projekt- start

Jusste ja, jag höll på att glömma en sista grej. Ni som kommer ihåg det kommer ihåg det annars påminner jag.
Som ni kanske vet började jag snacka om ett nytt projekt för inte mindre än 20 dagar sen.
Hittills har det inte hänt ett skit men jag tänkte börja idag ;)
Om jag börjar idag blir jag nog också klar idag, i så fall kommer det bilder ikväll

Kramkram

dagens outfit

Så var det dagens outfit då. Torsdag, snart slut på den här veckan också =)
Inte långt kvar till skolavslutningen nu, igår räknade jag ut att det var 9 skoldagar kvar =)

Innan jag fortsätter sola här ska jag sätta in dagens outfit.
Det är inte det att jag tyckte att det verkade vara kallt idag, men jag kände för att köra långbrallor idag, och jag ville ju testa mina nya jeans =) Så här såg det ut i alla fall:

image535

♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå- 900 kronor
♥ topp- Gina tricot- 179 kronor
♥  kofta- Mango- 250 - 300 kronor
♥ skor- Intersport- 700 kronor



Nu ska jag sola vidare och tänkte läsa nya nummret av FRID också
image538

Ha en fortsatt bra tordag =)
Kramar

onsdagens outfit

Efter två dagar med korta shorts bestämde jag mej för lite variation. Dessutom visste jag att älsklingen skulle komma till med senare på dagen och han älskar mina baggiejeans så jag tänkte överraska honom lite och ha dom.  Det var ju ändå så länge sen, och nog blev han överraskad, jag med faktiskt för jag blev lite sötare än jag först  trott att jag skulle bli när jag planerade outfiten. Well, jag är väl inte riktigt lika söt på bilderna men men =P

image533

♥ baggiejeans- från England - 19£  (= ca. 270 kronor)
♥ skärp-från  Los Angeles- pris ?
♥ linne- H&M- typ 59 kronor
♥ keps- från Norge- pris ?



Jag har rötter i Norge, det är därför jag går runt med den här sötsaken, skulle aldrig gjort det annars =P

Kram

tisdagens outfit

Här kommer då tisdagens outfit

image532

♥ puss och kram shorts- 800 kronor
♥ topp- någon konstig affär- pris okänt
Kram

måndagens outfit

hej igen. återigen var det ett tag sen jag skrev och åter igen har det hänt lite skit. Jag tänker dock inte yttra mej om den här incidenten för det är varken min ensak helt och hållet eller ens lämpligt att skriva så att hela världen kan se det men i och för  sej kan endast noren förstå det någorlunda. Hur som helst vill jag inte yttra mej i det.

Just nu ligger jag ovanpå våran jacuzzi och solar lite. Satan vilket härligt väder det har blivit och det är ju inte helt fel med en laptop då. På så sätt kan man slappa i solen och få bloggen uppdaterad utan att behöva välja bort något ;)
Nu när jag ändå ligger här tänkte jag lägga in den här veckans outfits för jag har inte hunnit det än som ni säkert märkt.
 
Börjar kort och gott med måndagen då.

image531

♥ Puss och kram shorts- Gul&Blå- 800 kronor
♥ Grön topp- från Spanien

kram

puss och kram- shorts

Ett inlägg till innan jag går ut. Idag skulle jag ju pluggat men det blev inte så mycket av den saken. Istället sydde jag in mina nya jeans, så dom blev något tightare och sen klippte jag av mina ljusblåa puss och kram jeans till shorts. Tro mej jag är den som sörjer mest ! Bättre jeans än dom finns fan inte men dom var så otroligt trasiga oh jag har ändå köpt nya likadana just för att kunna klippa dom första till shorts. Dum som jag var köpte jag inte flera par på samma gång. Nu går dom inte att köpa längre. När jag köpte dom fanns det 4 par kvar alla var 3 storlekar för stora för mej men däremot var dom nedsatta från 900 kronor till 200. Redan några dagar efter köpet ångrade jag att jag inte köpte fler men då var dom redan slut så det var inget att göra åt det.

