur mycket jag kan förändra på en månad. Snacka om vit månad. Här är lite grejer som är big dont's
 
 

Lookbook Inspiration


Taken 2

Nu har jag äntligen sett Taken 2.. eller tja.. inte NU men för några dagar sen  Den var hur spännande som helst och jag gillade den verkligen!! Två ord helt enkelt: Grymt grym!
 
 
 
 
 

Snyggt från Nelly

Just nu har Nelly massa fina basplagg till bra priser.  Gud vad jag skulle behöva det. Jag har shoppat massa byxor på sista tiden så nu blev det plötsligt ännu tydligare hur mycket jag behöver köpa saker till överkroppen. Här är några fina plagg.
 

Skor

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i kilklackar. Jag vet inte varför men jag har bara tyckt att det är riktigt fult helt enkelt.
Men jag måste erkänna att det långsamt håller på att vända lite. Dom här skulle faktiskt kunna få inleda mina fötters kilklackskarriär.  
 
 
 

25 december

Hej
 
Idag har jag varit sjukt seg hela dagen. Jag gick inte och la mej förrän vid 4.30 i morse och då kunde jag inte somna. Jag tror att jag somnade vid 7-tiden och sen ringde mitt alarm 10.30.
Jag gick upp, lindade in mej i täcket, släpade mej ner till soffan och där har jag suttit hela dagen. 7:an visade nämligen dom nya avsnitten av Dallas och även om jag aldrig sett serien förut, fick jag ett litet sug att streckse en serie. Tänkt och gjort.
 
Nu är serien slut. Jag är trött, seg och mår illa av att jag inte har rört på mej. Tur att jag ska börja ett nytt uppdrag imorgon. !
Nu ska jag försöka ta till några krafter och plugga lite.
 
Hoppas ni har haft en bra juldag
 

Fräschast i stan

Nu är jag stolt över mej själv igen.  Ett tag tänkte jag att jag omöjligt skulle hinna med det men det gjorde jag.  Ansiktsmask, ricinolja, hårtvätt, hårinpackning, hemmagjord scrub, fotfil, fotkräm, rakhyvel och hårolja. Det känns hur bra som helst nu.  Det som behövdes var att fixa mina fötter. Det har jag behövt i flera månader och äntligen är det fixat  Fotfil, min hemmagjoda scrub, fotkräm och nagellack gjorde susen.  Jag klippte av en bit av mitt hår också. Luggen blev skitful, men om några dagar är den nog fin.
 

Julafton 2012

Min julafton blev inte riktigt som jag först planerat. Jag hade ju tänkt mysa med massa lussebullar och en bok men min kära mamma hade helt andra planer.   Redan igår gav hon mej mitt lilla uppdrag.
 
 
Hon skrev ner hela uppdraget på spanska och det första jag skulle göra var att cykla iväg till en affär idag efter gymmet och köpa något gott att äta och sen ta kort på det när jag kom hem.
När jag hade gjort det skulle jag komma hem och svara på ett antal frågor hon skrivit på spanska. Efter det fanns det en oavslutad mening i beskrivningen och jag lovar att jag inte hade en susning om vad hon hade i kikaren.
 
Efter gymmet cyklade jag iväg till carrefour och köpte lite grejer och det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en as sjukt bild på mej tillsammans med det jag hade köpt.  När jag hade svarat på alla frågor sa mamma att jag skulle fråga henne "fågel, fisk eller mitt emellan", så då gjorde jag det och när hon svart mitt emellan fick jag springa iväg och leta efter mina julklappar.
Min galna mamma hade tydligen gömt paket här i huset när hon var här i november. Det är helt otroligt att hon lyckades både handla och gömma paketen utan att jag märkte något eller att jag hittade paketen sen när hon åkt hem.
Min mamma är duktig på sånt där med överraskningar. Hon lyckas alltid på ett eller annat sätt, men visst har jag helt galna historier om hur det har blivit ibland när hon ska överraska. Tyvärr är det nämligen så att personen hon ska överraska alltid går och köper det hon köpt eller gör det hon tänkt göra, precis innan hon ska komma med sin överraskning. Det är alltid lika kul.
 
Anyway. När jag hade hittat paketen satte vi igång skype och så öppnade jag paketen tillsammans med en del av min lilla familj.  Det var mysigt faktiskt. Jag hade aldrig något emot att vara ensam idag, men när vi väl satt där på skype insåg jag att det nog inte kunde bli bättre än det var just då.
 
 
Jag fick 4 paket från mamma, mini och pappa och i varje paket låg en liten lapp.
 
 

Min kväll i bild


24 december

Hej
 
Hoppas eran julafton har börjat bra. Själv kom jag faktiskt iväg till gymmet  Men tyvärr fick jag avsluta mitt pass efter 45 minuter. Plötsligt började jag må sjukt illa, jag var sekunder från att spy, började kallsvettas, fick svårt att andas och kroppen blev helt skakig. Det kändes typ som en gigtantisk nikokick fast värre. Jag tror att det beror på flera saker men en av anledningarna var nog att jag inte direkt hade laddat med bra energi. Jag hade bara slängt i mej lite youghurt och en liten macka innan jag stack iväg.
Men men, 45 minuter i alla fall. 20 minuter på löpbandet och sen var tanken att jag skulle gå igenom mage, rygg, armar, ben och rumpa (eftersom gymmet är stängt imorgon passar jag på) men jag kom inte längre än till rygg och mage.
 
Well, well, sånt som händer. Även om jag fortsatte trots mitt illamående är jag glad att jag tillslut gav upp. När man plötsligt bara orkar lyfta hälften av vad man brukar orka då är det dags att lyssna på kroppen.
 
Efter gymmet åkte jag iväg till carrefour för att genomföra ett litet uppdrag som mamma gav mej igår.  Hor är söt hon. Hon, som morsa, har nog bad feelings över att jag spenderar julafton ensam så hon har gjort ett lite spel till mej. Jag har strax genomför allt jag skulle.
 
När jag var och handlade passade jag på att handla hem lite saker för ett mysigt hemma-spa så det ska jag pyssla med om ett tag.  Jag har behövt göra något åt mina fötter sen jag kom hit och nu ska det äntligen bli av.  Jepp jepp..
 
Sen har jag väl inte så mycket mer att säga just nu tror jag.
 
Ha en bra julafton gott folk
 

God jul!

Så var det faktiskt julafton igen och jag kommer fira min helt annorlunda. I 19 år har min julafton sett mer eller mindre likadan ut. Självklart har det varit lite förändringar här och var genom åren, men i stort sett har det varit samma stuk.
I år blir det annat.
 
I år ska jag verkligen försöka komma iväg till gymmet. Problem: Jag tror att gymmet bara är öppet till typ 14.00 och jag fattar inte hur i hela fridens namn jag ska klara av att ta mej upp, med tanke på att jag dragit om dygnet. Klockan är 1.30 och jag är inte ens trött! Det ser verkligen inte ljust ut.
 
Hur som helst ska jag i alla fall försöka.
 
Om jag kommer iväg till gymmet ska jag träna stenhårt så länge som möjligt och sen ska jag bara ha en mysig kväll hemma. Jag ska läsa min bok, titta lite på film och äta alla lussebullar jag har kvar.  Sounds like a plan!
 
God jul
 

En julklapp

Herregud jag har helt glömt bort bloggen idag! på samma sätt som jag glömt att både städa, tvätta, plugga och allt annat jag skulle göra idag.
 
Istället har jag ägnat dagen åt att leta galet efter ett par skor jag har velat ha hur länge som helst och efter att ha letat i flera veckor har jag inte bara äntligen hittat ett par - jag har också betällt 2 par!  Eller rättare sagt - Pontus beställde  Just nu är jag världens lyckligaste.
 
Här är ett par. Dom andra får ni vänta med att se tills jag kommer till Sverige och tar kort på dom.
 
 
 
 
 

23 december

Hej
 
Jag har haft en jobbig natt igen. Det är så trist när man inte kan sova, när man ligger och vrider och vänder på sej och kollar på klockan hela tiden. Jag tror att jag somnade vid 6 i morse. Självklart har jag vridit om dygnet lite och det suger!
Jag ska göra mitt bästa för att vrida tillbaka det, nu när jag kommer behöva köra tidig träning några dagar. Gymmet har nämligen speciella öppettider nu i mellandagarna - jag vet dock inte vilka.  Men jag gissar att det är några timmar på förmiddagen bara.
 
Men hörni? en dag kvar till julafton, hur känns det?
För mej känns det inte ett smack. Jag sitter här i Spanien med strålande sol över 25 graders värme och dessutom ska jag gymma imorgon.  Inte mycket till julafton för mej inte.
 
Nåja, det är söndag så gymmet är stängt. Istället ska jag sysselsätta mej med mina vanliga söndagssysslor - städa, tvätta, diska och sånt.
Sen jag flyttade hit har jag faktiskt , hör och häpna, börjat gilla den där lilla söndagsrutinen. Det är inte världsakul just när jag håller på men jag älskar när jag är klar och är helt svettig. Det känns som att man har fått ett litet träningspass då, men egentligen handlar det nog mest om att rörelse i den här värmen över lag framkallar svett.
 Men jag låtsas gärna.
 
