Lämnar helvetet hemma

Så... dom senaste dagarna när jag inte har bloggat har jag alltså varit med Carre.. men också pluggat.
Och det har faktiskt gått bra.
Issa kanske är på bättringsväg. Men trots det har vi bestämt oss för att dra iväg med mej ett tag. Det kan ju inte vara fel i det här läget. Just nu är det sista jag vill att vara kvar här. Jag vill långt långt bort och långt bort ska jag. Fortfarande i Sverige, men ungefär vid 23 -tiden imorgon är jag framme.

Vet ju inte hur det blir med bloggandet då. Datorn kommer med mej, men får väl se hur det är med internet. Om inte annat kanske det kommer ett trist inlägg via mobilen, så att ni vet att jag fortfarande lever.

Nu ska jag faktiskt gå och packa det sista.

Kramar

en ros från en riktigt casanova

Idag var jag med Carre också.
Först när vi träffades var vi i Vällingehus och käkade lite. Stackarn, han var helt utsvulten när han kom.
Efter det mådde han i alla fall mycket bättre. Vi satt ett tag på balkongen och sen började vi knata hem till mej.
Vi hade inte ens kommit ur centrum när Carre plötsligt sa åt mej att sätta mej på en bänk längre fram och där var det då meningen att jag skulle sitta... hur länge då?
Jag satte mej på den jävla bänken och där satt jag.
Dinglade lite med benen fram och tillbaka, spanade in några fyllon, dinglade lite till. Det började bli rätt kallt. Benen började skaka, dinglade lite till. Och så, efter ett tag komm han med... en ros.
Det är så typiskt honom, den nedrans casanovan. haha
Men gulligt var det. =) . Tog hem den och nu hänger den upp och ner på min vägg och där kommer den få hänga ett bra tag.



Här är den i alla fall. Mycket ful bild om jag får säga det själv, men jag har inte riktigt tid med redigering nu, det får bli någon annan gång i så fall.



Myskläder var det idag i alla fall. Mensvärk ni vet.

Kramar

Den svarta mjölken

Hej
Har inte bloggat på några dagar igen. Tänkte i alla fall slänga iväg några snabba inlägg innan jag börjar tvätta bort sminket.
Egentligen har jag inte speciellt mycket att berätta. Dagarna rullar på som vanligt och inga större förändringar, mer än att jag igår var tillbaka på mattan efter 3 veckors uppehåll. Det var faktiskt fan så mycket skönare än vad jag trodde att det skulle vara. Ni vet ju hur det är med influensa och sånt skit, godis, chips och en jävla massa filmer ochsen har man ingen kondis kvar alls. Men det gick faktiskt bra.

Något direkt mer än så har jag väl inte att berätta.
Eller jo! Hör och häpna. Så sent som igår bekantade jag mej med dessa svarta mjölkpaket. Jag vet det är verkligen så sent som igår, senare kan man knappast vara. Men fan, förlåt att jag gärna håller mej till det gröna, det känns som att dom svarta mjölkpaketen innehåller förgiftad mjölk eller något. Oj vad rasistiskt det där lät! =O
Stort förlåt till alla som tog illa upp, men hoppas ni fattar vad jag menar.

Hur som helst öppnade jag i alla fall kylen igår och då såg jag dom. Herregud som jag har väntat på att få skåda dessa hmm underverk. För er som är lika sega som jag. Enjoy



Kramar

söndag

Hej
Så var det söndag igen. Usch vad fort den här helgen gick.
Tur det, det har varit en av min värsta helger någonsin.
Om du ser det här Sara så ta inte åt dej för igår kväll för det var det enda bra med den här helgen. Jag syftar på allt utom pokerkvällen ; ).

Nu ska jag snart återgå till mitt pluggande här. På tisdag har jag ett läxförhör i geografi och jag har precis suttit och läst i typ en timme här nu. Ska snart fortsätta och sen imorgon ska jag ta ett allvarligt snack med min geografilärare.

För övrigt blir det väl en ganska mysig söndag, så mysig en söndag nu kan vara.
Lite senare ska jag försöka ta mej till gymmet och gymma och sola lite. Hoppas bara att jag hinner!
Innan jag får göra det ska jag fixa i ordning med mina kläder. Har ju precis kommit med stora väskan från pappa så nu är det dags att packa upp allting. Fy fan jag hatar det men det måste ju göras.
Så jag ska plugga, tvätta och fixa med alla kläder och sen blir det gym och solarium. Låter som en rätt okej söndag ändå.

Nominera era favoritbloggar nu nder dagen så lägger jag upp en favorit ikväll.


Kramar

till alla som fortfarande är vakna

Hej alla som fortfarande är vakna.
Jag har precis kommit hem och nu har jag krupit upp i soffan med en stor kopp te här.
På vägen hem hade jag så många tankar som sprang runt i huvudet på mej så jag tänkte skriva några sidor innan jag går och lägger mej. Dock kommer inte ni få ta del av den stora kakan, möjligtvis en mindre del, det beror på flera saker, dels att det är lite för privat just nu, dels för att ni inte kommer fatta ett skit och dels för att ni alltid får reda på det tillslut i alla fall ; ).
Ni känner ju mej, ni som har läst min blogg i två år nu. Ni vet ju hur jag fungerar, jag kan helt enkelt inte hålla tyst. Förr eller senare får alla veta allt ändå. Det är ju både bra och dåligt, tro mej jag övar varje dag på att försöka hålla truten om vissa saker. Hittills har det gått... skitdåligt rent ut sagt. Jag har inte gjort ett enda framsteg sen jag började.
Eller jo, liten lögn där. Jag har lyckats hålla mej i kanske en dag innan jag har berättat för dom jag vill berätta för. Det kallar jag i alla fall ett steg i rätt riktning =D. Och nu ska jag fortsätta min övning här.

