Enkelt krubb

Här är ett litet tips på krubb jag brukar käka om det är för sent på kvällen för att käka en riktig middag, eller lunch om jag inte vill ha i mej för mycket. Det är svingott, fräscht och mer mättande än vad man kan tro när man ser det.
Mums! säger jag bara
 

Beställt

 
 
♣ Klänning - Nelly - 349 kronor
♣ Metallicbyxor - Nelly - 269 kronor (ord. pris 899 kronor)

Halloween

Halloween brukar vara en av mina favorit högtider. Jag älskar att klä ut mej och sånt, speciellt när man får klä ut sej för då är det ingen som tycker att man är sjuk i huvudet. Sen brukar jag väl i och för sej inte bry mej när folk tycker att jag är sjuk i huvudet för sånt är lite svårt att ändra på. Men när man får klä ut sej blir det alltid extra kul .
 
Både Halloween 2011 och 2010 hamnade jag på Finest förstasida. Det var rätt sjukt faktsikt. När man gick in på Finest.se fanns det en ganska stor bild på mej och under stod det mitt namn. Så bra är jag på att klä ut mej.
 
 
Halloween 2010 på Lobby, då var jag katt.
 
 
Halloween 2011 på Amnesia, då var jag newborn (vampyr)
 

I år är Halloween inte riktigt lika kul. Jag har spenderat min kväll med mensvärk, en blodpöl på gatan, cola och en massa choklad. I Sverige slutade men med trick or treat för flera år sen. Jag har i alla fall inte sett röken av några utklädda barn sen jag själv var ett barn som kutade omkring med min alldeles för stora häxhatt.
Men här är det lite annorlunda. Ungar (tillsammans med sina föräldrar tror jag) har ringt på min dörr säkert var 15:e minut. Där har jag legat i godan ro i soffan, kollat på film och bara haft en lugn kväll, när min vidriga ringklocka blivit alldeles våldtagen.
Ironiskt nog har jag i ren panik pausat filmen och spelat död. Den absolut sämsta idéen, med tanke på hur högt den där ringklockan låter skulle inte ens en döv person kunna sova när någon står och hamrar på den.
Men jag antar att jag tänkte för syns skull. Om ungarna skulle kolla in genom ett fönster skulle dom se en person som sover i soffan och därmed gå. Även om det är fullständigt omöjligt att sova med den ringklockan.
 
Efter att ha låtsas sova ett tiotal gånger insåg jag nog hur idiotiskt det var, så istället kom jag med en ny idé. Varje gång någon ringde på dörrklockan slängde jag mej ner på golvet bakom vardagsrumsbordet och sen drog jag filten över mej. Voíla, jag är osyndlig, tänkte jag.
 
Senare kom jag på att det hade varit såå mycket enklare att bara förflytta mej till övervåntingen. Det ironiska i denna lilla monstersaga är att jag faktiskt tillslut förflyttade mej till övervåningen. Efter att några stått utanför min dörr och skrikit och sen äntligen försvunnit, skyndade jag mej försiktigt upp.
Vid det laget hade jag verkligen tröttnat på att gömma mej för alla som ringde på dörren så när jag väl kände mej säker andades jag ut och sen ringde inte en enda jävel på dörren mer. How weird is that?!

R.I.P Skrället

Min granne kom över och berättade att Skrället är död.  Jag vet att jag skrev att katten var pain in the ass, men någonstas bland alla irritationer började jag faktiskt gilla den. Det kändes inte lika ensamt när den vandrade runt här. Skrället fanns är i stort sett dygnet runt och även om den käkade upp min mat ibland och var ganska jobbig nästan hela tiden, var det ändå någon typ av vän.
 
Min granne berättade i alla fall att Skrället blev överkörd av en bil.. eller så blev den dödad av en annan katt. Det där är lite oklart för jag hängde inte riktigt med på allt hon sa. Men jag är glad att hon berättade för mej, eftersom hon visste att Skrället i princip bodde här. Jag hade nog börjat undra tillslut. Nu väntar jag bara på att regnet ska komma för att skölja bort blodet från gatan precis utanför mitt hus.  Det finns lixom spår av att Skrället spenderade sina sista minuter vid mitt hus.  Nu undrar jag vart katten är någonstans. Tänk om någon taskig människa bara har slängt den i närmsta papperskorg.  Usch, jag ska försöka att inte fundera på det för mycket. Men jag kommer sakna min lilla vän.
 
 
 

Blont hår och gröna ögon ska ge mej jobb

Nu har jag bockat av 2 saker på dagens lista.  Först och främst har jag övertalat min snubbe att jag ska få beställa klänningen och sen har jag skrivit om mitt engelska cv till spanska och nu skickat allt till mamma så hon kan skriva ut fler än dom jag har har.  Ganska bra jobbat huh?
 
Nu ska jag chilla ett tag, äntligen få i mej lite frulle/ lunch och sen ska jag sätta fart med dagens jobbsökande. Jag hoppas verkligen att det inte går åt helvete, men jag har inte jättestora förväntningar ärligt talat. Spanien är ju det nya Grekland så.
 
Men jag får vifta lite med mitt blonda hår och blinka med mina gröna ögon så kanske kanske kanske det går vägen.
 

31 oktober

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er som vanligt. Själv är jag på rätt bra humör idag, eller jag blev det nyss. Men jag fattar inte varför. Jag börjar typ få mensvärk och i övrigt finns det faktiskt ingenting att sitta här och le över. Möjligtvis att en klänning jag vill ha har kommit tillbaka till Nelly.  Jag ska försöka använda mina skills och få min kära pojkvän att beställa den. Om jag är riktigt skillad, vilket jag är, lär jag få med mej ett par brallor jag gärna vill ha också.
Jag får väl lära er tjejer hur man lättast går till väga för sånna grejer någon gång.  (Alla killar skriker; neeej för i helvete gör inte det!)
 
Anyway. Det är onsdag och veckan bara rusar fram. Jag är i alla fall stolt över att jag pluggade spanska i 2 timmar igår, även fast jag var ledig från kursen. Jag ska ge mej på något liknande även idag, men först på listan står det lunch och sen ska jag så småningom dra ut cykeln på en tur över hela området för att söka jobb.
 
Wish me luck!
 
Ha en bra dag.
 
 

27 oktober

Vi vaknade, vi var bakis, vi hittade min drink i frysen och vi deckade i soffan.
 
Efter ett antal timmar orkade vi ta oss upp för att göra något. Det var otroligt segt men tillslut bestämde vi oss för att cykla till Pontus hus igen. På vägen stannade vi för att handla lite kött som vi kunde grilla.
 
Väl i mataffären hittade jag något som fascinerade mej väldigt mycket. Och bara för det tänkte jag visa en bildbomb på det.
 
 
Någon som är sugen på cola?
 
När vi kom till Pontus hus fick vi inte igång grillen. Men det gjorde inte så mycket. Maten blev svingod i alla fall. Vi hade köpt både oxfilé och pepparbiff, utifall vi skulle förstöra oxfilén fullständigt.  Det gjorde vi inte som tur var. Till det blev det klyftpotatis, mixsallad och pepparsås. Mums!
 
Till efterrätt blev det en skön soffa, film och vit choklad.  Jävligt nice lördagkväll måste jag säga.
 

Outfit

 
 
♥ Shorts - Gina
♥ Blus - H&M
♥ Halsband - Present från Pontus
♥ Glajor - Åhléns
♥ Sneakers - GoJane

Bokat och klart

Snart kommer nästa besök!
 

30 oktober

Hej
 
Jag hoppas att allt är fint med er denna tisdag.
 
Själv har jag haft en väldigt lugn dag där jag började med att försöka vinna den sista bossen på Rayman (men lyckas fortfarande inte riktigt), pluggade spanska i 2 timmar och sen åt jag lunch och kollade på film.
 
Nu sitter jag och chattar med Nina på facebook och försöker boka flygbiljett från Sverige till Spanien och tillbaka igen. Mina vänner ska vara väldigt glada att dom har mej när nere. Så fort det blir lite trist i Sverige är det bara sätta sej på ett plan och komma nit.  Snacka om lyx!
 
Om ett tag ska jag ut och springa, sen blir det hårträning här hemma och efter det är det nog dags att börja laga mat igen.
Herregud man gör verkligen samma sak varje dag.
 
Hoppas ni får en trevlig kväll
 

Nya skor

Idag var Pontus och hämtade ut paketet från Nelly. Så irriterande att det kom samtidigt som han satt på planet på väg hit, och så irriterande att han redan har tappat bort två av klänningarna som låg i paketet. Mina skor har jag i alla fall fått se.  Här är en otroligt ful bild från Skype igen. Och skönheterna han håller upp är såklart dom jag visade upp för typ en vecka sen.
 
 
 
 
♣ Skor - Nelly - 349 kronor
 

Videoblogg

När jag vaknade på lördagen skulle jag fixa lunch åt oss. När jag öppnade frysen fick jag en minst sagt trevlig överraskning från kvällen innan.
 
 

26 oktober

Nu tänkte jag dra tillbaka tiden lite. Närmare bestämt till i fredags.
 
Jag hade tagit ledigt från kursen på torsdagen, men på fredagen skulle jag tillbaka så jag och Pontus trampade iväg på våra cyklar vid 10.30. Medan jag var på min kurs gick han omkring på Torreviejas fredagsmarknad. Strax efter 14.00 möttes vi upp och gick och käkade lunch.
Eftersom vi skulle ut och käka på kvällen tyckte jag att vi kunde käka något som man inte håller sej mätt på för länge så det blev Burger king.  
 
Efter det cyklade vi hem och tog det lugnt ett tag. Jag tror att jag satte igång mitt efterlängtade Rayman.  Minns ni min lycka när jag upptäckte att det finns ett playstation 2 här?! Självklart såg jag till att Pontus skulle ta med my preciousssss hit.  Jag spelade ett tag och sen började vi göra oss i ordning för kvällen.
 
 
Först käkade vi middag på en av mina favoritrestauranger här i Torrevieja. Och sen drog vi en lååång kväll på Tango där det såklart hände alla möjliga grejer.
 
 
Vi träffade 3 äldre, engelska bögar som var as sköna. En av dom blev lite förälskad i Pontus.
 
 
Själv fick jag rosor av var och varannan herre. Haha. Den vita fick jag från Jesus som jag nämnde precis i början av resan
 
 
 
Sen träffade jag en spansk tjej som jag satt och pladdrade med resten av natten. Stackars Pontus fick sitta och prata med hennes halvalkoholiserade farsa medan jag roade mej med henne. Hon var i och för sej lite skum, lite creepy på något sätt. Sen ville hon och hennes pappa att vi skulle följa med dom hem - han hade tydligen sin bil precis utanför. Men där drog vi våran gräns. Vi var visserligen rätt fulla båda två men häll i mej vad som helst, jag går fan inte in i en bil med en förare som är dyngrak.
Istället blev vi inbjudna till någon skum fest dagen därpå. Vi gick inte dit kan jag säga.
 
 

Paket från USA

Nu tänkte jag visa upp det första paketet som Pontus släpade med sej ner hit till Spanien . Jag blev sjukt glad att det faktiskt hann komma, speciellt eftersom leveranstiden är på 2 - 4 veckor. Men det tog bara 12 dagar.
 Jag blev också sjukt nöjd med allting men vad vet jag egentligen.. jag provade allt mitt i natten när jag var full.
 
 
 
 
 
 
♣ Svartvit topp - Gojane - $14
♣ Jeansbustier - Gojane - $26.50
♣ Skinnbustier - Gojane - $18.40
♣ Kjol - Gojane - $19.95
♣ Väst - Gojane - $35.10
♣ Sneakers - Gojane - $44.90
♣ Boots - Gojane - $41.80
 
 
Sen blev det såklart tull på det, eftersom jag beställde från USA. Nämner bara det så ni som också funderat på att beställa därifrån inte glömmer det.
 
 

29 oktober

Hej
 
Nu kan alla vara glada igen för nu kommer jag blogga som vanligt igen. Pontus åkte hem till Sverige i förmiddags så nu är jag ensam igen. Tomt men skönt. Jag trivs verkligen med att vara ensam här, det kan jag inte sticka under stol med, men det är klart att det är kul med lite sällskap emellanåt.
 
Nästa vecka kommer mamma och mini ner. Då är det slut på friden.  Men december spenderar jag nog ensam igen.
 
Idag fick jag veta att jag är ledig från kursen hela veckan. Det känns lite segt men samtidigt får jag gott om tid att börja leta jobb nu.  Pontus kom ju hit med några CV:n och idag fixade jag äntligen ett spanskt telefonnummer så nu har jag allt jag behöver.  Eftersom jag är ledig från kursen ska jag verkligen försöka plugga på egen hand. Jag vet att jag brukar vara helt värdelös på det men jag ska verkligen försöka. Jag kommer glömma så mycket annars.
 
Min lärare sa idag att om man pluggar ordentlit och håller igång, kan man lära sej spanska på typ 4 månader. Jag ska verkligen se till att försöka klara det på max 4 månader, även om jag inte direkt är någon språkbegåvning.
 
Hoppas ni får en trevlig kväll
 
 

Videoblogg

Här är något videobloggs-liknande från 25 oktober
 
 

Budget till barret

Jag köpte lite budgetprylar till barret. Det kan man väl aldrig få för mycket av, och när man bor i värmen behöver man verkligen alla möjliga grejer. Jag har ju redan klagat på hur mycket mitt hår har förstörts sen jag kom hit, men snart måste jag nog börja klaga på att det inte spelar någon roll vad jag gör. Det blir tamej tusan inte bättre.
 
