3 timmar kvar

Hej

Nu är det ganska exakt 3 timmar kvar tills jag åker. Det finns en hel del att hinna med så jag får helt enkelt försöka att lägga undan datorn och bloggen och försöka fixa det som ska fixas.

Vi hörs senare


03.00

Nej, nu är klockan över 3.00 och jag tänkte försöka sova lite. Imorgon ska jag verkligen försöka komma upp tidigt så jag hinner med att packa klart innan jag ska åka. Jag måste försöka hinna förbi H&M också och sen komme jag säkert på massa andra grejer som måste hinnas med. Det skadar nog inte att försöka komma upp tidigt. Men känner jag mej själv rätt stänger jag väl av alarmet och sover till 12.00 och sen är det kört. Gaaah, stress. Nu blev jag riktigt orolig. Tänk om jag måste åka härifrån utan att ha packat färdigt väskan. Jag menar.. jag har ju inte ens kollat upp vilken tid jag ska ta bussen från stan. Bra jobbat issa, det här går skitbra.
 
Godnatt folket
 

Musik

Eftersom jag tydligen har gett upp packningen innan jag ens hann komma igång, tänkte jag att jag slänger upp en töng låt istället.
 
 

Skor

Just nu har Scorett massa snygga skor! Ett tips är verkligen att klicka in på deras hemsida och dreggla lite. Själv föll jag hårt för bland annat dom här för kronan under tusenlappen.
 

Jag hann det mesta

 
 
Om inte mitt spel hade pajat hade jag helt klart vunnit de nu. Och shortsen drar jag med mej till Spanien och fixar där.

Smile

 
To smile is the best you can do in most of the situations.
But why is it so damn hard in most of the situations?

Packningen går som smort

 
Kom precis in efter en ganska lång promeflax och ett långt samtal. Jag åker om några timmar och har inte ens packat färdigt väskan! Herregud hur ska detta sluta ?!
Jag tänkte försöka fixa klart den nu men att jag inte ens har någon koll på vad jag har packat hittills gör inte direkt projektet lättare.  Jag försökte ju packa tidigare idag och då slängde jag bara ner massa saker. Typ; åh, den här kan jag ta med mej, och den, och den, och den.. sådär ja. Väga väskan, okej jag får plats med mer. Den, den och den blir bra. Hej och hå nu ta jag en paus.
Nu, några timmar senare, sitter jag är och ser det mesta som ett stort skämt. Jag har inte ens fattat att jag ska åka. Det är väl därför packningen går som den går.
 
Det där med att packa väskor är ju något jag är van vid. Eftersom jag bor månadsvis hos mina papper så har jag blivit rätt rutinerad på att packa ner mitt liv och förflytta mej till en annan plats. Ajja, vi får väl se hur det går med det här. Jag har ju i alla fall en flygbiljett. 
 
 

Ny kamera

 
Här är den nya skönheten. Jag brukar köra Canon men den här gången blev det en Nikon. Spelar roll, det är i princip same shit. Färgen på kameran är helt sjukt fin också.  Och sen är det ju såklart ett + att kameran är bra. Nu får vi se hur länge jag får ha den här innan jag tappar den i marken så den också går sönder.  Den gick på en tusing, mer än så lägger jag inte på en kamera när jag vet att jag tar sönder den efter några få månader.

Lördag

 
Hej
 
Idag har det såklart varit fullt upp, precis som alla andra dagar den här veckan. Först och främst har jag varit hos mamma och gått igenom hur man betalar räkningarna i Spanien. Det verkar inte så himla svårt, fast nu när jag tänker efter gick vi faktiskt aldrig igenom det.  Ajja det löser sej.
Efter det åkte jag hem till pappa och började forska om kameror och sen stack jag iväg och köpte en ny  Jag har haft väääldigt många kameror sen jag började blogga nu. Jag tar ju sönder dom hela tiden.  As jobbigt. Och varje gång tänker jag; den här ska jag fan vara rädd om. Och sen går det som det går.
För en stund sen började jag ta tag i packningen. Inte en minut försent.  Jag åker om typ 18 timmar så jag hoppas verkligen att inget saknas nu som jag inte hinner fixa. Resten av kvällen ska jag försöka få ordning på allt, packa, städa och se till att jag har allt på plats. Sen ska jag käka middag med pappa och bara chilla. Myslördag. Jepp jepp.
 
Ha en bra lördagkväll people
 

You don't need that asshole

 
Sometimes you have to learn to love what's best for you..
 

testar appen

jag har lyckats kirra blogg.se-appen så tänkte bara kolla hur den funkar.






Städa.. AWESOME!

Nu är det dags att börja göra något vettigt här. Städa med andra ord. Blä vad trist, men tror farsan får dåndimpen om jag drar utan att ha gjort det.
 
Later
 

Inte långt kvar


Kompis det går rätt bra

Snabb och effektiv som få! Jag bockar inte av det men jag har träffat en himla massa polare den här veckan. Jag har fortfarande lite tid kvar att träffa fler.  Idag ska jag städa och sen sticka iväg och köpa utrustning och sen åka till söder och käka tacobuffe med Olivia. Bocka, bocka, bocka.
 

Nya kläder

Härom dagen rensade Pops syrra ur sin garderob. Vem tror ni var där och roffade åt sej lite av det som skulle slängas?  Det är ju inte precis så att jag behöver mer kläder egentligen, men försök hitta en tjej som säger att man kan ha för mycket kläder. Jag kommer i alla fall inte säga det.
 
Jag fick bland annat tag i en jättesöt rosa klänning som självklart får följa med till Spanien. Den kommer bli perfekt till en snygg bränna!
 

Min flygbiljett

 
Incheckad och klar! Nu ska jag bara ta mej till planet  Den här flytten går i alla fall åt rätt håll!

Fredag

Hej
 
Nu är det slutspurten innan flytten och jag har sååå mycket att göra. Hela veckan har varit ett enda stort kaos och mest besviken är jag över att jag inte började tidigare och att jag fortfarande inte har köpt ny utrustning till kickboxningen, trots att jag har tänkt göra det sen innan sommaren! Nu är det jättesent! Jag ska försöka hinna med att göra det idag innan jag ska träffa Olivia en sista gång.
 