En sak som jag inte behöver hålla tyst om är i alla fall att jag tycker att det är kul att se alla reaktioner på ett av mina sista inlägg. Kommentarerna har droppat in och tjejer har reagerat ungefär som jag misstänkte, dock var det kul att se en killes åsikt i det hela. Tyvärr tror jag att det argumentet sågas ganska snabbt men man ska ju inte underskatta er killar. Som tjej brukar man ju dessutom ha vissa erfarenheter av killar och deras hmm.. "klippska" argument. Somliga av er är oerhört intelligenta och det ska man inte glömma. Det finns oerhört smarta och pålästa killar, men en hel del verkar glömma sina hjärnor hemma lite då och då. Men fan inget illa menat mot killar, tjejer är inte ett skit bättre.
Om man går tillbaka till det inlägget jag snackar om nu, så måste jag säga att vi tjejer har varit så oerhört jävla dumma i huvudet under så lång tid, och det är vi fan fortfarande. Varje dag står vi ut med att killar härjar runt och bestämmer hur vi ska se ut. Och istället för att lyssna på vad sin egen hjärna säger låter man det hålla på. Det kallar jag inte precis att vara smart.
Men tänker inte föra någon mer diskussion kring det just nu, som ni ser är inte min stavning speciellt MVG just nu. Klcokan är halv 2 på morgonen och det är lite för mycket begärt att jag ska leverera både ett bra inlägg + att allt ska vara rättstavat.

Kramar

tjejer ni är perfekta precis som ni är! Läs det här

Jusste, Idag blev jag kallad "jävla svenska fitta" när jag var på väg hem.
Haha vad konstigt det ser ut att jag bara kläcker ur mej det men det roliga med det här är att jag kom på mej själv med att tänka på något bra sen efter det.
*Fan vad korkat allt det här låter när man läser det högt, "jag kom på mej själv med att tänka på något bra efter att jag hade blivit kallad jävla svenska fitta"*

Jag gör det lättare, jag berättar hur det var =).  När jag var på väg hem sötte jag på några invandrarkillar som kom cyklande rakt emot mej. På den första cykeln satt en kille som jag såg redan innan dom kom emot mej och jag hörde att han sa något om mej. Sen kom dom emot mej och han frågade vad jag hette och vart jag skulle och verkade jääääättetrevlig. Jag gick bara vidare och jag hade inte kommit långt när jag hörde ord som: "sexig", "fett fin" och "snygg" skrikandes bakom mej. Och blandat med det där skrek hans ena killkompis "jälva svenska fitta".

Jag brydde mej inte över huvud taget utan gick bara vidare och sen efter några minuter kom jag på mej själv med att räkna hur mycket min outfit var värd och hur mycket mitt smink hade kostat. Jag tänkte på det där med sexig. Jag påsår inte alls att jag tycker att jag är sexig nu för det är inte det relevanta för ämnet, utan det jag kom att tänka på var att ordet sexig oftast förknippas med fettsugning och gigantiska bröst, det vill säga plastikopperationer för flera tusentals kronor. Och det jag då kom fram till med allt det här var hur jävla fel allt det där är . Det behöver inte vara dyrt att vara sexig. Inte enligt min och flera andras meningar. Men vissa verkr tro det ändå. Speciellt tjejer och det oroar mej grymt.

När vissa killar säger att den sexigaste tjejen är hon som kan gå osminkad på stan, eller att den sexigaste tjejen är hon som kan bjuda på sej själv, som skrattar och kan bete sej, kanske köper sina kläder på H&M men what the fuck.
Så många anser att det sexigaste är det som är äkta. Så tjejer vad i helvete håller ni på med?
Försora inte brösten för dom ser ändå förjävliga ut när ni är 40.
Dra inte i huden hit och dit, använd inte 1000 kg smink, för äkta människor kommer inte älska er mer.
Så ser jag på det i alla fall.

Killar som aldrig slutar att begära av oss tjejer är inte ett skit värda. Kolla på vad dom själva gör!! Ett fåtal orkar ta sej iväg till gymmet en tisdag kväll någongång ibland, resten föredrar att sitta hemma med en bärs och käka ostbågar.
Bara några få procent orkar raka bort allt äckligt hår på magen, resten låter det växa som ogräs. Vissa killar vet inte ens vad deodorant betyder. Dom flesta tjänar mer än oss tjejer, vi lägger pengar på smink, skor, kläder och utseende i alla former.... vad lägger dom sina pengar på, eftersom så många inte har gått till frissan på flera år, går med smutsiga kläder och trasiga skor.
Men herregud. Detta är dagens män, inte alla, men ganska många. Vi tar dom för vad dom är, nu är det dags för dom att sluta se alla tjejer och kvinnor och fan och hans moster som playboy bunnys. För det är vi inte, inte ens alla dessa tjejer som jobba för playboy är perfekta playboy bunnys. Nej för deras jävla bilder och redigerade så in i helvete.

Allt detta fina kom jag fram till, hur jävla lätt det är att vara sexig.
En äkta man älskar en kvinna för den hon är inte för den hon ser ut att vara.
Tänk på det brudar, ni är perfekta precis som ni är

Kramar







Pokerkväll

Hej
Kom nyss hem och nu ska jag snart ut igen =). Först ska jag slänga i mej lite mat här och sen bär det av till Brommaplan.
Där ska jag träffa Sara och Simon och sen åker jag och Sara vidare till Adam och där blir det pokerkväll. Det kommer nog bli supermysigt =).
Tjohoo jag är jättetaggad nu.


Hur ser eran lördag ut?

Kramar











två basplagg

Jusste, sen blev det en snabbshopping igår efter skolan också.
Två basplagg bara. Kollade lite på jeansleggings också och hittade flera par snygga, men vet inte vaför jag inte köpte några än.

Det här kom jag i alla fall hem med





♣ Vitt långt boxarlinne- Gina tricot- 99 kronor
♣ Svart långt boxarlinne- Gina tricot- 99 kronor



Kramar 


nya shorts

Oj vad ni skriver att mitt ex är snygg, vet inte riktigt hur jag ska tackla det dock. Förr kunde man ju ta det som en komplimang eller bara bli allmänt svartsjuk, men nur får jag väl säga att det är kul att han har så många nya tjejer som vill ha honom.. antar jag.

