På väg till jobbet

Nu sitter jag på tuben igen. Destination: kontoret.
Han som piercar mej var frisk idag så nu har han satt tillbaka mina ankare. Till min stora sorg fick jag dock veta att mitt ankare i mitten är på väg ut. Ledsen blir man. Första gången jag gjorde dom på Heavenly Ink satt som hur bra som helst. Jag minns inte vad som gjorde att dom försvann men sen dess har jag gjort om dom 2 gånger på Rast Street. 3:e gången gilt brukar man säga. håll tummarna för att dom sittet nu och att den i mitten bara spelar ett fult spratt


På väg till East Street

Hej
Just nu sitter jag på tricken på väg till East Street. Han som brukar pierca mej var sjuk när jag var där förra veckan så jag hoppas att han är frisk nu. Det är självklart mina ankare jag snackar om. Om jag sätter tillbaka dom idag hoppas jag att det är sista gången. Om Jan som piercar mej fortfarande är sjuk har jag lite andra ärenden som dom andra kan hjälpa mej med .
Efter East Street ska jag åka in till kontoret och jobba lite.


Dags för några timmars sömn

Shit! Klockan är halv 3 redan. Tiden går fort när man har kul. Nu ska jag hänga tvätten på rekord tid, ta bort sminket ännu snabbare och sen blir det hopp i säng fortare än fortast. Om jag ska hinna med allt jag har att göra imorgon är det upp tidigt som gäller.

Vi hörs om några timmar


Fullmatad helg, jepp jepp

Puh! Här kommer helgens planer. Det tog sin tid att göra bilden, eftersom helgen är minst sagt fullsmatad!

Jag ska försöka hinna med att blogga här och var också.

 


Tutorial - The first autumn leaf




Att känna sej smal är rätt bra det med

Varje kväll när jag kollar mej i spegeln numera tycker jag att jag känner mej mindre. Jag vet att jag inte har tappat ett enda kilo, speciellt inte eftersom jag har satt igång med ordentlig styrketräning nu, men ibland är själva känslan grunden till fortsatt motivation.

Man kan känna sej fräschare, lättare, nyttigare, renare, piggare och så vidare. Lite så känner jag nu, dödstrött visserligen. Men att träna så mycket som jag gör nu får mej att känna mej otroligt välmående. Jag har ju även trappat ner alkoholintaget och lagt av med rökningen, detta har istället kompletterats av träning och numera tänker jag så gott jag kan på vad jag trycker i mej.

Jag antar att det jag vill säga är att allt inte handlar om att bli smal blixtsnabbt, för er som är ute efter det. Ibland räcker det med att bara känna sej mindre, även om man kanske inte har blivit det. Däremot kan jag nästan garantera att om man känner sej mindre kommer man finna denna känsla underbar och därmed fortsätta som man gör - bättre kost, bra med träning och för allt i världen, glöm inte att leva.

Fest och tjockismat är också bra för kroppen.. i lagom mängder, precis som allt annat.

Såhär har jag gjort för att komma dit jag är på 2 veckor:

Skippa kolhydrater så mycket som möjligt, tränar man mycket behöver man lite kolhydrater för att palla träningen till max.
Maxa med protein och grönsaker istället. Man lurar ändå hjärnan, vad man än äter så kommer man bli mätt. Oftast har man ingen koll på hur mycket näring man får i sej så man blir mätt på allt, alltså man lurar hjärnan.
Träna mycket , men glöm inte vilan - den är superviktig för att återhämta musklerna. Tränar man varje dag, så ska man se till att träna olika muskelgrupper. Byt ut småsaker. Det finns mycket man äter som man inte vet att man borde skippa.
Jag drog ner på mjölken, bytte ut min frulle, började äta mindre portioner och istället för att förändra matvanor försöker jag förändra jag min livsstil. Byt ut dåliga vanor mot bra.
Det kan vara lätt att losa vikt, eller svårt. Detta bestämmer man mycket själv.

Jag lovar att det många gånger räcker med att bara byta ut frullen och ta cykeln istället för bussen när man ska någonstans, så kommer man tappa vikt rätt fort. Så enkelt kan det alltså vara!
Gör det till en livsstil att vara nyttig, men man ska aldrig glömma att unna kroppen det goda av livet.



Dagens krubb


Dagens outfit

Slänger upp en dagens outfit också. Jag får passa på dom dagarna jag inte har mjukisbrallor på mej.  Smyckena hittar ni närmare bilder på i kategorin; shoppat.





♥ Jeans - Vero moda
♥ Linne - BikBok
♥ Tröja - BikBok
♥ Skinnväst - Skinnaffär
♥ Lövörhänge - Gina
♥ Ring blomma - Gina
♥ Ring vädur - Cocoo
♥ Armband peace - Josign
♥ Converse


Ny pälsväst

En fin väst från Rut m fl. blev det också. Köpt på Salt.





♣ Pälsväst - Rut m fl. - 599 kronor


Hatt och handskar, nu kör vi!

Jag och Olivia åkte som sagt till stan för att kirra grejer till det vi håller på med. Idag hade vi tur! Förra gången vi försökte gick det inte riktigt lika bra. Nu när vi äntligen är klara med alla förberedelser ska vi sätta igång! På lördag smäller det. Om det inte blir skitväder vill säga.





♣ Hatt - Bluefox - 198 kronor
♣ Skinnhandskar - Bluefox - 79 kronor


The first autumn leaf

Det har blivit dåligt med inlägg idag, jag vet. Jag var ett tag på jobbet och sen åkte jag till stan för att träffa Olivia. Jag lovade ju i alla fall att visa upp en sminkning så det tänker jag göra nu.


Allt kommer från Make up store om det inte står något annat.

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ High tech lighter Platina
♦ Blush Metal cherry
♦ C/S Bloom
♦ C/S Ra
♦ E/D Goldglow
♦ C/S Extreme
♦ M/S Kakaw
♦ Eyepencil darkest shadow
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...













Clip in hair extensions

             

Exakt dom här har jag. Jag tycker dock att dom blev lite för långa när man satte i dom i håret så jag funtar på att klippa av dom lite.. eller något . Det flyter inte riktigt ihop med mitt hår när det är så stor skillnad. Dels är mitt egna hår tjockare än det här och dels är det kortare. Hm.. inte ritkigt lika snyggt som det blir på henne, men som hon säger beror det ju på att hennes är väldigt tunt.

Det blir nog hästsvans idag, då ser det lite bättre ut.

Det låg hår i paketet

För en stund sen fick jag hem ett litet paket. I paketet låg ett clip on set. Hör och hämpna! Det trodde väl ingen, att jag skulle gå och beställa hem hår!
Det är inte likt mej, jag har alltid föredragit att kunna säga att håret är mitt när någon tycker att det är fint.
Men lugn i stormen, jag skulle bara testa och dessutom behöver jag lite mer hår till grejen jag och Olivia pysslar med.
Det kommer säkert komma till användning någonannan gång också.





♣ Clip on set - foxylocksextensions.com - 74£


Torsdag

Hej

Jag vill börja denna förmiddag med en bön..
Skoja bara. höhö. Däremot tänkte jag börja förmiddagen med att berätta om dagens planer. Om ett tag ska jag börja städa lite här. Jag ska städa så långt jag hinner och sen ska jag sticka iväg till jobbet. En snabb gissning från min sida är att jag inte ens kommer hinna börja, mitt sista bud är 5 minuter.

Jag tänkte nämligen göra en make idag.  Jag ska försöka fixa till något höstigt så det blir lite rött och lite grönt, och för att det inte ska bli julgran får jag väl lägga till lite gult och orange också.. det blir nog bra. Vad sägs om lite lila?
Hmm.. jag får nog fundera lite.

På vägen till jobbet ska jag ringa och väcka min sovande Olivia.



en make som jag var riktigt nöjd med faktiskt. Dock inte lika snygg på bild, som vanligt.


Godnatt

Börjar bli småtrött, det är nog dags att sova.

Godnatt


Musik


Min torsdag

            

Lilla bilden till vänster visade jag upp i slutet av augusti. Jepp, nu är jag och Olivia igång igen. Tanken är att vi ska ses imorgon, får se om hon har tid för mej. Om vi ses är tanken att vi ska fixa med det sista inför det vi ska göra. Jag hoppas att allt går bra för en gång skull.

Dagens krubb

Nyttigare än så blev det inte..



Fräck synvilla


Hur känns det att trampa på en mina?

Jag såg precis en film, en hemsk film. Visst kunde jag räkna ut innan att den skulle vara hemsk men ändå.
Den handlar om livet för vissa människor i världen, till exempel svält i Afrika och krig i många länder. Man får följa Nick Callahan som med obeskrivligt mod försöker rädda så många liv han kan, genom att ta sej från land till land. Han bygger upp läger och med hjälp av vänner och kontakter försöker dom bota sjuka och ge mat åt alla. Plötsligt kommer Sarah in i bilden. Hon är gift med en man i England, bor bra och har ett jobb hon gillar.
När Nick plötsligt strömmar in, på en av många festligheter, med ett barn från Afrika och fullständigt skriker om hjälp blir Sarah illa berörd och bestämmer sej för att ge upp sitt lugna liv tillfälligt. För att lätta samvetet beger hon sej till Etiopien.
Sarah och Nick etablerar någon typ av kontakt och även om Sarah återvänder till sin familj finns Nick alltid med henne. Åren går och Sarah börjar jobba för FN. Ganska snart är hon ute i världen igen.

Filmen är otroligt bra gjord, med Angelina Jolie och Clive Owen i huvudrollerna.
Man behöver bara ett litet hjärta för att bli berörd av denna film. Välspelad och med mycket fint syfte. Ofta är det ju så att vi människor behöver se bilder framför oss för att förstå hur det egentligen ligger till. När någon pratar om svält tänker vi: Aouch jobbigt att vara hungrig.
Men vi kan inte i vår vildaste fantasi förstå hur det egentligen är. Ibland har vi försökt svälta oss för att gå ner i vikt, vi lyckas ett tag. Men den smärtan som många människor får uthärda varje dag kan våra hjärnor varken förstå eller sätta sej in i utan att stå framför det.
Det är just det som gör att dessa filmer berör. Plötsligt får man en bild av hur en människa utan ett gram fett på kroppen ser ut, hur barn dör innan dom fått leka sin första lek, hur mänskliga rättigheter är två ord man inte ens kan stava till, hur kvinnor i många delar av världen behandlas... listan går att göra oändligt lång.
Kan vi föreställa oss hur det är att trampa på en mina? Hur många vet ens vad en mina är?

Jag har många gånger tänkt på volontärarbete. För er som också har funderat, se  den här filmen - den kan hjälpa er att fatta ett beslut.


Kontaktslussen är åter öppen

Jag tänkte passa på att säga att kontaktslussen är öppen igen. Inom kort kommer jag börja svara på era mail igen och som vanligt nås jag på msn på kvällar för er som vill prata av er eller fråga något. Observera att det är totalt ointressant att snacka om mej, detta gör jag tillräckligt bra i bloggen! Jag kommer alltså inte berätta om hur min dag har varit och hur jag mår o.s.v.


Kan man bli deppig utan sex?

Jag kom precis på en sak. Alla som läser min blogg vet att jag kollapsade härom kvällen. Jag har fortfarande inte återhämtat mej och jag tänker och känner egentligen exakt likadant som jag gjorde då.
Det kommer jag nog göra ett bra tag till.  Det är faktiskt sant att allt jag försöker göra alltid går åt helvete. Folk tror mej inte när jag säger det men sen när jag rablar upp en lång lista på misslyckanden brukar folk knipa igen. Då finns det inte längre några svar.

Jag vet vad jag snackar om men folk tror att jag är dum i huvudet, speciellt den där jävla tomten till läkare som påstod att jag är psykiskt sjuk och gav mej diagnosen bipolär 2, detta vid vårat första möte - bra läkare va?

Anyway, på sista tiden har jag även känt mej väldigt ensam. Jag brukar själv säga att det kan vara skönt att vara ensam ibland, men ensamheten dödar. I lång tid känns det som att jag har levt i ensamheten och på sista tiden har det blivit värre.
Jag har vänner och familj runt mej, jag saknar mina bröder men jag vet att dom oftast bara är ett telfonsamtal iväg. Jag har människor runt mej på jobbet hela tiden och på träningen är det så mycklet folk att man får leta efter en tom plats att stå på. Faktum är att jag är allat än ensam. Detta fick mej att tänka - hur kan kag fortfarande känna mej ensam och övergiven?

En tanke slog mej precis. Är det möjligt att min svarta månad inte bara gav mej bra saker? Är det möjlgt att avsaknaden av sex påverkat mej negativt? Från början var min svarta månad en tävling som skulle ge mej självrespekt. Jag ville visa mej själv och andra att det jag gjorde egentligen inte spelade någon roll för mej. Sex var väl skönt men oftast var jag såpass borta att jag lika gärna kunnat strunta i det. Varför ge gillar den njutningen att få göra vad dom vill med mej på min bekostnad bara för att jag inte bryr mej? Sinnesjukt egentligen. Min svarta månad skulle alltså bevisa att jag inte är ett  i  5 i 3 ragg som går med på vad som helst.
Nu har det snart gått en månad och frågan är vad jag egentligen fick ut av det.

Jag ska verkligen försöka att bara ha sex om jag vill det i framtiden. Men är jag skum om jag börjar fundera på att denna depression grundar sej i att jag inte får den fysiska kärlek och närhet jag behöver? Kan det verkligen vara så att sex är såpass viktigt att man inte fungerar utan det eller är det så att man tänker så för att det är så sahället idag ser ut?
Skulle jag bli mindre deppig om jag haffade någon för en timmes omgång nu, eller är det hela bara en hypotes utan grund?