Hoppas ni får en mindre stressig helg
 

Snabbshoppat

När jag ändå håller på och slänger upp bilder kan jag lika gärna slänga upp det jag köpte idag.
 
 
♣ Solpuder - H&M - 119 kronor
♣ Foundation - H&M - 149 kronor
♣ Kjol - H&M - 49.50 kronor
♣ Blus - H&M - 149 kronor

Första dejten

Igår ville jag ju inte avslöja hur kvällens planer såg ut, eftersom jag inte var säker på om det skulle bli av. Men det blev det så nu kan jag avslöja en liten del av allt. Man kan väl säga att jag har varit på mitt livs första riktiga dejt. Ni vet "första dejten, middag och bio". Jag tycker inte att man kan säga att man har varit på en dejt om man går på restaurang med sin pojkvän. Då säger jag att man har varit på en typ romantisk middag med sin pojkvän. Dejt är ju lixom det man gör innan man blir tillsammans. När det kommer till restaurangbesök är det väl lite av en killes sista chans att charma tjejen typ.. Lite så ser jag på det. Hur som helst. Igår var jag och Pop och käkade på en as mysig restaurang och sen gick vi och såg Batman.  As mysig kväll, fast jag hade nog velat ha mer tid på restaurangen. Men på ett sätt var det väl bra att tiden rann ut, annars hade vi hunnit bli as packade båda två  Efter varsitt glas vin och sen en hel flaska gick vi iväg till bion och hann precis komma in när den började. Personligen tycker att jag filmen är överskattad. Om självaste Batman medverkar i typ 5 scener kan man ju för tusan inte döpa filmen till Batman. Jag tror att filmen hade blivit mycket bättre om det hade varit en helt vanlig actionrulle. Nu förväntade man sej ju att Batman skulle synas mest men han inte alls sej lik. Jag är ju lite av ett Batmanfan så klart att jag ville se mer av honom.
 
I övrigt önskar jag att jag hade fotat mer och att jag hade lyckats få till lite bilder på kvällens outfit men sorry guys, det gick inge vidare.
 
 
 

Onsdag

 
Hej 
 
Precis som igår är jag helt slut idag. Det har verkigen blivit alldeles för lite sömn på sista tiden. Tyvärr har jag absolut ingen tid att ta igen det just nu. I morse när Pops alarm ringde trodde jag allvarligt talat att jag var på väg ner i graven. Några få timmars sömn var vad man ville ha men nej det var för mycket begärt.
 
Efter mycket om och men tog vi oss upp och jag åkte hem för att försöka fixa lite mer sömn. När jag var nästan hemma missade jag bussen med typ 1 minut så då blev det lite shopping istället och nu har jag inte tid att sova. Om ett tag ska jag börja göra mej i ordning och sticka in till stan för att träffa Olivia. Det är äntligen dags att plåta för nya designen.  Men självklart är hennes laddare till kameran borta och batteriet snart slut, så vi får väl se hur bra det går.
 
Hoppas ni får en bra onsdag
 
 

Frulle för 20 spänn

Som sagt, hade en vidrig morgon och sen en väldigt trött förmiddag. Men nu är klockan över 15.00 och jag måste verkligen sätta igång med det som ska göras idag! Som tur är startade jag i alla fall dagen med en god frulle på bussen.
 
Later
 

Måndag kväll @ Linnea

 
Igår kväll blev jag plötsligt jättefrustrerad och irriterad. Som tur var kom Linnea till undsättning och några timmar senare satt vi på Kungsholmen och tog några öl och snackade. Allt kändes mycket bättre när jag hade fått snacka av mej lite. Jag tror att det är mycket som kommer upp nu i samband med resan och allt. Plötsligt blir man verkligen varse om att man inte har obegränsat med tid. Man tror ju gärna det. Hej, jag är ung, ska leva många år till, kan gör det där sen.
Nu har jag verkligen fått smaka på att "sen" inte existerar. Hade jag inte skjutit upp allt som ska göras, hade jag kanske haft en chans att hinna med allt. Nu kommer jag åka härifrån och veta att det fanns en himla massa jag aldrig hann med för att jag var lat och förlitade mej på ordet "sen".
 
Hur som helst hade vi jättetrevligt. Men jag hade min spikebra på mej och det blev jag väldigt snabbt påmind om. Jag har aldrig känt mej så utittad som igår kväll. Vart jag än kollade satt det dudes och stirrade på mej. Det var ärligt talat hemskt och jätteobekvämt.
 
När vi skulle hem upptäckte jag att jag inte kunde komma hem för att inga tunnelbanor gick. Alltså, dom gick men det var tydligen vidriga föseningar.. eller något. På tavorna stod det att min tub skulle komma 22 minuter senare (egentligen skulle den kommit 4 minuter senare), 10 minuter senare stod det fortfarande 22 minuter.
Lite senare kom jag på att det kunde ju varit så att tunnelbanorna gick som dom skulle men att tavlorna bara hade fastnad. Då var det lite för sent.  Jag fick i alla fall åka hem till Pop och sova. Det blev inte många timmars sömn, eftersom han börjar jobba så himla tidigt, därav min hemska dag.
 
 
En gammal bild på mej och Linnea

Tisdag

Hej 
 
Så var det tisdag och jag har haft en rätt jobbig dag hittills. Tja, det kan man ju egentligen inte tro om man skulle se mej nu för jag ligger nerbäddad i soffan med datorn lutandes mot knät.  Många skulle säkert avundas det här. Men min dag har inte varit såhär sagolik hela dagen.. jag har ju sovit också.
 
Nej men ärligt talat, jag kom hem vid 8 i morse, hade knappt sovit något och fick kriga för att hålla mej vaken. Tillslut tog illamåendet över och jag deckade. Jag vaknade lite då och då men mådde fortfarande illa. Stressad försökte jag ändå ta mej upp för att få något gjort men nej, det gick inte. Nu har jag hållt mej vaken i kanske en timme och börjar väl känna mej som en normal människa.
 
