Packar och stökar

Hej

Hoppas ni har sovit gott i natt och vaknat på rätt sida. För mej är det lite halvt om halvt. Snubben har sovit dåligt i natt så han är som ett jävla bi. Det kunde inte komma mer opassande för här i Oslo är packningen och förberedelserna inför Sverige i full gång. Vi lagar mat på det sista i kylen, städar, packar och fixar matsäck. Yes, jag tillhör den gruppen människor som älskar att ha en riktigt smarrig baguette med mej på tåget. Sen köper man en cola, kör in lurarna i öronen och läser en bok. Vips har man fått årets bästa dag bara genom att åka lite tåg.
 
Jag har i alla fall tagit en liten paus i packandet nu. Det beror främst på att jag inte vet hur jag ska ta mej vidare i allt men också för att jag redan har packat på tok för mycket för att bara vara borta några dagar.  Men hallå tjejer ni vet väl hur det är? Killar fattar ingenting och vi försöker förklara att packningen inte blir någon skillnad beroende på om man ska vara borta 1 vecka eller 3 veckor. Man har fortfarande med sej i princip lika mycket - det nödvändiga lixom. Vi kan väl inte rå för att vi äger ganska många nödvändiga grejer.
Killar kommer nog aldrig fatta men det behöver dom inte, dom behöver bara titta på, sucka lite och sen bära våra väskor.

Så jag antar att ni förstår hur läget är här just nu. Jag har packat "för mycket" och snubben är arg för att jag inte kan packa ordentligt.
Nu ska jag gå och käka lite sen försöka reda ut denna oreda. Även om den största oredan förmodligen är jag själv
Ha en stört bra dag!
 
 

dagen efter dopparedan

Hej
Nu är julen snart över. Annandag jul är kvar, men det blir inte mycket till jul för min del för jag ska spendera hela eftermiddagen och kvällen på tåget till Sverige. En vecka ska jag vara i Sverige nu woop woop!  Det ska bli sååå kul att komma hem och hälsa på vänner och familj lite även om veckan kommer gå så himla fort. Jag hoppas att jag verkligen hinner utnyttja varje liten minut där borta. Det värsta jag vet, när jag har bott utanför Sverige, är att åka tillbaka hem och känna ångest för allt man inte hann med när man var i Sverige. Så, hoppas hoppas hoppas att jag fyller ut mina dagar med massa bra saker.
Problemet är att jag även skulle behöva vila upp mej lite. Så fort jag kommer tillbaka hit är det tillbaka till jobbet igen och jag var så himla sliten när jag gick av för julledighet så hoppas jag inte blir för sliten i Sverige nu.
 
Jag har inte så himla mycket planerat än så länge. Jag ska ut och ta någon öl med bröderna med flera någon kväll och sen ska jag ju fira nyår såklart. Någon middag med pappsen och lite mamma-dottertid blir det väl också. Sen kommer jag väl ha ganska fullt upp med att träffa vänner. Jag hoppas att jag hinner träffa så många som möjligt.
 
Nej nu ska jag sätta igång och packa här, har ett fullspäckat schema imorgon så vill helst ha så mycket som möjligt fixat innan jag går och lägger mej.
 
Kram på er
 
 
 

Julafton 2013

Hej

Och god jul! Här i Oslo har det inte varit mycket till jul idag. Så blir det vissa år och det är inget jag hänger upp mej på men självklart är det väl alltid roligast att få en bra jul. Jag var och handlade tidigare idag så jag har i alla fall fått lite julmat och så bakade jag lussebullar också.  Såhär efteråt känns det inte värt speciellt mycket och en del av mej önskar väl att jag lagt dom pengarna på något vettigare. Men men.

Nu låter det som att jag har haft stans värsta julafton, det har jag inte. Men jag har haft dom bästa julaftnarna i hela mitt liv så självklart är man väl lite kräsen.
Dränker allt med ett avsnitt av solsidan. GOD JUL!
 
Fick förresten ett paket!
 

Sunday

Hej

Usch vilken jobbig dag jag har haft. Även fast jag inte har gjort något. I morse när jag skulle hem från jobbet missade jag bussen med typ 1 minut så jag fick åka med i en taxi en bit och sen gick jag resten hem. Vanligtvis tar det lite mer än 20 minuter att gå hem därifrån jag var men i morse hade jag med mej en påse med några halvfulla flaskor vin och några tetrapack mjölk.
Vi har stängt restaurangen fram till typ 3:e januari nu så jag fick ta hem dom öppnade flarrorna jag ville ha + mjölk som ändå kommer gå ut i mellandagarna. Påsen var väldigt tung och dessutom ösregnade det så det var riktigt jobbigt att gå hem. Jag som hade varit på gymmet och sen jobbat var ju redan rätt slut så det var verkligen inge kul att gå hem med den packningen.
 
Hela dagen idag har jag haft såååå ont i kroppen. Jag är överansträngd i varenda muskel kan jag säga. Det är faktiskt väldigt slitsamt att både träna ganska mycket och samtidigt jobba med det jag gör. Många tror säkert att bartender bara är kul och att man festar massor. Sanningen, mina vänner, är att det är otroligt mycket slit. Stundtals är det ett roligt jobb eftersom det ofta händer något och så. Men oftast är det väldigt mycket slit. Man springer mycket och man bär tungt. Jag kan tex bära backar med öl och läsk från ett lager ända upp till baren och det är en bit + en trappor. Alltså är det som om jag är på gymmet hela dagarna, och sen jobbar jag ju på nätterna också.
 
Men jag klagar inte, jag bara försöker övertyga mej själv om att det är okej att jag är otroligt sliten i kroppen.
Så det har blivit en lugn dag. Jag var hemma 5.30 i morse så trött är man ju. Nu blir det en lugn kväll också.  Jag och snubben har käkat hemmagjort pizza och ska glo på en rulle strax. Tarzan är också med i soffan 
 
 
 

Benpress

Idag körde jag ben och rygg på gymmet. Jag ville inte ta i föööör hårt eftersom jag ska till gymmet sen men jag ville samtidigt att det skulle ge något så la mej på någon schyst nivå i mellan allt.
 