Hoppas ni får en mysig söndag
 

Lookbook Inspiration


Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag.
 
 
♥ Skinnbrallor - Gina
♥ Skjorta - Gina
♥ Väst - Newlook
♥ Ringar - Bioux Brigitte
♥ Ringar - Marknad
♥ Glajor - Åhléns
♥ Boots - GoJane

Hallongrottor

Igår kväll fick jag plötsligt ett ryck och bakade hallongrottor.. usch jag gillar verkligen inte det namnet.  Det låter perverst.
 
Hur som helst har jag aldrig gjort såna förut, men jag googlade upp ett recept och sen slutade det med att jag gjorde ett eget recept och bara använde mej av temperatur och tid från receptet. Man ska ju tydligen ha vaniljsocker och bakpulver men det tyckte jag verkade onödigt så jag körde på ett vanligt hederligt pajrecept: mjöl, smör och socker - hela kostcirkeln.
 
Vad tycker ni om mina julkulor som jag har gjort själv?  Fina va?
 
 
 

Videoblogg


Fredagskrubb

Jag tänkte visa lite snabbt vad jag åt igår, för det blev så himla gott.  Det är en rätt man kan göra på väldigt många olika sätt men jag gjorde en köttfärsblandning med gul, röd och grön paprika och rödlök. Sen behöver man såklart såna där pastaplattor. Tyvärr köpte jag en sort som var väldigt mini mini så tyvärr blev det inte så mycket av min blandning i rullarna - men tillräckligt tycker jag.  Om man vill ha någon sås eller salsa till så brukar tomat vara ganska bra. Många över på ost också men jag ville inte fläska så mycket. Jag nöjde mej med lite tacosalsa och lite turkisk youghurt och massa sallad.  Mums!!
 

22 december

Hej
 
Jag hoppas att ni har haft en bra lördag. Själv har jag varit ute i solen hela dagen  Det har varit hela 30 grader i skuggan idag! Helt sjukt!!
Men jag klagar verkligen inte. Jag cyklade ner till Torrevieja centrum, lämnade mitt CV på några ställen och sen satte jag mej i solen med en bok och en liten masäck bestående av kvarg, hallon och mango  Hur mysigt låter inte det?!
 
Ikväll blir det som vanligt en lugn och skön kväll.  Mitt liv alltså.
 
Här är lite bilder som jag tog idag.
 

Vi firar med ett skämt

 
Nu när jorden inte gick under idag är ju den här bilden ganska komisk.  Men i övrigt tycker jag att det är hemskt att spekulera kring jordens undergång. Om jorden så ska gå under ett visst datum finns det ändå inget vi kan göra åt det. Varför oroa människor i onödan. Dagen kommer när den kommer och det finns inget sätt att förbereda sej inför den. Okej om det var så att ett specifikt land skulle gå under, då kan det ju vara bra att gå ut med det så folk har en chans att dra därifrån. Men om hela klotet exploderar.. well, shit happens, som Abraham sa.

Rygg och armar

Nu är jag hemma från gymmet.  Åh vad jag har varit duktig!!
 
Innan gymmet åkte jag och handlade lite mjölk, apelsiner och vatten och då passade jag på att köpa min efterlängtade choklad så jag var helt enkelt tvungen att vara duktig på gymmet. Jag vägrar ge mej själv choklad om jag inte har bränt ett smack på gymmet.
 
Såå... spinningen var "inställd" - sanning; instruktören dök inte upp. Så jag sprang, sprang och spran som en jäkla tönt för att idag kunna publicera siffror som stämmer på pricken. Förra gången gick dert ju inte så bra, eftersom jag råkade trycka på knappar. Det råkade jag göra även idag, men den här gången var det lättare att räkna ut exakt hur långt jag kom på mina 20 minuter.
 
Idag sprang jag 3,60 km på 20 minuter!!  Jag och mina korta ben är sjukt nöjda kan jag säga. 400 meter till så är jag uppe i ett mål som jag verkligen vill uppnå - att springa dubbelt så fort som man i genomsnitt går.  400 meter är ingenting så det vet jag att jag skulle klara, men det kommer ta ett tag till för just nu får jag verkligen kriga för att komma upp i 3.60 km på 20 minuter. Men fan, en sak i taget.
 
Efter löpningen krigade jag armar och rygg.  Issa är stolt, stolt, stolt.  Speciellt efter som jag ser på tyngden att jag blir starkare. Nackdelen med maskinerna här är att det är 7kg's hopp. Vilket innebär att om jag tycker 25 kg är lätt måste jag köra på minst 32. Är det lätt måste jag köra på minst 39 osv. Ibland kan jag tycka att något är lätt, men inte tillräckligt lätt för att hoppa 7 kg. Men jag antar att man får göra så att man får hoppa 7 kg och typ köra så många man klarar tills även det hoppet blir lite lättare. Daaaaah, det är ju så man blir starkare.  haha.
 
Anyway. Jag har varit grym idag. Som alltid. Svetten sprutar och mina muskler värker alltid på gymmet. Det är så det ska vara.
Härnäst ska jag kleta in olja i håret, sätta igång en film, duscha, titta vidare på filmen, käka choklad och mysa i soffan.
 
 
 

Sugarfree shoes

Åh vad lycklig jag skulle bli om jag hittade alla dom här skorna någonstans. Då skulle jag köpa dom direkt!
 

21 december

Hej
 
Idag är det fredag den 21:a och Hey! vi lever!
 
Jag måste säga att jag aldrig trodde på att jorden skulle gå under, men igår kväll när det började närma sej klockslaget måste jag erkänna att jag blev lite nojig. Jag menar, något som blir så stort att hela världen vet om det är oftast inte nonsens. Men det var det i det här fallet - men oftast är det inte det.
 
Dagens planer är gym, gym, gym och om jag orkar ska jag ta mej ner till Torrevieja och lämna lite CV:n. Jag gissar att jag inte kommer orka det.
 
Hoppas ni får en bra fredag
 

Lookbook Inspiration


Stupid

 
Tell me the truth
or shut the fuck up

Videoblogg


Hemklickat

Så länge som jag har letat efter ett par såna här byxor nu! Just dom här tipsade jag om här i bloggen för ett tag sen, men då ville jag inte ha dom själv. Lagom tills att jag ändrat mej finns dom såklart inte i min storlek. Så började jag min jakt på ett par liknande men det enda jag hittade var byxor med smala ränder eller leggings med breda ränder och jag ville ha byxor med breda ränder.
Alltid är det något huh?
 
Nu har jag i alla fall äntligen hittat ett par. Det blev tillslut dom jag tipsade om men gosh det tog sin tid att hitta dom. Jag fick dom lite billigare , men tja frakten var dyrare så det blev väl typ +/-. Sen blev det såklart några fina saker till men det visar jag upp när jag kommer till Sverige och har öppnat paketet.
 

Dagens

Såhär såg jag ut idag.
 
 
♥ Jeans - Gina
♥ Linne - Gina
♥ Kavaj - H&M
♥ Scarf - Marknad
♥ Glajor - Åhléns
♥ Skor - GoJane
 

20 december

Hej
 
Idag är jag megatrött. Jag kunde verkligen inte somna i natt och klockan bara gick och gick och gick och plötsligt ringde mitt alarm. Så går det när man tar lång sovmorgon.
 
Idag har det inte hänt ett smack. Jag har bara varit på min kurs och sen har jag suttit här och mått smått illa. Vi fick massa kakor idag och jag är ju verkligen inte van vid att trycka i mej massa sånt så jag har känt mej konstig i kroppen hela dagen nu.
Egentligen ska jag vara på gymmet vid 20.00, men jag tror att jag kommer strunta i det. För det första tränar jag inte när jag har sovit såhär lite och är såhär trött. Då sover jag ut istället och kör ordentligt nästa pass - dels för att man skadar sej lättare när man är trött och dels för att man inte kan prestera lika bra. Jag blir så omotiverad när jag plötsligt ser att jag gör sämre än jag brukar. För det andra har jag redan tränat alla muskelgrupper jag brukar träna så musklerna behöver också vila lite.
 
Istället för att träna ska jag snickra ihop en väldigt snål sallad lite senare och bara mysa i soffan. Det finns några få saker att se på tv och sen fick jag plötsligt ett sug att spela tv-spel också.  
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag
 

Dancingqueens

Här är ett litet klipp för er som tycker om att se när jag dansar. Vissa av er gör ju det.  Nu är ju jag i grund och botten ingen dansare men men haha.
Det här var en skoluppgift vi hade i typ 2:an på gymnasiet så den har redan varit med ett tag.
 
