veckans blogg

Hej, då var det dags för veckans blogg igen.
På tips från Sara tipsar jag nu om Natalies blogg.

http://twiggys.blogg.se


Hon skriver om allt från kläder till vad som händer henne på dagarna. Hon visar shoppingtips och outfits.
Ungefär som min blogg, fast stuumpan är nog fan ännu bättre =P haha

Kramar

veckans blogg

Imorgon är det dags att kröna nästa veckans blogg.
Har du förslag på någon som förtjänar titeln? Skriv en kommentar och tipsa om bloggen så fett du bara kan så kanske den vinner.

Luck to you


















del 3. Högstadiets första knivar




Att börja 7:an var till en början helt okej. Men sen blev det bara värre, värre och värre.
Vällingbyskolan, helvetet på jorden, var skolan jag tvingades gå till varje dag i tre år.
Jag visste att högstadiet kunde vara hårt, men att det skulle vara så förbannat kallt kunde jag aldrig ana. Att elever kunde vara så iskalla, själviska och rent av onda, kunde jag aldrig föreställa mej. På högstadiet möttes jag av namn som jag aldrig kommer glömma, Carro, Sofie, Hampus, Victor, Elin, Victor, Matte och Ahmed var några av dom.
Jag ska inte heller glömma dom som jag först tänker berätta om. Carro, Malin, Hanna, Dennen, Sara, Johanna, Ylva, och Elli. Ni åtta har gett mej tårar jag aldrig kommer att komma över helt.
Hur dessa tjejer kunde såra så mycket i 7:an, var nog mer än de kunde ana.
Mitt problem i 7:an var att jag inte var som alla andra i min klass. Jag började sminka mej och brydde mej mer om mitt utseende. Jag gillade att shoppa och var intresserad av killar. Det var helt fel. Så fick man helt enkelt inte vara. Dennens lag gälde. Hon sa att smink var töntigt, och så blev det. Ingen av tjejerna i våran klass använde smink. Det berodde nog mest på rädsla. Dom följde dennen som fattiga efter miljonärer.
Dom gjorde allt hon gjorde och allt hon sa åt dom att göra.
Ganska snabbt hade hon programerat om deras hjärnor totalt. Hon styrde dom som robotar och minsta vink lydde dom. Det var läskigt att se förändringen, deras respekt för henne och hur strängt dom lydde henne. Dom hade verkligen ingen egen vilja, och så mycket visste jag om dennen att de säkert inte fick säga vad det tyckte heller. Om dennen någongång blir stadsminister i Sverige, kommer vårt kära land att bli en diktatur.

Alla tjejer i min klass höll ihop i ett gäng, med dennen som ledare, alla utom tre. Dom tre som var kvar började jag vara med och det var faktiskt riktigt kul till en början. Men efter ett tag passade det inte riktigt mej. Jag vill ha mer, och dom gjorde inget annat än satt i korridoren och käkade godis. Ingenting för mej i längden. Jag gjorde tappra försök att få vara med dom som lydde under dennen. Dom spelade kort och lekte på rasterna. Då och då kunde jag vara med för att fördriva tiden. När dom spelade kort fick jag tydligen inte plats, dom var ju redan så många. Sara kunde komma precis efer mej och hon fick minsan var med.

Jag satt hemma och pratade med pappa om hur ensam jag var och hur otroligt utstött jag var. Ingen ville veta av mej i min klass. Tjejerna ansåg att jag var för annorlunda helt enkelt. Jag använde ju parfym.
På den tiden, precis i början av 7:an var allt ändå rätt okej. Mer än att jag satt hemma ensam varje helg, och varje kväll, för att ingen ville veta av mej. Jag grät mej till sömns på kvällarna för att jag var så otroligt hatad.

Trots att jag då mådde psykiskt bra , grät jag. Och då hade jag ingen aning om vad som väntade mej. Att dessa tårar bara var en början på ett helt hav som skulle strömma ner längst mina kinder varje kväll, att jag skulle behöva vända på kudden tio gånger om innan jag kunde sova, att jag skulle kolla på klockan varje kväll och räkna timmar. Se timme efter timme gå och tillslut somna av huvudvärk och utmattning runt 03.30.

Nej, på den tiden hade jag ingen aning om hur många problem som väntade på att kasta sej över mej. Men det tog inte lång tid innan dom första började närma sej mej. Redan när dom första tårarna letade sej ner längst mina kinder tog problemen ett litet steg emot mej...

misslyckad klippning!

Igår klippte jag mej också.Vet inte om det syns så mycket på bilderna men shit vilken ångest jag hade.
Både innan och efter!
Först när jag kom dit var väl det mesta ganska lugnt sen försvan hårstrå efter hårstrå och sen blev allt bara värre och värre.
Carre satt och kollade på Tom & Jerry medan jag klippte mej. När jag kom och satte mej vid hans bord var jag i princip gårtfärdig. Fan vad missnöjd jag var! Speciellt med luggen som blev på tok för kort! Numera måste jag ha luggen uppsatt tills den växer ut lite, tack som fan frissan!
Carre och vännerna tycker att det ser ut som förut men vad fan, det är ju mycket mycket kortare och ser förjävligt ut.
Så det var så ni tycket att jag såg ut innan eller?

Nu har jag i allafall gjort en lien deal med min egen kropp. Eftersom jag vill slippa ångesten har jag bestämt mej för att klippa mej varannan månad! Sen blir det nog långt igen =)

Hope so.
Men fram tills dess får jag ha luggen uppsatt.

Kramar

lördagens outfit

Här kommer dagens outfit också





♥ Puss och kramjeans- Gul & Blå- 800 kronor
♥ Svart boxarlinne- H&M- 59.50 kronor
♥ Vit topp- Monki- 90 kronor (ord. pris 180 kronor)
♥ Skinnjacka- Hollies- 1700 kronor
♥ Vita tygskor- Le coq sportif- 400 kronor
♥ Väska- Ohio- 99 kronor

Hugies


vem skrev den fina kommentaren?

Jag fick en kommentar angående novellen, för ett tag sen. Det är en kommentar som jag vill uppmärksamma lite extra.
Tyvärr fanns det inget namn eller blogg angiven så jag uppmärksammar allt lite extra med ett inlägg istället.

Här är kommentaren:

jag tycker absolut att du ska fortsätta med novellen. det gör att man lära känna dig bättre, och personer som kanske är/har varit i din situation inser att man kan vara stark och klara allt. du är en hjältinna!

