Onsdag

Hej

Nu undrar ni säkert vad jag pysslar med i mitt händelserika liv!
Eller nej.. det gjorde ni ju inte.

Här är planen.
Jag har precis tagit mej upp ur sängen. Det blev inte 10 men jag ger mej en klapp på axeln för att det blev 12 istället för 12.30. En halvtimme varje dag, yeey!

Om ett tag ska jag åka iväg till Skärholmen för lite sopping och träffa Olivia  Det var ett tag sen jag träffade henne, hon måste ju tro att jag har glömt henne snart.
Först ut blir frulle. Sen ska jag slänga på mej lite smink och sen kör vi.

Ha en bra dag


Tomorrow

Så var klockan halv 2 igen.

Nu tänkte jag försöka sova några timmar.

Godnatt


Dagens krubb


Naket VS Påklätt


Svar: Det finns ganska gott om hud i den här bloggen. Problemet är att det där är rätt mycket bullshit. Tillåt mej att göra om meningen lite;
"För att få manliga läsare lägger man upp bilder på det killar vill se... nakenbilder. Jävligt tråkigt att det ska behöva vara så"

Den här bloggen drivs av efterfråga och det finns, som sagt, rätt gott om hud. Problemet är att alla tjejer som läser min blogg började klaga, eftersom dom inte varken vill se det eller klarade av att gå in på min blogg ett tag för att dom skämdes.

Jag vill inte vara den som är den utan att egenligen mena att vara den men tyvärr är det mer accepterat att killar kollar på porr och fantiserar om sex dygnet runt. Det diskuteras mycket hurvida det är sant att dom faktiskt är dominerande inom det ämnet men det har inte riktit med saken att göra. Som tjej växer man upp och lär sej hur man ska vara och detsamma kan jag tänka mej gäller killar.
För tjejer är det många gånger skämmigt att porrglutta, andra tjejer struntar i det men om jag ska kunna ha en blogg som funkar för alla måste jag tänka lite längre än vad du gjorde när du skev den kommentaren.
Som sagt, jag vill inte vara den som är den men det var inte speciellt genomtänkt va?



By the way så går det faktiskt helt okej ändå

Lägg ribban lågt

Nu tänkte jag skriva ett litet inlägg om träning. Jag har reda gått igenom grunderna och när man förstår dom kan man gå vidare.

Träning och kost är något som dom flesta vill ha koll på det finns bara ett stort problem och det är motivationen.
Så länge man inte har någon motivation ger man upp direkt. Nu tänkte jag skriva lite om just det, dels vad som motiverar mej och dels om motivation i allmänhet.

Det första när man tränar är att man lägger en ribba. Ribban är alltså nivån på träningen.

                        

Porblemet är att mångas motivaton är på topp först och faller pladask när man lägger ribban för högt. Det är vanligt att man lägger ribban höst upp och så börjar man inte träna för att hålla motivationen uppe.
Lägger man ribban för högt faller man för att man inte klarar det, istället för att sänka ribban ger man ofta upp direkt.

Mitt tips är att från början har ribban lågt och istället höja den allt eftrsom.

                       

Det kan man ju förstås tycka är rätt logiskt, men trots det är  det här en av dom främsta motivationsdödarna (vad jag har förstått).
Jag har själv det här problemet. Jag vill losa några kilon så jag är ute och springer varje dag, tränar hårt som fan, äter knappt någonting och ändå är jag kvar på samma ställe när jag mäter omkretsen. Sånt får mej att ge upp direkt.

 Det är då man måste hitta något som motiverar en igen. Det kommer i nästa inlägg.


Just nu hatar jag Nelly

Apropå Nelly så har jag stora problem med dom just nu. Jag köpte ett par skor för ett tag sen, dom blev snabbt mina favoriter men när jag använde dom första gången gick ena klacken av. Supertrist.
Jag reklamerade såklart för att få ett par nya och Nelly gjorde helt fel och det blev världens trassel.

Nu när allt äntligen har fixat sej år skorna slutsålda! Hur jävla irriterad blir man inte på det. Just nu vill jag aldrig mer beställa från Nelly. Så jävla dålig service. Jag skrev en returnota precis som dom sa, skrev att det var en reklamation och vad jag ville byta till. Trots det fick dom in det som en retur utan byte.. hur gick det till?

               

Någon som har oanvända/ obetydligt använda i storlek 37 till salu?

Klänningen från Nelly

Igår kom min klänning från Nelly så jag hämtade ut den idag.

Min bild blev dock inte en tidondel så snygg som bilden på Nelly. Jag får lägga upp en bild när jag har den på mej också.



♣ Klänning - Nelly - 429 kronor


Kvällens middag

Kvällens middag är också rätt kalorisnål. Kycklimg, morötter, gurka, sallad, rödlök och lite turkisk youghurt. Mums!


Solsidan!

En av sakerna jag hämtade ut på posten idag är andra säsongen av Solsidan  Äntligen! För att vara ett fan som jag är det väldigt skumt att jag inte beställde den tidigare. Tja ni kan ju gissa vad som är igång här hemma just nu. Ingen Hem till Midgård ikväll

 

♣ Solsidan - CDON.com - 249 kronor


Osminkad videoblogg


Blomstring på G!

Nu har jag anlänt .. säger man så?

Jag är hemma igen i alla fall,  Nu ska jag hoppa in i duschen, slänga ihop lite mat och sen blir det många intressanta inlägg bland annat om träning (det var länge sen), vad jag hämtade hos posten och självklart annat smått och gott.

Nu kör vi!


Trampar iväg

Nu måste jag röra lite på mej så jag sticker ut och cyklar ett tag   När jag ändå är iväg ska jag passa på att cykla förbi posten.

Later


Hemklickat


Monkeystore



Let the game begin

Life is a game
and only you can choose the rules


Tisdag

Hej

idag lyckades jag ta mej upp i alla fall en timme tidigare än igår.  Det går ju fint det här. Nu blir det lite käk och Hem till Midgård, såklart.

Sen ska jag nog cykla iväg och posta lite paket. Egentligen vill jag åka och shoppa men jag tror att jag får göra det en annan dag. Men då är väl allt snyggt slutsålt *buhu*

Ha en bra dag


Sweet dreams

Nu är klockan 01.45. Vad säger ni.. är det dags att sova?

Jepp, jag tycker att vi går och lägger oss nu.

Jag ska göra ett nytt försök att komma upp vid 10.00, jag är trött på att sova bort hela dagen

Godnatt


Dagens krubb

När jag ändå håller på kan jag lika gärna slänga upp hela krubbet, det var ju ett tag sen.


Stuumpans middag

Jusste! Nu brukar ju gillar när jag berättar vad jag käkar, eftersom jag springer upp och ner i vikt hela tiden. Nu har jag visserligen sprungit upp några trappsteg för långt så det är dags att kliva ner några steg igen. Här kommer det jag käkade till middag. Minst sagt fettsnålt.




It's a memory I won't forget

That day will never cease to mean something to  me.
It's a memory for life.

In one way, this picture will always make me think of you.


Få fler besökare

Såhär går det till. Skit i alla andra sätt ni har hört talas om, det var bara bullshit eller hu?
Det här däremot, det funkar.

Här är två sidor som jag tänkte tipsa er om.

Den första heter mer-trafik.se När du blir medlem där får du 150 poäng att börja med. Din blogg kommer sen att visas för andra användare och för varje gång så förlorar du 3 poäng. Du kan tjäna ihop mer poäng genom att besöka andras bloggar (där också din blogg visas för andra när du har poäng) Ju mer poäng du har desto mer visas din blogg. Och om jag har fattat det hela rätt visas din blogg för någon när du checkar någonannans blogg. Det låtet rätt komplicerat, eller hur?
Men det spelar ingen roll. Allt man behöver veta är att man får poäng när man surfar runt, dessa poäng kommer ge besökare. 
Klicka på lilla bilden under och signa, det tar max 5 minuter 



Den andra heter bloggriket och går mest ut på att tävla om att hamna på toppen. Detta gör man genom att få poäng. Om jag har fattat saken rätt får man poäng genom att folk klickar in på ens blogg, för denna sida behöver man alltså inte göra något.
Klicka på lilla bilden under och registrera din blogg, det tar max 3 minuter.  



Lycka till!


Nordens största skönhetsmässa!

                 
             

Jag är med och tävlar om VIP inbjudan till Nordens största skönhetsmässa!

Priset inkluderar:

VIP inbjudan, träffa bloggeliten.

Goodiebags
 

Gå på nordens största skönhetsmässa.


Klicka här för att komma till tävlingen. Jag hoppas att ni inte gör det, då blir min chans att vinna i alla fall lite större.  Det skulle vara hur awesome som helst att vinna det här! eller hur! Haha, men skulle ni kunna tänka er mej på Nordens största skönhetsmässa? Det brukar ju inte riktigt vara min inriktning, men när jag väl lägger manken till har ni ju aldrig klagat, right? Må bäste loser vinna!


Allt går åt helvete, yeey!

Nu är jag hemma igen. Allt känns så himla jobbigt just nu. Allt går emot mej på något sätt.
Dom säger att man är sin egen lyckas smed. Jag gör allt för att försöka få medvind just nu men allt verkar gå åt helvete.
När jag var ute och sprang som bäst funderade jag på allt och mitt i allt kom min vidriga smärta i smalbenet tillbaka. Sist jag fick så (för några månader sen) var det bara att lägga joggingdojorna på hyllan. Morsan sa att det var skorna, min  kiropraktor sa att det var foten. Enligt honom har min fot inte läkt helt rätt efter att jag bröt den. När jag sa att det var 7-8 år sen tittade han på mej och försökte dölja: -Ojdå.. hehe.. då har vi visst 7-8 års jobb framför oss nu då.

Jag skadade handen när jag försökte vara snäll och hjälpa en idiot. 3-4 veckor senare tar jag bort mitt gips och guess what! Det gör ondare nu än vad det gjorde innan dom satte på gipset.

Jag försöker skaffa ett jobb men varje gång jag snacka med chefen numera finns det något i bilden som ser till att det ska gå åt helvete. Antingen är han i Turkiet, eller så har han precis kommit hem och inte riktigt har koll på allt, eller så är det as mycket bråk som han måste ta i tu med eller så är han inte ens där! Ärligt talat - så kul är det inte att åka dit och tjata hela tiden.

Jag försöker få igång kickboxningen igen, men i och med att min hand gör ont, mitt skenben inte fungerar och att jag inte vet hur jag kommer jobba vet jag inte hur fan jag ska få ihop det.

Jag försöker göra något av det jag älskar mest - spara pengar och resa iväg.. men helst inte ensam. Jag verkar vara rätt ensam om att vilja göra det.

Utöver det finns det massa småproblem som jag försöker få energi att ta itu med. Det går inge vidare. Alla dom större sakerna ger mej såpass mycket ångest och stressar mej tillräckligt för att all energi fullständigt ska rinna ur kroppen.
Ni kanske tycker att det är smågrejer, vilken tur att vi alla värderar olika.
Det finns inget värre för mej än att sitta på samma ställe hela tiden och inte kunna lösa saker. Allt det här förutsätter att jag fixar min hand så jag kan börja jobba. Förutsättningen för att jobba är att jag får jobb! Jag antar att jag får fortsätta som jag gör

En sak är i alla fall säker- Karma är skitsnack och jag kommer aldrig mer försöka hjälpa någon om det sätter mej själv i någon typ av fara. På grund av det blev jag sinkad i 4 veckor och eventuellt är min hand kaputt ett tag till. Så ovärt! Jag borde bara ha börjat jobba när jag hade avtalet på gång, nu måste jag börja om. Jävla klantarsel jag är!



Bort med lite kalorier

Jag sa att jag skulle börja dagen med att springa en runda. Tja nu är klockan kvart över 5. Det kaske är dags att jag börjar röra på fläsket.

Later


T-shirts från Colorez

Jag har äntligen fått tips om vart man hittar t-shirten jag har letat efter i evigheter. Överallt ser jag folk med den men hur jag än letar har jag inte lyckats hitta den. Nu har jag fått tips så nu ska den äntligen bli min.

                

Båda två finns HÄR för 99 kronor styck och i andra färger. Dom har en affär i Gamla stan så jag åker nog dit och handlar hem grejer tror jag.

Wanties från Style by Tyra



♦ 1: 179 kronor
♦ 2: 119 kronor
♦ 3: 199 kronor
♦ 4: 149 kronor


Måndag

Hej

Idag är en sån där dag då jag gärna ligger kvar i sängen hela dagen och på ett sätt har jag redan gjort det. Klockan är snart 15.00 och jag har precis gjort en korv som jag sitter och käkar nu. Är det någon som våga gissa på att Hem till Midgård inte är igång?

Om ett tag ska jag ut och springa och resten av dagen blir det nog lite praktiska saker. Om jag orkar blir det träning ikväll också.


Sova!

Klockan närmar sej 2, jag har sömnbrist och borde absolut inte sitta uppe nu. Samtidigt är jag för trött för att orka ta mej till sängen. När jag kom hem i morse sov jag i soffan för att det var närmast, jag borde kaske köra något liknande nu.
När jag vaknar tror jag att jag ska börja med att springa en runda.. men det får vi se.


*****

Om några veckor smäller det!  Lite förberedelser ska fixas och sen kör vi!


Killarna man faller för

Jag kollade på Batman som gick på 5:an för ett tag sen och jag fattar inte vad det är med mej! Jag brukar aldrig gilla sånna filmer, men plötsligt har jag till och med blivit ägare av första Spiderman filmen!

Jag funderade lite på det där efter filmen. Är det så att det egentligen handlar om att tjejer drömmer om män som är exakt som dom och att det då är det som gör att man fastnar för filmen? Dom är actionhjältar som dyker upp när man verkligen behöver dom, dom är mystiska och avslöjar inget om deras personligheter - inte ens vilka dom är, men egentligen är dom romantiska och näst intill tama.
Kan det vara så att man fortsätter titta just på grund av mystiken?

På samma sätt slängde sej Edward Cullen in i tjejers hjärtan.. tror jag. Han offrar allt för att skydda Bella, inget är viktigare. Egentligen är han farlig och precis som Batman skulle kan kunna döda vem som helst utan att knappt behöva lyfta fingret men istället använder han sin styrka för att rädda.

Kan det vara så att man tycker att man lever i en värld där killar är svin och därför lätt fångas av dessa hjältar?
Jag vill inte tro att det är så, men jag är inte den första som har lagt fram hypotesen (dock var jag lite mer rak på sak kanske, jag säger det alla andra menar).
På ett sätt tycker jag inte alls att det här är en konstig hypotes. Redan som småttingar lär man sej om prinsessor som räddas av prinsar - dom sitter fast i torn, sover i 100 år, blir nästan dödade av styvmödrar och så vidare. Sen växer man upp och inser att världen inte riktig ser ut så men slutar aldrig hoppas på att man ska träffa en prins en dag.
Prinsarna från filmerna är hjältar och räddare i nöden, en sån kille skulle jag gärna vilja träffa i verkligheten. Skeptisk..

Är det då konstigt att man blir besatt av dessa filmer? Det har gått typ 14 år, filmerna är inte längre tecknade men har mer eller mindre samma inverkan.

På ett sätt är väl detta också mänskligt. Vad gör killar när dom tycker att hela stan kryllar av enbart oattraktiva tjejer med halva hjärnor?


End of summer

Här kommer i alla fall fredagens sminkning.

Allt kommer som vanligt från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Phenomenon
♦ M/S Satin
♦ M/S Pollution
♦ M/S Kakaw
♦ C/S Ra
♦ E/D Panic
♦ Kajal L´oréal Kick, H&M, Åhléns...
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...










Jag i fredags

Idag har det varit en lugn dag. Jag har legat i soffan hela dagen och knappt orkat ta mej upp. Nu är jag däremot rätt pigg så jag lär väl vara vaken några timmar till nu.
Jag kom förresten på att jag skulle lagt upp en outfit från i fredags men jag glömde kirra bilder, däremot har jag ytterligare en liten sneakpeek. Vid tillfälle ska jag fixa det.


Fog

I like to walk in the fog
 nobody can see me
 I'm surrounded by silence and solitude.
 I only see what I need to see, one meter in front of me.
 You would never find me even if you really tried.
 I like the fog. There I'm alone as long as I want
 and everything is silent
.


Snyggt från Nelly


Söndag

Så var det söndag igen, jäklar vad veckorna springer fram.
Det märks dock inte riktigt att det är söndag, med tanke på vädret. Det är strålande sol och det är ju rätt ovanligt. Själv sitter jag inonhus, lagom sliten efter helgens galenskap. Nu är det dags att vila upp sej till nästa helg.

Först nu blir det nog lite mat och Hem till Midgård. Kan man tröttna på galningarna?

Svar: Högst otroligt


El trio

Hej

Nu börjar jag vakna till här. Jag kom hem tidigt i morse efter en halvgalen utekväll med Roya och Emilia. Där har ni svaret.
Jag vet inte hur många gånger jag har fått frågan om vart dom tog vägen. När jag umgicks med dom hände det alltid sjuka grejer och jag bjöd på många galna klipp, plötsligt var det över.
Det glädjer mej att ni gillar dom såpass mycket att ni frågar om dom.

Igår var vi i alla fall fört ute och tog en öl och snackade bara. Vi har ju inte träffats på ett halvår så det fanns mycket att prata om. Sen gick vi till Ojojoj för att jag skulle sncka lite jobb.
Det var jäkligt stökigt där igår då det gick inge vidare.

När det stängde blev vi förföljda av två killar, som vi tillslut kubbade ifrån för att en stund senare få ett helvete med 4 andra killar. Dom ville inte riktigt acceptra att vi inte ville med på efterfest. Det måste sett kul ut för alla på perrongen nör vi sprang fram och tillbaka och gömde oss bakom pelare.
Stackars Emilia som åkte samma tåg som dom när hon skulle hem.
Jag och Roya fick istället ta itu med en gammal gubbe som inte var helt nykter.

Jag vet inte vad vi gör, men det blir aldrig normalt när vi går ut.

              

En gammal bild på idioterna.
       
              


Halvskämmigt klipp. Jag försvarar mej med att det var ett år sen och jag var jättefull.

I lost what I never had

This song reminds me of how much I want to love you,
but I can't..
I just can't




                  

Lördag

Hej

Just nu sitter jag utslagen i soffan och kollar på Hem till Midgård. Lite lagom bakis är jag nog men det ska jag ändra på snart.
Ikväll är det dags för mötet jag höll lite hemligt. Jag höll det hemligt av två anledningar. Imorgon kan jag avslöja det.


Friday night out!

Nu är jag färdig och redo för lite partaj  tyvärr får ni inte se hur jag ser ut för min kamera gick nyss sönder men jag, hendig som jag är, gav mej på att lag den och lyckades. Sen dog batteriet. Antagligen ser jag inte tillräckligt bra ut för att den ska vilja fota mej

Jag får se till att någon annan kan fota mej sen.

Ha en super trevlig kväll alla!


Sneakpeek

Nu ska jag sätta igång här. Full fart. Först ska mamma fixa en nagel på mitt lillfinger. Det syns ju på bilden att jag inte har någon där. Varför? Simple, gipset omringade hela mitt lillfinger.
Här får ni en liten Sneakpeek på hur jag har tänkt köra ikväll.



Kavaj.. vad hände?

Nu har jag varit iväg ett tag.
Inte så länge dock, efersom jag har planer för kvällen som snart sätter igång. Men nu när jag inte har gipset längre kan jag ju ta bilen så då går allt lite fortare.
Nu ska jag börja göra mej i ordning för all galenskap.
Först ska jag bara visa min nya vän.

              

                                              ♣ Kavaj - VILA - 499 kronor

Crash test dummies

Haha fett söt ju!
     
                  

Vad skulle hända med världen om jag blev likadan som alla andra?

Det går inte inte så himla bra det här.
Indi behövde tydligen jobba över så jag är fortfarande hemma. En del av mej tolkar det här som "jobba över" och sånt kan verkligen irritera mej. Om det finns en anledning till att man försöker dra sej ur så säger man väl det? Jag förstår mej inte på människor längre. Eller har jag någonsin gjort det?

Förr sa man: Aaa vi ses på lördag där klockan 15.00 och sen gjorde man det.
Om igen abslut var tvungen att glömma, mobiler fanns inte så man fick helt enkelt chansa och gå mötesplatsen. Av vad jag har förstått funkade det rätt bra, men klart jag fattar att det gick åt helvete många gånger också.

Idag sågr man: Aa vi ses på lördag, ringer dej imorrn så bestämmer vi något. Sen ringer man inte. 2 dagar senare ringer man och bestämmer något. Sen ska det ringas dagen innan för att se till att mötet inte glömts bort och sen ska man ringa en timme innan mötet för att säga att man är på väg och kolla så att den andra inte försovit sej. Vänta en stund orkar man ju inte. Det är ett satans ringande. Varför kan folk inte bara lära sej att planera lite? Skaffa en kalender för fan.

Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, detsamma hände igår. Sofia fick en lien utskällning och det kommer ta ett tag innan jag orkar lägga tid på henne. Jag är så jävla trött på att sitta och vänta på att folk som säger att dom ska höra av sej inte gör det. Det brukar sluta med att jag ringer och säger: - hallå skulle inte du ringa?
Nu vet ju folk det så då behöver dom inte ens anstränga sej lite för att komma ihåg.

Planen för dagen var att gå ut och springa och sen träffa Indi, nu sitter jag här som en idiot och väntar på att han ska höra av sej.
Att göra nya planer känns fittigt så jag får försöka underhålla mej under tiden.

Inte för att det blir svårt, jag har massor jag måste fixa.

               

Fredag

Hej

Jag hinner inte med att varken springaq eller blogga nu. Om en timme ska jag vara i stan och möta upp Indi och jag har precis vaknat! Så ja.. det kommer ju aldrig hända. Nu ska jag duscha och fixa mej sen mpste jag kuta iväg.

Ha en bra dag


Tomorrow guys

Klockan är redan halv 3 och Hem till Midgård har hållit igång i några timmar. Imorgon ska jag försöka komma upp i lite bättre tid och gå ut och springa, bäst jag sover ett tag.
Imorgon blir det en lång dag, men dom planerna drar jag igenom snabbt när jag vaknar.

Godnatt


Two and a half

We said we were gonna be best friends forever..


Lookbook inspiration


Cardigan



♦ Cardigan - H&M - 399 kronor


22.00

Klockan är snart 22.00, med mitt humör finns det bara en sak att göra då!

HEM TILL MIDGÅRD!!


Hemklickat!

Jag har velat klicka hem den länge. Nu är jag på dåligt humör och då passar jag på, för då har jag en bra ursäkt till att shoppa lite väl mycket sen.

                 

                            

                                                  ♣ Klänning - Nelly - 429 kronor

I'm fucking pissed!