Jag värmde upp benen lite snabbt och sen satte jag mej i benpressen. Det är en av mina favoritmaskiner för benen. Det var länge sen jag tränade ben, typ 4 månader skulle jag säga, så jag bestämde mej för att värma upp ordentligt först. Jag brukar köra typ 70 kilo på benpress, har jag för mej. (eventuellt lite mer) Så jag tänkte att 40 var bra att börja på. Men oj vad lätt det var. Efter 10 rep höjde jag till 50 och så höll jag på tills jag tillslut insåg att allt var för lätt. Tvekade lite men körde sen upp på 90 kilo och klarade det galant, det var knappt jobbigt. Självklart kändes det lite men inte alls så mycket som det borde. Jag vet inte vad det var som fick mej att klara av det sådär lätt. En stund tänkte jag på upp på 100 men sen tänkte jag att jag inte ville skada mej, slita ut mej på en gång och att jag dessutom behöver lite kraft kvar i benen till jobbet. Men 90 kilo är mer än godkänt  
Jag har inget att jämföra med direkt, men det känns som att 90 kilo är rätt mycket för att vara tjej. *Klappar mej själv på axeln*
 
 
 

Lördag

Hej

Haft en bra helg so far? Gissa vad jag har gjort.. inte så svårt va?  Jag jobbade igår, sen var jag bara hemma helt slut, låg och slappade i soffan, käkade chirre och glodde på rulle efter rulle efter rulle. Låter som att jag var bakis va? Det var jag också.  I förrgår tog jag och två kollegor några glas virre efter jobbet. Sen hade jag som vanligt svårt att gå hem i tid efteråt. Snubben kom förbi och var med sen gick en efter en hem och det ville snubben också men jag lyckades övertala honom att gå vidare. Vi var hemma vid typ 3 eller något och sen skulle jag upp klockan 9. Jag tror att vi somnade vid typ 4 och sen vaknade jag vid 8 av att snubben var uppe. Det var den natten lixom.  Så det var en väldigt plågsam dag på jobbet igår.
Idag sov jag ut, pratade med pappa på skype, tittade lite på ph och sen gick vi till gymmet.
Jag har precis kommit hem, ganska slut och guess what! Snart ska jag till jobbet.  Jag börjar så sent som 22.00 idag. Det är sååååå segt tycker jag. Först ska jag sitta hemma hela kvällen och bli seg och trött och sen ska jag komma igång bara för att gå och jobba hela natten och få hela morgondagen förstörd. Men men, så farligt är det inte just nu. Det hade varit värre om jag faktiskt hade ett liv.
 
 

Timeless

Men jusste jag glömde ju i förra inlägget! För ett tag sen nu skrev jag om ett par skor som jag fallit för som en sten. Jag fick faktiskt med mej dom i beställningen nu!  Alltså lucky me säger jag bara!!  Dom är sååå snygga och jag slår vad om att dom är grymt sköna. Happy happy happy!
 
♣ Skor - Nelly - 499 kronor
 

Nyårsklänning

Den perfekta nyårsklänningen. Den har blivit slutsåld flera gånger och jag hade faktiskt börjat ge upp den och börjat spana efter en annan men det har varit riktigt svårt, nästan omöjligt, vilket är konstigt för alla vill väl ha en nyårsklänning (?) Jag fattar inte varför inte varenda onlinebutik slänger ut mängder av nyårsklänningar. Antingen är jag blind eller så är det väldigt ont om sånt i år.
Hur som helst kom denna baby ut igen och jag tror fasiken att det var jag som knep den sista den här gången.
Hoppas den är lika fin IRL annars blir det riktigt jobbigt.
 
♣ Klänning - Nelly - 499 kronor

100 pass

Oj som ni undrar! Hallå hur går det med dina 100 pass??? hur långt har du kommit?? kommer du klara det inom 6 månader?? Hoho, update tack!!
 
Lugn - jag har svaren på alla era frågor

Jag har dom senaste veckorna haft en rejäl dipp i träningen. Jag har inte orkat ta mej dit, inte haft någon energi, ingen motivation, ingenting. Jag har fortfarande ingen energi och egentligen ingen ork att ta mej dit överhuvudtaget. Men grejerna från gymgrossisten gav mej i alla fall en spark i baken och lite motivation. Jag lovar att jag kämpa och jag vet att jag aldrig har slutat vara duktig, även om jag har varit oerhört besviken på mej själv. Men here we go såhär ligger jag till och jag kommer självklart att hinna med 100 pass på mindre än 6 månader.
 
 

Onsdag

Hej

Idag har jag haft en ledig dag från jobbet. Sååå skönt för jag har såååå ont i kroppen så jag har utnyttjat dagen till att bara vila upp mej. Eller tja, inte riktigt jag kom ju precis hem från gymmet.  Gaaah imorgon kommer jag verkligen inte kunna röra mej. Jag hade sjukt ont i både armarna och benen igår (OCH DÅ HADE JAG INTE ENS TRÄNAT VARKEN ARMAR ELLER BEN) idag var det såklart snäppet värre, det blev jag väldigt varse om på gymmet kan jag säga, och imorgon gissar jag att det kommer vara satan i helvete asså. Även om jag klagar massor klagar jag faktiskt inte. Träningsvärk är ju en good thing aight?
Fast alltså jag gillar inte träningsvärk och i det här fallet kan jag verkligen inte säga: träningsvärk är bra, då vet jag att jag har tagit i. Jag har ju inte tränat varken ben eller armar och dom tar livet av mej.
 
Hur som helst har jag haft en helt okej dag. Chill, mat, träning och snart är det dags för mat igen.  Förmodligen blir det en rulle till, ska även ta en lång dusch, pilla lite med naglarna och sen försöka sova. Imorgon ska jag upp tidigt för att öppna på jobbet. Känns awesome att jag ska öppna två dagar i rad nu. Ni ba: WHOOOOT? hon som är så morgontrött.
Aa det är ju i och för sej rätt sant men jag vill satsa stenhårt på träningen nu och det är så himla svårt att hinna med när man stänger. Jag kommer ju hem mitt i natten och sen är jag schvaintrött och kan inte gå upp i tid så jag hinner inte träna förrän det är dags att sticka till jobbet igen. Men imorgon då fucking jävlar.  
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 
 
 

Roommates

Här i Oslo bor jag ju i ett kollektiv tillsammans med snubben och fram tills nu 5 andra killar. Nu har en kille flyttat ut och istället har det flyttat in en tjej i hans rum. Till en början tyckte jag väl att det kunde vara kul att röra om lite i lägenheten men sen tyckte jag mest bara att det var jobbigt.
 
