Fredag

Hej

Mitt inlägg som jag skrev för 2 timmar sen fastnade tydligen inte så jag ska försöka skriva om det.

Idag är det fredag igen och jag inleder min nyktra helg. That’s right, jag ska inte dricka en enda droppe alkohol i helgen. Det är dags att få tillbaka vanan från slutet av 2011 - att dricka varannan helg. Jag menar, sååå kul är det ändå inte. Man slösar massa pengar ena kvällen och andra dagen wastar man på att sova och pressa i sej fet mat.
Man blir tjock, får taskig hy, slitet hår och blir allmänt äcklig. Utöver alla pengar man slösar råkar man ofta ut för en del andra mindre trevliga överraskningar när man dricker. Vem vill gå ut i den här kylan anyway?
Det känns som att det är dags att växa upp och lägga pengarna och tiden på bättre grejer. Men det är kul att kröka ibland - varannan helg

Istället för att gå ut och kröka ska jag dra hit Roya om några timmar och sen ska vi ha en skön hemmakväll bara.  Mysigt!
Istället för att stå emot alkohol ska jag försöka stå emot läsk.

Planen var egentligen att åka och träna om ett tag, men det enda passet på min nivå är ganska sent och då skulle jag inte få lika mycket tid med Roya så jag bestämde mej för att strunta i träningen idag. Alternativet är att träna med nybörjarna men då är det mer lockande att inte träna alls , det är ju trots allt fredag.
Men som tur är har jag en lösning på problemet . Jag har nämligen ett paket att hämta ut, så jag tar en promeflax till posten, går en omväg genom H&M och gina och sen går jag hem igen. Det lär bli minst 1 timme det.

Hoppas ni får en bra fredag, med eller utan alkohol


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0