Gästblogg

Tja!

Jag heter anna och är snart 19 år och tar studenten i år, så ja står i den stora frågan vad som händer sen i livet. I min blogg så skriver jag om min vardag,mina tankar och inte minst så
tar jag kort som kommer ut på bloggen. Så vad väntar ni på det är bara att klicka in på Annamarialarssson.blogg.se :D

                     

100 dagar kvar!



Glädjen går inte att beskriva! Jag minns när det var över 300 dagar kvar, jag minns att jag har suttit och räknat ner varannan vecka, i hopp om att det ska ha gått mer än två veckor sen sist jag räknade. Nu kan jag se målet. Jag är snart där! Äntligen.
3 vidriga år och sen 3 inte helt lätta år. Det har inte varit lätt, inte kul och jag är förbannat trött på allt och dom flesta som har med skolan att göra. Snart är det slut! Fan vad grym jag är!


Rockabilly på H&M

                 

          

Alltså... Jag gillar väl Rockabillystilen. Den är fräck, lite tuff sådär, fan vet jag. Men jag smygstartade ju lite redan förra sommaren och alltså... jag vette fan.

Här har vi några goa gubbar i alla fall

Kläder inför plåtningen - Check

Det tog mej nästan en timme att välja vad jag ska ha för kläder imorgon. *pust*
En himla massa provningar,  och nu har jag upptäckt att jag kanske inte är så bra på att ta av mej kläderna som jag trodde  *blink*

Nu har jag i alla fall bestämt mej. Ganska nöjd är jag. Min stil följer ju inte precis senaste modet men vad gör det? Jag klär nog bäst i att vara mej själv, eller vad tror ni?


kläder till plåtningen

Nej, nu ska jag slänga in mej själv i garderoben och hitta kläder till plåtningen imorgon.


Stuumpans schema


Just nu

Hej

Nu är jag hemma från jobbet och har precis tryckt i mej en sallad. Jag är helt slut och funderar på att ta en varm dusch, kladda in mej i kladdiga grejer som gör huden mjuk, byta mina lakan och sen decka. Jag sov inte många timmar i natt kan jag säga.

Det är konsekvensen av att ha en slappardag. Om man tar det lugnt en hel dag, vilar upp sej och tar hand om sej själv kan man inte sova på kvällen och vips är man tillbaka i skiten igen. I natt kommer jag i alla fall sova som en gris. 
 
Imorgon ska jag på den första plåtningen så innan jag deckar måste jag välja ut vad jag ska ha på mej imorgon.

Jag hoppas att det går fort, hjärnkontoret har redan börjat kapa kablar.


Kan dee





♣ Linnen - Kan dee - 279 kronor styck


Mot jobbet

Sticker iväg och jobbar några timmar. Vi hörs när jag kommer hem igen.


If I could make one change

If I could go back and make a change, just one change,
then what would my life be like now?


No words


I want.. från IC

Det här vill jag beställa från IC.. så småningom. Det finns så mycket annat jag vill ha som kommer före så det lär ju ta ett tag innan ni ser dom här prylarna på mej


Gästblogg

Hej alla där ute!
 
Mitt namn är Elin och driver en liten blogg som kallas för www.jadersjanta.blogg.se jag vet inte om alla har lov just nu, men själv har jag sportlov och sitter i en stuga uppe i Stöten. Jag ska vara här tills på söndag. Det är alldeles för kallt för att åka skidor idag, det var kanske -17 uppe på bergstoppen. Och jag som har kännslig hud orkade inte. Så mamma har tvingat på mig att plugga. Så det kanske är bäst att ta tag i det ;)
 
Lite kortfattat om mig: Jag fyller 15 den 2 Maj. Jag föddes i Eskilstuna och för några år sen flyttade jag ut till landet som heter Jäder. Därav namnet jädersjänta. På min fritid spelar jag badminton, fotograferar (kommer antagligen börja fotolinje i gymnasium), är självklart med mina vänner och bara har roligt! ;)
I min blogg skriver jag bland annat om min vardag, mode, och självklart lägger jag ut lite då och då bilder som jag har tagit och redegerat med färgerna ;)

                                         
 
Kramar från mig!
Elin Andersson www.jadersjanta.blogg.se

Mina smycken från IC

Tänkte bara visa er några snabba bilder på dom snygga smyckena som jag har fått hem från IC.





Ormar och pistoler.. gaah jag har blivit helt besatt! Om jag hittar en snygg tee med en puffra över brösten då är den min, direkt! 
Tyvärr sitter ear cuffen inte så bra för jag har väldigt små öron. Tänk på det, ni som har små öron, om ni vill beställa ear cuffs. Det kan bli jobbigt. Man kan ju forma om dom lite själv och så, men det är kanske inte det lättaste.


Nytt från IC

Bortsett från att lata mej har jag faktiskt varit hos pappa också. Jag var dock tillräckligt lat för att ta bilen dit  Det säger kanske inte så mycket men om jag säger såhär: Jag hann inte ens lyssna klart på en låt innan jag var framme, så kanske det säger lite mer.

När jag ändå var där hämtade jag ett paket som kom för någon dag sen.

     

                                      ♣ Ear cuff - IC - 85 kronor
                                ♣ Ormörhängen - IC - 150 kronor

Slappardag

Idag har jag verkligen haft en slappardag. Jag har skrivit några få inlägg, ätit pannkakor och kollat på två filmer.

Utöver det har jag klippt mej.  Det är riktigt skönt med en slappardag ibland men minus klippningen. Mitt hår känns jättekort . Jag hoppas att det växer ut snabbt!

Fram tills dess får jag sitta och sakna det genom att kolla på gamla bilder.. *snyft*


Mina anchors


Skor!


Snyggt från H&M





Söndag

Hej

Nu är jag vaken. Jag försökte verkligen sova ut, men jag vaknade ganska tidigt av ett jävla sms! Jag lyckades i alla fall somna om och nu har jag vaknat till ordentligt.

Om en stund ska jag gå och köpa pannkakor och titta på film. Yes, det är en sån dag idag. Jag tänker inte gå ut... mer än för att köpa pannkakor då. Jag vill bara sitta inne och lata mej i sköna mjukiskläder.

Ikväll ska jag klippa mej. Usch vad jag hatar det! Men nu måste jag verkligen göra det.

Ha en bra söndag


Musik


Chatta med stuumpan


Godnatt

Nu är jag dödstrött.

Imorgon får jag sova ut. Inga ord i detta komplicerade språk, kan beskriva hur underbart det ska bli.

Mobil: ljud av.

Jag ska sova tills jag vaknar, om det så ska bli heeela söndagen.

Godnatt


Mina anchors (naveln)



För snart ett år sen



Min plan med allt

¨

Nu

Smycket kostade 225 kronor (125 kronor st. för dom i armen)

Det känns grymt kul att äntligen ha det jag ville ha i naveln. Det finns dock två nackdelar. Den första är att det är magnet så hänget kan lätt flyga av (däremot en fördel om man fastnar, så slipper man rycka ut hela plattan) den andra är att hänget är ganska tungt, så själva pluppen lutar lite neråt. Jag ska se om jag kan försöka fixa det på något sätt, annars får det vara.


Mina anchors (armen)



Före



Efter



Nu!

♣ Smyckena kostar 125 kronor st. Så det blev sammanlagt 375 kronor (+ naveln 225 kronor = 600 kronor)

Jag är supernöjd . Jag tycker egentligen att dom blev lite för stora. Det fanns två storlekar mindre men jag tyckte att den här verkade bäst, när dom väl var på plats kom jag fram till att jag borde tagit en storlek mindre eller en av varje.. Nåja, det får bli nästa gång... om sesådär 10 år. Det är inte precis lite smärtsamt att byta dom här. Det känns som att göra en vanlig piercing, något värre. Anchors är verkligen inte det trevligaste att hålla på med, dom är inte heller det lättaste att ta hand om. Dom kräver lika mycket uppmärksamhet som ett husdjur typ. Men mina piercingar är ju som mina husdjur så lägger gärna tid och kärlek på dom

Min fredag

Igår, fredag (egentligen förrgår nu), hade jag ju fullt upp som ni vet. Jag var i skolan, lyckligvis var alla lektioner inställda så jag fick sluta tidigt. Efter skolan åkte jag hem till Hanna, sen till stan, mötte upp Bella, sen till East street och sen landade jag tillslut hemma hos min mammas kompis.
Klockan var då runt 20.00 och jag var riktigt hungrig.

Först fick jag mat för andra gången den dagen och sen drack jag nästan en hel flaska vin själv.

Det var i alla fall en lyckad fredagskväll  Min morsa och hennes kompis är inte direkt två torra kärringar, man har riktigt kul med dom galningarna.  


Lång dag

Nu är jag äntligen hemma. Det har varit en ganska lång dag men nu är den över.

Mitt internet funkar inte riktigt som det ska så inläggen får jag fixa imorgon. Nästa: sängen.

Imorgon ska jag upp 6.30.. Jag finner inga ord för att beskriva hur det känns!


Snabb updatde

Hej

Just nu sitter jag hos Hanna och planerar några hektiska dagar. Det är verkligen fullt upp nu.

Jag har några plåtningar framför mej och dessutom måste jag springa till min kiropraktor fram och tillbaka med jämna mellanrum. Om ett tag ska jag hem till min mammas kompis och käka middag och ta några glas vin med tanterna. Det blir trevligt .

Just nu hinner jag inte blogga så mycket men så fort jag får tid sa jag fixa några inlägg  


Sista inlägget

Jag gav upp pluggandet innan jag ens hade börjat.. hehe.
Jag är inte förvånad, är ni?

Istället åt jag min kebab, kollade på Sveriges värsta bilförare och sen lyxfällan och den sista timmen har jag fnulat på min design. Just nu har jag inget flyt alls  Hela designen går åt helvete och hur jag än gör så blir det inte bra .

