Lookbook Inspiration


Helgens töngaste blogg

Det är fredag och det innebär att jag kör igång "helgens töngaste blogg" igen.

Anmäl er i det här inlägget för chans att vinna, vinnaren dras på söndag och länkas sen i menyn hela veckan.


Fredag

Hej

I natt har jag sovit så få timmar att jag vaknade och hade riktigt ont i halsen. Jag får alltid ont i halsen när jag sover för få timmar.
Om en stund är det dags för lunch och lite senare ska jag egentligen träna. Just nu har jag varken lust eller ork att träna, men jag ska försöka komma över den gränsen.

Ha en bra dag



Stop provoking me


You knew I love that color of the skin
You knew I love that kind of body
You knew I love the brown color of hair.
Could you just get back to  that blond, white untrained guy you were?
This is just confusing..


Dagens krubb

Såhär ser en hyfsat trevlig vilodag ut i issas liv.


Time for Chuck

Nu har jag precis tinat några av dom sista lussebullarna, hällt upp lite mjölk och strax ska jag lägga mej riktigt skönt i sängen.  Good luck Chuck har precis börjat rulla. Jag fick filmen i julklapp av lillebrorsan och jag har redan sett den en gång sen dess. Jag tycker att det är en riktigt skön feel-good film. Dane Cook är en helskön skådis som passar som han den i handsken för sånna här roller. I första scenen med honom som vuxen ser han exakt ut som John Corbett, helt ärligt! Någon som vågar sätta emot?
Jag gillade pingviner innan jag såg filmen, nu är jag typ besatt haha .


Get the Look

Jag kunde kanke ha valt en liiiite bättre bild på mej själv men men .




Shoppat

Som jag berättar i klippet är panen att shoppa och träna. Träningen blev av och visst blev det även en del shoppat.
Here we go!









♣ Grå topp - H&M - 150 kronor (ord. pris 199 kronor)
♣ Blågrönt linne - Gina - 49.50 kronor (ord. pris 99 kronor)
♣ Piggelinfärgat linne - Gina - 99 kronor
♣ Lila linne - Gina - 49.50 kronor
♣ Skjorta - Gina - 99.50 kronor (ord. pris 199 kronor)
♣ Urban by Björn Axén - Kicks - 55 kronor (ord. pris 165 kronor)
♣ Got2be by Schwarzkopf - Kicks - 56 kronor (ord. pris 110 kronor)
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ Cake eyeliner - Make up store - 175 kronor
♣ Ögonpenna - Make up store - 135 kronor
♣ Ögonpenna - Make up store - 135 kronor


Videoblogg

Här är den jättetråkiga videon jag spelade in igår. Det är i alla fall en liten videoupdate så ni inte glömmer min röst , men den är inte bra.
 
          

Nytt linne

AH! Nu kom jag på vad det var jag skulle berätta .

När jag, Olivia och Linnea lämnade Sandys gick vi och shoppade. Jag hittade då ett snyggt linne som jag inte har lagt upp. Bättre sent än aldrig. Bilderna är dock lite orättvisa. Det är snyggare på, men jag är fortfarande osäker på om jag ska behålla det.



♣ Linne - Salt - 299 kronor


Gaaah

Förra veckan var, som sagt, väldigt fullspeckad. Jag träffade Olivia i torsdags, men det känns verkligen som att det var igår. Jag har suttit och försökt knåpa ihop allt krubb för dom senaste dagarna och jag var helt säker på att förra torsdagen egentligen var igår... förvirrande? OM!

Nu har jag i alla fall kommit fram till att det var i torsdags vi träffade. Vi käkade lunch på Sandys och sen kom Linnea.. vänta lite.. det här har jag redan bloggat om eller hur?

Jävlar vad snurrig jag är!

Det är nog dags för en paus tror jag.. paus från pausen..


18 veckor


Dagens krubb

Så var det onsdagens krubb


Dagens krubb

Eftersom jag ligger efter lite med Dagens krubb tänkte jag lägga upp några nu. Det här är för tisdag (27:e)
Den 26:e var jag bakis och fick käka och slappa hur mycket jag ville. Den här veckan började först på tisdagen.


Vecka 15





Cm: 93
Träning: 5 ½ timme  
Vikt: 63.5 kg


Torsdag

Hej

Jag vet att jag bloggar som en riktigt tönt just nu, men vänta bara - det är massor på G  

Idag har jag legat hemma och slappat hela dagen. Jag kände att jag verkligen behövde det. Jag var trött och farit runt så himla mycket på sista tiden. Mitt liv är väl inte direkt stressigt, men jag har mycket att göra hela tiden. Problemet är att jag sparkar fram det hela tiden. En sak som jag har sparkat framåt lite för länge är en faktura från Klarna. Idag tog jag i alla fall tjuren vid hornen och försökte lösa det.
På 20 minuter blev jag 1500 kronor fattigare. Precis vad jag behövde!

Resten av dagen har jag slappat, kollat på film och ett avsnitt av Lyxfällan. På ett sätt är jag för smart för det, men på ett sätt har jag verkligen grejer gemensamt med dom som sitter i skiten. Skillnaden är att jag faktiskt betalar mina fakturor, istället för att prenumerera på kalsonger, strumpor och rakhyvlar - som fallet idag handlade om.

Jag tänkte fortsätta såhär ett tag till. Snart ska jag göra en middag som jag tror kommer bli riktigt god.  

Igår spelade jag in en videoblogg, som snart kommer upp. Den är rätt dålig, men det är i alla fall en video.



Dagens planer

Idag är det den 27:e. Hela gårdagen försvann med film och mat.

Om en stund ska jag sätta igång här, göra mej i ordning, käka och så. Sen ska jag åka iväg till axan och träffa Richard för att boxas lite. Det var något vi bestämde på fyllan i torsdags och helt ärligt så känns det lite skumt. Jag och Richard har träffats några gånger, men vi är ju direkt bästa vänner och har aldrig träffats ensamma. Men om man nu har gjort planer känns det löjligt att hoppa av det så jag får väl köra på nu.

Jag hoppas att det blir bra.


Juldagen

Min julafton firades exakt som vanligt, jag har troligtvis berättat om det något tidigare år.

Den 25:e är såklart utgång. Den som sitter hemma på juldagskvällen är bara dum, enligt min mening. Livet på stan är klockrent denna kväll. Det är, som jag brukar säga, en av årets bästa partykvällar. Ge det en chans så går man ut varje juldagskväll efter det.

Jag jobbade den kvällen så jag drog med gänget till Aveny. Det finns inte mycket att berätta om det, jag sprang mest runt.
Efter Aveny åkte vi till en hemmafest i Alvik. Jag minns inte hur länge jag var där men sen åkte jag hem till F. Han och hans polare kom i någon taxi och plockade upp mej. Vi åkte hem till honom och körde massa shots innan alla tillslut deckade. Jag tror att jag och F somnade vid 7.30, efter att legat och snackat i evigheter. Om vad? Tja det vette fan.

Den 26:e vaknade vi sent. Jag gick hem, bakis och vidrig och kände mej sådär äcklig igen. Egentligen var det inte mitt fel och jag hade inte gjort något för att känna så. Men jag hatar det. 

 


Torsdag den 22 december

Jag känner att bloggsuget ligger på minus.

Jag kan väl kanske berätta lite vad har gjort dom senaste dagarna. I torsdags skulle jag egentligen ha träfft Olivia för lunch och sen åka och träna.
Jag träffade Olivia för lunch, sen kom Linnea och sen kollade vi lite i affärer. Efter det gick vi till Gina och hälsade på Melissa, som jobbar där.
Där fick jag veta att dom skulle ut och vips var mina planer om att träna som bortblåsta. Istället för att träna hänge jag med till Jameson, där vi tog ett antal bira. Glasen var så himla stora så man drack nog mer än man kanske trodde.

  

Jag drack någon jätteskum limeöl, därav den skumma färgen.

Efter Jameson åkte vi till orten för att hänga på röda linjens bästa alkishak. Efter några timmar där blev det efter släp hos Richard.
På vägen hem till Richard spårade allt fullständigt, för att en tjej sa till Olivia att jag försökte blåsa dom. Det blev världens bråk och jag, som varit och kissat vid tillfället, fattade ingenting.
Alla var fulla och jag spårade fullständigt efter nyheten. Det berodde till störta del på minn förflutna och inte alls för att någon trodde på det. Hade jag släppt det hade alla glömt det fort, men det gjorde jag inte.

Kvällen slutade med massa bråk och jag flippade ur, om möjligt, ännu mer. Jag vill inte gå in exakt på vad som hände men vid 6-blocket var jag i alla fall på väg hem. Full och fullständigt snurrig av allt som hänt, anlände jag hemma vid typ 7.30.
Aldrig hade det varit så skönt att sova. När jag vaknade upp kändes allt sådär som det gjorde när Carre hade dumpat mej. Man vaknade och hoppades att allt skulle vara en dröm. Det svider i magen och man vill inte tänka på att inget var en dröm.

Jag har varit otaggad på livet sen dess, men det börjar bli bättre. Så vitt jag förstår är det mesta löst i alla fall. Som tur var blev julafton i alla fall inte förstört av det inträffade.

Ny kamera

Hej

Nu blir det några inlägg till och sen laddar vi stenhårt inför 2012. Med allt julfirande antar jag att ni fattar varför bloggen stått still. Igår var jag dessutom bakis.

Jag har i alla fall en bra nyhet.  Pappa köpte en ny kamera till mej i julklapp.. igen. Så nu kan jag börja fota igen.

Den här gånger blir det en powershot istället för en IXUS. RIP alla mina IXUS-kameror som jag har tagit sönder.


I can always make something bad out of something good




You think they're kissing and having a romantic time.
Actually, he tries to strangle her with his bare hands..




You think they're laughing and having a good time.
Actually, his gonna throw her in front of the train any minute.




You think they're having sex and enjoying each other's company.
Actually, his about to drown her while he ejaculates..


Mission!

Nu är jag långsam. Dags att attackera frysen och tv:n.

Later

Nattkäk

Nu har jag samma problem som förra natten - jag är hungrig och trött. Jag kommer aldrig kunna sova när jag är såhär hungrig. Faktum är att jag inte ätit något sen halv 5 och då har jag tränat 2 timmar på det. Alltså! Mina matvanor är verkligen fucked up!

Bäst jag går och kollar vad som finns att äta. Jag tror redan att ni listat ut vad det blir.




Äsch, jag tror jag överlever  Dessutom får jag passa på, imorgon kommer lillebrorsan hem och då slukar han dom som finns kvar. Sen blir det inte pizza på väldigt länge. Jag gillar ju normalt sätt inte pizza. Hemmagjord och Billy's är det enda som går ner.
Det finns väl ingen som kan säga emot att Billy's pan pizzor är det optimala nattkäket/fyllekäket.  Frågar man min mage får man dock ett annat svar.

Lookbook Inspiation


Aldrig ska jag sluta älska dej, /../ Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mej...

Apropå piercing.. Jag borde kanske skänka ett inlägg åt min första tatuering. Det var lite över 3 år sen jag gjorde den nu. Jag var 16 och bloggade om att jag sulle tatuera mej. Flera sa då; Du kommer ångra dej, du är 16 och dum!.
Tillåt mej att säga: HAH!

Jag var visserligen 16, men inte dum. Jag tänkte att jag inte ville ångra den, därför gjorde jag tribal. Det är som typ omöjligt att ångra, eftersom det oftast inte står för något, symboliserar något eller betyder något speciellt. Hade jag skrivit min dåvarende pojkväns namn, eller "stuumpan", eller gjort någon ful bild hade jag idag förstått varför folk sa som dom sa.

Men ärligt talat har det inte gått en dag utan att jag känner hur lite jag ångrar den! Jag fullkomligt älskar den. Den drar bort uppmärksamheten från min jävligt tråkiga rygg och mina hemska lovehandels. Jag borde verkligen göra fler, eftersom musklerna jag jobbar för, aldrig verkar komma fram.

Här har ni skönheten.



Lifestyle tattoo 2008-12-01


Nej då, jag är inte på East street 3 gånger i månaden

Jag glömde nämna att jag hann med East street också.  Först gjorde vi om en saknad vän och efter det satte vi i ett ankare som hade flugit ur i fredags.
Min fredag var sannerligen vild. Jag blev inte bara av med ett ankare, även min älskade scarf och en ring från örat flög sin kos.
Som tur är, är i alla fall ankaret på plats igen.  Det var dock inte helt utan svårigheter den här gången. Jag höll på och krånga med massa grejer och tillslut gick allt åt helvete. Mitt ankare hade läkt fint egentligen, men istället sitter jag nu med ett rätt öppet och stort hål i armen. Förhoppningsvis är det hela rätt återställt om en vecka. Då kommer allt se ut som vanligt igen.  Däremot gick det lite bättre att sätta tillbaka ankaret jag hade i naveln, men blev av med för rätt länge sen. Nu hoppas jag att få behålla det.



Första gången jag gjorden.. Den här gången hamnade den högre upp, eftersom det finns ytterligare ett ärr nu.


Snyggt från Novaqueen

Här är två plagg som jag gillade från Novaqueen. Det är dessutom 50% rabatt på allt, så jag funderar starkt på att beställa hem kavajen. Jag skulle behöva en till, faktiskt.



♦ Kavaj - Novaqueen - 599 kronor
♦ Virkad väst - Novaqueen - 159 kronor


It could be easy

There are so many reasons to hete.
But why hate when you can love?

..

Well, it's so much harder to let go of your heart, your feelings
and to let go of your cover, instead of just keep it all to your self.
I think I stick with hate.



Dagens krubb

När julen och pizzorna är slut då är det fan dags att sluta trycka lussebullar och definitivt slut på nattkäk! Det gick prima, tills morsan bakade lussebullar och köpte hem pan pizzor.. Då ramlade allt fullständigt.


Dagens outfit

Eftersom ni så gärna vill lägger jag nu upp en outfitsbild från dagen. Men jag varnar er, den är varken fin eller speciellt detaljerad. Here we go!





♣ Leggings - H&M
♣ Långt linne - Gina
♣ Kofta - H&M
♣ Skärp - Vero moda
♣ Kappa - H&M
♣ Uggs - Canada snow


Gott och nyttigt

Här är middagen jag käkade typ i förrgår. Betydligt nyttigare än dagens middag.  Middagen på Taco bar gick utan tvekan på närmare 1000 kalorier - men jag tränade bort det lätt på träningen.


Taco bar med Indi

Hej

Bloggtorka för dagen, jag veeeet! Jag är i alla fall glad att jag hann med allt jag skulle göra.  Jag träffade Indi först. Vi käkade på Taco bar och snackade om en del vi hade missat att uppdatera varandra om. Nu lär det nog dröja ett bra tag innan vi ses igen. Jag har en stark känsla av att hans tjej hatar mej just nu. Jag valde att gå åt sidan när hon kom in i bilden, så hon har aldrig hört talas om mej. Synd, men antar att det är så det är.

Jag brukar hålla fast vid; "snubben får behålla gamla tjejpolarna, men fan inte skaffa nya". Det funkar rätt bra tycker jag. Jag menar, jag och Indi har väl känt varandra i typ 3 år nu.. 3½. Om vi inte har knullat eller hittat något intresse hos varandra på den tiden, lär vi nog inte göra det heller.
Nu låter det som att jag riktar allt mot hans tjej, men det var inte alls menat att bli så. Hehe.

Jag borde kanske slutat vid att hon inte visste något om att hennes snubbe träffade en tjej hon aldrig hört talas om, ouch.. när man säger det sådär blev det genast betydligt värre. Jag förstår om hon hatar mej nu.. frågan är om det är mej eller sin pojkvän hon ska hata.  Jag ställer gärna upp som volontär.



Indi ville inte vara med på bild alls. Men det blev i alla fall en snabb när vi upprätthöll en av våra traditioner.


Nattpizza.. igen

Nu blev jag sjuuuukt hungrig. Det känns som att jag ska spy, helt ärligt. Och det blir nog inte mer än galla i så fall. Jag kommer aldrig kunna somna när jag mår såhär.
Keso och 5 köttbullar, hah

Nu blir det pizza istället. Något jag kan göra snabbt, så jag får bort illamåendet. Om en liten stund är det dessutom Sex and the City på tv, så jag ska käka min pizza och kolla på det sen ska jag försöka sova igen.
Det där med nattpizza skulle säkert kunna bli en riktig ovana - som tur är finns det bara 8 pizzor i varje förpackning.

Vi hörs om några timmar


Onsdagens planer

Så var det onsdag och jag borde egentligen sova. Klockan närmar sej halv 3, men med tanke på att jag gick upp vid typ 3 idag finns det inte en chans att jag somnar innan 8. Yeey!

Jag ska försöka sova snart, för jag måste upp hyfsat schysst imorgon... eller om några timmar. Här är planerna för dagen


Bad teacher

Nej nu ska jag värma den där lussebullen som står med på dagens krubb, hälla upp lite mjölk och glo på Bad teacher tills jag somnar.
Jag hyrde den i lördags och har redan sett den, men den tåls att se igen. Ett stort minus är dock att ha med Justin Timberlake. Han är allt annat än skåis och passar absolut inte in i bilden som snygg och förmögen. Snäll och charmig möjligtvis.. vem som helst blir det i sånna där glajor. Men vem som helst hade också gjort rollen bättre. Det var inte bra.
Cameron Diaz gör ett betydligt bättre jobb, tyckte jag, även om jag är van att se henne i helt andra roller. Den giriga lögnaren på jakt efter pengar till bröstoperationer känns inte riktigt som Diaz. Men jag gillade filmen över lag. Den var en skön feelgood-film som helt klart är sevärd när man inte har bättre saker för sej. Dock inte jättelångt upp på listan över bra filmer jag sett, tyvärr. Men då andra sidan har väl jag sett ... filmer.


There is just one part that is true

I say you're perfect.
that I miss you,
that I can't stop thinking about you.
I say I wake up with you on my mind
and you're the last thought when I fall asleep.
Most of that are lies.
I don't even know you.
I made a picture of you to protect my self from assholes like you


Dagens krubb


Lika som bär...

.. eller tja, det kanske dom inte är. Men med tanke på prisskillnaden känns dom rätt lika. Om man köper en bit guldtyg och syr på jeansen från GoJane, då har man ett par Acne-kopior. Jag vet inte hur Acnejeansens färg är i verkligheten. Om dom är mörkare kan jag nog ändra tillbaka till "lika som bär"
Båda paren var snygga i alla fall.. fast kanske inte för 1000 spänn - i alla fall inte för en med min plånka.




Jusse.. nyår ja

Just nu ligger jag och kollar runt efter nyårsklänning. Den jag ville ha har sålt slut nu, så det är helt klart tid att jaga en ny.
Folk brukar ju köpa nyårsklänning redan i november. Jag känner mej väldigt ofta väldigt ensam om att inte var hysterisk runt högtider. Jag funderar på allvar att strunta i nyår i år. Jag ska förmodligen fira typ 70 nyår till, så vad gör det att jag struntar i ett?

Jag är så himla trött på att leta efter planer och se till att få något att göra, att vara uppbokad, att ha något att snacka om efteråt. Jag har haft två riktig troliga nyår - faktum är att dom var roliga även när jag var yngre även fast jag var jätterädd för fyrverkerier fram tills jag var typ 15.

2009 firade jag med Emilia och hennes vänner. Det var riktigt mysigt faktiskt!
2010 firade jag hemma hos brorsan och hans tjej tillsammans med deras vänner. Det var också himla kul, även om det spårade ur.
2011 : hmm.. vad sägs om att bara sitta hemma och mysa själv? Jag gillar ändå inte snö..
Fast samtidigt känns det som att jag kan göra det resten av året.. Shit, beslutsångest.

Okej.. min lösning blir att kolla runt lite efter planer och om jag inte hittar något då tillåter jag mej själv att sitta hemma och njuta av mitt eget sällskap. Jag börjar verkligen tappa greppet om fest och fylla haha.
Om jag vill kan jag jobba på nyårsafton, men det känner jag mej väl inte jättepepp på.

Det vore kul att för en gång skull bli inbjuden av någon och att för en gång skull inte behöva leta efter planer.