Jag hoppas verkligen att du som skrev kommentaren läser nu, för det var nog en av dom finaste kommentarerna jag någonsinn fått. Jag vet att det finns fler än jag som blev rörd av dom fina orden. Tyvärr att jag lite dålig på att uttrycka känslor via skrift. Jag är desto bättre när det kommer till kroppsspråk.
Jag vill i alla fall bara att du som skrev kommentaren, vem du än är, ska veta att den berörde mej på ett helt annat sätt än vad andra saker har gjort. Och ordet hjältinna får mej inte bara att vilja fortsätta skriva på novellen, det får mej också att känna mej som någon. Jag hoppas verkligen att du som skrev läser det här.
Vill avsluta med ett jätte tack till dej.

Massor med kramar till dej och till alla andra som tänder en låga i mej med era fina ord!

jag och älsklingen

Jusste igår var jag ju med älsklingen. Vi tog massa söta bilder och jag bara måste lägga in mina favoriter!

Enjoy!



Jag och Sara på taco bar



Hej. Idag tänkte jag blogga lite igen. Det var ju ett tag sen. Men shit jag kom verkligen inte på något att skriva.
Idag tänkte jag, till allas glädje, skriva en ny del på novellen.

Sen hände det en rätt jobbig grej i skolan igår. Dessvärre tänker jag inte avslöja något för det får ni läsa i novellen. Om jag skulle berätta vad som hände igår skulle ni inte få samma uppfattning om hur jobbigt det var för mej, som ni skulle få om ni har läst min novell innan. Därför väntar jag.

Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge säger man. Nu vet jag inte hiur "gott" det här var, inte speciellt kul för mej i alla fall =/.

Anyway, nu byter jag ämne. Trots att klockan bara är knappt kvart över 3 har jag faktiskt hunnit med en del idag.
Först vaknade jag och älsklingen hemma hos mej imorse. Jag var otroligt seg men tillslut gjorde jag mej i ordning i alla fall. Sen träffade jag Sara på Brommaplan . =D
Gaaah I love den bruden. Hon är så skön på alla sätt. Fast när man kommer till att prata om mitt och älsklinges lyxa mysliv tillsammans, är hon inte alls speciell intresserad. Då får man snacka med Bibbi istället =P.

Jag och Sara åkte till Hötorget för att fika. Men det blev Taco bar istället.
Inte helt fel det heller.





Mee and my bruudish <3

                  =D








Ha en bra dag
Hugies // stuumpan

idétorka

Hej
Imorgon är det fredag igen, fan vad skönt det ska bli.
Jag har inte skrivit på hela dagen och det finns två anledningar till det.
Den första är att jag har varit hemma hos älsklingen hela kvällen. Det var faktiskt inte överdrivet kul att vara med honom idag, för det första som hände var att han fick en utskällning av mej av riktigt rimliga skäl, och det tror jag att ni alla skulle hålla med mej om. Tänker tyvärr inte berätta anledningen för det är lite väl privat. Efter det ville jag bara gå där ifrån och efter ytterligare ett tag åkte vi hem till honom. Efter det blev det i alla fall lite bättre. Jag tinade, trots att besvikelsen satt kvar som en stor klump inom mej. Jag var där några timmar, vi käkade köttbullar och sen åkte jag hem. Mycket mer än så var väl inte den här kvällen.
Och för att komma till den andra anledningen, som är att jag verkligen har idétorka just nu.
Jag kan verkligen inte komma på något att skriva om.

Men kommer väl igen snart

Hugies

få dyra krämer för hela kroppen !

Jusste innan jag sluta för dagen ska jag berätta att jag har fått tag i dyra skönhetsprodukter, närmare bestämt, riktigt bra krämer.
Jag kommer vid tillfälle lotta ut ett antal. Hoppas att ni är intresserade =)

Mer info kommer

kramar

dagens outfit

Och sen var det ju dagens outfit också, precis som jag lovade ; )



♥ Lång boxarlinne- Gina tricot- 99 kronor
♥ Tights- H&M- 29.50 kronor
♥ Kofta- Mango- 250 kronor
♥ Svarta pumps- Monki- 300 kronor
♥ Svart skinnjacka- Hollies- 1700 kronor (finns ej med på bilden)
♥ Vit väska- Wedins- 299 kronor (finns ej med på bilden)


Kramar

väskan

Så, som jag sa glömde jag ju att lägga in en bild på väskan jag köpte igår. Men ingen skada skedd, bilden kommer idag isället ; )



Väskan är kanske inte den snyggaste, och verkligen inte den dyraste, men den duger mer än väl för mej med lite halvt dålig ekonomi just nu.
Den kommer i alla fall från Ohio och kostar inte mer än 99 kronor

Hugies

idag

Hej, idag har det varit en lång och jobbig dag i skolan. Nu tänkte jag bara slappa framför en film och ta det lugnt precis hela kvällen.
Lite senare kommer dagens outfit och bild på en väska som jag köpte igår, men som jag råkade glömma lägga in bilder på.

Ha en bra kväll.

Lilo gifter sej

Nu har skandalbruttan, som åkte in och ut på Rehab, äntligen tagit tag i sitt liv.
- Hellre dör jag än åker in på Rehab, säger hon.
Och som om inte det vore nog visar hon stolt upp sin flickvän Samantha Ronson. Det vankas dessutom bröllop mellan tjejerna. Lindsay är redan ute och letar efter en kort vit klänning, medan Sam planerar att ha svart kostym och hög hatt.

Frågan är bara om Lindsay kommer kunna hålla sin svartsjuka borta. Det är ju allmänt välkänt att Sam är nära vän med flera hollywood-stjärnor, bland annat Nicole Richi.
Vi får väl se hur länge deras äktenskap håller...



Lyckliga?

Dagens shopping

Hej sötnosar
Idag var det den första normala dagen i skolan.. eller en så normal dag i våran skola som den kan bli.
Efter skolan blev det som vanligt lite shopping för min del, och för att inte glömma, träffade jag ju såklar älsklingen. Först käkade vi på Taco bar i kungshallen. Sen var det dags för min "dagens shopping".
Den här gången gick pengarna till Mango.

Här är vad jag kom hem med idag.