Jag får fnula vidare någon annan dag. Nu ska jag ta en snabb dusch och sen sova. Imorgon ska jag inte komma försen till skolan!

Godnatt


Right now

Just nu sitter jag och försöker få lite plugg gjort, det är därför uppdateringen står still.

Jag hade gärna struntast i det men tyvärr måste det göras *suck*

Om en stund kommer mamma med kebab till mej.  Det blir inget gym. Klockan är för mycket nu, jag håller på att svälta ihjäl och dessutom måste jag fixa allt plugg. Jag ska försöka ta igen det imorgon, men det kommer jag troligtvis inte hålla


Snyggt från Nelly




Riktigt snygga prylar.

Jackan kostar 499 kronor
och västen kostar 1349 kronor.

Båda kommer från Nelly

Jag ska prova på modellyrket

Vet ni förresten att jag vann modelltävlingen?  Så jävla kul!

I mars ska jag ta bilderna  Jag ser verkligen fram emot det.



Jag är ingen modell, men det ska bli himla kul att prova på det!

Träning snart

Nu är jag hemma igen  eller jag har varit det ett tag. Egentligen borde jag försöka få lite plugg gjort, men orkar jag? Nej, självklart inte.

Om en stund ska jag försöka ta mej till gymmet. Jag försöker febrilt få tag i Bella här men det går inge vidare.

Det ser ut som att jag får gymma ensam ikväll

Men jag får inte ge upp för det! Jag måste röra på mej!


Inget kan stoppa mej

Hej

Nu sitter jag i skolan och är så jävla glad!!  Hur nu det kan gå till.. hmm..

Men jag har massa att berätta sen! Känner mej så jävla lycklig just för stunden!

Ha en GRYMT bra dag ALLA!!!





Inget och ingen kan stoppa mej. Jag är stor som ett berg!


Gästblogg: Tasha here, bitches!

Hej alla söta bloggläsare hos Stuumpan! ;)
Hoppas att det är bra med er, för jag är sjuk och det suger!
Min blogg är en humorblogg som handlar om lite av allt möjligt och jag skulle bli superduperglad om ni klickade er in hos mig!
Tusen pussar,
Tasha
http://ellohell.blogg.se



Och såhär snygg är jag.

En ring

På fredag vill jag att den här undebara ska bli min!




Jasg orkar inte vänta så jag ska åka till Söder och köpa den i butik  Det ska bli skönt med lite nya pengar. Det har varit en lång och minst sagt torr månad.

Off to el work

Det förra inlägget blev väldigt långt, hoppas ni orkar läsa det

Jag ska i alla fall börja göra mej i ordning och sticka till jobbet nu, så ni har gott om tid att läsa det. Det är framför allt till alla er som frågat mej många gånger om ämnet! Men självklart får alla andra läsa också. Hur ska jag kunna hindra er? .

Det blir nog något snabbt inlägg när jag kommer hem senare ikväll. Vi hörs då.

Later


En porrgluttande pojkvän

Länge har jag fått alla möjliga frågor om porr. En fråga från tjejer som återkommer allt oftare är:

Är det okej att pojkvännen kollar på porr?

Jag har dragit mej för att svara på det här. Det är inte min uppgift att svara på vad ni ska tycka om den saken. Vissa tycker att det är helt okej att pojkvännen gör det, då får man en stund för sej själv och han är nöjd. Båda är nöjda, inget tjafs.
Andra tycker att det känns obehagligt och jobbigt att han gör det.

Det är som sagt inte alls min uppgift att svara på vad ni ska tycka eller vad ni ska göra, ni måste känna efter själva!

Så har jag tänkt hittills men när jag igårkväll fick ett mail med äment: "SNÄLLA STUUMPAN HJÄLP MEJ!!!" med stora bokstäver, tänkte jag om lite.

Jag har alltid skrivit med lika stora bokstäver hur mycket jag vill finnas för er alla. Så nu har jag ändrat mej. Jag ska inte bestämma vad ni ska göra eller hur ni ska tänka, jag tänker inte försöka påverka er men... jag tänker göra det jag kan göra och det är att dela med mej av vad jag tycker! Mina åsikter har visat sej vara värdefulla för er så jag gör ett försök att hjälpa er med det här.




Jag har alltid hatat porr, jag tycker att det påverkar människor negativt, jag tycker att samhället blir helt fuckat och jag tycker att synen på kvinnan blir helt förjävlig. Jag tycker att det är förjävligt att tjejer låter killar se på oss på det här sättet som många porrfilmer uttrycker, jag tycker att det är förjävligt att tjejer lever upp till det och jag tycker att det är förjävligt att tjejer växer upp i ett samhälle där det förväntas så förjävliga saker av dom. Det är inte konstigt att tjejer blir som dom blir.
Den här pressen klarar man inte om man inte är jävligt stark och självständig. Jag skyller inte på någon däremot säger jag att samhället präglas av sex från alla håll. Alla förbaskade ideal man ska leva upp till. Jag är trött på allt. Allt har sin utgångspunkt i porrbranchen och jag tycker att det är sorgligt att man har låtit det gå sågär långt.
Männiksan, som sägs vara jordens smartaste varelse.
Vilket jävla skämt.

Efter det ni läst nu kan ni troligtvis räkna ut vad jag tycker om att ha en pojkvän som checkar porr på kvällarna, när vi ska sova.
Jag tänkte ändå berätta exakt vad jag tycker om det, men först måste vi reda ut en sak.

Att du har en pojkvän som är porrgluttare betyder inte att han inte tycker att du är attraktiv. Det är lätt att göra den missbedömningen. Jämför det lite hur det är för oss tjejer. Om man tar Sex and the city som exempel (ett kanske dåligt exempel men ändå). När man sett hela serien har man sett fler snygga killar än man gjort under hela sitt liv. Att man drägglar över dom betyder ju inte att man tycker at pojkvännen är oattraktiv, eller hur?
Vissa killar behöver porr för att... slappa av? ha en stund för sej själv? någonting? Jag är inte kille, jag har ingen aning, men jag kan tänkar mej att dom skulle försvara sej med något i stil med det.

Jag tror inte på det. Inte ett jävla dugg. Jag tror att det ligger någon mystisk osäkerhet bakom allt



Stuumpan tycker till:

Det här är Kaj, min kille sen 3 år tillbaka. För ett tag sen kom jag på honom med att kolla checka porr på sin laptop. Generat stängde han ner allt och sa att det var första gången. Självklart trodde jag inte på honom, tror han att jag är dum eller?
Det hela ledde givetvis till en diskussion mellan mej och Kaj. Jag undrade varför Kaj kollade på porr och ville självklart ha ett bra svar.
Först sa han:
- Älskling jag vill bara ha en stund för mej själv ibland, jag tycker att det är avslappnande.
Jag svarade:
- Så varför i helvete går du inte på spa? går och simmar? mediterar? inte fan vet jag. Varför stänger du inte in dej i sovrummet och sover en stund? Lyssna på lugn musik!
Kaj insåg förstås att jag hade rätt och sa istället:
- Men gumman, det där betyder verkligen ingenting för mej, jag tycker ändå att tjejerna är plastiga och du är mycket snyggare. Du är äkta.
Jag tänkte en tiondels sekund och svara sen:
Om dom nu är så jävla plastiga och jag så jävla snygg, varför slösar du såååå mycket tid på dom istället för att vara med mej?
Kaj tänkte efter. Det fanns förstås inget svar på det.
Tillslut sa han:
- Okej, jag ska vara ärlig. Jag tittade för jag tänkte att vi kunde lära oss något.. ja , lite nya ställningar, en ny stil ... ja du vet.
Jag har aldrig blivit så förolämpad i hela mitt liv, rasande svarade jag:
Jaha! Så nu säger du att vi har ett dåligt sexliv också! Vem är det som är så dålig i sängen att du tar den sämsta läraren du kan hitta? Du eller jag?
Fattar inte du, din tröga idiot, att ALLT är fejk, dom spelar! Hon gillar inte alls att ha sarre i hela ansiktet, hon gillar inte alls att ha en hästkuk i analen, hon gillar inte alls att bli knullad i flera timmar dag ut och dag in. Och by the way! Den där rösten som stönar sådär upphetsande är inspelad på ett fucking band!

Hej då Kaj!




Det är troligtvis vad jag hade gjort. Oavsett vad hans anledning till porrgluttande är, så är det fortfarande lika förödmjukandde för mej. Jag vill fortfarande att det är mej han ska vilja vara med på kvällen, inte en porrsida på internet. Jag älskar uppskattning, vem gör inte det?
Och visst kan han uppskatta en samtidigt som han gluttar. Jag är inte svartsjuk, jag vet hur dom är egentligen- helt slutkörda och inte alls sådär snygga, tvärt om - rätt slitna. Jag är inte svartsjuk på plastikopererade tjejer. Men jag ser ingen anledning att ha en pojkvän som glor på dom varje kväll. Jag vill hellre att han ska vara med mej. Jag vill inte att vårast sexliv ska jämföras med det han ser på film. Jag vill inte bli jämförd med en av tjejerna han ser på film och jag vill inte vara tillsammans med en sexdriven robot!

Men det är ju jag.

By the way, tur för stackars Kaj att han inte existerar i verkligheten. Han hade aldrig klarat av det där. När jag manglar blir det köttfärs kvar

Musik


Modell för en dag!

Just nu har Lovisa en tävling, och jag är självklart med! Det borde du också, varför inte lixom?

Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv, men ni kanske har mer tur!

 

Klicka här för att komma till hennes blogg!

