Final


Nästa vecka är det final i Biggest loser. Det känns lite tråkigt att det långa äventyret snart är över. Denna säsong har jag följt både Biggest loser, Gladiatorerna och Let´s dance (även om jag kollade med halva ögon på Let's dance)
Let's dance är över, Gladiatorerna är på sluttampen och nästa vecka avslutas även Biggest loser. Jag känner bara : Buhuu, vad ska jag nu göra på helgerna?
Jag försöker ju att inte parta så mycket på helgerna och det är ju inte så svårt när man är så död som jag är på fredagar. Men lördagar är ju desto värre och då är det soft att ha haft Gladiatorerna att stanna hemma för.
Jag får försöka hitta något annat att stanna hemma för. Imorgon blir det i alla fall lite partaj igen, men sen är det hemma ett tag till. På sista tiden har det blivit fest en gång varannan vecka. Det känns väldigt godkänt.

Torsdag

Hej
 
Här kommer ett inlägg från en väldigt trött och sliten issa. Idag är det äntligen en välförtjänt fri dag! AAAAH vad skönt!!
Det behöver jag verkligen. I måndags jobbade jag 6.30 - 18.00, i tisdags jobbade jag 6.30 - 20.00 och igår jobbade jag 6.30 - 01.30 !!
Efter alla mina långa pass har jag avslutat dagen med att gå 8 kilometer. Hur grymt är inte jag lixom?!
 
Idag blir det ganska mycket chill. Jag vaknade 12.30 och var fortfarande riktigt trött. Så chill och mina 8 kilometer bland annat.

Ha en bra torsdag folket
 
 
 

Onsdag

Godmorgon godmorgon 
 
Nu sitter jag på trikken på G till jobb. Idag blir det nog inte så många inlägg för det blir jobb till typ 01.00 och efter det ska jag ge mej på mina 8 kilometer. Puh jobbig dag säger jag bara.
 


 

Topp


Älskar denna toppen från Nelly, eller egentligen inte den svarta så mycket men det kanske beror på att dom har
matchat den lite skumt. Den gråa däremot älskar jag lite för mycket. Hoppas den kommer in igen.

Tisdag

Hej 
 
i dag är jag sjukt trött kan jag säga. I morse hade jag stora problem med att ta mej upp och sen hade jag stora problem att ta mej till jobbet på grund av vägarbete. Usch jag borde fattat att det var dags att gå hem och lägga sej igen då.  Sen har jag faktiskt haft en bra dag efter det men nu är det lugnt på jobbet och egentligen slutade jag för 1 timme sen, men det kommer ett sällskap och typ 2 timmar så därför är jag kvar. När det är såhär lugnt och man bara sitter, då känner man verkligen hur trött man är.
 
Efter jobbet blir det en lång promenad hem och sen ska jag försöka sova så tidigt som möjligt. Det blir en lååång dag imorgon men sen får jag i alla fall en välförtjänt fri dag.  Prista Kristi himmelsfärd.
 
 
 
 
 

Nagellack

Nya nagellack från Gina tricot. 3 för 99 - som hittat.
 

Nya handskar


Köpt nya handskar idag.  Så jävla nice att ha ett par handskar som inte håller på att falla isär.

Vecka 5 - Check!

Nu är jag hemma. Jag har jobbat många timmar och sen gått många kilometer och snart är det dags att sova igen. Så mycket fritid fick jag lixom.
 
Jag har i all fall fått in på vecka 6 idag. Hälften har gått och nu är det den jobbiga hälften kvar.
 
 

Måndag

Hej
 
Hoppas allt är fint med er. Jag sitter på jobbet och chillar lite just nu. Det har varit väldigt mycket att göra idag. Väldigt många blev sjuka samtidigt så det är klart att trycket ökar lite.
Dagen har i alla fall gått fort, en av få saker jag älskar med måndagar. 
 
Efter jobbet blir det veckans första 8 kilometare. Puh det börjar verkligen bli långa distanser nu. Men det är fortfarande kort jämfört med vad som kommer. Men jag ska hela vägen in i mål. 
 

I promise



Always be you, because life is too short to be someone else..

You've been bad


Att jag har varit bad denna vecka kan man verkligen säga. Lite besviken är jag på mej själv, men ändå inte helt. Jag hade en dag då jag bara gav upp allt och sket i allt. Därav 200 sit ups. Sen höll jag mej från allting tills det blev helg. Jag måste säga att det här projektet faktiskt går riktigt bra, trots min dåliga dag. Jag hade aldrig hållt mej så många dagar om jag inte fick göra sit ups för det.
Igår var jag lite sugen på en öl men till och med det stod jag emot. Däremot blev det några yoghurtnötter och lite tacos. Shame on me.

Pular med designen

Som ni ser sker det just nu lite förändringar här på bloggen.
Jag kan bara säga att jag har velat ändra min design sååå länge, men det är svårt när man inte har någon bild man vill ha som header. Det är alltid headern jag börjar med, eftersom den ses först. Så fort den är bestämd kan jag utgå ifrån det och fixa resten med designen. Nu kör jag lila, tror inte att jag har gjort det förut. Det känns nytt och fräscht och headerbilden är jag nöjd med.  Den förra var ju ball ett tag men väldigt länge har den känts lite fjantig om jag ska vara ärlig. Jag tror aldrig att resultatet blev exakt som jag hade tänkt mej, men det var okej i alla fall tillfälligt. Det tillfälliga blev år så det var verkligen dags nu.
 

Outfit

 
♥ Jeans - H&M
♥ Linne - Gina tricot
♥ Jeansväst - H&M
♥ Ringar - H&M
♥ Ringar - Biox Brigitte
♥ Ringar - Stånd
♥ Armband - Asiatisk butik
♥ Väska - GUESS
♥ Sneakers - Converse

To do lördag, done!

Allt blev avklarat igår, förutom Tarzans saker då.  Förlåt lilla gubben.
Städningen blev inte helt klar men jag tvättade två maskiner och kom en bra bit på mitt plockande. Jag ska fortsätta idag och göra klart.  Jag började sätta ihop outfits för veckan igår. Idag ska jag kolla om det blir bra och så.

Mors dag

Eftersom jag är i Norge är det ganska svårt för mej att skänka en viss person lite extra uppmärksamhet idag. Men jag uppmanar alla er andra, att trots all hysteri kring röstning idag, skänka er mamma lite extra kärlek. Ni har bara en och ta vara på henne.
 
Jag har för övrigt världens bästa mamma. Grattis på mors dag älskade tant!
 
 
 

Söndag

Godmorgon godmorgon

Igår var det sommar och sol och idag är det regn och rusk. Välkommen till Norden, mina vänner.
Det är en perfekt dag för helt vanligt och hederligt söndagshäng. Idag ska jag alltså försöka hinna med allt jag aldrig annars hinner med. I Oslo är dessutom allting stängt på söndagar, så man blir inge vidare frestad att försöka gå ut och göra något heller.
Alltså blir det hemmastuff. Jag började städa igår och ska gå i mål med det idag. Jag ska även prova min nya juicer och så blir det såklart ett besök till gymmet.  Trots det tråkiga vädret, ser det ut att bli en skitfin dag.  

Ha en bra söndag alla
 
 

Presenter från mamie

 
Kolla vad pappsi hade med sej när han var här förra helgen.   Alltså glädjeskrik ! Min älskade lilla mamie kom hem från New York några dagar innan pappa kom hit, så hon passade på att skicka med lite presenter. Hon antydde något om att Converse, för hon messade och frågade om min storlek. Men att det dessutom skulle hänga med 3 lipgloss från Victoria's secret och en väska från GUESS hade jag ju aldrig kunnat gissa! Herregud min mamie är craaazy ibland. Love her so much!! Har velat ha ett par marinblåa Converse i låg modell extremt länge, men istället för att köpa ett par har jag köpt mängde med klackskor istället.  Jag är så himla glad att jag äntligen har ett par. Tack, tack, tack mamie   

Hunger games


Nu har vi sett Hunger games 2 Catching fire. Igår såg vi 1:an så nu väntar vi med spänning på 3:an som kommer i november. Jag såg att den ska bli uppdelad precis som sista delarna av både Harry Potter och Twilight. Jag undrar varför man har börjat göra så. Vad är det för fel på att göra en 4:a i detta fall?  Filmen kanske bara blev för lång... men kan det verkligen  var så enkelt?
 
Jag tycker i alla fall att filmerna är riktigt bra. Jag älskar att Katniss faktisk visar rädsla och sorg väldigt ofta. I liknande filmer är huvudpersonerna alltid så himla orädda och bryter aldrig ihop. Att springa rakt emot döden är en mycket bättre idé än att fly för livet. Sure, så skulle man ju verkligen göra i verkligheten. Jag gillar att Katniss faktiskt inte riktigt klarar av att döda folk och att hon istället försöker hålla sej undan så gott hon kan. Det känns mer mänskligt.
När jag ser filmerna kan jag inte låta bli att se framför mej hur det hade varit om vi gjorde något liknande i Sverige. Usch, jag hade verkligen aldrig velat vara med. Jag skulle inte vilja att någon skulle vara med. Hoppas inte att filmerna ger folk några skumma idéer. Film är ju väldigt inspirerande på många sätt, hoppas verkligen att dessa filmer hamnar i botten på listan över inspiration även om dom är sjukt bra och välgjorda. Tummen upp för filmerna, tummen ner för våld och orättvisa.
 
(Bilden har jag gjort själv med hjälp av lånade bilder från Google)

To do lördag, so far

Klockan är 20.30 och såhär ser min todo lista ut so far. Sorry Tarzan.  Dumma matte shoppade till sej själv så hon inte hann innan din affär stängde.  Dags att jag rajdar på lite med städningen annars kommer jag inte hinna med det heller.
 