 

19 december

Hej
 
Idag är det onsdag och andra dagen den här veckan som min kurs blir inställd. Jag tror att min lärare sa något om skatteproblem eller något. Som tur var slapp jag i alla fall att cykla hela vägen dit idag. Jag vaknde klockan 9.00 av ett sms, stängde av alarmet och somnade om. Sen gick jag inte upp förrän vid 13.00.
 
Min säng är fööööör skön, det går lixom inte att gå upp.
 
Idag ska jag i alla fall försöka plugga lite och sen blir det jättetidig träning idag. Redan klockan 18.00 kör jag igång. Jag tycker egentligen att det är en av dom sämsta tiderna att träna. Allt man ska göra innan blir jättestressigt och efteråt är det försent för att göra något - i alla fall om man, som jag, tränar 2 timmar. Sen ska man ju hem och duscha så det blir mest att man slappar vid tv:n sen. Jag hade hellre haft mer tid nu och tränat senare på kvällen så kan man komma hem och gå och lägga sej nästan direkt. Men men. Zumban är 18.00 så då tränar jag 18.00.
 
Hoppas ni får en bra onsdag
 

Mission complete

Så var man hemma igen. Slut och nyduschad. Den sista energin gick åt till att skära några bitar mango, skala ett ägg, ta ur äggulan, pressa två apelsiner och ta mej till datorn för att skriva detta inlägg.
 
I stort sett hela min kropp värker och det är bara tisdag, så jag fattar inte hur det här ska gå. Hur kommer jag må på fredag lixom.
 
Anyway. Jag klarade mitt mål  Problemet är att jag inte vet exakt med hur mycket, för jag råkade komma åt massa knappar så efter 6 minuter startades allt om. Som tur var hann jag i alla fall se att jag hade kommit upp i 1,06 km då. Jag tror att jag efter 20 minuter landade på 3,66 km. Runt där i alla fall så jag är såklart supernöjd.
Jag brände runt 260 kalorier så det var ju också en förbättring från igår.  Jag skulle gärna vilja klara 4 km på 20 minuter. Det skulle kännas grymt, eftersom man i normalt takt går 1 km på 10 minuter.
 
Men en sak i taget.  
 

Mot gymmet

Nu ska jag strax byta om och sticka iväg till gymmet.  Idag ska jag köra armar och ännu mera mage. Jag brukar alltid köra en klass först och sen efter det springa upp till gymmet och dra i lite grejer, men idag ska jag göra tvärt om eftersom jag vet att zumban inte är tillräckligt jobbig för att mosa mej om jag kör en timme på gymmet innan.
 
Igår sprang jag på löpbandet för första gången på det här gymmet. Det var första löprundan på väldigt länge dessutom.
På 20 minuter sprang jag exakt 3 km.
 
Målet för kvällens träning är såklart att slå det, om så bara med 100 meter men jag ska baske mej komma över 3 km.
 
När jag gymmade i Sverige brukade jag springa 5 km på 30 minuter. Såsmåningom blir såklart målet att slå det.
 
Men jag tar det här såklart den svåra vägen. På 20 minuter ska jag över 3 km. Det blir tufft för mina korta små ben, men klart det går, och klart jag ska.
 
Nog om det. Fokuset idag ligger egentligen på armar. Jag har inte kört det så mycket på sista tiden så egentligen skulle jag behöva mosa dom ordentligt. Och det ska jag.
 
Later
 

Wok á la stuumpan

Jag fortsätter att göra mej själv stolt jag.
Nu har jag lagat middag och ätit upp det och känner mej minst sagt mätt och belåten. Jag slängde i hop en wok ganska snabbt och ärlgit talat, ja jag gjorde mej själv stolt.
För några månader sen klarade jag faktiskt inte ens av att göra köttfärssås och här står jag och gör värsta goda middagarna varje dag.  Ett mirakel har skett!
 
 
Det var faktiskt väldigt lätt att göra den här rätten och det blev sjukt gott.  Dessutom är det faktsikt inte det onyttigaste på menyn, men sånt kan man ju styra över. Man kan ju hälla i 1 liter grädde så har man fixat en trevlig kaloribomb.
Sjävl föredrar jag den smalare vägen. I den här woken är det kyckling, pakrika, lök, lite pasta, soya och lite turkisk youghurt. Mums!
Egentligen skulle det varit nudlar och en annan soya men det fanns inga bra nudlar i affären och soyan var den som den var.  Vill man göra det ännu smalare kan man såklart strunta i både soya och turkisk youghurt. Då blir det ju ganska torrt. Eller så har man kvar soyan och turkiska youghurten och tar bort pastan. Det gör man som man vill men jag kör gärna hela tallriksmodellen jag.

Today I'm wearing this

 
♥ Jeans - Gina
♥ Tröja - Pimkie
♥ Skinnväst - Gina
♥ Glajor - Åhléns
♥ Örhängen - Från Pontus
♥ Boots - GoJane

Nyårsklänning

 
Hur fin var inte den här att ha till nyår?! Jag hade alla gånger kunnat tänka mej att springa runt i den om jag hade firat nyår i Sveige. Men å andra sidan gillar jag ju inte riktgit när det blir "polotröjeeffekt" som jag brukar kalla det. Jag vill gärna ha lite urringning och det beror väl mest på att det ser fruktansvärt löjligt ut att tyget går hela vägen upp till halsen när man har så stora bröst som jag har. Okej om man är platt, då ser det faktiskt ofta snyggt ut men på mej - nej.
Jag brukar känna mej som en uppstoppad falukorv. Men den här klänningen var så himla fin så jag hade kanske kunnat göra ett undantag.  Tur att jag inte ska fira nyår i Sverige, då slipper jag fundera på den saken.
 
För er andra så finns den hos Nelly för typ 500 pix.
 
 

18 december

Hej 
 
Hoppas ni mår bra idag. Själv är jag trött, som vanligt  Det är jobbigt att alltid vara trött, och tar jag en nap är det omöjligt att somna på kvällen sen. Hör ni hur jobbigt jag har det?
 
Klockan är snart 17.00 och jag har hittills haft fullt upp med att handla hem käk och forska om kontantkort. Den dagen jag åker till Sverige måste jag nämligen ha ett nytt nummer, eftersom jag har fryst mitt vanliga. Jag vet ju inte hur länge jag kommer vara i Sverige, men tillräckligt länge för att behöva ett nummer folk kan må mej på. Det känns dock väldigt omständigt att låsa upp mitt SIM-kort för att sen låsa det igen när jag ska tillbaka hit.
 
Som tur var såg jag att comviq skickar ut kontantkort gratis nu. Awesome för mej så jag funtar på att beställa hem ett nu när det ändå är gratis. Jag har försökt ta reda på vad kontantkort normalt sätt kostar men det är väldigt svårt så jag får väl helt enkelt bara sitta här och intala mej själv att jag har sparat massa pengar på att beställa hem det där gratiskortet, även om det säkert finns något finstilt som säger att man måste köpa något för att det ska vara gratis.
 
Ajja.. om ett tag ska jag käka middag och sen blir det som vanligt gymmet. En timme zumba och en timme maskiner.  Jag lever för det där gymmet asså
 

23.30

Nej nu får det vara slut för idag. Jag ska hoppa in i duschen och sen dyka rakt ner i sängen och läsa tills jag somnar.  Fan vad bra jag har det. Om man till och med har tid och lust att läsa en bok - då har man det baskemej bra.
 
Godnatt på er
 

Från min söta madre

Alltså det här är så himla gulligt. Jag var helt enkelt tvungen att ta ett kort och berätta om det.
 
Det var någon dag innan mamma skulle åka tillabaka till Sverige så ja.. det var ett tag sen.  Någon gång i slutet av november. Jag satt i soffan med min lap i knät och gjorde vad jag nu gör när jag sitter vid datorn. Mamma var ute och skulle kolla i affärer efter något och sen skulle vi åka och träna. Tyvärr kom hon hem lite försent så vi hann inte det, men min tränigsvärk sa mej att det inte gjorde så mycket.
 
Vad som i alla fall var så gulligt var att när mamma väl kom hem tittade hon på mej och sen några sekunder senare drog hon upp någut ur en påse och sa: Här! här har du en bamössa.
 
Ja.. som ni ser har jag inte ens öppnat den än.  Men jag tror faktiskt att jag ska införa lite jacuzzibad på lördagar och eventuellt även fredagar och då kommer min älskade lilla badmössa komma väl till pass.
 

Outfit

Såhär såg jag ut idag. Sorry att jag ser så himla trött ut men jag vred om dygnet lite i helgen så det blev inte mycket sömn inatt.
 
 
♥ Skinnbrallor - Gina
♥ Skjorta - Bershka
♥ Halsband - Från Pontus
♥ Skor - GoJane
 

Mango

Jag älskar att äta något som är saftigt och typ exotiskt efter att jag har tränat. I Sverige är det svårt, eftersom vi måste importera såna grejer och det är aldrig lika gott som det är här. Okej, jag veeeet, det är samma grejer men ni fattar väl?
Det är väl jävligt stor skillnad att sitta på en strand i värmen utomlans med det fina turkosa havet och mumsa på en melon, än att sitta på halv taskig sten-sand-strand i blåsiga Sverige och käka en likadan melon.
 