Tävlingen hålls i samarbete med Inthelight, klicka här för att komma till hemsidan

Träna innan frukost = rasa i vikt

Visste ni förresten att det är jättebra att ta en promenad eller gå ut och springa innan frukost, om man vill gå ner i vikt.

Det är mitt första tips!

När man går ut och rör på sej innan frukost bränner man föregående dagens kalorier, och dessutom kommer hela förbränningen igång, vilket gör att frukosten man äter när man kommer hem försvinner ganska fort. Om det är någon gång man kan passa på att äta onyttigt är det efter träning och på morgonen. Varför inte dubbla intaget av godsaker när man har varit ute och rört på sej på morgonen?

Det gjorde jag, och det beror på att jag tar det lugnt med min viktnedgång. Jasg har hela livet på mej, varför stressa?

Vill man gå ner i vikt bör man dock käka en nyttig frukost, innehållande mycket näring. Alltså.. inte göra som jag gjorde:

En tacopaj, en avocado, två morötter, en kladdkaksbit och en bulle

Men vafan! Jag har faktiskt ont i ryggen!

















Sticker ut i det fina vädret

Det blev ingen skola för mej idag  Min rygg stoppade mej totalt och fram tills nu har jag inte kunnat röra mej.

Nu är jag uppe ur sängen och jag tänke gå ut och springa i det vackra vädret.

Jag förstår att det där låter konstigt. Jag har inte kunnat röra mej på grund av smärta i ryggen och nu ska jag plötsligt ut och springa, därför ska jag ägna några minuter att förklara det hela.

För att jag ska bli bra i ryggen har jag inte bara en kiropraktor som knäcker och masserar mej, jag har också fått instruktioner om hur jag kan hjälpa till själv med tex. stretching. Jag kan inte förklara grunden till alla mina problem i kroppen men en sak är att jag är väldigt svag i överkroppen, trots att jag tränar så mycket.

Det jag ska göra nu är att stretcha och bygga upp bukmuskler och ryggmuskler. När jag springer håller jag hela kroppen spänd och då jobbar jag på en permanent bra hållning och dessutom blir jag varm i kroppen så jag lättare kan stretcha. Nu har ni fått en kort förklaring på en riktgit lång historia.


Onsdag

Godmorgon godmorgon

Jag signar in för att önska alla en trevlig dag

Idag har jag planerat att gå till skolan först och sen ska jag jobba direkt efter. Det blir en låååång dag och få inlägg. Vilken tur att jag har varit duktig på att uppdatera på sista tiden då, ni kanske har lite att läsa igen.



Tiden är en märklig pryl

Hur kan tiden gå så fort men ändå så långsamt, på en och samma gång?
Med tiden går allt snabbare och ju långsammare man vill att tiden ska gå, desto snabbare går den.


Film

Jag visste att det skulle komma förr  eller senare


Gästblogg

Hej Issa's alla glada läsare!
Jag heter Becca och driver bloggen myranstankar.blogg.se
Det är en personlig blogg som handlar om allt från hur det är 
att leva som öppet homosexuell i dagens samhälle, till foton och
filmtips. Jag bjuder på mig själv och står för den jag är..
Är du nyfiken? Ja men va väntar du på? Klicka dej in och
bli förtrollad av min magiska regnbågs värld ;)
Kramar Becca från myranstankar.blogg.se


Videoblogg

Lite försenad men men



Nu vet ni vad jag har pysslat med idag

God hälsa är grunden för allt!

Jag tänkte skriva ett inlägg om hälsa. Det var länge sen och jag har lovat att skriva mer om det så .. here we go!

Vad innebär egentligen begräppet god hälsa?
För många är det det här:



HELT FEL!

Smal, snygg, sexig är en snygg människa.
God hälska kännetecknas av psykiskt och fysiskt välmående.

En för tjock människa sägs sällan ha god hälsa, exakt det samma gäller för en som är riktigt smal.

Det här kan tyckas självklar för vissa, men visst är det lustigt att det är en total nyhet för väldigt många?

En anledning till att ordet hälsa missuppfattas är troligtvis de hårda idealen idag. Unga tjejer har en tendens att gå på allt dom ser, tex. bantningsmetoder såsom det bloggar och reklam säger. Ett exempel är måltidsersättning. Kollar man på förpackningen står det att det ska kombineras med bra kost. Jag är ingen expert men jag tror att många byter ut kost mot måltidsersättning. Det gör en kanske smal, men ger allt annat än god hälsa.

I DEN HÄR KATEGORIN KOMMER JAG GE NÅGRA TIPS PÅ HUR MAN GÅ NER I VIKT FÖR ER SOM VILL HA DET. JAG BÖRJAR MED ATT PRATA OM HÄLSA FÖR ATT POÄNGTERA ATT HÄLSAN ÄR A OCH O FÖR ATT LYCKAS UPPNÅ DEN KROPPEN MAN VILL HA.

Om vi tar Kissies barnmat som exempel. Det innehåller knappt någon näring alls. Faktum är att det där är skit rakt igenom. Det är verkligen inget man borde stoppa i sej. Kissie är ett bra exempel på en som har mycket dålig hälsa. Hon är smal, visst, men det är inte samma sak som god hälsa.
Hon visar tecken på psykisk ohälsa då hon tvingas leva upp till det som förväntas av henne. I längden är det givetvis skadligt. Hon verkar dölja det hela med falskhet, ett leende, fixade bilder och alkohol. Jag vet exakt hur man dränker bekymmer i alkohol. Jag vet också att det hjälper för stunden.

Alkoholen bidrar till en fysisk ohälsa. Kroppen och sinnena bryts ner. Man är vaken sent och tröttheten kan bli ett problem i längden. När man sen pressa kroppen till hård träning utvecklar man sakta men säkert psykiska sjukdomar. Ett exempel är anorexi.

Det här är givetvis bara små spekulationer av mej. Den enda grund jag har är baserad på egna erfarenheter och det jag har lärt mej i skolan och hört om.
Jag vill inte säga att det alltid är såhär, men Kissie är ett bra exempel på hur man förstör sej själv ur ett hälsoperspektiv.



Bra mat ger energi, energi gör att man orkar träna, när energin är slut krävs massa sömn för att få ny energi och för att återhämta kroppen.
Mat, träning och sömn ska alltid tas i lagom mängd. Det finnns ingen anledning att överdriva. För mycket träning sliter ut musklerna, bra mat SKA kombineras med onyttiga grejer. Choklad tex. gör att man blir glad och dessutom är det gott. Det behövs ibland. Överdriv inte men käka något gott en gång i veckan i alla fall! Man lever bara en gång. Sömn ska inte heller överdrivas. Alla människor behöver olika mycket sömn och i olika stadier av livet sover man mer. Sov så mycket som din kropp och psyke behöver.

Lär dej det här! Sen kan vi börja snacka på riktigt!
När man vet och fökjer det här har man en bra grund och man kommer kunna gå exakt hur långt som helst med sej själv - både psykiskt och fysiskt.

Jag HATAR sprutor

Hej

Jag kom precis hem från sjukan. Som ni vet har jag jävligt ont i ryggen och jag går ju hos en kiropraktor men nu ville morsan att vi skulle försöka hitta något annat alternativ. För att kunna göra det krävs det att en läkare skriver ut en remiss. Jag gick till sjukan för att fixa det, det hela slutade med några blodprov.

Jag hatar sprutor. Jag klarar piercingar och tatueringa men sprutor gör ont!

Fast jag måste erkänna att jag var beredd på att det skulle göra ondare. Det värsta kom egentligen när jag såg ett antal rör med blod i. Fy fan jag får ont bara jag skriver det nu.

Ja, jag erkänner, jag får ont någonstans när en tillräckligt stor mängd blod finns på näthinnan. Det kan alltså vara så att jag tänker på blod och då får jag ont.

Vad sägs om att byta ämne?



Precis vad jag ville pyssla med min lediga dag


Alltså.. gästblogg är en smart grej

Gör som Tove och Sandra: Gästblogga hos mej genom att skicka ett mail, superlätt!

Klicka här för att komma till deras inlägg och instruktioner om hur mailet ska skrivas


Den som lyckas ta mina underbara läsare är inte bara grym, den blir den nya herre på täppan!
Men då måste ni göra det riktigt bra, jag har inte planerat att kliva ner från min post än på ett tag!


Du är ett monster som saknar moral

Du var en idiot mest hela tiden, en riktigt korkad idiot. Men en sak lärde du mej, en sak jag kommer ha användning för i hela mitt liv:

Alla människor vet inte vad etik och moral är. Du är ett bra exemepl, genom att umgås med dej och genom att ha dej i min närhet lärde du mej hur elak en människa kan vara. Jag frågade mej ofta hur man kan vara så elak och aldrig någonsin fatta det. Nu vet jag svaret. Du vet inte vad ordet moral innebär. Du vet inte hur man ska bete sej. Det är tragiskt hur jävla synd det är om dej. Och hela tiden trodde jag att det var mej det var fel på.

Du kunde inte se mej i ögonen och be mej om ursäkt för hur du behandlat mej, du viftade bort det som om ingenting hänt, som om det hela var normalt. Du viftade bort mej som om jag var en irriterande fluga vid ditt öra en tidig söndagsmorgon.

Du skrattade åt mej, hånade mej, snackade skit om mej, smutskastade mej, förolämpade mej och det värsta är att du fortfarande gör det. Jag hatar dej. Du är en vidrig person och hur jag än försöker blir jag inte av med dej. Nu är det du som är den irriterande flugan vid mitt öra, en tidig söndagsmorgon.


Gästblogg

Om du gillar en blogg som har mycket bilder, härlig inspiration, tips, innehåller lite mode, vardag, tankar och mycket mer, då har du hittat alldeles rätt! Jag är en ambitiös 17 årig brud som har drömmar och mål. Pluggar samhäll media och det ända som snurrar runt i skallen just nu är att ta studenten 2012 för att plugga journalistik inrikting mode.
 



