Liten uppdatering

Hej

Sorry att jag inte har bloggat sen jag kom tillbaka från Rom. Som vanligt är mitt liv fullt av saker som tar för mycket tid. Jag har helt enkelt inte hunnit blogga. Som vanligt har jag dessutom haft massa skit att reda ut. Det roliga i hela visan är att jag inte har rett ut ett skit än, men jag jobbar på det .

 

På tisdag gör jag ett nytt försök med teoriprovet och på onsdag gör jag ett nytt försök på uppkörningen. Håll tummarna för mej, misslyckas jag nu vet jag inte vad mer jag ska göra. Jag har både kört och pluggat som en idiot den här gången. Jag hoppas verkligen att jag klarar det.

För er del har jag massor av inlägg på G.  Jag ska bara hitta en lucka i schemat där jag kan slänga upp allt på bloggen.

Om 40 minuter ska jag ut och köra lite en sista gång, så nu blir det först frulle, sen ska jag göra mej i ordning snabbt, ut och köra och direkt efter det blir det jobb några timmar. Jag ska försöka blogga ikväll men jag ska upp tidigt imorgon igen så vi får se hur det blir..

Ha en grymt bra dag i alla fall


Mot Rom

Nu drar jag iväg mot Rom om en kvart.

Även om jag är otaggad och inte riktigt ser fram emot resan ska jag försöka tänka att det är skönt att komma bort lite i alla fall.

Som tur är, är det bara några dagar. Jag är tillbaka igen på torsdag så fram tills dess får ni läsa gamla godingar


...

Kommentar:

Allt är så jävla ironiskt eller hur?

Svar:

Jepp, enligt mej är hela livet fullt av skämt, men det största skämtet av alla är självaste livet.
Ett riktigt kul jävla skämt

Tiden.. gå FORTARE!

Nu fick jag en sån där blixt i skallen igen och allt som nyss var ljust blev helt grått.

 It's my fucking life.

Jag vill bara ta studenten. NU!!
Jag vill slippa gå till den där jävla skolan.
Jag vill slippa sova på massa onödiga lektioner.
Jag vill slippa gå bland 1000 pers mot min vilja.
Jag vill lägga min tid på att umgås med folk jag gillar, och som dessutom gillar mej.
Jag vill slippa vara lätt irriterad.
Jag vill slippa se på mitt liv som helt onödigt.

Kan det verkligen vara möjligt?
Det låter nästan för bra för att vara sant, men ska alla dessa saker bli möjliga för att man slutar skolan?

Som sagt, det låter för bra för att vara sant.

Man kan tydligen ha patent på frillor

Jag visste inte att man kunde ha ensamrätt på flätor... Jag är chockad.. Jag har nog gjort flätor i hela mitt liv på alla möjliga sätt.. Förlåt som fan att jag inte visste att man kunde ha patent på flätor.

Bäst att jag ser till att fixa ensamrätt på att ha utsläppt. När jag ändå är i farten kanske jag borde fixa ensamrätt på klädstilen jag har också. Annars härmar väl alla mej. Alla som handlar på Gina härmar mej..

Det här var fan det sjukaste jag har varit med om på riktigt jävla länge. Hur tänker ni människor?
Förklara gärna det för jag fattar inte. Jag brukar vara dutig på att läsa av människor men nu vette fan längre.

I och för sej har jag vuxit upp orentligt på sista tiden. Jag har utvecklat varenda sinne och börjar känna mej smartare. Kanske är jag för smart för att förstå mej på fullständigt iq-befriade människor... who knows.Guess what! Man kan kirra patent på frillor. I sånn fall vill jag aldrig mer se någon som har den här "frillan" . Den är min. Om det är lugnt för er tänkte jag kirra patent på gröna ögon och tungpiercing också, så det är bara för er att skaffa färgadelinser och för er som har tungpiercing är det bara ta ut den.

Alltså på rikigt, måste folk alltid göra värsta debatten om allt jag gör och skriver? Fattar ni inte jag först irriterar mej som fan på er och tycker att ni är asjobbiga som ens orkar hålla på och sen garvar jag bara åt er.
Det va ett tag sen jag skrev ett inlägg om idiotiska kommentarer, för jag pallar helt enkelt inte längre. Men det här tar fan ett och annat rekord... Härma någons frilla! Alltså... hör ni hur det låter. Nu har jag irriterat mej färdigt, nu garvar jag.


Sen tänkte jag berätta något för er så ni kan kliva ett litet steg från att vara totalt iq-befriade till att bli nästan totalt iq-befriade  Såhär ligger det till.
Linda är en av mina inspirationskällor, precis som Kenza inspirerar många. Linda har också sina inspirationskällor så även hon tar alla sina "idéer" från någon. Denna någon har i sin tur tagit sina "idéer" från någon annan. Sen går det ytterligare några steg och tillslut kommer man fram till för flera 100 jävla år sen när man uppfann saker, tex. flätor, vilket min farmors mamma med all säkerhet hade i tid och itid. Did you get it? Eller ska jag ta det en gång till?
Man kan inte säga att någon härmar någon på sånna här saker, det låter ju bara patetiskt.

Men när ni nu ändå är igång kanske ni har observerat att jag började med bruna linser före henne... härmar hon mej då eller? Kan man få ett svar på det?

Eller guess what, jag kan svara själv. Ni är x år gamla, sitter hemma en lördagkväll och sörjer era hemskt tråkiga liv. Ni läser min blogg för att den är stötande och det intresserar. Plötsligt stöter ni på det där och eftersom ni sörjer era tråkiga liv och av någon anledning har något emot mej, blev det genast lättare att kläcka ur sej något dumt. Och vad gäller dom bruna linserna har ni sett det, men trycker bort det för att slippa skämma ut mer mer än vad ni redan har gjort..

Det här, mina vänner, är vad jag kallar för pateism.. Patetiska människor som patetiskt nog gör sina liv ännu mer patetiska genom att skriva patetiska kommentarer på en blogg ... hur patetiskt är inte det? Svara inte ens för då blir ni bara ännu mer patetiska än vad ni redan är... och det vill vi ju inte gärna.

Tack för mej

p.s. bäst jag kirrar patent på "pateism", innan någon annan gör det . Haha bästa, det här kommer bli ett internskämt lång tid framöver 

Fredag natt

Igår kväll by the way. Hlet sjukt!
Jag känner att jag nog borde dra igenom litegrann, snabbt..

Halv 2 fick jag ett sms från Mr Ch. Jag skulle egentligen precis gå och lägga mej men istället åkte jag in till stan. Där träffade jag Mr Ch, hans brorsa och några av deras kompisar. Sköna prickar det där . Folket skulle i alla fall precis röra sej hemåt då så jag, Mr Ch och hans brorsa åkte hem till dom.

Jag antar att ni redan har fattat vad jag skulle göra där mitt i natten.  Observera en sak! Jag visste inte att han hade en brorsa så låt inte era tankar springa iväg för mycket.

Vi landande hemma hos dom ungefär vid 03.50 och Ch deckade nästan direkt. Brorsan började blanda några groggar och sen satt vi och snackade och lyssnade på musik...

Det var en trevlig kväll, dock råkade jag grabba fel brorsa...
ouch.. sånt som händer brukar man säga va?


Mot Rom om 5 timmar, har jag packat? Svar: Nej

Hej

Jag har precis vaknat här och nu tänkte jag börja packa. Kul att jag tar resan så oseriöst att jag packar 5 timmar innan jag ska åka hemifrån.
Jag önskar att jag var lite mer taggad, men med tanke på att jag har så sjuuuukt mycket annat att tänka på har jag svårt att koncentrera mej på tanken att det skulle kunna vara kul att åka bort i 4 dagar, gå upp 7 på morgonen varje dag, plugga som ett svin och knappt ha någon fritid.. men men, det kanske blir kul.

Bäst jag sätter igång att packa då.


Novellen

Jag vet, jag vet, jag vet att ni vill ha nästa del av novellen.

Jag skäms lite när kag kollar på datumet då förra delen skrevs. Det var i januari men det känns som att jag skrev den för bara några få månader sen.

Jag har sagt hela året att nästa del kommer snart  Jag brukar ju hålla vad jag lovar... men tydligen inte den här gången.

Jag ska fixa ett nytt löfte nu. Innan årsskiftet har ni fått nästa del  Förhppningsvis har ni fått 2 delar, men så mycket täker jag inte lova.

Låter det bra?


Lite mer nytt

Jag antar att det märks att jag har en rätt seg kväll, så jag sitter och tar igen lite i bloggen. Även om jag inte har bloggat har jag tagit en del bilder.  Nu tänkte jag visa lite mer som jag har köpt. Det blev inte mycket shopping den här månaden och det finns åtminstone 2 anledningar till det:

1. Jag har haft 0 tid att shoppa- Jo jag har saknat det som fan och varje gång jag har gått förbi en affär har jag velat gå in, men jag har alltid haft bråttom någonstans.
2. Mina 3 nya anchors tog en stor del av lönen den här månaden, så jag har behövt ligga på sparläge.

Konstigt nog har varend slant gått åt, trots att jag inte har haft tid att använda mitt älskade VISA-kort.

HMMMM.....                             