Denna tanke slog mej nu, eftersom jag känner mej helt ensam i ett rum med 100 personer. Vad är det jag saknar? Är det sex eller är det bara det att jag inte har uppfyllt några behov av allmän närhet på väldigt länge?

 

Svart månad status

26 dagar avklarade, 4 kvar



Lookbook inspiration


You wouldn't recognise me

If you saw me now, what would you say?
Would you see how worthless I really am?


Ont i ryggen

Hej

Jag hoppas att allt är bra med er denna onsdag. Själv är jag glad att det snart är helg.
Om ett tag ska jag röra mej mot jobbet och få något gjort, eftersom jag inte var där igår ligger jag efter lite. Jag funderar på att sola solarium sen innan träningen. Jag befinner mej i ett helvete just nu, inte bara för att allt redan är ett helvete , utan också för att jag börjar få ont i ryggen igen!
Jag är så jävla trött på att ha ont i ryggen!
Jag går redan hos kiropraktor en gång i månaden, förut var det en gång i veckan men det blev lite väl dyrt, och nu måste jag stabilisera min rygg med träning. Jag trodde faktiskt att det hade börjat bli bra, men efter 2 veckor på kickboxningen var jag nere i träsket igen. Ikväll kommer jag åka dit och träna massa rygg.

            

Seriöst, måste man verkligen ha en rygg?!

Godnatt

Det känns som att det börjar bli dags att sova. Imorgon ska jag försöka ta mej till jobbet. Jag vet inte hur stabilt mitt huvud är men jag ska göra ett försök.

Godnatt


Dagens krubb


Lugn kväll

Just nu sitter jag superskönt i min soffa med en kopp te och tyvärr.. en fralla. Jag har faktiskt saknat att ta en fralla ibland. Ikväll kändes det som att det var okej.
Jag satte nyss igång "Att göra en pudel". Sist jag såg den minns jag att den inte var speciellt bra, men ärligt talat finns det nog inte mycket jag kunde bry mej mindre om just nu.
Fast ärligt talat blir man nästan lite glad av den.


Nytt från Make up store

Just nu sitter jag på tuben och åker mot ett svettigt pass. Jag ska försöka ta det lugnt med foten men lugn är sällan ett adjektiv som beskriver mej. Hur som helst nämnde jag ju att det är 20% på Make up store idag. Tjejerna hade varit urgulliga och lagt undan en den sista sminkväskan dom hade.





 

♣ Sminkväska - Make up store - 175 kronor
♣ Microshadow - Make up store - 140 kronor
♣ High tech lighter - Make up store - 155 kronor


Dagens krubb

Gårdagens krubb!


Musik


20% rabatt på Make up store

När jag och pappa har varit ute tänker jag åka och träna. Min fot funkar inte som den ska, men det spelar ingen roll. Jag behöver det och ni anar inte hur mycket!.

By the way så har Make up store 20% rabatt på hela sortimentet idag. I alla fall min Make up store. När jag var där härom dagen lovade dom att lägga undan en sminkväska till mej, eftersom min blev snodd, så jag ska försöka hinna förbi och köpa den. Förmodligen blir det även lite mer smått och gott.

För att få 20% måste man vara member.

          

Tur att jag är det d¨å

Sminktutorial

Under tiden som jag och pappa är ute kan ni kolla på det här klippet om ni vill. Jag tror att ni kommer gilla det, även fast det är långt. Först pratar jag jättemycket ett tag och sen visar jag upp hur jag gör en sminkning. Det är förmodligen ett av dom mer charmiga klippen jag gjort.


Jag lovar och svär att inte göra något förhastat

Jag vet att det inte ger något att fortätta deppa, antingen fortsätter jag leva eller så tar jag livet av mej. Det är dom två valen jag har att välja på.
Här med lovar jag hela världen att tänka igenom mitt val ordentligt. Jag kan ärligt säga att jag har bestlutsångest. Den större delen av mej vill inte alls leva, men fortsätter för att det finns människor jag inte vill svika. Min familj har stått vid min sida i alla svåra lägen, dom har gjort så mycket att det känns för jävligt att svika dom.

Frågan är vad dom föredrar när jag inte längre orkar mer. Jag kan vandra runt som ett späke i 60 år till eller så kan jag hitta frid i jorden.
Ibland är döden inte det sämsta alternativet.

Jag lovar att jag ska tänka igenom beslutet innan jag gör något förhastat. Fram tills dess ska jag försöka driva den här bloggen som jag gjort hittills. Jag ska försöka skriva glada inlägg, jag har tots allt ett jobb att sköta - att hjälpa er.

Först ut nu ska jag slänga på mej lite kläder och sen ska pappa dra med mej ut någonstans. Jag har ingen aning om vart men det blir nog bra.


Livet.. eller vad fan det kallas

Hej

Egentligen är det löjligt att jag gör en glad gubbe, jag är inte ett dugg jävla glad.
Idag är jag hemma från jobbet. Jag skadade foten igår efter halva träningen så det blev att halta hem så gott det gick. Jag jobbar inte om jag knappt kan gå och dessutom pallar jag inte. Jag höll på att strypa mej själv igår, inte fan går jag till ett jävla helvetesjobb då.
Jepp, ni gissade rätt. Allt är fucking pain in the ass igen. Det ä bara inse fakta, jag kommer nog aldrig bli varken stabil eller lycklig.

Let's just end it!

Igår räknade jag ut att 50% av mitt liv har varit pain. Vidare räknade jag ut att jag beöver ca. 30 vita år för att känna att livet är värt något över huvud taget. Jepp, lycka till med det!

Jag har bara en stark vilja just nu och det är att få försvinna från allt. Jag tar enkelt på döden, alla ska vi gå den till mötes. Jag skulle inte banga en sekund på att göra det nu. Jag ser ingen mening med att sitta här och vänta på att tiden ska gå. Livet är ändå bara ett helvete och ett stort jävla skämt. Jag hatar det och den som kom på att man ska leva det.
Jag önskar att jag kunde gett min plats till någon annan, någon som faktiskt vill ha ett liv på jorden.


Jag vill sova och aldrig mer vakna.

Ingen förstår mej som den här bloggen gör.

Jag försökte men misslyckades. Jag är ledsen att behöva göra er besvikna. Till alla er som såg upp till mej och min styrka: den finns inte längre, frågan är om den någonsin har funnits?
Ju fortare jag inser det desto bättre. Jag misslyckades och föll. Jag förlorade kampen och den här gången vill jag aldrig mer ställa mej upp. En gång är ingen gång, två gånger är för mycket.
Inget gör mej glad, inget får mej att le, inget har ett värde längre. Det enda som betyder något är en enkel flykt, att få försvinna härifrån.

Jag vill aldrig mer resa mej, aldrig mer se, jag vill aldrig mer känna, aldrig mer tänka.
Jag skulle göra vad som helst för att aldrig mer se solens ljus.


Måndag

Hej Nu har jag jobbat några timmar och är tillbaka på kontoret för lite mat. Min matmängd har miskat en hel del. Om ett tag ska jag jobba vidare och sen blir det träning med Hanna.


Godnatt

Så var det måndag igen. Usch vad deppigt det är att se hur veckorna bara går utan att inget egentligen händer.
Det bästa jag vet är att sova, då försvinner allt.

Några timmars sömn är planen just nu.

Vi hörs om några timmar


Dagens krubb



Baaakis


Seg kväll

Det går inge vidare för mej att blogga idag. Jag har verkligen inte mycket till inspiration. Jag ligger fortfarande o soffan och degar. I typ en timme har jag funderat på att kolla på film. Det känns som att det är dags att dra igång en rulle nu då innan det blir för sent.


Dagens krubb

Observera att det borde vara gårdagens krubb. Jag är dålig på att lägga upp krubbet varje dag så ibland blir det två listor på en tag.. aja what to do?

Det här är alltså lördagens krubb


Vecka 2







Cm: 93
Träning: 6 timmar
Vikt: 63 kg


5 veckor


Träningsschema

Nästa veckas träningsschema är nu fixat. Såhär ser det ut


Uggs för 50 spänn

Alltså hur söt är inte min pappa. Vi fick hem en Rustatidning och på framsidan finns ju alltid erbjudanden. Den här gången fanns det ett erbjudande om uggs för 50 spänn. Tror inte ni att min lilla pappa köper ett par till mej då? Uggs för 50 spänn, har ni någonsin hittat billigare? crap of course, det fattar ju vem som helst. Haha så jäkla söt pappa man har.


Söndag

Hej

Jag börjar få riktigt mycket söndagsångest nu. Det känns inte alls bra!  Jag har degat i soffan sen jag kom hem, vilket var typ 14.00. Det blev en lång kväll igår. Efter att jag och Hanna hade simmat och ätit lunch gick jag hem och ... ja vad tusan gjorde jag? Bra minne man har. hmm..
Jag tror att jag rätt snabbt började göra mej i ordning och sen åkte jag hem till Linnea för lite partaj med nåpgra vänner.
Sen hamnade jag på krogen och innan jag visste ordet av var jag hemma hos Linnea och käkade sallad. Kvällen gick fort igår. För min del konsumerades en stor mängd alkohol men en näst intill obefintlig summa pengar. Endast en hundring fattigare blev jag denna kväll. Hur gick det tilll?
Jag säger bara: LÖNINGSHELG ROCKAR! Till och med för mej som inte fick någon lön.


inte helt passande bild kanske


Svart månad status


22 dagar avklarade, 8 kvar


Lördag med honey

Hej

När jag vaknde för en stund sen var mina ben som gele så nope, ingen joggingtur. Istället tog jag en lång sovmorgon och om ett tag ska jag sticka iväg och simma med Hanna.  Vi båda hatar egentligen att simma, det är verkligen svintråkigt, men vi tänkte att det kunde vara bra för våra kickboxningsmuskler. Simning är ju otroligt bra för hela kroppen och dessutom väldigt skonsamt. Risken att göra sej illa är betydligt mindre än när man till exempel springer. Eftersom vi ogillar det så starkt blir vår morot en god lunch. Det kommer kännas såå bra efteråt , det känns dock inte så himla bra nu.

            

Vi, efter ett riktigt svettigt försa pass på kickboxningen.

Sleepy with no brain

Oj! Shit klockan är 02.00, redan! Tiden går fort när man har kul. Jag gissar på att jag skippar löpningen och tar sovmorgon istället. Musklerna behöver ändå ordentligt med vila, springer jag på trötta muskler ger det inte mycket mer än slitage.
In that case.. bäst jag går och lägger mej.

Okej det här var riktigt sjukt!! Nu tittade jag på klockan igen och då är den prick 01.00, men jag var helt säker på att den var 2 nyss!!! Det är tydligen inte bara mina muskler som behöver vila.

Tomorrow


Dagens krubb




Hur grym var inte jag som stod emot min vidriga sockerabstinens!


Min lördag

Det här är planen för lördag. Om jag orkar ska jag först gå ut och springa och efter det blir det frulle.
Efter det ska jag ta cykeln och cykla iväg till simhallen för simning med Hanna. Efter det är det tänkt att vi ska käka lunch. Förmodligen blir det grekiskt.  Det blir en supermysig dag, sen får jag se vad jag hittar på på kvällen, men eftersom vi ska träna söndag morgon blir det väl en lugn kväll... säger jag nu.


Ännu mer orgasm

Jag satt precis och funderade på varför folk drar i lakanet eller spänner tårna som tusan när dom kommer, när jag sprang på den här bilden på google.





Haha klockrent!!

Det för mej vidare raskt in på en fråga som killar ofta frågar mej. Den brukar lyda: Hej jag och min tjej har varit tillsammans x antal månader och jag har fortfarande inte fått henne att komma, vad ska jag göra för att fixa det? eller: Hej, jag och min kk har sjukt bra sexliv men hon kommer aldrig, några tips?

Jag är ledsen grabbar, men jag är fel tjej att fråga. Under sexkategorin har jag gjort minst två inlägg om kvinnliga orgasmer (obs plural!) och hur man uppnår i alla fall vissa av dom. Dessa inlägg baseras på ren forskning, eftersom jag kan erkänna att inte en enda kille har lyckats få mej att komma. Min erfarenhet av orgasm är inte den trevligaste.
Jag råder er till att forska vidare på egen hand, kasnke lite med hjälp av mina färdiga inlägg, ta kontakt med någon expert och fråga eller testa er fram tillsammans.

Självklart rekommenderar jag först och främst att ni läser inlägget om vad som behövs för att en tjej över huvud taget ska kunna komma! Kortfattat kan jag säga att killa ofta har lite för bråttom, dom beter sej typ som djur. Tjejer tar lite längre tid på sej att tända till. Lycka till att få en tjej som inte är horny att komma. Läs om andra tips som underlättar det hela här
Detta kan läsas av både killar och tjejer, eftersom jag vet att pressen inte bara ligger hos ena könet när det kommer till det här så är det anpassat för båda, smart va!


Pröva öva!


Sex enligt UMO

Detta är UMO:S definition av sex.

Att ha sex kan vara alla de olika saker man gör och känner när ens kropp eller tankar berörs på ett sexuellt sätt. Det finns ingen klar gräns för vad som är sex och inte, eftersom det är ens egen känsla som räknas.