Anyway, det jag tänkte skriva om idag innan jag gör mej i ordning är shoppingen för den här veckan.
I tisdags innan jag träffade Carre köpte jag ett par nya shorts till sommaren. Rosa jeansshorts blev det.



♣ Shorts- New Yorker- 179 kronor


Kramar

Let´s dance

Som så många andra såg jag let´s dance- finalen nu, och som så många andra tänker jag lägga in ett snabbt inlägg om finalen.
Tyckte verkligen inte att Magnus var dålig, men herregud, det var verkligen oväntat att han skulle vinna finalen. Dock jävligt välförtjänat.

Kramar

onsdagens outfit

Självklart har jag en putfitsbild från onsdag kväll , och självklart är den helt värdelös =P
Men men, en bild i alla fall


♥ Gråa puss och kramjeans- Gul&Blå- 899 kronor
♥ Vitt linne- H&M- 59.50 kronor
♥ Svart kort väst- H&M (?)- pris?
♥ Svart Bolero- Estland, från present från Carre
♥ Skor- ZOE- 998 kronor



Kramar


En kväll som ingen annan

Hej
Det tog rätt lång tid för mej att tina från mitt dåliga humör igår. Jag åkte i alla fall till Vällngby och träffade Angelica ett tag och sen kom jag hem och gick och la mej direkt.

Idag, eller rättare sagt ikväll, tänkte jag i alla fall berätta om min onsdag, precis som jag så fint lovade er.
Nu har strörre delen av mina vänner frått höra storyn minst en gång, eller såpass många gånger att dom gott och väl har tröttnat, och nur är det eran tur att få ta del av en oerhört mysig kväll.

Till att börja med visste jag att Carre hade hittat på något till den 25:e, men jag fick inte veta vad. Överraskning med ett enkelt ord ;).
Onsdag den 25:e mars efter skolan åkte jag mot stan. Det första som hände var att jag fick känna mej otrolig ful, för där kom Carre i sin fina skjorta, vita jeans, finskor och det perfekt fixade håret. Och själv hade man samma kläder som man haft i skolan, smink som blivit intorkat under dagen och hår som inte alls var lika snyggt som några timmar tidigare.
Som tur var verkade Carre inte bry sej så mycket, eller det hoppas jag att han inte gjorde.

Vi började gå och sen kom vi till biografen på Hötorget där vi träffade Johan, en tjej och en annan kille. Dom skulle tydligen på bio.. ehm, hehe svårt att gissa.
Det som dock var svårare att gissa var att vi också skulle på bio. Män som hatar kvinnor skulle vi se, aaw älskade lilla Carre, han visste hur mycket jag ville se den.
Det var bara så roligt ändå att vi hade pratat i telefon när vi båda var på väg till stan och då hade jag kläckt ur mej att vi måste gå på bio snart för att jag så gärna ville se Män som hatar kvinnor, inte hade jag en aning om att det var precis vad han hade i kikaren.
Det blev inte Hötorget, jag tog med Carre till Rigoletto istället. Bion började klockan 21.00 och medan vi väntade dessa tre timmar tog Carre med mej till en oerhört mysig italiens restaurang.

Oxfilé till mej och skaldjur till Carre, vitlöksbröd, cola i vinglas och en chokladpannacotta att dela på till efterrätt.
Innan vi gick från restaurangen skrev Carre, med sin fina handstil, i gästboken, och jag fixade till allt med en glad
gubbe =).
 



Ja hörrni, vad säger man?
Jag försökte bete mej som vanlig, och det gick väl ganska bra. Fram tills notan kom och Carre drog fram kortet och fram tills man såg honom betala rubbet. Usch vad jag hatar när han betalar... eller på sätt och vis är det ju rätt nice =P hehe, men större delen av mej hatar det på grund av att jag hatar att jag är så fruktansvärt jävla dåligt på att visa att jag uppskattar saker, så jag får känslan av att jag alltid verkar vara så otacksam.
Men fan den här gången finns det verkligen inga ord för hur fin den här kvällen var och för allt han gjorde.

Kvällen slutade i alla fall hemma hos mej, eftersom han vägrade låta mej åka hem ensam. Vid 1-slaget var vi hemma hos mej och vi somnade inte förrän 2. Toppenkväll verkligen.



Kramar





















på dåligt humör


Hade precis tänkt skriva en hel del om min underbara onsdag, men väntar tills jag är på bättre humör, det blir bättre då.

Fan det blir inte bättre än såhär

Rosa tygisar till våren =)

Jusste, har hittat ett par skor som jag ska beställa också.


Perfekt till våren tänkte jag =) Rosa som är så fint också.
Billiga var dom också 149 kronor från Ellos

Lördag

Igår hade jag bara en allmänt dålig dag och hela kvällen var jag så jävla rastlös så det finns inte. Jag sms:ade lite vänner men alla var upptagna, eller i och försej blev jag erbjuden att följa med ut eller komma hem till några killar och kolla på film. Kanske nästa helg.
Jag tackade nej till det, eftersom jag var på så jävla dåligt humör och ville göra något men inte pallade göra vad som helst.
Tillslut sms:ade jag Carre och frågade om han ville komma hem till mej och kolla på film med mej, och så blev det. Han var dock jävligt trött när han kom. Vi började kolla på film men såg aldrig klart den, utan vi gick och la oss istället.
Funderar på att se klart den idag.
Kanske bakar något gott och väntar på att Carre ska sluta jobba så han kan ringa mej, så vi kan snacka lite serious stuff. Haha skojar.

Kramar

fredagkväll

Jag snackade med honom när jag var på väg hem från Jossa. Jag, Olivia och Ala hade varit hemma hos Jossa och typ kollat på tv och tagit bort mustascher. Jag, som då inte har någon, slapp sitta där och gråta. Jag kollade på Tyra Banks dr Phil-program istället. Det var rätt intressant just den eftermiddagen faktiskt.