                                                ♣ Strazz - Make up store - 149 kronor
                                               ♣ Eyedust - Make up store - 135 kronor
                                                    ♣ Hoodie - Melba.se - 399 kronor


FörföljdSkiten förföljer mej, och den skriker redan nu hur mycket jag kommer misslyckas.
Förra gången kuggade jag med 3 poäng.. alltså 16 fel. Hur många blir det den här gången?
26?
Högst troligt.

Aaah , jag vill bara slänga allt i väggen. Låt mej vara!

Om ett dygn åker jag till Rom. Jävla, helvetes, kukresa. Behöver jag säga hur LITE jag vill åka dit?
Jag ska, helt ärligt, åka dit med folk jag typ inte känner, folk jag har umgåtts med på fritiden ett fåtal gånger, folk jag har tryckts ihop med för lite mer än 2 år sen.
En för stor del av hela församlingen har valt den här skolan för resans skull, hur dum är man inte då?
Hur dum är man inte om man tvingar sej igenom 3 år på en skitskola för att åka till Rom i 4 dagar?
Riktigt dum, om man frågar mej.
Skolan är fan inte värd det alltså.

Hur som helst ska jag åka till Rom om drygt ett dygn. På grund av den här jävla skitresan kan jag inte förbereda mej in i det sista för teoriprovet.
Kommer jag att kugga?

Svar: Troligtvis

Next chapter, please

I'm tired of this.
It's time for a change...


MAT!

Nu blir det käk. Jag hari nte ätit sen 11.40 så jaa... jag är hungrig!

Den där exklusiva middagen jag snackade om att göra ser ut att bli en sallad från pizzerian... men det är ju rätt exklusivt det med.. det är bara det att jag inte gör den


Frisyrtips


Sexnovell

Förattare: Killen77
Källa: http://www.sexnovell.se

De hade kommit fram till kvällens höjdpunkt och det fanns vibbar av sex i luften.. han sa att han ville krydda upp det hela lite och tog fram en svart tjock ögonbindel och bad att få knyta den kring hennes huvud. Sagt och gjort, han knöt den hårt kring hennes huvud och den täckte hennes ögon ordentligt från kinderna till pannan.
Han snnurrade henne varsamt några varv framför sig på golvet.. hon kände hur hon tappade greppet om vilket håll som var hit eller dit.
Mannen passade på att gömma sig i ett av rummen. Hon tog några korta stapplande steg tills hon nådde en av väggarna och började återfå rumsuppfattningen. Hon gick in mot köket, men det var öde och tomt. Hon vände på klacken och gick mot ett av rummen och trevade sig fram mellan möblerna.
Plötsligt kände hon hur hon stötte emot ett ben mitt framför fåtöljen. Hon vinglade till för att sedan återfå balansen och gick ner på knä framför honom. Hon började smeka hans ben och följde de utanpå jeansen upp mot hans skrev. Hon kände hur han redan fått en ordentlig bula innanför byxorna som hon inte kunde låta bli att klämma på och massera. Hennes ivriga händer knäppte upp hans knappar i gylfen och hon märkte att han saknade något under då hans kuk villigt hoppade fram.
Hon tog ett stadigt grepp om den och klämde på den med en kramande hand och drog en långsam rörelse ner över skaftet, hon kunde höra ett välmående stön nästan frustande.
Hon runkade hans kuk med mjuka rörelser och gick fram ett par steg på knä så hon kunde leta sig fram till hans ollon med sin tungspets. Hon kände ett salt smak från hans kuksaft som pressats fram ur hans ollon som hon sensuellt slickade i sig med sina drag med tungan över hans kuk. Hennes flinka tunga slickade kring flensen av hans ollon allt medans hon kände hans händer smeka över hennes rygg.

Han rätade upp sig i fåtöljen så hans händer nådde längre ner över hennes rygg och ner över stjärten. Han smekte ner hennes byxlinning över höfterna och tog hjälp av ena foten för att få ner hennes mysbyxor som klädde henne så sexigt till knävecken. Hans smekningar fortsatte ner över hennes ryggslut vidare över hennes välformade rumpa. Han klämde om hennes skinkor och smekte längs hennes tajta stringtrosa. Hon andades lite tyngre och stönade till när hans ena hand smekte sig in under hennes troskant lekte retfullt med hennes skinkor och flera gånger snuddade hans fingrar hennes anus. Han lät ett finger mjukt massera hennes hål och hon kände hur hans fingertopp penetrerade hennes stjärthål.
Hon gungade rytmiskt med höfterna från sidorna till hans handföring i takt med sin kuksugning hon utförde. Hon sänkte sig fram över hans kuk som hon tog in djupare i munnen för att kunna skjuta upp baken i vädret, samtidigt som hon särade mer på sina knän så hans hand kanske skulle vidröra hennes kåta fitta som var ordentligt utsvulten.
Men han fortsatte massera hennes anus och hans handrörelser fick hennes stringtrosa att glida in mellan hennes våta läppar. Han fortsatte att smeka över hennes skinkor och lät händerna smeka ner över hennes baksidor av lår och drog ena handen varsamt över över hennes svullna läppar som delades på var sida om trosstringen.

Hans båda händer vandrade upp över hennes rygg och masserade hennes nacke. Då kände hon plötsligt hur nånting vidrörde hennes baksida av lår. Hennes första tanke var att hon måste känt fel eller inbillat sig, men straxt därpå kände hon återigen nånting bakom sig. Denna gången var det två mer handfasta tag om hennes skinkor och hon ryckte till av förskräckelse, som några tusendelar senare förbyttes till nyfikenhet och en otrolig kåthet. Mannen i fåtöljen smekte hennes nacke och hon kom på sig själv att hon slutat upp för några sekunder med det hon var mitt uppe i. Hon fortsatte genast att suga hans kuk och kände samtidigt hur hennes skinkor smektes isär och nån lyfte varsamt undan hennes string upp på ena skinkan, hon rös till och kände hur våt den blivit. Två finger följde hennes springa från anus hela vägen fram till hennes bultande klitoris men vände snabbt tillbaka och vandrade fram och tillbaka retsamt.
Nu kände hon hur en varm och våt tunga lekte sig fram över hennes svank ner över hennes skinkor samtidigt som de två fingrarna masseade yttersta delen av hennes varma fittmynning. Hon reste upp sin rumpa så mycket hon kunde och kände hur tungan slickade hennes anus och tungan spände sig och försökte pressa sig in. Den fortsatte nerför skåran och munnen sög smackande på hennes blodfyllda läppar.
Med några smekningar åkte hennes trosor ner över låren till hennes knäveck. Hon särade mer på sina ben och kände hur huvudet vreds ett havt varv och borrade sig in mellan hennes lår. Hon kände en nästipp som plogade fram i hennes våta skåra och äntligen kände hon hur tungan började killa hennes klitta med små kvicka rörelser. Samtidigt som hennes svullna klitta fick denna underbara behandling kände hon en tumme som med gnuggande rörelser massera under och kring hennes klitta. Tummen jobbade sig bakåt och gled snart in i hennes fittöppning, då kände hon även att långfingret långsamt vickade sig in i hennes rövhål och hon blev galen av upphetsning. Hon förmådde inte längre att suga mera kuk utan lade ner kinden mot hans lår och njöt av behandligen hennes fitta fick.
Hon stönade mer och mer och hon kände till slut hur en varm våg rullade fram genom hennes kropp. Hon ville inte, och hon kunde inte hålla tillbaks det som rusade genom hennes kropp. Hon stönade högre och hon kände hur frekvensen på tungan ökade i takt mellan hennes läppar medans hon samtidigt fingerknullades i båda sina hål.
Hon borrade ner huvet i fåtöljen mellan hans ben och knipte ihop ögonen så hela ansiktet skrynkla sig och vrålade i soffkudden medans hennes kropp skakade av vällust i en härlig orgasm. Med darrande ben sänkte hon ner sitt sköte mot ansiktet som fortsatte att slicka hennes klitta ömt för några sekunder. Sen kände hon att huvudet letade sig ut från hennes grepp med låren.

Hon försökte hämta andan och pustade och tog några djupa andetag och lyfte upp sitt huvud. Mannen reste sig upp, hans händer hjälpte även henne upp på fötter och han trampade av hennes trosor som hängde kring hennes anklar. Än en gång snurrade han runt henne framför sig och hon hörde hur han smög sig ut från rummet.

