I Sverige

Hej
 
Som ni säkert har förstått vi det här laget så är jag i Sverige nu och jag är ledsen att jag inte har skrivit ett enda ord sen jag kom hit men det har varit fullt upp från första stund här i Sverige. Jag kan ärligt säga att jag i princip inte sovit sen jag kom hit. Det gjorde att jag åkte på en förkylning ganska snabbt. Typsikt!
 
Igår var jag och skaffade ett gymkort och idag känner jag mej äntligen friskare så jag funderar på att släpa mej dit senare.
Jag har också shoppat massor, det kommer ta lång tid att lägga upp allt.
 
Jag får nog berätta mer sen.
 

Tidsinställt!

 
 
Lördag 26 januari 01:03
 
Om 8 timmar lämnar jag mitt hus och jag har fortfarande inte packat allt. Jag vet fortfarande inte hur jag ska få ihop allting ens och jag börjar bli jättetrött. Det går med andra ord inge vidare det här. Så småningom ska jag väl försöka få ihop mitt handbagage men det bygger på att jag slår ihop datorn och packar ner den först och det vill jag ju inte.  Jag hoppas att jag hinner få ihop allt innan jag ska åka  
 
Jag känner mej jättenervös och stressad, mår näst intill illa. Vem kunde ana att det skulle var så jobbigt att åka hem.

Tidsinställt

 
 
Fredag 25 januari 21:18
 
Vissa av mina inlägg kommer från och med nu att bli tidsinställda och det kan göra att det blir lite snurrigt för er som läser det jag skriver, men jag ska försöka att göra det så lätt som möjligt.
 
Anledningen till att jag gör vissa inlägg tidsinställda nu är för att jag åker till Sverige tidigt imorgon bitti och jag har inte kunnat avslöja det för jag har planerat en liten överraskning och personen som ska överraskas läser min blogg. It's as simple as that.
Tack vare min lilla plan är det nu därför nästan ingen som vet att jag kommer. Hemligheter har ju en tendens att hitta sin väg ut så om man berätta för någon kan man ge sej tusan på att tio pers till vet inom loppet av fem minuter.
Jag bokade denna biljett redan i januari och har själv varit nära på att försäga mej vid några tillfällen, så jag hoppas att personen i fråga inte har listat ut att jag kommer.
 
Vad jag gör just nu är att jag småfreakar på att jag inte får ihop min packning, samtidigt som jag förbannar mej själv för att jag valde 15 kg istället för 20. Istället för att bara slänga ner allt jag vill ha med i min resväska måste jag nu ha på mej 3 lager kläder och ändå får jag inte med allt jag vill ha. Och då kan man ju fråga sej hur det går till och tja.. det råkade väl bli så att jag fyllde resväskan med alkohol istället för kläder. oops. 
Jag ska försöka pressa ner så mycket som möjligt i handbagaget men jag har väl börjat inse att inte ens det kommer funka så jaa.. jag har en rätt tough time just nu skulle man kunna säga.
 
Samtidigt föröker jag städa lite här för när jag kommer tillbaka från Sverige vill jag att det ska vara fint. Städningen går sådär den med. Men men, snart struntar jag i allt och så får det bli som det blir.

Dag 32


Dag 31


Lookbook Inspiration


Sometimes changes can be good..


Uppdrag 10 000 meter 6/6

Idag gick det sådär med mitt uppdrag. Jag kände nästan direkt när jag började att jag inte hade någon energi. Till frukost hade det bara blivit lite kvarg med linfrön och efter det hade jag cyklat 15 minuter, haft 1½ timme lektion och cyklat 15 minuter till. Det är klart att man var lite mör efter det men jag gjorde mitt uppdrag i alla fall, även om det gick lite segare än vanligt. Men jag tycker inte att det gör något.
 
Jag är glad att det är över, nu kan jag göra det här när jag känner för det... vill säga aldrig.  Haha nej men någon gång gör jag det säkert igen, men nu kommer ju andra mål.
 

25 januari

Hej
 
Skönt med fredag va? Jag är helt slut efter den här veckan! Jag undrar vad som gjorde den här veckan så mycket tuffare än tidigare veckor. Det kan säkert vara en blandning av att spanskan blir svårare och svårare och kräver mer och mer av min tid och energi, att det var sista veckan på mitt uppdrag så kroppen är rätt slut efter all hårdträning + att jag ville ta i lite extra den här veckan och slutligen att det har blåst riktigt kralligt i stort sett varje dag hela veckan. För mej innebär ju hårda vindar dubbelt så jobbigt att ta sej någonstans. Och jag fattar inte riktigt hur, men på ett eller annat sett har jag allitd lyckats hamna i motvind. Eller så har vinden bara varit mycket snällare när jag väl har haft turen att få medvind. Alla små resor på min cykel har blivit längre och jobbigare. Dessutom körde jag ju ingång mitt uppdrag 10 000 meter förra veckan. Det var ju redan rätt hårt med träning och jag fotsatte ju likadant + att jag la på 10 000 meter 3 gånger i veckan.
 
Men men, nu är det över och jag har köpt choklad  
Såå.. ikväll ska jag städa, köra ett litet hemmaspa och mysa i soffan med min choklad och andra säsongen av Pretty little liars.
 
Hoppas ni får en bra fredagkväll
 

Dag 30


Jackor från H&M


24 januari

Hej
 
Idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska berätta. Jag har inget nytt att komma med. Det blåser as mycket, jag ska försöka komma igång med städning här snart och ikväll blir det gym. Som sagt, inget nytt. Den här veckan har varit ganska jobbig så jag ser verkligen fram emot att det är helg snart. Dock känner jag väl att jag inte kommer göra ett dugg vettigt.
Något säger mej att jag bara kommer träna och ligga i soffan och streckse Pretty little liars.
 
Eller??
 
Hoppas ni har haft en bra dag so far
 

Dag 29


Stickat från Gina tricot

 
 
 
Edit: Gina tricot inte Cubus

Uppdrag 10 000 meter 5/6

Så har jag äntligen parkerat mej själv i soffan. Usch idag var det ingen rolig kväll på gymmet, men trots det kämpade jag mej igenom 2 timmar. Och även fast jag efter förra veckan konstaterade att det inte var något vidare att köra 10 000 meter efter ett pass av någonting, körde jag en repris. Det blev först 1 timme Zumba och sen gick jag vidare till mitt uppdrag. Bortsett från att det var lite jobbigare, mådde jag sjukt illa. Det kom i slutet av Zumbapasset, som riktig magsmärta. Men det sista jag ville var att ge upp mitt uppdrag när det bara var två omgångar kvar. Eftersom jag är så grym är det numera bara en gång kvar.
 

Lookbook Inspiration


23 januari

Hej
 
Här sitter jag denna onsdagförmiddag.. Ja, vi har bytt lite tider på kursen så jag börjar inte förrän om 1 timme. Skönt med lång sovmorgon.  Som om jag inte redan hade det lite för bra lixom
 
Jag har precis käkat lite frulle och snart ska jag borsta tänderna och sticka iväg. Ikväll blir det gym gym gym + Zumba men innan det ska jag till någon affär och köpa en liten present + att jag behöver strumpbyxor.
 
Hoppas ni får en bra onsdag allesammans
 

Pretty little liars

Jag har nog egentligen aldrig varit serietypen. Jag gillar film och kollar mycket på film men serier har jag aldrig riktigt fastnat för. Jag har sett hela Sex and the city -serien 2 gånger tror jag men that's it. Den största anledningen till det är att det har varit omöjligt för mej att följa en serie på tv när dom flesta går på 3:an och 5:an typ och min pappa har skogstv.
Men jag ska försöka se lite serier tänkte jag, jag har ju trots allt fastnat när jag väl sett någon.
 
Nu såg jag av en händelse några avsnitt av Pretty little liars och jag är fast! Det är det som är det värsta med serier tycker jag. En film håller på i 1½ timme sen är den slut .En serie kan man inte lämna. Ser man ett avsnitt måste man se ett till, och ett till och ett till och ett till... vips har man suttit på samma plats i 5 timmar och fortfarande vill man se ett till avsnitt.
Jag tycker att det är jättejobbigt faktiskt.  Ikväll har jag sett 4 avsnitt, vilket blir typ 2 timmar och 40 minuter. Det finns ju en del annat jag måste göra egentligen, om man säger så.  Jag ska fixa med lite grejer nu sen blir det nog ett avsnitt till.
 