 
 

Nytt från H&M

Mina brillor är riktigt slitna och trasiga så det var verkligen dags för ett par nya. Jag köper nya lite då och då men jag tappar lätt bort dom. Inte så bra kod för en som mej som är extremt kräsen med glajorna. Idag stod jag och provade samma modell i typ 20 minuter. Jag kör ju bara pilotbrillor och dom kan minsann ha fler utseenden än man tror. Inte ens samma modell ser likadana ut. Så.. inne på H&M stod jag alltså med 30 par glajor som såg likadana ut men som inte kändes likadana. Tillslut valde jag ett par som jag trivdes riktigt bra i. Jag är inte speciellt kräsen med priset (no shit), vilket är bra när man är en sån person som jag - slarvig och klumpig.
 
Det blev även en kjol, en foundation och en ny hårolja.
 
 

It's all about the details

 

Ett inlägg om min lilla vän

Nu sitter jag i min äckliga soffa igen.  Solen skiner fortfarande och det är såå fint väder ute. Det har vi verkligen utnytjat genom att vandra i flera timmar på stan.  Det blev lite shopping också, men tyvärr han djurbutiken stänga så Tarzan får nytt hö och mat på måndag i stället.  Tur att det inte är helt slut så han får leva på luft i 2 dagar. Nejdå han svälter minsann inte.  Han har hela buren full med hö fast det har han ju trampat ner och han behöver färskt hö varje dag. Jag brukar ösa på rätt mycket hö ganska ofta så allt kan nog inte vara förstört. Han är trots allt en kanin, hur kräsen kan han vara lixom?
Men det är jätteviktigt att kaniner får mycket färskt hö och att dom har det hela tiden för annars får dom lätt problem med magen. Jag märker på en gång när jag har gett honom för lite eller om jag har råkat glömma plötsligt. Då blir han lite lös i magen. Jag tror att höet har en jätteviktig del i kaniners matsmältning. Jag vill verkligen inte att han ska få ont i magen så jag öser på hö och sen får han känna av själv när han ska sluta äta.  Ibland hade det underlättat om vi hade kunnat kommunicera med varandra lite bättre.
 
 
 
Jag kollar ofta hans öron, hans ögon, hans klor, hans tassar och hans päls. Jag tycker att man känner av om det är något som inte står helt rätt till. Till exempel blir jag jätteorolig när hans ögon plötsligt ser ledsna och livlösa ut. Då brukar jag gå och köpa ett äpple eller en morot till honom och så brukar jag ta ut honom ur buren och låta honom skutta runt eller mysa med honom i soffan. Oftast har han väldigt pigga och nyfikna ögon, så klart man reagerar om dom plötsligt inte är det.
Jag brukar även kolla lite på hur han beter sej i buren. Han är en riktig chillare som alltid har ett speciellt hörn där han ligger och brer ut sej. Ibland byter han hörn och då möblerar han om hela buren. Men han har alltid ett hörn som är hans chillhörn. När han ligger där och brer ut sej vet jag att han mår prima. Ibland kan han gömma sej i sitt hus och inte komma ut på flera timmar, då misstänker jag alltid att något är fel.
Numera antar jag att det är för varmt för honom och att det är lite svalare i huset. Tarzan är nämligen väldigt pedantisk. Han har grävt ut varenda höstrå som har legat i hans bur. Numera när jag städar hans bur ser jag alltid till att inte lägga spån eller hö i huset för jag vet att det första han gör är att gräva i timmar. Jag tror att golvet i buren är svalt för honom och att han gillar att ligga på det när det är varmt.
Jag tycker så synd om honom som har sån tjock päls och tvingas vara i den här värmen. Men vi gör så gott vi kan. Vi har alltid fönstret öppet och har köpt en fläkt som alltid är igång.
 
 
 
 
Vad mer kan man säga om min lilla krabat?  Han är rejält bortskämd. Han får ofta goda saker så han kan nästan verka lite sur om han plötsligt inte får något på ett tag. När han blir sur springer han in i sitt hus och stampar. På morgnarna kan han gräva helt galet som om han är extremt morgonpigg eller bara vill ha uppmärksamhet. Ibland kan vi sitta och titta på film och så början han stampa kontinuerligt som om han vill få vår uppmärksamhet. När han är ute och springer på golvet kan jag ropa på honom att hoppa in i buren och i allra flesta fall gör han faktiskt det.
Vi har haft honom i ungefär 1 år och än så länge har han varit väldigt välmående hela tiden.  Jag hoppas att han aldrig blir sjuk.
 
 

To do lördag

Här är planerna för dagen.  Älskar fulla scheman.  Om det inte innehåller massa grejer jag absolut inte vill göra förstås. Men så är det inte idag.
 
 
 

Lördag

Godmorgon godmorgon

Idag har jag sovit ut ordentligt. Jag älskar att inte ha något alarm igång och bar sova tills jag vaknar. Jag har dock inte sovit så himla bra ändå. Jag gick och la mej jättesent, för att var en ny människa nu då som alltid deckar tidigt på fredagar , typ 00.30 eller något. Sen vaknade jag vid halv 5 och trodde att klockan nog var tidigare för det kändes verkligen som att jag vandrade runt mitt i natten. När jag kollade på klockan och insåg att det bara var  en timme kvar tills mitt alarm skulle ringa om det var vardag, tänkte jag att jag inte är mänsklig längre. Ett toalettbesök och så de deckade jag igen. Sen höll jag på och vakna flera gånger och kollade på klockan efter det. Jag ville väl inte sova bort hela dagen eller något.

Dom senaste två kvällarna har jag varit helt groggy. Jag minns typ ingenting från det att jag har blivit trött och nästan somnat. I förrgår kväll fick Pontus bära mej till sängen och ta av mej kläderna för att jag inte klarade av att göra det själv.  Jag fattar inte vad det är med mej nuför tiden. Först kan jag vara jättepigg och sen bara boom deckar jag mitt i allt.
 
Detta är ju helt nytt både för mej och för er som följt mej ett tag. Det finns gott om inlägg som är skrivna på natten i denna blogg. Sömnlösa nätter och trötta dagar har varit extremt vanligt. Men nu verkar det vara slut på den tiden  I alla fall for now.
 
Idag är det lördag. Klockan är strax efter 11.00, jag är hyfsat utvilad i alla fall och har massa på schemat.

Hoppas ni får en bra lördag.
 
 

Motivationstorka

Jag har tappat allt vad bloggmotivation heter. Så jäkla trist. Nu vet ni ytterligare en anledning till varför det är rätt tomt på inlägg här...

Friday

Hej
Hoppas ni är lika glada och taggade på helg som jag är.  Jag har haft en jäkligt bra dag faktiskt. Den har varit ganska lång och mycket att tänka på och förbereda inför nästa vecka, men jag är ändå väldigt nöjd.  Jag ser fram emot att ha en sjukt mysig kväll hemma i min äckliga soffa. Jag funtar på om man kanske ska köra ett litet Hunger games maraton eller något.
Varför jag inte är på gymmet är för att jag har min enda lediga dag på veckan och jag tänkte då ta tillfället i akt att vila benen lite inför mina 8 kilometer 7 dagar nästa vecka.

Här är en bild som jag tog 6.50 i morse. Efter det har det varit både sol, moln, åska och regn. Skum dag i Oslo kan man säga.
 
 
 

Torsdag

Hej

Inte så mycket bloggande den här veckan, workaholic ni vet  Nu sitter jag i alla fall utslagen i soffan efter en lång dag på jobbet, en lång promenad hem och en snabbdusch. Om en stund blir det lite sen middag och en rulle innan det är dags att sova igen.  Livet är bra jävla kul. Helt klart.
 
 

7,3 kilometer

Idag var jag tillbaka på löpbandet igen.  Jag vet att jag inte ska och att jag inte borde men jag kunde inte låta bli. Crosstrainer i all ära men jag får inte alls samma befriande känsla som jag får när jag springer. Att springa känns i hela kroppen, medan crosstrainer inte ens är i närheten. Jag hoppas verkligen att mina smalben pallar med för jag vill fortsätta med löpningen imorgon.  Jag tog det dock ganska lugnt idag. Jag kände av viss ansträngning i benen så jag körde en ordentlig powerwalk med löpning och inte tvärt om.

Först 11 ½ timmars arbetsdag och sen 7,3 kilometer på det.  That's how I do my business!

 
 
 

Tisdag

Hej

Det är tisdag och jag är fortfarande på jobbet. Idag har jag hand om ett sällskap och när dom gå hem ska jag sticka iväg till gymmet. 
Idag har jag syndat och ätit något jag inte får och bara för att jag gjorde det tyckte jag att jag kunde ta en grej till. Man kan väl säga att jag har en sån där dag då jag säger what the fuck till det mesta. Jag kunde inte sova i natt så jag är trött och lättirriterad. På grund av det har jag blivit småirriterad flera gånger idag och tillslut ledde det till att jag åt choklad. 
Det är bara tisdag och jag är redan uppe i 200 sit ups

Hopas ni har en bättre dag




You've been bad


När jag ändå håller på och skriver om min träning, kan jag passa på att uppdatera er om hur mitt sötstrejkande går. Alltså, det går grymt! Att sätts sit ups som en bestraffning för felprioritering, har verkligen blivit motiverande. Och alla träningsfreaks skriker nu kör: Sit ups är en belöning, inte en bestraffning.
Hur som helst höll jag mej en hel vecka från allt som jag vanligtvis låter mej frestas av. Hur grym är jag lixom?!
 
