Gym ikväll

Ikväll blir det gym igen.

Jag är lite duktig i alla fall. Den här veckan har jag än så länge gymmat tisdag och sen ska jag gymma ikväll. Tisdag och torsdag. Det är godkänt... om jag gymmar en gång i helgen också. Det får jag se till att kirra.

Sen ska morsan kanske fixa lite nyårsnaglar på mej.. eller så gör hon det imorgon.


                     

Mot Kista!

Efter jobbet ska jag en snabbis till Kista och kolla om en kofta är på rea.
Jag vill verkligen ha den så hoppas, hoppas, hoppas.

Håll tummarna, okej?







Såhär ser den ut, fast helt svart. Muy beautiful




Koftan är från BikBok och kostar 399 kronor

Redan nyår!?

Jag kan inte fatta att det är nyår imorgon!

Sista dagen på 2010. Det känns helt sjukt! Har ett år redan gått?

Jag har ärligt talat ångest. Jag är så jävla glad att det inte är högtider varje dag för jag hatar den här pressen. Man måste göra något, det bara är så.
Sitter man hemma gör man fel. Det är ju trots allt bara nyår en gång per år!  *suck*

Jag hatar det här.


Vad fan ska jag ha för skor !?




Nyår  2009

Torsdag

Godmorgon godmorgon

Jag har precis vaknat. Jag hinner inte blogga nu för jag ska strax iväg till jobbet.

Det får bli mer när jag kommer hem.

Later


Videoblogg


Nytt från Mango

Igår skyndade jag mej in på Mango innan jobbet. Jag hade hittat en kofta där för några veckor sen och jag har verkligen inte kunnat släppa den. Nu hoppades jag på att den var på rea, and guess what! Den var det



♣ Kofta - Mango - 299 kronor (0rd. pris 499 kronor)
♣ Väst - Mango - 149 kronor (ord. pris 299 kronor)


Mellandagsrea

Som sagt, jag hittade knappt något på mellandagsrean i måndags. Men 2 plagg fick jag i alla fall med mej hem:



♣ Jeansjacka - Topshop - 350 kronor (ord.. pris 699 kronor)
♣ Partybody - BikBok - 100 kronor (ord. pris 199 kronor)

Mer än så blev det inte. Men det var en lyckad dag


En julklapp

En av mina julklappar



♣ Kofta ä- MQ - 699 kronor

Min efterlängtade kofta , tack mamma


Just nu

Hej

Jag kom nästan precis hem från tisdagens äventyr.

Igår kväll åkte jag och träffade Mr F. Det var ett tag sen så det var kul . Vi redde ut lite skit och sen blev det film.

Om en stund ska jag åka till jobbet men först kommer det snart upp en videoblogg och så ska jag försöka peppra med några inlägg innan jag går.


Finally!






Det finns hopp för människans hjärna! YEEY!!


Jag.. är ... KÄR!

Hej

Fan vad jag känner mej lycklig just nu! Jag känner mej helt kär   

.... Fast jag vet inte vem jag är kär i..


Det är knappast en kille i alla fall, dom enda killarna jag har haft att göra med på sista tiden har nog inte riktigt alla hästar hemma.

En kastade ut mej mitt i natten i minusgrader,
En försöker göra mej svartsjuk genom att ragga på min kompis
En sms:ar lite då och då... bara för att... för att???
En är för äcklig för att jag ens ska vilja peta på honom egentligen
En hör i princip aldrig av sej
En kommer förhoppningsvis aldrig bli mer än en underbar vän.

AAAH Det kanske är en tjej?!

Nooo it can't be.

Eller så är jag bara jävligt glad just för stunden. Jag har precis gymmat, fått ur mej saker, sen har jag snackat med Hanna och fått ur mej mer och just nu ligger jag och tänker på hur mycket roligt jag ska göra fram över

Kanske är det mej själv jag är kär i just nu

 



Off

Nu måste jag slänga ihop lite frulle.
Sen ska jag göra mej i ordning och åka till jobbet.

Later













































Musik


Att supa på en måndag

Igår var jag som sagt och checkade mellandagsrean, det har knappast någon missat.
Jag, Marre och Hanna var i Skärholmen. Jag tyckte att det var bästt att åka dit. Det är varmare att vara inomhus, närmare mellan affärerna än i stan och inte lika trångt som på Drottninggatan.

Trist npg hittade jag inte så mycket, men jag öyckades göra av med föööör mycket pengar igår i alla fall.

På kvällen åkte jag och Hanna in till stan och skulle ta några bärs. Då kom ´jag på den storslágna idéen att vi skulle hitta ett ragg till varandra, så vi började kolla igenom mobilerna. Jag tänker inte säga hur det slutade, men det var kul.

När vi stället stängde, raggade vi upp två snubbar utanför och sen gick vi till Dovas. Det var det enda som var öppet så det vara bara köra. När vi kom dit fick vi stå i kö i typ en timme... det ser man inte ofta utanför Dovas.

När vi kom in samlade vi på oss ett litet gäng och sen satt vi till stängning.

Tro mej, det hände mycket galet igår precis som alltid. Men det är ju så det ska vara !



En av dom bästa sakerna var nog när jag började ragga på bartendern på Dovas.. det blir ett minne för livet

Tisdag

Godmorgon godmorgon

... säger kag 13:45.

Jag har legat i sängen och dragit mej fram tills nu. Jag kom hem 5 i morse och man sover ju inte så himla bra då, så då blir det såhär.

Om ett tag ska jag åka och jobba. Det får bli fler inlägg ikväll helt enkelt. Hoppas att jag har något vettigt att säga då bara


Shoppar!


- REA
- SALE
- REBAJAS
- SALG


Oavsett vilket språk det är på har det bara en och samma betydelse! Allt man vill ha, men egentligen inte behöver på 30%, 50% och 70%  

FUCKING AWESOME!!


Om jag hade varit kille och spanat in en brud jag är jävligt intresserad av hade jag försök hooka upp direkt efter rean - det är då tjejer är som gladast  om man inte har mensvärk eller PMS , vill säga. Haha


Idag är jag och Marre ute och springer runt bland alla röda lappar, det känns så jävla bra att slänga pengar på saker jag egentligen inte behöver men ändå måste ha!


Musik



Gjord för mej, klart slut.

Hands up söta torrbollar

Måndag

Godmorgon godmorgon

Jag vaknade för en stund sen. Nu ska jag börja göra mej i ordning och sen bär det av mot rean.

Det blir nog en kul dag  vare sej jag fyndar eller inte.





När jag och Marre är i farten blir det kul , så enkelt är det


Godnatt

Om issa ska orka upp till mellandagsrean om några timmar är det nog bäst att issa går och lägger sej nu.

Godnatt


Sexnovell

Våta linda
Författare: felix_t
Källa: sexnovell.se



Och så kommer då lördagen. Linda vaknar tidigt. Hon är alldeles för nervös för att sova vidare, och då har hon ändå gått och lagt sig sent. Hade som föresats att hålla sig borta från datorn för att förhöja sin kåthet idag. Nerverna tog dock över och hon tillbringade kvällen framför sina gloryhole filmer. Som förberedelse. Att hon onanerade sig till sömns verkar inte ha haft någon som helst negativ inverkan. Snarare är hon lika kåt när hon vaknar.

Hon funderar en stund innan hon klär på sig. Bestämmer sig för att detta är en så ovanlig dag att hon kan prova hur hon känner sig med bodyn hon köpte för flera veckor sedan men knappt använt. Hon drar på sig svarta, matchande stay-ups till. Granskar sig själv i spegeln. Är fortfarande inte riktigt säker på den här munderingen, men ingen mer än Tina kommer att se den. Säger tyst för sig själv: "Jag är våta_linda!"

Hon tar på sig en brunmönstrad, löst sittande klänning över. Nästan som för att absolut dölja våta_linda under vanliga Linda. Med så stora bröst som hon har, går Linda aldrig utan behå till vardags. Hon kan dock omöjligt ha behå till bodyn, och det känns ovant med brösten som hänger fria. Samtidigt känns det lite spännande. Likaså med öppningen i grenen, som är nästan lite som att gå utan trosor.

Hela förmiddagen går Linda i ett tillstånd av konstant nervositet. Men också förväntan. Av allt hon varit med om kommer detta att vara det snuskigaste hon har gjort. Nu ska våta_linda verkligen leva upp till sitt namn.

Så komma äntligen ögonblicket när hon ger sig iväg för att stråla samman med Tina. De cyklar tillsammans hem till Erik. Linda har kommit överens med honom att de ska komma dit en stund innan deltagarna i svensexan börjar komma. Han ser lite road ut när han hälsar på Tina. Såklart, tänker Linda, han har ju fattat att det var hon och inte Linda som sög av honom senast.

Men Erik gör ingenting i övrigt för att visa att han vet. Istället tar han in tjejerna i huset och bjuder dem på varsin drink. För en gångs skull tar Linda tacksamt emot den, och Tina vet hon tackar aldrig nej till sådant. Sedan går de tillsammans ut till skjulet.

Erik har borrat upp tre hål till, visar det sig. Två på vardera sidan om det ursprungliga, och ett ensamt hål på samma kant som dörren. Trots drinken känner sig Linda rejält nervös. Det är nu hon börjar fråga sig vad hon har gett sig in på. Hon ser på Tina att hon känner samma sak, men vet att hon aldrig skulle erkänna det.

"Det är rätt kyligt idag", säger Erik. "Så vi håller mest till därinne. Det ska inte vara några större problem för er att smyga iväg sedan." Det låter ju betryggande, tänker Linda, en aning spydigt, vilket är ovanligt för henne. "Ni har ju ett litet kikhål så att ni kan kolla så att kusten är klar." Och det är ju sant.

Inne i skjulet är det inte riktigt lika kallt, men ändå kyligt. Tjejerna behåller kläderna på, men Tina tar genast fram en flaska rödtjut ur ryggsäcken. "Vi får väl värma oss lite mer", säger hon. För en gångs skull är Linda glad för att väninnan är så glad i alkohol. Det känns lite förbjudet att halsa direkt ur flaskan, men det som kommer är desto mer förbjudet, så det känns löjligt att sätta sig på tvären. De kommer överens om att hålen längst in är Lindas, medan Tina får sitta i hörnet.

De dricker mer vin medan de fnittrar ihop. Blir lite lummiga. Linda vet inte hur mycket tid som förflyter, men så småningom hör de röster. Tina kikar ut genom ett av hålen i väggen. "Här kommer de", säger hon.

Linda fnissar nervöst, men också av vinet. Hon har druckit tillräckligt nu för att inte riktigt ha de där spärrarna hon brukar ha. Hon kränger av sig jackan och drar av sig klänningen. Hon ser hur Tina stirrar på henne med stora ögon och säger: "Det kan nog bli rätt kletigt." Sedan förstår hon att det är hennes body som frammanat reaktionen.

Väninnan tar själv av sig jacka och klänning. Sedan lutar hon sig fram och suger in den ena av Lindas bröstvårtor i munnen. De har styvnat redan av den kalla luften, och kontrasten med Tinas varma mun är oerhörd. Hon har ett svart raffset på sig, och Linda besvarar handlingen med att stryka med fingrarna över Tinas trosor.

Längre hinner de inte förrän en styv manslem letar sig genom ett av hålen. Lite avundsjukt noterar Linda att det är Tina som skall ägna sig åt den. Hon hinner se hur väninnan tar tag i den med båda händerna innan hon själv får en svagt böjd, rätt lång sak att ägna sig åt. Hon känner det välbekanta suget i magen. Ser för sin inre syn alla filmer hon tittat på, och hennes tidigare upplevelser med Erik.

Sätter utforskande tungan under ollonet. Får in en till stake i hålet bredvid. Tar tag i den och runkar medan hon låter tungan virvla runt toppen på den första. Ser i ögonvrån att Tina också har två stycken att ta sig an. Byter över och slickar på den andra medan hon runkar den första. Känner hur det spänner i bröstvårtorna. Tittar ner och ser våta_lindas utstyrsel. Glömmer allt om vanliga Linda när hon byter över igen. Känner hur våta_linda verkligen blir lite våt. Gör det som våta_linda obönhörligen måste göra och sjunker ner med munnen över kuken.

Känner med en gång hur hon blir alldeles het i kroppen av känslan av den styva kuken mellan läpparna. Suger med långa tag. Tar in ungefär halva i munnen. När hon släpper ut den ser hon att den praktfulla lemmen glänser av hennes saliv. Det ser hur skönt ut som helst. Samtidigt har lite försprut sipprat ur den andra kuken. Hon slickar av det innan hon sjunker ner över staken med munnen och suger som hon sög den första. Känner hur hon börjar komma igång nu. Hör hur det tjattras utifrån men kan inte uppfatta så mycket. Kastar en snabb blick på väninnan som suger med långa, djupa tag. Blir nästan lika tänd av att se det som av det hon själv håller på med.

Söker sig tillbaka till den första kuken med munnen. Sluter läpparna om ollonet och drar med tungan mot den lilla strängen. Känner hur mannen utanför börja stöta lite lätt i hennes mun. Det gillar hon. Gillar att det känns som om han utnyttjar henne. Tänker som hastigast på mannen i parken och känner hur det suger till i underlivet. Flyttar ansiktet så nära väggen att nästippen hamnar emot. Allt för att låta mannen utanför stöta djupare i hennes mun. Känner att hon skulle kunna låta det pågå i all evighet, så skönt är det.

Men mannen kan naturligtvis inte hålla sig hur länge som helst och drar plötsligt tillbaka kuken. "Är det skönt?" frågar hon Tina.

"Mmmmhmmm", grymtar väninnan med munnen full av kuk. Linda kikar försiktigt genom hålet och ser att en ny kuk är på väg. På ren impuls spärrar hon upp munnen och placerar den alldeles för hålet så att mannen genast får in dasen mellan hennes läppar. Hon låter även denna stöta självmant, medan hon fortsätter att runka kuken till höger. Hon lyckas uppfatta en röst utifrån och byter sugobjekt. För att kompensera för att hon faktiskt inte uppmärksammat den så mycket överger hon ett slag kuken till vänster för att trycka sina fylliga bröst runt kuken till höger. Märker under tiden hur kuken till vänster försvinner för att ersättas av en ny.

Hon tar tag i nykomlingen med handen. För sig snart dit och börjar suga medan kuken till höger byts ut. Arbetar med händer mot båda kukarna medan hon snabbt byter mellan dem med munnen. Suger med långa lystna tag. Får det allt svårare att hålla reda på när kukarna byts. Vet bara att det här måste vara det häftigaste hon har varit med om. Tänker snabbt på annonsen hon satte in för en tid sen. Nu är hon verkligen våta_linda, sugslyna, och hon älskar det. Kan inte få nog av det här. Det vibrerar i hela kroppen när hon drar ett stort, svullet ollon över läpparna. Drar det över kinden också för att låta kukhuvudet kleta av sig på henne. Tittar sedan på det. Så välformad att hon inte kan låta bli att dra tungspetsen över det, varenda liten del. Slukar den sedan. Går upp i känslan av läpparnas möte med den praktfulla kukstammen. Håller sedan huvudet stilla. Låter mannen stöta med den stora kuken i hennes mun.

När kuken drar sig tillbaka kastar hon en blick åt höger. "Är det inte häftigt?" säger hon. Tina sitter som bäst och guppar med huvudet över en grov sak, men hennes "Mmmmmmmm" talar om vad hon känner. Linda flyttar över huvudet åt höger, låter kuken där stöta i hennes mun medan hon runkar den kuken som nu sticks in genom det andra hålet. Det frigör en hand som hon kan föra ner mellan benen. Hon måste känna på sig själv. Bara lite grann. Hon är så kåt, något som fukten mellan blygdläpparna skvallrar tydligt om.

