Kissie VS Stuumpan

Visste ni förresten att jag och Kissie har badat i samma jacuzzi?

Inte samtidigt lyckligtvis, jag kom lite efter henne... börjar vi umgås i samma kretsar nu?



Exakt en sån här jacuzzi var det.
Han som äger den påstod att hon hade lite trevligt med en kille efter badet.

Och jag som faktiskt trodde på hennes bullshit om att hon var oskuld!
Jaaa jag vet att hon ljuger om allt, men när man tittade på henne var det inte helt osannorikt att hon var oskuld.

But here is the question:

Who is the wildest?
Kissie or stuumpan?




Vad tror ni?



Ruuuuun

Nej... jag skulle ju ut och springa. Det kanske är dags för det nu då


Onödig kommentar.... igen *suck*

Tja... man kunde ju nästan gissa att jag skulle få minst en sån här kommentar när jag la ut en pic på min mage. Egentligen var det nästan lite för förutsägbart. Vad som var nästan lika förutsägbart var att jag skulle svara på det.



Först och främst älskade anonym är du inte ett dugg ledsen. Du njuter av att sitta där med ditt avundsjuka flin och säga att folk ser feta ut. Egentligen vet alla som har sett din kommentar att jag är rätt mycket snyggare än dej.
Vidare drar jag inte in magen ett smack, jag har bara gått ner lite i vikt

För det andra är jag väl inte så jävla dum så jag lägger ut en bild som jag tycker att jag ser fet ut på. Då hade jag tagit åt mej av din kommentar nu, och då hade jag antagligen blivit jätteledsen och i slutändan hade jag väl tillslut haft ätstörningar på grund av dej bland annat. Nu är det som tur inte så.
Jag råkar dessutom veta att jag, i sanningens namn, är något smalare i verkligheten än på bild. Men jag blir alltid lite tjockare i kameran, that's life.

Slutligen kan jag väl säga att jag blir väldigt smal när jag ligger ner, vilket jag gör på sista bilden. Så fort jag lägger mej ner åker mina höftben ut. Det är jävligt vanligt och jag tror att mer eller mindre åtminstone 99% av världens människor har likadant.

Men det kanske inte du fattar... du verkar ju rätt dum, men men. Alla kan ju inte ha huvudet på plats.

Hmm... nu börjar jag tänka.
Undrar hur det känns att vara så jävla förutsägbar.
2 mindre charmiga egenskaper just den här "anonyma" personen hade. Den är inte bara dum utan förutsägbar också, fy fan vad tråkigt. Jag förstår att du avundas mej, underbara lilla du. Men för fan, ta mina tips om du vill. Du kommer aldrig bli mej men du kan komma nästan 1000000 mil därifrån, det är alltid något


P.S Nu är det min tur att behöva säga att jag är ledsen.
Till  "anonym":
Jag är LEDSEN att jag blir sexigare och sexigare för varje dag som går och att du precis blev lite mindre attraktiv än du redan var... sånna kommentarer är fruktansvärt avtändande för mej och för alla som ser den.  

Kör hårt fuckface


Bellas armband

Härom dagen träffade jag Jake

Han gav mej det här och utsåg mej till Bella nummer 2. Aw...

Jake jag älskar dej, men ingen får veta vad du och jag har tillsammans.. så nu säljer jag det.

 


Lite nytt för lönen

Nu när nya lönen har kommit bestämde jag mej för att skämma bort mitt hår lite. Tyvärr fanns inte allt jag ville köpa i butik, så jag får väl beställa lite från Baresso igen, men jag köpte 3 saker från Åhléns i alla fall.





                                            ♣ Schampoo - Åhléns - 99 kronor
                                              ♣ Balsam - Åhléns - 99 kronor
                                  ♣ Värmeskyddande spray - Åhléns - 125 kronor
                                      ♣ Smashbox eyeliner - KICKS - 220 kronor

Hårgrejerna luktar btw godis, det ska bli jäkligt kul att kolla hur håret luktar efter det


Ny skinnväst

För några dagar sen vandrade jag runt på stan och gick då in i en sån där konstig affär som man normalt sätt aldrig brukar gå in i. And guess what. Jag fyndade  Den här kom jag ut med:

Jag vet tyvärr inte vad affären hette och det står in på påsen så jag kallar den för "Randomshop" nu

Jag gick i alla fall och kämnade tillbaka skinnvänsten från H&M idag. Just för stunden kände jag inte att jag behövde 2 men man vet aldrig... Jag kanske köper tillbaka den snart



♣ Skinnväst - Randomshop - 499 kronor


Dagen outfit

Hej

Hoppas allt är bra med er idag. Själv är jag rätt rastlös. Jag skulle behöva en promenad men jag antar att ingen som bor här i närheten känner något liknande och jag har ingen lust att promenixa ensam. Jag kan i och för sej gå ut och springa lite  Bra idé!

Först blir det några snabba inlägg.
Här är dagens outfit.





Ful bild, jag vet... men men


♥ Leggings - Gina
♥ Brunt linne - Vero moda
♥ Skärp - Gina
♥ Väsr - H&M
♥ Halsband - Wedins
♥ Bruna stövlar - MM
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Väska - Belle


VIP-kväll på Lobby

Jag och Bella förkrökade lite hos mej oc hsen åkte vi in till stan och mötte upp Isabelle och sen gick vi till Lobby.
Lobby var precis som vilken klubb som helst i princip, det är min åsikt. Men visst hade vi kul  Speciell kul blev det väl när Bella hade åkt hem och jag och Isabelle precis skulle börja röra oss mot Donken.

Då kom det fram någon snubbe till mej och började snacka. Strax efter det befann vi oss lite VIP i "DJ-båset" med en flaska champagne och några sköna människor.





Lite senare följde vi med honom och några andra hem till honom på efterfest. Han äger ärligt talat en av dom finase lägenheterna jag har sett i hela mitt liv.


Vi badade jacuzzi och drack mer champagne. Han gjorde en pan pizza åt mej och tidigt på morgonen började alla gå hem... och jag blev visst kvar där.
Okej jag erkänner!
Vi låg kvar i jacuzzin några timmar till, lyssnade på musik och klunkade mer champagne och slutligen gick vi och la oss 9 på morgonen och somnade runt 10.

Jag vaknade bara 3 timmar senare men lyckades somna om. Jag gjorde några gånger och sista gången blev jag väckt 16.30 av honom. Då hade han tydligen gått och köpt mat och hyrt film, grymt gulligt!

Sen kom hans assistent och skulle städa lite, och vem är assistenten om inte en vän till mej?! Fan vad världen är liten ibland, helt sjukt!

Jag var i alla fall kvar där till ungefär 19.00. Den dagen gick snabbt



















Topp från Gina

Efter jobbet igår gick jag in på Gina och mötte Bella i 10 minuter. På dessa 10 minuter hann jag titta lite, berätta att jag skulle försöka bli bättre på att inte shoppa så mycket, trots det prova ett plagg i 2 storlekar och sen köpa det.
Är inte det rätt sabbt jobbat?  Dessutom var det på rea



                                 ♣ Topp - Gina - 124 kronor (ord.pris 249 kronor)


Videoklipp

Spelade in en liten video först.. ja se den med en nypa salt





Söndag

Hej

Nu har jag flaggat färdigt med mitt arga inlägg. Tack till er som svarade med någa gulliga kommenter, men jag tror att många av er har missuppfattat vissa saker lite. Mitt förflutna har gjort att jag har byggt en mur runt mej, jag tar inte åt mej ett skit av dåliga saker folk säger, jag är bara inte lika feg som alla andra och håller käften utan uttrycker istället mina åsikter kring idioter som lägger ner tid på att vara idioter.
Jag skulle aldrig sätta mej ner och må dåligt över en elak kommentar som någon tönt någonstans har skrivit, tvärt om skrattar jag åt att människor orkar slösa tid på en person som dom inte ens känner.

Nog om det. Jag ska berätta om min galna lördagkväll istället

Häng kvar

Argt inlägg... argt som fan

Vet ni en sak? Jag är så förbannat idiotiskt jävla trött på vissa av er där ute? Vilka i helvete tror ni att ni är?
Ni sitter där i era äckliga kroppa, dömmer människor, skriver idiotiska kommentarer i idiotiska bloggar och beter er som kompletta idioter.
Jag har bara en fråga!
Hur i helvete står ni ut med er själva?
Ni säger till mej att jag skämmer ut mej, att jag är äcklig, att jag är pinsam, att jag är ful, att jag är misslyckad. Men ni vet inte ett jävla skit, ni läser inte ens det jag skriver.

Trots att jag kanske till och med är allt det ni säger, är jag fan bättre än er, hur känns det?
Pinsamma jävlar! Hur i helvete klarar ni av det?

Fy fan för er!

Ni är totalt jävla humorbefriade och jävligt torra. Och jag skulle gärna vilja se hur ni ser ut... eller vågar man det?
Jag blir illamående av tanken.

Låt mej vara för fan

Låt mej vara den jag är, låt mej skriva det jag vill , låt mej säga det jag känner, låt mej skämma ut mej om jag vill.
Vad fan rör det er?
Läs inte min blogg om ni inte klarar av det! Hur svårt kan det vara?

Tydligen jävligt svårt. Knäcker stuumpan er eller? Jag förstår det, hon kncäker mej varje dag.

Jag har sagt det 10000000000000000000000000000 gånger. Har du inget bra att säga, säg inget alls. Men vissa människor är så fucking tröga och så fucking dumma i huvudet så det går tydligen inte in.
Hur svårt kan det vara.

Jag är 18 bast, bor i en förort, går i en svinskola med svin, jobbar på ett oljejobb. Hur jävla intressant kan jag vara för er?

LÅT MEJ VARA FÖR FAN!!! IDIOTER SOM ER VILL JAG INTE HA VARKEN HÄR ELLER EN METER IFRÅN MEJ, DRA ÅT HELVETE.

Jag hade tänkt uppdatera, men idioter som er lägger jag inte min tid på. Jag umgås med pappa istället. Honom kan man i alla fall vara med utan att skämmas.
Fy fan för er säger jag bara.


 

 

 

Till mina goa och söta läsare:

Ta inte åt er. Vet du om att du är en av dom som säger hur mycket den här skiten äger på msn och har du skrivit riktigt söta kommentarer är det här självklart inte riktitat mot dej.




