11 februari

 
Eftersom jag och Pontus kom hem till mej rätt sent på natten blev det en liten sovmorgon men ett samtal från Lea tog oss upp rätt snabbt. Vi gjorde oss i ordning, packade träningsväskan och stack iväg för att åka hem till Pontus igen. Jag veeeet, fett onödigt att vi åkte hela vägen hem till mej mitt i natten för att sen åka tillbaka hela vägen nästa dag, men jag är som jag är.  
På vägen hem till honom sprang vi in på gymmet och tränade så länge vi hann sen skyndade vi oss upp till lägenheten är jag tog en snabb dusch och snabbt slängde på mej lite kläder och smink. Sen kom Lea precis lagom tills att jag var klar.
Jag hjälpte henne först att färga hennes hår och sen när vi var klara och reda att gå stack hon, jag och Pontus iväg till stan för att käka middag. Supermysigt!
Vi käkade och snackade i typ 2 timmar sen var det dags för nästa aktivitet. Lea åkte hem och jag och Pontus lubbade vidare mot Stureplan för att gå på bio. Det var nog första gången jag var på bio på Stureplan och jag är inte ett dugg imponerad. Stureplan som är så fint på alla sätt, tja dom glömde väl biografen antar jag.  Men men det var helt okej. Fast vissa stolar stod så skumt till att man undrar hur människorna som satt på dom kunde se något.
Det roligaste var nog när vi hade kommit till våra platser och filmen började. Det tog ungefär 4 minuter sen vände jag mej mot Pontus och viskade: Hörru är det här rätt film?
Och Pontus svarade att han satt och funderade på exakt samma sak. Jag fick hålla mej ordentligt för att inte börja skratta. Jag menar, hur ofta går man in i fel salong och sätter sej och börjar se helt fel film?
Det visade sej i alla fall att det inte var fel film, så det var ju tur.  
 

31 mars

Hej
 
Idag är det en rätt trist söndag här i Spanien. Jag och Pontus skulle ju cyklat iväg till marknaden i morse men det blev inställd på grund av det regniga och trista vädret.  Trist, jg såg fram emot att cykla i min bandeau och få lite färg.  Men men, det får bli nästa söndag.
Såå.. vad gör man en dag som denna?
Jag vet faktiskt inte. Jag och Pontus har spelat backgammon och käkat lunch än så länge. Resten av dagen blir det väl film eller något. Jag fundrar på att baka något och kanske sy lite.
 
Hoppas ni får en mysig söndag
 

Hemklickat

Så länge har jag letat efter ett par nästan exakt likadana skor som dessa. När dom här dök upp på Nelly ville jag klicka hem dom direkt men höll mej. Jag behöver ju mina slantar just nu. Men så i förrgår när min dag redan var perfekt, bestämde sej min underbara pojkvän för att göra mej till en lycklig ägare av ett par.  Självklart passade jag på att slänga ner ett fint läppstift och ytterligare ett par skor i shoppingkorgen.  Tror ni att min dag kunde bli mer perfekt efter det?
Egentligen kunde den inte det men när jag presterade perfekt på gymmet och hade maxat med energi var jag tvungen att nypa mej i armen.
 
 
♣ Skor - Nelly - 499 kronor
 

Lookbook Inspiration


Nytt från H&M

Här kommer lite till från shoppingen i Sverige.  Jag lovar, jag är snart klar.
 
 
 
♣ Hallonfärgad kofta - H&M - 99 kronor
♣ Gul kofta - H&M - 99 kronor
♣ Svart topp - H&M - 79.50 kronor
♣ Grå topp - H&M - 79.50 kronor
♣ Leggings - 79.50 kronor
♣ Beige topp - H&M - 99 kronor
♣ Grön topp - H&M - 99 kronor
♣ Väska - H&M - 299 kronor

10 februari

 
 
Jag och Pontus hade gått och lagt oss tidigt på morgonen dag 16 så tja ni kan väl tänka er hur jag mådde sen när vi vaknade. Inte alls bra, men det var värt det i alla fall.  Det var sjukt kul att spela pictionary med Lea, hennes kille och Pontus.
Den 10:e mars låg jag och Pontus i hans säng och kollade på film i stort sett hela dagen. En stund tog vi oss ut för att köpa bakismat. Kebab och film, så spenderar jag mina bakisdagar jag.
När klockan började närma sej mitt i natten blev jag pigg och väldigt rastlös så jag ville plötsligt åka hem. Stackars Pontus fattade ingenting men fick efter mycket tjat från min sida gå upp och packa en väska och följa med hem till mej. Mitt i natten.
Det var den dagen det. Dag 16 = en dag som bara försvan.

30 mars

Hej
 
Här skiner solen idag denna lördag. Det är supervarmt och skönt ute så jag och Pontus har faktiskt varit ute hela dagen.  Vi gick iväg och handlade lite förut sen satte vi oss på en gräsmatta och snackade, solade och käkade lite. Efter någon timme började jag väl få spring i benen så vi sprang runt lite och sen gick vi hem. Om ett tag är det dags att börja städa lite här och sen ska jag inta lördagen med Fångarna på fortet och en och annan film.  Sweet.  Det blir inget vin ikväll för imorgon ska jag vara fit for fight för söndagsmarkanden. Jag hoppas att det blir sol för då ska jag slänga på mej en bandeau och se till att få ordentligt med färg på vägen dit och hem.
 
Hoppas ni får en bra lördagkväll
 

Skor

 
Vad tycker ni om dessa skor från H&M?? Själv brukar jag säga att jag inte alls gillar skor från andra affärer än skoaffärer, till exempel H&M. Anledning är att jag tycker det känns så billigt och ihopslängt. Inte alltid förstås men över lag ser jag väl H&M som en klädaffär. Vill jag ha skor går jag till exempel till Scorett. Men just dessa skor skulle jag faktiskt kunna tänka mej. Jag tycker att dom är superfina. Dom kommer som sagt från H&M och kostar 349 kronor.

29 mars

Hej
 
Hoppas ni har haft en bra långfredag än så länge. Jag och Pontus stack ner till en marknad som finns i stan på fredagar. Jag ville dit för att köpa massa frukt, grönsaker och nötter men insåg väl rätt snabbt att priset inte var så mycket billigare än vad det är i mataffärerna. Synd, men men. Vi fick i alla fall med oss jordgubbar, apelsiner och cashewnötter.  (Nötterna var i alla fall billigare) Sen fick jag ett par nya sköna brallor som slutar vid knäna. Har velat ha ett par såna rätt länge så det är skönt att äntligen ha ett par.
 
Nu står Pontus och lagar mat åt mej.  Det blir hemmagjord kycklingkebab med massa sallad, goda såser och några pommes.  Mums!! Resten av kvällen blir det fredagsmys med Let's dance
 
Hoppas ni får en trevlig kväll allesamans
 

Outfit

Såhär såg jag ut idag.
 