Hon trevade sig än en gång fram genom rummet i totalt mörker bakom sin bindel. Hon var rejält upphetsad av det som nyss hänt med henne. Vem var det egentligen, var det en han eller kanske en hon. Det hade hon inte haft tid att tänka på medans personen gett henne den underbara behandlingen. Hon gick förbi sovrummet och hörde hur nån visslade lite oskyldigt på henne, det måste kommit från sängen tänkte hon.
Hon stapplade försiktigt fram till ena sidan av sängen där hon klev upp och kröp fram på knä. Hon kände snart hur hennes händer mötte sidan ett ben. Men detta var inte jeansen hon känt förut, det var nåt annat lite mjukare matrial. Hon smekte längs med benet och kände upp över bröstet, nu var hon säker på det hon hade haft på känn.
Det var en annan vilt främmande man som låg framför henne i sängen, var de två själva ? vart var hennes man ? Hon hade inte tid att tänka på det nu, hennes nyfikenhet förde hennes huvud framåt och hon sänkte ner det över hans mage och nafsade tag i hans t-shirt som hon lyfte undan litegrann. Hennes tunga ringlade sig fram i ett oregelbundet mönster över hans mage och närmare o närmare hans byxlinning som hon långsamt smekte undan i varje rörelse.
Hon kände hur hans kuk hade rest upp sig under hans sportbyxor då hon kom åt hen hela tiden med sin handled. Hon smekte ner över hans stjärt på var sida om hans höfter och drog ner hans byxor över låren. Hon gjorde några retsamma rörelser med sitt huvud så hennes kinder gned mot hans kuk under de tajta spända boxerkallsonger. Nu fick hon svar på sin fråga om var mannen var, hon kände hur han klev upp i sängen bakom henne. Hon kunde känna hans nu avklädda kropp som gned sig mot baksidan av hennes lår och rumpa.
Hon tog ett liknande tag igen om mannen framför henne, denna gången om hans kallsonger och drog ner även de till hans knän.
Hon kände sig lite osäker och nästan pryd inför mannens kuk framför sig, det var ett bra tag sedan hon hållt i någon annan kuk.
Efter att hon samlat lite mod tog hon ett trevande tag om hans välrakade pung som var spänd och rund som en boll. Hon masserade den och lät sin tumme och pekfinger ta ett försiktigt tag om roten av hans kuk medans de andra fingrarna krafsade kring hans pung.
Hon kände att hans kuk var ganska grov nertill och ville utforska resten av skapelsen oxå.
Mannen bakom henne höll om hennes höfter och gungade henne lite åt sidorna och lät sin kuk vila över hennes svank.
Han viskade till henne med kåt stämma att visa hur duktig hon är på att behandla en kuk. Hon fylldes genast av självförtroende och en otrolig kåthet över att få visa sin man när hon sög en annan kuk inför hans åsyn. Hon böjde sig genast lite framåt och kände doften av kåt kuk som hon så väl kände igen. Hon kände hur något fuktigt snuddade vid hennes kind och hon lät sin hand smeka upp över hans kukskaft som blev lite smalare upptill med ett safttigt ollon på toppen. Hon tog tag om hans kuk och drog ett långt runktag medans hennes läppar som slutit sig kring hans kuk följsamt gled ner över hans präktiga stake.
Hon gjorde en liknande rörelse upp över hans kuk och lät sin mun stanna vid hans ollon som hon sög lätt på, hans kuk smakade underbart. Hon tog kraftigare och kraftigare suggrepp om hans kuk och det smackade om hans kuk alltjämt som hon hörde hans frustande och stön.
Hans händer smekte över hennes hunud och hjälpte henne att få det precis som han önskade. Hon stog stadigt på alla fyra med sina armbågar i sängen vid sidan av hans kropp och höll hans kuk i ett stadigt grepp med sin vänstra hand och hennes mun jobbade med att suga hans ollon växelvis som hennes mun gapade över hans kuk som hon tog in i munnen och sög han i långa drag. Hennes högra hand smekte återigen hans pung och hon lät sitt långfinger glida ner mellan hans lår och masserade hans mellangård.

Hon föstog att mannen bakom henne verkligen njöt av det han såg för han berömde henne och sa att hon var så sexig när hon sög kuk. Hon pressade sitt sköte bakåt och vickade på sina höfter så hennes fitta gneds mot hans ben. Han förstog vad hon ville och tog tag om sin kuk som var så styv den kunde bli. Han la den an mot hennes fittmynning och pressade in sitt ollon i en stöt. Hon stönade till samtidigt som hon gungade fram och hela sin mun fylld av kuk.
Hon pressade återigen sin fitta bakåt och kände hur han höll emot och hans kuk trängde djupt in i henne. Han drog ur kuken och pressade in den på nytt igen, han upprepade detta flera gånger och hans stötar blev mer o mer bestämda och hans kuk gled längre in för varje stöt.
Han lät kuken vara kvar och började rytmiskt knulla henne bakifrån medans hon fortfarande gjorde sitt bästa för att visa mannen framför sig hur duktig kuksugerska hon var.
Men hon kunde ju inte gå hela vägen, för hon ville ju faktiskt få känna hans kuk i sig när hon väl hade chansen till det.

Mannen bakom henne tog tag under hennes armar och lyfte henne bakåt upp emot sig. Han tog tag om hennes bröst och klämde utanpå hennes tröja. Hon spetsade öronen och hörde hur den andra mannen klev ur sängen och hur hans kläder föll till golvet.
Mannen bakom henne lyfte hennes armar mot taket och hon kände hur nån klev upp i sängen framför henne. De okända händerna började smeka över hennes mage och drog upp hennes topp mot hennes huvud. Han lirkade försiktigt av den så hennes bindel inte skulle lossna. Han tog tag om hennes bröst och klämde utanpå henns bh. Hans tunga sänkte sig fram över hennes hals och slickade sig ner över hennes bröstkorg. Han nafsade kring hennes bröst och slickade längs bh.ns kanter. Mannen bakom henne höll henne fortfarande spetsad på sin kuk och juckade med små rörelser medans han knäppte upp hennes bh.
De underbara händer framför henne smekte av hennes bh över hennes axlar utmed hennes armar och hennes små bröst var nu fria.
Han tog de i sina händer och masserade de och klämde ihop de mot varandra och slickade längs den lilla klyftan som blev.
Han släppte taget med ena handen och lät sin mun utforksa hennes ena bröst istället, hans hand smekte ner över hennes mage och hans handflata började massara hennes venusberg. Han lät ett finger glida in mellan hennes läppar och vickade på det med kvicka rörelser så hennes klitta fick ordentlig massage samtidigt som hela hennes fitta kunde känna hans hand som klämde om hennes våta blygdläppar. Han bytte greppet om hennes bröst och började slicka på det bröstet och sög in hela vårtgården i sin mun. Hon blev alldeles våt över sina bröst av hans kyssar och smekningar.
Att det inte skulle vara för evigt förstog hon och mannen släppte sitt tag om hennes fitta och bröst och hon kände att han lade sig till rätta i sängen igen.
Hon var väldigt nyfiken på hur hans kuk skulle hännas inuti henne, och hur han kunde behandla den.

Hon böjde sig framåt och tog stöd med handflatorna i sängen och gled av från mannens kuk när hon hasade sig fram på knä mot mannen som låg bredvid. Hon gränslade hans ben och kröp fram på knä och pressade sitt underliv mot hans ena lår. Nu kunde hon känna hur hans kuk tog emot hennes mage och hon gungade fram mot den medans hon klämde med sina händer över hans bröstkorg.
Hon höjde upp sitt underliv så högt hon kunde knästående och vacklade fram ett par steg på knä och kände hans kuk gnida mot hennes skåra. Hon putade bak med stjärten och tog tag om hans kuk med sin ena hand bakom ryggen och höll den i ett stadigt grepp kring roten.
Hon pressade upp sig de sista centimetrarna som behövdes för att kunna föra in hans kuk mot sitt kåta fitthål och lät han pressa in hela sin kuk i en enda rörelse när hon gled när över hans hårda skaft. De stönade båda till av den sköna föreningen och hon pressade upp sig igen och lät återigen hans kuk glida in hela vägen och fylla upp hennes fitta.
Hon rullade med sina höfter i takt med att hon mjölkande red hans kuk, hon hörde hans upphetsnig genom hans korta stön och hon ökade takten. Hennes skinkor studsade mot hans spända lår och han gjorde ordenliga juck tillbaka och hon stånkade fram långa härligt kåta ljud ur sin mun. Mannen som stått bakom henne tog några kliv framåt i sängen och tog hennes ena hand kring sin kuk.
Hon runkade honom snett framför sig i samma takt som hennes fitta åkte hiss upp och ner för den okända mannens kuk som låg under henne.

Mannen backade retsamt när han såg hur hennes mun sökande försökte få tag i hans kuk. Han tog tag om hennes arm och drog henne mot sig. Hon tappade nästan ballansen och kuken gled ur henne när han välte omkull i sängen. De både männen hjälpte henne att lägga sig till rätta rygg mellan de båda.
Båda deras händer fortsatte genast att smeka över hela hennes överkropp och armar, och hon sög lite på den ena mannens fingrar. Den fortfarande okända mannen som låg på hennes vänstra sida började pulla hennes klitta medans hennes man klämde om hennes bröst. Hon sträckte ut båda sina armar och höll snart två kåta kukar i sina händer. Hon runkade de samtidigt i stakande rörelser och höll på att explodera av kåthet.
Hennes man började kyssa hennes mun alltmedans hon pullades för fullt, dämpade stön hördes från hennes kyssande mun. Mannen fortsatta med sina kyssar ner över hennes hals och ställde sig på knä vid hennes sida. Han slickade sig ner mot magen och den andra mannens pullande hand lyfte varsamt undan hennes ena fittläpp så mannens tunga kunde slicka hennes svullna klitta.
Mannen lade sitt huvud över hennes sköte och tog ett grepp om hennes lår och vände över henne på hennes högra rsida.
Hon kände hur hans kuk pressade sig mot henns ansikte och hon styrde in kuken i sin mun och nafsade på den och tog ordentliga sug om hans mjuka ollon.
Hans tunga vispade härligt kring hela hennes fitta, och nu kände hon att mannen bakom henne flyttade sig närmare intill bakom hennes rygg.
Han hade oxå lagt sig på sida och lät sin kuk pressas mot hennes svank. Han lyfte varsamt upp hennes lår mot skyn så hennes fittläppar glipade isär och hon kände hur den andra mannens tunga bättre kom åt att slicka henne.
Kuken mot hennes svank pressade sig neråt hennes skinkor med hjälp av hennes hand, hon hade inte fått nog av hans kuk utan ville helst få den på plats igen så fort som möjligt.
Hon pressade stn rumpa så mycket bakåt hon kunde och kände hur hans kuk försvann snett uppåt i hennes varma trånga fitta. Han grävde in sin arm under hennes kropp och tog ett kramande tag runt henne och tog två handfasta tag om hennes bröst och matade på med sin kuk medans han nafsade henne i nacken så håret reste sig.
Efter en stunds knullande och sugande rullande de båda männen åt varsin sida och klev ur sängen, själv låg hon kvar ovetandes vem som nyss knullat henne och vad de just nu gjorde.