JAG HOPPAS ATT ALLA FÖRSTÅR ATT DET KRÄVS OTROLIGT MYCKET MOD OCH STYRKA FÖR ATT VÅGA UNDERHÅLLA.
DEN HÄR BLOGGEN ÄR SÅ JÄVLA HATAD AV "ANSTÄNDIGA" MÄNNISKOR.. OCH JAG FÖRSTÅR DET, MEN JAG HOPPAS ATT NI ALLA KAN FÖRSTÅ ATT JAG INTE PALLAR MED FOLK SOM SLÄNGER SKIT FÖR ATT DOM SJÄLVA INTE KLARAR AV ATT ÖPPNA KÄFTEN OCH FÅR MÄNNISKOR ATT LE. MEN VISST, JAG KAN JU SKRIVA OM HUR JÄVLA OFTA JAG FIKAR MED MINA VÄNNER ISTÄLLET DÅ.... MEN TÄNKTE ATT ALLA ANDRA REDAN GÖR DET SÅ JÄVLA BRA.... TRODDE NI VILLE HA NÅGOT NYTT MEN MÄNNISKOR ÄR TYDLIGEN TRÅKIGASRE ÄN JAG TRODDE.



OCH BTW ALLA THG:ARE, NI KAN DRA ÅT HELVETE MED ERA JÄVLA KORS. FÖRLÅT ATT JAG ÄR ATEIST OCH LEVER LIVETS GLADA STUNDER MED EN JÄVLIGT SEXUELL INSTÄLLNING.
 OCH VILL NI INTE VETA HUR EN KUK SER UT, KLICKA INTE IN STUUMPAN.BLOGG.SE



Den här är till er:



Så tycker jag om er. Skillnaderna på er och bilden är att ni äcklar er mer och bilden är möjligtvis rätt mycker mer värd än vad ni är.... Annars har ni nog rätt mycket gemensamt.


Svart till Linda


Linda om Tisdag:
Hur vet man att en kille gillar än? Asså på riktigt. att han inte driver med än eller är ute efter sex?

Svar: Min lillebrorsa ringde och frågade samma sak om tjejer för bara någon vecka sen och ärligt talat fins det inget bra svar. Det är jävligt olika från person till person hur man väljer att visa att man gillar någon. Vissa drar sej ifrån den man gillar, för att på så sätt tolka signaler. Om den man gillar kommer efter kan det betyda att känslorna är besvarade, eller så drar man sej undan för att man tror att man inte har någon chans ändå. Vissa som gillar en är tvärt om otroligt sociala och vill gärna vara rätt närgångna, på samma sätt finns det folk som är totlat ointresserade men som ger ett intryck av att vara intreserade genom att vara närgångna. Som sagt, det är i princip omöjligt att säga hur en människa beter sej när den gillar någon.
Om killar bara är ute efter sex eller något seriöst är också jävligt svårt att veta. Kolla på vad han har gjort hittills. Har han lekt av sej ett tag är det mycket möjligt att han vill ha något seriöst.
Jag har bara ett tips och det är att fråga.. Jag gav det tipset till lillebrorsan och nu är han och tjejen tillsammans. Go for it.


Linda om Tisdag:
Förlåt att jag inte skriver alla kommentarer i samma inlägg :$
Men vad har du för kamera :)

Svar: Det är ingen fara, det går bra att skriva i olika ;) Jag har en Canon IXUS 95. Den går knappt att köpa längre, däremot finns det en utveckling av den. Jag tycker att Canon, rent allmänt, är ett bra märke ;) rekommenderar det.


Linda om Stuumpans body - make - over:
Men hur gör du? :(

Svar: Om du menar hur jasg gör för att trimma kroppen så kan kan jag säga att jag inte gör något märkvärdigt. Skippar läsk, onödigt fet mat och tränar, kort sagt det som rekommenderas för att gå ner i vikt. Om frågan syftar på något annat får du gärna fråga igen.

Linda om Rich girl:
Vart kommer skorna ifrån i dagens outfit? (det går inte att kommentera inlägget)

Svar: Jag vet inte vilken outfit du menar, men kan tänka mej att det är den sista. Det inlägget går alldeles utmärkt att kommenterar och jag skriver rätt tydligt i alla mina outfitsinlägg exakt vart allt kommer ifrån. Så vitt jag kan se står det lika tydligt som vanligt att stövlarna är från Din sko.

Onsdag

Nu blir det frulle och film  Sen ska jag göra mej i ordning och åka och jobba några timmar.

 


Stuumpans body- make- over

Hej
Idag missade jag skolan igen, fy på mej  Jag hade världens flyt, men nu börjar jag tappa det.

Jag hade i alla fall en minst sagt konstig natt. Först kunde jag inte somna, vilket är konstigt eftersom jag inte sov en minut natten innan. När jag väl somnade vaknade jag till av att jag tappade mobilen i golvet. Sen fick jag plötsligt för mej att allt stod på ryska i mobilen, vette fan hur det gick till men jag tog upp den och läste lite i menyn och då fick jag för mej att det var ryska. Sen försov jag mej genom att jag förmodligen stängde av larmet när jag höll på och studerade ryska.

Jag vaknade  i alla fall vid 11.30 och konctaterade först att jag hade försovit mej ordentligt och sen att allt stod på svenska i mobilen

 

När jag ändå är hemma såhär tänkte jag göra något vettigt, så jag gick ut och sprang ett tag . Jag börjar få ganska snygg body nu tycker jag.. men lite till ska bort.



Seeexy back.
Checka vaderna btw 



Ibland är jag bara så himla snygg. Diggar min "magruta"




Nu kommer jag definitivt dyka upp på en porrsida... haha


Godnatt

Nej med tanke på att jag inte sov något i natt tänkte jag faktiskt gå och lägga mej nu. Först blir det duschen och sen sängen.

Tomorrow


Så skaffar man sej en rumpa ;)

Jag och mina golvbilder, haha. Det blåa på strumpan är btw från stöveln.

Hey förresten. Checka biffen, aha aha! Någon har tränat lite armar här. Beff!
Och som sagt någon rumpa äger inte stuumpan, tyvärr.



Men stuumpan kan tricket



Dagens outfit



♥ Lackleggings - Gina
♥ Vitt line - Gina
♥ Skärp - Lindex
♥ Väst - H&M
♥ Stövlar - Din sko
♥ Strumpor - HM& ?
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Väska - Belle
♥ Armring - Indien
♥ Örhängen - H&M



                               


                                

Knde inte välja en bild så jag tog flera  Jag vet inte vad det är men ibland får man helt enkelt bara till det


Tisdag

Hej

Jag är ledsen att det inte kommer någon uppdatering förrän nu, jag har haft full upp med 30 sidor Buddism

Här kommer i alla fall en liten videoblogg först och främst.





Ja, jag är precis lika trött som jag ser ut att vara. När klippet gjordes hade jag sovirt en timme i skolan och det var allt på ett helt dygn.. Ni får ha lite överseende

Rich girl

Spelade in en liten video åt er i natt




Nice huh?

Tisdag

Godmorgon godmorgon

 

Ännu en uppfriskande dag i detta avlånga land... ÅH vad jag ser fram emot att gå till skolan om en timme. Jag känner att det kommer bli en jävligt lång dag idag. Först och främst har jag inte sovit en minut på hela natten, det var visst någon som uppehöll mej. Marco känn dej träffad!
Som tur är så har jag engelska C första lektionen så det blir åtminstone en och en halv timmes sömn där .

Efter skolan ska jag till banken och fixa lite småprylar och sen får jag väl åka hem och sova en stund, sen bär det av till Oskar.

Han har lovat att vi ska se på min favoritfilm så bäst för honom att han håller det!

Ha en bra dag alla


Flickan med sinne för sex

            

                                 Sanning eller konsekvens, som spårade ur

Hon tänker tillbaka på den gången, den gången för väldigt länge sen, då hon var ung och dum.
Det var länge sen, men ändå minns hon natten som om det var igår... eller åtminstone i förrgår.

Hon och hennes kompis hade gjort sej i ordning, sminket var fixat och klädera satt som dom skulle. Dom åkte hemifrån, hamnade i en mörk förort. Hon ville vända hem strax efter att dom hamnat där, men hennes kompis övertalade henne att stanna. Det var sent, klockan började närma sej 00.00 och där stod dom.
Dom gick och satte sej på en bänk.
Det började bli kallt, gåshud. Hösten var på väg.
Dom satt där en stund. Plötsligt kom 3 killar gående emot dom. Dom stannade, hälsade och sen visade dom tjejerna vägen. Dom var några år äldre, men hennes kompis verkade inte bry sej. Själv började hon få onda aningar.

Dom kom in i en lägenhet och den ena killen hällde genast upp två glas med sprit och fyllde på med lite läsk. Han sträckte fram varsitt glas till dom. Det var otroligt starkt och hon var inte alls van vid den smaken. Hon drack. Vad skulle hon göra?

Dom satt alla 5 i ett rum, dom pratade om något, vad visste hon inte. Hon satt bara där i sängen, drack och drack. Allt började snurra lite, det var en rätt behaglig känsla. Efter ett tag började alla röra på sej.
Killarna ledde ut dom från lägenheten, ner för en trappa, ner för en till, ner för en till, ut ...
Det var mörkt och ganska kallt. Rummet var ganska stor och gjort i sten. Det var förmodligen en källare av något slag. Killarna gick ner för en trappa. Det var smalt och överallt var det små utrymmen där det låg alla möjliga saker som folk sparat. Nu var hon säker på att det var en källare. Dom kom in i ett litet rum. Killarna la ut två madrasser och filtar på golvet.
På något sätt blev det ganska mysigt.
Hon fick ett till glas med läsk och sprit. Det var näst intill bara sprit. Hon drack.

Efter en stund var det dags att gå på toaletten. Hon och hennes kompis vinglade ut i gången, upp för trappan och ut i friska luften. Dom kissade och gick in igen. Nästa glas fylldes upp. Till en början var allt ganska trevligt. Timmarna gick och dom drack glas efter glas. Konstigt nog verkade killarna aldrig bli påverkade.

När dom var tillräckligt fulla kom det upp ett förslag att dom skulle köra sanning eller konsekvens. Hon klarade inte av att tänka, huvudet snurrade och på något sätt gick hon med på det.
Hennes kompis blev först, plötsligt låg hon en meter bort och strulade med den ena killen.
Hon började ångra att hon gått med på att leka. Även om hon var full började hon förstå vart kvällen skulle leda.