Så återgår hon till ordningen och fokuserar på kukarna. Suger och runkar om vartannat. Tar då och då brösten till hjälp. Lapar med tungan över stora svullna ollon. Låter dem kleta av sig runt hennes mun och på brösten. Erik har sagt att de skall vara tolv till antalet, så hon måste ha tagit sig an några flera gånger om. Vid det här laget känns det som om hon har sugit minst sjuttio kukar. Männen verkar vilja och kunna hålla på hur länge som helst. Det är naturligtvis en komplimang. En som bara spär på Lindas tilltagande eufori.

Så över gyttret av mansröster därute hör hon hur någon stönar högt: "Nu sprutar jag!" Hon känner förvarningen på tungan. Lyckas få ut kuken ur munnen och trycka det svullna ollonet mot sina slutna läppar. Hör ett gigantiskt brunstvrål utifrån och känner hur kuksås börjar välla ut över hennes mun. En fullständigt vansinnig, gräddig mängd. Hon känner hur vällusten flödar genom henne som sperman som lägger sig över hennes läppar.

Utan vidare tar hon och för över sin kletiga läppar till det andra hålet. Suger ivrigt medan sperma droppar ner på hennes bröst. Håller sedan och låter mannen stöta i hennes spermatäckta mun. Går helt upp i känslan av att få munnen penetrerad av den härliga staken. Vet knappt själv om hon vill dra ut på det hela ytterligare eller få en ny härlig laddning.

Mannen utanför löser det hela åt henne med att stöna högt. Det gör även Tina samtidigt. Linda ser hur väninnan mjölkar en kuk över ansiktet medan hon själv känner en stråle som skjuts ut i munnen. Hon backar med huvudet och sväljer. Får en ny stråle över halsen. Tar tag i kuken och runkar ut resten över munnen. Känner hur hon vill ha allt över sig, inget i sig.

Hon och Tina tittar på varandra och ler. Båda har rejäla spermamustascher, och det är knappt att de kan hålla sig för fnitter. Men båda har också snabbt två kukar till att ta hand om. Linda tar sina i vardera handen och runkar. Gnider dem i tur och ordning mot kinden. Suger några snabba tag på dem om vartannat. Vill inget hellre än att känna dem avlämna sitt kladd. Runkar dem igen medan hon bestämmer sig för vilken hon vill ha först.

Hon slår en snabb blick på Tina som runkar frenetiskt på en kuk som pekar rakt mot hennes ansikte. Linda bestämmer sig för den hon har till vänster. Hennes läppar blir till en sugpump när hon tar in den i munnen. Hon känner också snart hur den expanderar därinne. Släpper ut den och gnider den mot kinden igen. Känner snart till sin enorma glädje hur kuksåsen forsar ut över kinden. Gör samma sak med den andra kuken, fast med sin högra kind. Hela hennes ansikte känns inkletat när två styva kukar till presenterar sig.

Hon blickar åt höger, ser hur Tina drar en nysprutad kuk runt hela ansiktet och suger in den igen för att få den riktigt ren. Det är en härlig syn. Lika härlig som de två svullna stakarna hon har framför sig som snart också de kommer att spruta över henne. Hon har aldrig fått tillfälle att göra detta innan. Därför har hon aldrig kunnat veta hur häftigt det är att suga kuk när ansiktet redan är nedsprutat. Vilken slampa du är, Linda, säger hon tyst till sig själv. Sedan går hon loss på kukarna.

Det tar inte lång tid. Hon är målmedveten nu. Det enda hon vill är att ha deras kuksås. Och efter en stunds intensivt sugande runkar hon dem en efter en över ansiktet. Gillar att känna hur det undan för undan droppar ner lite säd på hennes bröst. Det enda smolket i bägaren är vetskapen att det nu är slut för hennes del. Den enda omjölkade kuken är den som Tina just nu håller i munnen medan hon runkar den.

Hon runkar snabbt och hårt. Linda hör snart ett stön utanför skjulet. Hon väntar sig att väninnan skall dra ut kuken, men istället tar hon hela sprutet i munnen. Kommer sedan bort till Linda och kysser henne, ser till att även Linda får in lite av sädesvätskan i munnen. Fortsätter att knida sina spermakladdiga läppar mot Lindas lika kladdiga. Slickar sedan av en del av kladdet från Linda och sväljer. Linda återgäldar. De sitter så en stund och gör varandra rena från så mycket sperma som möjligt. Sedan tar Tina fram en handduk ur väskan så att de kan torka bort resten.

När äventyret nu är slut märker de båda av höstluften igen. Dessutom har lite av berusningen börjat avta. De klär på sig och sitter ett litet tag. Utifrån hörs ingenting längre, och Linda vågar sig på att kika ut. Ser ingenting av männen, men vinkeln hindrar henne från att se hela tomten. Hon svär för sig själv där hon sitter. Det är en sak att sitta härinne och suga av männen, det är en annan att bli sedd. Våta_linda kanske är en slampa, men gamla vanliga Linda håller snabbt på att ta över.

"Vi kan inte sitta här hela kvällen", säger Tina. Hon är redan på väg att lyfta av haspen, och Linda har inget annat val än att följa efter. Det är fördraget till stora rummet, antagligen har Erik sett till detta just för att de skall kunna smyga iväg.

Men det hjälper inte, för nu säger en röst: "Hallå, tjejer!" En av gästerna står invid huset och röker. Han har ett ölglas i handen. Tina känner hur skammen rusar på henne, men mannen är som om ingenting har hänt, trots att han kanske är en av dem som sprutat över henne. Hon drar Tina i armen. Men Tina har blicken på ölglaset. Det ser också mannen. "Det finns hur mycket som helst därinne", säger han och tecknar med huvudet.

När Tina gör en rörelse mot huset hamnar Linda ur balans. När hon snubblar till sliter sig Tina loss. Hon är redan halvvägs till dörren in till stora rummet när Linda hinner ikapp henne. Mannen fimpar sin cigarett och går själv mot dörren. "Kom, vi cyklar hem till dig", viskar Linda, men Tina vill inte lyssna på det örat.

"Jag vill ha nåt och dricka", säger hon. "Jag tycker att jag förtjänar det."

När mannen håller upp dörren förstår Linda att loppet är kört. Eller, det är det väl egentligen inte. Teoretiskt sett kan hon vända och dra härifrån. I praktiken är det dock omöjligt. Hon ser hur en massa män stirrar storögt på dem när de kommer in i stora rummet. Hon lokaliserar Erik och går fram till honom. Tina lokaliserar snabbt ölet. "Var har du toaletten?" frågar Linda Erik.

Hon sitter inne på toaletten en bra stund. Känner hur hjärtat bankar. Måste komma härifrån, men kan inte sticka utan Tina. Så mycket ansvar känner hon. Hoppas att Tina har fått sin öl och druckit ur den. Men när hon långt om länge vågar sig ut är det värre än hon kunnat ana. Så fort hon kommer in i stora rummet ser hon Tina i en av sofforna. Hon ser också mannen som har handen under väninnans klänning och tafsar på hennes bröst. För att inte tala om mannen i vars knä hon sitter.

Linda blir helt ställd. Så står Erik plötsligt framför henne med ett glas vin i handen. "Här", säger han. "Jag föreställer mig att du hellre dricker vin än öl. Har jag rätt?" Linda nickar medan hon tar emot glaset. Kan inte låta bli; det hade varit oartigt. "Slå dig ner", säger Erik. "Slappna av."

Slappna av? Är han inte riktigt klok. Men det är Erik, tänker hon sedan. Han menar säkert bara väl. Hon slår sig ner på en trästol som står nära dörren. Stolarna förstår hon att Erik tagit in för att få tillräckligt med sittplatser. Hon vågar knappt se på Tina. Tittar sig omkring istället, försöker avgöra vilken av de här männen är Jerry som snart skall gifta sig. Tolv män, hade Erik sagt. Några måste vara någon annanstans, kanske ute och röker. Alla dem som sitter här inne är fokuserade på det som händer i soffan. Det passar Linda fint; då är det ingen som bryr sig om henne.

"Vill du ha mer?" Det är Erik som står där. Linda märker till sin egen stora förvåning att hon redan druckit ur glaset. Hon nickar och överräcker det till Erik. Något annat hade ju varit oartigt, och just nu känner hon sig inte särskilt berusad, så det kan ju inte vara någon fara. Erik försvinner men återvänder snabbt med det påfyllda glaset. Hon tar det och tar en klunk. Måste fundera på hur hon skall få ut Tina.

"Din väninna har visst helt egna planer", säger Erik. Han har slagit sig ner bredvid henne.

"Hon är lite impulsiv", säger Linda. Var fick hon det ifrån? Hon tar en ny klunk av vinet. Sedan en till. Känner plötsligt hur berusningen slår till. Ställer ifrån sig glaset, men det är för sent för försiktighetsåtgärder.

"Jag måste se till en sak", säger Erik. Linda sitter kvar, blundar, kämpar mot den tilltagande berusningen. Hör hur dörren till trädgården öppnar och stängs. Förstår att de frånvarande männen kommer in. Märker hur stolarna på vardera sidan om henne tas i anspråk. Förbannar sig själv för att hon inte har satt sig ytterst i raden. Blundar vidare och önskar sig någon helt annanstans.

Så känner Linda en hand på sitt lår. Den känns trevande och osäker och hon borde förstås ta bort den. Men hon förmår inte. Någonstans i sitt dimmiga medvetande hör hon av ett ljud från Tina. Hon slår upp ögonen och ser hur väninnan sitter bredbent i soffan med klänningen uppdragen till midjan och ett manshuvud mellan låren. Vad gör de här, tänker hon. Men Tina verkar inte direkt våndas när hon blundar och fäller bak huvudet. En hand hamnar på Lindas andra lår. Den här är mindre avvaktande, mer krävande. Hon blundar igen. Det här får inte vara sant, det får inte hända.

"Ja! Slicka mig", stönar Tina bortifrån soffan. Linda inser med en viss bävan att hon är fast. Hon kan i och för sig ta sig härifrån själv, men i sådana fall blir det utan Tina, och det vill hon inte. Hon öppnar ögonen, men bara för att se hur klänningen nu dragits av väninnan helt. Det står klart att Tina kommer att löpa linan ut och Linda blundar igen. Hon är knappt medveten om vad som händer nu. Inte för att vinet har stigit henne åt huvudet, även om hon känner att det har haft sin effekt. Nej, detta är mer en försvarsmekanism.

På något sätt har männens händer hamnat på hennes stay-ups där de tidigare låg på klänningens tyg. Hon hör hur ett sus går genom rummet och förstår att något händer i soffan. Något hon inte vill se. Men hon öppnar ögonen i alla fall. Hinner uppfatta att Tina står på alla fyra, men blundar innan hon ser vad som händer henne. Hör hur Tinas upphetsning tränger igenom sorlet av mansröster. Känner hur händerna hon har på låren rör sig längre upp. Hon vet inte alls vad hon skall göra. Allt hon har gjort hittills har hon ändå försökt att kontrollera på något vis, även om det inte alltid blivit så. Den här situationen är något helt annat. Någonstans inom sig säger en röst henne att det enda hon kan göra är att följa med i det som sker.

Det i sin tur gör att hon kopplar bort alla tankar ännu lite mer. Händerna når kanten på hennes stay-ups, den ena efter den andra. Hon vet inte om männen hade slutat om hon hade sagt åt dem, för hon säger ingenting. Gör ingenting. Det blir den mer säkra av händerna som först når hela vägen upp. Linda sitter inte precis med brett särade ben, men de är tillräckligt särade för att mannen skall kunna känna att hon har en öppningen i grenen. Fastän hon blundar märker hon att han hajar till. Hon känner att hon borde känna något, men är som i en dimma. Märker hur den andra mannen når fram. Hör sig själv ge ifrån sig något slags konstigt ljud.

Ljudet av väninnan når henne långt bort ifrån. Hon förstår av andra ljud att Tina blir tagen hårt - förmodligen bakifrån. Kommer på sig själv med att plötsligt hålla en kuk i vardera handen. Har inte den blekaste aning om hur det har gått till. Känner hur händer griper tag om hennes bröst bakifrån. Blir medveten om hur det spänner i bröstvårtorna och förstår att mannen måste känna det genom klänningens tyg. Hon känner svalare luft när dörren öppnas. Luft som slår mot underlivet. Hon slår upp ögonen och ser hur klänningen dragits upp för att blotta området som de två männen vid sidan om henne fingrar på. Med mannen bakom blir de tre.

Hon vågar knappt tänka på var detta kommer att leda. För hon vet att hon inte kommer att kunna göra annat än låta händelseförloppet ha sin gång. Ser nu att en del av de övriga männen tittar på henne, däribland Erik. Blundar igen. Känner hur mannen bakom henne tar henne under armarna och lyfter henne tillräckligt för att de andra två skall kunna få upp klänningen från under henne. Hon hör hur det går ett sus genom rummet när den dras av henne. Förstår att det kommer sig av att de ser hur hon är klädd under. Eller kanske hennes stora, nakna bröst som mannen bakom henne nu lägger händerna på.

Hör hur det rör på sig i rummet. Känner hur mannen bakom henne håller upp och fram brösten. Känner hur hennes bröstvårtor omsluts av läppar. Båda, vilket innebär att männen som omger henne nu måste vara fem till antalet. Linda vet inte riktigt hur hon skall känna. Förstår fortfarande inte att det händer henne. Hör ett utdraget stön någonstans ifrån. Förstår med en viss chock att det är hon själv som låter så. Blir plötsligt medveten igen om att hon sitter med två präktiga erektioner i varsin hand. Börjar röra händerna, runka männen. Känner hur den ena av dem återgäldar genom att föra in en bit av ett finger i henne. Suckar vällustigt utan att riktigt kunna hjälpa det. Vill egentligen inte avslöja sina egna känslor. Inte framstå som en slampa.

Plötsligt känner hon något annat mot sitt ena bröst. Tunga och läppar leker fortfarande med det ena, men mot det andra känner hon nu ett svullet ollon. Det pirrar ordentligt i skötet nu. Hon får in bilder i huvudet, från filmer hon har sett. Svettiga gangbangscener med unga tjejer som tillfredsställer hur många män som helst. Hon försöker tvinga bort dem, vill inte ha dem där. Vill inte känna sig så här exalterad. Det här är ett steg för långt, särskilt eftersom det sker inför ögonen på Erik. Men hur skall hon stå emot? Hennes bröstvårtor är styva och hårda, hennes fitta har blivit fuktig.

Hon hör ljud från andra sidan rummet. Ljud som talar om för henne att Tina håller på att komma. Kanske kan de gå då. Hon slår upp ögonen och tittar på väninnan. Hon är glansig i blicken, men det finns också något annat där som hon bara alltför väl känner igen. "Grabbar", säger hon med lätt ansträngd röst. "Jag tror att Lina hade uppskattat om ni satte henne i fåtöljen och tog henne en efter en."

Hennes ord får Linda att känna sig som om hon svävar fritt i luften utan något skyddsnät under. Fast hon är tacksam över att väninnan använt hennes alias istället för hennes riktiga namn. Det känns som om hon inte är riktigt närvarande i sig själv. Hon vet att hon lyfts ur stolen och förs bort till fåtöljen. Att hon placeras tillrätta i den. Ändå är hon inte riktigt närvarande i det som händer, som om hon svävar utanför sig själv. Hennes ben dras isär. Hon vet att hennes fitta ligger öppen för insyn, för penetration. Alldeles i närheten hör hon Tinas röst, alldeles för upphetsad för att hon skall gilla det: "Gör det, grabbar. Knulla henne."

