Stuumpan in da perversa kallingar

Hej
Nu är äntligen söndagens alla jävla bestyr över. Jag har duschat, tvättat håret, haft i hårinpackning, packat upp alla kläder, bäddat om i sängen och nu ska jag bara hänga tvätten om en timme. Just nu sitter jag och kollar på film och taggar ner från min fartfyllda kväll.

Hela kvällen har jag sprungit runt i mina sidenkallingar. Det är grisar som knullar på dom.






Haha, nice ass jag fick på den där bilden.

Kallingarna är köpta i Thailand.. vem visste att thailändare var så perversa?
Men lite sugen blir man va?

 

 

 

(oh no, jag la upp en nakenbild, som dessutom var riktigt ful, nu kommer den finnas kvar på internet forever)


Nytt smink

Hej
Nu är jag hemma från jobbet igen. Egentligen slutade jag 14.00 men det blev senare för när jag slutade skickade Alvik mej till Brommaplan. En halvtimme senare skickde Brommaplan tillbaka mej till Alvik, som i sin tur ångrade sej och skickade hem mej. *Suck*
Det var ett himla åkande fram och tillbaka

På vägen hem sprang jag in på Kicks snabbt och fick äntligen tag i min cake, som jag har varit där och letat efter flera gånger och varje gång har den varit slut.

Efter det gick jag, självklart, till Make up store. Fick med mej en till eyedust hem men jag var duktig idag. Inga 400 spänn inte.



                   ♣ Eyedust- Make up store- 135 kronor
                         ♣ Eyeliner- Kicks- 230 kronor
                     ♣ Tidning- Make up store- 59 kronor

Doggystyle


Tur att jag inte har kille för då hade jag blivit dumpad nu



Doggy, doggy, doggy. Varför är denna ställning så älskad och omtalad?
Tja, det vore en lögn att säga att det inte är min favorit för det vet ni redan att det är. Missionären dödar mej, doggy ska det vara. Varför?

Jag som tjej kan väl säga att doggy är en av få ställningar då man får chansen att känna sej sexig. Det finns flera sätt att göra det på. Här är några exempel
- Svanka- alla killar gillar inte det, men många. Det är kanske inte så konstigt, eftersom man får en jävligt nice kropp när man svankar. Akta ryggen bara. Det är snyggt, men tyvärr allt annat än bra.
- Slänga med håret- Jag vet inte varför men många tycker att det är jävligt sexigt med headrolls. Visst kan jag väl hålla med ibland och just doggy ger en schysst möjlighet till riktigt bra headrolls.
- Böj bak huvudet- Enligt en undersökning finns det många killar som gillar när man i doggy böjer bak huvudet och försöker kyssa dom. Det är väl inte alltför bekvämt och man kan skada både nacken och ryggen, but it's damn hot

Jag som tjej och ett riktigt fan av doggy vet en hel del små trix som killar ska göra för att få till det lilla extra
- Använd händerna- Det tråkigaste som finns är killar som placerar sina händer någonstans och sen är dom klistrader där under hela omgången. Rör på händerna. Lite simpla grejer som dom flesta killarna vet, men man måste påminna dom om det ibland:
Vill du komma längre in? Sätt händerna på tjejens höfter. Då kan du dra henne emot dej samtidigt som du pushar. Naughty stuff? SPANKA, i alla ära. Se till att kolla upp innan om hon gillar det, annars kan det bli jävligt pinsamt. Framkalla rysningar? Sätt händerna i mijan på tjejen, precis i sexiga linjen, håll inte för löst men kläm inte så kommer rysningarna (hos tjejen)
- Strypsex- Jävligt nice... om det inte går för långt. Precis som innan, kolla om hon gillar det. Gör hon det är det bara köra på. Här är väl problemet mest; Hur ska du strypa? Vissa tjejer vill ju verkligen tappa andran medan andra gillar att bara ha en hand runt halsen. Det där är ett dilemma, jag vet ju vad jag gillar och kan säga helt ärligt att killen ofta misslyckas. Sorry guys men ibland koncentrerar ni er för mycket på ATT tjejen gillar någonting och ni vill verkligen lyckas och då missar ni den sköna delen med att ha skönt... om ni fattar vad jag menar. Jag vet hur tjejer är, det är jävligt svårt att tyda om hon gillar det eller inte, speciellt om hon är snäll och har respekt för människor. Då kommer hon antagligen låtsas att det är skönt men egentligen vill hon att det ska ta slut rätt fort. För bästa strypsex är det enda rätta tyvärr att snacka om det.
- Håret- Många gillar att man drar dom i håret, men få vågar erkänna det. Dom flesta blir inspirerade av porrfilmer och det är inte heller något man vill erkänna. Att bli dragen i håret är inte riktigt samma sak som att bli strypt. Det här kan du göra utan att till 100% veta innan om hon gillar det eller inte. Var försiktig först bara, verkar hon gilla det? Go on

Nackdelen med doggy är att den inte är en "närhetsställning". En stor del av riktigt skönt sex är ju just närheten. Jag vet inte om ni håller med om det men jag tycker i alla fall att ju närmare varandra man är desto mer får man ut av det hela på något sätt.
Doggy kräver därför en hel del smek och beröring för att man ska känna att man gör det tillsammans. Eaftersom man inte ser varandra heller så är det en rätt knepig ställning när det kommer till närhet. Vissa vill ju ha ett bra avstånd och då är väl doggy perfekt anatar jag.
Själv tycker jag att doggy inte är en okej doggy om det bara är in , ut, sprut, slut.

Dom 10 första som svarar får en länkning till sin blogg.

Jag skulle vilja se hur många som håller med mej. Skulle vara jättekul om ni svarade, och som sagt. Som en liten present får 10 st. en länkning.


Godnatt

Nej, nu borde jag verkligen sova. Om några timmar ska jag upp och jobba.
Fan, jag måste bädda sängen och grejer innan jag kan sova. Usch det orkar jag inte.  Jag ver hur det kommer bli nu; Jag sitter kvar här ett tag till och sen går jag och lägger mej och struntar fullständigt i allt som jag borde göra nu innan jag går och lägger mej

Godnatt

Nytt smink

Jag kom på att jag härom dagen köpte två nya ögonskuggor och glömde bort att lägga upp det på bloggen.
Innan jag går och lägger mej nu tänkte jag slänga upp en bild.



                            ♣ Eyedust- Make up store - 135 kronor
                      ♣ Ögonskugga från Nouba- Kicks- 220 kronor

Eyedusten ser ut att vara rätt lik den förra jag köpte och spillde ut, men dom är faktiskt väldigt olika. Nog för att ni sälert är många där ute som kommer tycka att det var ett onödigt köp, men men då får ni tycka det. Jag tycker att det är roligt att hålla på med smink. När man har en deppig period behöver man något som gör en glad. Kosta vad det kosta vill.

Nouba är förresten ett märke jag verkligen kan rekommendera, i alla fall när det kommer till ögonskuggor (det är det enda jag har testat från Nouba). Ögonskuggorna sitter verkligen hela dagen. Dom flesta ögonskuggorna bleknar ju lite under dagen men inte Noubas.

När det kommer till smink tycker jag att man ska lägga några kronor extra och få bra grejer istället för att köpa något billigt crap som ändå inte fungerar.

Sex



Den här ställningen har jag bara bra minnen ifrån. Genom att lyfta upp sej lite blir det jävligt tight för båda två. Jävligt härlig ställning.

Hemmakväll =(

Fan vad det suger att sitta hemma en jävla lördagkväll. Jag vill ut!
Synd att jag är så himla trött från igår och värre att jag är så himla förkyld. Jag hostar hela tiden, snärvla och nyser. Inget trevligt sällskap direkt.
Men här har jag ingen lust att sitta  Jag är borta så mycket att jag inte är van vid att ta en skön hemmakväll ensam ibland. Nu får jag fan försöka vara hemma ikväll. Jag ska upp tidigt imorgon och jobba också så det kanske är lika bra.

Om jag får panik och blir rikigt rastlös kan jag alltid börja göra min teori


Sexig bild, I know

In the huge mataffär

Det finns stunder när jag tycker att jag själv är rätt gullig. Som i en mataffär.
Alla går runt med sina listor och vagnar och plockar ihop allt dom ska ha. Själv går jag runt och ser ut som ett riktigt frågetecken. Jag tänkte på det idag när det tog mej 20 minuter att köpa ett paket pannkakor och en morotskaka. 20 MINUTER!

Och sen att stå i kö.. När gjorde jag det i en mataffär sist? Haha man märker verkligen att jag aldrig är i mataffärer. Godishyllan hittar jag till, inga problem. Men resten. Shit vad stort det är! Jag känner mej som en liten myra som man har kastat in i ett bollhav på donken under 90-talet.



Jag lovar att det såg ut sådär. Men jag var i alla fall rätt nöjd med mej själv när jag kom ut

 


Pannkakor

... När jag slutade tänkte jag köpa sallad från ICA. Självklart skippar jag det, eftersom jag bor precis vid både Hemköp och Coop. Klart som fan har ingen av dom den salladen jag ville ha. Typiskt.

Kom hem med det här istället, DAAAGENS SHOOOOOOOOPPING

 

Inten sllad tyvärr, så det fick bli pankisar istället

Blogg.se

JÄVLA FITT BLGOG.SE. INGENTING FUCKING FUNKAR!!

 


Trött och sliten

Godmorgon baksnällare  (jag inkluderat)

Jag var beredd på en hemmakväll igår, men fick något helt annat. Halv 6 i morse klev jag innanför dörren och 3 timmar senare var det upp och jobba. Nu hag jag i alla fall kommit till den stunden jag har längtat efter sen jag påbörjade min resa hem halv 4 i morse.

Jag har precis dragit på mej mina sköna sockor och en mysig tröja. Jag ska precis sätta mej i min soffa och sätta igång en film här och käka lite frukost och lunch.  


Haffa personen du gillar



Ett utmärkt sätt att haffa någon man gillar  Var tvungen att visa den söta bilden. Det är faktiskt jag som har gjort den  Som tur är , är det inte jg som har svarat på den.. det vore lite väl patetiskt känner jag 


Egentligen kan jag väl inte rekommendera det här sättet... det gick inte sådär jättebra för mej. Det kanske går bättre för er


Sex stående

Ni ville se mer sex. Jag kan säga att den här ställning är jävligt härlig.



Det är lite jobbigt att stå upp, speciellt om han är väldigt stor. Den här ställningen är så skön att man blir svag i benen, men testa den. Nackdelen är att han oftast kommer rätt fort, men det är värt det

Det går till precis som det ser ut.
Steg 1 är att se till att man står rätt stadigt.
Steg 2 är att han lyfter upp hennes ben
Steg 3 är att han böjer på knäna och ser till att han kommer in underifrån.

Det kan verkar rätt knepigt och det är det väl första gången, men när man väl har fått in tekniken går det hur bra som helst

Dagens outfit

Hej
Det blev en enkel outfit idag. Det är fredag, svinkallt ute och eftersom jag är sjuk har mn väl ingen direkt lust att klä upp sej.



♥ Lackleggings- Gina tricot
♥ Långt linne- Gina tricot
♥ Väst- H&M
♥ Uggs- Eurosko
♥ Örhängen- Björn & Birgitte


I skolan

Hej

Kom till skolan för ett tag sen. Helt otroligt att jag ens är här. Vet inte riktigt vad som händer med mej, jag har aldrig varit borta från skolan så mycket som nu. Men men, det är väl en period

 

Nu ska jag snart ha min första lektion. Skriver mer senare.

 

Later


Sneak out

Nej nur orkar jag inte sitta inne längre. Ska packa ihop lite grejer och sen drar jag ut.

Vi hörs imorgon igen.
Glöm inte min lilla undersökning längre ner
Godnatt


Game's on- Blowjob



Jag har inte lagt upp oralsex hittills, inte i 3D i alla fall, och det beror på att jag tycker att det är så mycket mer intressant att visa olika ställningar. Men nu kom jag ju på att jag inte gör det här för min egen skull

Såg att ni vill ha mer sex, och sex ska det bli. Det här är i alla fall ett helt vanligt avsug. Så simpelt det kan bli. Men har man någonsin hört en kille klaga över det? Knappast.

Jag ska köra lite mer oralsex med er framöver. För er som känner er lite rostiga när det kommer till att köra ner kuken i halsen så ska jag lära er allt jag kan


Musik


I en sexbutik

Dagens depp:
Efter skolan åkte jag, Emilia och Roya in till stan och käkade på Burger King. Sen satt vi i evigheter och snackade fram och tillbaka om vad vi skulle göra. Det slutade med att vi gick till lite olika sexbutiker. Vi började med Flirt/Heart beat. 

Jag brukar alltid vara först med att föreslå sexbutiker. Det är så himla kul att bara gå och kolla på alla skumma grejer som folk uppfinner. Men idag var jag verkligen inte på humör Vi kom in till Flirt och dom ville direkt ner till nedre våningen, Jippi. Juppi med många utropstecken, och nej jag menar det inte.
Dom gick och klämde på alla möjliga grejer som dom skulle använda med sina killar. Själv satte jag mej i trappan. Mer än hälften av alla prylar var egentligen anpassade för mej och folk i min situation- Singel.

Men jag vet inte, jag gillar inte riktigt det där med att "göra det själv". Jag vet inte vad det är. Det känns bara konstigt att ligga där i mörkret och hålla på med sej själv bara för att.. för att vadå? Komma så man kan somna sen? Waist of time.
Så nej, jag satte mej i trappan och där satt jag tills dom hade kollat klart. För varje minut som gick blev jag bara deppigare och deppigare och tillslut kände jag hur tårar började tränga fram.
Varför?

Jag antar att svart är att det var ju inte längesen jag stod där själv och planerade på vilka sätt jag skulle överraska min snubbe. Jag hade så många roliga idéer och jag vet att han hade gillat varenda en. Men han bara försvann, det gick så himla fort.
Kul för dom två att dom fortfarande har en anledning att klämma på varenda dildo i hela affären.

Jag saknar att kunna göra det. Vill du bli min nästa kille? Lämna en ansökan á la Kissie.. Ha ha


Undersökning

 

Om du har något eget förslag på något som saknas, skriv gärna en kommentar då
Finns någon av mina kategorier som du vill se mer av inte med i undersökningen så är det bara att skicka en kommentar  

Hjälp mej nu hörni. Era röster behövs för tt den här bloggen ska bli bättre


Want it so bad

Nu när allt är lite deppigt behöver man något att se fram emot.. det har jag ju inte egentligen, så jag får försöka skapa mej något att se fram emot.

Just nu är det körkort som gäller. Mitt mål är att ha körkort till sommarn. Får se hur det går. Nästa mål blir väl att skaffa bil, hur jävla dyrt det än är. Farsan säger att långt ifrån alla har råd med bil, han har säkert rätt. Klart han har. Men det beror ju på vad man prioriterar.

Folk får säga vad dom vill, jag ska ha en cab. Vad sägs om den här? Hur fin som helst.



Gud vad töntig jag låter, som ett litat barn som bara vill ha utan att tänka ett skit på någonting. Den ser bra ut, den vill jag ha typ  Aja whatever. Man kan väl få drömma lite, det är ju det enda jag har just nu

Nytt i bloggen



Jag låter videon snacka för sej själv

Godmorgon

Godmorgon godmorgon
Igår när jag skulle skriva några sista inlägg slutade allt att fungera. Det var grymt irriterande. Nu vet jag ju varför. Blogg.se har återigen varit och meckat med allting. Jag tycker att allt var bäst som det var från början  Sen när dom gjorde om det blev det lite sämre, speciellt med statistiken. Och vad har dom gjort nu?

 

Hur som helst så tänkte jag lägga upp en video igår, men ingenting fungerade så jag lägger upp den senare istället. Jag tror inte att jag hinner innan jag ska till plugget.

Just nu ligger jag och latar mej i min säng, nyduschad och fin. Haha, herregud jag ser ut som jordens skolkare. Nej, jag struntade bara i en lektion. Vem kommer till skolan när första lektionen börjar 8.30 och slutar typ 9.00 och den andra lektionen börjar 13.00?
Inte jag i alla fall.



Nu måstej jag börjar göra mej i ordning, annars kommer jag för sent
Vi hörs om några timmar igen  


Musik


Hans första gång




Jag är ju inte kille.. och ibland kan man väl, som jag brukar säga, tacka fan för det alltså.
Jag är som sagt inte kille, men jag tänkte försöka analysera hur deras första gång i sängen skulle kunna se ut.

Grabbar, släng in en kommentar om jag failar totalt. Haha




Jag gissar att dom flesta killarna som gör det för första gången ställer sej frågor som:
Kommer jag gilla det? Kommer hon gilla det? Kommer jag få upp den? Hur fort kommer jag komma?
Och för som som kanske inte är lika bad guys:
Är hon den rätta?
Precis som för tjejer lär dom första gångerna inte bli killens bästa sexupplevelser. Han är rätt klumpig och ja.. sorry men han kommer oftast för fort. Men fan, det är väl inte så konstigt. Har man runkat i ett antal år och plötsligt får testa på något nytt.. men hallå, vi vet ju alla hur killar är. Lite smått nyfikna på allting.

Så har vi det här med att vara redo igen då.
Killar har väl som typ lite samma problem som tjejer där, dom gör det utan att vara redo bara för att kompisarna har gjort det. Den andra grejen är att dom flesta killarna skäms så förbannat mycket att dom inte har gjort det. Av någon anledning är det ju sååå pinsamt att vara oskuld.