En av killarna kröp emot henne, la henne på rygg och la sej över. Han kysste henne, dom fortsatte. Vad gjorde den tredje killen?
Plötsligt kände hon händer över sin kropp. Det var fler än 2. Killen hon strulade med började jucka mot hennes kropp. Hon kände hans hårda kuk mot fittan. Han stönade, av någon anledning tyckte han att det var skönt. Han ville att hon skulle stöna. Hon gjorde som han sa. Han verkade ju inte helt normal, det var bäst att göra som han ville. Han rörde sej snabbare, stönade lite högre. Den andra killen klämde på hennes bröst. Hon orkade inte ens fundera på om hon verkligen ville det här.
Han fortsatte att dra sej fram och tillbaka över henne, gned sin hårda kuk mot hennes jeans.
Hon började fundera på hur det gick för hennes kompis. Hon låg en bit bort, man kunde höra henne stöna tyst. Hon förstod inte då vad han gjorde med henne, men ganska snart fick hon svaret.
Han la handen över hennes mun och den andra killen drog ner hennes tighta jeans. Dom låg på varsin sida om henne och börja smeka henne över magen, ner mot fittan.
Dom smekte över troserna, insida lår. Tankarna sprang runt i hennes huvud. Ganska snart drog han trosorna åt sidan och började smeka på insidan. Hon var helt torr, men dom brydde sej inte. Han tryckte in ett finger. Hon började bli rädd, skakade inombords. Den andra killen gjorde samma sak. Dom drog in och ut, in och ut. Hon vägrade bli våt och dom vägrade bry sej. Det tog inte lång tid innan hon började känna en brännande smärta men dom hade inte planerat att sluta på ett tag. Dom fotsatte att trycka in finger efter finger, tvingade henne att säga hur skönt hon tyckte att det var, tvingade henne att stöna genom handen. Hans hand var fortarande över hennes mun. Dom pullade henne snabbare och snabbare, äntligen började hon bli lite våt. Men det gjorde redan ont. Hon försökte känna efter hur många fingrar dom hade tryckt in, men hon var osäker.
Hon kunde fortfarande höra sin kompis stöna.
Tiden gick. Hon började bli torr i halsen. Dom klängde på henne, kysste henne på halsen, fortatte klämma på hennes bröst och fingrarna gick ut och in hela tiden.

Plötsligt märkte hon att hennes kompis hade blivit tyst. Hon och killen reste sej upp och sen gick dom ut. Hennes kompis sa inte ett ord, frågade inte hur hon mådde, ingenting.
Killarna vände på henne och flyttade händerna från brösten till hennes rumpa. Tårarna började rinna, hon kände sej otroligt vilsen, utnyttjad och hon hade inte ens någon koll på vad klockan var.
Det dröjde inte lång tid innan hennes kompis kom tillbaka.
- Jag måste kissa, fick hon fram.
Hon var så torr i halsen att hon knappt kunde andas.
Hon lyckades komma upp på fötter, vinglade ut i gången, upp för trappan och ut i friheten. Hon la sej på gräset, kollade upp mot himlen. Hon andades djupa andetag, men hann inte ligga där länge. Bara några minuter senare hade en av killarna följt efter henne, han stod i dörröppningen och ropade på henne. Hon blundade.
Han började gå emot henne, la sej på henne. Hon puttade bort honom, ställde sej upp och fick fram något om sin kompis. Han ställde sej upp och hjälpte henne in. Han viskade saker hon inte ville höra. Nog öfr att hon gillade dirty talk, men inte just då, inte just där.
Han ledde henne ner till dom andra. Hennes kompis låg och strulade med samma kille igen.
Hon la sej på mage, orkade inte längre bry sej och ganska snart sov hon.

Hon vaknade med ett ryck, hennes kompis hade satt sej upp och skrek. Hon låg helt utan byxor och var nästan uppställd i doggypostition. Fittan var synligt blottad. Hennes kompis fortsatte skrika åt killarna. Dom hade en kamera framme, även om fortfarande halvsov kunde hon förstå vad dom hade gjort.
Hennes tillstånd var nog farligt för hennes eget bästa, men just för stunden orkade hon inte bry sej. Killen lugnade ner hennes kompis och allt återgick till hur det var innan. En av killarna kröp bort till hennes kompis och killen som redan var där lämnade snällt över hennes kompis.
Det gick några snabba minuter, sen hörde hon sin kompis stöna igen.

Hon blundade, men vaknade snabbt till av att några elaka fingrar pressades in i henne med ordentlig kraft. Tårarna började rinna igen, hon hade så ont men hon vågade inte göra något. Den tredje killen försvann till hennes kompis och plötsligt låg hon där ensam med den elaka killen. Han pullade henne stenhårt och hade inga problem med att trycka in fler fingrar än det fanns plats för.

Tiden gick ytterligare och det hände inte så mycket. Dom gick ut och kissade ibland, killarna fortsatte att skada henne och hennes tårar fortsatte att diskret rinna längs henne kinder.

Hon låg där på rygg, hon hade gett upp. Hon förstod att hon var fast där.
Han låg bredvid henne, knäppte upp sina byxor och drog ner dom. Han drog fram sin stenhårda kuk och tog hennes hand.
- Runka, viskade han.
Hon låg där, stel, rörde sej inte.
- Runka, viskade han igen.
Hon höll i hans kuk, men höll handen helt stilla. Hon äcklades av honom.
Hon försökte sätta sej upp men han drog ner henne igen.
- Runka, viskade han en tredje gång. Nu började han bli irriterad på att hon inte gjorde som han sa.
Hon gjorde en ny kraftansträngning och kom upp på fötter.
- Jag ska kissa, viskade hon.
Han låg kvar, men en av dom andra killarna regerae på hur vinglig hon var.
- Vart ska du? sa han och ställde sej upp och gick emot henne.
- Jag ska kissa.
- Jag följer med dej, du kan inte gå själv.
- Det kan jag visst, stanna här.
- Jag följer med dej
- Nej
- Jag följer med dej.
Han tog ett hårt tag om henne och skulle visa hur otroligt hjälplös hon var.
Hon började gå, trevade fram i mörkret. Han gick tätt bakom henne och flåsade upphetsat, hennes vinglande gjorde honom kåt och han visste gott och väl vad han ville göra med henne. 

Hin gick ut i friheten igen, han stod kvar inne i det kalla rummet av sten och väntade på henne. Hon tog gott om tid på sej, rös av tanken på att gå tillbaka in. 
Tillslut blev hon tvungen. Han stängde dörren efter henne och tog tag i henne. Hon vinglade loss ur hans grepp.
- Jag kan gå själv
- Nej det kan du inte.
Han trycte upp henne mot väggen och pressade sej emot hennes rygg och flåsade i hennes öra. Det gick så jävla fort, hon fattade ingenting.
- Sug av mej, viskade han och började knäppa upp byxorna.
- Nej, tryckte hon fram med rädsla i hela kroppen.
Han vände på henne.
- Sug av mej, sa han igen.
Han fick fram kuken. Den var väldigt stor och hon hade ingen som helst lust att göra något med den.
- Nej, sa hon igen.
Han började bli irriterad.
Han försökte igen.
- Sug av mej.
Det blev tyst en stund.
- Nej, fick hon tillslut fram med en klump i halsen.
Irriterat vände han henne, tryckte upp henne hårt mot väggen igen och slet ner hennes jeans. Han särade på hennes ben och pressade in kuken i hennes nästan torra fitta. Hon kved av smärtan, försökte ta sej mot trappan men han höll i henne. Han höll fast henne mot väggen och knullade henne.
Tårarna rann igen och hon hade så himla ont att hon just för stunden bara ville lägga sej ner och dö.

Dom satt på bänken utanför med varsinn cigg. Hennes mink hade runnit och hon såg hemsk ut. Hon tittade på klockan, nästan 6.
I nästan 6 timmar hade hon blivit pullad av tre killar hon inte kände.
Dom gick mot tunnelbanan.

När hon kom hem slet hon av sej alla kläderna, satte sej i badkaret och lät det varma vattnet sköljas över henne. Hon kände sej fruktansvärt äcklig och smutsig och nu ångrade hon mer än någonsin att hon inte hade åkt hem vid första onda aningen.


Back in 30

Det kommer några inlägg om en stund. Först ska jag bara duscha och sen blir det lite middag

Stuumpan svarar: THG



du går i thg va ? orreeeeee

Smaaart du är! Det står ju inte typ överallt, men missa människor är väl lite sega. Det får man respektera. Du verkar ju lite extra seg- orre.. alltså vilket jävla old school ord. Använder man det fortfarande? Jag har inte hört det sen jag gick i .... 6:an typ. Och det var lääääänge sen.
Häng med i tiden för fan. Det hör är 2010.
Plötsligt blev jag ännu gladare att min tid på THG snart är över, går töntar som dej där vill man ju inte gärna gå kvar. Det var verkligen bättre förr.


Stel vid -20

Idag har jag vandrar runt som om jag blev ordentligt rövknullad igår.. Det blev jag inte (tyvärr).
Jag har bara otrolig täningsvärk i benen, magen och i sidorna... vad heter den kroppsdelen? Sidan av ryggen och magen (?) Vette fan. Men ont gör det!

Nu ska jag gå och checka valvakan och käka lite tacos som jag har lagat  Mums


Film

Sen blev det två nya filmer också.  Det kan jag verkligen inte få för mycket av. Jag har ju visat tidigare vilken filmälskare jag är. Nu har jag utökat min samling lite till.





Är inte det här en underbar bild? Dock saknas en del filmer, för dom är utlånade till höger och vänster, men det är ändå en vacker bild... fast den påminner mej lite om en kontaktannons typ:

Stuumpan, 18, söker lagom tränad romantisk man mellan 20 och 25 som gillar film och vilt sex helst minst en gång varje kväll.

höhö, 10 poäng till den annonsen .. hur många svar tror ni man får på en sån?

2 plagg från H&M

Efter att jag hade hämtat ut Solsidan kollade jag självklart runt i lite affärer.
Jag har ju länge varit på jakt efter den perfekta skinnvästen. Jag hittade en på H&M som får duga så länge, tills jag hittar något bättre.



                                       ♣ Skinnväst - H&M - 399 kronor
                                          ♣ Topp - H&M - 199 kronor


Är jag BLÅ eller RÖD?

Hej

Idag har det varit en lång dag igen. Den började självklart med att jag gick och röstade.

Sen åkte jag till stan och hämtade ut Solsidan, jepp jag orkade inte vänta..

 

Jag har fått en hel del frågor om min politiska sida. Jag kan säga att den inte är speciellt uppdaterad. Jag hänger med lite på avstånd och snappar upp en del av det som är viktigt för mej. Med det menas alltså att jag aldrig skulle kunna delta i en ordentlig politisk diskussion, men jag vet gott och väl min inställning till olika partier.

 

När jag gick och röstade tog jag 3 lappar, en gul, en vit och en blå. Simple.

Alla andra tog 5 av varje för att inte visa vad man tänkt rösta på, snacka om slöseri på miljön!