På dom här flaskorna står det "Total repair" jo tack, vi får väl se. Recension kommer såklart så småningom.
 
En dove fick följa med också. Det är alltid bra att ha.
 

25 oktober

Nu tänkte jag att jag kan berätta lite om vad jag har sysslat med under dom dagarna då jag inte har bloggat.  Pontus kom ju hit i onsdags kväll och det var då jag slutade skriva. När han kom hit drack vi vin, käkade pizza och satt och pratade till typ 5 på morgonen.
När vi vaknade nästa morgon var jag fortfarande full  Som tur var hadde jag förutspått det, så jag hade tagit ledigt från spanskan.
 
Vi lyckades i alla fall ta oss till poolen, men vädret var rätt trist så vi badade lite och sen gick vi tillbaka till huset igen.
 
 
 
Lite senare tog vi varsin cykel och trampade iväg till Pontus hus som ligger precis i närheten. Hans hus var verkligen hur fint som heslt, så jag kunde inte låta bli att gå runt och knäppa lite bilder.
 
 
På vägen hem till mej stannade vi och handlade mat och goda saker.  Vi snurrade runt i mataffären sjukt länge men jag fattar inte riktigt varför.  Hur som helst slängde jag i alla fall ihop tacos när vi kom hem och sen kollade vi på 2 filmer och duktiga jag fick även lite spanska gjort.
 

Lookbook Inspiration

 
 

Like a safir

Här är en liten sminkning från i onsdags kväll.  Det var väldigt länge sen så det kan ju vara kul.
 
 
Allt kommer från Make up store om det inte står något annat.
 
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Faceprimer
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Kakaw
♦ M/S Cotton candy
♦ M/S Ruby
♦ Eyepencil Darkes shadow
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...


Videoblogg

 

Outfit

Såhär såg jag ut i onsdags kväll.
 
 
♥ Klänning - Gina
♥ Skärp - Gina

Fullt upp

Hej
 
Sorry att jag inte har bloggat dom senaste dagarna, men som ni vet är ju Pontus bara här några dagar så jag har väl inte direkt velat sitta och blogga. Just nu lagar han mat, så jag fick lite tid över.
 
Nu vet ni i alla fall att jag lever.
 

Gash, I sort of love my back

Jag borde egentligen gå och börja göra mej i ordning men tänker hela tiden "snart... snart... snart".
Jag är i alla fall snart på väg.
 
Det är bara det roligaste kvar på checkistan så. Men jag har fastnat fullständigt på den här bilden. Jag sitter och synar varje millimeter och bara älskar vad som håller på att hända här. Jovisst, jag har en bit kvar men det är linget fel med att fullständigt älska sej själv när man är så här förbaskad vacker bakifrån.
 
Snart får ni se hur vacker jag är framifrån också.
 
Precis när ni tänkte; Det blir inte bättre nu va?
 

To do

Och så den eterängtade listan. Den tjatiga listan.
 

Punkt 5

Förutom att jag har städat och lagat mat, snurrar nu tvätten i maskinen. Herregud vad händer med mej?!
 
AAh jusste. Glömde. Jag förbereder mej ju för min hemmafru-karriär.
 
Pontus ska tjäna mega med deg och sen ska han försörja mej med svindyra skor och ett glammig liv med goda drinkar och middagar på fina restauranger. Själv ska jag gå hemma på dagarna och vara hemmafru - städa och sånt
Well.. not so much, jag handlar en städerska på hans kreditkort.
 
Det är planen. Och Pontus har inget att säga till om, han är mutad och klar. Allt man behövde säga var: Men hörru tänk på saken. Alla hemmafruar är ju äckligt snygga! Om du försörjer mej kan jag lägga 5 arbetsdagar i veckan på mitt utseende, huh! det låter väl hur bra som helst?!
 
Anyway.. innan jag kan starta det glammiga livet måste jag ge sken av att jag är en alldeles utmärkt hemmafru.
 
Watch this lixom.
 
Vem faller inte för det här?
 
 
 
 
 

Punkt 4

Nu har ytterligare en timme gått, tiden går verkligen fort nu! Men jag har fått mycket gjort i alla fall.  Jag kom precis ut ur duschen och snart är det dags att börja göra mej i ordning.
 
Det känns skönt att komma ut ur duschen till ett färscht hem.  Jag brukar aldrig uppskatta att det är städat och fint, tvärt om trivs jag när det är stökigt - rent, men stökigt, en nästan omöjlig kombo.
 
Antingen har jag förändrats väldigt mycket sen jag flyttade hit eller så börjar jag bli vuxen.
 
Hahah njaaaaae not so much va?!
 
 

4 timmar kvar

Klockan är nu 20.30 och Pontus sitter på planet på väg hit. Jag tänkte att detta kunde vara ett bra tillfälle att lätta hur allting känns.
 
Vi blev ju tillsammans när jag hade flyttat hit. Det var väldigt otippat, eftersom vi egentligen bara var väldigt bra kompisar. Nu har vi istället ett distansförhållande där jag bor i Spanien och han bor i Sveige. Det är första gången jag ska träffa honom som min pojkvän istället för kompis och det känns väldigt annorlunda måste jag säga.
 
Jag vet att inget egentligen har förändrats. Vi hade himla kul som kompisar och det kommer vi fortsätta ha, men nu är allt på en annan nivå (såklart) och jag har inte riktigt kommit fram till hur jag ska hantera det än.
 
Sååå.. jag hällde upp ett glas vin,
 
Vad ska man annars göra i denna, minst sagt, speciella situation?
 
Jag menar, det är ju inte varje dag man går och blir tillsammans med sin polare.
 
Nu har vi snart varit tillsammans i en månad och fortfarande inte träffats. Det har varit fine för mej, för då har jag fått tid att tänka..
 
Eller rättare sagt; Jag har fått tid att tänka på att jag ska tänka.
 
Men vad ska jag tänka på?
 
Om 4 timmar, ganska exakt, borde han stå utanför min dörr och jag vette tusan ens hur jag ska hälsa.
 
SOm sagt, det är en minst sagt speciellt situation,
 
Men det är klart att det ska bli kul att se honom igen. Jag trivs ju med människan, det är väl bara att det hela är lite komplicerat. Det är inte helt lätt att vara så många mil ifrån varandra och ändå kunna beskriva vad man känner. Känslor är ju något som kommer i paket med intimitet och allt annat kladd som snurrar runt en när man är i ett förhållande.
Och sen är väl jag inte direkt expert på känslor these days.
 
Ni som läste min blogg för några år sen vet att jag slängde mitt hjärta åt helvete. För många hade fått det, stampat på det, slitit det i stycken och vänt på klacken och gått. Det var lixom inte värt att ge bort det mer. Sen dess har jag glömt allt vad känslor heter och gott på intelligens. Min hjärna styr mina val och tack vare det har jag inte blivit sårad sen jag slängde mitt hjärta.
 
Det är klart att det blir vissa problem nu då. Min pojkvän frågar vad jag känner för honom och jag svarar: Tja, alltså.. en bätte kille än dej skulle jag ju inte kunna få. Du är målmedveten, skulle aldrig vara otrogen och dessutom har jag kul med dej.
Det är enbart konkreta saker varav inget kommer direkt från hjärtat. Hade jag varit en människa som känt hade jag nog svarat: Du får mej att känna mej speciellt, när jag ser dej känner jag mej glad och när jag är med dej känner jag mej komplett.
 
Det finns nog en hel del som snurrar omkring i min skalle just nu och kanske hade det varit skönt att ha ett hjärta som kunde ta över en liten del av allt snurrande.
 
Men hur som haver.
Han är här om 4 timmar och det kommer bli grymt mysigt såklart. Jag har köpt en pizza som han ska få när han kommer och själv kommer jag hålla stadigt i vinflaskan fram till tidigt imorgon bitti när vi deckar i min sköna säng.
 
Nu låter det lite som att jag måste supa ner mej för att klara av det här. Men om ni visste hur kul vi har när en flaska vin finns på bordet, då skulle ni förstå.
 
Våran torsdag blir nykter. Kankse för att bevisa för er att vi kan ha så fruktansvärt kul när vi är nyktra, eller enbart för att jag planerar att det ska drickas på fredag.  Take your pick.
 
 
Det finns inga pussbilder på oss än så ni får nöja er med den här halvfula bilden.

To do

Sååå.. hur ligger jag till på listan?
 
Jovars, ganska bra faktiskt.
 
 
 

Punkt 3

Efter mycket om och men kom jag igång med matlagningen. Igår hade jag tagit fram köttfärs för att göra pannbiffar, men det blev aldrig något av med det så jag la köttfärsen i kylen. Nu var jag tvungen att göra något med det så att det inte skulle bli gammalt. Det blev några fina, och väldigt goda pannbiffar tillslut.
 

Punkt 2

Det går undan med min lista här.
 
För ett tag sen.. undrar hur länge sen (jag har helt tappat tidsuppfattningen nu) , genomförde jag träningspunkten. Det blev inte mycket till träning för jag gick ut för att röta på mej men ganska snabbt började det regna. Efter det tappade jag suget lite och gick vidare på min lista.
 
Men här är i alla fall ett microlitet bevis på att jag tog mej ut.
 
 
Jag har min jättemysiga tröja med päls (fejk såklart) från Rom på mej.

To do

Nu har jag sovit i lite över en timme och börjar piggna till.  Just nu ligger jag och snackar på Skype med Pontus och snart ska jag sätta igång med min lista igen. Snbba ryck!
 
 
 

Lookbook Inspiration

 

Punkt 1

Nu är jag i full gång att bocka av min lista.
 

To do

Såhär ser min todo-lista ut just nu. Jag tänkte, som sagt, börja med att sova. Gött!  Ibland älskar jag mina todo-listor.
 
 
 

Nedräkning

 

24 oktober

Hej
 
Det är redan onsdag och jag har sååå mycket att göra. Därför har jag bestämt mej för att sova en timme.  Det är mitt klassiska beslut när jag inte vet hur tusan jag ska hinna med allt - sov så glömmer jag vad jag ska göra.
 
I slutändan brukar jag lägga på ett kol och faktiskt inna med allt jag ska göra, det är det som är fascinerande med mej.
 
Om några timmar är Pontus här så jag måste verkligen försöka hinna med allt innan han kommer, sen vet man ju hur det blir; inget blir gjort.
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag
 

Skrivtorka

 
Jag har sån sjuk skrivtorka. Det blir inte alls bra, jag vet inte vad jag ska skriva och på några timmar har jag inte presterat bättre än 2 sidor och lite till. Fan jag har lust att radera allt och börja från början.

Mina skor

För en stund sen hade jag och Pontus lite paketöppning över Skype.  Kläderna låg packade  i egna små påsar så dom struntade  vi i, men mina älskade skor fick jag se  Här är två svindåliga bilder från Skype.
 

Paket till moi

 
 
Nu har pojkvännen varit och hämtat ut mitt andra peket.  One more to go!  Imorgon får jag se allt som ligger i paketet, snacka om att jag är taggad till 1000!!
 
Undrar vad jag längtar efter mest - paketen eller pojkvännen haha.

Kvällssol

Nej nu ska jag gå ut och njuta av den sista solen.
 
Later
 

Dagens outfit

 
 
♥ Skinnbyxor - Gina
♥ Skjorta - H&M
♥ Glajor - Åhléns
♥ Klackar - Missguided

Flera liter vin bah

Imorgon kväll kommer ju min bosho äntligen hit så idag har jag varit och handlat och laddat upp ordentligt haha.
 
Vi hade bestämt oss för att inte dricka någon alkohol förrän vi ses igen (eller undrar om det egentligen var jag som bestämde mej för det )
och det har faktiskt varit rätt jobbigt ändå.  Jag kom på att jag inte skulle dricka en droppe alkohol förrän han kommer hit när jag blev lite inspirerad av något han sa. Han sa något om att han inte ville dricka för att han tränade och bla bla bla och jag ba: ÅÅhh aa såå ska jag också göra.
Haha smart brud.
 
Anyway. 10 dagar, elller om det var 12, skulle jag hålla mej. Det har faktiskt gått.  Svårare har det nog varit för honom, men det kan jag förstå. Hade jag bott i Sverige hade jag nog inte heller hållt mej. Där dricker man ju varje helg för att det är det man gör. Vad ska man annars göra på helgerna lixom?  haha.
 
Här har det varit lättare för jag är en pingla på att aktivera mej och även om jag inte orkar aktivera mej har jag något att göra. Ibland är det dessutom så himla skönt att bara stirra in i väggen.
 
 
Men ... nu tänkte jag faktiskt fuska lite. Nu när jag har laddat upp med vin, vin, sangria, vin ... vin... vin och VIN måstej ag ju nästan prova. Det kan vara så att någon av sorterna är så fruktansvär äcklig så att jag måste köpa nytt imorgon.
 
Yeah right. som att issa någonsin skulle köpa äckligt vin.
 
Jag tänkte korka upp lite senare, ta ett glas, sätta mej ute och njuta av kvällssolen och försöka skriva lite. Jag har varit så himla dålig på att skriva sen jag kom hit. Vad jag skriver får ni ikke veta. *määähää*
 
 
8 liter skönhet lixom.