Egentligen är tipsen för killar samma som för tjejer (inlägger innan)

Av någon anledning får jag alltid känslan av att killar inte bryr sej. Sex för dom är som att skita. Man bara gör det och sen är det klart. Men någonstans tror jag faktiskt att det finns killar som bryr sej om vem dom har sex med och hur det blir.
För er gäller samma tips som för tjejer:

Välj rätt plats
Välj rätt person
Slappna av
Vänta tills du är helt redo, är du med rätt person kommer den förstå

För fler och liter mer utförliga tips, se inlägget under i sexkategorin.

Killar glöm inte att ni också måste vara redo. Ju mer redo ni blir desto bättre blir första gången. Mina personliga tips till er killar som är oskulder:

- Ta det lugnt, panik.. aa men herregud ni hör ju hur det låter. RELAX

- Berätta att du är oskuld, det är inge kul men det blir definitivt lättare för er båda

- Pressa inte så jävla mycket, det är lugnt att komma efter 10 sekunder första gången.. och 2:a.. och 3:e..

- Tänk inte så mycket- ju mer du tänker desto mer tappar du bort dej, fokusera på henne så märker du vad hon gillar

- Var inte rädd för att misslyckas första gången. Inget illa menat, men första gången blir sällan en riktigt het upplevelse. Men det är ju så det ska vara

Till er tjejer som tar en oskuld:
Var snäll mot honom. Det där är hans 2 viktigaste minuter på otroligt många år. Det är 2 minuter, var snäll i åtminstone 2 minuter. Alla är vi oskulder från början och alla vill vi bli av med den på ett schysst sätt. Tyvärr får inte alla chansen till det. Men bidra inte till att en till ska behöva tycka att det var förjävligt att bli av med oskulden



Ni hjälper mej att orka en dag till

Hej
Jag är hemma från jobbet igen och tänkte skriva några inlägg innan det är dags att sova. Det är verkligen kul att se min statistik just nu  Tror fan att det blev ett litet rekord idag  

Det här inlägget vill jag skriva till er alla som har kommenterat mina deppiga inlägg.

Nit tror att era ord inte betyder någonting, många av er börjar kommentaren med att skriva:
- Jag vet att mina ord kanske inte betyder något för dej (eller liknande)
Men ni anar inte hur fel ni har.
När man mår dåligt över saker finns det ingenting som är så jobbigt som ensamheten. Att vara ensam ibland kan vara skönt, men ensamheten driver en i längden till vansinne.
Till er alla som har skrivit dessa fina kommentarer. Det betyder otroligt mycket för mej! Jag vill bara att ni ska veta det. Det är inte bara ord för mej. Även om ni skriver dom som toma ord, tar jag det som otroligt mycket mer.
Så fort jag blir lite ledsen kan jag gå igenom alla kommentarerna och se att det finns fina människor där ute som faktiskt bryr sej. Och även om ni inte bryr er så har ni skrivit dom orden jag verkligen behöver för att kunna le. Jag finner inga ord som känns riktigt starka men om ni ser det här

Frida
Tindra
Malin
Elli
Becca
Amanda


Era ord betyder visst mycket för mej. Ni hjälper mej att orka leva en dag till <3

Skriver mer sen

Nu ska jag åka i väg och jobba några timmar. När jag kommer hem blir det fler inlägg. Tänkte köra lite sex då, sen får man se vad jag hittar på mer

Musik



Usch låten ger mej inte alltför härliga minnen från i fredags. Men den är så jävla skön så kan inte låta bli

Dagens outfit

                

                                                     ♥ Leggings- H&M
                                             ♥ Långt linne- Gina tricot
                                                      ♥ väst- H&M
                                                   ♥ Uggs- Eurosko
                                                ♥ Jacka- Vero moda
                                           ♥ Örhängen- Björn & Birgitte

Enkel outfit. Som sagt, jag orkar inte riktigt bry mej om hur jag ser ut just nu.. Vad jag däremot bryr mej om är att mitt schampoo gör mitt hår mörkare  Det är inte så himla kul att ett schampoo som är jättebra för håret gör att det bli gråbrunt. Jag får försöka fixa det på något sätt.

 

Haha jag gillar bilden btw. Försöker se farlig ut, lyckas jag?  Ett monster på inte ens 1.60, sexigt

 


Dagens statistik



Bara för det ska ni få en dagens outfit


I skolan

Hej

Just nu sitter jag i skolan och försöker få någonting gjort. Ikväll jobbar jag, som vanligt varje onsdag. Det kommer då som vanligt inte bli några inlägg förrän ikväll. Synd nu när jag har fått massa nya besökare.

Jag ska försöka få iväg många intressanta inlägg ikväll  Jag är i alla fall jätteglad för alla mina nya läsare så jag ska göra mitt bästa för att få er att fastna för den här bloggen

Later


On the road

Godmorgon gordmorgon

Idag gör jag ett försök att gå till skolan. Hurra för mej

Dagen kommer aldrig tillbaka

Nu försökte jag göra en härlig stund dom sista timmarna denna dag. Den kommer trots allt aldrig mer tillbaka.

Det är deppigt här hemma, men jag försökte pigga upp allt med ett tips

Hennes första gång

                       

När man som tjej ska ha sex första gången är det rätt "läskigt". Man undrar om det kommer göra ont, om man kommer kunna gå efter, om det kommer blöda, om han kommer komma in, om man kommer göra rätt, om han kommer tycka att det är skönt och så vidare.

                     

Som tjej vill man oftast bli av med oskulden på et romantiskt sätt med någo man älskar, tyvärr blir det sällan romantiskt eftersom det är sant att första gången oftast gör rätt ont. Det är sällan man upplever följande gånger som speciellt sköna heller. Dom 5 första gångerna kan man lätt tycka att man har överskattat sex, men det blir bättre det lovar jag.

Typiskt tjejer är att ofta ha sex långt innan man egentligen är redor för det. Det beror mest på att man har kompisar som redan har haft sex flera gånger och dom pratar om hur bra det är. Är man i den åldern då man oftast förlorar oskulden är det rätt känsligt att vara den enda som inte har gjort något.
En annan anledning är att man har en kille som trycker på. Han tjatar och tillslut känner man sej tvungen att göra det för hans skull.
Jag minns att jag aldrig fattade vad vuxna snackade om när dom snackade om att "vara redo". Men jag säger till er som fortfarande är oskulder- spara tillfället.
Du kommer alltid att minnas det, och om du vill minnas det som en bra grej ser du till att när det händer ska det bli perfekt. Jag önskar många gånger att jag kunde göra om min first time.

Om du vill veta om du är redo och känner att det verkligen kommer bli den perfekta första gången kan du fråga dej själv frågor som:
Litar jag på honom?
Gör jag det för min egen skulle eller för någonannans?
Är det något som pressar mej?
Vill jag verkligen det här?

Om du inte känner dej helt redo borde du vänta. Om du har ett förhållande med en kille som verkligen tycker om dej och bryr sej om dej kommer han förstå. En riktig kille förstår att det är jobbigt första gången, att man är orolig över vissa saker och om han bryr sej mer om dina känslor än om hur många han kan säga att han har haft sex med till sina vänner, kommer han att vänta.

När det väl är dags för första gången är det här mina tips till dej för att få första gången att bli riktigt bra:

Välj rätt plats- Antagligen är sovrummet i sängen det bästa. Vågat sex börjar man aldrig med. Det är viktigt att man känner sej bekväm första gången. Sängen är mjuk och trygg så det är förmodligen den bästa platsen
Välj rätt tidpunkt- Välj en tid då du inte känner dej stressad. Om du har ett prov i skolan dagen efter och du inte har börat plugga till det känns det som rätt opassande att planera att bli av med oskulden. Välj en tidpunkt då ni båda kan slappna av.
Kommunicera- Jag vet att det låter as löjligt, men ibland är det rätt bra om man har så pass bra kommunikation med killen att man kan säga åt honom att ta det lugn o.s.v. Killar har en tendens att ibland bara köra på och glömma att vi tjejer är människor. Påminn dom! Fortfarande, bryr han sej om dej kommer han lyssna. Han har också blivit av med oskulden en gång i tiden och han minns nog hur orolig han var att något skulle gå snett då.
Förspel- Ha ett långt förspel. Första gången kan vissa tjejer reagera på att något känns jävligt fel. Jag gjorde det. - Vad i helvete har hänt med min hemmagjorda glidmedelsproduktion?
Nervositet är svaret på den saken. Ha ett långt förspel, försök slappna av, jag vet att det är svårt. Det är därför det är viktigt att du gör det med en kille som du litar på. Är du fortfarande en öken, testa med glidmedel.
Fingrar- Första gången är man väldigt tight. Många är det sen också, men första gången är man extra tight. Det som kan upplevas som väldig obehagligt och göra ont är att man inte är van vid att ha en kuk i sej... det är ju inte så konstigt. Låt honom pulla dej först för att värma upp lite. Det kan göra att det gör mindre ont sen.

Dom viktigaste sakerna ligger i valet av partner tycker jag. Det här är något som ska bli skönt för båda och som man kommer minnas resten av sitt liv (förhoppningsvis). Låt det ta tid, gå inte för fort fram, se till att ni förstår varandra och se till att du känner dej trygg med honom.

Det bästa sexet har man med någon man tycker riktigt mycket om och som tycker om en lika mycket tillbaka. Tro mej, den biten kan jag allt om!


Till er killar som tar en oskuld:
Ta det jävligt lugnt. Det finns inget värre än att bli pressad när man inte känner sej helt redo. Som kille brukar det sällan bli skönt att ha sex med en tjej som inte är redo. Jag känner i alla fall ingen kille som gillar att ha sex med en tjej som ligger där helt torr och 100% oanvändbar. Låt henne bli helt redo först. Det kan ta ett tag, klart det gör när man vet att det gör ont. Men hon kommer bli redo snabbare om du visar förståelse och har tålamod än om du stressar henne. Bara ett litet tips från coachen lixom 


Från en minut till en annan

Vad hände på några minuter?

Nästan besöksrekord... vilka hittade plötsligt hit på 5 minuter?! Det här är ju sjukt. Ni var 70 stycken nyss. Nu närmar ni er 150

Underbara kommentarer

Att logga in på bloggen och se det här...



... betyder verkligen mycket mer för mej att ni kan ana. För mej spelar det ingen roll om jag känner personen eller inte. Om jag har känt eller inte. Det är bara ett faktum att någon bryr sej som gör att det betyder så mycket för mej.
Jag har redan läst era tre kommentarer flera gånger. Jag önskar att det fanns några bra ord på svenska för att beskriva hur jag kände mej när jag läste dom första gången.

Det är så himla skönt att se att det finns människor som kan skriva annat än att man är ful och fet. Det är härligt att se att det fortfarande finns människor som kan känna med lidande.

Tack till er alla tre, tusen gånger om. Att läsa era ord får mej att le en stund och det räcker för att orka se morgondagen.

Förlåt

Hej *ingen glad gubbe, jag klarar inte av det idag*
Det kommer förmodligen bli en del deppiga inlägg framöver, inte så många outfits. Jag har helt enkelt ingen lust. Ni förstår säkert varför. Jag skiter i hur jag ser ut numera. Jag sminkar mej för att ingen ska se att jag har gråtit hela natten och för att ingen ska se hur trött jag är.
Men kläder orkar jag inte tänka på.

Varför skriver jag då i den här bloggen om hur dåligt jag mår ? För att tycka synd om mej själv?
Nej, för att jag behöver det.

Jag har två riktigt nära vänner- Roya och Emilia, och en frånvarande vän som nästan aldrig hör av sej- Sara.
Alla 3 har pojkvänner.

Har ni någonsin känt att om ni mår riktigt dåligt och verkligen behöver prata med någon så stör ni vem ni än ringer? Så känner jag nu. Alla dom 3 umgås med sina killar, jag vill inte dra ner dom med mina problem. Jag gråter i min ensamhet, jag tänker på hur mycket jag bara vill supa ner mej och skära armarna av mej för att jag tror att det blir bättre. Jag vet ju att det inte blir det, men just då, i det läget när jag känner hur paniken kommer närmre och närmre då gör jag vad som helst.

Jag vill så gärna ringa men jag klarar helt enkelt inte av det längre. Jag är rädd att jag snart ska stå helt ensam. Ingen orkar väl lyssna på hur jag mår.

Jag tycker inte synd om mej själv, jag vänder mej bara till min blogg och till alla er som läser den för att se om det finns någon där ute som lyssnar. Jag vet att ni ändå inte läser texten, men det hjälper mej att få skriva av mej lite.

Förlåt, men jag känner att jag måste just nu. Den här bloggen är det enda jag känner att jag kan vända mej till just nu. Här stör jag inte, här är jag inte i vägen och här får jag skriva vad jag vill.
Jag har otroligt bra vänner, som vill ställa upp. Men det spelar ingen roll vad dom säger, jag känner mej i vägen.

Jag känner mej som en jävla blodigel som försöker hänga efter dom och hela tiden försöker vara på och vara med på allt. Som om jag inte har något liv. Tja, det har jag ju inte heller. Men dom har ju det. Och det är där det blir så fruktansvärt jobbigt för mej. Jag hänger på dom som en jävla idiot och ser framför mej hur dom suckar när jag vänder ryggen till.
Jag vet att dom inte gör det, men bara känslan får mej att känna mej så jävla ... jag finner inga ord.
Men kort sagt känns det exakt som att det vore så jävla mycket bättre för varenda varelse på jorden om jag bara dog. Exakt så känns det.

Jag vill ju ändå inte leva


Varför i helvete var du tvungen att ringa?

Fan.. allt hade börjat bli bättre. Jag hade nästan glömt vad allt innebar, eller så fick jag bara inte in i min hjärna att det var sant.
Oavsett vad så kunde jag le. Jag höll inte upp någon fasad och grät inte på nätterna. Jag ville inte dö, jag klarade mina dagar, det fanns saker jag ville göra.
Men nu..

Jag äter en gång per dag, det räcker, jag vill ändå dö så vad spelar det för roll. Jag har säkert gått ner lite i vikt, jag har inte kollat. Ju fortare det går desto fortfare dör jag.
Fan jag orkar inte skolan, jag skiter i den. Vad ska jag med utbildning till? Jag ska dö snart. Jag ligger vaken på nätterna, mörkret tar mej, tårarna rinner. Det finns en bättre plats för mej.
När dagen kommer måste jag bära upp en fasad, jag orkar inte längre, men jag måste vara glad, måste vara stark. Nätterna håller mej vaken, på dagarna finns tanken i mej. Jag sover, sover så gott jag kan, slipper alla attacker. Jag vill bara söva ner mej själv och sova. Sova så jag slipper leva med mej själv, sova så andra slipper se mej, sova så jag slipper tänka.

Allt var helt okej, nu vill jag bara dö.

Varför i helvete ringde du?
Var du tvungen att slita upp mitt sår?
Var du tvungen att få mej att fatta att du aldrig kommer tillbaka?
Var du tvungen att få mej att inse att jag lever mitt liv helt jävla ensam just nu?
Var du tvungen att få mej att tänka att jag aldirg kommer känna som jag kände tillsammans med dej igen?

Varför, varför, varför ringde du?

Gosnos <3 Bosho- Du kommer alltid finnas kvar hos mej

Jag måste skriva av mej och tårarna kommer rinna. När jag är klar kommer jag vilja supa ner mej och sova bort resten av mitt liv. Tyvärr funkar det inte så. Jag kan supa ner mej gång på gång på gång men mitt liv kommer inte ta slut för det. Jag tittar på kniven och vet att det inte är lösningen, ändå dras jag till att använda den.

Så många dagar som jag lyckats stå upp, lyckats le, lyckats leva om på nytt. Men jag faller igen. Sanningen står skrivet i mitt hjärta, ditt namn syns överallt. Sanningen är att jag vill inte glömma, jag kommer aldirg att glömma. Jag kommer aldrig glömma hur du fick mitt liv att gå från ett helvete till ett liv jag är nöjd med. Jag kommer aldrig glömma hur du såg på mej, hur jag såg på dej, allt vi gjorde och hur vi ofta hade rolia stunder.

Jag minns vår första dag så start, för starkt.
Två veckor senare ville jag aldrig släppa din hand. Nästan två år senare tvingas jag komma över dej. Jag ville inte att det skulle bli såhär.
Sanningen är att jag saknar dej förbannat mycket.

Det svider i hjärtat att veta att jag egentligen aldrig var tillräcklig för dej. Det svinder som fan att se tillbaka på allt och se att du valde dina val utan att tänka på mej. Du valde bort mej för något annat. Det gör ont att veta att det är ditt senaste val som får mej att skriva det här.
Att se alla andra lyckliga gående hand i hand får mej att vilja lägga mej ner och inte vakna förrän du väcker mej och säger att allt var en dröm. Snälla säg att jag drömmer . Låt allt vara en jävla mardröm.

Fan jag vet ju att det inte är det.
Jag vet att dom sista orden du sa var sanna, jag vet att mina tårar som rinnr nu är äkta.
Jag vet att saknaden till dej är på riktigt.

Värst av allt är att jag vet att du aldrig kommer tillbaka och att vår tid tillsammans är över.