Sex kommer från ordet sexualitet. Sexualitet kan få en att tänka på massa olika saker. Tankarna kan handla om hur man är som person och vilket kön man har, men också om vilka man väljer att ha sex med, hur och när man har sex och hur allt som handlar om ens egen sexualitet uppfattas av andra.

Told you so! I evigheter har jag försökt förklara för folk att sex inte absolut måste innehålla "in-ut-in-ut-effekten" som jag kallar det av någon skum anledning. Det känns bra att veta att det äntligen finns någon.. eller något som håller med mej.

Länk Här finns även lite kul bilder man kan klicka på och kolla sej själv. Vad är sex för dej?


Hey you! The guy who left you has a twin

When you're in love and the boy you love has left you
Every boy around you and every boy you see, will look just like him.

When you see monsters, you know you're on the right way..




Gaaah sockerabstinens!

Jag håller på att bita av mej armen här. Jag har fått världens sockerabstinens nu helt plötsligt. Jag kämpar som tusan för att inte råka hitta något sött / råka åka och köpa något sött.
Det jag vill ha mest av allt just nu är chirre eller choklad. Cola vore nice.. speciellt efter som det finns i kylen.. då är den kall också.

ÅÅÅÅHH! Vad ska jag ta mej til? Jag har pressat hela dagen för att vara nyttig.. i och för sej gör det väl inget om jag käkar något onyttigt nu då? hmm.. nej nej nej!

Ta en frukt! Men jag vill inte ha en jävla frukt!

Såhär snurrar det i mitt huvud just nu. Jag klappar mej på axeln som inte gick ut ikväll.. det hade blivit måååånga kalorier det. Så what the fuck, lite cola kan man väl få? eller?

Dom säger att det är lugnt att tjocka sej en gång i veckan. Så som jag tränar borde jag få privilegiet att tjocka mej varje dag.  Jag ska pressa ett tag till, wish me luck!


Dagens outfit

Tänkte slänga upp en sneak peak på dagens outfit. Jag hann tyvärr inte fota den i morse så jag får göra det en annan dag. Men typ såhär såg jag ut. Nu får ni tänka lite själva. Kul va?





♥ Skinnbrallor - H&M
♥ Svart linne - Gina
♥ Zipper - H&M
♥ Scarf - Nelly
♥ Sneakers - Le coq sportif


Ursnygg jeansväst

Hittade denna dösnygga jeansväst på en tjejs blogg. Den satt så snyggt på henne att jag bara måste gå och kolla på H&M om den finns kvar imorgon. Jaaaaa, jag vet, jag har inga pengar. Men buhuu, den där ska bli min.

                    
                                       ♦ Jeansväst - H&M - 299 kronor

September

I morse gjorde jag faktiskt en make, det var ju länge sen  Det blev inte direkt dom snyggaste bilderna, som vanligt, och jag är väl medveten om att det är olika färger på varenda bild men men what to do?



Allt kommer från Make up store, om det inte står något annat


♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Phenomenon
♦ M/S Satin
♦ M/S Kakaw
♦ C/S Gold
♦ E/D Goldglow
♦ Eyepencil darkest shadow
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...











Nyttig frulle

Jag tänkte börja med att slänga upp en bild på min frulle. Det var också ett tips jag fick från Hanna. Hon överdrev kanske lite när hon sa hur länge man håller sej mätt.. eller så beror det på att jag är några kilon större och rör på mej väldigt mycket på jobbet.

            

Keso, linfrön och mjölk. Sen hälde jag på lite russin också. Mums! Och kalorisnålt.
Jag ska testa ett tag och se om det ger någonting. Nu ska kilon bort!

Fredag

Hej

Jag gjorde ett tappert försök att blogga från mobilen idag. Det gick inge vidare. Men som tur är för er trogna läsare och den här bloggen håller jag mej nog inomhus ikväll. Det innebär att det förmodligen blir en hel del inlägg.
Yeeey!


Tänker sova till den 25/10

Nej nu blev jag deppig. Jag insåg precis att jag inte kommer få någon lön imorgon. Det har jag i och för sej vetat om hela månaden, men det blev värre nu när alla andra får in cash på kontot imorgon. buhuu.

Jag ska sova bort hela månaden.

Godnatt


Can a boy pronounce the words; I love you?

There is just one reason why I miss to be with someone. I only want to know if a boy can love.
 In my world there is no love, just a way to get away from handjob.
At best, at least twice a day


Dagens krubb


Min kväll so far

Nu blev det ett litet stopp i uppdateringen. Såhär har min kväll sett ut.


Nytt från Make up store

Och precis när alla trodde att jag slutat vara stammis på Make up store gick jag dit igen. Jag måste medge att det var bra jäkla länge sen jag var där. Som vanligt spenderade jag pengar jag inte har, på smink jag sällan kommer använda.
Men det är ju som att gå in i en godisaffär! Man köper massa godis, äter, får ont i magen och sen är allt borta. Det är precis som en godisaffär, fast bättre. Massa färger och glitter. I love it!  Det bästa av allt var att jag var ute efter ett speciellt rouge. Det visade sej att det inte såldes längre men när jag sa namnet tog tjejen i affären fram det ur en rea-låda som dom hade bakom disken.
Jag vette tusan varför dom hade grejer där, men enligt henne visade dom aldrig fram det. Hey VIP!  Rea och allt.
Och eftersom jag är där så ofta fick jag ett medlemskort helt gratis! How sweet





♣ Eyepencil - Make up store - 135 kronor
♣ Cybershadow - Make up store - 135 kronor
♣ Blush - Make up store - 75 kronor (ord. pris 155 kronor)
♣ Eyedust - Make up store - 135 kronor


Nytt från Gina

Efter att ha köpt pappas försenade present gick jag till Gina för att käpa en ny skjorta. Klantig som jag är råkade jag tvätta helt fel igår så min vita fina skjorta blev gråblå. Superkul.
Det var bara att köpa en ny... och sen blev det självklart lite mer.



 





♣ Skjorta - Gina - 199 kronor
♣ Örhängen Löv - Gina - 79 kronor
♣ Ring - Gina - 99 kronor
♣ Örhängen - Gina - 99 kronor
♣ Armband - Gina - 59 kronor
♣ Halsband - Gina - 99 kronor







Dagens outfit





♥ Jeansleggings - Kappahl
♥ Linne - Gina
♥ Zipper - Adidas
♥ Sneakers - Le coq sportif
♥ Väska - Lindex


Jorå, jag köper till andra också

Efter East Street tog jag den långa vägen hem och stannade förbi några affärer. Tanken var en present till pappsen men istället kom jag hem en tusing fattigare.

             

Ni skulle sett pappas face när jag kom inpspringande i köket  och skek: Grattis i efterskott!
pappa: aah tack.. grattis till vadå?
Jag: ja du fyllde ju år i augusti... 7:e va?
pappa: mhm..

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga

This.. I've missed!

Hej

Uppdateringen under dagen har varit värdelös för att alla inlägg jag har försökt publicera inte har publicerats. Sjukt irriterande.
Men jag får ta igen det nu.

Jag slutade jobbet klockan 14.00 idag.  Jag åt min lilla matlåda på tåget och sen sov jag en stund. Jag hoppade av och gick till East Street för att fixa med mitt lilla ankare på armen. Såhär ser det ut nu. 

             

Nu ska bara dom andra två tillbaka.  Ärren börjar blekna så snart är det dags!  3:e gången gilt!!

På bussen

Så är man på väg till jobbet igen. Mina sovmorgnar är guld värda, speciellt eftersom jag är trött dygnet runt men ändå tar 2 timmar på mej att somna när jag väl får. Det blir alltså inte mycket sömn. I morse försov jag mej så jag har precis ätit min frulle här på bussen. Ingen favoritsyssla måste jag såga. Nu vill jag borsta tänderna men det är ju bara att glömma.


Får aldrig sova

Nu deckar jag nog närsom helst.

.. Fan, jag måste hänga tvetten *jippi*


She's out of her mind

I wonder if my happy face ever turns up into your head.
And still I can't stop hoping that I maybe, sometime, will exist in only one of your dreams.

It's not love, it's an obsession of a girl's mind..
If you ever wonder; yes, she lost her mind a long time ago..



Middag på liten tallrik

Jag vägde mej idag på kickboxningen. Det var inget trevligt äventyr inte. Efter att inte ha vägt mej och istället festat loss i flera månader fick jag siffran jag förtjänade.
Hanna har tappat 11 kilo så hon gav mej lite tips. Vissa saker kan jag förmodligen kirra rätt lätt, men mycket kommer jag aldrig klara av. Om Hanna skulle bestämma skulle typ halva mitt liv gå i kras. Tacos, kebab, choklad, korv med bröd, ett kilo socker i tet.. listan på mina laster är lång. Inte ens mjölk får jag ha kvar!
Som sagt, det kommer aldrig att funka. Jag gillar att äta goda saker och bara tanken på att börja käka som hon gör skrämmer mej lite.
Ett knep jag fick var i alla fall att käka på små tallrikar. Jepp, det där känner ni igen. Man äter tills tallriken är tom, eller hur?
Tar man en liten finns det inte plats så mycket.

Här är min middag.

             

En potatis, två små pannbiffar, sallad och lite paprika var det som fick plats. Självklart kunde jag inte skippa lite sylt men för en gång skull blev det faktiskt lite. Ett päron på sidan och .. jaa ingen kommer någonsin kunna ta min mjök ifrån mej, så det så!

Och hungrig är man också. Inte får man äta det man helst vill äta och inte får man äta sej mätt .. maaan, this sucks!


Dagens outfit




♥ Jeans - Vero moda
♥ Skjorta - Gina
♥ Sneakers - Le coq sportif
♥ Ring pistol - Style by Tyra
♥ Ring vädur - Cocoo
♥ Ring ros - Indiska
♥ Armband - Josign´

Smyckena finns på bättre bilder i kategorin: shoppat.


Onsdag

Hej

Riktigt crapig uppdatering för dagen, jag vet. Jag ska försöka fixa till det lite nu men jag tror inte att ni fattar hur ont i kroppen jag har. Issa är heeeeeelt slut. Enligt mitt träningsschema skulle vi träna imorgon, men vi ändrade det till idag vilket var bra, annars hade vi kört torsdag - söndag utan vila.

Idag blev det 2 timmars träning. Den första timmen körde vi fritt, men ändå ganska hårt. Den andra timmen beskriver jag nog bäst med: - Hej.. jag levde visst.
Jag vet inte vart jag har mest ont faktiskt, större delen av kroppen värker rätt trevligt. Men jag klagar inte, jag har valt det här själv. Det är svinkul att ha ont överallt, så varför klaga?

Jag hoppas att jag en dag ska befinna mej på proffsnivå.


Godnatt

Nu blev jag vldigt trött plötsligt. Eller tja.. plötsligt och plötsligt. Jag har ju varit trött hela dagen, efter att bara ha sovit 2 timmar i natt.
Det ska bli skönt att vålta sängen strax.

Imorgon blir det jobb och sen träning. Jag och Hanna flyttade passet på torsdag till onsdag istället.

Vi hörs imorgon


Svarta pumps

Dessa hamnar helt klart på min lilla inköpslista.


Lookbook Inspiration


Min middag

Det blev sen middag för mej, eftersom jag tränade rätt sent. Det där med sen middag brukar aldrig vara en bra grej. För att hålla vikten är det verkligen viktigt att tänka på vad man stoppar i sej efter en viss tidpunkt.



chivapchichi
ris
sallad
sås bestående av bland annat linser och bönor
soya


Vecka 1







cm: 94
Träning: 5 timmar
Vikt: 62-63 kg


Nu ska alkoholkilona bort!

Plötsligt blev det här en träningsblogg..

Nej då, jag ska inte tåka ut er som ogillar träning, men ni vet ju att jag försöker variera mej lite. Nu tänker jag sätta igång ett nytt projekt. Det blir att redovisa min viktresa lite här på bloggen.
Jag tänkte försöka få bort mina alkoholkilon. Jag har nu kört min första vecka och kommer i fortsättningen redovisa hur det går varje söndag. 

 

Uttråkad, jepp jepp

Nu är jag jätteuttråkad. Jag sitter på kontoret och jobbar men problemet med mej är att jag alltid jobbar för fort. Dagens uppgifter är klara och nu vill jag bara härifrån. 2 timmar kvar sen ska jag åka och träffa Hanna för lite hård träning


Hej då Lidingö

Så har man varit på Lidingö. Här har jag nog inte varit sen jag gjorde mina två besök på Elverket. Aah back in the days ssäger jag bara. Nu bär det av till kontoret för lunch och sen mer jobb.


Ja till att sova på jobbet

Så var man snart framme u Ropsten. Jag vill redan hem. Jag hoppas att det blir gött om jobb gjort idag. Vi har haft oflyt dom senaste dagarna så en ordentlig vändning vore bra nu. Såhär ser jag ut i fejan idag. När jag vaknade såg jag ut som ett vrak mer eller mindre. Efter typ 2 timmars sömn är det kanske mer lag än undantag. Kletade på lite Satin och Kakaw. Det syns inte på bilden men lite snyggare blev man i alla fall


Jäsp!

Godmorgon godmorgon

En svintött issa checkar in för att önska alla en trevlig dag. Det är bara tisdag och jag är lika trött som om det vore torsdag.
Jag får kämpa på några dagar till.

Snart styrs kursen mot Ropsten.

Ha en fin dag.


Godnatt

Nej nu är klockan strax 01.00. Om jag inte går och lägger mej nu kommer jag aldrig komma upp imorgon.
Det blir en lång dag imorgon så några timmars sömn vore trevligt. Som det ser ut nu blir det drygt  timmar, yeey.