Nedräkning

 
 

24 grader

Min sommar är i alla fall inte slut än.  Den här bilden tog jag på min mobil igår kväll.
 
 
 
Avundsjuka?

23 oktober

Hej
 
Idag är jag på jättebra humör.  Eller det är jag väl i stort sett alltid. Jag är en glad människa helt enkelt. Det är rätt awesome att vara issa i alla fall.
 
Idag är det sådär varmt som det var igår igen, så jag har utnyttjat det och legat ute och solat en timme förut. Innan det var jag och handlade hem lite grejer och sen lyxade jag till det och gjorde pannkakor till lunch.
 
Hur bra får man ha det egentligen?!
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag också
 
 

Pontus kommer med paket

Paket älskar vi alla  Speciellt jag just nu, eftersom jag beställer och sen får min pojkvän hämta ut det och jag brehöver inte göra annat än vänta.  Nice haha.
 
Idag fick jag en otrolig trevlig överraskning.
 
 
As lycklig tjej haha. Speciellt eftersom GoJane har en leverans tid på 2- 4 veckor. När jag beställde var jag helt säker på att det inte skulle hinna komma innan Pontus skulle komma hit, eftersom han skulle komma hit 12 dagar senare. Men nej, vi hade tur och det hann komma.  Jag hopps att Nellypaketet kommer imorgon för då blir det rema rama julafton när Pontus kommer hit på onsdag.  Imorgon ska han handla lite åt mej också. Söt pojkvän man har som springer massa ärenden åt en.
 

Snygg klänning

Den här snygga klänningen hittar ni på Nelly. 399 riksdaler går den på.
 

Lookbook Inspiration

 

Nedräkning

 
 

Outfit

Eftersom det är så varmt idag springer jag runt här ganska lättklätt för att  slippa svettas.  Det är inte mycket till outfit egentligen, men men.
 
 
♥ Shorts - Levi's
♥ Bandeau - Gina
 
 
 

Jag och Skrället

Såhär ser det ut när jag bloggar.
 
 
 
 
Min inneboende, som jag för övrigt har döpt till Skrället och som för övrigt inte alls är speciellt välkommen här, fläker i stort sett alltid ut sej över mej och allt omrking mej så fort jag sätter mej i soffan. Som den andra bilden så fint visar upp, har Skrället även en tendens att se till sina egna intressen före mina. Jag vill blogga, men det får jag inte för Skrället för Skrället vill hellre testa att trycka på olika knappar och se vad som händer.
 
En sak är i alla fall säker och det är att om Skrället tänker fortsätta inkräkta på mitt hus, då är det snart baddags! Något säger mej att Skrället drar in hela kvarterets ohyra här.. även om just den här katten verkar vara renast i hela kvarteret.

22 oktober

Hej
 
Idag är det äntligen bra väder igen. För att tala klarspråk; det är helsike varmt idag.
Det har varit dåligt väder hela helgen, men på ett sätt är det väl bra.. men lite ironsikt. Sen jag kom har det varit mer eller mindre kasst väder nästan varje helg men så fort det blir måndag skiner solen igen.
Glad för det är jag eftersom jag cyklar till kursen varje dag. På helgen kan jag i alla fall välja att sitta inne.
 
Idag höll jag på att få frispel på kursen. Ingenting gick som jag ville och jag fattar ingenting. Just nu känns allt rätt hopplöst men två timmar på taket när jag kom hem, fick mej på bättre humör. Jag hoppas att jag äntligen har fått lite färg i alla fall.. men hoppas inte för mycket för det är waste of time
 
Hoppas ni har haft en bra måndag
 

Rätt svar

Grattis till alla som svarade rätt.
 
 
 
http://malles.webblogg.se
 
http://enmammasliv.webblogg.se
 
http://mollyannasvedin.blogg.se
 
http://www.improudofwhoiam.blogg.se
 
 

Gratis länkning

Svara rätt på frågan så får du en länk ikväll!
 
 

Vamos!

Nej nu måste jag skärpa mej. Det är dags att jag sätter igång här. Jag har verkligen latat mej för mycket den här helgen.
Men nu ska jag baskemej göra något vettigt. Först ska jag städa.   Yaaaaay! Haha
 
Later
 

Glittriga skor

Den här månaden har jag köpt 3 par skor  Fast jag har inte ett enda par i mina händer.  Alla kommer till Sverige så småningom och sen får Pontus komma hit med dom  Igår beställde jag i alla fall mitt 3:e par. Jag föll stenhårt för dom och eftersom dom var så billiga var det ju bara att köra. Just nu får man dessutom 75 kronor rabatt hos Nelly när man handlar för typ 300 så.
 
 
♣ Skor - Nelly - 349 kronor

Porr

Porr..
 
Ett ämne jag inte nämnt så mycket - konstigt nog.
 
 
 
Häromkvällen kom jag och Pontus i på någon intressant diskussion, som jag för övrigt inte minns, och det fick mej att tänka lite.
Det här är mina små tankar kring porr.
 
Till att börja med är hela skiten riktat till killar. Jag menar, i hur många rullar ser man ens hela killen i mer än 3 sekunder?
Jag är ingen expert, men jag gissar på; inte många. Det är en av mina teorier till varför det är så otroligt mycket lättare för en kille att erkänna att han porrgluttar, än vad det är för en tjej. Som kille förväntas det nästan att man ska vara mer eller mindre porrfixerad. Som tjej tror man att allt killar kan i sängen är hämtat från rullar dom sett om och om igen och som kille är det aldrig konstigt att bli påkommen med en trevlig samling filmer, bilder och så vidare.
 
Som tjej å andra sidan, är det svårare att erkänna att man då och då stänger ner bloggar, facebook, shoppingsidor och istället hamnar på helt andra grejer.
Varför?
Min teori är att det hela är lite skämmigt. Har man fått för sej att det hela är riktat till killar är det lätt att känna att man rullat iväg på helt fel spår när man som tjej intresserar sej för samma grejer. Egentligen tror jag att minst lika många tjejer som killar porrsurfar, det är bara det att det är så mycket svårare att erkänna det som tjej.
Utöver att det lätt kan kännas som att man kanske inte borde porrsurfa, eftersom det är killars uppgift, tror jag att man kan känna att man har svårt att förklara varför man finner någon typ av njutning i att kolla på när en tjej suger av x antal killar, bli knullad av x antal killar och så vidare. Det är tjejen hit och tjejen dit och varför tusan skulle tjejer vara intresserade av att se en naken tjej ligga och skrika för kung och fosterland?
Det var just det.
Det är ju inte jättelätt att erkänna att man tänder till på det.
 
Självklart har jag en teori även om varför man överhvuudtaget kan tända till på det som tjej. Min teori är att det hela handlar om fantasin.
Okej, när man studerar ämnet "kvinnlig orgasm" är punkt ett för att lyckas att tjejen ofta måste fantisera om massa grejer, slappna av och fantisera.
Porren ger människor möjlighet att se sina djupaste fantasier framför sej, eller som jag beskriver det; tar med en till en annan värld.
Jag brukar koppla till en trevlig fylla. "Så blev det fredag och igen och redan på efteriddagen börjar man känna ett visst sug efter alkohol. Inte för att man nödvändigtvis tycker att det är sååå himla gott, utan för att man någonstans fantiserar om den trevliga världen man hamnar i så fort man druckit tillräckligt. Det är en värld som bara existerar i sinnet, den finns inte i verkligheten men man finner någon underbar njutning i att vara dära när man väl är det".
På samma sätt tänker jag kring porr.
 
Alla människor har någon eller några grejer som dom tänder till på. Kankse är det saker som man inte snackar om, men man drömmer om det likt förbaskat. Med hjälp av en porrfilm kan man få se sin fantasi bli verklighet och på så sätt blir en fantasi verklighet.. till viss del.
 
På samma sätt som dom flesta rullarna slutar med en sats i ansiktet på tjejen, eftersom det är det dom flesta killar drömmer om men inte så ofta får utföra i verkligheten, kan en tjej tända till på det hon ser på rullen för att det är en behandling hon gärna vill ha men kanske aldrig riktigt får.
 
Porr har alltid varit ett hatat ämne från min sida. Jag har varit förbannad på att jag har tolkat det som kvinnoförtryck, att män alltid förväntar sej att kvinnor ska bete sej, göra som och att allt ska vara som i porrens värld. Jag har vairt lack på att man som tjej alltid blir jämförd med tjejerna på filmerna, jag har irriterat mej på att samhället styrs så mycket av porr och att vissa påverkas så mycket av det.
 
Numera tänker jag lite annorlunda. Jag ser porr som en möjlighet att utveckas sexuellt. Man får tips på lite bra ställningar, lite inspiration till nya grejer och man får en möjlighet att leva ut sina fantasier utan att behöva avslöja för någon vad man egentligen tänder till på i sängen. Däremot står jag väl fast för att vissa hanterar porr så fruktansvärt klumpigt. Men det är människor jag kan välja att undvika.
Istället för att irritera mej på hur folk påverkas av det hela, har jag börjat kolla åt ett annat håll och kan bara stolt säga att kommer ett äckligt svin och börjar med just dom grejerna jag irriterar mej på, kan jag bara gå därifrån. Jag kan ligga med någon annan, svårare blir det för honom.
 

Lookbook Inspiration


Nedräkning

 
 

21 oktober

Hej
 
Efter en väldigt lugn helg är det äntligen dags för lite action.
 
Jag har haft en rätt skum helg där jag suttit i soffan i stort sett hela fredagen och hela lördagen och sen har jag inte somnat förrän 6 på morgonen. Det är faktiskt inte vad jag är van vid längre.  Nu sitter jag i soffan igen, men inte så länge till. Jag ska äta lite och sen är det dags att sätta igång här. Jag ska diska, städa, plugga och försöka träna.
 
Tyvärr regnar det idag igen och jag hade tänkt att träna ute, men jag ska väl försöka i alla fall.. tror jag... lite senare.
 
Hoppas ni får en bra söndag
 
 

Beställt till pojkvännen

Tänkte visa upp två av sakerna som jag och Pontus beställde till honom.  Vi fick 5 saker var och jag hoppas verkligen att det hinner komma innan han åker hit. Fast jag blir inte förvånad om det inte gör det.
 
Egentligen fick jag 6 saker, för jag beställde till ett par skor för en liten stund sen.
 
 
 
 
 

Skor

 
 
Hittade dessa skor hos Nelly ikväll när jag och Pontus shoppade lite. Dom kostar bara 349 kronor

Testade pojkvännen

Jag och pontus sitter och snackar om allt och ingenting, som vanligt, googlar runt på massa grejer, skickar länkar och jaa allt annat som vi gör.  
Jag hittade nyss ett test på Vecko revyns hemsida. Testet gick ut på att kolla hur intresserad en kille man träffar egentligen är.
 
Vi gjorde testet tillsammans och mitt i testet kom jag på att vi inte kunde göra det, eftersom vi redan är tillsammans.  Kul att jag fortfarande inte har vant mej vid att jag har
pojkvän.
 
Här är i alla fall resultatet
 
 

Umgås med pojkvännen

Jag hoppas att ni alla har en bra kväll.  Själv sitter och kollar på den andra av dom två filmerna som går på 7:an ikväll.  Pojkvännen sitter och kollar på samma film ett antal mil bort och med hjälp av Skype känns det som att vi sitter bredvid varandra.   
 
Då och då blir det paus och under pauserna har vi shoppat lite.  *host, mycket*
 
Som vanligt får pojkvännen gå och hämta ut allt sen.
 

Min lördag

Slå på 7:an kära vänner. En av mina favoritfilmer "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" började nyss.  Direkt efter den börjar nästa film med Matthew McConaughey
 

Nedräkning


Våga...

 
Jag satt och googlade på allt annat än sex när jag stötte på den här serien.
Det är en liten serie böcker som tar upp analsex, oralsex och sadomasochism i text och bild. Böckerna kostar 129 kronor styck och går att köpa HÄR

Lookbook Inspiration


Skor

 
 
Heels.com är en sida som säljer huuuur mycket skor som helst. Vissa skor är as fula, vissa är as coola och vissa är allmänt söta. Priserna varierar från billigt till förmögenhet. Ni borde verkligen kolla in sidan om ni gillar skor.
Skorna här ovanför är några exempel på väldigt annorlunda skor. Jag skulle personligen aldrig köpa något av paren.. tror jag, men dom var häftiga på något sätt.

REA

Hej
 
Klockan är redan 15.30! Jag vet inte vart den här dagen tog vägen! Klockan var 13.30 sist jag kollade! Usch vad obehagligt.
 
Jag somnade runt 6 i morse och ändå kom jag upp vid 11  Det känns grymt att jag inte sov bort den här dagen. Just nu sitter jag och kollar in Nellys grymma REA.  Beställer jag något får min stackars pojkvän gå och hämta ut ytterligare ett paket. Stackarn haha.
 

03.30

Varför sover inte jag?  
 
Klockan är 3.30 och jag är ju egentligen ganska trött men jag har verkligen ingen lust att gå och lägga mej. Jag vette tusan om jag egentligen har någon direkt lust att sitta här heller.. men ändå.  Dom senaste timmarna har gått väldigt fort. Pojkvännen ringde för typ 3 timmar sen och vi snackade rätt länge. Våra samtalsämnen brukar kunna bli rätt långdragna och jag får väl tyvärr ta på mej den största delen av skulden.  Hur som helst har vi i alla fall kul när vi snackar. Ikväll var det lite extra kul grejer att snacka om, men jag tror inte att det är något vidare bra om jag nämner vissa delar.
 