En sak man måste vara medveten om innan man flyttar in i ett kollektiv är att det inte finns så mycket regler. Var och en gör i stort sett precis som den vill och som den är van vid. Här har vi till exempel haft ganska mycket problem med disken. Jag tycker att man ska använda diskmaskinen. Töm den när den är klar, sätt igång den när den är full och lägg alltid in disken, svårare än så är det inte tycker jag. Men flera av dom andra har tyckt att det är mycket behagligare att slänga allt i diskhon. Eftersom jag själv aldrig gör så vet jag inte vad som händer med disken efter det.
I övrigt kan det i vissa kollektiv vara vilda fester varje helg. Det konstiga är att det är dom som vill sova som ska respektera att dom andra vill ha fest, inte dom som har fest som ska respektera att det finns folk som vill sova.
 
I ett kollektiv sköter alla sej själva och vill man överleva bör man satsa på att inte göra för mycket oväsen av sej. Man får inte klaga på småsaker och det bästa är att hålla sej vän med alla. Då kan man, när man verkligen vill, säga åt folk att sänka musiken på festen tex. Jag har jobbat dom senaste helgerna så det har varit ganska skönt att slippa tänka på hur det kommer bli just den här helgen.
 
För övrigt har vi faktiskt väldigt schytsta roommates här i vår lägenhet. Det är synd att dom ska flytta ut nu en efter en runt nyår. Tjejen som har flyttat in är typ lite läskig. Plus att det krävdes ett stort bråk mellan oss innan hon slutade röka inomhus. Jag sa åt henne flera gånger att det stinker rök i hela lägenheten när hon röker i sitt rum. Hon svarade mej något så krokat som: aa men det är därför jag öppnar fönstret.
Men herregud lilla jävla dumma flicka. Jag hade väl inte kommit och bankat på din dörr om det inte var sant att det stank rök i hela lägenheten.
Hon är verkligen ett stolpskott. Sen verkar hon dricka öl typ varje dag och har ett fruktansvärt jobbigt garv. hon ser ut lite som en häxa och säger i stort sett aldrig ett ord till mej. Hon pratar lite mer med vissa av killarna men mej rusar hon mest förbi. Jag vill inte alls ha henne här men det finns inte mycket jag kan göra åt det. Snart flyttar killarna ut och då ska även dom ersättas.
Men då har jag och snubben bott här längst så då hoppas jag att vi kan sno åt oss lite makt.

Nu vet ni som var nyfikna lite mer om hur det är här borta. Att bo i kollektiv är roligt men ibland väldigt jobbigt. Man måste vara beredd på det värsta när man gör en sån här grej.
 
 
 

Grön väst

Ända sen jag såg Aria i pll ha en grön väst på sej har jag också velat ha en. Gissa om jag blev glad när jag sprang på den här för någon vecka sen.


Tisdag

Hej

Igår hade jag en slappdag hemma hela dagen. Personalfesten på söndagen var helt okej. Jag har gått på roligare fester men det var väl kul att spendera lite tid med kollegorna. Jag gjorde i alla fall inte bort mej och tur var väl det. Jag kom hem ganska tidigt på morgonen på måndagen, sov ganska många timmar och sen firade jag hela dagen att jag inte hade åkt på någon baksmälla med film efter film efter film.
Och idag är det redan tisdag. Jag vaknade ganska sent, tråkigt nog, men ska försöka vända dagen till något roligare. Om en timme ska vi till gymmet och efter det ska jag direkt till jobbet. Roligare än så blev det inte idag.
 
Ha en fin tisdag folket
 
 
 

Söndag

Hej

Idag är det söndag, solen skiner och det är dags för personalfesten som jag väntat på hela veckan. Jag förstår inte varför jag har varit så taggad för jag har under veckans gång fått fram säkert 100 saker som jag skulle kunna göra för att allt ska gå åt helvete. Jag har typ bett till Gud att få göra succé på den här festen.  (inte riktigt men nästan) Jag borde egentligen vara mer nervös än taggad, i issas värld finns det så otroligt mycket som kan gå fel och det värsta är att i issas värld är det inte bara något man känner - det händer.
Hur som helst håller jag tummarna för att det blir en riktigt kul fest. Jag ska snart börja fixa mej och sen bär det av.
Hoppas ni får en bra söndag
 
 

Lördag

Hej

Lördag, snart är veckan över! Tacka fan för det för jag har haft en riktigt dålig vecka. Jag har försökt vända varje dag men hela tiden har det hänt något som gjort att dagen blivit till ett rent helvete. Det har varit skönt att gå och lägga sej varje dag. Jag har hoppats på att nästa dag ska bli bättre men nej, en helvetesvecka blev det. Jag hoppas verkligen att den är slut nu!
Ikväll är jag ledig från jobbet. Jag har inte varit ledig en lördag än så det kan ju tyckas vara rätt skönt, men faktiskt inte denna lördag. Vilken lördag som hels hade varit nice att vara ledig men just denna lördag ska mina roommates ha värsta festen så jag kommer inte få någon ro över huvud taget. Då kan man ju tycka att jag kan joina istället men grejen är att jag ska på personalfest imorgon och jag dricker inte två dagar i rad. Jag har varit taggad inför personalfesten hela veckan så jag tänker definitiv inte komma dit bakis.
För tillfället är jag ganska otaggad , mycket på grund av min skitvecka. Jag är orolig att det på något sätt ska förstöra stämningen imorgon. Vi får väl se hur det blir. Jag vill helst inte tänka på det just nu.
 
Mamma har skickat hit en klänning som jag ska ha och det har blivit värsta strulet med den ... såklart. Så det har också gått åt helvete. Vi får se om jag lyckas fixa allt i sista stund, annars får jag ha något annat imorgon.
 
Ärligt talat orkar jag inte gå in på allt, men som ni märker - en helvetesvecka.
 
Min lördagkväll blir inte mycket bättre. As hög musik från alla håll, jag är trött, sliten och har ingenstans att ta vägen. Snart ska jag äta för första gången idag, klockan är 20.00, jag kommer inte ens kunna chilla och njuta av en film ikväll. Det här suger. Eventuellt flyr jag till gymmet för att få lite ro senare. That's fucked up.
 
 

Fredag

Hej
 
Fredag igen. Jag är lika slut som ni förmodligen men jag får ingen helg för det. Den här veckan har varit full av jobb och träning och dagen idag fortsätter så. Jag vaknade för en stund sen, är så trött att jag har ont i huvudet. Fattar inte vad det är som händer.
Jag ska i alla fall försöka hålla mej vaken sen blir det träning och sen tillbaka till jobbet.
 