Strax ska jag börja sätta igång här. Jag har några få timmar på mej att få så mycket gjort som möjligt. Jag är lite smått osäker på hur kvällen ser ut så vågar inte riktigt yttra mej om dom planerna än. Det vore ju lite dumt om jag gjorde det med någon typ av entusiasm och sen blir det ett fiasko av alltihop.
 
Hoppas ni får en bra tisdag
 
 

To do

Nu har jag knåpat ihop en liten To do lista för den här veckan. Det finns en hel del mer som ska hinnas med innan jag åker, men jag orkade inte tänka mer.  Det ska bli skönt att få stryka några grejer, så jag tänkte väl att jag går och ringer Tele2 nu på en gång.
 

New ring

Av allt jag ska göra innan jag åker kan jag i alla fall bocka av en sak äntligen. Jag skulle egentligen kirrat det i mitten av augusti, men istället blev det i slutet av september.   Sånt som händer när man inte har ett ordentligt schema som hackar på en.
Jag har i alla fall äntligen bytt ut staven mot en snygg ring. Vad tycks?
 

Söndag

Det senaste jag skrev om min flytt till Spanien var att jag hade problem med att kirra en flygbiljett. Nu är det i alla fall äntligen gjort! Jag lyckades knipa den sista som fanns.  Tyvärr får jag nu åka från Skavsta istället för Arlanda och det suger ju smått, men samtidigt; även det är ett äventyr. Jag får, precis som i somras, ta bussen ner till Sakvsta, sitta där och uggla ett tag och sen kommer jag komma fram till Spanien vid 00.35 typ. Jag vet hur jag kommer vara. Jag kommer sitta på bussen med ett riktgit fult flin i plytet hela resan. Så gör jag alltid när jag är taggad inför äventyr, sitter med ett riktigt stort flin av (till synes) ingen anledning.
Det är jag det.
 
Så när drar jag då äntligen?
 
 
Och ytterligare en vecka senare lär jag väl ha börjat förstå vart jag är och vad jag egentligen sysslar med.

Überstressad

Hej
 
Jag antar att ni förstår att jag har väldigt mycket att ta itu med inför resan till Spanien nu och att det är därför jag inte bloggar. Jag har otroligt mycket att göra och eftersom jag inte riktigt fattat att jag snart åker, skjuter jag gärna upp allt.
Nu är jag istället überstressad och kommer säkert inte hinna med ens hälften av allt jag tänkt hinna med.
 
Jag hoppas i alla fall att allt är bra med er och att ni har lite överseende med att bloggen står mer eller mindre stilla nu när jag planerar inför resan.
 
Puss och kram
 
 

2.00

Klockan är strax 2.00 och den ena hunden ligger bokstavligt talat och snarkar här. Det känns som att det börjar bli min tur nu. Tyvärr blev jag precis pigg.. oväntat.
 
Godnatt
 


Med facit i hand

Jag hade egentligen tänkt blogga men fastnade fullständigt för några inlägg jag skrev back in the days. Ibland är det verkligen srkämande att se hur man har tacklat olika situationer i livet. Jag kan inte låta bli att fundera över om jag hade gjort samma saker idag eller om jag hade gjort precis det jag gjorde.
 
Jag känner ju mej själv och när jag läser mina gamla inlägg inser jag verkligen att andra ibland måste tycka att jag gör fullständigt idiotiska val i vissa situationer. Men jag, som känner mej själv, vet hur jag har tänkt och även om jag ibland ångrat det hela efteråt kan jag inte blama mej själv för det finns ingenting som säger att ett annat val hade gett ett bättre resultat.
 
Bara en tanke som slog mej nu. Hur ofta tänker man inte just det; tänk om jag hade gjort på ett annat sätt..
Det är så förbaskat lätt att tänka med facit i hand, och jag slår vad om att man hade tänkt likadant om man faktiskt hade gjort på ett annat sätt och fått ett annat facit.
 
 
En yngre issa
 

Biljettproblem

Nu känns det lite jobbigt med flytten igen. Det har sannerligen varit en berg och dal bana det här. Jag vet att allt hade varit mycket enklare om jag inte hade skjutit upp det. Det är jag som har satt mej själv i smeten och nu får jag försöka ta mej ur det. Problemet just nu är att jag inte har bokat en flygbiljett. Tja, det kan man ju tycka att man kanske borde tänkt på liiite tidigare. Tanken är alltså att jag ska dra den 29:e och det planet jag ville med är nu fullbokat. Varför bokade jag inte bara?!
Bra fråga.
Jag tror att det beror på att jag ville snacka med mina föräldrar lite först och sen gick tiden, som den alltid gör. Nu står jag emellan lite olika val och inget av dom är bra. Antingen tycker jag att biljetterna är på tok för dyra för att vilja beställa, eller så är det helt fel datum.
 
Jag försöker verkligen komma så nära den 29:e som möjligt och det beror på att jag inte vill ha för många dagar att få chans att ångra mej när jag väl är där. Visst, det är en grym idé, men till och med jag skulle fråga mej vad tusan jag gör där om jag skulle sitta där i nästan en vecka utan att göra något.
 
Den 1:a börjar min spanskakurs så då blir det i alla fall lite happening. Att kunna språket är ju nästan en förutsättning för att kunna stanna där en längre tid, så jag börjar där. Jag hoppas att jag kirra en biljett för rätt pris och rätt datum.
Pengarna är väl ingen big deal egentligen. Men det är bara det att jag inte har något jobb när jag kommer dit och vill gärna kunna stanna så länge som möjligt såklart. Jag köper hellre en biljett för 1000 än 3000 om jag kan. Jag menar, 2000 kan jag leva på en månad där nere. Det kan vara värt att tänka på i såna här lägen.
 
 
Wish me luck
 

 
 

It feels like yesterday when...


Skjortor från Gina


Skor

Hittade dom här på Missguided. Dom är nästan ännu snyggare än dom  förra jag tipsade om!
 