Jaja nu täkte jag i alla fall kort och gott visa hur det blev.

                         FÖRE                                                                   EFTER
image527image528
image530image529

Efter flera timmars lagande lyckades jag laga jeansen ganska bra i alla fall. Observera att dom långa jeansen egentligen inte är samma jeans för hade det varit det hade man kunnat se onödigt mycket, om ni fattar vad jag menar. För att tala klarspråk, det var mer hål än tyg. Så om man tänker efter har jag lagat hålen grymt bra.

Nu ska jag ut ett tag
Kramar

torka och platta i ett !

Heeeeej, tänkte lägga in ett tips innan jag går ut och gör ett försök att springa lite. Min fucking hosta vägrar försvinna. Jag har nu hostat varje dag i sträck i 2 månader, tröttsamt som fan, så envis som jag är täker jag göra ett tappert försök. Jag tränade kickboxning i måndags och redan på uppvärmningen började jag hosta och när halva passet hade gått var jag helt tjock i halsen och hade riktigt svårt att andas. Men som jag sa, envis som jag är gör jag ett försök.
Först tänkte issa tipsa lite.
Den här gången är det denna fina lilla hårfön som står i centrum:
image526


Jag tror att den heter Babyliss 5714E. Det fina med den här är inte bara att den torkar håret utan att den även plattar det på samma gång. Jag har använt den väldigt många gånger och jag märker inte att den sliter speciellt myucket på håret. Min första tanke, när jag hade fattat hur man gör när man plattar, var att den säkert sliter av massvis med hårtsrån. Men faktum är att den har tagit med dej inte fler än 2 och ett väldigt kort, noga räknat.
Och varför är det så bra att den torkar och plattar på en gång då?
Jo men vad fan det säger ju sej självt. Det är ju jätte ofta man vaknar på morgonen och håret står rakt ut åt alla håll och när man bortar det blir det istället vågit och ser inte riktigt klokt ut. Ska mandå till skolan eller jobbet har man ju inte all tid i världen. Och istället för att stanna hemma den dagen är Babyliss 5714E ett grymt bra alternativ.
Utan den måste man först blöta ner håret, sen torka det med vanligt fön och sen platta med plattång. Herregud hela dagen hinner gå. Det är ingen idé att man går hemmifrån efter hela det hårjobbet för man ska ändå hem igen en timme senare. Istället för att göra allt det kan man snabbt blöta ner håret och sen ännu snabbare torka det med Babyliss 5715E, och få det plattat på samma gång. Jag har dessutom provat det på torrt hår och även det funkar. Enda nackdelen är väl att den är stor men alla dom bra hårfönerna är ju det.
Vad jag vet finns det ännu fler funtioner än bara det med att platta håret men jag har inte hunnit ta reda på det än.

Vad det gäller priset har jag nu på internet precis hittat att den billigaste ligger på 369 kronor. Det tror jag inte att den här modellen gör annars. Räkna med typ 400 kronor.






                              Finns även i silver.




söndag

Söndag igen =(, den här helgen har gått fort. Jag har utegångsförbud fram till sommarlovet så jag har bara varit hemma med Carre. Igår var vi grymt flitiga båda två. På dagen klippte vi gräset hemma hos mamma. Hon har typ världens största tomt, det är sant. Hade huset stått en halvmeter åt ena hållet hade vi kunnat sälja hela baksidan för 1 miljon, så det tog sin tid. När jag var klart låg jag uppe på våran jacuzzi och solade. Någon timme senare kom Carre och var klar med sitt.

Det är väl typ allt jag har gjort den här helgen.

Vi shoppade ju lite i fredags också. Men sen har vi bara varit hemma och inte gjort ett skit.


