Vem fan vill knulla en världsful nörd?

I natt när jag satt på tuben på väg hem fick jag plötsligt känslan av att vilja spy över killen som satt framför mej.
Jag märkte snabbt att jag hade valt fel säten när han plötsligt slog sej ner framför mej, av anledning att han kände igen killen som satt snett framför mej. Killen som satte sej framför mej försökte först identifiera sej genom att berätta om alla han kände som möjligtvis skulle vara bekanta till den andra killen. Efter 10 minuter satt han fortfarande och sa: "men.. känner du ****?"
Jag var redan då färdig för att be honom hålla käften.

När han äntligen bytte samtalsämne blev det, inte helt förvånande, om sex. Han började berätta om snygga tjejer han träffat som verkligen ville ha honom, han missbrukade ord som "fucka ur", berättade storys om tjejer som fortsatt fast en killen hade somnat och när han började förhöra den stackars saten på bh-storlekar och tydligen träffat någon med "JJ" var jag färdig att klappa till honom.



I ytterligare 20 minuter satt denna vidriga människa och berättade för en näst intill random kille och sitt obefintliga sexliv. Ja, jag är en person som strikt tror på "toma burkar skramlar mest". I detta fall var det inget snack om saken. Killen var blek, hade ganska långt råttfärgat hår som var kammat framåt från bakhuvudet. Varje strå avslutade med en liten ful lock och slutligen gick luggen ihop med årets fulaste glajor. Hans ögon var rätt sluttande och den otränade kroppen gav en rätt taskig hållning. Han hade rätt smala ben och en redan ordentligt kulmage som hängde över den eventuella jeansbullen.

Jag vet inte vad jag egentligen reagerade på så hårt. Okej, jag är van vid att killar objektiviserar tjejer och det är irriterande som fan. Framför allt vill jag inte ha skitsnacket framför ögonen. Jag vill inte höra en kille skryta om att en tjej sög av honom medan han snackade i telefon med sin flickvän, jag vill inte höra att han har haft sex med sjukt snygga tjejer som sen stalkar honom efteråt, jag vill inte höra hans definition av tjejers olika bröststorlekar och jag hatar att känna att det sitter ett antal idioter och snackar likadant om mej.
Det är irriterande, men det är säkert lika möjligt att jag reageraede på att det var en så fruktansvärt ful kille som snackade som han gjorde.
Han har ingen som helst rätt att sitta och snacka om tjejers utseende hit och dit när han själv ser ut som en jävla uteliggare. Han skulle behöva en topp makeover.
Bortsett från hans minst sagt motbjudande utseende, var halva grejen att han sitter och plågar en ramdom kille med denna information - som om han brydde sej.

Tåget var fullt av folk och jag var trött i fötterna efter att ha stått stilla på samma plats i 5 timmar, men hade det funnits sittplats någonannanstans hade jag bytt plats, istället fick jag försöka hålla uppstötningarna inombords. Usch, nej jag finner inga fler ord. Jag var tvungen att skriva av mej för jag får inte hans fula plyte och äckliga uttryck ur skallen. Det tickar i hjärnan som en jävla bomb och jag vill bara leta upp honom och slå honom gul och blå.

Jag rankar fula nördar som skryter om sitt aktiva sexliv med supermodeller, fast dom egentligen är oskulder, på ett vidrigt sätt samtidigt som dom slickar sej runt munnen på samma plats som tjocka 50+ gubbar med stor ölmage och äcklig mustasch som raggar på tjejer i 15-20års åldern. Vidrigt!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: M A T I L D A ♥

sv. jag ska lätt kolla på Gladiatorerna, min älskling Toro är ju med ^^

2012-02-04 @ 19:41:08
URL: http://raaawwr.blogg.se/
Postat av: Rebecca

haha låter som han var lite pysko xD

2012-02-04 @ 19:58:05
URL: http://lifeofrebecca.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv. Kul att är med och tävlar :) glöm inte att man får skriva 3 kommentarer per person och jag kommet att meddela när jag lottat ut vinnarna :)

Hoppas du får en trevlig kväll!

2012-02-04 @ 20:11:50
URL: http://ssasas.blogg.se/
Postat av: N

Kika in på min blogg om mode och dans! Bloglovin byten är en självklarthet för mig och gärna en söt kommentar! Kramar/N

2012-02-04 @ 20:36:19
URL: http://nataliaaas.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0