Godnatt


Systembolaget vrider om systemet

                            

Vad är grejen med att systemet ska skaffa hemleverans? Räcker det inte med att alla mataffärer snart kommer vara helt empty?
Okej att det är bekvämt för folk att beställa hem käk på internet, där sparar man väl in några minuter vid varje köptillfälle.
Men alltså.. börjar det inte gå lite för långt nu, eller är det bara jag som är old school?

Btw.. blir det inte lättare för folk att köpa ut med ett sånt här system? Eller är jag ute och cyklar nu?
Det känns bara som att ju bekvämare allt blir desto högre blir konsumtionen. Jag vet ju själv hur det är. Vissa klädesplagg struntar man i att köpa för att man inte orkar ta sej till affären. Ibland häller man vatten i mascaran, som egentligen varit slut i över en vecka, bara för att man inte orkar köpa en ny.
Visst är det sant att jag beställer betydligt mer än vad jag egentligen tänkt från början bara för att det är så lätt att beställa från internet.. men det är ju jag.

Min tanke är alltså att folk besäller mer för att det plötsligt blev så mycket lättare. Dessutom behöver dom inte tänka på att kånka på tunga påsar, även det kan ju vara en bidragande faktor till att man handlar mindre när man är ute i fysisk butik. Och det där med att köpa ut .. alltså jag kan väl knappast vara den enda som tänker:
- Jepp nu beställer vi hem 10 flarror rött, 20 flarror vitt, 8 flarror absolut, 50 bira.. och sen säljer jag det till
15-åringar. Snacka om affärsidé. (Har känslan av att ingen skulle göra det på fysiska bolaget)
Verkar det hela snurrigt?
Ja, en aning faktisklt. Ena stunden fattar jag exakt vad jag menar, men andra stunden inser jag att det inte är någon skillnad, för att tredje stunden slå mej i huvudet och uppleva en knapp "jusste-upplevelse"
Framför allt handlar det väl om att anställda i en fysisk butik har mer koll på vem dom säljer till. Blir dom misstänksamma kan dom neka, ska dom leverera en beställning vid ett hus kan egentligen vem som helst stå vid dörren och ta emot. Jag har beställt allt men jag är minderårig så min farmor kommer över och tar emot beställningen, för att sedan ge den till mej. Klappat och klart. Det är bara ett av förmodligen många sätt som jag gissar kommer utvecklas.
Men jag antar att jag inte ska kritisera för mycket. Systembolaget har säkert någon vattentät lösning på alltihop.

Jag skulle visserligen aldrig sätta en sån plan i verket, eftersom jag stödjer åldersgränser och tycker att det är något som självklart ska följas. Med det menar jag att jag förmodligen inte skulle köpa ut till en 15- åring, det är därmed inte sagt att jag inte tackar och tar emot när någon köper ut åt mej.

Om några timmar drar det igång


Mot mina nya videoklipp

Dagen börjar lida mot sitt slut. Dåliga jag har varken städat, tvättat eller lagat mina jeans.  Såå.. frågan är vad jag har gjort hela dagen. Inte ens jag vet svaret på den.
Snacka om att bara slösa bot tid. Dom senaste timmara har jag i alla fall lagt all energi på att fixa program som sak göra mina videoklipp något flashigare.. eller vad man ska säga.

Jag vet att ni gillar mina klipp, så varför inte skapa en helt egen stil (?).. Som om jag inte redan hade det. Tja in that case så har jag även slösat bort dom senaste timmarna.
Good job issa.

Apropå jobb så är det ju dags för det snart också. Borde kanske börja tänka på refängen.


Visst är jag den alla borde vara

Äsch ni känner ju mej. Jag är inte tjejen som försöker framstå som störst, bäst och vackrast. Inte ens om jag verkligen försökte skulle jag lyckas.
Det här är däremot något jag gör bra. Tänk om alla skulle säga såhär.

Jag försöker inte säga att alla killar raggar på mej, säger jag det ljuger jag och då gör jag det riktigt dåligt dessutom.. titta inte ens att låtsas ljuga klarar jag av.

Det jag försöker säga är att jag undrar hur många hjärtan som skulle slippa bli krossade om alla stod på sej lika mycket som jag gör i sånna här situationer.

Jag vet ett antal tjejer som hade kunnat bespara mej extrem smärta genom att säga såhär till mina två idioter till ex. Det är givetvis inte bara tjejerna jag ska förakta i situationer som denna, utan först och främst killen jag är tillsammans med.

Tjejer säger till mej: - Ja men vadå? han kom och raggade på mej, jag är singel jag gör inget fel. Det är han som gör fel.
Jag svarar: Absolut, men älskade vän. Har du inget hjärta? Kan du inte tänka på den tjejen som kommer att gråta floder på grund av att du inte bara kunde blocka honom.
Tjejer svarar då till sitt försvar: - Det är väl bara bra om du får veta att han är ett svin.
Mellan halvt diskreta flin kan jag inte låta bli att tillägga: - Du ska alltså göra dej till ett offer för att en annan tjej ska förstå att hennes kille är ett svin. Varför rentvår du inte bara dej själv genom att dissa honom och ta killen bredvid honom? Om du nu ändå ska spela ett svart spel. Går du med på hans otrohet har han utnyttjat dej och sårat sin tjej.. Bara för att tjejer inte kan se varandra som medsystrar och stå upp för varandra. Jo jag tackar ja.

Slutligen kan jag ju inte låta bli att tacka alla tjejer som gick med på att mina ex skulle vara otrogna. Ni gjorde mej verkligen en tjänst. Det tog visserligen längre tid, men visst fick jag reda på att dom var svin båda två. Tacka fan för att ni är så gulliga och ställer upp.
Se: ironi.


'
No matter what you do you will still be a part of his game sweetie.



Observera att jag inte riktar det här mot något kön utan bara tar mej själv som exempel. Mina ex var aldrig otrogna med killar, därför kunde jag bara använda tjejer som exempel. Jag är dock väl medveten om att även tjejer bedrar sina killar.
Beklagligt som tusan, men sant.

Home sweet home

Hej

Jobbet blev inställt idag, eftersom det regnar. Yes ni läste rätt, när det regnar stannar vi hemma.
Nu när jag ändå är hemma och inte ska träna ikväll ska jag försöka få lite grejer gjort.


Måndag... woho

Godmorgon godmorgom

Det blir ett snabbt morgoninlägg nu. Som vanligt ska jag slänga i mej lite frulle och göra mej i ordning snabbt.
Det är måndag, usch.  Jag gillar inte!
En hel vecka kvar till helg. Men som jag sagt tidigare, jag har ett skönt schema så jag borde inte klaga. Det är bara det att jag på ett sätt är så missnöjd med en del av min livssituation. Det är svårt att på allvar njuta av dagaena då.

Idag bär det i alla fall av till Sollentuna först. Jag kanske har några glada läsare där som kan pigga upp mej lite.

Later


Slut på söndag

Nej hörni. Plikterna kallar. Jag ska åka långt imorgon bitti så det är bäst att jag går och lägger mej nu.

Godnatt


Love does really messing with my brain

Once I couldn't imagine being without you,
now I can't imagine being with you..


Veckans träning

Jag har sagt det förr men det tåls att upprepas. För er som vill få upp motivationen kan en bra grej vara att göra ett träningsschema.
Minns ni att jag brukade göra det under min förra träningsperiod? Och efter att jag tränat satte jag en julbock på schemat. Alltså, jag "bockade av" att jag hade genomfört mitt mål.

Man blir superstolt över sej själv när man har klarat hela veckans alla utmaningar också.

Här är veckans träningsschema.


Lördag

På lördagen gick vi upp vid typ 13.30 och plockade ihop 5 filmer. Efter det antar jag att ni fattar vad vi gjorde, film efter film jepp jepp.
Efter första filmen åkte vi och köpte mat. Och sen låg vi i soffan till 21.30.

                  

Självklart blev det tacos, mums.

21.30 blev vi uttråkade och det gick inge vidare att komma på något att göra. När Emilia sen ville åka hem höll jag henne som gisslan, typ. Med andra ord fick hon inte åka hem och när jag tillslut fick henne att gå med på ett teaparty vid 23.00 lyckades jag övertala henne att stanna.  Vid 00.00 piggnade vi till ordentligt från baksmällan och gick ut och promenderade i 2 timmar. Hyfsat tidigt i morse ringde väckarklockan - dags för träning.


Det var min lördag.

Galen fredagkväll

Efter träningen i fredags skyndade jag mej hem och hann precis duscha innan jag var tvungen att åka iväg och hämta Emilia. Sen åkte vi hem till mej och drack vin och fixade oss. Det tog rätt många timmar, eftersom det samtidigt ska hinnas med massa tjejsnack också.
Vi kom ut vid typ 22 och sen blev det en lång partykväll med massa galenskap. Kvällens höjdare var när jag satt och kissade och toaletten plötsligt ramlade. Det var rätt snopet, men framför allt galet kul.
Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde just då.
Självklart fixade vi till en liten film som jag inte kan låta bli att visa.  

Runt 7 på morgonen landade vi hemma hos mej igen.







Stuumpans träning

Jag kan ju berätta lite om hur veckan har varit då. Det har varit jobb och massa träning.  Jag är superglad att vi är i gång med kickboxningen igen och jag är jättestolt över mej själv som har klarat 4 pass den här veckan. Snacka om rivstart!
Idag tränade vi till och med i två timmar.  Först passet och sen körde vi sparring i ringen i en timme.
Nu kanske ni tänker; Jaha, träning i två timmar är väl inget. Men då har ni inte testat det här. Bara uppvärmningen är en utmaning. Sparring tar på energin ordentligt och hela träningen anstränger muskler i varenda kroppsdel.
Hur bra träning som helst!   Jag hade rätt jäkla ont i kroppen efter alla slag och sparkar, efter passet, men det är ju så det ska vara.  Inga mjukisar här inte.

Träning 4 dagar i veckan känns som lagom just nu. Vi ska öka tiden istället för antal dagar, så nu kommer vi träna kanske en och en halv timme istället för en timme varje pass. Det kommer bli awesome.
Snacka om att jag ska odla en bra body nu.  
Proteinshakes hänger med både före och efter träningen också. Vad tycker ni, ska jag försöka göra er lika taggad som jag är?


4 veckor


Söndag

Hej

Det har varit en lång och galen helg. Just nu sitter jag utslagen i soffan och kollar på film. Om ett tag blir det lite inlägg men först måste jasg vila lite.


Sola och träna

Nu sticker jag och solar, sen blir det träning.  


Lookbook inspiration


"Nyttig" sallad

När jag kom hem från banken bestämde jag mej för att göra en nyttig sallad.. hehe tja den blev nog inte så nyttig. Sallad, gurka, morötter, rödlök, ägg, kyckling, citron, lite bulgur, ost och ceasardressing.

Jepp jepp. Nu blir det film.


Mot banken

Hej

Jag tog en ordentlig sovmorgon. Det var nog lika bra, eftersom jag har en lång dag framför mej. Först nu ska jag till banken.
Vi hörs om ett tag


Om några timmar är man igång igen

Nu är man schvaintrött kan jag säga. Det har varit en lång dag men jobb, jobba över, träning, kånka paket och några timmars bloggande.
Jag är helt slut.

Vi hörs imorgon.. när jag har tagit min sovmorgon


Så blir man en riktig man

Så var klippet äntligen klart! Det tog sin tid.

Den här gången blir det ingen skånska.
   
           

Outfit

Jag fotade en outfit för några dagar sen. Det var ju ett bra jävla tag sen jag visade upp en outfit. Den är dock väldigt enkel, eftersom jag jobbar på ett sätt som kräver hyfsat bekväma kläder.




♥ Jeans - Gina
♥ Linne - Gina
♥ Kofta - H&m
♥ Ring ankare - Josign
♥ Ring pistol - Josign
♥ Väska - Lindex
♥ Sneakers - Le coq sportif


Mina skönhetsprylar

Jag har fått frågan om hur jag förvarar alla skönhetsprylar jag köper. Svaret blir att jag brukar fråga andra exakt samma sak. Jag kan nämligen inte förvara allt. Såhär ser det ut hos min pappa just nu. Hos mamma ligger väl det mesta huller om buller. Det gjorde det här också.. tills jag för några dagar sen bestämde mej för att röja upp lite.

Nästa vecka ska jag och pappsen åka till IKEA och kolla efter lite hyllor eller något, det har han lovat.  Nya bilder kommer väl efter det.




När bloggen dör

Igår kväll när jag fick veta att min blogg eventuellt skulle vara nerlagd körde jag i mej massa glass. Tanken var att blogga, men det gick ju inge vidare. Det blev film och glass istället.

Fy issa!


Här ska drickas protein

Såå.. vad jag har jag gjort dom senaste dagarna?
Jag har faktiskt bara jobbat och tränat. Idag gick det inte lika bra på träningen som i förrgår, vette tusan vad det berodde på men ibland är det ju bara så.

På vägen hem plockade jag upp ett paket från posten.  Höhö, surprise!

Shit vad stolt jag såg ut när jag gick där med mitt gigantiska paket. Jag hade fortfarande träningskläder på mej och så stod det gymvaruhuset över hela paketet. Då kände jag mej riktigt hurtig. Jag travade på som Pluto bakom granen på kalles jul. Stolt som få.









♣ 5 påsar proteinpulver - Gymvaruhuset.se
♣ 2 shakers - Gymvaruhuset.se


Den som väntar på något gott..