Idag hade jag tänkt plugga lite för jag har två prov nästa vecka men eftersom jag har gett upp skolan nästan helt så har det inte blivit så mycket pluggande idag. Jag har gått i genom nästan alla G-målen till ena provet men det är allt. Jag satsar på att få G på båda proven men fan ingen överkurs. Det är ju sommarlov snart. Jag har gått dit nästan varje dag i 3 års tid, ofta dom kollar på vad jag gör dom två sista veckorna när dom sätter betygen då. Knappast.

Nej jag kör stenhårt på min kära teori om att man lika gärna kan ta sommarlov två veckor tidigare för det spelar ingen roll för betygens skull. Hur som helst kommer jag in på gymnasiet oavsett vilket.

Lycky me.


Nu ska jag gå och sy in mina jeans.

Kram


shopping med älskling

Halloj bloggen och alla trogna läsare.
Nya pengar idag =), vilket innebär shopping! Egentligen hade jag tänkt att spara alla pengar men vad fan..
lite shopping skadar väl ingen.
Shoppade med Carre i alla fall. Inget man man kan kalla storhandla men vi köpte i alla fall lite grejer.
Tänkte lägga in lite bilder innan jag går och kollar på film med älsklingen



♥ string 39 kronor - Cubus

♥ string 49 kronor - Cubus
♥ Ansiktsmask 20 kronor - Cubus
♥  Puss och kram-jeans- 900 kronor- Gul&Blå
♥  Carres tröja- 600 kronor- Gul&Blå



Puss och kram jeansen har jag btw letat efter väldigt lääänge! Snacka om att jag blev lycklig när jag såg dom. Två par fanns kvar i affären, numera finns det ett par kvar, den här typen av puss och kramjeans säljs inte längre, det är helt nya modeller nu så jag kan ju bara säga att jag är glad som var ute i god tid. Jag har fyra par av den gamla fina modellen.
Carres tröja var grymt snygg. Tips till alla killar som läser det här är att gå och testa en liknande. Skön, bra kvalitet, snygg och den funkar framför allt vid alla tillfällen. Tips till alla tjejer är att tvinga era pojkvänner att införskaffa sej en liknande och sen rååka ta den av dom. =P

image524

image525



Nu ska jag gå och kolla på film med älsklingen, koppla av och använda ansiktsmasken.

kram


...

Hej. kände mej tvungen att skriva igen, trots att jag varken har tid, lust eller ork.
Det är en jobbig tid just nu. Mycket i skolan och jag sover ingenting.
Jag hade ett prov här om dagen, det gick åt helvete. Jag har en bok som ska vara utläst om 8 dagar och en annan som skulle varit urläst för flera dagar sen och jag har över två tredjedelar kvar av den.
Sen har jag två prov nästa vecka, och jag har inte börjat plugga till något av dom. Och som om inte det vore nog så har jag en fucking elevkonsert imorgon och på måndag, så väldigt mycket tid går åt till att spela sönder mina fingrar för något jag egentligen inte alls vill vara med på. Jag har inget direkt intresse av att stå där upp på scenen, inte sitta i publiken heller för den delen. Jag vill bara vara ifred men nu har min musiklärare bestämt sej för att min låt ska vara med och då blir det så.
Som man bäddar får man ligga heter det va?
Jag borde med andra ord aldrig skrivit skiten, men nu är det som det är.

Får skriva senare.. om jag hinner.. och orkar.. och om jag inte sitter i en 10-tons hög med böcker...


projektinfo

Jusste. en sak till. Jag lovade ju ett nytt projekt för ett tag sen. Det har inte riktigt kommit igång än men det är på väg. Jag håller på och finslipar på idéern alite.