Anyway.. När jag kom hem från gymmet pressade jag ett glas apelsinjuice och skar upp en bit mango som jag åt tillsammans med lite kvarg. Mums!!
 

1:a fitball-passet

Puh! är man trött eller är man trött (?)
 
Jag kom hem för ungefär en timme sen efter 1 ½ timme på gymmet. Mer än så blev det inte idag, och mer än så behövdes inte idag. På måndagar kör jag mage och rygg (mina favorit-muskelgrupper för att pigga upp veckas värsta dag) och eftersom jag testade fitball idag behövde jag inte köra mage och rygg på gymmet efteråt. Fitballpasset var 1 timme rygg och mage. Det var jävligt jobbigt kan säga men såhär efteråt känner jag nog att det kanske var helt okej i alla fall.  Jag tror att jag ska fortsätta misshandla mej själv på det passet varje måndag.
 
Nackdelen är att man inte bränner några direkta kalorier, eftersom det inte är något flås över huvud taget - bara styrka, så efter passet gick jag som vanligt upp till gymmet. Men istället för att gå igenom massa maskiner körde jag 20 minuter på löpbandet. Det var så länge sen jag sprang nu så jag börjar lite lugnt. 20 minuter fick räcka. 3 kilometer och 245 kalorier senare kände jag mej helt snurrig. När jag kom till omklädningsrummet började min hud plötsligt brännas jättemycket. Det var en riktigt skum känsla och en stund kändes det som att jag skulle svimma.
 
Jag lyckades i alla fall ta mej därifrån och uppenbarligen gick även min cykeltur hem också bra.
 
Sjävlklart är jag lite besviken på mej själv och löpningen, men jag tänker inte tillåta mej själv att vara besviken på mej själv så nej. Jag gjorde bra ifrån mej och that's it.
 

Veckans träning

Här är mitt träningsschema för veckan.  Det står två nya saker som jag inte har testat förut - Fitball och Tonificaction.
Jag har sett andra hålla på med det och då blev jag nyfiken. Ikväll ska jag börja med att testa Fitball.  
 
Jag borde verkligen försöka köra mer spinning.. men det är ju tyvärr inte så himla lockande att trampa som en galning i en timme, speciellt inte när man cyklar varje dag redan.
 
 

17 december

Hej
 
Den här måndagen blev inte riktigt som jag tänkt mej. Jag gick upp, käkade frulle, gjorde mej i ordning och cyklade till kursen - bara för att få cykla hem igen.  Jepp.. lektionen var inställd. Och det värsta var att jag kände på mej hela vägen till plugget att den skulle vara det. Men men, en extra cykeltur skadar väl inte. Men jag är sjukligt trött på att cykla samma väg varje dag fram och tillbaka. Hade jag vetat att lektionen skulle vara inställd hade jag ju kunnat cykla åt ett helt annat håll.
Men en extra helgdag är väl egentligen aldrig fel. Istället för att sitta i plugget har jag äntligen betalat räkningar, skönt att ha det gjort.
 
Om en stund ska jag försöka plugga massa massa massa så jag får kläm på något snart och eftersom det är mulet idag blir det perfekt att krypa upp i soffan med en bok efter det.
 
Ikväll blir det träning, finally!
så innan jag gör något annat ska jag knåpa ihop ett träningsschema för veckan.  Schwéét.
 
Hoppas ni får en bra start på veckan
 

Söndag

Shit vad fort dagen har gått! Jag har i alla fall äntligen blivit klar med mina söndagssysslor och jag blev faktiskt riktigt förvånad när jag kollade på klockan.
 
Nu ska jag hoppa in i duchen snabbt och sen slå mej ner i soffan för att käka lite och kolla på filmen som börjar 21.00. Oj.. nu har jag ju bråttom till och med.
 

16 december

Hej
 
Så var det söndag igen. *Snyft*
 
Jag ser verkligen inte fram emot en ny vecka. Jag längtar till gymmet - okej. Men plugget känns välidgt olockande just nu. Jag känner att jag ligger efter så mycket och det går väldigt fort fram nu med massa svåra saker samtidigt, vilket gör att jag tappar motivationen mer och mer. Basra tanken på att det nu kommer 5 nya dagar med massa jobbiga saker och massa jobbiga läxor, får mej nästam att ge upp allt. Men nej, det ska jag inte göra.
 
Schemat för dagen heter typisk söndag. Jag ska plugga, tvätta, diska (jag fattar inte vart all disk kommer ifrån, men plötsligt har jag inga bestick och inga tallrikar) och försöka städa. Att städa blir ingen lätt match eftersom det står grejer precis överallt. Jag börjar bli riktigt trött på det här lilla renoveringsprojektet som absolut var tvunget att dra igång nu.
Irriterande som fan. Men men, det är väl bara att stå ut antar jag, men jag undrar vad som kommer hända med alla grejer när bygget är klart - inte en chans att jag börjar försöka få ordning på det.
 
Ha en bra söndag
 

Underbara klänning

Du får jättegärna ta nästa flyg till Spanien.
 
För er som har en röding över efter allt julklappshandlande finns den på Nelly
 

Filmkväll

För er som ska vara hemma och ta det lugnt ikväll kan jag tipsa om att 3:an bjuder på massa film. Först är det I now prounance you Chuck and Larry och en stund efter det börjar Say it isn't so. Den sistmämnda har jag sett flera gånger och jag kan verkligen rekommendera båda två för er som älskar att skratta. Dom här filmerna är heeeelt galna.
 
Jag ska se båda två jag.  Frågan är om jag kommer klara av att inte köpa choklad nu.
 

HTC

Jag sitter och kollar lite på nya telefoner. Jag gillar ju HTC men funderar iblan på om man ska göra som alla andra och skaffa en Iphone. Men något säger mej att det inte alls är en bra idé, eftersom jag är en väldigt klumpig person som tappar telefonen i golvet rätt ofta. HTC har ju plastskärm som i princip är omöjlig att ta sönder och till och med det lyckades jag med.
 
Jag vet.. det är inte bara det man ska tänka på, men det kan ju vara en fördel att ha en hel skräm. Jag har hört och läst att den här ska vara rätt bra. Jag har ju gott om betänktetid så jag bloggar lite om den så jag inte glömmer bort vad den heter.
 

15 december

Hej
 
Idag har jag en lugn och slapp dag. För någon timme sen cyklade jag iväg för att köra ett svinhårt pass på gymmet, men det blev inte riktigt som jag tänkt mej. När jag kom dit var gymmet stängt så det var bara att cykla hem igen. Jag är faktiskt skitbesviken, men sånt händer. Istället sitter jag och kollar på 3:an som visar film, efter film, efter film och ser till att vara nyttig.
 
Har man inte tränat förtjänar man verkligen inget gott. Ikväll flir det fläskfilé till middag. Det är väldigt fettsnålt kött så det passar mej bra.  Till det blir det massa sallad bara och som kvällssnacks har jag apelsiner, äpplen och mango.
 
Hoppas ni får en bra lördagkväll
 

Stuumpans fruktsallad

 
När jag är sugen på choklad vill jag ha choklad, ingen jävla frukt.
 
Men det här var faktiskt sjuuukt gott.
 
Häromdagen när jag kom hem från gymmet och det var för tidigt på kvällen för att kunna stå sej på ett äpple till nästa morgon, gjorde jag den här fruktsalladen. Lite kvarg eller kesella + frukter man gillar. Apelsinerna här i Spanien är ju obeskrivligt goda och saftiga så det är ju ett måste, svindyra hallon och ett grön äpple på det och sen var min lilla sallad komplett. Hur gott som helst och betydligt nyttigare än choklad.
 
Men som sagt, när jag vill ha choklad tänker jag väl inte ens tanken att äta en frukt istället. Hmm.. jag ska försöka göra det nästa gång även om jag redan nu kan säga att det verkligen inte kommer kännas tillfredsställande.

Outfit

 
♥ Skinnbrallor - Gina
♥ Tröja - Pimkie
♥ Väst - New Yorker
♥ Skor - GoJane 

14 december

Ajja för att släppa ämnet. Det där går ju att vrida och vänta på hur länge som helst så man gör nog bäst i att inte dra i det för länge för det leder oftast inte någonvart.
 
Idag är det dne 14:e december och precis 10 dagar kvar till julafton. Snart var det slut på även detta år. Shit vad tiden går fort! Det går knappt att fatta det.
 
Det är fredag igen och det är jag glad för. ska spendera min kväll framför tv:n tillsammans med en sallad.  Jag trampade iväg till gymmet efter plugget men då var det stängt och tja, har man väl parkerat arslet i soffan är det ju väldigt svårt att ta sej ut igen. Dessutom har jag sjukt ont i knät så jag tror jag ska sitta där jag sitter och försöka komma upp till  spinningen imorgon bitti.
 