Och mitt i allt ringde han. Jag hade lixom väntat hela dagen på att han skulle ringa och tillslut började jag inse att det inte kommer att hända. Jag minns att jag kollade på Olivia som om jag ville slänga iväg mobilen, och sen struntade jag i att svara. Det läskigaste med att han ringde just nu var att det var en lite märklig slump som jag inte tar upp här och nu.
I alla fall så åkte jag hem en stund senare och han fortsatte att ringa, så tillslut svarade jag. Vi snackade ett tag och när vi la på var det fort hem, duscha, sminka om sej, fixa håret, käka och ut igen.
Den här gången åkte jag till Älvsjö för att träffa Olivia, Lollo, Emelie, Jossa, Jessica och några andra.
Kvällen blev ingen direkt actionkväll, vi åkte mest runt.
Och han ringde hela tiden och ville träffas. Tillslut gav jag upp och åkte för att träffa honom men då var han på väg hem, så jag åkte hem till en kompis och sov istället.

När vi kom hem var jag as hungrig så mitt i natten började vi koka makaroner.


Det här var min lösning på en hur man
stänger en öppnad flaska utan kork
också. Fan jag minns att jag kände mej
så jävla smart efter allt tejpande hit
och dit . =)






Hoppas att det funkar




 


            Kramar


Cyber town

Hej
Herregud nu har jag varit riktigt usel på att uppdatera några dagar här. Fan, men så blir det i bland.
Ser att ni hänger kvar här i alla fall =)
Tror dock att jag hade tråkat ut er grymt dessa dagar, för jag har inte gjort ett skit nästan. Sist skrev jag ju att jag vara sjuk och jag har nästan precis blivit frisk.

I torsdags var jag i alla fall på cyber town med klassen. Som vanligt gick det mycket sämre än vad det känns som att det gör när man väl kör.
Det är fan samma visa varje gång. Man springer runt där som värsta James Bond och sen när man kollar på poängställningen när man kommer ut så har man kommit typ näst sist.
Njae så illa gick det inte den här gången. Då andra sidan, hur skulle jag kunna komma sist när Olivia var där, haha.



Jag kom i alla fall på 18:e plats av 26 stycken, så så jävla vädelös var jag inte =).

Kramar

dom kommer tillbaka

Fan det har blivit några inlägg utan bilder nu. Jävligt trist. Men jag har inte haft något direkt att ta kort på. Men nu när jag blir frisk kommer färgerna tillbaka igen =)


Kramar


the choise is all mine

Okej jag ljög.... om att det inte har hänt ett skit.. det har det och det som har hänt är inget annat än jävligt skit.

Jag är förbannad, besviken, sårad, känner mer lurad, bedragen, utnyttjad, jag känner mej så jävla dum i huvudet som inte fattade och som bara gick med på allt.

Jag är trött på att jag är så jävla godtrogen, men samtidigt, jag kan ju inte utgå från att alla människor sljuger i varje mening. Vilken människa skulle jag bli då?
Jag ugår ju givetvis från att när en människa säger något till mej så är det sant, varför skulle den ljuga lixom?
Ja, varför?

Men under åren som gått har jag lärt mej att vara mer kritisk, men vad fan gör man när man kommer till den här punkten då? Punkten då man tvingas göra ett avgörande val. Jag har ju personligen en tendens att göra fel val, gjorde jag det den här gången också?

Tja, förmodligen

Snart frisk =)

Godmorgon.
Har inte bloggat så mycket dom senaste dagarna, som ni förmodligen har märkt.
Jag har verkligen varit jättesjuk, influensa tror jag att det är, jävligt seg grej i alla fall. Hoppas ni förstår.
Dom senaste dagarna har jag med möda lyckats ta mej upp ur sängen för att få i mej vatten och gå på toaletten.
Sen igår fick jag nog, och började trycka i mej C vitaminer. och se där, idag mår jag mycket bättre.
Dock har jag jävligt ont i halsen , en huvudvärken och illamåendet har släppt, jag hostar mindre och är inte lika snorig.

Tur det, för idag ska på något laser game med klassen =). Det ska bli kul faktiskt, det var typ ett år sen jag var på Cyber town sist, har dock en känsla av att jag kommer stortorska precis som vanligt =P.
Men vad fan, man kör ju för att det är kul =).

Så vad har hänt under dagarna då jag har varit off då?
Ärligt talat, inte ett skit.... typ.
Jag har kollat på massvis med filmer, druckit massvis med vatten, te, mjölk och juice, sovit en hel del samt smittat min lillebrorsa, som nu mår om möjligt ännu sämre än vad jag gjorde för några dagar sen, stackarn

Jaja nu får det inte plats några mer viktiga ord i det här inlägget =P

Kramar

reklam från sjukling

Hej
Eftersom jag är sjuk har jag inte så mycket att skriva om, vad tycker ni om att jag skiver nästa del på novellen om ett tag?
Nu får det istället bli lite reklam för min älskade blogg.

En favoritoutfit i repris.





♥ Långt boxarlinne- Gina tricot- 99 kronor
♥ Blåa tights- Gina tricot- 99 kronor
♥ Stövlar- Din sko- 600 kronor


Fler outfits under kategorin: "Outfits"

Kramar

Var är han när jag behöver honom?

Idag är det fucking söndag, en av dagarna som jag hatar mest.
Och jag är jättesjuk.. eller ganska i alla fall.
I more när jag vaknade av att Carre ringde mådde jag helt okej. Sen började jag städa, mest för att Carre ska våga komma tillbaka hem till mej.
Jag minns verkligen första gången jag var hemma hos honom. Det första han sa när vi kom innanför dörren var:
- Men bara så du vet är det as stökigt i mitt rum.
Utan att tveka svarade jag bara:
- Men det är lugnt, då ska du se hur det ser ut hos mej =).

Vi kom in i rummet och där låg inte en enda dammtuss någonstans. Det var så jävla rent, det första jag tänkte när jag kom in där och såg det var:
Hjälp, hjan kommer aldrig våga komma in i mitt rum.