 
♥ Shorts - Pimkie
♥ Tröja - Pimkie
♥ Solbrillor - Åhléns
♥ Väska - Spanien
♥ Boots - GoJane

28 mars

Hej
 
Hoppas ni har haft en bra dag so far. Det har jag haft i alla fall!  Min dag började med att jag fick ett jobb  Ett jobb som verkar as soft faktiskt! Jag är skitnöjd.  Jag kommer troligtivs dra igång imorgon
Efter att jag hade läst igenom mitt mail tog jag och Pontus en promenad ner till stan. Det tar ca. 40 minuter, sen gick vi runt ganska länge så det blev nog en timmes promenad innan vi satte oss ner på ett ställe vid havet för att käka brunch. Det tog sin dit att välja ställe för det finns så himla många att välja på. Klart man vill hitta det bästa då.  
När vi hade käkat ville jag gå och känna på vattnet. Det gick rätt bra, trots att jag höll på att ramla ner från ett berg rakt ner i plurret
Sen fick vi skynda oss hem för att Pontus skulle jobba. På vägen avslutade vi den magiska dagen med att dela på första glassen från Magnums nya serie.
 
Den här dagen var grym. Solen har stått högt hela dagen och det har varit supervarmt, massa folk överallt och stränderna var helt smockfulla med människor. Det var som en varm sommardag + ett nytt jobb.
 
Om ett tag ska vi sticka iväg till gymmet och sen blir det en god middag och film.
 
Hoppas ni har haft en nästan lika bra dag i alla fall
 
 

Stuumpans wok

Jag tänkte tipsa lite om en wok jag brukar göra ibland som är rätt nyttig.  Sånt kan man ju såklart styra och ställa lite över men jag brukar satsa på att göra maten så nyttig som möjligt utan att förstöra den.  Det är en schyst kombo tycker jag.
 
 
♠ Nudlar (jag brukar välja dom nyttigaste nudlarna som finns)
♠ Kyckling
♠ Röd, gul och grön paprika
♠ Rödlök och gullök (man måste inte ha båda såklart)
♠ Cashewnötter (inte dom från godishyllan då såklart)
♠ Sweetchili-sås (väldigt kalorisnål och god sås)
♠ Soya
 
Det som är bra med wok tycker jag är att man kan slänga i precis vad som helst + att det är rätt snålt på fett. Man behöver ju tex. inte massa olja och grejer. Sen kan man ju byta ut nudlar mot fullkornsris. Själv gillar jag att variera.  Kolhydrater är ju ändå kolhyrater och kollar man på näringsinnehållet så skiljer dom sej oftast inte såååå mycket åt. Jag brukar ibland ta den som är minst nyttig med flit, bara för att det är lite godare.  Men bara om skillnaden är rätt obetydlig.
 

Hemklickat

 
Jag och dom här klackarna har verkligen en kul historia tillsammans men inte förrän nu kommer jag bli en lycklig ägare av ett par.
Egentligen ser dom inte ut exakt sådär i verkligheten. Det som ser ut att vara silver är egentligen ljust guld. Det är antagligen det som är anledning till att jag aldrig köpt ett par. Jag är en silvermänniska och tycker dessutom inte att guld är så snyggt till ljusblått. Men tack vare vår lilla historia kommer jag snart äga ett par ändå.  Jag hoppas verkligen att dom är lika fina i verkligheten som på bild, även om dom inte är i silver.

27 mars

Hej
 
I natt drömde jag om pannkakor så jag började min dag med just pannkakor. Eller tja.. jag gjorde en nyttigare variant nu när jag försöker tappa några kilon. Vi har ju köpt hem så mycket bär och så, så jag gjorde en smet av kvarg, ägg och bär. Det blev inte så bra så Pontus fick fixa till det.  Jag kan lägga upp en bild på resultatet senare.
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag håller på med lite viktiga saker men jag kan inte göra så mycket just nu så jag antar att jag kommer gå ut och njuta av solen ett tag, kanske läsa en bok och sen blir det såklart en tripp till gymmet lite senare.
 
Hoppas ni får en bra dag
 

Dags för nästa pass

Nu sticker jag iväg till gymmet igen.  Dagens andra pass. Tänk vilken lyx att kunna gå till gymmet två gånger på en dag.
 

9 februari

 
Lördagen den 9:e februari var det dags för lite happening igen. Jag och Pontus vaknade hemma hos mej som vanligt, vi gick upp, gjorde oss i ordning snabbt och packade ner massa grejer som vi behövde. Först gick vi till systemet och handlade lite grejer, sen åkte vi hem till honom och lämnade allt och efter det blev det en sväng till gymmet. När vi kom tillbaka till honom igen tog jag en lång dusch och sen gjorde jag mej i ordning och gjorde en sallad. Pontus.. jag vette tusan vad han sysslade med. Han sprang lite fram och tillbaka mellan lägenheten och affären tror jag.  Han kom i alla fall hem när maten nästan var klar. Vi käkade, drack lite vin och precis lagom tills att vi blev klara ringde det på dörren och där stod Lea.
Ett tag senare kom hennes kille och sen kunde kvällen börja. Först sprang väl alla mest omkring men tillslut dukade vi upp för 2 omgångar Pictionary.
Lea skulle jobba nästa dag så hon och hennes kille åkte hem ganska tidigt men det hindrade inte mej och Pontus från att fortsätta.  Jag minns inte allt vi gjorde men jag vet att vi skulle ut med hunden och jag tog med en fickplunta och efter det var det kört. Dricka i minusgrader, det vet man ju hur det slutar.  Det var i alla fall en sjukt trevlig kväll. Det var länge sen jag hade så kul.  Pictionary fucking rules!
 

Äntligen har jag en mixer

Igår när jag och Pontus var och storhandlade fick vi med oss en mixer hem. Jag kände bah; yaaay, äntligen kan jag göra smothies och andra goda grejer!  Det tog ett tag innan vi fick den att funka men nu har  jag har redan gjort 2 stycken.  Här är min frulle som jag drog i mej när jag kom hem från gymmet.
 
Hittills har jag ångrat att jag typ inte tog med min från Sverige.  Men nu så!
 
Kvarg
Mjölk
Jordgubbar
Hallon
Proteinpulver
 
Mix it!
 
 

Marknadsshopping

I söndags var ju jag och Pontus på marknaden.  Tyvärr ligger den ju rätt lång bort och tyvärr var vi rätt sega med att komma iväg så vi fick inte så mycket tid där. Jag rusade igenom hela marknaden som en jakthund för att hitta något att köpa på den korta tiden vi hade.  Det första fyndet hittde jag redan när vi stod och låste fast cyklarna precis när vi kommit dit. En väska! Jag som alltid behöver väskor, och jag som är så dålig på att hitta snygga. (OBS; den är finare i verkligheten än på bilderna) 
30 euro skulle kärringen ha för den och hon vägrade pruta men jag var nog ändå den som vann. Sen blev det några armband också. Dom kommer bli sååå fina till sommarn.
 
 

Morgonträning

Jag tänkte att jag kunde lägga upp resultatet från min morgonträning på gymmet.
Först och främst måste jag bara säga att löpbanden här är inställda på att räkna ner 20 minuter så jag fick sätta igång det 3 gånger. Jag passade då på att dela upp gångerna i 3 delar -uppvärmning, ansträngning, cool down.