Hoppas ni tittar in i bloggen, och självklart att ni gillart! Kram

www.saandraans.blogg.se

En underbar kommentar

Jag kom precis ut från duschen här, helt underbart att hoppa ner i nytvättade lakan. Jag är helt slut och det ska blir riktigt skönt att sova snart.

Imorgon ska jag först och främst till sjukan för att fixa en remiss till ryggen.

När jag loggade in på bloggen hade jag fått en mycket trevlig kommentar från en tjej som heter Malin. Såhär skrev hon
Nu ska jag vara helt ärlig, jag har aldrig läst någon bättre blogg än din! du är verkligen dig själv till skilnad från dessie,kissie, paow och domdära..
Jag älskar verkligen din blogg! sjukt fin är du också.

Jag undrar kan inte du svara eller göra ett inlägg om hur man kan gå ner i vikt? vad man kan göra för att gå ner i vikt och osv :) , för du har själv gått ner en hel del vell? :)
Kram

Först och främst måste jag säga att jag blev jätteglad för kommentaren!  Jag älskar när ni säger att min blogg är bra, det är ju trots allt inte bara mej själv jag skriver för. Jag älskar när ni säger att jag är mej själv, för det är exakt det jag alltid försöker vara och gör allt för att visa att jag är. Det finns inget viktigare om man vill bli accepterad och få den respekt man vill ha. Jag älskar när ni säger att jag ser bra ut, det är alltid trevligt att höra . Tusen tack Malin för din underbara kommentar!

Vad gäller min vikt så har jag dom senaste åren vägt 57 kilo, inte mer inte mindre. Nu har jag plötsligt skuttat upp till 60, vilket aldrig har hänt förut. Vissa säger att jagh ar blivit smalare. Jag kollar inte på vågen, eftersom jag styrketränar flera gånger i veckan. Jag kämpar dock med att få bort fett och enligt mej går det ingenstans! Jag har en kategori om hälsa och nu när jag har fixat photoshop igen ska jag börja fylla den med alla möjliga trevligheter. Missa inte det!
Jag vet många bra tips på hur man går ner i vikt.. det verkar dock inte fungera på mej bara.

Men det kan jag absolut fixa

Sen vill jag bara poängtera att alla människor är vackra på sitt sätt! Man behöver inte ha idealkroppen. Äckliga bantningskurer gör en deppig och totalt humorbefriad. En sån person kan jag säga att JAG i alla fall inte slulle hänga med. Utseende är inte allt. Glöm för fan inte det!

Tyvärr är det för många som glömmer det, men bortsett från det är alla jättesöta

            


Nästa: gymmet

Nu är jag hemma, har precis slängt i mej en sallad och nu ska jag åka och gymma  Snacka om att jag kommer få ordentligt med håll nu.

Först ska jag åka och plocka upp Hanna och sen blir det hårdträning .

Later


Maxat

Nu ska jag snart rulla iväg mot Alvik för att fixa min rygg. Det var två år sen jag var hos min kiropraktor senast så nu har han gott om jobb framför sej.
Min rygg är så vidrigt stel och gör så fruktansvärt ont just nu att jag praktiskt taget kommer be på mina bara knän att han ska fixa den, även om jag vet att behandlingen gör precis lika ont som smärtan jag känner dygnet runt.

Någonstans här mitt i allt ska jag tydligen möta upp Hanna för att käka choklad... Hon ringde för en stund sen och jag fattade nada av vad hon ville att jag skulle göra. Jag får väl ta reda på det sen.

Egentligen skulle jag sola solarium men det verkar inte som att hon kommer tillåta det.

Ikväll blir det gym med Bella

Maxad eftermiddag och kväll.

Vi hörs sen


Stuumpans vecka


Måndag

Godmorgon godmorgon  

Så var det måndag igen. Jag ligger hemma och slöar. Anledning: jag tänkte få massa skolarbete gjort.
I skolan gör jag verkligen ingenting, hemma kan jag fixa hur mycket som helst om jag bara sätter igång.

Just nu är jag dock lite distraherad av att fixa med designen. Jag ska försöka lägga det åt sidan och verkligen försöka koncentrera mej på rätt saker i rätt ordning.

Det är så sjukt mycket i plugget nu så det är lika bra att jag sätter igång.

Ha en bra måndag



I just don't believe that love exists

If you wrote me a love letter, I would try my best to respond it with the most beautiful words I could think of..

But I would probably end up with two words:

"I'm sorry"


Godnatt

Så.. då var denna dag avklarad. Söndagen har hållt på i drygt en och en halv timme och det är verkligen dags att sova nu. Speciellt om man ska upp och jobba imorgon, som sagt.

Godnatt


Hos Bella

Ett sista inlägg blir det innan jag måste sova. Jag borde ha gått och lagt mej för flera timmar sen egentligen men jag har varit så inne i att fixa med bloggen så det har inte blivit så. Jag kommer vara trött på jobbet imorgon. Jag får skylla mej själv helt enkelt.

Sista inlägget nu då.

Härom dagen åkte jag hem till Bella för att hjälpa henne att färga hennes hår. Tanken var att vi skulle åka och gymma också.. och av någon märklig anledning blev det faktisk av . Vi var dessutom riktigt duktiga den kvällen. Vi sprang i en halvtimme på scysst tempo!

Självklart har jag även en liten film från kvällen


Fixat PS igen

Nu har jag äntligen fixat photoshop igen!  Nu kan jag fixa min design  . Det ska bli så himla skönt att byta ut den jag har. Allt ska bli nytt!

Det blir grymt!

Jag hoppas att jag inte kommer sitta hela natten med det här nu bara, jag måste försöka ta tag i mej själv och sova lite också. Om några timmar ska jag upp och jobba igen och jag pallar inte vara helt slut på jobbet imorgon, då kan man räkna med en riktig helvetesdag.


Videoblogg

Den här skulle egentligen kommit upp i tisdasgs, men det blev inte riktigt så


Kallelse till intervju!

Jusste! Hur kunde jag glömma?!

För ett tag sen nämde jag att jag hade skickat en ansökan till ett jobb på Kos. Ganska snabbt fick jag ju svar om att jag skulle få komma på intervju. Igår ringde en av deras managers och sa att jag kunde komma på intrevju i mars!  
Blev jag glad?

OM jag blev!

Jag vill inget hellre än att komma bort ett tag. Jag hoppas för allt i världen att jag fixar intervjun. Jag hoppas också att jag inte tar ut någon lycka i förskott. Ibland är det lätt att tro att kallelse till intervju är samma sak som att få jobbet. Tyvärr är det inte så enkelt.
Men ibland kan det vara bra. Om någon går på en intrevju och inte får jobbet, kan ju jag få det  Jag ska självklart göra mitt bästa, jag har gjort allt jag kan så nu får det bära eller brista.

Nedräkningen till den 19:e mars har börjat!


Bild från Google

Förberedelserna

Bilder från igår när jag förberedde mej, kameran och ljuset för designbilderna





Don't touch it!



Sweet as poison
Dangerous as love


Min fredag

Igår blev det inga inlägg. Hela dagen hade jag fullt upp, först i skolan och sen träffade jag Indi och Marre i stan.

Vi vandrade runt ett tag och sen åkte jag och Marre hem till mej för att ta bilder till den nya designen. Jag håller på och fixat photoshop på min nya dator nu, så jag kan fixa hela designen.  Lite knep och knåp, men det blir nog bra .

När vi hade fotat var vi hungriga. Vi tog en tripp till pizzerian och köpte hem varsin sallad, sen gick vi tillbaka till mej och tryckte i oss salladerna framför en film.  Toppenkväll om man frågar mej, och bilderna blev riktigt bra!

Jag vill visa er men nej, vi får stå ut tills designen kommer.




Videoblogg


A simple smile

A smile rarely solves any problems,
 but it rarely makes the problems worse.


Gårdagens outfit

Hej

Det är lördag, och jag sitter hemma. Det känns lite annorlunda, men jag tror att jag behövde det.

För ett tag sen kom jag hem från jobbet. Nu stitter jag och kommer ikapp med lite videobloggar. Tyvärr strular mitt internet så det kommer nog bli lite förvirrande sen. Men men.

Jag tänkte börja med att slänga upp en outfit.

Det här är gårdagens

                           



♥ Lackleggings - Gina
♥ Vitt linne - Gina
♥ Jacka - Gina
♥ Boots - MM
♥ Skärp - Lindex
♥ Scarf - Nelly
♥ Väska - Deichmann
♥ Örhänge - IC
♥ Örhängen - IC


Jäsp

Hej

Sorry att det inte har blivit några inlägg. Jag har fixat med alla småförändringar till bloggen. Det blir as bra .

Imorgon ska jag fixa många inlägg, men nu är klockan snart halv 4 och jag ska snart upp och jobba. Först blir det jobb, sen blogga.

Jag är en riktigt trött nu kan jag säga.

I flera timmar har jag suttit och knåpat på en grej. Som vanligt när det har med datorer att göra, går det först bra, sen åt helvete och sen är man för envis för att ge upp och ser till att allt tillslut fixar sej. Tyvärr står det ju inte i förväg hur många timmar det kommer ta. Jag vill inte ens räkna mina timmar

Godnatt


Onsdag

Hej

Just nu sitter jag i skolan och försöker plugga filosofi. Jag kan inte beskriva hur taggad jag är inför provet i eftermiddag! Det ska bli awsome!
Filosofi är troligtvis det luddigaste ämnet jag någonsin har pysslat med, inte är det kul heller. Tur att det är en 50p-kurs.

Jag tänkte hur som helst bara önska alla en trevlig dag.