 

Jag skämdes inte ett dugg för att rösta på det jag röstade på. Någon som vågar gissa på vad jag röstade? Dom som gissar rätt och anger sin blogg får en liten länkning

 


Tomorrow

Nej hörni, jag är för trött. Min fantasi ligger på 0 just nu. Jag orkar inte tänka, jag vill bara sova.
Vi hörs imorgon.


Friday night

Nu har jag ätit, checkat en film, fixat med håret och bara haft det bra ett tag. Det har varit en otroligt lång dag och jag är grymt trött så jag tänkte väl sova snart. Först komer lite om igår.

Vi som ar ute igår var jag, Emma och Marre. Vi är en rätt schysst trio tror jag. En överkåt jävel, en fin flicka och en glad tönt. Tre galningar med andra ord.
Det kan blir precis hur kul som helst, och det tycker jag att det blev.

Och vad gäller mitt uttalande om att vara sexigast den kvällen, så verkade det stämma ganska bra. Det tog inte speciellt lång tid innan jag tappade räkningen på hur många som försökte och det var inte alkoholens fel!  Som tur var kom tillslut "Mr luva" och såg till att det inte blev fler. Vid ett tillfälle började han till och med bråka med en snubbe.

Var det att gå lite för långt?

Jag vet inte, den dagen var igår. Kul hade vi i alla fall ... eller jag hade det och det är ju huvudsaken

¨





Diggar armen.. haha fy fan vad fult





Fan vad jag älskar att jag alltid ser så krallig ut på bilder.. så jävla underbart. Ibland när jag kollar på bilder dagen efter undrar jag hur fan någon kunde ragga på mej. Nej mer gym för issa framöver!




Ljudet på min dator har slutat funka ... hoppas att jag inte säger något dumt i klippen  


Later

Allt om gårkvällen kommer senare. Min mage skriker efter käk och kroppen vill in i duschen.

Later dudes


Lördag

Hej

Idag har mitt schema verkligen varit fullspeckat. Jag har inte ens haft tid att äta!

Min hemmakväll igår blev ju inte direkt en hemmakväll.. jag är inte ett dugg förvånad ärligt talat. Vad som inte heller förvånar mej att är jag gjorde något galet.

 

Jag vaknade upp imorse, lite halvbakis, åkte till jobbet och jobbade några timmar. När jag hade jobbat ett tag blev jag as hungrig och lyckades trycka i mej en cheese. Efter jobbet cyklade jag till mamma i ösregnet, hämtade lite grejer och sen direkt till pappa. Tror ni jag var torr när jag kom hem eller?

Hehe, inte!

Så fort jag kom hem slängde jag ihop mina träningskläder och åkte till gymmet.

Nu är jag äntligen hemma och ska göra det jag har längtat efter i flera flera timmar.

Nämligen äta!

 

På vägen hem från gymmet köpte jag hem min absoluta favoritsallad och morötter. Ikväll blir det film, sallad och mitt lördagsgodis blir morötter och sourcream dipp . Mums!
Det blir en lugn kväll helt för mej själv. Huset är tomt och jag kan inte beskriva hur jävla skönt allt är just nu.

På med sockorna och mjukisbrallorna


Nasty shit

Ikväll är jag tjejen alla andra tjejer kommer hata.

Sorry brudar men ikväll är det jag som plockar killar.

Ikväll är jag för sexig för att få gå lagligt på gatorna.

Vi ses i vimlet!


Hemklickat

Jag älskar solsidan, sjävlklart var jag tvungen att klicka hem första serien. Man blir så jävla glad av att titta på det. Farsan missade hela serien så jag ska ge honom en orentlig lektion i solsidan när den kommer hem




♣ Solsidan - CDON - 220 kronor


Musik

Har man gammal musik i datorn eller? Haha



Kanske dags att radera lite..

Time to städa

Nej nu har det gått en halvtimme till och det städas inte precis av sej själv här. *suck*

Det är bara sätta igång

Börjar tydligen bli igenkänd


Stuumpan svarar: Frisyrer

 



hej stuumpan :)
Jag är en tjej på 16 år och jag undrar om du skulle kunna lägga in några videoklipp på lite olika frisyrer, det behöver inte vara värsta profs frisyrer, bara enkla frisyrer som man kan ha i skolan till exempel om du skulle kunna göra det skulle jag bli super glad :)


Det kan jag absolut göra


Fredag

Nej jag kanske borde göra något innan pappas teori blir verklighet.

Jag tror hur som helst att han har fel. Jag är alldeles för glad för att kunna bli deprimerad, I'm huge as a montain right now. Visst jag kanske är lite ensam, men vad fan. När världen är full av idioter föredrar jag ärligt talat det.... oops oj oj oj vilken bortförklaring.

Idag har jag hur som helst massvis jag kan göra. Först ut nu : Städa lite. Farsan tror att jag kommer bli dammallergiker, jag tror att jag är härdad  Det säger endel om mina städintressen va? haha

 

Efter det åker jag kanske och gymmar och solar om jag inte kommer på något roligare att göra... typ suuupa.

Huset är tomt så jag gör vad jag vill... NICE!


Börjar jag bli deprimerad?

Hej

Idag har jag hittills inte gjort ett skit. Det är min nya "terapimetod".. att inte göra ett skit. Jag har inte varit i skolan på 3 dagar. I 3 dagar har jag bara sovit. Klockan är snart 15.00 och jag har varit vaken i kanske 2 timmar. Pappa har någon teori om att jag skulle vara deprimerad eller på väg i n i depression. Kanske har han rätt. Det enda jag gör är att gå i skolan, jobba och sova. 3 typiska depressionssymptom.

Jag tar extra pass på jobbet för att slippa fritid. Min fritid får mej bara att inse hur mycket mer värdlöst mitt liv är än vad jag hittills fattat, så jag jobbar för att få en anledning att säga att jag inte har tid att göra något annat. Jag säger alltså upp min fritid och jobbar istället. Mitt jobb är min flykt, och när jag väl har varit där är ajg så utmattad att jag lätt sover i 10 timmar. När jag inte är i skolan och inte är på jobbet har jag något som kallas fritid som gör mej fullständigt frustrerad, frustrationen leder till att jag super för att slippa tänka. Efter det kan jag sova ytterligare 10 timmar till och är det helg ser jag till att alltid jobba hela helgerna för att slippa sitta hemma på helgerna och frustrerat titta på att alla andra har så otroligt mycket att göra medan jag själv sitter ensam som ett jävla spöke hemma.

Det är i alla fall pappas teori.
Kanske har han rätt.. jag vet inte, jag orkar faktiskt inte bry mej. Jag är bara trött, vill bara sova. Dom senaste 3 dygnen har jag sovit 15 timmar per dygn. Det har varit 3 av dom bästa dygnen i mitt liv.


Tomorrow I'm up to something.. bad

Imorgon är det fredag.  Jag har faktiskt inga planer. Det känns konstigt. Jag är ledig från jobbet så här med planerar jag en skön hemmakväll... jag vet precis hur det brukar sluta. Jag planerar att vara hemma och kolla på film och allt slutar med att jag på måndagen säger till kompisarna:

- Fy fan... jag gjorde något dumt i fredags.

eller

- Vet ni vad jag gjorde i fredags? och garvar.

 

Så är det varje gång.


Jag vet vad jag vill göra, men jag försöker koppla bort det allt vad jag kan.. det går inge vidare.




lovely picture

Blir man inte jävligt avundsjuk på att man inte befinner sej i samma situation just nu?



Jag kan vara först att erkänna att jag blir det i alla fall!

Tiime to give up?


I want him so bad..
But the more I want, the more he disappears..



Gårdagens outfit

Hej

Det blev inga fler inlägg igår.. det har ni nog märkt.

Jag deckade så fort jag kom ut ur duschen och sen har jag sovit i princip hela dagen. Förklarar det i alla fall lite hur otroligt sliten jag är just nu?

Jag har kommit hem från jobbet precis och om om en liten stund ska jag fixa ihop något att käka. Sen blir det duschen och sova

Först: gårdagens outfit






♥ Jeansleggings - Vero moda
♥ Långt linne - Gina
♥ Jacka - Gina
♥ Väska - Hollies
♥ Sneakers Le coq sportif Zoovillage
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Halsband - Wedins


Home.. sweet home

Hej
Nu är jag hemma från jobbet. Jag fick ont i halsen på vägen hem, inte kul  Jag ska köra i mej lite C-vitamin och hoppas att jag mår bättre imorgon. Mitt schema dödar mej så det skulle inte förvåna mej om jag åkte på något ordentligt nu. Så blir det när man aldrig får sova.

Nu ska jag först och främst hoppa in i duschen. Sen ska jag skriva åtminstone två in lägg sen får jag äntlien sova.

 

Och så sjävklart en helt random bild som inte har ett skit med inlägget att göra


Musik


Onsdag

Godmorgon godmorgon

Idag skiter jg faktiskt i skolhelvetet. Jag har ändå bara 3 lektioner och 2 av dom har jag med en riktigt flummig lärare. Han är så virrig att han knappt vet vad han själv heter.

Istället tänkte jag plugga lite svenska om ett tag. Jag tror att det ger mer. Sen ska jag försöka hitta till gymmet innan jobbet. Det kan bli svårt, men jag får se.

 

Ha en superbra dag alla


Utmana ödet

Vill du utmana öet lite? Kör hårt





Speaking to my self

Nu är det sluttramsat.
Issa, vart fan har du självrespekten? Du låter folk trampa på dej. Det är fan inte likt dej!
Du har skämt ut dej tillräcklgt nu. Don't take it anymore.

Vill han något, låt honom höra av sej.
Du har kommit över 3, du kan komma över en 4:e
Från och med nu blir det andra bullar.




Aw bästa dojorna, saknar dom som fan! Hoppas dom går att köpa i år med


Dagens outfit

ÚDå var tisdag den 14:e september över. Hur tragiskt är det ine att tänka att den här dagen aldrig kommer tillbaka? Usch .. Lyckligvis har jag spenderat den väl.
Först har jag varit i skolan och varit duktig, means: jag sov bara på en lektion. Sen har jag övningskört, sen hag jag gjort människor glada på msn och sen har jag tagit en 2 timmars promenad med Hanni bunni.
Nu tänkte jag underhålla er en stund till, sen ska jag hoppa in i duschen och sen blir soooooova. Awesome.


                   '


♥ Leggings med nitar - H&M
♥ Topp - BikBok
♥ Hoodie - New Yorker
♥ Halsband - New Yorker
♥ Boots - MM
♥ Skinnjacka -Hollies
♥ Väska -Belle










Tisdag

Hej

Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera massor, men det är något.. eller snarare någon, som har distraherat mej hela kvällen.