En kuk dras i Lindas fittskåra. När den når hålet behövs bara ett tryck för att den skall åka in. Hon har inte varit riktigt medveten om hur mottaglig hon är. Händer tafsar på hennes bröst. Hennes egna händer placeras på styva lemmar. Hon fingrar på dem medan kuken i hennes fitta får upp farten. Någon tar och drar hennes huvud åt sidan. Ett svullet kukhuvud dras över hennes läppar.

Hon hör sig själv stöna. Vill inte stöna, men gillar att ligga som en viljelös docka. Det blir vaktombyte nere i fittan och hon stönar till igen när hon penetreras av en lite större kuk. Känner sig som om hon svävar i en dröm, men är ändå bara alltför medveten om hur skönt det känns där nere. Hennes händer hålls upptagna, hennes bröst blir föremål för händer och tungor. Och männen turas om att knulla hennes våta fitta. För våt är hon, om det kan det inte råda några tvivel. Fattas bara annat när kuk efter kuk dunkar i henne. Det kanske inte sker helt med hennes benägna bistånd, men hon har inga klagomål. Precis som hon njöt av att låta dem stöta i hennes mun när hon satt i skjulet, njuter hon nu av att de stöter i hennes fitta utan att hon gör så mycket.

Men när hon känner fingrar mot sin klitoris kan hon inte låta bli att kvida och rycka till. Hon kisar tillräckligt med ögonen för att se att det är Tina som smeker henne där medan en kuk dunkar på, innan hon blundar igen. Hör sig själv stöna igen. Vill inte visa hur kåt hon är, men kan inte hjälpa det. Tina vet nämligen precis hur hon skall göra för att få Linda att röra sig mot klimax.

Nej, tänker Linda, det får inte hända. För någonstans vet hennes undermedvetna att ju närmare hon kommer den slutliga förlösningen, desto mer kommer hon att tappa kontrollen över sig själv. Det är bara det att hon är maktlös att säga till Tina. Närmast maktlös i sin totala passivitet. Maktlös emot det lite högre stönet som väninnans smekningar och kukens dunkningar frambringar. Maktlös emot läpparna som ivrigt omsluter hennes styva bröstvårtor. Maktlös att stå emot kåtheten som brusar allt häftigare inombords.

Brusar i hennes öron så att hon inte hör mer än enstaka ord och fraser: "Visst är hon skön", "...härliga bröst...", "...aldrig varit med om nåt liknande." Männen knullar henne i allt kortare perioder nu. Vaktombytet sker snabbare. Men Tina gnider oavbrutet handen mot hennes klitoris. "...helt makalös...", hörs en av mansrösterna. Lika svag som alltid för smicker stönar Linda till. Och stönar till igen. Det låter mer än lovligt vällustigt. Det är Tinas fel, eller förtjänst, hur man nu vill se det. Det är hon som vet hur man på snabbast möjliga sätt för Linda mot höjderna.

Hon känner hur något nuddar vid ena mungipan, och den här gången särar hon på läpparna. Känner hur någon håller hennes huvud på plats medan han för in kuken i hennes mun. Känner hur han rör sig i henne medan han stönar. Bara ett fåtal stötar, sedan rinner varm kuksås ut i hennes mun. "Fan, Jerry, kunde du inte hålla dig?" säger en röst. Jerry. Hon har precis blivit sprutad i munnen av mannen som snart skall gifta sig.

"Försök själv hålla dig", svarar Jerry. Han drar ut kuken och lite av sperman följer med och rinner ut över Lindas haka. Hon ligger och knullas medan en massa män ser hur hon har sperma på hakan. Hon skäms, fast ändå inte. Där skammen borde finnas trängs den ut av en omutbar kättja. Hennes nästa stön dryper av vällust. En ny kuk tar plats i hennes nysprutade mun. Det är tur, tänker Linda. För hon var på vippen att säga något som hon vet att hon hade haft ångest förr imorgon. Istället kan hon bara fortsätta att ligga passivt och låta kukarna köra i henne. Härligt manskött som tar för sig av hennes mun och fitta.

Hon bara finns mitt uppe i det. Män som tar hand om henne, hennes bröst, som får henne att runka dem. Och hela tiden rör sig lemmar i hennes mun och fitta, fitta och mun. Och när Tinas tunga nuddar hennes klitoris vet hon att hon är förlorad. Hon lyckas frigöra munnen för att stöna högt. Stönar så att det nästan låter som om hon hyperventilerar. Kuken tvingas in i hennes mun igen, men ingenting kan nu stoppa hennes klimax. Hennes läppar pressas samman runt kuken när det går för henne. Medan hon krampar hårt skjuts en ny laddning ut i hennes mun.

Helt tagen av en serie kraftiga spasmer är Linda bara dunkelt medveten om hur en ny kuk tar plats i hennes mun. Stöter mellan hennes såsiga läppar medan hon dunkas på i fittan. "...härlig tjej...", hör hon någon säga. Känner plötsligt något blött och kladdigt plaska över hennes ena kind. Någon sprutar på henne medan hon suger en annan kuk.

"Jag vill också ha!" flämtar Tina. Linda slår upp ögonen till hälften, ser hur två män ställer sig bredvid väninnan och hur hon genast tar sig an dem. Ser hur hon sitter snett framför fåtöljen och använder sina händer och läppar på det mest skamlösa sätt. Men Linda är väl knappast bättre sjäv, fastän hon är huvudsakligen passiv. De beter sig båda som två porrslampor, fast på lite olika sätt.

Fast mest Tina. Hon vänder upp huvudet och låter männen spruta loss över hennes ansikte. "Vilka brudar!" utbrister någon. "Åh så skönt!" flämtar Tina medan spermastrålarna rinner. Linda stönar till bäst hon kan. Kåtnar till lite av att se Tina så. Det är som att se en porrfilm på plats. Hon vaknar till lite mer. Känner att hon fortfarande skäms, men att kåtheten är större. Med allt som hänt är det fånigt att tro att hon har någon dygd kvar att hålla på.

Tina har en ny kuk i munnen. "Mmmmmfffff", stönar hon.

"Skönt, va?" säger mannen som låter henne runka och suga honom. Tina ger honom en kåt blick. Linda känner själv hur skönt det är med en hård kuk i munnen. Men hon känner sig lite besviken på att fittan nu har tömts på manskött. Att männen bara står runt de två tjejerna och runkar. Hon vill be om mer, men det känns lite för slampigt. Genom halvslutna ögon ser hon hur Tina runkar kuk med ena handen medan hon smeker sig själv med den andra. Linda skulle också vilja smeka sig själv, men det hade också sett för slampigt ut. Men hon är så kåt... med alla styva kukar som fortfarande finns kvar och som runkas omkring henne.

Hennes mun töms på kuk. Några snabba runktag från mannen är allt som behövs för att hennes ansikte skall smetas ner av mer sperma. Det känns härligt när mannen smetar ut det ännu mer med ollonet. Hon känner hur den varma säden sprids ut över överläppen. Två kukar till hamnar framför hennes ansikte. Män som runkar för att spruta över henne.

"Jag kommer!" stönar mannen som har kuken i Tinas mun. Linda ser hur Tina runkar honom snabbare. Runkar honom rakt in i munnen och sväljer hans säd. Ler sedan upphetsat mot Linda medan hon fortsätter att smeka sig själv. Sätter sin nu fria hand, den som precis runkat av mannen, mot Lindas kön. Trycker in fingrarna i henne och pullar henne medan hon smeker sig själv.

Det blir för mycket för Linda. Hon besegras nu helt och hållet av sin egen kåthet. Hon stirrar upp på männen med kåtglansiga ögon. "Runka", stönar hon.

Tina gräver med fingrarna längre in. "Hör ni, grabbar", säger hon. "Hon vill att ni ska spruta ner hennes kåta ansikte."

Det är kanske inte detta Linda har sagt, men hon tänker inte säga emot heller. Den ena av männen stryker med fingret över hennes kletiga kind. "Sträck ut tungan, gumman", säger han. Två andra män har kommit fram och kramar hennes bröst, leker med de styva bröstvårtorna. Alla i rummet har nu uppmärksamheten riktad mot Linda när hon sträcker fram tungan för att fånga upp de heta dropparna. Hon ser hur Erik hamnar framför henne. Tina drar ut fingrarna och låter honom tränga in med kuken i Linda medan hon smeker väninnans klitoris istället. Linda stönar högt. Känner kåtheten som ett rus. Ser på männen som står och runkar att de inte har långt kvar. Hon väntar ivrigt med tungan utsträckt medan hennes fitta blir hårt tagen igen. Mycket hårt tagen. Hårdare än vid något tidigare tillfälle under kvällen.

När det går för männen märker hon att de inte är något vidare på att sikta. Det är inte mycket av krämen som hamnar på den tunga hon så längtansfullt håller utsträckt, men tillräckligt för henne att slicka i sig. Däremot får hon en stor klump i ögat som tvingar henne att blunda igen.

Under tiden drivs hon mot en ny orgasm av Tinas fingrar och Eriks djuriskt pumpande kuk. Sperma rinner ner över hakan och droppar ner på hennes stora bröst. Hennes ansikte är härligt nedkletat igen. Det känns som om allt som händer nu bara spär på hennes kåthet. Som om hon aldrig kommer att kunna få nog. Hon stönar lystet. Stönar på ett sätt som varslar om att det är väldigt nära för henne. Känner utan förvarning hur en ny stor stråle landar på ena kinden. Sedan en på den andra.

Hon kan omöjligt hålla sig nu. Öppnar munnen och stönar högt. Förstår att männen gör sitt bästa för att pricka hennes öppna gap medan en ny orgasm rycker tag i henne. Försvinner in i ett kladdigt rus. Vaknar till igen av att Erik drar sig ur hennes fitta. Hör hur Tina stönar på ett sätt som förebådar en ny orgasm även för hennes del. Öppnar ena ögat lagom för att se hur Erik runkar ut en ny dos sperma över väninnans öppna gap.

Det hugger till i henne av oresonlig svartsjuka. Det i sin tur får henne att kvickna till och inse var hon är och vad hon har gjort. Att hon ligger i Eriks stora rum efter att ha blivit påsatt och nersprutad av en himla massa män. Vet inte om hon bör vara upprymd över att ha varit med om något nytt eller skämmas ögonen ur sig.

Hör sedan hur en av männen fäller omdömet: "Ni måste fan ta mig vara de kåtaste jävla brudarna jag varit med om. Fy fan vad ni är härliga."

Och Linda bara ligger där alldeles kladdig och är lika svag för beröm och smicker som alltid.

Äcklig videoblogg





OOOOOOOPSS skräcken . Så snygg var stuumpan egentligen . Hahaha

This is how beautiful death is to me




For some reason the song makes me think of how hopeless everything is, for real. Somhow it feels like I can try everything to get somewhere, I can try so hard and no matter what I will still stand at the same place. I will grow old, look back and wonder.
I will think of all mistakes I've made. I will try to think that regretting won't make any differences, but I will regret it all anyway. It doesn't matter anymore.

For some reason the song makes me think of sadness and death.

Don't look at me

I broke your heart with my eyes..


Bakisdag, helst utan baksmälla

Jag kom hem runt 8 i morse, stel som en djupfryst fiskpinne. Jag deckade direkt med linser, smink och hela klabbet på mej. Jag tog inte ens av mej kläderna.

Sen vaknade jag vid 13.45 med en dunkande huvudvärk. Jag drack runt 3 liter vatten och en halv liter mjölk och sen gick jag och hyrde film.



Riiiiktig bakisdag!

Det kan vara skönt att ha en sån ibland.. men jag skippar helst det där med att vara bakis. Så vad sägs om en bakisdag utan baksmälla? Rätt nice va?


Ny dator

Just nu sitter jag och försöker lösa mina eviga datorproblem...



Jag fick bland annat en dator i julklapp, satan så skönt!

Min dator är nämligen i 3 delar just nu så en ny var verkligen vad jag behövde.

Och alltså... jag må vara händig som få, men en riktig man skulle inte sitta helt fel just nu

Hide in the forest

Jag hade lite tråkigt julnatten så checka vad jag har gjort!

Kreativt som katten issa



Allt är från Make up store om det inte står något annat

♦ Eyeprimer Clear
♦ E/D Spionage (mörkblå)
♦ E/D Power (ljusblå)
♦ E/D Panic (ljusgrön)
♦ E/D Amazonbas (mörkgrön)
♦ E/D Goldglow (guld)
♦ E/D Strict (ljusrosa)
♦ E/D Sassy (ljuslila)
♦ E/D Perfect (mörklila)
♦ E/D Curry (gul)
♦ E/D Cult (turkos)
♦ Ögonbrynspenna - H&M
♦ Mascara Masterpiece - H&M, Åhléns, KICKS ....





Och ja, det är meningen att ögat ska vara typ "inringat". Jag skulle aldrig gå ut med sådär mycket smink under ögat, men se det som en fucking tavla, aight?!

Juldagen på Lobby

Igår var jag ute och firade juldagen, på Lobby givetvis .

Det blev en jävligt lyckad kväll  Jag var i och för sej totalt borta större delen av kvällen. Jag vet att ja.
 shotade och drack x antal cider och att jag hade jävligt kul. Resten vill jag nog inte riktigt tänka på

Det var i alla fall som vanligt jag och Marre som var i farten. Först drack vi en flarra vin hemma hos mej, jag drack baileys också.
Sen drog vi ut och drack en jävla mängd alkohol. så ska det ju vara på julen, sägs det .















Skitkul kväll... lite väl mycket alkohol kanske. Men men kul var det  
Det var mindre kul att stå naken i Jakan klockan 7 på morgonen och inte komma hem, men det är en annan historia

Musik




Älskar låten

Fullständigt dödar på dansgolvet

Slut på julen

Hej

Sorry att bloggen har stått still i några dagar - julfirande, ni vet.

Nu är det i alla fall över för den här gången. Det är lustigt det där med jul egentligen. Folk stressar, gör ordentligt med planer, slänger ut tusentalskronor, drar in ett träd och slänger på massa krimskrams och fan vad alla gör - för en enda helg. Det är rätt sjukt när man tänker efter, men men.

Jag har i alla fall haft en bra jul. Hoppas ni också har haft det


Varför ser ollon ut som typ.. hjärtan?

Jag har funderat lite på en sak... Varför ser ollon ut som typ.. hjärtan?

Hjärtan kopplar jag ihop med kärlek. Jag tycker inte att ollon passar in sådär jättebra där.

Visst, chorizon har väl sina fördelar men oftast är det ju precis raka motsatsen till kärlek.

Antingen gör det ont, eller så känns det inte alls, eller så sårar den skiten ur en på 100 andra sätt. Om inte annat så leker man med den med 0 känslor över huvud taget. Kärlek huh?
Dessutom är det en ständig jävla plåga att veta om att skiten finns för av någon anledning växer något sjukt jävla begär då, vilket är riktigt jobbigt och irriterande. Så nej! Jag gillar inte ollon, och inte chorizon heller.
Inte nu längre!

Så.. varför ser ollon ut som typ hjärtan egentligen?





Nytt på bloggen


På julen ska man vara snäll....

... Och dela med sej av allt



Håll koll på kostintaget

Det är knappast en hemlighet och absolut inget nytt att dålig hälsa är en konsekvens av fel kostintag och för lite motion.
Livet idag är, för väldigt många, stillasittande. Många spenderar flera timmar framför datorn eller tv:n och snabbmatsalternativ har ökat .

Jag tänkte börja med Kost.