Själv känner jag redan nu att min rygg håller på att lägga av totalt. Så fort jag har publicerat det här inlägget måste jag nog ställa mej upp, eftersom jag inte ens klarar av att sitta ner just nu. Jag avundas alla människor utan ryggproblem!

































Godnatt

Nu är det dags för issa att börja sätta igång med kvällsbestyren.

Jag tänkte försöka gå och lägga mej bra tid för en gång skull så jag tackar för mej redan nu.

Godnatt på er


Fett söt videoblogg

2 månader sen




Ibland förstår jag varför ni vill träffa mej. Kan man ha tråkigt med den tjejen?

Biljard med Indi

Jag glömde min mobil hemma just idag! Typiskt.

Men som tur var lyckades jag och Indi hitta varandra i alla fall .

Vi började med att gå och köpa min dagliga måltidsersättning. Brukar dricka en om dagen ungefär. Det står ju att man ska kombinera med vanlig kost och jag tror inte på att dom där grejerna är helt bra, men tänkte testa lite i alla fall. Det skadar förmodligen inte att testa.


Sen gick vi och spelade biljard





När den här bilden togs ledde jag stort


Videoblogg


Baam!



Ring - Style by Tyra


Gästblogg: Chilldag :)

Idag har jag varit i skolan som vanligt, men dagen har varit ganska chill. Första SO-lektionen var det redovisningar och på matten så jobbade vi inte och så fick vi slita tidigare. De andra lektionerna har också varit chill. :) Ikväll är det träning, storslalom.
Kika gärna in på min blogg och hjälp mig om vad ni vill se mer i. Ni kan skriva det i en kommentar, bloggsvar eller vad ni vill! :D Skulle bli glad. Eller vad ni tycker jag ska lägga ut mer bilder på.

tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster


Dagens planer

På ett eller annat sätt tog jag mej till skolan. Jag genomled psykologin och nu är  snart svenskan slut. Jag har ärligt talat inte gjort ett smack i plugget idag. Imorgon är det prov och bara tanken på hur mycket jag kunde få gjort om jag hade varit hemma istället ger mej lite ångest.

Efter skolan ska jag sitta kvar en stund och plugga lite sen ska jag åka till Liljeholmen och möta upp Mister Indi, sen får vi se vad vi hittar på men det blir säkert bra



En gammal bild på Indi från i våras.. typ ett år sen snart! fan vad fort tiden går!

Apropå att jag är livrädd för att bli kär


Tisdag

Godmorgon godmorgon

Jag borde ha gått upp för 2 timmar sen, men orkade inte. Nu har jag i alla fall tagit mej upp och kom precis ut ur duschen. Nu blir det frulle och sen ska jag göra mej i ordning rekordsnabbt och skynda mej till skolan. Om en stund är det tänkt att jag ska redovisa tvångsgrejer i psykologi. Det blir intressant att se hur det går.

 Ha en bra dag!


För het för att använda täcke..

Nu ska jag dejta duschen sen blir det sängen. Ett perfekt avslut på alla hjärtans dag. Jag med mej själv, i sängen.
Underbart!

AVUNDSJUKA? Jag hade varit



Passa på att klicka på länken om ni vill gästblogga! 

Klicka här för  att Gästblogga


Bangar på pojkvän

Väldigt ofta frågar ni killar om jag är öppen för ett förhållande. Ibland funderar jag på varför ni frågar det.

För det första ska ni vara väl medvetna om att ni inte frågar vem som helst. Jag har ett värde och den här bloggen drivs av en människa inte en sak. Jag är ingen sexleksak och jag är lite för smart för att gå med på att utnyttjas hur som helst. Jag kanske ser ut, eller verkar vara en dum, blond brud som inte greppar ett smack.
Sanningen är att dom som inte greppar är ni.

Jag får frågan om jag är öppen för ett förhållande på msn.. how romantic is that?
Magpumpa mej... PLEEASE. Ni är jättesöta, men jag är värd något bättre.

Om jag svarar ja, vad säger ni då?
Om jag svarar nej, tar ni nästa tjej på listan då?

Jag är ledsen men jag är lite för skeptisk. Många av er där ute är säkert jättefina killar, men ingen av er verkar klara av att bevisa det. Om ni inte kan bevisa det är ni, tyvärr, för mej allt annat än fina killar. Jag har träffat för många svin. Tyvärr blir fina killar drabbade - kollektiv bestraffning, den hemska metoden.
Vad vill ni att jag ska säga?

Jag kan inte annat än vara ärlig.

Att ha pojkvän kan vara jättemysigt... observera KAN. Men just nu har jag ingen tid, ingen ork och ingen lust att dadda med snubbar. Dom kräver för mycket och om man glömmer att tillfredställa dom tillräckligt, eller är sur en dag för mycket, eller tjatar om någon skitgrej kan man ge sej fan på att man blir dumpad eller att snubben är otrogen.
- Nej tack.

Jag vill resa, träffa människor, begå misstag, lära mej, sväva, leva livet och inte glömma mej själv och mitt värde för en dag.
Killar förstör för mycket.
Hittills har mina förhållanden gett mej mer tårar än skratt, jag är ledsen men jag gör inte om det misstaget igen.

                                  

En dag kanske det dyker upp en kille dom faktiskt bestämmer sej för att kämpa för mej. Det låter som en dröm, förmodligen är det det. Men om han skulle komma bangar jag inte en sekund om han är värd mej.

3 läsare på tuben får mej att berätta hur det ligger till

Jag täffade 3 manliga läsare på tuben när jag skulle åka och sola  . Jag brukar inte gilla att snacka sönder min blogg men dom ville i alla fall veta varför jag aldrig uppdaterar sexkategorin längre.

Det kanske är dags att jag berättar hur det ligger till. Sexkategorin kommer läggas ner sakta men säkert. Det kommer komma några enstaka ínlägg ibland, men den här bloggen ska aldrig mer bli sedd som en sexblogg.

Så snart som möjligt byts hela temat på bloggen ut. Jag hoppas att jag inte förlorar för många läsare nu. Det kommer fortfarande dyka upp några små sexinlägg, men inte lika extremt som förut.

It's time for a change, you know.

För övrigt var dom 3 läsarna jättetrevliga. Det är alltid kul att träffa folk som läser min blogg ute.
Dom här ska dessutom ha lite creds för att dom kände igen mej osminkad


"Kameran tar en bild när ett leende observeras"

Jag upptäckte nyss att jag har en kul unktion på min nya kamera: Bilden tas när kameran observersr ett leende.
Självklart var jag tvungen att testa det. Bilderna blev sjukt rolika... och sjuuuukt hemska.

Jag tänkte lägga upp 2 av dom som var minst vidriga. Jag vill ju inte skrämma iväg er.







Riktigt fula bilder, men guess what! Jag bjuder på det

Nytt från Make up store

När jag ändå var ute passade jag på att köpa hem det sista jag behöver till sminkväskan. Nu saknas det bara en pensel sen är min bas tillbaka. Om någon så mycket som rör mitt nya smink kommer jag gå från en riktigt söt tjej till ett riktigt monster som kommer döda allt i min väg. Jag älskar visserligen att shoppa smink, men inte såååå mycket att jag bjuder på att folk snor det!

Någon måtta får det vara, köp ert eget smink. Det här plockade jag på mej idag. Ni borde känna igen en sak i alla fall.



Make up store... sjävklart. Går jag någonsin någon annanstans?



                                  ♣ Sminkväska - Make up store - 175 kronor
                                 ♣ Vit kajalpenna - Make up store - 135 kronor
                                 ♣ Cake eyeliner - Make up store - 175 kronor

Sen fick jag med några gratisprylar också  Det sitter ju aldrig fel.
En bodylotion, en mask av något slag och någon rabattgrej.

Nya skor!

Det här låg i paketet som jag hämtade ut!



                                   ♣ Skor - Have2Have - 698 kronor

Älskar dom, men dom var lite, lite för stora. Jag ska fundera lite och sen får vi se om jag byter storlek. Jag tror att jag ska behålla dom som dom är. Det blir lättast så. Det är bara köpa ett inlägg.

Hur som helst känns det riktigt bra att köpa ett par skor. Det känns som att det var 100 år sen sist.

Eller vänta lite nu... jag köpte ju ett par boots i början av månaden.. haha aja men 2 veckor och 100 år det är samma sak när det kommer till att köpa skor, right?


Alla hjärtans dag med mej själv

Nu har jag landat igen
Jag har precis käkat lite middag och snart ska jag sätta igång och fixa min packning. Det börjar bli sent så får se hur det blir med den saken.

Jag har i alla fall haft en superbra dag och jag är på riktigt bra humör!  Jag trodde att det skulle vara painful att fira alla hjärtans dag ensam men nej, det var helt underbart! Jag har lagt all energi på mej själv, vad kan vara bättre?

Jag har ätit en god middag, jag fick till och med efterrätt , jag har fått en skön promenad, jag har tränat, jag har köpt en alla hjärtans dag-present till mej själv och jag har solat solarium. Mitt i alla bestyr har jag också fått lite plugg gjort . Morgonen började med ett paket vid dörren och sen har den bara fortsatt med överraskning efter överraskning. Vem visste att man kunde överraska sej själv så hårt?

Jag är supernöjd med alla fina presenter och uppvaktningar jag har fått av mej själv idag. Tack till mej själv!

Det här borde vi göra oftare.


Gammal, skitful bild men rätt rolig ändå


Jag har bara mej själv så jag antar att det är dags att jag börjar bry mej om mej själv. Det värsta är att det är helt nytt för mej.. jag vet inte hur man gör. Det här är ett nytt kapitel jag måste jobba på.