Nu tänker ni: Det var säkert något om sex.
 
Men när har jag någonsin dolt något om sex? Okej nu kanske..
 
Klart vi snackar om sex också, fast kanske inte riktigt på det sättet som folk tror haha.. eller jag vette tusan vad folk tror men nej vi har inte t-sex och sånt. Vi babblar mer som två brudkompisar.
 
Haha, jag börjar nog bli lite trött i alla fall. Jag ska sitta kvar här ett tag till sen ska jag tvinga iväg mej själv till sängen.
 
Tomorrow
 

Musik

Spelas hos mej just nu

 
 

Min fredagkväll

Sååå, hur spenderar jag min fredagkväll?
 
Nykter faktiskt.
 
Jag hade ju bestämt mej så.
 
Istället sitter jag här med ett glas cola, lyssmar på musik och svarar på massa kommentarer jag borde svarat på för länge sen.
Nyss höll jag på att ramla ner för trappan så nu kommer jag vara vaken i säkert 3 timmar extra utan problem. Bra jobbat issa! Jag är seriöst en fara för mej själv. Tur att pojkvännen kommer och tar hand om mej om några dagar. 
Jag gör mej illa någonstans seriöst varje dag. Jag skulle kunna fylla en hel kategori med alla mina skador som jag kirrar varje dag, hemskt är det att vara såhär klumpig som jag är.  
 
Anyway. Jag hoppas att ni alla har en jävligt kul fredagkväll. Jag är lite avundsjuk på alla som är ute och partar nu, men samtidigt inte.. jag menar, jag slipper ju vara bakis imorgon.
 
 
 

Mammor alltså

Haha. Hade min mamma skrivit något liknande hade jag älskat henne desto mer.
 
 

Irony

 
 
It's fascinating how things can be so easy and so difficult at the same time.

My love, we will always be together

 
My love.
If you are gone,
if the time has passed,
I just want you to know
 
I had never come this far without you.
You will always stand behind my right shoulder.
I will remember you just the way you have always been,
I will remember you for the good person you were.
 
I just want you to know that we belong together,
no matter where you are we will always be together.
Even though my smile has changed to tears,
even though we can not speak, laugh or anything together,
you will always be by my side.
 
I know you will never leave me
and I just want you to know
that you will follow my steps,
you will be in my mind all the time,
you will make me stronger.
 
I just want you to know
that the time will never end,
our end will never come.
 
I want you to remember my eyes,
my smile,
my hands,
and my warmth,
I want you to remember how I always have looked at you.
 
I want you to know
that my love for you is the greatest love.
You are the most special person
and without you I am nothing,
nothing but ash and tears.
 
I want you to know
how much I hope that you will be there,
that the time has not passed.
 
I still have not figured out how to survive without you..
 
 

Lookbook Inspiration


Nedräkning


I don't know what to do

I keep telling my self that I will wake up one day
and then I will know
 
And still, I woke up this morning
just as confused as always...
 
 

19 oktober

Hej
 
Så var dagen kommen.   Äntligen är det fredag och jag har ska snart börja fixa tacos som jag har längtat så mycket eter!  Eftersom jag bestämt mej för att inte dricka en enda droppe alkohol tills pojkvännen kommer hit, blir det en myskväll med film och läsk istället för att gå ut och sitta på en bar.  Helt ärligt är det första gången jag ska dricka läsk sen jag kom hit!
 
Idag har jag, bortsett från att vara på kursen, inte gjort ett smack. Jag har sovit en stund, letat efter om dom där underbara skorna säljs någonannanstans än Topshop och käkat lite lunch. Det var väl det. Och mer livad än så blir nog inte min fredag.
 
Men det gör mej ingenting.
 

Säg mu till livet


Worn by Stuumpan

Idag var det en sån där dag då jag börjar extra tidigt på kursen, så som vanligt satte jag på mej lite varmare kläder. Dessutom var det mulet så jag passade på att använda min fina
skinnväst.
 
 
♥ Leggings - Veromoda
♥ Tröja - Pimkie
♥ Skinnväst - Gina
♥ Nitarmband - Ur&Penn
♥ Glajor - Åhléns
♥ Skor - Interspoort
 

Skor

 
 
Det här är något av det vackraste jag någonsin sett! Jag hittde dom på Topshops webshop och dessutom är dom på rea. Hade dom funnits i min storlek hade jag nog inte kunnat låta bli att beställa dom, men nu får jag nöja mej med att snyfta och sucka lite kärleksfullt när jag tittar på bilden på dom.

Nedräkning


Let me be me


Till barret

Vad får alltid en tjej på bättre humör?  Tja, bortsett från choklad..
 
Shopping såklart.  Nu har jag klickat hem lite grejer till håret och egentligen gjorde jag väl inte det för att jag är trött, även om jag gärna skyller på det.  Sanningen är att mitt hår har blivit så sjukt torrt och slitet sen jag kom hit till Spanien. Solen och värmen har torkat ut det fullständigt och att jag har håret i hästsvans varje dag gör ju inte heller saken bättre. Häromdagen blev jag tvungen att klippa av en del av det. Jepp, det är precis så sorgligt som det låter.
 
Nu har jag verkligen bestämt mej för att göra något åt saken. Det ska växa och må jättebra!  Punkt!
 
Allt jag beställer beställer jag till Sverige. Som tur är har man en snäll pojkvän som lånar ut sin adress och går och hämtar ut mina paket.
 
 
 
♣ Schampoo - Bodystore - 95 kronor
♣ Balsam - Bodystore - 95 kronor
♣ Ricinolja - Bodystore -  89 kronor
 
 

18 oktober

Hej
 
Torsdag.. snart fredag!!  Snart tacos!!  
 
Jag tror inte riktigt att ni fattar hur mycket jag har längtat hela veckan.  haha.
 
Idag har det i alla fall varit en riktigt jobbig dag. Jag kunde in sova i natt så jag är svintrött nu. Jag orkar inte göra någonting och ändå finns det massor jag borde göra och dessutom vill göra. Sjukt irriterande.
 
Jag hoppas att eran dag är bättre
 

Pumpa pumpa pumpa

Nu ska jag gå och laga min efterlängtade carbonara.  Sen ska jag försöka hinna med kvällens schema. Det blir väl förmodligen att ligga och snacka en del med pojkvännen också, men ska verkligen försöka ta mej ut och springa lite. Jag vill ju gärna losa lite vikt men nu har det nästan blivit en tävling om vem som kommer se störst skillnad när vi ses igen.  Pontus har pumpat sina armar ordentligt, medan jag har försökt att köra en total 
 makeover. Vi får väl se vem som vinner denna lilla tävling haha.   Det är bara 7 dagar kvar nu så pumpa pumpa.  För några dagar sen bestämde jag mej för att det inte skulle tas ett enda glas vin förrän han kommer ner. Fredag blir min fettisdag med tacos, chirre, läks och allt jag kan tänkas muta mej själv med för att stanna hemma. Sen gör jag av med allt under lördag och söndag och ja.. det blir skitbra helt enkelt.  7 dagar, tror ni det hinner bli någon skillnad på en vecka?
 
 
 

Musik

Rockade loss till den här i somras. Det känns som att det var igår...
 
och det var det ju typ.
 
 

Stuumpans kväll

Först ska jag bara laga lite mat. Hoppas jag hinner med allt.  Tur man är en väldigt effektiv människa.
 

Today I'm wearing black

 
♥ Shorts - Cubus
♥ Blus - H&M
♥ Skärp - Gina
♥ Nitarmband - Ur&Penn
♥ Glajor - Åhléns
♥ SKor - Intersport

This means war

 
 
 
Igår såg jag den här filmen. This means war.
Sjukt kul och bra actionkomedi med Reese Witherspoon. Jag kan verkligen rekommendera den.
 
Apropå Reese Witherspoon. Jag ville veta vad filmen hette så jag sökte på henne på google. När jag hade hunnit skriva "Reese W" kom länkar upp och en av dom var "Reese Witherspoon death". Jag fattade ingenting, vadå är hon död?!
Skumt nog stod det 14 oktober tror jag.. eller så var det 15 okotober och det var exakt samma datum som den dagen då jag googlade. Shit, jag har verkligen försvunnit från jordens yta, tänkte jag.
Men nu om man googlar står det att hon är dog den 18 oktober och det har ju inte riktigt varit än.  Det känns bra att jag inte trodde på det fullt ut.
 
Anyway, filmen är skitbra.  Se den.
 
 

Nedräkning


17 oktober

Hej
 
Hoppas allt är bra med er idag.  Själv hade jag en pain in the ass lektion på kursen idag. Det var as jobbig grammatik och dessutom fick den lite mer avancerade gruppen köra med oss idag, för deras lärare var borta någonstans. Det var inte kul!
 
Utöver det har jag faktiskt äntligen fått ligga en stund i solen idag.  Jag hoppas att jag kan få lite färg snart.
 
Om en stund är det dags att göra middag igen och sen ikväll ska jag försöka gå ut och springa igen.
 
Hoppas ni får en bra kväll
 
 

Min rygg so far

Nu har jag tränat, kollat lite på tv och ätit ett ägg.  Jag äter alltid ett ägg efter att jag har tränat här. Det är det ända ordentliga proteinet jag har och dessutom är det bra för då slipper jag bli hungrig mitt i natten.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag försöka sova tidigt. Jag har ju klagat på att jag är trött två dagar i rad nu så det är väl dags att göra något åt det.
 
Här har ni min rygg efter 17 dagar här. Jag har såklart inte tränat rygg varje dag, utan började väl efter att ha varit här i några dagar och sen växlar jag ju muskelgrupper varje dag. Ibland har jag ju slarvat lite också, så jag får börja ge järnet nu om jag vill ha några ordentliga ryggmuskler.  Men det börjar komma lite i alla fall. Shortsen jag har på mej var förresten för små i somras.
 
 

Stuumpans kväll

Såhär ser min kväll.
 

Dagens outfit

Idag blir det inga konstiga armhålor, bara en heelt vanlig outfit.
 
Eftersom jag cyklar hemifrån så tidigt på tisdagar och torsdagar brukar jag klä mej något varmare just dom dagarna. När jag cyklar hemifrån har solen inte riktigt hunnit värma luften än så det är rätt kyligt, speciellt när man cyklar. Jag har blivit rätt förkyld så skulle nog behöva en tröja snart.. tänkte visst inte på det.
 
 
♥ Leggings - Veromoda
♥ Linne - Gina
♥ Väst - New Yorker
♥ Skräp - Gina
♥ Glajor - Åhléns
♥ Skor - Intersport

Videoblogg


Nedräkning


Får vara med i klubben

Armhålor... något i stort sett alla bloggare en dag åker dit på. Det tog mej 5 år innan jag fick vara med i klubben. Nur är jag vigd, krönt och hela skiten. Jag har tydligen också ett könsorgan i armhålan.  Så otroligt sjukt jävla kul det ser ut !!
 
Gårdagens outfit, någon mer som la märke till det??
 

16 oktober

Hej
 
Idag är det tisdag och jag längtar dödligt mycket till fredag då jag har lovat mej själv tacos!!!
 
Idag är jag ännu tröttare än igår men fortfarande lyckas jag inte somna en stund, vad är det för fel på mej?! På tisdagar börjar jag ju kursen tidigare så klockan ringde redan 8.00 i morse. Det var helt kolsvart i mitt rum då och för en stund trodde jag nästan att jag befann mej i Sverige en decembermorgon. Den tanken fick mej att dra täcket över huvudet och sova en timme till.
 
Efter kursen cyklade jag iväg till sportbaren för att försöka snacka med chefen.. mer om det i ett videoklipp som kommer upp lite senare.  
Väl hemma igen fick jag lite lunch och faktiskt en hel timme i solen! Sen tog jag sönder internet och efter att ha fått lite panik tog jag mej i kragen och försökte lösa problemet.
Jag går inte in på hur jag tog mej fram men det är alltid blod svett och tårar som gäller när jag ska göra något.  Som tur var löste jag i alla fall problemet tillslut... obviously
 
När man inte har en karl i huset får man vara sin egen.
 
Hoppas ni har en bra tisdag so far
 
 
 

Musik


When time stands still

 
There is those moments
those moments when everything feels different
those moments when you lose yourself
tose moments when you can't see the time pass by..
 
 

Courage jacke

Jag är visserligen nöjd med min army jacka från Urban outfitters, men den här är riktigt snygg!
 
Den kommer från Nelly och hostar 699 kronor
 

Today I'm wearing this

 
♥ Shorts - Levis
♥ Linne - Gina
♥ Skärp - LA
♥ Glajor - Åhléns
♥ Skor - Intersport

Mango

 
Idag köpte jag en mango, men jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra med den.  Jag har hört att mango är nyttigt men alltså.. vad gör man med den? Käkar man den som den är eller använder man den som pålägg på mackan eller något..?
Jag har inte en susning.  Undrar varför jag köpte en mango...
 
Hmm.. jaaa, jusste ja, jag har ju hört att det är nyttigt!  Jag ska nog komma på ett sätt att käka upp den, eller så får jag göra som jag brukar när jag ska göra något i köket - googla.
 