För att hålla koll på vad jag käkar har jag den här:

 



Det är min kostdagbok. Jag vet, det första man tänker är:
Okej.. och hur ska den kunna förändra något?

Svaret är: Från början gör den inte det, men tillslut framkallar den känslor jag inte riktigt kan sätta namn på. Varje gång jag äter något ser jag en bild av den här boken i skallen. Det låter kanske jobbigt men nej. Jag påverkas inte av det mer än att jag vet att jag kommer behöva skriva upp det i boken på kvällen.

Målet är givetvis att minimera det onyttiga och maxa det nyttiga.

Tro mej, det funkar.

Nu under jul och nyår har jag inte brytt mej så mycket om att försöka vara nyttig, jag älskar ju lussebullar som ni vet.

Såhär går det i alla fall til:

Först kommer datumet
sen

Frukos:  ...
Lunch: ...
Middag: ...
Motion: ....
Onyttigt: ....
Övrigt: ...

Målet är också självklart att det ska stå så lite på onyttigt som möjligt och desto mer på motion.

Jag tror ny hajar prylen. Testa det om du vill få koll på dina matvanor, tro mej, vi trycker i oss mer skit än vad vi tror.



Det handlar framför allt inte om att ha ett schysst midjemått. Det hanldar om att inte bygga upp massa fett runt hjärtat som sen leder till hjärtproblem och andra trista sjukdomar och i sin tur leder till en tidigare död. Att äta sunt är bra av flera anledningar:

- Du minkar risken för sjukdoma
- Kroppen orkar mer
- Man blir gladare och piggare
- Man ökar prestationsförmågan
- Man slipper oftast övervikt


Dagens videoblogg





En fööööör enkel outfit

Det var länge sen och det är en läskigt liten grej, men gör det mest för att det är kul

                 



♥ Leggings - Nelly
♥ Långt linne - Gina
♥ Uggs - Bianco
♥ Väska - Deichmann
♥ Jacka - Intersport


En dag på jobbet

Varje år får alla som jobbar på Donken en biobiljett i julklapp



I år fick jag tre

2 av biobiljetterna fick jag diag, dagen då vi säljer mest på hela året. Det var 10 minuter kvar på en timme när min chef kom ut och sa:

- Två biobiljetter till den som har sålt bäst den här timmen.

 

Jag hade segat mej hela dagen. Det var för mycket att göra för att man skulle orka springa hela tiden. Allt var kaos, varorna hade inte kommit och allt var slut. Det saknades mer än vad det fanns.

Jag spidade i alla fall upp galet när jag fick höra om tävlingen. Jag trodde inte att jag skulle vinna för jag hade suttit på kontoret med chefen i 20 minuter också. Efter 5 minuter kom chefen ut igen och sa att jag ledde, strax efer det hörde jag chefen och en skifledare säga till varandra:
- tja, det är ju inte så konstigt.

Jag spidade upp maxat och en timme senare kom min skiftledare och sa att jag hade vunnit  . På 10 minuter lyckades jag tydligen komma om.

Jobbet är tung, det är gott om svett och tårar så klart man blir stolt när man kan klappa sej själv på axeln och veta att man är en av dom snabbaste. Det där är nog en grej som bara folk som jobbar på Donken fattar.


Nya skor.. igen

och ja... jag köpte en julklapp till mej själv

 



♣ Skor - Eurosko - 220 kronor (ord. pris 599 kronor)

Kista med Marre

Nu är jag hemma igen sen typ en halvtimme.

Det blev en riktigt lyckad kväll

Min plan var att lura Marre till Kista, käka och sen skulle jag dra runt henne lite där och sen skulle vi gå på bio. Det gick som smort. Hon fattade inte ett skit. Det blev speciellt kul när vi fastnade på New Yorker och höll på att komma sent till bion. Jag gick jättesnabbt och hon fattade inte varför. Jag skylle på att jag frös, gick normalt och att det var hon som var långsam och en mängd andra bortförklaringar för att hon skulle skynda på lite. Vi kom i alla fall idunsandes precis lagom tills filmen skulle börja.






Sallad från Sandy's är alltid lika gott


Stressigt

Hej

Jag hinner tyvärr inte blogga nu, jag ska iväg och träffa Marre nu

Vi hörs sen

Kul förresten att ni gillar mina svar på era frågor. Det är nästan ännu roligare när ni säger det också, för då vet jag att jag inte gör mitt bästa i onödan


Later


Undersökning

Omröstningen Har du varit otrogen någon gång? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Stuumpan svarar: Tungboxas första gången



Hej! jag är 17 år och har aldrig kysst en kille. nästa helg vill jag göra det, hur ska jag göra!


Jag är ledsen men jag har faktiskt inget bra svar. Det enda jag kan säga är att du inte ska haka upp dej på åldern. Att alla har fått snurr på att man ska börja tungbrottas när man är 8 och bli av med oskulden när man är 10 är bara något sjukt jävla skitsnack och dom flesta ångrar sej när dom blir äldre för att dom inte tog vara på dom första gångerna.
Det är något speciellt med att göra saker första gången, oavsett vad det är.

Julhelgen kan ju dessutom bli lite svår, eftersom många sitter hemma och firar med familj och släkt ...

Jag burkar också tänka sådär varje helg - Ikväll ska jag hänga med en snygg kille hem.. Det brukar gå ganska bra, men jag har ju krogen att gömma mej bakom.

Jag vill ju egentligen föregå med gott exempel men tyvärr måste jag också vara ärlig. I dom flesta, men inte alla fall, är det lättast att ta dom stegen på fyllan.. Det är trist, men rätt sant.

Hur ofta går man runt på stan och bara hookar upp med folk? Typ aldrig.. en gång per år kanske... höhö.
Men när man är full... oj oj oj. Hur många gånger kan man inte komma på sej själv med att sitta i en randoms knä?
Bryr man sej? Nej
Bryr han sej? Nej

Alla blir så mysiga och kelsjuka på fyllan.

Jag tycker inte, som sagt, att du ska stressa, men jag kan ändå ge några tips på hur jag brukar göra.

Det första jag gör är att jag hittar ett offer som jag börjar glo på rätt ordentligt. Länge! Kollar man snabbt kan det tolkas som att man inte tittade alls. Kollar man länge kan det inte missuppfattas. Efter det får man läsa av hans reaktion. Om han går så långt ifrån en han kan, har man fått sitt svar. Perfekt, då slapp man slösa tid på honom. Då hittar man bara ett nytt offer.
Om han står kvar där han står, kollar bort eller kollar tillbaka kan det betyda precis vad som helst. Men då har han i alla fall upptäckt en.

Efter det får man använda sinna flörtskills.  Alla har sina egna tekniker, jag har dock inte hittat min än men ett säkert kort är ett stort leende. När jag vill charma en snubbe skrattar jag och ler extra mycket. Killar gillar glada och tjejer som inte är komplicerade. Ett leende får en på andra tankar. Mitt leende har fixat vinst varje gång jag har spelat, kan jag säga.
En annan grej att tänka på är att inte vara för lätt. Många killar gillar lite utmaningar. Dom vill typ känna att inte vem som helst kan få tjejen, om just han får henne betyder det ju att han är lite extra speciellt. Då växer den där alfa-hanegrejen som alla killar har i sej.
Men om man är för svår kommer han troligtvist att tröttna. Det blir rätt genomskinligt när man spelar svår och många killar ger upp då.
Försök hitta en kul balans där spelet blir jävligt sexigt istället för jobbigt. Det där krävs en jävla massa träning, speciellt eftersom alla killar har olika mycket tålamod. Man får helt enkelt försöka lära sej att läsa av olika reaktioner.

Mitt tredje tips är att verligen vara annorlunda. Vill man vara den som får uppmärksamheten, på ett positivt sätt, måste man sticka ut. Följ inte flocken , men trotsa den inte. Lägg dej mitt i. Då blir man en rolig och jävligt attraktiv person utan att vara för jobbig...

Bortsett från att rivalerna givetvis kommer hata en maxat.

Hoppas det hjälpte lite i alla fall...

Pengar rullar in som det ska

Jag känner på mej att det här blir en trevlig månad



Jag har en del av förra lönen kvar på kontot, det händer aldrig!
Jag har fått nya lönen, som var något trevligare än vandligt
Och dessutom har jag kontanter så det heter duga.


Jag hörde någon säga SHOOOOPPIIIIING!!!


Shoppat för håret

Det bästa till sist, självklart. Jag vet att ni gillar är jag shoppar, synd att man inte är gjord av pengar.
Om man tittar i dom senast inläggen ser den som är uppmärksam att jag har bruna äögon igen!   Yes, det stämmer  Jag är brunögd igen. Underbart. 
Linserna kom på posten härom dagen.
Jag hoppas att jag inte gör er besvikna, men jag har inte handlat ett enda klädesplagg idag.. 

♣ Hårinpackning- 25 kronor - Hälsokostaffär
♣ Hårinpackning- 25 kronor - Hälsokostaffär
♣ Hårinpackning- 25 kronor - Hälsokostaffär
♣ Fotvård - 25 kronor . Hälsokostaffär
♣ Specialschampoo - 112 - Hälsokostaffär
♣ Specialbalsam - 112 kronor - Hälsokostaffär
♣ Tonat läggmedel - 110 kronor - Hälsokostaffär
♣ Leave-inbalsam - 90 kronor - Hälsokostaffär
♣ Linser - 199 kronor - Fargadelinser.se
♣ Linsvätska - 69 kronor - Fargadelinser.se

Där har ni allt. Jag älskar ju att fixa med håret och det var ett tag sen jag la ut pengar på det. Det var dags nu, simple. 

Stuumpans lunch

Efter simningen var jag självklart jättehungrig! Jag hade shoppat, solat solarium, farit runt och dessutom simmat.
Vad är bättre än en saftig sallad då? 
Man kan göra sina egna sallarder på bland annat Wayne's. Ett tips bara. Jag hade svårt att hitta bra salladsbarer förut så jag tipsar er nu. 
Jag gick till Wayne's idag, jag gillar Sandy's i Kista mest men det här funkade också. På Drottninggatan finns ett bra ställe som sitter ihop med Wayne's, dit kan man också gå och göra sina egna saller.. Tror förresten att det är Wayne's, nu när jag tänker efter. 
Min sallad innehåller i alla fall:
- Pasta
- Grönasallad
- Gurka
- Majs
- Kyckling
- Rödlök
- Keso
- Krutonger
- Citron
- Rhode island-sås
Mums! 
Rätt nyttigt i alla fall. Inte för att det spelade någon roll. Efter lunchen jobbade jag i 4,5 timmar så jag jobbade nog bort dom kallorierna som fanns tror jag

Jag är inte bara jävligt ball, jag kan simma också ;)

Idag har jag simmat 1000 meter. Är inte det rätt bra jobbat? 
 
Imorgon ska jag göra om det, sen blir det träning på torra land ett tag. 

Onsdag

Hej 
Det blir några få inlägg nu mitt i natten. Jag är riktigt pömsig men allt för er.
Om ni har checkad dom senaste inläggen har ni nog sett att jag har haft fullt upp hela dagen. Inte konstigt att jag är trött.
Här är dagen i korthet:
Jag gick upp vid 10 och slängde i mej lite frulle. Sen vandrade jag hem till pappa för att hämta en bikini. Efter det åkte jag mot stan för att kolla runt efter lite julklappar till mej själv, yes jag tyckte absolut att jag förtjänade det 
Jag hittade faktiskt lite  . Det kommer i nästa inlägg.
Efter det åkte jag och simmade som planerat, sen käkade jag och sen jobbade jag några timmar. 
När jag kom hem råkade jag fastna framför tv:n, det händer inte ofta. Det var Sagan om det två tornen på tv så jag kollade på den. 
Nu stter jag här, om några timmar ska jag upp och jobba igen. Jag måste försöka sova lite. 

Undersökning

Omröstningen Har du haft sex mot din vilja någon gång? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Chatta med mej


Stuumpans vecka

Här är hela veckans schema 
Det är fullt upp som vanligt.
Imorgon blir nog den stressigaste dagen. Först måste jag till pappa för att hämta en bikini, sen ska jag till simhallen, sen ska jag simma ett tag, efter det tar det ju en evighet i omklädningsrummet (jag ska försöka vara snabb). Så fort jag är klar ska jag åka mot Kungsholmen och sola solarium och om jag hinner ska jag ta mej till en schysst skoaffär och checka skor. Det lär jag ju inte hinna ... men försöka går ju.
Klockan 16.30 ska jag jobba. Wish me luck.
Jag är hemma runt 21.30- 22.00 imorgon så inläggen kommer väl först då..
Bäst att jag går och lägger mej så jag orkar upp en bra tid imorgon.

Shopping!

Jag vill ha! Jag vill ha! Jag vill ha! 
Lucky me, it's cheap 

Julklappar till fossingarna

Det finns bara en sak som är det enda rätta den här tiden på natten och det är att checka shopping.
Shopping av alla dess slag! 
Just nu har jag kollat på skor. 
Jag fattar inte riktigt varför man älskar skor så mycket. Dom snyggaste är oftast mest smärtsamma att gå i... hmmm... 
Det är inte mycket logik i det där inte. Här är i alla fall 3 nya pärlor för fossingarna. Det blir nog att beställa hem ett par i taget. 
Aaw... Love it!

You got me

Fan vad söta ni är hörrni! Jag borde kanske skriva "hatinlägg" till er oftare 
Skämt givetvis.
Men nu blir jag ju nästan tvungen att peppra lite inlägg bara för det. 
Gillar hur ni fullständigt körde över stackars Patrik också. Var inte så hårda mot honom, han kanske har dålig självkänsla. Och en kille kommer aldrig någonsin att kunna förändra det jag tänker göra eller vill göra. Killar är, sorry guys, men tyvärr en av sakerna jag värdesätter minst just nu. Hemskt ledsen, jag önskar att det inte var så. Men fram tills en kille kan bevisa för mej att det finns någon ärlighet, något förtroende, någon stil, någon attraktion, någon hjärna och något gott i dom kommer det tyvärr att förbli så. 
Vissa av er fungerar som vänner, men det är knappt. Jävligt synd för en gång i tiden var killar det bästa som fanns.. nu vette fan.
Så tro inte att den där jävla Patrik har förändrat mej på något sätt. Han var bara ytterligare ett bevis på hur många brända killar det finns i den här världen.
Den långa kommentaren var nog en av dom finaste kommentarerna jag någonsin fått! 

FUCK IT!!

Jag hade tänkt blogga. Ärligt talat skyndade jag mej hem för att hinna blogga lite innan jag ska till gymmet. 
Men vet ni!
FUCK IT! 
Jag hatar dräggiga killar.
Jag hatar tröga korkade människor.
Jag hatar folk som står i vägen.
Jag har folk som har förstört min dag totalt.
Ni kan dra åt helvete.
Och som pricken över i:et! Tack som fan till er äckliga människor där ute som sitter med era patetiska, värdelösa liv och som absolut av någon dum jävla anledning som jag är för smart för att förstå, måste klanka ner på allt dom ser och hör! 
NI är riktigt jävla värdelösa, vet ni det? 
Skaffa heder, skaffa respekt, skaffa något gott. Pinsamt nog verkar ni inte kunna göra ett skit bra. Hur blir man sån? 
Nej fan, jag har ingen lust att blogga. Det finns för många idioter som är för korkade för att fatta vad jag skriver.

Kanske borde skaffa lösenord på bloggen. Ni verkar ju ändå inte uppskatta det man gör, eller försöker göra. 

Tack för ert stöd och idiotiska kommentarer. Gulligt som fan! 

