valborg

Tjatja, valborg fan. Vag händer ikväll?
Själv hade jag endel kul saker planerat men min älskling har massa feber här och själv har jag hostat sönder min rygg totalt, så det ser ut som att vi kommer grilla med thaa family istället och sen blir det väl bara 1000 kilo mys antar jag.

Vi kom nyss hem från donken i vällingby och precis innan det hade jag nationellt prov i matte, muntligt!!
Sjukt jag vet men det var muntligt.
Jag fick alla lätta frågor medan alla andra fick alla svåra så jag känner mej rätt lugn =P

Jaja, jag har inte så mycket mer att skriva just nu. Det kanske kommer mer sen men nu ska jag ta hand om min sjukling, som ligger och sover här bredvid mej.

image508



älsklingens överraskning

Halloj alla sötbitar, sista inlägget för idag innan jag fotsätter planera valborg 2008 med min älskling.
Inget är bestämt än men jag vet att vad jag än gör kommer det bli grymt kul.

Jag berättade inte det förut men efter att jag städade hade jag tänkt överraska min älskling lite med att åka till honom och ta hand om honom lite eftersom jag har smittat honom med min jävla hosta. Jag berättade inte om mina planer tidigare, med risk för att han skulle kunna se det.
Han blev i alla fall jätte glad och han påstod att det var den bästa överraskningen han hade fått på länge.

Jag åkte till honom och sen när jag stod utanför hans port ringde jag honom och frågade om koden och han reagerade inte ett skit på att jag plötsligt ville veta den. Sen fick jag inte upp porten och då fattade han ju. Som tur var kom det någon snäll tant och öppnade så slapp han göra det, han hade inte så mycket klädr på sej så det var väl en jävla tur det.

Nu ringer han nog snart så jag ska gå och tvätta bort sminket och så.

äntligen varit hos läkaren

Idag har jag äntligen varit hos en läkare, efter mycket tjat från folk. Det sägs att det är något fel på en om man har hostat i tre veckor men det tänkte väl inte jag på...
Ingen lunginflamation, ingenting, bara några jävla brustabletter som man ska komma ihåg att ta 2-3 gånger om dagen, som om det inte var tillräckligt svårt att komma ihåg att ta sina fucking p-piller.
Jaja, tänkte sätta igång och städa lite här. Har tänkt göra det så länge men nu när man är hemma för att vila lite kan man väl lika gärna passa på att göra lite nytta.

Ha en bra dag ♥


gårdagens outfit

image503


En till bild på gårdagens outfit eftersom att alla kläder inte var med på dom bilderna.

dagens outfit

Täkte lite snabbt visa dagens outfit också. Eftersom jag slutar 16.00 och dessutom ska till kiropraktorn, vilket betyder att det är en rätt hård dag, bir det en mysoutfit.
image500image501



♥ vitt linne- H&M
♥ mjuisbrallo- BikBok
♥ armband- från Carre





















lördagen

image498


Så var den mysiga helgen slut. Jag ska snart till skolan tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg först.
Tänkte berätta vad jag gjorde i lördags. Fredagen vet ni ju allt om. Jag och min älskling kollade på film och slappade bara. på lördagen pluggade jag till mitt prov som jag har idag. Carre förhörde mej och sen kollade vi väl mer på film tror jag. Sen kom malin över en snabbis också. Hon hade lite problem med din kille, som vi idag mer kallar hennes ex.
Anyway, hon var hos oss ett tag innan hon skulle tillbaka till sin kille. Fast vette fan hur det blev sen eftersom idioten föredrog flaskan framför henne. När hon hade gått var det bara jag och carre igen.
På kvällen tog vi två filtar och några ljus och gick till en av ängarna i vårat fina Nälsta. Och sen la vi oss där och kollade på stjärnorna. Vi låg där i typ en timme sen började vi frysa, så då gick vi hem och sen låg vi i min säng någon timme och snackade innan vi somnade.
image499


Ha en bra dag ♥

tack till underbara människor

Innan jag går och käkar frukost och kollar på film för att sen väcka min trötta älskling vill jag bara säga tack för alla söta kommentarer. Man behöver det efter alla idiotiska inlägg. Tack till er som vet att ni skrivit en liten kommentar med ord som inte sårar. ni vet nog själva vilka ni är.
Nu ska jag käka lite frulle och kolla på film tänkte jag.