♥ Vit kofta- Mango- 300 kronor
♥ Svart kofta- Mango- 250 kronor

Imorgon tänkte jag ha den svarta koftan, så då kan jag visa bättre hur den ser ut. Definitivt en buy!
Nu ska jag börja göra mej i ordning till träningen

Ha en bra kväll

Lisas blogg

Först ut bland mina favoritbloggar är

http://wlisa.blogg.se/

När jag läser hennes blogg känner jag igen mej på flera ställen. Den påminner faktiskt om min blogg. Gillar ni min blogg kommer ni gilla hennes.

Hugies

Veckans blogg

I den här kategorin tänkte jag tipsa om en ny blogg varje vecka, en blogg som jag, personligen, tycker är väldigt bra.
För att personen som driver bloggen ska veta om att den har blivit vald skickar jag en kommentar om det.
Och för er som inte blir valda, finns det ju en mängd bra bloggar att kolla igenom.

Hugies

tack till er

Hej, bloggade inte igår. Det finns en enkel förklaring på det. Älsklingens mus vägrade fungera, så hur jag än försökte var det i princip omöjligt att komma in i bloggen.


Idag tänkte jag i alla fall börja dagen med att åter igen tacka för dom söta kommentarerna som ramlar in då och då.

Uppskattar det verkligen och ni som skriver får mer än gärna fortsätta skicka en puss då och då. =)

Sen ser jag också att mina besökare  börjar komma tillbaka, långsamt men ni kommer, sen jag slutade blogga.

För ett tag sen tappade jag lusten helt för bloggen och jag hade inget att skriva, besökarna försvan men fler och fler börjar hitta tillbaka hit. Kul tycker jag, fortsätt gärna att läsa min blogg =)


Kram på er söta läsare


del 2. Mellanstadiet var grunden till tårarna




Sen kom det till skolan. Jag har alltid varit en social, men konstigt nog ganska ensam person. För att vara ärlig hatar jag att vara ensam. Trots att jag hatar att vara ensam har det alltid varit så. På dagis hade jag i princip bara en tjejkompis. Filippa. Sen hade jag ett gäng killkompisar som jag lekte med men för det mesta satt jag i min ensamhet och bygde pussel. När det sen kom till skolan var det precis likadant. Ingen tyckte illa om mej, det var helt enkelt bara så att ingen var med mej. Självklart hade jag kompisar, men inte alls så många som jag egentligen ville ha.

I mellanstadiet var jag bara med en och samma tjej. Hon hette Linn och lagom till att vi skulle börja i 6:an flyttade hon från Stockholm. Det gjorde kanske inte så jätte mycket, för i 4:an lärde vi känna resten av klassens tjejer. Egentligen inträffade allt av en ren slump, men jag var lycklig. Mellan 4:an och 6:an stortrivdes jag i skolan.
Jag var långt ifrån populärast men min plats funkade bra för mej.
På den tiden hade jag ingen aning om vad som väntade mej. Jag levde dag för dag och allt var ganska enkelt. När 6:an började lida mot sitt slut hade jag blandade känslor inom mej.
En stark känsla av saknad men också en känsla av nyfikenhet. Hur var högstadiet?
Så här efteråt fattar jag inte vart nyfikenheten kom ifrån. Hade jag vetat vad högstadiet hade att erbjuda hade jag aldrig börjat där. Jag hade framför allt valt en annan skola, eller i västa fall struntat i högstadiet helt.
Men samtidigt kan jag se på det så som att det var väl bra att jag inte visste hur det skulle bli.
Jag tog mej igenom åren på högstadiet och det var inte lätt men det gick. Den dagen jag har min utbildning kan jag klappa mej själv på axeln för att jag inte gav upp.

Mellanstadiet var jobbigt, men för varje år som har gått av mitt, än så länge korta liv, har allt bara blivit värre. På vissa punkter har jag åter igen kunnat le, men aldrig för en längre tid. Alltid har det kommit upp något. En sak heter ensamhet med stora bokstäver.
Folk säger att dom finns där för en, men när man behöver någon som mest backar alla. Själv har jag alltid hållt det där. Jag kan må skit inom mej, men jag backar aldrig när en kompis mår dåligt.
Mamma sa en gång till mej att det lönar sej, att man en vacker dag får tillbaka för sina goda gärningar, och jag har frågat henne när den dagen kommer, för den verkar aldrig komma.

Mellanstadiet var nog en grund för resten av mina tårar. Ensamheten och förnedringen som man utsattes för där. Man brydde sej inte då. Då var man stark, färsk och man tålde det mesta. Men faktum är att barn i många fall kan vara riktigt hemska mot varandra. Men jag tog mej igenom mellanstadiet precis som alla andra. Många hade det mycket värre än vad jag hade, men ännu fler hade det otroligt mycket bättre.
På den tiden blev jag lycklig när en populär tjej frågade om jag ville gå på bio med henne, eller om 6 populära personer frågade om jag ville vara med och köra sanning eller konka utanför Konsum.
Jag sken upp och kunde ibland vara stolt i flera dagar.
Att bara få vara med någonstans och att bli accepterad, det hade aldrig funnits i huvudet på mig. Jag var vad vid att vara tejen som alla kollade på en gång och sen aldrig mer.
Jag var vad vid att vara personen som alltid blev av med vänner, som alltid gick ensam, som bad om att få kompisar men ändå gick ensam och jag var van vid att vara personen som helt enkelt skulle vara efterbliven.
Trots det var jag otroligt social och min styrka var framför allt att jag kunde få folk att skratta. Och inte bara lite. Folk kunde ibland vrida sig av skratt till något jag sagt eller gjor.

Mellanstadiet slutade i alla fall på ett mycket bra sätt. Jag gick vidare i livet med flera vänner. Men som alla tidigare vänner försvan dom lika fort som dom kommit...

novellen

Hoppas att min novell uppskattas, tänkte skriva nästa del nu ikväll.
För er som inte fattar vilken novell jag snackar om finns det en kategori som heter just Novellen.
Ta en titt och läs den från början.