(Den andra videon passade bara väldigt bra, men det är inte jag som har gjort den)

Jag vet att jag kommer göra så himla mycket dumt nu men jag orkar inte ens bry mej om mitt liv längre. För varje dag som går inser jag hur grått mitt liv är utan att ha dej vid min sida.
Jag vet att jag helt enkelt måste gå vidare och glömma dej, men det är svårt när man har så myket kvar att säga till dej. Jag trodde jag hade längre tid på mej att säga det men det hade jag inte. Jag borde ha sagt det när jag hade chansen.

Även om jag hittar någon som gör mej lycklig igen, kommer den lyckan aldrig vara samma lycka som jag hade med dej. Du var den första som gjorde mej lycklig. Jag hade verkligen hoppats på att få leva tillsammans med dej längre. Men jag vet att det du har nu är viktigare för dej.

Jag säger fortfarande som jag alltid har sagt. Det viktigaste för mej är att du är lycklig, även om det innebär att jag försvinner hur bilden.

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta


Med ett glas vodka i höger hand

Kanske dags att sova.. Några huvudvärkstabletter och ett glas rent så borde det nog gå tillsut.



Fan mitt huvud dunkar och halsen skaver som om det satt en stor kniv i svalget.
Något äcklar mej grymt.
Vad i helvete
Törsten släcks inte, släcks den någonsin?
Alla törstar efter något, vad törstar jag efter?
Den kalla stenen med namnet som snabbt glöms bort,
kylan och tjälen
rosen som tappar blad efter blad
tårarna som för länge sedan slutat rinna
blodet som slutat droppa
lungorna som slutat andas
hjärtat som slutat slå

Med vodka i höger hand tackar jag för mej..

Fredagens make

Äntligen är filmen klar. Det har tagit otroligt lång tid, och det värsta är att den inte blev så bra. Man ser inte så mycket men jag lägger upp den ändå för att det blev en rätt cool make.

Det kommer fler filmer det lovar jag, och jag lovar att nästa blir bättre

Här kommer i alla fall filmen som jag har gjort. Den är rätt lång och det har jag halvt gjort med flit för att ni ska kunna hoppa lite fram och tillbaka som ni vill. Alltså så var tanken, men sen blev ju filmen så himla dålig. Men man ser lite i alla fall. Och eftersom jag pratar samtidigt kan man väl fatta en del i alla fall. Usch nu får jag filmen att verka ännu sämre än vad den är.

 

Kolla istället

Del 1 



Del 2


Smink

Vet inte riktigt varför jag startar den här kategorn, det är väl inte precis så att jag är någon Make up artist. Men tänkte visa allt möjligt som har med smink att göra.

Den här katrgorin startar jag väl framför allt för att det är ska vara bloggen där man kan hitta i princip allt. Dessutom är det lite kul att se om man förbättras något. Jag gjorde en liten undersökning och nästan 80% av er svarade att ni vill att jag ska visa hur jag sminkar mej o.s.v. så.. here we go.




Oops, she did it again

Hej

Jag har jobbat hela dagen, men nu är jag i alla fall hemma och snart måste jag börja göra ett tappert försöka att tvinga mej själv att plugga. Jag tror jag vet hur det kommer sluta. 

Kollade nyss min mail och hade fått det här:

Bilderna som hon bifogade är dessa



Hennes inlägg

Mitt inlägg



Hennes inlägg
(Liten kommentar till hon som försöker visa att hon kan, ,men inte kan ett skit. Saker som handlar om personlighet och utseende är SJÄLVKÄNSLA. SJÄLVFÖRTROENDE handlar om att tro på sej själv, att man tror på att man kan lyckas med det man vill här i livet. Att skriva att man är snygg gör inte att man vinner ett Vasalopp. Däremot har SJÄLVFÖRTROENDET en stor del i det. Men det är jävligt bra att hon försöker i alla fall. Kanske ökar det hennes SJÄLVFÖRTROENDE. Men att intala sej att man är snygg handlar 100% om hur man känner för sej själv och i sej själv- SJÄLVKÄNSLA. Det hörs till och med på namnden:

SJÄLVKÄNSLA- hur man känner för sej själv (vad man tycker om sej själv)
SJÄVLFÖRTROENDE- Vilket förtroende man har för sej själv (hur mycket man litar på vad man kan)

Mitt inlägg

Fast jag verkar ju ha mer fantasi än henne, tacka fan för det.

Om man läser hennes hatinlägg till mej så lär man se att det står att hon har kollat igenom min blogg för att se om jag har härmat henne med något. Tja,  på vägen verkar det som att hon har hittat lite saker hon mer än gärna vill skriva om. Jag säger inte att hon inte får, jag bara går emot hennes dåligt bortförklaringar och idiotiska anledningar till att skriva som hon skriver både på sin blogg och till mej personligen.
Efter ordande i evigheter har hon fortfarande inte fattat vad jag menar. Hon är verkligen korkad, PÅ RIKTIGT!

Jag har kollat så Linns tips stämmer, klart att det gjorde.
Tack för tipset Linn och för den fina raden i slutet, det värmde

Hon säger att hon hatar min blogg, det gör hon tydligen inte...


Godnatt

Jag borde kaske sova nu.. Jag ska upp och jobba om några timmar. Fan också. Jag som gärna skulle sova bort hela söndagen.

Filmen som jag har hållt på och fixat med ikväll laddas just nu upp på Youtube och är inte klar än. Jag kommer antagligen lägga upp den imorgon, såvida jag inte är vaken om en timme vill säga.

Sex



Facebook



Facebook är så jävla tråkigt att dom måste ta den här skiten fram och tillbaka hela tiden. Det är ju sjukt. Egentligen skäms jag lite över att jag ens är medlem på skiten. Det enda jag gör är sitter och garvar åt hur patetiska vissa människor är. And guess what, det kan jag göra utan facebook.

Men okejdå, lite intressant var det med nakenbadandet där. Det skulle jag gärna göra, det var ett tag sen nu.  Sist jag minns var för 5 år sen

Roya



Royas söta outfit härom dagen. Jag ville ta kort på henne för hon hade sminkat sej så fint.. i och för sej syns inte det på bilden.. men ändå

Undrar om hon fortfarande lever. Människan gör så jag inte kommer sova bra på ett helt jävla dygn till. Jag börjar fan bli van vid att inte sova nu. Jag tror jag har sovit lika mycket den här veckan som en normal person gör per natt.. typ


Kan inte hjälpa det



I, in a good mood


Fredag, Fuck yeah

Hej 

Det blir några nattinlägg nu innan jag somnar. Jag är verkligen helt utmattad. Hela min kropp värker, jag har ont i halsen och min nacke är helt stel, som om inte det vore nog ser jag helt groggy ut eftersom jag har sovit för lite på sista tiden.

Men kvällen igår var definitivt värd att lida lite för.
Jag skrev att jag skulle skriva några inlägg innan jag skulle åka men det hann jag inte för jag hade det grymt stressigt redan som det var.

Just nu håller jag på och laddar upp en sminkvideo, som jag lovade. Det kommer ta ett tag för den är rätt lång.

Såhär såg i alla fall min kväll ut igår (utan att avslöja för mycket)

Först skulle jag, Emilia, Sara och Roya käka middag i Kista. Det var smidigast så, eftersom Emilia jobbar där. Som vanligt lyckades vi inte sitta och ha en normal konversation utan att kolla på klockan. Det var egentligen den med kaotiska middagen jag varit med om på väldigt länge. Jag hade sagt åt Emilia att gå till Gina eller vad som helst och köpa ett nytt linne till kvällen, om hon inte ville ha samma som hon hade haft under dagen. Så det skulle hon göra innan vi skulle käka, efter att hon hade jobbat klart. 20.00. Roya följde med henne och jag och Sara satt och tog kort så länge.. Hähä No lifers.




Fjoooortiispoooose. O M G !

När Emilia och Roya äntligen kom tillbaka käkade vi, snackade vi och sen drog vi. Bla bla bla..

Jag, Roya och Emilia åkte för att parta lite. När vi kom fram fårgade någon kille om vi ville med på efterfest. Arå vad fan, så blev det. Inträngda i en bil mitt i natten åkte vi vidare, och God kill me for saying this men jag hade faktiskt jävligt kul. Som alltid, som med alla dagar och kvällar och framför allt med vissa fester ångrar man en del. Därför tänker inte jag berätta om kvällen utan låter det stanna där i lägenheten.

Sorry guys, det hade varit schysst underhållning för er. Men jag säger bara en sak, det är inte det ni tror att det är. Inge sex, inge strul.. inte från min sida i alla fall, jag är ju pappas flicka  som aldrig gör något dumt  som jag sen ångrar  höhö.

Nej men jag vill inte snacka om kvällen bara för att, simple. Men det finns nog saker ni aldrig skulle förstå, trots att ni läser min blogg varje dag. Vissa saker är bara för.. *finner ingar ord*


Be right back

Hej
Just nu sitter jag hemma hos pappsen. Jag ska precis börja röra mej här ifrån nu för att göra mej i ordning inför kvällens.. fartfyllda.. äventyr..

När jag kommer hem om typ 40 minuter, ska jag försöka få iväg några inlägg innan jag åker.
Hoppas att det funkar att lägga in bilder då.

Later

Sex

... Eller vi kör lite sex innan jag går



Looks great to me

Funkar inte att lägga in bilder

Fan! Det går inte att ladda upp några bilder. Jag gör det imorgon istället. Sorry, det blev inte så många inlägg ivkäll. Om allt hade funkat som det ska hade det blivit några stycken.

Nu får jag gå och sköja hur min hårinpackning och sova istället.

Godnatt


Musik


Stockholm Kickboxning

Nu är jag tillbaka. Jag lovar att det egentligen bara tog 25 minuter eller något, men min lap är otroligt långsam just nu, så det tog lite extra lång tid.

Jag kom i alla fall nyss hem från provträningen på Stockholm Kickboxning. Jag har faktiskt inte speciellt många kommentarer. Det var helt okej. Det var inte som Sport garden och jag kände ju ingen, men bortsett från det var allt jättebra.

Stockholm Kickboxnig- för er som vill börja slåss.


Back in 30

jag tänkte bara skriva en onödig mening: Jag ska bara duscha och sen tänkte jag få iväg några inlägg.

Så ni vet att jag inte har gett upp för idag än

Dagens outfit

Hej
Jat har haft en rent utsagt onödig dag idag. Jag vaknade 8.15 av att Emilia ringde och väckte mej. Självklart hade jag försovit mej som vanligt.
Jag tvingade henne att komma och käka frukost hemma hos mej och det gjorde hon. Sen kom vi försent till baka till skolan, var i skolan i en halvtimme och nu sitter jag, Roya och Emia och tittar på Skojar du eller?
Den är snart slut så då ska jag väl börja göra mej i ordning för att provträna ikväll. Shit vad jag är nervös, jag kommer kanske inte ens orkar hänga med med min kondis.

Tänkte i alla fall lägga upp dagens outfit


                                 ♥ Lackleggings- Gina tricot
                             ♥ Långt brunt linne- Gina tricot
                                        ♥ Kofta- Mango
                                  ♥ Pälsjacka- Chapnlle
                                         ♥ Väska- Belle
                                      ♥ Skor- Chapnlle
                              ♥ Örhängen- Björn & birgitte 

Shopping

Hej

Just nu sitter jag och Emilia hemma hos mej och har precis käkat. Om en halvtimme ska vi börja röra oss mot skolan, så nu är det dags för mej att börja göra mej i ordning här.

 

Ikväll tänkte jag försöka hitta till Stockholm Kickboxning och provträna. Usch jag är redan jättenervös. Jag har inte tränat på ett halvår så jag är så otränad att chansen att jag hinner med är ... liten

 

Täkte slänga upp gårdagens shopping innan jag går och sminkar mej

 


♥ Lipstick sealer- Make up store- 175 kronor
♥ Glitter- Make up store- 95 kronor
♥ Ögonpenna- 130 kronor
♥ Skor- Scorett- 699 kronor
♥ Vårjacka - Gina tricot- 249 kronor
♥ Brunt baslinne- Gina tricot- 99 kronor


Dagens outfit



♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå
♥ Linne- Vero Moda
♥ Kofta- Bershka
♥ Örhängen- Björn & Birgitte
♥ Pälsjacka- Chapnlle
♥ Väska- Belle
♥ Uggs- Eurosko

Jag tar resten med shoppingen och allt annat intressant jag hade tänkt skriva om imorgon. Jag måste verkligen få några timmars sömn nu.


Onsdag

Hej

Till att börja med får jag väl säga att jag tycker att det är jättekul att så många svarade på min lilla undersökning. Jag trodde att alla skulle var riktigt tråkiga och inte svara och att dom som faktiskt svarade skulle vara lite mindre tråkiga och säga nej bara för att.

Men det var ju faktiskt riktigt många som svarade ja  Jättekul, jag ska försöka fixa till en sån video

Just nu håller jag på och ska fixa med dagens outfit så snart kommer det. Jag shoppade lite idag också så jag lägger in det snart


Sminkvideos?

 

 

Med sminkvideos menar jag tex. att jag tipsar om smink, testar smink, visar hur jag sminkar mej o.s.v.


Dagens make

För skojs skull slänger jag in en enkel bild på dagens make också. Egentligen syns det inte så mycket på bilden men gör gr det för att jag har lite tasigt med fanasi just nu

Nu ska jag hänga tvätt, sova ett tag till och sen ska jag börja plugga till Sam-provet som jag har imorgon. Sen får man se vad jag hittar på


Oasis dust it

Tänkte betygstätta min försa sak



Oasis dust it är ett pulver i en liten söt flaska, som är väldigt lätt att använda. Meningen är att man ska få mycket volym i håret och det får man genom att pulvra ut lite längs en bena och sen gnugga en stund precis där. Ju mer man gnuggar desto mer volym ska man få.

Jag gillar dust it, men jag fick aldrig någon direkt volym av den. När man skulle sova kändes håret otrologt fett om man inte tvätta ur det och det gav också en rätt äckig känsla dagen efter.
Jag gillar dust it, men jag vet inte helt varför. Men den fungerar superbra när man vill rufsa till håret lite. Om man väl lyckas med dust it håler det hela dagen.¨

Betyg:


Ny kategori

Fick plötsligt lust att starta en ny kategori. Det fick bli en sån här, något jag bara plötsligt kom på.

Här publicerar jag allt som jag testar med finfina betyg på vad jag tyckte om sakerna.

Le'ts go bitch

2 små paket

Hej
Första inlägget för idag, det blev rätt sent. Det beor väl mest på att jag dygnade igår. Hur korkat som helst, men det gjorde i alla fall att jag nehövde sova ett tag. PÅ två dygn har jag sovit sammanlagt 5,5 timmar har jag kommit fram till. När jag sov en halvtimme för en timme sen sov jag verkligen hur skönt som helst.

Tyvärr blir det väl en vaken natt till, eftersom jag har så himla mycket att göra. *suck*

Idag fick jag hem två små paket igen.



♣ Grodor- till min framtida smyckestillverkning
♣ Microstring- ett litet företag som heter Winter säljer dessa ibland. Annars är dom inte jättesvåra att hitta i vanliga sexbutiker på internet.

Synd bara att dom kom försent. Beställningen var inte försenad, men dom har inte samma syfte som dom hade haft om jag hade beställt dom för någon månad sen istället.


2 nya hjärtan

När jag kom hem låg det ett litet kuvert till mej i brevlådan. Det är inte ofta jag får post.
Okej det har ramlat in en del kuvert den senaste tiden, men bortsett från det får jag bara min äckliga mobilräkning varje månad. Men när det kommer små kuvert som är både lite hårda och lite mjuka då blir jag alltid lika glad.

Idag kom det här hem



Jag har ju redan nämnt att jag har tänkt börja bygga ihop egna smycken, så nu hålelr jag på och köper hem lite material och så. Jag hoppas att jag kommer igång snart

Ny Microshadow

Innan jag åkte hem sprang jag snabbt förbi Maku up store. Ja, jag är där ... rätt ofta.
Jag visste vad jag skulle ha så det gick fort.



♣ Microshadow- 135 kronor

Det blev en vanlig Mocroshadow idag, jag har ju en hel del glittrigt nu så det fick bli en vanlig. Den är mer lila och lite lite lite mörkare i verkligheten. Betyg kommer när jag har använt den

Lura läraren > Bättre betyg

Nu har jag ätit, sovit och kollat på film så nu mår issa bra ett tag till  Jag är egentligen otroligt trött fortfarande and guess what, jag har fortfarande lite mer än 150 sidor i engelska att läsa till imorgon. Jag fattar inte varför jag inte bara gör skiten!

Som om jag inte redan har skippat halva engelskakursen för att det är "för svårt" för mej. Jag är rätt duktig å att få lärare att tro att jag har problem med deras ämnen, sen får jag jättebra på proven och då höjs mitt betyg dubbelt så mycket som det skulle gjort om jag inte fick dom att tro att jag verkligen hade problem med just deras ämne. 
Rätt smart faktiskt.