Hoppas ni får en bra fredagkväll
 

Det är okej att vara svensk

Hej
 
Idag är jag på lite bättre humör än vad jag var igår kväll. Jag blev jävligt irriterad ett tag, när jag såg att några dockor ska tas bort ur Kalle Ankas jul. Jag tycker väl personligen att man kan se exakt allting ur ett rasistiskt perspektiv om man vill, men varför göra det?
Att ta bort den där dockan förändrar ingenting i värdlen och inte heller tillför det något. Jag kan inte heller förstå vad som gör just dockorna så extrema till skillnad från resten av figurerna. Pizzabagarna i Lady och Lufsen hade varit lättare att förstå. Det kan man ju tolka som fattiga invandrare som står och lagar mat på en restaurang utan gäster och kämpar för att få in några slantar. Det speglar dessutom en del av verkligheten. Men en docka som säger mamma.. jag förstår det verkligen inte.
 
Dessutom måste man väl för fan komma ihåg att detta är ett barnprogram. När jag var liten visste jag inte ens vad rasism var. Ibland undrar jag om jag fortfarande inte har lärt mej vad det är för vissa saker som anses vara rasistika förstår jag mej verkligen inte på. Två exempel är Sveriges nationalsång och svenska flaggan. Vem som än kom på att Sveriges nationalsång är rasistisk har inte förstått texten.
Jag gissar att bland annat "Jag vill leva jag vill dö i Norden" har bidragit till att det blivit som det blivit. Men herrejävlar. Det är inte meningen att hela värden ska sjunga sången, och för guds skull det är en SÅNG. Hade jag varit från vilket annat land som helst i världen hade jag inte sjungit Svergies nationalsång. Men nu är jag från Sverige och vare sej jag vill dö i norden eller inte så är det min sång och jag sjunger den så mycket jag vill, oavsett om jag håller med om allt i texten eller inte. Jag är helt säker på att restens av världens alla nationalsånger inte är till punkt och pricka exakt vad människor tänker och tycker om sitt land men det spelar ingen roll. Jag bor i Spanien men det är klart som korvspad att jag inte börjar sjunga Spaniens nationalsång för det. Men hade jag gått i plugget här hade jag aldrig någonsin ens funderat på att sätta mej upp emot att dom sjunger spanska nationalsången på skolavslutningen.
 
I Sverige fungerar det visst inte riktigt likadant. Någonstans blev det visst förnedrande för alla med utländsk bakgrund att sjunga Sveriges nationalsång så man tog bort den. Det är skamligt av ett land som vanligtvis brukar överösas med fina ord. Visst vi är jättebra. Vi försöker rädda halva världen från krig, vi donerar pengar till fattiga länder, vi krigar inte, vi har uppfunnit bra systen för lagar och diverse olika regler, vi donerar ibland våra organ när vi dör, vissa av oss är blodgivare, vi har alla samma rättigheter och vi försöker att motverka rasism, nazism, mobbing, kriminalitet, cancer osv. MEN vi vägrar vara stolta över att kalla oss svenskar och att flagga med våran blågula flagga är något smutsikgt och fult. Vart i världen hittar man ett land som är så anti sej sjävlt som Sverige?
Det är jävligt synd. Vi har vinter halva året, det är kallt som fan och vi får inte kalla oss svenskar utan att vara rasister. Förutom det är väl Sverige ett rätt bra land.
 
Det där var snabbskrivet mina åsikter. Tja, mina åsikter är väl inte alltid en röd tråd och ibland förstår jag att folk tror att jag är rasist för jag kan ibland uttrycka mej rätt klumpigt och ibland låter jag ilskan ta över och då kan det hoppa ord som får andra betydelser än vad som var menat. Tex. Jag är inte rasist men fan snart blir jag väl det.
Det där är något jag råkat säga i stundens hetta när jag blivit påhoppad för något. Men det gör mej knappast till något jag aldrig kommer att bli, men jag har inget intresse av att övertyga världen om att jag inte är rasist.
 
Jag kan ärligt säga att jag ibland har tänkt "fan jag skiter i allt och blir alkis bara. Är man full hela dagarna slipper man tänka på allt"
Det är något jag tänkt i stundens hetta när jag är ledsen eller förbannad över något som hänt eller i perioder när allt går åt helvete. Sjävlklart slutar jag inte upp som alkis bara för att jag tänker tanken när jag är på ett visst humör.
 
Men jag slår vad om att det skulle vara fan så mycket värre om jag slutade upp som rasist, än som alkis. Fet diss till Sverige för sitt omoderna sätt att tackla att vara ett mångkulturellt land. Utan att vara rasist säger jag: Om man inte klarar av att driva ett mångkulturellt samhälle, då ska man fan inte sätta sej i den situationen.  
 

Arg brud

Nu måste jag skriva av mej lite för jag är så himla irriterad. Min läxa var verkligen pain in the ass idag och jag känner att jag inte fattar någonting och när jag ibland känner att jag fattar visar det sej sen att jag har varit ute och cyklat på helt andra vägar.
Så var det med läxan igår, som vi gick igenom idag. Jag trodde att jag förstod allting och att jag skulle ha alla rätt. Yeah right. 3 av 9. Bra jobbat issa.
 
Idag var läxan vidrig igen och då och då tänkte jag faktist att "ahaaa nu fattar jag", för att på nästa mening tänka " men vafan.. jag fattar ingenting"
 
Hatar det och just nu vill jag bara slänga precis allt i väggen. Nu ska jag gå och dricka lite vatten för att svalka mitt kokande humör.
 
 

Linte längre bort från sladder

 
Igår köre jag rumpa och rygg på gymmet. Jag tycker att rumpa är lite klurigt att träna för det finns inte alltför många övningar. Det värsta jag vet är brudar med sladdriga skinkor. Det ser äckligt ut.. speciellt när dom springer och allt verkligen SLADDRAR.
Fattar att killar kanske är into det men jag skulle aldrig klara av att gå omkring med en sån. Det påminner mej för mycket om en 60-åring tants ass. Nej, fast och fint ska det vara. Och lycklig kan jag vara som tränat kickboxning så länge att jag slipper det där sladdret. Men.. "vad som är fint kan blir sjukt fint" så jag önskar att kunde kriga lika mycket på den fronten som jag gör när jag tränar rygg. Men men.. jag får väl acceptera att det går liiite långsammare, ändock jag sladdrar inte så jag har inte bråttom.

13 december

Hej
 
Torsdag.. snart fredag, ingen är gladare än jag! Jag är så trött på den här veckan. Spanskan är jättesvår och min kropp är trött efter den hårda träningen jag kör varje dag. Att cykla till plugget varje morgon blir bara tyngre och tyngre så jag skulle verkligen behöva ett break nu. Dock blir det ju inget break från träningen bara för att det är helg - tvärt om. På lördag väntar ett mördarpass.
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll. Jag kanske ska ta en vilodag, men är inte säker. Det är torsdag och hittills har jag tränat 6 timmar och det känns väl inte riktigt tillräckligt. Men men.
 
När jag kom hem från plugget idag, kom solen fram och det blev sjukt varmt. Jag la mej i solstolen och deckade efter en stund. Jag sov i nästan två timmar. Det var sååå skönt att ligga i solen, det kändes som om det var sommar igen.
 
Hoppas ni  också har haft en skön torsdag
 
 

Videoblogg

 

Outfit

 
♥ Jeans - Nelly
♥ Blus - H&M
♥ Tröja - BikBok
♥ Glajor - Åhléns
♥ Skor - GoJane

Bjöd på lussebullar idag

Idag fick jag faktiskt ta mej en lussebulle, trots min extremhårda livsstil.  För idag tog jag med 3 och bjöd min lärare och tjejen som går på min kurs (och dom kan ju inte få och inte jag).  Min lärare är från Tyskland och tjejen är från Belgien så ingen av dom hade ens sett lussebullar tidigare. Som tur var tyckte dom i alla fall att dom var goda. Men det är ju rätt självklart när det är min mamma som har bakat dom.  Jag berättar lite mer om det i en videoblogg som kommer upp om ett tag.
 

12 december

Hej
 
Idag käns det inte som att jag har något att säga alls. Jag vaknade, cyklade till plugget, kom hem och nu sitter jag här. Jag har prcis tryckt i mej en liten bit skinka och en liten bit tomat. Om ett tag är det dags för min tidiga middag och sen ska jag cykla tillbaka till gymmet igen.
Jag har ganska exakt två timmar på mej att chilla, käka och plugga. Så tja.. det är väl det jag ska göra nu.
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag hittills
 

00.30

Nej nu ska jag lägga mej i sängen och läsa lite  . Förhoppningsvis somnar jag ganska snart. Det skulle vara skönt att vakna utvilad för en gång skull.
 
Godnatt
 

Efter träning

Såhär återhämtar jag mej efter mitt hårda pass ikväll.   Jag plockade ur äggulan för att skippa onödigt fett såhär på kvällskvisten
 

Muskelslut

Puh!
 
Grym, grymare, issa.
 
Jävlar vad slut jag är.
 