fin dag i stan

Dagen efter var det grymt fint väder igen, så jag och carre bestämde oss för att gå på bio.
Självklart ångrade vi oss senare och istället gick vi runt och myste i solen på olika ställen.
På första stället satt vi på en bänk och drack cola. Sen ville carre mata image493fåglarna så vi gick och köpte bröd så han kunde göra det.
På andra stället sa jag så många krorkade grejer att carre ville gå därifrån efter 5 minuter.
Nästa gång hamnade vi blad massa folk på en gräsmatta vid stadshuset. Där konstaterade jag att vi lever i ett rätt konstigt land ändå. Vi har kanske inte svält och krig men lixom vi har yttrandefrihet, man får tycka vad man vill, publicera vad man vill, vi kallar oss demokrati, folk får se ut hur dom vill och man blir inte hängd för att man råkar tro på en viss sak men man får fan inte knulla utanför stadshuset för det är förargelseväckande beteende och det kan man få böter för i fall någon upplever det så obehagligt att man ringer polisen.
Asså inte för att jag är varken för eller emot det, för det var inte poängen i det här fallet, utan själva poängen var just det att man får göra nästan vad som helst men inte det. Kul tanke bara.

image494 
När vi hade suttit vid stadshuset ett bra tag blev vi hungriga och gick och partade på max. =P
image495
image497

18/4

Jag fortsätter storyn i ett nytt inlägg för det var lite svårt att komma bort från mötet med henning efter typ 1 månads tystnad från honom.

När vi kom hem till carre, vette fan vad vi gjorde =P. Nej men vi gjorde väl inte så mycket. Sen åkte carre, hans brorsa, jag och carres morsa till frissan för att carre och hans brorsa skulle klippa sej. Sen köpte vi jätte äckligt godis och när vi kom hem vilade vi ett tag och sen började vi med våra egna natchos. Vet inte om jag har nämnt det i tidigare inlägg men när vi satt där på tacobar och delade på våran deluxe, bestämde vi oss för att göra egna natchos och så blev det. Jag tänkte ta kort på det för att att lägga ut i bloggen men det var en jävla tur att jag inte gjorde det för maten såg inte riktigt klok ut och dessutom sköljde jag min del av salladen så grymt dåligt så det var massa jord överallt, men det märkte man inte förrän man hade börjat tugga på det =P hehe..
Fast det var gott i alla fall, bortsett från jorden =P.
Senare på kvällen såg vi dagboken, som planerat. Grymt mysig dag var det, inte alls som en fucking tisdag!

image492





it's called bad luck

Okej för att gottgöra er tänkte jag nu börja med att skriva några inlägg så att alla har något att läsa när ni vaknar en hyfsat tråkig söndag som denna.
Vart tog det fina vädret vägen? och våren som bara plötsligt slog till?
Tja det ryktas att det ska bli regn ett tag nu, så då var det bara att ta fram jeansen och mjukisarna igen och lägga bort shortsen ett tag.

Anyway..

Jag börjar där jag slutade, vid myset på tacobar med min älskling.
Det var ju där vi bestämde oss för att vi skulle bli tillsammans ett mer speciellt datum än bara en tisdag (ni som läst dom tidigare inläggen fattar nog vad jag menar i alla fall). Det blev ju då fredag den 18 april. På fredagen träffades vi på centralen för jag skulle köpa ett par jeans.
När vi senare skulle hem till honom och går upp på perrongen till pendeln mot Södertälje, vem ser vi då?!
Ingen mindre än henning, om ni minns honom, mitt ex !

Han såg oss, jag såg honom och carre fattade absolut ingenting, speciellt inte när jag började dra honom åt ett helt annat håll. När jag berättade att mitt ex stod där ville carre först slå honom, eftersom han anser att henning har behandlat mej illa. Som tur var lyckades jag hindra det hela och sen kom tåget. Självklart hamnar vi i samma vagn som henning och carre kan helt enkelt inte bara låta bli att sitta och glo på henning hela resan. Jag vill inte ens tänka på vad som hade hänt om jag hade låtit carre gå och sätta sej framför honom.
Är det det som kallas ödests ironi eller? eller kanske bara bad luck.
Kul var det i alla fall =P


förlåt

Jag ber om ursäkt för lite visat intresse till alla min trogna läsare, som nu börjar bli något "upprörda" för att jag inte skriver. Jag har massor att berätta nu men mitt internet har krånglat en tid och jag har varit grymt upptagen och dessutom varit sjuk en längre tid nu, men som sagt, jag ber om ursäkt för lite visat intresse.

Mys vid soluret

Så skriver man igen. Det var ett tag sen nu. Jag har tänkt att skriva flera gånger men det har lixom inte blivit av, upptagen som jag är.

