när man behöver någon som mest försvinner alla

Länge sen jag skrev nu, jag orkar helt enkelt inte. På senaste tiden har allt varit ett helvete. 
När man behöver någon som mest försvinner precis alla, och visst fan är det sant.
Idag strulade det till sej ordentligt med henning också. Efter aborten är det nog slut mellan oss. 
Allting händer nu, aborten, fördelsedagar, break up och allt annat som inte får hända nu. Ibland vill man seriöst bara ta livet av sej, trots att det inte är någon lösning på något problem, det är bara en flykt från problem, folk som man hatar, folk som hatar en men också från folk som faktiskt älksar en och som sen gråter sej till söms varje natt i flera år efter begravningen. Trots att alla vet inners inne att man är älskad av i alla fall någon, känns det så många gånger som att ingen kommer komma på ens begravning, att prästen och ens mamma står där helt ensamma. 

Just nu känns mitt liv i alla fall jävligt meningslöst, om henning nu försvinner vad ska jag då göra istället? 
Det finns inget annat jag vill göra med mitt liv.  

Mattelektion

Nu sitter jag på en jättetråkig mattelektion. Jag har precis gjort ett läxförhör som jag inte kunde någonting på så det gick sämst.

Asså jag blir deprimerad om jag kollar ut genom fönstret. Våren hade precis kommit och så börjar det snöa som fan. Tar det aldrig slut? Det har ju hållt på i flera dygn nu.
Jaja slut på det har oerhört tråkiga inlägget. Jag behövde något att göra medan jag väntar bara :p

Kramar

stöten

På torsdag är det dags för nästa resa. Den här gången bär det av till Stöten, för mer snowboardåkning.
Hade hellre åkt till Västindien eller något annat skoj istället, lite värme vore ju inte helt fel, men nu får man nöja sej med det man får.
Stöten var det, 20/3 - 24/3. Kort resa, men jävligt lagom. Jag vill ju hinna göra annat på lovet än åka snowboard.
Jag får se till att mobilblogga dom dagarna, så jag håller bloggen uppdaterad.

Btw, i morgon blir det nog inte heller så mycket bloggande från min sida. Först är det packning som gäller och sen ska jag börja göra mej  i ordning för kvällen. Det blir dans i stan, nalen om jag inte minns helt fel.
Får väl se hur det blir. Vi hade ju dansträning i typ 3.5 timme igår för att lära oss bugg, vals och foxtrot så lite borde man väl kunna dansa i alla fall, hehe.

Nu ska jag plugga vidare här. Vet inte varför jag gör det, jag missar den lektionen då man ska kunna det jag pluggar på, på grund av att jag ska göra ett g-test då. Men vad fan, det är lika bra att kunna. Om någon vecka kommer det säkert ett prov på skiten.


måndag

Igår var jag och min kära bästis och hämtade ut biljetter till musikalen som vi ska på på påsklovet.

image475

Footloose 26/3 någon som ska dit?



söndags

I söndags hade jag feta ångesten för att jag inte hade gjort något i på lördagen.
Men söndagen blev i alla fall lite mer fart i.
Först shoppade vi lite. Det blev inte så jätte mycket ändå gick allt på lite mindre än 700 kronor.
image472

♥ mascara- masterpiece
♥ svamp
♥ foundation- max factor
♥ solglajor
♥ kinderägg =P
♥ surpricebag

bäst av allt var att henning betalade allt =P hehe
image473


lördags

Ilördags var det en av mina segaste dagar någonsin.
Först vaknade jag, gick upp och duschade och sen gick jag och la mej igen. Sen vaknade jag några timmar senare av att min kära pojkvän hade sett klart en film och hade tråkigt. Jag sa att jag skulle sova i 10 minuter till men... det blev inte riktigt så =P
Efter ett tag orkade han inte sitta och kolla på mej längre så han la sej bredvid mej och satte larm på en halvtimme, sen somnade han också.
När klockan ringde stängde han av den och sen somnade han om.
Jätte duktig kille =P
Vi sov i några timmar till sen var han grymt uttråkad och ville göra något.
Vi käkade lite och sen kollade vi på film och sen sov vi lite till.