Hon fick gensast en upphetsande idé och lade sig på rygg och drog upp hälarna mot sin rumpa och särade på knäna så de skulle se hur hennes kåta fitta nästan dunkade framför deras ögon.
Hon slickade på ena handens fingertoppar och förde de vant ner de mot sin fitta medans hon sänkte ner sitt högra ben och vilade det mot sängen. Hennes hand lekte med sin fitta och hon pullade den hårt för att sedan lugna ner tempot och återgå till lite lugnare smekningar och lät den andra handens fingrar penetrera sig själv när hon pressade upp sin fitta så hennes bak lyfte från madrassen.
Men ligga och pulla sig själv kunde hon ju göra när hon hade brist på kuk, det var ju inte precis kvällens problem.
Och hon förstog att hennes show om möjligt hade kåtat upp de ännu mera.

Hon satte sig upp i sängen och hasade sig fram till sängkanten och satte ner fötterna till golvet. Hon hann inte göra mer innan den ena kuken snuddade vid hennes kind, hon vände dit sitt huvud och gav hans ollon en slick. Hon hörde någonting vid sin andra sida och vred tillbaka huvudet och kände då den andra kuken mot sin andra kind.
Hon tog tag om deras pungar och slickade växelvis deras ollon. Sen tog hon de båda kukarna med sina händer och runkade de i en rörelse från hennes mun ut mot deras kroppar. Hon sög alltså båda deras ollon och runkade de samtidigt, hon njöt av att höra deras stön som ekade i rummet.
Hon trodde nästan att någon av de eller kanske båda två var på väg att komma, med det var inte vad hon hade planerat.

Hon släppte tagen om deras kukar och ställde sig på knä på golvet och vände sig mot sängen. Hon lade överkroppen på sängen och stog med låren med sängramen och putade med stjärten. Två händer smekte över hennes skinkor och klämde ihop de och spjärnade isär de om vart annat, hon blev nästan irriterad och viskade bedjande att han skulle stoppa in sin kuk i fittan på henne.
Han var inte sen att lyda hennes uppmaning och pressade in kuken bakifrån på henne. Hon var väl uppvärmd det visste de båda två vid det här laget.
Han började genast att knulla henne med snabba kraftiga rörelser hans kuk pressade sig djupt in i henne och töjde ut hennes spänstiga fittväggar.
Först var hon lite osäker på vem som var inne i henne då hon tappade kollen på läget i samband med att hon sög båda deras härliga kukar. Men så kände hon när han drog ner på tempot och knullade henne med hela sin kuks längd i långa bestämda juck att det var den okända mannen då hans kuk fick hennes fitta att streta lite extra i öppningen då hans tjocka kukrot slog mot mynningen av henne och hans skrev studsade mot hennes skinkor.
I de kraftiga jucken hade hon pressats längre och längre upp, och hon låg faktiskt med nästan hela kroppen i sängen och hon kände hans tyngd över sin underkropp och hans kraftiga händer som höll om hennes axlar så hon inte skulle glida för långt ifrån honom medans han pumpade på i hennes fitta. Han gick upp i knästående mellan hennes särade ben masserade hennes anus med sin våta tumme medans han kuk fortfarande masserade hennes inre.
Hon gav ifrån sig ett mmm.ande ljud gång på gång och pressade sin röv mot hans tumme. Den satt snart på plats och hon kände hur hennes mellangård masserades från båda hålen. Hennes händer knöt med hårda tag om lakanet och hon flämtade anfått mer mer, jag vill ha mer. Han fortsatte att vidga hennes anus med sin tumme och hon kände något kallt som droppade över hennes skinkor.
En hand smorde ut det över hennes skinkor och en värmande känsla spreds över hela hennes stjärt. Han drog ur sin kuk och la sitt ollon mot hennes skrynliga stjärthål och hon kände återigen hur nåt droppade, denna gången precis över hennes anus.
Hans händer pressade isär hennes skinkor och hon kände hans kuk som gneds mot hennes anus. Hon knystade och kved irriterad medans hon tryckte upp sin röv mot honom. Han tog ett fast tag om sin kuk och lät sitt ollon sakta pressa isär hennes rövhål och han hade snart fått in sitt ollon i hennes tajta röv. Hon flämtade våldsamt och grävde in sin hand under sig och pullade fittan med hela handflatan hårt.
Sen väste hon högt, knulla mig knulla mig. Han lät sin kuk pressa sig in centimeter för centimeter och han kunde öka frekvensen något för varje juck.
Hennes härligt anus som stramade kring hans kuk gjorde honom så otroligt kåt och han nästan blev yr av vällust. Hon fortsatte uppmana honom att knulla henne, hon väste även att skulle knulla fortare och hårdare.
Han gjorde som hon sa och han kände hur kuken var stenhård och fylld till bredden. En underbar känsla som han så väl visste vad det betydde kom genom hans kropp och han drog ner lite på tempot och de stönade högt i mun på varandra. Hon kände oxå igen vad som var på gång, och hon nästan skrek åt honom med sammanbitna tänder. Spruta i mig, fyll mig med din sperma.
Det blev för mycket för han, och han kände sig nästan i trans. Han drog upp takten på nytt och låg nästan över henne och knullade hennes kåta röv allt vad han förmådde.
Han stönade högre och högre, åhh åhh nu åhh jag ska fylla dig. Och det var precis vad han gjorde, han kom i en otrolig orgasm och sprutade i sex, sju stycken långa sammandragningar och kände hur den varma säden pressades ur hans ollon i långa tömmningar. Hon vrålade med huvet mot madrassen när hon kände hans väldiga laddning som trängde sig in i hennes arsle. Han drog darrande ur sin kuk och hon kunde känna hur en del av den varma kladdiga säden vällde ur hennes anus.
Mannen reste sig upp från henne och klev ur sängen, då hände hon en varm andedräkt vid sin sida. Det var henne man som låg intill henne, han vände henne mot sig så hon hamnade på rygg. Och sen drog han upp henne från fotändan så hon kom upp med huvudet vid kuddändan. Han lyfte upp hennes ben mot taket och tog plats framför hennes underliv och la upp hennes vader mot hans axlar. Han gick rakt på sak och trädde vant in sin kuk mellan hennes blygdläppar utan hjälp av varken sina egna eller hennes händer. Han gjorde liksom den andra mannen och knullade henne ordentligt redan från första höftrullningen.
Han fortsatte knulla henne i den här ställningen ett bra tag och hennes fitta kramade om hans kuk som om hon ville mjölka av den. Till slut fanns det ingen återvändo, hennes fitta hade vunnit över hans kuk och han knullade henne med nästan hoppande rörelser. Hela hans kropp krampade och ryckte okontrollerat i samma stund som även han spruta ur sig en ansenlig mängd sperma i hennes hål. Hans kropp skakade i de sista jucken och hon kände hur sperman trängde in i hennes djupaste vrår. Även han drog ur sin kuk till slut och hon kände hur både hennes anus och fitta var nerkladdad med tjock varm sperma.
Hon greppade efter ena täcket och torkade rent sin utpumpade fitta och röv. Hon låg och tog igen sig efter de två intensiva avslutningarna som följt tätt efter varann. Hon hörde nåt som viskades och snart kände hon hur madrassen tyngdes ner i fotändan. Hon kände de mjuka byxorna som kom åt hennes ben och en hand som smekte sig upp från hennes knä över insidan av hennes ena lår. Hon särade villigt på på benen när händerna gjorde sådana indikationer.
Två fingrar svepte lätt över hennes läppar och trycket ökade något då de pressade in i övre delen av hennes välrakade skåra och masserade snabbt hennes klitta. Det var en van hand som pullade henne det rådde hon inga tvivel om, för hennes fitta var nästan i färd med att svara honom med ännu en väldig orgasm som hans tunga gav henne tidigare. Men hennes koncentration stördes av ett surrande ljud, hon blev snart varse om vad det var då hon i nästa stund kände nåt vibrerande mot hennes klitta.
Det kändes som nåt styvt men ändå en mjuk yta som vibrerade kring hennes lilla pärla. Hennes läppar särades och den vibrerande löskuken darrade mellan hennes läppar och vidrörde hela tiden hennes klitta. Hon andades återigen häftigare och tyngre och slängde med huvudet från sida till sida. Det som lekte mellan hennes ben letade sig längre ner och på nytt var det nåt som ville tränga sig in i hennes svullna fitta. Hon tog villigt emot den vibrerande kuken som masserade hennes fittväggar med en rullande rörelse. När hon fått in den en bit till känner hon hur nånting samtidigt ivrigt och vibrerande kittlar hennes klitta. Allt som hänt den senaste timman eller timmarna kommer över henne, hon har tappat begreppet om tiden. Som en snabbspolad film känner hon hur allt återupprepas i hennes kåta tankar samtidigt som den ivriga prylen melln hennes ben gör det oemotståndligt för henne att hålla tillbaks hennes nästa orgasm.
Hon pressar upp sin fitta och känner hur sammandragningarna pumpar hennes fitta genom orgasmen och hon pressar ner stjärten mot madrassen och kniper ihop med hela underlivet och det pågår minst under tio femton sekunder och vrider hela sin kropp runt den otröttliga löskuken mellan hennes ben.
Hon känner hur hastigheten på rörelserna och vibrationerna avtar och hon känner hur hon nästan sjunker genom sängen i en underbar avslappnad känsla. Hon känner hur hennes hörsel blir grumlig och hon dåsar långsamt bort i tankar på en blå himmel fyllda med stora mjuka vita moln som sträcker sig bort i alla oändlighet.