Alla gångerna körde jag i uppförsbacke och sen såg det ut såhär:

På 1:a körde jag 5 minuter powerwalk och sen 5 minuter löpning. Efter det körde jag dom sista 10 minuterna powerwalk.

På 1:a gången började jag med att springa 5 minuter (fortfarande i uppförsbacke), sen powerwalk 5 minuter. Löpning 5 minuter till och slutligen powerwalk dom sista 5 minuterna.

På 3:e och sista gången började jag med att köra powerwalk i en kvart och för att sen verkligen ta dom sista krafterna körde jag löpning dom sista 5 minuterna.

 

 
 
 
Eftersom bilderna är lite otydliga:
 
1: 2.19 km
    147 cal
2: 2.54 km
    192 cal
3: 2.25 km
    152 cal

 

= 6.98 km
   491 cal


26 mars

Godmorgon godmorgon

Idag började jag min dag med att dra mej från 9.00-9.30 och sen stack jag iväg till gymmet för att köra en timme på löpbandet. Nu har jag precis kommit hem, svettig och nöjd, och sitter nu med en smoothie och chillar. Om ett tag ska jag sätta igång med städning och andra viktiga prylar och ikväll blir det nog lite mer tid på gymmet.

Hoppas ni får en bra dag


Skor

 
Mitt senaste par skor till samlingen var ett par från Nelly som jag väntat på väldigt länge. För ganska länge sen visade Nelly en bild på dom tillsammans med dom här på Facebook och då föll jag framför allt för dom andra. Men tusan, jag undrar om jag inte måste köpa även dom här. Hmm.. Jo.
Dom går för en röding hos Nelly.
 

25 mars

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er idag. Själv har jag dödande mensvärk men kämpar på så gott det går ändå. Idag har det varit fullt upp från att jag vaknade. Storhandla och städa stod på schemat. Vi har lyckats storhandla men vi har inte orkat packa upp allt än. Vi dog lite smått i soffan när vi kom hem.
Städningen går det nog inte så bra med.
 
Om ett tag ska jag sätta igång med middag och sen ikväll blir det gym.  Först ska jag köra en timme fitball och sen blir det andra passet på mitt benprojekt.  
 
 
Här är en bild jag tog precis när jag hade flyttat hit.

24 mars

Hej
 
Idag kommer jag inte blogga så mycket.. (inte alls ) Jag är nämligen helt död. Jag och Pontus har varit på marknaden och det vill jag lova var ingen kort resa. Först tog det oss 2 timmar att komma dit och sen tog det väl kanske lite kortare tid att komma hem. Det har varit en sjukt lång dag och jag är svintrött så jag ska bara inta söndagksvällen i förväg.
 
Vi hörs imorgon
 
 

Killerlegs

Här har vi mitt nya uppdrag.  Det är uppdelat i 3 faser, alla på 3 veckor. Here we go!
 

Skor

 
 
Det har tagit lång tid för mej att börja gilla den här modellen. Man ser den ju överallt numera och i början var jag like: Herregud det där var inte så snyggt.
Men nu börjar jag långsamt vända mej. Om man matchar dom rätt kan jag till och med tycka att det är riktigt snyggt. Och hör och häpna - jag har till och med börjat kolla på att införskaffa mej några par. Dom här två riktigt snygga paren hittar ni hos Scorett.
 

8 februari

Jag kom på att jag fortfarande inte berättat klart om min lilla semester i Sverige! Herregud det var ju över en månad sen jag kom tillbaka och jag är bara på min 14:e semesterdag.   Jag ska försöka speeda upp det hela lite.
 
När fredagen kom bestämde jag mej för att ha en lugn hemmakväll. Pontus var och jobbade så jag hade först en dag för mej själv där jag kunde pyssla lite med vad jag hade lust med. Efter att han hade slutat kom han över till mej och sen käkade vi tacos på kvällen med min pappa och Jess. Pontus hade av någon anledning fått för sej att han ville se Postkodmiljonären så för kollade vi en stund på det och sen ville farsan se på spåret så jag fick lida mej igenom det en stund också. Sen gav jag upp och flydde till mitt älskade sovrum där min älskade tv och min älskade soffa finns och där kan man se på lite mer ordentliga grejer.
Jag och Pontus drog igång en av Arne Dahls filmer och efter det var det dags att sova igen. Min 14:e dag var alltså inte så värst händelserik men det var nice att spendera lite tid med min pappa i alla fall.
 
 

23 mars

Hej
 
Idag har jag träningsvärk i i stort sett hela kroppen men duktig som jag är har jag i alla fall varit på gymmet. Jag stack iväg vid typ 11.30 och körde en timme cykel och rygg. Det var väl ungefär vad jag klarade av idag.
Imrogon blir det förmodligen inget gym för jag tror att vi ska försöka ta oss upp i bra tid och cykla iväg till söndagsmarknaden. Det är en rätt bra bit att cykla dit så det räcker nog rätt bra.
 
Ikväll ska jag snickra ihop en sallad och bara ta det lugnt.  + vila mitt finger som jag klämde under en maskin på gymmet idag.
 
Hoppas ni också får en bra lördagkväll
 

Outfit

Här kommer en liten outfit som jag inte har lagt upp än. Bilderna blev rätt dåliga för det blåste som tusan, bokstvligt talat. Det blåste så mycket att mitt smink började rinna.
Apråpå smink så fixade jag det snabbt på gymmet så det är väl kanske inte helgt jämt och snyggt. Men men, det var helt okej. I alla fall för en liten middag på restaurangen med Pontus, hans mamma och hennes snubbe.
 
 
♥ Byxor - Gina
♥ Linne - Gina
♥ Jacka - Gina
♥ Örhängen - Biou Brigitte
♥ Skor - GoJane

Killerlegs på 9 veckor

Apropå ben så har jag kommit upp med ett nytt uppdrag nu.  Jag ska nämligen på 9 veckor få till killerlegs. Okej, jag har redan rätt snygga ben faktikst. När man tränat kickboxning så länge som jag har är det nästan svårt att inte ha snygga ben. Det jag också har är det där typiska som alla tjejer klagar på på insida lår. Jag vette tusan vad det heter för det är väl inte rätt och slätt fett (?) det är väl en mix av massa trevligheter kan jag tänka mej. Problemet är att hela min släkt har det och min kära mamma har försökt en livstid för att få bort det utan att lyckas så jag hyser inga gigantisk förhoppningar om att jag ska lyckas men jag tänker köra på i alla fall.
 
9 veckor. Fas 1 har börjat och första passet är avklarat. 8 pass kvar sen är det dags för fas 2.
 
 

Död brud chekar in

Hej mitt namn issa och jag är heeelt slut.
 