Hej

Jag hoppas att ni alla är glada att jag är tillbaka. Själv är jag oerhört glad att bloggen är igång igen. Jag behöver inte dra någon lång story men kan väl bara näömna att blogg.se inte var helt nöjda med mej. Tur att ni är det i alla fall.

Jag vet att jag har lovat massa inlägg för kvällen, och jag är ledsen att jag inte kommit igång tidigare. Anledningen är att jag har knåpat med en liten film som är special made for you. Jag är inte helt nöjd men hoppas ni tycker att den är lite rolig i alla fall.
Om ett tag kommer den dyka upp här. Under tiden kladdar jag ner lite annat.

Imorgon är jag ledig så jag har gott om tid, nu kör vi!



Stuumpan is back!

Stuumpan är äntligen tillbaka! Tack för alla söta mail. Ni är verkligen urgulliga. Bloggen var nere ett dygn och det räckte verkligen för att jag skulle inse hur beroende jag är av dej - alla bilder, minnen , dikter, texter .. i nästan 5 år har jag hållt på. Jag hjälper er och stuumpan hjälper mej. Detta ska firas med massa inlägg när håg kommer hem från träningen ikväll.


Dränkt av svett

Herregud ! Är man slut eller. Jag och Hanna har precis tränat vårat första kickboxningspass på 2 år. Jag är jätteglad att det mesta av tekniken fanns kvar. Hade 6 år av träning försvunnit på 2 hade jag lagt handskarna på hyllan. Just nu sitter jag på bussen. Snart hemma, då blir det inlägg på datorn istället.


A story with no beginning

How can I miss something I never had?


To do Tuesday

Nu har jag gjort en liten plan för dagen. Det är bäst att jag sätter igång nu om jag ska hinna med allt.


Nygaddad röv

Haha igår när jag satt och svarade på era mail satt jag tydligen på kamerasladden utan att märka det. Jag märkte det först när jag ställde mej upp.

             

Haha sexigt värre. Kollar man liter närmre ser man till och med kameramärket klart och tydligt. Nästa tatuering, kaaatching!

English breakfast

Hej

Det regnade idag så då ställdes jobbet in. Skönt att man inte är timanställd.
Istället blev det sovmorgon för min del och nu käkar jag frulle. Inte det nyttigaste, men jag blev sugen. Någongång ibland är det okej.

 Te och scones, mums!


Godnatt

Ah jusste, jag ska ju jobba imorgon. Bäst att jag börjar göra mej ordning för John Blund.

Tomorrow


Lookbook Inspiration



this.. I love!

Hot stuff!




♥ Skinnbyxor - H&M
♥ Skjorta - Gina
♥ Örhänge - Gina

 


Videoblogg

Jusste! Klippet ja!
 
              

Svarar på era mail för fullt

Gå in och kolla eran mail, eventuellt har ni fått svar från lilla mej.

Jag har skrivit som en blådåre konstant i en timme nu. Jag är ledsen men jag orkar inte mer nu.

Jag svarar på allt i ordning så den som mailade mej först får sitt svar först. För er som mailade sist kommer svar under morgondagen /övermorgon. Det beror på hur många jag orkar och hinner med. Ni vill väl att jag ska vara lite klar i pallet när jag svarar på era mail, eller?


2 nya plagg

Idag har jag snackat i flera timmar om att jag aldrig använder mina kläder och att det tillslut visade sej att pappa hade rätt. Varför shoppar man så mycket kläder?
På jobbet har man i många yrken arbetskläder, när man sen kommer hem sätter man på sej mjukiskläder och under helgen har man mjukiskläder om man är hemma. Alltså, enda gången man använder sina kläder är på helgen när man ska ut och göra något eller på kvällar när man ska ut och göra något.
Alternativt om man har ett yrke med valdfri klädsel.

Detta var, för mej, en mycket deprimerande tanke. Och vad gör tjejer när dom blir deppiga?
Tja så vitt jag vet shoppar dom .. eller käkar choklad.
Jag hade troligtvis valt choklad i det här läget men då hade jag förmodligen känt mej tjock efteråt och blivit deppig på grund av det. Jag skippade det steget och gick direkt på shoppingen istället.  Dock med låg växel för en gång skull.







♣ Bastopp - Gina - 99 kronor
♣ Skjorta - Gina - 199 kronor


Såg jag ett smile?

Sådär. Jag är hemma, nöjd och belåten efter en rolig dag.  Jag har till och med spelat in en liten video åt er.   Ert tjat har äntligen blivit besvarat, jepp jepp.

Den kommer om ett tag. Det tar ju sin tid att ladda upp på youtube och lite så men den som väntar på något gott väntar aldrig för längre, right?  

Under tiden kommer jag försöka få ner lite text och bilder här, svara på era kommentarer, snacka med er på msn och svara på era mail.

Låter det bra? Svara inte - ni gör mej bara generad


På Bolero

Nu har jag och Marre precis slagit oss ner på Bolero för varsin chailatte


Soft arbetsdag

Måndagen blev rätt skön i alla fall. Efter en timme i regnet åkte vi tillbaka till kontoret och käkade lunch. Efter det går det inte hänt så mycket och den senaste halvtimnen har håg kunnat åka hem. Kiropraktorn blev inställd så nu ska jag träffa marre i stan om typ en timme.
Jag kanske borde börja gilla måndagar .. eller är det kanske regnet jag ska tacka för den sköna arbetsdagen ?


Bad morning

Den här dagen började verkligen bra. Först bränner håg min mat sen kommer jag inte med bussen och Dessutom regnar det. Jag är blöt, trött, sen och riktigt otaggad. Tur ätt det bara är måndag hörni. Så finns det ju 4 dagar till ätt misslyckas hårdare med.


Måndag

Godmorgon godmorgon

Jag har precis dragit mej själv upp ur sängen och nu är det dags att rappa på lite. Frulle, smink, kläder, skor, matlåda- springa till bussen som en tok.
Så ser mina mornar ut.

Efter jobbet ska jag träffa Marre, som jag skrev innan jag gick och la mej för några timmar sen. Jag glömde dock att jag ska till kiropraktorn för en härlig behandling först. Det var visst något jag försökte glömma. Sanningen kommer tydligen ifatt en tillslut.

Ikväll ska jag försöka svara på alla kommentarer som har trillat in den senaste veckan.

Ha en bra dag.


Godnatt

Nej nu ska jag sova några timmar.

Jag har precis bäddat sängen med nya grejer. Det finns inget bättre än att lägga sej i en helt ren säng! Synd att jag inte får sova mer än typ 5 och en halv timme.

Inga sura miner, nu kör vi.


Marre

Om ett tag ska jag upp och jobba.
Jag är klar med min issa-tid så nu är det bara sängen som väntar.

Imogon efter jobbet ska jag träffa Marre.  Nu var det typ 2 veckor sen så det är verkligen dags!
Det innebär tyvärr att det inte blir så mycket till uppdatering men jag ska göra så gott jag kan, promise!



Detta var inte igår inte


3 veckor

Nu höll jag på att glömma det viktigaste på hela veckan!! Tur att jag fångade mej själv i sista stund.

               


Shit vad jag är bra!!

Filmer

Jag sa ju tidigare att jag skulle kolla på film hela dagen. Det gjorde jag också. Här kommer lilla beviset.

                

Dessa 4 filmer tog jag mej igenom idag. Som ni kan se batygsatte jag dom också, kreativt va?  Nu vet ni vilken film ni ska se nästa gång. The Italian job är en riktig bra actionkomedi. Stor stjärna från min sida! Fast jag måste vara ärlig och säga att jag har funderat lite på om filmen är så himla bra för att tjejen som är med är så jäkla snygg eller om den faktiskt är riktigt bra gjord. En stor del av mej svarar att filmen hade inte varit ens hälften så bra om hon inte varit så himla snygg.

Issa-tid

Nu är jag i full gång med min issa-tid.



Ansiktsmask är på, nu är det dags för hårinpackning sen blir det hela rasket. Jag ska inte jobba förrän om några timmar så jag har gott om tid,

Söndag kväll

Jag är ledsen att uppdateringen har varit så kass idag. Jag har verkligen inte haft någon fantasi och dessutom har jag inte orkat göra annat än att ligga i soffan och kolla på film.
Jag tänkte göra ett försök att klicka iväg några inlägg innan det är dags att sova några timmar.

Om en stund sätter jag igång med lite härlig issa-tid.  Det behövs verkligen, så om en stund drar jag fram inpackningar av alla möjliga slag, rakhyvlar, saltlösning, nya sängkläder och lite fina produkter i flytande form.


10 år

10 år har gått sen den tragiska händelsen. Jag minns att jag, för exakt 10 år och några timmar sen, satt i klassrummet med klassen och vi hade en tyst minut. Vi gick bara i 2:an så vi fattade ju inte så mycket och jag minns att det var svårt att vara tyst i en hel minut.
10 år senare fattar jag ju lite mer och jag tycker att det är stort att man tar tysdts minuter över flera länder, trots att man själv inte har speciellt mycket med händelsen att göra.
Det visar väl att det finns någon typ av godhet kvar i världen.

Idag uppmärksamar man det hela genom att visa dokumentärer på tv i en hel vecka. (om jag har förstått saken rätt)
Personligen tycker jag att det är litr löjligt att deras slogan är "Händelsen som förändrade världen" och "Efter detta blev världen aldrig sej själv igen".
Det känns lite överdrivet. Det var en tragisk händelse, absolut, men inträffar det inte tragiska händelser varje dag?
Folk dör, svälter, dödas, plågas, lider, krigar.. kanske borde man hålla en tyst minut varje dag.

Idag fokuserar vi på 9/11. För alla människor som dog , för alla anhöriga, för alla oskyldiga drabbade och för dom som fick lung- och rökskador för resten av livet.

              

Söndag

Hej

Jag vaknde 13.30 hyfsat utvilad.

Nu har jag bäddat ner mej i soffan och tänker ligga kvar här och glo på film hela dagen.

Sweet


Godnatt

Nu är det dags att sova några timmar.


Shoppingen

Nu när Olivia var här fick jag äntligen tillbaka mina påsar som jag lämnade hos henne för rätt länge sen.  Det här låg i.











♣ Hoodie - New Yorker - 319 kronor
♣ Trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Kofta - Bik Bok - 299 kronor
♣ Skinnbyxor - H&M - 299 kronor
♣ Tröja - H&M - 199 kronor


Hurtig var det ja

Just nu sitter jag och kollar på film och försöker tagga ner lite. Just nu sitter jag och kollar på film och funderar på om jag ska gå och tina en pizzabit. Det blev lite kvar från i fredags. Det var ju tänkt att bli matlådor men det känns som att jag behöver det nu.

Snacka om att jag har haft en ovanligt fet helg. Pizza, choklad och cola. Inte okej! Nu blir det allvar nästa vecka. Jag ska springa sista spurten imorgon och bli frisk sen blir det kickboxning.


Ska man skratta eller gråta?

                 

Det här var nog det värsta jag sett.. Killar framställs som sexobjekt? Det var fan något nytt.. På tiden kanske man ska säga.

Äcklad, så satans äcklad

Jag kan verkligen inte släppa det jag skrev om i förra inlägget. Jag blev så illamående att jag dom senaste timmarna velat köra upp både frukost och middag i ansiktet på en snubbe.
Jag är äcklad av killar, av sex, av att folk förslker utnyttja mej, av att folk försöker sätta på mej när jag sover, av att folk försöker våldta mej när jag är på väg hem efter en rolig partykväll med tjejerna.
Jag är så fruktansvärt satans äcklad av att hela samhället styrs av sex.

Jag äcklas av tanken att folk knullar i 12-årsåldern, jag äcklas av att 50-åriga pappor pullar sina 10-åriga döttrar, jag äcklas av att kvinnliga lärare med bröst ner till knäna förför sina elever på skolbänkar under raster, jag äcklas av att killar ser mej och tänker på sex istället för att dom ser mej och ser en fantastisk människa, jag äcklas av att det enda folk vill veta om mej är hur jag ser ut naken och hurvida jag gillar analsex eller inte.
Jag mår illa av att logga in på msn och få en bild föreställande en kuk skickad till mej det första som händer, eller en sexnovell men mainpoint att jag blir sönderknullad av författaren och hans 10 polare. Jag vill inte snacka sex, jag äcklas av att se killar runka i webben och jag vill inte höra vad dom vill göra med mej på i sängen och på resterande möbler i huset.

Jag beklagar att alltför många tjejer låter sej växa upp i ett samhälle där dom klassas som sällskapsdjur, att dom accepterar detta och låter det hela fortsätta tills det går för långt. Lika mycket beklagar jag att det tog mej 19 år att inse att jag är värd så jävla mycket mer än 2 kukar i röven.


Snälla människor! Var hon inte värd mer?!

Jag hittade ett rätt creepy inlägg på en blogg.

Börjar jag bli oldschool eller har jag bara blivit äcklad av sex av "naturliga" anledningar.

Om jag har försått saken rätt är det en tjej som driver en typ av sexblogg.. egentigen en rätt dålig sådan om man frågar mej men ändå. För att hippa upp allt har hon nu haft en tävling där hon låte perversa iditoter över hela landet bestämma vad hon ska göra. Folk har gett förslag, hon har valt ut tre alternativ hon gillar bäst och vinnaren får ett antal valfria bilder på henne skickade till sej. Jag kan ju ha fel men jag gissar på valfria nakenbilder.