Sjukt underbar!


Dag 28


Träning inställd

Egentligen skulle jag varit på gymmet nu men det kom plötsligt värsta stormen här. Det ösregnar och blåser något fruktansvär. Först tänkte jag att en storm inte får hindra mej från att gå till gymmet men allt eftersom tiden gick och det blev värre och värre, blev jag mer och mer övertygad om att det är bäst att stanna hemma. Det är egentligen inte bara stormen som har övertygat mej. Det är också så att jag har sovit både dåligt och väldigt lite dom två senaste nätterna, och jag tränar ju inte när jag inte sovit ordentligt, och så har jag några viktiga saker som jag måste ha fixat till imorgon. Med andra ord har jag alltså egentligen varken tid eller energi till att träna. Jag brukar ju vara envis och göra det ändå men ett antal onödiga incidenter har långsamt börjat löra mej att det inte är värt det.
 
Såå.. istället för att träna ska jag nu fixa mina viktiga prylar och sen göra klart min läxa. Åh vad kul vi ska ha.
 

Veckans träning

Här kommer ett lite försenat träningsschema för veckan.  Jag vet att jag har skrivit att jag ska ha vilodag på torsdagar, men eftersom det är sista veckan på mitt upddrag vill jag verkligen ta i ordentligt. Sen kan jag vila lite.
 
 

Nya örhängen

Igår när jag var och handlade lite mat och tankade på mitt spanska kontantkort, svängde jag förbi Bijou Brigitte (YES jag stavade äntligen rätt!!) för att checka deras rea. Självklart fick lite saker hänga med hem.  Jag behöver faktiskt fylla på min näst intill obefintliga smyckessamling så jag tycker att jag har gjort ett kap här.  Vissa av örhängena ville jag först inte alls ha, men när dom var så billiga köpte jag dom i alla fall.  På ett eller annat sätt kommer dom nog till användning. Så måste man tänka ibland.
 
Om man inte gör det kommer man en dag till en situation då man får tänka; Nu hade dom där örhängen som jag inte köpte, varit perfekta.
 
Så det så!
 
 
♠ 1 - Bijou Brigitte - € 1 (ord. pris € 2.95)
♠ 2 - Bijou Brigitte - € 2 (ord. pris € 4.95)
♠ 3 - Bijou Brigitte - € 4 (ord. pris € 7.95)
♠ 4 - Bijou Brigitte - € 5 (ord. pris € 9.95)
♠ 5 - Bijou Brigitte - € 4 (ord. pris € 7.95)
♠ 6 - Bijou Brigitte - € 2 (ord. pris € 4.95)
 

22 januari

Hej
 
Idag är det en liiiite lugnare dag än vad det var igår. Jag har varit i plugget och när jag kom hem var det fortfarande soligt så jag gick ut och la mej och solade. Tyvärr blåste det ganska mycket så efter frös jag och gick in.
Om ett tag är det dags för middag och sen ska jag sticka iväg för att träna en timme på gymmet och sen köra en timme Zumba.  Jag gillar tisdagar.
 
Hoppas ni haft en bra tisdag
 

Dag 27


Uppdrag 10 000 meter 4/6

Snart är detta lilla projekt avklarat.  Det var lite jobbigare idag än vad det var i lördags men fortfarande känner jag att jag kommit ett litet steg på min konditionsstege.
 

Dagens

 
Det blev väldigt många bilder idag, men jag tyckte inte att det gjorde så mycket eftersom det är så solig och fint.
 
 
 
♥ Leggings - Vero moda
♥ Topp - Pimkie
♥ Skinnäst - Gina
♥ Scarf - Spanien
♥ Glajor - Åhléns
♥ Örhängen - Bioux Brigitte
♥ Skor - Intersport

21 januari

Hej
 
(Det blev ett hej till. )
 
Nu är jag väl i princip i kapp med uppdateringen. Jag vet inte riktigt vad som hände denna helg för jag har ju faktiskt bara varit hemma och tagit det lugnt + tränat på lördagen. Jag hade all tid i världen att blogga.. typ. Jag städade i och för sej hela huset, pluggade jättelänge på söndagen, kollade på massa filmer och så vidare. Men ändå.
 
Idag är det stressigt igen. Efter plugget åkte jag och tankade på mitt kontantkort och handlade lite så det gjorde att jag kom hem lite senare, och idag ska jag träna tidigt så det har inte funnits många minuter till att bara sitta hemma och andas lite + käka något.
Jag ska sticka iväg till gymmet om typ en kvart! Stress!
Jag hinner nog slänga i mej lite kvarg innan jag sticker. Klockan 18.00 sätter jag igång med veckans första uppdrag 10 000 meter och klockan 19.00 blir det fitball. Känner jag mej själv rätt kommer jag fortsätta med lite mer styrketräning efter passet klockan 18.00.
 
Hoppas ni har haft en bra måndag
 

Dag 26


20 januari

Hej
 
Jag ligger efter lite med uppdateringen, jag vet men jag vet inte varför. Jag har bara känt mej så otroligt stressad plötsligt, det vet jag inte heller varför.. eller?
Det kan ju vara för att spanskan är supersvår och läxorna tar väldigt lång tid och för att mitt uppdrag snart är klart och jag känner väl inte riktigt att jag uppnått dom resultat jag ville. Sen finns det väl såklart lite annat under ytan.
 
Min söndag var i alla fall rätt soft. Egentligen skulle jag åkt iväg till Zenia Boulevard, ett gigantiskt köpcentrum som är nytt, men jag bestämde mej för att skjuta upp det. Istället satt jag hemma och knappade på datorn, gjorde läxor, kollade på film och hade det bra.
 
Hoppas ni hade en bra söndag också
 

Dag 25


Ice age

Glöm inte att Ice age börjar om 45 minuter.  Jag vet inte ens om jag har sett den.  Jag tror att jag bara har sett 2:an flera gånger, har ingen koll längre eftersom dom alltid gör så många av alla animerade filmer numera. Jag märker nog när den börjar om jag har sett den eller inte.
 
Innan den börjar ska jag springa iväg och göra en sallad. Jag hoppas jag hinner! Sånt tar ju längre tid än vad man tror.
 
Edit: Klart jag har sett den här.  Då är det nog 2:an jag inte har sett
 
 

Ögonskuggor

Här kommer jag med ett till tips från Wet n' wild.
 
 
Paletterna kostar bara 69 kronor styck. Det får mej såklart att fundera lite över kvalitéten. Själv köper jag ju ögonskuggor som kotar mer än dubbelt så mycket som en sån här palett. Och då är det 1 ögonskugga. Många tycker att jag är lite dum i huvudet som gör så istället för att köpa en palett med flera färger. Men jag vet inte, det är något jag gillar med att ha en samling med flera ögonskuggor. Ju fler desto bättre.

Uppdrag 10 000 meter 3/6

Första veckan avklarad   Det jag har lärt mej är att inte köra uppdraget efter ett pass och att det är bra att ha en dag emellan dom.
Första omgången var jobbig men inte så jobbig som jag hade trott att den skulle vara.
Andra omgången var hemskt. Jag hade kört en timme Zumba innan och dessutom inte riktigt återhämtat mej från omgången jag körde dagen innan.
Tredje omgången gick galant. Det gick på några minuter färre och kändes inte alls lika tungt som tidigare omgångar, trots att jag gjorde det värre än tidigare.
 

Jag rockade på gymmet

Nu är jag hemma från gymmet och har precis satt i mej lite kvarg med linfrön och ett ägg. Om en stund ska jag sätta igång att städa här men först blir det några minuter i soffan för att bara pusta ut. Jag är sååå stolt över mej själv idag!
För första gången sen jag började gymma här sprang jag 20 minuter i streck, inte en enda paus. Och visst det kanske inte är värsta grejen men det beror ju på hur fort man springer, vilket genast för mej till nästa punkt. Jag började på 8.5 km/h , det gör jag alltid men höjder väldigt snabbt, ca. 1 minuter senare höjde jag till 9.5 km/h och någon minut senare sprang jag nåra minuter på 10 km/h. Jag springer jag aldrig under 10 km/h därefter, utöver när jag vilar eller går.
Vanligtvis springer jag 10-11.5 km/h men så tar jag ju en paus här och var. Idag ökade jag stadit hela tiden. Från 10 km/h till 10.5 km/h, några minuter senare (jag har ingen koll exakt för jag ville verkligen inte kolla på tiden) gick jag upp på 11 km/h och sen 11.5 km/h. Det hade gått ganska lång tid men jag kände fortfarande inte att jag tog ut mej, men samtidigt ville jag ju orka hela vägen. Men uppdraget säger ju 4km så det spelar ju ingen roll i vilket tempo jag springer, men vill man bli klar någon gång samma dag är det väl bara röra på påkarna. Från 11.5 km/h gick jag upp till 12 km/h och slutligen sprang jag på 12.5 km/h.
 