Men just nu ligger jag bara och slappar i solen och väntar på min älskling. Han sitter på tuben på väg hit och här ligger jag vid Vällingby centrums kära gamla solur som nog aldrig har fungerat.
Det är lite blåsigt tycker jag men skönt är det alla fall. Nu tänkte jag återgå till min skvallerblaska och min iskalla cola och så får ni andra ha en super fin dag.

Kramar

mys med carre

image490



Jusste, här om dagen var jag med carre igen. Vi träffas rätt ofta nu mera =P
Vi var i stan och kollade på massa båtar, eller det var meingen att vi skulle kolla på massa båtar men jag såg två stycken på hela tiden. Det kan antingen bero på att jag satt med ryggen mot vattnet eller så kan det helt enkelt bero på att det inte fanns några båtar.
När vi hade suttit där i solen i några timmar blev vi jätte hungriga båda två så vi gick till tacobar och delade på en nacho deluxe. Grymt mysigt, och så kom vi på att vi skulle göra egna natchos hemma hos honom på fredag (vilket är imorgon) och sen ska vi kolla på film och bara mysa.
Och issa bestämmer film. Dagboken blir det den här gången. Den kan jag verkligen rekomendera, speciellt till dom som har pojkvän/flickvän eller som bara älskar att mysa med bästa kompisen. Dagboken är en otroligt varm film rakt igenom, i kategorin issa tipsar finns en recension som ni kan läsa om ni vill veta mer om en av dom bästa och mysigaste filmerna som någonsin gjorts!

Vad vi gör sen vet man inte men det blir nog en del mys framför tv:n.
Det sämsta med imrogonär att han ska klippa sej och det gillar inte jag för jag vet att han kommer klippa för mycket =( . Han har lovat att inte göra det men fan, kan man tro på det? Killar menar ju inte alltid det som dom säger, bevis på det i kategorin: killar.

Jaja nu ska jag gå och bli förhörd på skiten som jag ska kunna till imorgon. Jag känner mej sjukt stressad för jag insåg för några timmar sen att jag inte fattar ett skit. Men men ...


playboy

För någon dag sen skrev jag att jag hade köpt ett rosa linne som jag skulle experimentera lite med. Nu är linnet äntligen klart, efter mycket slit och sura miner. Men envis som jag är, ger jag inte upp för det och tur var väl det för snyggt blev det =)

image484image483

Före                                                                      Efter


image485image486

image487image488
image489

Så vad använde jag till det här?
♥ Rosa linne- H&M typ 60 kronor
♥ Skosnören- 40 kronor
♥ Speciellt papper för trycket- pris = okänt
♥ Svart textilfärg- ca. 80 kronor
♥ Öljetter- 60 kronor
♥ och slutligen tygsax och symaskin

Man hade ju förmodligen kunnat köpa ett färdigt någonstans, men vad hade man behövt betala för det? 500?
Kanske inte riktigt men något liknande. Plus att det är roligare att göra det själv.
Nu ska jag plugga till mitt so prov som jag har imorrn.


simon says

image481

Henning släng dej i väggen, Carre is in the house

Jusste, har ny älskling btw.
Den här kategorin var inte nerlagd speciellt länge, haha. Den här gången är han bättre, snyggare, roligare, gulligare, mer underbar, mer av allting, helt enkelt jävligt mycket bättre.


Henning släng dej i väggen, Carre is in the house!

image480


Riktigt ögongodis är han i alla fall ! Jag har massa fina bilder på honom, som jag kommer sukta er med då och då, haha.
Vi träffades fredagen den 4:e april, men vi blev inte tillsammans då. Eftersom jag envisas med att bli tillsammans på en speciellt dag tänker vi göra den kommande fredagen till en speciell dag och sen efter det tala om oss som tillsammans. Men lixom tjejer ni förstår väl mej lite i alla fall?!
Är det lixom kul att bli tillsammans med någon på en fucking tisdag?! ?! ?!
Tycker inte jag i alla fall.


sjuk

Idag är jag hemma igen. min hosta har blivit värre igen =( .
Om jag orkar ska jag lite senare ta mej till stan och kolla på tatueringar och sen kanske boka tid för att göra en =) det blir i alla fall jävligt nice.
Jag kom faktiskt nyss hem från vällingby centrum också. Dom säger att man ska vara hemma och ta det lugnt när man är sjuk, men det där har jag nog aldrig riktigt fattat, haha.
Jag var i alla fall tvungen att köpa några små grejer.
En ny deo, nattbindor (efterom att jag inte får använda tampong just nu), ett linne och skosnören.
Jag tänkte nämnligen experimentera lite med ett linne, till festen på lördag.