älsklingens överraskning

Hallå

Jag vaknade nyss här hemma hos älsklingen Carre och nu tänmkte jag bara slänga iväg ett snavbbt inlägg innan jag går och fixar lite frukost och kollar på en film.
Carre själv är med sin brorsa och sin mamma och kanske hennes kille och typ.. skjuter.
Vette fan vad det innebär fullt ut men det är väl något med att dom håller i ett vapen och tränar att skjuta på grejer.. skulle jag kunna gissa på.
Carre ville att jag skulle med men jag var helt död när han försökte väcka mej för typ 4 timmar sen.
Jag har knappt sovit något på hela veckan. Det har verkligen varit för jävligt. Så nu när det äntigen är helg tänke jag sova och så väcker han mej 07.40 och tror att jag tänker prioritera någon jävla skyttegrej.

Jag stannade som sagt hemma istället. När jag vaknade gick jag upp och knäppte på älsklingens bildskärm och fick då en liten överraskning, som jag inte väntat mej få av honom.

image520


Själva överraskningen är den lilla texten som inte går att läsa. Men det står:
Hjärtat, bara så du vet, jag älskar dej <3 Du är underbar.
Det gulligaste med allt det här är att skrev det när han hade 20 minuter på sej i morse att bli klar för att åka iväg. Han hade bråttom och då sätter han sej vid datan och börjar fixa med bilder på paint. Gulligt eller hur?
Han har väl en liten press på ej antar jag, han såg ju faktiskt inlägget som jag skrev rätt nyligen, och det var väl inte precis positivt. Men men, vi jobbar på att allt ska bli bra ;)

Nu ska jag käka lite frulle och kolla på film
Han en underbar lördag
Kram

tidig dag

Fredag igen =) satan vad härligt. och nästa vecka är det bara 3 veckor kvar till sommarlovet, kan det bli mycket bättre?
Tja en sak .. vädrer skulle kunna bli lite bättre men men man kan inte få allt.

Idag slutade jag väldigt tidigt. Normalt sätt slutar jag 14.50 men idag blev det 11.00.
Det beror främst på att våran vikarie inte dök upp. Efter en timme med henne skulle vi ha lunch en timme, sen engelska och sen idrott. Idrotten kan jag ändå inte vara med på och eftersom vikarien inte dök upp blev det dubbellunch och på engelskan läser vi bara en bok, som jag bestämde mej för att läsa hemifrån idag.

Om några timmar ska jag åka hem till Carre, jag ska bara fixa lite grejer först.


Ha en bra fredag

Kram


issa tipsar

Hallå alla söta läsare.
Idag känns allt grymt mycket bättre, från en dag till en annan. Jag täkte bara slänga iväg ett snabbt inlägg nu för jag är med min kära bästis.
Innan jag börjar vill jag åter igen påminna om att det som står i förra inlägget inte direkt är taget ur exempel på hur Carre beter sej eller är som person. Som jag skrev, att vissa saker stämmer betyder inte att alla gör det, så ta inte det för givet. I många fall använder jag ordet "man" och inte "jag", det betyder alltså att det är ett exempel rakt av, men det kan lika gärna vara 100% sanning. Så, då var det klart, hoppas att det är slut på onödiga känslor nu.

Idag tänkte jag tipsa om en av mina älsklingar som används väldigt snålt av någon oförklarlig anledning

image519


Denna söta lilla hatt går att använda vid nästan alla tillfällen. Ute på stan, på fest, makserad eller i striptease framför pojkvännen =P *skojar* förmodligen har ni mer fantasi än så. Men vad jag vill få sagt är att den går att använda precis när man har lust.

Den finns att fynda på H&M för ett pris på typ... Runt 60 kronor. Under hundringen i alla fall.

Nu ska jag gå och fixa till ett litet hemmaspa här och fixa mina fötter, naglar händer och ansiktet.
Ha en fortsatt bra torsdag.

kram

ett olyckligt förhållande

Hej bloggen och alla ni andra.

Nu känner jag att jag bara måste skriva av mej lite. Egentligen hade jag inte tänkt yttra något av det här, men eftersom det pågått under en tid nu och eftersom jag bara mår sämre och sämre av det tänkte jag strunta i vad jag bestämt mej för och bara låta fingrarna vandra över tangenterna och skriva precis allt som dyker upp i huvudet på mej. Läs om du vill, mej kvitta vilket.