Ha en fin fredag
 
 

Onsdag

Hej
Här kommet ett inlägg från en väldigt trött issa. Eller jag är inte så trött just nu men jag är det i stort sett hela tiden. Igår jobbade jag till 00.00, var hemma ca. 40 minuter senare och somnade ungefär vid 02.15 eller så. Sen sov jag hela vägen fram till 12.40. Det känns tråkigt att sova så länge, jag hinner ju knappt med något annat än sömn och jobb då.
Jag gick i alla fall upp strax efter att jag vaknat, slängde i mej en liten shake satt och diskuterade lite grejer med snubben ett bra tag och sen fort fort fort iväg till gymmet. Jag körde ett kortare men väldigt intensivt magpass och sen fort fort fort tillbaka hem igen.  Här sitter jag nu igen, har tagit en snabbdusch, sminkat mej och ska precis slänga i mej lite käk innan jag ska skynda mej iväg till jobbet igen.
 
Hoppas ni får en lite mindre stressig onsdag än mej.
 
 
 

Skinn

Kolla vilken galet snygg skinnjacka jag hittade härom dagen. Rakt igenom min stil. Den är väldigt enkel men ändå piffar den till en enkel outfit jävligt mycket.

Svinigt nöjd helt enkelt.
 
 
♣ Skinnjacka - LMC - 699 kronor
 

Vecka.nu

är jag den ända som alltid går in på vecka.nu för att få reda på vilken vecka det är?  Igår skulle jag skriva ut vilken vecka det är och helt ärligt hade jag ingen aning om vilken vecka det är. Jag kunde tänka mej att vi började närma oss 50, eftersom året snart är slut och det är 52 veckor på ett år . Logiskt tänkande sådär.
Men allvarligt talat visste jag faktiskt inte att vi var på vecka 50.  Vecka.nu - prisa dej!
 
 

Tisdag

Hej

Idag började min dag inte bara ganska sent, jag mår även väldigt väldigt väldigt illa. Då och då känns det som att jag ska behöva släppa allt och kuta till toaletten för att kräkas. Nasty!
Klockan är redan 12.30 och det enda jag har lyckats åstadkomma är att boka en biljett till Sverige.  Men det är inte så bara.  26:e - 2:a kommer jag vara i Sverige.  Schwéét!
 
Idag ska jag jobba kväll. Jag börjar 16.00 och planen var ju att hinna gymma innan men nu känns det jäkligt tight. Jag som verkligen vill dit! Om jag verkligen verkligen skyndar mej, asså skyndar med stora bokstäver, kanske jag hinner.
 
Hoppas ni får en sjukt bra tisdag
 
 
 
 
 
 
 

IvyRevel

Ett av paketen jag fick hit igår var från IvyRevel.  Sjukt glad är jag.

 
♣ Kjol - IvyRevel - 599 kronor
 

Livets falska spel

Idag när jag stod i duschen på gymmet kom jag att tänka på en grej. Jag vet inte varför men det bara slog mej plötsligt.
Jag kom att tänka på att hela livet egentligen är som paradise hotel. I alla fall i tjejvärlden.
Folk säger att man ska skämmas om man är med i programmet men om man tänker till lite så är det som om vi alla är med i spelet dygnet runt.
 
Tjejer säger till varandra att dom älskar varandra, finns för varandra, aldrig vill släppa taget. Men räck upp en hand om du aldrig blivit huggen i ryggen av en tjej. Jag tror att man i stort spelar ett jävla spel med alla man känner. Det finns vissa av oss som är ärliga och går att lita på men vi har våra andra grejer för oss i stället. Sen finns det vissa av oss som är så himla falska och får alla att tro på en bara för att sen hugga ett rejält jävla hugg i så många som möjligt.
 
Jag kom att tänka på hur en gammal vän en gång sa till mej att jag var den som hela vägen ut var ärlig. Jag minns inte exakt vet som sa det och inte heller exakt när det var, men jag tänker på det ibland. Jag tror att det var efter en ganska lång konflikt där jag valde att ställa mej ensam för att slippa sätta andra i jobbiga situationer. Jag vill aldrig att någon ska behöva göra jobbiga val, inte om jag kan förhindra det, vilket jag gjorde. Jag minns att jag fick höra det ett bra tag senare, säkert några år senare - "du var den enda som var ärlig och stod på dej hela vägen ut". Något i den stilen. Det värmde att någon äntligen hade sett min ärlighet och lojalitet. Det är nog därför jag minns det än idag. Det är så jag vill att alla ska se mej och det är så jag vill se mej själv. Jag struntar i om jag får gå ensam, jag går hellre ensam än ljuger för dom jag älskar.
 
Så fungerar långt ifrån alla, men väldigt många säger så. Ett annat vanligt uttryck är: Gumman du kan ringa mej när som helst, ring mej mitt i natten om du vill.
Räck upp en hand alla som har hör det.
Räck upp en hand alla som har testat att ringa en vän mitt i natten för att få någon typ av vägledning och dessutom fått det.
Jag har ringt vänner mitt i natten. Dom har sagt att jag får för att dom vill finnas där för mej. Vad som har hänt är att dom har sagt att dom sover, är trötta och vill att vi ska snacka nästa dag istället. Jag klagar inte, blamar inte utan förstår. Men för i helvete - ljug inte och säg att det är okej att ringa när som helst på dygnet om det inte är det.
Jag är en av dom som har sagt just den meningen. Jag är en av dom som faktiskt har stått upp för det sen. Vänner har ringt mej mitt i natten och gråtit, jag har satt mej upp, tänt lampan och pratat med dom tills dom vill försöka sova. Oavsett vad klockan har varit.
 
Jag tror att vi alla ingår i ett spel som inte skiljer sej alltför mycket från paradise hotel. Alla vill bli omtyckta, alla använder dom medlen som krävs för att bli det och alla är falska på ett eller annat sätt. Det var något som slog mej i duschen och jag är blond och blåögd och litar på alla, till och med dom jag bara känt i 10 minuter.
Jag skulle aldrig passa in på paradise hotel, jag passar inte heller in i det här falska spelet jag redan sitter fast i. Jag tänker vara ärlig hela vägen ut och jag tänker aldrig hugga någon i ryggen för att själv få det bättre.
 