Först blev det en timme zumba och direkt efter det körde jag ett snabbt och effektivt armar och mage, som jag hade planerat. Det tog mej ungefär 40 minuter att gå från trött till helt slut. När jag skulle till omklädningsrummet höll jag på att ramla ner för trappan för att jag var så trött. Det enda jag kunde tänka var: fan vad jag vill hem och nu ska jag vara cykla också.
 
Nu är jag i alla fall hemma och har varit det ett tag. Det ska bli skönt att sova om en stund, nu känner jag hur mycket min kropp behöver vila.
 

Mot gymmet

Så har man laddat batterierna med en film och middag. Nu ska jag dra på mej träningskläder och trampa iväg till gymmet.  Jag föredrar ju kvällsträning men inte riktigt såhär sent. Zumban börjar 20.00 och slutar 21.00 och efter det ska jag köra armar och mage så jag är inte klar förrän 22.00. Egentligen är det ju försent att träna så sent så jag tror att jag kommer försöka köra lite mer effektivt så jag blir klar vid 21.30. Tror ändå att gymmet stänger då så har nog inte så mycket till val.
 
Later
 

Ba gör't

Nej nu är det verkligen dags att sätta igång med spanskan här men guuuud vad jag inte har lust. Tur att det är välidgt enkelt för en gång skull.  Spanskan har verkligen börjat bli riktigt svår nu - även ett lätt språk är tydligen svårt.
 
 

Så jävla underbar

Precis vad jag behövde!
 
 
 

Min lunch

Jag hann inte äta någon riktig frulle så när jag kom hem var jag riktigt hungrig och då serverade jag mej själv det här.. Inte konstigt att jag sitter här och svälter.  okej riktigt så illa är det inte, men lite hungrig är man völ.
 

11 december

Hej
 
Hoppas ni mår bra idag. Själv sov jag inte alls bra i natt så jag har varit svintrött hela dagen, men det har jag tagit igen nu när jag kom hem. Det vore typiskt om jag inte kan sova i natt nu bara för det.  Men jag vägrar gå till gymmet trött så då får det vara så.
Om en stund ska jag sätta igång att plugga. Jag passar på att göra det nu innan gymmet så slipper jag göra det när jag kommer hem och är trött.
Sen blir det en tidig middag, tacka fan för det för jag håller på att svälta ihjäl här, och eter det blir det två timmar på gymmet.  Jag tror att jag ska köra zumba idag. Mitt andra zumbapass, hoppas jag lär mej något snart så jag slipper se sådär dum ut.  
 
Ha en fortsatt bra dag allihop
 

23.00

Nu är det dags för lilla mej att gå och lägga mej. Shit vad duktig jag har varit idag! Plugg, träning, bra mat och värsta plugginsatsen nu på kvällen.  Jag är helt jävla grym helt enkelt.
 
Avslutar dagen med en låt som spelas onödigt mycket här i Spanien.. men jag fattar fan inte varför.
 
 

Avdomnad

Nu är jag tillbaka igen. Jag sitter halvt avdomnad i soffan med ett glas apelsinjuice och ett äpple och tittar på pengarna på bordet. Jag tycker att det är så himla kul när dom svarar fel och förlorar alla pengar.  
 
Nu sitter jag med ricinolja i håret och snart ska jag hoppa in i en varm dusch innan jag ska se på TV3 Dokumentär. Idag är det om otrohet, och ni som följt min blogg ett tag vet ju hur jag drar i det ämnet. Det ska bli kul att se hur andra resonerar.
Men innan dess måste jag hinna med min läxa. Ja.. fullt ös.
 

Mitt nya liv

Nu börjar jag mitt nya liv.  Jag ser fram emot att verkligen lyckas nu. Det finns ju inte mycket som kan gå emot mej. Jag handlar själv så jag bestämmer vad som ska köpa och vad som ska lämnas. Jag har köpt ett gymkort och man är ju alldeles för snål för att strunta i att gå till gymmet när man betalat för det och dessutom cyklar jag till kursen för det är i ända sättet för mej att ta mej tid. Det finns buss men den förstår jag mej verkligen inte på.
 
 
 

Dagens outfit

 
 
♥ Jeans - Gina
♥ Linne - Gina
♥ Sacarf - Spanien
♥ Glajir - Åhléns
♥ Boots - GoJane 

10 december

Hej
 
Jag hoppas att det är bra med er idag, trots att det är måndag. Här är det soligt och jättefint  Det är dock inte supervarmt men inte dirket jättekallt heller. Det är nog varmare idag än det vart på länge, eftersom det inte blåser.
 
Jag hinner tyvärr inte blogga så mycket just nu för jag ska strax sätta igång med en tidig middag och sen slänga på mej träningskläder och sticka iväg till gymmet. Jaa.. jättestressigt. Jag kom hem för typ 40 minuter sen. Då hade jag varit på kurs, "storhandlat" (så mycket man kan med en liten cykel) och kommit hem och strax ska jag iväg igen. Hektiskt liv man lever.
 
2 timmar träning väntar och när jag kommer hem tycker jag att det är alldeles för sent för mej att käka så det blir plugg och sova. Jag ska försäka klämma in något inlägg också.
 
Hoppas ni får en bra kväll.
 

Foxy

För några dagar sen skrev jag om en del av Make up stores kollektion "Bonbon" här är en till jag inte skulle banga på; "Foxy"
 

9 december

Hej
 
Hur är det med er idag?
 
Jag tog en lång sovmorgon igen och min förkylning verkar aldrig släppa. Undrar om det helt enkelt är så att det är för fuktigt i luften så att det inte spelar någon roll hur varmt jag försöker göra det. hmm.. jobbigt som fan är det i alla fall.
Just nu sitter jag och gör mitt bästa för att plugga spanska. Det går inge vidare för det jag gör just nu är verkligen as svårt och to be honest  - jag fattar ingenting av det.
Jag kan snabbt understryka att detta är något jag troligtvis aldrig kommer använda när jag pratar. Det är ju så med språk - vissa saker finns, men används aldrig. På samma sätt finns det ju flera sätt att bygga upp en mening. Typ:
 
Jag sket på mej när jag gick till skolan
Jag gick till skolan när jag sket på mej
Skolan gick jag till när jag sket på mej
 
Alltså då tar man väl det lästtaste.. eller?
 
Jag tror att det är något sånt där jag håller på med just nu, men som sagt så fattar jag ju absolut ingenting. Ajja, bäst jag fortsätter med det jag inte fattar någonting av. FML
 
Hoppas ni får en mysig söndag
 

2.00

Jag ska försöka sova nu. Kvällen har inte varit den bästa, tyvärr. Det värsta är att jag kände på mej att den skulle bli hemsk redan när jag vaknade. Därför låg jag var i sängen betydligt längre än vad jag egentligen borde ha gjort, eller skulle ha gjort en vanlig dag. Just nu önsakr jag väl smått att hag hade legat kvar i sängen hela dagen. Nu ska jag gå och kriga med sängen, tvinga mej själv att somna och förhoppningsvis vakna som en ny människa imorgon. Sömnen brukar låta mej förtränga saker på ett väldigt skonsamt sätt. När det kommer just till den här kvällen har jag ett val att göra. Jag kan låta mej glömma det och ha en bra dag imorgon, eller så kan jag ta tag i det och deala med konsekvenserna. Puh..
 
Godnatt kära människor
 
 

Dear Diary..

You know I can't lie to you, I can't keep a secret from you and I always let you know how I feel. The funny thing is that I never let you know when I feel great. Is it because I never do, or because it's more fun to talk about sadness? I don't know.
 
Dear Diary there is actually not much that I really know of. To be honest; the words "I don't know" are my most used words at the moment. People ask me questions everyday and they don't get any easier to answer. I hoped for some answers from you, but I think I've realised that I've to figure it all out by my self.
 
Dear Diary I don't know what to do, or what to think, or what to say. I hardly know who I am anymore. I feel like a complete different person and it's all so confusing. I wish I could describe how it feels. I want someone to know how it feels to be empty, to cry with no tears, how it feels to be up all night, how to look into the dark and see nothing. I feel so alone sometimes, and when I realise I've noone to tell, I feel even more alone.
 
Dear Diary what should I do? I'm tired of making the wrong decisions all the time, to disappoint people and to sleep with open eyes. I'm tired of everything and I try so bad to change it, but nothing happens.
 
Dear Diary do you believe in a happy ending?
 

Träningsschema

Här är nästa veckas träningsschema.  Det tog ett tag att knåpa ihop det, eftersom jag vill variera klasserna och dom är vid olika tider och sånt. Sen måste jag ju planera in min kurs och plugg och sånt. Fullt upp.  Jag tror dock att det kommer funka ganska bra. Nu ska jag bara planera vilka muskelgrupper som ska köras när.
 
 

Lookbook Inspiration


8 december

Hej
 
Sorry att jag inte har skrivit idag men inspirationen är typ 0,000 just nu. Men jag kan väl i alla fall berätta vad jag har pysslat med ikväll, nämligen - ingenting.
 