För ett tag sen kom jag hem från gymmet. Jag och Pontus köpte hem fredagsmys på vägen hem så gissa vad vi ska göra ikväll. Nej inte det.  Om en halvtimme börjar väl grejer på tv så vi ska mysa ner oss i soffan med middag som han håller på och lagar nu och sen kommer jag inte flytta mitt arsle från soffan förrän det är dags att sova. Jepp så död är jag.
Jag tog ut mej ordentligt på gymmet igår och jag antar att jag inte riktigt återhämtat mej. Som tur var körde jag i alla fall ben och det gör jag inte så ofa, eftersom jag springer och cyklar en hel del, så det var i alla fall en relativt oröd muskelgrupp - men tja.. inte nu längre.
 
Ha en mysig fredagkväll folket
 

22 mars

Hej
Jag kikar in vara för att förklara att anledningen till att jag bloggar så dåligt är att Pontus använder min dator för att jobba. Förutom det har jag haft några extremt trötta dagar. Jag vet inte varför men det är riktigt jobbigt att vara konstant trött. Självklart är inte bloggen det första man tänker på då.

Hoppas ni förstår och har lite tålamod.


21 mars

Hej
Jag hoppas att allt är bra med er idag. Själv har jag det suveränt idag, ligger ute i solen och chillar med en bok.
Igår blev det inga inlägg på grund av att det blev ändrade planer i förrgår. En långpromenad på kvällen förvandlades till kortspel, några glas vin och ett barbesök så igår låg jag bara och återhämtade mej hela dagen.
Idag blir det andra bullar. Om några timmar ska jag sätta igång med middag och sen blir det 2 svettiga timmar på gymmet.

Hoppas ni har en bra dag so far.


19 mars

Hej
Här kommer första inlägget för idag. Ganska sent för jag har haft fullt upp hela dagen. I morse när alarmet ringde var jag svintrött, så det blev en sovmorgon till typ 10.45 sen satte jag igång. Jag käkade frulle först och sen packade jag ihop träningsväskan och stack iväg till gymmet. Det blev ett hårt pass för överkropp så jag kom inte hem förrän vid 13.30. Sen dess har jag legat ute i solen och glassat med lite kvarg + linfrön, en proteinshake och ett ägg.
Om ett tag blir det middag och ikväll ska jag nog köra på en långpromenad.  
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 
 

Nya underkläder

Jag har ju fortfarande inte visat upp all shopping från Sverige men jag gnatar på så gott det går.  Jag vill gärna sprida ut det lite så allt inte kommer på en gång. Men nu tänkte jag i alla fall visa upp nästa sak.
I verkligheten är underkläderna mer orange och suberfina, speciellt sen när man blir riktigt brun och fin.
 
 
♣ Bh - Cubus - 169 kronor
♣ Trosor - Cubus - 69 kronor
♣ Trosor - Cubus - 69 kronor
♣ Trosor - Cubus - 69 kronor

Maxiklänning

 
Vad tycker ni om den här söta maxiklänningen? Jag är kär kan jag säga, men jag använder inte maxiklänning så ofta.
Ni hittar den på Nelly.

18 mars

Hej
 
Ny vecka igen. Det känns rätt bra faktiskt. Idag ska jag sticka iväg och handla käk för veckan och så blir det såklart träning ikväll. Det är allt jag vet so far. Men det räcker väl rätt bra.  
Igår var det värsta stormen men idag skiner solen igen så det ska bli skönt att få komma ut lite.
 
Hoppas ni får en bra start på veckan
 

17 mars

Hej
 
Sorry för den dåliga uppdateringen idag men det har varit en rätt lugn och trist dag. Jag har väl egentligen inte så mycket att berätta. Det stormade hela dagen. Extrem vind och extremt regn typ. Jag har med andra ord inte lämnat huset idag, knappt soffan om jag ska vara ärlig.
Ibland är det skönt med en riktig söndag.
Idag har jag alltså i stort sett bara kollat på film. Jag har pratat lite med pappa också och sen gjorde jag en god sallad till middag.
 
Hoppas ni hade en bra söndag
 

Outfit

Såhär såg jag ut igår.  Welcome to the jungle typ.
 
 
♥ Shorts - Cubus
♥ Linne - Nelly
♥ Solbrillor - Åhléns
♥ Boots - Spanien

Skor

 
Hur snygga var inte dom här skorna från Nelly?!
En sak jag tycker är trist med att det är mode med gulddetaljer nu är att det är just gulddetaljer. Nästan inga skor görs med silverdetaljer och jag använder i stort sett inte guld överhuvudtaget. Jag har svårt att matcha guld, eftersom allt jag äger i någon typ av skimmer är i silver. Men men. Antingen får jag börja använa guld eller så är det kört på massa prylar. Det är bara att välja. Dom här kostar 499 små kronor och kommer som sagt från Nelly.

16 mars

Hej
 
Igår kväll blev det rätt sent. Vi käkade tacos och kollade på film och plötsligt var klockan 2.00 och sen hade jag svårt att somna så plötsligt var klockan 4.00. På grund av det sov jag ända till 11.00 idag och sen började jag min dag med att besvara trista kommenater på youtube. Jag får mängder av kommentarer på youtube och dom flesta idiotiska kommentarerna bryr jag mej verkligen inte om men ibland känner jag bara att jag vill stampa ner foten och ba: Nej nu är det fan nog, DU ska hålla käften inte jag.
Oftast leder det ingen vart såklart, men det känns bra att man vågar svara upp mot folk istället för att sitta och säga att man inte bryr sej för det gör man, någonstans innerst inne tar man alltid åt sej lite av exakt allt folk säger - gott som ont.
 
Men men, det var väl en halvtrist start kan man säga men nu är det dags att vända det. Strax ska jag fixa ihop en rätt ordentlig frulle och sen släpa iväg Pontus till gymmet. Jag har dock en sån fruktansvärd träningsvärk efter body combaten i förrgår men det får gå ändå. Gymmet stänger 14.00 så vi får väl se hur långt vi hinner.
 
Idag är det väldigt molnigt så jag har ingen aning om hur resten av dagen kommer se ut men kanske blir det lite städning här.
 
Hoppas ni får en bra lördag
 

Videoblogg

Jag har fått flera önskningar om en videoblogg så här kommer en som jag fixade idag.
 

15 mars

Hej
 
Idag var jag uppe redan vid 10.00  Det tar sej med mina tider. Det kan bero på att jag äntligen fått sova lite som en normal människa. Vanligtvis kan jag ju inte somna förrän vid 3.00.
Idag är det fredag igen. Det märks kanske inte så mycket för mej, eftersom dom flesta av mina dagar är fredagar, men det är något mysigt med att det är just fredag.
Dagens schema ser väl ut ungefär såhär: Först ska jag snart äta lite frulle, sen ska jag trampa iväg till en affär och försöka leta efter någon typ av sula till mina fötter (som bara blir värre och värre) senare blir det träning och ikväll ska jag käka tacos och mysa i soffan.  Det blir nog en bra fredag det här.  Dessutom skiner solen och det verkar vara näst intill vindstilla, så jag ska nog kunna få till lite tid uppe på taket också.
 
