Lördag

Idag har jag och killen varit på låååång roadtrip. Först åkt vi till IKEA för att köpa en ny DVD-hylla. Sen blev det en tripp runt hava stan typ. Först från väst till söder om söder och sen tillbaka till söder och sen mat och sen hem till mammsen för att kirra naglar och sen nu sitter jag äntligen i soffan igen. Nu är det dags att dra igång en rulle och dricka lite te.
 
 
Vi delade på en sjuuukt stor kebabtallrik. Vi orkade knappt äta upp fast vi var två som delade.
 
 

Snabba cash 3

Igår var jag och killen på sen bio och såg Snabba cash. Grym grym grym säger jag bara! Gaaaah jag önskar att det kunde komma 5 till.
 
 

Helg på det blå

Jag tänkte väl nu berätta lite om vad jag haft för mej på sista tiden.. inte för att jag minns allt men ändå.
 OBS att det inte har med alkohol att göra, faktum är att jag knappt minns vad jag käkade till middag igår - men det är väl knappast unikt för mej.
 
Nåja
Förra helgen (23-25 augusti) var jag ute och åkte båt med två tjejkompisar, snubben och ena tjejkompisens kille. På fredagen åkte vi och handlade maxat med mat och alkohol och sen stack vi ut hela helgen och var på en ö. På dagen var vi ute på vattnet och solade på kvällen blev det grillning, bastu, nubbe och bad. Sjukt mys och vi hade riktigt tur med vädret.
 
 
 

Förlåt

Hej
 
och förlåt förlåt förlåt för sämst uppdatering! Allt är kaos just nu. Mitt liv är upp och ner på flera punkter och det har gjort att bloggen hamnat åt sidan. Jag har otroligt mycket att göra med mej själv just nu och även om jag vill blogga finns varken motivation, tid eller energi.
Jag ska ändå försöka få iväg lite inlägg men hoppas ändå att ni har förståelse just nu.
 
Kram på er
 
 

Onsdag

Hej

Det blev ingen morgonträning, såklart. Jag hade en väldigt jobbig natt och somnade väldigt sent. Det hände massa grejer precis när jag skulle sova. Allt slutade med att Pontus fick läsa sagor för mej över telefon. Stackarn.
Men sen kunde jag sova i alla fall.

När alarmet ringde i morse var jag konstig nog pigg men inte alls på humör för att träna, däremot har jag med mej träningsväskan så jag tänkte göra ett nytt försök ikväll efter att jag och Pontus fixat några saker som ska fixas.

Om en stund blir det några timmars jobb.
Ha en bra dag folket


Mission: Morgonträning

Imorgon bitti ska jag försöka komma upp riktigt tidigt. Eller tja.. runt 8.00. Det är riktigt tidigt för mej om man inte behöver gå upp så tidigt egentligen.  
Eftersom jag jobbar till 19.00 imorgon och efter det har massor att göra, hinner jag inte träna, så planen är att träna innan jobbet. Jepp, ni läste rätt.
Sånt brukar ju aldrig gå bra. Träna eller sovmorgon, vad väljer man lixom?  Jag ska i alla fall försöka övertala mej själv att välja gymmet när jag vaknar imorgon.
 
Så.. Önska mej lycka till och godnatt.
 
 
 
 

Nails done

Så var jag hemma igen. Jag har även hunnit med att plocka undan lite här, men jag är långt ifrån färdig. Det blir mer plock imorgon. Jag undrar hur jag ska hinna med allt denna vecka, det är verkligen fullt upp dom närmsta dagarna!
Jag är glad att jag i alla fall fått naglarna fixade nu och att jag även har börjat städa lite smått. Imorgon kommer Pontus och hjälper till så då går det förhoppningsvis fortare.  
 
 
 

Nytt i menyn

Så, nu kan ni se lite förändringar i menyn. Dels har jag packat ihop grejerna lite men också lagt in min vikträknare. Jag hoppas verkligen att jag får ändra den snart! 1 kg vafan, det kan väl inte vara så svårt. Jag tror att jag ska börja med att gå på toaletten och lägga en korv, vad losar man då?
 
Nej nu ska jag iväg och fixa naglarna. Laaater.
 
 
 
 

Hårdträning

Juste! Ni har ju säkert sett att jag gått upp en hel del i vikt... Neej jag är inte på smällen.  Okej ,det där var inte ens kul egentligen.  Såå, uttjatat.
Hur som helst så har jag det. I don't know why, men det är väldigt irriterande så ni har nog också sett att jag börjat röra på mej massor.
Det gjorde jag ju innan också men nu kör jag mycket mer dagliga promenader, väger min mat och så vidare.
 