A real story by Isabell


Skriv gärna en kommentar angående den. Jag var lite osäker på om jag skulle börja med den eller inte men övervägde tillslut att göra det.
Bra eller dåligt?
Kommentera


Hugies

Nya skor

Åter igen var jag i stan efter skolan. Gick in på monki och föll för ett par skor. Jag var helt enkelt bara tvungen att köpa dom, trots att min budget inte alls tillåter mej. Men vad fan, lite busig måste man ju vara.
 Tänkte visa världens sämsta bilder på hur dom ser ut. Hur jag än gjorde blev bilderna helt enkelt inte bra. Kolla på bilderna och tänk att skorna är typ 9 gånger snyggare i verkligheten



På den här bilden ser ena skon jävligt avlång ut, det är dom inte i verkligheten kan jag säga. Har en bild som kanske är lite bättre i alla fall:



♥ Skor i mocka- Monki- 300 kronor

Hugies

fredagens outfit

Fredag, någon mer än jag som är allmänt lycklig?
Just nu sitter jag hemma hos pojkvännen och hostar. Jepp, jag är förkyld igen. Eller igen ska jag väl inte säga, det var väl typ ett år sen sist, minst.

Nu tänkte jag i alla fall visa dagens outfit.





♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå- 899 kronor
♥ Vit tjcoktröja- H&M- 249 kronor
♥ Skinnjacka- Hollies- 1700 kronor
♥ Väska- Wedins- 299 kronor

♥ Tygskor- Le coq- 400 kronor
♥ Diadem- Ice- 20 kronor
♥ Örhängen- Ice- 20  kronor


Hugies


dagens outfit


Tänkte visa dagens outfit, som faktiskt idag var väldigt avslappnad. Jag var trött imorse och visste att det skulle bli en jobbig dag. Så här efteråt ångrar jag faktiskt inte att jag valde mjukisarna





♥ Topp- Spanien
♥ Mjukisbrallor- Cubus- 169 kronor
♥ Halsband- Present från älsklingen


Hugies

gratis gratis, helt jävla gratis!

Och sen vill jag åter igen påminna om dessa två gratislänkar som faktiskt verkligen fungerar!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=65090    


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=73496



Helt sjukt att det faktiskt fungerar !!  



small shopping


Idag har jag shoppat lite efter skolan också. Ingen värsta storshopping men behövde en ny tjocktröja, och så blev det.





♥ Tröja- H&M- 149 kronor
♥ Diadem- Ice- 20 kronor
♥ Örhängen- Ice- 20 kronor


Hugies

Dom två första dagarna

Hej, nu har jag gått i två långa dagar på Thorildsplans gymnasium.
Jag vill inte säga att det är döden men jag längtar verkligen tillbaka till sommarlovet.
Klassen är bra, trevliga, sociala människor i min ålder... men lärarna är helt väck och skolan är dötrist.
Allt är byggt i tegel och det är en jävla massa trappor, känns det som i alla fall.

Hittills har jag lyckat gå vilse 3 gånger men tack vare mina turer har jag faktiskt börjat hitta lite... I alla fall till kafeterian, det är typ det viktigaste =P. Jag har fortfarande problem med att hitta till mitt klassrum men det löser sej nog.

Mina klassföreståndare verkar tro att vi går i 5:an, därav behandlar dom oss därefter. Våran idrottslärare beter sej som största bögen (inget illa menat till er som är eller känner någon som är bög, har inget emot det !) han kallar oss för lilla vännen hela tiden också.
Resten av dom vuxna verkar allmänt efterblivna,
För varje dag som går tror jag mer och mer på min teori om att lärare nog var "normala" från början, men sen gick något snett när dom väl började komma igång och för varje år med alla bråkiga elever blir dom bara konstigare och konstigare.
Se bara på min förra klassföreståndare Kjell. Han var verkligen en idiot instängd i ett nötskal, ingen intelligens över huvud taget, eller ens spår på att det ens har funntis. Nej men nu ska jag inte vara taskig mot gamla Kjell. Snubben har ju fina sidor också ; ) (kan inte komma på någon nu, men det finns säkert)

Så det var väl lite om min skola
Nästa vecka kommer 2:orna och 3:orna också. Kanske blir lite roligare då...
Man kan ju hoppas

Puss och kram

godnatt

Så nu ska jag göra mej i ordning här och försöka sova.
Ska ju upp 7 imorgon , fy och blä säger jag jag vara. Vill inte alls. Men lite spännande är det ju såklart

Sov gott

outfit 1:a skoldagen

Imorgon är det ju första dagen i skolan. Tänkte visa min outfit redan idag.
Jag har bestämt mej för att jag inte vill sticka ut för mycket men inte heller se sliskig ut. Jag vill lixom ge ett bra intryck utan att vara för mycket. Därför kör jag bara på ett par jeans och ett vitt boxarlinne



Tror ni att jag lyckas?


Kramar

ipod på bloggen

Fan sorgligt värre. Fixade iPod på bloggen hyfsat nyligen tog några dagar och nu har varenda jävla blogg en likadan fint fint, får ta bort den snart.
Den fina skillnaden med min iPod är att man kan sätta igång musiken själv. På alla andra bloggar börjar den av sej själv. Då är ju min ganska mycket bättre tycker jag =P

Kram

skola imorgon

Hej, nu sitter jag här och kollar tåg-tider till imorgon, bläää. Jag har inte alls någon lust att börja skolan än. Om tvåveckor är det okej.
Men nu har ju typ alla börjat så det är väl dags för mej med antar jag.
Imorgon drar det igång i alla fall.

Någon som också ska börja på Thorilsplans gymnasium?

Kramar

ny design

Så då var min nya design nästan klar, lite kvar bara. Hoppas ni gillar den. Nu måste jag fixa lite andra grejer. Skriver kanske lite senare.
Ha en bra kväll

Kramar // stuumpan

del 1. En trygg uppväxt bortom alla problem


Min barndom var oerhört bra. Jag växte upp i en trygg miljö med föräldrar som uppfostrade mej och mina bröder precis på ett sådant sätt som käns rimligt.
Sedan 4 veckors ålder har jag rest utomlands mins en gång per år. Som en 4 veckor gammal bäbis åkte jag till USA, Florida. Mina föräldrar har dessutom försökt att klämma in en skidesa varje år, det har dom lyckats bra med. Redan som 4 år stod jag på ett par skidor första gången.
Mina föräldrar har gett mej möjligheter här i livet. De har gett mej en bra grund, en plattform att stå på, resten, det som har gått snett, har jag fixat till själv.