Klänningar från Nelly

Just nu finns det så sjuuukt mycket snygga klänningar på Nelly. Jag har plockat ut några favoriter som jag tänkte tipsa om.


Stuumpans träningsschema

Nu uppdaterar jag träningsschemat en sista gång.





När jag började trodde jag inte att jag ens skulla vara i närheten av att klara det. Nu är jag stolt över att det gick så bra, men jävligt besviken på att jag inte klarade fredag och lördag.

Men jag var för trött på lördagen. Jag somnade så fort jag kom hem och sov hela kvällen. Jag vaknade 20.00 när mamma väckte mej. Jag käkade lite och sen var det för sent att åka till gymmet.
Söndagen gick åt till att jobba och köpa julklappar. Jag var hemma lite efter 21.00, då var det också för sent.

Too bad, men nu är det en ny vecka. Dags för nytt träningsschema

Måndag

Hej

Nu sitter jag i  skolan och har precis gjort en G-komplettering. Ganska duktig är jag ändå .

Om ett tag ska jag på någon julmarknad.. det blir nog kul... Sen blir det jobb jobb jobb.

Awesome måndag huh?




Först ut, några inlägg

Sex i förhållande

En läsare berättade om kort om ett problem i sexlivet med sin pojkvän, där killen tycker att huvudsaken är att han har det skönt. Av någon anledning har han fått för sej att tjejer är nöjda om dom bara får lite kuk i sej och hur han gör spelar ingen roll. Krav från tjejen borde inte finnas.

På förslag av läsaren kommer nu en liten undersökning som avslutning på denna kväll.

Undersökningen går ut till tjejer i det här fallet.

Omröstningen Känner du likadant i ditt förhållande? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


Stuumpans nyårsklänning!

Jag lovade att visa en bild på min nyårsklänning. Well, den här bilden är slarvigt tagen men men

                     
 
                                 ♥ Klänning - nelly - 399 kronor

Den är jävligt snygg, men det var originalet jag blev kär i. Jag kan inte bestämma mej för om jag ska lämna tillbaka eller köra på den.

Heeeelp meeee!

Tee från BikBok

Idag var jag ju, som sagt, och shoppade julklappar. Den här gången var jag betydligt duktigare än förra gången

Jag handlade massa julklappar och bara en grej till mej själv!

Oslagbart!

 

Förra gången jag skulle handla julklappar blev det ett par skinnbyxor, en klänning till mej och en julklapp.

 



♣ Tee - BiKBok- 149 kronor


Duktiga lilla jag


Last Saturday

Jag är jävligt sen men bättre sent än aldrig.

Nu ska jag berätta om förra veckans utgång!

Jag och Marre hade planerar väl den här gången.. ändå blev det inte riktigt som planerat, det var kanske inte helt oförutsägbart .

Lördagen började i alla fall med att jag först åkte och gymmade och sen åkte jag till Alvik och plockade upp Marre från jobbet.
Sen åkte vi hem till mej för att chilla ett tag, glo på film och käka.
Det blev Mulan och hemmagjord kebabtallrik, riktigt gott  



Det ska definitivt göras om!

Sen insåg vi att vi började få bråttom. Egentligen skulle vi åka till Vällingby och säga hej då till en som har sagt upp sej men jag började inse att vi inte skulle hinna. Jag vet inte vad vi gör men vad det än är så tar det jävligt mycket tid

Sen började vi i alla fallt göra oss i ordning till slut.





Vi är alltid snygga när vi går ut, och den här kvällen var verkligen inget undantag. Jag ser att dust it gör mitt hår megablont också, like it!

Sen bar det av mot Söder... finally.



Ni ser tiden i bakgrunden. Vi är inte prcis jättetidiga. Det var planerat att vi skulle vara på Söder 21.30. 22.06 har vi precis gått på pendeln. Välplanerat, som sagt.

Tillslut kom vi i alla fall till Söder. Där tog det ytterligare ett tag. Vi skulle hitta en gränd där vi kunde kissa (check), vi skulle mitt i allt spela in en videoblogg, som vi verkligen inte hade tid med (check) och sen hitta placet(mindre check). Det tog ett tag, men tillslut så.

Men då kom jag inte in. Jag tror vakten var tjurig, för Marre, som stod med andra vakten, kom in lätt som en plätt. Efter 100 år lyckades vi komma in. Då hade vi sagt att min pappa spelade på stället, att vi ville lämna rosen och en jävla massa andra grejer. Vakterna var efterblivna, inget snack om saken.





Vi satt och lyssnade på pappa och hans band i typ en timme. Dom tog en paus och joinade oss en stund. Under pausen pappa på att dricka upp hela min cider, och så fick han rosen som jag håller i på pendeln också.
När vi hade varit där en timme var det dags att dra vidare. Mot Lobby!

Som vanligt stötte vi på massa härliga människor. Det blev lite rabalder för oss två på toaletten men det var kul det med... lite annorlunda kanske. Hehe



Fråga inte...





Vi hade kul, jag säger bara det. Mer än så vill ni inte veta.



Chillin'

Nu ska jag tagga ner lite och byta ämne tror jag


That's why I'm going solo

Tack som fan!
Fan vad deppig jag blev nu.

Jag blev preis påmind om varför jag inte har kille.

Han kommer aldrig älska mej ändå.

Man blir aldrig tillräckligt bra för killar.

Antingen är man för tjock, smikar sje på fel sätt, har fel kläder, har fel hårfärg, har fel storlek på brösten, har för tjocka låt, har för smala lår, har för lång hals, har ögon som sitter för tätt ihop, har för stora öron, har fula ögonbryn, hag ögon som sitter för långt ifrån varandra, har för sotra fötter, har för torra händer, har dubbelhaka, har äcklig röst, tränar för sällan, har fel leende, har fula tänder, har gula tänder, snea tänder, garvar fult, har fel storlek på läpparna, har fel näsa, har för mycket fett på ryggen, har gäddhäng, har finnar, har hängiga bröst, har olika storlekar på brösten, har för liten rumpa, har för bred rumpa, har för mycket fräknar, har fel ögonfärg, har för dallrig rumpa, har för fast rumpa... eller så är man bara för tråkig.

Ingen är bra, ingen är snygg.. utom den som är retucherad.

By the way. Jag kan inte ens minnas när jag såg en perfekt kille senast!
Jusste! Höll på att glömma, dom finns ju inte heller

Det är den primära anledningen till att jag inte har kille.

Jag ska lära er ett bra uttryck:
Klanka bara ner på andra och snacka bara skit om andra om du är helt säker på att du gör det själv mer än dubbelt så bra eller verklien har det den, enligt dej, inte har.

Skulle alla tänka så, skulle världen vara en bättre plats


               


                                          Going solo, is the right way to go


Det borde stått: "TJEJ, som är snygg exakt som hon är 1000000000000000000 träffar"

Ni som läste förra inlägget, nu kanske ni fattar vad jag menar


Tack google för att du bidrar till att pressen för tjejer ökar..


Om ni har tid och är smått nyfikna gör såhär:

- Gå in på www.google.se
- Klicka på bilder uppe i vänstar hörnet
- Skriv: kille
- Kolla vad som kommer upp.


Rätt intressant


Killar, varför kan ni inte bara älska oss som vi är?

Hur många tjejer fejkar?



För att vara alkoholpåverkad tycker jag att den här kommentaren var jävligt klar, ärligt talat, och det är alltid intressant att ta del av hur killar tänker i sånna här sammanhang (och andra givetvis). Eftersom jag är intresserad är jag självklart framme med ett svar.

Varför tjejen i den här novellen inte vill när hon har chansen har jag inget svar på. Kanske vill hon men känner ångest över något, kanske känner hon sej tvungen när han hade tagit hem henne på ett säkert sätt och dessutom betalat. Det är två av många möjliga anledningar.
Varför hon inte svarar ärligt kan också ha flera svar. Ett kan vara att hon inte känner killen och inte kan förutse hans reaktion om hon säger att det gör ont, ett annat kan vara att hon tror att det skulle förolämpa honom på något sätt och ett tredje och kanske högst troliga svaret kan vara att hon gillar smärtan. Säger hon att det gör ont finns risken att han slutar. Risk om hon gillar smärta, chans om hon hatar det.

Hur ofta tjejer ljuger om hur det känns har jag ingen aning om, men jag tror att det är ett läskigt mörkertal. Det är vad jag tror. Jag har ingen statistik, jag är inte proffs och jag har egentligen ingen aning.
Men min teori är att betydligt fler tjejer än man tror ljuger om att det inte gör ont fast det gör det.
Och min hypotes:
I dagens samhälle styrs en stor del av hela den sexuella biten (och även lite i vanligt vardagsliv) av porr. Porr kännetecknas av stora kukar, plastikopererade tjejer som skriker högt som satan, killar som tar i utav bara fan och en mängd både konstiga och riktigt orealistiska scener och idéer. Allt för att locka tittare, och visst gör det!
Porrindustrin utvecklas hela tiden och drar in mer och mer pengar.

I filmerna framgår att tjejer njuter mer ju hårdare och mer smärtsamt allt är (oftast). Sen sitter småkillar och lär sej hur det ska gå till, genom filmerna, och i framtida sexliv gör dom som dom lärt sej. Det ska vara hårt och tufft, det gillar tjejer.
Tjejer vet det här mer än väl. Dom vet vad det förväntas av dom och nuför tiden börjar man i tidig ålder fundera på att förstora brösten.
Man fejkar orgasm, skriker lika mycket oavsett vad killen gör och eftersom man vet att det förväntas att man är som tjejerna i filmerna håller man helst käften när killen frågar om det gör ont. Allt är skönt, man njuter av allt. That's the way it is.

Jag säger inte att det är såhär för alla, svart på vitt. Absolut inte! Däremot tror jag att det är exakt såhär många ser på sex.
Det låter ofattbart för en som inte tänker såhär, men kan man mörda, våldta, tända på barn, ha sex med djur, tända på döda människor, simma bland vithajar, ha sex med en 80-åring i skogen, springa naken på ICA, råna banker, jobba som lapplisa... tja då kan man fan kopiera en porrfilm också.

Inga problem.

Det är schysst att du bryr dej om den du har sex med. Det gör det hela mycket trevligare. Men om tjejen säger att det inte gör ont, trots att du vid flera tillfällen frågar, då ligger det inte längre på dina axlar. Om du ger tjejen 3-5 chanser att få dej att köra lugnare och hon inte tar en enda av dom kan du inte längre blama dej själv. Men jag förstår ju vad du menar. Skulle ett barn springa ut framför bilen och jag kör över det så det dör, trots att jag följer hastighetsreglerna och inte gör något fel, trots att det inte är mitt fel, skulle jag ändå ha ångest resten av mitt liv.
Jag vet att det inte går att jämföra det riktigt men principen är i alla fall att det är klart man mår dåligt om man skadar någon, om man är normalt funtad i pallet. Men det får ju finnas en gräns.




Om ni gör ert jobb, gör jag mitt

By the way...



This, I like



Size "Lussebulle" fits everybody ;)

Jag tänkte ta lite träningsresultat också







Efter jul ska jag köra igång ordentligt. Jag tänkte försöka hjälpa er att bli av med era julskinkor också

Snäll man är!

Själv är jag rätt nöjd med min enda magruta, men det skulle inte göra något om den blev lite mindre

Stuumpans wook

Jag ligger efter med massa inlägg så jag tänkte försöka beta av det nu . Jag börjar med att berätta om mitt första försök på wook. Jag lovade, och här kommer det.






MUMS! Det godaste jag någonsin ätit! Fan vad gott det var..

höhö... okej jag ska sluta överdriva. Det var helt okej. Jag råkade tappa hella peppargrejen så allt smakade i och för sej bara en jävla massa peppar. Men utöver det var det smaskens! hehe...


Slut på söndag

Hej

Det blev inget gym idag heller, sååå besviken på mej själv . Jag som var så duktig! Men men.. Jag borde egentligen förstått att jag inte skulle hinna det idag, eftersom jag skulle köpa julklappar.

 

Nu är jag i alla fall hemma igen. . Det har varit en lång dag och jag längtar otroligt myket till sängen. Först måste jag bara checka av alla kvällssysslor.



Morgondagens planer

Nu ska jag gå och kolla på film, sen ska jag försöka få några timmars sömn.

Morgondagens planer:

- Jobb: 08-45 - 16.00
- Träffa mamma och handla julklappar
- Träna
- Plugga

Jag failade gymmet idag så jag måste kämpa mej dit imorgon.


Crazy



Varför Stuumpan bara måste ha dom här:

- Silver, svart = toooo hot
- Dom ser sköna ut
- Känns jävligt mycket som min stil
- Inte alltför många andra har dom ÄN.
- And I just looooove them!

Min nyårsklänning har kommit :)



♣ Klänning- Nelly - 399 kronor




Den är snygg, men den är ju inte speciellt lik originalet . Det var faktiskt en besvikelse. Jag ska prova den några gånger, tänka efter och sen får jag se om jag behåller den eller satsar på en annan. Som vanlig, när man har letat som ett svin och tillslut äntligen hittat det man vill ha, dyker det upp 1000 andra alternativ.

Jag har gjort ett collage med snygga klänningar by the way. Det kommer upp på bloggen på måndag.

Sen ska ni få bilder på hur klänningen ser ut på också.


Fredag

Igår spenderade jag, som sagt, min kväll hos F. Det var lika mysigt som det brukar vara   . Jag gillar att vara hemma hos honom, av flera anledningar men framför allt för att han är en av två killar som inte försöker ha sex med mej hela tiden. Det är något som jag uppskattar grymt mycket. Jag har blivit då jävla trött på dräggiga killar.
Det blev en mysig hemmakväll i alla fall

Först gjorde han mattill mej, precis som han hade lovat. Sen satt vi och bara snackade ett tag oc hsen kollade vi på komedin; Sex drive.
Efter det ringde brorsan och spelade sitt överbeskyddande spel och sen gick vi och la oss.




Lördag

Hej

Det har inte blivit några inlägg idag tyvärr. Jag jobbade från 08.45 - 16.30, sen åkte jag hem och deckade i soffan strax efter att jag kommit innanför dörren. Vidrigt trött, så kan man nog beskriva mej.

 

När jag vaknade, typ en timme senare, kände jag mej helt drogad. Jag gick och la mej i morsans säng och sen sov jag tills hon drog upp mej och sa att jag skulle käka. Sen dess har jag suttit här och rensat min överfulla dator. Ja, det är verkligen dags att skaffa en ny! Den här har gjort sitt.

 

Hur som helst ska jag väl försöka fixa några inlägg innan jag går och deckar med en film och ett välplanerat lusseparty


Du är död för mej

Bara så du vet så tycker jag att det är skönt att du är borta.
Jag är glad att du inte är kvar.
Det känns som att du är död..

Och det är så jävla underbart.


Fredagens planer




Här är fredagens planer

Just nu är jag i skolan. Efter skolan ska jag åka och simma. Efter det ska jag hem till F. Han har lovat att göra middag åt mej . Hemmagjorda hamburgare blir det visst .

Hoppas ni också får en bra fredag


Undersökningen

Jag är förvånad att ingen har röstat på Damen i svart i min undersökning.
Minst lika förvånad är jag att majoriteten har valt mej, trots att det är sjukt kul att försöka göra mej deppig.

Jag tror att jag har kommit på en bra taktik för att inte bli sårad av er igen. Awesome!

Genom att förbereda mej innan på att flera av er där ute kommer försöka göra mej deppig kommer det inte funka. Om jag redan vet att ni kommer försöka kommer jag definitivt inte ta åt mej. Jag brukar ju inte göra det annars heller men det blev ännu lättare nu






Checka inlägget och lägg en röst här

Stuumpans träningsschema

Hej

Igår gick det inte att logga in på blogg.se, det var därför det inte blev några inlägg. Jag ska försöka fixa det hela nu .