Det gjorde han inte heller. Det första han sa när han var hos mej första gången var:
- Hjälp, du MÅSTE städa!
Jävligt gulligt sagt =)

Nu sådär 10 månader senare blir det i alla fall av, inte för att han har klagat men jag vet att han med nöd och näppe klarar av att vistas i mitt rum. Men nu blir det andra bullar... tja, eller nästan i alla fall.
Efter att ha städat halva dagen började jag må otroligt dåligt. Nu fryser jag omväxlande med att svettas, jag är svag och orkar knappt gå upp för trappan. Om som pricken över i:et gör jag mej illa på exakt allting. Snubblade på en sladd för ett tag sen och det gjorde jävligt ont. Det mest irriterande med sladden var att jag hela tiden tänkte  att jag inte skulle snubbla på den, och det är ju klart att jag gör det då, fan jag lär mej aldrig.

Efter att ha städat lite i alla fall kockade jag en stor kopp te och satte mej i soffan och kollade på en film.
Nu är klockan snart 19 och jag saknar Carre förjävla mycket och allt jag vill är att han ska vara här och ta hand om mej men nej, han sitter hemma hos sej och käkar pizza. =(

Hoppas ni mår bättre
Kramar

Biljardkväll hos mej

Sen blev allt värre på lördagen.
Jag vaknade tidigt som satan, sen kom ett sms från Carre.. och ett till.
Efter att ha snackat med honom en stund gick jag upp för att göra frukost.
Jag snackade ett tag med pappa i köket och sen satte jag igång med pannkakor. När jag och pappa sen satt och käkade kom lillebrorsan hem. Han sätter sej vid bordet och tar en pannkaka och efter en stund kommer det:

- Varför är ditt hår blått?
.....
.....
.....


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH

Ni fattar nog att följande timmar bestod av att tvätta håret som en jävla idiot.
Faktum är att en hel del försvann, istället fick håret någon vit dul nyans så nu ser jag mer ut som en riktig jävla bombo.
SKIIT KUL!!!
Sen senare träffade jag Angelica i Vällingby. Efter det var det hem och käka.

Senare på kvällen blev det biljarkväll hos mej =).
Ingen av oss var speciellt bra på att få i kulorna i hålen och efter några glas gick det knappast bättre.

Vid 23-tiden följde jag med Sara upp till Vällingby när hon skulle hem. Vi ger på perrongen och där stötte vi på tre göteborgare. Allt började med att en av dom sa hej till mej och då stannade jag och började snacka med honom. Sen stod jag kvar där tills Saras tåg kom och sen tog jag bussen hem igen.
Onyktert gick jag ner till mitt rum, klädde av mej och somnade på en gång.

Kramar

fredagkväll

Fredagkväll då?
Jag visste att jag skulle vara ensam hemma större delen av helgen, eftersom min pappa är musiker och spelar i band kommer det ju upp saker som spelningar lite då och då. Det här var en sån helg.
Han stack hemifrån vid 5-tiden på fredagen och kom inte hem förrän runt halv 2 och samma sak på lördagen.
Jag var inställd på att vara ensam men riktigt så blev det inte.

Efter att jag hade varit i Skärholmen tänkte jag åka och snacka lite med en chef om jobb, men hann inte så långt.
Redan några stationer från stan ringde Carre. Vi träffades på Donken och sen satt vi där och snackade ett tag. Efter att vi hade suttit där ett tag och kommit fram till absolut ingenting, åkte vi hem till mej.
Strax efter att vi kommit hem åkte pappa hemifrån.
Resten av kvällen drack vi te, snackade och bastade. Sen tog vi en promenad till Spånga när Carre skulle hem och när jag kom hem ensam igen var hela huset tomt.

Sen hände det som absolut inte får hända när man är tjej. =P
Jag hittade en trevlig burk av något slag och på burken stod det att innehållet var jättebra för håret! Jippie tänkte jag och körde i det där joxet.
Efter det satte jag på en film. Efter att det gått ungefär 20 minuter gick jag och kollade i spegeln och till min fasa såg jag att mitt hår hade blivit blått. Just då kunde jag hålla mej lugn för jag tänkte att det kanske kunde vara någon effekt av något slag och att det sen skulle försvinna när man sköljde ur.
Ett tag senare sköljde jag ur håret och sen återgick jag till min film.

Det tog typ en 40 minuter så låg jag där i soffan och snarkade. När jag vaknade stod pappa och typ skrattade åt mej och frågade:
- Tittar du på det här?
Filmen hade alltså tagit slut och det enda som visades var det där som är precis i början med "Spela film" "extramaterial" och allt det där.
Efter en se så där 10 minuter orkade jag ta mej upp och gå och lägga mej i min säng. Då var klockan halv 2.

Jävligt mysig kväll, bortsett från chocken med mitt blåa hår...

Kramar

fredagens minishopping

Hej
Det har varit jävligt dåligt med bloggande från min sida den här helgen, det beror framför allt på att jag har varit jävligt upptagen men också att mitt internet har krånglat dom stunderna jag haft tid att blogga.
Sånt är livet, jag tar igen lite nu, trots att mitt internet är riktigt segt (beror på att jag surfar på grannens nätverk)

I fredags var jag i Skärholmen en stor del av dagen, precis som jag berättade redan på torsdagen.
Jag kom inte hem med dom underkläderna jag hade hoppats på, för min bh-storkel fanns inte, däremot kom jag hem med ett snyggt linne från Gina tricot och två ögonskuggor.
Visar två bilder lite snabbt


 

♣ Långt boxarlinne- Gina tricot- 99 kronor
♣ Ögonskuggor (Maybelline)- Åhléns- 80 kronor st.

Jag vet att ni känner igen den svarta ögonskuggan sen tidigare, men som jag har mämnt lite snabbt blev ju allt mitt smink snott så det är bara börja köpa om allt igen. Hatar det men har tyvärr inget val .
Tyvärr kunde jag inte heller köpa mer än så eftersom både mitt leg och mitt bankomatkort är snodda så har jag fått fixa ett nytt kort men ingen kod har kommit än, så det jag lyckades köpa fick jag köra på kort och pass. Jävligt lyckat!