Hoppas ni också får en bra fredag
 
 

Chillar i solen

Kolla vad bra man har det. Här sitter jag nu och njuter av solen och klockan är snart 17.30. Om ett tag ska vi till gymmet. Hoppas ni har det bra i Sverige även om det inte riktigt är såhär varmt


Onsdag kväll

Igår var det Pontus mammas och hennes snubbes sista kväll här i Spanien. Nu är dom tillbaka i kylan i Sverige och dom kommer inte tillbaka hit förrän i maj. Eftersom dom skulle hem tänkte vi att det kunde vara trevligt att gå ut och käka tillsammans sista kvällen så det gjorde vi.  Vi hittade en mysig restaurang som serverade både pizzor och god restaurangmat så det körde vi. Alla tog pizza utom jag, som körde på ett säkert kort - fläskfilé med pommes, sallad och grönpepparsås. Mums!! 
 
När jag och Pontus hade blivit hemskjutsade tog vi en promenad bort till våran lilla bargata och tog en öl innan vi gick hem för att sova.
 

Galaxyleggings

 
♣ Leggings - Oasap - $ 53.72 (ord. pris $ 68)
 

7 februari

 
Den 7:e februari tog jag en lång sovmorgon och tog det lugnt hela dagen. Jag skulle nämligen träffa Nina på kvällen och hon jobbade hela dagen så det fanns inte mycket annat att göra än att bara slöa omkring för mej själv.
När hon hade slutat jobba ringde hon mej för att bestämma vad vi skulle göra. Det slutade med att jag tog bilen och plockade upp henne, sen åkte vi en snabbis hem till henne så hon fick byta om och sen åkte vi vidare till Fridhemsplan för att spela biljard.  När vi hade spelat färdigt var jag hungrig så vi gick till en pizzeria i närheten och beställde två as goda pizzor. När vi satt där och käkade som bäst ringde Pontus och typ en timme senare kom han och höll oss sällskap en stund innan vi skulle åka hem.
Efter det skjutsade jag hem Nina och sen åkte jag och Pontus hem till mej där jag fortsatte att kolla på lite filmer från när jag var liten. Jag insåg då att det fanns band som jag antingen inte sett alls eller så har jag inte sett dom på en herrans massa år. Skitkul att se!
Jag hade med mej kameran till biljarden men tyvärr tog vi inga bilder. Det var lite synd, men men.

14 mars

Hej
 
Hoppas ni mår bra idag. Jag har varit vaken i stax över en timme och snart tänkte jag väl sätta igång med lite frulle och sen plugga spanska. Idag skiner solen och det blåser inte lika mycket som igår, så kanske kan man sitta i solen lite sen.
Ikväll blir det ett pass fitball och efter det eventuellt en timme body combat.
 
Hoppas ni får en bra torsdag
 

Gårdagens outfit

 
♥ Jeans - Nelly
♥ Topp - H&M
♥ Örhängen - Biou Brigitte
♥ Halsband - Från Pontus
♥ Glajor - Åhléns
♥ Gladiatorsandaler - Dinsko
 

Ny kjol

Den här hyfsat fina kjolen köpte jag på rean hos Gina när jag var i Sverige. Som sagt, den är hyfsat fin men den var så billig så jag tänkte att om jag inte lyckas matcha den fint kan jag göra om den till ett kuddfodral.  Okej det var ett skämt men ni fattar säkert tanken.
 
♣ Kjol .- Gina tricot - 49 kronor (ord. pris 299 kronor)
 

6 februari

 
Den 5:e februari hade ju jag och Hanna varit i Kista och käkat lunch. När vi skiljdes åt stannade jag kvar i Kista och kollade runt lite och sen kom Pontus och efter det shoppade vi ju lite åt honom, varpå jag surade massor för att jag inte fick köpa något.
Jag hade bland annat hittat lite underkläder jag ville ha och när dag 12 kom bestämde Pontus att det kanske var värt att åka och kolla på dom i alla fall. Denna runda i Kista slutade med att jag fick med mej ett par örhängen, ett set underkläder och en mascara hem.  Allt för att Pontus skulle få se ett litet leende I guess.
Egentligen skulle jag träffat Indi denna dag, men han blev sjuk trist nog. Istället blev det alltså lite shopping och sen bjöd jag på middag. För min del blev det grekiskt.  Mums!
 
Jag släpade som vanligt omkring på våran träningsväska och till skillnad från många andra dagar kom den faktiskt till användning den 6:e februari. Efter att vi hade käkat tog vi bussen till Vällingby för att träna. Efter ett hårt träningspass tog vi en promenad hem till mej och fortsatte kvällen där.
 
Här är en bild på dom jättefina underkläderna i fin orange färg som fick följa med mej hem.
 
 
 

Berättelsen om Pi

Igår när vi var och fikade hos Pontus mamma började det plötsligt regna extremt mycket. På vägen hem blev det en mindre storm och när vi kom hem skiftade det från värre till bättre till inget regn alls till dugg. Det hela slutade med att vi åt vår middag framför en film och struntade i att ta oss iväg till gymmet. Förhoppningsvis lyckas vi ta igen det ikväll.  Men det blev i alla fall en cykeltur till hans mamma och sen tillbaka igen, det är bätte än inget.
 
Filmen vi såg var berättelsen om Pi. Jag tyckte att den var skitäcklig och Pontus skrattade mest åt mej. Massa farliga djur överallt, herregud jag satt med hjärtat i halsen i stort sett hela filmen. Men den var bra! Riktigt bra tycker jag. Dock kanske inte helt verklig överallt och jag har ju ibland lite svårt för helt orealistiska filmer men jag tycker att den här var gjord på ett snyggt sett så det gjorde inte så mycket att vissa delar var lite too much fantasy. Jag kommer helt klart se den igen.  4 thumbs up for Pi
 

13 mars

Hej
 
Läget rå?
 
Jag har en halvtrist onsdag än så länge. Jag vaknade strax innan 11 - två timmars försovning med anadra ord, och nu sitter jag bara här. Om en stund ska jag gå upp och väcka Pontus, som har försovit sej ännu mer.  Jag tänkte blogga lite först så han kankse hinner vakna av sej själv.
 
Idag vet jag faktiskt inte vad som händer. Det blåser rätt kralligt ute men det är i alla fall lite sol. Det jag vet är att jag ska träna och plugga lite spanska men sen är det rätt blankt.
 
Hopppas ni får en lite mer händelserik onsdag
 

Burritos / Fajitas

 
Så här blev mina burritos igår.. eller om det är fajitas.  Jag har ingen riktigt koll om jag ska vara ärlig för helst käkar jag nachos när det kommer till mexikanskt. Men oavsett vad det är - det var supergott!  Kyckling med speciell krydda, sallad, paprika, tomat, gurka, rödlök, turkisk youghurt, salsa, ost och bröd såklart. Mums!
 
Ett tips är att välja ett grövre bröd om möjlighet finns. Dom går inte alls sönder lika lätt som dom vita och dessutom är dom lite nyttigare men exakt lika goda.

Outfit

Såhär såg jag ut när jag och Pontus var ute på stan och skulle fira lite.
 