Måndag

Hej
Hoppas allt är bra med er. Själv är jag riktigt trött och sliten. Det har varit en tuff vecka med alldeles för lite sömn. I natt blev det inte heller speciellt mycket sömn men jag tog mej upp halvtidigt i alla fall, åkte och jobbade hos farsan ett tag och nu kom jag hem för en stund sen för att träna lite och chilla. Förhoppningsvis håller jag mej trött resten av kvällen så jag kan somna tidigt ikväll men känner jag mej själv rätt lär jag piggna till snart.
Hoppas ni har haft en bra måndag
 

 

Fredag


Hej
Igår var det en soft dag hemma. När Pop kom förbi hade han mat med sej så jag slapp laga mat igår.  Lyx typ! Sen var jag ju rätt seg så vi kollade på film och chillade hela kvällen. Ändå somnade vi inte förrän 4 på morgonen. Helt sjukt vad tiden går fort ibland.

Idag är det fredag och om ett tag kommer Nina över. Hon har precis fått ett nytt jobb så vi ska fira lite.  Sen kommer Pop efter jobbet också. Det blir ingen utgång för min del, men det blir bra ändå.

Ha en bra fredag people
 


Internet

Jag kan bara snabbt nämna att för er som varit lite oroliga att den här bloggen läggs ner när jag flyttar till Spanien, behöver inte vara det längre. Idag installerades det internet i huset där jag ska bo  Förhoppningsvis kommer det funka bra och det gör ju att jag kan blogga vidare.

Torsdag

 Hej
Så var det torsdag kväll. Jag har haft en lugn dag med Nina, eftersom kvällen drog ut på tiden igår. Hon kom över til mej vid 20.00 och sen satt vi ute på "balkongen", eller vad man nu ska kalla det, och drack vin och några mojitos fram till 4.30.
Vi somnade slutligen vid 5.30 och gick upp några timmar senare för att gå och köpa hem mat och kolla på film. 2 filmer senare började hon rulla hem och jag satt ensam kvar och kollade på ytterligare en film. Seg och trött är man, så strax ska jag hoppa in i duschen och piggna till lite för nästa sällskap. Pop kommer nämligen förbi om typ en kvart så I better hurry.
 
Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll igår men nu börjar jag känna mej riktigt seg. Jag har fått i mej väääldigt mycket alkohol dom senaste två dygnen och normalt brukar jag inte ens kunna bli full dagen efter, men igår när vi hade hållt på i 9 timmar började jag faktiskt känna av det lite grann. Total waste egentligen för det är nästan omöjligt för mej att bli full dagen efter. Jag måste har druckit minst 1 liter vin och sen typ 15 cl Rom igår. Förmodligen var det väl mer.. Men men, nu har jag inte tid att blogga egentligen.
 
Hoppas ni får en bra torsdag kväll
 


Avocado och räksallad

Jag tänkte tipsa om vad jag käkade till lunch härom dagen.  Det var ju länge sen jag la upp ett hälsotips så.
Räkor är hur som helst något av det mest kalorisnåla man kan käka, så gillar du räkor kör på. Personligen är jag jättekräsen när det kommer till räkor och dessa var inte alls speciellt goda men jag ska pressa i mej dom för att det är nyttigt.  typ. Jag blev i alla fall mätt.

 
Ni ser nog själva salladen innehåller men om inte så är det
 
Isbergssallad
tomat
avocado
ägg
räkor
paprika
 
Ingen dressing, det behövs inte till den här.

Fredagens outfit

Här är fredagens outfit i väääldigt dåliga bilder. Blixtbilder tagna med mobilkamera i mörkret, njae not so much.
 
 



♥ Skinnbyxor - Gina
♥ Tröja - Pimkie
♥ Skinnväst - Gina
♥ Halsband - Ur&Penn
♥ Armband - Ur&Penn
♥ Skor - Missguided
♥ Väska - Deichmann
 
 

Weekend

Innan jag hamnade där jag sitter nu var det fredag och jag var ute med Nina. Egentligen skulle jag hängt med lite folk och bowlat men istället hamnade jag på söder med henne. Det var hundra år sen man träffade henne så det var faktiskt jäkligt kul att se henne igen.  Vi var på ett ställe där jag har raggat upp bartendern tidigare.. jaa jättepinsamt men sån är jag tydligen.
Problemet var att jag först hade glömt bort att det var han, men han kände igen mej gott och väl. Denna kväll hade jag i alla fall kommit underfund med att det var han så jag bestämde mej för att på vinst och förlust fråga honom om han vill ses någon dag och det ville han.. då. Sen har det väl gått mer eller mindre åt helvete. Men ärligt talat bryr jag mej inte jättemycket. Det är inte precis så att jag sitter här helt obsessed och gråter floder för att han inte svarade på mitt sms. Ärligt talat verkar han lite skum men det är väl just det som är anledningen till att jag ville träffa honom. Och sen finns det väl en hel del men nog om det.
 
Jag och Nina hade i alla fall en jättetrevlig kväll och som tur var fick jag en hel del sömn också.  På lördagen fyllde brorsan 18 så vi började klockan 14 med några glas på stan och sen tog vi oss vidare till Ballbreaker och spelade bowling och sen biljard. Efter det blev det middag och sen hängde jag med ut för att fira Melissas 20.e födelsedag.
Bowlingen gick åt helvete, men på biljarden regerade jag lite grann i alla fall. Tur att jag har övat lite på sista tiden.  Jag ska försöka släpa med Pop till ytterligare en vinst innan jag flyttar till Spanien. Alltså - vinsten till mej. Han får stå för den stora förlusten. Men han kan ju alltid skylla på att han var distraherad.

På söndagen gick jag upp tidiigt för att packa och flytta till brorsan. Fullt upp och sen dog jag i soffan. Efter några timmars vila i min ensamhet, kom Pop över och kollade på film och käkade lite middag. Det var min weekend och även om det inte blev mycket sömn, är jag väldigt nöjd med allt jag gjorde.  *Host* sen finns det såklart saker jag kanske inte riktigt borde ha gjort.. men så är det ju alltid med mej.