 

Gymgrossisten

Här är lite nya grejer som vi har köpt hem från Gymgrossisten.  Egentligen är jag inget fan av just gymgrossiten. Jag tycker att dom säljer läskiga grejer och tar väldigt mycket betalt för det jämfört med andra ställen som säljer minst lika bra grejer till humanara priser.
Men snubben gillar gymgrossiten ... såklart han är ju kille. Så det blev en beställning därifrån ändå. Jag är jättenöjd med mina nya grejer och hoppas verkligen att det här kommer ge mej en kick med träningen. Men jag är lite sur för att gymgrossiten glömde skicka med den smarta delen på min smartshake.
 
 

Måndag

Hej

Jag hoppas att ni har fått en bra start på veckan. Det har i alla fall jag kan jag säga! Jag och älsklingen somnade ganska sent igår efter att ha sett en sjukt bra film, så vi vaknade lite senare än tänkt men det gör inget. Först chillade vi lite, käkade lurre, jag kollade på ett avsnitt av paradise hotel och sen satte vi igång dagen på riktigt. På med träningskläder, iväg till gymmet och sen körde jag rygg lite lagom hårt. Jag har ju slarvat med gymmet på sista tiden så jag tog dagens pass som uppvärmning och nu ska jag bannemej köra svinhårt framöver. Jag har fått hem lite nya grejer från gymgrossisten så jag är taggad till max!
Jag körde i alla fall rygg idag, fick även med lite axlar och triceps.  Längtar redan till morgondagens
pass.
 
Snart är det i dags för middag. Jag är sjukt sugen på ris så det blir ris med kött och troligtvis en bra rulle till det.

Vecka 50, nu kör vi!
 
 
 

Lussebullar!

 
Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag är hysteriskt, nästan sjukligt, besatt av lussebullar. Vissa gånger har det faktiskt gått så långt att jag varit nära på att baka lussebullar mitt i sommaren men sen kommer tänket: stick to the tradition.
Så det har faktiskt inte hänt. Men tror ni inte jag sprang runt och skrek i lägenheten när snubben drog upp en påse med två lussebullar och 1 julmust när han kom. So shit säger jag bara. Inom loppet av 15 sekunder visste hela kollektivet att jag hade fått lussebullar.  Förra året bakade jag lussebullar i Spanien, i år får vi se hur det blir men vi har precis köpt en extra frys så jag har gott om plats för åtminstone 3 satser  Happy 2:a advent!

Paket

 
Här i ligger det 4 paket till mej.  Klart jag inte kan vara annat än glad nu.  Ni måste tycka att det är konstigt att jag beställer till Sverige när jag bor i Norge. Men vad det handlar om är väl att jag inte är helt säker på om jag verkligen bor här. Det är inte bara att sätta sitt namn på brevlådan och vips så vet brevbäraren att jag bor där. Men visst tycker jag väl själv att det är logiskt att allt kommer hit om jag skriver min adress och mitt namn och när brevbäraren kommer står mitt namn på brevlådan. Det borde väl inte vara mer komplicerat än så tycker man. Men jag minns att hyresvärden sa något om det när vi flyttade in, men han är ganska virrig så vette tusan egentligen. Men ska ta tag i alla och snacka med våra roommates någon dag. Dom får ju post så uppenbarligen finns det ett postsystem i alla fall.

Söndag

Hej

Först vill jag börja med att ba: shiiit vad slut jag är. Eller tja, just nu är jag faktiskt ganska pigg. Snubben kom tillbaka från Sverige för typ 1 timme sen och han hade med sej bland annat julmust och Celsius precis innan han kom hade jag köpt cola så nu sitter jag här i hörnet av min säng och dricker både julmust, cola och Celsius  
Jag kan väl säga att jag förmodligen är ganska slut i kroppen, även om jag inte känner av det just nu.  Jag jobbade nästan 12 timmar i fredags och nästan 12 timmar igår. Det var ordentligt drag båda dagarna, speciellt på fredagen så jag har haft väldigt kul men samtidigt är det ju ganska slitigt. Jag klagar inte för jag trivs sjukt bra på mitt jobb men klart det är okej att säga att man blir lite sliten efter långa pass, speciellt eftersom jag jobbar natt och därmed inte får ordentligt med sömn. Sen älskar ju Tarzan allt som heter gräva, slita och möblera om så han börjar oftast ganska tidigt med att slita sönder tidningspapper till konfetti, möblera om i sitt hus och gräva något fruktansvärt på allt som går att gräva på, det vill säga allt.
Jag klagar inte på det heller för det är min lilla pälsboll som jag tycker väldigt mycket om, men ibland skulle det vara skönt om han kunde sluta bete sej som ett uttråkat barn.  Som tur är är han i alla fall alltid extremt tyst på nätterna Thank God!
Idag är det söndag, älskligen har kommit tillbaka till Oslo, det har snöat hela natten och jag har fått massa paket, mitt internet suger och grannen spelar blinka lilla stjärna på guran om och om igen, men jag klagar inte för det är en allmänt bra dag.
 
 

Off to work

Nu sitter snubben på tåget på väg mot Stockholm, han har åkt i 1 timme redan och jag har precis sminkat mej och satt på mej arbetskläder. Nu är det dags att sticka iväg till jobbet för några timmar bakom baren.  Jag brukar vara ganska seg och trött vid den här tiden men än så länge är jag ganska pigg faktiskt.  Tur det för det blir nog ett väldigt intensivt pass på nästan 10 timmar.

Vi hörs imorgon
 
 

Klackar

Minns ni den här bilden? Nu har jag lagt på lite bockar.
 

Blue shoes

Här är det sista paret från min Nelly- reabeställning.
 
♣ Skor - Nelly - 159 kronor (ord. pris 399 kronor)
 

Fredag

Hej

Idag är alla glada för att det är fredag. Alla har jobbat en vecka och firar att det är fredag. Själv får jag inte fira så mycket för jag ska ju som vanligt jobba ikväll. Varje fredag och lördag jobbar jag. Ikväll skulle det dessutom vara fullsatt så jag tror att alla som jobbar hos oss kommer att jobba ikväll + någon eller några till. Jag vet inte riktigt vad som händer men det märker jag ikväll.
Fram tills dess ska jag vila lite, kanske gymma och kanske något mer.
 