Usch jag är så jävla förbannad just nu! Måste bara skriva av mej innan jag slår sönder något här. Att jag är uttråkad gör ju ingenting bättre. Min hand gör så in i helvete ont just nu att jag vill slänga in en fet bomb på S:T Görans vidriga sjukhus.
Först får man sitta i flera timmar och vänta på att få lite fucking hjälp, när man väl får det ska man komma tillbaka 30 gånger innan dom tillslut gör något och när dom tillslut gör något har man inte bara slösat tid utan en jäkla massa pengar och sen hjälper det inte ett skit. Ska det vara så jävla svårt att fixa en hand dom inte ens var bruten?

Kärringen jag var hod idag sa att allt hade läkt hur bra som helst och det var ju en sån liten skada att det vore konstigt om det inte hade läkt. Om det nu var så jävla litet hur kommer det sej då att det gör så jävla ont? Ska min kiropraktor behöva fixa det här också??
Jag är så jävla trött på allting. Idag är det en helvetes dag

Jag har inte sovit tillräckligt, inte ätit, jag är rastlös, irriterad på våran jävla sjukvård, det är dåligt väder, jag sitter hemma och röksuget är maxat. Lite tequila skulle sitta fint! Allt är ett helvet just nu. Igår var det tusen glada gubbar, idag vill jag ta sönder allt som kommer i min väg. Fan vad jag börjar bli trött på den här jävla berg-och-dal-banan!


Musik


Handen tillbaka

Nu är jag hemma och har precis fått i mej lite mat. Gipset är borta och på sjukan sa dom att handen hade läkt jättebra och att jag inte ens behövde övningar för att komma igång, men så fort jag kom hem fick jag ont i handen. Great! 900 spänn för ingening.. eller?

Jag hoppas att det går över snart... riktigt snart!


Torsdag

Godmorgon godmorgon

Idag är jag riktigt trött. 3 nätter i streck har jag haft svårt att sova , inte alls kul.

Jag hade tänkt gå ut och springa nu men jag tror inte att det ger så mycket när man är såhär trött så jag struntar i det. Istället ska jag nu slänga i mej lite mat och fixa till mej lite för att sen åka till S:T Görans. Det ska bli riktigt skönt att ta bort gipset

Efter det åker jag nog hem igen, vilar lite och sen ikväll ska jag träffa Sofia.  Jag har inte träffat henne sen i början av juli så det ska bli kul. Synd att vädret inte är lika fint idag som igår.

Ha en bra dag.


Ooops!

Nu kom jag precis på att jag inte har kollat upp vilken tid jag ska ta bort gipset imorgon  Inte jättesmart kanske. Tänk om jag ska vara där 8 imorgon bitti. Det blir ingen hit.
Bäst jag letar fram pappren och går och lägger mej.

Godnatt


14 days, honey

Det känns underbart att kunna berätta
Det känns underbart att veta
Det känns underbart att kunna tänka klart.

Jag behöver inte längre somna om
Jag behöver inte längre vakna med illamående
Jag ler bara av att veta

Att i nattens mörker
I den tunga sömnen

Är det någonannan jag drömmer om..


Klart att allt handlar om sex

I förra inlägget listade jag upp hur man undviker att våldta någon. Den sista punkten lyder:

10. Kom ihåg att kvinnor inte bär kort kjol för att du ska komma till lättare.

Självklart kan jag då inte låta bli att ställa mej frågan; nehe.. men varför har man kjol då?
Varför har tjejer högklackat? Varför har tjejer urringat? Varför har tjejer korta kjolar?
Varför gör sej tjejer till med smink och kläder över huvud taget?

Är det inte just för att få killar på kroken?

Det är ju det vi finns för .. eller?
I djurens värld är honan oftast rätt tråkig, grå och trist och hanen ska göra sej till. Sen ska han döda massa andra hanar och uppvakta honan och sen får dom en hel satans flock som vi käkar upp till middag.
I människans värld är det lite annorlunda.. måste jag säga.

Jag kanske har fått exakt allt om bakfoten men i min värld har tjejer kjolar och helst korta för att locka till sej en killes blick, urringat för att framhäva sina tillgångar, eftersom killar intresserar sej mest för det dom själva inte har. Det säger ju sej självt - det är ju knappast en slump att Porsche slår Volvo i dom allra flesta fallen. Sminket är tillför att dölja det man absolut inte vill visa och självklart har man höga klackar för att killen lite lättare ska komma i fatt en när man ska spela svår och springa i väg.

Så i min värld handlar allt om att förföra snubbar så mycket man bara kan och hoppas på att en prins och inget äckel käkar upp betet. Fast hur stor är den chansen?
Det är ju knappast en slump att jag är singel när äckel slår ut prinsar i dom allra flesta fallen.


Hur man undviker våldtäkt

Tyckte att det här var lite unerhållande..

1. Lägg inte droger i folks drinkar.

2. När du ser en kvinna ensam, låt henne vara!

3. Om du stannar bilen för att hjälpa en kvinna som har problem, kom ihåg att inte attackera!

4. Öppna aldrig en dörr eller ett fönster oinbjuden.

5. Om du åker hiss och en kvinna kliver på, ANGRIP HENNE INTE!

6. Kom ihåg att människor går till tvättstugan för att tvätta. Försök att inte antasta någon som är i tvättstugan ensam.

7. Om du känner att du inte kan kontrollera dina impulser, be en vän hålla dig sällskap och under uppsikt.

8. Var ärlig. Låtsas inte vara en vän som bryr sig och manipulera inte andra att lita på dig så att du sedan kan utnyttja tillfället att antasta. Om du inte är tydlig med dina intentioner så kan den andre få för sig att du inte tänker våldta.

9. Glöm inte bort att du inte får ha sex med nån som inte är vid medvetande.

10. Kom ihåg att kvinnor inte bär kort kjol för att du ska komma till lättare.

Nej men det var förstås inte alls roligt.. sånt ska man självklart inte skämta om..
Men det var faktiskt lite kul

Källa

Pälsväst!

Päls, skinn, halsduk, stövlar, boots, söta vantar, stickade tröjor, benvärmare och snygga leggings. brunt, grönt, beige och svart- Det är höst för mej.

Minns ni den snygga pälsvästen jag köpte på VILA för några år sen? Inte.. ? hmm, *besviken*

Nåja, såhär såg den ut.

                         

Eftersom ni inte ens kom ihåg en sån liten grej borde jag kanske inte tipsa om att den snyggingen just nu finns i brunt på VILA och den kostar bara 349 spänn.

Ni borde kanske komma ihåg vissa grejer som jag skriver så kanske jag tipsar er nästa gång! *fnys*

Mitt kött är det minsann inge fel på

                                          

Nu tänkte jag dra några rader om det här så slipper jag säga det flera gånger. Det är inte första gången jag hör det här så... jag kollade upp det.

Sanningen är den att jag inte har ett dugg dåligt läkekött. Tvärt om har jag ett väldigt bra imunförsvar. Mitt problem är min livsstil. En piercing kräver bra och regelbunden kost, sömn, ingen alkohol, tålamod, tid och rätt behandling.
Jag failar på samtliga punkter.

Jag har 0 tålamod, jag gör nya piercingar hela tiden, har ett väldigt aktivt liv med lite sömn och mycket stress och alkohol.
Jag failar till och med på behandling av piercingar, eftersom det sällan finns tid för en ordentlig tvätt och dessutom skrapar jag hela tiden bort sårskorporna. Tålmod är min största fiende och egentligen skulle jag behöva sälja min livsstil på rean och skaffa mej en ny.

Så ligger det till, och det tåls att tillägga att min livsstil inte bara påverkar mina piercingar.

Jag hoppas att jag slipper dra det här fler gånger nu. Fler piercingar kommer komma och den här diskussionen börjar bli rätt tjatig. Punkt.

Några timmar till

Imorgon är det onsdag! Onsdag den 25:e!  Gissa om jag har längtat!

Eftersom det är den 25:e innebär det att.. jag får ta bort mitt gips imorgon!

Gissa om jag är trött på skiten. Det är i vägen, kliar, det är fult och jävligt äckligt. Jag hoppas att min hand har läkt som den ska bara.


Bik Bok

This... I like



♦ Jacka - Bik Bok - 599 kronor


Jag förlorar ofta, men kommer dö som en vinnare

Nu är jag hemma från en lång promenix. Det är verkligen skönt att gå, och bra framför allt, om man har sällskap.
Jag och Hanna verkar kunna gå hur länge som helst vi. Nu blev det ungefär 2 timmar

Just nu, gott folk, är jag kär i livet. Jag känner mej bubblig . Det spelar ingen roll att det mesta går åt helvete för jag har det nog så jäkla bra man bara kan ha det!
Jag har en familj som står precis bakom mej, jag har vänner som backar upp mej när jag behöver det, jag har drömmar och framtidsplaner, jag borde egentligen aldrig klaga men visst faller väl alla ibland.

En av dom starkaste sakerna jag har är möjligheten att kunna drömma.

Tänk på alla människor som finner sej i hur deras tillvaro ser ut. Vissa lever år ut och år in och drömmar är lyx. Vissa ser inte möjligheterna i livet och undviker att drömma för att slippa bli besvikna.
Jag drömmer.
Der spelar ingen roll hur det går, jag vet att alla drömmar inte slår in. Men jag har förmågan att kunna påverka det.


Jag är fri och blir stöttad nästan oavsett vad jag gör. Jag har allting med mej, jag behöver bara medvind och en spark i baken.

                                       

                                                              Såhär ser en vinnare ut

En ny piercing

Såhär blev min nya piercing. Det börjar bli svårt att hålla koll på alla nu

              

Så småning om ska jag köra en stav mellan dom, det tycker jag är så sjukt snyggt! Det är bara ett litet problem. Den översta har blvit upptryckt av en blodfylld knöl, eller vad man ska kalla det, så innan jag kan göra något måste den försvinna. Jag tog sönder knölen med en nål en gång. Jag vet inte om det var bra eller dåligt men nu ska jag låta den vara. Så fort den går ner kommer staven lägga sej diagonalt igen.  

Herregud vad jag har problem med mina himla piercingar.

               

Just nu der det ut som "hej kom och hjälp mej". Ser ni den lilla knölen till vänster om den överst kulan? Hur fan kan en så liten sak putta upp hela grejen? Sjukt ju! Det ser inte så bra ut i alla fall. Tvätta tvätta tvätta, ingen alkohol på en månad så är det bra sen. (pff never gonna happen)

På Patrick's bar och kök

Nu är jag hemma igen.  Först blev det en ny piercing på East street och sen mötte jag upp mamma för lite mat och vin i stan.


In a rush

Nu är jag hemma från joggingrundan och jag börjar få bråttom om jag ska hinna till East street. Jag sitter och trycker i mej lite mat nu och sen är det snabbt in  duschen och slänga på mej smink och kläder som gäller!

           

Jag kör alltid C-vitamin efter träning. Jag vet inte varför men det känns bra

Lookbook inspiration


Onsdag

Hej

Jag tog en lång sovmorgon som vanligt, det är väl knappast en överraskning längre. Solen skiner idag igen och jag har fullspeckat schema  precis som jag vill ha det.

Först ska jag ut och springa strax. Egentligen gillar jag inte att spinga varken på dagen eller i solen, men jag ska göra mitt bästa.
Tillbaka i huset är det dags för någon typ av mat. Jag får se vad jag lyckas fixa. Lite senare ska jag försöka åka till East street och fixa min lilla piercing  och efter det blir det att rusha hem för att träffa min älskade lilla Hanna .

Jag ska försöka fixa några inlägg också.

Ha en bra dag


Dags att ladda batterierna

Nej nu räcker det. Det är ju en dag imorgon också, som dom brukar säga.
Såvida jag inte dör under natten, brukade jag svara.
Hemsk jag var, vad som är värre var att jag var typ 10 år när jag körde den repliken som mest. Stackars mina föräldrar som fick en så destruktiv dotter, haha.

Nej nu drar jag ur jacket.


Sexnovell

Författare: zippo61
Källa: sexnovell.se


Detta är en text jag och min KK skickat fram och tillbaka via mail! Inget mästerverk men trevligt ändå!


Han: Jag var hos dej och vi hade bestämt att en man skulle komma på besök. Jag ville att du skulle klä dej sexigt som du brukar gör. När han kommer tar du emot honom och hälsar honom välkommen och leder honom in i vardagsrummet.
Där finns jag och jag hälsar på honom. Du sätter honom i soffan och häller upp ett glas vin till oss alla tre. Jag sätter mej i din fotölj och du placerar honom i soffan Du ursäktar dej och går ut i köket och jag tjittjattar en kort stund med mannen.
Du kommer tillbaka och frågar om vi vill se lite busig film och utan att vi hinner svara så har du satt på en p-rulle! Du slår dej ner jämte mannen som vid detta laget är superkåt då jag sett hans hungriga blickar efter din sexiga kropp...
Du låter din hand smeka hans lår och han ger dej svar på tal och smeker insidan av ditt nakna lår. Jag sitter fortfarande i fotöljen och tittar på. Du smeker upp över mannens skrev för att känna hans kuk och du känner hans hårda kuk och klämmer
försiktigt om den! Jag ser att hans hand nu letat sig upp till din fitta och han masserar den så där skönt som du gillar. Du tar av hans tröja och på något vis får du av hans byxor så hans kuk nästa slår dej i ansiktet. Han gör det samma med dej och
snart har du dina fina härliga bröst fria och tjolen runt midjan! Han lägger ner dej på rygg i soffan och smekar dej lätt över överkroppen för att sedan böja sig ner för att smaka på dej! Han slickar först lätt runt om för att sedan med full kraft slicka din fitta
hårt och metodiskt. Han fingrar letar sig in och han masserar dej från utsidan och hela vägen in. Jag har tagit av mej men sitter fortfarande kvar fotöljen och smekar min kuk. Jag vet att du vill att jag skall komma in i leken men jag väljer att sakta runka min kuk och betrakta er lek. (Nu får du fortsätta historien)

Hon: jag tittar hungrigt på Dig, där du sitter i fåtöljen o runkar din sköna kuk, som vid det här laget är stenhård... Mannen slickar min fitta skönt men inte i jämförelse med ditt sätt att slicka...jag ber dig att komma med i leken...jag sträcker ut min hand mot dig, från soffan där jag halvligger med mannen som är blöt runt munnen av mina kåta fittsafter...Du böjer dig fram o börjar långsamt suga o slicka på min utsträckta hand samtidigt som du reser dig upp o närmar dig...
Mannen fortsätter slicka min heta grotta...jag lägger mig ner på rygg...du står på golvet vid kortändan av soffan o änligen får jag smaka din stora kuk...jag slickar hungrigt längs ditt skaft, smakar din härliga pung, låter tungan fladdra lätt runt ditt svullna ollon innan jag tar hela dig i min mun...du smakar ljuvligt o jag känner kåthetens lustar vakna till liv på allvar...jag vill bara ha dig...i mig...jag stönar lätt av längtan...sätter mig upp o ber dig ta mig bakifrån...sakta glider du lätt in i mitt sköte...jag är så våt av längtan efter dig...känner hur jag uppfylls till bredden av dig...vill bara ha mer...du kramar hårt om mina höfter samtidigt som du tar mig allt hårdare...mannen har nu ställt sig så att jag kan suga hans kuk samtidigt som du knullar mig bakifrån...ömsom kramar du mina höfter...ömsom håller du om mina axlar...ömsom tar du ett fast grepp om mitt hår...vi stönar nu ikapp av vällust...pulsen o temperaturen stiger ytterligare...vi är nu galet kåta...


Han: Mannen och jag byter plats så han kan komma åt att fortsätta knulla dej vidare bakifrån! Hans kuk är minst lika stenhård som min och även han fyller din fitta till bristningsgränsen! Jag knullar din mun djupt nästan ner i din hals! Jag håller fast ditt huvud och stannar med min kuk djupt inne! Du njuter av att vi är lite hårda mot dej och att vi tar dej hårt! Jag nickar med huvet mot mannen att vi tar in dej i sovrummet. Vi leder dej in och lägger dej ner på rygg! Jag lägger mej mellan dina ben och börjar slicka dej. Ömsomt hårt ömsom hårt! Jag sticker in ett finger som jag sakta knullar dej med. Sedan ett till! Du vet att jag är inne på att få dej att komma för första gången ikväll och det tar inte lång stund innan du kommer galet hårt. Jag glider upp vid din sida och och smekar och klämmer på dina sköna bröst. Mannen drar sin hårda kuk ur din mun och glider ner mellan dina ben för att hårt köra den in i din fitta! Du gnyr till och jag smeker din klitta med lagom hårt tryck!
Mannen slutar helt plötsligt för att pausa så han inte kommer för fort! Jag hämtar några av samlingen av leksaker och tar fram den största dildon och häller på rikligt med glidmedel! Jag ger den till mannen som särar på dina fittläppar och styr in dildon i din fitta! Han slickar dej samtidigt som han runkar sin kuk! Du ligger bara och himlar med ögonen och jag ser hur du njuter av fulla drag av behandlingen! Jag vänder dej runt så att du står på alla fyra så han kan knulla dej med dildon djupt! Jag smeker ditt andra hål utan att köra in något! Jag ställer mej på knä så du kommer åt att suga min kuk! Åter igen känner jag i din kropp att du är påväg att komma och du spänner plötsligt din kropp för andra gången för kvällen! Du vänder dej självmant och blir helt utmattad liggande på rygg! Vi tar en liten paus innan vi återigen är igång.

Hon: Du o mannen lägger er på rygg bredvid varandra i sängen...jag kryper upp emellan er, sätter mig på huk o runkar samtidigt era kukar med varsin hand...full med glidmedel...ni smeker mig på varsitt bröst... jag drar mig sakta neråt...tar först mannens kuk djupt i min mun...samtidigt som jag runkar dig med den andra...efter en stund byter jag kuk...din kuk är stor, hård o sväller ytterligare av min behandling...jag spottar på den så den blir glansig o glatt...jag vänder på mig så att mannen kommer åt att slicka mig samtidigt som jag fortsätter suga dig...tillslut kan jag inte hålla mig längre...bara måste få känna dig i mig...sätter mig grensle över dig o glider sakta ner över din svällande kuk...jag rider dig ömsom sakta o mjukt, ömsom fort o hårt...mannen smeker mina bröst bakifrån...eftersom mannen i fråga har en rätt liten kuk i jämförelse med din så känner jag hur han sakta för in sin kuk bakifrån i mig..samtidigt som jag rider dig...min våta grotta fylls till bristningsgränsen o vi alla 3 stönar i kapp av den tighta känslan...
Jag märker att Ni båda är nära att komma...ni båda ställer er på golvet...jag sitter på huk mellan er...skiftar mellan att suga den ena o runka den andre...era kukar smakar av mina kåta fittsafter...ni båda kommer högt stönandes skönt i min mun...jag sväljer girigt endel...medans endel rinner ner över min hals o mina bröst...ni masserar mina bröst med er säd...vi tar därefter en paus...ligger o softar...smeker varandras kroppar...andas ut...kollar vidare på p-rullen...jag kysser dig hungrigt...kan ju inte få nog av dig...o snart väcks våra lustar åter till liv...

Han: Efter att vi tvätta av oss och pustat ut och druckit lite mer vin så är vi åter sugna igen! Min kuk sväller av sig själv av bara åsynen av din nakna kropp och dofterna av sex som finns i rummet. Din hand letar sig till den andra mannens kuk då den är betydligt slappar än min kuk! Omhändertagande som du är så är det ett självklart val. Du runkar honom försiktigt och han kuk reagerar dock väldigt fort och snart står den lika hårt som min. Vi smekar din bröst och nyper dina bröstvårtor! Jag letar in ett finger i din blöta fitta! Du gnyr till av vällust direkt och jag kan inte annat än att glida ner och smaka dina safter samtidigt som mannen reser sig på knä och du runkar sakta den framför din mun innan du slukar den till roten! Mannen njuter av din behandling. Du håller fast honom och hans bak och håller honom i ett fast grepp. Jag tittar samtidigt som jag slickar i mej dina safter. Jag byter plats med dej och vi män lägger oss nära med dina knän mellan våra ben! Du vill att vi skall ligga närmare varandra än tidigare så du kan suga in bägge våra kukar samtidigt i din mun. Du suger oss samtidigt bägge två! Efter en stund tar vi tag i dej och ställer dej upp mot gardroben! Han ställer sig framför och jag bakom! Han smeker och klämmer dina bröst med ena handen samtidigt som hans han letar sig in i din våta fitta. Han glider sakta ner mellan dina ben för att komma åt att slicka dej! Du svankar så att jag kan komma åt att få in min kuk bakifrån! Du njuter av behandlingen av hans tunga som fladdrar över din klitta och min hårda kuk knullades baifrån! Han reser sig upp och han kör sin kuk i dej fram ifrån! Du njuter av att vi knullar dej bägge två! Att du är i centrum för detta tillfälle! Du kommer hårt! I vågor så du nästan inte kan stå upp! Vi håller dej uppe med våra hårda kukar innan vi släpper ner dej på golvet och kort knullar din mun bägge två! Mannen o jag ställer oss med bakarna mot dej och runkar hemligt våra kukar! Du kryper på vacklande knä fram och tar ordentligt med glidmedel i dina händer! Först får han en behandling av dina händer! Du knullar upp honom med dina fingar samtidigt som du runkar och smeker hans hårda kuk! Efter en stund går du över till mej! Du ger mej samma behandling och jag njuter i fulla drag! Plötsligt bryter du isär oss och öppnar garderobsdörren och tar fram trapon kuken du fått av mej! Du sätter på den snabbt och smöjer in kuken rejält med glidmedel! Du ser full ifan ut och ställer frågan Vem vill vara först? Jesus! Tänker jag! Mannen är snabbt med på noterna och ställer i sängen på alla fyra! Du ställer dej snabbt bakom och sakta o försiktigt för du in kuken i honom! Sakta börjar du knulla honom! Han kvider av att du tar hans oskuld! Snart verkar manen dock gilla det och du knullar nu en MAN med din strapon!.......

Hon: Samtidigt som jag knullar mannen allt hårdare med en strap-on kommenderar jag dig att ta fram ett par handklovar...du tittar lite osäkert på mig...men lyder...efter att mannen fått sig en rejäl omgång...o du suttit framför mannen o runkat...mannen tittar hungrigt på din kuk...men du ger honom den inte...jag kommenderar mannen att lägga sig på rygg i sängen medans jag sätter fast hans händer i handklovarna...mannen är nu sprängkåt men kommer ingenstans...jag tittar hungrigt på dig o vi ger mannen en show som han sent ska glömma...du o jag toksexar vid hans sida utan att han får vara med...då o då suger jag retsamt hans kuk...samt sätter mig grensle över hans ansikte o begraver min nu genomvåta fitta över hans mun...några sekunder bara...innan jag återvänder till din heta famn...du o jag tittar på varandra med kåta blickar o knullar varandra djuriskt...våra kroppar blir alltmer blanka av svett...mannen skakar nu nästan av kåthet för att få vara med i vår lek...men vi låter honom hållas...han är ju bara vår leksak...vi båda tycker det är väldigt upphetsande att se hur kåt han blir av att beskåda oss...