Allt handlar om Carre, mina känslor för honom, hans "känslor" för mej, vårat "lyckliga förhållande" och allt som har med den skiten att göra. Ni som läser det här förstår mej utan tvekan. Man träffar en riktigt bra kille. Han är omtänksam, snäll, han ser bra ut, han är omtyckt av alla och har dessutom ett riktigt sinne för humor och sen det där leende som fastnar i huvudet redan första gången man ser det. Man lär känna honom och han visar sej vara ännu bättre än man först trott. Vad händer? jo, man blir kär, grymt förälskad och till en början ser allt riktigt ljust nu.
Man träffas, skrattar, upplever saker tillsammans, han bjuder på mat någonstans, man sitter i boimörkret och håller varandra i handen, plötsligt sitter man på en parkbänk en dag då solen lyser, fåglarna kvittar och alla olyckliga problem verkar vara helt borta. Man siter på bänken håller varandra i handen, kysser varandra och man känner att allt kanske börjar bli mer än bara vänskap. Folk frågar om man är ett par och när frågan kommer upp vill man inget annat än svara ja.
När allt fortsätter likadant är man helt säker på att svaret ganska snart blir ett ja.
Men sen, sen händer något.
Den perfekta killen visar sej plötsligt ha oerhört svårt att visa känslor, eller kanske har han flera tjejer på samma gång, eller man kommer på honom med att ha ett förhållande med en tjej i en annan stad. Han ljuger hela tiden eller plötsligt från ingenstans blev han tydligen inte redo för en relation.

Som så många blir jag drabbad.. igen.
Åter igen får jag vända upp och ner på kudden efter att ha försökt sova i en timme, en timme senare är även den sidan blöt och huvudvärken i full gång. Jag somnar av utmattning, och där när jag sover är det första gången då jag kan tänka tankar som skulle kunna få mej att le om jag vara vaken.
Men som vaken ser jag leendet i huvudet hela tiden, hans leende som redan första gången började bygga upp ett litet beroende.

Vi säger att vi är tillsammans, men ingen av oss är lycklig, han ersätter bilder av mej med bilder på BMWbilar, alla texter han skrivit är plötsligt helt borta. De tre små orden används plötsligt väldigt snålt. Tidigare kunde han kasta dom lite då och då när han hade lust, nu begränas det och ersätts istället med dåliga bortförklaringar, lögner och allmänt skitsnack.


Och trots att jag gråter mej till sömns, och trots att jag ser hans ledsna ansikte som bara vill bort från mej och allt som har med mitt liv att göra, trots allt som får mej att gråta gör jag vad som helst för att se honom le. Jag skulle kunna gå genom eld för att han ska stå mitt emot mej, kolla mej rakt in i ögonen, säga att han älskar mej, le hans speciella leende, en puss på kinden och en lång kram.
Hela tiden gör jag saker för att göra honom glad. När han kom hit igår åkte jag direkt från skolan till centum, köpte cola och choklad till honom, sen åkte jag lika fort till pappa och hämtade några filmer som jag vet att han vill se, och sen ännu snabbare hem till mamma. Sen satte jag honom i soffan och fixade några mackor till honom, eftersom det första han sa var att han var jätte hungrig. Samtidigt satt han och kollade på tv. Allt för att han är sjuk och han anser att jag inte kan visa att jag bryr mej så den här gången tänkte jag verkligen visa att jag bryr mej. När jag kom in med mackorna, filmerna och chokladen, fick jag inte ens ett tack.
Däremot har han tagit bort bilden på oss på msn.
Jag skulle egentligen gått på bio med min bästis, nu när jag tänker efter borde jag kanske ha gjort det istället. Hon uppskattar i alla fall det jag gör.

Jag skrev en lång text om hur mycket han betyder för mej, ingen reaktion från hans sida. Inte ett ord.