           

Jag och Emilia på nyår 2009

Skor

   

Dom rosa föll jag ordentligt för. Damn vad snygga! Dom silvriga gillade jag för att dom verkligen var silvriga. Det blir rent och snyggt. Riktiga nyårspjucks. Dom finns även i svart och kostar 498 kronor på Have2Have

Home sweet home

Nu är jag hemma och nyduschad.  Jag fuskade lite med träningen idag. Jag tränade stenhårt i 1:20 och sen struntade jag i att träna vidare. Som uppvärmning hade vi kickat mot lår utan benskydd och jag är väl inte helt härdad. Skenben mot lår känns ordentligt efter några kickar på samma ställe. Efter 10 minuter på samma ben var det inte speciellt kul längre.
Jag är nöjd med mina 80 minuter

När jag kom hem hade morsan precis gjort sina hemmagjorda köttbullar som hon gör varje jul. Jag duschade och har precis käkat 5 stycken med lite keso. Onyttigare än så blev det inte. Hemmagjorda köttbullar intehåller inte många kalorier, och keso är ju, som välkänt, väldigt kalorisnålt.

Från och med nu och ett tag framöver ska jag kolla på freaks på tv.


Let's hit someone

Om typ en kvart ska jag gå iväg till bussen och åka till träningen. Jag vet inte hur länge jag kommer orka träna idag men det blir väl i alla fall 1½ timme.
Dags att byta om.

Later


Veckans planer

Jag insåg precis att jag blandar ihop alla dagar fullständigt, så jag slängde ihop ett snabbt schema. Jag och Indi hade planerat att träffas på onsdag och nu bestämde jag och Olivia att träffas på torsdag, men plötsligt blandade jag ihop allt. Nu har jag gjort ett schema som förhoppningsvis ska göra det hela lättare för mej.



Om jag hinner ska jag försöka köpa julklappar på torsdag. Då kan jag var hemma och chilla hela fredagen.


Nelly

Schnyggt!



♣ Toppar - Nelly - 299 kronor


12 dagar kvar till 2012

Shit vad tiden går fort! Om 4 dagar är det julafton och om 12 dagar går vi över till 2012! Jag tycker alltid att det är så förvirrande när vi byter år. Det tar mej säkert 3 månader att sluta skriva det föregående året när jag ska skriva datum.

Jag hänger inte med alls, jag. Det kanske är dags att köpa lite julklappar..


Tisdag

Hej

Jag vaknade för en stund sen. Mammas säng är föööör skön, man kommer aldrig upp när man sover i den.
Tanken var att jag skulle göra mej i ordning nu, åka iväg till East street och sen till kickboxningen, men nu fastnade jag framför Lyxfällan som precis började när jag satte igång tv:n.
Det är slut om en timme och då får jag väl se hur jag vrider mitt schema.

Ha en bra tisdag


Inspirationshjälp någon?

Har funderat på vad jag ska blogga om i evigheter nu.. men det står still. Jag har ingen inspiration alls. Någon som kan hjälpa till lite?

Drar väl ett streck över dagen så länge.

Godnatt


Svar till Malin

Din blogg var roligare förut Stuumpan!
jag saknar dina videosar.. :(
Och mera outfit´s bilder skulle vara roligt!:)
Ett tips sådär bara!
Kram


Hej Malin och tack för din kommentar.
Sån här kritik gillar jag verkligen! Och jag tar alltid till mej av det.
Anledningen till att det är dåligt med videoklipp är att jag inte har någon kamera, mer än mobilens, och att jag egentligen inte har något att säga. Jag är rädd att bli sådär tråkig som alla andra som gör videobloggar, så jag håller mej tills jag har något vettigt att säga.
Ungefär samma gäller outfits. Jag går inte i skolan längre, och det gör att antalet outfits reducerats ordentligt. Eftersom jag inte har något jobb, går jag mycket hemma i mjukisbrallor. Även om jag hade ett jobb hade det troligtvis varit ett jobb där man bär en uniform varje dag.. Jag funderar seriöst på vad fan man har sina kläder till.. man får ju aldrig chans att använda dom. Hypotetiskt: hade jag haft ett jobb hade jag haft uniform hela dagarna, därefter hade jag åkt till träningen och bytt om till träningskläder och slutligen hade jag åkt hem och dragit på mej ett par sköna mjukisbrallor.
Jag hatar att man är född med ett shoppingintresse. Det hade känts bättre att vara född med ett intresse man verkligen har nytta av *suck*

Jag hoppas att svaren gav något.

Utöver det tänkte jag fråga om du har lust att skriva en liten kommentar med om det finns någon speciellt månad som du tycker har varit extra bra, då kan jag kolla upp vad jag bloggade om då och försöka få lite inspiration.

Dagens krubb


Just när ni trodde att jag hade somnat

Så har ytterligare en dag paserat och det är natt igen.. och självklart är jag vaken. Jag sov ju bra i natt, så varför ge mej nöjet att sova en natt till? Nu blir det några vakna nätter igen.

Just nu ligger jag i mammas säng och kollar på LA Ink. 2 program om mord har varit och jag hoppas att det kommer ett till strax. Jag brukar väl normalt sätt gilla LA Ink, men när en kärring kom in och ville tatuera en tvättbjörn på benet och började storlipa när hon berättade om att hon haft en tvättbjörn som hustjur, tja då blev det för mycket.


Dagens planer

Dagens planer ser ut som följade:

Först nu ska jag sätta på mej lite mer kläder, sen ska vandra ner till pappa och hämta träningsväskan. Efter det ska jag springa till bussen och åka till träningen.
Jag ska träna så länge jag hinner sen blir det en snabbdusch och på med smink och efter det iväg till ett möte på Aveny.

Fullt upp och ärligt talat är jag för trött för att göra något. Jag vill bara sova. Men nej, och varför ska jag vara så krånglig och flytta massa grejer nu  så jag måste springa fram och tillbaka för att hämta saker? Suck, ja ibland blir till och med jag trött på mej.

Later


Lookbook Inspiration


Vecka 14





Cm: 93
Träning: 6½ timme
Vikt: 63 kg


Dagens krubb


Det här är söndagens krubb, som jag inte orkade lägga upp.


Lördag

I lördags skulle jag jobbat. Jag tog mej upp, fixade med listorna, gjorde mej i ordning och sprang iväg till bussen. Jag var rätt nöjd med sminket faktiskt. Jag hade provat mina nya mineraleyedusts och dom funkade faktiskt prima ballerina och var nästan omöjliga att få annat än snygga. Som klädsel körde jag skinnbrallor, svart linne och höga klackar och frillan var väl rätt enkel, men snygg.

Tyvärr kom jag inte längre än till Vällingby och där tog det stopp.
Först väntade jag i 11 minuter på tåget, sen blev det försentat. Då väntade jag i 25 minuter till och sen orkade jag inte mer. Kall och frusen kollade jag om det var okej att jag drog hem. Vad skulle jag göra? Det fanns inte ens ersättningsbussar då. Dom går alltid från Spånga så då var jag tvungen att ta mej dit först.

När jag tillslut började rulla hemåt åkte jag hem till mamma och kollade på film och sov. Det var min lördag det. Klockan 10 rycktes jag upp av ett av mina 3 alarm. Jag somnde kvart i 6 så ni vill inte veta hur jag såg ut då. Haha.
    

mina mineraleyedusts

17 veckor


Fredag

I fredags höll jag, som sagt, till på Aveny hela kvällen. Ni hade chansen att komma in dit gratis och det var faktiskt riktigt kul att träffa några av er under kvällen.  Jag fick höra flera gånger att man inte kunde känna igen mej, och tro mej ni var inte ensamma - inte ens dom jag jobbade med kände igen mej.
Jag fick säga 3 gånger att jag skulle jobba innan dom tillslut släppte tron om att jag var en snyltare.

Hur som helst var det bra drag. För att vara helgen innan löning och folk har lagt alla pengar på julklappar var jag faktiskt förvånad över att det var så fullt. Kul!

När vi stängde drog vi några stycken till Amba. Jag måste varit jävligt packad då för jag plev nedrprutade med sprite utan att bry mej. Jag garvade typ, vilket är konstigt med tanke på vad sprite gör mot mitt hår - som jag lägger så jävla mycket energi på att hålla snyggt. "Har en tjej slitet hår spelar det ingen roll hur hon ser ut i övrigt, hon ser knäpp ut ändå", som jag brukar säga. Det är inte helt sant såklart, men hår syns!

´Det blev en lång kväll. Jag tror att jag somnade vid 9-tiden. Sen var det upp och fixa med nya listor som gällde. Inte jättekul när man var bakis och trött.

Min outfit och allt får jag plåta någonannan gång. Det fanns ingen tid då.


Helgens töngaste blogg

Igår skulle jag dragit vinnaren av helgens töngaste blogg. Premiären blev storslagen... en dag försenad.

Here we go.

Det var jävligt svårt att välja ut någon faktiskt, och det blev ännu svårare eftersom jag sagt att det var ett plus att lägga till mej på bloglovin och sen fuskades det lite med det. Flera sa att dom gjort det, utan att göra det och så vidare. Det blev lite kollektiv bestraffning på det, men men.

Vinnaren länkas i menyn hela veckan, på fredag kör vi igen och på söndag har vi en ny töng blogg i menyn.

  
    
                  


Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Söndagen bara försvann

Hej

Jag skulle ha uppdaterat igår men tja.. det gick som det gick. Vette tusan när jag var så trött som jag var igår, sist.
Jag deckade på tuben på väg till träningen, jag deckade nästan på träningen, jag deckade som en sten på tuben på väg hem, en snabbis på bussen, när jag kom hem sov jag i 1½ timme och sist men inte minst somnjade jag så tidigt som 00.00. Det är rekordtidigt sen maj! Jag sov 13 timmar men är fortfarande trött.

Jag ska snart sticka iväg till träningen igen, men först måste jag kirra alla inlägg jag missade igår.
 
 Ha en bra måndag



Miss tired, jepp jepp

Sleten

Hej

Tröttast och mest sliten i världen. Jag har varken tid eller ork att blogga så det får bli imorgon. Nu ska jag iväg tillbaka till Aveny och försöka göra ett bra jobb, trots att jag mår som jag mår.

Vi hörs imorgon


Oh shit!

Om två timmar ska jag börja röra mej mot stan. Jag vet inte varför men jag är nervös inför kväll. Jag vet inte om det beror på att jag ska vara nykter större delen av kvällen eller vad det kan vara men jag oroar mej inte längre för kvällens lista i alla fall..
Snart är det dags att börja göra sej i ordning. Jag ska försöka slänga upp en bild på outfiten sen. Det blir förmodligen klänning, blaxer och höga klackar... FUUUUUCK!!! Jag har inga strumpbyxor!! Jävlar, måste åka och köpa det nu också!! Helvete!

Vi hörs snart


Stressig fredag

Guuud jag har varit så stressad idag! Det känns verkligen bra att det är över för en stund, men imorgon blir det ännu värre.
Hela dagen har gått åt till att försöka skriva mina listor för helgen. Fredagen ser skaplig ut nu, men lördagen är katastrof!
Jag har verkligen fokuserat på fredagen och inte riktigt tänkt på att det kommer en dag imorgon också och då ska jag också ha folk att ta hand om och servera gratis drinkar! Puh!

Ni som bor i Stockholm och vill ta del av eventet imorgon kväll har fortfarande all möjlighet att skriva upp er för gratis inträde. Allt man behöver göra är att skicka ett mail till [email protected] och skriva upp alla namn.


Fira in julen på Aveny

Hej

Nu är det sista chansen att skriva upp sej på listan för en grym utekväll i Stockholm.

100 personer bjuds på starkglögg och annat som hör julen från 22.30 till 23.30


Lookbook Inspiration

Saknar sommaren!


Shape up

Jusste! Jag har laddat ner en as bra app som räknar kalorier. Jag har haft två tidigare, men gett upp båda gångerna. Men den här gången går det faktiskt bra.. än så länge.

Igår låg jag till och med på minus!  Fast det beror troligtvis på att jag äter 2 gånger om dagen. Men ändå! Om jag fortsätter vara duktig och hålla den kommer jag gå ner 1 kg i veckan. Det känns rätt grymt.. och ogenomförbart om jag dricker på helgerna. hmm.. Jag dricker ju bara varannan nu, men jag tar väl igen alltihop när jag dricker helgen efter. Jag får försöka se över det där.

Tisdag och onsdag gick klockrent.. idag var det sämre haha.  Idag har jag levt på kalops och choklad. Jag börjar bli hungrig, men eftersom jag åt choklad får jag inte stoppa i mej ett enda gram till idag. Jag önskar att jag kunde sova nu så jag kunde vakna upp till nästa dag och få min kaloriräknare nollställd.

Här har vi den, antar att ni känner igen den. Att den har så snygg design är självklart ett jättestort +. Det blir mycket roligare att hålla på med det då.


Dagens krubb


A letter to a nightmare

I don't even miss you, I thought I would.
Actually, I think you're pretty boring.
I don't like your biggest interest in the world, I've always find it very nerdy and totally wrong.
I guess we don't have so much in common after all.

Thank God!
I don't wanna be boring and waste my life on something stupid.

Do you realise that you're doing exactly the same thing every day, and nothing of it makes you happy?
You're living in some kind of dream where you pretend to be happy, and I just can't get it. To me you're living in a nightmare and I would escape as fast as I could if I were you.

I'm so glad not to be you.
As the matter of fact, I'm kind of glad that you're out of my space.

Just thought you should know...


Vänner som inte är något att ha

Anledning till att man säger; "man kan inte lita på någon annan än sej själv" är för att det är så himla sant. Det uttrycket kan man faktiskt lita på. Man märker i vissa situationer, vissa lägen, vissa perioder, vissa händelser, vilka som faktiskt är något att ha och vilka som inte är det.
Skrämmande nog man man nästan alltid i dessa situationer, dessa lägen, dessa perioder, dessa händelser, konstatera att det mesta inte är något att ha.

Det finns knappt några människor som står upp för en idag. undrar varför.
Kan det verkligen vara så att alla har blivit så självupptagna, stressade, fullsmäckade med aktiviteter, egoistiska att man inte längre har tid, ork energi, att bry sej om dom man påstår betyder något för en.
"Jag finns här för dej gumman, du kan ringa mitt i natten om du vill.." Känns uttrycket bekant? Vem har inte sagt det? vem har inte hört det?
Vem har seriöst menat det?

Idag finns ett antal medel, verktyg, kommunikationer för att hjälpa folk i sin vardag. Det hela är väl menat att minska stress och fullsmäckade scheman. Istället känns det som att folk stressar mer. Av vad jag har hört stressar folk mer idag än förr - och då gick bilarna i 16 km/h, inga tunnelbanor fanns, facbook och mobiler var väl ett jävla skämt.
Det är så enkelt idag, möten kan skötas hemifrån, bilen står utanför huset, tunnelbanorna går näst intill dygnet runt, allt kan göras via mobil och i princip behöver man endast ligga i sängen. Vad är det då som gör att man inte kan lyfta luren, ringa nära och kära och bara fråga vad dom gör nuför tiden, hur dom mår, om dom behöver hjälp... hmm.. undrar om dom ens lever.

Personligen tycker jag nästan att det är skamligt att man lovar så mycket men inte håller något, att man ska verka så bra, men alltid prioriterar fel, att man är jävligt duktig på att säga vad andra gör fel, men sällan ser sina egna brister, att man inte ens föröker upprätthålla kontakter på grund av att allt annat av någon dum anledning skulle vara viktigare.

Herregud, jag är verkligen född i fel tid.




Love the style





Klänning från Nelly, Pumps från MMC


Helgens töngaste blogg!

Det är fredag, och nu kör jag igång premiären för Helgens töngaste blogg!

Det är väl som dagens blogg fast töngare. På söndag drar jag en vinnare. Anmäl dej medan du har chansen.

Lägger man till mej på Bloglovin har man alltid större chans att vinna . Du märker att du har vunnit när din statistik plötsligt ökar markant.


I allra hösta grad till dej. Feel the pain


Människan, det är en konstig varelse det

Det slog mej en sak när jag satt på bussen på väg till träningen igår. Människor är väldigt konstiga varelser egentligen. Vi måste äta flera gånger om dagen, vi gillar att sova, vi gör typ samma sak varje dag i 40 år utan att egentligen inse att vi gör det - alltså, vi vet ju om det men vi fortsätter ändå. Vi finner oss i att våran tillvaro är som den är och så fortsätter vi så.
Vi hatar barn när vi är små, men vill inget annat än att ha barn när vi blir äldre. Med tiden tappar vårat hår färgen och vi krymper ihop. Vi intresserar oss för dom mest skumma sakerna som typ växthus, tapetsering och lera. Vi blir snurriga i huvudet av vissa ämnen. Några människor blir kända och då kan vi fullständigt dyrka dom, driva en blogg som enbart handlar om en känd person, betala massa pengar för att se den och leva i flera år efter dennes pipa.
Vi kan älska någon så mycket att det gör ont, tycka att det gör ännu ondare när vi blir dumpade och bara några månader senare kan vi älska en ny och ha glömt den förra. Vi glömmer alltmer när tiden går och egentligen är allt rätt meningslöst.
Men av någon anledning fortsätter vi såhär. Är det inte rätt märkligt egentligen?
Det kanske inte känns så när man är mitt i det, men om man tar ett steg ut ur ringen och försöker se på istället, då ser man allt på ett helt nytt sätt.

Ta bara en sån sak som att folk tycker att det är kul att snacka skit bakom andras ryggar. Är det egentligen speciellt kul? Ja, det är kul som tusan när man är mitt idet. Men efter en stund har man glömt allt och börjar man fundera över det blir man plötsligt åskådaren som ser att hela fenomentet "skitsnack" egentligen är rätt löjligt.

Ett "fenomen" som jag tycker är riktigt löjligt är tonårstjejer som säger: "jag skiter i vad folk tycker om mej, gilla läget eller dra".
Det låter bra, eller hur? Speciellt för den som säger eller skriver det. Jag har själv gjort det och det känns as bra. Man tycker att man är så stor och självständig. Men ärligt talat, hur sant är det?
Det är väl klart att dom allra flesta bryr sej om vad folk tycker. Dom som inte gör det blir ofta starkt ogillade. Nu vill inte jag vara den som är den, men jag är ett bra exempel. Jag har självklart alltid velat vara som alla andra, men eftersom jag aldrig haft det speciellt lätt för mej med vänner har jag aldrig lärt mej hur man ska vara - jag har fått, så att säga, uppfostra mej själv på den biten och bara hoppas på att det skulle bli rätt. Det blev det inte. Jag är starkt ogillad av många, på grund av att jag är deras raka motsats. Hur jag än försöker lyckas jag ändå inte bli som dom.
Jag tycker att det är löjligt att säga: "Jag skiter i vad folk tycker om mej", för det är faktiskt en lögn. Man gör inte det, för då blir man lätt ensam och utstött. Det är vad andra tycker om en som formar en. Om min bästa vän tycker att jag passar i vissa kläder, kommer jag troligtvis följa det hon sagt. Varför skulle jag inte? Jag gillar komplimanger, jag tar omedvetet åt mej av andras åsikter och varför ta något min bästa vän tycker att jag inte passar i bara för att visa att jag går min egen väg?
Jag önskar varje dag att jag kunde vara lite mer som alla andra, jävlar vad jag hade suttit i en annan stol nu då.

Visst är människan en konstig varelse? Vi vill sticka ut, vi vill vara självständiga och vi vill tillfredsställa våra egna behov, på samma sätt vill vi bli älskade, känna gemenskap och trygghet. För att bli älskad, känna egemenskap och trygghet måste man ofta ge en del för att människor ska närma sej en. Detta inkluderar ofta egenskaper som motparten uppskattar. Vilket i princip betyder att man måste vara den personen andra människor känner sej trygga med för att dom i sin tur ska kunna öppna sej för gemenskap och kärlek.
Allt talar, praktiskt taget, fullständigt emot sej självt.

Det fantastiska är att det är människan som har skapat allt det där - människan är verkligen en skum varelse, och fullkomligt fenomenalisk på att sätta sej själv i ytterst jobbia situatuoner.

Jävlar vad jag vill vara en tiger. 


 

Bilden har, what so ever, egentligen ingenting med inlägget att göra.