Hoppas ni får en bra fredag
 
 
 

Hemma-spa


Ikväll körde jag ett hemma-spa som planerat. Vi har köpt hem grejer som innehåller typ lera från döda havet eller något. Ingen aning helt ärligt men det kändes sjukt äckligt.  Vi kladdade in hela mej i svart lera. Den innehöll även korn av något slag så det fungerade som en helt okej peeling. Jag kan inte säga att jag känner någon direkt skillnad på min hud men jag gjorde det här just för att min hud är såååå kass på vintern. Jag hoppades på att det här skulle göra något i alla fall. Vi får väl se.
Det var i alla fall väldigt kladdigt och kändes väldigt speciellt. Fixade lite med håret också såklart.
 

Assåå vad jag ser ut haha! ser ut som en riktig liten tjockis
 

Art since 2008

Jag tänkte dela med mej av min tatueringshistoria so far. Jag har tänkt göra det flera gånger men det har aldrig blivit av. Nu har jag 4 stycken och planerar just nu typ 3 till, det beror på hur man ser på det. 1 är helt färdig och jag kommer att skissa upp den helt själv.
Resten är mer avancerat och kommer att kräva mer tid, så än så länge får världen nöja sej med mina 4.
 
 
Min första tatuering är den som är längst upp till vänster. När jag tänker efter är faktiskt alla i turordning konstigt nog. Det råkade bara bli så.

Min första sitter i alla fall i svanken. Jag var så sugen på att göra en tatuering och jag ville absolut inte vänta till min 18-årsdag så OM jag tjatade på mina föräldrar. Mamma gav med sej efter mycket om och men, men pappa var en hård nöt att knäcka men tillslut fick även han lägga sej. Det tog tid och mycket möda men i 16-årspresent fick jag av mamma en tatuering. Sen kom nästa problem - att hitta någon som ville tatuera en 16-åring och som dessutom var seriös.
Efter mycket om och men hittade vi en som verkade väldigt bra och sen kom det sista bekymret - att välja motiv. Jag visste att jag ville ha en tribal i svanken, det hade jag bestämt sen flera år tillbaka, men jag visste inte exakt hur den skulle se ut och att hitta bra motiv var inte det lättaste. Efter ytterligare om och men hittade jag några motiv som jag gillade. Jag funderade fram och tillbaka, jämförde och var väldigt noga med att göra det bästa valet. Jag kunde ju bar få en av mina typ 6 motiv så det var viktigt att det blev den bästa. Såhär några år senare är jag väldigt glad att jag valde just den här. Jag minns att den jag har stod mot en till i "final" . En vän hjälpte mej att välja och tyckte att jag skulle välja den andra. Det tyckte även flera andra, men det slutade med att jag valde den jag har idag. Tack Gud för det!
1 december 2008 Lifestyle Tattoo
 
Min andra tatuering blev en syskongrej. Tommy och Tobias, storebror och lillebror. Vi växte upp tillsammans och delar en fantastisk barndom med många roliga minnen. Dom har alltid funnits där för mej i svåra tider och har alltid stått bredvid mej i allt.. tills vi blev vuxna en efter en. Idag har vi i stort sett ingen kontakt alls, vi är 3 helt olika personer och ibland när jag träffar dom undrar jag om dom ens är samma bröder jag en gång hade. Jag antar att det är så med alla familjer. Men jag är en person som har svårt att acceptera att saker förändras, människor förändras. Jag vill att det mesta ska vara som det alltid varit - varför byta ut ett vinnande kort? Så brukar jag alltid säga. Min tatuering står för den vackra tiden jag hade tillsammans med dom, för alla minnen vi delar och för den lycka jag känner att ha fått växa upp med just dom. Mina bröder har betytt allt för mej, har till viss del format mej till den jag är idag och är vare sej dom ville eller inte en del av mej.
För det bandet som fanns,
för det starka som vann
Oavsett vart i världen jag är, är ni med mej.
Det starkaste blir det sista man ser när man somnar
och det första man ser när man vaknar.
2 juni 2011 Platinum ink
 
Min tredje tatuering sitter på axeln och är en mening på franska som betyder "så långt bort från den här världen". Citatet kommer från av Kents, enligt mej, bästa låtar men också från en sommar. Jag har två syskon jag inte nämner så ofta. Det beror mest på att vi inte har någon direkt kontakt men när vi väl ses har vi alltid väldigt kul ihop. En sommar var vi på vårt landställe tillsammans. Jag var inte speciellt gammal då men jag har väldigt många fina bilder i huvudet från den semestern. Vi var ganska många där - pappa, syrran, brorsan, lillebrorsan, min kompis och syrrans kompis. Det var fint väder hela veckan, vi badade och solade. På kvällarna grillade vi, pappa och brorsan spelade gitarr. Dom drack vin och dansade. Pappa svängde runt med syrran och alla skrattade och var glada. Hela veckan spelades Kent på ganska hög volym. Vapen och ammunition. FF satte sej extra hårt på skallen och jag lyssnar fortfarande än idag på låten. Varje gång jag gör den minns jag den varma veckan på västkusten. Det är en helt magisk plats och det är alltid lika härligt att var där, men den sommaren minns jag extra. Kanske för att det är ett av få riktigt bra minnen jag har med mina två andra syskon. Tellement loin de ce monde stå inte egentligen för minnena den veckan utan för att jag gillar citatet. Jag gillar det utan att veta vad det betyder. När jag fick veta vad det betydde blev allt genast starkare. Plötsligt var det inte bara ett citat, en låt och ett minne. Det blev plötsligt en spegel.
Citatet speglar mej flera sätt och plötsligt blev det ett citat jag kunde relatera till själv. Jag valde tidigt att göra citatet till en tatuering, förmodligen innan jag visste exakt vad det betydde. Då var det minnet och låten som bestämde. Sen insåg jag ju hur perfekt texten egentligen var. Jag planerade det otroligt länge innan jag tillslut noggrant lät det tatueras in på min axel.
2 augusti 2013 IM Beauty
 