När jag kom hem från skolan gick jag ut och körde lite bil ett tag först och främst.
Om en stund kommer dagens outift, som för övrigt är pinsamt enkel. Sen får vi se vart vägen tar vägen. Höhö, fan vad rolig jag var nu!





Snart är det dags för uppkörning och teoriprov, FINALLY!
Shit det har tagit lång tid för mej det här.

Tips till alla er som ska ta körkort nu: Boka förarproverna tidigt, det är över 2 månaders väntetid

Instängd i en tjejs äckliga kropp

Jag är en kille instängd i en tjejs kropp.
Nej.. jag är en kille som är osäker på mina intressen inständ i en tjejs kropp.
Nej jag är nog en bög instängd i en tjejs kropp.

Jag är precis som en väldigt feminin man, dock lite osäker på mina åsikter precis som en kille. Nej! man knullar inte folk och drar hur som helst flera gånger på samma dag! och sen gör jag det själv.. typ så.
Tjejer irriterar mej och är förjävla svåra att förstå sej på. Men min feminina sida drar över på väldigt kvinnliga intressen som shopping, smink och lååååånga luncher med tjejkompisar. Och dessutom älskar jag killar.

Jag måste nog vara den största bögen på jorden... tyvärr är man ju inständ i en tjejs krop dårå


Hoffmaestro var GRYMT

Kvaliteten är sådär, men what the fuck



JAG.. ÄR.. KÄR

Favoritlåtarna:






Musik


Måndag

Hej

Nu har jag nästan precis landat i min säng efter jobbet. Jag vet att min uppdatering är urkass dom dagarna jag jobbar, men jag vet ärligt talat inte riktigt när jag ska hinna trycka in ett inläg.
Idag gick jag i skolan till 16.30 och började jobba 16.30.. jag kom alltså försen till jobbet.
Det finns tyvärr ingen tid att blogga, men imorgon är jag ledig då ska jag försöka få iväg några inlägg


Ingen mästerkock direkt

Nu ska jag catcha duschen, sen ska jag laga lite middag (eftersom ingen annan är höär och gör det åt mej).
Jag är så värdelöst dålig på att laga mat... det blir nog... köttbullar  En av typ 5 rätter jag kan laga
Jag tycker synd om dom som blir mina framtida barn, dom kommer leva på köttbullar, falukorv, pasta, pannkakor och tacos  om jag ska stå i köket  Sancka om heeeela kostcirkeln.


Stuumpan - The hurtbulle

Jag hade egentligen tänkt ta en sväng till gymmet. Träna och sola, det hade varit perfekt. Men jag kunde inte få tag i kortet så istället gick jag ut och sprang en runda. Det var rätt bra jobbat tycker jag. Sen körde jag lite träning hemma istället. 1 timmar jag hållt på så man är rätt trött nu.



Min kropp är egentligen ganska mjuk och gullig men visst fan borde jag förlora några lager. I know.. men jag gillar choklad. What to do

Jag gick i alla fall ut och sprang ett tag. Jag gillar känslan av frihet när man springer.



En riktigt svettbomb efteråt

Självkänsla för killar

Jag har börjat fundera över det där med självkänsla igen. Min msn finns ju bland annat för att hjälpa människor. Ibland behöver man någon att snacka med, problemet är att kuratorer och psykologer oftast är äldre som lever i en helt annan tid och inte fattar ett skit.
Det är där min msn blir ett alternativ och dom senaste veckorna har jag verkligen funderat över vad anledningen till folks taskiga självkänsla är.
 
Eftersom jag redan har kollat en hel del på tjejer tidigare har jag nu kollat killar och genom att snacka med rätt många både nu och någrra år tillbaka har jag dragit en genomsnittlig slutsats av vad som sänker killar och den tänkte jag dra nu;:


Killars stora uppgift i livet är att charma en tjej tillräckligt mycket för att hon ska vilja ha honom och sen ska han göra henne på smällen och se till att mänskligheten går vidare, klart.
Min slutsats är att det som knäcker en kille mest är inte att missa målet i fotboll eller att inte kunna dricka flest öl av kompisarna, det är just det att gå år ut och år in och bli dissad av varenda tjej. Har killen dessutom råkat ut för andra saker blir det 1000 gånger värre att bli dissad av en tjej.
Ingen kille skulle erkänna det, men det spelar ingen roll det bara är så.

Och sjävklart har jag den lilla, lätta lösningen.
Det spelar ingen roll hur snygg man är, hur roig man är eller hur bra man är på något om man inte har sjävkänsla. Det märks så jävla tydligt vem som bara vill dö och vem som mår riktigt bra, inte alltid kankse men oftast.
En person som är en 10:a kan bli riktigt ful bara för att den har dålig självkänsla. Dålig självkänsla gör att man försvinner och blir en i mängden, man blir inte lika unik och det drar ner varenda egenskap man har för att bli attraktiv. Det gäller självklart alla.

Det första man ska göra är att jobba upp självkänslan. Även den fulaste och äckligaste människan kan se helt okej ut med hjälp av självkänsla. Så jävla stor betydelse har den men det fattar inte många.
Att jobba upp sjävkänslan tar tid och mycket energi, det kräver jobb och en jävla envishet. Jag vet exakt vad många går igenom som försöker komma uppåt. Jag har själv gjort det i 6 år och jobbar fortfarande varje dag på att få se solens ljus. En del av tiden kan man välja själv. Jag hade kanske kunnat vara där jag är idag på 4 år istället, men det tog lång tid för mej att acceptera det jag nu skriker ut till alla andra med dålig sjävkänsla. Lyssna på mej för jag vet vad jag snckar om.
Jobba stenhårt för att komma upp, skit i vad alla andra tycker och koncetrera dej på vad fan du själv tycker. Okej du har långt hår, du tycker att det är fult, börja med att klippa dej. Utseende selar tyvärr en stor roll för sjävkänslan.

När killar försöker med en tjej och blir nobbade tror dom ofta att det beror på deras utseende. Tänk längre grabbar.

Det är fantastiskt egentligen hur killar är så duktiga på att spela macho när så många egentligen mår skit över exakt samma saker som tjejer mår dåligt över, varje dag!
Typiskt för killar är att trycka er sej själva ännu mer istället för att göra något åt saken. En annan sak som är typiskt för killar är att vägra inse sanningen. När någon som vet säger det till dom förnekar dom det och fortsätter som dom gjort tidigare. Projektet - bygga upp självkänsla tar alltså ännu längre tid.

1. Börja med att acceptera att saker kan bli bättre.
2. Kolla på vad du vill ska bli bättre.
3. Se till att det bli bättre, låt det ta tid och uppskatta det du har.
4. Konstatera att du är bra precis som du är.
5. Gör saker du gillar för att hjälpa allt på traven.
6. Träffa människor som är bra för dej och som får dej att må bra.
7.  Ragga på vem du vill. Blir du nobbad kommer din grymma självkänsla hålla dej på benen.

Typiskt för killar är också att välja totalt fel tjejer.
Dom går efter henne med den snygga röven, dom perfekta brösten, den jävligt snygga kroppen och det perfekta ansiktet. Hej och hå, hur fan ska det gå?
Sånna tjejer vet vad dom har och vet exakt vad dom förtjänar.
Skippa det.
Sånna tjejer är ändå aldrig kul att ha att göra med. Inte i längden. Dom är förmodligen perfekta att visa upp ute, men i längden är det fan inget hållbart.
Sånna tjejer dissar allt. Ta det inte personligt. Satsa istället på tjejen som är mer äkta, kanske inte världens snyggaste men i alla fall real stuff. Förmodligen har hon en trevigare personlighet dessutom. Det kan man i alla fall lyckas med. OBS att det självklart finns gott om undantag.

Jag kan ta mej själv som ett jävligt bra exempel på allting. Jag har aldrig varit den snyggaste någonstans, jag har aldrig haft flest ragg och jag har aldrig varit den folk har fastnat för först. Men jag är fine med det för när jag träffar någon vet jag att det är för den jag är. Människor som gillar mej har alltid gjort det för min personlighet och jag tycker att det känns mer äkta. Jag vill ändå inte ha att göra med någon som ser mej som något man kan visa upp som ett jävla pris. Jag trivs bättre med att vara den jag är , bli omtyckt för min utstrålning och humor. Jag kommer aldrig bli någon jävla modell med det perfekta utseendet och ni anar inte hur glad jag är för det egentligen .

Mitt tips till alla är att man alltid ska gå på insidan för det varar absolut längst. Om killar inte skulle vara så förbannat utseendesfixerade skulle dom atagligen ha bättre sjävkänsla. Ni satar på fel tjejer grabbar.

Tänk om, tänk rätt!


Söndag

Godmorgon godmorgon

Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och önska alla en trevlig dag.

 

Själv ska jag precis kliva upp ur sängen, göra mej i ordning snabbt och sen åka till jobbet. Jag är tillbaka runt 17.00

 


Från förra året , när jag var ny


Lördag

Hej

Måste jag berätta att min kväll igår var rätt galen?
Nej, tänkte väl det.
Nu känner väl mej vid det här laget och jag brukar ju vara duktig på att ställa till med galna kvällar och igår var inget undantag.
Hoffe var grymt, även om man fick köa lääänge.

Min dag idag såg ut såhär: jobba i Vällingby.
Hipp hurra.

Nu har jag precis kommit hem, jag är så jävla död och jag har bara käkat två cheese på hela dagen. Dessutom börjar jag få mensvärk.
Nu är min plan att förflytta mej till soffan och glo på film efter film efter film efter film... och käka en jävla massa fågelmat.

Imorgon är det jobb igen, så jag har väl inte så mycket kul att berätta just nu. Men men..


Hoffmaestro ikväll!

Guess what! Det blir Hoffmaestro för mej ikväll

Efter 4 dagar och 3 timmars försök att byta pass har jag äntligen lyckats. Men det var fan på håret. Jag satt här in i sista minut och ringde helt sönderstressad. Det är bara en timme kvar tills jag skulle börjat jobba egentligen, så det var verkligen i sista minuten!

Kvällen ser alltså ut såhär:

Först ska jag till Hellströms och ta några fredagsglas
efter det ska vi till grönan
och sen vet man aldrig var kvällen bär iväg med en..


Torsdag

Hej

Nu är klockan 23.30 och jag har precis landat här hemma efter några timmar på jobbet. Det har faktiskt varit en bra kväll ikväll så jag är på riktigt bra humör

Om en liten stund  ska jag börja plugga lite psykologi för att åtminstone få ett G på provet imorgon. Hittills har ju mitt 3:e år gått riktigt bra, jag tänkte försöka hålla det nu.

