Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Jag har varit och hälsat på Frida och sett hennes nya lya.  Den är sjukt stor och superfin och mysig.  Lycko henne!! För en stund sen var jag jättetrött men nu är jag lite piggare igen. Typiskt att jag alltid blir pigg precis när jag ska sova.
Jag har i alla fall dragit igång en rulle i bakgrunden och ska väl lägga mej snart.  Imorgon blir det fullt upp

Godnatt
 
 

Torsdag

Hej
Det är redan torsdag! Gud vad fort den här veckan har gått!! Idag ska jag börja kolla lite på teorin för utbildningen nästa vecka. Det står även 10 flyttkartonger utspridda i huset med mina kläder och skor så jag tänkte ta en titt på det och lite senare ska jag sticka till gymmet och direkt efter det hem till Frida för att se hennes nya lya och käka lite middag.
För en stund sen tänkte jag, jaha idag har jag ingenting att göra men nu när jag ser vad jag har skrivit så har jag ju faktiskt fått ihop en del.

 
Hoppas ni får en bra torsdag
 
 
 
 
 



Killen på besök

Nu är det klappat och klart och biljett bokad. I helgen kommer Pontus och hälsar på mej.  Han kommer tidigt på lördag morgon och sen får vi 1½ dygn tillsammans innan det är dags för honom att fara tillbaka. Jag blir dock kvar ett tag till, eftersom jag har en truckutbildning som väntar nästa vecka. Men sen ska jag försöka åka tillbaka till Oslo så snart jag kan så jag kan börja få ordning på allt igen.
 

Bild på oss från i somras (2013)

The hot chick


Nu har jag varit och köpt en cola, några godisbitar och satt igång en film som jag alltid mår bättre av att se.  Tips till er alla när ni ligger hemma och mår lite krassligt. Cola, choklad och The hot chick.

Färgglada skor

 
Här kommer en liten vår och sommar boost från Nelly. Kul med olika färger tycker jag.  Det är så vanligt med svart, brunt och beige i Sverige

Tuesday walk

När jag skulle till gymmet igår kollade jag på klockan och insåg att jag absolut inte skulle hinna så jag gick ut och körde en pw ute istället för på gymmet.
 
 

Min tisdagkväll

Även om dagen idag känns sådär så hade jag jäkligt kul med Melissa och Linnea igår. Vi var ute och drack några glas virre och cider. Sjukt trevligt.  Sen slaggade jag över hos Melissa och åkte hem så fort jag vaknade.
 

Onsdag

Hej

Hoppas det är bra med er idag. Jag skulle ju lunchat med en kompis och sen käka middag i kväll med en annan kompis. Men vi har alla 3 behövt ställa in av olika anledningar. Jag ligger hemma med dödlig jävla mensvärk och vill absolut inte träffa någon just nu.
Så kommer jag ha det resten av dagen så det blir en god sallad till middag och så ska jag försöka ta mej till gymmet men en stor del av mej säger nog att jag har förjävla ont för att försöka ta mej iväg. Livet som tjej leker.
 
 

Jeans


Hur snygga var inte dom är här jeansen?!     Alltså, måste ha!! Ni hittar dom på Nelly till väldigt humana priser.

Time for pw

Nu sticker jag iväg till gymmet för att kötta lite powerwalk.  Vi hörs senare alligators.

 

Underkläder

 
Jag har såå svårt att hitta bh:ar i min storlek. Jag tycker att det är helt sjukt att typ H&M, Gina, Lindex, Cubus, Kappahl och dom flesta andra inte säljer bh:ar i större storlekar. Det finns ibland bh:ar i min storlek, men då är dom antingen fula eller så är som matchande trosorna gigantiska tanttrosor. Om det någon enstaka gång, se typ aldrig, finns en bh som är både snygg och i min storlek och dessutom har snygga trosor så finns inte trosorna i min storlek. Hittar jag väl en snygg stor bh med snygga trosor finns bh:n i alla storlekar utom min. Jag fattar varför dom inte säljer så många stora storlekar - det är inte lönsamt eftersom medelstorleken i kupa är B - C. Självklart blir det då lite knivigt för oss som har E, F G och så vidare.
Ibland hittar man en bh:ar i D men då är dom så fruktansvärt stora runt om att man genast tänker: Ja, här har dom kirrat en bh till folk som har lite större tuttar på grund av att dom är väldigt överviktiga. Kul för lilla mej som inte är överviktig men född med en krallig hylla ändå.
 
Jag gillar inte att gå till typ Twilfit för jag tycker inte att det finns något snyggt där alls.
 
Alternativet för oss som sitter i min sits är internet. Även där är det ganska svårt att hitta sidor som säljer min storlek och om jag väl hittar en snygg bh i min storlek är den ta mej tusan alltid slutsåld är svindyr.
 
Ni ser mitt problem va?
 
Men jag har faktiskt hittat en sida som för det mesta har min storlek och för det mesta i lager och väldigt ofta är dom snygga  Sen att trosorna till är lite fram och tillbaka mellan tant och snyggt är väl kanske inte skitkul men jag har i alla fall bestämt mej för att inte vara så himla dum. Jag brukar kolla på bh:arna och ba: shit vad snygga, och billiga!! och min storlek! yaaaaay. Och sen beställer jag inte. Nu har jag faktiskt lagt en beställning igår  4 bh:ar och 2 trosor är på G hem till mej för att jag ska se om jag har tur med att allt är tillräckligt snygg och i min storlek.