Som liten hade jag en riktigt vän, Denise. Vi lärde känna varandra när vi var runt 1 år gamla och sen var vi bästisar en bra tid efter det. Hon var dominant och bestämde allting. Alla mina idéer på förändringar avfärdades alltid. Hon skulle alltid få som hon ville. För att verkligen förstå hur hon är och alltid har varit, måste man känna henne. Jag gör det, jag kan hele henne utantill. Men som liten brydde jag mej aldrig om hennes dominanta sida. Jag trodde väl att alla hade det så. Alla barn lekte två och två, en bestämde och en gjorde som den andra sa, det var väl det jag trodde. Men långt senare har jag insett hur otroligt fel det var.
Men Denise var rolig, hon hade fantasi och vi var väldigt lika. Vi hade kul tillsammans, och jag hade aldrig mod att gå emot henne, det var väl därför allt gick så bra som det gjorde.
Hon bestämde allting och jag följde efter.

På den här tiden när jag var mellan ett och 7 år var mitt liv ganska perfekt. Jag var inte beroende av någonting, mer än att mina föräldrar gav mej mat varje dag. Jag levde ett liv som en lite orkan och jag höll allid på med något.
Idag, när jag som tonåring kollar på gamla bilder av mej själv, ser man alltid ett stort leende som pryder mitt ansikte. Det gör man inte längre.
Mitt liv som liten var en otroligt lycklig period, sen kom problemen. Mina problem gick inte bara ut över mej, dom gick också ut över mina föräldrar, dom som gett mej en bra barndom, gett mej allt jag behöver, och dom har framför allt gett mej kärlek och en mening här i livet...

nya puss och kram jeans

Jusste tänkte visa dom snygga jeansen som jag köpte också, tyvärr tror jag att jag tog sista paret, i alla fall i den butiken.





♥ puss och kram jeans- Gul&Blå- 450 kronor (ord. pris 899 kronor)


Kramar

mysigt 4 månaders jubileum

Igår firade ju jag och Carre 4 månader. Det blev faktiskt en riktigt kul dag.
Först var jag hos kiropraktorn, vi hade faktiskt ganska kul igår =). Jag lät honom dessutom knäcka både min nacke och min höft, det är något han velat göra men inte fått göra på väldigt länge. Nästa gång lär han väl behöva knäcka lite här och var i ryggen för där gär det jävligt ont numera...

*host* nu var det inte det jag skulle skriva om. Efter att jag hade varit hos kiropraktorn åkte jag innåt stan för att träffa carre. Vi hade bestämt oss för att gå på bio men vi hade ett bra tag på oss att hitta på något tills filmen skulle börja. Först gick jag och käkade lite på Burger King. Sen gick vi och kollade på skor. Efter det ville jag gå och prova ett par jeans som jag hade sett. Jag provade dom men kom ut från affären med ett helt par andra jeans. =P
Carre var lite smått irriterad efter det, han tyckte att vi var i stan för att fira 4 månader, inte för att shoppa. Efter mycket tjat och argument från min sida lyckades jag i alla fall få köpa dom.

I sista stund kom jag på att jag skulle köpa något att ha med mej på bion. Mjölk hade jag bestämt mej för. Carre tyckte att det lät helt vansinnigt att jag skulle ha mjölk med mej på bion, men trots det sprang han runt där i stan med mej för att hitta mjölk. Inte en enda matbutik kunde sälja arlas mellanmjölk. Helt sjukt! Tillslut hittade jag i alla fall förpackningar med 3 dl så jag köpte två sånna och en morotskaka.


Väl på bion kan jag lova er att folk kollade något snett på mej när jag vandrade in med två paket mjölk och en morotskaka i händerna. Där satt svenska folket med sina popcorn, chips och cola i XXXL size. Klart som fan att det såg lite halvlustigt ut att någon kommer in med mjölk då.


Filmen var btw jätte bra. Barnhemmet var det. Vid ett tillfälle kom det en scen med en ljudeffekt som ingen var beredd på, så man kunde höra ganska många, hyfsat höga skrik i salongen, men bara ett skratt. Det kom från soffan längst bak i salongen, från ingen mindre än min kära pojkvän =P.

Jusste, en sista grej. Framför mej och carre satt 4 ungdomar. Och jag vette fan vad dom betalade 90 spänn för. Sköna stolar kanske, inte fan var det biofilmen i alla fall. Vid flera tillfällen under filmen lämnade dom biosalongen, ibland en och en ibland två och ibland var dom borta 20 minuter åt gången och sen plötsligt, innan filmen ens var slut, reste dom sej upp alla 4 och gick. Under tiden som dom faktiskt satt där inne sms:ade dom större delen av filmen. Helt sjukt, carre höll på att bli helt galen på dom.

Här kommer lite bilder från igår


älsklingen på BK


älsklingen


meeeee


jag och mjölken som jag köpte på Burger King


Mjölken och min goda morotskaka som jag köpte på ica


me and my baby <3


En tom biosalong efter våran film



Kramar


nytt linne

Hej, nu tänkte jag skriva om det som jag lovade att berätta om. Jag har lite strul med internet men jag ska göra så gott jag kan.

Till en början tänkte jag visa upp linnet som jag köpte i fredags, men då hade jag inga bilder.

Nu har jag fixat med det så take a look.






♥ Linne- Gina tricot- 129 kronor (finns även i andra färger, så som marinblått)


Kramar


4 månader

Hej alla trogna läsare och alla andra. Hoppas ni haft en bra dag.
Det har i alla fall jag, berättar mer om det imorgon.
Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i exakt 4 månader så vi firade det. Berättar om allt imorgon
Imogon kommer också första delen på min novell
missa inte det.

Nu ska jag vara lite social mot min kära pojkvän här. Han åker hem imorgon så då har jag ganska muycket tid att blogga.
Sista dagen på lovet imorgon också gud vilken ångest jag har... !!

Godnatt

till Herkess

Hej här kommer lite svar till dej som anger ditt namn som Herkess. Dessvärre har jag blivit avstängd från playahead för en tid framöver så svaren kommer här istället.

För det första är svaret på frågan , nej, det måste inte vara playboy bunny på linnena, jag har själv valt det trycket för att jag tycker att kaninen är otroligt söt och det har ingenting med vad den står för att göra. Självklart är det på det sättet som folk tolkar det när dom ser mej men jag har lärt mej att strunta i andras åsikter.
Om du önskar ett annat tryck går det givetvis att ordna ; )

på fråga nummer två angående novellen är svaret att det är långt ifrån allt. Novellen kommer att byggas upp i delar och alla delar samlas i en och samma kategori så att det ska vara enkelt att läsa delarna som man har missat.