Julklänningar





Jag gillade framför allt den sista klänningen. Riktigt snygg! Alla är från Nelly


Skor



Riktigt snygga till nyår. Det finns bilder på hur dom ser ut på också och då blev dom ännu snyggare. För $46.60 finns dom att köpa här

Sexnovell

Förförd tonårsdotter
Författare: annairrbloss
Källa: sexnovell.se


En varm sommar för en del år sedan, jag tillbringade en tid hos en arbetskamrat med hennes familj i en sommarstuga på Åland.
Vi hade jättetrevligt, mycket bad och sol, grannarna var trevliga och nästan varje kväll så hade vi folk över eller så var vi på besök hos någon.

Det var under en sån ljus sommarkväll som det hände.
Min arbetskamrat, hennes man och ett par grannar satt med vid det stora furubordet, tända ljus och en fotogenlampa spred sitt behagliga sken, bordet fullt med sill, färskpotatis och annat som hör sommaren till.
Mitt emot mig satt min arbetskamrats äldsta dotter, Linda, hon var så vacker med sitt bruna hår, blå ögon, liten uppnäsa och fräknar.
Jag tittade på henne och läppjade på vinet, hennes ögon var så vackra och glittrade. Då och då möttes våra blickar och hon log mot mig.
Linda drack av vinet och vi pratade och hade trevligt.
Plötsligt snuddade Lindas och mina bara fötter vid varandra under bordet. Utan att riktigt tänka på det strök jag min bara fot över hennes och jag såg hur Linda log lite.

Det var en underbar kväll, med god mat och trevligt sällskap.
Jag kände att jag blev varm i kroppen, inte bara av vinet eller av att vi var så många i rummet, det var något annat också…
Ljudnivån var hög och vi skrattade och skämtade, men under bordet strök jag min vad mot Lindas släta mjuka ben.
Jag kunde se hur hon svalde, men låtsades som ingenting.
Det gick runt i huvudet på mig.
Vad höll jag på med?
Hur kunde jag?
Hon var ju så ung, bara sexton och jag mer än dubbelt så gammal, jag borde veta bättre…
Herregud, jag kunde ju vara hennes mamma…

Men hon var så vacker med sina mjukt rundade bröst som avtecknade sig genom hennes linne, hennes bara brunbrända platta mage. Då och då möttes våra blickar och jag såg hur hennes skära tungspetts vätte hennes omålade läppar så dom glänste i skenet från ljusen.
Jag drack ur mitt vinglas och innan jag hunnit reagera så var Linda där och fyllde det.
Jag slängde en hastig blick på min arbetskamrat och hennes man, dom märkte ingenting, tvärtom. Det dracks friskt, speciellt ett äldre par som kommit med bil lät sig nu väl smaka av nubben.

Våra blickar möttes igen och nu kände jag den gamla välbekanta pirrande känslan i kroppen.
Mitt ben strök sig mot Lindas och hon gav mig en snabb blick, ett litet leende blev större och jag såg två skrattgropar i hennes kinder.
Så höll vi på, våra ben, båda lena och glänsande rörde vid varandra, våra bara fötter nuddade varm smidig brunbränd hud.
Jag kände hur känslorna steg i mig, känslor som jag inte borde ha haft för henne, men jag kände att jag ville ha henne.

Kvällen gick och gästerna började att bryta upp för att gå till sina stugor som låg på gångavstånd.
Det var bara det äldre paret som blev kvar.
Min arbetskamrat vägrade låta mannen sätta sig i bilen utan insisterade på att dom skulle sova över för att åka imorgon.
”Ingen fara,” hörde jag mig själv säga, ”jag kan dela säng med Linda, så kan ni ta min säng…”
Min arbetskamrat frågade om det verkligen var ok för mig och jag sa att det skulle nog gå bra.
Jag sneglade på Linda där hon satt med ena benet uppdraget på soffan, hon tog ett par klunkar ur vinglaset.
Det var sent och vi gjorde oss iordning.
Jag klev ut i den svala sommarnatten, klädd i trosor, T-shirt och med tandborstglaset i handen och tandborsten i munnen.
Jag kunde se Linda stå en bit bort, hennes vita linne och lyste i natten och hennes shorts smet åt runt hennes höfter.
Jag ställde mig lite vid sidan medan jag borstade tänderna.
Då Linda gled förbi mig frågade jag om det var okej om jag sov i hennes säng.
Hon strök bort en hårslinga från pannan och nickade, hennes blick tittade snabbt över min axel och bort i mörkret mot där hennes lillebror och mamma stod.
Vi såg varandra djupt i ögonen och hennes blick var svaret på mina tusen frågor .

Linda låg redan i sängen när jag tassade in i hennes rum, jag stängde dörren. Utanför fönstret var det mörkt och jag kunde höra ljud från dom andra i hennes familj.
För en sekund tvekade jag, men så kröp jag ner i sängen bredvid henne.
Hon låg på sidan med ryggen mot mig, hennes hår var så mjukt och hon luktade gott.
Jag lät min mun snudda vid hennes hals, hennes hud var så len, så varm och hon luktade solvarm kvinna.
”Vänd dig om,” viskade jag till henne och hon gjorde som jag bad.
Vi låg stilla en stund, hennes hand vilade på min höft, hon verkade lite osäker på vad hon skulle göra.
Mina läppar snuddade hennes, lite sökande, prövande, för att se…
Lindas läppar sökte mina och vi snuddade vid varandras läppar.
Det är underbart att kyssa en tjejs mjuka lite fuktiga läppar. Hennes tunga mötte min och vi kysstes.
För en sekund tänkte jag på hennes mamma och pappa, vad skulle dom säga om dom visste?

Vi låg så en stund. Försiktigt kysste vi varandra, Linda nyfiket, prövande och jag visste att det var första gången som hon kysste en annan kvinna.
Våra händer började smeka varandra, vi njöt av beröringen, hennes hud var så varm under mina händer och försiktigt strök jag henne över brösten, smekte henne och jag kunde höra hur hon drog efter andan och började att andas tyngre.
”Är det okej?” frågade jag, hon nickade till svar, hennes mjuka hand smekte mina bröst varsamt genom min T-shirt.
Jag var upphetsad nu, kåt, het, våt.
Lindas kyssar var djupare nu, hennes händer ivrigare att upptäcka min kropp, våra tungor slickade mer än kysstes.
Jag strök över hennes platta fasta mage, jag älskade hennes unga kropp.
Jag makade upp linnet över hennes bröst och med tunga och läppar lekte jag med hennes fasta uppnosiga bröst. Varma, lite hårda av upphetsning, hennes fingrar smekte runt mitt sköte, ett pekfinger letade sig in mellan mina svullna hala läppar och jag flämtade till svagt.

Det var varmt nu under täcket, jag drog det åt sidan, hennes kropp avtecknade sig mot lakanet.
Linnet uppdraget över hennes bröst, hennes händer smekte mig.
Mitt ena finger strök undan en hårslinga från hennes panna, hon kändes varm.
Hon var het, men inte av feber.
Jag drog av henne trosorna och Linda lyfte på stjärten för att hjälpa mig få av trosorna.
Jag drog dom nerför hennes långa smidiga ben, drog dom av hennes bara fötter.
Försiktigt kysste jag hennes fot, min tunga lekte lite med den sidenmjuka huden. Försiktigt drog jag tungan längs hennes fotsula, över den rynkiga skära huden. Jag kunde känna hur hon rös till då hon kände min tunga och jag kände mig stolt och upphetsad på samma gång. Jag visste att hon var het nu, lika upphetsad som jag. Hade någon kille gjort henne lika upphetsad förut, lika het? Min tunga gled mellan hennes tår och jag lät hennes stortå sakta försvinna in i min mun. Det här hade ingen kille gjort med henne förut, jag visste det. I halvdunklet kunde jag se hennes sköte, med sina små svullna blygdläppar. Gud vad jag ville ha henne! Jag ville krama henne, kyssa henne och visa henne hur skönt sex kunde vara. Jag drog hennes ben åt sidan, särade på dom och tittade ner mot hennes sköte.
Hon var rakad, bara en mörk strimma hår ovanför. Snart skulle jag slicka henne, älska med henne. Jag hörde hennes andhämtning i det lilla rummet, kunde känna hettan från hennes kropp, hennes kön.

Jag lutade mig framåt mellan hennes ben, hon var så len, så varm försiktigt strök jag med fingret i hennes sköte, kände hur våt hon var.
Jag kysste hennes lår sökte med tunga och läppar framåt och jag kunde höra henne hur hon flämtade till, hennes händer i mitt hår.
Min tunga gled över hennes varma lena hud, njöt av att känna hennes mjuka kropp, höra hennes andhämtning. Min tunga gled runt hennes kön utan att riktigt slicka henne, jag kände hur hon särade mer på benen. Försiktigt lät jag tungan snudda vid henne, leka mellan dom svullna våta läpparna, snudda vid hennes klitoris. Jag kunde höra hur hon flämtade till, gud hon njuter, tänkte jag stolt. Första gången som en annan kvinna slickar henne och hon njuter av det!
Jag tänkte på vad hennes familj skulle säga om dom visste vad som hände nu, hennes pappa, mamma... Vad skulle dom säga om dom visste att deras dotter hade sex precis just nu?
Tanken eggade mig, det var så förbjudet, så farligt, hon var ju så ung och jag så mycket äldre, jag borde inte...
Lindas höfter rörde sig lite under mig, hennes njutning fick min ömhet för henne att växa, min kåthet fick det att dunka i kroppen. Min tunga gled mjuk och bred från hennes hårlösa stjärtrosett och upp till hennes darrande lilla skära klitoris som var som en rosa hård pärla under min mjuka våta tungspetts. Försiktigt slickade jag med fjäderlätta tag runt den och jag kunde höra hur linda kvävde sina stönanden. Hon måste också tänka på att hennes föräldrar var bara en tunn vägg bort, risken fanns att dom skulle höra oss.


Jag hade fått av mig trosorna nu, kanske kände Linda att jag ville njuta, kanske ville hon pröva att slicka en annan kvinna. Men utan ett ord så la jag mig på sidan så att vi kom att 69:a varandra. Hennes mun var ivrig och het. Hennes tunga utforskade nyfiket mitt sköte och jag kände hur hon gjorde det skönt för mig. Vi njöt båda av att känna varm len hud mot varandra, hennes kropp var underbar mot min och jag tror att hon njöt lika mycket av att känna min kropp.
Jag låg underst nu och bara slickade henne, lyssnade på hennes flämtande djupa andning och njöt av att känna hennes mun, läppar tunga och fingrar. Det var som om vi inte kunde få nog av varandra, våran kåthet, våran lust. Mina händer slöt sig runt hennes fasta spänstiga stjärt, den kändes sval i mina händer och jag kramade hennes bak, drog isär kloten lite och kände hennes lilla fitta öppnas mer under min tunga. Gud så härligt det var! Alla tankar på hennes familj och den enorma risk vi tog var som bortblåst. Det enda som fanns nu var vi två.
Jag tittade upp mot hennes rynkiga lilla stjärthål, hon var säkert oskuld där, ingen kille hade trängt in där och jag stönade tyst över mina egna snuskiga fantasier. Fantasier som jag inte ber om ursäkt för att jag har. Jag böjde mig mer framåt och kysste henne där ömt, samtidigt brände det till i nacken, för mycket sol och för lite solskydd sa svedan, men jag struntade i det.
Jag kysste hennes bakre hål igen, innan jag lät tungan snudda vid den rynkiga huden.
Lindas läppar och tunga fick det att kittla och ila i mig, fortsatte hon så skulle jag...
En flämtning, eller snarare litet stön tvingade sig ut ur min mun och jag kände Linda fortsätta, herregud, första gången med en annan tjej och hon...
Jag lät min tunga smeka hennes rosett innan jag ville ge henne lite av den njutning som hon gav mig. Min tunga letade sig in mellan hennes våta svullna veck, hittade det jag sökte...
Våra kroppar var varma, heta och våta av svett, jag kunde känna hur det nästan snurrade i mitt huvud och hur det dunkade i kroppen av njutning och kåthet. Lindas sköte var som en solvarm mogen persika och jag slickade och njöt av att göra det skönare och skönare för den unga flickan, ända tills...
Det gick först för mig, en underbar härlig berusande orgasm. Men trots det ville jag att det skulle vara lika skönt för Linda. Jag kunde känna hur hon närmade sig, hennes andhämtning, hur hennes kropp blev varmare hennes fitta...


Efteråt låg hon flämtande på sängen vi kröp ihop i varandras armar och njöt av värmen från våra kroppar. Vi låg länge och kysstes och smekte varandra, jag var jättetörstig, men vågade inte gå ut och hämta vatten. Tänk om hennes föräldrar skulle vara vakna? Jag skulle inte klara av om dom var det. Men Linda fnissade lite åt mig, kanske tyckte hon att jag var lite larvig, det gick bra att älska med en tjej, men inte våga gå och hämta något att dricka. Hon drog på sig T-shirt och trosor och tassade barfota ut och hämtade både vatten och en öppnad flaska svalt vitt vin.
Vi drack båda och jag kysste henne, våra tungor möttes igen, svala av vinet med heta och krävande av ny kåthet och lusta. Nakna kramade vi varandra och jag kände att jag ville ha henne igen... och hon ville ha mig.


Det blev inte så mycket sömn den natten, solen hade gått upp då vi somnade helt utmattade.
Senare då vi vaknade så upptäckte jag att vi båda var helt nakna, men som tur var så var det ingen som gick in i rummet på morgonen. Det hände mer på den semestern... Men det kanske du förstod.



Torsdag

Hej

Idag är jag riktigt seg i kroppen. Jag somnade tidigt i morse och det hårda passet igår har tagit ut sin rätt. Jag har träningsvärk här och var och fortfarande ont i foten. På samma gång som jag har ett sug efter att åka och träna, har jag ett sug efter att bara sitta hemma och ta det lugnt. Jag tror att det senare alternativet vinner tillsammans med en joggintur om ett tag.
Först ska jag ha lite frulle kanske.. klockan kvart i 5. Lunch vid 20 och middag vid 03. Jag har verkligen bra mattider jag.

Ha en bra torsdag


01.00

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga men jag pallar fan inte. Plötsligt blev jag på så himla dåligt humör. Jag har ont i huvudet, vill bara sova och just nu känns allt väldigt värdelöst. Vad fan hände?

Jag gör ett nytt försök imorgon. Nu ska jag försöka sova. Det lär ta 7 timmar idag.

Godnatt


Dagens krubb


Sallad och film , yeey

Jag är hemma, nyduschad och heeeelt slut.
2 timmar och 40 minuter av hård träning. Nu ska jag avnjuta en hemmagjord ceasarsallad och en fillm. Efter det blir det fler inlägg.

Later


Julevent på Aveny


Onsdag

Hej

Jag vaknade för typ 20 minutr sen, vill säga 14.30, och ska snart sätta fart här. Först blir det mat sen ska jag packa ihop mina grejer och efter det kuta iväg till bussen. Jag får se hur länge jag orkar träna men jag satsar i alla fall på minst 1½ timme. Efter det antar jag att jag åker hem och sitter och bloggar och kollar på film, som vanligt.  
Jag ska i och för sej hiva iväg ett sms till Olivia, hon kanske vill ses senare.. hmm

Jusste fan, jag måste ju packa och flytta till mamma. Det skulle egentligen varit gjort för 14 dagar sen.

Hoppas ni får en bra onsdag 


Mardrömmar


Videoklippet från Halloween

På Halloween spelade jag in ett klipp som aldrig hamnade på bloggen, men här är det.
   
              

And others..

Some people are just damn lucky..





we♥it


Lookbook Inspiration


Makeupskola 40 minuter från mitt paradis

Jävlar vad taggad jag blev på att boka! Jag menar, vem vill inte lära sej att bli riktigt duktig på smink? Billigt var det också, och bäst av allt - Det är södra Spanien. Fuengirola mer bestämt. Tja det är inte min favoritplats, men det ligger bara 40 minuter ifrån mitt paradis! Damn vad jag vill åka!


Videoblogg


Dagens krubb


Today I'm wearing this

 

♣ Jeansleggings - Kappahl
♣ Linne - Vero moda
♣ Kofta - Cubus
♣ Ring pistol - Style by Tyra
♣ Ring ros - Indiska
♣ Ring kortlek - Cocoo
♣ Fjäderörhänge - Style by Tyra
♣ Uggs - Canada snow
♣ Kappa - H&M


Mötesdags

Nu är det dags att börja raida på lite. Om typ 20 minuter ska jag sticka hemifrån och här sitter jag i mina träningsbrallor.
På med andra kläder, på med smink, dags att lubba!

Later


No words


Tisdag

Hej

jag somnade ingen bra tid i alla fall.. det märker ni säkert, eftersom första inlägget kommer nu 14.45.
Egentligen skulle jag sticka iväg och träna om en kvart, men det är annat schema på tisdagar och jag ska in på ett möte 18.30 så det verkar inte som att det blir någon träning idag.  Jag får träna lite på egen hand när jag kommer hem istället.

Hoppas ni får en bra tisdag


Lägger mej tidigt

Nu är äntligen alla klipp från Spanien uppe. För er som verkligen tyckte att dom var roliga och tycker att det är synd att dom är slut, kan jag bara säga att det troligtvis kommer fler. Jag har inte rest färdigt än.
För er som har tyckt att det har varit pain in the ass att jag har hållt på med det ett tag, säger jag att det äntligen är över... ett tag i alla fall .

Nu är jag verkligen trött, min natt var ju inte precis den trevligaste så förhoppningsvis somnar jag direkt nu. Om jag somnr direkt har jag en chans att vrita tillbaka dygnet. Yeeey.

Håll tummarna för mej


Don't play that bullshit

Who decided that it's mean to hurt someone?
If I could be that person, I would say that you're doing someone a favour by hurting,
you're just making a person ready to face the real world, a bit stronger.


Skor





Damn vad jag vill ha dom här! Jag tror på riktigt att dom är ett av dom snyggaste paren jag någonsin sett! Jag tror baskemej att det är dags att börja tjäna lite pengar. Ni hittar dom på MMC

Dagens krubb


Min måndag gick som smort

Puh! Nu har jag landat i min soffa me te och lite snacks i form av ... falukorv. Hmm.. vette tusan hur jag tänkte där. haha

Jag är så himla glad just nu. Mötet gick suveränt och jag känner att jag kanske äntligen är på väg mot en vändning. Normalt hade man väl tackat gud för att man fått en chans, men jag vill tacka mej själv. Jag vill tacka mej själv för att jag inte gav upp trots att allt gick åt helvete. Det här kanske kan vara min chans att vända det. Jag vet inte än, men det återstår att se. Jag följer med tåget i alla fall.






På fredag och lördag kommer jag jobba lite på Aveny. För er som bor i Stockholm - kom dit och rocka loss med mej! Det kommer bli svinkul och jag är redan taggad.


På tricken

Hej
visst tusan försov jag mej idag, fast jag hade ställt 3 alarm.för att inte missa träningen i alla fall.
Om mitt möte inte ställs in medan jag tränar så ser mitt schema ut såhär: först träna, sen snabbt göra mej i ordning, sen till mötet och efter det hem och tjata om hur det gick.
Bra plan.
En station kvar, vi hörs sen.


06.00

Det kanske är en bra idé att försöka sova lite. 5 timmar kvar tills klockan ringer. Yeeeeey.
Jag ska göra mitt yttersta för att inte försova mej, men jag är rätt säker på att det kommer gå käpprätt åt fanders. Hej och hå

Vi hörs om några timmar


Spanien 2010 rullar mot sitt slut

Klockan är strax 6 på morgonen och jag har inte somnat än. Jag har inte ens försökt. Jag vill bli klar med Spanien 2011 så jag har suttit och laddat upp klipp större delen av kvällen. Jag har förstås inte suttit och rullat tummarna under tiden. Nej jag fick faktiskt se min Pirates of the Caribbean  och som ni ser har jag ju även uppdaterat lite. Ganska bra för att börja med att säga att jag inte har någon fantasi.

Vad gäller videoklippen så är jag på sluttampen. Igår (lördag) laddade jag upp fram till hela dag 13. Idag (söndag) har jag kirrat dag 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 och en del av 21. Endast 4 små klipp är kvar.

Om ni vill se dom nya, vilket är många, klicka då in på Spanien 2010 och scrolla ner. Där har ni alla klipp uppdelat dag för dag, precis som tidigare.