När jag är som bäst, gör jag som jag gjorde sist. Vi skulle ha en redovisning om någonting i grupp. Jag hade missat mitt tillfälle och skulle göra efter skoltid. Sanningen var egentligen att jag missade inte tillfället, jag var bara inte alls förberedd. Jag tror inte ens att jag hade jobbat klart med det man skulle göra. När jag sen skulle göra efter skoltid var det bara direkt till läraren. 
Jag har aldrig lyckats övertyga en lärare så bra som den gången. Jag började till och med gråta. Jag pressade fram tillräckligt många tårar för att hon skulle fatta att jag inte mådde bra, jag var för nervös och skulle aldrig klara av gruppredovisningen så det var bättre att jag skippade den.  Jag är ett geni. 

Det är perfekt om man kan börja gråta framför läraren. Vet man att det är en blödig lärare, då är det bara köra på. 


Tips från coachen  


Dagens outfit

Slänger indagens outfit snabbt. Det blir slarvigt för jag håller på och svälter ihjäl här.



♥ Leggins. Bik Bok
♥ Vitt långt linne- Gina tricot
♥ Grönt långt linne- Gina tricot
♥ Hoodeie- New Yorker
♥ Uggs- Eurosko
♥ Väska - Belle


Jaja, jag vet att det mesta inte syns på bilden. Ni får titta på äldre outfits. Där finns det med

Nu blir det MAAAAAT!! Hörs senare

Hemma från skolan

Hej
Jag skippade provträningen idag och tar det antagligen på torsdag.

Tittar man på det här förstår man kanske varför



Jag slutade 17.00 idag och träningen skulle börja 18.00. Klockan 2 i natt kom jag på att alla mina träningsgrejer är hos pappa. Lycka till att hinna från Thorildsplan till pappa till Vällingby till St:eriksplan till träningen, käla något snabbt och byta om på en timme.
Bara resan fram och tillbaka tar ju typ en timme.

Så nej, det får bli på torsdag istället.

Sex



Självklart kör jag ett tips så ni har något att göra nu såhär vid tolvslaget

Stockholm Kickboxning imorgon

Nej hörni. Klockan börjar närma sej 00.00. Dags för mej att plugga lite innan jag ska få några timmar sömn. Yes, så ser mina dygn ut numera. Det blir en hel del plugg på nätterna.
Imorgon ska jag provträna på Stockholm Kickboxning.. Om jag vågar. Kanske fegar jag ur. Hoppas inte det, jag har verkligen saknat att slåss så nu vill jag komma igång igen. Dessutom vore det ju inte helt fel att träffa lite nya människor och dessutom får man ta i lite extra, eftersm många där är killar.

Ska bli kul att se hur det kommer gå för mej. Jag är inte ens 1.60 lång och där ska jag försöka puckla på biffiga killar. Dom kommer ju garvar åt mej. Hahah.

Misstänker att det kommer se ut ungefär såhär:



Jag ska då föreställa den lilla vovven. Aja får se hur det går.

Jag för ett halvår sen:



Gud vad trött jag var. Usch jag minns det där passet. Jag hade ont i hela kroppen efteråt och som tur var var Carre med, jag minns att han bar mej hem för att jag inte kunde gå. I andra klippet skadar jag ena foten som värst. Det syns inte för att jag är för envis för att sluta så jag fortsätter. Efter passet la jag mej på mattan och sen kunde jag inte ställa mej upp för att jag hade så ont i foten. Inget roligt pass

Han såg aldrig den busiga issa

Idag är det den 17:e januari.
I 20 månader har jag firat morgondagen på ett eller annat sätt. För första gången på 20 månader är den 18:e en helt vanlig dag. Det känns faktiskt konstigt.

Något som känns ännu konstigare är att jag för några dagar sen kom fram till att han aldrig riktigt lärde känna mitt riktigt jag. På 20 månader kunde han få en skymt av mitt riktigt jag någon gång ibland, men väldigt sällan. Jag märker det nu att i det mesta jag gör har jag en otroligt busig, lekfull och glad personlighet.

Om han hade fått se den personligheten hade han kanske tyckt om mej nu..
Aja antar att livet går vidare tillslut. Jag är i alla fall glad att jag är glad även om en stor sten av sorg kastas i huvudet på mej varje morgon när jag vaknar. Det går över efter en kvart men jag är så trött på allt som den stenen är full av, tro mej den är inte liten den.





Som sagt, han fick se min busiga sida någon gång ibland, otroligt sällan.
Om jag någon gång skaffar mej en ny kanske han får se lite mer av den busiga sidan. Han fick ju den coola issa, hallå hur mycket ska jag behöva ge? Daaaaaah, HAHA

Make up store

Som fler av er kanske har märkt började jag shoppa en hel del på Make up store runt nyår och efter det har det hängt kvar.
Jag tänkte visa vilka grejer jag har än så länge, berätta vad dom kostar (så slipper ni gå in på deras hemsida för den är otroligt långsam) och typ tipsa lite..

Jag har inte hunnit testa alla grejerna än men dom jag har testat är jag nöjd med. En är jag tveksam till, det kan bero på att jag inte riktigt fick tid på mej att testa den ordentligt. Det var på självaste nyårsafton. Jag bara slängde på mej sminket, resutlatet blev såklart inte det bästa. Som tur var var det som valigt bara jag som såg felen. Alla andra tyckte att det var snyggt.. eller tja, Carre hade några synpunkter men det hade han ju för det mesta. Det tog mej 2 år sen vande jag mej vid hans kritik, onödig och egentligen bara taskig men men. Tha't the way he is. Nu ska jag inte snacka me om honom.



♣ 1 Eye dust Amazonas - 135 kronor
♣ 2 Eye dust Mercury - 135 kronor
♣ 3 Eye dust Panic - 135 kronor
♣ 4 Glitter Red heart - 100 kronor
♣ 5 Strazz Bubbelgum - 110 kronor
♣ 6 Lip gloss Spy - 125 kronor
♣ 7 Lipstick Exit - 165 konor
♣ 8 Microshadow Butterfly- 135 kronor
♣ 9 Loose powder Milk- 235 kronor
♣ 10 Powder puff- 60 kronor
♣ 11 Lösögonfranslim Lash grip - 85 konor
♣ 12 Skin care All time- Gratistest
♣ 13 Eyeprimer Clear - 155 kronor

1:an har jag inte testat än
2:an hade jag på nyår (det var en stressig make den kvällen men jag kan lägga upp en bild)
3:an Helt ny så den ha jag inte hunnit testa
4:an Också helt ny, inte testad
5:an Strazzen är jag hur nöjd som helst med! Dom är verkligen skitsnygga. Nackdelen är att dom är lätta att tappa bort. Jag såg idag att mer än hälften verkar ha försvunnit. Det här är en must have så jag får väl köpa nya
6:an Glosset Spy ger en fin glansig färg. Gillar den verkligen, men som med alla gloss måste man fylla på var 5:e minut, jävligt trist tycker jag
7:an Exit ger en fin färg. Men make up stores lipstiocks är helt värdelösa, försvinner på en gång, det beor på att dom är så tunna. Men jag ska köpa ett "gloss" man sätter över så ska det tydligen inte försvinna. Men färgen Exit är otroligt fin tycker jag, eller jag tycker att den är rent ut sagt porrig
8:an Butterfly är en ljus lila färg som passar grönögda, det är därför jag har den. Men jag har faktiskt inte använt den speciellt mycket. Jag hade ingen primer så tyckte att den blev rätt genomskinlig. Men jag vill inte betygsätta den för jag minns faktiskt inte hur den såg ut sist jag använde den.
9:an Milk är helt ny, den sägs har häftiga effekter. Jag ska testa den och sen får ni veta om den fungerar. För 235 spänn hoppas jag att den fungerar.
10:an Puderpuffen köpte jag tillsammans med pudret. Den är inte heller testad 
11:an Det där limmet limmade jag fast strazzen med. Innan jag gick ut räknade jag hur många jag hade limmat fast, när jag kom hem x antal timmar senare hade inte en enda ramlat av trots att det var en vild natt. Jag är dålig på lösögonfransar men jag limmade fast ett par med det här limmet. Jag kan inte säga om det blev bra eller dåligt, eftersom jag själv är riktigt kass på att sätta fast lösögonfransar. Men limmet är en riktig buy.
12:an gratisprov som jag inte har hunnit testa än.
13 Primern är helt okej. Jag hade väntat mej mer, jag märker ingen större skillnad. Inte än i alla fall. Jag har bara använt den en gång så tänker inte säga så mycket än. Men för 155 spänn vill man väl ha en liten skillnad i alla fall.
Hallå jag är en fattig student!


Jag på nyårsafton. Jag har bland annat 2:an, 5:an, 6:an, 7:an 11:an och 13
6:an och 7:an försvann tidigt. 13 märkte jag ingen större skillnad på att ha den eller strunta i den eftersom 2:an var väldigt suddig när jag kom hem, vilket den inte skulle vara med hjälp av 13. 5:an och 11:an är jag supernöjd med. Kolla vad snyggt det är!

Det var det. Det blev ett rätt långt inlägg. Men så får det bli ilband

 


Söndagsshopping

Hej

Nu är jag tillbaka ett tag igen. Jag har faktiskt pluggat lite. Jag har läst två kapitel i engelskaboken, sen insåg jag att det inte spelade någon roll för jag kommer ändå inte hinna läsa klart den och då gav jag upp. Jagtog faktsikt tid på hur många sidor jag hann läsa på en timme. Efter det tog jag antalet sidor som är kvar och delade på antalet jag hinner läsa på en timme och fick då fram att det kommer ta mej nästan 9 timmar att läsa klart boken. Fuck no! Det har jag fan inte tid med.

Jag la undan boken och läste lite om Napoleon istället. Historia är lättare en engelska så det var snabbt avklartat. Efter det skrev jag klart min uppsats om Kronofogden.. två gånger till och med, för allt försvann första gången. Den här gången höll jag mej lugn när det försvann. Jag är van vid det, eftersom det händer mej varje gång.

 

För att ge mej själv en belöning efter allt slit åkte jag till centrum och köpte lite nytt smink  Haha jag känner att jag just nu får mej själv att framstå som riktigt "borskämd", ska ha belöning för att plugga lite. Jag gör det ju för min egen skull, right?
Det var bara ett lite skämt okej. Min foundation och mascara är helt slut så jag tog mej faktiskt till centum mot min vilja. Jag känner mej riktigt äcklig idag så egentligen hade jag hellre suttit hemma. Tog mej ut i alla fall och kom hem 2 timmar senare med grejer för x00. Jag har faktiskt inte räknat ut vad det blev.



         ♥ (A) Långt linne (det jag brukar köpa då och då)- Gina tricot- 99 kronor
                           ♥ (B) Puderpuff- Make up store- 60 kronor
                        ♥ (C) Hårinpackning- Frisörsalong- 170 kronor
                            ♥ (D) Löspuder- Make up store- 235 konor
                                 ♥ (E) Mascara- H&M- 160 kronor
                               ♥ (F) Foundation- H&M- 175 kronor
                        ♥ (G) Dag-nattkräm (test) - Make up store - gratis
                         ♥ (H) Eye dust - Make up store- 135 kronor
                      ♥ (I) Glitter hjärtan- Make up store- 100 kronor

Det var nog allt. Jag är rätt nöjd med min söndagsshopping. Det ska bli kul att se om pudret fungerar också. Eftersom det är transparent ska det ha några bra extra funktioner, fuck make up store om det inte funkar. Då blir jag arg.
Det tråkiga var väl att det första jag gjorde var att hälla ut några hjärtan på golvet och när jag skulle vara duktig och plocka upp varenda hjärta råkade jag slå ut hela min nya eye dust. Det tog ett tag men jag fick upp det mesta. Mitt golv fick sej en liten glittrig touch också. Kul för golvet, mindre kul för mej som både fick pröjsa och sen städa.

Men det är härligt kul att shoppa smink. Någon som håller med mej?
Jag tycker att det är precis som att gå in i en riktigt stor godisaffär. Man ser alla färger, vilket är otroligt många. Till skillnad från godisaffären FÅR man testa, dessutom. Till skillnad från godis räcker det lite längre och tillskillnad från godis blir man vacker av smink... i alla fall först, sen går det utför  Prisa Botox haha.


Söndag

Godmorgon godmorgon

Så var det söndag igen, blä!

Jag måste verkligen verkligen verkligen plugga. Ni anar inte hur mycket jag har att. Jävla skit att jag är så extremt duktig på att skjuta upp allt. Nu sitter jag här med hur mycket som helst att göra.

inom rimlig tid. Men man måste ju vara på ett visst humör för att klara av att skriva det på ett bra sätt. Antar att det är bäst att skriva på morgonen för jag vaknar varje morgon med tårar i ögonen. Det vore en lögn att säga att jag inte vet varför men min stolthet håller mej tillbaka och det kommer nog dröja innan jag går ut med allt rakt på sak. Ni vet hur jag är, jag smyger fram saker med korta texter som knappt går att förstå.



Min nya favoritbild


Hold my hand



When are you coming back?


Del 14. Nya knivar




Fredagen den 29:e augusti 2008.
Fredagen den 29:e augusti.
Fredagen den 29:e.

Datumet ekar i huvudet på mej. Jag kan inte fatta att det hände. Jag suckade och kände att tårarna höll på att komma, men jag höll tillbaka, ville inte gråta. Jag höll tillbaka, som så många gånger förr.
Så var det dags igen. Var stark, ta inge skit! Lätt att säga, lättare att skriva, för förbannat enkelt att tänka men så in i helvete svårt att leva upp till.
Fan! Inte tre år till! Jag orkar inte! Vad gör jag för fel? Varför blir jag hatad överallt?
Vore världen lyckligare om jag bara hoppade framför ett tåg? Knappast, då blir människor sura för att jag ser till att dom kommer försent till allt som är så himla viktigt för dom.
Dom skulle tycka att jag var egoistisk som bara tänkte på mej själv och mitt eget lidande.
Hemsk tanke men kanske är den sann. Varför ska livet vara så hårt? Efter allt som hänt mej kan jag fortfarande se lyckan i livet, lögn.
Den lyckan som alla strävar efter.

Överskriften var: Varför sätter man folk i fängelse?
Svarsalternativen var: Min pappa känner en som sitter i fängelse, jag har gått förbi ett fängelse en gång det ser ut som ett hus.
Det var inte ens svar på frågan.
Nästa alternativ var: För att man har tjuvat.
Tja, bättre, det började närma sej sanningen men fan inte rätt, och inte var det speciellt detaljerat heller.
Det kom fler alternativ, några till och några till. För varje alternativ kom man närmare en bra förklaring på varför man hamnar i fängelse.
Tillslut kom det avgörande svaret:
Man hamnar i fängelse för att man har begått ett brott, till exempel stulit eller begott trafikbrott. Man sätter folk i fängelse för att dom inte ska begå samma brott igen.
- Jag tycker att svaret är lite tamt. Man hamnar inte i fängelse för att man stulit en tröja på H&M och man hamnar inte i fängelse för att man kör för fort. Och en sak till, att man sätter folk i fängelse är ingen garanti för att personen inte kommer begå brottet igen.
- Isabell, det är lag på att gå i skolan också men det är ingen garanti för att man kommer lära sej något.

Vilket idiotiskt argument
Killarna var på, hela killkören. En efter en gick emot mej. Alla fick säga sin åsikt men just min var tydligen fel. Till och med tjejerna gick emot mej, läraren gjorde ingenting. Minnena från högstadiet sköljde över mej som en stor våg. Jag kände hur jag skakade i kroppen av rädsla för att behöva genomgå samma sak i tre år till.
Jag var så glad att jag äntligen hade klarat mej igenom högstadiet. Jag hade segrat. Jag hade klarat att ta deras elaka kommentarer. Jag hade klarat av att gå i en klass där ingen ville prata med mej och jag hade klarat att gå i skolan alldeles ensam. Men blotta tanken på att göra det i tre år till gjorde mej panikslagen. Jag höll emot för att inte börja gråta. Jag såg deras elaka flin i huvudet. Deras flin från högstadiet. Dom flinade inte när jag slog henne. Jag kunde minnas allt som om det hänt samma dag, jag orkade inte mer. Inte tre år till!

Jag var så nära på att springa ut ur klassrummet, men vad skulle alla tro då? Vad skulle läraren säga? Dom som skulle föreställa min nya klass skulle frysa ut mej. Jag skulle behöva berätta om mitt förflutna för läraren. Jag tek. Jag satt kvar på min stol, försökte att inte lyssna. Jag hörde hur dom nya klasskamraterna kastade åsikter emot mej. Jag var rentav chockad. Jag visste mer om polisarbete än någon annan i rummet. Mitt svar var inte konstigt.
Vad hade deras kommentarer ens med fängelse att göra?
Nej just det, det var bara så förbannat roligt att göra narr av någon. Att trycka upp den mot ett hörn och få den att känna sej så förbaskat värdelös, det är roligt det.

På spanskalektionen hände en liknande grej. Åter igen hördes killarnas ord genom klassrummet. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra. Jag mådde bara otroligt dåligt just då och alla minnen hängde över mej som ett svart moln. Jag orkade inte mer trakasserier.

Några timmar senare hände det flera gånger på samma lektion. Jag bet ihop, försökte vara stark men bara tanken på att jag skulle se dessa människor varje dag i tre år till fick mej att skaka. Det enda jag ville var att gå ur gymnasiet med bra betyg för att plugga vidare till det jag vill, varför kan inte alla bara låta mig vara i fred?