Jag har redan supersvårt att gå ner i vikt, alltså SUPERSVÅRT!
Det spelar knappt någon roll vad jag gör. Oftast när jag verkligen krigar går jag upp i vikt istället för ner. Snacka om ångest.
Hur som helst har min kille nu bestämt sej för att motivera mej lite extra.
 

 
 
Nu fattar ni nog ingenting, men som tur är ska jag såklart förklara.

Han har nämligen bestämt att när jag är nere på 60 kilo ska han bjuda med mej till Cypern.  Personligen fattar jag inte vad som hände. Aldrig i mitt liv har jag vägt ens 60 kilo och nu var det ett bra tag sen jag sprang förbi den siffran. Skittrist är det och jag mår inge bra över det, speciellt inte när jag krigar så mycket som jag gör. Vissa säger att det är min psykiska hälsa det är fel på och att det påverkar. Jag vet att det har ett finger med i spelet men jag har svårt att fatta att jag skulle må dåligt på något sätt, det är i alla fall inget jag känner av.
 
Anyway. Jag ska kämpa på så gott jag kan, as Always men jag har sagt till snubben att han kan lugna sej med sparandet eftersom det vanligtvis tar mej 1-3 stenhårda månader att gå ner 1 kilo. Jag hoppas att jag lyckas med detta!
 
 

Pjucks

Jag hittade en bild på ett par pjucks jag tydligen inte visat upp än.. Om jag ska vara ärligt så finns det 3 par skor till som jag inte har hunnit slänga upp än.  Det blir ruskigt jobbigt den dagen jag ska flytta alla skor härifrån
 
Hur som helst var det här i alla fall ett par skor jag verkligen behövde - ett par svarta pumps.
I flera år har jag sagt att jag måste köpa ett par men jag har aldrig hittat domperfekta. Antingen har klacken varit för hög, för låg, för fet eller för smal. Eller så har platån varit för hög eller för konstig eller på något sätt så har skon sett skum ut. Om skon äntligen har varit snygg har priset varit så häftigt att till och med den rikaste skulle sätta i halsen. Jag menar, svarta pumps vimlar det ju av. Varför skulle man krydda med några kottar när man kan hitta ett par liknande för några ynka hundralappar?
Tja, så tänker jag i alla fall. Kvantitet för kavalitet.  Dessutom är det inte alltid säkert att dom dyraste skorna håller längst, så det så.
 
Hur som haver. Jag har, mot alla odds, äntligen hittat ett par som jag tycker väldigt mycket om. Klacken =' awesome, höjden = perfekt, platån = grym, priset = OMG det var billigt, men har tyvärr glömt bort det .
 
 
 

Tröttis

Usch vad trött jag blev. Jag satte mej i solen med min sallad och en tidning och sen dog jag. Okej inte riktigt men ni vet hur det är. Inte tusan tänker man på att gå till gymmet när man sitter där man sitter. Mina träningskläder är dessutom puttsveck.
Om en stund ska jag ju sticka iväg och fixa naglarna, får se om jag orkar dra i några hantlar efter det. Jag gissar bara, kan ju ha fel, men brukar ha rätt bra koll, som sagt, gissar och antar att det blir ett nej.
 
 

Tisdag

Hej 
 
Just nu sitter jag på tricken på G hem. Jag har varit och jobbat på Sandys hos en kompis. Hon är personalchef där tror jag så hon lät mej komma dit och hjälpa till lite. Det var kul.
Sen fick jag med lunch hem också så tänkte käka lite i solen när jag kommer hem. Senare blir det hårdträning på gymmet och sen ska jag äntligen fixa naglarna igen! Yaaay!!

Hoppas ni får en grym dag 


Mission complete

 
 
 
Jag är jäkligt stolt över mej själv.  Det var faktiskt inte helt lätt ändå.
 
 

Let's ride

Önskar att jag hann blogga mer men jag har ett stort mission på G.
 Jag ska nämligen springa hem till mamma, låna hennes cykel, cykla till Sankt Eriksplan, sola och sen cykla tillbaka. Eventuellet går jag förbi gymmet på vägen hem och kör lite styrketräning.
Tja.. det här säger ju inte så mycket. Ni vet inte vart jag bor och alla vet inte vart Sankt Eriksplan ligger så jag ska visa en liten karta nu.
 