Yeeeey good girl!!

Förlåt men vad vinner hon på det här mer än extrem förnedring och förödmjukelse?

Dessa är alternativen hon valt ut

1. Jag tycker att du skall gå med en dildo eller buttplug(om du gillar analt) i dej en hel dag, oavsett om du är hemma eller på jobbet så skall den vara kvar i. Sedan är det plus i kanten om du har en riktigt kort kjol eller väldigt tajta byxor på dig nån gång under dagen så att minst en person som du inte känner ser att du har något i dig.

2. Ta på dig en lagom kort kjol å skippa trosorna,ta sen på en djup u-ringad tajt topp. sen en promenad ner på stan för att hitta en lämplig uteservering eller bar/resturang. slå dig ner å beställ en cider/öl. sen när du sitter där vid ditt bord smekur din hand sakta ditt lår tills den kommer till musen, då smeker du den sakta å försiktigt möjligen låter du nått finger tränga in. när du blivit riktigt våt söker du ögonkontakt medlämplig person å låter han/hon förstå vad du smyger med. Då tar du tag om flaskan å sätter den till munen å låter tunga spela lite på kanten/halsen. när du fått 100% uppmärksamhet från ditt objekt för du ner flaskan mot musen å låter den tränga in, du ger dig nåra sköna juck med flaskan för att sedan ta den till munen igen. slicka den lätt på halsen å placera den på bordet. Sen reser du dig och går ut. på vägen paserar du ditt utvalda objekt så när som möjligt å låter han/hon känna lukten av din parfym.

3. Jag tycker att du skall ta och klä dig i en kort kort kjol och se till att du inte har något på dig under och sedan ta en promenad i någon härlig park eller ett skogsområde.

När du känner att du är ensam och utom synhåll så sätter du dig på en parkbänk nära vägen och börjar smeka dig själv, du får inte lämna bänken förens du har kommit i en skön orgasm. Ifall någon kommer så får du lite diskret sluta men ifall du är riktigt nära och känner dig vågad så kan du fortsätta.


Jag blir rädd ärligt talat. Hon bjuder ut sej som en tävlingsdildo.
Jag kan inte låta bli att ställa mej frågan; Varför gör hon detta?

Avslutningsvis kan jag inte låta bli att klappa mej på axeln för att ha blivit så "anständig". Det här är bara vidrigt. Eler.. alternativ 2 skulle kunna vara döhett om man gjorde det lite mindre uppenbart och rätt jäkla packad.
Alternativ nummer 1 är utan tvekan skrivet av en kille som inte riktigt har fattat vad han snackar om. Han kollar troligtvis lite för mycket på skumma p-rullar och har nog inte knullat ens hälften så mycket som hans ofödda barn.



Lite såhär känner väl jag nu

Lookbook Inspiration


My new nails!

Naglarna blev suprfina, jag är verkligen jättenöjd.  Synd  bara att min kamera har blivit så himla kass!








Det blir en kväll med Olivia

Nu är jag ätligen på banan med alla planer hit och dit.  Om ett tag ska jag åka och hämta Olivia och sen ska vi sitta hos mej och typ snacka, kolla på film, dricka te.. you know.
Av någon crazy anledning har jag saknat den bruden. Vi träffades i måndags men det känns som att det var flera veckor sen.
Ska bli nedrans kul att se henne igen .  

Så kommer jag spendera min kväll. Jag hoppas att ni får en lika trevlig kväll som jag kommer ha.


Lördag

Jag har prcis sovit en timme och nu sitter jag här och försöker få reda på kvällens planer. Jag ska egentligen träffa Olivia, men mamma vill att jag ska komma på kräftskiva och Hanna tycker att jag kan komma över till henne och käka middag. Egentligen borde jag vara hemma och sova och försöka bli frisk.

Jag får se hur det blir. Jag gillar inte alls det här med att sitta och glo och säga "vi får se hur det blir" till exakt allt.


Nagelfix

Hej Det är lördag förmiddag och jag har har sovit i 12 timmar. Inte är man pigg för det. Just ny sitter jag och får mina naglar fixade. Uttråkad som få


Time!

Nu har jag hällt i mej den där äckliga drinken jag snackade om igår. Usch den är verkligen inte god, den där.
När man har druckit den är det meningen att man sak gå och lägga sej och sova så många timmar man bara kan, så jag får väl gå och lägga mej nu då.
Inte för att jag skulle kunna säga emot det, jag deckar nämligen närsomhelst - med eller utan drink.

Godnatt


Nice, I like

Jag har börjat fundera på att skaffa mej ett par pumps.. jag menar, vilken tjej har inte ett par pumps i skohyllan?
Ehm.. hehe.. jag



♦ Pumps - Bubbleroom - 498 kronor


Yes, I still remember

Nights like these I wish you were here.
I wish you could hold me in your arms untill I fall asleep.
I wish I could grapple with you and play all that funny games in the bed, untill my body starts to hurt.
I wish we could laugh together just like we used to do.
Nights like these I could hardly stop thinking of what I could have done better.
If I hadn't failed like I did, perhaps I wouldn't sit here tonight, asking for all these desires.
If I hadn't failed, perhaps you would sit here next to me and you would hold me in your arms,
grapple with me
and we would laugh together untill our stomachs hurt too much. 

I better stop asking, because I will never get any answers.
Still.. I failed. 




Stuck on a Friday

Det är fredagkväll och jag får faktiskt lite ångest för att sitta hemma nu igen. Helg är som högtider - det ska överdrivas, firas, snackas om efteråt som tusan och gör man ingenting kommer folk tycka att man är skum.

Jag menar, vad får man för blick av folk om man svarar "jo vars, njae.. jag gjorde faktiskt ingenting" på frågan"Vad gjorde du på nyår?" ?
På något sätt är det en jävla hets att man ska göra något och det ska vara något man kan berätta om på måndagen. På ett sätt tycker jag att helgen är väldig lik, fast på ett annat sätt. Där hetsar man för att man inser att man ska jobba i 5 dagar och hjärna vill utnyttja sin ledighet för att kunna känna att det är helt okej att återvända till jobbet på måndagen.
Är det någon som greppar min tanke eller är det total nonsens?

However. Nu stitter jag i alla fall här. Jag känner mej lite ensam men framför allt uttråkad, (hur jag nu kan göra det när jag träffar folk hela dagarna och håller igång som en galning, då borde det ju vara skönt att chilla för sej själv) problemet är att jag inte kan göra något annat än att sitta här. Mitt största projekt just nu är att bli frisk och jag har helgen på mej så det är bara börja satsa.

                

Det här känns som en passande bild. Det blir nog ingen trevlig jul hemma hos mej i år... Hell yeah!

Hemmagjord pizza

Mätt, mätt, mätt!!
Nu har jag precis ätit pizza! Det gör jag i princip aldrig. Det brukar bli några få gånger per år. Kul att mina planer för en gång skull höll.
Efter jobbet mötte jag upp pappa och sen gick vi och handlade allt som behövdes sen blev det pizza och idol.

Jag har inte gjort hemmagjord kebabpizza sen jag och Carre höll på med det lite då och då.. det var lite mer än ett år sen!
Tiden går fort när man har kul. Jag har inga bilder på dagens pizza så jag lägger upp från förra året.




På kontoret

Just nu sitter vi på kontoret och häckar. As skönt med lite vila. Jag är helt slut, det har varit en lång vecka och jag somnade sent i natt. Jag såg precis att jag har fått lite kommentarer rörande allt möjligt. Jag ska läsa igenom dom några gånger och sen ska jag självklart svara på dom så gott jag kan. Att det tar lite tid beror på att jag verkligen vill svara så bra som möjligt när ni verkar ha ett visst förtroendet för mej. Det är superviktigt för mej och jag tycker självklart att det känns jättebra att ni vänder er till mej när ni vill snacka om saker som ni inte gärna tar med vem som helst. Så fort jag kvicknar till lite kommer jag sätta igång. Apropå sätta igång borde jag nog sätta igång att jobba lite snart. Vi hörs senare
Lite Rudolf med rÖda mulen va?

Off to work

Sådär.. så var man redo för en ny arbetsdag igen.

Jag hoppas att det blir en bättre dag idag än vad det var igår. Usch, inga mer kalla kårar och äckliga tårar.
Det räcker nu, issa vill inte ha något dagis på jobbet.

Nu styr jag första turen mot Odenplan! Vi hörs när jag kommer hem.

Ha en bra fredag


Fredag

Godmorgon godmorgon

Det märks att det är fredag.. jag är heeeeelt slut! Jag är förkyld och trött, att sova lite till vore en dröm.
Men men, plikterna kallar.

Eftersom jag är så förkyld som jag är blir det en lugn kväll. Jag och pappa ska förmodligen umgås lite mer. På ett sätt hoppas jag att han fortfarande är förlyld för så håller han sej lugn och jag får 99,9% av min vilja igenom  men på ett sätt hoppas jag självklart att jag har botat honom med min äckliga drink.
Ikväll är det min tur, jag har nämligen lovat att han ska få sitta och skratta ondskefullt medan jag häller i mej en likadan *urk*!

Som sagt, det blir en lugn kväll och jag tänkte eventuellt göra en hemmagjord pizza. Så medan ni är ute och roar er sitter jag och fräser sönder hela min näsa och uppdaterar bloggen. När ni sen är bakis imorgon kommer ni ha massor att läsa.

Det är ungefär nu som ni ska börja önska att jag blir sjuk lite oftare.

Nu måste jag börja fixa mej

                 

Hittade en bild från 9:an

Godnatt

Nej nu är klockan halv 1 och jag ska upp om några timmar. Varför sover inte jag? Jag är ju svintrött
Tur att jag bara har några meter till sängen.

Watch out, here I come!!

Godnatt


Dagens krubb


En vidrig drink

Det här pressade jag i min stackars pappa för ett tag sen. Vi båda är ju så himla förkylda. Jag vet att det här funkar super mot förkylning, dock inte om man har sån där vidrig hosta som håller på i ett halvår. Tar man det här och går och lägger sej mår man bra dagen efter.
Man mår inte så bra när man dricker det och man stinker och smakar skit i munner bra många timmar efter, men det brukar vara värt det.
Det ska bli kul att se hur pappsen mår imorgon.

Jag hade gärna tagit lite jag med men eftersom jag ska stå och prata med massa människor imorgon känns det inte som den bästa idén av alla jag haft.


10 nya grejer till barret







♣ L'oréal Absolut repair schampoo (kampanj med inpackningen) - Baresso - 339 kronor
♣ L'oréal Absolut repair balsam - Baresso - 399 kronor
♣ L'oréal Absolut repair inpackning (kampanj med schampoot) - Baresso - 339 kronor
♣ REF Ocean Mist 303 (x2) - Baresso - 199 kronor
♣ Schwarzkopf OSIS Session extreme hold (x2) - Baresso - 189 kronor
♣ Schwarzkopf OSIS Flatliner - Baresso - 165 kronor
♣ Schwarzkopf OSIS Buff (x2) - Baresso - 198 kronor
♣ Schwarzkopf OSIS Buff (NY) - Baresso - 149 kronor
♣ Fudge Care 1 shot - Baresso - 99 kronor
♣ Schwarzkopf OSIS Glamour queen (x2) - Baresso - 299 kronor


Nu tycker ni att jag är dum i huvudet igen.  Visst, det var inte gratis men det kommer ta ett år innan jag behöver beställa något igen. Det kommer förstås inte hindra mej ifrån att beställa mer men, som sagt, jag behöver inte. Ni vet hur jag är med mitt hår - det ska vara bra produkter som håller . Dessutom har jag räknat ut att det inte blir speciellt mycket billigare att köpa billiga produkter i längden. Dessa räcker i flera månader, nästan ett år. Det gör ju inte Wellas skitschampoo för 24 spänn till exempel. Det kan vara värt att ha i åtanke när man ska försöka vara ekonomisk.

En kväll med pappsen

Jag är hemma efter en lång och hård dag. Jag hade helt rätt i att solarium verkligen behövdes. Jag har kört lite terapi med pappsen också.
På vägen hem gick jag förbi Donken och hämtade ett arbetsintyg, hämtade ut ett paket och köpte lite choklad till mej och pappsen, eftersom vi båda sitter här och snörvlar.

Vi har precis slagit oss ner och kollar på film och käkar sallad som vi mixat ihop helt själva.
En mysig kväll bara jag och pappsen.

Jag hoppas att det blir en bättre dag imorgon, men jag ser inte riktigt fram emot den faktiskt.

Nästa äventyr blir att få i pappa en svinäcklig dryck mot förkylning. Jag tänkte att farsgubben skulle bli frisk imorgon så jag ska lura i honom en häxblandning innan han går och lägger sej, det blir kul.


Ni avundas mej och mitt jobb, erkänn bara!

I'm done!

Nu styr jag kursen mot Skanstull och Bernadotte. Mina älskade kollegor har inte sagt vart dom har tänkt att vi ska dra sen så ja.. det är allt jag vet just nu. Men hey, det är väl as kul med överraskningar eller hur? Inget går upp emot att bli dragen åt olika håll utan att man vet vad man håller på med. Surprise, surprise! Just the way I want it!
Jag ser verkligen fram emot ännu en underbar dag med dessa underbara tjejer. Det är så skönt att för en gång skull umgås med tjejer som är så omäsnkligt trevliga och nästan helt felfria. Jag slipper massa skitsnack och sura, bittra, dryga miner, uttalanden och kommentarer. Så längde fet är fint väder är allt helt jävla perfekt.
Snacka om att jag har det bästa jobbet!!