På tunnelbanan frågade Carre hur min dag i skolan hade varit, det gjorde han alltid. Först sa jag ingenting. Men jag förstod ju att han förstod på hela mej att något inte var helt rätt. Tillslut berättade jag med darrande röst. Jag berättade allt från början till slut. Hela tiden fick jag titta bort. Jag ville inte att han skulle se tårarna som jag hela tiden tvingade bort. Jag ville inte att han skulle tro att jag var en vekling. Vem gråter för sånt här?
Inte han i alla fall.
Jag ville inte att han skulle skratta åt mej Jag var rädd för hans reaktion om jag skulle börja gråta. Jag ville inte att han skulle bli arg, så jag höll emot. Jag kände att det var bäst så.

- Mamma, jag vill gå till en psykolog, jag orkar inte bära på det här mer.
- Äntligen, jag ska kolla upp det. Du behöver ju verkligen prata med någon efter allt det som har hänt. Vi hittar någon bra till dej, någon du får förtroende för.

Jag försökte hela tiden vara så himla stark. Men jag insåg att det knappt behöves någonting för att knäcka mej. Jag var egentligen så otroligt svag men tivngade mej själv att fortsätta gå fast energin tagit slut för länge sen. Efter allt tjat om psykologer trodde jag tillslut att det kanske var lösningen. Men det var det inte, tvärt om fick jag ordentliga problem när jag började gå hos en psykolog...

Novellen

Jag vet att ni har väntat på det. Jag ska göra ett försök att återvända till livet jag försöker att glömma varje dag.

Håll utkik efter nästa del av Novellen


typiska killen


Vi känner igen dom som saker som vandrar runt på denna jord med 2 ben och ett extra i bagaget. Hur och vad dom använder det tredje benet till kan ibland vara lite svårt att fatta. Dom luktar gott och har ett väldigt speciellt sätt att göra saker på. Dom tänker jävligt konstigt, och ibland undrar man om dom tänker över huvud taget. Många av deras handligar får dom senare en jävla massa skit för och tvingas med två ledsna ögon ta tillbaka det, om dom kan. Vissa av dom har en stolthet som man inte fattar vart den kommer ifrån men den är omöjlig att knäcka. Av alla dumma saker dom kan hitta på att göra finns det något hos dom som vi alla tycker om, men vi vet inte vad det är. Kanske är det magin bakom det tredje benet. Detta, mina vänner, är vad vi kallar för en kille.

Men okej, bakom allt det är luddiga skumma som man känner igen dom på. Vad har dom för hemligheter som vissa av oss blir galna av att vi aldrig kan lista ut? Tro mej, några år av studier har lärt mej ett och annat.



The cute guy isn't just a cute guy.


... I många fall är killar 7000 gånger värre.
- Fan det ända tjejer gör är att snacka skit om varandra.
Vänta bara, snart sitter han med några killar och snackar skit om både det ena och det andra. Vi tjejer håller oss väl oftast till att snacka skit om tjejer och vi vågar också påstå att det är mycket som handlar om avundsjuka. När killar snackar skit går det från tönten i fotbollslaget som inte klarar av ett jävla inkast till bruden i parallellklassen som är kobent. Tro mej, som är inte så white som dom försöker spela

.. Han menar att han inte gråter in public. Och det kanske han inte gör heller. Men jag tror att killar är några jävla snyftare när det kommer till kritan. Den typiska killen ska alltid vara så jävla tuff. Han ska vara tuff inför kompisar, inför folk som han inte känner, inför hela skolan och inför varenda brud han ser. Blir han dumpad av sin tjej som han har varit tillsammans med i, vi säger, 1,5 år rör han inte en min.. förrän han kommer hem.
Killar är människor, dom har känslor, dom sörjer, dom gråter.
Vissa gör det kanske inte i form av tårar, men killar som gråter, tro mej det finns gott om dom



... Vill säga, egentligen inte speciellt mycket. Men han gillar att skryta om det han påstår sej ha gjort, vi kallar det drömmar. I yngre åldrar är hna otroligt duktig på att berätta hur många porrtidningar han har hemma och hur ofta han och några polare sitter hemma och kollar på en riktigt het p-rulle. Sanningen är egentligen att han är så förbannat rädd att morsan ska hitta tidningarna när hon städar hans rum att han äger inte ens några. På sin höjd småkikar han lite inne i turkkiosken, utan att ägaren ser. Vad gäller p-rullen sitter han förmodligen hemma och torrunkar till någon b-film . Tomma burkar skramlar mest.


... Är en replik jag har hört så många gånger att jag har tappat räkningen. Kukstorleken är, som välkänt, otroligt känsligt för killar, speciellt innan dom blir helt säkra i sej själva. Vill du såra honom ordentligt... tja då vet du vad du ska säga. Om han svarar - Du ska ju inte säga något som är så jävla slapp, eller, - Du ska ju inte säga något med dom där hängpattarna.. aa då vet du att han blev sårad

... Betyder egentligen att han såg en tjej, ville haffa, försökte en hel jävla kväll, lyckades inte och för att dölja det berättar han för alla hur jävla intresserad tjejen var men att han bangade, eftersom... Och sen har han någon "idiotiskt smart förklaring", vill säga något totalt jävla puckat och orealistiskt, för tjejer. För killar duger den förklaringen han kommer med.

Som tjej råkar man väl ut för det minst en gång per år att det går ett rykte om att man har hållt på med någon kille.. tja riktigt så var det inte va?


... Säger han till grabbarna. Han låtsas vara känslokall och inte bry sej. Hemma hos flickvännen nästa kväll låter det helt annorlunda. Då vill han plötsligt leva med henne resten av sitt liv, han vill ha barn med henne, resta jorden runt tillsammans med henne och då och då  får hon en ros. Den riktiga casanovan för oss är egentligen ett riktigt jävla asshole när vi vänder ryggen till.

... Att han inte ens kan räkna längre. Nope, han sitter hemma och spelar CS. 50% risk att han är oskuld


Men lite skit får ni ta när många av er beter er som ni gör. Jag vet att flera av er som läser den här bloggen är killar, hoppas ni kan ta det här på ett underhållande sätt istället. Klarar ni inte det så skriv en en kommentar och förolämpa mej lite så är vi kvitt sen  .. Men det är klart. Det här är den typiska killen. Den riktiga mannen bryr sej inte. Inte för att det verkar finnas så många av den riktiga mannen.

Trots att många av er beter er som största idioterna finns det något hos er som tjejer gillar. Hallå, kolla på mej. Över 2 års förhållande. Jag klarar mej inte en dag utan killar, jag är nog så hetro man kan bli. Men jag är så förbannat trött på den typiska killen som aldrig kan stå för någonting.

Ta inte åt er för mycket, ni har säkert bra sidor också. Det är bara det att jag har lite svårt att se dom just nu. Vanligtvis brukar man kunna se en del sanning i era ögon men, eftersom alla människor med det tredje benet alltid snackar med mina bröst är det jävligt svårt att tyda några ögon över huvud taget.
Yes, tror ni har fattat det. Dom senaste dagarna har jag träffat och gjort mej av med en jävla massa idioter till killar.



Jaja, jag vet att inte alla killar är exakt sådär. Alla spelar ju inte CS, vissa föredrar typ Tibia.  Nej men jag försöker bara dra bort fokus från att bli för seriös nu. Alla killar passar inte in på alla rubrikerna, men dom flesta av er kan säkert känna sej lite träffad av säkert en. Take it easy, vi gillar ju er ändå  Nästa gång kör jag den typiska tjejen, vänta bara

Stuumpan got a stalker

Vem klagar på mina sextips och sen kopierar dom?



Tillåt mej att säga.. stalker. Åh det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Men det irriterar mej förjävligt när människor klagar på något man gör och sen någon månad senare ser man att dom har tittat in igen och faktiskt hittat något bra som dom sen kopierar. Jag äger ju inte sidan och hon får väl göra vad hon vill. Men för i helvete gör det med lite stil.

Efter 70cl vodka

Nu är jag vken igen. Jag ställde klockan på 45 minuter och vaknade knappt när den ringde. Jag hörde ett svagt ljud av klockan och vaknade till lite och gick upp och käkade det första ordentliga på hela dagen. Mini hade gjort en sallad, precis lagom.

Nu sitter jag här igen. Jag är riktigt deppig idag och jag vet inte varför. Det är en sån dag bara. Jag vill ligga hemma och slappa, vara för mej själv. Skriva deprimerande inlägg om att kärlek inte finns och skita totalt i att mitt humör smittar av sej på er.
Det är en sån dag bara.

Om en stund kommer i alla fall två filmer från igår upp på bloggen. Observera att det förmodligen är en sida ni inte riktigt sett av mej tidigare och jag vill att ni som kollar på klippen tar det med en liten nypa salt innan ni kommenterar.





Jag är inte snygg när jag är full, jag  håller med er om det. Men vanligtvis är alla andra rätt fulla också så ingen tänker på det.
Jag är desto snyggare när jag är nykter. I alla fall vissa dagar.

Nap

Nu ska jag sova en stund. Jag har itne sovit myket det senaste dygnet. Vi hörs om en timme igen.


Party like a rockstar

Hej
Jag är så jävla död, bde psykiskt och fysiskt. För typ en timme sen kom jag hem från jobbet och sen dess har jag legat och degat i min säng. Jag har inte ätit något på hela dagen, men jag har i alla fall lyckligtvis fått i mej ett glas vatten.
Som om inte allt redan räcker och blir över var det en riktigt jobbig dag på jobbet idag också. Kö ner till dörren i flera timmar i streck. Vi sprang som idioter.

Nu sitter jag i alla fall här. Helst slut i hela kroppen, jag orkar inte ens tänka. Det blev sent igår. Jag var var hemma vid 4.30 ungefär. 4,5 timmar senare var det upp igen och åka till jobbet. Det är vad issa kallar: härligt!

Kvällen igår var i alla fall helt okej. En liter vodka dränkte det mesta av mina funderingar just nu.



En liten bild från en lång kväll. Gud vad härligt nykter jag ser ut. Det är allt annat än vad man kan säga om hur jag såg ut på slutet.. Gosh

Klumpiga hoppbilder

Jag skulle göra hoppbilder i köket idag...

Slog i handen, det gjorde jävligt ont..



Testade i vardagsrummet istället...

Slog i foten, det gjorde jävligt ont och bilderna blev dåliga. Det var inte roligt att hoppa sen



Aja, men jag är charmig på mitt sätt

Dagens underhållning

Herregud. Klockan är över 21.30.
Sen jag skrev förra inlägget har jag suttit och meckat med videoklippen. Tja, envis är man. Eftersom jag ville ha en låt i ena klippet och den inte tilläts av upphovsrättslagen blev det en jävla massa problem. Sen ett antal timmar tillbaka har jag suttit och bråkat med denna lag och testat olika låtar, vilket betyder att jag hela tiden måste fixa om klippet.
Klippet består av en film, efter det bilder och en låt. Att lägga in filmen, alla bilder + övergångar och låten på exakt den platsen jag ville ha tog sin tid, speciellt när jag var tvungen att göra det så många gånger. Tillslut hittade jag en låt som upphovsrättslagen godkände. Tack gode gud säger jag bara.

Bäst för er att ni tittar på det här klippet nu, annars har jag lagt ungefär 8,5 timmar i onödan. Shit. Vilket jävla liv jag har



Det värsta är att jag efter alla dessa timmar fortfarande inte är nöjd. Låten börjar för plötsligt och lite för högt på lite fel ställe. Men men.

Kom över honom del. 2


Dagens outfit

Hej
Jag har laddat hela dagen inför dagens underhållning. Just nu och sen några timmar tillbaka har jag fixat med några videoklipp som just nu laddas upp på youtube. Ett av dom verkar det tyvärr vara lite problem med och det tar en himla tid för det att laddas upp. Jag vet inte varför men så fort det är klart kommer det upp på bloggen 

Så länge visar jag dagens outfit, det var ett tag sen



Hallå jag är sexig i mjukisbralor


Beck

Hej
Jag kom nys hem från jobbet. .. typ. En timme tar det att komma hem från jobbet på kvällarna. Helt värdelöst.

Just nu sitter jag i sängen och kollar på BECK, som om jag inte redan har sett alla dessa filmer 100 gånger om. Men dom är bra gjorda så det är svårt att stå emot, speciellt för en som har framtida drömmar i polisyrket.



I skolan

Hej

Just nu sitter jag i skoan, fantastiskt va?

Ikväll jobbar jag sent så det kommer väl antagligen inte bli så många inlägg idag. Kanske en dagwens outfit senare ikväll. Får se hur det blir.

 

Nu ska jag försöka koncentrera mej på ytterligare en fantastisk rolig uppgift!


tonight's sex

Avslutar den 12 januari med



Kom på en läskig tanke nu... Den 12 januari 2010 kommer aldrig komma tillbaka igen... Fan nu ångrar jag att jag inte gjorde den bättre.
Aja, nu måste jag faktiskt försöka plugga lite här.

Det kommer gå sämst imorgon

Paradise hotel slutade för 50 minuter sen... jag har fortfarande inte börjat plugga. Det här kommer gå så jävla bra imorgon.

Ville bara skriva dessa oödiga meningar för att... okej det finns ingen bra anledning

Paradise hotel

Nu sitter jag och slötittar på paradise hotel och försöker hitta info om amylas. Är det någon som vet något riktigt bra om amylas så säg gärna till. Jag har ett MVG-prov på amylas imorgon och jag har precis börjat plugga nu. Det känns precis som vanligt. Jag börjar alltid dagen innan.



Helt sjukt hur dom håller på med pakter och grejer. Verkligen ingen vinst med heder där inte.


Nakenlekar



Haha föööööör skön.

Jag gilla den vänstra killens min 1:49 haha stackarn.

Norsk fjortis

Norsk fjortis avslöjar hemligheten med hur man gör så att läpparna blir sådär äckligt... "fjortisaktiga"
Herregud säger jag bara. Som tur är skämmer hon inte ut sej lika mycket som Stockholms fjortisar redan har gjort på youtube.


Länkarna

Hej
Då var det dags för länkarna. Det var inte så många som svarade men av dom få svaren som kom kan man väl säga att Kissie inte precis är älskad. Tack gode gud.

Dom 5 första som var snabba att svara:

http://shefabulous.se/
http://amandalindgreen.webblogg.se/
http://maliuns.blogg.se/
http://agnih.blogg.se/
http://nadinepetersson.blogg.se/

Fler chanser kommer. Jag ska försöka skriva några frågor då och då och de som svarar snabbast får en länkning till bloggen. Det kan väl vara ett kul sätt att sprida bra småbloggar lite?

Få en länk!

Imorgon ska jag vara hemma från skolan. Jag mår hade feber för ett tag sen, nu vet jag inte riktigt hur mina grader hoppar fram och tillbaka. Men känner jag mej själv rätt blir det värre under natten, däför vågar jag inte riktigt gå och lägga mej.
Hur som helst har jag en himla massa plugg att göra imorgon om jag är hemma så jag vet inte hur mycket tid det kommer bli över på bloggen. Jag knappar på så gott det går här för att gottgöra det lite  Tyvärr börjar jag få lite hjärnsläpp här och vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Man kan ju inte precis påstå att man har speciellt mycket att berätta såhär halv 1 på "natten".


AHA! Nu vet jag. Jag drar igång en miniliten tävling. Jag frågar en fråga. Dom 5 första som svarar får en länkning. Just nu är det en hel del folk som kollar min blogg varje dag så du kan tjäna på att slänga in ett svar.



Alla svar är okej utom stuumpan.blogg.se  Haha nej men det är klart att man får säga min blogg också, fast då fattar jag inte riktigt varför man ens klickar in här om min blogg är den absolut värsta man vet, men men. Det finns gott om patetiska människor i den här världen


Ny effekt på bloggen

La precis till en liten extraeffekt på bloggen.

Jag har säker nämnt det någon gång, att jag och några vänner planerar att åka till Spanien i sommar. Just nu längtar jag mer än någonting annat. Jag vill bara iväg. Jag hatar den här kylan och jag hatar att man är stuck i massa problem här. Ibland är det så jävla skönt att bara fly i några veckor. Det blir vi, 4 brudar i 3 veckor i Torremolinos. Det kommer bli underbart.

 

Jag startade precis en nedräkning här på bloggen. Om allt fungerar som det ska så ska den alltså räkna neråt.. Oförutsägbart va?


Få vitare tänder



Alla vill vi ha vita tänder utan att behöva slänga ut massa tusenlappar för att få det.
Tandblekning är ett sånt där ingrepp som många använder sej av då. Men jag har hört att efter bara något år blir tändrna istället gulrandiga. Återigen visar det sej alltså att fejk inte är speciellt bra.
Däremot finns det ju huskurer, som med allt annat.
Lyckligtvis har jag i alla fall än så länga väldigt vita tänder, och det är jag otroligt glad för. Men för er som inte har det och skäms över att visa upp ett riktigt stort leende. Ni kanske är intresserade av att testa några av dessa huskurer. Jag har själv aldrig testat några av dom så det är helt på egen risk. Men jag har hört att dom ska vara bra:
◊Ta en citronklyfta eller en jordgubbsbit och gnugga mot tänderna
◊ borsta tänderna med bakpulver
◊ Gnugga tänderna med salt (obs! max en gång i veckan)
◊ Borsta tänderna med bikarbonat
◊ Borsta tänderna med en blandning av salt och bikarbonat
◊ Blanda honung med kol och borsta tänderna med det

◊ Rök inte, drick inte kaffe, käka inte onödigt mycket socker, avstå så gott det går från läsk, småät inte, borsta tänderna minst två gånger om dagen.