Har du fler frågor är det bara att skriva en kommentar ; )

Kramar

svenskarna knullar mest i Europa


Nu visar en ny undersökning att svenskarna är dom som har flest sexpartners i hela Europa.
Och inta bara det, en annan undersökning visar också att svenskar inte gärna tackar nej till sex efter första dejten!
Flera länder i Europa har studerats och Sverige hamnar i topp på sexlistorna.
Inte mindre än 66% av svenskarna tackar ja till sex på första dejten.

Kramar

jag är satsen mamma borde svalt


en novell av Isabell I
en sann berättelse



I den här kategorin tänker jag skriva en berättelse om exakt hur mitt liv har varit. Vissa av er har sett delar i min blogg som handlar om en del saker jag har blirvit utsatt för, men istället för att skriva om det lite här och var tänkte jag skriva en hel novell i delar om mitt liv. Jag har dock valt att lämna en del bitar utanför, av olika anledningar. Dels för att jag tycker att det är lite väl personligt men också för att jag inte tänker bli anmäld och stämd för förtal för att jag skriver om en händelse som inte riktgit är lämplig att blotta över internet.

Det vore kul om så många som möjligt läste alla delarna, för då slipper jag alla kommentarer om att jag ska sluta tycka synd om mej själv osv. Skriv också gärna en kommentar om du känner att du har lust med det.
Men en sak bara innan jag börjar: - Jag tar ingen skit så ge fan i att skriva massa idiotiska kommentarer, jag raderar dom bara ändå. Orka lägga ner tid på det !


söndag

Hej.
Söndag igen, det suger. Något annat som suger är vädret.
Snart börjar skolan igen också, jag har grym ångest. Framför allt gäller det kläder =P.

Jaja, jag sitter här i min ensamhet och kollar på film. Imorgon har jag och älsklingen varit tillsammans i 4 månader.

Ha en bra kväll


uppdatering

Hej. Har inte skrivit på ett tag nu, det beror dels på att jag har varit grymt trött, men också på att jag har haft väldigt mycket att göra.
Just nu sitter jag hemma hos älsklingen och igår kom hans 3 kusiner och moster hit så det har varit fullt upp med dom. Vi var och shoppade igår, egentligen skulle jag inte köpa något men likt fan kom man hem med en påse i alla fall.
Bilder kommer.

Idag ska vi massvis med folk till the voice också. Vi har fixat fram cider och öl så trots vädret blir man nästan tvungen att gå =P.

Man kan ju alltid hoppas att det blir kul ändå.

Ha en bra dag

morgontrött

Godmorgon
Fan vad trött jag är , det är helt sjukt och snart börjar skolan... hur fan ska det gå?

Idag ska jag kaske jobba lite till och sen ska jag åka hem till älsklingen.
Idag ska han gå till banken och ta ut 2300 kronor - skatteåterbäringen tydligen- suck.
Och på fredag får han åtminstone 1000 för att han har jobbat hela den här veckan. Hans pengar bara rullar in just nu själv står man på 0 eller möjligtvis 68 öre, för den skiten vägrar försfvinna från mitt konto.

Nu ska jag snart gå och käka lite frulle.

Ha en bra dag

flickvän

Nu tänkte jag lägga in bilder på min nya tröja, precis som jag lovade ;)



Den här tröjan är designad främst till er som har världens bästa pojkvän, som älskar honom över allt annat och som mer än gärna visar det för hela världen.
Eller också för er som inte har kille, men som är trötta på att det kommer fram jobbiga, desperata killar på stan.
Eller varför inte för er som bara älskar trycket.

Skriv ett mail och beställ en likadan
 
Ha en bra kväll
kramar// issa

issa tråkar

Fan vad tråkigt jag har just nu. Någon mer?
Tänkte ändra lite saker på min blogg när jag ändå sitter här.

Passa gärna på att skriva lite kommentarer, det uppskattas =)

kramar

ny tröja ikväll

Hej, jag har ju så länge lovat att komma ut med en ny tröja så idag tänkte jag faktiskt göra som jag lovat.
Den är inte riktigt klar så jag tänkte fixa det sista idag och hoppas på att ikväll kunna visa upp den här i bloggen.

Kolla in då

ha en fortsatt bra dag
kramar

gratis bio funkar faktiskt !

Trodde inte på det först, vadå samla poäng och få presentkort och biobiljetter ? Men ärligt talat, det funkar. Och det är inte precis svårt att få poäng heller.




Testa själva, och passar det inte, lämna bara skiten då ; )


klicka på länken

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=65090


Kramar


vinn en rosa sony ericsson W580i !

Nu har du chansen att vinna en ny rosa mobil från Sony Ericsson.
Som så många gånger förr gäller det att värva så många vänner som möjligt.
Och en sak till, även om du inte vinner mobilen har du en massa poäng att lösa in mot presentkort på tex. Kicks, om du värvar många vänner.


Klicka här och bli medlem
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=73496

någon som är vaken?

Någon mer som inte kan sova?  Skriv en kommentar
kram

full dag

Och så sitter man här inatt igen. Det är ju helt sjukt att det ska vara så svårt att sova.Som vanligt ligger älsklingen och snarkar.
Och trots att det varit en minst sagt händelserik dag, så kan jag fan inte sova.

Idag har jag varit med Sara i stort sätt hela dagen. =) Efter ett antal timmar hörde min ex kompis av sej och mådde skit... igen.
Hon vänder sej alltid till mej när hon mår skit men frågar sällan hur jag mår, rätt? fel? tja den saken kan ju diskuteras.
Anyway, det hade hänt lite skit med henne och strax efter att vi hade lagt på började Carre tjata om att han saknade mej. Så bestämde mej för att åka hem.
När jag kom hem till älsklingen hade han lagat mat och grejer. *cute*

Sen kollade vi på American pie- Band camp  som gick på 6:an.
Någon mer som såg den?



Nu ska jag försöka sova igen.

Kramar


sömnlös natt... igen

hallå. Har inte bloggat något idag. Jag vaknade ganska sent och sen har jag varit ganska seg hela dagen.
Efter att ha kollat på en film imorse åkte jag hem till pojkvännen.
Nu ligger han och sover och själv sitter jag uppe.
Som vanligt kan jag inte sova. Weird det där med sömnen asså. Carre han somnar så fort han lägger sej ner, så jävla orättvist. Fast idag har han i och för sej jobbat sen tidigt imorse.