Tillslut bestämde jag mej för att ge mej själv en liten paus i alla fall, men då råkade jag se att det bara var strax över 4 minuter kvar tills mina 20 minuter var slut och då tänker jag för mej själv : vill jag ge upp nu?
Om svaret är nej sänker du till 11 km/h springer på det 1 minut och sen ökar du upp till 12 km/h igen.
Vad tror ni att jag gjorde?
 
När tiden tog slut - 20 minuter konstant löpning på hastighet 10.5 - 12.5 km/h - hade jag kommit upp i 3.65 km.
 + 2 minuter cool down på 6.5 km/h = 3.75 km.
Det var ju tyvärr inte tillräckligt så det var bara starta bandet igen och köra dom sista 250 metrarna i mål till 4km.
 
Men sen tog ju inte uppdraget slut där. 3 km på cykel och 3 km på crosstrainern.
 
Men fan min energi var inte slut efter det. Okej jag erkänner att jag var rätt slut, men återhämtade mej snabbt och körde sen rygg, triceps och axlar. 3:e anledningen till varför jag är så stolt över mej själv denna dag är för att jag körde samma vikter som jag vanligtvis gör, men det var inte riktigt tillräckligt så jag fick öka idag och ändå orkade jag hur mycket som helst.
Det kändes hur bra som helst!
Tex. när jag körde triceps. Då kör jag bland annat en av dom vanligaste övningarna med rep. Där tar jag vanligtvis 14 kilor först men sen måste jag går ner till 9 kilo (som är det tyngsta som går att ta efter 14 kilo.. trodde jag fram tills jag nyligen hittade extra klaffar på 2.5 kilo) men idag körde jag på 14 kilo och insåg snabbt att det var för lätt pch slängde direkt på en klaff med 2.5 kilo extra. Det tycker jag är rätt grymt för att vara en tjej som inte riktigt kommit igång med armträning än. 16.5 kilo.  Jag är rånöjd! Allt gick hur bra som helst idag.
 
Det var nog bra att jag tog en vilodag igår och lyssnade på vad min kropp faktiskt behöver. Sen fuskade jag ju med uppdraget och köpte faktiskt choklad. Se vad min kropp tackade mej för det!  Choklad är bra grejer det
 
Jag hoppas att det kan fortsätta såhär även under nästa vecka för då kommer jag var så nöjd och stolt när det här uppdraget tar slut.
 
 
Det kanske är dags att ta en ny bild snart, den här är ju tagen i oktober/november .. men jag är nog lite rädd att det inte ska vara någon skillnad det är väl därför jag inte har tagit någon ny.

19 januari

Hej
 
Det blev en rätt lång sovmorgon idag men nu är jag i alla fall igång.  Jag har precis tryckt i mej lite frulle och om en lite stund ska jag sticka iväg till gymmet. Jag måste säga att jag är lite rädd för att gå utanför dörren idag för det blåser som bara den. Det ser ut som att palmerna ska gå av på mitten! Det är ju inget man ser varje dag direkt. Dessutom är det mulet.  Så tråkigt att det bara är sol på vardagar när jag sitter i plugget. Man vill ju kunna sitta och njuta i solen, inte se den genom fönstret.
 
När jag kommer hem från gymmet ska jag städa här. Jag har nästan börjat tycka att det är lite kul att städa.  Haha. Det är synd att jag stökar ner samma dagen efter att jag har städat dock.
 
Ikväll går Ice age på tv  Funtar skarpt på att se den!  Jepp, jag ska se den.
 
Hoppas ni får en bra dag
 

02.00

Nu är det dags för mej att sova. Om några timmar ska jag upp igen för att sticka till gymmet och köra ett hårt pass. Jag kommer nog vara där ganska länge imorgon, eftersom jag inte tycker att jag fått tillräckligt med styrketräning denna vecka och sen tar ju uppdrag 10 000 steg 45 minuter. Men det är lördag så om jag bara kommer iväg till gymmet i bra tid har jag ju gott om tid.
 
Godnatt
 

Läppstift

Jag har faktiskt aldrig kollat på Nellys sminkavdelning. Det blev jag varse om när jag nyss plötsligt snubblade över några -hör och häpna - läppstift. Jag som aldrig använder läppstift. Men jag funtar på att göra en liten förändring och faktiskt prova.
Jag hittade en liten samling läppstift, som jag gillade, från Wet n' wild. Här är några av färgerna och dom kostar bara 59 kronor styck.
 
 

Cute story


Lookbook Inspiration


Hårolja

 
Jag tänkte tipsa om denna grymma och sjukt billiga olja som jag snodde från Nina när hon var här och hälsade på. Hon sa att hon hade köpt den på H&M för 50 spänn så jag tänkte att den omöjligt kan vara bra, men jag hade fel. Jag brukar krama i oljan i håret efter att jag har tvättat det. Först låter jag det torka lite, typ handdukstorkat, och sen kramar jag in oljan i håret. Mitt hår har blivit jättelent och supermysigt av den här oljan. Vanligtvis använder jag betydligt dyrare olja, men den här är såpass bra att det känns helt onödigt att slänga ut massa kosing på dyrare grejer.
Jag har själv aldrig sett den på H&M, men jag ska spana lite nästa gång jag kommer till Sverige.

Dag 24


18 januari

Hej
 
Fredag, en av veckans bästa dagar  Hoppas ni har haft en bra dag och kväll hittills. För min del har det varit lite upp och ner. Jag hade en jättedålig morgon och sen började jag vela väldigt mycket när det var dags att åka till gymmet. Det slutade med att jag cyklade hem istället. Jag har känt hur slut min kropp är hela dagen. I fortsättningen blir det vilodag på torsdagar. Det känns inte som att det är bra att träna 2 timmar om dagen + att cykla en halvtimme varje dag. Nej, man behöver vila lite också och det var ju synd att jag inte gjorde det igår för nu missade jag spinningen idag.
 
Ajja, inte mycket att göra åt. Ikväll blir det en lugn och mysig kväll och imorgon upp till gymmet för att köra veckans sista uppdrag 10 000 meter.
 
Ha en bra kväll
 

Dag 23


Nelly VS BikBok

 
Jag som så dödligt gärna ville ha det här grymt snygga halsbandet från BikBok, blev såklart jätteglad när jag såg att Nelly fått in ett näst intill likadant. Men man måste väl nästan säga att det är lite väl fantasilöst att göra ett nästan identiskt halsband. Det är till och med nästan lika mångar ingar. Men men, jag är glad och hoppas att jag hinner klicka hem ett innan dom försvinner.  Det gör jag förmodligen inte men ändå.  
För er som är lite snabbare så finns det vänstra på Nelly. Jag tycker dock att BikBok lyckades bättre denna gång.
 

Batman tee

Jag som så länge velat ha en batmantröja. Äntligen ska jag också få bli en lycklig ägare av en.  Den här kommer ifrån Melba.
 

Dagens

 
♥ Byxor - Gina
♥ Topp - Inside
♥ Scarf - Spanien
♥ Örhängen - Bioux Brigitte
♥ Brillor - Åhléns
♥ Boots - GoJane

Videoblogg


17 januari

Hej
 
Hoppas ni har haft en bra dag hittills. Här i Spanien har det varit galet varmt hela dagen, men just som jag skulle ut och lägga mej i solen försvan den på en sekund och det blev blåsigt och mulet. Jättetrist!  Men jag fick i alla fall lite sol när vi hade halva lektionen på en uteservering  Det lilla är bättre än inget. Och förresten ska jag väl inte klaga för hur mycket sol har ni i Sverige lixom.. fast å andra sidan, att ni inte har någon sol är ju ingen anledning för mej att inte få klaga. Jag kan inte rå för att jag var den smarta som stack iväg när kalla vintern kom.  Så med andra ord har jag all rätt att klaga på att solen bara sprang iväg plötsligt.
 