Min fjärde och sista tatuering är mitt tjärntecken väduren. Den är ganska impulsiv men ändå inte helt. Jag hade egentligen tänkt göra en annan tatuering som jag planerat i evigheter, men insåg att även den är en liten text. Det hade gjort att jag har 3 små texter och hade därmed sett ut som en vandrande bok. Jag funderade länge, länge, länge innan jag tillslut bestämde mej. Jag hade till och med en tid bokad men hade inte kunnat uppge vad jag ville göra. Tatueraren sa att jag skulle ringa när jag bestämt mej och först dagen innan det var dags att lägga sej, ringde jag och sa vad jag ville göra. Att göra mitt stjärntecken var ingen dålig idé, den blev dessutom väldigt fin och jag riktigt nöjd. Väduren står för envishet, ledarskap, beslutsamhet och kamp. Jag har alltid varit en väldigt typisk vädur och kanske är det därför många har svårt at förstå sej på mej. Jag kämpar när jag borde ge upp, jag är inte rädd för att vara ensam och kan jag sätta mej i en ledarroll gör jag naturligt det. Jag kan vara hal och aggressiv och jag har alltid 10 bollar i luften. Även om väduren har väldigt starka negativa sidor så är dom positiva väldigt starka dom med, tyvärr inte lika många kanske. Lojalitet är väl det starkaste jag har egentligen. Jag är väldigt ofta lojal mot människor jag bara känt i några timmar och har väldigt lätt att prata och dela med mej av allt möjligt från mitt liv. Det är lätt att det känns som om man känt mej hela livet efter att spenderat några timmar med mej, om jag tycker om personen vill säga. Som vädur är jag hård men rättvis, vill allas bästa och bryr mej mycket om människor. Mina negativa sidor sätter ibland käppar i hjulen för mej men det är också tack vare dom som jag kommit dit jag kommit idag. Jag är kanske för speciell för att man ska orka lära känna mej på djupet och jag har kanske varit med om för mycket för att man ska orka föröka förstå sej på mej. Men i grund och botten är det bara mej själv jag är beroende av och det är väduren i mej som håller detta jag vid liv.
2 oktober 2013 No limit Tattoo
 

Nya skor

Jag kom på att jag bara har visat upp 1 par av mina 3 nya från Nellys rea. Ni kanske minns bilden jag la upp med ett antal skor på rea. Jag klickade hem 3 av paren och har visat upp Lilja. Här kommer nästa par.

 
♣ Skor - Nelly - 139 kronor (ord. pris 349 kronor)

Saline

Är så himla glad att den här kjolen har kommit in hos Ivy Revel igen! Jag klickade hem en direkt. Har velat ha den så himla länge och det märkte jag verkligen av när den blev slutsåld. Nu finns den igen och en är på väg hem till mej!
 
 

Flyttar fram dieten

En grej jag kom att tänka på igår när vi var ute och promenerade är hur dum jag är som inleder en diet nu.

Alltså.. december, årets fetaste månad, årets enda det-är-okej-att-gå-upp-i-vikt-månad  Har jag glömt att jag på allvar missbrukar lussebullar under december? Och tänk på alla julbord .. nu gillar ju jag inte julmat så det är väl lugnt men ändå.  Allt julgodis då - pepparkakor, lussebullar, knäck, kola, daim. Asså man fläskar ju järnet i december. Hur kan man vara så dum att man startar med en diet då?  Tja ni hör ju.

Såå.. 17-dagarsdieten är officiellt framskjuten. Puh!
Tur att jag är så snäll mot mej själv. Inte ett år utan lussebullar säger jag bara!
Jag kommer att börja med den igen, när julen är över  Jag kommer fortfarande att träna massor och försöka tänka lite på vad jag stoppar i mej, men hårdjobbet kommer i januari.
 

Min onsdag

Igår hade jag också en ledig dag från jobbet.  Jag tycker verkligen om att ha två dagar i streck ledigt. Ibland kan det vara skönt att jobba typ 2 dagar, vara ledig 1, jobba 1, vara ledig 1, jobba 3 vara ledig 1. På så sätt får man en väldigt varierande vardag. Men ibland tycker jag att det är riktigt skönt att bara få ha en "riktigt helg".
 
Igår var jag som sagt ledig och även extremt trött så jag tog en lång sovmorgon. Sen satt jag i soffan ett tag, som vanligt.   Lite senare gick jag och snubben ut för att hitta på något. Vi kom inte på något direkt att göra men vi hittade en julmarknad som vi bestämde oss för att gå på. Sen tog vi en jättelång promenad, eftersom jag insåg att jag inte skulle hinna till gymmet. Sen kom vi hem, lagade mat och myste ner oss i soffan framför en film.  Helt okej onsdag om man frågar mej.  Förutom att gå på julmarkand tittade vi även in i lite vanliga affärer.
Jag ska ju egentligen inte shoppa nu men när man hittar något man verkligen vill ha, till bra priser, då köper man.
Det kommer upp på bloggen lite senare.
 
Det är förresten fortfarande ingen snö här i Oslo. Dessutom är det fortfarande plusgrader. Igår kväll när vi promenerade var det 5+.
 
 

Torsdag

Hej

Idag är jag riktigt satans trött, det var jag igår med men det har sina förklaringar - det blev sent på jobbet i förrågår. Idag är jag bara allmänt trött. Jag hade otroligt svårt att komma upp ur sängen även om den var över 11.00. Som tur är, är jag ledig från jobbet idag så jag ska passa på att vila ut lite. Men ändå har jag lite grejer jag ska pyssla med.
Punkterna står inte i ordning och det som jag tänkte börja med som inte står med alls är att bara sitta här i soffan, chilla, blogga lite och njuta av att jag har en ledig dag.
 
 
 

Dag 1

Nu ska ni få följa mitt nya, lite kortare äventyr -17-dagarsdieten. Den går ut på att äta mycket magert protein, grönsaker, frukt, yoghurt och gröt te. Alltså kommer jag att leva på kyckling framöver.  Jag tänkte slänga ut en bild varje dag på vad jag har stoppat i mej och min träning. Jag tror att det kommer stoppa mej ifrån att sätta i mej konstiga grejer, jag menar - jag vill ju inte lägga ut vad som helst här.  Frukost: 1 liter glass, mellis: 4 kanelbullar, lurre: apelsinjuice (bantar jöö) middag: varm macka, motion: 20 minuter powewalk.
höhö
Nej ska jag lägga upp allt måste jag nog skärpa mej lite extra kanske.

Här är dag 1 på min diet  Vilket var igår.
 