Kramar


The Drama Queen

När vi ändå är inne på roliga saker och Roya och bla bla bla tänkte jag visa ett snabbt klassprojekt



Den här bilden finns på Facebook och dom flesta av dessa figurer föreställer dom flesta i våran klass.
Gissa vem jag blev =P
Tack vare Roya blev jag The Drama Queen, och större delen av klassen verkar hålla med, tack för det =P Haha

Kramar

shopping på skoltid

Så nu känns det redan mycket bättre.
Att få avreagera sej lite i bloggen och skriva exakt vad man känner just då, det är jävligt bra.

Imorgon tänker jag i alla fall vara hemma. Det har jag planerat hela dagen.
Det var rätt kul i skolan idag faktiskt, här är en minikonversation mellan mej och Roya:

Issa: Jag ska vara hemma imorrn tror jag
Roya: Nej, varför det?
Issa: Jag måste tänka igenom mina problem
Roya: hm
Issa: Tja för några veckor sen fick jag ju inte ens gå till skolan för BUP dom säger ju att det är viktigt att man är hemma och bearbetar ibland och inte bara flyr till skolan och möter problemen när man kommer hem igen, det är då man vill ta livet av sej.
Roya: Jaha, men det låter ju jättebra... men ofta.. ska du vara hemma hela dagen imorgon bara för att tänka igenom dina problem, vilka problem?
Issa: Ja men dom säger ju att jag har psykiska problem och sånt
Roya: .... .... ....
Issa: Jaja okej... jag ska shoppa *shhh*


Haha så jävla kul, Roya garvade hur länge som helst. =) Haha
Åh, nu kom jag på att det är första gången jag nämner Roya =P.



Så sanningen är att jag ska till Skärholmen imorgon, för jag har hittat grymt snygga underkläder, och så behöver jag lite nytt smink =).

Kramar

ett dystert brev

Fan nu blev jag sådär dyster igen. Allt blev plötsligt så jävla mycket värre när jag öppnade paketet med klänningen.
Ni tjejer fattar säkert. Det gör nog en hel del av er killar också, men det är något speciellt med tjejer och att se på vissa saker.
Visst alla människor kan känna en viss lukt och börja sakna, men jag tror att det där med att pussa ett fotografi av sin kille och att titta på ett klädesplagg och börja gråta, är typsikt tjejer.
Jag gråter inte, men i det här fallet när jag håller i klänningen ser jag precis hur allt skulle se ut den 18:e april. Och när jag tänker på den 18:e april ser jag exakt hur det var den 18:e april förra året, och det går vidare till den 4:e april och hela april spelas som en film i hjärnan.
Jag önskar att jag bara kunde glömma, men fan det är ju helt omöjligt.
Men vet ni vad sanningen är? Sanningen är att jag egentligen inte vill glömma, jag vill inte dö, jag vill inte förlora, jag vill inte vara värdelös. Men om jag får välja mellan att lida eller tvinga mej själv att glömma och gå vidare, tvinga mej själv att dö eller förlora, då är det en lättare väg att gå.

Vet ni hur det känns att älska en person som sviker en så grymt att man inte vet vad man ska göra eller vart man ska vända sej?
När man gång på gång försöker att lita på en person som sviker förtroendet på en gång. När man så gärna vill ha en person man egentligen borde be dra åt helvete. Vet ni hur det känns att en person säger att den bara älskar just dej, det är bara dej och ingen annan. Man tror på det och plötsligt visar sej allt vara en fucking lögn?

Jag fyller snart 17, jag har levt i snart 17 jävla år, och på dessa 17 år vet jag inte hur jag många gånger jag har träffat människor som varit något men efter ett tag visat sej vara totala motsatsen.
Hur fan hanterar man det?

den underbart söta

Åh jusste, idag när jag kom hem fick jag ännu en överraskning.
Innanför dörren ligger nämligen två små söta paket till mej =).

Eftersom jag gillar spänningen väntade jag i ungefär två minuter med att öppna dom, sen gick det inte längre.

Paket nummer 1:



I ena paketet låg ett fint halsband med det söta ordet "Baby", det råkar vara ett av mina favoritord ETT AV MINA SERIÖSA FAVORITORD! Dom som känner mej har ju hört "snuskigt" och "fladdermus" som mina favoritord, men det är väl mest för att dom låter så jävla roligt när man säger dom. Baby däremot är allmänt gulligt på något sätt.
Anyway, det här fina halsbandet låg i alla fall i ena paketet.

Paket nummer 2:


Det andra paketet är bara hjärtkrossande, ni fattar säkert.
På bilden ser man en svart klänning och det är inte vilken klänning som helst. Det råkar vara den underbart söta klänningen som jag skulle ha på mej på min och Carres ett års dag. Nu vet jag inte vad jag ska göra med den. Att titta på den ger mej minnen men den är för söt för att slänga. Jag som hade bestämt exakt allting, skor nagellack, present.. rubbet. Det kanske kommer en dag då jag får använda den utan att se tillbaka på allt som har varit sen jag träffade Carre

Kramar

liten tomtedräkt

Hej.
Det blev visst inget inlägg igår, men det blir det idag istället =).
Jag gick ju som sagt och hämtade ut ett paket igår, tänkte visa vad som låg i...



Jag vet vad ni tänker:
Vem fan köper en tomtedräkt tre månader efter jul, och när det snart är vår och på väg mot sommaren?
Haha jävligt bra fråga.
Men jag försvarar mej med att det verkligen inte alls var med flit. Jag tänker inte berätta hur det gick till men hur som helst hamnade den slutligen hos mej i alla fall.
Och nu ligger den här i mitt rum, får väl se när den kommer till användning.
234 kronor betalade jag för den här söta saken i alla fall.