Om ett tag ska jag sätta igång med lite middag och sen sticka iväg på kvällens träningspass. Det är med glädje jag meddelar att jag får lite vila från mitt uppdrag 10 000 meter. På grund av det har jag inte kunna köra någon styrketräning och mina ben är helt slut. Ikväll blir det dock andra bullar.  Det blir mage och rygg på fitballen och kondition och axalar + lite ben på bodycombaten.
Jag gillar variationen på min träning.
 
Hoppas ni får en bra kväll
 

Dag 22


Fina toppar

 
Dom här fina topparna tänkte jag skulle få komma hem till mej en dag. 99 kronor är ju ett kap typ.  Dom finns i en färg till men den var inte lika fin.

Dagens

Jag ser lite trött och sliten ut, I know. Men det var blåsigt, mulet och småkallt så vafan.
 
 
♥ Jeans - Gina
♥ Linne - H&M
♥ Kofta - Pimkie
♥ Halsduk - Spanien
♥ Boots - GoJane

Uppdrag 10 000 meter 2/6

Jag kom hem från gymmet för typ en timme sen och nu sitter jag och kollar på dom sista minutrarna av Efterlyst. Idag var det riktigt jobbigt på gymmet. Jag körde Zumba först och direkt efter det uppdrag 10 000 meter. Vad jag har lärt mej idag är att inte köra ett pass före uppdraget för då blir det outhärdligt.  Omvänt går det bra, som igår då jag började med uppdraget och sen körde Zumba. Sen tror jag att min kropp inte riktigt hunnit återhämta sej från 4 hårda timmar under måndagen och tisdagen. Men, jag gemomförde det!
 

16 januari

Hej
 
Kan ni fatta att halva januari har gått? snart är 2013 också slut. Okej kanske inte riktigt men det kommer säkert går as fort allting, sen är det december igen. Jag mår smått illa när jag tänker på hur fort tiden går och som bloggare blir man verkligen varse om det. När jag kollar tillbaka i inlägg tänker jag väldigt ofta; men herregud det här gjorde jag ju för bara några månader sen, inläggen måste ha flyttat på sej.
Klart dom inte flyttar på sej, det var flera år sen jag gjorde det helt enkelt. Läskigt!
 
Just nu sitter jag i soffan och väntar på att det ska börja regna. Det har hängt i luften hela dagen men fortfarande inte satt igång. Jag antar att det kommer börja ösa ner lagom till att jag ska cykla till gymmet. Apropå gymmet så är det inte långt kvar. Om 2 timmar ska jag köra ett pass Zumba och direkt efter det går jag på nästa pass med uppdrag 10 000 meter.
 
Igår när jag var på gymmet var den där snubben där igen, han som försökte bjuda ut mej. Han har inte varit där sen den gången och jag började faktiskt tro att det kanske var hans sista kväll och att han nu åkt hem till vart han än kommer ifrån. Men tydligen är han tillbaka nu. Det tog några veckor men igår uppenbarade han sej. Jag såg honom inte förrän jag märkte att någon stirrade på mej och sen kände jag mej obekväm resten av kvällen bara för det. Han kom ibland sådär obehagligt nära så man började tänka att nu jävlar kommer han säkert säga något, men nej han bara strök förbi lixom. Sen kunde man plötsligt hitta honom på andra sidan rummet stirrandes rakt åt mitt håll. Nej sånt gillar jag inte. Jag hoppas att han gjorde sej illa igår så han inte kommer tillbaka på ett tag.. nej men gud vad hemsk jag är, det hoppas jag inte alls, jag hoppas att han får upp ögonen för white trash-bruden istället. Aaah jusste, jag har inte berättat om henne. Jag får göra det i någon videoblogg eller så.
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag so far
 

Dag 21


Lookbook Inspiration


Uppdrag 10 000 meter 1/6

Nu är jag hemma igen och jag är sååå stolt över mej själv.  Jag har genomfört mitt första pass med uppdrag
10 000 meter. Löpningen var väldigt seg, såklart det är den ju alltid. Men jag är stolt över mej själv när det kommer till den delen för jag sprang ändå mina 4 km på strax över 20 minuter. Grymt jobbat tycker jag och mina korta ben.
 Sen är det ju självklart att jag inte höll på att vila emellan stegen, det känns väldigt ovärt om man gör det. Dessutom är jag inte så trött efter att ha sprungit 4 km att jag måste vila. Men jag får väl ta och erkänna att jag vilar lite under tiden jag springer och det är mest för att jag blir så förbaskad på mej själv när jag tar för mycket tid på mej. Det låter kanske lite bakvänt för det tar ju tid om man vilar, men det jag menar är såklart räknaren på maskinen. När det står att jag har sprungit ex. 2 km vill jag inte att det ska stå ex. 16 minuter, därför pausar jag masinen och vilar en minut då och då, och därmed kan jag springa mer intensivt. Men självklart är ju målet att inte behöva göra så men just nu gör det mej ingenting att jag tar en minut när jag kommit till hälften. Huvudsaken är att jag håller igång pulsen och så.
 
Som sagt, ingen paus efter löpningen utan rakt på cykeln. Det gick rätt fort att komma upp i 3 km tycker jag, speciellt eftersom jag körde ett program. Det blir lite roligare då. Och slutligen direkt på crosstrainern. Personligen tycker jag inte att crosstraining är speciellt jobbigt, därför kör jag inte det så ofta men nu är det ju inkluderat i uppdraget så då kör jag det!  En av anledningarna till det är för att det är den enda motionsmaskinen utöver cyklar och löpband + att man också får med armarna. Crosstrainern är nog egentligen bra för mej som har lite dålig knän och sånt.
 
Anyway. Nu blev det långt, allt jag ville säga var ju bara hur stolt jag är över mej själv som genomförde det hela och därefter fortsatte träna. Uppdrag 10 000 meter tog ca. 45 minuter. Det är sjukt egentligen att man inte tar sej den tiden varje dag.
 

Plugg

Nu tänkte jag plugga lite. Det var ett tag sen jag pluggade faktiskt. Jag gör ju bara min läxor men ingenting utöver det. Vi håller på massor med grammatik och det är väl bra i sej, men det gör att ordförrådet halkar efter rätt mycket. Jag tänkte börja med att göra läxan nu så det är klart och sen plugga masssa ord typ. Vi får väl se hur långt jag kommer innan jag tröttnar och börjar kolla på skor istället.
 
 
När jag precis hade flyttat i hit i oktober, brukade jag ibland cykla ner till stranden efter skolan. Sol, bad och plugg var en helt okej kombo. Nu är det dock lite för kallt i vattnet.
 

Uppdrag 10 000 meter

Idag kör jag igång mitt lilla extrauppdrag.. lilla och lilla förresten. Det blir nog rätt jobbig att köra löpning, cykling och crosstrainer direkt efter varandra för att komma upp i 10 000 meter. Tror ni att jag kommer klara det?
 
Jag hoppas att jag gör det. Men som sagt, jag kör ju min vanliga träning + det här så det blir nog tufft. Idag blir det alltså först uppdrag 10 000 meter, sen armar och axlar och efter det 1 timme Zumba. Hej och hå lixom. Men det är dags för lite motstånd tycker jag, dessutom är det bara den här veckan och nästa kvar på mitt uppdrag så det är dags att öka tempot lite.  6 gånger ska jag klara av det här. Nu kör vi!
 

Lunch

Vanligtvis äter jag 100 gram kvarg med några russin och linfrön till lunch, men det är bra med lite variation.
 

Dagens

 
♥ Jeans - Nelly
♥ Skjorta - H&M
♥ Scarf - Spanien
♥ Halsband - Från Pontus
♥ Glajor - Åhléns
♥ Boots - GoJane
 

15 januari

Hej
 
Idag är det typ kallt här... eller jag vet inte men jag fryser i alla fall.  Ibland önskar jag verkligen att jag hade bil här nere, men cykel har ju sina fördelar.. även om det är svårt att se dom dagar då det blåser så mycket att det går fortare att gå än att cykla.
 
Det är tisdag och denna dag blir exakt likadan som alla andra. Skola (visserligen avklarad), lunch (också avklarat), middag, gym, läxor och chilla.
Mitt liv verkar så tråkigt tycker jag när jag skriver om det. Men ärligt talat trivs jag. För första gången i mitt liv har jag lite struktur på tillvaron. Om man kollar tillbaka i den här bloggen och läser lite om hur mitt liv var för ett år sen kan man nästan tänka sej att jag måste ha mått riktigt dåligt. Det gjorde jag säkert. Jag menar, vem mår bra av att somna vid 5-6 varje morgon, sova till typ 15.00, träna lite, sitta hemma och glo på tv och film o.s.v? Livet var hårt när jag sökte jobb och inte fick något. Jag var trött hela tiden, vred om dygnet ordentligt och var väl mest oerhört pinsam för alla som brydde sej om mej.
 