Efter jobbet blir det solarium för rehab och avreagering


Torsdag

Godmorgon godmorgon

Jag är uppe med tuppen jag. Nu blir det frulle, snabbt på med smink och kläder och sen ska jag slänga ihop en matlåda snabbt.
Usch vad trött jag är, men det är bara bita ihop. Skönt att det äntligen är torsdag. Gud vad jag längtar till helgen!!

Hoppas ni alla får en bra dag.


Godnatt

Nej hörni, jag ska upp om några timmar och jag känner mej helt svimfärdig. Förkylningen och alla dessa tidiga mornar tar kol på mej.
Framför allt förkylningen!
Ni vet hur det är, man är dåsig och flummig dygnet runt. Bäst att jag får lite sömn nu.

Tomorrow


Nytt från Nelly

Jag visar vad det var i Nellypaket nu, resten väntar jag med till en annan dag, eftersom det saknas ett paket.





♣ Klänning - Nelly - 349 kronor
♣ Skor - Nelly - 449 kronor


They're back!

Efter mycket jiddrande med Nelly och efter att mina skor sålt slut har jag äntligen lyckats få hem ett par nya. Plötsligt fick dom in skorna i min storlek igen.  Glad som tusan blev jag, och nu ligger dom här.. jag tror att jag ska sova med dom i natt.


Paketdags

Nu är det dags att öppna paket.


Snyggt från Bubbleroom

Klickade in på Bubbleroom och hittade massor av snygga tröjor/koftor, här är några av dom



Lookbook Inspiration!

Vill ha tillbaka sommaren nu!!


Paket! Yeey!

På vägen hem gick jag förbi posten och hämtade ut 3 paket. Det borde varit 4 så jag börjar undra vart det sista har tagit vägen, men men.. det kommer väl snart.. hoppas jag

         

Så fort filmen är slut ska jag börja slita upp allt. Can't wait!   Oj.. blev jag precis en riktigt brud?!

We're on!

Trots att jag är jätteförkyld tog jag mej upp till jobbet i morse. Efter jobbet mötte jag upp Hanna och sen åkte vi till Stockholm kickboxning för att kolla om det fanns platser kvar. Jag blev överlycklig när killen vid kassan sa att det fanns några kvar.  Så fort jag blir frisk blir det träning nästan varje dag,  Tyvärr innebär det mindre bloggande. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt, men det blir nog bra. 

         

Nu måste jag bli frisk jäkligt snabbt så vi kan sätta igång!! Jag är svintaggad på att sätta igång igen!  


Right now

Hej

Idag mår jag ännu sämre än vad jag gjorde igår, men jag är på bra humör i alla fall.
Jag tänkte sammanfatta mej själv just nu med hjälp av endast en bild. 

         

Superförkyld snoris fräser ut Östersjön i snor var 5:e minut, pressar C-vitamin och kollar på film.
En dag som denna blir det en komedi.

Schnåårk

Nej hörni, nu har jag pepprat färdigt. Förhoppningsvis är ni nöjda med att ni har fått några inlägg till imorgon i alla fall.

Själv ska jag ta och dra ur jacket nu. Jag måste försöka vara kry på jobbet imorgon. Vi reser ju runt så galet mycket. Idag var jag i Farsta och sen typ Lilla Essingen och jobbade, igår var jag i Thorildsplan och Fridhemsplan och imorgon börjar jag i Kärrtorp och sen får vi se vart vi rör oss vidare.

Kärrtorp! Here I come...

Ska bara sova lite först.

Godnatt


Dagens krubb

Den här är från i söndags. Vi firade min lillebrorsa som fyller år snart så det blev kanske inte världens nyttigaste dag. Fast själva middagen var kalorisnål, annat kan man ju säga om efterrätten.


Motivation

           

I slutet av förr inlägget lovade jag att gå in på motivation, det är ju trots allt en stor ingrediens i hela hälsogrejen. Utan motivation blir det ju inget.

I förra inlägget skrev jag att ett vanligt fel är att man har ribban för högt och alltså har för höga krav på sej själv. Stor knorr på det!
Det dödar motivationen direkt.

Såhär kan man hålla motivationen uppe:
- Sätt upp rimliga mål (till exermpel börja äta grönsaker varje dag, losa ett kilo i veckan, gå ut och springa varannan dag.. och så vidare, ni förstår nog)
- Välj en rimlig bild och sträva efter att uppnå det du gillar med blden.
- Uppskatta dej själv när du genomfört något bra, alltså något som tar dej ett steg närmare målet.
- Se till att göra allt på ett så roligt sätt som möjligt. Vill du börja träna oftare, se till att välja en träningsform som inte bara ger träning utan även ett leende på läpparna. Det är viktigt att man har kul på vägen.
- Unna dej själv saker, det är faktiskt okej att käka en hel påse chips en gång i veckan uran att kroppen rör sej i vikt.. OM man lever hälsosamt i vanliga fall. Kroppen hinner då inte reagera på allt fett och förbränner det snabbt. Man märker det genom att magen inte alls mår speciellt bra, eller som jag brukar säga; "min mage är inte van vid sånt här" (så här mycket fett på en gång). Man måste unna själv det goda i livet. Träning och hälsa blir aldrig ett roligt projekt om man inte får en morot ibland.

                    

Såhär håller jag mej motiverad:

Jag vet att jag mår bra av att träna, fysiskt såklart men även psykiskt. Träning är viktigt för mej men jag har svårt att komma igång. När jag väl är igång vill jag inte sluta, men nästa dag har jag samma problem igen. Tyvärr förlorar jag lättast motivationen när jag kollar mej i spegeln och märker att jag inte har gått ner ett enda kilo, om det var mitt mål.
För att hålla mej igång gör jag det dom jag precis radat upp.
Jag väljer också ut en period då jag kör stenhårt och verkligen fokuserar på att leva ett hälsosamare liv. När jag väljer ut en bild att ha som mål väljer jag nästan alltid en på mej själv. Jag kommer aldrig få någon annans kroppm, däremot kan jag få en kropp jag en gång haft.
För att jag ska orka hela vägen ut hetsar jag inte. Jag tar det lugn och ändrar mycket på småsaker till exempel mindre portioner, mer rörelse, gå i rulltrappan, cykla eller gå istället för att ta bussen. När man vill nå ett mål vad gäller hälsa och vikt handlar det inte alltid bara om kost och träning utan ibland bara om att ändra sin livsstil lite. Det säger sej självt att om man äter och får mer energi än vad man på en dag gör av med, kommer man gå upp i vikt. Tar man bara en promenad varje kväll kanke man kan fortsätta äta likadant.
Den tanken motivear mej. Jag försöker att se på vikt som att det är enkelt att bli av med, ju svårare man gör saker och ting desto svårare blir det. Ju svårare något blir desto större är risken att man ger upp.
Jag peppar mej själv otroligt mycket, jag ser till att känna mej stark och gör jag inte det då sitter jag hemma och unnar mej saker som får mej att må bra. När jag är som mest motiverar är hälsa och träning som en tävling för mej, jag är en tävlingsmänniska och jag älskar att tävla mot mej själv. Så länge jag ser allt som en lek är det lätt att fortsätta. Kort sagt så håller jag motivationen uppe genom att inte hetsa så mycket som många andra gör. När folk ska losa vikt ska det gå på två dagar, när jag ska losa vikt får det gärna ta ett år.. inte gärna kanske, men fan jag vill ju må bra under hela processen.

Det ska vara roligt att förändra sin livsstil, annars kan man lika gärna strunta i det.

                       


Den här bilden får mej att känna att det inte är helt omöjligt.



Novellen

                     

Det är snart ett år sen jag skrev den senaste delen på Novellen. Det är kul att se att så många gillar den så pass mycket att jag fortfarande får frågor om när nästa del kommer.
Jag får väl svara som jag brukar; jag har ingen aning.

Jag måste vara på ett visst humör för att kunna skriva nästa, jag måste också fundera ut vad som hände efter det senaste och sen behövs självklart tiden.
Men eftersom ni frågar så mycket och verkar uppskatta den så mycket ska jag försöka lova att fixa en del så snart som möjligt.

Dagens krubb

Hittade en dagens krubb från i lördags när jag satt hemma och hade det bra för mej själv.. Lite sent kanske men jag vet att ni tycker att dom är lite roliga så jag slänger upp den ändå.


Kickboxning

Imorgon kör det igång. Jag hoppas som tusan att det finns platser kvar! Imorgon ska jag och Hanna åka till Stockgolms och ta upp kickboxningen igen.
Shit vad jag har längtat. Synd att jag är för förkyld för att träna nu då men jag hoppas verkligen att det finns plats så kan vi komma igång om några dagar i alla fall.

                

Sämst bild, men tyvärr den enda jag har.

Trött snoris

Usch just nu känner jag mej inte alls kry. Jag verkar ha dragit på mej någon vidrig förkylning. Typiskt att jag ska göra det just nu, jag kan ju inte skippa jobbet nu när jag precis har börjat.
Det är bara ta tjuren vid hornen och köra.

Om ett tag ska jag bädda ner mej under två täcken och sova, förhoppningsvis mår jag bättre imorgon då.


Dissar till raggningsrepliker

Jaaa.. det här ÄR kul!



Replik: "Gjorde det ont när du föll från himlen?"
Svar: "Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?"

Replik: "Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!"
Svar: "Absolut! Har du sett nån härinne?"

Replik: "Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex."
Svar: "Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är."

Replik: "Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?"
Svar: "Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget."

Replik: "Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!"
Svar: "Pappa gillar inte att blir kallad för 'tjuv'. Det var några poliser som kallade hans företag för 'serbisk maffia' en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?"

Replik: "Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv."
Svar: "Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil."

Like it



Bik Bok


Put some rouge on your heart


Tisdag

Hej

Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat på två dagar. Jag har faktiskt jobbat!
Jag började jobba för Stockholm barevents och marketing igår, så hela gårdagen gick åt till jobb och efter jobbet åkte jag till Axan och tog några öl med vännerna.
Det blev självklart jäkligt sent, som vanligt, så jag sov över hos en kompis där och sen åkte jag till jobbet i morse.
Svintrött och fortfarande smått sliten från alkoholen igår, sitter jag nu och gör det jag gör bäst - kollar på film.


Cyklade som om jag var jagad.. det var jag ju också

Nu är jag hemma igen.  Jag cyklade snabbare den här gången än förra gången när jag cyklade till Brommaplan. Det tog mej 30 minuter dit, iställer för 40. Sen solade jag solarium och efter det tävlade jag med bussen på vägen hem.
Det är helt sjukt vad stolt jag är just nu, jag vann över bussen.  Bussen tar normalt sätt 15 minuter, alltså halva tiden mot vad jag cyklade dit på. Jag cyklade hem på 20 minuter och vann!! Allt för att jag hade 4 minuters försprång. Det känns superbra


Söndag

Vad är planerna för dagen?

Hmm.. jag funderar på att sticka ut och cykla om ett tag. Nu snackar vi cykla en ordentlig runda! Jag tänkte åka och sola solarium, men varför åka kommunalt när man kan cykla?
Det kommer ta mej 40 minuter dit och förmodligen 60 minuter hem, då är man tröttare.

Sen kommer mina bröder hit om ett tag. Lillplutten är uppe i Stockholm över helgen och han fyller år snart så han ska väl firas lite innan han åker tillbaka till sin lilla håla.

Kvällen blir väl lugn, jag kommer vara död i benen så jag ska nog ge mej på pluggandet... eller så blir det film. You never know.. eller jo, jag tror att alla vet vad jag kommer göra.

                   

Jag och brorsorna, syns det att jag är kortast av oss eller?


2 veckor


Alla vill ändå döda dej

Du ska passa dej jävligt noga för att döma folk för fort.
Nästa gång dömer du fel person och då ska du vara glad om du komme undan med ett halvt liv i behåll..


Rösta på mej!

Hej

Jag är med i någon blogg- tävling. Klicka på bilden (eller så kan ni klicka HÄR) och gå in och rösta på mej, det vore supergulligt!
Man behöver inte ha en blogg för att rödta och man behöver inte skriva någon kommentar utan klickar bara på  rätt siffra längst ner. Min siffra är 2



Jaa... det är ju en dag imorgon också

Typiskt, nu kom jag på att jag glömde plugga drinkar. Jag visste att det var något! Tänk vad många timmar jag precis har spenderat framför tv:n och datorn. Det är egentligen sjukt när man tänker efter.

Nu ska jag sova ett tag tror jag. Jag lär ju inte lyckas så då kan jag ju plugga lite.

Jag sätter klockan på 10. Inte en chans att jag orkar upp.. jag har ju inte gjort det hittills så.


Shoppar hårgrejer mitt i natten

Filmen tog slut för flera timmar sen, lite dåligt av mej att inte ha skrivit ett enda inlägg sen dess men jag har haft fullt upp.
Det jag har gjort dom senaste timmarna är att köpa hem hårprodukter. Jag tänkte testa lite nytt och fylla på det gamla som har tagit slut. Vissa produkter är ju säkra kort som man alltid köper hem, medan vissa grejer kanske inte riktigt var så bra som man hade hoppats - då är det bara prova vidare.
Det jag har gjort dom senaste timmarna är att jämföra lite priser, kolla kampanjer och så vidare.
Det har väl gått sådär, måste jag erkänna. Alla namn på olika saker, alla beskrivningar, priser, mängd och fan och hans moster snurrar i hela huvudet just nu. Flera timmar av sökande och jag vette tusan om jag blev något klokare på det. Tvärt om har jag, i ren frustration, stängt ner varenda fönster för att det blev för mycket.