Carre har lovat att hitta en bra fest till mej till på lördag, får se om han lyckas. Massa sprit erbjuds i alla fall =)
Tänkte som sagt fixa till ett linne tills dess, får väl se om det blir bra.
Bilder kommer i alla fall.

Nu ska jag gå och göra lite te och kolla på film


torsdags

I torsdags fyllde jag år, om det fortfarande finns dom som inte har fattat det än.
Den dagen tillbringade jag, som ni säkert har förstått, på sjukhuset.
Jag kan ju inte säga att det var den värsta födelsedagen i hela mitt liv för det var det inte.
Bästa vän var på plats och när hon är det behövs det inge mer för att man ska känna att det är värt all smärta som man bara låg och väntade på.
Visst, smärtan var förjävlig, men värre saker finns ju.

Samma dag fick jag lite presenter av mamma. En riktigt dyr foundation, playboy kläder men i huvudsak en tatuering.
Äntligen är det dags och jag tror att det blir av nästa vecka =)
Om jag har tur =P



med carre

Igår kunde jag då inte heller skriva några inlägg i bloggen för då var jag hemma hos Carre större delen av dagen, hela kvällen och hela natten.
När jag kom dit hade han förberett en liten present till mej, eftersom jag fyllde år i torsdags men han hade ingen möjlighet att ge någon present då.
Jag sa till honom att det inte behövdes någon present men han envisades med att överraska mej ändå =)

image478


Grymt gulligt i alla fall.
I det lilla fina kuvertet låg det ett armband btw. =) Självklart har jag bild på det med
image479


Jaja.. nu ska jag börja fundera på vad jag ska göra ikväll. Om jag ska ragga fest någon stans eller ligga hemma och slappa framför tv:n.
Det blir nog film när jag tänker efter för jag är sjuk, har lite feber och hostar precis hela jävla tiden.
Hoppas det går över snart


födelsedag

Halloj, tyckte att det var dags att skriva igen nu.
Den här gången finns det massvis med förklaringar till att jag inte har uppdaterat denna söta sida, ingen speciellt bra.
Men jag har i alla fall varit upptagen med dels att ligga på sjukhuset, fyllt år och spenderat massvis med tid med kompisar och alla söta små flaskor med det goda innehållet.
Tyvärr går inte sådär jätte många procent av min tid åt till plugg... men vad fan .. hehe

Idag har jag i alla fall firat min födelsedag med pappa. Det känns alltid bra att få lite nya grejer. Fick bland annat ett nytt minneskort till mobilen (för ännu mer musik), ny kamera (alltid grymt bra att ha) och en ny hårfön med extra bra funktioner (eftersom att jag har smält ner min andra =P).

Jaja.. ska väl snart åka och träffa Carre.. eller något =P


Elli is in the house

Tjaaaa
Nu är det så att det så att det är Elli som skriver.
Jag är hemma hos tanten som skriver i bloggen i vanliga fall, men hon hade ingen fantasi eller nåt, jag vet inte men jag hade lust att skriva ett inlägg i hennes härliga blogg.

Jag kom hem till henne för ungefär 1½ timme sen, jag hade med mej lite grejer och så gjorde jag en tårta till henne eftersom hon fyller år imorgon men då är hon inte hemma, dem som behöver veta vart hon är vet det och dem som inte vet det, då är de är det synd om er.
Jag har ingen fantasi länger så jag avslutar inlägget med några fräninga bilder.

image476 image477
Båda bilderna är från Romme som vi var i år i februari typ. 
Fatta vad kuuuuul vi hade!

ljus framtid

Nu ska jag snart på träning men ett snabbt inlägg borde jag väl hinna ; )

Shit tiden går fort nu, inte långt kvar till sommarlov. Massa kul nationella prov är det den här teminen också, och dom flesta går det åt helvet för mej på. =P

Här om dagen lyckades jag övertala pappa till att faktiskt gå med på en större tatuering. Hittills har han, mot sin vilja, kunnat gå med på en liten, men efter 2.5 timme lyckades jag, med många argument, att få honom att ändra sej =)

Jusste, nu har jag kommit igån med elgitarren också, och snart är det dags för övningskörning med mamma. Haha det kommer bli en upplevelse =P
Dessutom har man fått lite mer kompisar på lager =P
så issas liv ser rätt ljust ut nu för ett tag framöver.. och snart är det ju sommar och allt..
Det blir nog bra.

Nej nu måste jag skynda mej


helgen

satan vad dåligt jag är på att uppdatera min blogg!
Den här helgn blev inte riktigt som jag tänkt mej, hehe som vanligt när issa tänker..