 

Imorgon är det fredag igen. Fan vad tiden går fort. Men det är inte vilken fredag som helst imorgon. Hoffmaestro spelar på grönan! And guess what! Jag kommer missa det för jag jobbar

Jag har verkligen gjort allt jag kan för att byta det passet, hela veckan har jag hållt på och frågat fol. Ni kan ju gissa hur det har gått. Men jag försöker fortfarande, imorgon får vi se hur allt blir.

 

Blir det någon Hoffe för mej eller blir det en dödligt trist hemmakväll?

 




?????????????????????????????????????????????????????????


Vanliga frågor

Jag får väldigt ofta samma frågor av flera olika läsare. Nu tänkte jag ta en stund här och svara på dom som jag kmmer ihåg. Det här är alltså svar på frågor från läsare på msn. Dom frågorna som jag får i kommentarer brukar jag ju svara på i ett inlägg ganska snabbt. Det här gör jag nu för att allt ska gå lite snabbare, så att ni slipper fråga flera gånger och så att jag slipper upprepa mej. Alla vinner, bra va

Det här är svar på frågor som har ställts minst 3 gånger





Då rullar vi igång då . Har du någon fråga som du inte har ställt än? Kanske finns det svar på den längre ner



Hur lång är du?
Svar: Hela 158 cm

Bleker du ditt hår, eller färgar det på något sätt?
Svar: Nej, inte längre. Jag hade en period då jag blekte det men det var flera år sen. Numera gör jag ingenting mer än försöker vårda det.

Hur ofta tränar du?
Svar: Så ofta jag hinner, vilket är lite numera tyvärr.

Har du tränat någon bollsport, typ fotboll?
Svar: Nej, bara kickboxning

Hur mycket shoppar du för i månaden?
Svar: Det är olika beroende på vilken lön jag har fått, men minst 3000 i månaden blir det i alla fall

Dricker du mycket alkohol?
Svar: Det beror på hur man definierar mycket. Jag får oftast i mej en hel del när jag har en utekväll, men skulle inte precis säga att jag missbrukar det. Jag dricker med hjärnan.

Träffar du dina läsare?
Svar: Det händer men det är ingen standard jag har. Ibland stöter jag på någon ute, någon kommer till jobbet eller liknande men visst har det hänt att jag har stämt träff, det förnekar jag inte. Det vore samma sak som att skämmas och det gör jag väldigt sällan

Hur är du som person?
Svar: Jag är nog nästan precis sån som ni tror att jag är. Jag är väldigt öppen och visar större delen av mej själv här på bloggen.

Har du blockat några av dina läsare på msn?
Svar: Jag måste vara ärlig, ja det har jag. Vissa människor förstår inte riktigt när man ska sluta vara för mycket



Varför lägger du upp porr på bloggen?
Svar: Jag har börjat förstå att jag har väldigt många väldigt unga läsare. Det har jag inte fattat tidigare. Alla som har sett och vet vad porr är ser förhoppningsvis en ordentlig skillnad på sex och porr. Det jag lägger upp på bloggen är sex i form av tips, sexställningar, bilder o.s.v. Porr är sex i manus kort sagt. En helt annan grej.

Har du testat allt du tipsar om?
Svar: Vad jag kan komma på nu så har jag nog testat det mesta jag tipsar om, annars kan jag ju inte tipsa om det

Skriver du sexnovellerna själv?
Svar: Bara dom i kategorin: Flickan




Varför uppdaterar du Novellen så sällan?
Svar: För att man måste vara på rätt humör för att kunna få till dom bästa texterna

Har allt som står verkligen hänt?
Svar: Varför skulle jag ljuga, jag är inte Kissie. Det kommer ett slutavsnitt som förklarar allt vad gäller sanning och lögn och lite annat.

Hur lång ska den bli?
Svar: Det har jag inte bestämt


Är du singel?
Svar: Ja, för tillfället

Brukar du ha sex med dina läsare?
Svar: Det har hänt men brukar skulle jag inte säga

Hur många har du haft sex med?
Svar: Det är inte ett dugg intressant, men det är fler än du kan räkna på två händer

Hur är du i sängen?
Svar: Den som testar mej får se. Jag vill inte gärna säga för mycket

Gillar du att bli slickad?
Svar: Det är bara intressant för den jag ska ha sex med.



Det kommer lite mer, men nu måste jag skynda mej till jobbet först


Musik

Okej artisten är kanske ingen favorit, men låten är bra .


Tänker killar bara på sex?

                      

               Tänker killar verkligen bara på sex och är sex det enda dom vill ha?

Det är en sån där fråga som jag ofta får från er. Och alltså... jag är ju inte kille men till er som frågar mej säger jag: Nej

Jag har flera exempel på killar som har försökt ge mej kärlek på alla möjliga sätt. Nu säger jag inte att jag är svårfångad för det vore nog dagens lögn, men det är väl knappast en nyhet att man inte faller för vissa killar.

Killar är människor .. tro't eller ej men det sägs att dom är det  Även om en stor del av deras liv.. sesådär 90%.. går ut på att tänka, fantisera om och utöva sex, så finns det faktiskt annat i skallen också.

Jag vet att dom flesta av mina läsare är jävligt unga och killarna i eran ålder är väl inte sådär jättemycket att hänga i julgranen. Men tids nog vill dom också ha förhållande och barn och hit och dit.
Skrämmande va.
Vad som är ännu mer skrämmande är att vissa killar aldrig växer upp. Något hände där i högstadiet och killen blev kvar i sina omogna små fantasier om silikonbröst och en framtid som gynekolog. Visst låter det sorgligt.
Tja, dom kommer nog bara att tänka på sex tills dom dör, och förmodligen är det det enda dom kommer duga till också. Men som tur är växer dom flesta killarna upp och blir oftast ganska trevliga varelser.

Men fortfarande tror jag att sex är en sån där grej som killar alltid tycker är viktigt, men det kanske går från 90% till 55%. Jag tror att det kan vara värt att komma ihåg det om man vill ha ett harmoniskt förhållande.

Sen finns det ju alltid undantag. Det finns ju killar som är 14 bast och jävligt mogna, dom är inte många men dom finns.

Jag hoppas nu att alla ni som har frågat det här fick svar på eran fråga.. så gott som i alla fall.

Själv kan jag väl säga att jag fullständigt älskar varelsen med tre ben som vandrar runt på denna jord, det är däröfr det är så jävla kul att skoja lite på eran bekostnad. Dessutom vet jag att ni, till skillnad från många tjejer, kan skratta lite åt allt skit jag skriver om er också.


Min skolgång går som på räls

Jag vet att det är jävligt lätt att tro att jag inte gör något i skolan, så nu ska jag bevisa att jag faktiskt gör det!

Det här lyckades jag, tillsammans med Emilia och Berna, prestera igår:

 

Rätt imponerande va!

Det vi beskriver är alltså depressionerna i Sverige under mellankrigstiden när arbetslösheten är som värst


Dagens outfit



♥ Lackleggings - Gina
♥ Brunt linne - Gina
♥ Grå kofta - Gina
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Stövlar - MM
♥ Väska - Belle


Later

Just nu har allt fuckat upp sej här så alla inlägg kommer senare isället

Onsdag

Hej

Jag har nästna precis kommit hem från skolan här. Snart komemr dagens outfit och sen ska jag försöka peppra på med några inlägg till sen är det off till work som gäller.

Så ser min härliga onsdag ut. Idag har jag dessutom inte gjort ett skit i skolan. Vi har haft en enda lektion och resten var inställda, precis lika lärorik dag som alltid


Tisdag

Jaaaaa, jag vet att min uppdatering suuuger för tillfället!

Min tisdagkväll ser nämligen ut såhär:

Tvätta, byta sängkläder och plugga religion

Precis dom sysslorna som jag bara älskar, jag kan verkligen inte få nog.

Jag ska försöka blogga imorgon men då jobbar jag så vi får väl se. Jag ska göra ett tappert försök i alla fall.

Bara vissa bloggläsare får gå lite längre

 

Visst mister latino. Om du tar dej upp till Stockholm från Malmö kan vi säkert fixa till något.. men det är klart risk för låååååååååång kö


Flickan med sinne för sex



                                                      Ett ligg som inget annat
Hon och hennes kompisar hade haft en kul kväll, lite galen, men kul. Han hade bjudit på några drinkar, tittat på henne. Hon visste att han tittade. Han släppte henne inte med blicken. Det började bli aningen irriterande, speciellt eftersom hon inte var ett dugg intresserad av honom.

Dom vinglade mot tunnelbanan, skrattade. Tur att dom skulle åt samma håll i alla fall annars kunde ju vad som helst hända.
Dom satte sej mitt emot varandra och pratade om kvällen som gått.

Hon märkte ingenting men han iaktog henne, varje rörelse, varje gest, varje leende. Hon var full, det syntes på långa vägar, det var helt klart det perfekta läget.

Hon pratade, skrattade, tog vara på dom sista minuterna med kompisen. Hon märkte honom fortfarande inte.

Han var tvungen att starta en första kontakt, men hur?
Han slängde ur sej en enkel fråga, tjejerna svarade trevligt, bingo!

Hon skulle gå av och han såg till att komma av lite före henne, allt för att det inte skulle vara för uppenbart vad han höll på med. Hon var i och för sej full så tänkte hon över huvud taget? Knappast.

Han gick en bit framför henne, hon vinglade bort mot bussarna. Han försvann länge och längre bort. Hon hade ingen brådska, hon visste mycket väl att hennes buss inte skulle komma förrän om en halvtimme. Hon vinglade långsamt fram. Tillslut kom hon ner för perrongen. Det började bli kallt och hon gick barbent. En kille stod mot en pelare och tittade på henne när hon kom gående. Han tittade uppifrån och ner, uppifrån och ner, stannade på hennes nakna ben.
Hon gick och ställde sej en bit ifrån honom, rös av tanken på hans äckliga blick. Det var något med honom som gjorde henne obekväm. Hon brukade väl aldrig bli obekväm i killars närhet?

Hon började leta i väskan efter ett par leggings. Hon borde ha lagt ner ett par, hon visste ju redan innan hon gick hemifrån att det skulle bli kallt.
Plötsligt kom han tillbaka. Den mystiske snubben från tunnelbanan. Han kom fram till henne, tittade på henne, mötte hennes fulla blick.
Han prade fort, vad fan sa han?
Plötsligt befann hon sej i en taxi med honom. Hon visste inte vad han hette, vart han kom ifrån, hur gammal han var, vart han bodde? Det enda hon visste var att dom skulle tagit samma buss hem och att hon nu istället befann sej i en taxi med honom. Han satt väldigt nära, kasnke lite för nära. Han kysste henne, ja han satt definitivt lite för nära.
Allt gick otroligt fort. Plötsligt satt han jättelångt ifrån henne. Var et alkoholen som spelade ett spratt eller gick allting otroligt fort och förändrades situationen varje sekund?
Taxin stannade, hon klev ur.
Han tog med henne mot porten. Resan hade fått henne att klarna till lite i huvudet, var det här en bra idé? Hon tog en cigg för att tänka ut ett svar men det stod helt still. 