Idag är det lite annorlunda.  Även om mitt liv handlar om en enda gigantisk rutin just nu, så trivs jag. Jag älskar gymmet jag går till, jag älskar timmen jag har i solen när jag kommer hem från plugget, jag älskar att jag lär mej ett nytt språk, jag älskar att jag får nya erfarenheter av precis allt jag gör just nu och jag älskar att jag gör så mycket gott för min kropp genom att cykla varje dag vart jag än ska, laga egen bra mat, sova bra tider och inte dricka någon alkohol. Jag tror att min kropp älskar mej just nu.  (Även om den saknar choklad så in i helvete)
 
Så ja, ni kanske tycker att min tillvaro just nu är rätt trist och misslyckad. Men ni har fel. Medan ni pulsar runt i massa snö, i mörkret, i en evig kyla och känner att vinterdrepressionen tar över, träffar jag glada människor, solar, lär mej ett språk och får nya erfarenheter jag kommer ha användning av resten av livet.. även om det inte riktigt är så jag beskriver mina dagar i inläggen.
 
Hoppas ni får en bra tisdag, trots mörkret och kylan
 

Dag 20


Uppdrag 10 000 meter

När jag sprang på löpbandet förut kom jag på ett nytt litet uppdrag som jag ska slå in i uppdraget som jag redan har igång. Det är nämligen så att jag har känt mej sådär hemskt fet idag, med andra ord borde jag inte ha unnat mej några kakor igår, så nu har jag bestämt mej för att dra ner både kolhydrater och fett + att öka konditionsträningen.
 
Tre dagar i veckan ska jag, utöver min vanliga träning, ska jag köra "uppdrag 10 0000 meter" 
 
För rätt många år sen hörde jag någonstans att man skulle gå 6000 meter per dag för att hålla sej i den form man är och 10 000 meter per dag för att tappa vikt. Det säger rätt mycket om hur lite vi rör på oss! 6000 meter är väl för helsike ingenting?!
Men testa sätt på er en stegräknare så får ni se själva att ni antagligen kommer få kriga lite på kvällen för att komma upp i 6000 meter. Varför?
 
För att man har bil, stillasittande jobb, idrott på schemat i skolan vadå 1 / 2 gånger i veckan, man åker buss överallt osv. osv.
Det är ju som förr då man jobbade ute på åkrar hela dagarna direkt. Nej, nu sitter man vid datorer och den enda motion man får är lilla promeflaxen till toaletten och kaffemaskinen. Hemsk egentligen.
 
Jag vill tro att jag kommer upp i rätt mycket motion i alla fall, men who knows?
Jag cyklar i alla fall vart jag än ska, vilket blir i alla fall 45 minuter per dag. Sen avsätter jag ju väldigt mycket tid på gymmet men som sagt, who knows?
 
Nu är det i alla fall dags att maxa det hela. Jag har 12 dagar kvar av mitt uppdrag, det innebär den här veckan och nästa. Hey ho let's go!
 
 

Mot 2 timmar på gymmet

Nu sticker jag iväg till gymmet.  Jag ligger efter lite i tidsplanen. Enligt mitt schema ska jag ju vara på gymmet och börja köra om 10 minuter. Jag lär bli några minuter försenad men det gör inte så mycket, det lär bli tillräckligt hårt ändå. Jag tänkte i alla fall börja med 20 minuter löpning och på måndagar tränar jag ju mage och rygg och det ska jag ju göra under min andra timme så jag får se vad jag hittar på under dom 40 minutrarna efter löpningen.
 
Dags för nästa pass i mitt vita linne hehe
 

Veckans träning

Det var länge sen jag gjorde ett träningsschema så här kommer ett för den här veckan.
 

Dagens

 
 
♥ Jeans - Topshop
♥ Linne - Gina
♥ Halsduk - Spanien
♥ Brillor - Åhléns
♥ Skor - Intersport

14 januari

Hej
 
Klockan är redan 11.40 och här sitter jag. Egentligen börjar jag ju kursen 11.00 men vi har ändrat lite så numera börjar jag 12.30 varje måndag och onsdag. Just nu sitter jag här i mjukisbrallor så om en stund ska jag gå och byta om och sticka iväg, jag ska bara göra klart läxan först.  Det är helt otroligt att man skjuter upp det så långt man bara kan. Jag har haft fredag, lördag och söndag på mej att göra den och jag gör den 1½ timme innan vi ska gå igenom den.
 
Efter plugget ska jag cykla till affären och handla mat. Fy vad trist. Jag har ingen koll på vad jag ska handla ens.. Tur att jag har några minuter på mej att kolla upp det nu.
 
Ikväll blir det gym såklart.  Troligtvis ska jag mosa min mage och rygg med ett fitball-pass  Det är viktigt att börja veckan på ett bra sätt.
 
Hoppas ni får en bra start på veckan
 

00.00

Nu ska jag snart gå och lägga mej. Imorgon är det måndag och ny vecka igen. Det känns både skönt och inte skönt. En ny vecka med massa träning är jag taggad på - det är jag alltid på söndagar - men jag är inte lika taggad på att cykla samma strecka till plugget i 5 nya dagar.
 
Ajja, det är som det är. Nu är det dags för lite issa-tid.
 
 

Lookbook inspiration


Nyårsoutfit

Lite sent kanske, men jag har ju inte visat hur jag såg ut på nyår. Jag hade i alla fall min nya jättefina klänning från Sisters point. Numera har jag ju en exakt likadan i gult också (fast tja, den var ju inte från Sisters point)
 

Dag 19


Vad äter jag?

Jag har fått några frågor angående mitt uppdrag. Jag skriver ju mest om hur jag tränar och så på dagarna men i stort sett ingenting om vad jag käkar. Dom frågor jag har fått är varför jag bara skriver om träningen och vad jag äter.
 
Jag har förklarat förut att när jag vill tappa vikt ändrar jag oftast inte så mycket i kosten, jag bara drar ner mängden och sen drar jag in på alla saker jag tycker om att unna mej sjäv. Mer komplicerat än så behöver det inte vara. Många struntar ju helt i kolhydrater, men i och med att jag tränar så mycket som gör behöver jag kolhydrater. Däremot är jag väldigt noga med med när jag äter kolhydrater och drar ner på mängden. När det kommer till mitt uppdrag så är det första gången jag har satt upp ett mål på en månad utan några av min laster så jag har varit ganska snäll mot mej själv med maten. Jag hade ju kunnat leva på några salladsblad per dag men jag tycker att det har varit hårt nog att leva utan cola och choklad.
 
Och sen till vad jag äter. Jag är rätt ensidig. Pasta, ris, potatis. Kyckling, köttfärs, fläskfilé, korv. Sallad, paprika, tomat, gurka. Massa ägg.
Detta blandar jag hej vilt typ.  Det viktigaste är bara att jag gör allting hemmagjort. Att köpa fädiga grejer är aldrig lika bra. När man tex. ska käka på en pizzeria och väljer sallad istället för pizza har man ingen aning om vad man sätter i sej. Man tror att man är nyttigt för att man tar en sallad, men egentligen är det inte ritigt så.
Gör man salladen hemma kan man däremot göra den otroligt kalorisnål.
 
Här är en av mina middagar jag har ätit under mitt uppdrag. Fläskfilé är väldigt fettsnålt, en potatis eftersom jag behöver mina kolhydrater, massa sallad med tomat och gurka och en hemmagjord sås.
 

Rushy

Här kommer några riktigt dåliga bilder på hur mitt smink såg ut igår. Som vanligt såg det såklart mycket bättre ut u verkligheten än på bild.
 
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Eyeprimer Clear
Sleek I divine palette Acid
MUS Cake eyeliner black
MUS Eyepencil Darkes shadow
MUS M/S Kakaw
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
 
 
 
 
 

13 januari

Hej
 
Idag har jag varit obeskrivligt trött så det har varit svårt att blogga. Det blev en väldigt lång dag, kväll och natt igår men lyckligtvis somnade jag så fort jag la mej. Runt 4.00 tokdeckade jag och redan klockan 8.00 ringde mitt alarm. Jag ställde om det några gånger men sen var jag tvungen att gå upp. En stund senare var jag på väg till söndagsmarknaden, och konstigt nog var jag inte speciellt trött.
Jag trodde ärligt talat att det skulle bli omöjligt att komma upp men nix. Jag ville väldigt gärna åka till marknaden och det här var min ända chans så. Man kan cykla dit men det är väldigt långt så därför har det inte blvit av att jag har åkt dit. Men nu är Pontus mamma här med sin snubbe och dom har bil så jag fick följa med.  
 