Han: Du har bytt totalt! Från att vara undergiven till att dominera! Du njuter av makten jag gett dej! Det är verkligen du som bestämmer nu! Du utnyttjar oss båda! Våra kukar! Våra händer! Våra munnar! Mannen som legat och våndats av kåthet ligger nu framför våra fötter i sängen! Du och jag pustar visserligen ut men våra händer är upptagna att smeka våra sköten! Jag har fingrarna i dej och du runkar min kuk! Jag tänker inte komma än! Du vänder dej till mej och med lugn ton säger att nu lilla hjärtat är det din tur! Eller skall jag kalla dej för min lilla Knullslyna kanske! Jag han knappt med i svängarna och utan att hinna blinka hade du fått mina händer bojjade i sänggaveln! Du tog på dej strappen igen och beordrade mej på knä med rumpan i vädret! Jag hörde hur du öppnade tuben med glidmedel och sprutade över min rumpa och över strappen! Jag hade inget val utan det var bara att ta emot gummikuken! Jag bet i kudden och du väste att jag skulle få kuk som jag aldrig fått förr! Och det hade jag inte heller! Det va som fan hade flugit i dej nu. Du hade frigjort den andra mannen som nu låg under dej och slickade din fitta för fullt! Du knullade mej hårdare och hårdare! Helt plötsligt kände jag mannens slickande tunga nära min kuk som var i hans närhet! Helt plötsligt hade mannen sugit in min kuk i sin mun och sög min kuk för fullt! Du njut när du insåg vad den andra mannen gjorde! Jag hörde dej väsa att nu suger den andra slynan kuk! Galet! Du knullade mej hårt och jag var nära att säga kodordet vi kommit överens om men hejdade mej när jag kände att jag var nära att komma! Jag sprutade rakt ner i mannens hals och han hade inte en chans att göra annat än svälja! Duktig slyna va det ända jag hörde dej säga! Min tanke var nu bara att nu skall hon fan få igen! Du drog ut strappen och klev av från den andra mannen som tittade förläget på oss båda! Sedan sken han upp med ett leende och sa att detta var det galnaste han varit med om! "Tell me about it" tänkte jag! Vi brast alla ut i ett rejält garv! Den andra mannen hoppade i i duschen och du och jag låg kvar omslingrande i sängen! Mannen klädde på sig och tackade för sig och vi hörde dörren stängas ute i hallen!............. SLUT

Intensive cravings

Nu har jag klistrat ihop en ful bild av två snygga grejer jag hittade på Intensive cravings.  Om ni inte redan har checkat in där så gör det nu. Mina ormörhängen och ear-cuffs kommer till exempel därifrån.



♦ Armband - Intensice cravings - 75 kronor styck


Mörker

Jag har precis kokat en kopp te och sitter och kollar ut genom fönstret. Jag fäller nästan en tår när jag tänker på att det "redan" är mörkt. För bara några veckor sen var det ljust vid den här tiden, även om jag tycker att vi haft en ovanligt mörk sommar.
Nu är det i hur som helst bäckmörkt och det säger mej bara en sak; hösten är på väg.

Sommaren är kort, nu väntar en lång och kall vinter. Jag längtar inte!

För er nattugglor och er som har svårt att sova på grund av fel tankar finns jag just nu på msn. Vill du lätta ditt hjärta är det bara logga in.

Själv fattar jag inte varför jag inte är trött när jag somnade strax efter 5.30 i morse och gick upp bara några timmar senare. Jag kanske är för utvilad. höhö.



Tacka fan för att vara född på 90-talet

Här kommer ytterligar en fundering á la issa för ärligt talat finns det en sak jag inte kan sluta irritera mej på och jag vill se om det finns någon enstaka liten krake där ute som tänker likadant.

                                 

Det här är min tanke: Fy fan för att födas idag.
Men likt förbaskat föds folk varje dag ändå men snälla kolla på samhället.

Först ska man i 9 månaders tid, innan man ens blivit född, synas på facebook i form av en fet mage.
När man väl blivit född ska man blottas ut över hela internet ytterligare. Nu snackar vi bloggar, fotosidor och facebook.
När man blivit lite äldre får man smaka på livets hårda skola utifrån. Det s k utifrån ser väldigt annorlunda ut idag mot när jag växte upp. När jag gick i 6:an var smink töntigt, svordomar existerade knappt och i över ett år diskuterade vi vad "fuck you" egentligen betydde. Det vinnande bidraget blev "Jag är bög, är du?" det var en kille som kom upp med det och alla tänkte att han var tillräckligt galen så bara han kunde ha koll på sånt.
Idag, ett antal år senare, blir jag kallad hora av småttingarna i 6:an. Vad hände?

Kollar man på åren innan 6:an separerar plötsligt föräldrarna (kanske) och då, om man har otur, slängs man plötsligt ut i tv. Inte nog med att man redan finns över hela jävla internet. Nu ska man plötsligt vara med i tv. Tja det kan ju vara kul.. men plötsligt flyttar 10 killar in i lägenheten och morsan fjantar sej som aldrig förr. Efter några trånga veckor kommer hon och frågar det lilla barnet vilken kille barnet gillar bäst, som om barnet kan ta ställning till en sån sak. Att välja mellan dockan och nallen är för tillfälligt ett svårt beslut, nu ska man plötsligt stå med ett antal snubbar framför sej och avgöra vem man vill ha som ny farsa.

Inte nog med att man finns över hela internet redan när man föds, inte nog med att man inte alltid har det lätt utanför hemmet (kanske inte alltid i hemmet heller), inte nog med att man ska vara med i tv - nu ska man plötsligt lära sej att kärlek är när man träffar 10 olika personer och bara väljer en.

Alltså.. okej jag kanske är hård, arg framför allt och då blir man ju så, jag kanske överdriver en smula men snälla kan någon göra uppror mot ensam mamma söker?
Vad i helvete är det för jävla skitprogram? Barnen ska ge fan i vilken snubbe morsan dejtar, dom ska inte ens veta om det. Så länge barnen inte skadas av mammans dejtande är det bara fortsätta. Men när barnen plötsligt ska vara med och säga vem morsan ska bli tillsammans med har det gått för långt.
Jag skulle gärna vilja fråga dom barnen om hur man hittar kärleken om några år. Jag slår inte vad om det men jag är nästan säker på vilket svar jag kommer få.

För att inte bara blama ensam mamma söker, det finns gott om skit i det här samhället. Shit det kan inte vara lätt att växa upp idag. Fullständigt vrickade människor finns redan, med ett samhälle som detta är det inte konstigt att det bara fotsätter.

Med dessa ord lägger jag ner. Det kanske förväntas att jag ska komma med några kvalificerade lösningar. Det har jag, men yttrar dom inte gärna här. Det är lönlöst och till viss del idiotiskt. Jag skulle säkert kunna bli dödad för det.

                                       


Mycket i samhället kan man inte riktigt rå över, men sånt här trams är bara att ta bort. Nog för att det är underhållning på hög nivå. Alla med någon typ av IQ skrattar åt sånt här skit.

13 år senare

Galet vad skumt det känns att åka förbi massa skolgårdar, se elever som står ute och tjuvröker, barn som klättrar i träd, folk som spelar basket eller fotboll, lärare som springer fram och tillbaka och en jäkla massa skolböcker som bärs omkring- och själv inte vara där!
13 år har gått och jag kan ärligt säga att jag inte minns mycket och förmodligen lärde jag mej inte heller speciellt mycket och inte tusan var det kul heller. På ett sätt saknar jag det lite på men ett sätt... damn vad awesome det är att sitta där jag sitter just nu, men snart är det slut på det med.

                

Jag började gymnasiet för ett halvår sen och har redan tagit studenten! Något står inte riktigt helt rätt till här.

One part of me is missing

I woke up and I realized.
You're gone.
Not only for today
not only for tomorrow

You will be gone forever..



we♥it


Hells kitchen

Kollar på Hells kitchen just nu.

Later


East street

Minns ni det här för snart 2 månader sen? Nu börjar det bli dags att göra den andra.  Jag funderar på om jag ska gå och fixa det imorgon innan jag ska träffa Hanna.


2 nya plagg

Två små paket trillade ner i brevlådan idag

               

                                                  ♣ Topp - Topshop.com - 500-600
                                                 ♣ Cargo - Market HQ - 999 + frakt


Jag har inte bestämt mej för om jag ska behålla dom eller inte. Jag får tänka efter lite.

Dagens outfit

Jag slänger upp en dagens outfit när jag ändå håller på. Det var ju ett tag sen.

Btw, det var nog betydligt snyggare i verkligheten än på bilden.




♥ Jens - Gina
♥ Linne - Elite ladies
♥ Tröja - Estland
♥ Skinnväst - Skinnbotique
♥ Sneakers - Le coq sportif
♥ Örhängen - IC
♥ Väska - Lindex
♥ Glajor - Åhléns


Videoblogg

Kungsan, sol, entusiasm och analöppningar.. Jag låter klippet tala för sej själv.
           
              

Presenter från Marre

Jag fick lite presenter av Marre när vi sågs  Direkt från Tanzania.

                

Love them! Dom kommer ´sitta perfekt nu på sensommaren till brunt, vitt, svart och grönt.
Jag fick en jättesöt nyckelring också, men jag glömde tyvärr att fota den.

Magtröja



♣ Magtröja - H&M - 99 kronor


Tisdag

Hej

Jag hann tyvärr inte skriva några inlägg innan jag stack iväg tidigare idag så jag får väl fixa det nu. Jag har precis kommit hem efter en lång dag med Marre och visst tusan är man lite trött. Det kan i och för sej bero på att jag somnade halv 6 i morse och gick upp vid 11. En trött issa lyckades i alla fall ta sej till stan efter mycket om och men.
Nu sitter jag här hemma igen och njuter av att sätta mej i soffan och glo på en film om ett tag. Först ska jag kirra några inlägg

                 

Marre

Så var dagen slut

Nu är det dags att börja tänka på refrengen. Jag är glad att jag inte har någon skola att tänka på , men lite konstigt känns det allt.
Nu ska jag ut och röra på benen lite. En kort promenad och sen lär jag vara vaken några timmar till. Jag måste försöka vrída tillbaka dygnet men det har vi ju fått bevis på att det inte är det lättste.

Imorgon ska jag träffa min älskade Marre så måste vara fit for fight

Tomorrow


Kom över en kille på 14 dagar. Slutsats

 Många skulle säga att jag är korkad som tycker att man ska ta dom 7 mest sårbara dagarna för att sörja, istället för att supa ner sej och sörja när allt har lagt sej lite. Visst, jag förstår tanken men då har ni inte riktigt fattat killar- Det är vad jag anser.
Killar har en tendens att ta några dagar och roa sej och sen kan dom komma tillbaka när dom är färdiga med det. Detta säger jag inte utan grund. Under en tid levde jag med en kille som gärna tog en vecka då och då och levde livet och sen kom tillbaka till mej när han tröttnat på det. Hade jag uppfunnit den här metoden tidigare hade han aldrig kunnat göra så. Att först ta 7 dagar och verkligen komma över honom och inse vilket kräk han är gör en starkare än någonsin och ringer han efter 7 dagar måste man helt enkelt stå emot. När 7 dagar gått och man går ut för att börja ha kul, är chansen stor att han observerar det och ångrar sej. Han kan ångra sej för att han saknar en, men jag skulle säga att den störta anledningen till hans ångest är att han ser en tjej som står på egna ben, inte tar någon som helst skit, som klarar sej själv, som går vidare, suddar bort hans revir, alla minnen av honom, en tjej som är självsäker och vet vem hon är och kanske värst av allt ser han en tjej som nu kommer träffa hundra andra killar och han kommer inte vara en av dom.
Killars värsta egenskap är att dom ofta underskattar oss och tror att dom kan göra vad dom vill. Slå oss, lämna oss, förolämpa oss, vara otrogna, kasta en jävla massa skit och vi kommer aldrig ha styrka nog att lämna honom för han är vår enda säkerhet och trygghet.

När jag har snackat med killar om det här brukar dom börja med att garva åt mej. Vem kunde tro att killar tänker så mycket? Ärligt talat, dom gör det. Inte ens dom själva fattar det. Det här säger jag inte heller utan grund. Jag har analyserat mina ex beteenden lite på sista tiden och kommit fram till mycket trevliga slutsatser. Egna erfarenheter är den bästa läran vad gäller sånt här. Men det skadar aldrig att ta del av andras erfarenheter, glöm inte det.
Just därför rekommenderar jag människor att testa min metod. Den funkade på mej gång på gång, och jag vågar lova att den kommer funka på flera av er där ute.

Detta krävs för att det ska funka:

- Någon typ av styrka
- Åtminstone lite självrespekt / självbehärskning
- Envishet



Bra jobba allihop som gjorde det här tillsammans med mej. Hur mår ni? Har ni stött på problem på vägen?

Själv har jag inte direkt haft en dans på röda rosor. Jag gick inte alls igenom det här problemfritt. Men det har gått 14 dagar och visst fan är jag kvitt honom!
Det känns underbart, nu är jag redo att börja om

Vad gör det om 100 år?

När jag och brorsan käkade lunch kom vi in på något filosofiskt samtal. Min brorsa är verkligen inte korkad, tvärt om, och han har påverkat mej mycket i mitt sätt att tänka. Just nu är han i den åldern att han börjar fundera på livets mening och när man lyssnar på honom blir man nästan deppig. Det är ju så att något som människans hjärna inte är tillräckligt utvecklad för att förstå gör en deppig och sånna här saker har människan aldrig förstått.

Varför finns vi? Vad är meningen med livet? Vad händer efter döden? och så vidare.

Vi har inga svar, bara x antal spekulationer.

Det var inte många år sen jag själv satt och funderade över det där, och precis som alla andra sitter jag fortfarande utan svar. Även om man inte har svar på tankarna så påverkar det en.
Just nu tänker jag:
- Äsch vad spelar det för roll att jag inte har jobb just nu, på ett eller annat sätt löser det sej. Vad ska jag med jobb till just nu? Jag klarar mej ändå.

Jobb är naturligtvis en förutsättning för att klara sej i längden. Just nu klarar jag mej i vilket fall som helst och pensionssparing kan jag ta tag i ett år senare.

Vad min borsa menar är att oavsett vad jag gör med mitt liv har jag ändå bara slösat bort det. Det är den destruktiva synen på livets mening. Ärligt talat finns det inte en mening med livet, det finns hur många som helst och varje individ avgör sin egen.
Det är förmodligen inte det lättaste, och kanske inte heller det viktigaste.

Några av anledningarna till att jag känt mej lite nere på sista tiden är att jag befinner mej i en lite knepig situation. Jag vill skaffa jobb, behöver sertifikat på dom flesta, kunde få ett annat men sumpade min chans nu vet jag inte om jag har någon kvar. Åkte på att göra illa handen och nu kan jag inte jobba. Pengarna kommer snart vara slut och då blir mitt liv allt annat än roligt.
Samtidigt försöker jag ta upp kickboxningen igen, men vi vet inte om vi får plats i gruppen eller hur lång tid det kommer ta innan jag kan träna efter att mitt gips är borta. Dessutom vet vi inte om det kommer gå ihop med jobb. Samtidigt funderar jag på om jag ska resa bort, flytta till Norge, börja plugga och i sånna fall när... och så vidare.

Ett gäng funderingar trängs i min hjärna och det är klart att det är svårt att springa omkring och le då.

Att höra min borsas syn på allt lugnade mej lite. När jag förklarade situationen lite mer detaljerat sa han tillslut:
- Och?

Enkelt.. och?
"Oavsett vad du gör kommer det ändå bara vara slöseri."

Jag fattar vad han menar, det låter hårt.
"Alla som förnekar det och säger något annat försöker lura sej själva men vet innerst inne att det är så det är"

Det är kanske svårt att förstå vad han menar. Efter en lång diskussion fattar jag nu och ja, till viss del har han väl rätt, till viss del är det tonårsfunderingar.

                      

Tar väl en dag i taget.

Counting the days

You were my strength, you knew everything about me..

You turned your back

I'm scared.. what if you do it again?


Chatta med mej

Ni vet väl att ni kan snacka med mej om precis vad som helst?

Jag har haft min msn ett bra tag nu och flera av er där ute sitter redan och pratar om era problem. Kul tycker jag.. inte att ni har problem men att ni har förtroende för mej. Jag försöker hjälpa er så gott jag kan.
För er som inte vill snacka kärleksproblem, våldtäkter, mobbing, förluster och andra tråkigheter finns jag för att bara chatta med om man har en tråkig kväll.

Huvudsyftet är dock att försöka stötta människor och finnas där för dom som inte har någon.


Mitt nya schema

Tacos - klar och uppäten.  Tidigare idag blev veckans schema lite fullare än vad det redan är. Nu ser det ut såhär



            
     
Det var evigheter sen jag träffade min käre vän Indi så det ska bli riktigt kul faktiskt!

Tacos

Nu ska jag börja laga lite tacos här

Later


Lookbook inspiration!


The truth I avoided

Once I fell in love with a guy. Only his name made me smile and fly like a bird. He was everything I've ever wanted. He had it all, plus one more thing - a girlfriend.
I tried to forget him, the more I tried, the more I missed him.

Time passed and I met a new guy. He smiled at me and for a second, when he told me his name, I forgot everything. Once again I was in love.

Or so I thought..

Today, a couple of months later I have realized that it wasn't about the guy. The truth is that he wasn't even that special. It was the name I fell in love with. He had the same name as my true love.

Maybe it wasn't my destiny to end up with the first guy, but I can't lie - it was meant to play with the second guy to forget the first one. There is just one problem; At the same time, when the second guy is playing with an other girl, the first guy turns single.

But well.. It's not the destiny of mine, or is it?


Filmer

Nu tänkte jag göra som jag lovade och visa upp alla filmer som trillade ner i brevlådan för några dagar sen. Jag har nu räknat ut att jag har närmare 280 filmer i DVD-form. Jag hade hoppats på mer faktiskt  men men

             

                                              ♣ Filmer - CDON.com - 2000 kronor

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Jag ocg brorsan käkade lite lunch efter att vi hade varit på posten. Nu tänkte jag bara ta det lugnt en liten stund och sen är det dags för middagsbestyr.


Posten

Nu ska jag strax sticka iväg till posten. Gud vad kul!! Inte


Den lilla svarta

Jag hittade precis den perfekta lilla svarta. Konstigt nog äger jag ingen! Det snackas ju alltid om att det är ett tvång i alla garderober.

Like, like, like!



♦ Nelly - 499 kronor


Måndag

Godmorgon godmorgon

Jag vaknade nyss och är svinhungrig. Jag ska börja med att hitta något att äta, sen blir det lite inlägg innan jag ska iväg till posten.


Godnatt

Nu ska jag städa det sista sen ska jag ut och ta en promenad och sen blir det väl sova. Jag har en lång vecka framför mej så att starta med sömn är nog en bra ide.

Vi hörs imorgon

                           

Rubriken



Jag har valt ett typsnitt från word, som alla inte har. Så länge man sitter vid en dator som har typsnittet kommer man se rubrikerna som man ska. Om man inte har typsnittet kommer man se ett annat.

Såhär ser det ut för mej:


Mina naglar

Mamma tyckte lite synd om mej. Synd bara att jag är så himla dålig på att fota.

Detta, plus mycket annat kan alla i Stockholm och dom som orkar åka till Stockholm få för 350 spänn.
Det erbjuds även manikyr, pedikyr, fotvård och massage för händer och fötter.




Kompis, det går bra nu!


Svart månad status

Jag har fått frågor på msn nu om hur det går för mej och min svarta månad. Inte alltför många står på min sida om man säger så. Alltså, nästan alla tror att jag kommer misslyckas. Intressant när många av er redan vet att jag har lyckats tidigare.. fast då har jag inte satt upp det som en svart månad.

Status hittills är: 5 dagar avklarade - 25 kvar


Lookbook inspiration!


Linne från Bik Bok

Gillar texten



♦ 149 kronor från Bik Bok


Favorit i repris

När jag rensade som bäst hittade jag en grej i en av mina gamla dagböcker som jag bara måste slänga upp! Jag minns att jag fullständigt älskade den här när jag gick typ i 7:an. Jäklar vad den gick runt. Jag skrev till och med ut en och satte upp i skåpet i skolan. Uppenbarligen skrev jag ut en och klistrade in i dagboken också.

Hemsk förvisso, men vad vore livet om man inte kunde skratta åt allt som är hemskt. Ärligt talat skulle vi nog dö ut av depression rätt snabbt då.



Asså haha, jag dör! Så som Per ser ut är det inte konstigt att han måste göra sådär.

Hemklickat

                                  

Lite väl sent för ett fan som mej men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Mitt i mitt fejande var jag tvungen att kolla på lite nya filmer. Ni vet hur jag är  Nu har jag i alla fall  beställt hem Solsidan säsong 2 från CDON.com för 249 små slantar.
Imorgon tänkte jag passa på att visa dom senaste filmerna jag beställde hem. Apropå CDON.com så har jag ju bara sagt att jag har beställt hem, men aldrig visat upp det. Jag vet att jag har några filmälskare till läsare så klart att ni ska få erat också.

Kickboxning!

2 år har gått och nog tusan har det kliat i händerna, nu är det dags igen!!  Om gruppen inte är full kommer jag och Hanna sätta igång med kickboxningen igen! Satan vad jag har längtat. I 2 år har jag saknat det. Fatta hur lång tid det är egentligen! Som tur är har det gått ganska fort.

Jag behöver något som får min vardag att fungera igen. Jag hoppas bara att det inte kommer krocka med jobb och grejer. Det är mycket som ska funka för att det här ska gå, men jag hoppas att vi får ihop det. Först ska mitt gips bort, sen ska jag träna upp handen lite och om läkarna inte avråder mej stenhårt kommer vi försöka sätta igång. Samtidigt ska jag ju försöka fixa jobb som inte krockar med det här och på samma sätt måste Hannas jobb gå igop. *suck* Jag hoppas att vi får ihop det. Det var lättare för, när man fortfarande gick i skolan.





Vi på Sport garden för några år sen


Sluta kladda kommentarer

By the way, kul att se att det har droppat in massa kommentarer från ingenstans.

Observera att jag inte tänker gå in på era bloggar för att ni frågar om jag har haft en bra vecka/om jag mår bra. Svaren står oftast i inlägget ni kommenterar så det är lite väl klantigt . Kommentera vettigt eller kommentera inte alls, tigg inga kommentarer det ger er ingenting.

Tack på förhand!