Det var väl typ vad vi gjorde den lördagen.

fredags

Såå då tänkte jag sammanfatta helgen lite, som jag skrev igår.
I fredags kom min älskling till min skola och hjälpte mej lite med min egna gympalektion.
Fick MVG på den btw, kulkul =).
Fredagens incident var att jag missade ett prov så min klassföreståndare fick värsta utbrottet på mej, stod och skrek och grejer. Efter skolan var jag vid mitt skåp och tog lite böcker och då hördes hans röst. Tro mej jag försökte gömma mej, men lixom, det är inte så lätt =P. Jag gömde mej i alla fall bakom min skåpslucka men när han kom till oss såg han mej ändå, bad luck kallas det va?
Han sa åt mej att jag skulle följa med honom in på hans arbetsrum.. asså det låter faktiskt lite scary om man frågar mej... men det gick väl helt okej =p
Det handlade förstås också om provet som jag missade.

Efter det gick jag och henning till ungdomsmottagningen, som tyvärr hade stängt, och sen gick vi och käkade på Sub way =)
image470


För att vara helt ärlig kommer jag inte ihåg ett skit av vad vi gjorde på kvällen =P. Jag tror att vi kollade på film, men jag är inte säker =P



Mobilbloggar

Hej. Nu testar jag att mobilblogga igen. Jag är precis på väg hem från en hård träning med massa ronder sparring på slutet.
Imorgon tänkte jag sammanfatta helgen lite.
Vi hörs då.

Kramar

3. Tips till perfekt hud

Du behöver varken exklusiva krämer eller dyra behandlingar för att få en vacker hud. Här är 10 bra saker som får din hud perfekt nästan helt gratis!

Rengör lagom
Du kanske tror att ju mer du rengör ditt ansikte, desto renare och vackrare blir det. Fel! Att rengöra huden för mycket är en vanlig anledning till att huden blir extra känslig. Anledningen är att allt skrubbande och tvålande leder till att hudens underlager sakta men säkert skrapas bort. Använd rengöringsmedel som passar din hudtyp

Ge huden en time-out
Ansiktskrämer ser inte bara till att huden återfuktas, de ser dessutom till att hudens naturliga oljor inte försvinner. Och det låter kanske bra, men har du lätt att få finnar är det dåliga nyheter eftersom de frodas i oljiga miljöer. Se därför till att hoppa över den feta nattkrämen då och då - på så sätt får huden en chans att andas och återhämta sig.

Ånga bort orenheter
Behöver du en snabb och djup rengöring? Häll kokande vatten i en skål och blanda i citronjuice och rosblad. Håll sedan ditt ansikte över skålen och lägg en handduk över huvudet så att ingen ånga försvinner. Ångan kommer att friska upp dig, främja andningen och dessutom göra det lättare att behandla eventuella pormaskar. Rengör ansiktet som vanligt efteråt och avsluta med kallt vatten för att stänga porerna.

Tänk stort
När du rengör och smörjer in din hud, kom ihåg att den faktiskt sträcker sig från hårfästet och ner till nyckelbenet. Många av oss glömmer med andra ord helt bort halsen, vars hud är extra känslig och tunn och därför behöver extra mycket omsorg.

Sov med ett rent samvete
Gå aldrig och lägg dig utan att tvätta bort allt smink först. Sminket hindrar huden från att ta bort döda hudceller och att andas fritt. Dessutom kan du i värsta fall vakna med utslag och finnar. Ingen vidare god morgon.

Glöm inte näsan
Många av oss glömmer bort nästippen när vi rengör ansiktet, vilket kan medföra att den blir oljlig och fet. Rengör därför näsan noga med små, cirkulerande rörelser för säkerhets skull!

Håll håret borta
Det är kanske lättare sagt än gjort men försök att hålla håret borta från ansiktet. Har du använt hårprodukter kan de smeta av sig på huden och orsaka finnar och utslag. Särskilt viktigt är det att håret hålls undan på natten - sätt upp det i en hög hästsvans så besparar du dessutom ditt överhår onödigt slitage.

Tänk på ögonen
Det är oftast både lättare och skonsammare för din hud om du använder en speciell ögonmakeup-remover för att få bort sminket kring ögonen, eftersom många av dem innehåller oljor, vilket löser upp mascaran och andra produkter på nolltid. Avsluta med att skölja av ansiktet.