Jag fyndade faktiskt lite på marknaden.  Det blev bland annat en gul klänning, som är identisk med min vinröda från Sisters point, dock är denna inte därifrån. As skumt att dom är exakt likadana. Det känns nästan som att Sisters point har köpt upp massa såna här klänningar och sen bara sytt fast sitt namn på dom. Bortsett från klänningen blev det en fin vit halsduk och 3 kg apelsiner.
 
När jag kom hem käkade jag lunch och började kolla på en film men efter en stund tokdeckade jag i soffan. I natt och min tupplur här i soffan har varit mina skönaste "tubblurar" sen jag kom hit. Nu kommer jag nog inte kunna somna i natt så tja det är priset man får betala för att sova som aldrig förr.
 
Hoppas ni har haft en bra söndag
 

Dag 18


Sneakpeek

Så, nu börjar jag bli klar och om typ 10 minuter är det dags att sticka iväg. Förra lördagen var riktit seg så jag hoppas att den här inte blir det. Om den blir det kommer jag antagligen somna på bardisken.  Jag börjar bli lite småtrött och om jag ska hålla mej vaken i 10 timmar till måste det nog vara lite vart.
 
Jag hinner tyvärr inte lägga upp några sminkbilder nu men ni kan får en liten sneakpeek i alla fall.
 

1 timme

Om 1 timme ska jag börja rulla iväg mot jobbet. Det jobbiga med att börja jobba på kvällen är verkligen just det här med att ta sej ut. Ju längre tiden går desto mer vill man bara vara hemma och efter en viss tid är det fruktansvärt att ta sej ut. Jag minns när jag började jobba 22.00. Fatta hur hemskt det var att åka hemifrån 21.00!
 
Jag har i alla fall en timme på mej att göra något nu så jag tänkte göra något lätt liten sminkning, och så måste jag hinna käka också.
 
Här är en sminkning som jag blev nöjd med.  Dom flesta blir bra, men det syns inte alls i kameran tyvärr.
 

Skor

Gillar ni dom här?
 
Jag vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt, jag tror inte att jag skulle köpa dom. Men för er som vill så finns fom på Have2Have för för knappt 800 spänn. Lite väl kralligt pris för dom tycker jag.
 
 

Fräckis

 

12 januari

Hej
 
Hoppas ni har en bra lördag so far. Här i Spanien är det 20 grader och sol, lite skillnad från Sverige kan jag tänka mej.
Jag kom hem för typ 40 minuter sen, efter att ha jobbat lite. Eller jobbat och jobbat. Jag och chefen åkte runt till lite olika skandinaviska restauranger och lämnade lite reklam om våra skandinaviska event som vi kör på lördagar. Strax är det dags för lunch, vila lite och sen ska jag till jobbet för att jobba hela natten. Nu när jag faktiskt inte har sovit så länge idag (11.00) kanske jag är tillräckligt trött för att somna när jag kommer hem. Jag hoppas det för eventuellt ska jag till marknaden tidigt imorgon och det vore skönt att ha sovit i alla fall några timmar.
Men man ska inte hoppas på för mycket. Jag somnar aldrig före 6.00 när jag jobbar tilll 3.00.
 

dag 17


11 januari

Hej
 
FREEDAAAAG!!
 
Fast varför är jag glad för det egentligen? Jag får ju inte mycket till helg. Lugn kväll ikväll, jobb imorgon, plugga på söndag. Fan vad kul vi ska ha.  Nej men lite roligare än så blir det.
 
För ett tag sen kom jag hem från gymmet.  Det är verkligen skönt att ha det avklarat. Jag brukar ju gymma på kvällen för då går passen jag vill köra. Men fredag, lördag och söndag finns det inte några direkt roliga pass så då spelar det ingen roll när man går dit (bortsett från att gymmet stänger 14 dom två sistnämnda dagarna).
Nu har jag hela kvällen fri att bara slappa, titta på film och ha det riktigt bra.  Först ska jag städa här. Det ser förjävligt ut och jag har helt enkelt inte orkat ta tag i det, men nu måste jag nog börja göra något åt det. Jag som hade så bra rutiner förut!
Well well, man kan inte alltid vara på topp. Jag har ju satsat på träningen ju! Här kommer en liten bild på mej i mitt nya vita träningslinne. Jag hade precis kommit hem när jag tog den här så man är väl inte i fräschaste i stan kanske.
 
Hoppas ni får en bra fredag
 

Lookbook Inspiration


Dag 16

Idag sa en tant på min kurs att jag hade gått ner i vikt.  Sånt är ju alltid kul att höra, även om jag direkt tänkte: äsch vad snackar hon om? det måste vara just dom här kläderna som gör att jag se smalare ut. Det är möjligt, men sen kom jag på att jag hade samma kläder som jag alltid har. Ajja, jag vette tusan. Egentligen vore det ju konstigt om jag inte har tappat något med tanke på min livsstil, men samtidigt tror jag väl inte att det är direkt synligt än. Men who knows.
 
16 dagar avklarade 16 to go.
 

Klipp klipp

 
Den här kjolen köpte jag här i Spanien på H&M i början av november.. shit var det så länge sen?!
 
Hur som helst. Jag tyckte redan då att den var för lång, men den var på rea och jättebillig så jag bestämde mej för att köpa den och klippa lite i den. Det har jag satt igång med nu. Jag har klippt och nu ska det sys lite. Jag har ju ingen symasking här direkt så det ska bli väldigt intressant att se hur det går att sy för hand i det där materialet. När jag kommer hem till Sverige igen ska jag sy med symaskin så det blir ordentligt.  Om några minuter börjar nya säsongen av lyxfällan så jag tänkte väl sitta här och glo på det och göra ett försök att sy lite.

Skofynd

Här är skorna jag köpte idag.  Som sagt, jag skulle till H&M och köpa ett linne att träna i, men det är inge fel med att gå en runda då när man ändå är i centrumet. Det finns flera väldigt bra affärer i det här centrumet så det vore faktiskt idioti att skippa att kolla runt. Jag hittade förresten en fin väska på ZARA, tyvärr var den på rea (jag vet hur fel det låter att säga tyvärr i den meningen) så den lär ju försvinna och tyvärr lär det inte vara jag som köper den. Den var egentligen inte speicellt dyr, det är bara det att jag måste prioritera annat just nu. Jag hade inte köpt skorna heller om det inte var så att det var 70% rabatt på dom.
♣ Skor - Blanco - €10.76 (ord.pris €35.99)
 

10 januari

Hej
 
Idag har jag haft en ganska bra dag och det har varit varmt och skönt ute.   Först och främs var jag som vanligt i plugget och när jag satt där och såg hur svåra grejer vi håller på mej just nu, gick det upp för mej att jag faktiskt har kommit någonvart. Ibland när man pluggar något kan det ju kännas som att man tramar på samma ställe hela tiden. Men så kom jag att tänka på att det faktum att jag fattar vad min lärare säger när hon pratar spanska innebär att jag faktiskt lärt mej något. Jag försöker att minnas hur det var min första vecka här, men det är svårt. Jag är dock helt säker på att jag inte fattade speciellt mycket, men jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och se hur jag var då - bara för att kunna förstå att jag har gjort framsteg.
 
Efter plugget cyklade jag till centrumet här i närheten för att köpa ett nytt träningslinne.  Jag tränar i helt svarta kläder här och jag börjar bli lite less på det, men det är ju sannerligen så att man ser lite smalare ut i svart så antar att det är lite för egot (att jag ska se mej i spegeln och tänka att jag faktiskt börjar se bra ut efter all träning, även om sanningen är att det är kläderna som gör jobbet).
Hur som helst hade jag i alla fall tänkt strunta i det och köpa ett vitt linne. Jättedumt egentligen. Så fort man blir svettigt syns det dubbelt så mycket och dessutom blir linnet genomskinligt. Men alltså, jag hade inte tänkt bry mej för jag tillhör inte den andelen som är rädd för svett.
 