Kramar

1000 järn i elden

Hej
Sorry för minivisat intresse, men det är grymt mycket på gång nu.
Just nu är jag i skolan och snart bär det av till Rinkeby, sen ska jag hämta ut ett paket och så måste jag fixa bilder till tidningen. Som sagt det är en hel del järn i elden just nu och jag vette fan hur jag ska orka med allting. En sak är i alla fall avklarad, provet idag, dock missade jag geografiläxförhöret igår så nu ligger jag efter med det också *suck* det tar aldrig slut. Dock kommer ett härligt sommarlov om inte mer än 60 skoldagar, jävligt efterlängtat =)

Kramar

dagens outfit

Dagens outfit innan jag gör ett nytt försök att plugga. Jag gjorde ett försök att läsa lite geografi för en halvtimme sen. Det tog inte ens fem minuter innan jag la undan boken, men jag måste skärpa mej, så jag ska fan försöka igen! Skam den som ger sej ; )


♥ Grönt långt boxarlinne- Monki- 125 kronor (ord. pris 250 kronor)

♥ Tights- H&M- 39.50 kronor
♥ Knästrumpor- H&M? - pris?
♥ Svart munkjacka- H&M?- pris?
♥ Stövlar- Din sko- 600 kronor
♥ Skinnjacka- Hollies- 1700 kronor



Kramar


Issa kör ett Y

Så, nu har jag gjort mej i ordning och ska snart börja åka mot Uppsala. Först tänkte jag lägga in ett litet klipp, som jag själv haft ganska kul åt.
Tänkte dela med mej av det roliga. Bäst förstår ni som spelar något instrument eller kan något om musik ; )

Haha gillar när jag sitter oc hdiggar det där falska ackordet =P

Kramar

på väg till mormor

Nu ska jag börja göra mej i ordning här för redan om en halvtimme ska jag börja åka till mormor, som fyller år.
Usch det gillar jag verkligen inte egentligen, men fan, det är en gång per år, det kan man väl bjuda på.

Jag tar med lite grejer upp så har jag något att göra när allt börjar bli för tråkigt ; )

Kramar

Nya skor

Haha glömde lägga in bilderna på skorna =P
Fan hur tänker jag idag?



♣ Högklackade stövletter - ZOE- 998 kronor


Sen kom jag hem med en ny plånbok också. En fejk guess (gucci enligt dom), har ni hört va ? =P. Jag behövde en plånbok, den var snygg, billig och funkar skit bra just nu för den som blivit av med både plånbok och pengar för en vecka sen.

Btw, om ni vill ha skorna får ni skynda på lite för dom här säljer som smör verkligen.

Plånboken här till vänster gav jag endast 99 kronor för. Det var inte dåligt för en tillfällig plånbok ; )






Kramar

med Cissi

Igår var jag i stan några timmar med Cissi.
Först var jag och klippte mej, självklart hade jag tagit bilder på hyr jag såg ut innan och sen bilder på hur jag såg ut efter, men självklart duktig som är råkade jag radera alla bilder jag tagit under gårdagen nu när jag satt och käkade frukost.

Med bland mina klippningsbilder fanns bilder från när jag var med Cissi och på mina nya skor o.s.v.
Jävligt irriterande. Några bilder kunde jag ju ta om men dom flesta är tyvärr borta nu.

Dom snyggaste bilderna tog jag i en ravebutik på drottninggatan, den känner ni säkert till.
Cissi ska nämnligen på rave snart och behövde nya ravekläder och medan hon provade satt jag och tog lite häftiga bilder i butiken, allt för er, och nu försvan dom =(.

Men istället har jag bilder på mina nya snygga skor =)

Kramar

Stuumpans tatuering

Hej
Det blev inte så mycket bloggande igår, det hände annat istället.
Nu tänkte jag bara snabbt lägga in ett klipp från näe jag tatuerade mej. jag har ju fått en del kommentarer om det så jag tänkte att ni kunde få se hur det gick till så slipper jag förklara fler gånger ; )


Kramar

Later

Hej
Idag är min dag rätt fullbokad
men jag lovar att blogga lite senare och berätta om massa saker som hänt dom senaste dagarna... om jag kommer ihåg.

Nu ska jag till stan och träffa Cissi snart. Sen ska jag köpa ett par skor och ta en tripp till frissan .

Hörs senare

Kramar

Gratis ! !

Är du ännu inte med på Gratismakeup.se
 
 


Då är det dags att bli det nu! Vem fan säger nej till gratis presentkort på ställen som Kicks, Åhléns och H&M?!
Ärligt talat var jag själv skeptisk i början, men när jag hade läst igenom hela hemsidan efter kostnader och fortfarande inte hittat något började jag lita på att allt vara gratis

Klicka på bilden och bli medlem ! =)




projekttid hemma

Hej
Jag kom nyss hem från ännu en jobbig dag i skolan. Har precis satt på tvättmaskinen... asså jag tvättar kläder och inget annat ; ).. och nu ska jag snart försöka redigera min artikel lite.
Fy fan vilken press vi har på oss under projekten, det är helt sjukt.
Varje vecka är en ny deadline då vissa saker ska vara klara, och hinner ta mej fan inte med någon av dom.
Jag vet inte vad jag gör för att misslyckas så grovt, men det gör jag i alla fall.

Nu ska jag i alla fall fixa skiten, så bloggar jag lite mer senare ; )

Kramar

Carres hjärna

På tal om killars hjärnor.
När Carre såg bilden tyckte han inte alls att han passade in.. tydligen
Så han gjorde sin egen bild



Så ser Carres hjärna ut =P. Fotnoten ska dock bort !  

Hur ser din killes hjärna ut?


Kramar

trött på att kämpa


Jag är trött på att kämpa...


killens intressanta hjärna

Hej
Nu har jag kommit hem och om ett tag ska jag sätta igång med mina pannkakor.
Först täkte jag bara lägga in en gammal bild som jag hittade här i min lap nyss.