Jag ska försöka fixa dom sista klippen imorgon. Det vore skönt att få det här överstökat. Jag har lite svårt att riva upp resor jag hafts svårt att acceptera är över. Jag vill ha det som ett glatt minne, såklart, men just nu saknar jag det bara oerhört mycket. Det blir bra när det är klart, då kan jag gå tillbaka och minnas när jag känner att jag vill.

Just nu vill jag bara sova. Om några timmar ska jag upp för att träna. Det brukar väldigt sällan gå bra när jag inte har sovit ordentligt. Jag ska ju dessutom på det där mötet, om det inte ställs in under morgondagen, så jag får träna tidigare vilket innebär att jag måste upp tidigare. Det blir bra det här, jepp jepp.



Bäst och mindre bäst

Jag hittade ett riktigt fult + och - i min Spanien-mapp. Jag antar att det ska stå för bra och dåliga grejer med resan. Nu minns ju inte jag vad jag hade tänkt skriva då, men jag får helt enkelt tänka ut nu vad som kan ha varit tänkt då. Jag minns ju tillbaka endel nu när jag har sett massa klipp och bilder.


Att Emilia alltid lyckades säga                                 
det hon inte skulle säga på                                Festerna och ställena
film när jag hade pojkvän,
eftersom han troligtvis                                       Vin för 6 spänn
skulle se allt. 
                                                                          Att allt var så himla billigt
Att dom snygga norrmännen
var bögar.                                                        Karaokebaren

Att Bershka inte hade bättre                               Att Spanien vann VM
shopping när jag var där
                                                                          Alla äventyr
Sängarna!
speciellt den ena, vill sägam min                      Mickey mouse och snygga killar 
                                                                                på stranden
Den manliga strippan och alla andra
jobbiga killar                                                   Att jag fick extrema ryggproblem                    
                                                                      Att det var så nära till allt
Att man gick upp i vikt               
                                                                        Värmen såklart, sol och bad
Hade varit kul med lite fler svenskar                 
                                                                           Återigen, allt var så jävla kul!
Att vårat DM inte gick i mål      
Vi hade listan men sen tappade                              Vårat DM (drinkmästeskapen) EXTREME RUSH!!!
 bort den                                                    var sjuuuukt kul. Vissa av mina idéer är faktiskt bra
  
Att jag fick slänga min förpackning                           Alla minnen man har nu, alla bilder
med vin på flygplatsen, för att slippa                                      och roliga klipp
övervikt       
                                                                                  Hela resan var svinkul!
Martini de chocolate och                                     Skulle mer än gärna spola tillbaka tiden!!
Long island ice tea                         
                                                                                      Vad mer kan jag säga?
Att jag inte blev speciellt brun                 ingen kan förstå hur mycket jag älskade resan och 
                                                                 hur bra jag mådde när vi var där!                                                 
Att resan gick så fort 
                                                      

         

Predictable or not?

Did you really forget me that quickly?
so easily..

Or do you live in a lie?
easily deserved..


Skor




Snygga pumps i olika färger - ett par till varje tillfälle.
Alltså borde det räcka med dessa 5 par i skogarderoben.. hmm.. antar att bara min farsa håller med om det.
Ni hittar dom på Skonamig.

Vecka 13





Cm: 92
Träning: 3 timmar (på grund av återhämtning)
Vikt: 63 kg


Jag hoppas att det går bra imorgon!

Jag har haft en rätt seg helg faktiskt. Helg som brukar vara befrielse har nu blivit min största fruktan. Varannan helg är jag ute och partar och är glad och varannan helg sitter jag inomhus som ett annat murmeldjur. Nu ska jag säga något jag aldrig trodde att jag skulle säga: Som tur är är det måndag imorgon...

Ny vecka innebär att jag får en ny chans att träna bättre än jag gjorde förra veckan, äta bättre än jag gjorde förra veckan, planera in nya roliga saker och slutligen se fram emot helgens festligheter. Oboy!

Imorgon ska jag på ett jätteviktigt möte. Det är visserligen preliminärt, men jag hoppas att jag kan bocka av det imorgon.
Om det går bra ska jag förklara vad jag håller på med. Om mötet blir av blir det äntligen sista gången ni ser den här bilden.


Stuumpan svarar: Kissie

         
 
                                                      Vad tycker du om Kissie?

Svar: Jag tycker faktiskt ingenting om henne. Hon blev känd genom att provocera, ett mycket smart drag när man lever i en tid som denna.
Jag är ingen jätteaktiv läsare, för jag tycker egentligen inte att hennes blogg är speciellt bra då den bara handlar om hennes liv och hur bra det är, men jag kollar väl in ibland. Jag förstår väl till viss del varför folk intresserar sej för henne - hon uppdaterar ju mycket och gör det som alla andra vill göra men inte har råd med.
Men jag är rätt ointresserad av hennes liv faktiskt, då blir hennes blogg väldigt tam. Hon tipsar aldrig om något användbart, skriver nästan aldrig vart hon köper sina saker, jag tycker att hon har jättedålig klädsmak och inget av det hon skriver passar in på den typen av bloggar jag gillar. Och ni som läser min blogg vet ju hur mycket jag står för ärlighet. Hon ljuger ju väldigt mycket och det har jag rätt svårt för. Jag tycker att det är svagt att inte kunna ställa sej upp och säga: hej här är jag och jag ser ut såhär, jag är såhär, jag tycker såhär och det får ni acceptera. Sen ska man stå för det också. Det är en sak att säga det och en sak att hålla det. Hon snackar mycket men håller sällan något och det gillar inte riktigt jag.

Så, som sagt, som person tycker jag väl egentligen ingenting om henne. Det jag tycker är att hon har dålig klädsmak och värst av allt - hon tror att hon är rolig när hon ska dra skämt och spela allan, men hon är faktiskt inte det. Jag har sett något enstaka videoklipp när hon ska skämta, samt roliga bilder hon tar och det är inte alls kul. Hon har inte fått mej att skratta en enda gång. För mej förblir hon typ den fula ankungen som försöker bli något annat.
Nej, hon är inget för mej. Men jag slår vad om att hon är svingullig när man känner henne men hon är väldigt dålig på att vara rolig. Hon borde nog lära sej av mej.  (Jävlar vad jag tyckte, för att inte tycka så mycket - antar att jag inte vill bli missuppfattad)


Skor

    

Jag älskar silver och det är rätt konstigt att jag inte äger ett par skor i silver. Dom här fastnade jag för stenhårt. Jag tycker att dom är så snygga att jag till och med skulle kunna tänka mej att köpa även dom i guld, det beror troligtvis på silverkanterna.  Skorna är otroligt billiga och ni hittar dom här. Men låt er inte luras alltför mycket av priset. Jag vet hur taggad man blir på att beställa när man ser att pjucksen bara kostar 250 spänn, men tänk på att skorna är från USA. Utanför EU får man oftast betala tull och skatt, utöver det kommer frakten på en extra hög summa. Beställer man dessa skor får man betala en frakt på $55.
Mina tips är att söka lite på google, där finns det jättebra guider för tullkostnader och andra extrakostnader. Det tillkommer faktiskt en hel del har jag märkt. Jag testade nämligen en väldigt bra guide för att se.
Tänk också på att inte bli för ivrig när det står fri frakt - det gäller oftast bara i det egna landet. Utöver det brukar jag tänka att det kommer bli åtminstone dubbelt så dyrt som priset det stod när jag beställde - då slipper man en väldigt jobbig överraskning. Beställer man för 1000 kronor och det ska läggas på tull, skatt, frakt och importd.  tja får man nog lägga på en tusing till. Skorna i sej kostar 250, men i slutändan blir det inte 250, det kan jag lova.

16 veckor

Är man grym eller? Stenhårt nytt rekord.


Tredje advent

Jusste! Det är ju tredje advent idag. Den här gången glömde jag inte.. nästan.  Det kanske är dags för mej att börja fixa med julklappar. Även fast jag var otaggad är jag glad att jag hängde med mamma till Nacka forum igår. Jag lyckades nämligen fixa julklappar till 4 personer   Hade jag inte hängt med hade jag varit tvungen att springa ut den 23 december.

Det finns nog inget som slår förra året. Min brorsa och jag är rätt lika, men till skillnad från honom tar jag faktiskt tag i vissa saker tillslut. Min brorsa, däremot, hade inte köpt någon julklapp till farsan. Jag tror att han var den enda som var glömd men jag vet inte. Som tur var hade jag körkort då så på självaste julafton åkte vi iväg till Kista för att köpa en present åt pappa. Som pricken över i:et höll vi först på att köra av vägen i en jävligt skarp och hal kurva och sen råkade vi hamna i fel fil så vi tvingades köra heeeelt fel. Jag vette fan vart vi hamnade, men jag minns att det tog mer än tre gånger så lång tid att komma till Kista, som det normalt sätt gör.

Man ska inte jiddra med Jesus födelsedag, det har jag fattat nu.


Sexnovell

Deckartjejen och den laglöse
Författare: zanzibar
Källa: sexnovell.se


Den här novellen utspelar sig på sent 1950-tal och har återberättats till mig av min moster som det handlar om. Lillemor Hallin var nyss fyllda 18 år, hade efter realen gått en kort handelskurs på Hermods och utbildat sig till biträde med ekonomikompetens. Hon var oerhört vacker och kallades för stans Anita Ekberg för hennes bländande skönhets skull men också på grund av hennes väl tilltagna bröst och timglasfigur. Ännu fanns det ingen man i hennes liv och oskulden hade hon kvar. Visserligen var hon inte helt ovetande om vad som hände mellan två älskande. Hon hade hittat exemplar av herrtidningar i soprummet en gång och smugglat upp dem till sitt flickrum och tittat förhäxat på män som penetrerade kvinnor i alla möjliga akrobatiska ställningar. Hon förstod inte vad som hände men det var så blött mellan benen att hon var tvungen att byta underkläder efter att ha läst porrtidningen. En bild där en kvinna åt på manslemmen fångade speciellt hennes fascination. Hon kunde inte förstå hur man kunde det men kvinnorna på bilden bara log brett så… det måste ju vara gott… eller?!?

Hon hade skaffat egen lägenhet efter att fått jobb på järnaffären mitt över torget som ägdes av en kompis farsa. Han glodde ögonen ur sig från första dagen och hade alltid ärenden in till henne. Ibland kände hon det som om han klädde av henne med blicken. Hon visste inte hur hon skulle ställa sig till det, trots allt stod hon ju i tacksamhetsskuld till honom men oskulden var hennes biljett in eller ut ur staden. Sådana var tiderna och dubbelmoralen. Det man hade lust att göra var tvunget att ske utom synhåll för publik sedan kunde man gå in på högmässan i låtsad präktighet på söndagen.

Hon hade sitt blonda hår uppsatt i en yvig hästsvans baktill och hade ofta tvärrandiga blusar och tajta byxor med tennisskor nedtill som modet påbjöd då. Visserligen fick hon stå i en rock då hon jobbade på järnaffären. Många män såg till att ha ärenden dit, gifta som singlar, en del köpte bara bultar och muttrar i lösvikt för att ha ett skäl att beundra Lillemors behag. Men ägaren Alfred Lindström såg alltid till att köra ut dem efter uträttat ärende. Efter jobbet stod en ringlande kö av män som ville eskortera henne hem till porten och få den vanliga pussen på kinden som tack. Innanför stod Alfred och skar tänder, hela hans varelse brann av begär efter hennes oknullade sköte. Han var besatt av tanken av att vara den förste som besteg henne men det fanns komplikationer. Kom det ut på bygden skulle han bli ruinerad och få packa väskan och ge sig av för gott. Hans kuk stod som den aldrig gjort sedan hans ungdom på 40-talet då han knullat runt rejält på bygden och gjort sig ett namn som den främste älskaren i hela socknen. Men det var historia nu i tristessens era av hans liv där allt handlade om att ro in inkomsten till det blaserade vardagsknull han hade hemmavid. En brunett vid namn Gerd som lagt på sig rejält efter barnafödslarna och numer liknade en gumma trots sina 40 år. Alfred längtade så efter spänsten hos en ungfitta, att få klämma på ett par bröst som inte hängde som elefantöron.

Begärligt såg han henne vagga över torget till lägenheten bara stenkastet från sitt jobb. Hon fnittrade högljutt till kavaljerernas skämt. Alfreds glasögon immade igen av hans häftiga andhämtning. Måtte gud ge honom kraft att stå emot denna fas i hans liv. Så mycket stod på spel om han skulle göra något fel. Hans tankar var splittrade och virriga, hans räkenskaper i oreda för att han inte haft annat i tankarna är filmstjärnevackra Lillemor Hallin. Visserligen hade han kunnat låta henne ta hand om sifferexercisen då hon studerat ekonomi men troligtvis hade det slutat illa för dem bägge. Hemmavid var han mestadels irriterad och snäsig något som medförde att hans djupt olyckliga fru tryckte i sig ännu mer bakelser och gick upp mer i vikt. Ja, livet och tillvaron hade kunnat se bättre ut för familjen Lindström, mycket bättre… Men det är sånt här som händer när lustan knackar på oannonserad i människors liv, antingen blir det himmel och harmoni eller helvete och oreda…

Lillemor hade sysslat med konståkning och friidrott större delen av sitt liv. Det hade gett henne en angenämt sportig figur. Efter puberteten hade det börjat växa på alla håll och kanter. Mamma Britta undrade vem hon egentligen bråddes på i släkten då det inte fanns någon som var så generöst utformat av vår skapare. Vid sidan av idrottandet var hon medlem i en deckarklubb. Sedan barnsben hade hon fascinerats av Astrid Lindgrens Mästerdetektiv Blomqvist. Och faktiskt hade de löst en hel del mysterier som en förfalskarliga som nu tillbringade fem år på Långholmen för tilltaget att förfalska hundralappar i ett lokalt tryckeri. Sedan kofotsligan som brutit sig in i lönekontoret på bruket utanför stan. Deras omsorgsfulla och fyndiga arbete att med vanligt potatismjöl och gips kunna göra avgjutningar av fingeravtryck hade säkrat dem sex års fängelse i länsfängelset.

En av de som de förpassat bakom lås och bom, Janne Kofot, hade svurit vid sig att ge igen för gammal ost så fort han kom ut och han skulle precis mucka. Han hade sett deras bild i tidningens med alla hedersbetygelser och visste hur han skulle hämnas och i synnerhet på vem, den smartaste av dem, Lillemor. Han noterade belåtet och nöjsamt hur hon hade vuxit till sig och tiden i fängelset med åratals kvinnolöshet hade byggt upp en spermapropp av episka proportioner. Men han hade tänkt reservera den till en person, Lillemor Hallin. Vilken passande hämnd att göra henne på smällen och förnedra henne för livet! Det skulle passa henne som handen i handsken. Att sedan få tränga in i en tonårsfitta vore bara mums filibabba. Kuken reste sig i stram givakt vid bara tanken men fan heller att han tänkte runka av sig, nej detta hade han reserverat för en enda och fan vad han skulle knulla den donnan.

Han såg till att raka skägget som avslöjade honom och klippte sig så han såg ut som en rockstjärna. Han såg femton år yngre ut nu, en som vilken kvinna som helst lätt skulle falla för. Läderjackan med ”Elvis” sprejat i röd färg baktillutgjorde ett osvikligt intryck plus litet nitar och kedjor. Sedan på med Levingitarren på ryggen han fått av sin farbror som förgäves sökt få honom från brottets bana. Lira kunde Janne med bravur, det var enda sysslan han trivts med under straffarbetet med att knacka sten på kåken. Han hade räknat dagarna och bara haft en person i tanke som motiverat honom att göra armhävningar och situps för att bygga upp musklerna och formen… Lillemor Hallin. Han sprejade ”Little Johnny” utanpå dörren till den svarta Studebakern. Förmodligen hade han glömt att samma bil användes vid stöten som fick honom fängslad och att den cirkulerat runt i ortspressen en lång tid efteråt. Han tänkte väl att rocklogon skulle räcka som kamouflage. Han klappade bilen på motorhuven och sa:

– Vi ska på turné, Studis… det ska bli en succé den här gången. Sakta styrde han kosan mot Långviken, den gamla staden han lekt i som liten grabb innan de flyttade långt bort. Han njöt av hämndgirighet för varje kilometer som avverkades och ju närmre Långviken han kom. Med en rivare bromsade han in och sladdade runt på Långvikens torg. Han steg ut i sina myggjagare och såg sig om. Nu gällde det bara att ta reda på var jäntungdjäveln bodde. Klockan var trots allt bara tre på eftermiddagen. Snart var en skock av ungdomar vid bilen och beundrade åket och logon på sidan av dörren.

– Är du rockstjärna?! Frågade en av dem varpå hon blåste bubblor med tuggummit.

– De säger visst det, svarade han medan han med solbrillorna nedfällda tuggade på en tändsticka.

– Har du gjort någon hitsingel eller så?

– Inte än men det behövs inte, min talang talar för sig själv…
Ungdomarna glodde storögt och beundrande på honom. Han spanade i massan efter ansiktet han haft etsat i sin skalle under sex års tid men ingen stämde in på henne. Han plockade fram gitarren och drog av Lawdy Miss Clawdy och Jailhouse Rock så ungdomarna nära nog drattade på arslet av pur förvåning. Här fanns rena årsförbrukningen av fitta om han velat det men det var bara en fitta han tänkte hade i sinnet och den tänkte han straffknulla hänsynslöst.

På andra sidan torget stod Alfred och Lillmor och såg på tumultet. Det var inte ofta de hade påhälsning av någon celebritet i Långviken, på sin höjd var det när Harry Brandelius oavsiktligt råkat förirra sig hit och tagit en korv på korvkiosken nere vid bandyplan. Lillemor blev outhärdligt nyfiken och frågade Alfred om hon kunde gå ut och kolla in sångaren. Det hände ju så sällan något här.

– Okej, gå då men kom tillbaks sen. Han hade ju inte hjärta att neka flickebarnet någonting. Hon som stulit hans hjärta sen tidigare fick allt hon ville. Hon hade fått mer påök än någon innan henne och låg nu bland de högst betalda i affärens historia. Hon målade på tjockt med läppstift och gnuggade läpparna mot varann, sedan tog hon fram eyelinerpennan och bättrade på ögonfransarna och brynen. Sedan sprang hon ut. När Janne såg henne kände han ögonblickligen igen henne och stannade upp. Det brann värre än Roms förstörelse inom honom av lika delar hämndbegär och kåthet. När de andra tjejerna såg henne komma springande sa de uppgivet:

– Jaha, nu kommer Lillemor, nu kan vi lika gärna dra, jala mallgrodan tar hem hela spelet nu. Hon kom leende fram och såg med beundran i blicken på honom.

– Little Johnny, honom har jag aldrig ens hört talas om! Den svarta flyktbilen kände hon inte igen, hon var trots allt bara tolv då.

– Inte än, sa han med ett självsäkert flin på läpparna, men snart. Han ställde sig mitt emot henne där hon stödde sitt huvud med armbågen mot biltaket. Hon log sitt mest bländvita leende mot honom och han insåg hur hon utvecklats till rena änglauppenbarelsen under dessa år. Det gjorde hans plan så mycket mer begärlig. Hon var utsökt vacker, något man bara såg i tidningen Se och andra magasin. Hennes bröst såg ut att kämpa och brottas om utrymme där innanför blusen. De oskyldiga ögonen och putläpparna fick honom nästan att vilja suga sig fast vid dem ögonblickligen men han ställde sig i spjärn. Det minskade inte hans iver att statuera exempel men snarare blev det ett pålägg och en bonus. Kuken ställde sig på sniskan innanför Lee-jeansen.

– Kan ge dig en gratiskonsert om du vill men i så fall bara du och jag. Vill inte att de andra ska höra repertoaren ännu. Då får jag inga spelningar. Han log sitt värsta förförarflin.

– Nä, det förstås… men jag vet inte om jag kan nu…

– Ja, tyvärr måste jag snart dra vidare. Jag turnerar i länet nu men drar sedan vidare mot Uppland så vill du får du vackert göra det nu.

– V-V-Vänta, jag kan fråga min chef om jag kan ta ledigt resten av dan. Hon rusade iväg tvärs över torget och naturligtvis kunde inte Alfred neka henne, dessutom hade hon en skäppa med övertid att ta ut. Innan hon gick ut såg han henne i ögonen och lade en packe kondomer i hennes hand.

– Man vet aldrig, kan aldrig vara för säker, menar inget med det men är rädd om dig lilla livet.

