I love boots

 

Fredag

Hej
 
Idag har jag haft min sista sjukdag, det har jag bestämt.  Jag är så himla trött på att vara sjuk nu. Idag har jag lyckats ta mej till banken i alla fall. Sen var jag helt slut och var tvungen att sova i 2 timmar.  Resten av dagen har jag chillat vid datorn. Om ett tag är det väl dags att sova igen. Jag hoppas verkligen att jag är frisk imorgon, det skulle underlätta  min första friska dag om jag verkligen var frisk på riktigt.  Men jag tänker vara frisk oavsett om jag är frisk eller inte.   Imorgon är det lördag och jag tänker inte sova bort hela dagen och kvällen.
 
 
 

Toppar från Gina tricot

Här kommer en bild med två toppar som jag köpte i förrgår. Jag köpte dom super oversize . Perfekt att ha om man ska på buffé haha
 
 
♣ Vit topp - Gina tricot - 149 kronor
♣ Svart topp - Gina tricot - 149 kronor
 
 

Blue pants

Jag har letat ganska länge efter ett par snygga "mjukisbrallor" i blått som man kan ha till högklackat och nu tror jag faktiskt att jag har hittat dom.
Jag vill att dom ska sitta lite lite större än vad dom gör på modellen, annars blir det ju som ett par väldigt konstiga långkalsonger. Samtidig vill jag inte att det ska se ut som riktiga mjukisbrallor för det blir nog en riktig mode fail. Mjukisbrallor och klackar, det skulle se ut det.

 
 
 
 

Skor

 
 
För ganska länge sen var jag inne på Din sko och fick syn på dessa skor. Jag mindes hur jag hade ratat modellen för ytterligare längre sen, och sen provade jag dom. För 2:a gången hittade jag ett par skor i denna modell som jag faktiskt gillade. Och dessa kan jag faktiskt inte sluta tänka på. Jag vet att det inte är min stil och jag har lite svårt att se mej själv i dom om jag ska vara ärlig, dessutom är det vinter snart och när snön försvinner och man åter kan använda dessa är dom säkert heeeelt ute. Men jag vill ha dom ändå!

Onsdag

Hej
 
Idag har jag varit helt snurrig, därför har jag inte bloggat. Jag är fortfarande jättesjuk och har legat i sängen i stort sett hela dagen. Kanske är det därför jag har varit så snurrig. Jag vet att jag har sovit massor, sett någon film då och då och jag vet att jag har ätit mat några gånger men resten är som ett stort luddigt moln. Jag har sovit så mycket att allt flyter ihop.
Lyckligvi har jag kvicknat till lite nu på kvällen.
Om ett tag ska jag försöka sova några timmar till och förhoppningsvis är jag frisk imorrn, fast jag hoppas inte alltför mycket om jag ska vara ärlig.
 
Hoppas eran dag har varit lite mer händelserik än min
 
 
Fick frulle på sängen i morse. Inte för att jag kommer ihåg det men det var säkert jättemysigt.  Thank God for camera.
 

 

Röd skinnjacka

Jag har ganska länge letat efter den perfekta röda skinnjackan och igår sprang jag äntligen på den när jag redan shoppat för x antal hundra jag egentligen inte hade. Men visst är den dösnygg och värd att vara lite fattig för (?!) precis som resten av allt jag köpte igår för x anal hundra jag egentligen inte hade.
 
♣ Skinnjacka - Vero moda - 600 kronor

Sjukt sjuk

Hoppas ni har en bra dag so far. Jag ligger i snubbens säng och ser film efter film efter film. Jag rullar runt och gnäller över hur illa jag mår och de har jag sysslat med dom senaste timmarna.  
Om en stund ska jag dra igång en tredje film och så lär kvällen fortsätta.
 