Hämta ut paket och sola, comin' up

Nu ska jag iväg och hämta ut mitt paket och sola solarium . När jag kommer hem ska jag packa alla mina grejer. Jag kommer nog inte hinna till gymmet idag, kanske lika bra det eftersom min rygg har gått sönder.. så det blir kanske lite yoga framför tv:n. Som om det skulle vara bättre för min rygg

Nej men ärligt, det är inte kul och det är inget jag vill skämta om heller. Jag kan knappt röra mej utan att det gör ont. Fan att jag ska vara så himla envis och aldrig kan ta det lugnt.. jag kan inte fatta att jag precis sa det där. Hoppas att farsan inte ser det, då kommer han le gott. .

Förhoppningsvis har jag en tid hos min kiropraktor snart, då kommer det bli lite bättre i alla fall. Tills dess får jag leva på mycket starka tabletter.

See you later aligator


Ett kul tips från en läsare



Erkänn att ni först tänkte på mej när ni såg det här i Kissies blogg

(den andra tanken var nog att den människan borde ta en kurs i svenska - grammatik och stavning)

Eller så kör man bara på:

Kunnskap är mackt!


En bra lunch



Jag käkar det för att det är riktigt gott. Att det är nyttigt är ett schysst plus

Dom två första från IC



♣ Pistol - IC - 85 kronor
♣ Kors- IC - 40 kronor


Måndag

Godmorgon godmorgon

Jag vaknade runt 10.00 och sen dess har jag lallat runt på datorn. Nu är det dags att göra det jag egentligen skulle göra idasg - nämligen plugga.

Hipp hurra!

Det känns redan som att jag kommer ge upp om en stund.

Ha en bra dag


Ingen ska få styra mej

Jag är så jävla glad att jag inte trodde på ditt skitsnack...


Ringar

Jag har kollat väldigt mycket på ringar på sista tiden. Jag vet inte riktigt vad som hände, men plötsligt blev jag kär i ringar. I hela 18 år har jag aldrig brytt mej om dom och jag har mest tyckt att dom har varit i vägen.. typ dom få gångerna jag klädde ut mej till prinsessa när jag var liten.

Men nu.. I'm in lööööve.

Jag tänkte visa några av alla favoriter. Dom är är från





Mer kärlek finns.. Ska man langa iväg en beställning eller försöka vara snäll mot kontot? hmm

Stuumpans vecka

Såhär på en söndag känns det ganska bra att göra en veckoplanering för kommande vecka. Jag brukar göra det, i alla fall när jag har tid. Ibland skojar jag till det hela lite i photoshop, som nu.

En hemlis om mej: Jag hatar att planera. Det är betydligt skönare att vara spontan. nackdel: Det går ofta åt helvete och blir sällan som man tänkt sej, men jag tror att det är charmen med att vara spontan.




Nu får vi se hur det går  Jag kan i alla fall säga att jag ser fram emot min helg, full av frågetecken.

Mina planer inför alla hjärtans dag

Jag kan inte fatta att det är en av årets bästa dagar imorgon och jag kommer vara heeeelt ensam.

Nej jag ska fan inte deppa! Jag ska minsann ha en otroligt romantisk dag med mej själv . Det är nog trots allt förhållandet med mej själv som är det viktigaste förhållande av alla jag kommer ha i mitt liv. Jag måste nog jobba på det lite om det ska hålla hela livet ut. Tills döden skiljer oss åt, sa vi.

Imorgon slipper jag skolan, istället ska jag plugga till mitt filosofiprov på onsdag , vad kan vara mer romantiskt? Sen ska jag städa och packa ihop grejer och flytta till mamma. Min alla hjärtans dag blir underbar..

Det känns som att jag borde försöka få till något kul också... lite shopping kanske.. hmm..


Falun

Hej

Nu har jag kommit hem från Falun. Det var helt underbart att komma bort lite och jag har alltid kul med min familj, även om den är lite splittrad. Vi är inte precis vad man kan kalla vanlig familj, det händer alltid något konstigt. Även den här resan var kul, det kändes dock lite trist att inte storebrorsan var med.


Här är lite bilder från helgen  











Pannkakor till lunch



Sen blev det en jättemiddag på hotellet. Käkade 3 portioner med en supergod sallad jag fixade till, en hamburgare,
potatis och vitt vin till det. Gissa om jag var mätt efter det!



RAAAAAAAAP!!



Hotellet vi bodde på.



Sån där häst från dalarna.. dalahäst ni vet... fast en svart.



Igår var det soligt och jättemysigt väder. Idag däremot höll jag på att frysa ihjäl. Det var mulet, snöade och svinkallt. Inte riktigt lika mysigt. Den här sötsaken räddade mej från köldskador.

Hanna, kom hem

Hanna jag saknar dej! Snälla ta mej härifrån!

Jag skulle göra vad som helst.


Noll koll

En tom hjärna full av tankar..


Jag önskar att någon kunde förstå

Jag har en jättedeppig kväll, jag hoppas att jag inte drar ner er för mycket.

Jag vet inte vad det är med mej.

Sovit för lite?
Tränat för hårt?
Ätit för mycket skumt?
Pluggat för lite?
Jobbat för lite?
Jobbat för mycket?

Eller känner jag mej bara fruktansvärt ensam?

Oavsett vad måste jag nog hålla större delen av sanningen för mej själv. Antingen skulle ni aldrig förstå, eller så skulle ni missförstå. Förlåt.


It's time

Ingen har hjälpt mej tidigare, ingen kommer hjälpa mej nu.
Faktum är att jag och den där ingen är jävligt goda vänner sen en bra massa år tillbaka.

Jag vet vad jag måste göra och jag kommer göra det tillsammans med ingen, det är den enda man kan lita på.


Jag är trött på kampen

Jag känner hur tårarna börjar rinna, trots att jag bara sitter här.
Jag stirrar på en tom skärm, känner att jag och skärmen har något gemensamt.
Vad händer med mej?
Jag måste vara ärlig, det är inte första gången.

Jag hatar det här.
Ni anar inte.
Ni säger att jag inspirerar er, men vet ni vad? Det är inte jag som inspirerar er.
Det är någon sjuk jävla styrka jag har som får er att orka med er tillvaro.
Jag måste vara ärlig, jag orkar egentligen inte en dag till.
Jag fattar inte varför jag kämpar.
Varje dag kommer nya svarta moln över mej.
Varje dag får jag hatiska blickar riktade emot mej.
Varje dag snackar någon om mej.
Varje dag tampas jag med det jag hatar hos mej själv.

Vet ni vad?
Jag ler i mina videobloggar, jag skrattar och verkar glad.
Allt för er.
Jag måste vara ärlig, för hur mycket jag än vill kan jag inte lura mej själv.
Jag hatar min vardag.
Jag hatar mitt liv.
Jag hatar otroligt många människor i min omgivning.
Jag hatar orten jag bor i.
Ärligt talat är det inte mycket jag inte hatar.
Jag håller mina vänner och min familj varmt om hjärtat.
Det är det enda som betyder något.

Jag är trött på kampen.
Jag vill inte säga det men jag måste vara ärlig.
Jag kan inte spela mer, kan inte ljuga.
Jag är så förbannat trött på att kämpa.
Så många år, sen första inlägget i den här bloggen.
Jag har sett vare dag som ett svart hål, jag har väntat på ljuset.
Varför kommer det aldrig?
Min energi är slut.
Min kropp värker så mycket att jag knappt kan stå längre.
Jag sliter på krafter jag inte har.
Jag försöker dämpa min smärta med fel sorts medicin.

Vissa säger att jag behöver hjälp.
Dom "vissa" är fel personer.
Dom som jag vill ska säga det, ser inte ett smack.
Dom är så förbannat upptagna med sina egna liv att dom inte ser mej.
Det är egentligen ganska konstigt det där.
Dom man kallar vänner är dom som påstår att dom bryr sej mest, men när det kommer till kritan är det dom som bryr sej minst och vänder ryggen till allt först..

Helgen


Torsdag

Godmorgon godmorgon

Jag hopps att ni alla har sovit gott.

Idag kommer det inte bli så många inlägg tyvärr. Först ska jag till skolan, vara där några timmar och sen ska jag åka till Brommaplan och jobba några timmar. Jag kommer vara hemma runt 19.30 typ så det blir väl några inlägg då.

Ha en bra dag  


En ny pälsväst

Nu har jag köpt ytterligare en pälsväst. Gaah jag tröttnar aldrig på dom! Päls och skinn det känns som en del av min grej.

Här är min nya till samlingen. Den är mer än välkommen kan jag säga.



                             ♣ Pälsväst - Vero moda - 399 kronor

Good bye is always hard

I think I miss you this much, because I know I will never see you again...


Dejtingtips

Snart är det alla hjärtans dag . Jag älskar den dagen, även fast den alltid har blivit dålig för mej eller som dom senase åren - då har jag alltid varit ensam, trots att jag har haft en pojkvän! I år är jag nog ensam igen .

Jag får kanske fixa en romantisk dejt med mej själv. Jag kommer nog på något. Men nu tänkte jag ge er lite tips på vad man kan göra på alla hjärtans dag i form av dejt, och hur man kan fixa en bra dejt resten av året också. Även om dejter har minskat så finns det fortfarande folk som gör det. Jag hoppas att en ny generation kan föra tillbaka dejter i människors liv! Aaw, kolla, jag kan faktiskt vara romantisk.

Alla hjärtans dag med partnern:

Om du redan har ett förhållande är det inte lika viktigt med extrem spänning. Köp hem massa choklad i form av hjärtan (självklart), ge varandra en liten present, stäng av mobilerna och koncentrera er på varandra. I ett förhållande finns det mycket kul man kan hitta på den 14:e februari. Gå på en fin restaurang eller sitt hemma och kolla på en romantisk film. I ett förhållande spelar det inte så stor roll vad man gör denna dag, huvudsaken är att man koncentrerar sej på varandra och förhållandets kärlek. Det kan man leva länge på.