P.s.
 
Kuggfråga!
 
idag skar jag mej i vänstra handleden (inte med flit) när jag skulle skära avocado.
 
jag är vänsterhänt och håller alltid kniven i vänster hand, hur lyckades jag med detta?
 
Någon som vågar ge sej på ett svar?
 
 
 

Nedräkning

 

Sneakpeek

Här får ni en liten sneakpeek på dagens outfit som kommer upp lite senare.
 

15 oktober

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er och att ni är piggare än vad jag är. Jag är svintrött, men har fortfarande inte lyckats ta en nap och snart är det nog försent för det.
 
Min dag började med att jag hade otroligt svårt att komma upp ur sängen, men jag kom i alla fall i tid till kursen, och sen har jag varit och handlat lite och pratat med pappa i nästan 1½ timme. Jag fick i alla fall en halvtimme i solen innan det började bli skuggigt och svalare. Nu sitter jag inomhus och ska snart sätta igång med middagen.
 
Mina dagar här är verkligen underbara! Det kan verka som att det är ensamt och långtåkigt, men det är det verkligen inte. Speciellt inte nu när jag har min pojkvän. Hade jag inte haft honom hade det kanske blivit ensamt men nu pratar vi ju i typ 4 timmar per dag.  Han är med när jag lagar middag, när jag kollar på film, när jag ska sova och igår var han med när jag skulle bada.  Man får lätt ihop 4 timmar då.
 
Hur som helst kommer jag nog ändå börja aktivera mej mer snart. Kickboxning och jobb står på listan och kirrar jag båda två kommer jag knappt ha tid att äta.  
 
Hoppas ni har haft en bra måndag.
 

Kvällshäng

Så.. vad gör jag denna söndagkväll? Förutom att jag har kollat på Solsidan, tränat och kollat lite smått på långfilmen som gick på 4:an, sitter jag som vanligt och snackar med pojkvännen på Skype.  Det är ett allmänt trevligt tidsfördriv på kvällen.  Haha.
Nu är det inte långt kvar tills han kommer hit och hälsar på.
 
Jag lyckades prinscrena en bild på honom när han inte riktigt var beredd.  Så, ja såhär ser mina kvällar ut.
 

Huskur

Något man verkligen behöver när man lever i solen varje dag är en bra hårinpackning!
 
Men det har inte jag.  Mitt hår har blivit svintorrt och jätteslitet sen jag kom hit.   Jag hatar det så nu har jag slängt i olivolja i håret och hoppas att det ska göra något bra i alla fall. Min erfarenhet av huskurer är dock att dom inte fungerar något bra  men det lär ju inte bli sämre i alla fall.
 
 
Sorry för den sjuuukt fula bilden men jag orkade verkligen inte bry mej just nu. Jag har tränat i 1½ timme och är allmänt slut. Att ta en snygg bild på mej med en handduk på huvudet kändes inte riktigt primärt.
 
 

Taken 2

Något säger mej att den inte är riktigt lika bra som 1:an, men jag skulle ändå vilja se den!  
 

Nedräkning


14 oktober

Hej
 
Så var det söndag igen och jag har nu varit här i 2 veckor!  Än så länge längtar jag inte hem ett dugg till kalla Sverige.  
 
Idag har jag bara legat hemma och tagit det lugnt. På söndagar finns det inte mycket annat att göra och efter alla glas jag druckit denna helg, var jag rätt seg och ville bara ligga i sängen. Men nu senare på kvällen kom jag igång och gick ut och sprang i 30 minuter och sen körde jag 1 timme styrketräning här hemma. Rätt bra jobbat tycker jag.  
Jag slarvade både fredag och lördag så det känns bra att ha tagit igen det.  
 
Nu är det dags att dammsuga lite här, sen ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag tillbaka till min älskade säng igen.
 

Tonight I'm wearing this

Det blev skitdåliga bilder när jag skulle ta kort på kvällens outfit. Det var för mörkt för bilder utan blixt och blixtbilder blir ju aldrig dom roligaste så ja.. dött lopp.
Men men here we go.
 
 
♥ Skinnbyxor - Gina
♥ Korsetopp - Bershka
♥ Scarf - Marknad i Spanien
♥ Armband - Ur&Penn
♥ Klackar - Missguided

Everything is about you

 
There is people everywhere
They talk
I don't hear
They smile
I can't see it
 
All I hear is the whisper inside me
All I can see is the image in my head
 
Everything is about you...
 
 

Nedräkning


13 oktober

Hej
 
Sorry att jag inte har bloggat idag, men jag har legat och slappat i sängen hela dagen småbakis och trött. Igår åkte jag på en liten förkylning och den höll kvar ett bra tag men nu är den äntligen borta.  Just nu sitter jag på sportbaren där jag lämnade mitt CV förra veckan.  Bartendern som jobbar ikväll (inte samma som jag lämnade CV:t till) kände faktiskt igen mej.
Jag hann bara fråga om dom fortfarande söker folk och att jag lämnade mitt CV här förra veckan innan hon avbröt och sa: Jusste aa men det är ju du, du som snackar svenska, norska engelska....
 
Vi pratade en stund och sen sa hon att mitt CV är väldigt bra, tror jag det jag har ju jobbat på en himla massa ställen. Hur som helst ska jag ta mej tillbaka hit nästa vecka och catcha chefen och i princip tvinga honom att ge mej ett jobb.  Det är min plan. Vattentät!!
 
Min dag i övrigt har, som sagt, varit ganska seg. Jag har klämt 2 filmer och chillat maxat. Men nu är jag igång igen.
 
 

Natten är ung

Jag skulle ju egentligen kommit iväg till den där sportbaren ikväll, men regnet har öst ner hela kvällen. Det slutade regna för kanske en timme sen men då var jag för otaggad för att sticka iväg och istället har jag suttit och snackat på skype med Pontus och sen ett tag med Jossan. Jag funderar på om jag ska ta nya tag med baren imorgon.  VInet flödar i alla fall och det är ju tur det.   Jag har spenderat dom senaste timmarna på min uteplats i trosor och ett linne. Det har ösregnat men värmen är definitiv kvar.  Ärligt talat är jag lite dragen. Synd att jag inte tog kort på sminket för det är ju i alla fall fixat.  Ajja, nu känner jag att jag skriver vääääldigt osammanhängande - förhoppningsvis är stavningen i alla fall reko.
 
 
 
 
 

50% hos Sophie Lowes

Nu är det 50% på allt hos Sophie Lowes.  Det finns sjukt mycket snygga smycken där så in och fynda. (Gäller ordinarie priser)
 
 
 

Nedräkning

 
 

Snart får jag besök

Jag fick nyss veta att Pontus har bokat flygbiljett för att komma hit och hälsa på.  Det blir inte så många dagar men några i alla fall. Synd att jag inte beställde mitt paket från GoJane lite tidigare för pojkvännen var gullig och lät mej beställa till hans adress så någon kan hämta ut mitt paketet. (Tur för honom att jag för tillfället inte beställer lika mycket om jag brukar)
Sen tar han med det när han kommer hit, men nu hinner det nog inte komma till honom innan han kommer ner hit.  Men men, kanske nästa gång.
 
 
 
 
Världens fulaste par haha

Här kommer solen

Typiskt! Precis när jag blev jättehungrig och ska gå och fixa lunch kom solen fram. Bäst att jag försöker göra något av det hela innan den försvinner igen.
Nu ska jag fixa lunch och sen försöka hinna ut ett tag i solen innan det blir molnigt igen.
 
Later
 

Önskeoutfit

 
 
 
Utom pjucksen då

Batman hos Gina

Jag som är ett batman-fan och allt.. jag kan inte riktigt fatta varför jag aldrig skaffat mej en batman tee. Jag menar, jag har ju alltid velat ha en. Skumt.
Det är ju inte direkt så att dom har varit svåra att hitta heller. Nu finns det dessutom en snygg t-shirt med Batmanloggan på hos Gina.  Jag hade gärna velat ha en *suckar lite kärleksfullt och avstår*
 

Hemklickat

Igår satt jag och beställde hem lite grejer från GoJane.  Det finns så himla mycket jag vill ha just nu. Jag brukar ju beställa hem från Missguided ibland och nu finns det en hel del jag vill ha därifrån också så min wishlist är mer eller mindre full.  New look, pimkie och Bershka har också en hel del grejer jag vill beställa hem men jag försöker hålla i mej själv.
Men igår såg jag att ett bar boots som jag ville ha från GoJane hade kommit tillbaka i min storlek så jag kunde inte hålla mej och när jag ändå var igång blev det x antal plagg och skor till.  Snacka om att det blev dyra boots.
 
 
♣ Boots - GoJane - $41.80

12 oktober

Hej
 
Idag är det en sån där dag då Spanien ska fira något igen.  Det innebär att jag är ledig från min kurs och egetnligen hade jag tänkt passa på att ligga ute i solen och försöka få lite färg. Tyvärr ville vädret vara molnigt idag så istället har jag hittills tittat på en film och väntat på att solen ska titta fram. Man kan ju få lite färg genom molnen, men eftersom jag har så himla svårt att bli brun känns det helt onödigt att ens försöka just nu.
 
Idag är det fredag igen så jag ska passa på att sticka iväg till sportbaren jag var på förra veckan.  Ta några glas och se vad som händer. Den riktiga anledningen till att jag ska dit är för att jag sökte jobb där förra veckan och tänkte försöka ligga i lite för att få det. Dom kan ju knappt kontakta mej så även om dom vill ha mej kan dom inte säga det.  Jag tänkte trampa dit lite senare ikväll och kolla om dom fortfarande söker folk och i så fall försöka sälja in mej själv så bra som möjligt.
Fram tills dess ska jag plugga lite spanska. Det finns massor jag borde ha försökt lära mej men som jag har skjutit upp.
Först ska jag käka lite lunch och så måste jag hinna med dagens träning innan jag drar fram en flarra vin.
 
Är humöret på topp lär det nog kunna bli en bra fredag.
 

Träna!

Klockan är visserligen strax 22.00 men no excuses. Idag blir det träna armar och mage.
 
 
 

Lookbook Inspiration

 

Videoblogg

Här är ett klipp jag spelade in igår.. sen glömde jag lägga upp det.
 
 

Klänningar för 199 spänn

Just nu säljer Nelly ut massa klänningar för bara 199 kronor!  In och fynda! Personligen har jag ju länge haft en liten thing för den blommiga.
 
 

Från pojkvännen


En outfit

Väldigt sent men bättre sent än aldrig. Jag tror att jag såg ut såhär kvällen den 3:e.
 
 
♥ Klänning - Gina
♥ Skärp - H&M
♥ Armband - Ur&Penn
♥ Klackar - Missguided

11 oktober

Hej
 
För en gång skull sov jag bra i natt så idag har det varit en rätt fridfull dag för min del. Som jag sa börjar min kurs tidigare på tisdagar och torsdagar nu så i morse var jag uppe redan vid 8.30.
När jag kom hem gjorde jag som vanligt lite lunch och tog det lugnt. Sen gick jag ut och la mej i solen ett tag men det blev inte längre än kanske en halvtimme, sen började det åska. Det har varit väldigt varmt sen jag kom hit för typ 10 dagar sen så det känns bara bra att det kan åska lite så huden får svalna lite.
 
Konstigt nog har jag inte blivit ett dugg brun sen jag kom.. Det är väldigt skumt tycker jag. Jag brukar ha svårt att bli brun, men förra gången jag var här blev jag rätt brun på bara en vecka. Men å andra sidan har jag spenderat 3 veckor på solkusten utan att bli ett dugg brun. Undrar vad det beror på. Ibland får jag massa färg och ibland spelar det ingen roll vad jag gör. Lite som med min vikt. Jag tränar som en jävla tönt och käkar ganska lite och framför allt försöker jag tänka på vad jag käkar - ändå är jag lika tjockis.
 

Fram med hantlarna

Nu har nog golven torkat. Dags att röra lite på musklerna.
 

Lookbook Inspiration


Grattis lilla farmor

Idag fyller min älskade lilla farmor år också! Jag önskar att jag kunde ringa och gratta henne men jag har fryst mtit abonnemang så kan inte ringa. Jag tänkte att jag får skicka ett kort till henne. Då blir hon nog glad.  Hon fyller i alla fall hela 93 år! Tänk att man kan bli så gammal.
 

10 oktober

Hej
 
Idag har jag haft en betydligt bättre dag än igår.  Det lyfter hela min vardag att gå på min spanskakurs, vilket i sej är lite ironiskt eftersom jag hatar att plugga språk annars. I natt var det dock svårt att sova igen, så jag har varit ett vrak större delen av dagen.
När jag kom hem åt jag lite lunch och sen tog jag en powernap på 40 minuter istället för 1 timme. Jag hoppas att det ska göra att jag kan sova lite tidigare ikväll.
 
Sen har jag varit fucking awesome och städat hela huset.  Det skulle ju egentligen gjorts i söndags men då tyckte jag uppenbarligen att det var viktigare att chilla.  Nu sitter jag i sängen och väntar på att golven ska torka och så fort dom har gjort det ska jag köra lite styrketräning med mina hantlar och sen tänkte jag ta ett dopp i poolen.
Poolen ligger precis runt hörnet vid mitt hus så jag har väldigt nära dit!  När jag kommer tillbaka ska jag laga lite käk och om jag har tur får jag tagi Olivia på skype så man får babbla lite med henne också
 
Snacka om bra onsdag.
 