– Du är alltid så snäll, Alfred! Sa hon och kysste honom på kinden. Gladare än Sola i Karlstad kom hon rusande mot Studebakern och slängde sig in. Med en rivstart for den iväg. Han frågade om någon badstrand de kunde tillbringa i avskildhet.

– Aborrviken, där är det ljuvligt just nu och inga mygg.

– Sure asså, Aborrviken blir det. Han såg ner på hennes snygga ben som stack utanför den vita kjolen med röda prickar på. Det här skulle bli ett sant nöje och en hämnd av rang. Väl nere plockade han ut gitarren och tog en filt från bagaget och en del godis han köpt på delikatessaffären på vägen till Långviken. Han korkade upp en vinare och hällde upp varsitt glas. Sedan sjöng han några Jerry Lee Lewis låtar. Lillemor applåderade förtjust.

– Du är bättre än Little Gerhard! Oj vad bra du sjunger!

– Gerhard är en klåpare jag spelar brallorna av när som helst. Beundran lyste i Lillemors ögon, hennes hjärta klappade häftigt innanför blusen. Det här var spänning på hög nivå. Han drog några Bill Haley nummer och litet Fats Domino plus massor av annat innan han lade gitarren åt sidan och stödde sig på armbågen i gräset.

– Och du då, Lillemor, vad har du för strängar på lyran? Han log snett och hennes hjärta hoppade upp i halsgropen på henne. Vad skulle hon imponera med, hon hade ju en rätt så alldaglig och nästan tråkig tillvaro där på järnaffären med Alfred som hela tiden läskade sig på henne.

– Tja… jag är med i en deckarklubb… och… vi har faktiskt fångat en del bovar vet du. Fast sist var jag inte så gammal, på sin höjd tretton när vi avslöjade den sista ligan.

– Du är en tjej som gillar äventyr, va? Sa han och log menande och snett på henne genom solbrillorna. Han liknade nästan Roy Orbinson där han låg. Hans hand rörde vid hennes fotled men stannade där. Hon ville dra bort foten men kunde inte. Hon förstod sig inte på sig själv nu, hon kände sig upphetsad och varm samtidigt som hon kände en växande rädsla krypa upp bakifrån. Det var någonting bekant med honom men hon kunde inte placera ansiktet någonstans. Blandningen av upphetsning och rädsla skapade en ny för henne obekant sensation som fick kårar av kåthet att rusa upp och nedför hennes ryggrad. Han fortsatte upp och smekte hennes fotled, hon log nervöst men lät honom fortsätta.

– Jag är ett äventyr för dig… nog en sån som din mamma skulle varna dig för men jag tror du är en äventyrerska som gillar spänning i livet. Han makade sig närmare henne och hon kände sig fullständigt värnlös som en pippi hypnotiserad av ormen innan han slukar den. Hans läppar möter hennes och den kyss hon får är det ljuvligaste hon upplevt. Hjärtat dunkar som en stånghammare. Han kysser henne på nytt och tar slutligen tag om hennes nacke, hans mun letar sig nedför hennes hals och nu jäklar pirrar det av elektricitet längs ryggraden och fortplantar sig ned till fittan som börjar sava. Hon känner hur det rinner ymnigt och börjar sippra ut ur troslinningen på henne. Hon söker få luft men hans tunga letar sig allt djupare in i hennes gom och virvlar runt hennes. Han kysser henne i halsgropen och slickar begärligt. Nu börjar han knäppa upp knapparna till blusen, hon inser vart detta ska sluta men förmår inte lägga i handbromsen och säga åt honom att sluta. Månader av läsande i porrtidningen har förberett henne på en stund som denna och i blusfickan har hon Alfreds kondomer. Kanske är stunden nu hon ska förlora oskulden och aspiranten är den bäste tänkbara, ett riktigt kanonexemplar till karl.

Snart lyfter han av henne blusen. De hjälps åt och så sitter hon där i behån vars band han börjar kavla åt sidan medan han kysser större ytor nu av hennes hals och bröstkorg. Stackars Lillemor är så kåt att hon knappt kommer ihåg vad hon heter. Han tar tag i hennes hand och för den till bulan av jeansen.

– Känn där! Det är någon som gärna vill hälsa på dig! Ta fram den du, du får det. Han drar ner gylfen och ut hoppar rena monsterkuken. Den är ådrig och ser ut som en vedklabb, grov och brunaktig med ett ilsket lysande lila ollon som ögat på en rymdvarelse. Hon stirrat förbluffat, så här stor hade hon aldrig trott de vara.

– Ta i den, den bits inte. Hon började med trevande och darriga fingrar att fumla sig fram.

– Så här, dra förhuden fram och åter. Han visade henne hur hon skulle göra och hon lydde villigt. Kuken var alldeles varm av blodströmningen och praktiskt taget stenhård. Janne kasade av sig jeansen och kalsongerna och låg bottomless på badstranden.

– Lek med den en stund medan jag befriar dig från den här, sa han och häktade upp behån bakifrån. Ut drösar de mäktigaste kvinnobröst han någonsin skådat. Tjejen är i klass med Anita Ekberg, riktiga maffapattar med stora bruna vårtgårdar och bröstvårtor som pekar ut som gevärskulor. Han smeker dem varsamt och ler, hämndens stund är inne och han har blivit rättvist belönad av rättvisans gudinna. Den här tänker han njuta av och det har han betalt med sex år av sin frihet för. Han föser henne bakåt och står länge och beundrar hennes supervackra ansikte inramat av ett lockigt hårsvall som ringlar sig i en cirkel runt hennes huvud där hon ligger mot sanden. Han knådar brösten och hon slänger med huvudet åt sidan. Hon stönar högljutt när han suger hennes bröstvårtor. Han ställer sig på hennes bröstkorg och gör något hon aldrig sett förut. Han lägger kuken mellan hennes bröst och klämmer åt sedan låter han den jucka mellan brösthalvorna. Han för hennes händer till brösten för att visa hur hon ska klämma ihop dem.

– Det här gjorde ni aldrig på deckarklubben, va? Säger han med ett flin. Kuken nuddar hennes läppar och hon ryggar tillbaks varje gång ända tills han sträcker sig längre och låter ollonet gnugga mot hennes läppstift och framtänderna.

– Uh, du jag vet inte hur man (gloff!)… kuken glider in i hennes mun och hon känner den salta smaken. Det var rätt gott ändå, precis som hon anade det skulle vara. Hon prövade suga och fick ett djupt stönande till bekräftelse. Hon sög litet till under kuksträngen med tungan och ett högre stönande kom. Slutligen började hon suga med upprepade intervaller.

– Så… duktig flicka… så gör man när man suger balle. Du kan det ju redan! Sug på du så får du snart en belöning. Känslan av triumf saknar ord och beskrivning för Janne. Ungjäveln som satte honom inom lås och bom låg nu och sög hans kuk som en jänta med en polkagrisklubba. Han njöt och sträckte sig snett bakom ryggen för att nå hennes trosor. Han fattade baksidan och ryckte menande för att hon skulle lyfta på baken så han fick av dem. Sedan förde han dem nedför ena benet sedan lät han dem hänga vid högra fotleden som en fotring. Medan hon trakterade hans kuk med allt större bravur letade han sig neråt magen till som han smekte i stora, vida cirklar. Den magen i vilken det snart skulle sprattla liv om han fick som han ville. Han skrockade nöjt för sig själv vid tanken. Vilken passande hämnd!

Hans fingrar letade sig ner till skåran som genast vek ut sig. Hon var redan sjöblöt och brisade villigt när hans fingrar letade sig in i köttrosen. Det var så skönt att han slutligen kom in i hennes mun och den satsen var inte nådig mannen! Han slungade iväg kaskader av sperma in i den intet ont anande Lillemors mun. När hon inte kunde svälja med täcktes hennes kinder och ögon av vitt kladd och luggen doppade av sperma. Så han njöt! Han tog en handduk som följde med matkorgen och torkade av det mesta. Sedan fattade han hennes händer, reste henne på fötter, drog av henne klänningen och hjälpte åt att häkta av henne nylonstrumporna. Han nickade i riktning mot sjön.

– Kom! Skrattande sprang de ner i vattnet och skvätte vatten och busade med varandra. Slutligen stod han framför henne och såg djupt in i de blå ögonen.

– Johnny… du… jag är ingen sån där flicka som lägger ut sig för vem som helst. Tro inte det… men jag tycker du är så speciell… så annorlunda på något sätt. Ändå känns det som om vi mötts förut, kan du förstå det?

– Det är nog så när man möter den man är menad för… det är ett igenkännande från första början.

– Johnny… du… jag har aldrig gjort… ”det”… du vet… vet inte hur det går till… dom säger det gör väldigt ont i början…

– Kan göra det men det beror hur hårdhänt mannen är. Det kan lika gärna inte märkas alls men det beror också hur spänd tjejen är. Är du mycket nervös? Lillemor nickade varpå han tryckte sig intill henne och kysste henne begärligt. Sedan ledde han henne in till stranden och lade sig på rygg. Han tecknade till henne att åter börja runka honom. När kuken åter stod som ett spett tecknade han åt henne att sätta sig grensle. Nervöst ställde hon sig bredbent, han fattade hennes höfter och ledde henne neråt härligheten. Skydd och kondomer hade hon helt glömt bort i stundens upphetsning. Janne styrde upp ollonet till mynningen där hon fick gnugga det. Lillemor savade som en fors av kåthet nu.

– Är det skönt? hon nickade och log nervöst. Nu är det du som bestämmer hur mycket du ska ta av mig, jag ligger bara här. Deras händer var inflätade i varandra, hennes röda nagellack lyste illrött när naglarna gröpte sig in i hans händers skinn. Hon sänkte sig ner litet… oh gud så skönt detta var!!! Hon gnuggade ollonet litet tills det nästan sögs in i hennes slida av sig självt. Hon var så förvånad av lättheten med vilken han kom in. Han hjälpte till att jucka litet och hon tog för sig alltmer av hans köttpåle. Aldrig hade hon tidigare upplevt de känsloyttringar som flödade genom hennes sinne just nu. Det var en känsla av fullkomning och fulländning, bättre kunde det aldrig bli helt enkelt. Hon kände av mödomskransen men lät ollonet gnugga länge några gånger och när de var förbi sved det bara litet. Den smärtan försvann ganska snabb och ersattes av obeskrivlig njutning. Det flimrade i hennes sinne av underbara förnimmelser och sinnesintryck, det var som om hon kände sig helt tyngdlös.

Hennes lår var stenhårda nu och hon gungade allt djupare nu och satte sig slutligen helt och hållet med lemmen i sin fullaste längd. Han fyllde ut varenda millimeter av hennes nysprättade fitta. Det här var något hon inte hade gjort för sista gången, det var hon förvissad om. Det har var så skönt, så skönt, så skönt att maken inte fanns till njutning. Hon slöt ögonen och såg blommande fält framför sig och tyckte sig förnimma fågelkvitter i fjärran. Allt var bara frid och harmoni. Hans kuk var så stor, så stor, så stor… åh vad go den kändes… så varm och skön därinne. Hon höjde på bäckenet och sänkte sig sedan igen, svedan var borta. Hon fortsatte göra så tills de hade en skön rytm. Hela tiden berömde han hennes stora bröst, hur snygg och skön hon var, den här killen ville hon aldrig mista den saken var klar. Var gång hon sänkte sig gick som stötar genom hennes varelse det flimrade för ögonen, så skönt var det. När han började pilla på hennes klitoris svartnade det totalt och det kändes som om någonting bara sprack inuti henne och någonting vällde ur henne. Hon skakade och skakade och det gick rysning efter rysning igenom henne, ville aldrig sluta. Hela kroppen skälvde nästan spasmatiskt och hon ville aldrig sluta darra. Hon kved halvhögt medan tårarna trängde fram sökte sig nedför hennes kinder. Läpparna darrade medan skakningarna aldrig tycktes vilja bedarra. Efteråt kände hon en outsäglig frid och harmoni som om alla spänningar som byggts upp under åren bara dragit iväg som ett skott.

Han reser sig upp och lägger sig på henne. Kysser hennes läppar ivrigt och de möts i en kyss som helt tar andan ur henne sedan känner hon hur han börjar fara ut och in i henne i en aldrig tidigare känd intensitet. Han juckar snart som en furie och de förnimmelser och intryck som fortplantar sig i henne sinne är som att spela upp en film i dubbel hastighet, allt bara flimrar förbi. Hon känner ömsom nästan panikkänslor och ömsom halvvägs på väg in i paradiset. Hon känner hur han blir allt grövre ju häftigare han håller på. När han slutligen stannar upp är han dubbelt så tjock. Han ler triumferande och säger ett ”Tack” sedan sluter han ögonen och det blir alldeles varmt inne i henne… hon försvinner in i ett töcken medan fittan krampar ihop sig och hon kommer igen.

En stund senare börjar han på nytt och snart är han uppe i samma helvetiska tempo som nästan suger musten i henne och slutligen samma varma känsla där inne när han tömmer sin säd i henne. Då blir hon varse! Faan!! Jag glömde ju skyddet! Helvetes, jävla skit!! Ångesten kommer över henne i ett svep nu. Hon vet inte hur många gånger han hunnit tömma sig i henne men någon gång måste han ha träffat rätt. Han lyckas ljuga i henne att det krävs många gånger innan man blir gravid och får henne slutligen också att lägga sig på motorhuven så han får ta henne bakifrån. Innan han tömmer sig plockar han fram ett gammalt nummer av ortstidningen, daterat sex år tillbaks och lägger den framför hennes ögon. Hon känner igen artikeln men är helt frågande till det hela.

– Känner du igen den här artikeln? Hon nickar. Känner du igen killen till höger på bilden och bild nummer fyra nere till vänster?

– Ja… uhnn… det är Janne Kofot som vi satte fast för sex år sedan… hurså?

– Det är han som knullat dig idag… (uhnnnnaaagghhh!!) han sätter iväg den sista monstersatsen i henne medan han håller fast hennes höfter. Aldrig har Lillemor känt sig så rädd och panikslagen från vettet rent av. Hon har knullat en inbrottstjuv och rånare. En brottsling fick äran att deflorera henne, samme brottsling hon själv satt fast tidigare och känt sådan stolthet över. Hans hånskratt ljuder högt över sjön ackompanjerat av hennes skrik på hjälp. Efteråt sliter hon sig ur hans grepp, samlar ihop kläderna medan hon panikslaget ser på honom och springer iväg med skorna i händerna. Janne Kofot drar iväg med en rivstart. Aldrig har han känt sig så nöjd förut. Inte går hans att spåra heller då han bytt både för och efternamn. Hela vägen hem känner han ett rus av triumf. Väl hemma drar han i sig en hela renat och somnar mycket belåten på kökssoffan.

Lillemor får lift av en vän till mamma och släpps av utanför järnaffären som just håller på att stänga. Gråtande rusar hon in till Alfred. Hon förklarar under tårar hur hon blivit lurad på sin mödom och gett det finaste hon har till en brottsling och rånare. Alfred kan inte dölja sin upphetsning över hela scenariot samtidigt som han söker verka sympatisk och medlidsam.

– Ska du berätta det här för mamma eller någon annan då? Hon skakar nekande på huvudet. Jamen då är det bara en sak som återstår. Hon tittar frågande upp mot honom. Mera! Han går mot henne och kramar om henne medan hans händer letar sig ner till det nyknullade skötet. Han kör in tre fingrar och juckar ut och in. Han kysser de läppar han så länge längtat efter att få omsluta. Han formligen sliter av henne klänningen och slickar hungrigt hennes fitta till både tre och fyra orgasmer ytterligare. Slutligen lägger han henne på vedlåren mot väggen som vetter mot bakgården. Han halar fram sin dragg och visar stolt hur erigerad den är för henne. Lillemor har redan kapitulerat, hon har redan gjort det, vad som sker nu spelar ingen roll känner hon. Han har ju suktat efter henne så länge, låt honom få det han vill ha. Alfred juckar henne som en vilde, kuken far in och ut ur hennes våta fitta som en pistong och när han kommer formligen väller det sperma ur hennes ungfitta i massor. Han fortsätter en andra, tredje, fjärde, femte och sjätte gång och tar henne från alla tänkbara vinklar och vrår. Inte förrän frun ringer vid halv tio tiden på kvällen och undrar vart han tagit vägen släpper han hem den milt sagt genomknullade och mörbultade Lillemor.

Veckan därpå upplöste hon deckarklubben med förklaringen att den var en miss från första början. Lillemor blev gravid och födde fram en välskapt pojke på 4½ kilo nio månader efter intermezzot. Hon trodde själv att det var Janne kofot som var fadern men nog tycker jag att min kusin påminner om Alfred på de bilder jag sett av honom. Det gick bra sedan för Lillemor trots att hon fick flytta ifrån stan några år och inte kom tillbaks förrän Alfred dött och testamenterat järnaffären till henne rubb och stubb samt ett väl tilltaget bankkonto som hon reder sig fortfarande på. Hennes sexuella aptit var det trots detta inget fel på och det ryktades länge att om man skulle ha vidunderligt sex så var Lillemor den man skulle sätta på. Enough said.



Exakt som när man var liten.. fast porrigare

                 

Läs sexnoveller tillsammans. Typiskt för sexnoveller är att dom får igång våra fantasier. Eftersom novellerna i sej ofta bygger fantasier är det på något sätt lättare att acceptera sina egna. Den delen är förstås till största delen omedveten. Men precis som mycket inom sex, kan man ibland ha svårt att acceptera att man är på ett visst sätt. Har man en väldigt annorlunda fetisch till exempel, kan man ofta se sej själv som onormal. Genom att läsa om andras fantasier kan man i många fall våga ta sina egna ett steg till.

Läs noveller tillsammans med någon och dra ut varandras fantasier. Der blir inte bara grymt hett, det blir också jävligt bra sex. Högläsning kan väl kännas lite töntigt, så hitta er egen stil.

Lookbook Inspiration


Söndags-mood

Det märks att det är söndag. Jag är extra seg, vet inte vad jag ska blogga om och är hungrig hela tiden.
Desstuom har jag ett himla sug att se Pirates of the Caribbean, men skivan har sprungit iväg . Jag har i och för sej 2:an och 3:an nerladdat, men det är ju inte samma sak.

Fan vad hungrig jag blev nu.. lite choklad skulle inte vara helt fel heller..

Jorå, visst tusan är det söndag.


Rea på Bubbleroom!




Försov mej

FAAAAAAAAAAAAN

Hej förresten.

Men faaaaan, är så jävla sur på mej själv. Jag försov mej och vaknade med ett ryck prick 12.55 - 15 minuter innan mitt pass skulle varit slut. Jävlar vad jag har tränat dåligt den här veckan, är verkligen besviken på mej själv.
Jag var så inställd på att träna idag.  

Samtidigt har jag hört att jag borde vila, eftersom jag mår som jag mår inuti kroppen - men det kan ju ta hur lång tid som helst innan jag mår bra igen. Jag får helt enkelt träna hemma idag och göra ett nytt försök imorgon. Fan vad irriterande!

Ha en bra söndag


03.00

Mr N gick precis och jag ska snart gå och lägga mej. Han kom förbi för typ 2-3 timmar sen och vi kollade på film och som vanligt tvingade han mej att klia honom på ryggen, båda armarna och båda benen. Man har inte mycket till naglar kvar när man är klar med honom, kan jag säga.

Jag är ledsen att uppdateringen är så kass nu när jag håller på att uppdatera resorna. Men till mångas stora glädje kan jag meddela att jag nu har lagt upp 7 nya klipp från Spanien 2010. Nu kan ni gå in och kolla klippen från dag 10, 11, 12 och 13.

Enjoy!

Själv ska jag sova några timmar innan träningen och sen får vi se vad jag gör. Min plan var att avböja alla planer jag hade, men istället har jag nu dubbelbokat åt alla möjliga håll.. det känns som att jag failade big time.

Sleep tight


Today I'm wearing this

Nu har jag visserligen tagit av mej det..

Jag vet att bilderna suger, det blir bättre när jag har en riktig kamera sen.