Ett fönster är kvar - min internetbank. Jepp, jepp. Jag orkade inte längre så nu beställde jag hem lite... lite..
Ni vill inte veta vad det här kalaset gick på.
Allt är pröjsat och klart så jag slipper massa läskiga fakturor som kliar mej i röven.

                    

Förhoppningsvis behöver jag inte vänta länge innan allt blir mitt.  Då kommer en bättre bild också, såklart.

Fyrkantiga ögon och kall tacos - så vill jag ha det

En av mina traditioner som jag håller rätt strängt är att alltid käka tacos kallt dagen efter att jag har ätit tacos.
Folk brukar tycka att det är en rätt skum tradition men anledningen till att det har blivit så är för att det alltid finns kvar från kvällen innan.
Traditionens regler är egentligen att jag ska äta lite av det som finns kvar till frulle. Idag vaknade jag ju så sent och sen åkte jag över tilla pappsen på middag så det har inte blivit av.

Jag har aldrig svikit denna tradition så nu ska jag öppna kylen och se vad som finns kvar. Den enda regeln jag har är att det måste ätas kallt. Det brukar inte vara så svår eftersom det bara är köttfärsen som är vam på min tacotallrik.

Vad säger ni hörni, ska vi kolla på film?
Jepp, det tycker jag att vi gör.



Det här är jag snart.

Bik Bok inspiration


It's not me.. it's you

Hello, my name is energy
and honey, you were just too lazy.
If you can't keep up I'll run away
and you will never be able to find me again..



As long as I'm satisfied

Nu är jag hemma igen. Jag tror att det blir en fortsatt lugn kväll. Nu när jag har tränat så duktigt känner jag inte riktigt för att förstöra allt med alkohol. Samtidigt är jag inte jättetaggad på att sitta här helt ensam, men då andra sidan skulle jag verkligen behöva plugga drinkar. Något måttglas blev det inte för affärerna hann stänga men som sagt, jag behöver nog verkligen bättra på minnet vad gäller drinkar.
Rätt vad det är står jag bakom en bardisk och det känns som att det kan vara en bra idé att kunna något då.

Jag får se vad jag hittar på, jag är i alla fall på himla bra humör.


I'm kind of hurtig

Nu har jag tränat i en timme och 35 minuter. Tiden går fort när man har kul. Nu blir det en snabb dusch och sen ska jag cykla hem till pappa och få mat för första gången idag.
Efter det cyklar jag nog iväg och letar efter ett måttglas.

Först tänkte jag vara lat och ta bilen, sen kom jag på att jag gärna vil losa lite fler kalorier, eftersom det troligrvis blir ytterligare en lugn kväll, så då blev cykeln ett vinnande alternativ.  *Duktiga, hurtiga jag*

Nu är det dags att duscha.

                  


Fjäder extensions

Jag funderar på att beställa hem fjäder extensions. Det är ju så himla populärt nu, men jag har väl egentligen hela tiden tyckt att det känns lite fjantigt.
Men testa kan man ju, ärligt talat, vad förlorar man på det?
Hypotetiskt, tänk om det blir snyggt. Men det verkar ju vara rätt jobbigt. Man ser det inte så mycket längre, så det känns som att den trenden inte var helt vattentät.


Lookbook Inspiration


Lördag

Hej

I natt lyckades jag inte somna. Jag hatar det där när man gäspar hela tiden och egentligen är riktigt trött men när man sen lägger sej i sängen blir man klarvaken. Usch vad det är irriterande.
Jag tror att jag somnade vid 6, kul!

Vad hände idag då?
Förts och främst ska jag göra det jag skippade igår - träna.
Sen ska jag nog åka iväg och köpa ett måttglas, om det finns någonstans, och sen träna lite på mina barrenderskills som jag börjar glömma.
Hur kvällen ser ut vågar jag inte yttra mej om. Jag har fotfarande ingen lust att ränna ute på krogen till typ 5 och sen efterfest till typ 16, hemma vid 18.
Vad är det med mej? Börjar jag bli sjuk? jaa... jag har lite ont i halsen faktiskt.

Vi får se vad som händer ikväll, jag är ju rätt lätt att övertala tyvärr.

Ha en bra lördag


03.00

Nu börjar jag bli lite pömsig. Dags att borsta gaddarna och dra igen persiennerna.. inte för att jag har några men ändå.

Godnatt


Svart månad status

Jag tar nya tag.

Den här gången ska jag inte somnar.

1 dag avklarad, 29 kvar.


Hemklickat för barret




Klart som tusan att det var nödvändigt.


Fimpar onödigt tjafs


5 tips till bättre hår

Därför ska du inte frottera håret

Frottera aldrig håret med handduk. Efter att du tvättat håret lägger du på en handduk
och kramar ur vattnet, men gnugga aldrig då du annars sliter bort ytskicktet på håret
vilket resulterar i ett matt och risigt hår. Spar du till långt hår så kan du aldrig få ett
långt vackert hår om du frotterar håret, det går av och resulterar bara i spruckna
hårtoppar innan du nått halvägs. En matt yta reflektera ljuset dåligt medan en blank
yta gör det. Ett hår med skadat eller bortslitet fjällskikt kan inte reflektera ljuset
bra vilket resulterar i ett matt, trist och risigt hår. Här finns hjälp för reparation.
 

Köp inte många produkter

Fyll inte badrummet med produkter! Satsa på några få bra produkter i stället för
en massa dåliga produkter som inte fungerar. Köp i stället ett bra schampo som
är grunden för vackert hår, komplettera med ett bra balsam om du
behöver, och en stylingprodukt som funkar för ditt hår, har du lite längd på ditt hår gör det
håret gott med en inpackning då och då. Du får vad du betalar för.
 

Använd produkter anpassade för ditt hår

Om du färgar håret ska du använda färgschampo och färgbalsam som då låser
fast färgpigmenten i håret. Andra schampon och balsam löser upp färgen i
håret och du får en mindre hållbar färg.
 

Hur du undviker klåda i hårbotten

Kliar det i hårbotten? Då har du troligen valt fel schampo. Klåda i hårbotten
är ett tecken på uttorkad hårbotten eller att du är överkänslig mot tensider
som finns i nästan alla shampon.
Det kan också bero på svamp i hårbotten, det finns schampo som hjälper (Neccin dandruff
och Lanza Remedy shampo eller Kerastase).
 

Hur du undviker att håret går av

Visste du att ett torrt hår är dubbelt så starkt som ett blött, så därför
om du har långt hår ska du helst kamma ut håret efter schamponeringen
och inte använda borste då du lätt kan skada håret. Ett torrt hår kan du däremot borsta. 
Ett bra tips när du har balsam i håret är att då passa på att kamma igenom håret 
med en bred kam och lösa upp allt tovigt hår innan du sköljer ur balsamet så blir det enklare att reda ut håret. Om du använder plattång så är det en god idé att då använda någon speciell
plattångsprodukt som skyddar håret mot värme, gör håret blankt och gör att plattningen

håller betydligt längre

Källa: Lyko
bild från google


Stuumpan svarar: Frulle



Skippar du frukosten? Jag har läst i bland annat kissies blogg att Om man äter en stor frukost hjälper det än att förbränna kalorier under dagen. Och att man nästan kan äta hur mkt och vad man vill till frukost utan att det sabbar!!

Anledningen till att det inte står med någon frukost är att jag vaknar 12.30 varje dag. Då är det lunchtid.
Namnen på måltiderna avgörs av vilken tid på dygnet det är. I princip äter jag ju frukost klockan 13.00 men om rätt ska vara rätt heter det lunch. Därför står frukost inte med.

Vad gäller Kissies uttalanden om hälsa och träning tänker jag inte yttra mej mycket om. Jag är ingen stammis på hennes blogg men visst har jag märkt att hon inte vet speciellt mycket om träning över huvud taget. Då hade hon inte ätit barnmat till exempel hon hade inte heller druckit så mycket som hon påstår att hon gör. (Det är därmer inte sagt att jag är ett proffs) 
Man får givetvis tro vad man vill och det här är vad jag vet om frukost.
Anledning till att man kan äta nästan vad som helst till frukost är att kroppen behöver energi. Under natten arberar kroppen också, men inte lika hårt som på dagen (såklart), därför ska man inte äta sent på kvällen. På morgonen behöver kroppen komma igång igen och frukosten bränner du under hela dagen.
Jag skulle dock inte säga att man kan äta vad som helst till frulle. Äter du en liter glass till frukost varje dag är det klart som tusan att du rullar fram tillslut.. om du inte tränar extremt mycket/har extremt snabb ämnesomsättning/otroligt svårt att gå upp i vikt.
Vi kan väl säga att genomsnittsmänniskan inte skulle må speciellt bra av det.
Jag rekommenderar en ordentlig frukost som innehåller alla ämnen kroppen behöver för att må bra. Då håller man både en stabil och bra vikt, ett gott humör med mycket ork, en bra energi och blodsockernivå.

Jag hoppas att du är nöjd med svaret

Nya smycken

Idag kom det. Alla som sa smycken hade rätt.  I love it! Speciellt pistolringen. Jag dör ju för ormsmycken och pistolsmycken. Sexigt!
Ett annat plus var priserna. Mycket billigt, verkligen prisvärt och .. jepp jepp jag är nöjd.  Ni hittar allt och ännu mer Här, gissa om jag ska beställa mer!







♣ Pistolring - Josign - 55 kronor
♣ Peace- armband - Josign - 75 kronor
♣ Ankarering - Josign - 65 kronor


Nya actionhjältar till samlingen

När jag var och handlade dom sista grejerna till tacosen gick jag förbi alla filmer. Ni vet mataffärer säljer ju filmer till rätt bra pris. Nuför tiden brukar jag försöka gå förbi, ni vet ju hur jag är med film.  Dessutom råkade jag se Spiderman och ja.. då var jag ju tvungen att stanna. Och inte nog med att det redan har varit en bra dag, när jag kollade vidare hittade jag även Bat man.
Katching och sen blev dom båda mina.  
Nu sitter jag här, denna fredagkväll, med mina actionhjältar. Tacosen är uppäten, jag är proppmätt och jag har precis sett Spindelmannen. Bat man blir det om några dagar, jag måste se en hel hög med andra filmer innan den.





♣ Spiderman 2 - Hemköp - 59 kronor
♣ Bat man begins - Hemköp - 59 kronor
(två för 99)


Tacos á la Stuumpan




Nu blir det tacos!

Ikväll ska jag faktiskt bara vara hemma och ta det lugnt för en gång skull  Det känns faktiskt som att jag behöver det.
Alldeles strax ska jag åka iväg och köpa lite grejer och sen ska jag laga tacos  Sen blir det filmmys med mej själv hela natten lång... om jag inte flippar ur fullständigt om några timmar och bestämmer mej för att gå ut istället. Håll tummarna för att jag inte gör det.


Hemklickat!

Jag är så glad just nu!!  Nelly hade fått in skorna i min storlek igen och av ren händelse gick jag in och kollade precis nu.  Nu har jag lagt en beställning och den här gången hoppas jag att jag får skorna och att det inte är fel på dom!

När jag ändå höll på sprang jag på min älskade rosa/aprikosfärgade klänning i svart! Jag som letat ett tag efter "den lilla svarta" (som just nu inte får vara för dyr, eftersom jag inte jobbar för tillfället) Jag hittade en annan som var sjukt snygg, men skippade den och tog den här istället  Jag känner mej riktigt nöjd med min beställning.. än så länge i alla fall.





♣ Skor - Nelly - 449 kronor
♣ Klänning - Nelly - 349 kronor


Väl valda ord


Svart månad status

Helvete

Tyvärr räknas det att knullas som ett lik.
Det är bara börja om igen.


Att bråka om en tjej

För ett tag sen var det här uppe på tapeten. Nu kan jag bevittna att det inte alls var så fantastiskt som alla tror. Det inte är så kul att se två killar slåss om en, tvärt om är det faktiskt rätt jobbigt.
A följer med B och C. B vill ha A, C är hemlighetsfull och visar respekt och A fattar ingenting.
A ljuger om en våldtäkt och somnar mellan B och C. Några få timmar senare väcks A för att B och C börjat bråka. B ljuger och A och tvingas därifrån. A åker hem och C följder efter...

1 vecka


Min onsdag

I onsdags vad jag och Olivia i Skärholmen och shoppade.  På kvällen gick vi ut för några bira. Det blev en galen kväll som vanligt och påsarna med alla mina fynd är kvar hemma hos Olivia.  





Jag körde på en rätt skön outfit, leggings, långt linne och en kofta.

Kvällens schema var först några bira på Hellströms, sen skulle vi vidare men det gick inte så bra. Det hela slutade med att jag hamnade ensam på Ojojoj.
Där fick jag rätt sanbbt kontakt med några och sen hände jag med dom på efterfest. Det var en rätt galen kväll och jag kom hem vid typ 12-13 nästa dag.

Fredag

Hej

Förlåt att det inte blev några inlägg igår, jag var bakis och deppig - min absoluta favoritkombination av känslor!
Idag mår jag i alla fall lite bättre, baksmälla är borta men lite deppigt är det väl fortfarande men jag kan inte sätta fingret på varför.
Nåja, om ett tag ska jag skjutsa mamma till Arlanda. Dagen i övrigt blir nog slapp. Jag funderar dock på lite träning sen. Det skulle nog göra min kropp gott.

Ha en bra fredag


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0