 
11.6 km dit och 11.6 km tillbaka.
Det blir ingen liten cykeltur inte. Speciellt eftersom jag måste hämta och lämna tillbaka cykeln också.
 

Min helg

Hej

Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg kära läsare.  Jag har i alla fall haft fuuuuullt upp! Jag trodde att den skulle bli rätt seg men det blev den verkligen inte. Min helg började egentligen redan i torsdags så nu tänkte jag köra lite "helg i bild"
Tyvärr har jag inte bilder för hela helgen men ni får det jag har.
 
 
 
Torsdag: Jag slappade, blev sjukt uttråkad, bestämde mej för att promeflaxa till Kista, ca. 6 km. Sen ringde pappa och frågade om vi skulle käka på O'Learys. Jag kom aldrig fram till Kista men jag lyckades boka bord för 4 på O'Learys. Det blev en väldigt mysig kväll och sen avslutade jag och Pontus med ett sista glas på lokalisen innan vi gick hem och deckade.
 
Fredag: Jag vaknade och funderade på vart jag skulle göra av dagen. Det slutade med att jag och Pontus gjorde oss i ordning, packade en liten väska och stack till skansen. Jag satte igång min runkeeper strax efter att vi kom in och när vi gick därifrån var jag upp i 1.2 mil och nästan 5 timmar. Det var en supermysig dag och vi hade grymt tur med vädret. På vägen hem snackade vi om vad vi skulle hitta på under kvällen. Jag var ganska trött och kunde tänka mej att chilla hemma, men samtidigt skulle det vara kul att hitta på något. Festa lite kanske. Precis när vi satt i valet och kvalet ringde en kompis som var hemma med sin kille i sällskap av massa alkohol. Jag antar att sällskapet var alldeles för stelt så vi hoppade av tuben, byte håll och åkte dit. Vi åkte inte hem förrän klockan närmade sej 6 på morgonen.
 
Lördag: Jag trodde att jag skulle vara sjuuuukt bakis, men nepp jag klarade mej. Det är väldigt sällan måste jag säga. Jag var seg och trött men inte handlingsförlamad. Jag chillade några timmar, tog en dusch, gjorde mej i ordning och sen stack jag och Pontus iväg för en middag med andra halvan av min familj. Vi käkade på Bishop i sumpan. Jag höll mej till cola och glad var min kropp för det. 2 timmar senare åkte jag och Pontus hem igen. Det blev en lugn och mysig kväll.
 
Söndag: Jag vaknade och funderade återigen på vart man skulle göra av dagen. Shopping i Kista kanske. Sagt och så var det planerat och sen ångrade jag mej. Istället stack vi och köpte bacon plus lite snacks, lagade carbonara och chillade med snacks och film hela dagen.
 
 
 

Bored

 

Torsdag

Hej
 
Tittar in för att önska alla en trevlig dag.   Jag har lite av varje på schemat idag men min huvudvärk hindrar mej från att sätta igång. Det blir lite mer vila och sen ska jag sätta igång oavsett om jag har huvudvärk eller inte.
 
 
 
 

Powerwalk

Nu är jag hemma efter en hyfsat lång powerwalk.
Nu blir det ett stort glas vatten, en apelsin och sen en lång dusch.


Onsdag

Hej
 
Läget?
Jag slösar bort ytterligare en dag. Jag har fastnat framför Hells kitchen men ska snart försöka göra något vettigt. Rensa bort kläder, hämta ut paket och lite motion står på schemat.  
 
Ha en bra eftermiddag folk
 
 

Farväl älskade hår

Just nu klipper Nina mitt hår och sen blir det ett glas virre i solen.


Jacka

Sååå snygg jacka från Nelly. Damn!
 
 
 

Nya skor

Härom dagen köpte jag ett par nya skor.. igen.  Jag vet att det shoppas skor hej vilt här. Men det här var faktiskt ett par skor som jag verkligen behöver.. tror jag. Vem behöver egentligen inte ett par nya skor lite då och då?

Jag tog dessutom det sista paret i min storlek. Hon i affären fick gå och hämta skon från en skyltdocka till och med. Det är ödet skulle jag vilja säga.
 
 
♣ Skor - Din sko - 399 kronor
 

Tisdag

Hej
 
Idag mår jag bättre än vad jag gjorde igår.  Dock vet jag inte riktigt vart jag ska göra av dagen. Lite senare ska jag kanske förbi Nina för att få håret klippt. Det var det.

Hoppas ni får en bra dag
 
 

Måndag

Hej

Min vecka har inte börjat något vidare. jag kunde inte somna i natt så drt blev en riktigt lång natt fölt av en dagslång huvudvärk.

om ett tag ska jag ut på en långpromenad så förhoppningsvis blir det bättre då.