Däremot gav jag mej själv dispens under helgen, eftersom pappa skulle komma. Jag tänkte lite på vad jag käkad men jag visste ju redan att det skulle bli en del alkohol. Det var några veckor sen sist, så jag känner fortfarande att jag vill ge tummen upp till mej själv som det partydjuret jag egentligen är. Men det kan inte hjälpas. 200 sit ups deldelades jag och det är genomfört och genomlidet  

Vecka 4 - Check!

Så sitter man i soffan och degar igen.  Jag har tränat hårt idag. Först körde jag veckans första 7,3 kilometare och sen på med lite ryggträning. Nu när jag i stort sett bara satsar på mina kilometer, blir jag väldigt sugen på styrketräning. Även om jag inte riktigt kan gå all in, vill jag i alla fall underhållsträna lite så att inte allt jag har försvinner. Det är några veckor kvar på mina kilometer men idag gick jag in på 5:e veckan och nu börjar det blir riktigt tufft.

Jag tänkte sammanfatta veckan som gått lite. Jag är både nöjd och missnöjd. Jag har ju jobbat galet mycket under veckan som gått och för att få någon sömn över huvud taget, har jag, trots mina otroligt ömma fötter och ben, promenerat hem från jobbet och dessutom lite till för att komma upp i mina 6,6 kilometer. När min kropp värkte som mest kom jag på den briljanta idéen att köra på crosstrainern. Det förändrade verkligen mycket för mina ben och framför allt fötter.
Jag hann bara med ett pass innan min pappa kom på besök. På fredagen hade jag fri dag men både under lördagen och söndagen skulle jag köra 6,6 kilometer. Det kändes ganska dumt att gå till gymmet när pappsen bara skulle vara här över en helg, så istället tog jag med honom och gick ut och gick. Det var dels 17:e maj och folk överallt och dels ville ju pappa se massa saker, så promenaderna blev extremt långsamma. Det var jag såklart inte så nöjd ned, eftersom jag vill bränna. Men å andra sidan gick vi betydligt längre än 6,6 kilometer så jag hoppas att jag tar några extra poäng där. Summan av kardemumman är alltså att det bara blev ett enda pass som blev riktigt svettigt. Jag gillar ju svett, men huvudsaken är att jag kom upp i mina kilometer. Jag får ta igen allt förlorat svett denna vecka.
 
 

Måndag

Hej

Så var det måndag igen. Jag har haft en sjukt aktiv helg men har väl ändå lyckats få lite vila i alla fall. Pappsi var ju och hälsade på och så var det 17:e maj så full fart. Jag får berätta mer om det sen.
Just nu sitter jag och väntar på trikken och ska iväg till gymmet en sväng. Det är måndag och dags att trappa upp kilometrarna igen. Igår körde jag sista 6,6 kilometaren och nu är det dags för 7,3. 
Det kommer bli sjukt tung, speciellt eftersom förra veckan inte var min bästa tränigsmässigt. Jag jobbade mycket så det blev lugna promenader, ett pass på crosstrainern och sen promenader under helgen när pappa var med så det var ju inte direkt powerwalk. Men jag har gjort mina steg och det är viktigast.

Later 




Papps till Oslo

Min pappa är och hälsar på i Oslo så jag är tillbaka med inlägg imorgon kväll. 

Fredag

Godmorgon godmorgon 

Idag är det freedaaag !! Jag är på jobbet och har precis tagit en frullepaus. Snart ska jag sätta igång och jobba igen och sen är det bara 7 tinnar kvar. 
Efter jobbet ska jag till sentralstationen och möta pappsi som kommer och hälsar på över helgen. Sen får vi se vad vi hittar på. 





Veckans 4:e 6,6 kilometare


Tröttare än tröttast. Jag köpte en energidricka, vilket jag aldrig gör helst seriöst, och gjorde rätt snygga siffror tycker jag.  På tal om energidricka. Varför jag aldrig köper det. Dels är det dyrt. I längden blir det jävligt dyrt om man ska hålla på och knarka sånt och dessutom tror jag på att få energi på naturliga sätt. Om jag är trött tar jag inte en redbull, om jag är trött sover jag. Punkt.
Om jag inte får tillräckligt med sömn och därför är trött funderar jag ut hur jag ska få mer sömn
Om jag får tillräckligt med sömn men ändå är trött provar jag att få i mej mer järn och vitaminer. Är jag fortfarande väldigt trött provar jag något annat. Om jag efter massa försök fortfarande är trött söker jag upp en läkare.
(Alltså nu snackar jag om en period inte bara om en dag. )

Jag har väldigt svårt att tro att människor för 1000 år sen drack 6 redbull om dagen för att hålla sej vakna. Vad är det för fel på människor idag undrar man.

Torsdag

Hej

Här sitter jag, trött och utmattad. Det är torsdag, veckans absolut tröttaste dag och jag är helt slut. Jag har precis varit på gymmet och spenderat nästan 1 timme på crosstrainern och sen några minuter på styrketräning. Jag veeet, man ska inte styrketräna direkt efter ett hårt konditionspass MEN jag styrketränade inte. Jag bara gick och drog lite i några hantlar för att jag var så oerhört sugen på det.  Jag insåg ganska snabbt varför man inte ska kombinera kondition och styrka. Om man har kört konditionspasset ordentligt, finns det verkligen ingen energi till att utföra ett styrketräningspass och dessutom utföra alla övningar korrekt. Det är bättre att vila, och som sagt insåg jag det ganska fort.
 
För en stund sen kom jag hem och nu ska jag bara vila lite innan jag ska duscha och käka något. Imorgon kommer min papps hit till Oslo.  Jag har sett fram emot det massor. Det ska bli skitkul. Det är också 17:e maj i helgen. Det ska bli spännande att se hur det blir.
 
För alla som inte vet vad 17:e maj innebär, så kan jag säga att det är Oslos nationaldag och även om vi i Sverige inte riktigt firar det så går man all in i Oslo, därför snackas det om 17:e maj i typ en månad innan det är dags och folk köper nationaldräkter för helt sjuka pengar. Även om jag tycker att det är lite extremt, kan jag inte låta bli att önska att vi i Sverige kunde vara lite mer så. Varför firar vi typ enbart saker med att sätta flaggor på våra bussar? Jag kan inte ens minnas när jag såg en kvinna i Sveas fina klänning längre, jag kan inte heller minnas när man faktiskt gjorde en ordentlig tillställning för att hylla vårat vackra land. Jag tycker att det känns som att man i Sverige drar täcket över huvudet och skäms över att vara svensk. Kan inte låta bli att ställa frågan; varför?
Men men. Vissa människor fattar verkligen inte att Sverige på många sätt är ett av världens bästa länder. Vi har pengar, snö, träd, vatten, statsminister, kung, flagga, en huvudstad och berg. På många sätt är vi som vilket land som helst.. Men å andra sidan har vi ju inte svält, krig, naturkatastrofer, icke fungerande trafiksystem, extrema kvinnoförtryck, laglig barnaga. Och tyvärr har vi ju demokrati, röstfrihet, tryckfrihet, valfrihet, religionsfrihet och så vidare. Och ja.. kanske börjar man då förstå varför vissa människor vägrar flagga med svenska flaggan.
Usch säger jag bara.
 
Nej nu skulle ju det här inte bli ett inlägg om hur fel jag tycker att vissa människor tänker  Men när jag är trött, då kan vad som helst hända.

 
Hoppas ni haft en fin dag allihop
 
 
 

Reafynd!

Idag sprang jag förbi Gina tricot på vägen hem.  Det fanns en del rea där men jag kollade snabbt på ställningarna och tänkte: äsch där finns det nog inget för mej ändå.
Sen slutade det med att jag gick hem med 4 grejer från rean och ett nagellack som inte var på rea.  Först var jag tvek men när jag kom hem kände jag hur rätt allt kändes.  Jag älskar mina nya saker.
Jackan älskar jag för att den är lite tjejigare. Jag som vanligtvis glider runt i skinnpaj, behöver verkligen en jacka som säger lite mer chic. Den blir perfekt att ha när jag vill köra lite finare, sötare och mer chic stil. Västen.. behöver jag säga mer? Jag har ju massa västar, som ni vet.  Så egentligen behöver jag ju verkligen ingen väst, men jag tänkte använda denna som en topp. Det blir snyggt.  Jeansen, som jag har tjatat om att jag behöver nya blekta jeans. Nu har jag äntligen ett par och kommer troligtvis att köpa fler nu till sommaren.  Nagellack behöver jag verkligen och min donut blev kvar i Sverige.
 
 
 

Sneakers


Jag ska vara ärlig och säga att jag hade iiiingen aning om vem Rebecca Stella var, förrän jag såg henne i Paradise hotels extrashow. Och jag tyckte att det programmet var så oerhört jobbigt så jag såg bara 1 avsnitt sen svor jag åt skiten och såg det aldrig igen. Jag tyckte inte att hon gjorde någon direkt imponerande insats i showen, så för min del var det rätt waste, och snubben som var med var den riktiga anledningen till att jag knappt klarade av att se 1 avsnitt. Guuuud vilken jobbig människa. Han snackade värre än vad jag gör ta mej fan. Hela han var bara fööör mycket och fööör överdriven. Sen har jag inte hört ett skvatt om henne och nu plötsligt har hon tydligen designat massa grejer och sjunger och har sej. Well, well, sjukt kul för henne att det verkar gå bra.
Dom här pjucksen var snygga, i alla fall dom svarta. Jag önskar att jag verkligen hade gillat som vita för jag behöver verkligen ett par vita sneakers, men jag måste säga att jag tycker att dom ser lite klumpiga ut typ. Dom svarta däremot, give me now!