Jag läste lite om några av huskurerna. Det finns vissa som säger att salt och bikarbonat sliter på emaljen medan andra menar att socker är desto värre. Bakpulver, sägs däremot vara otroligt effektivt och likaså jordgubbar. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro på, så mitt tips är väl att man testar huskurerna med måtta. Det sistnämna vet jag i alla fall att man kan tänka på för att fördröja att tänderna blir gula. Gula blir dom, men man väljer lite själv hur fort det ska gå.




Sex



Allt för att göra den här måndagen lite bättre i alla fall.
Själv skulle jag nog behöva mej en omgång men jag odlar spindelnät för tillfället.

Vissa av ställningarna jag visar tycker jag känns så jävla ologiska. Den här är ett exempel på en sån ställning. Jag har faktiskt själv aldrig testat den här, fungerar den?
Enligt kommentarerna på källan är den AMAAAAZING. Det låter bra i alla fall

Kom över honom

Du har blivit dumpad, eller så dras du och din älskling ifrån varandra av andra anledningar. Oavsett vilken anledningen är ligger du hemma och det känns som att ditt liv tappade sin mening direkt när han försvann och han tog hela din glädje och livslust med sej när han försvann. Du ligger nu i din säng och oavsett vart du tittar i rummet finns det minnen av honom, till och med kudden luktar honom. I samma ögonblick bestämmer du dej för att det är där ditt liv är slut och att du aldrig kommer känna dej lika lycklig igen. Du kommer aldrig träffa någon som du kommer ha så roligt med, eller du kommer aldrig träffa någon som är så underbar i sängen, eller du kommer aldrig träffa någon som ser dej på det sättet som han gjorde. Tillsammans med alla dessa tankar rinner dina trårar, känner du igen dej?

Alla har vi någon gång fått våra hjärtan krossade, alla har vi någon gång tänkt att vi aldrig kommer bli lyckliga igen, alla har vi trots den tanken ställt oss upp och alla har vi någon gång lyckats komma över han som just då tycktes vara hela våra liv.

Nu tänkte jag bjuda på mina absolut bästa tips för att komma över honom, den stora kärleken du trodde att du skulle få leva tillsammans med resten av ditt liv, men som svek dej. Har han väl försvunnit finns det bara en väg och det är framåt. Att förlora sin kärlek är precis som en dålig hårdag, mensvärk och datorproblem, ett enda stort jävla I-landsproblem. And that's the way it is.

Jag vet att det är så jävla lätt att säga, men glöm inte att jag befinner mej i samma situation själv just nu, men försök se det som ett kapitel i livets långa bok. Nu är det dags att vända blad och komma över honom.



Vad gäller sminkningen, det ser bra ut i verkligheten

Först och främst påverkas "komma-över-processen" av hur länge ni har varit tillsammans. Klart att det är skillnad på 2 månader och 4 år, hela grejen påverkas ju också av hur bra man har haft det tillsammans och hur tight man har umgåtts.

Jag tänkte försöka utgå från ett läga där man är väldigt sårad och behöver all hjälp man kan få för att komma upp igen. Om man utgår från det värsta lär dom flesta klara sej med dessa små tips. Jag börjar från 0 då.

Våga sörja- egentligen blir man oftast sårad oavsett hur länge ens förhållande har varat, det är just själva känslan av att man plötsligt gått från "älskad" till "helt jävla ensam". Den känslan får en oftast att må rätt taskigt. Egentligen tycker jag personligen att det här är en av dom viktigaste delarna i hela processen. Att våga sörja. Alla sörjer vi på olika sätt, själv gråter jag. Ibland kan jag gråta i flera timmar i strecks. Ofta är jag vaken hela nätter och vänder på kudden gå på gång. Det är inget fel med att man sörjer när någon man varit tillsammans med plötsligt försvinner, det viktiga är att man inser det också, att det inte är något fel med att ligga hemma och deppa och sakna ett tag.

Bestäm dej- När man har legat hemma och deppat ett tag är det dags att ta tag i sitt liv och vända blad. För att överhuvudtaget ens komma i närheten av att komma över någon måste man bestämma sej för att det är det man vill och att det är ett slutgiltigt beslut. Om det dessutom är den andra som har gjort slut och sen inte har hört av sej på ett antal veckor, bör man ta sej i kragen. Jag tycker att "sörjningstidens accepterade längd" beror på hur länge man har varit tillsammans med personen. Har man varit tillsammans i 4 år, skulle jag lätt tycka att det är okej att vara deppig i några månader, man har trots allt förmodligen haft ett liv tillsammans som plötsligt bara försvinner. För övrigt är väl den där depptiden rätt individuell, det viktiga är att man inte snöar in sej totalt och aldrig bestämmer sej riktigt för att gå vidare

Låt hjärnan spela det äckliga spelet- Det normala är att man är riktigt duktig på att fokusera på den förlorade persones positiva egenskaper och totalt glömma dom negativa när man har blivit dumpad. Låt gå då, låt hjärnan tortera dej med alla dessa jobbiga positiva egenskaper som du saknar så förbannat mycket. Jag lovar dej att det kommer göra dej starkare i slutet.

Fyll tomrummet- Personen man är tillsammasn med tar ofta större delen av ens lediga tid. När den sen försvinner måste man fylla upp det tomrummet som personen lämnar efter sej. Att fylla tomrummet innebär att man skaffar sej ett intresse, kanske en sport, umgås mer med vänner eller helt enkelt gör något som fyller upp tiden då man inte riktigt klarar av att vara ensam. Glöm inte att sörja innan man fyller upp tomrummet

Hur glömmer man då denna person?
Det känns så jävla omöjligt, jag vet det. Ni anar inte hur mycket jag vet. 2 år av förhållande har lärt mej ett och annat. Mina tips på hur man får bort honom ur hjärnan när man väl har bestämt sej är:

Skriv- skriv, skriv, skriv. Ibland har jag använt bloggen. Bloggen hjälpte mej, eftersom jag fick många medlidande kommentarer och det hjälpte mej när allt var som värst. Visst kunde jag väl förstå att dom som kommenterade egentligen kanske bara såg sin chans att få fler besökare och en "tack-kommentar" från mej, men orden jag fick hjälpte mej.
Vill man inte skriva på internet så alla kan se, köp en dagbok.

Håll emot- Jo, jag vet att du kollar på mobilen var 10:e sekund. Tänk OM han har ringt, eller tänk OM han har sms:at. Visst har han aldrig gjort det? Jag vet hur svårt det är, men att ringa honom eller sms:a honom gör en svagare. Varje gång man får kontakt med honom måste man börja om hela processen. Radera hans nummer om du måste. Framför allt borde man ta bort honom på både facebook och msn, facebook eftersom man förmodligen spionerar där en hel del annars. Det är bäst för en själv. Jag vet hur svårt det är, men i slutet kommer man vara glad att man gjorde det.

Träffa dom bästa vännerna- Det låter hemskt, men utnyttja vännerna i ett fall som det här. Om dom får en att le kan det vara dom som får upp en från skiten. En dag kommer man få möjlighet att betala tillbaka för allt, även deras hjärtan blir krossade. Glöm aldrig att ställa upp för en vän när den mår dåligt.

Träna- Oavsett om man hatar träning kommer det att få en på andra tankar och man kommer inse att man mår bättre av det, ge det lite tid bara

Om du vill komma över honom bör du inte göra saker som det här:

Sluta käka- Att sluta äta gör en svag, både fysiskt och psykiskt. Slutar man äta kommer allt gå nerår som en lång jävla spiral, tills man bestämmer sej för att bryta det hela. Förhoppningsvis har det inte gått för långt då.

Vända ryggen- Man ska aldrig glömma att värdesätta det man faktiskt har, hur svårt det än är att tänka på det när man är ledsen. Det är just därför man ska deppa först och sen börja om sitt liv. Har man bra vänner som söttar, glöm aldrig att låta dom få veta det då.

Ringa- Sjävklart, att höra av sej till personen är något av det dummaste man kan göra. Då får man börja om allt igen

Lyssna på skitsnack- Det händer att personen som man förlorat ändrar sej och vill komma tillbaka. För att lyckas med et brukar man ta till en jävla massa skitsnack. Har man väl bestämt sej för att gå vidare bör man aldrig ändra det beslutet. Personen har dragit en gång, varför skulle den inte kunna gör det igen?

Skada sej själv- Jag vet hur lätt det är att ta till kniven när man mår skit. Den psykiska smärtan är förjävligt och man föredrar den fysiska, jo tack jag vet. Men alla saker som trycker ner en själv är inga bra saker. Meningen med hela processen är att man ska få upp sej själv, då måste man vara på sin egen persons sida.

Gå desperat in i ett nytt förhållande- Den här punkten är nog det värsta man kan göra. Det är många som tar den vägen som flykt men det är den absolut sämsta vägen till att komma över. Genom att bli tillsammans med en ny skjuter man bort sorgen över en första personen, men man kommer inte över. Det lär ta slut rätt fort med den nya, eftersom den antagligen märker att man inte är över sitt ex eller för att man helt enkelt inte klararav det, eller av andra anledningar. Oavsett vad så kommer man, om man är en normal människa med normalt samvete, sörja både förlusten av den första personen och vara deppig för att man utnyttjade den nya. Skillnaden på att komma över nu och att komma över när man först blev dumpad är att vid det här laget kanske man redan hade kunnat börja ett nytt lyckligt liv, istället sörjer man nu istället.


Det här var kanske dom sämsta tipsen ni någonsin fått Jag insåg när jag skrev hur självklart allt var
Fan, jag hade väntat mej att det skulle bli bättre.

Jag kan i alla fall säga om mej själv att jag just nu befinner mej på punkt 1 i min process. Jag deppar fortfarande.
Jag har väl kommit så långt på punkt 1 att jag mer och mer börjar inse att jag borde vända blad och starta ett nytt liv. Punkt 2 är att bestämma sej för att komma över honom. Jag vet hur svårt det är.

Kommer jag på fler punkter kommer det självklart komma fler tips. Men jag hoppas att ni har lite överseende. Det var ganska länge sen jag försökte komma över någon och just nu befinner jag mej i en situation där jag egentligen inte vill komma över en person. Att skriva det här inlägg var egentligen bara bakvänt för mej. Som sagt, jag hoppas att ni kan ha lite överseende




Att komma över någon behöver inte gå fort, hur lång tid det tar är individuellt. Det viktigaste är bara att man förr eller senare kommer fram till att livet fortsätter.

Mycket av hela sorgen sitter dessutom i hjärnan. En grej som jag brukar försöka göra är att trycka ner honom lite och höja upp mej själv lite, i huvudet alltså. Resultatet av det är att jag känner att han förlorar en riktigt bra tjej. Det tar bort smärtan för ett tag.

Man ska inte inbilla sej att man kan lura hjärnan, hjärnan är trots allt det smartaste vi har inom oss, däremot kan man försöka intala hjärnan saker, det är desto lättare.
Försök inte intala hjärnan fel saker bara, det kommer antagligen drabba en i slutet.

Låt det gå riktigt långsamt om det behövs. Släpp resten i livet ett tag och låt tårarna rinna om det behövs.

Glöm inte heller att man alltid reser sej igen, förr eller senare.


Armring

Det blev ett lång inlägg, hoppas att någon orkar läsa det. Normalt sätt brukar ju jag försöka hålla min inlägg så kort som möjligt.

Idag kom i alla fall min armäring hem. Den är beställd från ett ställe i Indien så den var rätt billig. Jag var lite osäker på om den skulle vara för liten för min fläskiga arm men det passar rätt bra tycker jag. Den funkar om jag inte hittar något bättre i alla fall
Jag behöver nämligen en i Spanien i sommar för jag tycker att dom är så himla snygga, speciellt när man är brun. Jag hade väl inte direkt tänkt köpa någon nu, men jag tycker att dom är svåra att hitta så när man väl hittar en köper man den väl, eller?


Kom över honom

Du har blivit dumpad, eller så dras du och din älskling ifrån varandra av andra anledningar. Oavsett vilken anledningen är ligger du hemma och det känns som att ditt liv tappade sin mening direkt när han försvann och han tog hela din glädje och livslust med sej när han försvann. Du ligger nu i din säng och oavsett vart du tittar i rummet finns det minnen av honom, till och med kudden luktar honom. I samma ögonblick bestämmer du dej för att det är där ditt liv är slut och att du aldrig kommer känna dej lika lycklig igen. Du kommer aldrig träffa någon som du kommer ha så roligt med, eller du kommer aldrig träffa någon som är så underbar i sängen, eller du kommer aldrig träffa någon som ser dej på det sättet som han gjorde. Tillsammans med alla dessa tankar rinner dina trårar, känner du igen dej?

Alla har vi någon gång fått våra hjärtan krossade, alla har vi någon gång tänkt att vi aldrig kommer bli lyckliga igen, alla har vi trots den tanken ställt oss upp och alla har vi någon gång lyckats komma över han som just då tycktes vara hela våra liv.

Nu tänkte jag bjuda på mina absolut bästa tips för att komma över honom, den stora kärleken du trodde att du skulle få leva tillsammans med resten av ditt liv, men som svek dej. Har han väl försvunnit finns det bara en väg och det är framåt. Att förlora sin kärlek är precis som en dålig hårdag, mensvärk och datorproblem, ett enda stort jävla I-landsproblem. And that's the way it is.

Jag vet att det är så jävla lätt att säga, men glöm inte att jag befinner mej i samma situation själv just nu, men försök se det som ett kapitel i livets långa bok. Nu är det dags att vända blad och komma över honom.



Vad gäller sminkningen, det ser bra ut i verkligheten

Först och främst påverkas "komma-över-processen" av hur länge ni har varit tillsammans. Klart att det är skillnad på 2 månader och 4 år, hela grejen påverkas ju också av hur bra man har haft det tillsammans och hur tight man har umgåtts.

Jag tänkte försöka utgå från ett läga där man är väldigt sårad och behöver all hjälp man kan få för att komma upp igen. Om man utgår från det värsta lär dom flesta klara sej med dessa små tips. Jag börjar från 0 då.

Våga sörja- egentligen blir man oftast sårad oavsett hur länge ens förhållande har varat, det är just själva känslan av att man plötsligt gått från "älskad" till "helt jävla ensam". Den känslan får en oftast att må rätt taskigt. Egentligen tycker jag personligen att det här är en av dom viktigaste delarna i hela processen. Att våga sörja. Alla sörjer vi på olika sätt, själv gråter jag. Ibland kan jag gråta i flera timmar i strecks. Ofta är jag vaken hela nätter och vänder på kudden gå på gång. Det är inget fel med att man sörjer när någon man varit tillsammans med plötsligt försvinner, det viktiga är att man inser det också, att det inte är något fel med att ligga hemma och deppa och sakna ett tag.

Bestäm dej- När man har legat hemma och deppat ett tag är det dags att ta tag i sitt liv och vända blad. För att överhuvudtaget ens komma i närheten av att komma över någon måste man bestämma sej för att det är det man vill och att det är ett slutgiltigt beslut. Om det dessutom är den andra som har gjort slut och sen inte har hört av sej på ett antal veckor, bör man ta sej i kragen. Jag tycker att "sörjningstidens accepterade längd" beror på hur länge man har varit tillsammans med personen. Har man varit tillsammans i 4 år, skulle jag lätt tycka att det är okej att vara deppig i några månader, man har trots allt förmodligen haft ett liv tillsammans som plötsligt bara försvinner. För övrigt är väl den där depptiden rätt individuell, det viktiga är att man inte snöar in sej totalt och aldrig bestämmer sej riktigt för att gå vidare

Låt hjärnan spela det äckliga spelet- Det normala är att man är riktigt duktig på att fokusera på den förlorade persones positiva egenskaper och totalt glömma dom negativa när man har blivit dumpad. Låt gå då, låt hjärnan tortera dej med alla dessa jobbiga positiva egenskaper som du saknar så förbannat mycket. Jag lovar dej att det kommer göra dej starkare i slutet.

Fyll tomrummet- Personen man är tillsammasn med tar ofta större delen av ens lediga tid. När den sen försvinner måste man fylla upp det tomrummet som personen lämnar efter sej. Att fylla tomrummet innebär att man skaffar sej ett intresse, kanske en sport, umgås mer med vänner eller helt enkelt gör något som fyller upp tiden då man inte riktigt klarar av att vara ensam. Glöm inte att sörja innan man fyller upp tomrummet

Hur glömmer man då denna person?
Det känns så jävla omöjligt, jag vet det. Ni anar inte hur mycket jag vet. 2 år av förhållande har lärt mej ett och annat. Mina tips på hur man får bort honom ur hjärnan när man väl har bestämt sej är:

Skriv- skriv, skriv, skriv. Ibland har jag använt bloggen. Bloggen hjälpte mej, eftersom jag fick många medlidande kommentarer och det hjälpte mej när allt var som värst. Visst kunde jag väl förstå att dom som kommenterade egentligen kanske bara såg sin chans att få fler besökare och en "tack-kommentar" från mej, men orden jag fick hjälpte mej.
Vill man inte skriva på internet så alla kan se, köp en dagbok.