Söndagssysslor på hög nivå

Nu har jag tagit en paus i mitt fejande för att få i mej lite ny energi i form av mat.
Hittills tycker jag att jag har varit riktigt duktig  En halv sopsäck är fylld med kläder som jag ska ge bort/slänga, en fjärdedels sopsäck är fylld med kläder som jag tänkte sälja. Utöver det har jag fyllt två påsar med grejer jag äger som jag antingen inte har någon aning om vad det är eller inte har någon användning för.
Ni hör ju, det går bra  


Ny rubrik!

Nu har jag redan suttit här en timme och på den timmen har jag lyckats prestera två inlägg och en ny rubrik.
Rubriken kommer se väldigt olika ut beroende på vilken dator man sitter vid!


Stuumpans vecka

Nu har jag gjort ett schema för nästa vecka. Från och med imorgon och en vecka framåt kommer jag verkligen att ha fullt upp. Jag hoppas att jag hinner blogga emellan. Lite fler dagens outfit blir det nog, eftersom jag förmodligen inte kommer sitta hemma så mycket utan mest röra mej på stan.


Söndag

Godmorgon godmorgon

Bortsett från att jag är svinhungrig och klockan är 13.30 mår jag faktiskt bra . Idag blir det att fortsätta med garderobsrensningen, laga hål i massa jeans (om jag hinner) och om jag sen orkar ska jag försöka träna lite ikväll. Fullt upp med andra ord.
Nu ska jag börja med lite frulle.


Mot drömmarnas värld

Jag har nu varit ute och rört på benen lite och pratat av mej med Hanna. Allt känns mycket bättre nu när man fått bolla lite med någon. Idag har jag stängt i mej själv och mina känslor. Jag har inte haft mobilen på mej och försökt att inte ha kontakt med någon mer än familjen. Det lyckades jag ganska bra med. Först nu på kvällen kände jag med redo att prata lite.
Tröttheten sköljer över mej just nu och det ska bli riktigt skönt att sova. Som jag sa för snart ett dygn sen - det finns inget som är så underbart som att sova när man känner sej deppig. Att bara sova bort den bittra verkligheten, ni hör ju själva. I drömmarnas värld är jag för långt borta för att sorgen ska nå mej.

Godnatt


Min självkänsla just nu

Varje dag försöker jag hjälpa fler av er där ute med taskig självkänsla. Jag har både kontakt på msn och via mail och gör så gott jag kan. Men ikväll har jag kommit fram till att det är mission impossible på hög nivå.
Min självkänsla är så jävla rutten att jag faller så fort någon gör något som sårar mej. Jag skriver deppiga inlägg i bloggen och får det att se ut som att jag tänker dö vilken sekund som helst, believe me ibland vill jag verkligen dö. Men någonstans har jag väl en styrka att stanna kvar... eller för mycket ångest för att gå.
Oavsett anledning till att jag idag sitter där jag sitter så hade dessa tankar aldrig existerat om jag inte tyckt så illa om mej själv som jag gör.

Självförtroende har jag. Konstigt nog, för jag lyckas ju inte med speciellt mycket. Självförtroende handlar om hur man ser på sej själv som individ vad gäller tex. att lyckas med saker, medan självkänsla handlar om hur man ser på sej själv som tex. person. (Se "skillnaden mellan självförtroende och självkänsla" längre ner)

Jag önskar att jag kunde klättra lite. Denna satanas självkänsla gör mej så oattraktiv att det är synd om mej! Det är fullt förståligt att jag vissa dagar bara vill dö. Och att jag trots det försöker hjälpa andra med samma problem är egentligen konstigt. Ni säger att jag har hjälpt er. Hur kan jag hjälpa andra men inte mej själv?

Sanningen är att jag inte har någon respekt för mej själv, jag tycker inte speciellt mycket om mej själv och jag avundas ofta andra. 3 mycket oattraktiva egenskaper om man frågar mej.
Hade jag bara tyckt om mej själv lite mer, hade jag avundats andra lite mindre och hade jag haft mer respekt för mej själv hade jag inte fallit för att vissa saker händer.
Dock tåls att tänka på att jag ofta hamnar i flera jobbiga situationer på en gång.


Inspiration!


Uttråkad som få

Usch vad jag blev uttråkad nu! 2 filmer har jag sett och massa chirre har förvunnit ner i min mage. Hade det varit en vettig idé hade jag nog gått ut och sprungit nu. Hela jag behöver det. Jag skulle behöva rensa tankarna men jag springer aldrig vid den här tiden. En promenad kanske det blir om en stund. Jag ska bara vänta på det perfect call, jag måste ju ha sällskap när jag går.
Jag får försöka underhålla mej på något sätt under tiden.


Desire

I have tasted the desire..


The roommate

                            



Superbra thriller som handlar om Sara som precis börjat på College. Allt ser ljust ut tills hennes rumskompis börjar bete sej väldigt konstigt. Skumma saker börjar hända men vem skulle någonsin misstänka en vacker ensam tjej?
Rekommenderar den starkt


Escape the rain


Allt är från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Neptune
♦ M/S Satin
♦ M/S Pollution
♦ E/D Sassy
♦ M/S Kakaw
♦ Kajal L´oréal Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Mascara Dior











Videoblogg från igår


Walking in the rain

Jag passade på att hyra film när jag ändå var ute för att handla mat.
Det ösregnade hela vägen. På ett sätt gillar jag verkligen att gå i regnet. Man blir dyngsur på 5 minuter, ingen kan se att man gråter och allt är så ensamt och fridfullt. Människor gömmer sej inomhus så man får gå där man går utan att störas av någon.
Man kan dölja så mycket i ösregn, det gillar jag. Ingen lögn blir så suddig som i regnet.
Det är skönt att komma in i ett varmt hus när man vandrat runt ett tag. Man byter till varma kläder och sen njuter man av regnet från insidan istället.


Kebab

När jag mår som jag gör idag finns det nästan bara en sak som kan få mej att må bättre-
God mat och en galen komedi.

Nu ska jag alltså gå och köpa kebab. Det blir en halv glad gubbe för det.

Sen ska jag försöka att skriva lite gladare inlägg så ni inte hamnar på min låga nivå.


Spänn fast mej i sängen eller spola fram tiden

Godmorgon godmorgon

(många dagar har det varit svårt att göra en glad gubbe, idag går det inte)

Jag lyckades precis ta mej ur sängen, men jag har varit vaken i säkert 3 timmar. I 3 timmar har jag stirrat upp i taket och bara tänkt.
Givetvis kom jag inte fram till något, mer än att jag gärna skulle ligga kvar där och ruttna bort.

Jag hatar den här tiden när sömnen är underbar, endast då känner man sej lycklig och så fort man vaknar sköljer en stor våg av sorg över en. Sorg, saknad, ångest och en mängd andra känslor på en och samma gång.
Det är så fruktansvärt obehagligt.
Oftast skyddar jag med mot det genom att somna om. Det blri ofta 20 timmars sömn då, eftersom jag känner samma obehag varje gång jag vaknar.

Efter en tid släpper det. Just nu längtar jag till den dagen.
Jag är trött på det här.


Döda mej, jag vill inte känna mer

Slå mej, jag vill känna smärtan. Jag vill se hur ont det gör.
Knäck min näsa, bryt mina ben, peta ut mina ögon, knäck mina revben, spräck mina läppar, skär av min tunga, hugg av mitt ena ben, hoppa på mitt huvud, sparka på min trasiga kropp.
Ska vi se hur ont det gör?
Jag tvekar på om något kan göra så ont som det här.

























Hur kunde du?


Självmord

20 augusti 2011

Självmordstankarna är tillbaka.

Självmordstanke 1: Just nu kapar jag pulsådern med hjälp av en vass kniv. Inget mer behövs. Ett snabbt jack sen är det klart.
Det kommer svida ett tag, ett bra jävla tag.
Jag kommer kippa efter andan i flera minuter efter att mitt blod forsat ut.
Jag kommer ligga på golvet och skaka, ångra mej som fan men det är redan försent.
Jacket är gjort, det finns ingen återvändo.
Om några minuter kommer döden titta mej i ögonen och stå med öppna armar,
han kommer älska mej på ett sätt som ingen gjort tidigare, han kommer vara vacker och blända mej med ett vitt sken. Det är så allt börjar.
Jag har sett döden, det är inget märkvärdigt,
vad är människor rädda för?

När jag har skurit av pulsådern kommer jag ligga handlingsförlamad på golvet och ångra allt jag gjort fel.
Jag kommer garva åt allt jag gjort rätt men det finns inget jag kan göra.
Inte ens akuten kan rädda min pulsåder nu, den är av, blodet forsar ur min kropp och om några minuter kommer jag vara ett kallt, vitt lik.
Varför rädda något så vackert?
Jag fantiserar om en pulsåder med ett stort jack.
Jag fantiserar om hur livet sugs ur mej på några minuter.
Jag fantiserar om hur mycket jag kommer uppskatta dom sista minutrarna på denna jord,
det blir några väldigt speciella mínuter.
Det kommer svida först sen kommer jag tappa känseln.
Kroppens arbete för att rädda mej kommer få mej att skaka.
Det är tidigt på morgonen, allt är tyst, ingen kommer märka något.
Om några dagar är jag glömd.


Morgonen gryr och mina första tårar har fallit mot ingenting

Jag är en ensam själ.
Allt är tyst, i min ensamhet jag skriver.
Jag skriver om dom svarta tårarna som rinner ner,
dränker alla tangenter.
Jag skriver om hur det svider,
hur ont det gör.
Jag gråter och svårt kan se,
ser knappt vad jag skriver.
Om du visste hur ont det gör,
skulle du bry dej?
Om du visste att du sliter mej sönder och samman,
skulle du ändra dej?

En ensam själ sitter i morgonens ljus,
berättar för världen hur ont det gör.
Det svider, värker och gör så fruktansvärt ont.
Att se dej just nu skulle dräpa mej,
på gott och ont.
Det enda jag vill,
det sista jag vill,
är att se ditt vackra ansikte framför mej.
Att fantisera om dej är inte längre lönt,
att önska att du imorgon vore min är inte längre något värt.
Idag, imorgon och för en tid framöver har du en annan tjej.
Idag, imorgon och en tid framöver kommer jag vilja ta livet av mej varje kväll när mörkret faller...


Too many days

I don't remember how it feels to be in love..


Fredag

Godmorgon godmorgon

Jag har tagit en ordentlig sovmorgon som vanligt. Jag och Markus satt och snackade jävligt länge igår så det blev sent. Nu ska jag slänga på joggingdojorna och gå ut och springa.  Lite duktig är jag i alla fall. Sen ska jag börja göra mej i ordning för en hård natt i Stockholm.

Yeey

Later


Nattpromenad

Nu ska jag ut och ta en promenad med Markus ett tag, sen blir det sova sova sova.

Tomorrow


Ny tillfällig header

Vad tycks om min nya tillfälliga header?

Bättre än förra va, haha

Så fort jag får en bra idé blir det en ny header.


Breaking Dawn

Såg Eclipse idag... igen. Den går inte att tröttna på.
Kan man sluta längta efter nästa film? NEJ!


Kille med rätt



Damn...


Kom över en kille på 14 dagar. Dag 14

Sista dagen på projektet och målet är att man denna dag ska känna att man kan stå på egna ben, att man klarar sej och att livet går vidare. Man ska förstå att det finns gott om fiskar i havet och att man i fortsättningen kanske ska fiska efter mindre fula fiskar.
Målet är att man ska kunna känna en stor skillnad mot Dag 1. Det kan komma dagar då man känner sej knäsvag och träffar man honom ute kan det kännas som en kniv i bröstet. Detta betyder inte att den här metoden inte fungerar, inte alls. Jag kan garantera dom flesta av er att det inte spelar så stor roll vilken metod man använder sej av, det kommer fortfarande göra ont att se killen ute ett tag framöver. Denna metod har hjälpt mej oerhört mycket. Jag är stolt uppfinnare av den och jag försöker nu förmedla det hela till andra. Jag hoppas att ni som läser det här nu och befinner er just här, vid Dag 14, känner att livet är lite lättare.


Tuffa skor från Nelly

Jag vet inte varför men jag tycker att den rosa skon är döläcker. Har dock hört att den inte är lika häftig i verkligheten. Synd, för 399 kronor för ett par skor är ju som hittat!


Kom hem!

Saknar dej min bäste vän!!


Dagen efter, yeey!

Timmarna går och jag är fastlimmad i soffan med Hanna och massa filmer. Man kanske borde vara ute egentligen, eftersom det äntligen är fint väder men likt förbaskat sitter man här.

                 

Gammal bild från en kväll med Hanna

Endast tomten är vaken

Nu är det dags att gå iväg till pizzerian och köpa en sallad och sen rota fram en bra film. Jag ska chilla idag och om jag orkar ska jag  nog försöka börja spåna på en ny header. Det känns som att det är dags! Nu ska jag inte säga för mycket. Jag har fortfarande en garderobsrensning att ta itu med. Allt gå så himla bra för mej nuför tiden.

En sak i taget.. tja för det har ju aldrig varit min grej så nu testar vi det.

Mat först i så fall.

Later


Sexnovell

Fylld
Författare: skrivaren79
Källa: sexnovell.se

Det hade varit mycket på sista tiden vilket gjorde att de där leksakerna vi köpt inte riktigt kommit till användning. Jag kommer inte ihåg varför, vi var så fantastiskt tända på idén när vi stod där, klämde och kände på prylarna, gav varandra hintar om var och när dom skulle kunna användas. Men så på vägen hem var det något som hände, jag minns bara att det blev ett väldigt långt dygn som liksom lade allt på is ett tag framöver. Jag tänkte på det ibland när jag råkade vara i närheten av leksakerna, såg något som kunde påminna mig om dem. Allt ifrån hudsalva till ballongerna på McDonalds kunde få mig att tänka på dem, men det kom inte upp på allvar utan viftades undan lite snabbt av båda två.

Det hade varit en bra dag när jag kom hem, vissa dagar bara flyter på och man har nästan mer energi än man vet var man ska göra av det, kanske var det vädret eller så var något annat som vetenskapen inte skulle kunna förklara. Jag la märke till att stämningen var annorlunda när jag klev innanför dörren. Jag kunde inte sätta fingret på vad det var men det fanns där i alla fall, det uteblivna svaret när jag ropade att jag var hemma fick mig att tro att du var ute på ärende. Jag gjorde lite kaffe och slog mig ner vid datorn, jag tänkte aldrig på påsen som låg på bordet när jag passerade på väg till datorn.

Jag log för mig själv när jag såg att du lämnat datorn på slarvig som du är men höjde ordentligt på ögonbrynen när jag tog bort skärmsläckaren. Det var ingen nyhet att du gillar porr men det här... Jag kollade snabbt genom historiken och bestämde mig för att snoka mer så snart jag hämtat kaffe. På väg tillbaka stannade jag till vid påsen på bordet och där låg de, leksakerna, alla fortfarande oöppnade, men jag kunde ana vilken av dem det var du letat efter att döma av ditt porrsurfande. För första gången på väldigt länge kände jag den där nykära kåtheten växa i mig, det här tillfället var alldeles för bra för att låta det glida förbi och jag satte genast igång och planerade.

Det dröjde inte allt för lång tid innan du var hemma igen, jag vet inte om jag inbillade mig men det såg nästan ut som att du var lite glansig på ögonen, hade du haft samma tankar som jag medan du var ute? Det spelade ingen roll för jag kunde inte hålla mig, jag kunde inte vänta utan gick fram emot dig och tryckte lätt upp dig mot väggen, gav dig en djup intensiv kyss med en hand som lekte sig in i håret i din nacke. ”Jag är väl inte hemma för sent?” du såg på mig med frågande ögon tills jag vände blicken mot påsen på bordet, la en hand mellan dina ben och lät den trycka pulserande. Ett djupt stön och en ännu hetare kyss var allt svar jag fick till svar innan vi glömde sakerna runt oss och bara stod och hånglade, som två fjortisar medan händerna letade sig längre och längre in under kläderna som snart nog började falla i en hög runt oss.

Jag hindrade dig när du var på väg att ta av dig dina små stirng trosor och ledde dig fram dig till bordet, hällde ut leksakerna framför dig. Stående bakom dig med händerna över dina bröst viskade jag ”Vilken vill du börja med?” Du böjde dig fram och lutade dig på armbågarna, putade rumpan lite extra mot mig när du började plocka fram sakerna, en och en, klämde och kände på var och en under lågmälda stön medan jag masserade din fitta genom det tunna tyget på trosorna som var tillräckligt våta för att få mina fingrar att glänsa. Du tog till slut tog en av de smalare stavarna och försökte vända dig mot sovrummet. Jag kunde se hur förvånad du blev när jag höll dig kvar mot bordet, varsamt lät jag en hand trycka ner dig mot bordsskivan innan jag tog staven från dig, snodde åt mig glid medlet innan jag satt mig på huk bakom dig och placerade dina ben bredare isär.

Jag lät handen stryka över dina trosor med ena handen medan den andra försiktigt drog undan stringen från din anal, greppade sedan dina skinkor och särade dom ganska ordentligt. Du började andas tyngre och stöna lite mer när jag kysste dina skinkor. Du kunde inte hålla dig från att greppa om bordet när min tunga sakta lekte sig närmare din anal, tills tungspetsen lekte i cirklar, sakta vickande letade sig in en liten bit i dig. Jag lät min saliv flöda rikligt innan jag bytte tunga mot tumme som sakta och försiktigt masserade din muskel, snart försvann den in i din trånga röv med ett lustfyllt stön från dig, jag nöjde mig med att låta tummen röra sig i små cirklar i dig. Jag lät glidmedlet rinna ner mellan dina skinkor och såg till att smörja upp min tumme innan jag lät den skjuta in i dig. Sakta men bestämt och hela vägen, sakta värmde min tumme din anal medan jag smorde staven som nog inte var mer än 2-3 cm bred, men det var nog för att du skulle stöna ganska högt när jag började jobba in toppen i dig. Väl inne var det tydligt att du fått nog av min kärleksfulla behandling, när du lutade dig bakåt och lät den glida in i dig tills jag knappt hade något att hålla i, du lät den vara stilla ett tag innan du började jucka över den. Synen av staven som gled in och ut i din röv fick till och med mig att stöna lågt för mig själv, där jag satt och runkade min kuk som blivit riktigt hård och bara såg på hur du gång på gång sköt bak din rumpa över staven.

Jag ställde mig bredvid dig med armen som höll i dildon över ryggen så du var fast, nu var det minsann min tur att knulla din härliga röv. Jag passade på att hälla över mer glid medel innan jag började leka med staven i din anal, skruvande, snabbt, hårt, långsamt, glidande med toppen runt din anal innan den gled in igen. Allt medan den andra handen passade på att smiska över dina skinkor med jämna mellanrum, smeka över din fitta där det nästan droppade om trosorna nu. Det var ett ljuvligt ljud som hördes tillsammans med dina stön när jag lät handflatan landa hårdare och hårdare över dina våta trosor. Jag ställde mig så jag kunde hålla kvar staven i dig, sakta pumpande, roterande och lekande, jag lutade mig över dig och plockade fram pluggen. ”Ska vi se om du är en lika stöddig slyna nu som när du valde ut den?” Jag kunde höra hur du svalde hårt och såg på med stora ögon hur jag smorde in den, testade att pumpa den några gånger för att se att den fungerade. När du såg att jag log mot dig såg du trotsigt och bestämt tillbaka på mig, ställde isär benen ytterligare och gav mig en stöddig pussmun. Jag var inte sen på att greppa ditt hår och dra bak ditt huvud ”Är du verkligen säker på att du vill hålla på att vara kaxig nu, hmm?” Ett nervöst fnitter var allt jag fick till svar, jag kunde nästan se hur du ångrade dig när du kände hur jag sakta tryckte pluggen mot din anal. Den var ganska mycket större än staven som du fått till uppvärmning.

Med bestämda rörelser lät jag pluggen tänja dig ytterligare och med skruvande och lirkande kunde jag tillfredsställt se hur den bredaste punkten nådde sitt mål, jag lät den sitta där och rörde den med små små rörelser och bara njöt av synen ett tag innan jag lät den sjunka in i dig. Jag reste mig och lät mina handflator smiska din rumpa och passade på att röra på pluggen emellanåt. Det var svårt att avgöra vad du gillade mest, att bli smiskad eller känna hur det plötsligt spände till i din bak. Jag lät handen glida tillbaka ner över din fitta, dina trosor var genomvåta av dina safter och började sakta lirka av dem över pluggen, jag tänkte inte stå helt utan njutning i det här. Jag var precis på väg att slänga trosorna och glömma dom när tanken slog mig, jag log när jag tryckte upp dina käkar och lät dig känna smaken av det indränkta tyget. ”Nu ska vi nog få slynan att vara lite tystare” du såg frågande på mig när jag ställde mig bakom dig. Jag tog tag i pluggen igen och började dra den ut till den bredaste punkten igen och sen in, såg till att smörja upp din anal ytterligare så den gled lättare. Men dina dämpade stön var fortfarande höga och fulla av njutning när jag lät den sjunka in och placerade min kuk mellan dina våta läppar, drog med kuken över din fitta tills jag såg att det glänste om den innan jag pressade mig in hela vägen. Att döma av dina ljud var det ganska precis vad du väntat på. Jag började knulla din våta fitta med hårda stötar, lät bara ollonet ligga mot mynningen tills jag sköt mig in igen. Varje gång till lustfyllda stön från dig, stön som blev ännu högre när jag tog tag i den korta slangen och pumpade upp pluggen tre gånger snabbt. Det var fantastiskt hur så lite kunde göra så stor skillnad på din fitta.

Njutningen fick dig att spänna fittan om min kuk samtidigt som du ylade, mumlade över trosorna som du så duktigt höll kvar i din mun”Ja, snälla fyll mig!” Vilket var precis vad jag tänkte göra men inte riktigt än bara. ”Då får du se till att knulla mig som en riktigt duktig liten hora” sa jag med bestämd röst, gav dig flera smällar över din bak för att understryka mina ord innan jag ställde mig passivt och bara väntade. Något jag inte behövde göra särskilt länge innan du sköt dig bak över min kuk, pressade dig över den så långt du kunde. Du började röra höfterna upp och ner så mycket du kunde, allt för att få känna mer av min kuk och ge mig den njutning du visste att jag var ute efter. Jag lät dig hållas ett tag och bara njöt av din behandling och din våta fitta som jobbade över min kuk innan jag lät dig fyllas ytterligare med långsamma pumpande rörelser. Samtidigt kunde jag höra luften pressas in i pluggen och se din anal vidgas något. Jag kände hur din fitta krympte om min kuk och du stönade högt. Så högt att du nästan var på väg att spotta ut trosorna, något jag snabbt påminde dig om med en ljudlig handflata över din bak. Det var ljuvligt att se hur duktig du var på att lirka in dom igen med dina läppar, jag visste mycket väl vad dom var kapabla till men det fick vänta, nu var det din fitta jag hade fullt upp att njuta av. När du väl fått in dom igen lyckades du trots allt mumla fram ett surt ”Men så knulla mig då för fan!” Det var inget du behövde be mig om två gånger utan gav dig ytterligare två pumpar, väntade inte på din reaktion den här gången utan tog resolut tag om dina höfter och började knulla dig snabbare. Jag såg till att luta mig lätt framåt så jag kunde vara säker på att jag pressade till pluggen för varje gång jag stötte in i dig.