 
 

Tisdag

Godmorgon godmorgon 
 
Egentligen förstår jag inte hur jag klarar av att göra en glad gubbe. Ingenting är bra just nu. Jag har haft några förjävliga dagar och några ännu värre nätter. Igår drog jag ju på mej en förkylning igen och på det ytterligare en sömnlös natt. Jag tror att jag sov ca. 1 timme i natt. Sen var det dags att gå upp för att sticka iväg till sjukan och röntgen.
Idag har jag gjord mitt första ultraljud och det gav väl inte speciellt mycket egentligen. Det är ironiskt det där hur en person som jag med massa små krämpor  - sömnproblem, ryggproblem osv.. - kan ha så perfekta värden och organ hela tiden.
Jag nästan ramlade in på sjukan idag för att jag är så dålig i kroppen, mår så slitet och är så himla trött och allt jag får till svar är: Det är inget fel på dej eller, allt ser jättebra ut.
Jag undrar hur allt kan se så förbaskat bra ut när jag mår så himla skit hela tiden.
 
Det är mycket på G nu och ingenting är speciellt kul. Faktum är att det mesta suger. Jag vill gräva ner mej och inte gräva upp mej förrän allt är bra igen.
 
Nog med gnäll, hoppas ni får en bättre dag
 
 

IvyRevel

Igår satt jag inne på IvyRevel och kollade lite på nyheterna. Vissa grejer är ju sjuuukt snygga. Här är två outfits jag föll hårt för.
 
 
 
Jag tror att kjolen till höger kommer slå igenom stenhårt i höst. Man kan faktiskt redan nu se liknande här och var. Samma sak med toppen till vänster. Jag gillar alla dessa 4 plagg, men framför allt gillar jag hur dom har matchat dom. Sjukt fint. Jag skulle verkligen inte banga på att gå klädd såhär.

Nytt från H&M

Här är två av sakerna jag köpte idag.  En sån typ av mössa / keps brukar egentligen inte vara min stil, även om jag brukar se rätt gullig ut i dom flesta typer av mössor, men jag tänkte ge denna ett försök i alla fall. Jag får se om jag får någon användning för den.
Förutom den blev det även ett paket strumpbyxor. Jag kan verkligen rekommendera dom här. Vem hatar inte att köpa strumpbyxor? Dom kostar, dom går sönder och dom är allmänt jobbiga att köpa eftersom det finns typ 1000 olika sorter att välja mellan.
Jag gillar dom här för att dom faktiskt håller. Jag har använt dom är jag har varit på krogen tex. och det är dom ända som har varit hela när jag kommit hem. Dom är dessutom snygga, kostar en 50-lapp och man får 4 par på en gång. Enkelt, billigt och bra - precis som jag gillar det när det kommer till strumpbyxor.
 
 
♣ Keps - H&M - 149 kronor
♣ Strumpbyxor - H&M - 49.50 kronor
 

Måndag

Hej

Idag har jag haft en rätt okej måndag.  Man brukar ju hata måndagar men jag har faktiskt fått en hel del bra grejer gjort. Jag har varit på banken, hos min telefonoperatör, shoppat massor och varit på gymmet. Sa jag förresten att jag shoppade massor?
Varför är det alltid så att man hittar sååå mycket snygga grejer när pengarna börjar ta slut?
 
Jag bukar kalla det shoppingens ironi.
 
Bra va?
 
 
Jag brände mer än vad jag brukar göra på en ordentlig shoppingrunda och mer än vad jag borde gjort. Men men, jag tror i alla fall att jag är riktigt nöjd med mina köp.
Självklart visar jag upp allt som vanligt.

På gymmet blev det 45 minuter intensiv träning för magmusklerna. Jag känner att jag börjar bli krasslig igen,(Herregud hur kan en så frisk person som jag, bli sjuk så ofta plötsligt?) så jag överdrev inte. Jag tror att min kropp kommer tacka mej för det imorgon.
 
 
Hoppas ni också har haft en bra måndag
 
 
 
 

Städa

Nej nu är det verkligen dags att jag sätter igång här. Tanken var att jag skulle börjat för 2 timmar sen. Ooops
 
Later
 
 
 

Army

Här kommer lite dåliga bilder på en outfit jag hade härom dagen.
 
 
♥ Lackleggings - Gina tricot
♥ Topp - Bik Bok
♥ Jacka - Urban outfitters
♥ Smala ringar - H&M
♥ Ring orm - Biou Brigitte
♥ Örhängen - Åhléns
♥ Väska - H&M
♥ Boots - GoJane

Familjetrippen

 
Om jag lyckas komma iväg på bio ikväll blir det nog den här rullen. Jag såg trailern förra gången jag var på bio och den verkar så sjuuukt kul. Filmer med Jennifer Aniston brukar i och för sej vara rätt underhållande.