 
 

Update

Hej
Jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag småseg. Det har varit fullt ös på sista tiden och jag har inte tagit mej tid att blogga. Förmodligen beror det väl mest på att jag inte har mycket att säga. Inspirationen är verkligen inte med mej längre.
Hur som helst. Jag lever i alla fall.. typ. Om ett tag kommer Nina förbi för några glas vin , som om jag inte fått tillräckligt redan.  Olivia var här igår och tja, det gick väl lite som det brukar göra. Personligen tycker jag inte att det gör så mycket att man festar till en tisdag om man inte har gjort det på länge och jag var väldigt lugn och fin i helgen så.
Utöver det så var Pop här för några dagar sen så det springer folk här fram och tillbaka hela tiden. Good for me, annars hade jag börjat klättra på väggarna.
 
 
 
 
 
 
 

In addition to strength

I wish I could tell you that everything about you reminds me of something I used to have..
 


Jag får inte deppa längre

Nu till något värre.
 
Ni som har följt min blogg ett tag vet att det är hit jag kommer så fort något känns jobbigt. När något känns skit och jag funderar på att ta livet av mej, då skriver jag av mej. Jag skriver allt som jag kommer på just för stunden och just då är det ingen som vet om jag gråter, skriker, skrattar eller återfår något typ av hopp. Om jag skriver att jag gråter ger jag hela världen en möjlighet att få veta att jag har gråtit. Men just i den stunden är det bara jag.
 
Well, kära vänner. Saker och ting har förändrats. Tidigare har jag skrivit allt om killar, vänner, jobb - allt som fått mej att känna något som jag måste få ur mej. Det var när ni alla var randoms. Jag gillar att skriva till randoms. Eftersom ni fortsatt komma tillbaka har jag väl tyckt att jag kanske tillför något då, trots att jag inte vet vilka ni är. Nu börjar ni bli för många som inte är randoms och jag börjar bli trött på repliken: "issa! läste i din blogg att..."
Neeej. du ska inte ha läst ett jävla shit på min blogg.
Den existerar men den är, what so ever, inget man någonstin, under några som heslt omständigheter, för upp på tal. Min blogg är något man läser i sin ensamhet, inget man snackar med polarna om, inget man drar upp i plugget inför halva klassen, inget man diskuterar på fritiden. Scrolla ner och kolla på bilderna, det kan man väl alltid göra. Men allt annat, neej!
 
Mina stories, allt jag skriver med viss tanke bakom, allt som är lite jobbigare än jobbigt, är ingenting som egentligen ska flyga omkring.
 
Jag vet vad ni alla tänker, Ja men varför skriver man då ut allt på internet?
 
Mitt svar blir väl att bara en idiot som inte varit här tillräckligt många gånger skulle ställa en sån fråga, och det av anledning att jag tror att jag har besvarat den vid säkert 10 olika tillfällen.
 
Det ickebloggare inte förstår är att det är klart som korvspad att man vill att människor ska läsa ens blogg, men man vill lixom inte riktigt veta om det.
När jag skriver verkar allt så bra men om jag sen läser det högt för någon blir det bara pinsamt. När jag sitter där jag sitter nu, känns varje ord rätt. Men så fort man hör: "Issa.. läste på din blogg att.." då är det kört. Varje gång  jag hör den meningen isar det lite i magen och jag tänker: Gosh.. vad har jag nu skrivit?
 
Det är som att jag skriver just nu och sen glömmer jag allt. Sen kommer någon och påminner mej och det är då det hela blir så jäkla pinsamt och jobbigt.
 
Hur som helst. För att inte glida ifrån ämnet. Jag har alltid uttryckt mina känslor, men när alltför många människor som jag känner till läser det jag skriver, blir det himla jobbigt. Jag skriver för mej själv, för att skriva av mej och kunna lämna saker bakom mej. Men hur fan ska jag kunna skriva om att jag är så jävla trött på en kompis, eller att jag har haft sex med mitt ex bästa kompis, eller att jag är hemligt kär i min killkompis om alla jag känner läser det?
Då kan vi börja snacka pinsamt på riktigt.
 
Problemet är att jag har gjort detta i 5 år. I 5 år har jag vänt mej till denna sida så fort något känts tungt. Jag har ju i perioder inte haft någon att prata med direkt, så den här bloggen har kommit väl till pass. Nu känner jag tydligen så många att min relation till den här bloggen inte längre är hemlig. That sucks.
 
Att människor jag känner läser denna blogg är som att dom läser min dagbok. På ett sätt känner jag att om dom vill veta något kan dom fråga mej. Men på ett sätt fattar jag att dom inte klickar in stuumpan.blogg.se för att leta efter gossip. Dom kollar väl inte för att se the latest eller något, vad vet jag vad som intresserar dom, och så råkar lite gossip klida förbi helt enkelt. Om jag skriver om att jag är kär i min polare är det klart att människor, vars ögon jag känner, kommer att stanna till lite extra.
 
Det handlar om att börja koda, antar jag, eller så får jag smyga in känsloladdade inlägg så snabbt att ingen hinner se dom. Och om ytterligare 5 år när jag ser tillbaka på det kommer jag själv inte ens förstå vad som står.
 
Kära blogg, jag vette fan vad jag ska göra åt saken. Jag får väl helt enkelt fortsätta låta hela världen ta del av hur jag känner, hur fel det än blir att en stor del av skaran är människor jag vet om.
 

Nitar på plats

Äntligen! Alltså, om det hade funnits ett starkare ord hade jag använt det. Det har tagit sin tid men äntligen är alla nitar på plats på högra bakfickan.  Det har verkligen varit jobbigt att få fast dom och dessutom svider det väldigt trevligt i fingrarna efteråt. Än så länge kan jag bara hoppas på att det var värt smärtan, men time will tell.