Jag kirrar biffen

Hej

Idag är jag på väldigt bra humör.  Men ouch så ont jag har ! Mina fötter.. på riktigt! Blodådrorna står typ rakt ut och mina fötter är jättemjuka och varma. Dom blir så när jag går mycket, vilket jag gör varje dag på jobbet. Att jag sen går ganska långt efter jobbet, gör ju såklart inte saken bättre. Jag tror att jag börjar bli väldigt överansträngd så jag har bestämt mej för att skärpa till mej och lyssna mer på min kropp.
När jag promenerar hem gör mina fötter så ont att jag vill stanna och skrika, men istället fortsätter jag att gå minst 6 kilometer.
När jag kommer hem tar det minst en timme innan det slutar göra ont och under den tiden har jag väldigt svårt att sitta stilla.
När jag vaknar på morgonen och ställer mej upp är det som om jag ställer mej på två brutna fötter. Det ilar och känns helt stelt. När jag sen måste småspringa till bussen, märker jag hur jag verkligen inte har återhämtat mej ett dugg. Jag skulle verkligen behöva vila från att gå och springa men samtidigt vill jag inte avvika från mitt schema. Så idag kom jag på den briljanta idéen. Men hallå, crosstrariner! Varför har jag inte tänkt på det?! ?! Jag har ju sagt att jag inte får cykla men crosstrainer är ju nästan exakt samma sak som att springa, minus ont i fötterna. Gud vad bra!
Så från och med nu kommer jag att ta bussen till gymmet och sen köra crosstrainer. På så sätt tycker jag att jag verkligen har löst problemet.  Jag är så grymt stolt över mej själv som krigar trots att det känns som att blodådror i mina fötter ska explodera, och sen när jag blir frustrerad över att jag helt enkelt inte klarar av det längre så kommer jag med en lösning.  

Ni måste tro att det är allvarliga fel på mej.  Visst har jag lite problem men viktigt är att understryka att jag jobbar 8 - 12 timmar per dag. Under dom timmarna sitter jag inte ner nästan någonting. Jag går i rask takt hela tiden, från det att jag börjar 6.30. Jag har inte haft någon stegräknare på mej, men jag har haft det på liknande jobb så jag vet ungefär hur mycket jag går. Om jag jobba ett normalt pass, vilket här i Norge är 8 timmar, har jag gått 7 - 9 mil. Att sen direkt, utan vila, gå ut och gå ytterligare 6 kilometer är såklart ganska slitsamt speciellt om man gör det varje dag. Där har ni skaffat er schysta blåsor under tårna och snygga blodådror.
 

 

Sockerfritt

Nu började jag plötsligt sakna styrketräning väldigt mycket. Förra veckan var jag ju på gymmet och krigade med både löpning och styrketräning måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Sen bestämde jag mej för att vila fredag, eftersom jag sen skulle springa och promenera varje dag från och med lördag fram till fredag.
Det är rätt slitigt att hålla på och gå massa kilometer när man har ett så aktivt jobb som jag har. Idag är det tisdag och jag har skänkt både måndag och tisdag till jobb och långa promenader. Funtar på om morgondagens promenad kanske ska ha sitt mål vid gymmet.

Åh jusste, på tal om träning. Ni som kanske var lite skeptiska till mitt nya sit ups projekt blir nog as pissed när jag nu ska avslöja att jag både idag och igår har avstått helt från allt som jag egentligen vill ha, trots att det legat framför mina ögon i sammanlagt 23 bara den här veckan.
Än så länge har jag alltså varit grym.
 

Vecka 3 - Check!

Ingen kan säga något annat än att jag krigar. Jag har en misstänkt inflammation i benen som gör det omöjligt att springa just nu. Det suger väldigt mycket, eftersom jag gärna vill känna att jag förbättrar min kondition hela tiden. Men att jag tar promenader istället är exakt lika grymt, för egentligen använder jag krafter jag faktiskt inte har i varje steg jag tar just nu.
 
Det vore mäktigt att se gröna bockar över hela det här schemat. Men just nu har jag inte överdrivet höga förhoppningar om att det ska bli möjligt. Jag kommer att kriga tills det blir för mycket. Jag vill ha gröna bockar men jag är inte beredd att ge mina ben för det.
 
 

Sliten är bara förnamnet

Hej

Från världens tröttaste människa. Jag ska göra mitt bästa för att blogga lite men först måste jag nog förklara att jag är så slut att det inte finns ord nog att beskriva.
 
Jag jobbade i lördags och kom hem sent, somnade sent och innan jag visste ordet av var helgen över. Det blev alltså inte så mycket till helg för mej. På måndagen kom jag till jobbet 06.10 och gick hem ganska exakt 16 timmar senare.
Och när jag säger gick menar jag verkligen gick.
 
Jag vägrar bryta mitt motionsschema. Inte ens efter 16 timmars jobb tänker jag strunta i mina kilometer. Jag är nu uppe på 6,6 kilometer och självklart känns det i benen. Jag har fortfarande min inflammation i benen så springa är ju omöjligt. Nu börjar det även bli jobbigt att gå, eftersom jag går så mycket i mitt jobb. När jag kom hem igår kunde jag inte sova på grund av smärtan. Jag låg i sängen och rullade fram och tillbaka och kved av hur ont det gjorde. Jag tror att klockan närmade sej 00.00 innan jag somnade.
05.10 ringer mitt alarm och då är det bar gå upp, oavsett om jag har sovit eller inte.
 
Även idag var det dags för en 6,6 kilometare så jag försökte att inte jobba över alltför mycket. Smärtan jag känner i benen och fötterna går inte att beskriva men det är fruktansvärt. Jag ska försöka vila på jobbet så mycket jag kan imorgon för jag fortfarande onsdag och torsdag kvar innan jag får vila från mitt schema. Det är hårt men det ska det vara.
 
 

Veckans sista 6 kilometare

Nu har jag varit ute på min 6 kilometare.  Jag fick med mej killen också, som är rätt bakis så det var bra jobbat.
Mitt i allt började det ös regna men det stoppade inte oss. Vi fortsatte hela vägen i mål, trots att vi var helt dyngsura. Eftersom jag skulle vila smalbenen blev det en lugn promenad så det tog sin tid men det gör inget. 6 kilometer checkat och klart.

 
 

English breakfast


Mina scones blev perfekta, min tesort var supergod, min sylt var nyttigare och min kanin var riktigt gosig. Finns inga bättre söndagasstarter än så.

Söndag

Hej

Idag är jag på strålande bra humör.  Jag väger mej varje söndag och har precis vägt in mej för den här veckan och resultatet är minus. Så det är dagens första plus.  
Sen har jag haft en supermysig förmiddag där jag först sovit ut och sen fixat en English breakfast till mej själv. Sen myste jag och Tarzan i soffan medan jag knaprade på mina scones.  
 
För ett tag sen kom Pontus hem så nu sitter vi och tittar på Gladiatorerna som vi missade igår. Lite senare blir det veckans sista 6 kilometare i form av en promenad och sen är det dags att förbereda morgondagen.
 
Hoppas ni alla får en riktigt mysig söndag
 
 
 
 

Sånt jag aldrig nämnt

Ibland kastas jag tillbaka till händelser från mitt dystra förflutna. Det är oftast samma händelser och jag blir alltid ganska nedstämd när jag går där i min bubbla och ser allt spelas upp framför mej. Jag önskar att jag hade gjort annorlunda, tänkt annorlunda och förstått mer än vad jag gjorde.
 
Jag tror att dessa händelser finns kvar i mej för att jag aldrig riktig bearbetat dom. Jag har aldrig berättat om dom för någon, förmodligen inte ens för min mamma. Jag tror att jag skäms, jag känner mej dum och jag känner skam för att jag satt mej i dom situationerna jag ibland gjort. Jag tycker att jag borde vetat bättre, eller att jag åtminstone kunnat räknat ut hur det hela skulle sluta. Men det gjorde jag inte. Som den fula ankungen har jag stått där med byxorna nere och fått skämmas. Skämmas för små misstag jag begått på grund av min egen oförmåga att se att ondskan alltid stått runt hörnet.
 
Jag går i 9:an igen och det är dags för den stora dansen på Nalen. 9:ornas stora dans. Varje år arrangerades denna stora tillställning för 9:orna i olika skolor. Det var som en stor bal där alla var uppklädda och det dansades både vals och bugg. På många sätt har jag alltid tyckt att det är lite larvigt. 15-åringar är på tog för unga för att kunna leverera på en sån typ av tillställning och dessutom blir det ofta problem med alkohol.
Dessa problem var dock inga av mina problem.
 
Ett par veckor innan det var dags för den stora dansen på Nalen skulle det såklart övas. 2 klasser åt gången samlades i gymnastiksalen och där skulle det dansas både bugg och vals tills man kunde det ordentligt. Våran skola skulle minsann inte vara sämst, vi skulle visa upp oss med stolthet. Vi från våran skola, vi är minsann extremt bra på att dansa. Eleverna brydde sej inte något vidare men dom flesta deltog i alla fall under lektionerna. 
Dans i plugget var ju alltid ganska genant. Ända sedan mellanstadiet hade man hatat just dom idrottslektionerna. Man höll varandra med lillfingrarna när man oengagerat dansade bugg och idrottsläraren gapade på killarna att dom skulle hålla sina damer ordentligt. I 6:an började man byta ut lillfingrarna mot halva händer och då passade vi tjejer på att smörja in handflatorna med tvål. Det var inge vidare populärt hos idrottsläraren, förstås.
 
i 9:an var det förvånansvärt många som faktiskt började ta danslektionerna på allvar. Kanske var det egentligen inte dansen som lockade. Killarna hade väl börjat hitta till det motsatta könet och flera av tjejerna började bli utvecklade. Danslektionerna handlade kanske egentligen inte så mycket om dans, utan mer om att killarna fick en chans att närma sej en tjej utan att behöva skämma ut sej genom att dra en löjlig replik som han sen skulle få ångra.
 