Det gick trögt att fylla mer luft i pluggen som nu var så stor som den kunde vara, jag lutade mig fram och tog tag i ditt hår, samtidigt som jag gned kuken i din fitta som var härligt trång nu när din anal var så fylld. ”Om du låter mig känna dina fittsafter flöda som bara du kan, då kan du lita på att du kommer få mer...” Ett frustrerat grymtande var jag allt jag hörde innan jag ställde mig upp så jag kunde fortsätta knulla din fitta så djupt jag kom åt, samtidigt som jag smorde upp pluggen och sakta började vrida den runt så den var ordentligt insmord. Jag försökte sakta dra den utåt men din kropp sa emot, det var som den höll fast i det som gav sån underbar njutning. Till slut så började den röra på sig, sakta vidgades din anal upp, jag kunde höra att du inte var långt ifrån nu när jag lät den sjunka tillbaka in i dig. Jag drog ut den lite mer och såg hur du tänjdes ytterligare, varje gång kände och hörde jag hur närmade dig. Jag lyckades dra ut den så pass att den började glida ut och pressade bestämt tillbaka den i din röv vilket blev för mycket för dig och du böjde din rygg när du skakande skrek ut din orgasm. Mycket riktigt så kunde jag känna hur din fitta kramade om min kuk samtidigt som den fylldes till bristningsgränsen av dina safter. Det rann längs min kuk och ner över min pung innan jag drog mig ur och lät en kraftig stråle skölja över min kuk. Samtidigt som jag hårdhänt började jucka med den stora pluggen i din röv tills du började lugna dig, ett sörplande ljud hördes när jag lät den glid ut helt. ”Håll ditt hål öppet nu din slampa” kommenderade jag medan jag snabbt och kraftigt runkade min kuk som längtat efter att få spruta i dig medan du lydigt höll din röv gapande för mig, jag mötte din dimmiga blick när du vände dig om, jag kände hur ilningarna kom i ljumskarna och riktade stråle efter stråle av min varma kladdiga sats mot din röv. Snällt och girigt började gnida och smeka ut satsen över ditt hålet medan vi båda flämtade leende mot varandra.

Jag väntade inte så länge innan jag la en hand över din fitta, känslig från den kraftiga orgasmen och lutade mig framåt, kysste dig i pannan och la handen framför din mun, lydigt spottade du ut trosorna med en nöjd suck. ”Fortsätta? Eller har du fått vad du behöver nu?” Med ett leende och ett mysigt hummande gned du din fitta mot min hand, sträckte dig bak för att sära dina skinkor med ena handen. Jag knöt handen om dina trosor och tog tag i din haka och kysste dig innan jag strök dom ner dreglade trosorna mot din kind. ”Din kåta lilla hora” log jag mot dig. Återigen satt jag mig på huk bakom dig, gned dina trosor mellan dina läppar som fortfarande var glänsande våta, såg till att fånga upp så mycket av dina safter jag kunde med tyget. Sakta började jag jobba in dem i din nyknullade fitta tills bara någon centimeter hängde ut. Därefter la jag händerna över dina skinkor och särade dom, bara av att dra isär skinkorna gapade ditt hål mot mig, jag samlade vad saliv jag hade och spottade ner i hålet innan jag smorde upp dig med glid medel, rikligt över hålet, upp längs dina skinkor, gned hela handen mellan dina skinkor, lät till slut två fingrar glida upp i din röv. Du la dig nöjt ner mot bordet och sträckte ner en hand mot din fitta, masserade sakta medan mina fingrar jobbade in och ut, roterande och särade mer och mer, lät ett finger till glida in. Det kom mysigt låga stön från dig och jag kunde se hur du anpassade din smekande hand över din fitta till mina fingrar i din anal, även om du nyligen varit tänjd mer än på länge kunde jag känna att det bjöds på motstånd, men inte mer än att jag kunde få in ett fjärde finger.

Jag har alltid älskat att töja din trånga röv, inte för att kunna knulla den utan för att jag vet hur mycket du njuter av det, det och att jag alltid blir lika fascinerad av hur du klarar av det men, den här gången gick det inte lika lätt som vanligt, trots att jag jobbade bestämt men försiktigt med min hand sakta inåt i dig, noga med att vara väl smord hela tiden. Du började gny klagande när jag väl fått in mina knogar och böjde in min tumme, jag bestämde mig snart för att låta dig vänja vid vad du fått ett tag till och riktade tummen mot din fitta istället, lirkade mig in förbi dina trosor. Det tog inte lång stund innan jag hittat läget som du njöt mest av, med tummen som gned trosorna mot din g-punkt och handen i din anal som fick din redan härliga fitta att kännas gudomlig. Jag tror inte att trosorna gjorde vare sig till eller från, men det dröjde inte länge innan du flämtande smekta din klitta tillsammans med mina händer frenetiskt och dina safter glänste en bra bit ner på dina lår. Jag kunde känna på både din fitta och röv att du kom allt närmare din orgasm. Något du skulle få tids nog men inte nu så jag böjde mig fram och drog bak ditt huvud med ett ordentligt grepp i ditt hår. ”Nu ska hon vara riktigt duktig och vänta till det är dags!” Med ett klagande stön tog du till slut bort din hand från fittan, vände dig om med kåta ögon mot mig ”Snälla se till att knulla mig nu, och njut av det, njut över hur trång min våta fitta är med din hand i min röv!” Jag höll på att tappa hakan, det var inte likt dig att ta sådan ord i sin mun men du skulle knappast behöva be mig två gånger om det.

Dina knoga vitnade av greppet om bordsskivan när jag sakta drog ut trosorna ur din fitta tills det bara var lite tyg kvar i dig. Jag tog om min kuk och gned trosorna över ollon och en bit ner innan jag placerade mig med kuken mot ditt hål och sakta lät kuken pressa in trosorna i dig igen. All din frustration var som bortblåst nu när kuken äntligen trängde in i dig, jag visste att du väntat tålmodigt medan jag gjorde mig redo för att knulla dig och försökte att låta min hand i din anal jobba lika rytmiskt som innan. Nu när jag kunde känna min egen kuk tränga in i dig behövde jag knappt röra handen i din röv, utan pressade bara försiktigt ner mot min kuk och kände hur din fitta blev härligt trång och hur tyget som sakta knullades in i din fitta igen, gned härligt mot min kuk. Detta måste vara himmelriket, att sakta knulla din fitta och själv kunna bestämma hur skönt det skulle vara, allt jag behövde göra var att röra handen i din anal för att öka eller minska hur skönt jag ville ha, eller hur mycket du skulle stöna för den delen, vilket var det som fick mig att le mest av allt. ”Snälla, oh, snälla låt mig...” det var allt du fick fram mellan dina stön men jag förstod vad det var du ville. Jag la min lediga hand på din höft och började knulla din fitta hårdare varje gång jag stötte min kuk i dig, hårdare och också snabbare, ”Du får börja smeka när du vet att det är på gränsen igen, förstått?” Jag vet inte om du inte hörde eller bara sket i det men du gav aldrig något svar vilket ådrog dig en svidande röd hand över ena skinkan, det fick dig i alla fall att reagera, ”Har du förstått din lilla kåtslampa?” Du nickade ivrigt på huvudet när du hörde mina ord, du kände mig tillräckligt väl för att veta att du inte var den enda som var när att komma.

Det tog inte lång stund innan din hand var tillbaka mellan dina ben och smekte dig igen, jag kunde känna din njutning runt både min kuk och hand och det höll på att driva mig över kanten på riktigt men jag kunde inte låta bli att knulla dig ännu hårdare och snabbare. Jag såg till att hela min kuk knullade din våta fitta som masserade min kuk så underbart. Jag lät min saliv rinna ner mot min hand och smorde upp min tumme igen, medan jag knullade din fitta för allt jag var värd pressade jag sakta in den. Jag kunde känna hur din fitta stretade emot men dina stön bad mig att fortsätta. När hela tummen väl var inne började jag använda handen som fyllde dig för att få mer kraft i mina stötar med kuken i dig, det lilla extra fick dina knän att vika sig.Jag fick pressa dig hårt mot bordet för att inte tappa dig medan jag knullade dig och hörde och kände din orgasm. Jag fick använda båda händer för att kunna hålla min kuk kvar i din kramande fitta när din orgasm nådde sin höjdpunkt, jag skulle kunnat svära på att nästan sprutade safter från din fitta. Jag fick bita mig i tungan när jag kände ilningarna i ljumskarna, jag bara skulle knulla dig genom den här orgasmen som aldrig tycktes ta slut. Så fort jag märkte första antydan på att du höll på att lugna ner dig, drog jag tag i ditt hår igen ”Våga inte sluta smeka din fitta nu, oavsett vad!” Sakta lät jag min hand glida ut ur din anal och höll ditt hål vidöppet med tummarna medan jag knullade vidare mot min egen orgasm som var så retsamt nära. Jag fortsatte så långt jag vågade innan jag drog ut kuken, drog ner dig på knä på golvet framför mig, böjde upp ditt huvud mot mig medan jag runkade kuken över ditt ansikte. ”Smek dig” varnade jag när du slöt ögonen och lät din mun sakta öppnas, lagom tills jag inte kunde hålla tillbaka det första stönet, kände hur satsen pumpade fram genom min kuk över ditt ansikte. Jag brydde mig inte om att sikta, utan bara njöt av den härliga känslan av satsen som sprutade över ditt ansikte gång på gång.

Flämtande såg jag ner på dig där du lydigt satt och smekte din fitta och torkade bort sperman från dina ögon så du kunde se upp på mig med ett belåtet leende. Jag lyfte upp dig sittande på bordet och kysste dig mjukt med en lekfull tunga innan jag lutade dig tillbaka, lät två fingrar glida in i din fitta, jag kunde känna hur kraftig din orgasm måste varit så känslig som du var, men jag lyckades i alla fall lirka tag på dina trosor och med ett krampande fnittrande från dig lyckades jag sakta dra ut dom. ”Tror vi båda behöver vila lite i duschen innan vi tar reda på vad mer vi stoppade ner i den där påsen va?” Nickande kysste du mig och lät dig ledas iväg mot badrummet...



Det hade varit mycket på sista tiden vilket gjorde att de där leksakerna vi köpt inte riktigt kommit till användning. Jag kommer inte ihåg varför, vi var så fantastiskt tända på idén när vi stod där, klämde och kände på prylarna, gav varandra hintar om var och när dom skulle kunna användas. Men så på vägen hem var det något som hände, jag minns bara att det blev ett väldigt långt dygn som liksom lade allt på is ett tag framöver. Jag tänkte på det ibland när jag råkade vara i närheten av leksakerna, såg något som kunde påminna mig om dem. Allt ifrån hudsalva till ballongerna på McDonalds kunde få mig att tänka på dem, men det kom inte upp på allvar utan viftades undan lite snabbt av båda två.

Det hade varit en bra dag när jag kom hem, vissa dagar bara flyter på och man har nästan mer energi än man vet var man ska göra av det, kanske var det vädret eller så var något annat som vetenskapen inte skulle kunna förklara. Jag la märke till att stämningen var annorlunda när jag klev innanför dörren. Jag kunde inte sätta fingret på vad det var men det fanns där i alla fall, det uteblivna svaret när jag ropade att jag var hemma fick mig att tro att du var ute på ärende. Jag gjorde lite kaffe och slog mig ner vid datorn, jag tänkte aldrig på påsen som låg på bordet när jag passerade på väg till datorn.

Jag log för mig själv när jag såg att du lämnat datorn på slarvig som du är men höjde ordentligt på ögonbrynen när jag tog bort skärmsläckaren. Det var ingen nyhet att du gillar porr men det här... Jag kollade snabbt genom historiken och bestämde mig för att snoka mer så snart jag hämtat kaffe. På väg tillbaka stannade jag till vid påsen på bordet och där låg de, leksakerna, alla fortfarande oöppnade, men jag kunde ana vilken av dem det var du letat efter att döma av ditt porrsurfande. För första gången på väldigt länge kände jag den där nykära kåtheten växa i mig, det här tillfället var alldeles för bra för att låta det glida förbi och jag satte genast igång och planerade.

Det dröjde inte allt för lång tid innan du var hemma igen, jag vet inte om jag inbillade mig men det såg nästan ut som att du var lite glansig på ögonen, hade du haft samma tankar som jag medan du var ute? Det spelade ingen roll för jag kunde inte hålla mig, jag kunde inte vänta utan gick fram emot dig och tryckte lätt upp dig mot väggen, gav dig en djup intensiv kyss med en hand som lekte sig in i håret i din nacke. ”Jag är väl inte hemma för sent?” du såg på mig med frågande ögon tills jag vände blicken mot påsen på bordet, la en hand mellan dina ben och lät den trycka pulserande. Ett djupt stön och en ännu hetare kyss var allt svar jag fick till svar innan vi glömde sakerna runt oss och bara stod och hånglade, som två fjortisar medan händerna letade sig längre och längre in under kläderna som snart nog började falla i en hög runt oss.

Jag hindrade dig när du var på väg att ta av dig dina små stirng trosor och ledde dig fram dig till bordet, hällde ut leksakerna framför dig. Stående bakom dig med händerna över dina bröst viskade jag ”Vilken vill du börja med?” Du böjde dig fram och lutade dig på armbågarna, putade rumpan lite extra mot mig när du började plocka fram sakerna, en och en, klämde och kände på var och en under lågmälda stön medan jag masserade din fitta genom det tunna tyget på trosorna som var tillräckligt våta för att få mina fingrar att glänsa. Du tog till slut tog en av de smalare stavarna och försökte vända dig mot sovrummet. Jag kunde se hur förvånad du blev när jag höll dig kvar mot bordet, varsamt lät jag en hand trycka ner dig mot bordsskivan innan jag tog staven från dig, snodde åt mig glid medlet innan jag satt mig på huk bakom dig och placerade dina ben bredare isär.

Jag lät handen stryka över dina trosor med ena handen medan den andra försiktigt drog undan stringen från din anal, greppade sedan dina skinkor och särade dom ganska ordentligt. Du började andas tyngre och stöna lite mer när jag kysste dina skinkor. Du kunde inte hålla dig från att greppa om bordet när min tunga sakta lekte sig närmare din anal, tills tungspetsen lekte i cirklar, sakta vickande letade sig in en liten bit i dig. Jag lät min saliv flöda rikligt innan jag bytte tunga mot tumme som sakta och försiktigt masserade din muskel, snart försvann den in i din trånga röv med ett lustfyllt stön från dig, jag nöjde mig med att låta tummen röra sig i små cirklar i dig. Jag lät glidmedlet rinna ner mellan dina skinkor och såg till att smörja upp min tumme innan jag lät den skjuta in i dig. Sakta men bestämt och hela vägen, sakta värmde min tumme din anal medan jag smorde staven som nog inte var mer än 2-3 cm bred, men det var nog för att du skulle stöna ganska högt när jag började jobba in toppen i dig. Väl inne var det tydligt att du fått nog av min kärleksfulla behandling, när du lutade dig bakåt och lät den glida in i dig tills jag knappt hade något att hålla i, du lät den vara stilla ett tag innan du började jucka över den. Synen av staven som gled in och ut i din röv fick till och med mig att stöna lågt för mig själv, där jag satt och runkade min kuk som blivit riktigt hård och bara såg på hur du gång på gång sköt bak din rumpa över staven.

Jag ställde mig bredvid dig med armen som höll i dildon över ryggen så du var fast, nu var det minsann min tur att knulla din härliga röv. Jag passade på att hälla över mer glid medel innan jag började leka med staven i din anal, skruvande, snabbt, hårt, långsamt, glidande med toppen runt din anal innan den gled in igen. Allt medan den andra handen passade på att smiska över dina skinkor med jämna mellanrum, smeka över din fitta där det nästan droppade om trosorna nu. Det var ett ljuvligt ljud som hördes tillsammans med dina stön när jag lät handflatan landa hårdare och hårdare över dina våta trosor. Jag ställde mig så jag kunde hålla kvar staven i dig, sakta pumpande, roterande och lekande, jag lutade mig över dig och plockade fram pluggen. ”Ska vi se om du är en lika stöddig slyna nu som när du valde ut den?” Jag kunde höra hur du svalde hårt och såg på med stora ögon hur jag smorde in den, testade att pumpa den några gånger för att se att den fungerade. När du såg att jag log mot dig såg du trotsigt och bestämt tillbaka på mig, ställde isär benen ytterligare och gav mig en stöddig pussmun. Jag var inte sen på att greppa ditt hår och dra bak ditt huvud ”Är du verkligen säker på att du vill hålla på att vara kaxig nu, hmm?” Ett nervöst fnitter var allt jag fick till svar, jag kunde nästan se hur du ångrade dig när du kände hur jag sakta tryckte pluggen mot din anal. Den var ganska mycket större än staven som du fått till uppvärmning.

Med bestämda rörelser lät jag pluggen tänja dig ytterligare och med skruvande och lirkande kunde jag tillfredsställt se hur den bredaste punkten nådde sitt mål, jag lät den sitta där och rörde den med små små rörelser och bara njöt av synen ett tag innan jag lät den sjunka in i dig. Jag reste mig och lät mina handflator smiska din rumpa och passade på att röra på pluggen emellanåt. Det var svårt att avgöra vad du gillade mest, att bli smiskad eller känna hur det plötsligt spände till i din bak. Jag lät handen glida tillbaka ner över din fitta, dina trosor var genomvåta av dina safter och började sakta lirka av dem över pluggen, jag tänkte inte stå helt utan njutning i det här. Jag var precis på väg att slänga trosorna och glömma dom när tanken slog mig, jag log när jag tryckte upp dina käkar och lät dig känna smaken av det indränkta tyget. ”Nu ska vi nog få slynan att vara lite tystare” du såg frågande på mig när jag ställde mig bakom dig. Jag tog tag i pluggen igen och började dra den ut till den bredaste punkten igen och sen in, såg till att smörja upp din anal ytterligare så den gled lättare. Men dina dämpade stön var fortfarande höga och fulla av njutning när jag lät den sjunka in och placerade min kuk mellan dina våta läppar, drog med kuken över din fitta tills jag såg att det glänste om den innan jag pressade mig in hela vägen. Att döma av dina ljud var det ganska precis vad du väntat på. Jag började knulla din våta fitta med hårda stötar, lät bara ollonet ligga mot mynningen tills jag sköt mig in igen. Varje gång till lustfyllda stön från dig, stön som blev ännu högre när jag tog tag i den korta slangen och pumpade upp pluggen tre gånger snabbt. Det var fantastiskt hur så lite kunde göra så stor skillnad på din fitta.

Njutningen fick dig att spänna fittan om min kuk samtidigt som du ylade, mumlade över trosorna som du så duktigt höll kvar i din mun”Ja, snälla fyll mig!” Vilket var precis vad jag tänkte göra men inte riktigt än bara. ”Då får du se till att knulla mig som en riktigt duktig liten hora” sa jag med bestämd röst, gav dig flera smällar över din bak för att understryka mina ord innan jag ställde mig passivt och bara väntade. Något jag inte behövde göra särskilt länge innan du sköt dig bak över min kuk, pressade dig över den så långt du kunde. Du började röra höfterna upp och ner så mycket du kunde, allt för att få känna mer av min kuk och ge mig den njutning du visste att jag var ute efter. Jag lät dig hållas ett tag och bara njöt av din behandling och din våta fitta som jobbade över min kuk innan jag lät dig fyllas ytterligare med långsamma pumpande rörelser. Samtidigt kunde jag höra luften pressas in i pluggen och se din anal vidgas något. Jag kände hur din fitta krympte om min kuk och du stönade högt. Så högt att du nästan var på väg att spotta ut trosorna, något jag snabbt påminde dig om med en ljudlig handflata över din bak. Det var ljuvligt att se hur duktig du var på att lirka in dom igen med dina läppar, jag visste mycket väl vad dom var kapabla till men det fick vänta, nu var det din fitta jag hade fullt upp att njuta av. När du väl fått in dom igen lyckades du trots allt mumla fram ett surt ”Men så knulla mig då för fan!” Det var inget du behövde be mig om två gånger utan gav dig ytterligare två pumpar, väntade inte på din reaktion den här gången utan tog resolut tag om dina höfter och började knulla dig snabbare. Jag såg till att luta mig lätt framåt så jag kunde vara säker på att jag pressade till pluggen för varje gång jag stötte in i dig.

Det gick trögt att fylla mer luft i pluggen som nu var så stor som den kunde vara, jag lutade mig fram och tog tag i ditt hår, samtidigt som jag gned kuken i din fitta som var härligt trång nu när din anal var så fylld. ”Om du låter mig känna dina fittsafter flöda som bara du kan, då kan du lita på att du kommer få mer...” Ett frustrerat grymtande var jag allt jag hörde innan jag ställde mig upp så jag kunde fortsätta knulla din fitta så djupt jag kom åt, samtidigt som jag smorde upp pluggen och sakta började vrida den runt så den var ordentligt insmord. Jag försökte sakta dra den utåt men din kropp sa emot, det var som den höll fast i det som gav sån underbar njutning. Till slut så började den röra på sig, sakta vidgades din anal upp, jag kunde höra att du inte var långt ifrån nu när jag lät den sjunka tillbaka in i dig. Jag drog ut den lite mer och såg hur du tänjdes ytterligare, varje gång kände och hörde jag hur närmade dig. Jag lyckades dra ut den så pass att den började glida ut och pressade bestämt tillbaka den i din röv vilket blev för mycket för dig och du böjde din rygg när du skakande skrek ut din orgasm. Mycket riktigt så kunde jag känna hur din fitta kramade om min kuk samtidigt som den fylldes till bristningsgränsen av dina safter. Det rann längs min kuk och ner över min pung innan jag drog mig ur och lät en kraftig stråle skölja över min kuk. Samtidigt som jag hårdhänt började jucka med den stora pluggen i din röv tills du började lugna dig, ett sörplande ljud hördes när jag lät den glid ut helt. ”Håll ditt hål öppet nu din slampa” kommenderade jag medan jag snabbt och kraftigt runkade min kuk som längtat efter att få spruta i dig medan du lydigt höll din röv gapande för mig, jag mötte din dimmiga blick när du vände dig om, jag kände hur ilningarna kom i ljumskarna och riktade stråle efter stråle av min varma kladdiga sats mot din röv. Snällt och girigt började gnida och smeka ut satsen över ditt hålet medan vi båda flämtade leende mot varandra.