Plötsligt hör hon en bekant röst i hennes närvaro och hon kommer åter till medvetande, hon vet inte om hon somnat till eller inte, men hon är totalt utmattad och tillfredställd. Hon säger va? Jag frågade bara om det var skönt. Hon lyfter undan sin ögonbindel och får kisa lite med ögonen som vant sig med den mörka tillvaron hon befunnit sig i under hela äventyret. Hon ser sig frågande omkring men ser ingenting annat än sin man och en utpumpad dildo som ligger på madrassen mellan hennes ben. Hon sträcker sig mot hans öra och viskar till honom att det var det underbaraste hon vart med om på länge. Hon tilläger även att nästa gång är det hans tur att ha ögonbindlen, den är nämligen magisk och utför otroliga händelser och upplevelser.

Videoblogg


full of secrets..
Sometimes I'm the cute doll, you've wished for every christmas, since you were a kid.
But I can also be the murderer you've had nightmares about every night, since you were a kid...

Dagens outfit♥ Strumpbyxor - Lindex
♥ Vitt linne - Gina
♥ Kofta - H&M
♥ Benvärmare - Lindex
♥ Mössa - Åhléns
♥ Klackar - Deichmann
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Väska - Deichmann
Stuumpan <3 benvärmare

Det som kännetecknar höst för mej är bland annat stickat, päls, stora halsdukar, snygga stövlar och BENVÄRMARE. Här är mina senaste

 ♣ Benvärmare - Gina tricot - 49 kronor
♣ Lackleggings - Gina tricot - 149 kronor
♣ Benvärmare - Lindex - 149 kronor
♣ Benvärmare - Lindex - 149 kronor
♣ Strumpbyxor - Lindex - 49.50 kronor


Take it away

I can smell the scent of you all over...


Hade jag haft mod, hade jag välkomnat ljuset för länge sen

Jag är så förbannat trött på allting
Jag försöker, jag försöker, jag försöker
Oavsett vad jag gör
Jag testar igen
Jag är så jävla trött på det
Vad jag än gör
Jag ger inte upp
Jag  kämpar
Jag faller
Jag torkar tårarna
Jag ställer mej upp igen
Man kan se ilskan i mina ögon
Jag försöker, försöker, försöker
Jag slutar inte kämpa
Jag faller, jag faller, jag faller
Ensam trycker jag mej upp
Tårarna rinner, rinner, rinner
Jag torkar
Det är meningslöst att sluta kämpa nu
Jag är så förbannat trött på allting
Fan, fan, fan, fan
Jag skulle kunna säga det en hel dag
Det känns så meningslöst.
Det känns meningslöst att sluta kämpa
Det känns meningslöst att försöka igen
Jag har försökt
Jag har kämpat
Jag känner hur energin börjar ta slut
Jag är så förbannat trött på allting
Ingenting räcker till
Allt känns värdelöst
Allt känns totalt jävla meningslöst
Min kropp har redan gett upp
Mitt hjärta kämpar för att fortsätta slå
Det dunkar, dunkar, men knappt
Min hjärna har nästan slutat hoppas
Min hjärna tänker onda tankar
Min kropp går, men vet inte vart
Min själ är nästan död
Som vita rosor försvinner i snön
Jag är så förbannat trött på allting
Mina läppar ler sitt falska leende
Mina ögon glittrar av ångest
Jag vet inte hur det kunde gå så jävla fel
Jag är så förbannat trött på allting
Jag önskar ibland att jag hade mod
Jag önskar ibland att jag hade en riktigt bra anledning
Jag önskar att jag slapp se allt lidande
Jag önskar att jag slapp se mej själv på det sättet jag gör
Jag önskar att världen var en bättre plats
Jag önskar verkligen att jag hade mod
Hade jag haft mod
Hade jag haft en bra anledning
Då hade jag gjort det för länge sen... 

Om världen går under 2012
är jag den första som välkomnar stormen


Just break it, it's meant to be broken

Hjärta rimmer på smärta
Nej.. det är ingen slump


Jag har inte anorexia, jag redigerar inte mina bilder, jag har bara inte tid att äta

 

Svar: Definiera äter.. Sen i torsdags har jag tryckt i mej lite bodpudding, lite falukorv, en macka, lite allad och en skål med vanljyoughurt och musli.. Jag har inte hunnit äta mer än så, tyvärr. När man lever det livet jag lever just nu har man dessutom inte mycket till aptit, så blir det ibland.

Som sagt, jag pluggar, jobbar och tränar. Mer än så hinner jag inte. Hade jag inte haft så vansinnig mycket plugg hade jag gärna sovit lite nu.


2 nya plagg

Jag tänkte försöka pigga upp hela stämningen lite här med att skriva något glatt..
Sitter man helt ensam i en jävla villa och tänker onda tankar kan det i och för sej bli svårt... men jag ska försöka.

Som ni vet har jag itne haft tid att shoppa ordentligt på ett tag. Däremot var jag och skulle köpa en mascara härom dagen och då slank det ner 2 plagg i påsen.  Alltid något ... och ja.. det där var det gladaste jag kunde komma på

 

♣ Kofta - H&M - 299 kronor
♣ Linne - H&M - 99 kronor


Video


Stuumpans fredagkväll

Bortsett från hela incidenten med Mr E och att jag fick reda på att han har minst en tjej vid sidan om mej, hade jag en jävligt kul kväll

Jag var ute med Marre och Roya. Vi började kvällen hos mej med ett ordentligt förkrök.Sen åkte vi till Wiper, som vanligt, för mer förkrök.
En av anledningarna till att Wiper har taskigt rykte är på grund av människorna som går dit. Drickan är så extremt billig så det säger sej självt att dom som går dit är fattiga studenter, mest 18-åringar. Dom som är äldre har oftast bara gått vilse eller så kommer dom från Göteborg.

Det första som hände var i alla fall att jag stötte på några riktigt gamla kompisar. Superkul att se dom igen. Vi snackade ett tag och sen varjag med Marre och Roya igen. Jag blev självklart rätt full redan då. Det var i och för sej lite skumt för jag och Roya dansade hela tiden men men. 

Strax innan vi skulle gå hamnade jag i bråk med 3 tjejer. Dom stod mitt på dansgolvet och kollade så jävla surt på mej så jag var tvungen att fråga vad deras problem var, sen bröt helvetet loss. Jag tror att dom blev snea på att jag var tillräckligt full för att bjuda på mej själv. Jag minglade runt bland snubbar, som till tjejerns (troligtvis) besvikelse, gav en hygglig respons. Själva stod dom mitt på dansgolvet, helt stilla och försökte se sexiga ut, förmodligen i hopp om lite uppmärksamhet. Kommer då någon jävla blondin och snor uppmärksamheten från hela stället... tja... då blir man väl sne.... antar jag.
Jag började i alla fall bråka med dom, det slutade med att vi gick åt olika håll. Som tur var, det kunde ju slutat värre.

Efter Wiper vinglade vi vidare och träffade några kompisar till Marre, sen åkte vi tillsammans till ett ställe. Jag rådade desstuom bjuda in 2 stycken som jag trodde var Marres kompisar, det var dom tydligen inte, men dom följde med en stund i alla fall.
När vi kom till stället kom jag inte in... jag var tydligen för full.

Jag och Roya vandrade mot tuben och sen åkte vi för att checka lobby. På tunnelbanan träffade vi två tjejer som drog med oss till The Bridge istället. Ironiskt nog var den ena syrra till en tjej jag partat med samma kväll som jag träffade Mr E.  
Vi var på bryggan ett tag, jag och Roya tappade bort tjejerna och efter ett tag ville Roya hem så hon gick och jag stannade kvar. Det kändes rätt sjukt att vara kvar esam men men. Det måste ju också testas.

Efter ett tag hittade tjejerna mej när jag var mitt uppe i mitt minglande. Äventyret fortsatte till Lobby.


Där träffade jag Kenza btw. Jag stod och snackade med henne ett tag, hon var väl trevlig men inte överdrivet imponerande. Framför allt diggar jag inte alls hur hon försöker komma därifrån när hon inte orkar prata längre. Hon drar någon skitdålig bortförklaring och sen försvinner hon bara. Trevlig typ det där.