I flera timmar skulle vi dansa under dessa träningslektioner. Killarna skulle stå uppställda på en rad och tjejerna på en rad mittemot dom några meter bort. Vissa såg väldigt nervösa ut, minns jag. Jag själv, mobbad som jag var, var inte ett dugg nervös för själva dansen. Däremot stod jag och skakade av nervositet för att jag någonstans inom mej visste att jag inte skulle bli vald.
Varför skulle någon välja mej?
Fula, tjocka issa som var en av dom ensammaste i hela plugget. Utfryst, hatad och oerhört retad. Vem skulle välja mej?
 
Det var killarna som skulle börja att bjuda upp. Tillsammans gick dom mot oss tjejer. Cirka 30 killar på en rad. Jag var livrädd.
Men så tittade jag upp på raden som kom gående emot oss och såg att killen som stått precis framför mej några meter bort, höll sin blick fäst på mej. Av vad jag såg var det inga som sprang omkring, utan alla gick bara framåt och valde den som stod framför.
Jag såg hur han tittade på mej där han gick. Och så kom han tillslut fram och han bjöd upp mej.
Jag var i chock.
Han var en av skolans populäraste killar. Han var inte den som syntes och hördes mest, men han var kompis med dom som syntes och hördes mest. Han hängde alltid med ett gäng i skolan och han verkade vara en sån där kille som var omtyckt av alla och som kunde göra lite som han ville. Det gjorde ingenting att han pluggade om han hade lust, för han var populär ändå.
Varför stod han framför mej?
Hans kompisar retade mej i skolan varje dag. Dom skrek efter mej, hånade mej och gjorde allt för att trycka ner mej. Nu stod han där framför mej.
Jag började hitta på historier i mitt huvud. Han, killen som var med i ett elakt gäng som mobbar en tjej, men är hemligt förälskad i den mobbade tjejen. För en stund trodde jag att han var kär i mej. Varför skulle han annars bjuda upp mej?
 
Jag tackade såklart ja. Jag hade dessutom lärt mej tidigt att det var oerhört oartigt att tacka nej, även om man inte hade någon lust att dansa med personen som bjöd upp en.
 Vi dansade, och han var dessutom duktig. Vi dansade och dansade. Han såg på mej och följde varje instruktion från lärarna. Vi hade kul. Vi pratade en del, skrattade och för en stund var det som om hela mitt värdelösa liv bara flög ut från idrottshallens dörrar.
 
Efter en rast stod vi återigen på våra rader och det var tjejernas tur att bjuda upp. Nu när han hade bjudit upp mej, tyckte jag att det var väldigt enkelt att gå fram till just honom, så det gjorde jag. Och vi dansade. Timmarna flög förbi och det hela kändes bra.
För första gången började jag faktiskt se fram lite emot tillställningen på Nalen.
 
Den dagen skuttade jag hem på lätta fötter efter skolan. Det var väldigt ovanligt att jag gjorde det på den tiden. Oftast planerade jag ett självmord på vägen hem från skolan. Jag var alltid ledsen och ofta väldigt upprörd. Det var synd om mej. Jag var 15 år och så förbannat ensam. Jag var som lämnad av hela världen till att klara mej själv. Inga vänner hade jag som ställde upp för mej eller som tog min sida i kampen mot mobbingen. Jag fick gå igenom det ensam. Korridoren i skolan var 215 meter lång och där gick jag dag ut och dag in och kände hur dom tittade på mej när jag kom gående på avstånd, tittade på mej när jag gick förbi dom och tittade efter mej när jag passerat. Jag var aldrig mer än ett försvarslöst djur i högstadiet. Jag förtjänade inte den glädjen och gemenskapen som andra elever upplevde varje dag. Jag fick aldrig vara med på något och människor var elaka mot mej. Med avsikt försökte dom få mej att begå självmord.
 
Men denna dag kände jag inte av det. Det var som om jag hade en rustning på mej som stod emot allting. Alla hårda ord och kommentarer, alla hånande skratt och leenden. Jag var som immun.
Och så kom dagen. Det snackades vilt om Nalen, där alla skulle samlas med flera andra skolor samma kväll.
 
Efter skolan gick jag hem och började göra mej ordning. Jag ville också vara fin. Jag ville vara fin för honom. Han var nog kär i mej och när han såg hur vacker jag var skulle han våga säga det. Vi skulle bli tillsammans och han skulle hjälpa mej att få sina vänner att sluta vara elaka mot mej.
När jag kom fram till Nalen var det fullt av ungdomar överallt. Alla var uppklädda och glada. Nalen var mycket större än vad jag trott och det var mycket fler människor där än jag trott.
Jag kände igen flera ansikten från andras skolor. Jag hade haft kontakt med dom tidigare. Dom hade trackat mej på internet och jag hade varit dum nog att tro att dom flörtade. Eftersom jag skämdes över allting gömde jag mej bland människor och sökte upp min egen skola. Det visade sej att alla var samlade i sina respektive skolor till en början. Och där stod han, i kostym. Skitsnygg.
Jag minns att jag blev lite generad över alltihop, och samtidigt glad. Jag var säker på att vi skulle dansa hela kvällen, precis som vi gjort på träningslektionerna. Vi skulle svänga omkring och glömma allt runt oss. Buggen var vår favorit. Det var roligt och vi var dessutom ganska duktiga. Jag hade sett fram emot just buggen och snart var det äntligen dags.
 
Populära människor från varje skola sprang runt och minglade. Jag tittade avundsjukt på och undrade hur det kommer sej att dessa människor lärt känna så många från andra skolor. Hur kan dom känna så många över huvud taget? Jag känner ju ingen, tänkte jag. Vad är det dom har som jag inte har?
Tiden gick och medan alla minglade började jag, med flera bli lite otåliga. Vi var ganska många som inte var populära så vi stod mest där och tittade rakt ut.
Men så var det dags. Någon ropade ut i högtalarna och välkomnade oss alla till kvällens evenemang. Det var dags för killarana att bjuda upp.
Jag sträckte lite på mej, fixade till håret snabbt och väntade på att han skulle komma fram till mej.
Men det gjorde han inte.
Framför mina ögon svängde han nu runt med en annan tjej. Jag kände hur det sved till i hjärtat. Hur hade jag kunnat tro att han var kär i mej bara för att han bjöd upp mej på träningslektionerna? Jag måste vara galen.
Jag stod där och såg på hur dom dansade och hade kul, lika kul som han och jag hade haft i idrotshallen. Men nu såg han mej inte. Jag hade gjort mej fin förgäves och nu ville jag bara hem.
Men jag bestämde mej för att hålla huvudet högt, han bjuder nog upp mej i nästa dans.
 
Men han kom aldrig.
 
Så var det dags för bugg. Jag ville ju så gärna. Och jag var så dum.
Vi var flera som stod på sidan utan danspartner och jag var trött på att titta på när min danspartner dansade med någon annan. Och där stod han, han som var så elak mot mej i skolan. Han som alltid hånade mej och sa elaka saker. Han stod där utan danspartner. Jag gick fram till honom och jag minns exakt vad jag sa och hur jag sa det. Man fick ju inte säga nej, så jag hade ju inte så mycket att förlora tyckte jag. Jag hade lärt mej att man bara fick säga nej om man blev uppbjuden av en person som var väldigt otrevlig eller uppträdde på ett otrevligt sätt eller om personen var väldigt berusad. Och inga av dom sakerna stämde in på mej så jag tyckte att jag hade alla odds på min sida.
Ändå lät jag så fruktansvärt osäker när jag sa: Ska vi dansa? eller vill du inte?
Han sa inte ett ord.
Han bara tog mina händer och stod stilla på samma fläck samtidigt som han drog mina armar ut och in, ut och in. Själv skuttade jag fram och tillbaka och gjorde så gott jag kunde, men han rörde sej inte, inte ett steg. Han snurrade mej inte, han följde inte takten, han brydde sej helt enkelt inte.
Jag tittade upp på honom och såg att han hade fast blick på alla andra. Han kunde inte ens se på mej. Som den playern han var, måste det här ha varit hemska minuter för honom. Han var ständigt på snygga tjejer och han själv ansågs såklart se riktigt bra ut. Han måste ha fått många hån efter detta misstag.
Jag ville bara att låten skulle ta slut så jag kunde krypa därifrån.
 
Vad trodde jag egentligen?
Att han skulle skrika av lycka när jag bjöd upp honom och att han sen skulle svänga runt mej som om jag var Askungen?
Jag ville bara försvinna. Hur kunde jag vara så otroligt dum?
Inför alla, bjöd jag upp han som trackade mej varje dag. Inför alla skämde jag ut mej genom att stå kvar när han så oerhört tydligt visade att han inte alls ville ha mej där. Fula feta issa som ingen tyckte om. Säkert berättade sen för alla att han var tvungen att tvätta händerna med klorin och skrubba dom med stålull efteråt.
Han sårade mej verkligen när han stod där på samma fläck och spanade efter andra tjejer samtidigt som han drog mina armar ut och in. Det var så fruktansvärt förnedrande att bjuda upp honom och inte ens få ett svar, för att sen bli behandlad på det sättet. Jag, som hade övat så duktigt med den andra killen, gjorde mina steg korrekt och det måste sett oerhört löjligt ut. Mina tappra försök när han står där och ser så maximalt uttråkad ut. När låten var slut försvann jag så snabbt jag kunde tillbaka till mitt hörn.
 