♥ Jeansleggings - Kappahl
♥ Linne - Vero moda
♥ Skjorta - Bonprix
♥ Skärp - New Yorker
♥ Uggs - Canada snow
♥ Örhängen - Gina
♥ Diadem med fjädrar - Style by Tyra
♥ Ring vädur - Cocoo
♥ Ring ros - Indiska
♥ Ring blomma - Gina
♥ Tumring - Cocoo


Lördag kväll

Jag kom hem för några timmar sen. Sen dess har jag kollat på en film, fiaxa lite med photoshop och youtube är i full gång med att ladda upp klipp.
Jag kan bara säga att jag är sjuuukt uttråkad. Att sitta hemma helt ensam, nykter, är inte alls kul. Speciellt inte två dagar i rad. Kan ni fatta att jag gör det här varannan helg?! Fast lördagar har jag i alla fall spenderat med mamma hittills.
Varför måste alla supa hela tiden? Finns det ingen som vill göra något annat som omväxling? Är det bara jag som är impulsiv och gillar att göra olika saker.

Här vilar Tönt Jönsson
1992 - 2019
levde sitt liv till 50% i ren fylla.

Sweeeet!

Nej, förbaskat irriterande. Det är tur att jag i alla fall har mina intressen och snart börjar jag väl jobba och däremellan finns det faktiskt tid för att göra saker med folk som inte dricker och att dricka själv, jag borde inte klaga. Men jag antar att det är ångesten över att sitta hemma ensam en lördagkväll som skriker.



Middag med mamma blev sallad.. såklart, vad annars?

Lördag

Hej

Just nu sitter jag i bilen på G till Nacka forum. Jag har ont i huvudet, är sjukt otaggad och fattar inte varför jag gick med på det här. Förmodligen mest för att slippa farsans tjat om att jag bara sitter inne och kollar på film. Istället fick jag en jävla massa tjafs med morsan och efter en timme vill jag nu bara komma ifrån henne. Vette fan vad som är värst.

Hoppas ni får en bättre lördag

06.00

Klockan är 6 om tio minuter. Snacka om lyckad nattssömn. Nu ska jag försöka sova, fast jag är inte riktigt trött än men jag ska göra ett försök i alla fall. Jag ska ställa klockan på typ 11.30 och när den ringer måste jag upp, annars kommer jag vrida dygnet ännu mer.

Om några timmar ska jag upp och träffa mamma. Vi ska förmodligen till Nacka forum och handla julklappar och typ käka lunch. Förlåt men blää, jag gillar verkligen inte att köpa julklappar. Tycker inte det är speciellt mysigt att leta efter saker. En present ska man köpa om man hittar något som uppenbart ska ägas av någon man känner och inget annat. Det här är löjligt. Men men, jag ska fira min 20:e jul så jag antar att jag ska fira lite extra och inte klaga.

Later


Ett klipp från Spanien 2010

För er som gillar mina galna videoklipp kan jag meddela att jag ny fyllt på med 7 nya klipp under Spanien 2010. Den galna resan minns väl alla. Hahah. Det filmades gott och fortfarande, trots att det var 2010, har jag inte lagt upp alla klipp.
Jag trodde att jag hade gjort det men nu har jag märkt att jag inte har det så jag fortsätter att ladda upp.

Som sagt, nu finns det 7 nya. Gå in på Spanien 2010 och scrolla ner till "dag 9" så har ni dom. Nästa gång laddar jag upp för dag 10.

Här är ett exempel.
  
          

Sorry, you're worth... nothing

If love was huge as the ocean
you would be the tiny little disgusting fish, dangerously afraid to be eaten by a shark.

You pretend to be afraid of being eaten by a shark,
but the real fear is that nobody will care when it happens and afterwards nobody will remember you.


Lookbook Inspiration


Fyller på med resor

Nu har jag utökat min resekategori. Herregud säger jag bara! Vilket jälva jobb. Jag är helt matt och har absolut ingen lust att blogga mer. Jag har gått igenom varenda månad från mars 2007 till augusti 2010 och nu pallar jag inte mer!
Jag råkade veta om en liten tripp till Västkusten i somras också, så jag fixade in den med men alla mina vinterresor finns inte med. Det beror troligtvis på att jag inte har bloggat så mycket om mina resor, så dom är väldigt svåra att hitta. Men jag har åkt bräda varje år sen jag börjde blogga så det finns säkert nämnt här och var.

Jag vet att klockan är över 2 men nu behöver jag relaxa lite känner jag. Det är var betydligt jobbigare än jag trodde!

Vad sägs om en film? hmm.. kanske det.. eller... aamen självklart polarn!



En utomordentligt vacker bild på mej från januari 2011

Resan var helt enkelt grym

När jag kom hem skrev jag det här inlägget:

Why do all good things come to an end?
augusti 2007

För några timmar sen kom jag hem från England, jävlar vad jag saknar stället. Det var nog tre av dom bästa veckorna i hela mitt fucking liv.

Jag grät mest av alla igår kväll. Alla trodde att jag grät för att jag skulle sakna dom men egentligen grät jag nog mest för vad som väntade på mej i Sverige. Jag mins 8:an som ett stort svart hål av sorg, saknad och längtan efter det onåbara. Men det onåbara nådde jag i England. Känslan av att ha kompisar och att tillhöra ett visst gäng av folk man gillar är inte dum. Fan vad kul vi hade.

Språkresa är verkligen rekomenderat från min sida. Där mötte jag de mest underbara människorna och på 3 veckor har jag inte hört ett enda kränkande ord. Det är ju annat än vad man kan säga om alla jävla ruttna svenskar som sitter framför datorerna på kvällarna och tror att dom är sjukt coola för att dom klickar fram någons blogg och skriver en kommentar som är helt onödig och som inte alls borde vara där.

VARFÖR?
shiiiiiiat vad kul liv dom måste ha som gör sånt... OMG VAD JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ DOM!!!!!!!

Det är för sånna som er jag tänker bli polis, ni behöver HJÄLP och dom kommer ni inte ur själva.

Hastings 2007 är ett minne för livet och alla underbara människor som jag träffade där har verkligen stärkt mitt självförtroende

Biggy loves till My, Martina, Linda, Moa, Emelie, Rosanna, Oskar, Elisa, David, Maja, Jonte, Linn, Max, Coffe, Amanda, Michelle, Lina, Sophia, Anton och Karolina.
hehe resten av folket var väl helt okej......

nu ska jag gå och kolla på en film eller något tror jag

Tomorrow



Man kan se gott om språkskillnader vad gäller då och nu. Mycket har förändrats sen ess men om man läser den näst sista raden vet man exakt vem det är som skriver. Haha. Typiskt mej!

Hur som helst, bilderna jag har lagt upp nu är säkert bara en tiondel av alla som togs. I mina två mappar har jag ca. 1000 bilder. Jag vet inte hur många jag har lagt upp nu, men det får räcka för ett tag. Här är i all fall två sista bilder från sista kvällen.






Sista dygnet

När sista kvällen kom var vi först ute på disco allihop. Några svängde sen av till ett casino och några till något annat. Jag minns inte riktigt vad jag gjorde, men jag sprang nog runt en hel del. Väl tillbaka i huset bestämde sej jag och Linn för att sova i samma säng. Jag skulle till Stockholm och hon skulle till Göteborg nästa dag. Mitt plan gick före hennes så jag skulle upp tidigare, men hon gick i alla fall upp med mej och käkade frukost och vinkade av mej. Vi grät typ när vi lämnade varandra.








Övriga bilder från England

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder bara. Eftersom det var 4 år sen jag var på den här resan har jag ju glömt det mesta. Eller, glömt har man ju inte, men det är svårt att återberätta vad man gjorde när med vem hur det gick och vem som sa vad. Ni fattar.

Jag får helt enkelt lägga upp bilder och sen får ni föreställa er hur jag kände mej just då.















































Jaa.. i varje grupp finns det ju såklart en outsider. Jag vet inte vad hon hette och enda gången man hörde henne prata var när hon bråkade med sin syrra. Hon deltog aldrig i utflykter, inte heller speciellt delaktigt på lektionerna. Snacka om att spendera sina 15000 väl.



En dag i London

Jag bodde i Hastings, men under mina 3 veckor i England spenderade vi definitivt inte all tid där. Vi reste en hel del faktiskt. Från Hastings till Brighton, Cambridge tror jag, Eastbourne och självklart huvudstaden London.

Nu ska jag visa lite pix och berätta lite om hur det var att åka till London för första gången som gående inidivd.

Till att börja med minns jag att tanten vi bodde hos varnade mej och Linn genom att säga:
- Be prepaird, so many students get back telling me, with theri faces like ooooh, it's so huge.
Yeah there are more than a million people in London, so that's a lot of people.

Jag och Linn tittade på varandra och sen på tanten och ba: ååååh...
Jag visste inte om jag skulle kunna hålla mej för skratt. Alltså, Stockholm hade en miljon människor då. Snacka om att kärringen hade dålig koll på sin huvudstad.

Men min tant var lite speciell. Det bästa var att hon nästan aldrig var hemma. För det första jobbade hon på en bondgård och när hon inte var där speed-datade hon. Jag kommer aldrig glömma när hon kom hem och var så frustrerad över att hon inte längre fick vara med i 35-45gruppen. Hon föredrog killar i 38-årsåldern, själv var hon 56 tror jag. Fast hon såg ut att vara långt över 60, det enda som saknades till hennes häxutseende var vårtor. I övrigt var hennes hår äckligt och stripigt, hon hade alltid påsar under ögonen, märkliga rynkor, trötta ögon, trist hållning, fula former och ärlig talat ingenting på rätt plats. Stackare.

Anyway, nu ska jag visa hur det såg ut i London när jag var där.






Piccadilly circus


London eye


Det var tydligen olagligt att sälja grejer mitt på gatan i London.. nääähää.. Stackars gubben.


Polisen beslagtog det mesta men lät honom behålla...


.. Det här, schyrra!




Big Ben


Buckingham palace. Det ryktades såklart att drottningen var där samtidigt som vi var det.


Utanför slottet är det många som reser ett tält. Jag vet inte om det det beror på att dom hoppas att se drottningen eller vad det kan vara, men det är det som känns mest rimligt. Om inte annat för att dom är hemlösa och hoppas få skydd av alla 1000-tals vakter runt slottet, om något skulle hända. Who knows?

Efter att ha sett allt som man borde se i London fick vi gå själva och shoppa. Jag köpte en del prylar och jag tror att jag har det mesta kvar. Min absoluta favoritaffär blev helt klart 99pence-store. Man kunde kama hem riktiga kap för 14 kronor.

London är helt klart en stad man ska besöka om man inte varit där.

Plugget

Efter att våran första lärare hade blivit kickad minns jag att vi fick en as rolig lärare. Alla älskade honom, men tyvärr kunde han bara stanna i 3 dagar för sen skulle han resa bort någonstans. Efter det fick vi en spillevink som såg ut att blivit upplockad på närmsta pub en halvtimme innan lektionens start. Till att börja med sov han hela lektionerna, sen fattade han inte vad han skulle göra och i övrigt var han inte speciellt duktig på att jobba med människor. Han var riktigt skum faktiskt. Som tur var, var resan över ganska snart så STS slapp se över vad som skulle göra.





2 bilder på den klockrena läraren! Jävla vad kul vi hade med honom!

Här är lite andra bilder från plugget.







Man fick alltid samma matlåda, varje dag. Vissa hade värsta lyxlådan och vissa tyckte man riktigt synd om. Jag hade tur och låg någonstans i mitten. Jag och Linn fick varje dag i 3 veckor varisn sladdrig dubbelmacka (inte speciellt god och med konsistens som en disktrasa), en halvskum juice, en frukt eller chokladbit och en chipspåse.
Chipspåsarna byttes hej vilt i klassen, eftersom det var olika smaker varje dag. Den där chipspåsen är obligatorisk i en matlåda i England, det kommer man helt enkelt inte ifrån. Dessvärre kom jag inte heller ifrån den där äckliga dubbelmackan. För varje dag som gick blev den bara mer och mer motbjudande. Men man blev lite bättre till mods när man såg vad vissa av dom andra tryckte i sej.


Min roommate

Nu tänkte jag lägga upp några bilder som är tagna i mitt och Linns rum. Vi hade alltid massa skumt för oss. Jag tror att bilderna säger rätt mycket för sej själva men om inte annat kan jag ju säga att vi alltid hade grymt kul tillsammans. Jag umgicks till en början med tjejerna från planet - Linda, My, Martina och Emelie - och den ensamma tjejen från Arlanda - Moa.

Men efter ett tag kom jag ifrån dom och umgicks då istället med min roomie - Linn - och dom hon umgicks med - Linnea, Elisa , Amanda, Rosanna och Maja.

Självklart umgicks man en del med killarna också.






















Stranden

Hade man ingen bättre för sej- varför inte gå och bada eller bara ligga på stranden och käka maltesers?























En dag i England

Varje morgon när jag och Linn vaknade gjorde vi oss i ordning, käkade fukost och av någon anledning missade vi alltid bussen till plugget.
Första dagen i plugget gjorde man en diagnos, och efter det delades man upp i två grupper utifrån sina sråkkunskaper.
Den gruppen med bättre engelskakunskaper fick en lärare från England och den andra gruppen fick våran svenska gruppledare.
Jag kommer aldrig glömma våran engelskalärare, han var ju även med på utflykterna så man fick mer än nog av honom.



Vi hade honom väldigt länge men tillslut blev vi av med honom. När vi berättade för kursledaren vad han pysslade med fick han nog sparken, men enligt kursledaren avgick han själv. Jag har ingen aning om hur det låg till men när man har en klass bestående av 30 svenskar är det kanske inte så passande att favorituttrycket är "Fuck Sweden".

Efter plugget gjorde vi alltid utflykter. Först en utflykt och sen gick man hem för att äta middag och efter middagen drog man ut för nästa jippo. Oftast var det inte två stora saker på en dag, utan man gick kanske till ett akvarium först och på kvällen spelade vi kanske fotboll i Alexandra park.

När vi kom till Hastings fick vi ett schema över alla utflykter vi skulle göra. Det var inte många dagar man hade ledigt kan jag säga, men trots det hade man tid att shpppa, fika, göra hennatatueringar, springa omkring, ragga på engelska killar och så vidare. På helgen gick man på disco, på dagen låg man på stranden. Det var fullt upp hela tiden. Här är lite bilder från jippon vi gjorde.


















































































Tacos is comin' up

Tar ett break och går och lagar lite mat. Tacos får det bli.  Mums!!

Efter det fortsätter jag med lite om England och sen blir det lite andra inlägg också. För er som inte går ut och festa ikväll - ni kommer ha full upp.


Första dagen i England

Dagen då jag åkte, det måste ha varit någon gång i början av andra veckan i juli... typ.

Jag och pappa åkte till Arlanda, jag var smått nervös eftersom jag inte visste om jag skulle vara den enda som åkte ensam. Han följde med in och vi letade upp gänget. Där stod en gruppledare - en blond tjej runt 26- med ett gäng ungdomar. Det första jag såg var 4 tjejer, i min ålder, som stod tillsammans. Sen såg jag två killar med asiatiskt ursprung och jag tror också att jag såg en tjej stå där ensam.
Pappa gled snabbt in och började snacka med alla, själv var jag väl lite blyg.

När vi gick mot incheckningen fick jag kontakt med den ensamma tjejen. Jag frågade om hon var ensam och hon svarade att hon var det. Jag sa att hon gärna fick hänga med mej om hon ville och hon pustade ut över att slippa vara den enda som var ensam.

På planet satt jag bredvid 2 av dom 4 tjejerna. Vi pratade lite, men jag fick känslan av att dom gärna höll sej för sej själva. Då andra sidan kunde jag inte se något problem med att jag skulle kunna vara med i den lilla gruppen.






När vi kom fram och tagit våra väskor väntade en lång resa från London till Hastings. Om jag inte minns helt fel tar resan 3 timmar.




i bussen träffade jag för första gången min rumskompis. Jag är sååå glad att det blev just hon. Jäklar vad kul vi två hade! Jag minns att tanten vi skulle bo hos hade ett jätteskumt namn. På mitt papper stod det hennes namn och Linn. Linn var alltså min rumskompis. Det var därför inte så svårt att ta reda på vem hon var, jag sa bara hennes namn lite väl högt i bussen och kollade vem som reagerade. Det visade sej att vi satt strax bredvid varandra.

Väl framm i Hastings började man bli nervös på riktigt. Jag var glad att jag i alla fall hade hittat min rumskompis, det hade till exempel inte Moa, stackaren som stod ensam på Arlanda.





Jag var nervös, Moa desto värre.

Det första som hände när vi kom fram till huset där vi skulle bo var att packa upp.. eller i mitt fall - slänga ut allt på golvet.
Eller som jag säger - att göra mej hemmastadgad. Inga konstigheter.





Hmm.. undrar varför jag har med mej mina träningsbrallor. Dom jag använder på kickboxningen är röda, svarta, gula och blåa. Och visst kan man skymta dom nere i vänstra hörnet. Dessutom ser det ut som ett "K" . K för KICKBOXING. Märkligt.

Hur som heslt packade vi upp, lärde känna varandra, snackade med tjejen som bodde där när vi kom, käkade en fet middag, drack cola till och chillade mer.



Efter det var det dags för en promenad för att lära känna området också.





Gick vi vilse?
Vad tror ni?

Jag är rätt säker på att vi fick en utskällning av våran host när vi kom tillbaka. Anledning: Vi hade varit ute längre än vad vi fick.. mycket längre.

På språkresa i England

Jag satt precis och kollade igenom bloggen lite och konctaterade för säkert 5:e gången att jag knappt nämnt min språkresa som jag var på för 4 år sen. Det är rätt märkligt, eftersom jag beskriver resan som en av dom bästa jag någonsin varit på.

Därför tänker jag skriva om det nu istället - 4 år försent.

Dels är det väl kul att kolla tillbaka lite på mej som 15-åring, men det är också suveränt för alla er som tänkt åka på språkresa och undrar lite om vad det innebär.

Till att börja med kan jag svara på några vanliga frågor:

Hjälp, jag har ingen att åka med kan man åka själv?
Självklart kan man åka själv. Jag fick mina första vänner på Arlanda och när vi satt i bussen från London till Hastings skaffade jag mej några till. Efter en halvtimme i England hade jag typ 6 nyfunna vänner och stormtrivdes. Dom flesta som åker på språkresa är sociala och tycker om att träffa nya människor - det är halva vitsen med det.

Hur mycket kostar det?
Det beror jättemycket på vart man åker någonstans. I mitt fall tror jag det kostade typ 15000 eller något. Men sen tillkommer eventuella kostnader. I mitt fall kunde man lägga på ett pluspaket till exempel. Pluspaketet inkluderade massa utflykter som man annars inte fick följa med på. Det kostade 80£ minns jag. Men man kan avgöra väldigt mycket själv hur mycket allt ska kosta, eftersom man kan lägga till saker.
Grundkostnaden går såklart inte att göra speciellt mycket åt.

Vad gör man på en språkresa?
Massor! Men även det varierar ju såklart. Det beror på vilket företag man reser med, och hur dom har lagt upp allt. Tanken är såklart att åka bort för att lära sej ett språk, men man sitter inte direkt och pluggar hela dagarna - tvärt om. Jag kommer berätta mer om det.

Vilket företag reste du med?
Jag reste med STS, ett annat populärt företag då var EF, men jag vet inte riktigt hur det är nu.

Vart kan man åka?
Det finns flera orter, men jag tror inte att alla företag åker till samma. När jag skulle välja kunde jag välja på några olika orter i England, Spanien, Frankrike, Tyskland, Malta och möjligtvis några till.

Hur bor man?
Det varierar också. Vissa orter har studentkorridor till exempel. Jag bodde hos en host family med en rumskompis från Sverige. Det var hur kul som helst. Tanten vi bodde hos hade också ett rum till där hon i börjande hade två fransmän och sen två tyskar. När vi kom delae vi rum med en spanjorska och efter det kom en fransyska. Jag minns att det blev stora problem när det visade sej att hon kunde tyska. Det sa vi förstås aldrig till killarna, det var svinkul att tjuvlyssna på vad dom snackade om.. Men förr eller senare kom det såklart fram. Host family är verkligen att rekommendera. Så småningom reser man kanske med en kompis och då är det suveränt att veta om att host family är ett alternativ till boende och hur det fungerar.

Hur mycket pluggar man?
Några timmar om dagen, jag tror att man var ledig på helger.