Hoppas eran onsdag har varit lika bra
 

Sexnovell

Sexresan
Författare: Snippan123
Källa: Sexnovell.se
 
Jag och min fru Malin skulle iväg på en njutningsfull resa till Portugal. Vi hade hyrt en liten stuga ute på "landet", och Sara våran 14 åriga dotter fick stanna hemma i Sverige med moster Gunilla.

Stugan var precis lagom stor för 2-4 pers, och det ingick även en liten pool. Malin och jag var väldigt nöjda.
När vi hade anlänt till våran vita sten stuga så var vi otroligt trötta efter flygresan. Vi tog ett svalkande lugnt dopp i den ljumna poolen. Agneta såg riktigt het ut i sin urringade bikiniöverdel, jag kände direkt hur kuken reste sig litegrann. Jag hade nästan glömt bort hur tight ass hon hade som jag nu kunde se i hennes lilla bikini underdel.

Vi simmade runt en liten stund innan vi satte oss brevid varandra i den grundaste delen av poolen.
"Du ser så jävla het ut i bikini" erkände jag till henne.
"Du är hetare" svarade hon och kysste mig med blöta läppar.
Jag besvarade kyssen med att dra hennes kropp närmare intill mig. Vi satt så ett tag och hånglade innan hon drog sin hand ner mot mitt skrev och kände lite lätt.
"Hård?" frågade hon.
Jag nickade till svars.
"Jag med!" skrattade hon och drog ner mina badkalsonger. Min kuk var stog alldeles svullen rakt upp i det klarblåa vattnet.

Malin såg med stora ögon på det bultande könet.
"Jag trodde bara det var jag som var riktigt kåt Magnus."
"Det är helt omöjligt att inte bli kåt på dig" skrattade jag.
Hon kysste mig intensivt och greppade stadigt kuken. Sakta så började hon runka av mig.
Kuken som jag trodde var uppsvälld till maximalt fick nu ännu mer stånd.
"Du är så jävla sexig Malin" flåsade jag.
"Och ännu sexigare ska jag bli!" sa hon och drog upp bikinitoppen. Två perfekta bröst dök upp framför mitt ansikte.
"De behöver smörjas Magnus, annars bränner solen mig"
Jag greppade flaskan fylld med solkräm som låg precis vid poolkanten. Sakta smorde jag in hennes bröst med den vita krämen. Hon stönade lågt, och jag kunde känna hur bröstvårtorna styvnade.
Hon runkade min kuk snabbare och snabbare och snart så var jag riktigt nära.
"Malin vänta! Jag vill spara det till din fitta."
Hon tog av sig sina trosor och en helrakad fitta blottades under vattnet. Den var min. Bara min.

Jag förde upp två fingrar i henne och hon kved till av njutning. Medan jag pullade henne så juckade hon intensivt mot mina fingrar flåsandes och stönandes. Min andra hand fick leka med hennes klitoris. Hon skrek till av njutning.
"ÅHH MAGNUS SNABBARE! AAGH AAH ÅÅH MMH!" skrek hon högt.
Jag pullade henne riktigt våldsamt innan jag tog ut fingarna igen då jag lät min kuk glida in i henne istället.
Juckandes och pullandes så gav jag henne riktig tillsfredställning och aldrig hade jag varit så kåt.
Hon kom sedan i en våldsam orgasm då jag kände hur hennes slidmuskler krampade intensivt runt ollonet behagligt. Direkt efter kom jag i henne i en sprutorgasm.

Vi båda flåsade i en stund efter våra orgasmer, leendes mot varann.
"Kan vi inte göra något riktigt kinky?" frågade hon sexigt.
"Som vadå älskling?" sade jag och lät pekfingret cirkulera runt hennes bröstvårta.
Hon ställde sig plötsligt upp över mig då jag kunde se rakt in i hennes fitta.
Sen kissade hon rakt ner i mitt ansikte. Den varma vätskan smakade oväntat gott. Jag surplade i mig allt jag kunde få tag på innan jag kände en kväljning i halsen. Kisset tog slut och jag klarade mig ifrån att spy. Jag ställde mig på knä och slickade upp de sista dropparna i hennes fitta. Hon flämtade till högt.

"Vänta" sa Malin och gick in till stugan. Efter en kort stund var hon tillbaka med något i handen. Det var en rosa dildo.
" Jag visste inte att du hade en sån älskling" sa jag flirtigt.
" Mr Rabbit ersätter din när du inte kan knulla mig" sa hon och gav mig en kåt blick. Hon lade sig ner vid poolkanten. Jag visste att Malin älskade att reta mig när vi hade sex och självklart skulle hon göra det idag också. Det var svårt att se henne smeka sin klitta och hennes våta fitta glänsa  i solens ljus utan att bara vilja spruta ner hela henne.
" Mhhhh " stönade hon och förde in den rosa Mr Rabbit dildon i slidöppningen. Malins kropp vibrerade likadant som dildon och hon var nära på att komma.
" Du är så ljuvlig när du ligger där" sa jag.
" Du kanske kan hjälpa mig Magnus?" stönade hon.
" Man kan inte motstå ett sånt erbjudande" frustade jag nästan.

Jag tog dildon och drog den snabbt fram och tillbaka genom fittan.
" Åhhh"
" Känns det bra?"
" Åhh åhh" stönade hon högt som svar.
" Jag tar det som ett ja" sa jag och tryckte upp dildon så långt in att den rörde livmoderettappen. Malin kom i en fantastisk orgasm, hon hade tillochmed pullat sin klitoris samtidigt som jag gav henne min behandling.
" Nu är det min tur" sa Malin. Jag fick nästan utlösning av bara tanken på vad hon skulle göra...

In a girl's mind


9 oktober

Idag har jag haft en rätt kass dag. Till att börja med var det något som skulle firas idag så jag var ledig från spanskan. Det var ju till viss del rätt bra, eftersom jag somnade 4 i morse, men tyvärr sov jag alldeles för länge så jag kommer få en trevlig repris på det hela i natt.
 
När jag väl kom upp gick jag upp på taket för att göra ett nytt försök att bli av med min vita streck. Tro mej, det var fruktansvärt varmt så jag klarade bara av det en halvtimme sen gick jag och käkade och gjorde min läxa. Efter det tog jag nya tag på taket och pluggade lite mer. En halvtimme senare gav jag upp igen och gick för att titta på film. Lat som jag är.
Jag borde egentligen både städa och packa upp min väska, men nej det skjuter jag upp hela tiden. En liten del av väskan har blivit uppackad i form av .. tja jag har använt det och slängt det på golvet i sovrummet.
 
Senare på eftermiddagen blev jag på extremt dåligt humör och det har jag varit fram tills för någon timme sen. Jag har varit jätte sur, irriterad och frustrerad och jag har funderat massor över om jag verkligen gör så jävla bra saker just nu. Det är en hel del som snurrar i skallen och ibland blir det bara för mycket. Jag tänkte gå ut och springa men jag struntade tydlien i det.  Det kan faktiskt vara en bra idé för jag har satt igång så hårt här att min kropp inte riktigt hänger med har jag märkt. Jag har jätteont i ena armen och jag tror att det kan vara en överansträngning men who knows.
 
Det var i alla fall dagen som sådan och äntligen är den över!
 
Imorgon är det en vanlig dag igen. Spanska och kanske kanske kanske lyckas jag packa upp väskan sen
 

8 oktober

Igår hade jag en rätt seg dag. Jag hade sovit dåligt och var ganska trött så min måndag var riktigt tuff. Jag trampade iväg till kursen och efter det åkte jag och handlade massa mat. Självklart kunde jag inte låta bli att gå förbi Bershka. Jag menar, jag har varit här i en vecka nu och jag cyklar förbi detta underbara köpcentrum med H&M, ZARA, Bershka och en massa andra klädaffärer varje dag, och inte en enda gång har jag stannat för att titta lite.
Men igår när jag bestämde mej för att testa en annan mataffär, då passade jag på att gå förbi Bershka på vägen. Dom har en hel del snyggt just nu. Jag som har lite passion för saker med päls på kragen, blev ju rätt lycklig när jag hittade några västar och några otroligt mysiga koftor. Men jag stod på mej och köpte inget annat än mat. 29 euro för att jag inte ska dö. Det är helt sjukt vad man pungar ut för att få äta lite egentligen. På lite mer än en vecka har jag lagt 60 euro på mat. Okej jag får massor för det men nu får det ta mej tusan vara nog! Jag kommer behöva mer youghurt men tänker inte lägga en spänn till på massa mat. Jag njuter ju inte ens av det. Jag bara slänger i mej det lite snabbt så jag ska slippa svälta ihjäl. Jag hade hellre lagt det på ett par snygga skor, helt ärligt.
 
Ajja. Efter att ha lagt mina 29 euro på maten cyklade jag hem med 30 ägg på pakethållaren, en rygga som var överfull och två vinglande påsar på styret så ja, jag fick en hel del för mina 29 euro. Resten av dagen gick åt till att försöka få ordning på shortsen jag syr, sola lite, träna och kolla på film med Pontus.
 
Mest irriterande av allt var att jag var så himla trött men när jag väl skulle sova blev jag pigg och somnade inte förrän vid 4 i morse. That sucks
 
Såhär ser det ut när jag sitter inne på Skype och blabblar om allt och ingenting.  (Eller tja, igår i alla fall)
 

Nej tack

Passande reklam jag fick till mitt inlägg om vad jag gör när jag märker att jag har gått upp en del i vikt.  Jaa.. går till donken gör jag i alla fall inte. Usch fy fan.
Jag minns när jag jobbade där, då kunde jag ibland fundera över vilken skum kombination menyerna egentligen består av. Man är ju så van vid det så man tänker ju egentligen sällan på det, men det kunde slå mej ibland när jag stod i kassan och tog folks beställningar.
 
Hamburgare, pompa och en läsk. Det är faktiskt en rätt skum kombination. Fast det är svårt att förklara hur jag tänker när jag säger det.  
 
Anyway.. tack för den otroligt passande reklamen
 

Fräsch sallad

När jag ändå snackar om mat kan jag ju lika gärna fortsätta med ett litet tips på en schysst lunch.
 
 
 
♠ Sallad
♠ Avocado
♠ Tomat
♠ Gurka
♠ Fetaost
♠ Ägg
 
 
Till det kirrade jag ett glas apelsinjuice på apelsiner som jag pressade själv. Ett tips är att skaffa en riktigt bra apelsinpressarmojäng. Om man har en dålig kommer man göra juice en eller max två gånger, sen tappar man motivationen för att det tar för lång tid, är för jobbigt eller bara allmänt irriterande. Glaset på bilden innehåller 2 apelsiner och tog mej typ 4 minuter att fixa.  JA, Jag har en suveränt bra apelsinpressarmojäng

När jag blir tjock

Eftersom jag travar så himla mycket upp och ner i vikt hela tiden, får jag ibland frågor om vad jag gör när jag märker att jag börjar rusa upp i vikt. Jag tänkte svara på det nu, även om det är ganska självklart. Det finns ju bara en riktigt väg att gå ner i vikt - göra av med fler kalorier än vad man tar in = äta rätt + motionera.
Det är ingen jättesvår ekvation egentligen. Men hur som helst, det absolut första jag gör innan jag sätter igång med hårdträning är att minska ordentligt på mängden mat. Oftast äter man betydligt mer än vad man egentligen behöver. Det är, om jag har fattat saken rätt, väldigt vanligt att man käkar med ögonen och därför käkar tills tallriken är tom vare sej man är hungrig eller inte. En enkel lösning är att inte fylla tallriken, eller om man verkligen vill fylla den - käka på mindre tallrikar.
 
Här är min middag från häromdagen och det är ett litet exempel på hur det kan se ut. (Pannbiffarna har jag gjort själv och innehåller inget annat än 100% nötkött, lite lök och lite kryddor. Det funkar precis lika bra utan massa mjöl och ströbröd och vad folk nu slänger i)
 
Ja, man blir mätt
 
 
 
 

6 oktober

Nu såg jag att mitt inlägg den 6:e oktober aldrig riktigt kom med.. det var ju trist, men jag kan fixa det nu.
 
Den 6 oktober.. hmm..
 
Fredagen den 5:e blev inte riktigt som jag hade tänkt mej, även om jag gärna gav sken av det. Det blev inte misslyckad, jag menar jag drack ju två flaskor vin så något kul måste ju ha hållit mej vaken.  Men jag minns att jag och Pontus tjafsade lite. Han gjorde väl bort sej lite kan man säga, men vi löste väl det rätt fort och sen snackade vi till 8 på morgoen. Det förklarar hur jag fick i mej så mycket vin.  Jag vaknde vid 14.00 på lördagen och klart man var väl mer eller mindre en svamp då men jag lyckades i alla fall gå till poolen och softade där i typ en halvtimme innan jag blev uttråkad och gick hem för att sola på taket. Jag ville bli av med min vita rumpa så  
 
Ja.. vad kan man säga mer? Jag såg på film och ångrade mina två flaskor vin i stort sett hela kvällen. Men det var rätt okej ändå. Jag ångrar det inte tillräckligt mycket för att aldrig göra om det.  
 