Lördag

Hej

Så var det lördag och jag drog mej extra länge i sängen idag. Nu är jag i alla fall uppe, har käkat frulle och ska strax hoppa vidare på dagens stora uppgift: städa och packa upp.
Herregud det tar verkligen inte slut. Jag har hållt på med dessa lådor och påsar så länge nu. Men jag tror att jag kan se slutet faktiskt. Jag har en del lådor kvar men målet är att fixa det sista idag. Det skulle vara såå skönt om man kan lyckas med det.
 
Ikväll tänkte jag kanske släpa iväg min karl på bio. Jag ska även försöka hinna med ett pass på gymmet. Jag är lite sugen på att bränna sönder mina axlar.
 
Hoppas ni får en fin lördag
 
 
 

Purple ashes

Här kommer en liten look från igår.
 
Allt kommer från Make up store om det inte står något annat
 
Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor, Kicks
♦ Eyeprimer Clear
Faceprimer
Ögonskugga lila MIYO
MS A Girls best friend
MS Ashes
MS Muffin
MS Kakaw
ED Paragon
ED Perfect
Eyepencil Darkest shadow
♦ Eyepencil Green card
♦ Mascara Masterpiece, Kicks
Lösögonfransar
 
 
 
 

Musikalen SPÖK

Igår var det äntligen dags! När snubben fyllde år gav jag honom två biljetter till SPÖK och igår var det dags att gå på den, äntligen!  Jag hade verkligen längtat för det var så länge sen jag var på musikal.
 
Vi började kvällen på pizza hut. Jag har aldrig varit där så det var kul att testa. Vi käkade en sjuk god förrätt, drack en flarra vin och käkade en sjukt god varmrätt och sen var vi tvungna att springa till tåget.
 
 
Musikalen började vid 19.30 och var sjukt bra. I pausen tog vi ett glas vin och nä musikalen var slut gick vi ut och tog en öl på Oleary´s. När dom stängde hoppade vi in i en taxi, hamnade på After i gamla stan och sen tog vi en taxi hem vid 3.00.
En lång kväll med andra ord. Men det var länge sen jag och snubben var ut så så det var sjukt kul och sjukt lyckat, Botsett från att jag blev av med min telefon då.
 
 
 
 
 

Fredag

Hej

Jag hoppas att ni har haft en bra fredag so far. Jag och snubben har varit hemma och mått sådär + kollat film + försökt packa upp det sista hela dagen.
I morse vinglade vi upp vid 9.00 och stack hem till pappa för att lämna tillbaka våra nycklar. Det var nog sista gången jag var i det huset. *Snyft* 17 år har jag bott där. It's the end of an era.. verkligen.
 
När vi kom tillbaka hit slocknade vi båda i soffan och när vi vaknade slappade vi framför en film innan vi lyckades ta tag i att packa upp dom sista flyttådorna. Vi är fortfarande inte klara så imorgon ska vi lägga i en växel och storstäda hela kåken och få allt det sista uppackat.
 
Igår blev jag av med min telefon också så nu sitter jag och byter lösenord på allt jag har och hoppas att ingen liten jävel ska komma åt något. Det är synd att jag var för lat för att ha lösen på min iphone, nu kan vem som helst använda den. Personligen hade jag ju önskat att någon kunde använda den för att ta reda på vem som äger den, men folk är ju inte ärligare än ett ruttet äpple tyvärr. Det är alltid trist att bli av med luren, men man får försöka tänka: Men herregud det är bara en telefon.
 
Hoppas ni får en bra kväll
 
 

Sneek peek

Här får ni en liten smygis på dagens outfit.
 
 
 

Onsdag

Hej

Hoppas ni alla har haft en bra dag. Jag har i alla fall haft fullt upp sen jag vaknade i morse. Alarmet ringde strax innan 10.00, jag gick upp, duschade, gjorde mej i ordning, käkade frulle och sen stack jag och snubben iväg och mötte upp en kompis och hennes snubbe för att spela biljard. Det var ett tag sen jag spelade nu så det var faktiskt riktigt kul att köra igen.  Jag sög i början men sen kom jag in i mitt flow och ba plöjde och sen gick det åt pipan igen. Vi spelade i 2½ timme, sen åkte jag och snubben vidare till stan för att käka lite lunch och efter det mötta jag upp Linnea, tog en cola och satt och snackade bara.