Jag väntade inte så länge innan jag la en hand över din fitta, känslig från den kraftiga orgasmen och lutade mig framåt, kysste dig i pannan och la handen framför din mun, lydigt spottade du ut trosorna med en nöjd suck. ”Fortsätta? Eller har du fått vad du behöver nu?” Med ett leende och ett mysigt hummande gned du din fitta mot min hand, sträckte dig bak för att sära dina skinkor med ena handen. Jag knöt handen om dina trosor och tog tag i din haka och kysste dig innan jag strök dom ner dreglade trosorna mot din kind. ”Din kåta lilla hora” log jag mot dig. Återigen satt jag mig på huk bakom dig, gned dina trosor mellan dina läppar som fortfarande var glänsande våta, såg till att fånga upp så mycket av dina safter jag kunde med tyget. Sakta började jag jobba in dem i din nyknullade fitta tills bara någon centimeter hängde ut. Därefter la jag händerna över dina skinkor och särade dom, bara av att dra isär skinkorna gapade ditt hål mot mig, jag samlade vad saliv jag hade och spottade ner i hålet innan jag smorde upp dig med glid medel, rikligt över hålet, upp längs dina skinkor, gned hela handen mellan dina skinkor, lät till slut två fingrar glida upp i din röv. Du la dig nöjt ner mot bordet och sträckte ner en hand mot din fitta, masserade sakta medan mina fingrar jobbade in och ut, roterande och särade mer och mer, lät ett finger till glida in. Det kom mysigt låga stön från dig och jag kunde se hur du anpassade din smekande hand över din fitta till mina fingrar i din anal, även om du nyligen varit tänjd mer än på länge kunde jag känna att det bjöds på motstånd, men inte mer än att jag kunde få in ett fjärde finger.

Jag har alltid älskat att töja din trånga röv, inte för att kunna knulla den utan för att jag vet hur mycket du njuter av det, det och att jag alltid blir lika fascinerad av hur du klarar av det men, den här gången gick det inte lika lätt som vanligt, trots att jag jobbade bestämt men försiktigt med min hand sakta inåt i dig, noga med att vara väl smord hela tiden. Du började gny klagande när jag väl fått in mina knogar och böjde in min tumme, jag bestämde mig snart för att låta dig vänja vid vad du fått ett tag till och riktade tummen mot din fitta istället, lirkade mig in förbi dina trosor. Det tog inte lång stund innan jag hittat läget som du njöt mest av, med tummen som gned trosorna mot din g-punkt och handen i din anal som fick din redan härliga fitta att kännas gudomlig. Jag tror inte att trosorna gjorde vare sig till eller från, men det dröjde inte länge innan du flämtande smekta din klitta tillsammans med mina händer frenetiskt och dina safter glänste en bra bit ner på dina lår. Jag kunde känna på både din fitta och röv att du kom allt närmare din orgasm. Något du skulle få tids nog men inte nu så jag böjde mig fram och drog bak ditt huvud med ett ordentligt grepp i ditt hår. ”Nu ska hon vara riktigt duktig och vänta till det är dags!” Med ett klagande stön tog du till slut bort din hand från fittan, vände dig om med kåta ögon mot mig ”Snälla se till att knulla mig nu, och njut av det, njut över hur trång min våta fitta är med din hand i min röv!” Jag höll på att tappa hakan, det var inte likt dig att ta sådan ord i sin mun men du skulle knappast behöva be mig två gånger om det.

Dina knoga vitnade av greppet om bordsskivan när jag sakta drog ut trosorna ur din fitta tills det bara var lite tyg kvar i dig. Jag tog om min kuk och gned trosorna över ollon och en bit ner innan jag placerade mig med kuken mot ditt hål och sakta lät kuken pressa in trosorna i dig igen. All din frustration var som bortblåst nu när kuken äntligen trängde in i dig, jag visste att du väntat tålmodigt medan jag gjorde mig redo för att knulla dig och försökte att låta min hand i din anal jobba lika rytmiskt som innan. Nu när jag kunde känna min egen kuk tränga in i dig behövde jag knappt röra handen i din röv, utan pressade bara försiktigt ner mot min kuk och kände hur din fitta blev härligt trång och hur tyget som sakta knullades in i din fitta igen, gned härligt mot min kuk. Detta måste vara himmelriket, att sakta knulla din fitta och själv kunna bestämma hur skönt det skulle vara, allt jag behövde göra var att röra handen i din anal för att öka eller minska hur skönt jag ville ha, eller hur mycket du skulle stöna för den delen, vilket var det som fick mig att le mest av allt. ”Snälla, oh, snälla låt mig...” det var allt du fick fram mellan dina stön men jag förstod vad det var du ville. Jag la min lediga hand på din höft och började knulla din fitta hårdare varje gång jag stötte min kuk i dig, hårdare och också snabbare, ”Du får börja smeka när du vet att det är på gränsen igen, förstått?” Jag vet inte om du inte hörde eller bara sket i det men du gav aldrig något svar vilket ådrog dig en svidande röd hand över ena skinkan, det fick dig i alla fall att reagera, ”Har du förstått din lilla kåtslampa?” Du nickade ivrigt på huvudet när du hörde mina ord, du kände mig tillräckligt väl för att veta att du inte var den enda som var när att komma.

Det tog inte lång stund innan din hand var tillbaka mellan dina ben och smekte dig igen, jag kunde känna din njutning runt både min kuk och hand och det höll på att driva mig över kanten på riktigt men jag kunde inte låta bli att knulla dig ännu hårdare och snabbare. Jag såg till att hela min kuk knullade din våta fitta som masserade min kuk så underbart. Jag lät min saliv rinna ner mot min hand och smorde upp min tumme igen, medan jag knullade din fitta för allt jag var värd pressade jag sakta in den. Jag kunde känna hur din fitta stretade emot men dina stön bad mig att fortsätta. När hela tummen väl var inne började jag använda handen som fyllde dig för att få mer kraft i mina stötar med kuken i dig, det lilla extra fick dina knän att vika sig.Jag fick pressa dig hårt mot bordet för att inte tappa dig medan jag knullade dig och hörde och kände din orgasm. Jag fick använda båda händer för att kunna hålla min kuk kvar i din kramande fitta när din orgasm nådde sin höjdpunkt, jag skulle kunnat svära på att nästan sprutade safter från din fitta. Jag fick bita mig i tungan när jag kände ilningarna i ljumskarna, jag bara skulle knulla dig genom den här orgasmen som aldrig tycktes ta slut. Så fort jag märkte första antydan på att du höll på att lugna ner dig, drog jag tag i ditt hår igen ”Våga inte sluta smeka din fitta nu, oavsett vad!” Sakta lät jag min hand glida ut ur din anal och höll ditt hål vidöppet med tummarna medan jag knullade vidare mot min egen orgasm som var så retsamt nära. Jag fortsatte så långt jag vågade innan jag drog ut kuken, drog ner dig på knä på golvet framför mig, böjde upp ditt huvud mot mig medan jag runkade kuken över ditt ansikte. ”Smek dig” varnade jag när du slöt ögonen och lät din mun sakta öppnas, lagom tills jag inte kunde hålla tillbaka det första stönet, kände hur satsen pumpade fram genom min kuk över ditt ansikte. Jag brydde mig inte om att sikta, utan bara njöt av den härliga känslan av satsen som sprutade över ditt ansikte gång på gång.

Flämtande såg jag ner på dig där du lydigt satt och smekte din fitta och torkade bort sperman från dina ögon så du kunde se upp på mig med ett belåtet leende. Jag lyfte upp dig sittande på bordet och kysste dig mjukt med en lekfull tunga innan jag lutade dig tillbaka, lät två fingrar glida in i din fitta, jag kunde känna hur kraftig din orgasm måste varit så känslig som du var, men jag lyckades i alla fall lirka tag på dina trosor och med ett krampande fnittrande från dig lyckades jag sakta dra ut dom. ”Tror vi båda behöver vila lite i duschen innan vi tar reda på vad mer vi stoppade ner i den där påsen va?” Nickande kysste du mig och lät dig ledas iväg mot badrummet...


En sten mindre i bagaget

Igår släpptes en tung sten från mitt bröst, idag vaknade jag med lite mindre ångest.
Samtidigt hade jag ditt ansikte i huvudet, idag vaknade och tänkte på dej.

Jag är bara glad att jag inte gjorde något dumt.



Människor kommer, människor går
håll i dom du gillar så gott du kan


Yesterday night out

Hej

Här kommer lite trötta hälsningar från issa. Smått bakis är jag också, men ingen fara. Jag har klarat mej rätt bra faktiskt  .
Det blev en lång natt igår. Först på Backstugan, sen Nivå, sen Hellströms och sen After. På After fick jag en kille utslängd, det var kul  Nej men ärligt talat, han provocerade mej så jag höll på att lappa till honom. Riktigt störd idiot. När After stängde fick jag gratis taxi hem.  Det känns som att det var en lyckad kväll.


Vin med mammsen

Nu ska jag börja göra mej i ordning här. Sen ska jag åka iväg och hämta mitt pass. På vägen hem ska jag och morsan stanna och ta ett glas vin någonstans och känner jag mej själv rätt kommer jag gå vidare därifrån sen. Jag som hade tänkt försöka hålla mej hemma ikväll, men det går ta mej tusan inte!

Först blir det några glas med mammsen och sen får man se


Modeller: Jag och morsan
Foto: Modelhouse


Gipsad hot dog

När man har gips är det jäkligt svårt att känna sej snygg och fräsch. Man duschar inte lika ofta som man egentligen vill och gipset i sej är äckligt och luktar inte precis gott, så när jag hade varit ute och sprungit tog jag en lång dusch och nu sitter jag här med ansiktsmask, hårinpackning och nyrakade ben  Sweet!
Jag känner mej riktigt duktig som tog mej ut och rörde på mej lite. Det behövdes verkligen! Jag funderar starkt på att börja hårdträna igen. Det är dags att min kropp kommer tillbaka igen, den jag hade i ungefär 2 dagar innan jag gick upp i vikt igen.


Onsdag

Godmorgon godmorgon

Det finns inget bättre än att kunna ligga och dra sej i sängen så länge man vill. Det har jag gjort idag. Trött som tusan var jag när jag vaknade vid 11.30 och sov vidare till 13.00. Nu sitter jag och äter en ordentlig frulle och när det har lagt sej lite ska jag leta fram mitt headset och sen ska jag ut och springa en runda. Som vanligt efter det blir det mag- och ryggträning samt lite rumpa och en lång dusch efteråt.
När jag är ren och fin igen ska jag fortsätta med garderobsrensningen, som stått still några dagar. Yes, det går verkligen bra för mej.

Ha en bra dag


I starkt behov av grabbhumor

Nu är jag hemma igen. Gosh vad det har blivit mycket tjejsnack dom senaste två dygnen. Tror jag ska våldgästa brorsan imorrn för lite grabbhumor, eller så får jag ragga upp en snubbe som "one night friend" eller något.
Mycket promenad har det blivit också. 2 timmar med Hanna och nu en timme med Bella. Nu känns sängen lockande.

Tomorrow


Svart månad!

Jusste!

Idag startade jag en svart månad. Från och med idag och en månad framåt..

Ingen närkontakt, kramar accepteras.

Jag tror att det här kommer ge mej massor om jag klarar det.

Lycka till till mej


Min kväll

Det har varit rätt taskig uppdatering idag men så blir det ibland.. rätt ofta.

Ikväll har mamma lärt mej att laga köttfärssås.  Nu kan jag i alla fall.. vad? 5 rätter?
Men det räcker väl(?)

Sen kom hanna över och det blev två timmars välbehövd promenad. Resten av kvällen har jag , märkligt nog för ovanlighetens skull kanske man ska säga, spenderat framför tv:n.
Mr N ringde för ett tag sen och ville ses men det skippade jag och istället ska jag nu ta en promenad till och prata av mej lite med Bella. Det var ett tag sen.

Vad sägs om några timmars sömn sen?


Och här sitter jag med min jäkla hand

För att för tillfället inte ha något jobb känner jag att jag shoppar lite för mycket.. kanske. Skärpning!
Så fort jag blir av med mitt gips är det fixa jobb som gäller!! Egentligen borde jag kanske gå till arbetsförmedlingen så länge och se om det finns någon typ av ersättning man kan få. Jag har ju ändå jobbat några år, betalat skatt och grejer. Nu står man här utan inkomst. Men jag drar väl mej lite för att göra det där måste jag säga. Jag är verkligen ingen bidragstyp. Jag tror jag har fått det från båda min föräldrar, som båda alltid vill klara sej själva. Även om det innebär att man måste sälja huset tillslut.

Usch allt hade varit lättare om jag inte var tvungen att skada handen mitt i allt, då hade jag förmodligen jobbat nu! Istället sitter jag här och åmar mej. Somliga kallar mej lat, andra tycker synd om mej. Jag håller med alla, jag.

Plikterna kallar, dags att rensa kläder. Kanske borde jag sälja en del så får jag förhoppningsvis lite pengar i alla fall.


Hemklickat

Jag var tvungen att testa! Jag tror att cargo brallor kommer vara inne i höst så jag passar på innan dom är slut överallt. Dessa kommer ifrån Market HQ och kostar 99 AUD. Det finns fortfarande några kvar så passa på! Jag hoppas att dom sitter bra nu bara!


Inspiration!


Kom över en kille på 14 dagar. Dag 13

                          
Livet under Dag 13 är en spegel av Dag 12. Livet ska fortsätta vara roligt ett tag till och det är viktigt att man får viljestyrkan och livslusten tillbaka. Tyvärr har killar en tendens att ta sånt ifrån en.
Under Dag 13 ska man ställa sej frågan: ”om han skulle ringa och vilja ses nu vad skulle jag svara då?”
Om han skulle ringa ska man för det första inte svara, är man klantig nog och gör det måste man för allt i världen stå på sej och säga att man inte vill. Vad är mindre attraktivt än en person utan någon som helst självrespekt? Någon måtta får det vara på skiten. Det man ska göra är att enkelt förklara att man har helt andra planer på livet nu och att han gärna får radera ens numer, tack och adjö.

Tisdag

Godmorgon godmorgon

Jag vaknade för typ en halvtimme sen och kände mej lite deppig. Jag vet inte varför men det har säkert att göra med något jag drömt i natt.
Jag hoppas att lite frulle om en stund ska göra saken bättre.
Efter det ska jag fortsätta garderobsrensningen. Det går inte att röra sej här inne just nu så jag måste fixa det! Jag hoppas att jag ska kunna klämma in lite träning idag, det blev ju dåligt med det igår.
Slutligen kommer hanna över ikväll  På schemat ligger en promenix om det blir fint väder och te om det regnar. Jag hopaps på att det blir fint väder jag!


I natt sover jag med Spiderman, den enda man som får hålla kostymen på

Nej nu har jag gett upp min sängbrottning. Nu ska jag gå och koka en korv, sen blir det korv med bröd och Spindelmannen tills jag somnar. Sweet

Godnatt


Hemklickat från Topshop

Vet ni vad jag gjorde idag? Mitt i hela garderobsrensandet bestämde jag mej äntligen för att beställa hem den här.
Jag var ju osäker förut, men när jag hittade en topp på Gina med likadana axlar kunnde jag inte hålla mej längre! Längtar tills den dimper ner i brevlådan och hoppas att den passar  



Fullt av äventyr i sängen

Nu är jag hemma hos mej igen. Jag känner mej väldigt taggad på sängen just nu måste jag säga. Ett tag var det snack om att dra ut men jag skippade det. Jag har huvudvärk och ont i halsen, hoppas att jag inte blir sjuk nu mitt i allt!

Hos Hanna var det i alla fall lika trevligt som vanligt. Maxat med tjejsnack precis som det ska vara. Tyvärr gick det sämre med min rensning av kläder. Jag ska försöka ta nya tag imorgon. Just nu blir nästa äventyr att försöka få plats i sängen, eftersom jag duktigt nog var tvungen att slänga kläder även här. Såhär efteråt tycker jag nog att golvet hade räckt prima och mer därtill.


Garderobsrensning

Det blev lite ändrade planer för min del. Träningen har jag skjutit upp till lite senare och istället för att göra massa ärenden håller jag på med en gigantisk garderobsrensning. Det är verkligen dags!
Problemet med mej och när jag rensar kläder är att jag är helt värdelös på att slänga något. Allt ska sparas, för allt kan ju komma att användas om 10 år. Man vet ju aldrig!
Det mesta jag sparar har jag inte använt på 3 år redan så varför jag fortsätter fattar jag inte, men det är något med att slänga kläder.
Usch, hard work.
Jag håller på för fullt här och det är kläder precis överallt. Bäst att jag lägger tillbaka allt i garderoberna

Om ett tag ska jag ge upp helt och gå över till Hanna för te och tjejsnack. 

Later

            

Kom över en kille på 14 dagar. Dag 12

Blev det fest och fylla Dag 11 bör Dag 12 vara en relativt lugn dag. Om det inte förekom någon kontakt med killen kvällen innan bör axeln få sej en rejäl klapp. Dag 12 ska vara rolig. Gör allt som är kul, allt som är inspirerande, levande allt som faller in. Under Dag 12 är det viktigt att man börjar känna att man står på egna ben och att ingen ska få styra hur man ska känna eller tänka. Handla utefter det så kommer man ganska snart att känna sej stark som ett berg.


Cargo

Vad tror ni om det här? Frågar man mej tror jag att det blir en must have till hösten.
Ett par i beige vore inte helt fel men just nu sitter jag och funtar på ett par i militärgrönt. Det är ju så himla snyggt! Många fickor ska det vara också.

                   

Jag skulle lätt kunna tänka mej att varva Cargobrallor med skinnbrallor i höst. Det blir kul med lite ny variation. Detta och ett par mörja jeans , sen är min höst gjord tror jag. (och päls, skinnjacka, halsdukar, koftor, sköna uggs...)

Jofama by Kenza

Igår surfade jag omkring för att hitta ett par skinnbyxor. Jag har funderat ett tag på om man ska slå till på ett par från Kenza. Det känns som att skinnbrallorna håller sej kvar till hösten, och om inte annat får jag väl göra som jag brukar och köra mitt eget mode.
Jag ska fundera ett tag till. Dom är ju ändå inte dom lättaste att hitta just nu.

När jag satt och surfade omkring hittade jag hennes nya kollektion mitt i allt.

        

Den bruna och den svartvita blev som kärlek direkt.
För knappt 3000 kan man få en helt egen och inte bara dreggla över bilderna.

Hur sweet är inte det.
Vad tycker ni?


Måndag

Godmorgon godmorgon

Måndag förmiddag, en ny vecka och jag har precis vaknat. Nu ska jag fixa några saker på datorn, sen blir det frulle och sen ska jag träna.
Efter en lång och ansträngande dusch ska jag göra mej i ordning och åka iväg för att fixa några ärenden. Det ser ut som att min dag inte blir roligare än så tyvärr.

Ha en bra dag


And suddenly I feel depressed... again

I just want you to know that I miss you so much.
Every day and every night.
Every minute and every second..

But it seems like that it is not enough for you


Spegel, spegel på väggen där, säg vilka shorts som snyggast är!



Bredvid varandra är det kanske inget svårt val, men det blir det ihop med andra kläder.


Inspiration!


Kondom



Jag har funderat på det där lite på sista tiden. Varför är det så satans jobbigt att dra fram gummit när det börjar hetta till?
Jag menar, är man med en random är det ju nödvändigt.
Det är nästan som om det var en förolämpning. På ett sätt kan man ju föreställa sej det. "Hej, jag misstänker att du går omkring med en massa sjukdomar, kan du dra fram en kondom?"

Det har blivit jäkligt vanligt, ändå är det så svårt att acceptera det.
Man frågar inte gärna och drar inte gärna själv fram en för att slippa en pinsam, tyst situation. Då är det lättare att bara köra på och så får det gå som det går, eller hur?
Sen ångrar man sej.

Jag har funderat på hela skiten ett tag. Varför är det så himla svårt? Det kan inte bara handla om att det skulle vara förolämpade, det måste vara något annat, men den nöten knäcker jag tyvärr inte. Inte än i alla fall.
Jag antar att jag får ge mej ut på ännu ett experiment.




Apparently, I wasn't beautiful enough.


Kom över en kille på 14 dagar. Dag 11

                    
Vaknar man upp Dag 11 och vet att man klarade gårdagens uppgift kommer man vakna med ett enormt leende på läpparna. Dag 11 är till för att ha kul igen. Gå ut, gör vad som helst som roar. Försök skratta och le igen. Gör det som är mest lockande. Under Dag 11 får alkoholen åka fram igen.
Tips: se till att hans numer är raderat, inte sparat någonstans, att det inte finns några gamla sms som skvalpar och be kompisarna hålla lite koll. På fyllan är det pinsamt enkelt att börja kontakta gamla kärlekar. Gör inte det för allt i världen. Det är 3 dagar kvar. Att faila nu skulle vara att faila big time. Då måste man börja om från början igen.

Seeking Diamonds



Allt kommer från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Neptune
♦ E/D Cullt
♦ E/D Strict
♦ M/S Pollution
♦ Strazz Diamond
♦ M/S Kakaw
♦ Kajal L´oréal Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...















Kåt eller sexmissbrukare; Var går gränsen?

Konstigt att jag skriver detta här, men nu gör jag det.
 
Jag är en sexmissbrukare. Jag missbrukar sex. Jag brukar sex för att få bort min ångest och då blir det ett missbruk.
 
  • Varför jag gör som jag gör? Jag vände ett drogmissbruk till ett nyktert liv, där jag måste ha känt att något saknades. Som drogmissbrukare är man väldigt sexuell, då droger i viss mån kan stegra sexbegäret. Jag försöker sluta, men det känns som att det tar tag i mig starkare än drogerna och jag är rädd hur jag ska klara av att fungera utan mitt sexbegär, på samma gång som jag inser att det är en del av mitt liv som jag helst vill vara utan.

  • Hur kan jag definiera att jag är sexmissbrukare trots att jag inte fått en diagnos? Diagnos får man inte då sexmissbruk inte är klassat som en sjukdom.... än... Varför vet jag inte. Jag "porrsurfar" flera timmar varje dygn. Jag onanerar i sinnet, fantiserar i stort sett varje vaken timme, minut. Jag kan se en tjej i dunjacka och hängiga swetpants men ändå komma på mig att fantisera om hur det skulle vara att få ha sex med henne. Jag söker efter tjejer på nätet som vill utnyttja, förnedra mig fysiskt och psykiskt. Jag anlitar tjejer till att dansa för mig lättklädda och sitter och onanerar framför dem(om det är okay för henne, förstås).
 
Jag tycker inte om mig själv, men är väldigt empatisk mot andra människor. Jag känner stark sorg när någon annan drabbas av något illa. När jag själv drabbas känner jag viss sorg, men mestadels en känsla av att " ja, det var jag värd, typ".
 