                                    

Hon gick uppför hanst trappor, en efter en. Han låste upp lägenheten och hon fick gå in först. Ville han vara säker på att hon inte ångrade sej och sprang eller var det bara så man gjorde?
Han höll upp en flaska vin, hon fick välja mellan flaskan eller hans kuk.

Hon tog av sej jackan och la den på soffan sen slängde hon ner sin väska precis bredvid. Han låg på sängen och strax efter att hon fått av sej jackan drog han henne till sej utan ett ord. Han drog ner henne i sängen och dom strulade. Alkoholen dunkade i hennes huvud.

Han började dra sina händer längs hennes kropp sen la han ner henne på rygg och tog av henne hennes leggings. Hon hade valt helt rätt underkläder för kvällen, men det spelade inte så stor roll för trosorna åkte ganska snart av dom med. Han slickade henne, njöt av att känna hur hon blev mer och mer avslappnad.
Han slickade henne en stund, varierade mellan hård och mjuk tunga och kände hur hon njöt av hans behandlig. När han kände sej klar vandrade han upp längs hennes kropp och la sej bredvid henne.
Hon satte sej upp och började knäppa upp hans byxor, knapp för knapp.
Hon blev definitivt inte besviken när hon tillslut fick av honom byxorna och kalsongerna. Hon satte sej mellan hans ben och tog tag i hans kuk. Den hade verkligen den perfekta storleken. Hon började retsamt slicka lite lätt på ollonet. Hon såg hur hans blick skrek efter mer. Hon började blöta ner hela kuken med tungan och sen tog hon tillslut hela i munnen. Han satte händenra på hennes huvud, beredd att tvinga ner henne lite till, lite till och lite till. Han ville se henne kvävas.

Hon tryckte ner den i halsen, det var inga problem hon hade gjort det flera gånger förut. Han höll kvar henne. Hon kände hur luften började ta slut och började steta emot för att komma upp. Han höll emot. När hon tillslut kom loss var luften nästan helt slut. Hon tog ett djupt andetag. Saliven la sej runt hella munnen. Han njöt av se henne kippa efter andan, försöka få tillbaka luften. Han tvingade ner henne igen. Hon sög, hoppades på att hon skulle hinna få in mer luft om han hade tänkt göra samma sak igen, helst ville hon bara sluta nu.
Hon fortsatte suga. Han drog henne i håret. Han hade bestämt sej för att hon skulle svälja hela satsen vare sej hon ville eller inte.

Efter en stund slutade hon suga och kröp upp mot honom, kysste honom. Han puttade ner henne på rygg och la sej över henne, tryckte in sin stenhårda kuk. Hon hade inte knullat på en vecka och var ordentligt sugen och dessutom var hans kuk perfekt.
Hon försökte att inte skrika men det var svårt. Han levde sej in i sin manliga roll, trryckte ner henne, försöke förnedra henne. Han slog henne flera gånger i ansiket.
Hon sa inget, lät honom knulla henne som han ville. Han gjorde det bra och hon hade inga planer på att försöka få honom att sluta.

Plötsligt slutade han. Han slängde över henne på mage och fick upp henne i doggystyle. Hon knep ihop ögonen, förstod att det här skulle kännas ordentligt, han tog det ju inte precis lugnt. Han tryckte in den igen. Hon hade rätt. Om hon inte skrek förut så gjorde hon det helt klart nu. Hans stora kuk trycke in otroligt djupt, nästan lite för djupt. Hon försökte söta ifrån honom lite, kröp framåt. Han följde efter, knullade henne hårdare och hårdare.
Han slog henne över ryggen, smiskade henne.
Det var en het omgång, som ganska snart tog slut.

En halvtimme klarade han, sen slängde han hela satsen över hennes rygg. Han svor, han hade bestämt sej för att hon skulle svälja allt men han kom för fort. Hon stod kvar i doggyposition, sjönk ner på mage. Han kröp fram till henne, tog tag i hennes hår och drog huvudet bakåt.
Han skällde ut henne. Hon sa att det inte gjorde något att hon inte svalde, men han var fortfarande arg. Han började bli läskig, speciellt när han tog ut sil ilska på henne och det var inte bara psykiskt utan fysiskt.

Så fort hon fick chansen packade hon ihop sina saker och gick därifrån. När hon kom ut var det ljust igen, det var söndag morgon. Hon började promenera hem, hoppades att hon inte hade några märken i ansiktet.

Nu var hon nykter igen. Hon gick och bestämde sej för att inte tänka på det som hänt mer.



Dagens outfit

Hej

Det blev inga inlägg igår tyvärr. Jag hade fullt upp med att reda ut massa skit hela kvällen och när jag väl var klar var jag helt utmattad och somnade istället för att uppdatera. Jag tänkte komplettera det lite nu.

 



♥ Leggings  med nitar - H&M
♥ Topp - OHIO
♥ Kalckar - ZOE
♥ Väska - Belle
♥ Kofta - Mango
♥ Jacka - Hollies

Visar bara plaggen ni inte har sett


Förlåt Roya

Det här skrev jag till Roya den 23 februari 2010. Då reagerade hon, skulle hon göra det om hon läste det idag?


Förlåt Roya..

.. Men vet inte om du någonsin kommer förstå det här.
Du har blivit sårad, du har fått ditt hjärta krossat, du har hatat allt men har du någonsin tappat hoppet?

Dom säger att hoppet är det sista som lämnar människan. I sånna fall är jag närmare död än levande just nu.

Du kallar mej alkis, och du anar inte hur mycket värre det är att höra det från dej än från någon annan.
Jag skiter fullständigt i vad folk tror, tänker och tycker om mej, men när du säger att jag börjar bli alkoholist skär det. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag har inget hopp och inga drömmar kvar. Jag leker.

Jag ser ingen mening med livet just nu, jag bara vet att i mitt liv existerar det så jävla mycket idioter för nära mej. Jag vet inte om jag klarar av att leva med att människor inte kan låta mej vara i fred när jag vill och jag vet inte om jag klarar av att se människor fatta idiotiska beslut.

Förlåt Roya, förlåt att jag gör dej besviken. Jag hatar bilden du har av mej just nu. Men jag vet inte vad jag hatar mest, bilden du har av mej eller att vakna varje morgon och fatta att jag fortfarande lever.

Det är gott och det tar mej bort.
That's all I'm asking for.


Videoblogg


Kom över din kärlek del 5

Jag hade ingen aning om att det skulle bli så uppskattat med mina "kom över tips". Jag trodde nästan att ni skulle tycka att det var önödigt och jävligt löjligt, men det gick hem ordentligt. Därför tänkte jag nu tipsa om mitt absolut bästa tips hittills. Jag tänker ringa in det lite extra så det verkligen syns.



Just precis.

När man är deppig och ska komma över någon blir man lätt utmadad, medvetet eller omedvetet. Hela ens vardag är rätt deppig och genom att vara trött blir man mer påtaglig för andra negativa saker och det blir svårare att prestera något bra över huvud taget. Vad leder det till? Jo, att man tycker att man är totalt jävla värdelös och då går det tillbaka till den man försöka komma över. Hon/han dumpade mej för att jag är så jävla värdelös bla bla bla. Egentligen handlar det om att man mår tillräckligt taskigt för att inte riktigt orka med vardagen. Ska man dessutom orka med att prestera något bra är det ännu viktigare att man sover.

Drömmer man inte mardrömmar då?
Nej. Hela vardagen är så jävla deppig så sömnen blir en flykt.
Tro mej, jag har svart fantasi och tänker flera gånger i veckan på hur jag vill ta livet av mej. Jag vet inte varför , det bara är så. Skit i det nu.
När jag skulle komma över mitt ex kunde jag sova en hel dag utan problem. Man tror inte att man blir utmattad men det blir man. Det går åt så otroligt mycket energi att tänka på den man ska komma över att mna helt tappar fokus på allt annat.

Sömnen var för mej ett sätt att fly. Varje gång jag vaknade ville jag i och för sej bara dö och jag hoppades varje gång att allt bara skulle vara en dröm, det var det ju såklart inte.

Sov! Jag lovar er att för varje gång ni vaknar kommer allt kännas lite, lite lättare.
Sömen är ingen lösning på problem men det hjälper en att ställa sej upp igen.

Flyken; "sömn" är ett avdom absolut bästa tipsen jag har. Har ni testat allt och inget funkar, sov! Det är en medicin som hjälper.

Fredag

Nu är jag helt slut!
Min kväll och eftermiddag har varit ganska stressig.

Först kom jag hem, spelade in en video som laddas upp på youtube just nu. Direkt efter det deckade jag en stund. När jag vaknade åkte jag iväg för att hämta min lillebrorsa i stan. Då hade jag ganska gott om tid så jag åkte och käkade på Sandy's innan. Efter det mötte jag upp brorsan, sen åkte vi hem till morsan och efter det gick vi hem till pappsen vid typ 23. Nu är jag hemma hos honom och känner att det snart är dags att decka igen. Klockan är ju nästan 1 och jag har varit igång sen 8 i morse. Jag börjar ju bli lite gammal så det är inte konstigt att man är trött redan

 

Min plan är att placera mej i min mysiga soffa med ett stooort glas mjölk och kolla på en film. När gjorde jag det senast?

När hade jag ens tid med et senast?

Nu är det fanimej dags .

Stuumpans dinner idag. Kan man inte laga mat själv, får man käka ute









Jag tyckte att det var fint, det som stod på Sandy's glas:
- Recept för en lyckad dag... le mot någon.

Man kan ju tolka det på flera sätt, typ var snäll mot någon, hjälp någon. Det kan vara en sån linten grej som att man offrar sin plats på bussen till en gammal tant.
Jag gör det varje gång jag ser en gammal människa, man mår jättebra efter.