Tvätta händerna
Se till att dina händer är rena innan du pillar dig i ansiktet. Använder du foundation, köp en svamp eller särskild foundationpensel för ett bättre resultat.

Gör alltid rent först
Se till att ditt ansikte är rent innan du sminkar dig på morgonen. Applicera också en ansiktskräm anpassad för din hudtyp innan du plockar fram foundation och puder. Ett väl rengjort och återfuktat ansikte är a och o för att sminket ska fästa ordentligt - och för att resultatet ska bli så bra som möjligt.


träffa älsklingen igen =)

Idag kommer min älskling äntligen hem från Idre igen, och imorgon ska vi äntligen träffas igen!!

(Jag vet, onödigt inlägg men vad fan... ingen tvingar dej att läsa)

Det sägs att...





Det sägs att Marilyn Manson stoppades i kyrkan på grund av sitt läppstift.
Hur vida sant eller inte det är kan ju diskuteras. Men i en intervju berättar han själv varför han stoppades, och det var just på grund av att han hade läppstift.


skön torsdag

Idag var det en sjukt härlig dag i skolan.
Först hade vi 40 minuters lektion och sen skulle vi på bio. Vi missade matten, och efter filmen var det lunch, sen no och sen särengelska.
Särengelskan skiter jag i på torsdagar så jag har haft en timme och 40 minuters lektion idag.
Härligt härligt.

Tänkte starta en ny kategori nu, har lite lust med det. Sen ska jag nog gå och käka lite och sen blir det plugg till provet som jag har imorrn.
Jag funderar på att boka en läkartid lagom till provet för jag kan verkligen ingenting.


dagens outfit

Idag harde vi världens tråkigaste temadag med först bostad, vilket innebär att vi inreder ett hus som vi tidigare byggt. (jäääääätte kul).
Visst det var väl helt okej den första timmen men när klockan tillslut var 11 och vi hade hållt på med fanskapet i 2 timmar och 45 minuter var det inte så kul längre.
Sen käkade vi och efter det hade vi 2 timmar och 45 minuters mattelektion (också sjuuuukt kul)

Jag visste ju det här, så smart som jag är klär jag mej därefter, dvs. det blev en mysig och avslappnad outfit.

image466


♥vitt linne- H&M 69 kronor
♥ vit kofta- Mango 250-300 kronor
♥ skinnjacka- Hollies 1700 kronor
♥ mjukisbrallor- pojkvännens GRATIS =P
♥ skor- intersport 700 kronor




Okej nu gör jag det ändå. Jag har tidigare blottat jobbiga grejer som varit i mitt liv och fan, meningen med en blogg är att man ska kunna skriva som man känner, right?

Igår tog det nästan slut mellan mej och min kille. Allt var bara helt konstigt och jävligt patetiskt. Vi bråkade inte, inget hade hänt ändå var det som att vi bara gled ifrån varandra och som om allt bara tog slut från ingenstans.
Han gjorde något som han lovat mej att aldrig mer göra, något han bara skulle göra om han var singel.
Det var första gången han har låtit så hård i telefonen. Allt var förjävligt. Jag ringde honom för att snacka om det som "hänt", men inget blev bättre. Efter samtalet fick jag flera sms som bara gjorde saken jävligt mycket värre. Det gick en timme och sen kom ett sms med massa förlåt.
Förlåt för vadå?
Inget har ju hänt. Okej jag kan gå vidare och låta det som har varit blekna och försvinna, men det faktum att han verkligen svek mej genom att göra det han lovat att aldrig göra vette fan om jag någonsin kommer kunna glömma.

Han är i idre och åker skidor nu men han kommer väl hem torsdag kväll eller något och så ska vi träffas på fredag. Något säger mej att det kommer kännas jätte konstigt och att fredag kommer få ett jätte tråkigt slut.

Men men det är några dagar kvar.
Allt kan ju förändras... kanske till det bättre...
image465


the dead terrorist

mitt förr- förra filmklipp ville visst inte funka men det kanske funkar nu, jag testar att lägga in det igen ;)


coola brudar


hemma

Idag är jag hemma igen. Igår hände massa skit som jag helst inte vill tänka på, så jag orkade inte gå till skolan idag.
Jag har inte heller så mycket att skriva om men jag tänkte försöka hitta på något i alla fall, måste ju uppdatera bloggen då och då.


tatuering i april

Kolla ett litet inlägg i bloggen fick jag tid att skriva i alla fall.