Haha naaw är den inte bara för true?! Det här förklarar varför killar är så jävla lätta att fatta. Alltid är det något som är fel, antingen är dom hungriga, behöver gå på toaletten eller så är dom förjävla kåta. Hur fan står vi ut med dom?! =P

Nej men lite snäll måste man ju vara. Observera att killar faktiskt KAN både lyssna och vara uppmärksamma.. när dom vill

Kramar

Måndag

Hej.
Just nu sitter jag i skolan och "sköter mitt arbete"... absolut inte.
Idag handlar det om att redigera texterna man skrivit, både den lilla och repotaget.¨
Som vanligt tar jag allt på största allvar ; ), jag ska bara skriva klart den lilla texten innan jag börjar redigera den =)
Det skulle i och försej varit klart innan lovet, men vad fan

Plötsligt blev jag jävligt sugen på pannkakor också. Jag slutar 12.30 idag så ska skynda mej hem och göra några tänkte jag. Dock fick jag ett samtal nyss, så får väl se hur det blir med pankisarna.

Nej nu ska jag faktiskt göra det jag ska här.



Kramar











Ännu en kille med endast 1 hjärncell

Här har vi ett annat pinsamt klipp.



Det första jag tänkte var Woohoo en till kille med endast 1 hjärncell, programmerad att göra bort sej totalt.
Det andra jag tänkte var shit stackars nallen.. Naaw

Kramar

Lite mer sex i livet..

Lite mer mmm.. i livet


Det sägs att "mmm" egentligen har ersatts av ordet "sex", att det från början var reklam för choklad som gör en kåt.
Det har ju dessutom visat sej stämma, att man blir kåt av choklad.
Det var tydligen det Marabou gjorde reklam för och sen på slutet sa dom: Lite mer sex i livet..

Men eftersom det tydligen inte var speciellt uppskattat bytte Marabou ut det mot tre "m", och varför det blev just m är ju inte så svårt att lista ut, dock korockar det ju lite med Marabou som just börjar på "m" och det gör att man tror att det har med det att göra, eller att mmm ska stå för hur gott det är eftersom man ofta uttrycker att något är gott genom just ett antal "m", weird det där egentligen.
Men det är tydligen så att inget av det är rätt, utan att dessa tre "m" täcker sex. Ett m per bokstav. Fiffigt, men hur sant är det då?
Tja det vet jag inte, men det här är vad det sägs vara.

Får jag någongång tag i en gammal Marabou- reklam lovar jag att kolla lite extra efter tecken på att det är reklam för att man blir kåt av choklad













Kramar


Det saknades 3 kronor och jag började gråta

Jusste, innan jag börjar städa här måste jag bara berätta om igår !

Var med Carre igår. Han hade jobbat hela dagen och han skulle sluta vid 4 och så plötsligt ringer han mej halv 4 och säger åt mej att jag ska skynda mej till stan, och där står jag i handduk lixom.
Jag duschade lite snabbt och sen sprang jag till bussen.. med bött hår och allt.
Jag såg ut som snömannnen... fast i form av kvinna dårå. Jag hade i och försej kunnat ta en senare buss, men tyckte så synd om Carre som skulle behöva sitta stilla i stan i över en halvtimme, så för hans skulle skyndade jag mej.

När jag äntligen kom till stan ville Carre gå till Kungshallen. Efter att ha travat runt och funderat på vilken mant man skulle välja och vart vi skulle sitta ett bra tag, beställde vi två kebabtallrikar.
När vi satt och käkade började vi snacka om vad vi skulle hitta på sen. VI dividerade fram och tillbaka om vi skulle åka och spela biljard, eller om vi skulle köra bio eller något annat kul.
Allt slutade i alla fall med att vi åkte hem till Carre och kollade på film.

         Mitt i allt kommer dagens händelse.

Jag var äckligt sugen på choklad och det var en kvart kvar tills affären skulle stänga. Jag frågar Carre hur mycket chokladen kostar och han säger att den kostar 25.
Jag kastar mej efter min jacka, där jag vet att det ligger lite mynt och sen börjar räkna allting.
Efter några sekunde börjar jag storgråta från ingenstans.
Ni skulle sett stackars Carre, han visste inte vad han skulle göra. Han frågade mest med lugn röst vad jag grät för och vad som hade hänt och bla bla bla. Det slutade i alla fell med att jag, efter att ha suttit och skrikit hur vädelös jag är och att jag misslyckas med allting, berättade att det saknades 3 kronor för att jag skulle ha råd med chokladen.
Det var ett rätt lättlöst problem, för Carre hade några mynt på sitt skrivbord.

Glad igen, skuttade jag i väg till affären och sen kom jag hem 5 minuter senare med choklad.

Haha ibland känner jag mej verkligen som ett barn. Jag kan inte fatta att jag satt där och grät för att det fattades 3 jävla kronor. Haha det är ju helt sjukt.
Men men, det är sån jag är just nu










Kramar

söndag

Idag är det söndag. Solen lyser och det är -0.4 grader ute.
Idag måste jag egentligen plugga till min jävla tenta men får väl se hur det blir med det.

I onsdags blev jag av med allt min smink, två parfymer, min plånbok och mitt busskort så frågade min kära mamma idag om jag kunde få låna lite pengar och i alla fall köpa lite nytt smink. Först kollade hon jättekonstigt på mej. Sen var hon tyst en stund, gick iväg och efter en stund kom hon tillbaka med en jättebra deal.
Nämnligen såhär: Snart ska jag typ dammsuga och torka lite golv här, så får jag 300 till smink sen. Det tycker jag var en jävligt shysst deal.
Har ju fått studiebidraget också så om jag har tur kanske jag kan fixa till lite extra. Tyvärr låg ju mina kort i plånboken så jag kommer inte åt en krona på mitt konto. Det suger, men då andra sidan kan jag inte göra av med allt på en gång den här månaden.

Jaja får se hur det blir med allt. Ikväll kanske jag tar en sväng till gymmet också... om jag orkar haha

Ha en bra söndag

Kramar

Gammal videoblogg


Hej
Jag Sa ju för jävligt länge sen att min kära lilla Sara hade spelat in en videoblogg åt mej, som ni skulle få se. Jag hade aldrig riktigt tid att fixa det men nu har jag gjort det.



Kramar

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0