 
♥ Jeans - Motelrocks
♥ Blus - H&M
♥ Örhängen - Bioux Brigitte
♥ Väska - Deichmann
♥ Skor - Missguided

12 mars

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er idag. Själv har jag sovit ut, och då menar jag verkligen sovit ut!  Så himla skönt, fast jag är fortfarande trött.
Jag har ju inte sovit så mycket sen Pontus kom hit, eftersom han snarkar något fruktansvärt, men igår var jag så trött att jag totaldeckade vid typ 1.00. Vi ska försöka komma på någon lösning åt det här snarkandet men fram tills dess har vi igår varit och köpt såna där plåster. Eftersom jag var sådär trött igår märkte jag alrig om dom funkade eller inte, men ikväll när jag nog vara för pigg istället.
 
Jag gick upp vid typ 11.30 idag så hittills har jag bara ätit lite frulle och snart ska vi sticka iväg till Pontus mamma och fika lite. När vi kommer hem igen ska jag göra lite middag och sen blir det Zumbaah.  Fullt upp
 
Hoppas ni får en bra tisdag

Min måndag

Nu har jag varit och handlat det sista till middagen ikväll och snart är det dags att sticka iväg till gymmet.  I Spaniens typiska mataffär "Marcadona" finns det några väldigt speciella glassar. Dom har nämligen tagit en frukt och gröpt ur innehållet och sedan fyllt skalet med glass av samma sak som frukten var. Coolt eller hur!
Det fanns mango, ananas, apelsin, citron och jag och Pontus köpte en cocos som vi delade på  Cocosglassen låg alltså i en halv cocosnöt. Fyndigt som tusan!
 
När vi hade suttit i solen och käkat glass en stund cyklade vi vidare till carrefour där jag började med att posa med jake och sen fortsatte handla mat.  Nu blir det vila en stund.
 
 
 

11 mars

Hej
Jag har haft en helt värdelös natt så idag är jag trött och grinig och vill helst inte ha med någon att göra. Jag tror att jag somnade vid 5.30 i morse och sen gick jag upp strax innan 11.00.
Idag skiner solen men det är inte jättevarmt än men om det blir det ska jag nog ut och steka ett tag.
 
För att kirra mej själv på bättre humör tänkte jag göra supergoda burritos till middag ikväll och så tänkte jag köra ett stenhårt pass fitball.  Kanske lyckas jag vända denna dag rätt.
 
Hoppas ni får en bra måndag
 

5 februari

 
Min 11:e dag i Sverige var inte överdirvet händelserik. Dagens hödjpunkt var dock helt klart att jag träffade Hanna som jag inte träffat på huuuur länge som helst!! Det var verkligen superkul att ses igen trots att det gått så lång tid.  Vi träffades i Kista och käkade lunch och babblade om allt som hade hänt under tiden vi inte umgåtts. Även om jag har förändrats väldigt mycket som person så känns det som att det var ganska lätt att hitta tillbaka till sättet vi brukar umgås på. En stund innan vi träffades funderade jag på hur det skulle kännas, skulle vi vara som strangers eller skulle vi komma tillbaka till dit vi var en gång i tiden på en gång?
När jag såg henne funderade jag ett ögonblick på hur jag skulle hälsa. Skulle jag krama henne? säga hej bara? sträcka fram handen till och med?
Sånt tycker jag alltid är lite klurigt när man inte sett någon på ett tag. Det känns ju lite skumt att bara slänga sej runt halsen på någon man inte ens sagt hej till på väldigt länge. Men tro mej, det gick bra.  Vi var med varandra i typ 3 timmar och när vi skulle skiljas åt kom Pontus och mötte upp mej i Kista för ytterligare lite shopping.. dock inget till mej denna gång. Det tog ca. 5 minuter innan jag gick och surade, drog benen efter mej och kollade ner i golvet. Jag gillade inte alls att vi shoppade åt Pontus och ingenting till mej.
Det hela slutade med att Pontus fick släpa hem mej  
Väl hemma käkade vi lite middag och hade en lugn och mysig kväll.
Tyvärr finns det inga bilder från dagen.
 

Dagens

Och såhär såg lilla jag ut idag.. eller liten förresten. Så liten är jag väl inte längre. Jag gick upp rysligt mycket i vikt under min månad i Sverige. Tur att jag är tillbaka i Spanien nu så jag kan göra något åt det innan det blir värre.
 
♥ Byxor - Gina
♥ Topp - H&M
♥ Örhängen - Bioux Brigitte
♥ Boots - GoJane
 

Lördag kväll

Eftersom vi var ute och partajade lite grann i fredags och sen körde en lång natt hemma på det, var man ju rätt seg på lördagen. Vi tog ju oss ut om handlade lite i alla fall men annars var vi rätt sega och låg mest i soffan. Såhär såg kvällen ut i bild.
 

10 mars

Hej
 
Nu sitter jag äntligen i soffan. Det har varit en rätt lång dag faktiskt så om en stund ska jag knoppa men först ska jag berätta lite om dagen.  Det är den 10:e mars och exakt en månad kvar tills jag fyller år... igen. Jag vette tusan om jag är redo att bli ett år äldre.
 
Anyway.. Mitt alarm ringde vid 10 i morse. Vi gick inte riktigt upp då.  Vi låg kvar i sängen till strax efter 11.30 och sen tog vi oss upp, slängde i oss frukost, borstade gaddarna, slängde på oss träningskläder och stack till gymmet. Tyvärr satte vi igång vid 13.00 så det blev bara en timme men men det är väl alltid bra med en mjukstart I guess.
Så fort vi kom hem drack vi varsinn proteinshake och sen satte vi igång att städa huset. Det tog sin tid och tillslut var jag så hungrig att jag blev tvungen att slänga i mej en liten sallad innan vi fortsatte. En stund efter det hoppade jag in i duschen och gjorde mej i ordning sen trampade vi iväg till Pontus mammas hus, som ligger en bit härifrån.
 
Pontus mamma och hennes snubbe hade fixat supergod tapas och två gäster var där också. Supertrevligt!
Som sagt; en lång dag men en bra dag.  Dessutom har det varit hur varmt som helst, helt underbart!
 
Hoppas ni har haft en bra söndag.
 

När vi firade...

Igår, som sagt, firade vi ju lite att Pontus har fått ett jobb här nere i Spanien.  När han kom hem var han glad och uppspelt och det tog rätt lång tid innan vi kunde komma överens om hur vi skulle fira (han ville ju göra mer eller mindre allt kan man säga). Tillslut bestämde vi oss i alla fall för att käka en god middag hemma, dricka lite vin, prata och bara ta det lugnt ett tag. Sen skulle vi göra oss i ordning, proenera ner till Torrevieja centrum, sätta oss på någon uteserverig och dricka några drinkar och sen komma hem relativt tidigt. Det blev faktiskt exakt som planerat. När vi kom hem spelade vi spel och drack lite mer vin och det hela slutade med att vi gick och la oss strax efter 7 på morgonen.  Tja då kan ni säkert förstå varför jag har varit seg och trött hela dagen. Framför allt eftersom jag bara sov till 12.00, sen gick jag upp för att jag inte ville förstöra dagen. Här är lite bilder från kvällen och så småningom kommer jag att lägga upp en outfit.
 