 

Douchebag - mannen


För att ha bloggat så mycket om killar, sex, kärlek, förhållanden otrohet och så vidare, är det nästan konstigt att jag aldrig dragit upp orde "douchebag" tidigare.
Douchebag.. ett ord jag gillar med en smaksak till betydelse. Kärt ban har många namn, som man säger. I det här fallet är det väl lite tvärt om. Kärt namn har många barn. För visst är det väl så att världen svämmar över av douchebags. Dom knullar som råttor och det går bra för dom.
 
Om man frågar människor vad en douchebag är för dom, får man väldigt olika svar. Men ett svar som nästan alla ger är att det är en snubbe. Varför är det alltid män som är svinen? Jag slår vad om att det finns exakt lika många kvinnor som mycket väl kan bära hatten som douchebags. Kanske är det så att kvinnor inte skriker om det lika mycket.
 
En douchebag för mej, när det kommer till män, är män som gärna ser sej själva som lite högre upp än alla andra. Tyvärr är dom dessutom ofta det. Dom kan glida runt i snygga och extremt dyra kostymer på fancy ställen, alltid med x antal tjejer i släp, dom skryter gärna och tar alltid med sej olika tjejer hem efteråt. En stor skara killar avundas dom och för att komma lite närmre köper dom likadana kostymer, även om dom måste leva på nudlar resten av året. En douche snubbe är han som absolut inte ska vara i ett förhållande, men då och då slänger sej in i ett för att det eventuellt ser bra ut. Hon går med på det hela för att han är för snygg för att neka och dessutom skämmer han bort henne med snygga halsband. Detta gör han samtidigt med x antal andra tjejer, troligtvis något yngre än henne. Han är otrogen stup i kvaren och ser väl till att täcka sina spår ganska väl till en början, sen bryr han sej inte längre. Han är störst, bäst och viktigast och det finns ingen anledning att lägga tid på att bry sej om hur andra känner på grund av hans beteende.
Den viktigaste delen i en douchebags liv är sex. Sex stärker inte bara manligheten, utan får hela honom att se bättre ut från alla vinklar. Den kille som inte tömer lite då och då ser ganska .. sönderpressad ut, typ.
Han tömer istället lite väl ofta och det syns på en mils avstånd. Det är alltid nya tjejer, alltid dom snyggaste man kan hitta för tillfället och dom är alltid lite smått glada i hatten på champagne.
 
Allt liggande gör honom inte bara till en alfahanne, det har också lärt honom ett och annat och snubbar runt omkring ser honom som en klassisk sexgud. Mannen som kvinnor lägger sej under för att få testa, även om dom vet att han kommer såra dom värre än någon annan. Douchebag i korthet - han är ett gigantiskt jävla svin helt enkelt, men alla andra snubbar avundas honom och alla tjejer gör vad dom kan för att vara tjejen han tar med sej hem just den kvällen.
 
 
 
 
 
Några år tidigare..
 
Innan han har kommit dit är han ofta en liten knegare med polare, lägenhet och ett stort intresse för öldrickande. Han har skaffat gymkort och bestämt sej för att det är dags att börja jobba på att bli den där som alla kollar lite extra på.
På krogen är han den charmiga killen som ser väldigt bra ut och egentligen är för bra för att vara sann. Som rinnande vatten och utan att tveka drar han alltid repliker som:
 
"Jag hatar otrohet, jag hade en tjej förut och jag var aldrig otrogen mot henne.. skulle aldrig klara av det. Men det tog slut mellan oss" (det sista enbart för att få frågan "varför?" så han kan svara "hon var otrogen och jag kom på henne")
 
"Jag är inte ute efter ett ligg ikväll, jag vill bara prata och jag tycker att du verkar så intressant och dessutom har du otroligt fina ögon"
 
"Utseende är inte allt, jag föredrar tjejer med en fin insida"
 
"Jag har haft sex med.. 5 personer"
 
Och så vidare.. allt handlar egentligen bara om att charma tjejen i fråga och inte en enda av replikerna är sanna. Han säger det han tror att hon vill höra.
1. Han var helt klart anledningen till att det eventuella för förhållandet tog slut. Annars hade han nog inte varit på krogen och snackat med nya tjejer, utan försökt prata med exet istället.
2. Det finns inga människor som är intresserade av att sitta och snacka en hel kväll på krogen och sen gå hem. Alla vill att kvällen ska fortsätta, och alla vet att killar gärna fortsätter kvällen i sängen.
3. Om man ska gifta sej kanske en bra insda är det viktigaste, men sitter man på krogen och får välja en tjej av alla som finns där, då går man väl ta mej tusan inte på insdan.
4. Antalet sexpartners är en sån sak som man alltid drar ner när man vill dra hem någon. Säger man att man har haft sex med 300 pers vill ingen följa med en hem. Å andra sidan fattar jag inte varför man ska ljuga. 5 personer känns väldigt oerfaret om man frågar mej. 150 känns lite väl. Är man på 5 eller 150 håller man käften.
 
Och såhär börjar det alltså.
Killen sår sitt första frö till att bli en douchebag när han inser att alla tjejer faller för dom små tricken. Väldigt fort inser han att det lättaste tricket är att vara en badboy. Ingen tjej vill ha sex med en mes så ju mer han brer på desto lättare blir det. Ganska fort blir det mer en tävling än ett behov och sen rullar det bara på.
Några år senare har han jobbat upp sej och står där i sin fina kostym, skryter om allt han åstadkommit och vandrar från brud till brud.
 
Det är ganska fascinerande att det fungerar egentligen.
 
Det här var mitt inlägg om douchebagmannen. Nästa gång tar jag en funderare på hur jag ser på kvinnor som douchebags.
 
 
 

Spike bra

Måste bara säga en grej. Nu börjar ju spike bras bli väldigt populära och jag känner bara att jag är så himla glad att jag beställde en innan alla andra gjorde det. Så vitt jag vet var bara Fanny L, av storbloggarna, före mej. Sen kom Kenza och sen följde alla andra efter. Det har bloggats en hel del om den men inte många har fallit så hårt för den som jag har.. förrän nu.
 
Det känns skönt att slippa känna sej som en copycat för en gång skull.
 
Jag köpte min på Stylegodis för er som undrar.