Nu på kvällen har jag stökat runt och slagit in paket som ska skickas iväg och nu ska jag mysa ner mej i soffan med en kopp te, knäckemacka och en rulle.
 
Ha en trevlig kväll alla
 
 

After gym

Så var man hemma igen. Puh!
Efter gymmet var det hem, hämta bilen och iväg till en kompis för att hämta lite grejer. Nu sitter jag äntligen i soffan, slutkörd och snubben lagar lite enkel mat åt mej. Jag skakar och mår illa och nej det ska bli riktigt smarrigt att köra ner något i magen.
 
Jag körde verkligen ordentligt på gymmet idag. Vi tog först en halvtimmes promeflax dit så jag var redan lite varm i kroppen när vi kom fram så jag körde direkt på att värma upp ryggen lite och sen blev det 45 minuter stenhård träning för ryggen. Varenda cm av min rygg värkte på slutet. Tanken var ju att jag skulle gå vidare till ben sen men jag hade på något sätt skadat ena benet så det blev triceps istället. När vi 40 minuter senare var klara med det kunde jag inte bära ens 1 kg med mina triceps. Så jaa.. så slut var jag.  Jag var fucking grym helt enkelt.
 

träningspic från Spanien

Mot gymmet

Nu sticker jag och snubben iväg till gymmet. Jag tänkte försöka köra ett ordentligt pass för ryggen, kanske lite ben också eller så blir det triceps. Frågar jag snubben blir det nog triceps.
 
Jag hoppas att jag hinner skriva något lite senare.
 
 
 

Tisdag

Hej
 
Hur är det med er kära läsare? Med mej är det som vanligt. Jag rusar runt och har 100 bollar i luften samtidigt precis som ni är vana vid att se mej.
Idag har jag varit på ett litet läkarbesök, lämnat in några prover jag gjort, käkat lunch med Nina och sedan tagit en cola med Nina, snubben och 2 tjejer till. Vi hade faktiskt riktig trevligt!  För ett tag sen kom jag hem och lagade mat och nu sitter jag här och smälter maten lite. Och om några minuter ska jag slänga på mej träningskläder och sticka iväg till gymmet  Den här dagen har varit sååå grym.
 
Hoppas ni har haft en bra dag också
 
 
 
 

Me

Här är en bild från  fredags. Vad tycker ni om sminket?
 
 
 
 

Min helg

Hej
 
Så var det söndag igen. Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av dagen men det bli väl en del söndagssysslor eller något. Jag antar att jag måste fortsätta flytta.
Igår var jag i alla fall hemma hela dagen, bakis. I fredags var jag ute med en kompis. Vi började hos henne med drinkar och sen tog vi en taxi till en restaurang på söder och efter det mötte vi upp lite folk på ballbreaker.
Senare åkte jag iväg till Medusa med lite folk och lagom till 3.00 började jag rör mej hemåt. Helt ärligt kommer jag inte ihåg så mycket.
 Jag vet att jag inte betalde ett smack på hela kvällen, blev riktigt drunk och sen hittade 200 spänn i bh:n när jag kom hem. Undrar vems det var.
 
Hoppas ni har haft en trevlig helg
 
 
 

 

Slut som artist

Hej

Jag är sjukt ledsen att jag bloggar så himla dåligt men det är verkligen otrolig mycket på G nu. För det första har jag ju fullt upp med att flytta, sen har jag dessutom blivit supersjuk om vartannat och utöver det planeras en del grejer för närmsta framtiden.
 
Igår blev jag jättesjuk igen och idag har jag legat i sängen hela dagen. Jag vill verkligen vara frisk till imorgon så jag vilar så mycket jag bara kan nu.
 
Hoppas allt är bra med er
 
 

Fredag

Hej

Så var det fredag igen . Jag har hållt på och flyttat hela dagen typ. Jag har varit rätt trött så bar tvungen att sova.