Först och främst tog jag en svinlång sovmorgon. Jag somnade inte förrän vid 4 i morse så när mitt alarm ringde var jag inte direkt jättetaggad på att gå upp. Även om jag sov vidare blev jag aldrig pigg men vid 14.00 släpade jag mej upp för att käka lite lunch.
 
Tanken var att jag skulle träna idag men precis när jag skulle iväg började jag hosta jättemycket. Jag var redan seg och lite hängig och hade ont i halsen så istället bestämde jag mej för att tvätta och städa lite. Resten av dagen har jag fortsatt mitt projekt "bli frisk". Jag har druckit massa te och egenpressad apelsinjuce, jag försöker hålla mej jättevarm och jag tycker verkligen att jag gör allt men det tar sin tid att bli frisk.
 
Jag har i alla fall precis snickrat ihop ett träningsschema för nästa vecka så sjuk eller inte - nästa vecka blir det hårdträning igen.
 

Regalo

I torsdags berättade jag att jag hade en ledig dag tack vare att Spanien skulle fira något. Då trodde jag att dom firade att Maria blev på smällen för det var vad jag hade hört. Förmodligen är det väl sant också. Jag har också hört att dom firar något med Paulus.. exakt vad vette tusan. Dagen är också mer känd som spanska konstitutionsdagen.. vilken jag inte heller vet något om.  Med andra ord är det inte mycket jag vet  mer än att man får vara helt ledig och det räcker ju rätt bra för mej.  När jag kom till skolan idag.. (eller aa nu är det ju igår) fick jag, och tjejen jag går min kurs med, presenter av min lärare.  Så himla gulligt av henne.
 
 

Zena dress

 
Jag gillar faktiskt dom här klänningarna från Nelly. En för dag en för natt, men dom verkar dock liiiiite korta tycker jag. Men jag med mina korta ben skulle säkert kunna ha dom utan att visa halva arslet.  349 spänn styck.

Det är jobbigt att vara vampyr idag

 

7 december

Hej
 
Äntligen fredag!! Det här har varit en av dom jobbigaste veckorna sen jag kom hit. Att vara sjuk och ta sej upp tidigt på morgonen för att cykla till kursen har verkligen inte varit kul. Att sen sitta på kursen i 3 timmar, helt dåsig, och försöka förstå något har inte heller varit kul. Jag brukar vara sjuk i max 2 dagar men bara för att jag absolut inte ville bli sjuk nu, tja då höll det minsann i sej. Typiskt!
 
Nu har jag i alla fall en helg på mej att vila upp mej och försöka bli helt frisk. Idag mår jag hyfsat så jag skulle säkert kunna sticka iväg och gymma, men jag lovar att jag skulle få ångra det imorgon så jag tar inte den risken utan vilar en dag till. Ibland blir man liggande en vecka till om man är envis och sticker och tränar när man inte är helt frisk.
 
Idag har jag fixat bredden på bloggen också. Jag har velat göra det såååå länge men eftersom alla bilder jag lagt upp är anpassade efter bredden som varit ser det nu förjävligt ut. Det är inte så kul faktiskt, men jag har velat göra bloggen bredare för att kunna lägga upp större bilder så nu får det väl helt enkelt vara så att alla bilder som kommit upp än så länge, är för små för bloggens nya bredd.
 
Hoppas ni alla mår toppen
 
 

Bonbon

Jag skulle verkligen inte banga på Make up stores nya kollektion Bonbon. Jag vet inte vad som är grejen egentligen - att det är fina färger, eller att man vill ha bara för att dom heter så goda saker.  Oavsett vad, issa vill ha! (Nu lånade jag kanske inte den piggaste bilden från google, men den fick duga)
 
 
 
 
 
 

Fräckis

 

Galaxy leggings

Vad tycker ni om galaxy leggings?
 
 
Jag har precis börjat älska dom! Inte alla men många.  Så idag har jag spenderat i stort sett hela dagen med att leta runt efter dom perfekta. Jag vill gärna har ett par lite ljusare som är blåa och rosa blandat i någon snygg combo. Sen skulle jag gärna köra på ett mörkare par åt der blåa hållet och så får det gärna "hända" något i en annan färg. Röda gillar jag inte riktigt däremot.
Jag tror att det skulle bli sjukt snyggt till ett par svarta boots och något.. hmm.. visst märker man att jag inte riktigt orkar tänka idag (?)
 

6 december

Hej
 
Jag är fortfarande sjuk och nu börjar det faktiskt bli himla långtråkigt. Idag har jag i alla fall en helt ledig dag så jag verkligen kan ta det lugnt och vila upp mej. Egentligen är jag inte supersjuk, det är mest att jag inte har någon somhelst energi i kroppen. Minsta lilla sak är hur ansträngande som helst.
 
Jag ska i alla fall försöka använda någon typ av krafter till att plugga spanska om en stund. Jag har en hel del att tag igen nu när jag har varit en dammtuss i skallen i flera dagar. Det värsta är att jag verkligen inte orkar tänka. Resten av dagen och kvällen blir lugn .. om jag inte piggnar till jättemycket. Då sticker jag iväg och kollar om gymmet är öppet, fast det är det nog inte eftersom det partydag i Spanien.
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag hittills
 
 

Gott á la issa

Gott, sjukt enkelt att göra, passar perfekt om man är sjuk, inte orkar laga mat eller en fredagkväll, dessutom går det fort.  Det jag gjorde räcker till 2 personer (i mitt fall blev det middag och lunch för imorgon), men det kan man såklart ändra, precis som med det man lägger på.
 
Vill man göra som jag gjorde börjar man med att steka kyckligen lite, sen lägger man ingrediernserna i den ordningen som dom står och kör in allt i ugnen i 10-15 minuter.
 

Fejk-brasa

När det är mörkt och kallt här kör jag igång min fejk-brasa. Romantiskt värre, eller hur? haha
 
Ärligt talat lyser den inte upp speciellt mycket och den är inte direkt jättevarm heller..
 
 

Hårtips


Nya skor

Nu har Pontus varit ute i snön och hämtat ett paket till mej.  Bortsett från att jag är sjuk - jäklar vad bra jag har det.  Här sitter jag i en soffa i Spanien och under tiden får jag hem ett paket utan att behöva röra ett finger.
 
I paketet borde det ligga 3 par skor.  Snacka om att jag kommer ha byggt min egen skoaffär hemma hos Pontus innan jag kommer till Sverige. Just nu har jag 4 par som väntar på mej när jag kommer dit.
 
 

5 december

Hej  
Jag hopppas att ni alla mår bättre än vad jag gör idag. Jag mår näligen sämre idag än vad jag gjorde igår - skit med andra ord.
Jag är helt snurrig i skallen och orkar inte göra ett smack. Uppriktigt sagt börjar jag bli irriterad. Här är man duktig och går och köper ett gymkort och allt och precis när jag har gjort det åker jag på det här. Vilken annan vecka som helst hade varit bra.
Jag gör allt för att bli frisk men nej.. det går inge vidare.
 
Imorgon är det något som ska firas här i Spanien igen.. jag tror att dom firar att Maria blev på smällen imorgon för 2012 år sen men jag är inte helt säker. Hur som heslt innebär det en helt ledig dag för mej. Sweet. Det kunde inte komma mer passande däremot.  Imorgon ska jag baskemej bli frisk så kanske jag i alla fall kan ta mej iväg till gymmet på fredag.
På lördag ska något firas igen så undrar om gymmet är stängt då. Great job issa. 1 av 7 dagar på gymmet! Ta det lugnt så du inte inte överanstränger dej vid maskinerna.
 
Hörde att Sverige är mer eller mindre insnöat. Önskar att jag hade ork att tycka synd om er.
 
 

4 december

Hej
 
Idag har jag varit jättehängig hela dagen och det har gått upp och ner hela dagen så jag har inte tänkt skriva mer än så idag. Jag har legat nerbäddad i soffan sen jag kom hem från kursen och snart ska jag ta mej upp härifrån och ta mej till sängen för att försöka sova.
 
Vi hörs imorgon istället
 

Skor

 
Jag älskar min gröna Bowie som jag köpte på Nelly för ganska länge sen. Dom har till och med följt med mej hit till Spanien!
Så när jag såg att Sugarfree shoes har tillverkat Bowie i fler färger tändes en liten låga av glädje inom mej. Och jag som älskar metallic och sånt dessutom.
 
 

Shoppat på marknaden

På markanden köpte jag ett par as söta vantar och ett par skor. Skorna kostade bara 15€ och jag som älskar nitar.
 
Snacka om kap.
 
 
 
Förutom mina jättsöta vantar och dom snygga bootsen, köpte jag även 4 kilo apelsiner. Jag älskar att göra egen apelsinjuice. Det är så mycket godare än att köpa färdig, som dessutom innehåller massa skumma saker. Min egna är bara på riktigt goda apelsiner.  Anledningen till att man passar på att köpa det på marknaden, är såklart för att det är tre gånger dyrare i mataffär. 4 kilo på en marknad kostar oftast €2, vilket är 16 kronor just nu. Det är vad jag kallar cheap  Men när Pontus fick veta att jag hade köpt massa apelsiner skickade han den här bilden och nu vet jag inte om jag vågar äta dom längre.
 