Igår kväll satt jag och kollade på film och då försökte han få tag i mej. När jag kollade på mobilen hade jag fått två sms och 9 missade samtal. Efter det hade han lyckats somna. Det visste ju inte jag, så jag skickade ett sms och då vaknade han och sen hade han tydligen väldiga svårigheter att somna om. Skylde på att det var för att han var så van vid att jag låg bredvid honom och plötsligt blev det så tomt. Idag kunde han dessutom ange klockslag för när han somnade så jag antar att jag får tro på honom. Vad som var värre var att jag nästan somnade direkt efter att vi hade lagt på. Känner mej så otroligt hårdhjärtad, haha.
Medan han ligger vaken och saknar mej ligger jag och sover som en jävla gris. Och när han sen går upp tidigt på morgonen ligger jag fortfarande och sover som en jävla gris, haha.

Jaja nu är det i alla fall han som sover som en gris =P



Min trötta älskling på väg till jobbet. (hans brorsa till vänster)


Godnatt

Rose Mcgovan vs Carmen Electra




Vem bar klänningen bäst?
Rose McGovan vs Carmen Electra

carmen electra... några kilon större



........




Lika som bär, eller vad tycker ni? =P

lugg, hjälp mej

Imorgon tänkte jag klippa mej igen.
Jag är så oerhört trött på min lugg som jag inte kan göra någonting med men samtidigt vill jag ha den. Ska försöka klippa mej så att jag står ut med den. Låter som en bra idé va?



Varför kan man inte bara se ut så här i håret. Älskar Hilarys mysiga look


Kramar

tyck till, hur bra är min blogg?

Ranka min blogg

Hur bra tycker du att den är?

Skriv en kommentar 1 - 10

Be nice, hoppas jag får många 10:or =)

Kram


nudlar

Nu ska jag snart gå och äta lite.
Det blir nudlar för mej idag


Vad ska ni göra ikväll?
Själv tänkte jag nog sitta och kolla på film och ta det lugnt efter alla sena nätter.
Kramar

beställ mina egendesignade kläder

Hej
Jag har nu fått ett antal förfrågningar angående att köpa kläderna som jag designar.
Jag har funderat på det ett tag nu och bestämt mej för att i alla fall testa det.

Så här kommer det gå till.

♦ Om man är intresserad av att köpa ett eller flera av mina plagg skiver man ett mail till mej med överskrifteninlägget där man såg plagget man vill ha. Vi tar ett exempel. Det första linnet jag kom ut med är det rosa med en playboy kanin på magen, överskriften är Playboy. Vill man ha det linnet skickar man helt enkelt ett mail till mej med överskriften playboy.

♦ Efter det hamnar man i en kö, längd beroende på hur stort intresset är. Så fort jag ser mailet kommer jag att meddela vilken plats i kön du har. Så fort det är din tur skickar jag ett mail till dej

♦ När du fått mailet kommer du att föra över pengar till mitt konto och så fort jag ser att jag fått pengarna sätter jag igång med det plagget du beställt.

Kan verka komplicerat men det är det inte. Priser och så är inte klart än men om ni tycker att det här verkar vara en kul idé kan ni väl skicka en liten kommentar så jag ser ifall någon är intresserad.

om ni är intresserade av att beställa så skicka ett mail till [email protected]


En snygg väska

Hallå
Sitter här och kollar runt på internet efter skor och nu hittade jag en snygg väska.
Kanske till hösten. Finns i både svart och vitt.

Dom är från Ellos och kostar 223 kronor (ord. pris 279 kronor)
Vilken tyckte ni var snyggast?
Jag satsnar nog på den svarta


Kramar

nya mjukisar

Idag var jag och älsklingen i stan ... igen.
Jag köpte ett par nya mjukisbrallor. Ganska snygga faktiskt. Sjävklart har jag tagit bilder på det.



♥ Mjukisbrallor- Cubus- 169 kronor


Kramar

just dance



Helt klart en av dom hetaste låtarna just nu I love it

huuuuug

söndag

Söndag igen. Och varför vet jag det? Jo, för att skolan snart börjar så det är dags att börja få lite koll igen.
Fan jag har största ångesten. Massa läxor och prov i ett fucking år till. okej 1:an ska tydligen vara hyfsat lätt men jag får kalla kårar när jag tänker på 2:an.

Jaja det är bara att ta sej igenom skiten..

Kramar

saknar värmen

Fan vad är det för land vi lever i. Vilka kläder ska man ha?
Solen tittar fram i någon timme och sen är det inte mer än gråa moln man ser och en stunde senare börjar det regna.
Någon mer än jag som tycker att det här suger?



Jag vill till ett ställe som ser ut så här. Där det är precis lagom varmt, man kan få en riktigt fin bränna och naturen är sagolikt vacker. Någon som vill samma sak?

Kram

från festen igår

Hallå
Herregud vilken kväll det var igår.
Först var det as tråkigt, sen blev det skitkul, sen spårade det ur totalt och sen blev det ett halvblodigt slagsmål ute på gatan. Folk grät och inte en jävel mådde speciellt bra... utom jag =P
haha nej men klart man lider med lite när alla andra sitter och gråter men inte precis så att man själv sätter sej och deppar ihop.
Det var i alla fall kul i några timmar igår. Senare skulle Sara hem och jag ville ju inte bara lämna henne så jag åkte med henne till centralen. Det var bara det att jag visste att om jag åker till centralen kommer jag att missa sista tåget tillbaka med 5 minuter. Så det blev helt enkelt så att efter slagsmålet åkte jag, Sara och carre till stan och sen tog vi kära tuben till brommaplan och sen slaggade jag och carre hos mamma.

här är lite bilder från den.. hmm.. hyfsat lyckade kvällen


Så det var några bilder i alla fall.. av extremt många som togs igår, orkar inte lägga in alla =P

Kramar

fest ikväll

hej på er. Idag vaknade jag och älsklingen runt 14.30. Har ingen aning om varför. Rätt weird känsla i alla fall det var ju evigheter sen man vaknade så sent.
Idag kommer det inte bli så mycket bloggande för min del. Det vankas fest idag igen och issa är på som vanligt.
Har hållt på och göra mej i ordning här ett tag och börjar bli klar nu.
Vi ska snart träffa Sara i stan och sen ska vi åka vidare och träffa folket.
Kul kul.

Vi hörs imorgon. Tid beroende på nyktert tillstånd.

Ha en jättebra kväll.


gammal festbild

Kramar // issa

bilder från västkusten

Jusste har ju kommit hem från Västkusten också. Tänkte visa lite fina bilder som jag och älsklingen tog där.
Sen kan jag inte skriva mer för Carre blev hungrig så ska gå och mata honom lite.