 
 
 

Torsdag


Hej  
Dagarna går verkligen fort.. undrar varför när jag ligger och sover till 15.00 varje dag.  Det är verkligen synd för det blir inte mycket tid över till att hitta på grejer då. Jag försöker komma upp vid 12.00 men det verkar vara omöjligt.
Det är inte första gången jag bloggar om mina skumma sömnvanor.
 
Idag har jag i alla fall varit ute och grävt på tomten. Snacka om att det är jobbigt att gräva, men det går ganska fort när man väl kommer igång. Sen tog jag en paus för att trampa i väg på hojen och köpa ny utrustning.  Det gick inge vidare. Jag cyklade iväg en halvtimme innan ett pass skulle börja, för att verkligen vara säker på att jag skulle hinna shoppa det jag behövde innan tränaren var tvungen att springa iväg och hålla i passet. Dom har lixom ingen reception som säljer prylarna, utan tränaren tar hand om det mellan passen. Det har aldrig riktgit funkat, eftersom ett pass slutar 18.00 och det andra börjar 18.00.
Det här är alltså klubben som jag tränade på förut och inte den jag har tränat på senast. Jag tycker att dom har fom klart bästa handskarna till ett inte alltför högt pris. 300 spänn är inte illa för ett par handskar.
 
Som jag sa gick det inge vidare. Jag cyklade vilse och hade mej och tillslut gav jag upp. Det blev i alla fall en ganska svettigt cykeltur på 45 minuter.
När jag kom hem fixade jag lite lunch.. 17.30, och sen gick jag ut och fortsatte gräva. Nu jävlar ska några kilon bort alltså.
 
 
Snacka om fysisk dag, men en riktigt fighter pallar.

02.00

Klockan tickar på och jag hade planerat att crasha tidigt ikväll. Det är fortfarande tidigt så jag tänkte försöka stäna ner allt och sova nu. Jag har ändå noll inspiration och en hel del att fixa imorgon så .. aa what the fuck.
 
Jag tror dock inte att jag kommer somna förrän om 3 timmar, men försöka går ju.
 
Godnatt
 


Tuffa brallor

Jag tycker fan att dom här brallorna är rätt tuffa. Visst det är lite jokerfeeling typ men ändå, tuffa. Jag skulle lätt kunna tänka mej ett par. Enkelt att matcha till svart och vitt, funkar att matcha till massa annat och går att använda både till vardags och fest. Snacka om kap.
Finns att köpa på Nelly
 

Hemmaträning

Idag har jag förresten varit en duktig prick.  Jag har slitit i massa rötter på tomten - även om jag inte orkade så länge, sen har jag slappat lite och även om jag var svintrött gav jag mej ut på en löprunda.  

Jag trodde att jag skulle ha stört dålig kondition eftersom jag inte har tränat på länge nu. Konditionen brukar ju störta direkt om man skippar att träna lite. En vecka som sjukling så är det bara att börja om. Kanske är det så att jag inte märker av det, eftersom glappen är så stora mellan mina löprundor numera.  Jag antar att jag märkte det på ett annat sätt när jag tränade varje dag.
Hur som helst gick jag ut och sprang en halvtimme och faktum är att det var inte överdrivet jobbigt. Inte så jobbigt som jag hade trott att det skulle vara. Men jag tog det lugnt för säkerhets skull och sprang långsammare än jag brukar så på 30 minuter borde jag väl kommit upp i i alla fall 3½ kilometer. Jag brukar ju springa 5 kilometer på den tiden men med lite uppförsbackar och segare tempo blev det helt klart inte så mycket, men jag är nöjd ändå.
När jag kom hem drog jag fram 7-kiloshantlarna och körde styrka 40 minuter. Mage och rygg - som vanligt när jag får välja  Sen fick väl rumpa och armar lite på köpet.  Schwéét

Snygg kropp, komsi komsi!
 

Det närmar sej

Det var inte länge sen jag tog det lugnt med allt och sa; aa men vafan chilla, det är 2 månader kvar.
 
Vart tog augusti vägen?
Det är redan 6.e september och sanart går vi upp på tvåsiffrigt.
Då vet jag att det börjar närma sej ordentligt och jag börjar nästan bli lite nervös.. eller så är det bara ångesten som kommer krypande. Det irriterar mej att jag aldrig riktigt trivts här och nu plötsligt när jag äntligen får åka iväg, då bestämmer jag mej för att det finns mycket jag kommer sakna. Eller egentligen är det inte så mycket, det är mina vänner - men det är ju mycket för mej.
Det är klart att det finns en viss rädsla att man ska bli heelt bortglömd, men någonstans säger mitt sunda förnuft att det är möjligt att jag är bortglömd så länge jag är borta, men visst tusan finns dom väl där när jag kommer hem. Det är ju inte en liten semester på 1 vecka jag ska på. Hade vi snackat om 1 vecka hade det här varit löjligt.
Just nu sitter jag i alla fall och kolla flygbiljetter. Det är heeelt otroligt vad dyra dom är! Jag fattar inte hur dom kan vara det. Jag vill ha en enkelbiljett i slutet av september, och det vill dom ha 2000-4000 spänn för. Det är ju sjukt! Jag betalade 3000 i juli när jag åkte tur och retur i högsäsong.
Folk vill väl bort från kylan.. men fan inte i september. Man tar väl första bästa plan till Thailand i typ december/januari, när man är förbaskat trött på kylan, inte innan den ens har kommit igång. Jag fattar ingenting jag.
 
Vad gäller min spanskakurs så har jag hittat en jättebra nu.  390 euro i månaden är ju inget att snacka om ens, billigt billigt billigt  Nu återstår det bara att dom ska säga att det är fullbokat till typ 1:a januari. Min vanliga otur lär ju kirra det alldeles utmärkt.
Ja.. så så rullar det på här. Jag försöker slita ihop några sista slantar för att få det hela att gå ihop så länge som möjligt om jag inte får ett jobb där borta. Jag förväntar mej inte direkt att få det så det handlar om att leva snålt om jag vill bli kvar längre än 3 månader.
Tyvärr funkar det inte lika bra att leva snålt här hemma. Kosingen drar som sjutton och det går långsamt att dra tillbaka dom.
 