Håll emot- Jo, jag vet att du kollar på mobilen var 10:e sekund. Tänk OM han har ringt, eller tänk OM han har sms:at. Visst har han aldrig gjort det? Jag vet hur svårt det är, men att ringa honom eller sms:a honom gör en svagare. Varje gång man får kontakt med honom måste man börja om hela processen. Radera hans nummer om du måste. Framför allt borde man ta bort honom på både facebook och msn, facebook eftersom man förmodligen spionerar där en hel del annars. Det är bäst för en själv. Jag vet hur svårt det är, men i slutet kommer man vara glad att man gjorde det.

Träffa dom bästa vännerna- Det låter hemskt, men utnyttja vännerna i ett fall som det här. Om dom får en att le kan det vara dom som får upp en från skiten. En dag kommer man få möjlighet att betala tillbaka för allt, även deras hjärtan blir krossade. Glöm aldrig att ställa upp för en vän när den mår dåligt.

Träna- Oavsett om man hatar träning kommer det att få en på andra tankar och man kommer inse att man mår bättre av det, ge det lite tid bara

Om du vill komma över honom bör du inte göra saker som det här:

Sluta käka- Att sluta äta gör en svag, både fysiskt och psykiskt. Slutar man äta kommer allt gå nerår som en lång jävla spiral, tills man bestämmer sej för att bryta det hela. Förhoppningsvis har det inte gått för långt då.

Vända ryggen- Man ska aldrig glömma att värdesätta det man faktiskt har, hur svårt det än är att tänka på det när man är ledsen. Det är just därför man ska deppa först och sen börja om sitt liv. Har man bra vänner som söttar, glöm aldrig att låta dom få veta det då.

Ringa- Sjävklart, att höra av sej till personen är något av det dummaste man kan göra. Då får man börja om allt igen

Lyssna på skitsnack- Det händer att personen som man förlorat ändrar sej och vill komma tillbaka. För att lyckas med et brukar man ta till en jävla massa skitsnack. Har man väl bestämt sej för att gå vidare bör man aldrig ändra det beslutet. Personen har dragit en gång, varför skulle den inte kunna gör det igen?

Skada sej själv- Jag vet hur lätt det är att ta till kniven när man mår skit. Den psykiska smärtan är förjävligt och man föredrar den fysiska, jo tack jag vet. Men alla saker som trycker ner en själv är inga bra saker. Meningen med hela processen är att man ska få upp sej själv, då måste man vara på sin egen persons sida.

Gå desperat in i ett nytt förhållande- Den här punkten är nog det värsta man kan göra. Det är många som tar den vägen som flykt men det är den absolut sämsta vägen till att komma över. Genom att bli tillsammans med en ny skjuter man bort sorgen över en första personen, men man kommer inte över. Det lär ta slut rätt fort med den nya, eftersom den antagligen märker att man inte är över sitt ex eller för att man helt enkelt inte klararav det, eller av andra anledningar. Oavsett vad så kommer man, om man är en normal människa med normalt samvete, sörja både förlusten av den första personen och vara deppig för att man utnyttjade den nya. Skillnaden på att komma över nu och att komma över när man först blev dumpad är att vid det här laget kanske man redan hade kunnat börja ett nytt lyckligt liv, istället sörjer man nu istället.


 


 Det här var kanske dom sämsta tipsen ni någonsin fått  Jag insåg när jag skrev hur självklart allt var
Fan, jag hade väntat mej att det skulle bli bättre.

Jag kan i alla fall säga om mej själv att jag just nu befinner mej på punkt 1 i min process. Jag deppar fortfarande.
Jag har väl kommit så långt på punkt 1 att jag mer och mer börjar inse att jag borde vända blad och starta ett nytt liv. Punkt 2 är att bestämma sej för att komma över honom. Jag vet hur svårt det är.

Kommer jag på fler punkter kommer det självklart komma fler tips. Men jag hoppas att ni har lite överseende. Det var ganska länge sen jag försökte komma över någon och just nu befinner jag mej i en situation där jag egentligen inte vill komma över en person. Att skriva det här inlägg var egentligen bara bakvänt för mej. Som sagt, jag hoppas att ni kan ha lite överseende

 




Att komma över någon behöver inte gå fort, hur lång tid det tar är individuellt. Det viktigaste är bara att man förr eller senare kommer fram till att livet fortsätter.

Mycket av hela sorgen sitter dessutom i hjärnan. En grej som jag brukar försöka göra är att trycka ner honom lite och höja upp mej själv lite, i huvudet alltså. Resultatet av det är att jag känner att han förlorar en riktigt bra tjej. Det tar bort smärtan för ett tag.

Man ska inte inbilla sej att man kan lura hjärnan, hjärnan är trots allt det smartaste vi har inom oss, däremot kan man försöka intala hjärnan saker, det är desto lättare.
Försök inte intala hjärnan fel saker bara, det kommer antagligen drabba en i slutet.

Låt det gå riktigt långsamt om det behövs. Släpp resten i livet ett tag och låt tårarna rinna om det behövs.

                      Glöm inte heller att man alltid reser sej igen, förr eller senare.


Back in the game

Hej

I'm back. Ett dygn med Emilia och lite sömn på mattelektionen idag och issa is back in the game.

Just nu sitter jag i skolan och försöker få något gjort, funderar på att skippa sista lektionen och hitta på andra grejer istället.

Hur som helst har jag inget att säga nu, ville egentligen bara säga att det är slut på bloggstrejkande. Jag kommer hem om ett tag och då ska jag försöka få iväg några inlägg.

 

Later


Inte på humör

Jag är inte på humör för att blogga just nu. Kanske senare

Fredag

Hej

Idag har jag inte mycket att säga. Första dagen i skolan och tro mej, det märktes. Usch jag hatar verkligen helvetet.

Ikväll blir det förmodligen en rätt lugn kväll. En tjejkompis (vet inte riktigt vad jag ska kalla henne) ska komma hem till mej och så får vi se hur det ser ut på vinfronten. Förhoppningsvis finns det i alla fall några droppar hemma.

Det blir ingen outfitsbild idag, det beror väl på att jag har lufsat runt i mjukisbrallor hela dagen, det är det enda som håller mej varm just nu.

Nu ska jag packa ihop lite grejer här
Ha en bra kväll


Stuumpan visar upp sin nya kukring

Istället för att berätta om min nya kukring tänkte jag visa en film jag spelade in för snart en timme sen.
Enjoy



Sjävlklart får ni en liten.. vad ska man säga, "recension" när jag har testat den, det kan väl och för sej ta ett tag men så fort det är gjort får ni leva med några rader om min fina, svarta gummigrej.


Det låg i paketen

Jag kunde inte hålla mej till imorgon så jag visar vad som låg i paketen nu  Ett av paketen var till Roya så jag visar dom andra två

 



♣ 12 nya penslar - finns att köpa precis överallt i sminkaffärer
♣ Kukring i gummi- finns att köpa i vilken sexbutik som helst


3 paket till stuumpan

Hej

Tack så mycket för alla kommentarer. Såg att det är ytterligare en person som reagerade på min syn på unga mammor, hemskt tråkigt att jag inte får tycka som jag vill tycker jag.

 

Aja whatever, sånna kommentarer bryr jag mej ändå inte speciellt mycket om. Däremot gillar jag er andra positiva människor  . Jag ska göra mitt bästa för att tipsa om det ni vill ha tips om. Och istället för att kopiera från internet tänker jag berätta om mina egna knep, som jag vet själv fungerar.


Jag kom i alla fall precis hem från jobbet. Jag hinner inte blogga så mycket nu för jag måste göra en uppgift till skolan imorgon.
Innan jag börjar med den tänkte jag visa vad jag fick hem i brevlådan i morse



Jag hinner inte ta kort på vad som låg i paketen nu, så jag gör det imorgon eller senare.

Sista inlägget

Klockan är redan 02.30. Jag ska upp om några timmar för att åka tillbaka till Stockholms tingsrätt, den borde väl vara öppen imorgon? Då är det ju ingen röd dag.

Efter det får vi se vad jag hittar på i några timmar. Jag borde verkligen plugga. Det ligger en stor hög med böcker från skolan här och jag har inte ens öppnat en enda bok under det här lovet. Och jag som skulle vara duktig. Men sådär tänker man ju alltid, men sen kommer saker emellan. Jag har i alla fall jobbat mycket så det blir kanske en rolig lön den här månaden istället.

Nu måste jag hur som helst sova.

 

Hörs imorgon igen.


Telefonsex

Något som jag alltid har tyckt är jävligt skumt och varit rätt skeptisk till är telefonsex



Återigen tänkte jag berätta en sån där fantastiskt underhållande berättelse från mitt eget liv. Jag har själv testat telefonsex endast ett fåtal gånger. Eftersom jag inte riktigt gillar det och inte heller fattar principen av det, var framför allt första gången rätt misslyckad.
Han ringde mej, och jag lovar att jag inte var beredd på det där för då hade jag verkligen inte svarat. Hur vi kom in på det hela minns jag inte men jag jag minns att han frågade vad jag hade på mej. Typisk standardreplik. Eftersom jag inte fattar det där med t-sex svarade jag hur jävla osexigt som helst att jag hade mjukisbrallor på mej. Men vad fan jag var ju bara hemma, inte fan kutar jag runt i stay ups och något genomskinligt nattlinne då. När han sa att jag skulle ta av mej dom totalvägrade jag. Han fick be mej göra det åtminstone 4 gånger innan jag "gjorde det". Självklart tog jag inte av mej ett enda plagg, vad skulle det vara bra för? Men av någon konstig anledning la jag mej i alla fall i sängen. Han sa åt mej vad jag skulle göra och frågade om det var skönt.
- jaaaa, sa jag för hans skull. Egentligen låg jag mest och funderade över hur jävla lång tid det där skulle ta. Sen gick funderingarna vidare till hur jag skulle göra för att jag skulle låta lite mer trovärdig. Han trodde ju att jag låg där i sängen helt naken och lekte med mej själv som bäst, när jag i själva verket låg i sängen med alla kläder på, låtsades tycka att något var skönt och ville egentligen bara lägga på och gå och kolla på en film.

Så gullig är jag när jag är skeptisk.

Det hela avslutades i alla fall med att han kom och strax efter la vi på. Och än i dag frågar jag mej själv vad vitsen med det var.
Men när jag nu har kommit såhär långt i berättelsen får jag väl ta och erkänna att han faktiskt lyckades mjuka upp mej lite. Jag fick fortfarande anstränga mej för att låta det minsta horny i telefonen, men han fick mej att låta handen glida ner innanför byxorna.

Och självklart, när jag har fått fram halva Östersjön och det dessutom för ovanlighetens skull är skönt, klampar min älskade lillebrorsa in i mitt rum för att låna en film.
Otroligt pinsamt, men jag tror att han har glömt det för länge sen. Det här hände ju inte precis igår som tur var.

Men än idag är jag skeptisk till sex där kuken är mer än 1 meter i från mej, så det så

Räkna ut ditt BMI

Jag har precis räknat ut mitt BMI, mest för skojs skull. Jag vet ju att jag inte är varken överviktig eller underviktig men ibland kan det vara kul att kolla exakt hur man ligger på skalan.



Nej jag skäms inte över att visa upp varken min vikt eller BMI. Varför skulle jag göra det?
Ni får ju tycka exakt vad ni vill om mitt utseende, jag är den jag är och så är det med det. Dessutom har jag väl inte mycket att skämmas över när det står "idealvikt" och jag tillhör den gruppen.
Längre ner på sidan kan man räkna ut kroppsfett, energibehov och hur få kallorier man ska äta per dag för att gå ner i vikt.
Jag kan ärligt säga att jag slutade räkna efter mitt BMI, att gå ner i vikt kan jag gör på mitt eget sätt, dessutom är alla dom där grejerna ändå så jävla luddiga.

Vill du också räkna ut det?
Klicka här!

Underbart söt klänning



Helt underbart söt klänning. Den är på rea också så det är svårt att inte beställa . Men jag känner mej helt galen som köper sommarkläder nu mitt i vintern när det är -10 ute. Men den där lila färgen skulle verkligen få mina gröna ögon att lysa i sommar. Jag käner hur beslutsångesten börjar rinna längs ryggen nu. För er som vill kolla alla andra fina reavaror, och det som inte är på rea förstås, så kommer klänning från eliteladies.


Gillar det jag ser =D



Det är inget rekord men en jämn statistik är nästan bättre än ett rekord för en dag

Sa bara min åsikt

anna: Jag vill henne ingenting. Jag sa bara hur korkat jag tycker att hennes val är. Och hur jävla drabbade skattebetalarna blir och hela befolkningen på grund av hennes och många andras dumma val. Det finns så jävla många exempel på förstörda ungdommar på grund av dåliga föräldrar. Det var vad jag sa, i snällare form.

Stövlarna

Jusste, en sak till som gjorde mej väldigt lycklig var när jag hittade dom försvunna stövlarna. För ganska länge sen hittade jag ett par stövlar, som jag verkligen ville ha, på internet. Tyvärr fanns dom inte i min storlek. Sen försvan dom helt. Nu har jag, efter otroligt mycket letande, lyckats hitta dom i en annan internetbutik.  

 

Jag tänkte att jag berättar var man kan köpa dom först när jag har fått hem dom och lägger upp mina egna bilder.


Tack underbara människor

Här är ett exempel på hur en kommentar jag gillar ser ut:



Önskar att jag visste vem du var bara. Tack så jättemycket och självklart ska jag göra allt jag kan för att tipsa om allt möjligt som kan underhålla dej  Tycker verkligen om när folk säger vad dom vill se mer av i min blogg, det är ett av få sätt för mej att få den att blir bättre och mer underhållande

Ett annat exempel:


Sånna här kommentare blir man bara allmänt glad av. Människor som kan skrive kommentarer som den här är människor som har fattat att dom duger och är näst intill perfekta som dom är. Man kan älska andra först när man älskar sej själv, glöm aldrig det.

Det är för er människor, som ser såhär på min blogg, jag skriver.


Igår

Igår var det en bra dag då ingenting kunde ta bort mitt leende på läpparna. Jag önskar att sånna dagar kunde komma oftare.. fast med kaske ett litet mindre leende, man får väldigt ont i kinderna av att le sådär mycket. Men chefen var nöjd


Hemma hos Emilia

Hej

Jag vaknade sent idag. Det är min första lediga dag från jobbet på ett tag nu så jag tänkte ta det riktigt lugnt och bara softa.
Carre sov hos mej i natt för första gången på 2 veckor. Det var ingen rolig natt kan jag säga.

Kvällen hos Emilia igår var i alla fall jättemysig. Hennes vin var slut så det fick bli cola och chips istället. Det gjorde inte så mycket.



Först var det bara jag, Emilia och Carre och senare kom Emilias kille Jesper hem.
Det blev faktiskt en jävligt lyckad kväll, nykter och otroligt lyckad. När vi skulle hem till Emilia plockade Carre upp oss i Huddinge. Inne på seven-eleven träffade jag två tjejer som bara stod där och hängde. En av dom känner jag och den andra har jag bara festat med några gånger. Visst, att våran kväll var nykter i mjukisbrallor men deras var att stå och hänga på någon jävla mack. Vems kväll var bäst?

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag är grymt avundsjuk på Emilias boende. Visst hon och hennes kille bor lite avlägset men deras läghet är en av dom mysigaste lägenheterna jag någonsin varit i.

 


Love


Minus 17

Hej

Det blev ingen tingsrätt för mej idag, eftersom det är 13 dagar efter jul och det måste vi ju verkligen fira! Tingsrätten var alltså stängd *suck*. Nu måste jag ju dit någon annan dag, jag har inte tid med sånt här.

Tog en titt på min inbygda termometer för någon minut sen:

Vågar man säga "jippi"? det blir säkert värre då. Om ungefär en timme ska jag åka tll Kista och möta upp Emilia oh sen ska vi hem till henne och hennes kille, ta några glas vin och bara softa. Det kommer nog blir en jävligt mysig kväll, men jag kan väl inte precis säga att jag ser fram emot att gå mot bussen.. Burr


Stockholms tingsrätt imorgon

Nu tänkte jag sova. Klockan är halv 1 och om några timmar är det upp och jobba som gäller. Efter det ska jag försöka ta mej till Stockholms tingsrätt och lyssna på ett mål.. Skitkul, jag hatar dej Staffan! Jag har fucking lov.

Min idiotiskt luddige lärare tvingar mej att gå på ett rättsfall på lovet, eftersom jag tydligen gjorde en urusel och helt värdelös rapport av det första målet, hans egna ord. Visst låter det som en helt underbar lärare?

Nu måste jag bara ta reda på hur man kommer till Stockholms tingsrätt, det har jag såklart förträngt.


Sex i bilen

Som sagt, såhär lite efter tolvslaget är det dags för det enda rätta. Sex!
Synd bara att dom flesta av er kommer läsa det till frukosten imorgon bitti. oops. Ska försöka inte vara too dirty, hm that's gonna be tough.

Jag tänkte i alla fall berätta från mej själv den här gången. Ibland måste man ta en paus från alla juckande filmer och lätta lite på sitt eget tryck.. Som för övrigt inte går att lätt just nu, eftersom det sitter en tampong i vägen.. Eller vad snackar jag om? Att lätta på trycket är inte det samma sak som att prutta typ? Tja inte har jag någon tampong där i alla fall..


Waisted.