Anledningen att jag skriver detta är att kanske, möjligtvis så finns det andra i min situation som kanske klarat sig sig eller fortfarande kämpar som jag och som vill dela, stötta och fråga. Sen får gärna vem somhelst skriva om ni har någon synpunkt eller fråga. Ni som bara känner för att påpeka ett faktum att jag är ett svin eller äckel, behöver inte göra det, för det vet jag själv redan.
Kanske denna kommer med på Stuumpans gästblogg eller kanske inte. Vi får se hur framtiden ter sig på den där vackra Stuumpans blogg.
 
Ha det där ute i världen alla ni som bryr er 
Jag finns på min "oseriösa" mailadress då jag vill värna om min och mina näras säkerhet:
 
[email protected] ej msn
 

Söndag

Hej

Som vanligt har jag haft en slitig helg och då bli det ju inte många inlägg. Dessutom är det inte jättafrestande att skriva med en hand.
I fredags skrev jag att jag hade lite beslutsångest. När jag väl bestämt mej blev det hemmapartaj. Det var säkert trevligt, även om jag inte kommer ihåg så mycket.

På lördagen kom jag hem runt 17 och sen blev det en lugn kväll med film. Nu har jag precis vaknat och käkar frulle. Jag har på känn att det blir en mycket seg dag idag. 



 



Från Style by Tyra

Fick hem paketet från Style by Tyra igår.

Ormen var ungefär som jag misstänkte, svår att använda så den åker tyvärr tillbaka men nu har jag testat i alla fall. Rekommenderar den inte! Puffran däremot är ett av dom mest använda smyckena jag äger.

           

                                           ♣ Orm - Style by Tyra - 199 kronor
                                          ♣ Puffra - Style by Tyra - 189 kronor

Tried to escape

Såhär såg jag ut i förrgår när jag och Hanna tog en trevlig utekväll.


Allt kommer från Make up store om det inte står något annat.

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Neptune
♦ E/D Mercury
♦ M/S Pollution
♦ Glitter Luna
♦ M/S Kakaw
♦ Kajal L´oréal Kick, H&M, Åhléns...
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...










Kom över en kille på 14 dagar. Dag 10

Projektet börjar lida mot sitt slut och under Dag 10 är det dags att sätta sina planer i verket. Nu är det dags att börja göra allt det man vill göra. Att sitta hemma och fantisera är kul, men det är obeskrivligt mycket bättre att sätta fantasier i verket. Inget gör en så levande som när man bestämmer sej för att göra något och sen gör det. Failade man en kille vill man till varje pris inte faila det här. Det skulle göra otroligt ont och man skulle känna sej riktigt misslyckad. Huvudsaken med det här är att man gör något, det spelar ingen större roll vad det är. Man måste förstå att man inte kan hänga på vänner utan att man måste aktivera sej själv.
Just den meningen är lite rolig, eftersom personen som precis skrev den är helt värdelös på att aktivera sej själv. Jag är proffs på att ringa mina vänner så fort det kniper. Vill man ha sina vänner kvar är det en bra idé att börja aktivera sej och bli stark på egna ben.
Man kan aldrig lita på någon annan än sej själv. Man ska kunna leva med sina val och sina handlingar resten av livet, så se till att det blir så bra som möjligt redan från början. Hitta den inre styrkan och sätt drömmarna i verket.


Videoblogg från i måndags

                      

Självklart följde jag med till Hellströms och efter det´gick vi till Ojojoj som vanligt. Jag har stora problem med att hålla mej ifrån krogen jag.

Hemmakväll vs utgång

Jag sitter just nu och funderar på vad jag ska göra ikväll. På ett sätt dras jag till att vara hemma. Det har blvit lite för mycket fest på sista tiden. Kilona springer uppåt i trappan och resten blir värre och värre, för att inte tala om mitt konto där det närsom helst kommer börja eka.
På ett sätt vet jag att det inte finns en chans i världen att jag kommer klara av att sitta hemma, speciellt när jag redan fått utgångsfrågan flera gånger. Om jag vet att alla är ue kommer jhag aldrig kunna sitta still här. Lika bra att köra. What the fuck, jag kan gå ner i vikt imorgon..


Shoppat svart

 

♣ Topp med tryck - Gina - 199 kronor
♣ Topp - Gina - 149 kronor
♣ Bh - New Yorker - 139 kronor
♣ Trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Trosor - New Yorker - 79 kronor


Godmorgon

Godmorgon godmorgon

Min väckarklocka ringde klockan 9 i morse, men det var tydligen inte menat för mej att gå upp då. Jag tog en lång sovmorgon och nu har jag precis vaknat. Hungrig är jag så strax blir det frulle  

Jag har faktiskt några inlägg på G men jag fixar det om ett tag.


Broken by nothing but..

It wasn't love, it was obsession


Silver

Här är en liten sminkning från i måndags då jag och Olivia först var ute och åt middag och sen åkte hem till mej och fixade till oss lite. Sen blev det en all night long först på Hellströms och sen på Ojojoj och sen självklart en liten efterfest. Jag kom hem 11.30. Härligt värre.



Allt är från Make up store om det inte står något annat


♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Neptune
♦ E/D Mercury
♦ E/D Perfect
♦ Glitter eyeliner Diamond
♦ M/S Kakaw
♦ Kajal L´oréal Kick, H&M, Åhléns...
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...








Partybrud, oh yes

Nu är jag hemma igen. Jäklar vilket väder det har varit idag!!
Jag har i alla fall lyckats ta mej till kiropraktorn, skippade solariet eftersom jag kom på att jag har gips.
Jag har inte planerat någon halvsnygg bränna.
Nu verkar mina planer för kvällen vara bestämda. Hanna tycker att jag ska med ut och känne jag mej själv rätt kan jag inte säga nej.
Om ett tag ska vi väl försöka diskutera fram någon hyfsat hållbar plan som kan gå åt helvete.



Kom över en kille på 14 dagar. Dag 9

                      
Förhoppningsvis vaknar man hyfsat utvilad och har man inte druckit alkohol kvällen innan kan man nog le litegrann i alla fall.
Under Dag 9 bör man börja fundera på vad som motiverar en att vilja leva. Har man umgåtts hyfsat tätt med killen i fråga är det naturligt att man har ett hål som måste fyllas. En vecka har 7 dagar, har man umgåtts vi säger 3 av dessa 7 dagar har man 3 dagar man måste fylla ut med något annat nu. Dag 9 ska gå åt till att fundera över vad som kan fylla ut tomrummet. Försök se allt som möjligheter istället för sorg. Plötsligt kan man börja spela fiol eller piano, basket eller golf. Nu finns det plötsligt tid att lära sej ett nytt språk, eller äntligen får man se alla tv-program man aldrig hann se. Man kan joina en bokklubb eller spendera kvällarna i soffan med en trave böcker. Jag vet att det låter as löjligt att tänka såhär. Tid finns inte plötsligt för att något har försvunnit, man slösar bort den på något annat. Men under Dag 9 är det såhär man ska tänka.
Jag återfick viljan att spela gitarr och börja träna kickboxning igen när killar försvann ur bilden. Ni kanske inte tror mej men det är sant.

Onsdag

Godmorgon godmorgon

Jag vaknade för snart en timme sen och nu har jag precis ätit lite youghurt.

Idag är det fullt schema. Först ska jag packa upp mina grejer, sen ska jag träna och sen blir det, om jag hinner, chilla med en film ett tag.
Vid 16 ska jag iväg till min kriopraktor, sen ska jag sola, efter det tillbaka till Solna för att hämta mina sista saker och efter det har jag lite andra planer. Jag får se hur långt jag orkar.



Tears everywhere

I haven't cried for months..


Tomorrow

Om jag har tid skriver jag något inlägg innan det bär av till sjukan. Om inte annat, håll tummarna för att dom säger att min hand kommer läka fint av sej själv inom en vecka.




Miss klantarsel mot sjukan

Klockan är bara 22.30 men jag ska ändå försöka sova. Imorgon ska jag göra mitt bästa för att komma upp så tidigt som möjligt sen ska jag åka till S:t Görans och försöka få min hand röntgad. Den mår inte alls bra och jag borde ha gjort det för länge sen men jag trodde att det var en stukning. Nu har det blivit värre så har jag otur har jag en spricka.
Om jag någonsin vill kunna använda mina händer ordentligt igen är det nog bäst att jag kollar upp det här illa kvickt.
Om jag hinner ska jag till ett annat sjukhus, kind of, och sen på eftermiddagen mot kvällen ska jag träffa Olivia.  Att träffa henne blir nog den enda saken som gör morgondagen värd att inte sova över.


All good things

Nu är jag hemma igen. Eller tja, det har jag ju varit ett tag. När jag kom hem från Hanna tog jag en promenix med vovvarna och sen fixade jag middag åt dom. Efter det blev det film och min middag.
Jag såg All good things. Riktigt bra film men hade jag vetat hur den var hade jag inte sett den ensam vid den här tiden.
Jag hade i alla fall en rätt skum känsla i magen när filmen var slut. Den var lite obehagligt på något sätt. Jag tror att det beror på att den vara baserad på en sann händelse. Sånna filmer brukar ju alltid vara lite extra obehagliga. Dels för att att man förmodligen inte skulle göra en film baserad på en händelse som inte väcker något som helst intresse och dels just för att man vet att filmens handling har hänt i verkligheten. På något sätt blir det obehagligt då.

Filmen var i alla fall jättebra. Thriller med mord, men inte alls på ett sätt som man är van vid.


Mot Hanna

Nu har jag kollat på en film och käkat lite och ja nu är jag uttråkad.
Det går fort det där.

Jasg pratade med Hanna nyss så nu bär det av till henne om en stund. Sweet  Hon får hjälpa mej lite på traven med det där.

Vi hörs senare


Maaat

Nu är det dags för lunch här. Regnet öser ner.
Regn är faktiskt himla mysigt... när man är inomhus. Det blir värre när hundarna vill gå ut sen. Tur att dom verkar lite smått rädda för åska, då kanske jag slipper.  haha.

Bäst jag letar fram en film. Då somnar dom.

Later


Snyggt från Gina





Kom över en kille på 14 dagar. Dag 8

                            
Andra halvlek!
Nu är det dags att visa sej själv att han verkligen är borta. Utegångsförbudet är indraget och ikväll är det fun night out som gäller! Dag 8 ska tillbringas genom att ha kul. Gå ut och gör något som roar till max. Heter man inte issa bör man fortsätta undvika alkohol ett tag till, anledningen till att issa får dricka Dag 8 är att hon omöjligt kan stå emot. Det har gått 7 dagar utan alkohol, en till går inte.
Dag 8 går ut på att ha kul, helst med vänner.

Augusti 2010


Jag skrev ingen Juli 2010, eftersom jag var i Spanien strörre delen av månaden och hade det bra. Men nu kommer Augusti 2010.



Under första delen av månaden uppdaterade jag om Spanien-resan. Underbart, underbart, underbart. Jag vill bara tillbaka! När jag kom hem var det andra bullar och inläggen blev inte alls riktigt lika trevliga.



Det tog några månader men tillslut köpte jag dom! Förmodligen ett av mina mest använda par!



När jag kom hem från Spanien märkte jag att jag hade blivit stenrik under tiden jag var borta. Det blev såklart massa shopping av det! Här är ett litet exempel.



Det var gott om mindre positiva dikter. Här är en bild från en hemmafest jag var på, dagen efter att jag och Carre hade gjort slut för sista gången.



Söp vidare med kollegorna



Ytterligare mer krök med vännerna. Här är en bild från förkröket på Nivå. 

Forgive me Father, for I have sinned...

                            ...

                      ... Again


Massa mer shopping och mindre söta texter och ord. Det är augusti 2010 präglat av.      



Jag festade med Sofia och misslyckades med körkortet.



Sen började skolan igen och jag bjöd på ett gäng tokiga filmer från första dagen då jag var full. Det var första och sista gången jag var full i skolan. Jag ramlade i papperskorgar, sprang runt och skrek och skämde ut mej fullständigt. Det var kul då, klippen är fortfarande roliga men visst skäms man väl lite.
Jag sköljde bort den lilla skammen genom att tipsa er om att knyta fast eran partner på en stol.
 



Jag festade mer med Sofia. Gosh jag måste mått dåligt den här månaden. Det enda jag gjorde var att shoppa, festa och skriva deppiga texter. 2,5 saker som gör den här bloggen intressant i och för sej.



Efter ett tag försökte jag mej på lite rehab..



... det slutade med att jag lockade hem 3 olika killar vid 3 olika tillfällen på samma dygn. Nästa dygn var ett ömt dygn.

         Nu vill jag ut.
     Jag vill ut och supa
    supa som aldrig förr.
  Jag vill stupa i ett dike
  stupa och aldrig vakna
dö, försvinna och glömmas...

Med andra ord funkade inte med rehap speciellt bra.



Massa lunch med olika vänner, här är en outfit.



Shopping i massor, här är en outfit till.



Sen var pengarna slut. Party med Emma och Marre på Wiper.. hehe


The pain is back.
When he was still here, he used to take the pain away. He took it to save me. I don't know how he felt when he had done it, but it helped me.
Now he doesn't exist anymore, so instead I have to suffer and hope for better times.

Söndag

Godmorgon godmorgon

Söndag, söndag, söndag och gud vad det märks. Vädret är skitdåligt. Mulet och regn, trist.
Men det är en perfekt dag att sitta inne och ta det lugnt och ärligt talat är det ju nästan bara söndagar som accepterar sånt. Det kanske finns en baktanke med att det nästan alltid är mulet på söndagar.

Nåja, jag och tjejerna har precis vaknat och tagit en liten promenad i regnet. Jag kan ärligt säga att dom tyckte att det var betydligt roligare än vad jag tyckte. Efter det skulle det brottas i sängen, det tyckte dom också var betydligt roligare än vad jag tyckte.
Om en stund är det dags för frulle, för tredje gången tycker nog dom att det är betydligt roligare än vad jag tycker. Finns det något som är kul med att ha vovve?  Skämt åsido. Dom är jättesöta, speciellt när dom sitter och kollar på mej med sina stora ögon och ögonen fullständigt skriker "ge mej mat" eller "gå ut med mej".

Idag blir det en lugn dag med film.. förmodligen. Eller så hittar jag på något annat trevligt.


Hemklickat




Min älskade puffra gick sönder.  Tur att dom finns kvar. En ny är beställd.  Och en bonuspryl när jag ändå höll på. Undrar om den är lika häftig i verkligheten.. jag gissar på inte. Men värt ett försök


Experiment med grodor


Orgasm


Jag har under en tid funderat lite på det där med kvinnlig orgasm.
Allt började en kväll när jag såg en film som handlade om just det. Den handlade om en tjej som aldrig hade kommit med sin snubbe. Detta gjorde honom tillslut så deprimerad att han började tycka att livet kändes meningslöst och han började strunta i det mesta, det mesta gick åt helvete. Men sen vände allt när han skaffade någon typ av älskarinna. Eftersom hon kom varje gång fick han tillbaka livslusten och från att ha sett ut som en uteliggare blev han plötsligt näst intill en hunk.
Okej, filmen var överdriven .. och dålig. Men det intressanta är vad man kan lära sej av det. Inte mycket förmodligen men jag började fundera.
Är det så att det är så himla viktigt för killar att tjejen kommer?

Eftersom jag inte hade någon aning om svaret gjorde jag det jag gör bäst; frågar folk.
Vad jag hittills har fått fram är att killar tycker att det är jäkligt viktigt och en av anledningarna skulle tydligen vara manlighet.
Problemet med allt det här är att alla som är något sånär allmänbildade vet att en stor del av världens kvinnor aldrig kommer. Hur kan man då säga att det skulle vara omanligt om en kille inte kan få en tjej att komma? Det omanliga är det är att killen inte kan acceptera att tjejen helt enkelt är sån som inte kommer, om man frågar mej.

Jag funderade vidare och undrar hur man tar sej ur det här då. Fram tills nu har jag varit helt efterbliven på den här punkten. Jag har aldrig fattat att killar bryr sej om ifall tjejen kommer eller inte. Men då får man ju inte glömma att skilja på one night stand och förhållande. Det är ju en rätt ordentlig skillnad mellan dessa två typer av relationer till sexliv.
Utgår man från one night så har jag nog tänkt ganska rätt hittills - killar bryr sej inte så jävla mycket. Hela sexet kan ju vara helt värdelöst.. i många fall är det ju tyvärr så.
Utgår man från förhållanden kan jag tänka mej att det är lite annorlunda, det är bara att jag aldrig har levt i den världen eftersom jag alltid har sett till att sexlivet med pojkvännen är bra ändå. Det är kanske därför jag börjat fundera över allt nu.

Härom dagen läste jag en jätteintressant artikel i Amelia och det fick mej att ändra syn ytterligare lite. Dels fick den mej att fatta att det är viktigt att tjejen får orgasm. Det kanske inte var så svårt att fatta, eftersom dom flesta tidningar skriker ut sex och orgasm som två väldigt vanliga ord.
I artikeln gav dom lite förslag på hur man kommer.. inget märkvärdigt, inget som hjälper anmärkningsvärt mycket heller, antar jag.
Det intressanta var deras förslag på anledningar till att tjejer inte har så lätt att komma.

Först och främst är tjejer bättre på att kontrollera vardagslivet än killar. Tjejer har kolla på huset, barnen, brudiga vardagssysslor och en hel del mer samtidigt som dom sköter ett jobb. (Det är därmet inte sagt att killar inte gör det)
I sängen har tjejer tyvärr ofta svårt att släppa den kontrollen och bara slappna av. Är man spänd och tänker på annat är det näst intill omöjligt att komma, menar Amelia.
Vidare vill tjejer gärna fortsätta ha kontroll i sängen. Amelia tipsar om att bara släppa det och försöka slappna av.
Några fler saker som försvårar det hela är:
- Att man inte trivs helt med killen man är med.
- Att man inte är tillräckligt upphetsad
- Att man är för trött.
- Att man är stressad över något.
- Komplex och funderingar över hur man ser ut.
och så vidare.

Amelia tipsar om att inte ha sex på kvällen, då man är trött och ofta funderar över dagen som gått och alla bestyr hit och dit.
Amelia tipsar också om att man ska ha ett ordentligt förspel, tjejer som har svårt att komma måste vara väldigt upphetsade för att lyckas.
Enligt artikeln är det också nästan omöjligt att komma om man inte känner sej 100% säker med killen. Det är nog betydligt vanligare i yngre åldrar då man ofta hamnar i situationen; "Jag gör det bara så är det över sen". Det är ju inte precis en situation man blir riktigt upphetsad av.
Att tänka på rätt saker är viktigt. Glöm diskmaskinen, prov, städning, bråk med bästa kompisen och tänk på allt som framkallar trevliga vibbar i kroppen.

Det mest intressanta jag fick fram ur artikeln var att tjejer som varit med om sexuella övergrepp kan ha väldigt mycket svårare att komma än dom som inte har det. Är man med om en sån händelse är det vanligt att man efteråt känner sej äcklad av killar och det är väldigt svårt att känna sej bekväm i deras sällskap, ännu mindre i sängen. Det går inte att släppa loss och springa iväg från vardagen om man inte känner sej trygg. Även om man inte drar alla killar över en kamm är det väldigt svårt att se något fint i killar över huvud taget den första atiden efter ett övergrepp. 
Detta var något jag aldrig funderat över. 
Det låter trovärdigt. Ett sexuellt övergrepp tar väldigt mycket ifrån en. Man känner sej bestulen på privata saker, integritet, sin vilja och självrespekt. För att inte tala om hur äcklig och besviken man känner sej efteråt. Det är en otrolig blandning av tankar och känslor - inga av dom framkallar sexlust. 

Kort sagt är min slutsats av min lilla forskning att orgasm är viktigt. 
Är man i ett förhållande är mitt tips att diskutera saken med sin partner. Ärligt talat tror jag inte att alla killar tycker att det är det absolut viktigaste med sexet. Den största delen av kvinnorna i världen kommer aldrig eller sällan, tror ni att alla dom tycker att sex är obekvämt och att killen suger i sängen?
Knappast. 
Jag tror inte att alla killar känner sej omanliga för att tjejen inte kommer men jag förstår att det är rätt upphetsande för en kille att hon gör det. 

I mitt nästa förhållande ska jag fråga honom vad han föredrar redan från första början och vad som är viktigast för honom. Efter det ska jag förklara för honom hur ofta eller sällan jag kommer (det beror ju på vad man jämför med). Då är man på det klara med varandra redan från början, precis som jag vill ha det. 
Mitt andra tips till er är att inte påverkas för mycket av det som står i tidningar. Alla deras tips funkar inte alltid. Man måste nog hitta sej själv och lära känna sej själv först och främst innan man tar inte massa förslag om knipövningar och speciella tabletter. 

 

Kom över en kille på 14 dagar. Dag 7

Nu ska skiten bort. Sista dagen på den första perioden. Vid det här laget, om man har kämpat väl, är han hyfsat borta. Man saknar honom fortfarande i sängen på kvällarna och det känns fortfarande skumt att inte få några sms från honom. Well, get used to it för såhär kommer ditt liv se ut framöver.
Dag 7 – ta sista slaget och släng honom i väggen. Var stark och peppa dej själv. Förhoppningsvis har du vänner eller familj precis bakom dej. Lyckas du inte kasta iväg honom på första försöket nu, testa igen, testa igen och testa igen. Faller du bakåt finns det alltid människor som hjälper dej upp.


All night long

I torsdags när Hanna kom hit satt vi och snackade en stund och sen drog vi fram vodka och blandade varsinn grogg, sen tog vi ett glas vin med morsan på ett mysigt ställe, efter det käkade vi en sallad på en pizzeria och sen gick vi hem till mej för att hämta lite grejer. Jag passade på att fylla på sminket då och tyckte att jag såg grå och trist ut så jag slängde på lite ögonskugga på 5 minuter. Sen gick vi till en krog precis i närheten, när dom stängde åkte vi till Ojojoj och därifrån blev det efterfest i Hornstull. Efter 15 timmar av festande hamnade vi hos mej. Såhär såg sminket ut när jag hade slängt på ögonskugga på 5 minuter. (Kan säga att det inte gjorde det 15 timmar senare. )


Allt kommer från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Neptune
♦ M/S Cotton Candy
♦ E/D Strict
♦ E/D Perfect
♦ M/S Kakaw
♦ Kajal L´oréal Kick, H&M, Åhléns...
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...















Helt okej för att vara ett 5-minutersjobb, right? 

Chillar med två skumma typer

Usch jag har en helt värdelöst tråkig dag. Jag sitter hemma och är för trött för att orka ta mej ut och göra något men för pigg för att sitta här och glo.
Jag har i alla fall sällskap av två vovvar, det är bättre det än att vara ensam i alla fall. Dessutom är dom helt galna så dom håller mej i alla fall ganska sysselsatt. Deppar gör jag i alla fall inte. För ett tag sen kollade vi på film, det slutade med att alla tre somnade. Men jag var den enda som vaknade och slutförde filmtittandet. Antagligen tyckte dom att den var dålig.  Nu har dom precis haft brottning i sängen här så nu har båda deckat igen. Skönt!!
Jag tänkte försöka uppdatera bloggen lite extra nu när jag ändå bara är hemma och tråkar, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om.