Listan på saker jag gör och på saker jag försöker göra är redan ganska lång. Listan på saker han gör som sårar mej är ännu längre. Jag vet inte hur länge till jag kommer orka. Det visar sej väl.

image518


OBSERVERA ATT ANDRA STYCKET INTE I SAK SYFTAR PÅ CARRE, ATT VISSA DETALJER STÄMMER IN BETYDER INTE ATT ALLA GÖR DET.

Tack för stödet

tisdagens outfit

hej bloggen och alla människor som läser den.
Just nur är jag med min kära pojkvän, som sitter och tar massa bilder på mej med min kamera.
Det blir ett snabbt inlägg nu för sen ska jag väl underhålla honom lite.
Vi kom precis hem från en tur med min moppe, på hans önskan.
På vägen såg vi någon BMW-service och carre är helt kär i allt vad BMW heter så vi var tvugna att stanna och kolla på alla bilarna. Efter det hade han värsta glädjeruset och det är fortfarande kvar, för en gång skulle är han glad, det var ett tag sen han var glad nu. Sen han slutade röka har det mesta blivit tråkigt. men men sånt är livet säger dom.

Nu innan jag slutar tänkte jag bara lägga in dagens outfit.

image515



Jag ser lite groggy ut på bilden men det bjuder jag gladeligen på ;)

♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå 800 kronor
♥ Vitt boxerlinne- JC typ 99 kronor
♥ Svart munkjacka- H&M? pris ?



Det var väl det
ha en bra fortsatt tisdagkväll

Kram


mådagens outfit

hejhej. Kom nyss hem från skolan. Tänkte lägga in dagens outfit och sen får jag väl se vad jag hittar på. Jag kände för ett tag sen för att bara slappa och ta hand om mej själv men nu vet jag inte längre.


Det var lite kyligare idag men det hindrade inte mej, jag valde ändå shorts =P. Jag blir lite deppig när jag kollar på bilderna. Jag har ju legat hemma och försökt bli frisk i snart två månader och har därför inte rört på mej speciellt. Det syns numera rätt tydligt och det blir värre och värre för varje dag =(.. Men men, jag vår väl starta ett träningsprojekt så fort jag kan göra något utan att börja hosta på en gång.

Här kommer dagens outfit i alla fall.

image512



 

♥ Vitt linne- H&M
♥ Shorts- Cubus 300 kronor
♥ Munkjacka- H&M ? pris ?

♥ Väska- wedins 300 kronor



Kram


outfit

Hej igen jag lovade ju att sätta in outfiten i bloggen så jag står för mitt ord och gör det nu. Det blir ett snabbt inlägg för jag har en del att fixa innan det är dags att sova igen.
Jag såg nu att bilderna som jag tog inte ser riktigt kloka ut så ni får ha lite överseende. Försök att fokusera på kläderna och inget annat.

Here we go

image509

♥ Vitt boxarlinne- JC typ 99 kronor tror jag
♥ Ljusblå knuten sak- H&M tror jag pris- okänt
♥ gula shorts- Jane Norman runt 400 kronor
♥ Svarta ballerinas- affär i England runt 250-300 kronor

Så då var det klart ;)
Godnatt

söndag

Nu är jag hemma hos Carre igen. Jag har åkt fram och tillbaka hela helgen. Fan det suger att de är slut. Jag ska försöka ta mej till skolan imorgon, känns som att det var evigheter sen jag var där.
Det kommer nog bli svårt att gå upp så tidigt också, men vi har sovmorgon både på måndag, onsdag och tordsag och det är ju inte helt fel.

Carre sitter och kollar på F1 just nu och bilar intresserar mej inte speciellt så jag tänkte uppdatera bloggen lite istället.
När jag kommer hem tänkte jag lägga upp outfiten för igår kväll.