Jag skriver som en sneknullad alkoholist. Oj, nu var jag sådär... "elak" igen. Jag måste sluta stämpla människor som har det svårt i livet.

Min egen story idag är kort , mycket kort. Eftersom några av er äter frukost nu tänkte jag ta hänsyn till det. Inga detaljer, inte för att det finns så värst många men ändå.

Flera av er har kommenterat att jag är.. hur ska man säga? sexfixerad. Senast var det en kille som sa :"Du verkar vara rätt horny ibland". Egentligen handlar det inte riktigt om mej, utan att jag vet att sex intresserar människor idag. Hemskt men jävligt sant.

 

Men tänk själa lite, jag menar en kuk är väl jävligt mycket mer intressant än typ.. naturprogram. Okej, dåligt exempel men vad fan vill ni ha 00.30 på natten?

 

Sanningen om mej är att jag är en hejare på att få sex att fungera utmärkt i sängen. Jag har testat mjukt. Fåtölj, soffa och säng.

När jag ville gå över till hårdare underlag hette det bord och golv.

Och bland annorlunda platser får jag väl räkna in duschen, bastund, jacuzzin, en trappuppgång, på ett handfat, toaletten och det vanliga trånga badkaret.

Med andra ord är jag inte speciellt erfaren när det gäller val av plats. Utomhussex, det är en fråga jag ofta får. Har du testat det?

Svar: Det beror helt på ur man definierar ordet sex. Sex är egentligen inte bara när en kille drar kuken in och ut i en tjejs fitta. Sex är egentligen otroligt mycket mer, det är bara att vår kära generation idag inte har fattat det. Jag såg faktiskt ett program om det för något år sen. Par skulle lära sej ett nytt sätt att ha intim kontakt på, kort sagt låg dom i sked. Det var en ny varian av sex. Inget fysiskt överhuvudtaget, dötrist om man frågar mej.

Oralsex är ju en typ av sej. Förspel är sex, egentligen är hångel en typ av sex också. EN TYP AV. Tja om förspel och allt där till är sex , så har jag definitivt haft sex utomhus.

Pinsamt nog, testade jag bilen för första gången i mitt liv idag. Förklaring till detta är väl att jag har velat länge men det känns jävligt fel att knulla i en förälders bil, det måste ni väl ändå hålla med om?
Jag har haft mina andra möjligheter men har inte tagit dom. Nu ska jag sluta ge förklaringar och istället rekomendera. DO IT.



Det kan vara rätt trångt, jag hade visserligen tur och det var bara 100% njutning för min del. Men det var kul också. Kul att testa något nytt. Så vitt jag vet, vill dom flesta killarna uppleva ett avsug i bilen minst en gång innan dom dör. Det är inte riktigt lika kul för tjejen. Jag fick otroligt kramp i käkarna, men vad gör man inte för någon man älskar.. jag syftade på kuken okej

Jag gillar den där repliken:

- Ska vi gå bak?


Det pinsamma med det hela kom egentligen mitt i avsuget när min pappas tjej kommer gående. Där sitter jag med saliv runt hela käften och en kuk i handen. Som tur var verkade det inte som att hon såg något. Eller så gjorde hon det men på grund av den pinsamma situationen låtsades hon inte se oss och gick bara förbi.
Hittills har jag inte fått någon konstig blick av henne, men man vet aldrig vad hon tänker.

Det tråkigaste med den här killen är att han redan har gjort allting. Man får aldrig riktigt känna att man överraskar honom med något helt nytt, jävligt tråkigt. Mitt tips till er som inte har gjort det i bilen är att göra det med någon som intet gjort det förut. Då får man uppleva spänningen att bli påkomna tillsammans, istället för ensam. Det blir en helt annan grej.

För övrig tipsar RFSU om några sköna ställningar i bilen.
Skippa att boka hotellrum, kör bilen istället, det är dessutom billigare


Godsaker från Estland

I morse kom Carre hem från Estland.. Haha ni undrade just varför hans namn inte nämnts på ett tag va? .. eller aha... det gjorde ni inte ja.. *ehm , hehe*



I morse kom Carre hem från Estland. Vi båda hade planer på vad vi skulle göra när vi träffades, men som vanligt blir det inte som man tänkt sej.
Drama, drama, drama.

Det blev inga bilder på mej idag, det finns en jävlig bra anledning kan jag säga. Normalt sätt brukar jag ju vara rätt kamerakåt , men inte idag.

Det näst mest romantiska vi lyckades åstadkomma var en middag på Il postino.. Skratta inte. Pizza är romantiskt på sitt sätt tycker jag.

Jag fick i alla fall den här av honom:



Och då undrar ni vad i helskotta är det där... eller aha.. det gjorde ni inte ja *ehm, hehe*


Det där är typ.. choklad tror jag. Jag käkade nyss en... eller ja, okej då två.

Det smakar faktiskt jävligt typiskt Estniska godsaker. Sånna där skumma grejer som man inte riktit kan beskriva, som smakar gott som fan men man fattar aldrig vad dom innehåller och sen tror man att det är fett som fan och sen får man veta att dom är mer nyttiga än feta. Dom är skumma estländarna men dom är jävligt charmiga på sitt sätt, borde väl jag veta som varti tillsammasn med två stycken .

 

Men jag tycker att man kan känna igen smaken från något annat land också.. men jag kan inte riktgit komma på vilket.

Gud vad ni tycker att jag är otroligt intressant nu såhär lite efter tolvslaget... eller aha.. nej det tyckte ni inte ja *ehm, hehe*



Tack älskling ♥

I'm so gonna dust it

Jusste.. det får jag inte glömma. Efter en del forskande om produkten "Dust it"  (jag vet att jag är 100 år efter) bestämde jag mej tillslut för att skaffa mej en.

Som tur var hade Roya en, så nu har jag fått låna den  Nu ska här testast. Wish me luck, den ser rätt svårhanterlig ut. Men jag och mina fingrar ska nog greja't




Here we go.
Lite underhållande bilder lär ni får, vare sej ni vill eller inte

Ny tröja från Foxy

Idag fick jag ett paket igen  . Jag börjar ärligt bli rätt bortskämd med mina paket. Usch.
Men kul är det , speciellt när man blir nöjd med innehållet i paketet. Idag var det en jättemysig kofta från Foxy i paketet. Jag har på mej den just nu och den är så skön att jag nog kommer sova med den i natt



Jag vet inte riktigt vart jag ska skriva att jag har köpt den för den är nämligen slutsåld mer eller mindre överallt numera. Förut fanns den på Clazzy i Danmark, men precis lagom till att jag bestämt mej för att beställa tog den slut. Jag lyckades efter mycket om och men beställa den från Tyskland. Snacka om omständigheter, men jag har gillat den sen första gången jag såg den.

Ni som har läst min i 2 år nu, minns förmodligen inte alls... skit samma. Jag har tipsat om tröjan för ungefär 2 år sen. Nu är den äntligen min  


Min lista

Hej
Idag är det måndag igen och jag kan inte fatta att lovet är slut om några dagar. Förjävligt känns det. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Den här terminen kommer dessutom bli ett helvete. Jag fattar inte hur jag ska hinna med allt. Den här terminen hade jag svårt att hinna med allt och då tog jag dessuom ett halvårs paus från kickboxningen. Nu vill jag tillbaka mer än någonsin så mitt schema kommer bli otroligt tight. Får se vad som händer med bloggen då..


Nu vill jag inte tänka mer på det, jag tänkte snabbt bara kolla hur jag ligger till med min lista



Två saker är redan fixade. Det känns rätt bra i alla fall

Sista inlägget

Klockan har passerat 3. Jag funderar på att gå och ta en dusch nu och sen städa lite här, så har jag i alla fall prickat av en av punkterna på listan, innan jag går och lägger mej.

Vi hörs imorgon igen.


Nytt år, Nytt sex

Det är nytt år oh enligt mej dags att hotta upp sexet lite. Varför inte slänga ut dom gamla underkläderna och överraska pojkvännen med lite nya läckra grejer?





En av mina personliga favoriter är just handbojorna. I sängen kan jag vara en riktig jävla retsticka , och vill man lyckas med det som bäst är ett par schyssta handbojor eller lite snören dom absolut bästa knepen.

För att få till det lilla extra är det perfekt om man känner personen lite, vill säga ha tagit reda på vad som får igång honom/henne. (I det här fallet kommer jag att snacka om att sätta fast en kille för det blir lättare för mej, givetvis kan man sätta fast en tjej också)

När man vet vad killen går igång på är saken rätt lätt. Det svåraste är egentligen att hitta ett bra ställe att sätta fast honom i och att leva sej in ordentligt. Ibland kan allt se så himla tillgjort ut och det är inte alls lika sexigt som när det kommer naturligt, tycker jag i alla fall.
Sätt fast honom och gör precis allt du vet att han blir riktigt kåt av.

Vill du ge honom ett bra avsug men fortfarande reta honom, börjar du självklart vid bröstvårtorna och går neråt, eller på insidan av låren, ingen big deal va?
Slicka honom på magen och kom så nära hans kuk att han verkligen tror att du tänker börja suga. Ju fler gånger du gör det, desto mer irriterad blir han. Håll inte på för länge bara, han är fortfarande en kille, glöm inte det.
Tålamodet tar fort slut och sen är det inte roligt längre och då blir han arg.
Men det bästa är att han sitter där han sitter och kommer inte loss så det spelar inte så stor roll att han blir sur.

Helt ärligt har det hänt mej. Ibland när jag är på riktigt retlite humör har han blivit näst intill förbannad och en meter ifrån honom sitter jag och bara garvar. Men vad fan, det är lite svårt. Där sitter han med världens jävla bonge, sur som ett bi och kommer inte loss för att man har knutit fast honom. Man ser att han inte riktigt kan bestämma sej för vad han ska vara mest sur för, situationen att han inte kommer loss eller att han har en stenhård kuk och inte får vad han vill ha.

Som sagt, kvällen kan bli rätt förstörd om han blir riktigt tjurig, för han kommer inte glömma att du satte fast honom och förnedrade honom. Reta honom på ett lekfullt sätt men sluta alltid med att ge honom vad han tål och lite till. Det är det du vill att han inte ska glömma, inte att han blev fastbunden och förnedrad.

Passa dej för ombytta roller. Om du vill ha kontrollen och se till att det är han som blir retad är det bäst att du ändå tänker till lite i alla fall. I värsta fall kan det bli lite ombyta roller och plötsligt sitter du där med handbojor runt händerna, så var det kanske inte riktigt tänkt.

Det är skönt det med, om killen vet vad han håller på med kan det bli en riktigt skön sexupllevels... som sagt, om han vet vad han håller på med..


Min nyårsoutfit

Bilderna jag la upp från nyår visar ju intem in nyårsoufit sådär jättebra. Tänkte visa en bild jag har fixat ihop alldeles själv, för första gången ska jag visa min konstnärliga sida!





                                                        ♥ Klännings- Salt
                                                        ♥ Lackleggins- Gina tricot
                                                        ♥ Lårhöga stövlar- Scorett

Allt smink (vet inte om det syns så bra på dom här bilderna) kommer från Make up store (dock inte foundation, mascara, puder och rouge).

Jag älskar att jag förstör hela bilden totalt. Vackra Mimmis förmodligen bästa blild den kvällen förstör jag genom att.. vad i helvete jag nu gör.. Men lite sexig är jag väl i alla fall? (a) *blink*


Nyårsshoppingen

På självaste nyårafton handlade jag in det sista till kvällen. Jag har glömt att visa bild på det så jag slänger upp en nu. Den är tråkig för den är inte fixad i PS men men, det får gå ändå



♣ Lösögonfranslim- Make up store - 85 kronor
♣ Eyedust - Make up store- 135 kronor


To - do - list

3 timmar senare... Jag vaknade för ett tag sen och har sovit i 3 timmar, i hopp om att känna mej som en ny människa när jag vaknade och att en del saker bara skulle ha försvunnit spårlöst. Visst kan jag ärligt säga att jag känner mej lite som en ny människa.. bortsett från att jag sitter och kollar efter snygga skor och är väldigt sugen på choklad. Det är väl inga nya prylar precis. Men jag känner mej ändå rätt problemfri just nu.. fram tills jag börjar fundera över dom igen.

Jag har prcis kommit fram till att lovet snart är slut också och jag har verkligen inte gjort någonting av det jag tänkte göra. Jag har kommit iväg till gymmer några få gånger, men det är väl allt.

En del saker är kvar att göra, såhär ser min veckas lista ut:

Snygg huh? Hahah



En är överstruken. Jag minns hur det gick förra gången jag skrev om något sånt här. Man lär sej av sina misstag  Ni undrar förmodligen varför jag måste ha med det då, jo för annars kan man ge sej fan på att jag glömmer det. Det var i alla fall min finfina lista. Den är nästan lika fin som alla andra bloggarnas listor, fast jag lägger inte ner lika mycket tid på att göra en lista som ska vara snygg också.

Hemma

Hej
Jag kom precis hem från jobbet och egentligen har jag massor att göra, som vanligt, men nu tänkte jag först sitta här ett tag. Känner jag mej själv rätt lär väl ett tag bli resten av en här dagen.

Jag är trött, har ont i knät och ena fotleden och jag har fortfarande ont i magen. Nu har jag haft ont i magen i snart 2 veckor i streck.. Jag kanske borde kolla upp det snart.


Början på mitt nya år

Jag började mitt nya år med en riktigt jobbig ångest


När ingen ser..


Jag saknar kärlek

Jag visade nyss några bilder från igår, men nu ska jag berätta sanningen. Bilderna talar för sej själva. Dom berättar hur roligt jag hade och delvis hur nykter jag var.
Men dom berättar inte hur min hjärna tänkte under hela kvällen.
Samtidigt som det där var det bästa nyåret jag någonsin haft var det en av dom värsta kvällarna jag genomlidit.

Kvällen började med en otroligt mysig middag hemma hos Emilias systers kompis Ingo. Det var verkligen jättemysigt och maten var hur god som helst. Men det högg en kniv i hjärtat på mej när jag såg att jag satt där runt bordet med flera glada och skrattande människor, helt jävla ensam. Alla tjejerna hade sina killar med sej, utom Ingo, för hennes kille höll på med annat och Mimmi, en annan tjej hon var nog lika ensam som jag... eller vad vet jag om det egentligen?
Undrar hur hon tänkte.

Jag vet bara hur jag kände mej, förbannat ensam. Och för varje timme som gick blev det bara värre egentligen. När vi drog oss vidare mot festen togs det kort på nyårskyssar, tjejerna fick rosor av sina killar, man drack champagne tillsammans under fyrverkerierna, dom kramade varandra och sa att dom älskade varandra. Man kunde senare se dom dansa tillsammans i lägenhetens vardagsrum och dom log emot varandra med det där speciella leendet.

Hela kvällen fick mej verligen att inse hur mycket jag saknar att ha någon. Det tog mej ett förhållande att lära mej att leva tillsammans med en kille och vad allt det innebär. Det tog mej ett förhållande till att inse att det där är vad jag vill. Jag vill inte vara ensam. Det vill ju ingen i längden, men i min ålder är det väl inte alltför många som klagar på singellivet.

Jag saknar att ha någon som jag kan ringa till och som tröstar mej på det där speciella sättet när något dåligt har hänt. Jag saknar att höra en kille säga att han älskar mej på det där sättet som betyder så himla mycket för mej. Jag saknar att gå hand i hand med någon och att somna i en killes varma famn.

Just nu när alla sitter inne i vintermörket saknar jag verkligen att ha min kille och mitt förhållande. Men jag vet ju hur det är, tar man första bästa håller det en vecka. Dom bästa bären mognar sist. Jag vet att han finns där ute någonstans.. jag måste bara hitta honom.




Stuumpans nyår

Hej
Jag är helt död. Det var nog evigheter sne jag var såhär trött sist. Jag började det nya året med ett 10 timmars långt pass på jobbet. Nu har jag precis överlevt det. Mina fötter värker så mycket att det helt ärligt ska bli jävligt intressant att se om jag kan gå imorgon.
Till alla er som klagar över alla som jobbar på donken, och att man tillslut blir lite långsam. Testa sjävla att stå upp i 10 timmar i streck, med en ynka timmes lunchrast, som egentligen bara gör saken värre för benen.
Det skulle jag vilja se.

Nu kommer det antagligen bli några inlägg här, eftersom jag inte direkt kan ta mej någonstans. Jag borde nog satsa på att skaffa en rullstol om jag ska hålla på såhär. I längden blir det en himla schysst investering.

Just nu håller jag på och lägger in alla nyårsbilder i datorn. Antar att jag får bjuda på några också.



Fyrverkerier, som snyggast när issa håller i kameran



Jag och Emilia, förmodligen den enda bra bilden på mej



Jag (som spärrar upp ögonen som ett jävla fån), Emilia, Mimmi och Ingo



Jag stack ut ur mängden på fler än ett sätt denna kväll kan jag säga

Den charmiga sidan av mej... En bild säger ju som sagt mer än 1000 ord. Ibland känner jag mej som en såndär liten nalle som man älskar strax efter att man fått den. Det här är ett tydligt bevis när jag känner mej som en person som är lätt att älska



Issa gör sitt bästa för att se nykter ut.. Better luck next time



Bortsett från dom få vackra bilderna jag visade nu finns det en hel del mer. Kvällen var faktiskt jättelyckad

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0