Så var det dags för danstävling. Det var bugg och den här gången tänkte jag absolut inte bjuda upp någon. Jag stod där och såg avundsjukt på när alla svängde runt på dansgolvet. Ingen hade tidigare erkänt att detta faktiskt var kul. Men alla hade ju utvecklats en hel del sedan man höll varandra med lillfingrarna.
Jag tittade på honom, min danspartner, som dansade med en annan tjej. Dom var duktiga och självklart vann dom 1:a pris. Det var oerhört ironiskt alltihop. Som en film. Detta ska inte kunna hända i verkligheten. Men det gjorde det.
 
Jag gick hem den kvällen, ensam igen. Mina axlar hände och jag ville dö igen. Ensamheten hade aldrig varit så tydlig för mej. Men nu stod det skrivet i min panna, jag var ensam och värdelös. Jag hade skämt ut mej inför flera skolor och troligtvis skulle detta vara det senaste skvallret som jag skulle få äta upp i veckor.
 
Jag kom hem och la mej i sängen, jag drog täcket över mej och grät.
Egentligen grät jag inte för att jag inte blivit uppbjuden. Det var en småsak.
Jag grät för att jag skämdes så fruktansvärt mycket och jag kände mej så oerhört dum. Hur hade jag kunnat gå där och fantisera ihop detta? Det var ju så orimligt som något kan bli. En av skolans populäraste killar, kär i mej? Hur skulle det gå till?
Hur kunde jag få till en sån historia och dessutom tro på den själv? Det var som om jag helt hade glömt min position i min skola. Jag var ju den utstötta, inte den som alla killar sprang efter och som så lätt fick ihop det med någon. Jag var ensam och illa omtyckt och att jag ens för en sekund kunna tro något annat var ju bara idioti.
Jag grät för att jag var 15 år och fick gå igenom detta ensam. Jag svor på att aldrig berätta detta för någon, jag skulle aldrig nämna detta misstag jag begått. Att jag i min vildaste fantasi kunnat göra något så idiotiskt som att bjuda upp en kille jag vet hatar mej.
Jag kände mej så ofantligt korkad och hade man kunnat dö genom att önska det, hade jag gjort det. Jag ville inte längre leva med mej själv och mina korkade fantasier. Jag var en stor besvikelse för mina föräldrar och att dom fick tyngas ner varje dag av mina problem var i sej något som var värt att dö för. Jag lovade mej själv att inte tynga ner dom med denna historia. Dom hade liksom jag, tänkt: Hur kunde du inte räkna ut själv hur det där skulle sluta?
 
Ja,
det undrar jag än idag.
Hur i helskotta tänkte jag?
Tänkte jag över huvud taget?
 
Jag tror att jag bara ville vara med så otroligt mycket att jag glömde bort vem jag var och vem jag gick fram till. Eller så var det en fantasi som tog över.
Jag borde ha förstått att en 15-åring inte fattar hur mycket man kan skada någon bara genom att göra så lite.
 
Idag är jag 22 och denna historia spelas ofta upp i mitt huvud när jag är ensam. Jag har aldrig bearbetat den, dom har aldrig fått veta hur detta fick mej att känna och ingen har någonsin fått ta del av mina tankar och reflektioner kring kvällen. Ingen vet hur det var att vara mej just då. Hur naken jag kände mej där jag stod i mina fina kläder och där jag kämpat för att passa in och hur jag sen blivit totalt förnedrad inför så många människor.
Det spelar faktiskt ingen roll att det säkert inte var alltför många som såg vad som försiggick, det var ändå jag som fick leva med det och det är jag som minns det än idag.
Att jag byggt upp ett hat mot vissa människor sedan den tiden, är inte så konstigt. Mycket av det har jag släppt, men detta är något jag kommer ha oerhört svårt att släppa. Jag hatar honom mer än vad jag kan beskriva, och ännu mer hatar jag hur jag satte mej i den situationen alldeles själv. Förtjänade jag vad fick för det?
Jag tycker inte att många människor förtjänar att bli till åtlöje på det sättet.
 
Nu har jag berättat om det. Jag har släppt ut en historia från mitt mörka inre och jag känner mej ledsen och ensam igen. Tom och utstött. Jag är 15 år igen och jag är hatad.

Lycka till, Sanna!

Ikväll är det dags för Eurovision song Contest. Jag kommer antagligen missa det, men det gör inte så mycket. Jag tycker ändå att det är ganska långdraget och överdrivet, speciellt nu när jag såg att man hade röstat på vilket bidrag andra länder skulle sända till Eurovision (WHAT?!)
Nej, jag är lite trött på skiten men jag tycker ändå att det kan vara kul att titta ibland. Om man gör det till en kul grej med lite vänner, vin och snacks så visst.
Men att sitta och följa hela tävlingen slaviskt känns inte alls som min grej.
 
Jag hoppas att Sanna går långt. Hon är duktig och förtjänade verkligen att bli skickad till Köpenhamn.  Allt annat är skitsnack. Sen fanns det andra duktiga också och jag förstår att alla ville bli skickade, men det finns ingen anledning att hålla på och bråka för det. Sanna vann och hon förtjänade det för att hon är en grym sångerska, hon framförde en ordentlig låt och hon gjorde det på ett bra sätt, punkt!
 
Jag är dock inget fan av lugna låtar och jag har svårt att minnas när en lugn låt vann sist. Även om denna låt är grym, har jag svårt att tro att den kan slå en riktig panglåt. Men vi får se.

Dagens 6 kilometare

 
Idag tog det emot ordentligt att springa. Jag har fortfarande väldigt ont i smalbenen. Jag tror att det är en inflammation, men är inte säker. Jag brukar få såhär ibland när jag springer. Det verkar inte bero speciellt mycket på ansträngning, utan kommer bara plötsligt. Skorna påverkar ju såklart massor, men eftersom jag alltid har samma skor borde jag ju alltid får ont i benen, eller aldrig.
Jag har ju generellt massa problem med kroppen, så att jag ibland blir överbelastad på olika ställen är inte konstigt.
När jag får ont i benen brukar det räcka med att jag undviker att springa och powerwalka några dagar, sen är jag fit for fight igen. Om jag vill kan jag cykla men det är den enda konditionsformen som inte gör ont i benen.
 
Problemet är att just nu kan jag inte vila några dagar. Jag har ett schema och jag tänker inte kugga på det. Cykel är inte tillåtet så får jag för ont får jag helt enkelt promenera i det tempot jag klarar av.
 
När allt kommer omkring så är det ju faktiskt ingen tävling. Det handlar om att jag ska motionera och inget annat. Jag gör detta för att jag vill öka min prestation och känna av att jag blir bättre. Jag tackar gärna ja till bättre kondition och att jag tappar vikt på samma gång är ju självklart ett gigantisk +. Men jag är inte villig att ge mina smalben för det.
Det enda tävlingsmomentet i detta projekt är att jag ska utföra varje pass som är planerat. Det ökar hela tiden både i antal och i distans, så självklart är det en tävling mot mej själv där jag verkligen får visa mej själv hur långt jag kan gå.
Men tävlingen är på distans och inte på tid, jag tror att jag glömmer det ganska ofta och pushar mej själv mer än vad jag borde ibland.

Lördagswörk

Nu har jag en lugn stund på jobbet. Det är ganska mycket att göra till och från, eftersom jag har ett ganska stort sällskap här. Just nu sitter dom med dessert och verkar nöjda och glada så jag passade på att käka lite middag.
 
Än så länge har jag haft en ganska bra dag. Jag har sprungit mina 6 kilometer, sjukt jobbigt, och jag har gjort rätt bra ifrån mej jobbet tycker jag.  
 
Det känns helt okej att jobba såhär en lördag, speciellt när man ändå inte hade så mycket annat planerat.  Eller tja.. jag planerade ju inget eftersom jag visste att jag skulle jobba idag.

 
 

Lördag

Hej

Idag är det lördag, men för min del är det inte helg för det. Jag ska till jobbet om ett tag, men jag kommer troligtvis ha ganska mycket tid till ingenting så tänkte ta med mej datorn så kan jag blogga lite därifrån.  
Först ska jag till gymmet och springa veckans näst sista 6 kilometare. Planen är att var på jobbet vid typ 14.30 och sen lär det nog bli ganska sent.
 
Killen ska iväg på partaj så jag får chilla ensam ikväll. Det ska bli rätt skönt med egen tid.  Lite spa och en bra rulle kanske.  Låter nice i alla fall.  

Hoppas ni får en fin lördag
 
 
 

Fitnessguru

 
På tal om träningskläder så tänkte jag snart göra en rätt stor beställning hos fitnessguru. Det mesta av det jag använder är i stort sett slut så det är dags att inhandla lite nytt.  Jag brukar egentligen shoppa från andra sidor men jag tänkte prova fitnessguru den här gången. Jag är lite trött på det jag har kört hittills så tänkte prova lite nytt.
 
Det jag använder väldigt mycket är framför allt pwo och såklart whey protein. Måltidsersättningar är också sånt jag alltid har hemma. Det är enkelt att ha som "matlåda" när man har såna jobb som jag har haft hittills. Det är också soft när man inte orkar hålla på och räkna ut kalorier. Lite pulver och så är det klart.  Smidigt.
 
Casein protein är inget jag provat tidigare, men har hört om en hel del kul grejer man kan göra med det. Har man casein är det inte så viktigt med måltidsersättning, eftersom man kan använda casein på ungefär samma sätt. Jag har läst massor om det och känner att jag har rätt bra kläm på det.