Nu tänkte jag börja fixa till mej lite här
ha en bra söndag


 

funny animals

Tänkte avsluta torsdagen med en urgullig liten film med massa söta djur. Klippet heter funny animals men det mesta är bara grymt gulligt att titta på



Jag gillar speciellt kaninen på andra bilden cutie cutie
 
Godnatt

Niveas slim produkt

Ett sista inlägg för ikäll.
Härligt väder det har varit idag, och själv har jag knappt varit ute någonting.
Till att börja med vaknade jag och Carre ganska sent och innan vi hade fattat att det var fint väder, var det inte lika fint väder längre. Fast vi kom ju ut där ett tag när vi fick soppatorsk.

Jusste! Appropå ingenting. Jag såg en ny reklam med Nivea. Nu gör dom reklam för en produkt som heter My Silhouette. Det ska tydligen vara en kräm som gör att man blir upp till 3 cm mindre på bara 4 veckor!
Det lät helt sjukt i mina öron så jag kollade upp det här lite mer.
Jag hittade en massa information på internet, allt är tyvärr på engelska hittills. Men så vitt jag har förstått det så innehåller krämen två ingredienser med hyfsat viktiga uppgifte.
Den ena tar typ bort speciella celler och ser till att dom inte kommer tillbaka igen.
Och den andra, vette fan vad den gör men det är säkert något smart.

Efter det tänkte jag att det bästa sättet att fatta nåot på är att helt enkelt testa, och det tänker jag göra.
Så fort jag orkar ska jag skaffa en av dessa och testa i en månads tid och efter det ska jag lägga upp resultatet här i bloggen.
Bäst för Nivea att det funkar!
För er som vill vara med och testa ser produkten ut så här:
 
11608_c69e7f880a20396d8407b915e6ef482c



Det vekrar dessutom som att man ska träna endel för att bli 3 cm mindre..
Woooow blir man förvånad lixom?!

Nu tänkte jag börja göra mej i ordning för att sova så hörs vi imorgon igen.







nytt linne kommer

Jusste.. Nu när jag är sjuk och allt, tänkte jag börja slipa på en ny idé på ett nytt linne.
Bilder kommer självklart.

jesus den andre

Just nu är jag en sån där person som helst vill dö för en tid och sen bara återuppstå igen. Typ Jesus den andre lixom.
Jag bara hatar allt med mitt liv just nu. Jag har varit sjuk i 2 månader, så jag har knappt rört mej någonting så jag känner mej som jordens största och mest onyttiga människa. Mitt hår är slitet och helt förstört, mycket för att jag har varit sjuk så länge nu.
Jag är grymt uttråkad, har inga pengar och ligger efter med precis allt i skolan. Min bästis är utomlands, min andra halva mår skit av andra skäl och Carre pendlar fram och tillbaka så man mår skit av att han hela tiden försvinner. Och bara själva "sjukdomen" gör ju att man önskar att man kunde få dö ett tag.

Jag ska i alla fall försöka klippa mej imorgon så kanske det blir lite bättre. Och kanske lyckas jag tigga några hundralappar av pappa, så jag kan få känna mej lite rik ett tag i alla fall. Min kära bästis kommer hem idag så den biten är i alla fall avklarad.
Men helst av allt vill jag nog bara blir frisk nu och när jag väl är det så ska jag gå ut och springa tills jag inte klarar att ta ett enda steg till.


fortfarande sjuk

Den här bloggen går grymt segt just nu, det kan jag hålla med om.
Men jag har tyvärr inget bättre att komma med än att jag fortfarande är sjuk. Outfitsen är väldigt onödiga att ens fota för dom består dag ut och dag in av ett par mjukisar och en tröja, allt för att hålla mej varm.