Nu sitter jag på altanen med en alkoholfri mojito och senare ska jag ut med Sofia. Förmodligen kör jag vidare på alkoholfritt

Hoppas ni får en bra kväll


Sjukling

Hej

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Jag ligger hemma och är sjuk. Efter att ha sovit dåligt några nätter i streck kan man väl säga att jag var beredd.
Tanken var att ta blodprov och sen flytta vidare men istället blev det soffan.
Jag hoppas på friska tag imorgon


Onsdag

Hej
 
Hur är det med er denna soliga onsdag?  Jag har skitont i halsen men har i alla fall fått en hel del gjort idag.
 Först och främst tog jag mej faktiskt till vårdcentralen i morse. Jag har försökt både måndag morgon och tisdag morgon men först när jag gjorde mitt tredje försök gick det igenom. Ni vet vad man brukar säga.
Bortsett från att jag som vanligt först fick jiddra lite med människorna som jobbar där, hände det faktiskt något. Jag är mer än förvånad. På vårdcentralen vill dom ju alltid att man ska komma tillbaka om det inte blir bättre, det är i alla fall vad jag alltid har fått när jag kommit dit. Jag går inte dit så ofta, tack och lov, men ändå sitter repliken som spikar:
- Kom tillbaka om det inte bli bättre om en vecka eller två.
 
200 spänn för att höra det, snacka om dyra ord.
 
Hur som helst hände det faktiskt något idag. Kanske beror det på att jag sa att det var mitt andra besök.  Vid det här laget är repliken alltså gammal.
Jaa, så nu är någon undersökning inledd. Jag ska göra ytterligare ett blodprov (har snart inget blod var i bodyn så många blodprover som jag gjort på sista tiden) och sen ska jag göra något ultraljud och något annat prov.
 
Förutom vårdcentralen har jag hunnit med att köra iväg ett flyttlass, slänga grejer och köra över lite grejer till min brorsa. Jepp, flytten är i full gång och nu är det dags för nästa lass.
 
Later
 
 

Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag.
 
 
 
♥ Leggings - Chiquelle
♥ Tee - Zara
♥ Ear cuff - IC
♥ Pistol örhänge - IC
♥ Örhängen handbojor - Ur&Penn
♥ Halsband - Ur&Penn
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Skor - Jeffrey Campbell
 
 
 
 
 

 

Populärt i höst

 

Tisdag

Hej
 
Här kommer ett supersent inlägg för den 3:e september. Jag började dagen med en alldeles för lång sovmorgon och sen satte jag igång att hjälpa pappa med att tömma vinden. Flytten från mitt älskade barndomshem är i full gång och inom en månad ska hela huset vara tomt. Det innebär att jag kommer ha fullt upp framöver.
Just idag hann jag inte så långt innan jag och Pontus skulle iväg till hans pappa för att fira hans födelsedag igen. Vi käkade middag hemma hos hans pappa tillsammans med hans syrra, hennes snubbe och vår käre vän Putte.
Nu har vi precis kommit hem och ärligt talat är jag rätt slut, trots min sovmorgon så snart blir det sängen.
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 
 
 

Den store Gatsby

 
Så var vi på bio igen, snubben och jag. Vi har båda velat se den store Gatsby länge men det har inte blivit av. Idag hade vi några timmar slötid innan vi skulle på middag med han familj så då passade vi på.
 Helt okej rulle. 

Outfit

 
 
♥ Byxor - Gina
♥ Blus - H&M
♥ Jacka - Gina
♥ Örhängen - Åhléns
♥ Ringar - H&M
♥ Ring orm - Biou Brigitte
♥ Halsband - H&M
♥ Väska - H&M
♥ Skor - Have2Have
 

Firar b-day

Hej

Hoppas det är bra med er alla. Själv sitter jag och skakar på lokalisen.
Anledning : jag körde ett stenhårt pass på gymmet för en stund sen. Armar och rygg, helt slut , skakar och lokalisen råkar ha riktigt god pasta med oxfilé . The end.

Fast inte riktigt . Pojkvännen fyller år idag så strax ska vi in till stan och strosa runt lite och kanske hitta på något kul .
Vi har i alla fall käkat en god lunch och tränat . Självklar har han fått en liten present också .


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0