Kramar

Shopping i Skärholmen



Sa ju att jag skulle visa min gigantiska shopping och här kommer det. Shopping för tisdag och onsdag. 3 påsar första dagen och 10 stycken andra dagen. Inte dåligt. Men det blir lite jobb för mej hä nu. Men det har jag ju inget emot ;).
Den här gången fick jag till och med Carre att bära alla påsarna. Han brukar inte gilla det men tillslut gjorde han det i alla fall. Jag har en alldeles utmärkt bild för att uttrycka hur det såg ut dessa två dagar i köpcentrumet.

En bild säger mer än 1000 ord you know





♥ Rosa klänningstopp- Gina tricot- 199 kronor
♥ Långt boxarlinne (grönt)- Monki- 125 kronor (ord. pris 250 kr.)
♥ Långt boxarlinne (vita)- Gina tricot- 99 kronor
♥ Svart negligé + trosor- Taxi fashion-  119 kronor (ord. pris 199 kronor)
♥ Vit topp- Monki- 90 kronor (ord. pris 180 kr.)
♥ Depend 3-pack- Kicks- 69 kronor
♥ 2 baslinnen- H&M-  59.50 kronor st.
♥ 2 par tights- H&M- 29.50 kronor st.


Det var nog det mesta tror jag.
Kramar

chillkrök

Hej
Har inte kunnat skriva tidigare än så här. Det blev inte riktigt som jag trodde att det skulle bli igår. Istället för att sitta och kolla på en film krökade vi, bokstavligt talat, skallarna av oss. Mest packad var nog jag. =P
Först var vi hemma hos David, där började vi faktiskt, ganska oskyldligt, med att kolla på hem till midgård och grabbarna öppnade starköl efter starköl. Issa, krånglig som hon är, dricker ju inter öl (rädd för ölkagge antar jag =P), så Carre fixade en grogg åt mej. Vi hade lite sparad vodka kvar hemma hos honom, se sådär litei botten av en 0,5 l colaflaska.
Okej ska inte "underdriva", det var i alla fall runt 4 centimeter av flaskan som bestod av ren sprit, sen hällde han i lite sweppes, skitäckligt men det fick duga. Jag lyckades faktiskt bli rätt lullig på det och somvanligt blev jag retad av killarna. Det är alltid jag som trillar först lixom. Kan inte rå för att jag är lättpåverkad.

Efter några timmar gick (jag vinglade) vi hem till Carre. På vägen hittade vi en stol i neon så vi tog lite bilder där innan vi gick vidare. Hemma hos Carre märkte vi till våran stora glädje, att ingen var hemma. Vi festade loss där på en flaska vodka och sen började Nille spy en massa. Kvällen var kul och allt avslutades med att Carres morsa kom hem och sen satt jag och spydde ett bra tag, innan vi somnade.

Hur har dagen idag varit då?
Jo tack, vinglig..

Lite partypix från igår blev det i alla fall



Kramar

shopping idag igen

Hej idag var det shopping igen.
Carre och jag har shoppat sen 12.30 idag så man är något slut i benen och fötterna värker som fan,
Tänkte egentligen visa allt jag har köpt men Carres kompisar kommer hit om typ 10 minuter så det får antingen bli lite senare eller imorgon någon gång. Ledsen för det men i bland blir det så ..

Kram på er


hemma igen

Hej. Nu är jag hema i Stockholm igen.
Skulle ju åka hem idag men vi orkade inte vara kvar en dag till så vi åkte hem igår.
Jag och Carre sov en kväll hos pappa och idag har vi varit och shoppat i Skärholmen.
Visar bilder på det jag shoppade och bilder från Västkusten, imorgon. Nu ska jag och älsklingen kolla på film här. Han har precis öppnat en starköl så nu sitter han och väntar på mej.

Ha en bra kväll

till anonym- sånna som dej garvar jag åt idag..

Anynym: Tack för alla söta små kommentarer som du skickar då och då.
Orden du använder bevisar bara brist på ditt eget självförtroende, att du återkommer till min blogg hela tiden bevisar bara att du har något äckligt intresse av mej och att du dessutom kommenterar mina gamla inlägg bevisar att du är intresserad av mej och mitt liv på ett helt annat sätt än jag vill att du ska vara intresserad av mej på, och att du kommenterar hur min kropp ser ut skrämmer mej något. och sen att du dessutom anger ditt namn som anonym tyder på att du skäms för att visa ditt riktiga jag utåt.

Jobba på det och tillslut kanske du blir precis lika lycklig som jag är. Jag har världens bästa kompisar och en underbar pojkvän, som stöttar mej i alla lägen, jag älskar mitt liv och jag är stolt över den jag är. Mej kommer du aldrig kunna knäcka hur du än försöker, dessutom har jag redan fått höra saker som dina små kommentar inte ens är i närheten av.
Sånna som dej garvar jag åt idag!

Jag vann!

Jusste, såg när jag loggade in att jag fått en kommentar från Åsa. Hon skriver att jag vann tävli ngen i hennes blogg.
Första tävlingen jag vunnit i hela mitt liv! *Gud kanske existerar trosts allt*
Det här är i alla fall vad jag har vunnit =D



Tusen tack =)
kram

uppdatering från väst

Halloj buds och gubbs
för en stund glömde jag var jag var och tänkte fråga vad klockan var där hemma i stockholm, hehe här i Bohuslän är den i alla fall snart 00.30 ; ), haha för mycket vattenpipa antar jag.
Jag har försökt blogga varje kväll men internet har inte riktigt varit på min sida här, men ikväll verkar det funkar, får väl se.

Här flyter dagarna på och varje dag är undefär likvärdig. Morgonen börjar runt 12 med att jag tar en morgonpromenad, sen käkar jag frukost och sen börjar dagens akrivitet. Hittills har det varit sån värmebölja att vi legat i vattnet större delen av dagen. Härom dagen åkte vi in till Gebban (Grebbestad) och käkade mjukglass.
Annars på kvällarna brukar vi sitta och titta på den otroligt fina solnedgången, röka vattenpipa och dricka cider. Inte helt fel kan jag säga.

Vet inte vad mer jag ska berätta. Snart är sommarlovet slut =(, snart är det också dags för rättegång, fan måste snacka med min advokat

Kramar

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0