Statistiksnack

Det känns grymt att min statistik är så jämn numera. Tidigare har den ju gått upp och ner en hel del men nu skiljer det sej max 5-10 pers om dagen. Jag minns när man började blogga för en massa år sen och hade typ 8 läsare. Sen blev man glad när det började öka och tillslut blev typ 70 om dagen. Jag har inte så himla många läsare för jag har aldrig brytt mej om att spama folk med typ "hur mår du?" eller "vad ska du göra idag?", jag har alltid tyckt att det är så himla löjligt - speciellt eftersom det jäkligt ofta står hur man mår eller vad man ska göra under dagen i fråga, i samma inlägg som folk spamar med frågorna. Enligt min åsikt är det ett väldigt dåligt sätt att skaffa sej läsare. Jag klickar aldrig in på bloggen när jag får en sån fråga. Men jag förstår varför andra gör det - då startar dom ju en konversation och personen som dom snackar med måste fortsätta att klicka tillbaka på bloggen.
Det är precis lika falskt som det mesta andra i den här världen. Men jag antar att jag får hålla med om att jag på sista tiden lagt lite tid på att göra mej synlig. Jag har ju trots allt haft frågor och helgens töngaste blogg och sånt.
Men jag har väl alltid hoppats på att man ska kunna skaffa sej en skaplig skara läsare bara genom att driva en bra blogg.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: elfina

jag tycker iaf att du är skön och en crazy m.f*er ♥ sexy!

2012-02-15 @ 13:18:58
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Darina

Hejsan, du har en riktigt fin blogg! :)

var gärna med och tävla i min nyligen påbörjade tävling. Det enda du behöver göra är att kommentera jag är med Super enkelt, klicka bara på länken här nedan så kommer du direkt till tävlingen! :)

http://toto.blogg.se/2012/february/tavling.html

2012-02-15 @ 20:25:08
URL: http://toto.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0