Hoopas eran vecka började bättre




Egen canvas

Det här gör jag just nu.
 
 
 
När lillebrorsan skulle ta studenten kom jag på idéen att göra en tavla till mamma. Jag och mina brorsor med studentmössor, lite symboliskt för att mamma äntligen är klar. Om ni vill göra en egen så finns det massor av hemsidor man kan spåra upp på google, bland annat canvaspicasso.
 

Fortfarande sjuk

Hej
 
Idag städar vi för fullt här.. eller rättare sagt - Pontus städar och jag sitter i soffan och hostar och klagar på min huvudvärk.
Senare ska jag ut och ta lite frisk luft och sen blir det ännu en lugn kväll.
 
Ha en bra lördag
 
 
 
 

Mysiga koftor

Snart är hösten här och Nelly har redan fyllt upp med en hel del mysig koftor. Jag kan inte säga att jag längtar till hösten, men jag älskar alla mysiga plagg hösten ofta kommer med.
 
 

Skor

Klickade nyss hem ett par sjuuukt fina skor från Have2Have. Det står att dom är små i storleken så jag hoppas verkligen att dom passar. Jag har nämligen gått in då och då för att kolla om min storlek finns men den har alltid varit slutsåld. Nu fanns den äntligen, men som sagt hoppas jag att dom inte är för små. Tidigare när jag beställt en storlek större har skorna varit på tok för stora så det är bara hålla tummarna nu.
 
 
 

Sjuk

Hej
 
Jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Jag var sjuk igår men idag är det ännu värre. Jag hostade hela natten och lyckades inte somna förrän runt 4 i morse. Nu har ag hostat sönder hela halsen och kan knappt prata. Jepp, det suger.
Så det blir sängen för min del hela dagen. Jag var nyss och köpte en sallad så lite glad är jag i alla fall. Sallad och surfpatta, ni är mina bästa vänner just nu.

 
 
 
 

20%

Glöm inte att Nelly har 20% på sina pjucks nu.  Jag hittade ingenting, men det kanske ni gör.
 

 
 
 

Surfplatta + hörlurar

Idag köpte jag faktiskt inte bara tidningar. Jag hämtade ut ett paket också.  I låg bland annat en surfplatta och ett par hörlurar.  Jag tänkte använda surfplattan till att kolla på film på gymmet mest. Samma med hörlurarna, det ska bli såååå skönt att slippa hålla i dom när man springer. Mitt vanliga head set bara ramlar ur öronen hela tiden. Det här blir nog bra.
 
 
 
 

Torsdag

Hej
 
Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Själv är jag sjuk. Det har jag egentligen varit hela veckan men eftersom jag flänger runt så mycket hinner jag aldrig bli frisk. Till exempel fyllde pappa år igår så då var vi ute och firade honom och sen blev det såklart ganska sent. Så tja, idag har det varit en lugn dag för mej. Jag var och köpte lite tidningar och godis förut så där har ni min kväll.
 
Igår träffade jag förresten Shanti Roney. Det var rätt coolt, eftersom jag på sista tiden sett flera filmer med honom. Jag snackade inte med honom så jättemycket men Pontus höll låda en stund  
 
 
 
 

Cage

 
If you want me to stay,
set me free..
 
 
 

Cut off

 
2 exempel som ni hittar hos Nelly

Rea hos scorett

 

Onsdag

Hej
 
Idag regnar det faktiskt. Det var på tiden kan man väl säga.  Jag tycker att det är skönt att det regnar ibland för då slipper man känna sej dum som sitter inomhus. Dock blir det inte inomhus så länge till. Pappa fyller år idag så vi ska till en restaurang på söder.
 
Hoppas ni får en bra dag
 
 

H&M

 
♣ Ringar - H&M - 49.50 kronor
♣ Halsband - H&M - 99 kronor
♣ Jeansblus - H&M - 199 kronor
♣ Grön blus - H&M - 149 kronor

Tisdag

Hej
 
Idag har jag inte gjort ett smack. Jag var ute sent igår så idag har jag legat i soffan som en grönsak och kollat på film. Imorgon fyller pappsen år så jag har varit och köpt lite presenter, men det är det ända jag har lyckats åstadkomma.
Självklart blev det lite shopping till mej själv också.
Jag visar upp det i ett eget inlägg som vanligt.
 