Jag är även ett stort fan av att dricka vissa saker under träningen. Framför allt har jag tidigare kört speciella sportpulver som inte är inriktade på att öka prestationen, men som ger lite energi och som innehåller vitaminer som är bra för kroppen. Att dricka annat än vatten när man tränar är beroendeframkallande, men ganska lätt att sluta med ändå. Burken längst upp till höger används under träning och är inriktat på just prestationen. Det skulle vara kul att prova. Jag tror dock att man ska vara lite försiktig med vad man dricker under passet om man har tagit en ordentlig pwo. Det ska jag läsa på lite mer om.
Nu vet ni lite mer om vad jag använder när jag tränar och allt det finns på fitnessguru.

Träningstights


Skulle verkligen inte banga på ett par i varje färg. Dags att börja spara lite tror jag.

Nästa projekt


Att jag tränar ganska hårt är inga news. Jag håller också på med massa olika grejer för att hålla i motivationen. När det kommer till krubb varierar jag väldigt mycket mellan väldigt nyttigt, halvnyttigt och onyttigt. Krubbet skulle jag inte klaga på överdrivet mycket men däremot är jag vissa veckor en extrem godisråtta. Här kommer därför nästa projekt, eftersom jag följer mina projekt så bra  
 
Tanken heter sit ups och det ska göra att jag avstår från grejer jag inte ska käka. Varje söndag är tanken att jag ska räkna ihop vad jag har tryckt i mej som jag absolut inte borde - 100 sit ups för varje grej.
Som tur är börjar jag nästa vecka.

Outfit

Såhär såg jag ut idag. Det är samma outfit som jag ville fota för några dagar sen men inte kunde
 
 
♥ Jeans - H&M
♥ Linne - Bershka
♥ Kofta - Only
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Träningsväska - Gina tricot
♥ Skor - Din sko

Fredag

Hej

Idag är det freeeedaaag  Alltså.. lycka, lycka, lycka   

Jag ska chilla hela kvällen och sova ut imorgon, för det förtjänar jag! Jag har jobbat hårt och jag har jobbat mycket. Jag har varit på gymmet måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Jag är fucking grym helt enkelt! och så var det med.
Jag velade massor om jag skulle gå till gymmet idag eller inte. Jag funtade på att gå dit och döda lite mage men sen bestämde jag mej för att gå hem istället. Jag kom på att jag ska springa både imorgon, på söndag och nästa vecka varje dag fram till fredag. Jag mindes hur jag mådde igår när jag var på gymmet. Jag tror det var ett bra beslut av mej att vila ikväll.
Jag har kört stenhårt med min löpning och inte gett upp en sekund. Jag har krigat och går kände jag verkligen av att min kropp börjar bli sliten. Lite sömn, mycket jobb och hård träning. Hur länge orkar man det lixom?
När jag sprang igår började jag frysa om armarna, fick ont i fingrarna och allt var bara helt skumt. Att jag hade ont i benen behöver jag väl inte nämna (?)
Jag sprang som en tok i förrgår och hade dessutom jobbat väldigt många timmar. Energin i benen var helt enkelt slut.
Det finns massor med dagar att döda magmuskler eller hur

Ikväll blir det som sagt chill, sova ut och imorgon blir det träning och mer jobb.

Ha en bra fredag folket.
 

Sneakers


Jag skulle verkligen behöva köpa ett par nya sneakers till sommaren. Dom här kommer från Nelly och kostar bara 399 pix. Jäkligt cheap.
Funtar på om man ska klicka hem ett par i vitt, det skulle nog bli fint.

Nytt rekord!



Igår slog jag mitt rekord på 5 km. Tidigare har jag sprungit 5 km på ca. 32 minuter. 
Känns as grymt !!

Torsdag

Hej
 
Det käns nästan magiskt att sluta i tid för en gång skull
Jag sitter på trikken på G till gymmet. Jag är så himla trött måste jag erkänna. Men det kan inte hjälpas, det blir gymmet och inte sängen.
Idag är det dags för veckans 3e 6 kilometare. Undrar hur det ska gå idag. Igår höll jag ett riktigt bra tempo och slog dessutom nytt rekord. 
Jag har inte direkt höga förhoppningar om att det ska gå bra idag men jag tänker kriga så gott jag kan.
 
Efter gymmet ska jag hem och bänka mej i soffan framför biggest loser
 



Onsdag

Hej

.. och godnatt.
 
Aa precis så ser det nämligen ut nu. Jag jobbade 11,5 timmar, stack till gymmet, kom hem och nu ska jag krypa ner i sängen och decka.
Det har varit en lång, men bra dag.

Först jobbade jag som vanligt från 6.30 och framåt. Klockan 16.00 skulle jag ta hand om ett sällskap som kom. Jag trodde att dom skulle stanna till åtminstone 18.00 och att jag då skulle vara klar vid 19.30 typ. Bara den tanken stressade mej lite, eftersom jag visste att jag skulle till gymmet för att springa också. Lyckan sköljde över mej när en av gästerna ställde sej upp för att hålla ett informerande tal inför församlingen. Hon började med att välkomna alla och förklarade sen att dom skulle käka från 16 - 17 och sen förflytta sej till en annan våning.
 
Jag älskar mitt jobb, absolut, men just idag var det faktiskt väldigt skönt att få sticka iväg lite tidigare. 11,5 timmar lyckades jag i alla fall få ihop och 18.00 var jag på väg mot gymmet. Det var 1½ timme tidigare än vad jag hade hoppats på.
Jag ville fortfarande komma hem för att sova i bra tid så jag bestämde mej för att klara av mina 6 kilometer så fort som möjligt.
 
Jag vet inte hur jag lyckades men jag slog först och främst mitt rekord på 5 kilometer. Från typ 32 minuter (eller lite över) till ca. 31 minuter. Det känns rätt grymt presterat. Förutom det sprang jag ju mina 6 kilometer på under 40 minuter. Det känns oslagbart grymt.
 
På vägen hem från gymmet ringde jag Pontus och vädjade om att få bli lite omhändertagen, så nu har jag blivit bortskämd med en shake och massage. Han har precis köpt hem en massagegrej (ni vet en sån där för nacken som alla misstar för en dildo), så den kör jag hej vilt med på benen, i nacken och under fötterna. Jag hoppas verkligen att den är bra.
Idag blev jag då lite bortskämd med att Pontus höll i pinnen istället.
 
Nej nu är det dags att dra ur jacket. Det ska bli såååå skönt!!
 
 
 

Tisdag

Hej

.. från ett väldigt regnigt Oslo. Idag har det regnat non stop. Helt ärligt. Varje gång jag tittat ut genom fönstret har det regnat. Det regnar fortfarande. Sjukt mysigt men samtidigt inte alls mysigt om man inte får utnyttja det. Det hade varit sjukt mysigt att ha ett par leggings och en stor stickad kofta på sej, sitta inne på ett café, blogga och ha en stor varm choklad bredvid datorn.
Men istället sitter jag i min äckliga soffa i ett par jeans, mina träningskläder och dricker en riktigt äcklig proteinshake. Så bra har jag det.

Jag kom precis hem från gymmet, har kört ett hårt ryggpass.. jaa ni gissade rätt, det blev film istället för gym igår.
Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen blir det chilla såklart.
Jag hade tänkt att plåta dagens outfit idag, men på grund av regnet gick det inte. Jag hoppas att jag kanske kan få till det imorgon istället.  Hur nu det ska gå för jag ska jobba ganska sent imorgon.
 
Hoppas ni har haft en fin tisdag
 
 

Jeans

 

Jag behöver verkligen, verkligen ett par nya ljusa tighta jeans. Jag tycker att dom längst till vänster är sjuuukt snygga. Även ett par svarta tighta skulle sitta fint i min garderob. Dom längst till höger är också riktigt snygga så jag tror att jag ska försöka lägga vantarna även på ett par såna.  Dom slitna jeansens slitningar ser lite larviga ut på bilden men är dom snygga i verkligheten lär även dom bli mina.
Ni hittar allihop på Gina tricot
 

Dagens outfit

 
 
♥ Byxor - IMSO
♥ Topp - Cubus
♥ Jacka - Urban outfitters
♥ Träningsväska - Gina tricot
♥ Stövlar - Scorett
 

Måndag

Hej

Hoppas er vecka har startat bra. Det har i alla fall min.  Jag sov lite skumt i natt men har ändå haft massa energi hela dagen. Jag har också fått in lite ny fräsch arbetskraft så nu gick mitt jobb från att vara ett oerhört energi- och tidskrävande jobb, till ett normalt jobb där jag kan göra det jag egentligen ska.  Det känns grymt! Nu har jag verkligen förutsättning att kunna utvecklas på bästa möjliga sätt.  Mu på det!
Efter jobbet tog jag veckans första 6 kilometare i form av en promenad. Jag hade mycket att bära och skulle dessutom förbi löplabbet på vägen hem. Det kändes därför väldigt passande att gå istället för att springa. Motionen fick jag, 6 kilometer är checkat och klart och jag har fått med mej ett par nya arbetsskor hem.  
2 kottar fattigare men med ett par betydligt gladare fötter. Det här är utan tvekan dom fetaste skorna jag sett i hela mitt liv. Jag tror garanterar att det kommer bli underverk för mina fötter. Ni ska se mina gamla skor, det är verkligen ingen underdrift när jag säger att på många sätt är det mer hål än tyg kvar på dom.
 
Just nu sitter jag med en halv shake och tänkte försöka få upp lite energi. Orkar jag ska jag sticka iväg till gymmet för ett hårt styrketräningspass, annars ska jag bara lata mej i soffan.
När det är måndag får man det.
 