Kvällen var rolig, som sagt bortsett från att jag satt i en random bil 5 på morgonen och bölade som en jävla 3-åring... alkohol alltså. Men snubben som ägde bilen var snäll i alla fall.

Just nu vågar jag dock inte riktigt kolla kontot. Även om jag kom in gratis överallt hela kvällen och även om det bjuds en del minns jag gott och väl att jag söp ner mej efter att ha sett Mr E komma ut från toaletten med en annan tjej. Det var bara direkt till baren och fram med kortet. Attans vad jag hällde i mej för att slippa tänka.

Kontocheck får jag göra om några dagar när jag har lugnat ner mej lite.Kenza är inte med i bild där, men hon står precis till höger om mej och försöker reda ut ett bråk mellan sina vänner... det blev senare hennes bortförklaring för att slippa stå ute i kylan och snacka med läsare.


Dagen efter

Såhär äcklig har ni aldrig sett stuumpan tidigare... värre än såhär blir det inte.
Mitt liv kännsså jävla tragiskt just nu. Jag jobbar och pluggar, sover nästan ingenting och min fritid har inte existerat på jag vet inte hur länge. Jag har inte tid att göra saker jag älskar längre, typ träffa människor, shoppa, träna o.s.v.
Jag känner att jag borde sova mer, men tiden finns inte.

Och sen när jag väl går ut och ska ha kul, slutar det med att jag sitter (aspackad) i en bil med en snubbe, som sitter och torkar mina tårar 5 på morgonen.

Tanken äcklar mej

Man väljer äldre killar av flera anledningar. En av dom är att man tror att dom är mognare och står på jorden lite mer än dom yngre... Hur sant är det egentligen?

Just nu är jag inte bara bakis, jag känner mej helt spyfärdig och tanken äcklar mej otroligt mycket.
Ni vet den där känslan när man är rätt ensam, man träffar någon som man känner att man kan lita på, man öppnar sej och delar med sej av saker som inte många andra vet, kanske både psykiskt och fysiskt... därefter får man reda på att allt var en jävla bluff.

Jag mår så jävla skit just nu. Jag skriker om att få bort allt ur hjärnan men min hjärna kan inte släppa det. Den släpper inte synen av honom, synen av hans otroligt berusade ögon, synen av tjejen han var där med, känslan av att förgäves leta efter honom med vatten för att hjälpa honom, känslan av att tillslut hitta honom komma ut från toaletten tillsammans med henne.
Min hjärna släpper inte deras skratt och leenden, den släpper inte synen av hur kul hade hande med henne. Känslan av att han vände mej ryggen bränner otroligt hårt.
Dom få orden han sa dunkar i huvudet, sättet han sa det på, sättet alla andra pratade, vad dom sa. Min hjärna vägrar glömma det.

Vi söker oss till äldre för att vi tror att dom vet hur man ska bete sej.

Han fattar inte att alla är ute efter hans pengar och dyra champagne. Han tillfredställs av deras närhet, men han fattar inte att dom ler för att få allt gratis. Dom lär känna honom för att komma närmare rika människor med mycket makt.

Jag skäms för att jag var så jävla naiv och trodde att han ... jag vet inte... ville veta något om mej. Jag skäms nästan mer för att jag lät någon typ av svartsjuka komma ut. Varför var jag ens svartsjuk? Han gjorde inget fel egentligen... men kanske hade han kunnat göra det han "inte gjorde fel" på ett bättre sätt.
Allt känns så förbannat pinsamt nu. Det kändes så rätt då, även om jag ofta ställde mej frågan vad han skulle ha mej till. Hans pengar kan fixa allt åt honom, han behöver inte mej. Kanske var det därför han tryckte in nya tjejer i taxin och vände mej ryggen.
Kanske gjorde han det framför mina ögon för att jag snabbt skulle fatta att han aldrig vill se mej igen...
Fredag


Frisyrtips

Jag gissar på att ingen läste förra inlägget, så för att ni ska få något roligt den här härliga söndagen kommer ett litet frisyrtips


Panik!

Hej

Min uppdatering suger just nu och den kommer antagligen göra det större delen av nästa vecka. Ni anar inte vilken press jag har just nu, det är helt sjukt. Det är prov precis hela tiden och jag måste börja prestera. Ska det bli någon snut av mej är det dags att börja plugga. Det har gått ganska bra hittills i 3:an men jag börjar halka efter. Speciellt åt helvete går det i engelska. Jag har hittills inte gjort ett skit. På tisdag ska vi ha boksamtal... om en bok jag inte har läst och på fredag ska man ha lämnat in 5 olika uppsatser, och dom är inte lätta ska jag säga.. självklart har jag inte ens börjat. Dessutom är det svenskaprov på tosdag... harj ag ens koll på vad det handlar om? Nej?
Hipp hurra för mej.

Jag jobbar måndag och tisdag så jag hinner inte ens börja plugga innan skiten är över. Och där försvann mitt flyt...

Måste plugga lite nu, om några timmar är det upp till helvetet som gäller.Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!


Lite alkohol och sex skulle kännas bättre..


Frisyrtips


Stuumpans "frisyrskola"


ja.. jag köpte tofflor

Jag gillar att dom är så himla stora och sköna, och framför allt diggar jag hur dom får mina fötter att se fullständigt gigantiska ut i förhållande till mina relativt smala smalben♣ Tofflor - Deichmann - 149 kronorBakisdag

Hej
Idag har det varit en riktig jävla bakisdag. Jag lyckades dricka nästan en 70:is vaniljvodka igår... ganska bra jobbat för en som inte ens är 1.60.

Jag fick tvinga upp mej själv i morse och åkte till jobbet, vandrade runt där som en zombie. På vägen hem belönade jag mej själv med lite naturgodis och sen blev det film.
Jag har precis haft igång Hipp hipp hora här... jag somnade i och för sej efter ett tag och vaknade när filmen var slut så jag kan ju inte säga annat än att filmen var förjävla bra

Nu tänkte jag faktiskt försöka göra en liten kraftansträngning och blogga liteDagens outfit♥ Leggings - Nelly
♥ Rosa linne - Gina
♥ Munkjacka - New Yorker
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Väska - Belle
♥ Klackar - Deichmann


 


En annorlunda videoblogg
Helgfunderingar

Hej
Just nu sitter jag på en engleskalektion som börjar lida mot sitt slut. Hittills har jag varit riktigt duktig  Jag kom inte bara nästan i tid, jag har också gjort något för en gång skull . Bästa!

Snart ska jag gå hem, dressa up lite, ta fram flarrorna och sen blir det fiesta ikväll.  

Imorgon blir det mer jobb och sen hade jag tänkt mej en utgång, men plånboken skriker redan och det är bara den 8:e idag... vilket påminner mej om att jag inte har betalat min mobilräkning än.. JÄVLA SKIT.
Det kanske blir en lugn helg i alla fall. Jag känner att jag måste ta hand om min stackars plånbok lite.

Dessutom har jag mängder av plugg, eftersom jag är en hejare på att skjuta upp allt. *suck*

Säg inte att jag precis tänkte tanken att sitta hemma och plugga i helgen!

Ha en underbar dag alla 
Stuumpans kvällsbestyr

Hej

Nu har jag nästen precis kommit hem från jobbet. Jag lyckades faktiskt ta mej till gymmet   Jag pluggade däremot inte, vilket vara prio 1 .. men men.
Det blev gym och jobb, sen var den dagen slut.

Eller tja... helt slut är den inte, jag har en del kvar att göra.Jag får aldrig sova

Och ja, jag måste göra allt det där innan jag går och lägger mej ikväll. Jag vet inte när jag hade tid att tvätta håret senast... det säger en del.

Nu måste jag sätta igång, annars kommer jag aldrig i säng.

A-vitaminer på G

Har du också undrat hur A-vitaminer uppkommer?

här är svaret


No Clue

Det var grymt länge sen jag visade någon make. Jag börjar bli så ovan vid att sminka mej ordentligt nu så det är svårt att få det riktigt snyggt, ännu svårare är att få det bra på bild. Men tänk er att det är ungefär 6 gånger snyggare i verkligheten än på bilderna.

 

Som vanligt kommer allt från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor- Kiks
♦ Eyeprimer clear
♦ Svart ögonsugga Maybelline - Kicks
♦ E/D Sassy
♦ E/D Chrome
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...

Nytt från Deichmann

Igår åktej ag och Olivia till Skärholmen och tittade runt lite. Jag skulle träffa Mr Ch lite senare så vi travade runt en stund. Eller tja.. vi gick in i en affär  och det var Deichmann. SKOR, skor , skor!

På min inköpslista för den här månaden står det: en ny väska.

Jag hatar att köpa väskor, men nu hittade jag i alla fall en tillfällig, billig väska på Deichmann. Och glad för det var jag  Jag tänkte att jag ska pimpa denna tråkiga grej... någon gång när jag har tid  Sen blev det ett par nya skor också  Jag älskar när jag kommer hem med nya skor. Det ser bra ut på något sätt.