Ifredags var det chillkrök i bredäng. jävligt konstig dag var det. När vi skulle dit, jag och en kompis, träffade vi en snubbe på tuben som en av mina kompisar kände. Han var as konstig. Han höll på en massa och när vi hade gått av stod han och kramade mej och massa sånt shit, och sen när vi skulle gå åt olika håll ville han inte släppa mej.

sen kom vi i alla fall till lägenheten, krökade med carre, thomas, jocke, emelie och tove, fast brudarna drog lite senare.
Sen plötsligt ville mina komnpisar dra där ifrån mitt i natten. det slutade med att dom drog och jag stannade.
Mer än så behöver ingen veta...

På lördagen vaknade vi lite halvbakis allihop och sen efter några timmars dividerande om vad vi skulle göra, åkte vi till tc och träffade jockes tjej. Sen gick vi till hemköp för att köpa käk till mej och sen drog jag och carre iväg för dom andra skulle tydligen baxa massa käk och jag vill inte gärna bli indragen i en massa.
Jag och carre hade det jätte mysigt ändå =P haha.
Vi satt och snackade på någon jävla kyrkogård och kollade på när en grymt hög snubbe sprang runt och kastade sin mobil i marken hela tiden.
Vi fick i och för sej veta varför han var så arg, men han var rätt läskig ändå.

Vi tappade bort thomas och dom andra så efter några timmar åkte vi hem till carre. Vid typ 10-tiden åkte jag hem från honom och var hemma vid typ 23-23.30, helt slut.
Somnade typ 00.20 och vaknar sen runt 07.30.
grynt störande. Idag är det fucking söndag och carre vill träffas, tror att jag måste plugga men först ska jag väl gå och käka lite frukost, ta en lång dusch, kolla på film och käka igen. Jag har blivigt väldigt dålig på det där med mat på sista tiden och duscha är väl inte heller riktgit min grej =P

kramar

slut på kärlek


Den här kategorin kommer stå still ett bra tag nu, kanske kommer en ny älskling som jag kan skriva om istället.

6/10-07 - 27/3-08

elgitarr is the shit

Jag känner att jag uppdaterar min blogg väldigt dåligt just nu men jag kan lova att snart kommer massa outfits- bilder, jag var och shoppade nyligen så mina fynd ska självklart få vara med och snart kommer också mer små berättelser om issas liv. På fredag är det andra helgen som singel, får se vad jag hittar på. Jag funderar på att vara hemma och ta det lugnt helt ensam, för första gången på 6 månader.

Men som dom som känner mej vet, blir det sällan som issa tänkt sej, inget säger att det kommer bli som jag har tänkt mej den här gången heller.
Funderar på att lägga lite tid på min kära pappa på fredag... kanske
Jag har dissat honom en jävla massa det senaste halvåret. Han har dessutom lovat mej att börja lära mej att lira elplanka (elgitarr med annat ord), vilket han själv är grym på. Eller nu vet jag inte riktigt hur jag tänkte, han kan väl dom flesta stränginstrumenten om man räknar borta alla olika fioler, vi snackar alltså gitarrer och olika typer med ungefär samma princip. Det är ingen idé att jag rabblar upp några namn på instrumenten för de flesta har inte en människa i hela Sverige hört talas om.

Själv inriktar jag mej nu som sagt på elgitarr. Efter att ha spelat akustisk gitarr i ett antal år behöver man lite variation. Elgitarr is the new thing.

Efter aborten blir det även en tripp till en tatueringsalong, nu har jag tyvärr glömt namnet, men det ska tydligen vara en av de bästa i hela Stockholm enligt kritik.
Det blir nog bra.
Nu ska jag plugga till ett no- prov som jag har imorrn.


skönaste!

Grymt härlig snubbe, man blir lixom glad av att titta på honom på något konstigt sätt.
Watch him! det finns också andra roliga klipp med honom


new life

Ytterligare ett tag sen jag skrev. Vet inte, fler har säkert märkt att blogg.se inte har funkat de senaste dagarna. Men nu funkar det igen =)

Okej.. men under dom här dagarna har mitt liv förändrats rätt mycket. Lovet är till en början slut och det är ju ett helvete i sej. Henning och jag har gjort slut och jag träffade en annan kille som inte heller var bra. Nu satsar jag på att förnya mitt liv ytterligare lite. Snart är det dags för aborten, den 10:e mer exakt, också min födelsedag. Kul!
Efter det blir det andra bullar! =P

Satsar på kompisar, singel och att helt enkelt leva livet. Inget mer snack om att jag har varit med fucking henning i helgen och att vi har kollat på film.


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0