Däremot har jag spenderat lite tid med Carre under dom här veckorna då jag har varit sjuk. Han kom till mej för några dagar sen och sen har han sovit hos mej och för typ en timme sen åkte han hem.
Idag har vi kollat på film... Jävlar vilken nyhet!!!
Sen blev han sugen på en macka från Sub way så vi tog moppen och tänkte åka och köpa en macka till honom... Men vi fick soppatorsk på vägen så vi fick leda hem moppen igen och ta bussen istället.
Det är väl det mest fartfylda som har hänt den här veckan.
Imorgon ska jag tydligen vara med Carre igen, det har han bestämt, jag får se hur det blir. Men om vi träffas imorgon lär vi väl kolla på film.. igen.



slip in

Förra sommaren såg jag några som gick runt med modellen, men själv kom jag aldrig till skott. I år har jag bestämt mej för att köpa dom här enkla men ändå snygga slip in skorna i vitt.

sjuk i 1.5 månad

Jag är hemma idag igen och det börjar bli grymt långsamt.
Är det normalt att en "vanlig" förkylning håller i sej i 1.5 månad?

Lite senare kommer i alla fall min älskling hit och tar hand om mej =), men fram tills dess måste jag försöka underhålla mej själv..
Tänkte gå ut och gå om ett tag och sen får jag väl se vad jag gör.

Ha en bra dag alla ni andra

4. fixa sommarfossingarna

Nu börjar det ju bli varmare ute igen och det är inte bara jag som har tagit fram sommarskorna. Det enda som saknas nu inför sommaren är dom fina fötterna som man gärna visar upp när dom är nyfixade.



Här är 5 steg till att få dom perfekta fossingarna:


Mjuka upp

Börja med ett skönt fotbad, som både är avslappnande och gör dina fötter mjuka. Häll upp lagom varmt vatten i en balja eller i badkaret. Har du torra fötter, ta lite svalare vatten. Har du fuktiga fötter, välj lite varmare vatten. Häll i några matskedar fotsalt som öppnar och rengör porerna. Har du torra fötter fungerar några matskedar olivolja också. Sitt med fötterna i baljan i 10-15 minuter.

Bort med död hud
När fötterna är uppmjukade efter badet är det dags att göra sig av med den tjocka och döda huden som bildats under vintern. Skrubba bort med en peelingkräm, fotfil eller pimpsten, speciellt på hälen där det lätt blir hård hud.

Fina naglar
Se till att dina naglar är rena från gammalt nagellack. Klipp dom så rakt som möjligt, klipper man rundade hörn kan man i värsta fall få nageltrång. Tänk också på att inte klippa för kort, eftersom naglarna fungerar som ett skydd för tåspetsarna. Avsluta med att fila tånaglarna med en nagelfil.

Fotmanikyr
Skjut tillbaka nagelbanden med en manikyrpinne inlindad i bomull. Genom att göra så skyddar man fötterna mot skador. Har du torra nagelband, massera in en nagelbandskräm innan. Måla sedan naglarna i en färg du tycker om, i vår är naturliga pasteller eller knalliga nyanser i rosa trendiga.

Massage
Avsluta med att massera fötterna med en skön fotlotion, både över och under foten. Glöm inte din ankel! Sätt på ett par tunna bomullsstrumpor så blir fötterna verkligen återfuktade.











måndag

Måndag igen. Trots att jag har vilat hela helgen mår jag fortfarande inte bättre, snarare tvärt om.
Det är därför jag inte har skrivit något under helgen, jag har lixom inte haft något speciellt att berätta.
Jag och Carre har bara vilat, kollat på film och sen blev det visst en sväng till akuten också.
Sen träffade jag Maling en dag också.
Mer än så har det tyvärr inte varit, as trist men så är det.
Det är helt sjukt att jag fortfarande är sjuk, efter över en månad av vila. och nu är det nästan värre dessutom. Jag hostar, har ont i ryggen, täppt i näsan, nyser hela tiden, snorig som fan och huvudvärk, det är bara febern som saknas.

Idag var jag på KS igen och sen åkte jag hem för att vila en dag till. Om typ två timmar tänkte jag åka till skolan och göra ett prov och sen åka hem igen, det var min måndag det.
Roligare kan man ju ha.



Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0