Man är ju nästan tvungen när man har fått höra dom små orden man så länge väntat på att få höra.
Idag ringde mamma mej och sa att hon hade funderat.. asså det säger en jävla massa bara det =P hehe

Jaja hon hade legat och funderat igårkväll i alla fall, det är inte lika fascinerande, och så hade hon kommit fram till att det nog var okej att jag tatuerade mej så länge jag gjorde det seriöst och var medveten om vilka signaler som sänds ut i fråga av tatuering.
Jaja men det har jag tänkt på, och då var det helt okej.
Och eftersom jag inte kan övertala pappa så erbjöd hon sej att göra det, som om hon verkligen gillade idén på att jag ska ha en grej som sitter livet ut, i svanken.
Senare kom det dessutom fram att tatueringar kanske inte är så tokigt, hon kunde till och med tänka sej att göra en själv.
Nu blir det nog så att vi gör det tillsammans.
Från det att hon bara för några veckor sen bytte samtalsämne när jag bara tog upp ordet tatuering, till att hon själv kan tänka sej att göra en liten egen, som kommer förfölja henne livet ut.

Lyckas hon övertala min kära pappa så kommer det i april finnas en bild på mej med tatuering i svanken ; )


Kramar


 






fest i södertälje

Det blir fest i Södertälje med älsklingen Hanna ikväll, så det blir inte många inlägg i bloggen för min del.
För övrigt är hela min helg full med grejer så när jag tänker efter vette fan om det blir speciellt många inlägg överhuvud taget.
Men men nu ska jag börja göra mej i ordning och käka lite så kanske jag är lite mindre lättpåverkad än vad jag brukar vara.

Hoppas att alla ni andra får en härlig fredagkväll ni också.
image464



Kraaaamaaar

are you a good kisser?

Your Kissing Technique Is: Perfect

Your kissing technique is amazing - and you know it.
You have the confidence to make the first move.
And you always seem to know what kissing style is going to work best.
Sometimes you're passionate, sometimes you're a tease. And you're always amazing!
Are You a Good Kisser?


grattis bästis

Grattis på fördelsedagen bästis! Hoppas du får världens bästa dag. Din lär nog bli bättre än min i alla fall =P












sjuk

Idag är jag hemma och är sjuk. Jag kom nyss hem från skolan efter att ha gjort matteprovet.
Jag tog mej i alla fall till skolan för att göra det, bättre att ha det gjort. Jag har reda nskjutit på det i 2 veckor och nu ligger jag efter i det nya kapitlet. Men men, får väl försöka komma ifatt sen.

Hur gick matteprovet då? Inte alls bra. Max är alltid 40 och jag får alltid 35 eller 35.5, utom vid två undantag,
och denhär gången blir det nog ett tredje undantag. Jag ska vara riktigt glad om jag får VG!!

Jaja nu ska jag gå och kolla på film och käka lite
Kramar

il postino med bästis

Igår och i måndags var jag med bästis. Vi har badat massa utomhusjacuzzi och i måndags käkade vi pizza och sallad på il postino.

image451


Tråkigt nog hände det faktiskt ingenting den här gången =P
Kramar

bio med älskling

Nu tänkte jag skriva lite saker som jag egentligen ville skriva tidigare men haft lite problem med att få till, mycket på grund av att jag inte riktigt får till det med bildöverföring till min lap, men det löser sej nog snart.

I söndags var jag lite halvbakis så jag var hemma och slappade framför tv:n.
Min älskling skulle komma hem till mej när han hade spelat klart sin match. När han kom hade jag lust att gå på bio så vi började leta efter en bra biograf.
Efter mycket om och men blev det inte mer än Kista. Henning betalade som vanligt precis allting. Han vägrar låta mej betala en enda grej. Han bjöd på bion, på mat, och sen köpte han lite smycken till mej =P.
image450

Vi såg i alla fall himlens hjärta. Svensk dramafilm. Den var bra, men då andra sidan har jag jätte svårt att hitta en film som jag inte tycker är bra.
Men den var faktiskt bra. Lärorik grej också, såeciellt om man har kille, eftersom den handlar om otrohet. 

kramkram

96-jeans fucking ute!