Jag försöker spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner och vad i Stockholm kostar inte ett öre att hitta på, men som samtidigt ger lite glitter åt vänskapen? Inte mycket alltså. Därför gillar jag biljard, det kostar bara 20 pix i timmen och det har till och med jag råd med.  
 
Så, nu har ni återigen fått en liten update om läget kring min flytt. Även om jag inte bokat något flyg än, och även om det inte går att boka kursen via hemsidan, skulle jag vilja påstå att jag drar precis i slutet av september.
 
 
I can do this!

Onsdag

Hej
Hoppas allt är bra med er. Själv sutter jag och pustar ut efter lite trädgårdsarbete. Gaash det är tråkigt men det måste ju göras. SE; jag hade aldrig gjort det om jag inte hade fått pröjs för det.  Jag brukar palla 2 timmar sen är jag så uttråkad att jag ger upp. Det ger ju inte så mycket pengar förstås så nu har jag bestämt mej för att börja kriga lite och köra minst 3 timmar per dag i alla fall. När en vanlig arbetsdag heter 9 timmar så är ju det här rema rama barnleken, men jag antar att det är så det blir när man får bestämma sitt schema själv.
 
Resten av kvällen blir lugn och skön, som vanligt. Men det är torsdag, jag har inga planer och jag tycker att jag flängde runt tillräckligt mycket igår.  Dessutom har jag fått hem ett nytt paket med nitar  Jag beställde 100 stycken för några veckor sen, men dom räckte inte hela vägen så nu har jag beställt 100 till som kom idag.  Dom lär inte heller räcka och jag dör för att bli klar med mina shorts! Jag har hållt på med dom i flera månader nu. Visserligen inte varje dag, då hade dom ju varit klara för länge sen, men ändå. Det är inte långt kvar nu. Nitarna ska på, det sista ska sy fast och sen ska jag finslipa stjärnorna. Efter det tror jag baskemej att dom är klara.  Wait and see!

Puss och kram // issa
 


Skor

 
Någon annan än jag som känner ren och skär kärlek när jag kollar på dom här skorna? Okej, dom svart kan ju dra men resten. Jag skulle inte banga en sekund på ett par i varje färg. Snacka om en komplett skogarderob typ.  Fast ändå inte. Man behöver ju fortfarande pumps, sneakers, stövlar och ett par softa tofflor.
 
"Hej alla hemliga beundrare, min adress är ***** *** *** ***" haha

På jakt efter den perfekt muddlern

Okej det är ett faktum - jag måste skaffa en muddler. Och vart tusan hittar man såna?
 
Jag borde ha skaffat en när jag hade chansen men jag trodde väl aldrig att jag skulle komma på att jag skulle blanda drinkar i hemmet. En muddler lixom. Anyway, nu behöver jag en så jag släpade runt Olivia i några affärer tidigare idag.
 
Bortsett från det faktum att jag behöver en muddler, är det ett faktum att jag är otroligt kräsen. Jag vill helst ha en svart, absolut inte i trä eller plast, gärna i silikon. Den måste vara formad på ett visst sätt och får absolut inte se sådär töntig ut som många muddlers på google gör. Dom består i princip av en pinne och längt ner går det ut som några krattliknande skit. Alltså, ska jag köpa en kan jag lika gärna köpa en som jag vågar ha i köket utan att skämmas.
 
Det enda jag hittade på stan var en riktigt ful mackapär i trä, brun/beige. Jätteful.
 
Jag har även googlat lite och det finns inte mycket annat än fula grejer att välja på tyvärr. Den bästa muddlern jag har använt var sponsrad av Absolut vodka. Den var riktigt soft att jobba med.
 
Nu har jag i alla fall hittat den här och jag funderar på om den får duga. Om jag beställer hem den får den följa med till Spanien. Det är inte många barer som muddlar där så jag kan ju bli en stekhet bartender där.
 

Today I'm wearing black

och bilderna blev skitdåliga men det är i alla fall bilder.



♥ Leggings - Veromoda
♥ Klänning - New Yorker
♥ Skärp - Gina
♥ Armband - H&M
♥ Örhänge - Fått från Oliva
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Klackar - Nelly
♥ Väska - Deichmann
 

Tisdag

Hej
 
Trots att jag sitter här och jäspar oavbrutet, ska jag försöka få till några inlägg.
Kom väl hem för typ en timme sen efter en dag på stan med Olivia. Eller dag på stan och dag på stan. Först och främst försov jag mej så vi sågs inte förrän vid 16, och sen tycker jag väl att en dag på stan inkluderar shopping. Vi drack te och snackade och sen gick vi och käkade lite.
 
Jag sov nästan 12 timmar i natt och ändå är jag svintrött nu. Resten av kvällen blir lugn. Jag lär väl dra igång en film om en stund, halvsova och klaga på mej själv för att jag slarvar med att träna.
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag
 


Blind idioti

 
 
Jag önskar att en del av mej kunde berätta varför så mycket känns så jävla fel..
 
 

Kikar in

Hej
Kikar egentligen in enbart för att säga just "hej". Jag har egentligen inte mycket annat att komma med. Anledning? Tja, jag kommer knappt ihåg vad jag har pysslat med på sista tiden ens. Det jag vet är att Pop fyllde år igår så vi firade honom lite på kvällen och det där lite resulterade i att vi snubblade hem till mej klockan 6 på morgonen. Morsan beskrev mej som svinpackad, men vad vet jag   
 
Utöver det har jag väl chillat ganska mycket. Jag har blivit besatt av mitt tv-spel så när jag inte har varit ute och flängt omkring, har jag suttit hemma med mitt älskade playstation 1. Snacka om kvalitetsgrejer.  
 
Vad mer ska man säga? Även om mitt liv verkar ganska dött måste jag säga att det har varit full rulle på sista tiden. Varannan dag har varit fullständigt galen.
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0