Anyway. Jag cyklade dit för att köpa ett träningslinne och vanligtvis brukar man ju komma hem med allt annat än just det man åkte för att köpa, men icke denna dag.  Däremot fyndade jag ett par pjucks. Klart jag inte kunde lämna dom där i affären, så dom fick följa med hem
 
Vad gäller träning ikväll hade jag tänkt köra löpning först och sen en timme fitball, men det slutade med att jag hamnade i soffan. Jag ville gymma men sen när jag blev trött började jag fundera på om jag kanske ska sova istället. Jag gör ju inte det så ofta.  Jag velade länge och väl, men bestämde mej tillslut för att det är helt okej att träna 3 dagar, vila 1, träna 2, vila 1. I alla fall för tillfället.
 
Come on, har jag inte tänkt ställa upp i World war 3.
 
Hoppas ni har haft en toppendag ni med
 

This is the year to...


Lookbook Inspiration


Dag 15


Efterlyst 2013

Hemma, tränad, trött. Nu sitter jag med ett äpple och tittar på säsongspremiären av Efterlyst.
 
Mord i första programmet. Fy fan säger jag bara, vad händer med Sverige? Det lilla, neutrala, gröna landet.
Jag mår illa när jag ser vad människor gör med varandra. Vad är det för fel på folk? Tänk om alla bara kunde låta alla vara ifred.
 

Zumbatime

Så var det dags.  Jag börjar egentligen bli ganska trött men Zumba är ju kul så jag ska nog komma igång. Jag har i alla fall fått lite plugg gjort också, även om tiden plötsligt sprang iväg. Grammatiken börjar bli riktigt snurrig nu så jag har börjat göra word-dokument för att reda ut allt. Ambitiös, som sagt.
 

9 januari

 Hej
 
Hm kom precis att tänka på att jag kanske borde börja skriva hej på spanska istället. Jag är ju trots allt i Spanien.
Ajja..
 
Hoppas ni har haft en bra dag so far. Min har väl varit okej, egentligen mest som vanligt. Plugg, hem, lunch. Jag funderar fasktiskt på att vara en riktigt duktig elev och för en gång skull plugga lite nu. Normalt brukar jag bara haspla över läxan lite fort strax innan jag går och lägger mej och så kan man ju göra men shit.. det kan vara kul att leka pluggis ibland.  Ambitiös typ.
 
Klockan 18.00 börjar mitt Zumbapass så det är lite stressigt nu. Som vanligt med mej då.
 
Later
 

Dag 14

Så var man hemma från gymmet. Hujeda mej.. det här lär jag inte göra om.
 

Mot gymmet

Oj, jag missade tiden lite och nu måste jag sticka till gymmet om 5 minuter. Stess stess stress!!!
 
Först blir det en timme Bodycombat och efter det en timme Zumba. När det är Zumba är det alltid lättare att komma iväg till gymmet.  Men för en kickboxare som mej är Bodycombat ett riktigt töntpass.. men men, man måste ju hålla skillsen igång på något sätt i alla fall.
 

Tunikor från Gina tricot

 
Vad tycker ni om dom nya tunikorna som har kommit in på Gina?
 
Själv kan jag säga att det tog ett tag innan jag började gilla dom. När jag först såg dom tänkte jag att dom var skitfula. Jag är fortfarande inte heeelt på deras sida, men jag skulle kunna tänka mej en vit och en svart i alla fall. Möjligtvis den gröna - mest för att exprimentera med och sen får man se. Det kan ju bli snyggt. Den rosa var dock skitful!
 

Inspiration


This is the year to..


8 januari

Hej
 
Jag kom inanför dörren för en stund sen. Tidigt!! Jag brukar sluta plugget 14.00. Men idag fick jag sluta 1½ timme tidigare. Jag har ingen aning om vad som hände. Vi hade paus, telefonen ringde, min lärare gick och svarade. En stund senare kom hon tillbaka med tårar i ögonen och sa att lektionen blev inställd.
Så ja.. jag har hunnit handla hem mat och grejer, och kommit hem innan klockan ens blivit 14.00. Solen skiner och det är ganska varmt så jag tänkte gå ut och utnyttja det ett tag.  
 
Ikväll blir det Zumba och eventuellt Bodycombat innan det.  
 
Hoppas ni får en bra tisdag
 

01.00

Nu är det dags för lilla mej att runda av för idag.
 
Sleep tight
 
 
 

Dag 13


Några tappade kalorier senare

Så var man hemma från gymmet och tillbaka i den älskade soffan.  Här känner jag mej trygg.
 
Det tog lite tid att komma hit för det fanns en hel del grejer att pyssla med när jag kom hem. Först skulle det kokas ägg, diskas och sätta igång en tvättmaskin. Sen kom jag på att jag inte hade stretchat och att det var lika bra att tvätta nyårsklänningen (klantig som jag är hade jag tydligen spillt ... fler än en gång den kvällen). Efter det satte jag igång att göra apelsinjuice och tja.. nu sitter jag här med juice, lite kvarg och några russin.  Snipp snapp snut, så var sagan slut..
 
Snipp... snapp.. alltså snut.. vad är det för ord egentligen?
 
Gymmet gick btw tipp topp, trots att jag var otaggad.  Hela 1 timme och 4 minuter. Fitballen var som vanligt oerhört krävande men ändå höll jag ett satans bra tempo på överkroppen efter det.  
 
Det blev en bra kväll trots allt.
 

Hemska måndag

Jag hittade den perfekta bilden för att beskriva min morgon. Skillnaderna är väl tiden. Jag går upp 10.00 på morgonen, och att jag tog telefonen och försökte messa min lärare att jag var sjuk och inte kunde komma idag.
 Det gick dock inge vidare
 

Omotiverad

Nej nu är det dags för mej att röra på fläsket. Jag kan ärligt säga att jag är trött, har ingen lust, det börjar bli mörkt ute, jag är seg, jag vill vara hemma.. JAG VILL INTE. Jag är jätteotaggad på att träna. Det har börjat bli så på sista tiden.  Jag ser inga resultat så det är väl därför antar jag. Det blir i alla fall mer och mer att jag tvingar iväg mej själv och det känns inge kul alls.  Det finns vissa pass som jag tycker är roligare än andra och då är det såklart lättare att ta sej iväg. Men det värsta är just det - att ta sej iväg. Om ni bara visste hur less jag är på att cykla samma streckor varje dag.
 

Lookbook Inspiration


Listen to the words

 
They say they can see it in my eyes,
the sorrow.
I think they're wrong..
 

Rayman 2

Igår fick jag ett tv-spel  Jag har ju äntligen klarat Rayman 1, så det var väl dags för 2:an. Jag testade spelet igår och jag måste säga att jag tycker bättre om 1:an. Anledningen är enkel - det är jobbigt när man kan snurra bakgrunden. På första spelet går man bara i sidled, från vänster till höger. Mycket enkelt. Men i alla spel som gör nuförtiden kan man ju gå åt alla möjliga olika håll. Det är förvirrande.   Men jag antar att det blir bättre när man satt sej in i det mer.
 
Tja.. så nu vet ni vad jag kommer göra ett antal kvälla framöver.  Efter gymmet såklart
 

Skinnjackor

In och fynda vårgrejer på H&M gott folk!
 

7 januari

Hej
 
Min vecka började på ett hemskt sätt. Först sov jag bara mellan 2 och 3 timmar, sen skulle jag cykla (fruktansvärt otaggad) till plugget för att sitta där och försöka lära mej något i 3 timmar, för att sen orka cykla hem igen. Jag har varit en zombie hela dagen, men nu mår jag bra igen.  Jag har legat ute i solen en timme nyss och innan dess hade vi faktiskt en del av lektionen i solen på en supermysig uteservering. Riktigt nice och supervarmt!
 
Jag har inte tränat varken lördag eller söndag så ikväll blir det såklart hårdträning! Fitball och eventuellt bodycombat. Om jag inte hinner till combaten blir det löpning och maskiner.
 
Hoppas ni får en bra kväll
 

Lookbook Inspiration


Dag 12


Musik


Skor


6 januari

Hej
 
Så var det sista dagen på ledigheten. Imorgon börjar min kurs igen och snart sätter jobbet igång på allvar. Jepp.. igår jobbade jag min första kväll och innan dess var det väl lite osäkert om jag skulle börja eller inte men nu verkar det i alla fall hyfsat bestämt att jag ska jobba kvar. Chefen sa igår att jag ska jobba varje lördag nu sen tänkte jag sticka en sväng till Sverige och när jag kommer tillbaka ska jag börja jobba varje dag. Det är väldigt krävande att jobba varje natt så vi får väl se hur det går men ett tag ska jag väl klara av det i alla fall.  
 