Spanskt kebabhak

Minns ni min intressanta kebab som jag fick med pasta?  Jag tänkte att jag kunde lägga upp lite fler bilder från det lilla besöket på kebabhaket. Jag menar, nu när jag ändå har tagit kort kan jag ju lika gärna visa upp det.
 
Jag satt precis under en tv också. Just då var Simpsons igång och jag hatar Simpsons och tro mej, det är ännu värre på spanska.
 

Ändrar rutinerna

Hej
 
Sorry att uppdateringen stått still lite, men jag har pysslat me Skype så mycket att bloggen hamnat åt sidan. Jag ska försöka komma igen lite nu. Tanken var egentligen att jag skulle varit ute och sprunigt nu, men jag tycker att det börjar bli lite försent. Jag har gjort ett träningsschema för veckan så min "styrketräning" ska jag i alla fall göra sen. Motion får jag en hel del av ändå, eftersom jag cyklar varje dag. Men jag har funderat lite och jag ska verkligen försöka göra om mina rutiner lite. Om jag kämpar ordentligt borde jag kunna komma upp tidigare på morgonen och då kan jag gå ut och springa innan frullen och sen käka frulle och sen sticka till kursen. Puh, tanken på när jag måste gå upp då får mej nästan att ångra mej.  Det är jobbigt redan som det är. Men om jag verkligen kämpar lite för det borde jag kunna komma upp vid 9.00, jag menar normala människor går väl upp vid 6 (?!). Det blir dock värre på tisdag och torsdagar för nu har dom ändrat så jag och en tjej ska slippa ha våran kurs tillsammans med tyskarna så nu får vi börja 9.30 istället för 11.00 och tro mej, det svider!  Dom dagarna får jag nöja mej med cykling bara och om jag absolut ska tvinga mej till en löprunda får det bli på kvällen. Gud, stackars mina ben.  
 

Too stupid

I wish it was easier
I wish I could talk to someone
I wish I had never put my self into this mess
I wish I had been smarter
I wish I didn't have to lie
I wish it never happened..
 
 

Dags att träna

Gud vad långsam jag är med allt idag.  Nu har jag i alla fall äntligen diskat allt och gjort spanskaläxan. Jag har jag precis slängt på mej träningskläder och ska ut och springa en stund. Jag hoppas att jag inte kommer tillbaka efter en kvart.  
 
 
 

Söndag kväll

Nu ska jag fortsätta städa och diska lite här. Jag har varit otroligt långsam med att sätta igång med det, men vad tusan det finns ju flera dagar.
Om en halvtimme börjar solsidan så då ska jag kolla på det. Sen ska jag ge mej ut och springa, köra lite styrketräning och efter det blir det en sen middag, kanske en film och förmodligen ett långt samtal med Pontus. Vi brukar snacka rätt mycket på kvällarna. Ibland ser vi en film tillsammans, ibland snackar vi bara och ibland dricker vi några bärs. Får väl se vad vi hittar på ikväll, men oavsett vad ska jag försöka att inte somna för sent. Men det blir nog för sent. Jag och Pontus tog en rejäl sovmorgon i morse och känner jag mej själv rätt kommer jag inte kuna somna sen.
Jävligt jobbigt för jag vill gärna vara pigg till spanskakursen.. Damn, det påminner mej om att jag har glömt spanskaläxan.. IGEN!!
 
Later
 
 

Nya benskydd

Nu kom jag på att jag aldrig visade upp min nya utrustning för kickboxningen.  Jag har ju tjatat om det så himla länge så det är väl inte mer än rätt att jag slänger upp lite bilder då. Jag skulle köpa nya handkar, nya benskydd och nya lindor men det blev tyävrr inte riktigt så. Jag åkte till Sport garden för jag tycker att dom har riktigt bra handskar. Tyvärr hade dom slutat sälja den sorten jag ville ha och jag var inte riktigt nöjd med det dom sålde nu så jag skippade handskarna. Benskydden var underbara så ett par av dom blev det men tyvärr var lindorna slut i svart. I alla fall i den längden jag ville ha. Det var lite synd men dom gamla får duga ett tag till I guess. Här är i alla fall mina beskydd. Märket går att köpa i stort sett vart somhelst så man måste inte åka till Sport garden.
 
 
♣ Benskydd - Sport garden - 400 kronor

Videoklipp från avskedsfesten

 

Ganska oväntat

 
Och jag som snackar om att det är så himla bra att vara singel haha.  Aja whatever, den här gången ska jag ha lite mer koll på mej själv. Det blir ingen repris av tidigare förhållanden. Jag har lärt mej att även om jag inte är singel så ska jag fortfarande gå först. Relationen med mej själv är den viktigaste, men det innebär inte att ingen annan får vara med på ett hörn.

Avskedsfesten

Hey! Jag kom på att jag aldrig har berättat om min avskedsfest! Ajja bättre sent än aldrig.  Jag hade planerat festen ganska länge men det var många saker som jag käne kunde gå åt helvete. Till att börja med skulle vi vara ute och i slutet av september är det väl direkt jätteskönt att vara utomhus. Dessutom skulle vi ses på kvällen och i slutet av september är det rätt mörkt redan vid 20,00.
Men jag hade bestämt mej för att köra ändå, det fick bära eller brista.
 
Hela dagen var jättestressig. Som tur var hade Mini hjälpt mej med maten jag skulle bjuda på. Hade han inte gjort det fanns det inte en chans att jag skulle hinna med allt. Jag var på systemet, åkte och hämtade grejer jag glömt hos brosan, handlade grejer i mataffären, och handlade andra grejer. Dessutom var jag tvungen att hinna klippa sönder en buske på tomten. Stressen var maxad och sen blir det såklart problem. Plötsligt kommer en av tjejerna på att hon slutar jobba sent och en svarar inte i telefonen och mitt i allt står jag med massa flaskor i händerna och har ingen aning om vad jag ska säga. Jag mådde ärligt talat illa men det var såå värt det!!
 
Till att börja med var faktiskt alla i tid.  Det är något väldigt sällsynt  Sen var maten jättelyckad. Mini hade fixat fyllda kycklingbröst och jag kokade ris till det. Sen till efterrätt blev det en av mina favoriter. Pannacotta, vit choklad och brun choklad med lite björnbär längst upp. Mums! Alla var nöjda och glada och ett tag efter efterrätten drog jag igång 5-kamp á la issa, vilket innebär väldigt mycket alkohol.
 
Vid den tiden öste regnet ner och det var bäckmörkt. Som tur var kunde jag i alla fall ta en liten del inomhus men sen tvingade jag ut alla. Jag var väldigt osäker just då, för jag var säker på att det skulle bli några sura miner men det blev det verkligen inte. Alla hade skitkul och även om det började bli smått kallt och regnet vägrade sluta, blev det hur lyckat som helst!  Efter det var min kväll gjord kan jag säga. Jag som varit säker på att jag aldrig skulle kunna få ut dom och sen ställer dom till med sora leenden och en riktigt skön stämning. Det var heeelt underbart!
 
 
På första bilden ser ni en avksespresent jag fick.  Så himla fin!
Hur som heslt hade vi jävligt kul, och Linnea och Melissa vann hela 5-kampen vilket var en big surprise. Jag var helt säker på att dom skulle komma sist.
 
Efter det hade jag en överraskning till. Vid 22-tiden gick vi iväg för att möta upp några till. Jag hade snackat med Pop och med hans hjälp var tanken att vi skulle få dit alla grabbarna som vi umgås med. Men det var inte det lättaste. Flera skulle kommit men sen hände grejer och det slutade med att det bara var några som kom. Det gjorde inte så mycket. Vi var ute och krökade ett tag och sen åkte jag, Pop och några till på efterfest hos en av hans kompisar.
Sjukt lyckad kväll blev det!!
 
Här är en till avskedspresent som jag fick, fast den var bara från söta Melissa.
 
 
 
 

Klänning från Nelly

Jag klickade in på Nellys häromdagen och sprang på den här klänningen. Den finns i svart också men jag tycker helt klart att den vinröda var snyggare. Sisters point gör alltid så snygga klänningar! Jag äger 3 av dom. Undrar om den här ska få bli min också.  354 spänn liggen den på så den är ju himla billig också.
 
 

Solsidan säsong 3

Glöm inte att den tredje säsongen av solsidan börjar ikväll!  Jag är sååå glad att jag har några svenska kanaler här nere, bland annat 4:an, så jag kan se solsidan.  Bänkad 20.00, jepp jepp.
 

7 oktober

 Hej
 
Så var det söndag och jag har varit i Spanien min första vecka. Klockan är redan 15.00 och jag har än så länge bara legat och latat mej.
Igår natt låg jag och snackade med Pontus på skype och sen somnade jag mitt i allt. När jag vaknade i morse stod datorn och skype fortfarande igång och det första jag såg var en väldigt sömnig Pontus som låg och sov. Nästan som att ligga i samma säng. Enligt Skype hade vårat samtal hållt på i 11 timmar då.  Tur att det är gratis. Den räkningen hade jag inte velat ha.
 
Snart tänkte jag sätta igång och göra lite nytta. Jag måste städa, diska, packa upp min väska (det känns som att det är dags för det nu när jag har bott här i en vecka) och ikväll ska jag ut och springa och sen blir det lite styrketräning här hemma.
Det är för varmt för att springa nu så jag måste vänta till solen har gått ner.
 
Allt här är stängt på söndagar så jag tänkte att det kan var utmärkt att införa söndagssysslor på riktigt.
 
Jag hoppas att ni får en bra söndag
 

Ny design!

Ni som tittar in på bloggen nu lär se några förändringar.  Jag har nämligen äntligen satt igång med nya designen. I april gick jag ut med att det kommer en ny design, tja nu är det otober. Men den är på G!  Än så länge är jag rätt nöjd faktiskt. Men nu orkar jag inte mer så ska ta en paus, duscha och fylla på vinglaset.
 
 
 
 
 

Trött tjej

Usch vad slapp jag är.  Jag vaknade för ett tag sen, efter att ha sovit i typ 2 timmar. Men jag tyckte att jag förtjänade det. Jag har varit så himla trött dom senaste dagarna och efte lektionen idag cyklade jag iväg för att lämna mitt CV på ett ställe som söker folk. Jag vet inte vad dom söker men jag sökte jobbet ändå.  Genomtänkt som tusan.
 
Det blev i alla fall en extra cykeltur. Jag cyklade ju såklart vilse några gånger innan jag tillslut hittade. Det var smått ironiskt faktiskt för jag cyklade omkring och sen tänkte jag för mej själv: Okej snart ger jag upp det här... haha tänk vad kul det skulle vara om man tänker så och sen tittar man upp och då står man utanför stället.
Bara för det kollade jag runt lite och guess what! Jag var i princip precis utanför stället.
Det är i alla fall en sportbar och det har jag ju en del erfarenhet av sen tidigare men vi får se hur det går.
 
På vägen hem stannade jag och köpte vatten, vin och lite andra nödvändiga prylar så jag var rätt stolt över mej själv när jag kom hem med min stvintunga rygga. Nu är klockan 18.00 och jag tänkte väl sätta igång och få känna att det är fredag.
När det är fredag får man dricka vin.
 

Videoblogg

Här är en videoblogg som jag gjorde häromdagen.
 
 

5 oktober

Hej
 
Nu sitter jag på spanskan igen. Det är skönt att det är fredag för jag är så himla trött. Det har blivit några riktigt sena nätter så nu ska jag passa på att sova ut. Ikväll tror jag att jag och Pontus ska kröka lite via Skype så på vägen hem ska jag stanna och köpa mer vin. Inte för att jag behöver det egentligen , jag har ju hela kylen full med öl, sangria och rosevin. men ändå

Käkar kebab

Hej
Idag är jag bakis. det blev väldigt sent igår och alldeles för mycket vin så idag tar jag en paus från vikttänkandet och käkar kebab. Men lite cykling blir det i alla fall.
 
 
första gången jag får pasta i kebaben

3 oktober

Hej
 
Nu är jag tillbaka igen
 
Jag är glad som tusan, trivs som tusan och allt känns allmänt underbart. Jag sitter på en mysig uteservering med ett glas vin i högsta hugg.
 
Just nu och sen ett bra tag tillbaka sitter jag inne på skype så att blogga går med snigelfart. Men idag har jag i alla fall inte gjort så mycket. Först var jag på min spanskakurs och efter det cyklade jag ner till stranden och låg och solade ett tag. Sen cyklade jag hem, chillade lite, käkade mat som jag fullständigt förstörtde .. så ärligt talat käakde jag inte det. Jag käkade en bit av en kitkat istället.  Sen gjorde jag mej i ordning lite och stack iväg till uteserveringen jag sitter på nu.  
 
Här är lite bilder från dagen
 
 
På första bilderna är min frulle  Bara 0.8% fett i youghurten  Schwéét! Sen cyklar jag 20 minuter på det. Det är tungt för energin är inte på topp men man får snygga ben.
 

du ser det som inte finns

Så slocknade den sista glöden
så torkade det sista blodet
så slocknade den sista lågan.
som en hand torkar dina tårar, ger livet dej en andra chans. Du kommer se, för varje dag som går blir allt tydligare. Vår, sommar, höst, vinter ensam du står, ser på det du haft. Sakta inser du tomheten i det som aldrig fanns. Hur ondskan lät dej leva hur du dog av godhet, hur du återuppstått och torkat dina tårar. Med tiden ser du med andra ögon hur du levt i en dimma av drömmar, ett hav av hopp och allt du fått är tårarna som fått dej att falla. Allt du har kvar är livet ondskan gav dej tillbaka. Sakta fäller du en tår och tänker på det du förlorat, det du aldrig haft. Det du velat ha som aldrig existerade och det du fick.