Tisdag

Hej

Idag har jag verkligen sovit länge, men jag kan inte säga att jag har sovit ut. Jag somnade ganska sent i natt, typ 01.30 eller kanske till och med ännu lite senare. Sen vid typ 8 på morgonen började Tarzan gräva som en galning och då vaknade jag första gången, sen lyckades jag somna om sen vaknade jag av att snubben gick runt i rummet för att gå till jobbet och så började Tarzan gräva igen. Sen höll det lixom på så. Jag somnade och vaknade om vartannat. Sen vaknade jag plötsligt av att Tarzan var under sängen. Jag har typ aldrig taket på buren stängt och just idag bestämmer han sej för att testa om det går att hoppa ut. Allvarligt talat trodde jag aldrig att han skulle varken våga eller klara av det, men hädan efter kommer taket att vara stängt.  Yrvaken som tusan började jag försöka få tag i honom, tillslut gick det och sen kunde jag sova en stund till. Tarzan fick vara med i sängen, han är verkligen jättemysig att mysa med när man får till det sådär bra. Vi drog täcket över oss och så sov vi en halvtimme innan det var dags att gå upp. Nu är klockan massor, jag har massor att göra innan jobbet och jag vet faktiskt inte hur den här dagen kommer bli. Jag är fortfarande riktigt trött och känner mej rätt otaggad på det mesta.
Hoppas ni får en bra dag
 
 

Trust me

 

Kycklingsallad

Nu har jag och snubben tryckt i oss lite middag här.   En kycklingsallad snickrade vi ihop.  
Romansallad, cocktailtomater, rödlök, röd paprika, pinjenötter och självklart kyckling.  Sen hällde jag faktiskt på liiite lite dressing också men åt så himla lite så tror nog att det gav med än vad det skadade.  Mina bilder som jag tog själv blev skitdåliga så lånade några från google och satte ihop en liten bild.  Framöver kommer jag käka mycket kyckling, skinka och räkor och fiskbullar (eftersom det är det enda jag klarar av att käka från havet beroende på hur räkorna smakar, jag ska prova i alla fall)
 
 
 

Måndag

Hej
Så var det ny vecka och jag är såååå taggad  Assså MAX! Den här veckan händer massa bra saker
 
♥ Jag har börjat min 17-dagarsdiet
♥ Jag ska till gymmet senare om en timme och har massa tid för träning hela veckan.
♥ Jag är ledig från jobbet både onsdag och torsdag! ska komma på något kul att göra då.
 
Tänk vad glad man kan bli för små saker. Jag älskar att sätta igång nyttiga projekt!  Jag är så taggad i början och är så himla duktig. Men sen går det tyvärr ganska snabbt utför när jag inte får några resultat snabbt.  Men den här gången tror jag att det kanske kommer gå bättre, hoppas det i alla fall.
 
Jag har haft en bra måndag i alla fall, jag har jobbat, handlat mat, nytt busskort och nu har vi precis lagat mat som vi ska käka innan vi sticker iväg till gymmet.

Hoppas ni har haft en lika bra dag
 
 

Hemklickat

Julenkom tidigt i år.
 

Fitspo

 

17-dagarsdieten

Nu har jag bestämt mej för att prova 17-dagarsdieten
 
Ni som hängt med i min blogg ett tag vet att jag inte är så mycket för det där med dieter. Gör av med mer än du tar in, skippa alkohol, sov och träna regelbundet och tänk på att få in tillräckligt med vitaminer även om man minskar matintaget. Alltså.. så jävla komplicerat är det egentligen inte det där med viktnedgång. Det som gör att det blir komplicerat är dieter och alla uttalanden om hur ofta man ska äta, hur mycket man ska äta och så vidare. Så fort man börjar med en diet har man till viss del gjort allt lite mer komplicerat, så ser jag på det.
Men eftersom jag vill ha väldigt snabbt resultat nu har jag bestämt mej för att ta lite hjälp. Jag tycker egentligen att den här metoden verkar vara mer en guide till vad man ska undvika att äta och vad man ska öka för att få ett snabbt resultat så jag har bestämt mej för att använda den på just det sättet - en liten guide till vad jag ska trycka i mej den här månaden. Vi får väl se om det ger något. Jag hoppas det för jag kommer leva på typ kyckling och ägg hela månaden.  

Våran julgran

Nu har jag satt upp våran julgran  Vi köpte den på Jysk för någon vecka sen. Den är superfin.  Den har rosetter, kottar, paket och en guldkedja  Den har dessutom en stjärna och sen fick man med ljus som jag har satt i.
Snacka om avancerad gran.  Jag tycker att det var ganska skönt att den var färdigklädd, jag är faktiskt lite trött på det där med att klä granen men sånt får man ju inte säga högt.
 
 

 
 

1a december

Hej

Nu var det ett tag sen igen. Den här bloggen hoppar verkligen upp och ner i sitt värde. Ibland har jag så mycket inspiration och tycker att det är såå kul att blogga och ibland känner jag att den här bloggen har haft sin storhetstid och nu börjar allt gå mot sitt slut. Så tror jag att alla som bloggar känner i och för sej, men för min del handlar det verkligen om att lägga ner på riktigt. Det känns inte längre som att jag bloggar av en anledning, mer än att jag tycker att det är kul att gå tillbaka i arkivet.
Apropå arkiv så läggs det ju till ännu en månad idag. 1:a december! Det är ju helt stört, det här året är snart slut! Jag kan verkligen inte fatta det! Snart är det julafton igen och det känns fortfarande som att det inte var speciellt länge sen jag satt i Spanien och firade min jul. Det går inte att fatta hur fort tiden verkligen går.
1:a december. Snubben håller på att städa här och sen ska vi sticka till gymmet tänkte vi. Jag speglade min rygg idag och insåg att mina muskler är o stort sett helt borta.  Så blir det när man ligger på latsidan i 2 veckor.
 Men det är bara upp på hästen igen. Faktum är att jag tänker sätta igång en sån där månad som jag körde för ganska exakt ett år sen. För ett år sen hade jag bokat en biljett till Sverige och jag bestämde mej för att min snubbe inte skulle känna igen mej. Under en månad tränade jag stenhårt och tänkte verkligen på vad jag åt. Jag lyckades bli 1 cm smalare men jag kände mej verkligen lätt när jag kom till Sverige. Jag minns att jag kände det extremt mycket när min snubbe satte händerna i min midja. Min mage bara försvann då. Det hade aldrig hänt tidigare så klart det var en helt sjuk känsla.
Jag har gjort det en gång tidigare. Nu är planen att fira nyår i Sverige så jag har en månad på mej att göra det igen. Men denna gång har jag en betydligt längre väg att gå.
 
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0