Idag ska jag göra alla läxor som jag har. Usch varför sköt jag upp det till sista dagen??? Jättedumt!
Så fort jag är klar ska jag bara mysa i min älskade soffa resten av kvällen. Det har varit en rätt tuff vecka så jepp, det är jag väl värd (?)
 
Hoppas ni får ett soft avslut på veckan
 

Dag 11


Spanien 2013

 
Ni kanske redan har sett det men nytt för 2013 är en nykomling i kategorin "Stuumpan flyr"  Det känns lite sorligt faktiskt men Spanien 2012 är officiellt över. 3 resor till detta underbara land blev det under förra året. Vi får se vad jag lyckas åstadkomma det här året.

Månad 3 avklarad

Det är redan den 5:e januari så det är ju rätt sent att lägga upp den här men ändå.
 
Nu har jag varit här i 3 månader! Dom här 3 månaderna har varit dom kortaste månaderna på hela året! Jag kan inte fatta att jag kom hit, då var det svinvarmt, sen blev det kallare, fuktigare, kallare och fuktigare. Nu är vintern här snart över och det börjar återigen att bli varmare - men det går långsamt.
Åtminstone slipper jag 1 meter snö och det tackar jag för.
Det är sol varje dag och jag har inte sett regn på en månad tror jag.
 
Förkortar man min 3:e månad kan man döpa den till: gym.
Under min första tid här var jag ute och sprang och tränade lite hemma i huset, men min sista månad blev det tuffa tag på ett riktigt bra gym. Nu har min 4:e månad börjat och jag är glad att få spendra även den här i Spanien.
 
Snart är väl pengarna slut och då är det bara ta en enkel tillbaka till Sverige
 

5 januari

Hej
 
Idag är det en smått stressig dag. Jag ska jobba ikväll så jag ska sticka hemifrån om bara några få timmar och fram tills dess måste jag laga mat, äta mat, hitta kläder, klä på mej kläderna och sminka mej. Och här sitter jag lixom..
Igår fick jag reda på att gymmet visst är öppet på söndagar, så nu har jag latat mej varje söndag helt i onödan. Jag jobbar till 4.00 imorgon - tror jag, så om jag orkar ska jag ta mej upp och träna imorgon. Det blir nog svårt, men det kan gå.
 
Hoppas ni får en bra lördag
 

Dag 10


4 januari

Hej
 
Så var det fredag igen. Jag hänger verkligen inte med längre känner jag. Jag har haft ett litet lov från kursen på typ 2 veckor och dom är redan slut! Jag trodde att det skulle bli lite segt, men det har det verkligen inte varit!
 
Hittills har det inte hänt så mycket denna dag. Jag har legat i sängen och stirrat upp i taket i några timmar, jag gick upp, jag diskade, fixade mat, kollade på film och strax ska jag iväg och handla och sen cykla vidare till gymmet. Jag ska köra ett spinningpass klockan 19.00 och efter det ska jag upp på gymmet och leka lite med maskinerna. Det känns som att det är en bra idé att handla innan, efter kommer jag verkligen inte ha någon lust.
 
Hmm.. vad mer ska man säga? Det var nog inte mycket mer för den här dagen.  Som vanligt ska jag chilla ikväll. Det låter säkert riktigt tråkigt, men faktiskt - jag gillar det.
 
Ha en mysig fredag
 

Dag 9

Det känns trist att jag har så mycket jobbiga motgångar med min träning. Jag tror aldrig att jag riktigt har nämnt det, men har väldigt jobbiga problem med kroppen tex. att mina fötter är snea så jag har grova problem med knän, rygg, nacke, fötter, benen och höfterna.. hmm.. undrar om dert var allt, det lät väldigt lite.
Jag tänker inte gå in på det nu för storyn är 10 mil lång så kom inte och lek expert nu bara för att jag drog extremt snabbt lite info om alla ställen där jag har ont. Jaa, givetvis har jag försökt göra något åt det - Sen 8:an, tackar som frågar.
Idag fick jag sjukt ont i skenbenen igen. Jag har svårt att springa och powerwalka på grund av den sjuka smärtan jag får då. Och jag som springer varje gång jag är på gymmet, och inte så lite då heller... tja det gör ju knappast något bättre.  Ajja nu ska jag inte klaga mer på det. Fick bara lust att skriva av mej lite om hur ont allt gör nu precis innan jag ska sova. Kanske somnar jag lättare nu..
 
 
 
 
 

Svar till Nathalie

Hej Nathalie!
 
Byxorna du frågade om är mina vaxade byxor från Gina tricot. Dom är såpass populära att dom fortfarande går att köpa.  Om du vill se fler bilder än dom här, kan du kolla i outfitkategorin då jag använder dom flitigt!
 
Kram på dej
 
 

Tillbaka till gymmet

Nej nu ska jag skärpa till mej! Mitt uppdrag gick väldigt bra i början, men sen hände något. Jusste.. gymmet stängde, sen blev det nyårasafton, sen var jag bakis och skadad.
Nu tänker jag i alla fall försöka rulla tillbaka till mitt uppdrag och förhoppningsvis komma tillbaka på samma bana. Det gick ju så himla bra!
 
Alkohol förstör verkligen mycket. Men men. Om en kvart ska jag gå och byta om och sen ska jag cykla iväg till gymmet för att först köra en timme fitball och efter det antingen en timme bodycombat eller en timme på gymmet. Det lutar åt en timme på gymmet så jag kan köra massa löpning och sen gå igenom alla muskelgrupper som planerat.
 
Men först blir dert fitball i alla fall.
 

Dag 8

Hmm.. jag undrar varför nästa dag på mitt uppdrag föll bort igår. Ajja, jag gör ett nytt försök.
 

3 januari

Hej
 
Idag är det torsdag... tror jag.. det måste jag nog dubbelkolla.
 
Jepp.. det är torsdag.
 
Jag låg och drog mej länge idag, knappast en nyhet för det gör jag väl varje dag. The beauty of my life typ.
 
Tillslut var jag i alla fall tvungen att ta mej upp. Idag har jag massor att göra. Först ska jag chilla lite mer  Jag bara måååste se en film känner jag. Det är viktigt.
Jag måste käka något också. Det blir nog bara en sallad. Sen ska jag sticka iväg till gymmet och ta igen allt jag har missat dom här dagarna när jag varit full, bakis, haft ont i höften och nacken och gymmet har varit stängt. Många omständigheter har bidragit till dagens bestraffning.
På grund av att jag har varit så värdelös på att röra mej dom senaste dagarna ska jag idag träna alla muskelgrupper. yaaay vad kul vi ska ha issa. Skyll dej själv för fan.
Detsamma gäller för imorgon och även lördag, sen får jag vila lite på söndag, eftersom gymmet är stängt då. Bra jobbat issa! Du kanske ska tänka lite innan du tillåter dej själv att fira nyår nästa gång.
 
När jag kommer hem ska jag försöka städa här, för inte ens det lyckades jag göra igår.
 
Hoppas ni får en bra dag folket.
 

Outfits 2012


Dag 7


2 januari

Hej
 
Hoppas ni mår bra denna andra dag på året. Själv mår jag konstigt. Jag skakar i hela kroppen, har on i höften och nacken och jag vet inte.. något känns inte helt rätt. Jag kanske fortfarande är lite seg från nyårsafton.
Tanken var att jag skulle träna om några timmar men nu vet jag inte. Det känns som att jag inte har någon energi idag och jag lär bli as lack på mej själv när jag inte orkar lika mycket som vanligt. Kanske är det bättre att vänta till imorgon och se om jag kan röra min höft ordentligt då.  Det känns inte jättesmart att gymma om man har ont i höften.
 
Det blir nog en vilodag. Måste städa lite här också.
 
Hoppas ni får en bra onsdag
 

Dag 6


1 januari

Hej
 
Hoppas det är bra med er. Själv hade jag en av mitt livs värsta dagar dagen efter nyårsafton. Usch vad bakis jag var. Trött och seg hela dagen. Min nyårsafton var i alla fall ganska bra. Först var jag på en restaurang och käkade. Efter det var jag ute och partade. Jag tror jag kom hem vid 8 på morgonen.
 
 
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0