9 mars

Hej
 
Jag är ledsen att jag börjar denna dag såhär sent men det har varit en rätt seg dag och jag har inte orkat göra så mycket. Jag och Pontus har kollat på film en stor del av dagen och sen har vi varit och handlat. Mycket mer än så har det inte hänt idag.
Jag antar att ni har listat ut att vi firades Pontus nya jobb igår.  Det blev en otroligt lång kväll men vi hade kul i alla fall. Sen får man såklart sota för det dagen efter.
 

4 februari

 
Den 10:e dagen tog jag och Pontus bilen och åkte till Jakan igen. Förra gången vi var där handlade vi rätt kralligt på H&M och jag hade då glömt mitt H&M-kort så jag ville bara åka dit för att registrera köpet. As löjligt egentligen men vad tusan, om man nu har ett H&M - kort vill man ju få den lilla rabatten på typ 50 spänn per år
När vi var klara i Jakan, tja det gick ju ganska fort, körde vi vidare mot Bromma för att hälsa på min farmor. På vägen stannade vi och handlade grejer för att kunna göra en hemmagjord pizza.  Jag misstänkte att farmor aldrig hade gjort det så det kunde vara en kul grej. Vi kom till henne strax innan 7 på kvällen och då hjälpte jag henne att damma av några bokhyllor och sen satt vi och pratade massor. Pontus träffade henne för första gången men det gick hur bra som helst. Min farmor tyckte om honom direkt och sen när han lagade maten tyckte hon nog om honom ännu mer.
När vi hade ätit och babblat drog jag med farmor in i vardagsrummet där jag hade kopplat in min video. Jaa.. jag har en video kvar.  Jag hade tagit med massa filmer som pappa hade filmat från när jag var liten och jag fick någon liten idé om att farmor kanske ville se dom. Det var superkul att sitta och kolla på mellan 10 och 16 år gamla minnen.
Det blev ganska sent hos farmor men jag träffar henne så sällan så det gjorde inte så mycket, men jag var rätt mör när jag kom hem kan jag säga.  Jag tror att jag dog framför en film bara men jag minns ärligt talat inte.
 
 
Farmor var otroligt fascinerad av iphones kamerafunktioner. Jag tog en bild på oss och då utbrast hon:
- Nej men! När tog du den... det är ju samma tröja som jag har på mej idag!
 
Så söööt. Sen skulle hon tycka själv och då pepprade hon på knappen så det blev 36 bilder.  Älskar min lilla farmor.
 
 

8 mars

Hej
 
Idag har det varit en rätt bra dag hittills. Jag sov dock knappt någonting i natt men när jag vaknade var det strålande sol så jag har tagit igen lite tid i solen. Riktigt skönt! Jag somnade nästan direkt när jag hade kommit till ro på min dyna och när jag vaknade låg jag i skugga.  Strax över 2 timmar blev det så nu kommer jag antagligen inte kunna sova ikväll.
 
Vad har då lille Pontus sysslat med under den här tiden?
Han har varit på arbetsintervju.  Innan han kom hit kollade han upp lite arbetsmöjligheter från Sverige. Han hittade då bland annat ett norskt företag som har sitt kontor precis i närheten av där jag bor - how lucky huh?
Först gick det strålande, dom ringde och ville ha honom på intervju och allt. Sen gick det hela åt pipan. Vi fick aldrig tag i dom härifrån och dom ringde inte till oss heller men så plötsligt igår ringde dom och bokade in en ny intervju och för snart en timme sen fick jag veta att Pontus fick jobbet.  Skitkul och riktigt bra, för då kan vi stanna här ett tag till.  Jag ska såklat också ge mej ut på jobbjakt, men vädret har ju inte riktigt tillåtit det under den här veckan. Jag kan väl inte direkt säga att jag är vånad att han fick det. Pontus har en tendens att knipa varje jobb han försöker sej på att få.  Men det här måste väl ändå firas lite grann tänker jag. Undrar hur.. Jag ska försöka komma på något bra.
 
Hoppas ni får en fortsatt bra fredag
 

Mitt kylskåps evolution

Jag tyckte att det här var lite kul.

Nya skor

Här är ytterligare 2 par skor från den 4 månader långa internetshoppingen.  Dessa två par skor fick jag av min älskling när vi klickade hem massor åt honom.
 
 
♣ Klackar i mocca - La Redoute - 299 kronor
♣ Klackar i skinn - La Redoute - 549 kronor
 

3 februari

Om jag någonsin ska bli klar med berättelsen om min semester i Sverige får jag nog sätta igång med nästa dag nu.
 
 
 
På söndagen vaknade jag och Pontus hos mej igen. Vi var rätt trötta efter den långa och minsta sagt händelserika helgen, så dagen började lugnt. Faktum är att vi i sort sett inte gjorde ett skit. Vi tog en lång sovmorgon, käkade lite, chillade. Semester på hög nivå.
Senare på kvällen promenerade vi över till min mamma för att käka lite söndagsmiddag med mamma, mini, storebrorsan och hans tjej + min lilla brorsdotter.
Mini hade lagat värsta goda maten och jag åt helt klart för mycket.  Sen fick vi en riktigt god efterrätt men jag orkade såklart inte äta upp den efter all mat jag smällt i mej så jag tog med mej den till pappa.   Det var i alla fall en supertrevlig kväll med vin, god mat och god efterrätt. Pontus var dock rätt nervös för det var första gången han träffade min storebrorsa. Ni vet ju hur brorsor är hehe.   men som tur var gick det bra.
 
När vi kom hem till pappa igen var jag helt slut så jag satte igång en film, la mej i soffan och sen flyttade jag inte på mej förrän det var dags att gå och lägga sej.

Baseball

Jag brukar inte gilla kläderna från missme men just dom här jackorna för 299 kronor styck, föll jag lite för. Framför allt den till vänster.
 

7 mars

Hej
 
I natt lyckades jag inte somna förrän strax innan. 4.00 så idag är det verkligen en seg dag.  Jättetrist faktiskt men jag ska snart sätta igång och göra något vettigt här. Jag ska städa lite, tvätta och sen blir det ett litet minispaá la issa.  Tro mej, det behövs verkligen!
 
Hoppas ni har haft en bra dag so far.
 
 

6 mars

Hej
 
Jag är ledsen att jag bloggar så himla dåligt numera. Det är svårt att hinna med nu när Pontus är här men det blir kanske lite mer tid över när han har varit här en lite längre tid. Än så länge är det ju bara några dagar sen han kom så vi får väl se hur det blir sen.
Idag har vi i alla fall varit och handlat igen och sen har vi myst i soffan med tacos.  Det har varit riktigt skönt väder idag så vi tog en cykeltur och njöt av dom varma graderna.  Mycket mer än så har väl inte hänt idag.
 