Här är en bildbomb från oss














I hate these days

Days like these make me think of you and miss you even more.



we♥it


Torsdag, fredag och lördag

Hej

Trött är man! Jag vaknade för en timme sen och nu har jag precis käkat lite frulle. Jag funderar på att gå tillbaka till sängen igen. Mitt liv har varit hårt på sista tiden.
I torsdags krökade jag i 14 timmar. På det sov jag i 2 timmar och sen skulle jag festa mer på fredagen. Jag struntade i det, vilket nog var bra, och åkte hem till Jossa på tjejmiddag istället. Det var mysigt men jag mådde skit hela tiden. Jag satt och kallsvettades och skakade i hela kroppen, inte alls speciellt bekvämt. Ett tag trodde jag att jag skulle spy, men jag klarade mej.
Ikväll är planerna egentligen också utgång men jag mår fortarande inte bra, så jag får se hur det blir.

Just nu ska jag sitta här vid datorn och ha de bra sen får man se vad som händer.


Kom över en kille på 14 dagar. Dag 6

Det börjar bli långtråkigt att ligga hemma och deppa, eller hur?

Låt oss säga att han inte gör det, han gör det alla andra gör. Perfekt. Han kommer höra av sej lagom till Dag 8/9 och då är det försent. Under dom första 7 dagarna är man som svagast och ett samtal från honom skulle göra att man drar in allt vad heter komma över på en gång. Det här kan jag klara ut lite tydligare senare. Dag 6 är hur som helst rätt seg. Man mår självklart rätt kasst fortfarande, men snart ska vi ändra på den saken.
Forstätt som tidigare dagar. Se till att inte göra något dumt. Inga fester, inga andra killar, ingen idioti av alla möjliga slag. Håll låg profil och se till att slita ut honom ur hjärtat.


Torsdag

Godmorgon godmorgon

I natt har jag sovit som om jag väntade på mitt livs stora kärlek, vill säga djupt och länge.
Jag sov ensam i en gigantisk säng och alla kuddar var bara till mej. Så vill jag ha det  Jag känner mej utvilad och på bra humör, solen skiner och snart ska jag träffa Hanna. Det känns som att det här kommer bli en bra dag

Nu är det dags för lunch eller ja.. frulle för mej då. Sen ska jag börja fundera på vad jag ska göra av dagen.

Later


Kom över en kille på 14 dagar. Dag 5

                    
Under Dag 5 börjar det hända grejer. Det är inte helt onaturligt att man under Dag 5 tänker ”vafan det här klarar ju jag, inga problem. Så jäkla bra var han inte.” Så tänker man en stund men nästa stund kan man må skit igen. Under Dag 5 började jag inse att jag förmodligen var för bra för honom ändå. Ärligt talat, vad hade han att ge mej? Ingenting. Det är hans förlust, allting. Jag är borta och jag har precis fattat vad det var jag gjorde som gjorde att detta gick i kras. Då vet jag till nästa gång vad jag inte ska göra… om jag vill falla hårt och binda mej.
Under Dag 5 är det inte helt ovanligt att man kan känna sej rätt stark och överlägsen. Gör inget dumt bara, ser man honom för en sekund börjar man gråta igen.
Under Dag 5 är det dags att börja spida upp lite. Snart kommer 7 nya dagar med nya steg i experimentet. Träffa vänner som tidigare, fortfarande INGEN alkohol.

Att dö för en naken kvinnokropp

Man brukar säga att det vackraste man kan skåda är en kvinna på morgonen.

Är inte det här en utmärkt idé i så fall?

                   

Nu behöver man lixom inte riktigt vänta till morgonen.

En vecka sent klipp

Sminkbilderna var inte det enda jag hittade. Jag hittade ett videoklipp också.
 
                      

Det spelades in förra tisdagen så det var över en vecka sen. Dålig jag är som lägger upp det nu.
Kan i alla fall garantera er att det blev fest och fylla. Jag och Linnea körde ordentligt som vanligt. Jag vaknade på onsdagen med en stukad hand och ytterligare ett förlorat ankare. Nu måste East street definitivt hjälpa mej!

Jag ska tillbaka dit nu när jag är hemma i Syockholm igen, först måste jag gå och rönka min hand som eften en vecka fortfarande gör så ont att det hela håller på att driva mej till vansinne

Beauty is Green

Jag hittade lite bilder på en make som ni inte har sett nu. Slänger upp några dåliga bilder som vanligt. Jag minns att jag tyckte att det blev snyggt, men det är väl inget man kan tro när man kollar på dom här bilderna direkt.



Som vanligt är allt från Make up store om det inte står något annat.

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Phenomenon
♦ M/S Satin
♦ M/S Kakaw
♦ E/S Panic
♦ E/D Bamboo
♦ Kajal L´oréal Kick, H&M, Åhléns...
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...









Kom över en kille på 14 dagar. Dag 4

Dagarna går långsamt och man saknar honom mycket. Hans finns med i tankarna hela tiden, dygnet runt och det finns inget som terrar så mycket som att sitta hemma ensam då. Jag vet hur hårt det här, men det är nödvändigt att utsätta sej själv för det … några dagar till.
Dag 4 är en kopia av Dag 3.
Man ska hålla sej aktiverad men inte på fel sätt. Att gå ut och festa, träffa människor och försöka glömma den man egentligen helst av allt vill vara med är några exempel på vad man inte ska göra. Det är nyttigt att sitta hemma och sörja lite. Har man väl gett sej fan på att man ska ta 14 dagar av sitt liv, och inte en timme mer, då får man inte ge upp nu. Dag 4 kan vara rätt svår. Antingen mår man exakt lika dåligt som man gjorde Dag 1 eller så börjar det hela avta lite, för att 5 minuter senare komma tillbaka. Man tänker mycket och fortfarande vill man ju såklart att han ska ringa. Ring inte honom! Då måste man börja om från Dag 1.

Tips: träna, gå ut och spring, spring av allting, andas djupa andetag och njut av allt nytt du andas in och allt gammalt som försvinner ut. Det är en fantastiskt skön känsla.


Back in Stockholm

Sådär ja. Jag kom innanför dörren för typ en halvtimme sen och nu sitter jag här och pustar ut. Det var jobbigt att bära all packning så jag är glad att det är över.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag är hungrig men känner inte för att börja käka massa nu.

Åh jusste jag kom att tänka på en sak på tåget.

"Just nu, just i denna sekund, får en person sitt hjärta krossat"
Och någon blir antagligen på smällen.
Jag är bara glad att det för en gång skull inte är jag.


På tåget

Nu sitter jag pÅ tÅget mot Stockholm. Tiden gÅr faktiskt ganska fort, tvÅ timmar har redan susat fÖrbi.
Jag Är framme i staden runt 22 sen ska jag ta mej hem. det blir kanske nÅgot inlÄgg nÄr jag har landat

Sista dagen

Godmorgon godmorgon

Jag lyckades aldrig somna i natt. 05.15 kollade jag på klockan sista gången. Suck, då vet jag att jag är utvilad. Så fort jag är utvilad sover jag inte ordentligt på några nätter och sen börjar allt om igen. Då blir jag en zombie igen.
Jag ställde ändå alarm på 10.00, jag vill ju inte missa min sista dag här.
Om 5 timmar åker jag härifrån.
Usch, jag vill faktiskt inte. Jag har inte mycket att längta hem till.

Idag är det mulet, så kanske blir det lättare att åka härifrån då. Strax ska jag slänga i mej frulle och packa ihop mina saker, efter det ska jag till havet för att bada en sista gång.
Efter det ska jag ta en lång dusch och sen blir det tidig middag. Mer än så lär jag väl tyvärr inte hinna idag.

Ha en bra dag


Tomorrow guys

Nej nu ska jag läsa någon trevlig sexnovell och sen blir det zzzooova. Sweet.
Vi hörs imorgon.


I miss this

Jag tänkte försöka fixa ihop en liten sammanfattning av vad jag gjorde för exakt ett år sen. Augusti 2010.
Jag satt precis och kollade igenom arkivet och jag blev nästan gråtfärdig. Jag minns allt som står som om det var igår jag skrev det. Det är sant!
Flera av inläggen är jag helt säker på att jag skrev för max 3 månader sen!
Sånt här får mej att bli deppig och det här är verkligen en nackdel med att ha en blogg. Förr eller senare går man tillbaka till arkiven och då inser man verkligen på riktigt hur tiden springer iväg. Jag tycker att gymnasiet gick svinfort! Det går inte ens att beskriva. Men man tycker alltid att tiden går fort, det är en helt annan grej att kolla tillbaka i arkiven och chockeras över att det var ett år sen man skrev ett inlägg som man är helt säker på att man skrev för några månader sen.

Hur som helst ska jag göra en liten sammanfattning på augusti. Det var faktiskt en cool månad. Mycket party och flera schyssta inlägg. Det var en bra månad helt enkelt.
Jag hittade det här.

Tack Stuumpan, det här behöver jag nog väldigt mycket just nu:

"Dear Diary sometimes I'm huge as a mountain. No guy will ever be good enough for me, so let's just play the game. No tears, no harm, no fear, no emotions, nothing but a good game."
-
Augusti 2010


Kom över en kille på 14 dagar. Dag 3

                              
Dag 3 är ganska lik Dag 2. Dagarna kommer löpa på likande sätt tills en stor del av sorgen gått ur. Under Dag 3 är det okej att umgås med vänner, men helst i hemmiljö. Har man bra vänner kommer dessa att förstå och mer än gärna komma över för att stötta. Har man inte den typen av vänner kanske man har den typen av familj. Under Dag 3 är det bra om man försöker prata ur en del av det man känner också.
Utöver det ska man försöka aktivera sej i hemmet, men fortfarande låta sej själv gråta om man känner att man behöver det. Det har trots allt bara gått 3 dagar så förmodligen behöver man det.

Många har svårt att acceptera just det – att sitta hemma och må dåligt.
Det är det svåraste momentet i det här experimentet. När man mår riktigt skit är det vanligt att man flyr ett tag för att gömma sorgen.  Jag har fått alldeles för många bevis på att det inte funkar och att det framför allt inte leder någonvart. Jag själv har varit expert på det och därefter har jag lärt mej att det här är ett bättre sätt.

Det må vara plågsamt men det kommer att löna sej, tro mej.

 


Det märks att man är hemma snart

Nu är klockan mycket, jag borde försöka få några timmars sömn. Det lär inte bli några problem för jag sov dåligt i natt.
Imorgon åker jag hem till Stockholm igen, fy jag längtar faktiskt inte, så nu har jag gjort en liten lista över en del grejer som jag måste fixa när jag kommer hem. Det är alltid lättare att lista upp grejer, annars glömmer man. Det gör jag i alla fall. Jag vet att det är massa mer men jag börjar såhär.



Det är mer men någonstans måste jag ju få in lite krök också.

Grillning nästa

Jag var dålig och gick aldrig ut och sprang igår. Massa annat tog min tid och sen blev det för sent. Någon lärde mej för länge sen att det inte var bra att springa efter typ 20.00. Igår när jag tänkte gå ut och springa såg jag att klockan var 23.45. Jag skippade och kollade på film istället.

Om ett tag ska jag grilla och sen ska jag baske mej ut och springa. Det måste bara bli lite svalare först. Just nu är det för varmt för att ens grilla. Blotta tanken på att springa i den här värmen får mej att vilja lägga mej i frysen. Klockan är snart 18.30 och värmen håller i sej fortfarande. Satan så skönt! Nu är det sommar!


Kom över en kille på 14 dagar. Dag 2

Om det finns möjlighet till sovmorgon dag 2, så ta den. Det är vanligt att man känner att man är fridfull så länge man sover men så fort man vaknar vill man bara somna om. I min värsta omgång av det här började jag gråta varje morgon när jag vaknade och insåg att mitt liv var skit och att han inte fanns kvar. Det var vidrigt. Oftast somnade jag om och kunde lätt sova en hel dag. Om det känns som att det behövs så ta Dag 2 till det. Det finns gott om dagar kvar.

Dag 2 är annars mycket lik Dag 1. Det handlar om att fortsätta vara ledsen och få ur sej allt. Det är under Dag 2 okej att ringa vänner och prata, det är dock fortfarande viktigt att vara ensam. Många får inte ur sej sorg när dom är med människor och många vet inte om ifall man tillhör den gruppen därför är det bäst att bara lida i sin ensamhet. Dag 2 handlar om att lida. Fortsätt att sova mycket och försök förstå att det troligtvis inte hade varit kul att gå ut med vänner ändå. Stanna hemma och deppa.


Kom över en kille på 14 dagar. Dag 1

                                 

Första dagen är alltid jobbigast. Tycker man om någon har man svårt att acceptera att den är borta. Allt känns tomt och man kan inte riktigt fatta att det som har hänt precis har hänt.

Börja med att bestämma dag för startskottet. När Dag 1 har börjat, alltså när startskottet har gått, är det dags att dra fram dom skönaste mjukisbrallorna man har. Dag 1 är en dag då jag är hemma och deppar. Gråt om du vill, ta sönder något om du känner för det. Det viktigaste är att man får ur sej sorg och så snabbt som möjligt inser att det är dags att gå vidare. Jag kör mjukisbrallor, godis och filmer i den mån jag klarar av. Att se på film när man har tankarna hos någon annan är svårt. Klarar man inte av det får man göra något annat.
Men jag vet av erfarenhet att en riktigt rolig komedi alltid piggar upp lite. Undvik romantiskt trams, sånt som visas på film existerar sällan i verkligheten men i sårbart lägeblir man plötsligt säker på att det gör det… för alla andra utom en själv.

Efter ett gäng filmer och flera kilo godis är det dags att sova, sova och… sova. För att klara dessa 14 dagar är det viktigt att man är stark. Den bästa styrkan får man när man sover. Man behöver oändligt med energi annars klarar man det aldrig. Dag 1 går ut på att ligga hemma, titta på mobilen, sakna och helt enkelt må skit. Det är nyttigt. Ju fortare man klarar av den biten desto fortare kan man gå vidare till nästa.

Tips: stäng av mobilen, han kommer inte att ringa. Man får absolut inte lockas med ut av vänner.


Kom över en kille på 14 dagar

Jag är visserligen på någon typ av semester men jag har fått många frågor om vad jag menar med ”nedräkningen har börjat” så nu ska jag förklara exakt vad jag menar med det.

När jag träffar en snubbe är det jäkligt vanligt att jag till en början får dille på honom. Jag kan ofta ha dille på flera samtidigt men innerst inne vill jag inte ha dom. Jag har dom ett tag och sen kommer jag över dom. Vad som händer under tiden låter jag vara osagt. Med det här ska jag förklara hur man snabbt och enkelt släpper en dille. En dille kan övergå till att man verkligen börjar gilla en person. Som ni vet är jag livrädd för det så jag ser till att försvinna innan jag kommer så långt. Ibland har jag kommit för långt och då får jag kämpa lite hårdare för att försvinna än om jag bara har en enkel dille. Jag tror att ni greppar. Så trots att jag är på semester ska jag nu förklara mitt experiment. Jag vet inte om jag kan kalla det experiment längre, eftersom jag tillämpar det varje gång jag tänker försvinna från en snubbe.

Följer man det här till punkt och pricka funkar det. Det spelar ingen roll om man blir dumpad eller dumpar, ett avslut är alltid lite tomt. Jag själv tycker att det är lättare att komma över människor som man själv dumpar, men jag vet några som tycker exakt tvärt om. Dom brukar snacka något om att det är så jobbigt att såra folk och man har ångest och vill gå tillbaka till personen för att man vet att den är ledsen. För mej är det tvärt om, jag hatar att bli sårad av folk och att sitta och vänta på att dom ska ångra sej/ jaga dom för att dom ska ångra sej är otroligt jobbigt och just därför gjorde jag mitt experiment. Hittills har det funkat bra om jag håller mej till reglerna och inte fuskar.

Observera att man måste börja om varje gång man fuskar!
Man får under inga omständigheter ha kontakt med kille under tiden, får man det måste man börja om på dag 1!


Jag åkte till pardadiset utan dej

För några veckor sen drömde om att åka till detta paradis med dej. Är det då inte väldigt märkligt att jag med tårar i ögonen åker utan dej.. just hit?
Borde inte detta paradis få mej att tänka mer på dej?
Är det inte väldigt konstigt att 4 dagar här, och inte en dag mer, har fått mej att inse att jag klarar mej fint utan dej?
4 dagar tog det.
Nätterna är fortfarande hårda. Imorgon är 5:e dagen. 3 dagar till, sen är det 7 dagar kvar. Du har din chans i 3 dagar till sen blir det svårt. Du har efter det 7 dagar på dej att försöka ändra mej, efter det har jag glömt ditt namn.

Är det inte märkligt att jag åker till ett ställe där jag ville vara med dej när du inte finns hos mej längre? Jag borde inte kunna göra annat än att tänka på dej. Tja, för några dagar sen var det ju så. Nu har det gått 4 dagar. 3 till sen börjar det roliga.
Nedräkningen har börjat


Uppdatering från skuggan

Hej

Hoppas allt är bra med er denna tisdag. Själv har jag det hur bra som helst. För tillfället sitter jag i skuggan och flämtar men annars har jag spenderat dom senaste timmarna i solen och i havet. Vattnet är verkligen varmt här och solen steker.
Jag är visserligen livrädd för krabbor och min sjögräsfetisch har jag ju redan avslöjat. Bortsett från det är allt toppen här.
Nyss tryckte jag i mej en korv till lunch och nu ska jag återhämta mej i skuggan ett tag till innan jag lägger mej i solen igen. Lite färg vill jag ju ha, men jag har insett att det inte är någon idé för mej att kämpa med det. 3 veckor i Spanien förra året och jag var svagt gyllenbrun när jag kom hem. Vad ska då Sveriges sol kunna göra för skillnad?
Skönt är det i alla fall, får väl fuska med solarium sen.

Imorgon tar jag tåget till Stockholm då blir min blogg som vanligt igen. Lite shopping, lite outfits, lite sex och massa fylla och galenskap.

                   

Så underbart har jag det här.

Krabbor käkar och knullar

Nu är jag tillbaka. Jag har först badat, sen fått i mej lite lunch och efter det var jag ute med båten. Det var härligt.
På vägen hem började motorn krångla men efter mycket om och men gick den tillslut igång. Nu sitter jag och avnjuter eftermiddagssolen. Det börjar bli något svalare. Om några timmar ska jag ut och springa. Först ska jag ta lite issa-tid med en film och sen blir det middag. Idag kör jag på potatissallad och rostbiff. Mums.
Jag försöker ta vara på varje minut här.
På onsdag åker jag tillbaka till Stockholm. Jag kommer sakna det här som tusan då.

Allt känns fulländat just nu. Eller tja... nu ska jag väl inte överdriva. Men jag skulle vilja att det var sant.
Jag trodde att karabborna hade flyttat härifrån. Dom flyttar ju runt dom. Intressanta men äckliga djur. Men i dag såg jag faktiskt några krabbor när jag var ute på båtutflykten.
Jag såg en stor krabba som satt på en liten krabba och typ högg den med klorna. Jag undrar om den försökte äta upp krabban eller om jag bevittnade en krabb-våldtäkt.
Efter en stund släpade den in den i sjögräs. Det kändes lite som en Ace Ventura- effekt. (Den där scenen när gorillan drar in gubben i en buske och hela busken skakar och så spelas den där låten som man därefter alltid kopplar till sex i buskar eller lejon kungen). Nu skakades i och för sej inte sjögräset och låten spelades inte och om krabban blev den stora krabbans middag var det inte en pinal som stämde in på Ace Ventura- scenen.. men ändå.




Nu ska jag bada

Jag älskar havet. Jag älskar hur den svala känslan sköljer över en när det är varmt i luften. Jag älskar hur jag kan dyka längre och längre ner i mörkret när jag vill försvinna från allt. Jag älskar hur det bara är jag och vattnet så länge jag är i det. Jag älskar hur det alltid väntar på att jag ska besöka det igen.




Inga svek, inga lögner, bara jag och det stora blå.

Jag rymde, varför följde du efter?

Jag ångrar inte att jag rymde men jag hatar att jag rymde från dej och ändå är du här.
Jag rymde för att slippa dej och i natt fanns du hos mej, du var det näst första jag såg när jag vaknade och så fort jag får en lugn stund är du här för att banka på mej. Så länge jag är aktiverad står du bara och tittar på men så fort jag inte gör något torterar du mej.
Det värsta är att jag inte fattar varför. När jag är med dej på riktigt är du inte värd speciellt mycket. Men när du är ifrån mej är du värd hela världen.


Måndag

Godmorgon godmorgon

Jag har precis vaknat efter 10 timmars sömn. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är närmare 40 grader där jag strax ska käka min frulle. Jag är fortfarande trött så först ska jag gå och lägga mej i solen en stund. När jag vaknar ska jag slänga i mej frullen och sen springa ner till havet och bada. Det blir nog stranden idag med. Egentligen brukar jag föredra att hoppa från klipporna, eftersom jag är en riktig tönt när det kommer till sjögräs, vid klipporna är det tång istället så man får välja.
Nu ska jag ta det lugnt en stund sen bär det av till havet.


Här går solen inte ner

Det är fortfarande söndag och jag har precis varit och badat. Havet här är inte som mälaren i Stockholm. Här är vattnet stilla och flera gradera varmare, det är salt och har sjögräs här och var.
Jag gillar inte alls sjögräs, det har jag aldrig gjort men det blir värre med åren.
Om ett tag blir det middag. Grillade hamburgare i solen.
Även om det är ganska segt här och även om det är lugnt och även om det inte händer ett skit här är jag glad att jag rymde.
Om några dagar är jag tillbaka i stresen igen. Stockholm- den evigt ensamma staden där stressen aldrig tar slut och sorgens tårar aldrig slutar rinna. Vilken tur att vi har stadshuset och Skansen som döljer en hel del, annars hade vi inte haft några turister kvar.


Jag har rymt

Hej

Där jag är nu funkar inte internet speciellt bra, så jag får skriva lite i efterhand och lite när det fungerar. Just nu skriver jag i efterhand.
Idag är det söndag.
Det är tyst, stilla och vädret växlar mellan strålande sol och ösregn. Just nu är det sol men jag håller mej inne.

Jag har flytt från allt, rymde. Jag drog 50 mil från mitt hem och nu sitter jag här och blickar ut över havet.
Skagerack eller Kattegatt.
Jag har lite dålig koll på det där. Hur som helst är det fint här. Fridfullt och tyst.
Just nu vet jag inte om det är exakt vad jag behöver.
Nedräkningen har börjat och allt jag kan tänka på är hur mycket jag saknar dej.


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0