Finns det några nackdelar?
Ja, som 15 tycker man sjävklart att det var för stränga regler. Man fick inte dricka och bara röka om man hade föräldrars tillstånd, man skulle lyda sin host och följa dennes regler och så vidare. Men idag kan man ju förstå att det är rätt självklart. Hur ska företaget någonsin kunna anses seriöst om dom låter ungdomar göra vad dom vill?

Hur mycket av språket lär man sej egentligen?
Jag lärde mej två saker - "wheelchair trapped" (bound) och "commit suicide".
Men det var en enormt kul upplevelse och även om man inte lär sej så mycket språk, så lär man sej en himla massa  annat.


Sitter hemma och ugglar

Det blir nog en hel del boggande ikväll, om jag kommer på något att skriva.  Eftersom jag tvingar mej själv att sitta hemma och glo kan jag lika gärna blogga.
Det är svårt det här med att hitta på annat att göra. Det finns ju grejer, men inte hur mycket som helst. Det är ett faktum att det lättaste är att bara göra sej i ordning och sticka ut och kröka. Det är ju kul också, tyvärr inte speciellt hälsosamt framför allt inte när man försöker träna så mycket som jag försöker. Alkholen mosar det direkt.
Jag sitter hemma mycket emot min vilja, men jag tror att det kommer löna sej i längden och ibland finns det ju faktiskt folk som vill göra något annat än att kröka. Det är inte speciellt ofta visserligen, men ibland. Om inte annat får man hänga med mammsen. Tyvärr skulle hon jobba ikväll, men kanske svänger förbi där senare för att låna hennes symaskin- jag har ju en del kläder att sy in som ni vet.


Fredag

Hej

Idag såg jag ingen direkt anledning att gå upp, så jag sov, vaknade, sov och vaknade fram till klockan 14.00. Nu kan jag glömma sömn innan 09.00 imorgon. Det går framåt det här.

Jag vette tusan vad mer jag ska skriva. Jag ska vara hemma och ta det lugnt idag, förmodligen hela helgen. Alla man känner är ju så jävla tråkiga så dom ska bara ut och dricka hela tiden. Själv har jag tröttnat på det. Varannan helg funkar fint, sen vill man göra något annat - men det verkar jag vara ensam om.

Hoppas ni får en bra fredag

        


Snabb update

Jusste.. jag skulle ju sova.

Det blev lite bloggfix istället. Jag är inte helt klart, men jag lyckas inte fixa det lilla som är kvar. Så vad har jag gjort? Njae, bara fixat lite med kategorierna.

Nu ska jag sova

Godnatt

Jag känner att fantasin har dött ut fullständigt. På ett sätt blir min blogg roligare och roligare för varje dag, men på ett sätt blir den tråkigare. Jag ska försöka jobba på det.
Men först ska jag försöka sova... om ett tag i alla fall. Jag stänger i alla fall fabriken redan nu.

Godnatt


Lookbook Inspiration


Blev sextips plötsligt sexideal?

Jag fick precis ett slag i huvudet och började fundera på en grej. Om man har en partner blir man överöst med tips om massage, sexiga underkläder hit och dit, ställningar, platser - kort sagt hur mycket man ska knulla sönder varandra.
Jag blamar inte, jag är en av dom som tipsar om det.

Men jag började fundera på vart kärleken tar vägen i allt det. Ska ett förhållande baseras så hårt på sex? Man är väl tillsammans med den man är tillsammans med för att man har speciella känslor för den? Jag har hört ordet "kär". Det låter lite fjolligt, men är det inte det ordet man använder? Man älskar ju inte någon på en gång.

Alla dessa sextips, det är ju för fan som bantningsgrejer och skönhetsideal. Såhär ska det vara, kör på!
Plötsligt fanns det regler även för förhållanden. Om jag skulle ha en partner och vi strikt skulle följa alla sextips hit och dit, är jag rätt säker på att passionen och kärleken skulle dö ut.
Tänd ljus, massera varandra, upphetsande, ha sexiga underkläder bla bla bla det blir en jävla amerikans skitfilm av alltihop.

Vad hände med: Gå ut och ät middag på ett mysigt ställe, prata om allt, planera vad ni ska göra till sommaren, vad som helst, gå hem tillsammans hand i hand, sätt er i soffan och titta på en film, gå och lägger er, kyss varandra godnatt och SOV!
Måste man knulla hela tiden? Är det ett konstigt förhållande annars?
Jag fattar ingenting längre.

Hey! plötsligt har jag faktiskt en pojkvän. En ny varje vecka faktiskt. Vi har visserligen inga tända ljus, men vi knullar som om hans kuk skulle möta giljotinen dagen därpå och min fitta skulle möta en kristen sömmerska.

      

Fucking Åmål

Det gick inge vidare att träna. Jag klarade uppvärmningen och sen började jag köra lika hårt som vanligt och då kom smärtan tillbaka. En veckas vila hjälpte tydligen inte. Jag slapp sjukan den här gången, men nu funderar jag på vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Jag funderar på att försöka träna imorgon, trots smärtan. Har jag tur har jag ont på grund av att jag är otränad nu. Har jag otur förstör jag ännu mer om jag tränar. Yeeey, kul val.

Just nu sitter jag i alla fall med en kopp te och kollar på Fucking Åmål. Det är kul med lite nostalgi ibland, Plattådojorna och det typiska högstadiet. Jag hatar dock hur mycket jag känner igen mej i Agnes situation och hennes famil. Hon har inga vänner men världens bästa famil typ. Hennes farsa påminner väldigt mycket om min, fast min är roligare och inte lika fjollig.
Jag hatar att titta på henne och se mej själv. Mobbad, misslyckad, ful och jävligt ensam. Tabletter, rakhyvlar och den psykiska smärtan man febrilt försöker göra sej av med. Jepp, där har vi allt.
Det är tragiskt att det ska behöva vara så. Finns det någon som går igenom högstadiet utan ett enda ärr? Jag tror inte det.

Det finns två typer - Agnes och Elin.
Jag vet hur man mår om man är Agnes, men hur fan mår man om man vet att man terrade någon i flera år så hårt att den övervägde självmord. Hur mår man om man vet att man kunde släckt ett liv bara genom att vara den man är.

Sena spekulationer.

Vem var du i högstadiet?


Träna

Nu ska jag fixa lite mat här och sen blir det ett snabbt ombyte och iväg till bussen. Jag vet inte hur länge jag kommer träna idag, det beror på hur jag mår, men jag ska försöka hålla ut så länge jag kan.

Vi hörs när jag är hemma igen


Skor

      

Tja, varför inte? Jag tror att dom är snyggare i verkligheten. Dom finns att köpa här för 649 kronor, glöm inte att det är 200 kronor rabatt med koden "devote"

Problem med bilen

Igår satt jag och tog det lugnt hela dagen och film efter film rullade. Runt 00.00 fick jag ett efterlängtat samtal från Roya. Strax efter det satt jag i bilen på väg hem till henne. Jag har nämligen fått ett extremt bra plan som jag var tvungen att redovisa. Vi satt i bilen och snackade i typ 1½ timme och sen när hon skulle gå startade jag bilen och inget hände... eller jo, hela bilen blinkade och när man stängde av gav den ifrån sej smått konstiga ljud.
Min första tanke var att det var fel på batteriet. Min andra tanke var: vad fan gör jag nu? Vi började ring runt efter hjäp och klockan var över 2 när Royas pappa till slut kom. Han startade bilen och konstaterade direkt att det var batteriet. I sån fall behövde vi bara startkablar, vilket vi inte hade. Yeeey!
Tillslut ringde jag och väckte mamma, hon la ut startkablar utanför huset och sen åkte Roya och hennes pappa och hämtade dom.

När klockan var över 3 experimenterade vi hej vilt med sladdar. Inte nog med att man höll på att frysa ihjälp, hoppet höll också på att dö ut helt när vi inte fick det att fungera.
Min lycka är svår att beskriva när bilen tillslut gick igång, närmare halv 4.

Nu återstår det bara att se om den funkar idag. Hoppas kan man.



Torsdag

Hej

Mitt dygn ser bara skummare och skummare ut. Numera är det mer regel än undantag att jag vaknar klockan 14, och förut klagade jag när jag vaknade 12.30.
Igår orkade jag inte blogga, eftersom jag mådde som jag gjorde. Det gick visserligen över under dagen men jag hade nog ingen direkt lust ärligt talat.

På grund av skador och sjukan har jag inte tränat kickboxning sen i onsdags nu! och innan dess - förra söndagen. Det är otroligt vad fort tiden går. Det känns som att jag var där härom dagen men vips så är det 2 veckor. Jag tänkte försöka visa mej där idag, dels för att jag måste men också för att jag är rädd att tappa musklerna och konditionen om jag inte gåller igång.

Ha en bra torsdag


Onsdag

Hej

Jag slog ytterligare ett rekord. När jag vaknade kände jag mej sjukt illamående. Jag vet inte om det beror på för lite sömn eller att jag haft ovanligt jobbig mens. Jag gick i alla fall inte upp förrän 15.30 och det innebär - ingen träning. Jag mår fortfarande illa, så jag lär bara ligga i soffan resten av kvällen.

Hoppas ni får en bättre onsdag


Slut på min underbara tisdag

Klockan närmare sej 03.30 igen, med tanke på att jag somnade 06.30 i morse och väcktes 11.00 är det märkligt att jag fortfarande är vaken. Var får jag all energi ifrån?

Hur som helst börjar det svida lite i ögonen nu. Jag ska snabbt tvätta min ankare lite, (jag är så glad att två av dom är bling just nu by the way ), och sen blir det hopp i säng. Imorgon ska jag satsa på att ringa några samtal, fixa med lite kontakter och träna. Om jag orkar ska jag maxa med träning. Minst två timmar är ett krav i alla fall. Det blir svårt när inte Hanna kommer vara där.  Att slå på en säck är kul i 10 minuter, sen blir det himla långtråkigt. Det är nödvändigt, visst, men usch vad tråkigt.

Jag ska göra mitt bästa, mitt första mission är att somna.

Godnatt


What happens next?

The first meeting quickly went over to love.
The love quickly went over to disgust.
The disgust quickly went over to an obsessive missing.
The obsessive missing very slowly drags me crazy



Lookbook Inspiration


Sex i trapphuset

En av grejerna med att ha sex utomhus är spänningen att bli påkommen, det är inget nytt. Egentligen förstår jag inte spänningen med att riskera böter för förargelseväckande beteende, men av någon anledning tänder man till på det.
Att ha sex i skogen, i gräset, i en gränd och så vidare, det är väl ingenting.

                              

När jag ser den här bilden tänker jag på ett 5-våningshus med flera lägenheter på varje våning och vad jag hade testat om jag hade bott i lägenhet... eller förmodligen inte, för man hade ju haft en lätt grannfejd med hela huset sen. Men när jag ser den här bilden tänker jag på hur mycket man kan utnyttja ett litet hörn i en trappa. Räcket, trappan, väggen, alla ställningar man kan utföra. Det här måste testas. Mer research kanske?

Lackpumps

 

Hmm, jag vet inte riktigt vad jag tycker om dessa. Dom är snygga på ett sätt, men mindre snygga på ett sätt. Men med tanke på priset är dom nästan värda att klicka hem. För bara 299 kronor kan man klicka hem dom här.
Just nu får man dessutom 200 kronor rabatt, vilket gör att dom här bara kostar 99 kronor. Bättre kan det inte bli.


Jag, som mitt övertygan jag

Och hungrig blir man . Dags för den olagliga nattmackan och film.  

Här har ni 3 bra anledningar till att jag ska ta nattmackan trots att den är olaglig:

1. Om jag inte gör det kommer jag inte kunna sluta tänka på att jag borde tagit den.
2. Om jag inte tar den måste jag nog ta något annat istället.
3. Om jag inte tar den kommer jag inte kunna sluta tänka på varför jag inte borde ta den.

Här har ni 3 bra anledningar till att jag inte sover nu:
1. Jag kan inte sova när jag är hungrig.
2. Jag kommer bara ligga och tänka på nattmackan.
3. Jag kommer definitivt drömma mardrömmar om jag inte ser en komedi och käkar en macka innan jag går och lägger mej.


Övertygande eller hur? Jag kan min grej jag.

 

Glitterextensions

Hmm.. jag vad säger vi om det här då?

Personligen tycker jag att det känns lite 90-tal över det hela. Jag hade alla gånger kunnat springa runt med sånt när jag var liten. Det känns lite töntigt att göra det som vuxen dock, men så är det ju med mode - man måste ofta vänja sej vid det. Problemet med mej är att jag är så seg på att vänja mej att modet redan är utbytt när jag väl börjar gilla det.


Lookbook Inspiration!


Dagens krubb

Det blev sannerligen ingen nyttig dag, men det var det värt. Nu måste jag skärpa till mej. Imorgon ska jag till kickboxningen, inga undanflykter.


Smink för Twilightnördar.. och mej

Jag gick in på elevens hemsida för att kolla om dom har några schyssta penslar till bra priser. Inte för att jag nödvändigtvis behöver några, men ändå.
Jag hittde inga penslar jag ville ha, men jag hittade det här. Inte för att jag är ett Twilightfan direkt men gosh, jag gillar vad jag ser.

                                  


Det står att det finns 7 färger, men jag kunde bara hitta 6. Det var min plånka nog glad för, eftersom jag lär köpa allihop. För 135 kronor kan ni klicka hem dom här

Nu är det bara ett steg kvar!

Det är inte bara Roya som har gjort min kväll till en riktigt lyckad kväll, även om hon gjorde en stor del. Ibland tror jag fan att jag är kär i henne, haha  Det spelar ingen roll att det kan gå flera månader innan vi ses, när vi väl ses är allt exakt som vanligt ändå. Fast det vore ju kul att ses lite oftare, då slipper man dra den extremt långa versionen av allt som hänt sen senast. Den långa versionen duger mer än väl.

Hur som helst kom jag hem för kanske en timme sen och strax efter det fick jag ett mail om att jag gått vidare i det jag pysslar med.

Jag berättade lite igår på videoklippet och jag har visat upp en censurerad bild tidigare. Om det här går vägen ska jag berätta lite mer, men det känns så löjligt att hissa flaggan två dagar innan nationaldagen - om ni fattar vad jag menar.
Jag tror att det här kommer gå, jag är som klippt och skuren för att kirra det här.

Wish me luck! Or.. by the way, I don't need it.



Där var bilden igen , börjar bli lite tjatigt kanske.


Breaking dawn

                     

Vad tyckte jag då om filmen?

Till att börja med hade jag jättesvårt för att den var så slarvigt gjord. Vampyrerna såg mer ut som människor nu. Den vita hyn och glittret i solen var helt borta. Ögonfärgen var brun eller svart och det tyckte jag var supertrist. Halva grejen med den här serien är ju just att dom är vampyrer. Fixet och trixet med vampyrerna var helt annorlunda mot tidigare filmer, det var en besvikelse faktiskt.
Handligen gillar jag desto mer, men det är svårt att sätta fingret på vad det var som var bra - filmen, eller det faktum att man gillar serien.
Jag har egentligen problem med serier. Förr eller senare tar dom slut och det är så himla svårt att släppa karaktärerna. Det gör mej till en filmtittare istället för en serieföljare. Som serieföljare hänger man upp sej på att man vill ha mer, att det inte får ta slut.

Filmen var bra, det var den verkligen, men jag tyckte nog att den tappade lite av den tidigare Twilightkänslan och tyvärr blev den rätt förutsägbar. Ärligt talat har jag inte mycket att säga om den egentligen. Den är helt klart sevärd och ska självklart bli en del av min filmsamling.

Hela serien kommer säkert komma ut i en as fin box efter att andra filmen släppts ut på DVD. Då får jag göra mej av med mina 3 första filmer och köpa boxen istället.

Bio med Roya

Jag känner mej helt befriad, lycklig på något sätt! Det känns helt sjukt. Jag vet inte när jag kände såhär senast!  But I can tell you, it feels fucking awesome!
Nu ska jag njuta av det här ordentligt, för jag vet att jag kommer skriva något helt annat imorgon.

Idag genomförde jag i alla fall nästan mina planera. Jag började hos tandläkaren, som jag berättade, och efter det åkte jag mot East street. Planen var att åka och träna efter det, men på tåget satt jag och sms:ade lite med Roya och plötsligt ringde hon. Jag märkte faktiskt inte det först, utan det var ren slump. Hon frågade i alla fall om vi kunde ses och glad blev jag. Träningen var som bortglömd och jag åkte istället och fixade med mina ankare och sen åkte jag och träffade henne.
Eftersom vi har ont om pengar båda två bestämde vi oss för att glida hem till mej och sitta och snacka, men när vi började närma oss fick jag en impuls och istället åkte vi till Kista och gick på bio . Vi hade länge planerat att gå och se Breaking dawn, men det har aldrig blivit av. Nu hade vi våran chans och vi tog den.

Vi kom kanske en timme innan filmen skulle börja så vi hade gott om tid att gå och köpa biljetter, fjanta oss framför kameran, köpa godis och ha vårat traditionella man-girl-talk. När vi snackar tjejsnack gör vi det verkligen som riktiga killar. Jag antar att jag får demonstrera det hela för att ni ska fatta.

Inte nog med att jag redan utlovat ett klipp om när jag får in hela näven i käften, nu ska jag tydligen även demonstrera hur jag och Roya kommunicerar. Om jag ska blotta alla skumma saker jag gör blir jag nog tvångsinlagd snart.  



 




På G mot East street

Så var man klar hos tandläkaren för den här gången och jag har precis slagit mitt rekord i antal gånger på 1 år. Jag tror att det är 4 .
Jag fortsätter min resa mot East Street. Undrar när jag ska ha tid att käka.


Tandis, *yeey*

Hej
Nu sitter jag hos tandis och väntar på min dom. Om en månad är det dags att börja betala för sej så jag passade på att boka en tid. Känner mej halvt groggy så jag lär ju somna mitt i allt. Det blev inte mycket sömn i natt. Först runt halv 7 droppade jag av, inte alls kul!
När jag är klar här ska jag vidare till East street. Det känns lite konstigt att det blev så tight med tid. För mej är klockan typ 9. < br /> Nu är det dags, vi hörs sen.


03.30

Klockan närmar sej halv 4, det kanske är dags att droppa av. Jag har rätt mycket jag måste fixa imorgon. Till att börja med har jag bokat tid hos tandis så jag ska vara där klockan 14. Efter det måste jag in till East street, efterosm jag inte var där idag och slutligen ska jag åka till kickboxningen och försöka träna. Jag hoppas att kroppen är tillräckligt stabil bara. Det märker jag imorgon. Den här gången hoppas jag dock att jag är klok nog att lägga av när kroppen säger åt mej att göra det. Det gick ju inge vidare förra gången.. eller förrförra.

Sleeeeep


Dagens krubb

Jag känner mej inte hel utan lussebullar varje dag, den här tiden på året.


Snygga ringar


Amerikanska shorts

Gud vad jag vill ha ett par shorts med amerikanska flaggan! Men alla var ju så himla fula! Det var ju bara dom från Topshop som var snygga. Jag minns att jag hittade ett par till, men jag kommer inte ihåg vart, jävla skit!

Såhär tycker jag ungefär.



Nu när jag har så mycket tid (typ) kan jag ju försöka sy ett bar egna.  Ska bara fundera ut hur tusan det ska gå till först och sen kan jag sätta igång!  Dom kommer såklart inte att bli sådär snygga, men det är det ingen som kommer se.


Stövlar

                       

Det är sjukt snyggt med bruna stövlar. Kanske inte på vintern men helt klart på hösten och våren! På vintern är det nog lite för halt för klackar över huvud taget. Jag har i alla fall lärt mej av mina misstag.  Ni hittar dessa snygging på Have2Have

Omedveten fight mot medvetet blod

Jag kan inte fatta att klockan redan är halv 1! Det känns som att jag precis vaknade! Herregud, vart tog den här dagen vägen?

I natt vaknade jag av att jag blödde näsblod. Jag minns vagt att jag kände att något rann ur min näsa och av någon anledning trodde jag att det var blod - det måste ha varit något jag drömt-, så jag drog armen över näsan för att torka bort det. Jag drömde antagligen att jag såg blodet, för det var alldeles för mörkt för att kunna göra det, men av någon anledning visste jag ändå att det var blod.
När jag vaknade på morgonen fanns det en del spår av torkat blod, jag hade blodsmak i halsen i flera timmar och skumt nog kändes det som att jag förlorat massa blod. Förmodligen var det ingen jättemängd, men det som förbryllar mej är att jag var så medveten om det. I sömnen lutade jag huvudet bakåt för att få det att sluta. Jag minns inte vad jag drömde, men det måste ha varit om blod.