 

Söndag

Igår var jag svintrött hela dagen. Jag kunde inte sova på lördagen så det slutade med att jag fick släpa mej till marknaden utan att ha sovit en minut under natten och sen när jag kom hem kunde jag inte göra annat än att ligga i soffan. Min hjärna funkade inte på hela dagen så jag kunde inte göra mina läxor och allt var bara allmänt segt. Ändå gick jag inte ens och la mej tidigt så det slutade med att jag var vaken i ungefär 1½ dygn. Inte jättesmart kanske för idag känner jag mej inte helt utvilad.
 
Jag har ju redan berättat lite om söndagen men nu blev det såhär.  Mamma åkte hem till kalla Sverige vid 13.30 och jag borde egentligen ha sätdat då men nej så blev det inte.  Jag får försöka röja lite här idag istället.
 
Något jag orkade var i alla fall att prata med Pontus på Skype. Det gjorde vi. Så länge att vi slog nytt rekord. Jag tror att vi pratade i ungefär 7 timmar. Det är sjukt!!
 
 
 

Min lördag

 
 
Såhär såg min lördagkväll ut efter att vi *host* mamma hade bakat lussebullar. Jag har lagat mat åt oss båda nästan varje dag i två veckor men i lördags orkade jag bara inte så åkte iväg till en pizzeria.
Det tog mej en hel evighet att beställa, dels för att jag aldrig äter pizza, dels för att jag inte fattar vad allt är och dels för att jag inte tycker om nägonting som folk normalt har på pizzor.
Efter att konstaterat att pizza är en hel vetenskap beställde jag en pizza med ost, skinka, rödlök, kyckling och ost.
 
Sex and the city filmen gick på tv men jag såg inte mycket av den, även om den var igång hela tiden, då jag snackade på Skype med först Pontus sen pappa och sen Pontus igen.
 

3 december

Hej
 
Så var det måndag igen och här skiner solen.  jag hoppas att allt är bra med er där hemma i Sverige och vart ni nu är.
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men än att jag ska plugga massor om ett tag. Det är dags att göra ett nytt träningsschema också och jag borde verkligen ta mej iväg till gymmet ikväll men jag har fortfarande ont i halsen så jag får se hur jag gör.
 
Hoppas ni får en bra måndag
 

2 december

Hej
 
Jag hoppas att ni alla har det bra denna söndag. Själv är jag trött och det är bara förnamnet. Jag lyckades aldrig somna i natt så jag har inte sovit sen jag tog min på tok för långa nap igår vid 15.00.
Vid 8 i morse stack jag och mamma iväg på söndagsmarkanden och efter det har jag bara legat i soffan och kollat på film.
På markanden köpte jag ett par fingervantar, apelsiner och hör och häpna... skor! hehe.
 
För typ 10 minuter sen stack mamma iväg till flygplatsen så nu är jag ensam igen. Det känns sjuuuukt tomt och tyst här nu.  Eller tja.. tyst är det väl inte för jag satte igång musik för att lätta upp stämningen lite.
Om ett tag kommer det nog kännas lättare. Jag trivdes ju som fisken i vattnet den månaden jag var här ensam och när mamma kom hit sa jag att jag ville att hon skulle åka. Nu när hon har åkt vill jag ha hit henne igen.
Man får visst aldrig som man vill.
 
Men som sagt, om ett tag är allt som vanligt igen och jag kommer älska att jag har huset för mej själv igen. Nu kommer jag vara ensam tills jag bestämmer mej för att ta en tripp till Sveariket för att hälsa på alla bleka vinterdeprimerade människor jag känner.
 
Hoppas ni har haft en mysig söndag so far
 

Sno Kenzas outfit

Ingen har väl missat hur Kenza såg ut på Attitude (?)
Nu är klänningen väl eftertraktad och för er som inte har kollat- den finns fortfarande kvar på ASOS men tyvärr bara i storlek 14.
 
Nu tänkte jag tipsa om hur man kan bygga en liknade outfit för en betydligt billigare peng.
 
 
Bilden är lånad från Kenzas blogg.
 
 
 
 

Lussebullsbak

Jag tokdeckade förut och sov i 2½ timme. Jag vette tusan varför jag blev så himla trött plötsligt men jag försökte ta mej upp flera gånger utan att lyckas. Nu kommer jag inte kunna sova i natt och imorgon ska jag upp svintidigt på marknad så jag kan inte direkt säga att jag ser fram emot kommande dygnet.
 
Mamma fick i alla fall baka lussebullarna själv.
När jag vaknade var hon i full gång och mitt jobb blev att äta degen. Sen har jag penslat dom med ägg och lagt russin.. och såklart ätit mer  Jag och lussebullar alltså.
 

Månad 2 avklarad

Idag är det 2 månader sen jag flyttade hit. Herregud jag kan knappt fatta att det är sant! Först hade jag en månad ensam. Det var skönt som tusan. Sen kom morsan hit och satte lite fart på allt och sen har ju både Pontus och Nina varit på besök. Imorgon åker mamma hem och då blir jag ensam här igen.. fram tills jag bestämmer mej för att hälsa på alla i Sverige.
Men jag kan inte fatta att jag har bott här i 2 månader redan! Det känns som att jag kom nyss och ändå kan jag redan snacka en hel del spanska.. även om jag är lite blyg på den fronten fortfarande.
 

Mission 2 complete

J
Jag är sjukt stolt över mej själv idag. Svetten bokstavligt talat forsade, och morgonträning är inte alls min grej MEN.. Jag klarade mitt mål.
 
För er som har undrat varför jag räknar allt i kalorer så är svaret att man på dessa cyklar inte ser avstånd och passen är alltid 50 minuter så det ända jag har att gå på för att se hur hårt jag har kört är kaloriräknaren. Det handlar inte alls om att hålla på och räkna hur mycket jag har bränt. Så nu vet ni det.
 
Igår var mitt nya rekord 540 kalorier och målet idag var att i alla fall få 541 men det blev  bättre än så!
 
 
Det har varit en minst sagt hård vecka och nu tänker jag lugna ner mej med att öka och istället blir mitt nya mål att ligga på samma nivå men att öka styrkan och konditionen. När jag märker att 576 kalorier börjar bli lätt att uppnå då tänker jag börja göra nya mål igen. Men just nu är jag nöjd som det är.  Jag är helt enkelt fucking grym.

1 december

Hej
 
Jag hoppas att det är bra med er och att ni inte är för bakis.
Själv är jag ganska trött. I morse ringde klockan 9.00. Jag masade mej upp, drog på mej träningskläderna och slängde i mej lite frulle. Sen stack jag och mamma iväg på ytterligare ett spinningpass. Idag var det riktigt tufft. För det första är jag ju verkligen ingen morgonmänniska, så att träna på morgonen är inte min grej, och för det andra var tränaren fullständigt galen. Av mina 3 spinningpass var det här helt klart det värsta. Ingen vila över huvud taget på 50 minuter. Det var fruktansvärt. Men inte tillräckligt för att strunta i gymmet efteråt.
 
Resten av dagen blir rätt lugn. Jag och mamma ska baka lussebullar.    
Ikväll blir det att bara slappa och ha det riktigt bra. Jag har gjort mitt för idag.
 
Hoppas ni får en grym lördag.
 

1.30

Nej nu är det dags att runda av.  Det är en nöjd, stolt, belåten och ganska trött issa som signar ut.
 
Puss och kram
 
Vi hörs imorgon efter mitt träningspass
 

Mission complete

För er som trodde att jag inte skulle klara dagens träningsmål - suck on this!!
 
 
Nu blir det värre. För självklart är ju nästa mål att slå det där. Imorgon ska jag köra spinning rätt tidigt och det tar sin tid innan min kropp kommer igång på morgonen så ja är väldigt osäker på hur jag ska klara det. Men det räcker med att jag får 541 för att ha slagit det.  Men jag skulle ljuga om jag sa att att 540 var lätt att uppnå. Man fick ligga i en hel del men jag är såklart svinnöjd, eftersom det var mitt livs andra spinningpass.  Och att köra 1 timme styrketräning direkt efter tyder bara på en sak - ja har betydligt mer att ge.

Fredag

Nu är jag tillbaka med en snabb uppdatering.  Jag kommer dock inte bli speciellt långrandig för jag måste sova, eftersom jag ska upp tidigt för att träna imorgon.
 
Min kväll har i alla fall varit supermysig. Först var jag och mamma på gymmet och körde spinning en timme. Sen fortsatte vi till gymmet en timme. Där körde jag rygg och mage.
Efter det slängde jag ihop en svingod tacopaj och resten av kvällen har hetat soffa, tv och en lång och varm dusch.
 
 
Stieg Larsson på norsk tv

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0