 
 
 

Söndag

Hej

Idag kom jag upp mycket bättre tid än igår så nu kommer jag förhoppningsvis kunna sova i natt så jag kommer upp klockan 5.00 imorgon.
Jag är ganska spänd inför måndag. Jag ska få lite nya medarbetare då att jobba med så jag ska hålla i lite upplärning och sånt. Jag hoppas att jag gör det bra.
 
Men det är imorgon det. idag är det söndag och allt är stängt i Oslo. Så himla tråkigt att dom inte har kommit längre än så. Det är som Stockholm för typ 20 år sen om inte mer. Så fort det är röd dag eller en helt vanlig söndag, dör hela Oslo.
Har man lite fantasi hittar man ju på bra grejer att göra ändå men ibland känns det bara så himla mycket lättare att sticka iväg till ett köpcentrum och vandra runt.
 
Jag är i alla fall full av fantasi. Här ska städas och gymmas.  Jag är riktigt sugen på ett ordentligt ryggpass. Nu för tiden känns  det som att jag bara kör rygg när jag styrketränar.  Det är nog så att det är utgångspunkten, men sen drar jag även lite axlar och triceps samtidigt. Eftersom jag springer så mycket just nu, gör det inget att jag inte kör några ordentligt legdays. Däremot skulle jag väl behöva kriga lite mer mage och biceps. Men det kommer.

Nu ska jag först chilla lite med min smoothie som jag gjorde nyss. Chickstuff kommer före allt.  Sen blir det städning och iväg till gymmet.  Ganska bra söndag ändå.

 
 

Topp


Här är en topp som jag fastnade lite för. Jag gillar att den är lite loose och soft lixom. Skönt på sommarn, och man slipper definitivt lökar
Ni hittar den på Nelly, för inga pengar alls.

When your life..

 

Vecka 2 - Check!

Vad tycks om insatsen so far?  Grym och inget annat.  
 

Skor


Ah prisa rosa skor säger jag bara! Jag älskar rosa skor!! Just dom här har jag inte riktigt bestämt mej för vad jag tycker om än. Jag gillar dom ganska mycket från sidan men framifrån vette tusan. Om jag gillar dom vill jag ha dom i rosa, lime och ljusblått också!

Veckans sista 5,5 kilometare

Jag har förmodligen fått inflammation i smalbenen igen. Jag får det hyfsat ofta i vissa perioder. Det har nog mycket att göra med att jag har såna problem med ryggen och fötterna.
 
På grund av det tog jag det lugnt idag när jag skulle köra min 5,5 kilometare. Reglerna är faktiskt inte att jag måste springa varje gång. Reglerna är att jag ska ta mej så många steg som står angivet för dagen. Eftersom jag inte har en stegräknare har jag gjort om det till kilometer. Det är enklare att hålla koll på och passar mej bra med dom sakerna jag har. Om jag går, springer eller powewalkar spelar ingen roll. Om jag har inflammation i smalbenen ska jag skälvklart ta det lugnt.
Som tur var, lyssnade jag för en gång skull på min kropp och gjorde det. Tack vare det har jag faktiskt inte så himla ont i benen nu och förhoppningsvis är jag riktigt laddad på måndag för då är det dags för 6000 meter.
 
Här är dagens insats, som till och med blev ber än 5,5 kilometer.

Lördag

Hej
 
Hoppas ni alla har haft en bra lördag. Själv har jag tagit tillfället i akt att vila ut ordentligt. Så trött som jag har varit på sista tiden. Usch det har varit riktigt synd om mej. Jag har jobbat hårt och framför allt många timmar. Det har inte blivit mycket fritid för min del.
 
I torsdags var det en helt sjuk dag för mej. Eftersom vi var lediga, passade jag på att ta en ordentlig sovmorgon. Sen gick vi ut på stan och var ute länge. När vi kom hem chillade vi i soffan och kollade på en rulle. Jag deckade mitt i allt och vaknade typ 1 timme senare. Jag var arg som ett bi när jag vaknade, eftersom all vila skulle vara förgäves. När jag sover en timme mitt på dagen kan jag aldrig sova på natten. Faktum är att jag utan problem är vaken en hel natt om jag sover endast en timme på dagen. Jag trodde inte att jag skulle somna men tydligen har jag varit så slut på sista tiden, att jag somnade på en gång när jag la mej i sängen. Det är helt sjukt! Jag har nog aldrig riktigt varit med om det.
Så.. man vet att issa är riktigt slutkörd om hon kan ta sovmorgon, en timmes nap och ändå somna vid 22.00.
 
Och på tal om trött. Igår fick jag vara med om en sån där sjuk pryl igen. Vi var hemma och tog det lugnt, kollade på en rulle och när vi skulle sätta igång nästa började jag känna mej riktigt trött. Sen började jag somna gång på gång på gång och tillslut sket vi i filmen och gick och la oss. Jag trodde att klockan var 00.30 då. Kollade på klockan och såg att den var 22.30. Alltså det är en så skum känsla att jag knappt kan beskriva den. Jag som alltid varit en nattuggla, somnat sent jämt och dessutom ofta partat till 4.00 och senare på fredagar. Jag som aldrig deckat tidigt på frdagar, deckar plötsligt innan 23.00. Till och med innan 22.00 egentligen. Det är helt crazy. Men antar att det är livet för en som går upp vid 05.00 på vardagar.
 
Idag har jag alltså inte gjort så mycket. Jag sov ut ordentligt, snackade ganska länge på telefon med pappsen och sen ännu längre med mami direkt efter. Sen stack vi iväg till gymmet så jag kunde köra veckans sista 5,5 kilometare.
Planen var att vi skulle till stan för att fixa nya jobbpjucks till mej, men jag kände redan när jag klev upp idag att det var en dålig dag för stan och en bra dag för att chilla. Tänkt och gjort. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt, käkat middag och kollat på Gladiatorerna.
 
Min kropp älskar mej just nu kan jag säga.  Mycket sömn, motion och god mat.
 
 
 

Fredag

Hej
Idag har jag en ganska dålig dag, eller jag hoppas att det är det. 
Allt känns sådär meningslöst typ. Jag vill ingenting, framför allt vill jag inte jobba - det känns helt värdelöst. 
Jsg hoppas verkligen att det bara är en dålig dag och att jag behöver lite helg. 
 
På tal om helg så har jag precis låst dörrarna på jobbet och tänkte springa hem. Det känner jag mej inte ett dugg sugen på men jag tänker tvinga mej själv. 
 
Hoppas ni har haft en bättre dag 
 


Gårdagens 5,5 kilometare .. tja det var menat som 5,5 men blev visst lite mer.
 

I mina Elly coated zip jeans

På tal om Elly coated zip jeans. Här kommer några exempel på hur jag har matchat mångas favoritbrallor. Jag tror aldrig riktigt att dom har varit några stora favoriter hos mej, men om man kollar igenom mina outfits har jag verkligen använt dom flitigt. Dom är enkla att matcha och visst tusan är dom riktigt snygga.
 

Brun utan sol


Jag fyllde ju år den 10:e april, men hittills har jag bara visat upp en present jag fick.  Det var skorna från Bianco som jag så gärna ville ha. Min snälla pojkvän köpte dom till mej, men inte bara dom. Jag fick lite fler saker, bland annat brun utan sol. Dom här två fick jag (plus den jag brukar använda om dom här inte skulle funka, smart kille )

Dom är skitcoola faktiskt. Man kan ställa in hur mörk färg man vill ha. As coolt.. men helt värdo asså. I alla fall på mej. Jag tycker inte att dom funkade alls och då hade jag ändå på mörkaste.  Jättetråkigt. Sen får man känslan av att flaskorna inte rymmer så mycket om man ska kunna växla färg och hålla på, men det kanske bara är en känsla. Jag blev i alla fall ganska besviken för jag vill ju vara jättebrun och fin men hur jag än smorde så hände nästan ingenting. På händerna fick jag jättefin färg och det blev jämnt och snyggt men på resten av kroppen hände inte ett smack. Jag får köra vidare på den andra jag har, som kommer från Apotek1 här i Norge. Den gör men väldigt brun faktiskt.
 
Jag har använt upp den ena flaskan och ska såklart prova även den andra. Man vet ju inte, kanske var något fel på den första. (Inte så troligt dock) och sen är väl jag ingen expert så jag kanske faktiskt gjorde fel, men tycker nog att jag följde instruktionerna. Det blir google innan jag använder den igen.

Elly coated zip jeans

Jag är sååå glad att Elly coated zip jeans från Gina tricot är tillbaka!  Ni har sett mej använda ett par av dom flitigt men nu har jag behövt säga farväl till dom, eftersom dom tillslut gick sönder. Mina var i silver men dom finns även i guld. Inte riktigt min stil med guld dock även om jag faktiskt har ett par med guldkedjor.  Det blir nog att snart trava iväg till Gina och inhandla ett par nya.
 

 
Ni hittar dom på Gina tricot för 599 kronor

Armband

Nu har jag använt två av alla mina armband som jag fick hem nyligen.  Visst är dom sjukt fina!
 
 

Nytt från Nelly

Tja det var ju ett tag sen mitt senaste paket från Nelly trillade ner i brevlådan, men jag har helt glömt bort att visa upp allt. Här kommer 2 plagg till.
 

Torsdag

Hej

Idag är det torsdag och 1a maj så jag är ledig från jobbet.  Det kunde inte komma mer lägligt kan jag säga. Igår hade jag så fruktansvärt ont i kroppen att jag inte visste vart jag skulle göra av mej själv. Så.. jag gick ut och tog en promenad.  
 
Idag har vi varit i stan och promenerat över en mil och kollat på en parad som går genom hela Oslo. Det var lagom kul.  
Nu blir det lite soffahäng.
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0