Jag hade ju tänkt åka och träna kickboxning idag. Jag vill sätta igång igen, men blodsmaken gav mej lite kalla kårar om jag ska vara ärlig. Det kändes som att något var fel. Istället för att stressa iväg till träningen stannade jag hemma och körde crosstraining och sen lite styrketräning. Efter det for jag iväg mot stan och sen tog jag faktiskt en promeflax för att bättra på motionen.

Jag undrar om det är något fel på mej. Min kropp beter sej skumt. Men jag har ju trots allt gjort två blodprov som visar att min värden är normala, förutom en förhöjd produktion av vita blodkroppar. Jag tackar och tar emot, dom får gärna vara flera. Jag har inte tid att bli sjuk nu.

              

Middagens näringvärden

Såhär blev middagen. Det ser nyttigt ut, det verkar nyttigt. Frågan är bara om det verkligen är det. Det är ju väldigt svårt att veta och för att kunna ta reda på det måste man veta en del från början. Man måste till exempel ha hyfsat bra koll på vad 100 g är. Det är inte så himla lätt. Hur många gram är en avocado? Kan man veta det om man inte googlar? Antagligen kan man väl det, om man är insatt.
Jag är inte speciellt insatt. Jag googlade för att se hur nyttigt det här är, och för att ta reda på hur många kalorier jag satte i mej fick jag använda mitt sunda förnuft. Jag har varken ätit 100 g ägg eller 100 g rödlök till exempel. Men visst vore det hela betydligt lättare om man åt 100 g av allt, eftersom näringsvärdesuträkning alltid utgår ifrån det.







Jag räknade ut att jag drog i mej ca 360 kcal, men egentligen har jag ingen aning. Det är bara en liten uträkning jag gjorde på ett ungefär. Det är egentligen inte så himla viktigt om det är på pricken rätt. Man ska inte vara rädd för kalorier, men däremot finns det väl en anledning att se till att bli av med dom. Det är inga problem att trycka i sej 4000 kalorier om dagen om man blir av med allt. Jag har ingen som helst koll på hur många kalorier jag drar i mej på en dag men det är nog en del. Nu när det är lussebullssäsong tänker jag faktiskt inte ens bry mej. Jag käkar lussebullar varje dag för att jag vill, jag kan och jag får!


Videoblogg

Nu är jag tillbaka, och jag börjar med en videoblogg. Flera av er har tjatat ett tag så jag antar att det är dags. Nu kommer ni väl börja tjata om kvalitet, men det får ni vänta på tills jag har skaffat en ordentlig kamera igen. 
 
            

Snabb update

Hej

Jag har haft fullt upp hela dagen och nu sitter jag och kollar på en as bra film. Så fort den är slut, vilket borde vara strax, kommer massa inlägg!

Be right back


Make me sleep

Klockan är redan halv 1. Jag ska göra ett försök att sova redan nu. Det kommer troligtvis inte gå.. så hmm.. jag vet! Jag kollar på film. Då lär jag nog somna.

Godnatt


I bet that one of you is cheating before you even get a chans to starve

They say that all you need is love..

Well, try to make me believe in that bullshit when you're starving.
Or perhaps the plan is to eat your lover's heart.

How romantic!


Lookbook inspiration!


Andra ljuset tänt

Shit, jag har helt glömt bort att det är andra advent idag! Herregud, när ska jag börja shoppa julklappar egentligen? Jag som är heeeelt pank. Hur ska detta sluta?

Jag får låna pengar av dom jag ska köpa till.


Fullt upp

Imorgon ska jag iväg på det där som jag nämnde härom dagen. Jag är inte jättetaggad ärligt talat, men jag måste. Innan det ska jag försöka träna men jag måste också förbi East street. Med tanke på hur länge jag sover får vi se hur mycket jag hinner med. Jag ska försöka sova tidigt ikväll men det sgäer jag ju varje kväll... nästan. Ikväll är det nog lönlöst. Dels har jag och söndagar stora problem med varandra och dels sov jag 10 timmar i natt så det är nog rätt kört.


Skor




Damn var snygga och bara 349 kronor på Nelly

December 2010

Ytterligare en månad har gått. Vad sägs om att titta tillbaka och se vad jag gjorde för ett år sen. Hur var mitt liv, vad gjorde jag och hur såg allt ut?
År 2010's sista rader,

Hat är ett starkt ord.
Jag tänker inte säga att jag hatar dej men..

Jag ogillar sättet du går på.
Jag ogillar sätter du pratar på.
Jag ogillar sättet du berter dej på.
Jag ogillar sättet du behandlar människor på.
Jag ogillar ditt sätt att skratta.
Jag ogillar ditt sätt att härma andra.
Jag ogillar din klädstil.
Jag ogillar din så kallade stil över huvud taget.
Jag ogillar det du försöker vara.
Jag ogillar din så kallade humor.
Jag ogillar dina vänner.
Jag ogillar det du gör.
Jag ogillar sättet du ser saker på.
Jag ogillar att du är så förbannat korkad.
Jag ogillar din lukt.
Jag ogillar när du är för nära mej.
Jag ogillar dina ögon, speciellt när du tittar på mej.
Jag ogillar ditt skitsnack.
Jag ogillar det faktum att du bara kan snacka skit.

Faktum är att jag ogillar näst intill allt med dej.

Otroligt, otroligt, otroligt mycket.

Men bortsett från det får du gärna leva...



Ibörjan av december skrev jag den här dikten. Senare översatte jag den på spanska. På svenska är den lysande, tyvärr kunde man inte säga detsamma om den på spanska men jag lyckades komma ifrån ett IG i alla fall.


 Mitt schema var fullspäckat, men jag lyckades i alla fall ta mej ut en kväll runt 2:a december för att fira min storebror. I förrgår blev han ett år äldre igen. Den här gången var jag inte med och firade ute men jag fick delta i hans baksmälla dagen efter med en alldeles egen. Jag minns att hans födelsedag förra året var stenkul.. till en början, sen spårade det ur och allt slutade med att han och hans polare hamnade i slagsmål med vakterna utanför Lobby. Ärligt talat var det ingen som riktigt visste varför. Vakterna på Lobby är ju rätt stöddiga och så vitt jag vet  hade en vakt tydligen knuffat till en av hans polare, varpå han hade frågat vad fan vakten höll på med - vi var lixom på väg åt ett helt annat håll än lobby. Det slutade med att vakten fick det att se ut som att vi hade börjat och då ropade han på sina kollegor, vilka gärna kutade dit för att veva lite. Endast en vakt gick till oss och bad om ursäkt för vakternas skumma beteende. Han var äldre och troligtvis mognare. Ingen fattade vad som hände, det handlade nog egentligen mer om att vakterna var uttråkade och ville ha lite action. Ni vet ju hur killar mellan 20 och 25 är.



Väl hemma igen, gick jag tillbaka till min lugna tillvaro. Endast i mitt hem kan jag verkligen chilla- vilket jag gjorde. Jag och Hem till Midgård spenderade väldigt många timmar tillsammans under vintern 2010 och i december kom jag fram till att en av dessa män är min solemate och borde vara min blivande man. För att få veta vem det är och hur jag kom fram till det- se december 2010 under Arkiv.



Här är en videoblogg från 2:a december. Observera hur tjockt med snö det var då! Annat kan man ju säga nu. Jag säger att det var -15 på morgonen, nu är det ju typ +2 eller något på morgonen. Jag vet inte, jag sover ju då.
På slutet av videon låter jag folk gissa vad jag skulle göra. En person hade faktiskt rätt!




Som jag råkade skriva lite längre upp, firade vi Tommys födelsedag i början av december. Jag började verkligen tappa glöden att blogga och mycket av det jag gjorde finns inte med. Det började kännas riktigt meningslöst att blogga. 

Jag träffade en kille.
Damn, jag ville ha honom.
Men han är så jävla förbjuden.
Jag vet inte varför, men han är förbjuden.
Damn, då vill jag mer.

En gång träffade jag en kille.
Sen träffade jag hans brorsa.
Brosan var förbjuden.
Jag råkade ta fel brorsa.

Den här killen är ännu mer förbjuden.
Jag vet vad konsekvenserna blir om jag gör något.
Jag vet att jag inte kan göra något.
Jag vet att jag kommer ångra mej efter, om jag gör något.
Jag vet att jag inte kommer göra något, speciellt eftersom jag inte kan.
Jag har inte en chans.
Han är förbjuden som fan.
Jag bankar in det i huvudet.
Han är förbjuden.
Jag tänker på honom hela tiden, men jag vet inte varför.

Jag gillar ju egentligen inte killar.
Jag gillar killar, men jag vill inte skaffa mej kletiga känslor.
Jag måste skaka av mej det här.

Han är inte snygg.
Han är inte rolig.
Han är inte smart.
Han är inte ett dugg gullig.
Han har inte den perfekta längden.
Han har inte en bra stil.
Han klär sej inte snyggt.

Och framför allt är han inte förbjuden..

Den här dikten skrev jag den 6:e december.



Jag hade jättemycket plugg, låg efter med det mesta, jag hade i övrigt mycket att göra och dessutom skulle jag köpa julklappar. Men jag hade alltid tid för film. För ett år sen såg jag filmen Sebbe. Idag, ett år senare, har jag faktiskt träffat Sebbe som spelar Sebbe.


För att få lite ny variation på bloggen startade jag kategorin hälsa och träning.



Jag klickade hem denna klänning från Nelly. Jag minns att jag krigade för att få tag i den, då den tog slut i min storlek hela tiden. När jag väl fick den blev jag lite besviken, för den var inte ens lite lik klänningen på bilden. Jag körde på ändå och för några månader sen hittade jag en bild på internet. Bilden förestället klänningen jag fick istället för den jag beställde. Skitkul, lurad av Nelly.



Att börja blogga om hälsa och träning motiverade mej att börja träna och det här var ett sätt att hålla motivationen igång. Varje vecka gjorde jag ett träningsschema och för varje dag bockade jag av om jagh ade klarat det. Som ni ser tränade jag rätt mycket.



Jag struntade i krogen en fredag och fick middag hos F istället. Vi käkde, snackade och kollade på film - supermysigt.



Jag wookade för första gången. Bortsett från att jag tappade i massa peppar blev det faktiskt rätt bra.



Jag och Marre körde en galen kväll på Lobby och jag hakade en militär på kroken. Hade jag sagt något annat än att han hade en gigantisk utrustning hade jag ljugit värre än någon gång tidigare.



2 dagar innan innan julafton simmade jag 1000 meter och sen gick jag och käkade en egengjord sallad på Wayne's.



Dagen efter julafton rockade jag och Marre på Lobby i tomteluvor.




Jag firade nyår hos min storebrorsa. Till en början hade vi råkul men som vanligt spårar allting ur förr eller senare. Dagen efter vaknade jag upp hos brorsan. Jag fick skjuts till vällingby och där firade jag årets första måltid med tacos - såklart! Iförd nyårsklänning och huvudvärk passade det perfect!

Även om jag var otroligt bloggtrött ett tag i december, finns det gott om riktigt bra dikter, videobloggar och roliga minnen. När jag tittar tillbaka kan jag nog inte konctatera annat än att december 2010 var en bra månad.


Fredagens outfit

Såhär struttade jag runt på stan i fredags. Jag hade inte tid att ta kort på allt så det fick bli utan jacka, kofta skor och väska. Men ni hittar allt under kategorin; Shoppat, eller på tidigare outfitbilder.



♥ Skinnbyxor - H&M
♥ Skjorta - Gina
♥ Ring vädur - Cocoo
♥ Ring pistol - Style by Tyra
♥ Ring ros - Indiska
♥ Ring korlek - Cocoo
♥ Fjäderörhängen - Style by Tyra
♥ Halsband hörlurar - Ur&Penn
♥Kofta - H&M
♥ Kappa - H&M
♥ Väska - Lindex
♥ Klackar - Nelly


Vecka 12



Cm: 93
Träning: ½ timme (på grund av skada)
Vikt: 62.5 kg



Min fredag

Min fredag började på Hellströms. Jag och Emilia skulle träffas vid typ halv 6 men det blev lite senare. Runt halv 7 satte jag tänderna i ett nackoskal och sen var buffen i full gång, jag käkade dock bara en omgång för ovanlighetens skull. Jag antar att jag var rädd att alkoholen inte skulle ta lika bra om jag käkade mer - klassiker haha.
Efter 2 bärs på Hellströms gick vi vidare till 54. Efter ytterligare 2 glas lämnade vi Söder och åkte in mot City. Där vandrade vi österut och sen hittade vi oss själva på ett av Nypes dansgolv. Jag dansade tills mina fötter inte orkade bära mej längre och när Nype stängde vinglade vi iväg med något lättare plånböcker.

På vägen hem stötte vi på 2 killar och 2 tjejer, som var minst sagt konstiga. Dom snackade engelska, fast 2 kunde norska, en kunde bara engelska och en kunde engelska och något annat. Det var riktigt virrigt det där, men av någon anledning bestämde vi oss för att hänga med dom. Dom bodde på ett hotell i närheten av Stureplan så dit bar det av. Efter ett tag gick vi och köpte lättöl på SevenEleven, eftersom det är den enda typ av alkohol man kan komma åt vid den tiden.
Tiden rullade på och snart befann jag mej ensam med en av killarna. Vi snackade i flera timmar, om vad? Vad vet jag?
Allt möjligt tror jag.

Vi sov 4 timmar och 11.40 var jag on my run home. Jag minns inte ens hur han såg ut, haha.

Här är lite bilder från kvällen.



Klart jag inte bara åt chirre och sallad, haha

















Jag raggade upp två tjejer på Nype, jävligt trevliga faktiskt. Jag har tydligen himla bra smak jag.

15 veckor


Söndag

Hej

Det blev en skum natt. Jag skulle ju egentligen blogga, men istället kollade jag på film. Mitt i alt fick jag världen sug efter chirre men förstökte stå emot. När jag tillslut gav upp och tänkte åka iväg och köpa lyckades jag få tag i mej själv i sista stund och kokade en krov istället. Mitt sug försvan visserligen inte helt, inte direkt i alla fall, men jag lyckades stå emot och det känns grymt.

Jag droppade av vid 4 på morgoen och sov till typ 13.30. Det är ju söndag så varför skulle jag upp? Det finns ingen anledning att rusha upp en söndag - söndag är vilodag, right?

Jag kan försöka maxa med inlägg nu.


Dagens outfit

Det blev en enkel outfit för dagen.. jag var ju trots allt bakis - enkelt, smycken, hög hästsvans, snyggt!

♥ Jeans - Mango
♥ Linne - Vero moda
♥ Kofta - Bik Bok
♥ Kappa - H&M
♥ Uggs - Canada snow
♥ Ring vädur - Cocoo
♥ Ring pistol - Sryle by Tyra
♥ Ring ros - Indiska
♥ Ring kortlek - Cocoo
♥ Fjäderörhängen - Style by Tyra


Lördag

Hej

Jag har verkligen haft fullt upp idag, därför har det inte blivit några inlägg. Min brorsa fyllde nämligen år igår så idag har vi fikat hemma hos mamma och sen åkte vi hem till hans pappa och käkade middag. Det är inte varje dag man äter persiskt.

Jag kom hem runt 21 och det är riktigt bra jobbat av mej. Jag röjde ju ute igår och kom inte hem förrän vid 13 så det har blivit väldigt lite sömn. Jag ska i alla fall försöka fixa några inlägg nu.

Jag har varit seg och trött hela dagen, jag känner att jag har ätit för mycket men i övrigt är jag rätt skarp tror jag.



En bild från igår, mer om kvällen kommer.


Om jag inte var naken hade jag sprungit

Klockan är 3 och jag borde satsa på att sova. Jag är rätt utmattad om jag ska vara ärlig. Jag gick upp rätt tidigt i morse för att åka tillbaka till sjukan - ja 11.30 är ju tidigt för mej.
Jag har varit helt slut hela dagen. Jag brukar vara det, men när kvällen kommer bli jag piggare för varje minut och ja, nu är ju klockan 3 och jag är redo för att gå ut och springa.. tja kanske inte riktigt. Ärligt talat är jag naked och väntar på att min brun utan sol ska torka så jag kan gå och lägga mej. Jag hade nog kunnat gå ut och springa naken om det varit sommar men november.. tja det vette tusan.

Jag har i och för sej gjort det en gång, typ. Fast det behöver jag inte gå på nu.
Men då var det snö, så mycket kan jag säga.

Godnatt


This is my train

För några timmar sen fick jag ett mail. Jag vet inte om det är värsta grjen, men jag blev glad. Det känns som att det äntligen kanske hände något bra.. men jag vet inte.
Hur som heslt fick jag ett mail, som förmodligen minst 1000 andra personer också fick, om ett jobb. Det är en sak att ringa runt och försöka trycka sej in någonstans men en helt annan sak när ett företag själva går ut och säger att dom söker folk. Oddsen att lyckas ökar i alla fall med säkert åtminstone 1 procentenhet.

Hur som helst är det ett tåg jag inte får missa. Det kan vara en flopp, då vet jag det. Men struntar jag i det kommer jag aldrig få veta. Det kan också vara hur bra som helst och är det som jag hoppas att det är kommer det krylla av bra kontakter och vips så kommer jag stå där jag vill.. Inte vips kanske, men ni vet. En fot in och sen rullar allt på.

God damn it, det här måste gå. Det här kan vara en chans!


Omotiverad brud

Jag är ledsen att uppdateringen verkligen har varit dålig idag. Jag antar att det beror på att jag har varit lite omotiverad efter sjukan och allt. After all, jag hatar ju sprutor och 2 stycken var definitivt 2 för mycket.. i alla fall 1½.

Jag ska försöka uppdatera lite mer imorgon, även fast jag har rätt fullt upp.


Baby, It's gonna be alright



Have you ever wondered?


Nya filmer

Under tiden som jag hängde på St: Görans, kom det hem en lapp i brevlådan. Det var inte vilken lapp som helst, utan en lapp från posten. Mina filmer hade kommit.  Här är dom, och dom passar redan utmärkt i min samling.



♣ You again - CDON.com - 149 kronor
♣ The rebound - CDON.com - 169 kronor
♣ En shopaholics bekännerlser - CDON.com - 59 kronor
♣ The fighter - CDON.com - 99 kronor (3 DVD för 200)
♣ Knowing - CDON.com - 99 kronor
♣ Life as we know it - CDON.com - 99 kronor (3 DVD för 200)
♣ How do you know - CDON.com - 99 kronor
♣ A litte bit of heaven - 169 kronor
♣ Percy Jackson och kampen om åskviggen - CDON.com - 99 kronor (3 DVD för 200)
 ♣ The Town - CDON.com - 59 kronor


Tacopaj

Här är min middag i alla fall. Det känns helt sjukt att det blev lyckat, jag som verkligen inte kan laga mat.  tja.. bortsett från tacos och pannkakor, sen kan jag ju koka pasta också.
Idag blev det tacopaj med sallad, rödlök, tacosås och lite turkisk youghurt. Mums!
Det var faktiskt inte så svårt att göra pajdegen. När den väl är gjort är det ju bara slänga på köttfärs (med tacosmak) och lite riven ost. In i ungen och sen är det klart. Enkelt och gott, just the way I like it!


Hemma från akuten

Hej

Jag tänkte börja med att förklara att anledningen till att jag inte uppdaterat varken igår kväll eller idag är för att jag vistats på akuten.
Igår kväll åkte jag in, sen släppte dom mej runt 2, jag åkte hem och sov och sen åkte jag tillbaka. Vid 3 släppte dom mej igen och sen dess har jag solat, lagat mat, skickat i väg paket och lämnat in min jacka på kemtvätt.
Så länge jag inte tränar mår jag bra. Jag är öm i revbenen men annars lunkar jag på fint. Om jag tränar vet man aldrig vad som kan hända. 2 överraskningar skickade mej till akuten och jag har inte planerat att åka tillbaka på väldigt länge, så jag får se hur jag ska ta mej igenom det här.

Nog om det. Jag återhämtar mej nog snart, fram tills dess måste jag hitta på något annat för att fördriva tiden.


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0