Alla hjärtans dag med en random:

Här är det lite svårare, vill man att det ska hette till krävs det att man faktiskt gör något. Jag skulle fortfarnde rekommendera en restaurang eller ett mysigt café. Där kan man sitta och lägga all energi på den personen man är med. Det viktigaste är att man är sej själv och att man har kul. Då löser sej det mesta. Efter att ha suttit på ett café ett tag kan man ta en lång promenad i en park, bara man är hyfsat varmt klädd så funkar det hur bra som helst. Elller så vänder man på det och tar en promenad först, när man fryser går man till ett café.

Första dejten vinter:

Entligt mej finns det gott om saker man kan göra på första dejten, en av sakerna man ska hoppa är bio. Man lär inte känna varandra och båda sitter klistrade på filmen. Mycket oromantiskt. På vintern är det dock oftast för kallt för att vara ute men varför inte gå och bowla? Är man inte helt värdelös på det kan det bli ganska kul. Att bowla eller spela biljard på första dejten är att göra något den andra troligtvis aldrig har gjort på en första dejt förut. Det är alltid bra att vara lite speciell, då minns man varandra på ett, förhoppningsvis, positivt sätt.

Första dejten vår:

Våren är också ganska kall, oftast. Jag skulle nog köra en fika på första dejten. Man kan sitta och prata, titta ut genom fönstret och se snön smälta. Vårkänslor kommer fram, man blir gladare och självklart är dejten dömd att lyckas. Vill man inte ta en fika kan man göra exakt som tidigare nämt, promenader, bowling eller biljard.

Första dejten sommar:

Ska man ha sin första dejt på sommaren ska man definitivt försöka spika den en varm dag. Träffas man på dagen kan man gå till ett nöjesfält, vad kan vara bättre än att vinna fina priser och ha riktigt kul på första dejten? När man har kul lär man sej mycket mer om den andra personen. Träffas man på eftermiddagen skulle jag rekommendera en mysig picknick. Fram med filt, sallader, grillad kyckling, potatissallad och alkoholfi cider. Det kan inte bli bättre. Håll stämningen uppe och se till att ni har riktigt kul bara så kommer det gå hur bra som helst. Det där kan inte misslyckas!

Första dejten höst:

Sommaren är slut och alla letar efter en kärlek att dela en kall vinter med. De stora halsdukarna och chailatten kommer fram. Hösten är en fik-årstid. Så enkelt är det. Vandra runt en stund bland dom fina höstlöven och gå sen till ett riktigt mysigt fik och prata i flera timmar. Lär känna varandra och kän efter hur det känns att umgås med personen. Hösten är en mysig årstid passa på att utnyttja det i allt ni gör på den första dejten.


Skippa det här på första dejten:

♥ Kolla inte på klockan
♥ Håll inte på med mobilen
♥ Strunta i alkohol
♥ Ha inte sex på första dejten
♥ Ta inte hem honom / henne till dej, det kan bli jobbigt att få personen att gå när du vill det
♥ Ljug inte om något, det kan bli jobbigt om det hela blir serilöst senare.

Sen gjorde jag lite research också. Hittade några riktigt roliga punkter, ta dom som ni vill. Jag garvade.

♥ Kom sen till en date. Det kan leda till att man blir ihop i 16 år....
♥ Sitt inte tyst och gå inte på toaletten.
♥ Involvera en blå smurf på något sätt



Onsdag

Godmorgon godmorgon

Jag vaknade nyss. Jag är så jävla pömsig när jag har gått i ide. Det känns som att det är dags att komma fram snart igen. Jag väntar till april sen så .

Jag har i alla fall precis vaknat, så det blev ingen skola för mej idag. Jag skulle inte var där förrän runt 14.00 och jag slutar 14.45. Ingen vits att åka dit. Jag kan göra ett försök att plugga lite hemifrån istället  höhö.

Ha en fin dag alla  


Om gästblogg


Musik


Dear Diary...

... I’m scared. But I don’t completely understand why. I turn my back to my feelings. I turn my back to people me, actually, like.

Dear Diary I’m afraid of fear. Inside of me, I have a black thing, let’s call it a black, very dark box. In that box, I keep my feelings. I force my brain to believe that the feelings are forbidden. It’s a tough work, and I keep it going on all day long.

Dear Diary I’m afraid of dreams, not all of them, but quite many. They confuses my brain.

Dear Diary I’m scared of feelings, feelings I think might be wrong. I call them forbidden feelings. I keep them in my dark box, it makes me believe that they don’t exist. I know it’s sounds crazy, perhaps it is.

Dear Diary I’m scared of everything so I turn my back to everything. I don’t really understand why. I mean, what could I do to make my life any worse than it has already been?


Shoppat lite

Trots att mina kort är ute på vift har jag lyckats shoppa lite  . Det måste man ju få göra även om man har ett VISAkort i fel händer.





                            ♣ Halsband - Melba - 120 kronor
                        ♣ Päls / Mockaväst - MQ - 599 kronor

Vette fan vad jag fick för dille på det där halsbandet. Jag brukar väldigt sällan surfa runt på Melba. Och av någon märklig anledning blev jag helt såld på ett halsband föreställande ett skelett med minimikropp och gigantiskt huvud. Tror det är lite noskalgi från min barndom. Jag målade alltid av min storebrorsa så- Gigantiskt huvud och pytteliten kropp, oftast var det ordentligt stor skillnad i storlek på ögonen. Hade han varit snäll fick han 3 hårstrån på huvudet. Söt lillasyrra jag är.

Kul inslag bara.


Gästblogga hos stuumpan!

Nu kör vi! Här nere ser ni instruktionerna för att få upp ett inlägg här. Hur enkelt som helst




Har ni några frågor är det bara fråga

Hemma från gymmet

Kom precis hem från gymmet . Jag börjar bli en riktig biff jag, höhö.
Det blev sämre träning idag. Jag vet inte riktigt vad jag och Bella pysslade med men inga 100% i alla fall. Av någon anledning är jag himla trött så jag tänkte ta en dusch nu och sen decka. Skönt att somna tidigt för en gång skull . Först ska jag försöka fixa några inlägg i alla fall.. om jag har någon fantasi.


Ny kamera

Idag fick jag en för tidig födelsedagspresent av pappa  En ny kamera och ett minneskort på 8 GB . Nice! Tack pepp!

Jag behöver ju verkligen en kamera. När min kamera försvann, tog den halva mitt liv med sej. Nu har jag en ny. Det blev en svart för ovanlighetens skull. Yes, jag sviker mitt rosa team.


Jag sviker däremot inte Canon, det känns som mitt märke. Det är min 3:e canonkamera nu och det känns som att jag kommer fortsätta met det älskade märket




Ett litet prov på hur bilderna blir

Stuumpans hälsotallrik

Hej

Sorry för min dåliga uppdatering. Idag har jag inte uppdatert för att jag ville att ni skulle hitta undersökningen så lätt som möjligt.
Det ser ut som att alla är väldigt positiva till gästbloggidén.

Om en stund ska jag åka iväg till gymmet. Tänkte bara slänga upp mitt recept på min middag först.

Stuumpans hälsotallrik

♦ Kycklingfilé
♦ Bulgur
♦ Hemmagjord humus
♦ Sallad
♦ Tomat
♦ Babyspenat
♦ Rödlök
♦ Paprika
♦ Keso
♦ Avacado
♦ Hemmagjord tzaziki
♦ Majs
♦ Fetaost
♦ Gurka


Gästblogg??

Jag tänkte testa en ny grej. Vad sägs som att folk får gästblogga lite? Då får ni massa tips på bloggar och jag får en mer varierad blogg. Superkul

Tänkte att det skulle gå till såhär:

Allt man behöver göra är att hiva iväg ett mail till mej med allt som ska finnas med i inlägget. Ämnet ska vara "gästblogg" och sen lägger jag bara in det, exakt som gästbloggaren vill att det ska vara.

Är inte det en kul idé?  



Omröstningen Borde jag starta "Gästblogg"? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


Vad har han gjort med kuken?



Snacka om att förstöra, ALLTING!


Skor från Have2Have

Jag har velat ha dom sen jag såg dom första gången. Nu har jag äntligen tagit mej för och beställt dom. Av någon anledning tyckte jag att jag förtjänade dom




                                    ♣ Skor - 698 kronor - Have2Have.

 Jag hade hoppats på att dom skulle gå ner lite i pris, men dom gör ju aldrig det och nu orkade jag inte vänta längre. Dom är grymt snygga, så det var bara köra! En grej som jag har funderat över är varför man inte ser dom ute så ofta. Jag har nog aldrig gjort det faktisk. Och det är konstigt, eftersom massa kända bloggerskor har köpt dom. Men men.. om några dagar borde dom vara hemma hos mej

Blodigt sår - This is how to do it

Jasg har fått lite frågor om min vackra självmordbild. Det finns självklart flera, men jag ville inte slänga ut alla på samma gång. Den som väntar på något gott får gärna vänta ett tag till. I det här fallet blir det; Ni

En av frågorna jag har fått är; Varför togs bilderna?
Svaret är att jag gillar att göra saker som jag aldrig sett någon annan göra. Jag älskar att knäcka en idé före någon annan. Det här är dessutom vad jag skulle vilja kalla modern konst.
SÅ DET SÅ!

Den andra frågan som ställs då och då är hur jag gjorde själva såret. Det tänkte jag förklara nu. Det finns flera sätt att göra ett sår på. Jag gjorde det lätta komplicerade såret.
Der här behöver du:
♦ Lera
♦ Sked / annat platt verktyg
♦ Flytande latex
♦ Nål / vasst föremål
♦ Sminkv / teatersmink
♦ Blod
♦ Fantasi
♦ MASSA BLOD!