Jag minns väl en gång när jag och ett av mina ex åkte tunnelbana och det gick på en gammal tant som var så gammal och skröpplig att hon knappt kunde gå. Jag och exet var dom enda i våran ålder i den delen av vagnen, resten var vuxna mellan 30 och 40 och samtliga drog upp tidningarna över ansiktena när dom såg den gamla tanten. Det fanns inte end enda plats så jag sa åt exet att vi skulle ställa oss upp så den stackars tanten kunde sätta sej.
Efter det sa jag högt, så alla i den delen av vagnen skulle höra:
- Är det inte märkligt det där att vuxna alltid klagar på dagens ungdomar? Dom är så ouppfostrade, visar ingen respekt för äldre, och igen annan heller för den delen och springer bara runt och förstör, men sen när vuxna väl får chansen att visa hur det ska gå till på riktigt då beter dom sej som om problem inte existerade. Är det inte jävligt konstigt att dom alltid predikar om hur man ska göra och sen följer dom det inte ett skit själva, DAGENS VUXNA ALLTSÅ!

Efter att jag hade sagt det kom det faktiskt fram en man, som redan stod upp, och sa att han tyckte att det var hederligt gjort av oss att vi ställde oss upp. Fina ord va, "hederligt"
Men visst fan mådde man bra efter det.


Flickan med sinne för sex

               
        
                                                     Tystnadens omgång


Han stannade bilen. Hon gick långsamt fram till den. Mörkret i bilen skymde hans ansikte. Hon tog ett dupt andetag och öppnade dörrem, satte sej, inte ett ord.
Han tittade på  henne, hon tittade ut genom fönstret, vägrade möta hans blick.
Det gick några tysta minuter.

Han flyttade handen från sitt lår till hennes nacke och började klia henne i hårbottnen, väntade på att hon skulle titta på honom. Det irriterade honom att hon inte kunde öppna käften och säga ett enda jävla ord. Vad fan var det med henne?

Hon andades djupa andetag, började känna sej obekväm. Varför hade han sin hand i nacken på henne, vad ville han?
Hon tittade på honom, mötte hans ögon. Hon visste precis vad han hade att erbjuda.
Han flyttade sin högra hand till henns lår och med vänstra handen började han klumpigt att öppna skärbet och sen knapp för knapp på jeansen.
Hon iaktog hans klumpiga sätt att försöka få fram kuken, inte för att hade speciellt mycket plats att röra sej på men ändå.
Efter en stund och med en avslutande suck hade han fått fram den. Han slöt ögongen och masserade pungkulorna lite. Hon tittade på hans kuk, hon visste precis vad han hade att erbjuda.
Han tog tag i hennes nacke igen och utan ett ord tryckte han ner hennes huvud mot hans kuk.
Utan ett ord tvingade han in den i hennes mun och utan ett ord började hon suga av honom. Han var slak, efter några sekunder började den hårdna och efter en minut var den exakt så stor som hon mindes den. Nej, det var inte första gången. Inte med honom heller.
Hon hade gett alla killar en chans till att visa vad dom kunde, det hade hon alltid gjort. Hon todde helt enkelt inte på första försöket.

Medan hon sög av honom funderade hon ett ögonblick på vad hon höll på med, strax efter var tanken borta och det enda som fanns i henne var att leva livet. Hon kände hur kåtheten började skölja över henne igen.
Han fällde ner ryggstödet lite, lutade sej tillbaka och kliade henne på huvudet som om hon var en katt som somnat i hans knä.
En del av det gillade hon verkligen inte. Hon var hans djur, hans slav och hon var ingenting värt för honom. Men nör hon tänkte efter var han inte värt något för henne heller. Hon skulle knulla honom och dra, det visste hon och det var han väl medveten om, därför brydde han sej inte ett skit om hur han behandlade henne.

Han tryckte ner hennes huvud för att hon skulle få ner kuken ännu längre. Han tryckte och tryckte och hon luften började ta slut och hur tårarna började komma. Vad var det med henne?
Hon började göra motstånd för att få luft, efter en stund gav hon med sej och så försiktigt hon kunde tog hon ett djupt andetag och fortsatte suga. Snabbare och snabbare, hon masserade ollonet med tungan och fortsatte längre och längre, djupare och djupare. Efter det började hon slicka på hans pungkulor, sög in dom in munnen och runkade samtidigt. Vid ett tillfälle kollade hon upp på honom. Hans ögon var slutna, då måste han i alla fall tycka att det är skönt. Men han gav inte ifrån sej ett ljud, inte ett enda.
Han tog tag i hennes hår igen och tryckte in kuken i hennes mun. Hon kände hur han spände låren.

Han flyttade högerhanden mot henns rumpa och fick tillslut in en hand inanför hennes byxor. Han fick strecka sej lie för att nå in mellan henns ben, men tillslut gick det. Ho nvar alldeles våt, precis som hon alltid var. Han började dra fingret längs hennes våta fitta och snart fick hon väldigt svårt att koncentrera sej på avsuget. Hon ryste och försökte att inte ge ifrån sej några ljud.



Han drog ut handen och rullade bak till baksätet, sen placerade han sej på mitten. Hon följde efer och satte sej gränsle över honom. Dom tittade rakt in i varandras ögon. Blickarna visade bara en sak, knulla.
Hon lyckades få av sej byxorna och sen satte hon sej gränsle över honom igen. Han tryckte in kuken i henne, shit vad stor han var.
Hon började röra sej långsamt först för att känna av honom. Hon andades tunga, kåta andetag.
Han satte händerna på hennes rumpa och tryckte henne fram och tillbaka. Hon red en stund, började stöna. Några minuter senare klarade han inte av hennes retsamma rörelser längre. Hon retade honom så förbannat mycket. Hennes kåta blick retade honom, hennes sexiga kropp retade honom, hennes rörelser och hennes sätt att masserad hans kuk på insidan av sej retade honom. Han puttade bort henne, fick ner henne på rygg. Det var tur att han var så smidig, annars hade det aldrig gått.
Hon låg på rygg och han hade ena benet på golvet och andra på ena sidan om henne. Det var verkligen inte bekvämt men kuken var stenhård och han visste precis vad han ville ha.
Han gav i från sej ett ljud och sen tog han sats och tryckte in den på nytt. Den hårda behandligen fick henne att skrika. Hon fck skrika hur mycket hon ville, han hade inga planer på att sakta ner, ta det lugnare eller vara snällare.
Hårt pressade han in den i henne och såg hur hennes flick försvann uppåt, stirrade rakt upp i taket. Det såg ut som att hon skulle svimma vilken sekund som helst.
Hon låg där, obekvämt och kände hur den hårdaste kuk hon någonsin känt drogs ut och in gång på gång. Hon kunde inte sluta älska det.
Hon slog upp händerna på hans rygg, tryckte in sina naglar och spände hela kroppen. Svetten började rinna längs hans ryggrad. Hon drog händerna längs hans rygg ner till rumpan och sen hjälpte hon till att få in honom längre och längre in.
Nu klarade inte han av att vara tyst längre. Några flåsande stön hördes från honom. Han var nära på att komma och hon var inte alls beredd på det. Hon ville ha mer.

Han kände att han var nära, ökade hastigheten lite till. Hon stönade högre, det gjorde han också.

Hon kände hur kuken plötsligt växte till det dubbla när han sprutade hella hennes fitta full med varm vätska. Han fortsatte en stund till, saktade ner. Han var andfådd och svetten rann längs hans vältränade rygg. Han försökte sätta sej bekvämare, med kuken fortfarande i henne.
Han drog händerna genom håret och andades ut.
Hon iaktog honom. Han var förjävla snygg, det hade hon alltid tyckt. Dom lyckades hotta en bit papper, det var troligtvis från någon omgång med en annan tjej bara några dagar tidigare.

Hon satte på sej byxorna igen och han knäppte sina knappar. Det blev tyst igen, helt tyst. Om bara några få timmar skulle man se solen gå upp igen. Det var så tyst i bilen att man kunde höra fåglarnas kvitter utanför. Hon tittade på honom, öppnade bildörren och gick. Ut i natten, helt ensam.

När hon hade gått runt 50 meter vände hon sej om och tittade tillbaka. Han hade startat bilen, motorn var igång och hon kunde höra ett svagt ljud av musiken i bilen. Hon stod kvar några sekunder och såg honom åka iväg.



Klockren!

Jag hade lite tråkigt på lektionen idag..





Haha, skönaste. Kanske lite för sant dessuom

Dagens outfit

Hej

Idag har jag varit på sådär sagolikt bra humör igen.  Jag tror att man blir såhär av att var singel.  Skojade bara. Killar är ju ganska mysiga prylar.. När dom inte dejtar andra samtidigt som dom säger att man är den enda dom vill ha.

 

Skit i killar, jag tänker lägga upp en dagens outfit

 



♥ Jeans - Topshop
♥ Långt linne - Vero moda
♥ Linne med tryck - Eliteladies
♥ Rosa kofta - Funky Diva
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Väst - VILA
♥ Örhängen - H&M
♥ Väska - Belle
♥ Sneakers - Le coq portif Zoovillage



Visst ser jag riktigt glad ut, fullständigt slänger ut glad energi


sover för att slippa tänka

jag hade tänkt uppdatera mer men jag måste sova.. rensa huvudet.

Godnatt


I'm lost

Hej
Jag är ledsen att min uppdatering har varit dålig dom senaste 2 dagarna. Jag har haft fullt upp med skola och jobb och sen på fritiden har jag lagt ner större delen av min tid och energi på att hitta mej själv igen.
Det känns som att jag har legat i koma och nu har jag vaknat upp. Jag känner mej totalt jävla vilse och oavsett vilken väg jag går blir det fel.

Jag har gjort så jävla mycket dumt på sista tiden. Senast i förrgår gjorde jag något jag ångrar otroligt mycket redan nu. Jag vet inte ens varför jag gjorde det.
Jag tänker tillbaka på mina senaste veckor och skrattar, men egentligen har jag inte fått ut någon som helst lycka av det.
Härom dagen vaknade jag upp från något och insåg att jag och exet har gjort slut. Jag tänkte ringa honom efter jobbet, precis som jag alltid gjorde om han inte kom och hämtade mej. Det var ren relex att göra det, men precis innan jag hann göra det kom jag på att vi inte var tillsammans längre, och då var det ändå 2 månader sen vi gjorde slut. Nu först har jag insett att vi var tilsammans i 2 år som fullständigt flög iväg. Det går inte att beskriva hur sjukt det känns. Vissa scener dunkar i hvudet och jag saknar det så jävla mycket.
Sjukast av allt är nog att vi gjorde slut, jag var glad, kom över honom på en dag och sen gick jag vidare och började ett nytt liv som jag genast trivdes rätt bra med. Nu, 2 månader senare, börjar jag sakna vissa saker.

Kanske har stuumpan lekt färdigt nu. Kanske är det dags för ett nytt äventyr




Ta mej här ifrån, jag gör vad som helst, ta mej bara här ifrån

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0