 
 

Outfit

 
 
 
 ♥ Klänning - H&M
 ♥ Skärp - Gina
 ♥ Solbrillor - Primark
 ♥ Ballerna - Dinsko
 

Måndag

Hej

Jag hoppas att ni har fått en bra start på veckan. Själv sitter jag precis som igår och njuter av solen under ett parasoll på altanen. Shit vilken underbar sommar vi har haft!  Jag är sååå glad att jag bestämde mej för att spendera sommaren i Sverige istället för i Spanien.
 
Om ett tag ska jag sticka iväg och träffa Nina  Vi tänkte sätta oss och glassa i solen med lite vin.  
Egentligen var väl gymmet på schemat men vafan, gymmet står kvar.
 
Ha en bra dag
 
 

Do you know who you are?

 
Never lose yourself

Shoppat

Här kommer lite mer nytt till mina hyfsat överfulla garderober.
 
 
♣ String - Cubus - 19 kronor (ord. pris 49 kronor)
♣ String - Cubus - 19 kronor (ord. pris 49 kronor)
♣ String - Cubus - 19 kronor (ord. pris 49 kronor)
♣ String - Cubus - 59 kronor 
♣ String - Cubus - 59 kronor 
♣ String - Cubus - 0 kronor 
♣ Klänning - H&M - 99 kronor
♣ Kofta - H&M - 149 kronor
 

Önskepärla

I fredags fick jag en liten present av Olivia.  Det var en liten låda med ett smycke och en snäcka. Jag öppnade snäckan och där låg en pärla med en speciell betydelse. Jag fick den svarta. Hade det inte funnits en förklaring hade jag nog tänkt heeeeelt annorlunda angående det.  Love, tja det var väl helt okej.  Tack bästaste Olivia.
 
 
 
 
 
 
 

Nytt smink

Tog en tripp till Make up store i fredags, efter att jag hade tatuerat mej. Okej det blev kicks eftersom mus inte finns här. Jag blir alltid lika besviken på hur liten mus-avdelningen är på kicks men jag fick i alla fall med mej lite nytt smink.
 
 
 
 
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ Eyepencil - Make up store - 135 kronor

Middag hos mami

Nu ska jag börja duscha och göra mej i ordning föra att sticka iväg till mamma på middag.  När jag kommer hem igen blir det storstädning.. alltså jag ska dammsuga och så.
 
Hoppas ni får en fin söndagskväll
 
 
 

New ink

 
Fredag 2 augusti 2013
 

Stockholm by gummibåt 2013

Hej

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg med massa mys i solen. Själv har jag haft några blandade dagar. Men jag har i alla fall fått chansen att vistas en hel del i solen.
I fredags träffades jag och några vänner i rålis för att sola och bada, supermysigt! På kvällen lagade jag och snubben quesedillas och kollade på film.
På lördagen vaknade jag ganska tidigt för att sticka iväg på Stockholm by gummibåt. Jag har ju velat vara med i några år nu men varje år har det varit något som kommit emellan, men inte detta år. 
 
Det var sjuukt mycket folk på plats så det gick ju rätt segt fram med båtarna, men det gjorde ju ingenting.
 
Det var dock jävligt tragiskt att en kille dog. Jag såg hur folk förgäves försökte få liv i honom med HLR. Dom försökt täcka vad som pågick med en filt men alla fattade ju. Under en rätt lång tid spärrade polisen av så att ingen båt kom ut ur kanalen så det ända alla kunde göra var att vänta och vi som var tillräckligt långt fram såg hur dom försökte få liv i killen.
 
Jag har aldrig sett döden på så nära håll så jag hamnade i någon typ av chock var avtrubbad resten av dagen. Jag kan fortfarande inte riktigt släppa det. Jag tänker på hans vänner som var där, hans familj som aldrig fick hem honom, hur fort allt måste ha gått. Det kunde lika gärna vara en av mina vänner.
Det kändes helt konstigt att eventet bara fortsatte som om ingenting hänt. Men å andra sidan, vad skulle alla dessa båtar fulla av människor gjort?
Men även om man inte bara kunde avbryta eventet är det väl inte så konstigt att man funderar över hur allt kunde fortsätta så oberört. Hög musik, tjejer som dansar halvnakna, ungdomar som sveper starköl efter starköl...bara en kort stund efter att en kille blivit förd till sjukhus.
Jag tror inte på Gud men om han finns får vi väl hoppas att killen hamnade hos honom.
 
Bortsett från det tragiska hade jag en väldigt mysig dag. Jag hoppas att vi kan göra om det nästa år men en stor båt som alla kan få plats i.
 
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0