Man kan antingen springa runt och köpa allt separat, eller så gör man som jag och Marre gjorde.



♦ Färdigt set - 169 kronor - Buttericks
♦ Extra burk special blod - 69 kronor - Buttericks

 
1. Börja med att lägga en korv av lera där du vill ha såret (i mitt fall var det ju på armen)
Om man vill kan man sminka med lite rosa, rött, lila, svart och blått innan för att få lite rodnad under såret. Det funkar också att lägga till det efter om man vill.


2. Ta sen något och smeta ut kanterna lite, jag tog en sked för jag hade inga direkta verktyg.


3. När leran har torkat är det dags att smeta på flytande latex. Täck allting.


4. När latexen har torkat blir den genomskinlig. Ta då ett vasst föremål och gör en reva genom korven.


5. När revan är klar är det dags att få allt att se hudfärgat ut. Jag använde min foundation till det.


6. När det är klart ska revan fullas med massa blod. Man kan sminka fram blodådror på sidorna av revan, fixa rodnad o.s.v. Använd fantasin.

.. And the pain disapperars


-


Måndag

Hej

Sitter i skolan och försöker få något gjort. Det är sjukt mycket nu och jag kommer verkligen inte igång. Riktigt jobbigt!

Det är massa deadlines hela veckan och nästa vecka. Vill helst bara lägga mej i sängen, somna och vakna när allt är över.

Efter skolan blir det jobb och sen troligtvis lite plugg.. hehe inte.

Ha en bra dag


Are you sure you want to delete him?

I'm gonna miss you. I hope you understand that I do this for your own good.


Ny dubbelring

Fick precis nyligen hem den här också. Eftersom jag inte har någon kamera är det jävligt segt att fixa bilder, men den här är från hemsidan. Ringen finns på fler ställen.

                         

                                   ♣ Dubbelring - L8nyber - 125 kronor

Jacka med fransar

Jusste! Har ju heeeeeelt glömt!

Jag skulle kolla efter kläder att ha på mej imorgon och då drog jag fram ett plagg jag har köpt och glömt att visa i bloggen. Ibland gör jag så, bara kastar in dom nya grejerna i garderoben och sen glömmer jag bort dom. Jag tror att jag gör så för att jag inte är säker på om jag ska behålla, och vill prova igen. Sen glömmer jag bort dom och då har jag inget val, då är det bara behålla.

Smart eller inte? Tja det vette fan.

Nyss drog jag i alla fall fram den här.
             

                                   ♣ Jacka med fransar - H&M - 499 kronor

Den finns dock inte kvar längre, eftersom det var himla länge sen jag köpte den   





Söndag

Nu har jag kommit hem från gymmet precis.. eller tja, inte riktigt precis men för en stund sen. Jag tycker att det har blivit himla få inlägg på sista tiden så jag tänkte skriva ett nu, inte för att jag har något att säga direkt men men..

Jag tänkte hoppa in i duschen nu, sen ska jag käka en apelsin och glo på film ett tag. Perfekt avslut på en halvtaskig söndag

Jusste.. jag har fått många frågor om hur jag kan skriva i ett inlägg hur skit jag mår, om självmord och hårda dödstankar, och i nästa skriva glada saker om vad jag har gjort under dagen och med massa glada gubbar.
Here is the answear:
Jag ser alltid framåt. Jag vägrar titta tillbaka, aldrig mer! Jag har gjort det för många gånger tidgare och det har bara sårat mej.
Jag skriver om vad jag känner för stunden. Vill jag skriva om sjävlmord gör jag det, i nästa inlägg känner jag oftast att jag måste muntra upp hela stämningen och då blir det glada gubbar. Så enkelt var det.

Men med det är det inte sagt att det förra inlägget har släppt näthinnan helt. Det sitter kvar ett tag men efter, sesådär, 2 - 3 inlägg är det borta.


I'm done with this life..



It's time for a new life. I kill myself, once again...


It's time for a change

Nu är jag trött på mitt liv igen, it's time for a change. Jag har gjort flera misstag på sista tiden och nu har jag gått över gränsen.

Det är dags för ett nytt kapitel, jag vill deleta allt som varit, allt ska glömmas. Det är dags att gå vidare, glömma namn jag älskade, tappa känslor jag inte kunde styra, glöma tankar som alltid dunkade..

Det är dags för nya äventyr, nya misstag. Jag måste se framåt och aldrig se tillbaka på det som varit.

Jag hatar mej själv för det jag har gjort, och jag hatar att jag går vidare utan ett ord. Jag hatar att det kommer finnas människor som suckar och fattar att det var deras tur den här gången...


































Ångest över mer än att det är söndag

Hej

Jasg vet att jag har varit helt värdlös på att uppdatera den här helgen. Det beror främst på att jag har haft en riktigt vidrig helg.

i fredags skulle jag egentligen vara hemma och ta det lugnt, för jag skulle jobba 9 timmar på lördagen. Det blev inte riktigt som jag tänkt mej. Jag och Hanna drog ut, jag blev för full och sen blev jag av med min väska. Jag landade hos F 07.30 och skulle upp 10.00. Jag kom självklart för sent till jobbet och sen blev jag tvungen att jobba över så efter 11 timmars arbete kom pappa och hämtade mej, vi åkte hem, jag gjorde lite mat och sen kollade vi på film. Jag somnade självklart strax efter att filmen börjat och vaknade inte förrän filmen var slut.

Efter det gick jag och la mej på riktigt och vaknade inte förrän 13 timmar senare. Nu sitter jag här, det är söndag, jag har ångest över en rad saker och det enda som har varit bra var att jag fick tillbaka min väska- dock saknas visakortet, mastercardet, mitt smink, min älskade parfym och mina kondomer.

*suck*



Commit suicide



Some people think it's so easy. They walking around, talking about it like it was nothing. They talk about it like it's something they could do everyday, if they had several lives, without even blinking. It's so simple, and they make it sound even more simple.
But they have no idea what they're talking about. They don't know nothing. They don't know how much guts it takes to end a life, no matter what kind of life it is. It doesn't matter how bad it is, how much you hate yourself and your life. You need plenty of guts to take the knife. It's not a decision you make over one day, it's something you want to do for many, many days, weeks, months - maybe years.. but you never do it. The suffering isn't painful enough to take a life. Commit suicide. Taste the words. Commit suicide. It's so simple do pronounce the words, you can spell them, say them many times, but still - you don't understand the meaning of them.


Ny tröja

Hej
Det blev visst dåligt med inlägg idag också. Jag har haft fullt upp hela dagen.

Men jag har stora nyheter! Jag var på första lektionen i skolan idag! . Det har inte hänt förut, speciellt inte på torsdagar. Är riktgit stolt över mej själv

Mot slutet av dagen fixade jag en riktigt bra opponering.  Efter plugget tog jag en oväg in till stan. Jag kände att jag behövde en belöning.

          

                                  ♣ Tröja - Adidas - 599 kronor


Time to decka!

Nu måste issa sova. Om några timmar är det upp igen. *Suck*
Tar det aldrig slut?

Vi hörs imorgon.
Godnatt


I keep it to myself this time



You neVer know what's going on inside that head.
Not anymore, I'm tired of it. I hate when someone leaves me and takes my secret with them.


Okej.. jag älskar pannkakor

Bland allt tränande försöker jag ju käka bra mat. När jag skrev mitt inlägg om att det skulle komma massa inlägg senare, efter att jag hade pluggat hade jag fullt upp med något helt annat.



Bra mat huh?

Jag unnande mej 3 pannkakor.. kunde inte stå emot

Älskade outfit

Jag avslutade dagens fotande med min favoritoutfit



Underbara älskade mjukisbrallor, prisa den som uppfann det

En outfit

Jag lovade er lite outfits, så här kommer en till





♥ Lackleggins - Gina
♥ Vitt linne - Gina
♥ Ljusblå skjorta - Gina
♥ Boots - Din sko
♥ Väska - Deichmann
♥ Jacka - Intersport
♥ Scarf - Nelly
♥ Flätat armband - Glitter
♥ Ring - Style by tyra


Min studenklänning

Ni ville se min studentklänning. Här är den  ♥






Nu är det bara studentmössan och rätt skor som saknas


Dagens outfit

Först ut.. Daaaagen outfiiit!



♥ Lackleggings - Gina
♥ Vitt linne - Gina
♥ Zip - Gina
♥ Väska - Deichmann
♥ Jacka - Inter sport
♥ Uggs - Bianco
♥ Flätat armband - Glitter
♥ Lackarmband - Glitter
♥ Ring - Style by tyra


Nu kör vi!

Hej

Nu kommer inläggen som jag lovade, hata mej inte! Jag vet att det blev sent. Men jag var tvungen att ta min tripp till gymmet!
Jag och Bella har varit där både igår och idag nu och jag är där flera gånger i veckan, måste hålla igång nu annars tappar jag allt. Beach 2011 eller vad? Om en stund måste jag sova så det blir några snabba inlägg nu.

Enjoy!


INLÄGG PÅ VÄG!

Ikväll kommer det några saftiga inlägg jag lovar!


Jag måste bara fixa klart en opponeringsgrej först!

Tisdag

Hej

Så har en månad gått. Januari försvann med stormsteg! 1:a februari och pengarna är slut. *suck*
Back to work.

Jag vet att uppdateringen är seg just nu. När man inte har en kamera känns det mindre motiverat att blogga. Jag är på G och ska köpa en ny. Just nu får jag låna pappas så jag har några saker som är på väg:

♦ Min studentklänning
♦ 3 Outfits
♦ En ny jacka
Det blir bra

Nu måste jag sätta igåg och plugga och senare ikväll blir det gym!  Awesome.

Vi hörs sen


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0