Först börjar vi med att se över hur det har gått för mitt träningsschema den här veckan.






Den 15:e blev det för sent att åka till gymmet, (jag sov istället) så jag fuskade lite och tog en promenad istället. Men jag tycker att jag förtjänar en halv bock i alla fall .


Flickan med sinne för sex

        


                                     Vem var han som var så välutrustad?
Allt snurrade. Det var precis som vanligt. Hon var glad igen, kände sej lugn och hon älskade den snurrande känslan som drog henne bort.
- Gillar du hotell? viskade plötsligt en manlig röst.

Hon hade dansat hela kvällen. Han hade försökt bjuda henne på drinkar, kanske skulle allt bli lättare då. Hon hade avböjt på ett trevligt sätt och fortsatt röra sej på dansgolvet. Den tighta, korta, klänningen, de höga klackarna, håret som glatt svängde fram och tillbaka i takt med henns rörelser, hennes leende läppar...
Han stod vid baren och följde hennes rörelser med blicken.
Tillslt gick han fram till henne, tog tag i hennes höfter bakifrån och började dansa med henne. Hon lutade huvudet bakåt över hans axel och sen vände hon sej om. Hon la händerna runt hans nacke och dom tittade på varandra en stund.

Dom hade dansat i över en timme men fortfarande visste hon inte hur han såg ut. I flera nätter i rad hade hon drömt om en lång kyss. Den skulle vara i minuter, på en plats hon tyckte om, i förhållanden som inte var helt normala. Hon hade testat hans läppar. Hon hade känt hans hår. Hon hade dragit händerna längs hans rygg. Ändå visste hon fortfarande inte vad han hade för ögonfärg. Var han nyrakad eller har han varit lat dom senaste dagarna? Hur stor var hans näsa? Hade han hög eller låg panna?

Hon visste ingenting, hon bara fortsatte dansa till musiken, önskade att natten aldrig skulle ta slut.

Men natten tog slut. Alkoholen hade gjort sitt och hon kände sej glad. Med ett stort leende på läpparna gick hon för att hämta sin jacka. Han gick tätt bakom henne, vägrade släppa henne med blicken. Ingen skulle få komma före honom. Han hade slitit, jobbat hela kvällen. Nu var det hans tur att få betalt.
Han följde efter henne där hon lätt vinglande gick för att hämta jackan.
Så snart hon fått den såg han till att säkra alla dörrar.

- Gillar du hotell? viskade han.
- Vad menar du? svarade hon.
- Ska vi ta in på hotell?
- Ser det ut som att jag har råd med sånt?
- Tror du att du ska betala?

Tanken frestade henne. Hon kunde se en stor mjuk säng framför sej. Hon såg en flaska champagne och en vältränad kille, helt naken, i sängen. Hon visste inte vad hon skulle svara. Hon ville gärna visa sej svårfångad, men hon visste att han hade full koll på att han redan hade henne.

- Eller så följer du med mej hem, sa hon efter en stund.

Dom gick ut i den kalla natten. Saker och ting började svartna framför hennes ögon. Den ordentliga glädjen började bytas ut mot en tung trötthet. Hon började frysa och ville inget hellre än att komma hem till en varm säng. Han var inte längre viktig.
Han stod några meter framför henne och letade efter taxi.
Hennes ben började skaka lätt och hon började gå. Det var hennes chans att ta sej ifrån hans grepp.

Hon improviserade till fullo. Dom senaste timmarna hade hon bara velat ha honom, nu lämnade hon honom utan ett ord. När hon kommit en bit, inte långt, märkte han att hon gått. Han blev irriterad och med snabba steg följde han efter henne.

- Vart ska du? frågade han med lätt irriterad röst.
Med skakig röst fick hon fram:
- Hem.

En taxi stannade precis bredvid dom och han tog ett stadigt grepp om hennes arm och slet henne mot taxin. Hon gjorde lätt motstånd men gav snart upp.
Blotta tanken av hans arbete skrämde henne något. Hon visste vad han var utbildad till, hon visste att han kunde vara kapabel att göra saker vanliga människor inte ens vågar tänka på.
Han öppnade dörren och slängde in henne.

- Adress?
Hon mumlade fram adressen, satte sej så långt ifrån honom som möjligt och forstatte hacka tänder.
Han tog ett djupt andetag, tittade på henne och sen drog han henne till sej. Han kramade henne och klappade henne lugnt över huvudet. Ganska snart sov hon.





När hon vaknade hade taxin stannat. Hon öppnade dörren och stapplade ut ur taxin medan han betalade. Hon började gå mot dörren till huset. Snart hörde hon någon komma springande bakom henne. Hon låste upp dörren och dom gick in.
Han såg sej om i huset, sen tog han tag i henne och gick in i vardagsrummet. Han kysste henne. Hon visste fortfarande inte hur han såg ut. Hon vågade inte titta på honom, något med honom äcklade henne verkligen. Han puttade henne mot soffan, såg till att hon inte hade någon direkt balans och strax efter det föll hon bakåt ner i soffan. Han kröp sakta efter henne, la sej på henne, började ta på henne.
Hon tittade fortfarande inte på honom, gjorde inte heller något motstånd.
Hon ville ju det här.

Efter en stund lyfte han upp henne igen, sen bar han iväg med henne till en säng. Han slängde ner henne på rygg och la sej åter igen över henne.
Han juckade fram och tillbaka mot hennes lilla kropp och brydde sej inte alls om hennes sammanbitna ögon. Han började stöna lätt och sen drog han försiktigt upp den korta klänningen. Han fick av hennes trosor och började först ta på hennes iskalla lår och sen fortsatte han uppåt. Han smekte henne, sen tryckte han in ett finger. Hon var helt torr och det hela började frustrera honom lite.

- Ska jag slicka? viskade han
- Helst inte.

Han tryckte in ett finger till sen började han krypa neråt för att slicka henne. Han gjorde exakt likadant som hon var van vid. Ingen skillnad. Efter en stund drog hon upp honom mot sej igen och han fortsatte att pulla henne. Hon var fortfarande helt torr. Han började tro att det berodde på honom, kanske gjorde det det.

En stund senare började han knäppa upp sina byxor. Han tog fram kuken och försökte trycka in den. Den kom inte in en millimeter. Han försöke igen. Han tryckte, tryckte och tryckte. Hon kved av smärta.

- Gör det ont?
- Lite..

Han tryckte igen. Spottade, tryckte igen. Efter för många försök kom han tillslut in. Hon skrek av smärta. Frösiktigt började han dra sin gigantiska kuk ut och in. Vid varje rörelse kved hon. Han slutade inte. För varje sekund började han röra sej lite fortare och trycka lite hårdare.

- Gör det ont?

Hon svarade inte.

- Gör det ont? frågade han igen.

Han fick ett kvidande till svar.

Han satte sej upp och placerade händerna på hennes mage. Sen ökade han hastigheten till det dubbla. Han hade svårt att röra sej genom hennes tighta fitta och hon hade svårt att ligga stilla av smärtan. Han satt där han satt, han njöt av att se hur hon led av hans stora kuk.
Snart började hon vrida på sej. Han utnyttjade det. Han drog ut den, lät henne fortsätta vrida på sej tills hon låg helt på sidan. Då tryckte han in den igen.
Hon var, om möjligt, ännu tightare och han blev ännu större. Nu hade han också svårt att vara tyst. Han börjasde stöna i takt med hennes skrikande och fortfarande njöt han otroligt mycket av att se hur hans stora kuk borrade sej in i henne och fick henne att visa otroligt tydligt hur ont det gjorde. Han kände sej stor och manlig, men det hade inte nått sin gräns, det kunde bli bättre.

Hon låg fortfarande på sidan. Han tog tag i henne och puttade henne över på mage, tvingade upp henne i doggy. Hon visste exakt vad det betydde. Kuken skulle växa ännu mer och hon skulle få ännu svårare att stå still. Han ville att hon skulle svanaka, hon gjorde så gott hon kunde. Det gjorde honom galen och han tog i ännu hårdare än hann nyss gjort. Han fick hålla i henne för att hon inte skulle fly ifrån honom.

Han njöt av att höra henne säga hur stor han var. Han njöt av att knulla denna slyna, han njöt av att han hade makten att göra vad han ville, han njöt av både se och höra att hans kuk var den största hon någonsin haft i sej, han njöt av att se och höra henne skrika, att förstå att det var han som orsakade både smärtan men också att hon njöt.
Han visste att hon njöt. Hon såg ut som en sån, hon ville ha hårda tag. Hon ville att han skulle slå henne. Han funderade ett tag, sen blev han påmind om sitt yrke. Det förväntades motsatsen av honom.

Han började känna hur han var nära på att komma. Hon kände av det exakt lika tydligt. Hennes kvidande blev högre, hon skrek, började slita sej loss från honom.

Satsen kom, han släppte taget om henne. Srax efter det blev den största njutningen att iakta hennes fullständigt utmattade kropp, ligga utslagen över sängen. Han visste att det var han som hade gjort det, han hade gett henne det ingen tidigare kunnat ge henne.


Stuumpan svarar: Hetero, bi, leb?



hej. jag hittade dig först på youtube och sen din blogg och läser den rätt ofta och så nu läste jag saker om dig själv och så. Så nu ska jag fråga dig en fråga. är du bi? ha det bra!

Jag log när jag läste den här frågan. Det är inte första gången jag får den och fortfarande fattar jag inte riktigt varför. Ger jag ut "leb-signaler" på något sätt?
Jag har absolut inget emot olika sexuella läggningar. Folk får gärna gilla vilka dom vill, men mitt hjärta kommer nog aldrig klappa för något annat än killar.
Det skulle vara om jag kom på om några år att jag dras till tjejer. Men som det ser ut nu är det killar som gäller för min del.
Vilket kan tyckas konstigt, med tanke på vilka kräk dom flesta man träffar är. Men that's the way it is. Jag har hittat min väg ändå.. men det behöver vi inte gå in på.

Jag är inget annat än hetero, hoppas du  och alla ni andra som har funderat har fått ert svar nu.

Plugga, äta, gymma

Så här ser min fortsatta kväll ut:











Vad är god hälsa?



God häla handlar inte om att vågen visar dom siffrorna man vill att dom ska visa, eller att måttbandet visar en låg siffra.

God hälsa handlar om att kroppens välmående håller sej i balans. Den fysiska hälsan smittar av sej på den psykiska, vilket gör att en god fysisk hälsa är mycket nödvändig för att man ska trivas med vardagen. Allt hänger ihop.

Det här är steg ett i läran om att uppnå en god hälsa. Om man inte förstår att god hälsa inte handlar om att uppnå en idealvikt har man en lång väg att vandra.
Jag utgår från att idealvikten är mycket låg (i alla fall hos tjejer). För att uppnå den vikten krävs rätt jobbiga metoder. Man ska äta på ett visst sätt, knappast sunt, bete sej på ett visst sätt och för att göra den långa historien kort ska man ha en viss livsstil.
Ta till exempel "kakdieten". Dieten går ut på att det enda man käkar på hela dagen är 3 kakor. Man går ner i vikt som fan, jo visst. Men när man sen väger 34 kg och smal som en pinne och börjar äta normalt, vad tror ni händer då?

Man måste alltså fortsätta med kakdieten i all evighet, vad tror ni händer med kroppen då?

Man har uppnått sin idealvikt men inte på ett sunt sätt. God hälsa handlar om att på ett sunt och bra sätt uppnå det kroppen behöver och det man själv strävar efter.
Att gå ner i vikt är inte samma sak som att ha en dålig hälsa, det är sättet man gör det på som påverkar beskrivningen av hälsan.


Nyåsklänning hemklickad






   Finally!! Det har varit en jävla resa med den här klänningen. Bäst för den att den sitter snyggt! Gör den det är mitt eventuella nyårsfirande räddat. Det känns lite konstigt att fixa nyårsklänning när man inte ens har några planer. Men men... nu måste jag se till att skaffa mej planer

Snygga boots

Hittade ett par riktiga snyggingar på Melba. För 549 kronor (+frakt) kan dom bli dina.

Awesome huh?



Kanske, kanske, kanske klickar hem dom nästa månad

Frisyrtips


What do you prefer?

Lögnen svider.
Sanningen dödar...


Undersökningen - update

Nu är undersökningen fixad
Jag fick flytta hela inlägget ich mixtra en massa innan skiten tillslut ville samarbeta.

Ni har allt i inlägget under

Kralliga damer vs Stuumpan





Frågan borde egentligen ställas till folk som inte läser min blogg för dom har ingen som helst uppfattning om varken mej eller brudarna till vänster. Det här är ett experiment och alla ni som läser min blogg skulle svara på frågan utefter vad ni tycker om det jag skriver här, det är den enda uppfattningen ni har om mej. Antingen hatar ni mej för att ni inte gillar det jag skriver, eller så gillar ni mej för att att ni gillar det jag skriver.



Omröstningen Vem skulle du helst hänga med? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!

Egentligen är jag grymt dum som använder mej själv som alternativ.
Hur många av er fick inte precis världens lust att kryssa i "Damen i svart" bara för att inte ta stuumpan?
Det är nästan så att till och med jag kan sträcka upp handen på den frågan.. Nåja, jag har mej själv som alternativ ändå.. Bara för att jag är jävligt ball!

Hoppas ni fattar poängen i alla fall  Om inte, lär ni göra det så småningom

Du är också det vidrigaste som finns

Sluta garva. Du är precis lika dömd.
Du är ful, äcklig och hela du stinker..


Vaniljvodka




God smak, lagom stark, trevlig effekt

Betyg:




It's a bird-thing

Hittade en kul bild i samband med att jag letade upp båten



Haha, KLOCKREN

Kryssning

Planeras:

 

Hoppas det blir av, det kommer bli grymt


Onsdag

Godmorgon godmorgon

Jag var så jävla trött när klockan ringde. Jag stängde av den flera gånger innan jag tillslut tog mej upp.

Och guess what! Jag sitter här i skolan..! HELT I ONÖDAN!
Min lärare är inte ens här, vi är några få från klassen och jag sitter bara här. Egentligen har jag en del skolarbete jag kan fixa, men som om man orkar!

Ska försöka fixa lite kul inlägg istället

Great!

Nu blev det stressigt här. Jag måste först gå och duscha nu. Sen har jag en redovisning imorgon. Jag har haft en vecka på mej att plugga in vad jag ska säga och fortfarande inte gjort det!
Det blir att sitta uppe halva natten... pff.. som om jag orkar. Jag kommer decka efter att jag har duschat.


Dum issa!!!


Undersökningen - update

Som ni kan se längre ner går det åt helvete med undersökningen. Jag har verkligen fixat till det!

Jag ska försöka fixa så det fungerar imorgon.

Självförtroende är inte allt du behöver

- Självförtroende (utan att det går till överdrift) är allt man behöver!

Snart ska alla få bevittna hur fel, det här uttrycket är.
Låt mej påminna er om en sak.

Oavsett vilket självförtroende du har kommer du ingenstans om du har 0 självkänsla.

Självförtroende= Din syn på din prestationsförmåga (tex. idrott och i skolan/på jobbet)
Självkänsla= Din syn på dej själv och på hur du vill vara (utseende och personlighet)

Det här är 2 av flera komponenter man behöver för att fungera psykiskt. För att fungera fysiskt behöver vi ett relativt stabilt psyke. Det finns tex. ingen anledning att gå upp på morgonen om man hatar sej själv, sin omgivning och hela sitt liv på precis alla sätt.