Jusste på pa har jag gjort en undersökning för att kolla vilka jeans som egentligen är det mest omtyckta.
jag känner mej lycklig över att kunna berätta att 96-jeans ligger riktigt dåligt till
Just nu jämför jag  puss och kram- jeans med 96-jeans
och ställningen är än så länge

60,7% - puss och kram
39,3%- 96


Synd för alla som älskar skiten, själv har jag hatat byxorna sen jag såg dom första gången. Och värre blev det ju såklart när varenda jävel går runt med exakt likadana. Det ser bara för löjligt ut.
Och sen klaga folk på skoluniform. Varför? när dom själva inför något liknande varför då klaga på nogot som anses minska mobbing och annat skit?
Vette fan om jag tror på den tanken att det skulle kunna stoppa sånt men jag vet där emot att massvis med folk är glada för att det inte existerar skoluniform på deras skolor, och sen går man och köper likadana byxor som alla andra.
Fuckin ologiskt men folk är dumma i huvudet. Hur man ens kan sätta på sej jeansen lixom..
Måste personligen säga att puss och kram i så fall är grymt mycket snyggare.
Dom har i alla fall lite stil och klass och man ser att det är tjej-jeans.

Med 96-jeans ser tjejer och killar likadana ut. Nejtack till det.

Big Flopp på 696-jeans, det är dessutom bevisat av ungdomarna själva.

Om du absolut älskar 96-jeans och absolut tycker att det är det som ligga bäst till, då är det bara klicka sej in på min pa och lägga en röst.

Adressen är: [email protected]

Inte för att det överhuvud taget spelar någon roll men man kan ju alltid försöka. ; )

sömnlös natt

Fan som vanligt kan man inte sova.
Åter igen bestämde jag mej för att slagga tidigt och likt fan sitter man här runt tolv- slaget och kan inte sova.
Skitkul.
Ser ut som att det blir en till skoldag med massa sömn på lektionerna.
Tur att alla andra i allafall verkar kunna sova.

Lucky you

pierca sej oseriöst = infekton?

Heej heeej, slut på lovet och första dagen idag.
Fy fan, jaja men man kommer ju inte undan så.
Enligt min kära bästis är det bara 62 skoldagar kvar, härligt härligt.

Jag  har fått lite frågor angående min piercing i näsan för 30 spänn. Jag tyckte själv att det var helt sjukt och trodde aldrig att jag, som är så noga med mina piercingar, skulle sjunka ner till 30 spänn när jag hittills lagt ut flera hundra för att verkligen få det bra.
Men sanning att säga finns det absolut ingen skillnad.
Min näspiercing har jag fortfarande inga problem med, den är skitfin och jag är verkligen nöjd.
Jag har nu 8 piercingar och jag har inte haft något problem med någon.. eller jag har haft lite problem med navelpiercingen i och försej, och den är tagen på ett riktigt seriöst ställe!
Så hurvida seriöst piercingstället är eller inte har inte ett skit med hur bra piercingen blir eller inte att göra.
Absolut inte!
Om man ska få infektion eller inte avgör man själv.
Det gäller bara att man sköter om sin piercing, tvättar den regelbundet, käkar näringsrik kost, käkar lite vitaminer, inte petar på den och sånt.

Stället där jag piercade mej var väl inte direkt seriöst, då skulle det inte kostat 30 kronor =P
men snubben som piercade hade handskar och själva verktyget såg ut precis som jag gissar att det skulle se ut i en seriös piercingstudio.

Ni som är osäkra på om det är speciellt bra att pierca sej på ett sånt ställe tycker jag definitivt ska tänka igen.
Som jag sa, jag trodde aldrig att jag skulle göra det, men nu när jag har sett resultatet tvekar jag inte alls att gå till ett oseriöst ställe igen.

Som jag också sa har jag ju 8 piercingar, naveln, två i brosket (örat), tre vanliga hål i öronen, tungan och näsan.
Samtliga har jag tvättat och verkligen varit försiktig med. Då finns det ingen anledning att oroa sej för infektion.

Kraamar

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0