Jag köpte ett par sjuuukt söta tofflor också. Men jag tvingade Olivia att ta med sej dom hem när jag skulle träffa Ch. Tofflorna är söta, men inget man visar för honom  Han hade trott att jag var sjuk i huvudet då. Det kommer bild på dom imorgon istället

♣ Skor - Deichmann - 699 kronor
♣ Väska - Deichmann - 169 kronor


Stuumpan fimpar frissan

Hej
Idag har jag studiedag... jävligt soft
Om några timmar ska jag åka och jobba. Fröst hade jag tänkt plugga lite, får väl se hur det går. Sen ska jag försöka hinna med lite gym innan jobbet, det lär i och för sej bli svårt men men.

Idag satte jag saxen i håret . Lika vidrigt som alltid. Som tur är går jag i alla fall inte till frissan. Jag brukar låta farsan klippa några strån och sen tar jag luggen. Då får man det i alla fall som man vill ha det och dessutom ryker inte halva håret.
Frisörer gör verkligen aldrig som man vill, dom ska vara så jäkla logiska hela tiden.
- Nej jag kan inte klippa upp så. Jag måste klippa upp såhär
- Varför det?
- För att det är så.
- Men jag kanske inte vill ha en kärringfrilla, jag kanske vill ha det mer wild and crazy.
- Nej men det går inte

Nej fan jag fimpar frissor. Dom går värsta utbildningen för att klippa hår, och sen kan dom inte ens göra vad som helst.

Idag var farsan inte hemma så fick klippa allt själv. Det var så himla slitet så jag har klippt hur mycket som helst   Klippte upp lite också för att det ska bli lite mer liv i barret. Nu är det kortare, men rätt mycket fräschare... tror jag.
Jag ska tvätta håret ikväll så då får jag se hur det blev.
Dock tror jag desvärre att jag måste tvinga mej iväg till någon nästa månad. Hoppas att jag hittar en bra.

Fimpa frissan, gör det själv istället

Gårdagens outfit

Hej

Jag kom på att jag inte har sagt det idag.

Jag hoppas att nåra av er känner sej nöjda med svaren på frågorna, om det fortfarande finns oklarheter får ni gärna kommentera och fråga igen.  det vet ni. Sen svarar jag så fort jag har tid.

Nu tänkte jag köra gårdagens outfit.
Attityd stuumpan, attityd

♥ Jeansleggings - New Yorker
♥ Långt svart linne - Gina
♥ Skinnväst - Randomshop
♥ Lårhöga stövlar - Skopunkten
♥ Örhängen - H&M
♥ Armring - Indien
♥ Hoodie - New Yorker
♥ Väska - Belle
♥ Skinnjacka - Hollies


Goodbye Mr Maestro

Nu får jag också vara med och leka med dom stora barnen  Hej då Mr Maestro, vi har haft en lång och trevlig tid tillsammasn och du är så välanvänd att ditt chip inte fungerar, sifforna på dej syns inte och magnetremsan sjunger på sista visan.

Nu ska du spääras och klippas, sen tar Mr Visa och Mr Master över. Jag känner att en bra period är på vägStuumpan svarar: Flera frågor

Har du ställt en fråga för ett tag sen och klickar in här varje dag för att se om jag har svarat? Då har din stund kommit nu  I  det här inlägget passar jag på att svara på ett antal frågor jag fått på sista tiden, finns din fråga inte med? Ställ den igen.

 

              

Fan vad misslyckad man känner sig när man kuggade på körningen! :(
Hur orkade du med det?

Och sen en fråga; Hur "visar du personen i bilden" att du tittar noga i korsningen oså? :(

 Svar: Känn dej inte misslyckad för att du kuggade. Som min farsa brukar säga: Det verkar vara med regel än undantag att man kuggar minst en gång.
Jävligt sant uttalande.
Vad gäller körning, vet jag hur jobbigt det är och jävligt tråkigt efter ett tag. Men kämpa på, en liten tröst är ju att förr eller senare brukar dom flesta få sitt körkort

Vad gäller din fråga är det viktigt att du så snabbt som möjligt lär dej vikten av samspelet i trafiken, som är något av det viktigaste av allt. I en korsning är det nästan altid högerreglen som gäller, om du inte kör på en huvudled. Man ska givetvis alltid vara uppmärksam och bäst kontakt med andra förare får man genom ögonkontakt och genom att läsa av andra människor. Det där blir man duktigare på med tiden, jag räknar med att kunna det ganska bra när jag är runt 50  Jag hoppas att du är nöj med svaret, om inte annat får du fråga igen

hej är väldigt intresserade av att köpa din skor hade likadana förut fast dem var ifrån scorett men dem sålde jag för de var för stora.. nu kan jag inte hitta någon 38 och ingen annonserar ut dem så jag får hoppas på att du har lessnat på förra årets modell :) min hotmail är -  ifall du är intresserad så kan vi prata mera / julia

 Hej julia. Jag antar att du menar dessa:Svar: Jag hade gärna sålt dom om jag inte var så fruktansvärt kär i dom som jag är, jag använde dom faktiskt senast igår. Förra årets modell eller inte, skorna rockar! 
Jag vet inte ritigt som det är din storlek heller. Om jag förstår rätt söker du 38:or och det här är två 36:or. Det jag kan göra, om du vill, är att jag kan kolla runt lite och höra av mej om jag stöter på dom här eller ett par liknande. Jag har ganska bra koll på skor numera. Skriv en liten kommentar om du gillar den idén 

Tja Stumpan
Du har reklam i din blogg och jag undrar om du vet hur mycket besökare man behöver ha för att tjäna en tusen kronor i månaden. Och vilket nätverk tycker du det är bäst att göra reklam genom?

 Svar: Jag har ärligt talat ingen aning, jag har inte min reklam på bloggen för att tjäna pengar. Men vill du tjäna en tusing behöver du nog rätt gott om läsare samt att reklamen på din blogg ger företaget i fråga ite nya kunder.

Åå, fett modig du är asow <3 Jag skulle alldrig våta ta sånna dära grejer i armen :D Men jag undrar kan man typ ta bort dom? typ byta smycke, elller bara ta bort dom helt typ

Svar: för det första får du gärna skriva med ett "mognare" språk om du vill kommentera min blogg, det där ser bara pinsamt ut. För det andra kan man givetvis ta ut dom. Dom sitter ungefär som skruvar i armen, och på insidan finns en platta som dom är fastskruvade i. Man kan välja att bara skruva upp "skruven" och låta plattan sitta kvar i armen, då läker det hela hyfsat bra. Eller så kan man skära ut plattan, då växer det hela igen helt.
Vill man byta smycket skruvar man också upp "skruven" och sen skruvar man ner en ny. Det är inget jag rekommenderar att man gör själv, utan man borde gå till studion där dom använder ordentliga och bra tänger.

Du stuumpan.
På tal om chatta med dig.

Gå in på snyggastchatten.se eller
planetlivechat.com vi kan snacka där.

En sak till.
Jag vill träffa dig nån gång och lära känna dig.


Svar:  Aldrig i livet. Spara på hjärncellerna för fan... det där är för äckliga människor som inte fattar hur man
träffar folk.
Härligt att du vill träffa mej... Du vill i och försej inte lära känna mej, du vill knulla mej, det är vad du vill...
och hur vet du att jag vill träffa dej? 

Damn stuumpan baby! Vilken snygg,sexig kropp du hade på den tiden 2009.Nice ;)

Varför kan du inte ha sån kropp nu.

Svar: Mr Latino.. du börjar bli liiiiiiiiite för jobbig nu. Varför ställer du en sån jävla korkad fråga?
Jag kanske har gått upp i vikt, kanske inte har lika mycket tid att träna längre, jag kanske mådde på ett annat sätt psykiskt eller så hade jag ett helt anant liv.... Tänk lite.
Och btw... vill du ragga på någon bör du undvika sånna kommentarer.. du gjorde precis bort dej ordentligt genom att mellan raderna kalla mej fet.

Grattis till ett ordentligt misslyckande.


Vad tycker du om Sverigedemokraterna & varför?

Svar: Jag tycker att snackaet om SD börjar gå lite för långt nu. Om jag säger vad jag tycker lär jag väl få en massa jobbiga kommentarer som jag måste svara på sen så det där med politiska partier skulle jag uppskatta om nu slutade fråga om. Mina åsikter är mina åsikter, leave it.


snälla svara. vad har du för betyg? har du mvg i nån kurs? ig? vad kommer du få när du går ut för snittpoäng ? puss

Svar: Mina betyg är okej... Jag har ett IG i natur A, sen har jag VG  i en del och MVG i Spanska och Natur B. Slutligen är det en hel del G.
Jag kan inte svara bättre än så. Jag vet inte hur gammal du är men räknesystemet på gymnasiet är helt annorlunda än i högstadiet. Får man G i högstadiet i 8:an kan man ändra det till ett MVG i 9:an. På gymnasiet är allt helt annorlunda. Om jag läser Historia A i 1:an och får G i det, blir det ett G. Sen läser jag kanske historia B i 2:an och får MVG i det och slutligen kanske jag läser Historia C i 3:an och får G idet. När jag går ut 3.an har jag 3 betyg i historia, istället för 1 som när man gå ut 9:an.