Igår kväll tog vi några drinkar här hemma och senare gick vi till en bar här i närhten. Dom stängde 4.00 och strax innan det gick vi därifrån. Jag brukar väl normalt inte dricka alkohol här men Pontus var så himla rastlös igår kväll så det var väl kanske lite därför. Det hade regnat i 2 dagar så tja det har ju blivit mycket hemmahäng. Nu hoppas jag att solen tänker stanna.
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 

5 mars

Hej
 
Idag är det redan tisdag och jag försöker komma ikapp lite med bloggandet. Det man kan säga om dagarna som gått då jag inte bloggat är att jag har haft en partykväll, en bakisdag och hen slappdag. Idag vet jag inte ritkig vad som händer. Det rengar ännu mer idag än vad det gjorde igår och det är nästan svårt att ta sej ut. Framför allt finns det ingen som helst lust att gå ut. Dagar som dessa finns det faktiskt ingenting att göra ute. Alla människor håller sej inna såna här dagar. Anledningen till att man kan göra det är för att det i stort sett aldrig regnar.
 
Jag och Pontus körde en brunch för en stund sen och nu ska vi väl snart sancka lite om vart vi ska göra av denna regniga dag. Men innan någonting görs ska jag mysa framför en film och se om det finns någon möjlighet att regnet kan försvinna härifrån.
 
Hoppas ni får en bra tisdag folket
 

4 mars

Jag vaknde denna månad och det regnade.. massor. Det regnar aldrig här men när det väl gör det regnar det hur mycket som helst. Tanken denna dag... minns jag inte, men något vettigt skulle vi väl göra. Jag hade dock sovit otroligt dåligt natten till månaden så jag var rättt trött och orkade inte ta mej för speciellt mycket. Jag låg i soffan en stund och deckade nästa direkt. Jag minns knappt något heller. Det jag kan konstatera är väl att den 4:e mars var en väldigt onödig dag som passerade väldigt fort. The end
 
Hoppas ni hade en bättre dag
 
 

3 mars

Bakiiiiisss!!
Nu blir det film, film och film.. Vi hörs imorgon istället.
 

2 mars

Hej
 
Förlåt att jag ligger efter så mycket med bloggen men som ni vet kom Pontus ner hit och det har varit fullt upp från första minut typ.
Den 2:a mars kom han ner och jag åkte till flygplatsen för att möta honom vid 10.30. Efter det åkte vi och storhandlade och när vi kom tillbaka hit käkade vi lite och satt i solen och pratade.
Det var riktigt varmt då. Det räcker kanske med att jag säger att det var 18 grader i skuggan när jag åkte till flygplatsen.
 
Lite senare gick jag och la mej för att sova en timme. Det hade inte blivit mycket sömn under natten och jag visste att denna dag skulle ta slut väldigt sent. Jag lyckades aldrig riktigt somna men jag fick vila lite i alla fall. Efter det hällde jag upp en glas vin och började med middagen. Vi lagade mat tillsammans och satt ute på uteplatsen och drack vin. Sen käkade vi och satt på uteplatsen i flera timmar. Tiden gick och gick och tillslut kom jag på att jag kanske borde börja göra mej i ordning.
Vio fortsatte att dricka vin och sen började jag blanda drinkar. Vi kom inte hemifrån förrän vid 3-tiden.
 
Vi hittade en taxi på vägen och åkte till en nattklubb som ligger hyfsat nära där jag bor, men inte tillräckligt för att gå hela vägen vid den tiden.
Vi festade tills stället stängde och sen tog vi en taxi hem. Det blev en väldigt lyckad lördag.
Tyvärr tog vi nästan inga bilder alls men här är i alla fall en bild på min pannacotta som jag gjorde till efterrätt.
 
 
 
 

4.30

Det är redan tidig morgon och jag tänkte väl knoppa nu. Snart blir det ljust igen och snart ska jag sticka till flygplatsen för att möta upp Pontus.  Han landar vid typ 11.20 så jag ska sticka härifrån vid 10.30. Om jag somnar dirket blir det i alla fall några timmars sömn men för säkerhets skulle tänker jag ta med min kudde och sova på vägen till flygplatsen.
 
Godmorgon för er, godnatt för mej
 

2 februari

 
När jag vaknade på lördagen var jag smått bakis. Jag gick upp, hällde i mej massa vatten och sen satte jag igång Hem till Midgård. Efer ett tag kom Pontus och höll mej sällskap. Vi låg i soffan och degade i stort sett hela dagen, käkade lite, degade mer och så såg det ut.
Senare på kvällen gjorde vi oss i ordning och åkte till Fridhemspla för att möta Patrik, Richard och Emil för att spela biljard. Vi började med att käka lite och efter det kan man väl säga att det mesta gick åt helvete.  Först visade det sej att det var 45 minuter väntetid på ett bord och sen blev Patrik väldigt frustrerad över det faktum att han hade väntat sen en kul partykväll och där stod vi nu alla med varsin cola i haden.  Jag och Pontus var bakis och Richard och Emil hade bil, kvar blev stackars Patrik med en öl.
Vi ville såklart inte vänta i 45 minuter så vi bestämde oss för att åka till ett annat ställe. När vi kom dit fick vi skriva upp oss på en lista och det blev ännu mer väntan. Stackars Patrik blev ännu mer frustrerad och för att dämpa det lite spelade Pontus lite på en maskin med honom. Det blev tyvärr inte bättre, eftersom Pontus drog ut 400 på två minuter och Patrik spelade bort en hundring på samma tid.
 
Efter mycket om och men fick vi i alla fall ett bord och då blev allt lite roligare. Emil hade i och för sej dagit vid den tiden men vi andra hade kul. Dock förlorade jag big time och då brukar jag ändå kunna vara hygglig på biljard ibland. Men denna gång gick det verkligen inte.
Killarna däremot fläskade på som satan och bollarna flög åt alla möjliga håll. Jag försökte att bara sikta åt ett håll men på något sätt åkte mina bollar alltid åt motsatt håll. Well well så kan det gå men jag är glad för min kväll med grabbarna ändå. Det är alltid kul.
 

Lookbook Inspiration


Nytt från New Yorker

Här kommer lite mer från shoppingen i Sverige.  Jaa nu kan jag tänka igen.
 
 
♣ Grön skjorta - New Yorker - 79 kronor (ord. pris 179 kronor)
♣ Rosa skjorta - New Yorker - 79 kronor (ord. pris 179 kronor)
♣ Grå cardigan - New Yorker - 99 kronor (ord. pris 149 kronor)
♣ Grön polotröja -  New Yorker - 79 kronor (ord. pris 99 kronor)
♣ Brun tröja -  New Yorker - 79 kronor (ord. pris 99 kronor)
 

10 timmar till lördag


1 mars

Hej
 
Äntligen börjar jag känna mej friskare. Det beror nog på att jag har legat i sängen hela dagen och först för snart en timme sen kommit upp för att käka lite. Imorgon är det lördag och då kommer Pontus hit så då vill jag såklart vara frisk. Vi har massor vi ska fixa med och sen på kvällen ska vi ut och hitta på något kul. Mer om det imorgon
 
Idag ska jag i alla fall fortsätta att ta det lugnt så jag verkligen blir frisk. Jag tänkte typ spela lite tv -spel och sen glo på tv. Mysfredag för min del.  Med andra ord; jag laddar upp inför imorgon.
 
Hoppas ni får en bra fredagkväll
 
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0