Ni läser just en blogg, som drivs av en person som vet hur det känns, så tvivla inte på det jag säger.

Förutom självförtroende och självkänsla behövs fler delar tex. självrespekten.

Jag har under mina år av studerande av människor förstått att det enda folk snackar om är självförtroende. Om ni tror att ni ska komma långt på det har ni fel. Jag ska bevisa det för er.
Jag har hållit på i 3 (snart 4) men jag märker nu att jag tydligen måste jobba lite mer på det.



Hälsa hos Stuumpan

        
Därför startar jag nu den här kategorin; Hälsa.

Innehåll:

  • Hälsotips
  • Kost
  • Träning
  • Välmående
  • Psykisk hälsa
  • Övriga grejer

Dagens videoblogg



Shit vad jag snackar jobbigt i det här klippet:
- asså.. lixom.. asså.. såhär.. asså..

Det finns fler än två sidor av ett mynt

Det finns två typer av onda människor -
Dom som helt och rent är onda, begår onda gärningar och dödar glädje utan att blinka,
och dom som ser på när den onda förstör liv, utan att försöka agera, hindra och hjälpa...


Fler inlägg ikväll

Jusste by the way! Jag lovade ju massa inlägg igår. Det blev inte så för jag hamanade i telefon med Marre i över en timme, efter att jag hade kommit hem från gymmet. Efter samtalet var jag dödstrött. Jag duschade och sen deckade jag. Då var klockan 00.30.. Hoppas ni förstår.

Jag gör ett nytt fösök ikväll


Mot Stan

Hej

Jag vaknade för ett tag sen, jar precis gjort med i ordning, och märkte då att jag har sovit bort nästan hela skoldagen. Jävla skit.
Det var en viktig dag idag, men men. Min hälsa kommer först, och är jag så trött att jag inte kan komma upp ur sängen tänker jag inte gå upp heller. Det är min filosofi

 

Nu är jag i alla fall vaken och klar så nu blir det stan med Sofia.

Vi hörs om några timmar.


Du är det vidrigaste som finns

Ser det falska leendet.
Du gör mej illamående...


Lucia

Kom på att det är Lucia idag... Det där med högtider har ju aldrig varit min grej. Lyckligtvis vet jag när nyår är.

Skolan hjälpte mej lite och påminde om Lucia. Jag tänker inte gå och kolla på något tåg, sånt håller inte jag på med, men jag kan passa på att uppmana er att käka extra många lussebullar... bara för att


Musik

Gör ett försök att pigga upp er lite denna mörka måndag i december


Stuumpan igår


Dagens planer

Så var det måndag igen.
Imorse när jag vaknade tänkte jag exakt samma sak som jag tänker varje morgon:
-Äh.. jag är hemma idag.

Men jag kämpade mej upp och nu sitter jag i den här helvetes skolan, platsen som bland väldigt få platsar på listan över vidrigaste platser på jorden. Runt omkring mej sitter just nu människor jag bara vill gå ifrån. Jag orkar inte sitta här!

Jag kämpar på så gott det går , 179 dagar kvar!
Sen är det över.

Ikväll ska jag blogga om helgen, lite av varje, lite boring stuff och jag vet att ni vill ha sexgrejer så jag ska försöka fixa det.

Sen blir det självklart lite gym också  Det bästa på hela dagen.

Hörs senare


En vacker bild, som framkallar drömmar


När det goda överger det onda

Issa, dom är onda

Min hjärna skriker, spring spring.
Fly medan du kan.
Fly innan du är fast.
Dom sårar och bedrar,
dom förtjänar inge lycka.
Dom mördar människors glädje,
din glädje.
Se på dej.
Du har slutat le,
slutat leva.
Du är en död själ utan hem.
Se vad dom har gjort med dej.
Dra dej loss,
bry dej inte.
Visa dom att du är en stark själ.
Du kommer hitta hem,
och du kommer att vinna.
Du kommer leva ett långt liv.
Du kommer lära dej av allt.
Dom är onda och fulla av sorg.
Lämna dom,
låt dom dö ensamma tillsammans,
övergivna av att gott.
Det är vad dom förtjänar.


Videoblogg från Söder

Här är  ett klipp från i lördags. Mer om lördag kommer när jag bloggar hemifrån senare


Stuumpans träning

Hej

Nu sitter jag i skolan och ska snart finslipa en redovisning lite. Med andra ord har jag inget att göra just nu. Jag tänkte blogga igår men jag var för trött. Det blir desto fler inlägg idag istället
Jag tänkte börja med att ta en titt på mitt träningsschema






Som ni ser jag har inte failat en enda dag än  Det kommer dock bli lite ändringar för den här veckans träning. Jag fixar om schemat när jag vet hur det kommer blir.

Ha en bra dag

Stuumpans vardagsmake


Hemma från jobbet

Hej

Jag kom ganska nyss hem från jobbet. Jag kan meddela att jag är grymt trött och jag har egentligen ingen ork att blogga... desstuom har jag nog inget att säga heller.

Jag ska fundera lite. Det kanske blir några inlägg i alla fall


Stockholms univeristet

              

Nu ska jag iväg till Stockholms universitet.

Ska dit och sova lite.

See you later aligator

Stuumpan svarar: Fimpa tandblekning!



                               bleker du tänderna? de är jättevita:)

Tack först och främst  

Men jag måste som alltid vara ärlig. Jag vet att dom är det och det har dom alltid varit.

Och nej jag bleker inte, DET ÄR DET DUMMASTE MAN KAN GÖRA!! Fattar ni inte att ALLA sånna grejer som gör en snyggare för stunden , har vidriga konsekvenser?
Jag kollade upp det där med tandblekning en gång, jag trodde inte på skiten, och mitt sunda försnuft har återige nsegrat!
Först är tänderna vita, men ju mer man håller på desto värre blir det. Efter några år är tänderna gul/brun- randiga. Inte snuyggt!

Jag ska ge er ett bättre tips!

Ta hand om tänderna!
Rök inte, snusa inte, drick inte kaffe, drick inte massa läsk, borsta minst två gånger om dagen, komplettera med flour!
Då får ni mina tänder, inget snack om saken.


Stuumpan svarar: Stuumpans underkläder



När du köper trosor köper du alltid många av samma. Har alltid undrat varför :p

Jag har flera bra svar på det. Det första är att jag inte direkt har A-kupa. Jag vet inte om ni har märkt det, höhö.
Jag har alltså rätt svårt att hitta min storlek- ärligt talat finns den inte i vanliga affärer. Egentligen borde jag köpa mina underkläder på Twilfit, men jag vill inte det så jag brukar leta efter något som är dugligt i alla fall. När jag väl hittar en bh som fungerar brukar jag satsa på det setet.
Det är svar nummer 1.

En annan anledning är att det blir billigare i längden. Om vi säger att en bh kostar 300 och ett par trosor till den kostar 100 blir det 400. Om jag köper 4 trosor och en bh blir det 700. Om jag ska ha 4 olika trosor och en bh till varje blir det 1600 (300x4) + (100x4) = 1600. För 1600 spänn kan jag på det här sättet få en bh och hela 13 trosor. Nu vill jag inte ha så många så jag brukar satsa på något set och sen köper jag flera trosor till det setet. Just nu tror jag att jag har 6 eller 7 set. Jag tycker att det räcker rätt bra.

En tredje anledning är att underkläder bleks, tappar färgen och blir rätt grådaskiga efter ett tag. Det tycker jag är as tråkigt när jag väl har hittat ett set jag gillar, om jag köper flera får jag hålla dom fräscha längre.

Till dej Linda: Jag hade hoppats på att du vid det här laget hade förstått att jag skiter i vad andra tror och tycker om mej. Jag kan bara svara med att jag tycker att alla andra är ännu större idioter. Dessutom är det rätt sällan någon ser mina underkläder.
Jag understryker det: Dom enda som ser mina underkläder är några lyckliga killar vid några lyckliga sekunder innan dom åker av.. Jag kan garantera på dej och alla andra att strax efter att underkläderna har åkt av har killarna glömt hur dom såg ut. Det skulle förmodligen krävas minst 5 möten med samma kille innan han börjar förstå att man alltid har samma underkläder... med vissa undantag, det finns ju killar som älskar att analysera tjejers val av underkläder. Men majoriteten bryr sej betydligt mer om vad underkläderna döljer.


Jag hoppas att ni är nöjda med svaret   om inte, får ni höra av er igen


Sebbe

Såg Sebbe igår...



Filmen handlar om 15-åriga Sebbe som tidigt lär sej livets hårda skola. Han bor rätt fattigt tillsammans med sin halvt alkoholiserade mamma. Mammans psykiska tillstånd gör att Sebbe får sköta det mesta i hushållet. Sebbes pappa är död och det gör att ekonomin är mycket dålig. Det hela påverkar Sebbe, självklart, mycket negativt och frånvaron i skolan ökar. Och som om inte allt kunde bli värre blir Sebbe mobbad i skolan, till synes utan anledning...

Det är en av dom hemskaste filmerna jag någonsin sett.
Jag har tidigare sagt att jag inte är någon snyftare. Micke och Molle fick mej att gråta, en annan film osm jag inte vet vad den heter framkallade en tår. Det var flera år sen och sen dess har ingen film fått mej att gråta, inte en enda! Sen såg jag A walk to remember. När jag skrev om den filmen nämnde jag att den fick mej att gråta, som ett jävla barn.

Sebbe kniper andraplatsen. Det finns inget som berör mej värre än att se hur barn far illa hemma. Jag har sett så mycket av det i verkliga livet och jag mår lika dåligt varje gång. Jag vill bara skänka mina föräldrar till alla barn som behöver trygghet och värme. Ibland skäms jag nästan över att jag haft en olagligt bra barndom. Mina föräldrar är inte perfekta människor, det är inga, men jag har aldrig varken sett eller hört om föräldrar som gjort mer för sina barn än vad mina har gjort.

När jag såg Sebbe ville jag bara kliva in i skärmen och säga att han kan bo hos mej. Och ja.. jag måste erkänna..
Det finns en, otroligt stark, scen som berörde mej och fick mej att må riktigt dåligt.
Den scenen tog ett hav av tårar.

Se filmen, den berör, den får en att tänka och den är otroligt bra gjord.
Det ger en riktigt bra inblick i vissa människors verkligheter, för alla som är blinda, för alla som ser men inte vill se och för alla som ser men inte bryr sej.

Stuumpans träningsschema

Nu har jag gjort ett träningsschema för den här och nästa vecka... så mycket har jag att göra i skolan







Får se om jag håller det... det vore jävligt coolt om jag gjorde det.


Torsdag

Hej

Nu är jag i skolan. Idag kom jag dessutom i tid. En liten förbättring för varje dag .

Just för stunden har jag inte så mycket att berätta, men det kanske kommer.

Ikväll blir det gym igen  Taaaaagggaaaaad.... eller inte . Men nu ska jag köra stenhårt i två veckor, se om det blir någon förändring och blir det inte det ger jag nog upp skiten


Kan ni fatta att jag har varit "träningsnarkoman" ?

Idag har jag varit duktig igen  jag kom precis hem fån gymmet. Imorgon blir det sista omgången, sen tar jag helg för den här veckan. Jag ska försöka ta mej dit på söndag men det är inget måste. Gissar på att det inte kommer bli av

                               


Lite creds ska jag ha i alla fall. Jag har trots allt varit där 2 gånger den här veckan. Det vet jag inte ens när jag hade tid med senast! Jobbet tar alla mina kvällar


Dagens outfit

Vet ni vad som var riktigt länge sen?!

Dagens outfit

Därför har jag självklart fixat en

 



♥ Puss och kram-jeans - Gul&Blå
♥ Vitt linne - Gina
♥ Kofta - BikBok
♥ Uggs - Bianco
♥ Jacka - Inter sport
♥ Väska - Deichmann
♥ Örhängen - Glitter



Länge sen man hade jeans på sej!


Videoblogg


Onsdag kväll

Nu har jag klarat av 2 projekt idag.  Jag har varit i skolan och jag har tagit hem bilen från Arlanda. Awesome!

Jag skippade solariet idag och tar det imorgon istället. Det skulle vara så himla bökigt att fixa det idag. Tur att det finns en morgondag ... Shit kan inta fatta att jag precis sa det där. Jag som i flera år har önskat att varje dag har varit min sista.

Om en stund kommer en videoblogg.  Jag börjar bli grym på att göra videobloggar! Den ena är sämre än den andra, men ändå

Jag har en fullspeckad kväll framför mej men jag ska ändå försöka blogga lite.

Enjoy yourselves



Onsdag

Godmorgon godmorgon

Ännu en tidig morgon med många minusgrader..

.. Jag menar förstås: - Ännu en underbar morgon i issas fullspeckade liv.

Idag är det fullt upp. Jagska först ta mej till plugget, försöka att somna så lite som möjligt och faktiskt få något gjort.
13.30 kommer morsan och plockar upp mej, då ska vi till Arlanda. För vissa bär det av till London. En annan får vara hemma och vakta huset.
Tanken med att jag ska med till Arlanda är givetvis att jag ska köra hem kärran.

Haha.. nej så söta är vi inte i min familj att man följer med och vinkar av och kramas och hit och dit... inte jag i alla fall.

På vägen hem ska jag ta en ordentlig omväg, parkera bilen på ett bra ställe och sen åka och sola solarium.

Sen ska jag hem och försöka laga mat, plugga lite och sen ska jag åka iväg till gymmet igen.

Det var dagens schema. Låter det som att jag får sitta ner och ta det lugnt i 5 minuter?

Tja.. hoppas kan man

Ha en superbra dag alla


Spring... medan du kan


För varje dag som går
ogillar jag dej mer och mer..


You better watch out...


Shoppat










♣ Trosor (blåa) - New Yorker - 237 kronor
♣ Trosor (rosa) - New Yorker - 138 kronor
♣ Trosor (röda) - New Yorker - 316 kronor
♣ Trosor (svarta) - H&M - 119 kronor
♣ Kofta - BikBok - 399 kronor
♣ Kjol - BikBok - 249 kronor
♣ Hoodie - New Yorker - 199 kronor



Så, nu borde nog alla som har frågat fått svar på vart jag köper mina underkläder. Jävligt onödigt köp idag. Inte kjolen och koftan, men trosor för över 600 spänn känns rätt onödigt


Videoblogg


Tisdag

Hej

Nu är jag hemma från gymmet, and guess what! Jag har typ inte pluggat ett skit.

 

Ingen blir förvånad.

Men jag kom nyss på att jag har gott om tid att plugga imorgon så ska försöka satsa på det.  Då kan jag ju blogga istället  Jävla bra idé va?


Brev från en mycket upptagen issa


Videoblogg




Shit vad jag kacklar.. låter nästan exakt som när jag är full.





Några likheter?

En tanke, en känsla, slut

Jag önskar att jag hade förmågan att styra över vad jag ska känna, men det har jag inte.

Det enda jag kan göra nu är att försöka intala mej själv att tänka på annat, att det är bäst för mej själv att känna på ett annat sätt.

Dom säger att man inte kan styra över sina känslor, att hjärtat väljer sin egen väg.

Men hur ser det ut för den som inte har något hjärta?




På jobbet

Nu är jag på jobbet några timmar. Jag ska upp tidigt imorgon och jag kommer nog hem rätt sent från jobbet, så jag tror inte att det blir några inlägg när jag kommer hem, men men.

Den som lever får se, som issa brukar säga.



December 2009

Just nu sitter jag och kollar gamla blogginlägg. Ibland är det verkligen kul att läsa om vad man gjorde för några år sen, trist bara att jag inte har så mycket bilder på mej själv då.