Du verkar stressad vad gäller betyg. Jag ska ge dej ett tips:
Gör bara så gott du kan och sen räcker det så långt det räcker. Är det något som saknas senare kan du ALLTID plugga in det. Om det visare sej att du vill bli något som krälver natur C, kan du ta en kurs på ett halvår och råplugga natur C så är du klar sen. Ta skolan seriöst men ganska chill, det är mitt tips. Man ska ju leva också, göra roliga saker. Se till att du inte får IG i något, resten fixar sej. När jag går ut kommerj ag nog ha några VG och resten G.. Det är inte det bästa men sen får man ta sej vidare därifrån. Allt går att lösa  Ta det bra lugnt.


Musik

- I like the way I shake my ass around you..


Want THAT body!Det här är jag vintern 2009... känner man igen mej?
Knappast

DAMN vilken kropp jag har.
Give it back to me!


select what side you wanna stand on

I can be your best friend or your worst enemy
It's yout decision


Dear Diary...

... I'm completely lost.

Dear Diary I don't know what I'm doing anymore, or why. I've totally lost the control. I meet the wrong guys, I talk to the wrong girls, I have forgotten the meaning of the word love and all I can think about is my none existing future.

Dear Diary I wish that someone could understand. I'm a smiling girl with no heart. I do whatever I want and I pretend to care, but I'm not so sure I do, really.

Dear Diary sometimes it's pain in the ass to be me, it's pain in the ass to look in the mirror every day and see this kind of person. I don't mean that I'm pretending to be someone I'm not, but it would be a lie, if I said I know who I am.

Dear Diary do you even understand?Videoblogg

Jusste! Kom på nu att jag gjorde en liten video åt er på igår morse. Sorry att den inte kommer upp förrän nu.Chatta med stuumpan

Visste du att du kan chatta med mej?

Har du frågor du vill ställa men känner att du inte vill göra det i en kommentar?
Har du saker du behöver få ur dej men känner att ingen riktigt lyssnar?
Eller vill du helt enkelt bara ha ett schysst tidsfördriv och snacka lite.

Stuumpan är till för alla

skicka ett mail eller chatta med mej direkt. Jag är oftast online på vardagkvällar


Stuumpan svarar: Bristningar
Skulle vilja veta en sak, är en tjej på 16 år med "bristningar" jag skäms som bara den över det, vill knappt visa mig inför min kille rädd för att han ska se de och sluta tycka om min kropp eller så :S .
Borde man skämmas över de?

Btw, älskar verkligen din blogg! du verkar vara en störs skön tjej!


Jag är ledsen att det inte har kommit ett svar tidigare, jag har på något sätt lyckats missa den här kommentaren.
Det första jag tänker göra är att lägga upp en bild.Det här är övre delen av mitt lår. Små "svackor" är lika naturligt som mens. Did you get that?

Jag har också bristningar, dom allra flesta har det, men ändå får jag rulla runt exakt så mycket jag vill. Det jag vet om killar är att dom har vissa saker som dom alltid kollar efter, det vanligaste sägs vara bröst, rumpa, former och ansikte. Utöver den valda delen ser dom nästan ingenting. Det finns givetvis gott om undantag, men jag snackar rent generellt... utan att ha som mål att generalisera.

Men jag förstår dej. Typiskt för att vara runt 16 är att man skäms för saker som är så jävla natruligt. Sånna är mer eller mindre alla tjejer i den åldern, lyckligtvis försviner det för många sen. Det handlar om att bli säker i sej själv och acceptera att man är den man är. Det sista du behöver göra är att skämmas för dina bristningar

Vidare tycker jag att om du har en kille som mot all förmodan skulle börja ogilla din kropp för att du råkar ha bristningar, är han inte ett skit att ha. Om en kille ska kunna säga att man har ful kropp för att man har bristningar ska han vara så fruktansvärt snygg att det nästan vore olagligt om han inte sa det, och det tvivlar jag på att din kille är.

Alla har små saker som dom känner att dom skulle klara sej utan, just nu tycler du att bristningar är jobbigt men lär dej att leva med det för dom försvinner tyvärr inte. Men som ett litet plåster på såret kan jag säga att mina bristningar aldrig har stoppat mej. Man får acceptera att man har det och visa att man har så otroligt mycket mer att ge. Vad är lite bristningar om man har en fantastisk utstrålning till exempel?

Tänk om tjejen, för jag kan sätta min högra arm på att du har egenskaper som är så underbara att bristningarna blir osynliga. Och oroa dej inte för killen... normala killar koncentrerar sej på vad dom gillar, inte vad dom inte gillar.
Och om du ser mej som en "förebild" eller vad man ska säga, så tänk på hur långt jag kan och kommer gå på alla plan, med otroligt snygga bristningar

Slutligen måste jag ju såklart säga tack för dina varma ord om mej och bloggen. Den stora anledningen till att du kan säga att jag verkar vara störtskön är just för att jag skiter i vad andra tycker om mej. Jag går min egen väg och gör det jag vill göra. Även om jag plötsligt väger några kilo för mycket, även om jag plötsligt får n finne, även om jag plötsligt väger några kilon för lite och även om jag får konstiga utslag är jag alltid mej själv och det är en egenskap som täcker så jävla många bristningar att det inte går att räkna.. tänk på det för det är jag säger på att du tjänar på

Lördag

Fredag natt var däremot inte riktigt lika rolig. Jag skulle upp och jobba på lördagen, jag var trött men en viss Mister bestämde sej för att vilja bli mitt nattsällskap.. det gick inte så jävla bra. Vad han däremot lyckades med var att hålla mej vaken till 5. Tack Ch!

På lördag kvällen var jag bortbjuden på middag till Mr E. Det blev verkligen av dom mysigaste kvällarna jag upplevt på länge. Tråkigt nog var jag rätt trött, men annars kunde det inte blivit bättre.

Champagne och jordgubbar som start,
räkor, vitt vin och aiolo till förrätt
ris (för att dämpa berusningen lite), sallad och oxfile och rött vin till "mellanrätt" som han kallade det
och därefter var det planerat ett antal efterrätter... tyvärr kom annat emellan och därefter somnade vi.

Jag täker inte säga för mycket så jag säger bara att Mr E ka sin grej. Det räcker nog där.

Relativt tidigt på morgonen var det upp igen som gällde.. upp till jobbet.. surprise? höhö NejJag fick en liten present också  Det kanske är rätt uppenbart vad det var, men för er som inte vet... tja jag tänker inte säga ett knyst

Fredag

Nu tänkte jag berätta lite om min roliga fredag.  Det här klippet får inleda alltMin fredag  började i skolan. Jag gjorde två prov, som btw gick rätt bra   och efter skolan mötte jag upp Marre i stan.
Först åkte vi till Mörby centrum och därifrån satt vi på en buss i en timme. Det var faktiskt jävligt kul och tiden gick fortare än vad man hade tänkt sej innan  Sen gick vi och fixade mina anchors  I en jävla halvtimme satt jag och fick min arm uppskuren. Den var en halvtimme av ordentlig smärta kan jag säga. Usch det rekommenderar jag verkligen inte! Men snygg blir det  
Marre beskrev mej som svettig, röd i ansiktet, rufsig i håret och allmänt död när jag kom ut därirfrån... det var nog ungefär så jag kände mej också.
Förstår ni på ett ungefär hur jävla ont det där gör?

Jag har ju gjort en tidigare och det gjorde ont.. att göra 3 stycken efter varandra var riktigt tufft. Nu är det i alal fall gjort  Här är resultatet:Babyskin...After...Right now

NO MORE BABYSKIN

Vi lyckades tillslut ta oss till Sandys, köpa varsinn sallad och sen åkte vi hem till mej och kollade på film. Sjukt kul dag, kul äventyr men en jävla resa. Det känns som att vi åkte runt en del av Stockholm på några timmar.... det gjorde vi ju i och för dej också

Dödligt trött

Hej
Om ni visste hur trött jag är just nu skulle ni tycka synd om mej och säga: skit i bloggen, gå och lägg dej!

Eller... ?? är ni duktiga på det där med att känna medlidande?

Den här veckan har i alla fall på många sätt varit en av dom vidrigaste på länge. Från måndag till fredag gick jag upp vid ungefär 06.30 och gick och la mej vid 00.30. Det har varit mycket plugg, jobb varje dag och dessutom en jävla massa annat. På fredagen såg jag fram emot lite sömn, men då passade en viss Mr Ch på att ringa mej 2 gånger och sms:a mej 100 gånger så jag somnade inte förrän 5 och sen gick jag upp klockan 9 för att jobba.
På kvällen åkte jag hem till Mr E på en liten middag, vi somnade, som vanligt, jävligt sent.. eller ska man säga tidigt? 5 kom vi i säng och sen var det upp igen 09.30 för att jobba... V I D R I G T.

Jag är så trött att jag knappt orkar stå upp. Min plan är att gå och lägga mej tidigt ikväll... tja jag brukar ju vara duktig på att säga så, sen blir det raka motsatsen.


Musik

Lätt en av mina nya favoritlåtar. Nu får Mohombi konkurrensOutfit

Även om jag knappt tagit några bilder den här veckan har jag i alla fall en outfit att visa
♥ Lackleggings - Gina
♥ Vit kofta - H&M
♥ Långt linne (under) - Gina
♥ Skinnväst - Randomshop
♥ Stövlar - Din sko
♥ Väska - Belle
♥ Örhängen - H&M


Stuumpan langar dissen

Om du vill veta varför den här bloggen har varit totalt off i en vecka, checka klippet:


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0