 

Att lämna dej var det svåraste jag gjort.


2 oktober

Dagen idag har varit mycket lugnare än igår. Till att börja med cyklade jag bara fel så att jagk om 10 minuter försent istället för 2 timmar. Alla klappar händerna för issa.  När jag kom till klassrummet satt inte bara den norska tjejen där, utan ett rätt stort gäng tyskar.
 
Det var någon gammal tant som sanckade i 10 minuter om vart hennes hus ligger någonstans när hon skulle berätta lite om sej själv. Det var något stort fläskberg som.. jag vette fan vad hon snackade om men hon var nästan 70 år gammal och berättade mest om sina barnbarn. Sen var det hennes snubbe eller något. Jag vet inte riktigt vad han var för dom verkade bo rätt långt ifrån varandra.. eller något. Sen var det tre tyskar till som typ bodde tillsammans. När dom skulle berätta om sej själva kunde dom inte klämma fram så mycket mer än vart dom bodde och tja, det blev ju lite tjatigt när tre pers i streck säger samma adress. Läraren fick fråga massa frågor för att få ur dom någonting överhuvudtaget.
 
herregud när man är runt 70 barre måste man väl kunna berätta lite mer om sej själv än vart man bor någonstans?!
 
Det blev en hel del tyska istället för spanska också och då och då undrade jag vad fan jag satt där för. Som tur var gick tyskarna innan lektionen var slut och då var det bara jag och norska tjejen kvar. Då kunde man äntligen börja lära sej lite.
 
Efter lektionen cyklade jag hem direkt istället för att stanna kvar i stan. Jag åkte hem, kirrade lite lunch och la mej för att sola. Resten av eftermiddagen blev det lite plugg och sen gick jag dit där jag sitter just nu. Om ett tag är det nog dags att gå hem igen. Jag vet inte när dom stänger men det känns som att jag har suttit här för länge för 200 ml pepsi.
 
 
 

Min middag

När jag ändå håller på kan jag ju slänga upp gårdagens middag.  Det är svårt att hitta nyttiga grejer här. Fullkorn är ju bara en dröm till exempel, så jag har bestämt mej för att försöka klara mej så gott jag kan utan kolhydrater. Men första dagen fläskade jag på lite. Jag var hungrig som ett jävla djur så det var bara köra. Det blev pompa med några köttfärsgrejer fyllda med något gott. Vetta fan vad det var, men det var gott.
 

Jobbig katt

Igår när jag satt och gjorde min läxa kom en jättejobbig katt. Den var väldigt söt visserligen, men riktigt jobbig. Den vägrade lämna mej i fred. Först kom den krypande och skulle klättra på mej när jag pluggade, sen sprang den in i huset hela tiden, sen försökte den ta mat från mej, sen var den med när jag åt middag. Den lixom låg på bordet bredvid min tallrik och försökte då och tå roffa åt sej mat och sist men inte minst satt den ute och jamade utanför min ytterdörr efter att jag hade låst för kvällen. Jättesöt men alltså, jag tar det jävligt lugnt med djur som inte har ägare. Man vet aldrig vad dom släpar in i huset.
 
 
           

1 oktober

Det är den 1 oktober och min första dag här i Spanien. Jag har precis parkerat min cykel och hällt upp ett glas rosé.

När folk sa till mej att det här var en fullständigt skruvad idé. Att dra till Spanien i lågsäsong när ekonimin är som den är. 50% av alla ungdomar går utan jobb, hur ska du klara dej? Det var en av flera väldigt negativa frågor jag fick.

Nu har jag varit här en dag och det är klart att jag inte kan säga hur det kommer se ut om en vecka. Men en sak kan jag bara säga. Jag kan inte rå för att jag inte är lika feg som alla andra, att jag tar lite risker här och var och att jag ser en liten förlust som en framtida vinst. Skulle ni se mej nu skulle ni säga att bara det här är en vinst. Vem bryr sej om att det inte finns jobb. Sverige står ju kvar. Och medan ni ruttnar bort i vinter och elände sitter jag den 1 oktober i ungefär 23 graders värme.

Idag har det visserligen varit väldigt blandade känslor från min sida. Det får jag inte sticka under stol med. Bara för att jag sitter just nu och njuter som aldrig för, betyder inte det att denna dag har varit en dans på röda rosor – tvärt om.

Min dag började med ett par oerhört svidande ögon. Jag hade fått på tok för lite sömn, men lyckades i alla fall ta mej upp. Jag käkade lite frulle, pumpade cykeln, packade väskan och drog. Mamma och mini hade fixat en liten handritad karta för att jag skulle hitta till min spanskaskola. Först var det en liten trevlig rondell och det gick ju bra, men redan vid andra rondellen åkte jag vilse . Och jag säger att jag är bra på orientering. Jag bestämde mej tillslut för att cykla tillbaka hem och börja om. Då åkte jag ännu mer vilse och när tiden började rinna iväg insåg jag att det var dags att börja använda huvudet istället för att cykla på måfå. Viktigt att poängtera är att det är rondeller precis överallt och man vet aldrig vilken rondell man har åkt igenom och vilken man bara sett, därefter minns man aldrig vilken avfart man valt (om man nu kommer fram till att man har snurrat runt i rondellen). Det blir en satans labyrint av alltihop.
Tillslut lyckades jag i alla fall hitta tillbaka till huset och då började jag om. Denna gång gick det bättre och ganska snart andades jag ut när jag kom fram till att jag var på helt rätt spår.


Sen började helvetet på riktigt. I nästan två timmar snirklade jag runt i Torrevieja centrum och letade efter en gata, som vägrade existera. Svetten rann, jag var arg som ett bi och frustrationen fullständigt kokade runt mej. Jag började fråga spanjorer om hjälp och senare fick jag veta att det är väldigt dumt. Spanjorer när nämligen människor som väldigt gärna vill hjälpa till och även om dom inte har någon aning om vart gatan i fråga ligger, guidar dom ändå. Detta ledde till att jag blev runtslussad i hela centrumet i nästan 2 timmar. En person pekade och viftade åt ett håll, jag litade på det och cyklade ditåt. När jag cyklat en bit och kände att det kändes åt helvete fel frågade jag någon annan. Den personen pekade åt ett helt annat håll. Jag cyklade dit och tillslut frågade jag en ny, som i sin tur pekade åt ett tredje håll. Tja, ni förstår.
Att jag var frustrerad och arg som fan var kanske inte så konstigt. Dessutom hade jag glömt vattenflarran hemma och bedömde att jag inte hade tid att stanna och köpa en. Men när jag var över halvtimme sen och hade cyklat i närmare 2 timmar, stannade jag och köpte en. Sen skickade jag ett sms som innehöll fler svordomar än vanliga ord till min stackars mamma.
Vid det här laget var jag oerhört nära på att brista ut i gråt. Jag kände mej både psykiskt och fysiskt nedbruten och undrade vad tusan jag gett mej in på. Det låter kanske lite löjligt men just i den situationen såg jag bara gator upp och ner åt olika håll (föreställ er ett rutnät) och ingen av gatorna var den jag skulle till. Jag var helt ensam i en stad jag inte hittar i och där ingen förstår vad jag säger. Det är i såna situationer man tänker; Det är kört, jag kommer få åka runt här för alltid, jag kommer aldrig komma härifrån, jag är dödsdömd.
Lyckligtvis fick jag tillslut kontakt med skolan och blev guidad till rätt ställe. Jag kom bara 1½ timme försent.
Som tur var var i alla fall kursen rolig. Det var en norsk tjej där och lite senare kom en svensk tjej, fast hon kom lixom aldrig riktigt in. Jag vet inte vad hon pysslade med. Kanske ska hon vara med i morgon. Efter kursens slut hoppade jag på min cykel igen. Då var jag på betydligt bättre humör. Jag cyklade ner till havet (dit hittade jag i alla fall, speciellt nu när jag cyklat fram och tillbaka så himla mycket), slängde på mej min bikini och hoppade ner i det stora blå. Tro mej, det var underbart!


När jag sen låg och solade somnade jag ganska snabbt. 1 timme senare vaknade jag och bytte om. Jag hoppade på cykeln igen och cyklade bort till Tango. Ni som läste min blogg i maj har nog koll på det placet.
Väl där blev det lunch i form av 2 mojitos och lite nötter, samtal med först en spansk snubbe som typ spelade i någon orkester och sen kom det 3 engelsmän som jag babblade lite med. Det är väldigt lätt att få kontakt med folk här. Just idag var jag mer intresserad av att läsa min bok, lyssna på musik och dricka min drink. Men det där är oftast mer en dröm än verklighet i det här landet.

 
Han som håller i tavlan är den där gubben från orkestern, det är samma snubbe på tavlan.. för typ 20 år sen.

Sen började den hemska resan hem. Hur fan kommer jag hem?!
As bra fråga. Jag kunde inte besvara den och det kunde självklart ingen annan heller. Mamma hade sagt att det var lätt att komma hem. Det är bara åka uppåt, det kan inte bli fel. Sure palabacon. Åka uppåt.
Aråå, visst serru. Jag åkte uppåt, vänster, uppåt och en jävla massa uppåt. Inte fan kom jag hem för det. Inte först i alla fall. Efter ett tag kände jag igen mej och blev överlycklig. Jag cyklade så mina ben knappt hann med. Eller knappt.. det gjorde dom inte. Jag skar upp benet några gånger, men det brydde jag mej inte om för jag hade betydligt värre smärtor än så.
Jag visste att jag snart var hemma men först var jag tvungen att stanna och handla käk. Sagt och gjort. Jag fyllde ryggan med mat och ytterligare en kasse till och sen vinglade jag hem. Kom inte och säg att jag inte förtjänar mitt glas rosé! Haha

Roligast för alla andra och väst för mej är att min cykel är alldeles för stor. Sadeln sitter för högt upp såg jag når inte ner till tramporna ordentligt. Så länge jag står upp och cyklar går det väl bra, men det har resulterat i blåsor i handflatorna efter alla timmar. När jag sitter på cykeln ser jag ut som en riktig fjant. En liten blondin på en gigantisk cykel vinglandes i en stad hon inte hittar i. När jag sen hängde en matkasse på styret blev det ju inte direkt bättre. Usch jag tyckte så synd om mej själv. I flera timmar har jag fått välja på om jag ska stå upp och cykla och då få blåsor i händerna, eller om jag ska sitta på sadeln och låta den köra in i precis alla små delar man inte vill att den ska köra in i. Lite långsamt börjar jag fatta hur det är att vara dude . Cykla runt harmoniskt och plötsligt behöva tvärnita så hela härligheten flyger rakt in i styret och ner i ramen. Lite så har jag haft det dom senaste timmarna. Fruktansvärt underbar känsla!
Jag fick som sagt välja. Det gick skitbra. Nu har jag både sjukt ont mellan benen och blåsor i handflatorna. (Jävlar vilken tur att det bara är val var 4:e år)

Aja, nu har jag i alla fall mat, en skön solstol, jag har vevat ut markisen, har datorn i knät och ett glas rosé alldeles bredvid mej.

”Vad tusan ska du göra i Spanien alldeles ensam?”

PFFF!!!

Jadu.. vad tusan ska man göra i Sverige som är så himla bra då? Dessutom har den där gubben jag träffade på Tango bjudit in mej till en krog ikväll. Han och orkestern (eller vad tusan det var) ska spela där ikväll och han ville absolut att jag skulle komma. Jag får se hur jag gör, jag har så himla mycket att göra ju.
Apropå det! Jag har ju fan läxa till imorgon. Det märks att det var ett tag sen man gick i plugget.. inte för att jag hade koll på läxorna då heller.. men ändå.

     

 

Jag hoppas att ni har det bara i Sveariket. Ni har ju i alla fall några plusgrader kvar, njut av dom. I mitt fall är det ungefär som svensk sommar här just nu. Fan vad underbart det känns att kalla oktober för sommar.

Puss och kram

 


På en av lokalpubarna

Hej
 
Jag är ledsen att jag inte har hunnit blogga förrän nu. Jag har haft fullt upp, som ni säkert förstår och sen har jag inte riktigt fixat internet i huset än. Jag skrev ju förut att det höll på att fixas men det var något som inte funkade så nu ska dom komma på torsdag och fixa det, tror jag. Fram tills dess får jag uggla på en av lokalpubarna. Det gör inte så mycket, mer än att man måste beställa något och då tar jag ju en cola och det vill jag ju inte ha! Eller rättare sagt, det ska jag inte ha. Jag försöker ju trimma lite nu när jag ändå är här och läsk är väl inte precis min bästa vän då.
Nu sitter jag här med en 200 ml flaska så det är väl inte direkt flera liter vi snackar om.
 
Anyway. Jag mår bra, jag lever och det är varmt och skönt.  Jag hoppas att ni också har det bra. För er är väl livet mer eller mindre som vanligt kan jag tänka mej. Själv har mina 3 senaste dygn varit riktiga äventyr. Eftersom jag inte har bloggat så har jag skrivit lite i word-dokument så det blir lite i efterhand nu.
 
Kramar från Spanien
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0