Här är i alla fall en, känner ni igen mej?

image243

Jag har hittat massor av inlägg som jag OMÖJLIGT skrev för ett år sen, jag är helkt säker på att jag skrev dom för några månader sen, max! Jag bestämde mej för en stund sen för att checka vad jag gjorde vid den här tiden för ett år sen. Det var tydligen för ett år sen jag gjorde mina bruna slingor första gången





Det var ett år sen jag fixade rosettfrillan första gången... gjorde den inte så många gånger efter det




Det var ett rå sen jag och Roya var och såg New moon och en gubbe höll på med sin fot mellan mina ben



Det var ett år sen jag började använda bruna linser

Expressions Colors Brown Utan Styrka 

Softar hemma, underbara måndag

Nu har jag bestämt mej för att strunta i allt jag hade planerat och bara stanna hemma. Jag har ingen som helst lust att gå ut, jag är trött, fortfarande grymt förkyld och har konstigt nog ingen lust att spendera massa pengar. Det händer inte ofta men det finns en anledning. Jag sparar pengar både till bil och till Kos i sommar (om jag kommer iväg). Ju mindre jag shoppar desto mer pengar blir det över det.

Så ligger det till.

Jag har i alla fall sovit fram tills nu egentligen. Jag är fortfarande as trött men börjar väl piggna till. Klockan är nu 13.45 och jag tänkte väl göra ett tappert försök att fixa lite frukost/lunch.. sen blir det nog att kolla på film... självklart. Efter det ska jag göra mitt bästa för att få lite plugg gjort.

Anchors, shopping och solarium får nog vänta till imorgon.. minst.


Du är inte värd något

Jag är förvånad, näst intill chockad.
Hur kan jag avsky en person så mycket?
Hur kan jag avsky tanken av personens närhet så mycket?
Hur kan jag känna den starka känslan när jag tidigare känt den totala motsatsen för personen?

Jag visste inte att jag kunde glömma så lätt



Jag vill aldrig mer se dej!


Måndag

Godmorgon godmorgon.

Idag ska jag försöka få lite skolarbete gjort. Jag har ett speech, som jag ska lära mej utantill, i engelska C till tisdag och ett läxförhör på muslimreligionen på onsdag. På torsdag är det någon äcklig redovisning om Rom och dessutom har jag inte börjat med mitt projekt 100p. Slutligen har jag en G-komplettering och ett grupparbete i psykologi och ett IG i natur A att kirra.

Det låter som en lätt match va?

Idag ska jag lägga lite tid på att plugga Islam och engelska i alla fall. Sen ska jag nog ta mej ut och kolla lite efter några julklappar (means: grejer till mej själv) och sen tar jag nog en sväng till solariet innan jag åker till jobbet.

Eventuellt ska jag åka till East street och shoppa anchors också. Det beror på hur mycket kontot skriker. Det måste jag också ta reda på.

Fullt upp denna måndag, med andra ord.






Stuumpan tackar för sej

Jag tänkte tacka för mej nu. Jag är egentligen inte speciellt trött men jag måste tvinga mej att sova några timmar i alla fall.
Det är måndag igen, jag måste planera min vecka och dessutom är jag ledig hela dagen imorgon (bortsett från att jag jobbar några timmar på kvällen), så jag måste passa på att utnyttja tiden.

Godnatt


Förbjudet kött

Jag träffade en kille.
Damn, jag ville ha honom.
Men han är så jävla förbjuden.
Jag vet inte varför, men han är förbjuden.
Damn, då vill jag mer.

En gång träffade jag en kille.
Sen träffade jag hans brorsa.
Brosan var förbjuden.
Jag råkade ta fel brorsa.

Den här killen är ännu mer förbjuden.
Jag vet vad konsekvenserna blir om jag gör något.
Jag vet att jag inte kan göra något.
Jag vet att jag kommer ångra mej efter, om jag gör något.
Jag vet att jag inte kommer göra något, speciellt eftersom jag inte kan.
Jag har inte en chans.
Han är förbjuden som fan.
Jag bankar in det i huvudet.
Han är förbjuden.
Jag tänker på honom hela tiden, men jag vet inte varför.

Jag gillar ju egentligen inte killar.
Jag gillar killar, men jag vill inte skaffa mej kletiga känslor.
Jag måste skaka av mej det här.

Han är inte snygg.
Han är inte rolig.
Han är inte smart.
Han är inte ett dugg gullig.
Han har inte den perfekta längden.
Han har inte en bra stil.
Han klär sej inte snyggt.

Och framför allt är han inte förbjuden..


Stuumpans lördag, lyckad som alltid

Bortsett från att jag har tappat glöden att blogga , finns det ytterligare en anledning till att bloggen stått still. I slutet av förra veckan jobbade jag nämligen töntigt mycket!
Torsdag, fredag och lördag var det fullt schema av både jobb och skola. Tja inte på lördagen då, men då jobbade jag å andra sidan 12.00-20.00.
Det har alltså inte blivit någon direkt tid över till bloggen.

Efter jobbet igår åkte jag hem fort som fan och hoppade direkt in i duschen och sen gjorde jag mej i ordning så fort jag kunde. Det blev inte ens någon middag för issas del. Lunch klockan 15.00 på lördagen och sen åt jag inte ett smack mer på den dagen.
Jag gjorde mej i ordning och sen åkte jag in till stan och träffade Tommy och hans polare. Jag skulle gärna berätta om kvällen men det går fan inte. Jag sitter här och kollar på skärmen och vette fan vart jag sla börja.

Vi var i alla fall ute för att fira Tommy- som precis fyllt 25-. Det var jag, Tommy och hans 6 killkompisar. Jag hade inte direkt väntat mej något annat än att det skulle bli kul, och klart som fan att det blev kul. Vi drog en krogrunda, vandrade runt mellan olika pubar och Tommy var precis lika överbeskyddande som vanligt... eller nej.. den här gången var det extremt. Han skällde ut alla killar som kollade på mej och om någon ens tänkte tanken att peta på mej fick den hot om att inte bara bli av med ett huvud. Först trodde jag att han drev, men när han på allvar skällde ut en av sina kompisar började det fan bli lite läskigt.

Hur som helst hade vi kul och efter några timmar mjuknade Tommy lite... det kan kanske bero på att han fick fullt upp med annat. Jag tänkter inte gå in på det för den delen vill vi nog alla helst glömma.

Det var en kul kväll, det räcker med att säga det. Men vad fan.. kan det bli annat än kul när man hänger med 7 snubbar mellan 20 och 25 år?





Där har vi storebror i början av kvällen.

Jag tog tyvärr inga fler bilder, as trist, men det kändes skumt som fan att dra fram kameran och ta kort på folk som jag har träffat några gånger tidigare, utan att riktigt ha träffat dom.

Idag har jag kommit fram till att jag har några av dom på facebook.. Det pinsammaste av allt var att jag accepterade en kille för några månader sen, jag trodde att det var en kille som jag hade gått i samma skola som, typ en 93:a. Whatever tänkte jag och accepterade. Idag kom jag fram till att det var en av Tommys kompisar!
Så bra koll har jag på dom grabbarna. Då känns det lagom skumt att dra fram kameran och hoppas på att dom ska bli jätteglada och se till att hamna i bild.

Det är 50% risk att människor håller för ansiktet när man försöker ta kort på dom, det är en pinsam risk jag inte gärna tar.

När det kommer till killar i den här åldern är risken kanske 20%.. men ändå

Ytterligare en trist sak var att jag inte påtade mitt smink igår, det hade varit grymt att visa er det. Igår var jag faktiskt riktigt nöjd med maken!



Förhoppningsvis är jag inte portad från Lobby.. det hände tyvärr en del skit igår. Det är sånt man får ta när man är ute med grabbar. Men dom på Lobby gillar nog in mej alls längre. Det ska bli spännande att se nästa vecka

Galen idé



Haha, jag fick mej ett gott skratt i alla fall

Kofta från Nelly

Min önskeklänning inför nyår var slutsåld.. typ, så nu sitter jag förgäves och letar efter en ny. Det är redan 6:e december och snart kommer det vara försent om jag ska beställa, då handlar det om att springa runt på stan och trängas med alla som ska julhandla. Det blir nog ingen trevlig historia.

Mitt i allt letande spran jag i alla fall  på den här, som jag funderar på att beställa hem:





♦ Kofta - Nelly - 299 kronor


Ny jacka

Först lovade jag ju att lägga upp en bild på min vinterjacka



♣ Jacka - Intersport - 1800 kronor


bloggnatt

Och eftersom det var några dagar sen jag bloggade ska jag passa på att fixa några inlägg nu..

Stuumpan har tappat glöden

Hej

Jag måste vara ärlig.. Jag har nog börjat tappa greppet lite om bloggen nu. Jag är trött på att börja varje bloggomgång med att säga - Sorry för den dåliga uppdateringen.

Jag vet inte längre vad jag ska skriva. Och jag vägrar göra som alla andra, och pressa fram inlägg bara för att komma med på mest aktiva- listor. Sorry people, men ni kommer nog aldrig bli kända ändå. Det är inte mödan värt.
Innan vi alla ens hinner kämpa färdigt för att komma någonstans, har bloggvärlden dött.

Jag skriver när jag känner att jag har något jag måste skriva, utöver det försöker jag fylla ut bloggen med allt möjligt kul. Men fan... det känns inte kul att blogga längre.

Stuumpan dör ... det är bara en fråga om tid nu.




Problemet är att jag känner att jag har ett ansvar. Ni är flera som tar ett stort steg och kontaktar mej via mail, msn eller här i bloggen, vissa pratar till och med med mej i verkligheten - om saker ni inte skulle berätta för många andra.
Jag befinner mej i en förjävligt situation då jag känner att jag sviker er om jag lägger ner. Jag sviker ett förtroende och det är en ära att vara den personen ni har förtroende för.

Jag ska försöka överleva denna svåra tid- för er skull

Satans förkyld

Hej

Jag är hemma från jobbet, har umgåtts lite med brorsan och nu är jag så jävla förkyld att jg inte vet vart jag ska göra av mej själv!

Typiskt, nu till helgen och allt!

 

Det blir att bädda ner sej ordentligt nu. Självklart ska jag kolla lite på Hem till Midgård också

Btw. Grattis Linda som hade så jävla rätt. Skrattade gott när jag läste din kommentar! Det var precis det jag gjorde efter att ha fixat filmen, kolla på Hem till Midgård. Underbara jävla serie

Godnatt på er


Don't be afraid of it

Hell is not a prison, it's a paradise
and the Devil is not an enemy, he's a friend.

As soon as you understand, everything will fix itself...


På jobbet

Jag tänkte testa det där med att tidsinställa ett inlägg... se om det blir bra och så.

Om att blir som det ska borde jag vara på jobbet nu



En söt bild på mej och Marre får pryda det här inlägget. Marre från Alvik och issa från Alvik.. Vällingby

Saknar den fina tiden, tur att vi har lyckats hålla kontakten ändå

Nap före jobbet

Jag är grymt förkyld nu, så jag tänkte vila en stund innan jag tar mej ut i kylan och åker till jobbet.

Vi hörs sen















Skorna till julfesten

Nu har jag hittat ett par supersöta skor som är perfekta när man ska på julfester.
Själv är jag inte mycket för sånt, men tänkte tipsa om dom ändå

 



♦ Skor - Have2have - 598 kronor


Videoblogg


Den sista du lurar är dej själv

Hon sa: - Lär dej skratta åt dina problem.

Det enda jag tänker skratta åt är det uttalandet. Äkta lycka kan man inte tvinga sej till att känna, det känner man först när man uppnått det man saknat för att bli lycklig. Först när man kommit till den punkt i livet då man har bearbetat det som tryckt ner en och när man kan uppskatta sej själv med en klapp på axeln, det är då man kan känna äkta lycka.

När jag kommer dit, kommer jag skratta åt hur du förgäves fortfarande står och trampar vatten på samma ställe genom att skratta åt dina problem.



stuumpans drömsnubbe

Nu kom issa på något!  apropå förra inlägget

 

Jag tror att jag har hittat min drömman! Tjoho

 

- Jag gillar päls
- Jag gillar humor
- Jag gillar impulsivitet
- Jag gillar galenskap
- Jag gillar riktiga män

så jag har kommit fram till att min drömsnubbe är..


                                               
 

                                                           Lillsnorre

Kolla vilken man, och han bassar in på heeela beskrivningen.

 

Någon som har lillsnorres nummer?

Skämt åsido... fan jag måste sluta kolla på Hem till Midgård


Pälsväst

Jaaa, man vill ha den här!

Päls, skinn, stora halsdukar, lackleggings, benvärmare och sköna stickade tröjor = Underbara plagg som gör att hösten egentligen får vara längre än vad den är. Nu är vintern här med -15.

- Du store pälsväst, du får vänta lite


2:a december

Godmorgon godmorgon

Idag fyller storebrorsan 25, jag ska försöka gå till skolan och dessutom ska jag jobba så det kommer inte bli så många inlägg.

Jag har fixat ett tidsinställt inlägg så det kommer sen ikväll  Det var mitt första. Och det här är mitt andra.. Lite bakvänt att det här kommer före , men men

Imorgon efter jobbet ska jag försöka fixa mina sexinlägg som jag har lovat också.



Gammal bild på brorsan. Dom som läste min blogg för snart 4 år sen borde känna igen den  Långt ifrån 25 är han i alla fall på bilden  ... 19 kanske, det var tider det.

Grattis gamling!


Några dagar utan sömn

Nej, nu måste jag sova. Jag börjar känna mej hängig och det känns som att en ordentlig förkylning är på väg. Det känns också som att det är helt fel tidpunkt, med tanke på hur mycket jag har att göra dom kommande dagarna.

Imorgon är det skola från 8.15 - 15-30, jobb från 16.30 - 20.00. Sen ska jag fira brorsan.
På fredag är det skola från 09.45 - 15.30, jobb från 16.30 - 21.00, sen ska jag nog bara dö i soffan.
På lördag är det jobb från 12.00 - 20.00, sen blir det LOBBY eller ut och fira brorsan på riktigt.
På sändag ska jag först vara död i några timmar , sen kanske jag ska träffa Indi.

Låter som att jag kommer få jävligt lite sömn några dagar framöver



Godnatt på er





Videoblogg


H&M

Jag kan inte hjälpa det... Min hjärna sa till mej att något hemskt skulle hända mej om jag inte köpte den..

-säkert issa..







                                                       ♣ Jacka - H&M - 299 kronor

                                                                     Döläckert..

Ett monster nära mej

Hat är ett starkt ord.
Jag tänker inte säga att jag hatar dej men..

Jag ogillar sättet du går på.
Jag ogillar sätter du pratar på.
Jag ogillar sättet du berter dej på.
Jag ogillar sättet du behandlar människor på.
Jag ogillar ditt sätt att skratta.
Jag ogillar ditt sätt att härma andra.
Jag ogillar din klädstil.
Jag ogillar din så kallade stil över huvud taget.
Jag ogillar det du försöker vara.
Jag ogillar din så kallade humor.
Jag ogillar dina vänner.
Jag ogillar det du gör.
Jag ogillar sättet du ser saker på.
Jag ogillar att du är så förbannat korkad.
Jag ogillar din lukt.
Jag ogillar när du är för nära mej.
Jag ogillar dina ögon, speciellt när du tittar på mej.
Jag ogillar ditt skitsnack.
Jag ogillar det faktum att du bara kan snacka skit.

Faktum är att jag ogillar näst intill allt med dej.

Otroligt, otroligt, otroligt mycket.

Men bortsett från det får du gärna leva...


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0