Jag ber nu till underklädsgudarna och så fort jag får hem paketet ska jag självklart dela med mej av min nya erfarenhet.   Men sorry killar, inga bildbevis.
 

 
Bilden är lånad från google och ska väl typ uttrycka min lycka litegrann

Min vecka

Eftersom måndagen gick åt till att ladda batterierna får ni här min fortsatta vecka. Herregud, jag som är en ganska "ensam" person vaknar upp ifrån någon typ av koma och inser att det sista jag är är ensam. Dom senaste dagarna har min mobil ringt och pipit hela tiden. Jag börjar faktiskt känna mej populär haha  Jag har mina perioder då telefonen går i ett och i vissa perioder är den helt tyst. På sista tiden har jag bott i Norge och då är det ju ingen som ringer, såklart. Tänk att då komma hem till det här. Jag blir ju alldeles förstörd haha.   
 
Här har ni då resten av min vecka. Jag ska även försöka trycka in gym så mycket jag kan och plugg till truckutbildningen nästa vecka. Ja, och bloggen såklart
 
 
 

Tisdag

Hej

Så var det tisdag och jag ligger typ och skakar för att jag är så stressad. Det är så typiskt mej att vara råstressad när jag inte gör ett skit. Folk brukar tycka att jag är lite konstig när jag sätter igång att skaka och tjata om hur stressad jag är när jag är på en lugn och fridfull plats. Just nu sitter jag i min säng och har hållit på med diverse olika grejer och nu är jag sååå stressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag känner mej smått spyfärdig helt ärligt. Varför kan jag inte vara som en normal människa?  
 
Än så länge har jag som sagt gjort diverse viktiga grejer och utöver det kom en kompis förbi för ett tag sen. Vi satt och snackade, käkade lite och sen drog hon iväg. Hon kom bara förbi en snabbis innan hon skulle iväg på andra saker. Det var kul och spontant.  Snart ska jag packa iväg mej själv till gymmet och sen ska jag till stan.

Hoppas ni får en fortsatt fin dag folket
 
 

Kimono


Jag vet inte varför men jag gillar den här kimonon. Den blir nog skitmysig på sommaren precis sådär som den är matchad på bilden.  Man kan köpa den på Nelly och jag funderar på om man kanske ska slå till.

Mina naglar

 
Här har ni en bättre bild på mina sjukt snygga naglar som jag gjorde i lördags. Färgen är inte riktigt likadan i verkligheten, utan mycket snyggare. Jag kan försöka kirra fram en bild till som kanske är lite mer rättvis.

Min helg

Här är först bilden som jag la ut för några dagar sen. Då försökte jag planera min helg. Sen kommer bilden som visa hur helgen blev egentligen. Lite skillnad va!  Snacka om att jag har hunnit med mycket. Tur att jag inte var bakis någon av dagarna för då hade jag verkligen inte haft tid med allt jag har gjort.
 
Jag har till exempel umgåtts med 3 sällskap både fredag och lördag. Först har det varit middag med hos någon av mina familjer tillsammans med några till. Sen har jag först umgåtts med några vänner och när vi sen skiljts åt har jag åkt och träffat fler vänner. Snacka om att använda sin tid effektivt.
 
 
 
 
 

Måndag

Hej

Måndag, jag vet inte riktigt vad jag ska göra men jag har i alla fall precis bokat en truckutbildning
Vad jag vet om dagen är att det blir åtminstone 1 tripp till gymmet.  Jag har ganska ont i huvudet just nu så det blir vila och lite mat först men sen ska jag nog vara fit for fight.
 
Hoppas ni får en bra måndag
 
 
 

Hjärta eller kropp

Det gör inget att jag är tjock 
För jag är en awesome vän som går genom eld och vatten för människor som betyder något för mej. 

Take your pick 

Min fredag

Så var fredagkvällen över. Klockan är snart 4.30 och jag känner mej faktiskt väldigt nykter.  Jag har hållit igång i ganska många timmar. Först var jag ju på middag hos pappa och sen gick jag ut för att träffa Jennifer och Anna. Efter det åkte jag och träffade Nina och hennes kille med flera och nu är jag slutligen hemma  Sen jag lämnade pappas middag har jag bara druckit 4 öl så jag känner mej faktiskt ganska stolt och väldigt nöjd.  Det här innebär att jag kommer kunna ha en lång och bra dag imorgon och alltså inte ligga bakis i sängen hela dagen  Tror jag nu i alla fall
 
 

Silver schampo

Äntligen har jag beställt hem ett silver schampo.  Det var verkligen på tiden kan jag säga. Jag använder silver schampo blandat med vanligt och det gör att jag kan hålla mitt hår ljus och fräscht utan att behöva bleka hela tiden.  Så himla bra!! Jag ska dock inte sticka under stol med att jag ibland slänger i en färgbomb i håret. Jag kan tycka att det börjar bli lite trist och livlöst i vissa perioder, speciellt nu under vintern men även under sommaren kan håret bli ganska förstört av solen och ibland tappa glans och liv tycker jag. Fast självklart är det värre på vintern. När jag kollar mej i spegeln och drar sorgset i mina hårstrån brukar jag tillslut slänga i en färgbomb för att ändra mitt sorgsna jag till det glada jag  Men annars håller jag bara hårt i mitt silver schampo och mycket tack vare det har jag typ ett av världens snyggaste barr. yeeaaah  
 
Sen finns det vissa andra små secrets jag har för att hålla håret snyggt, typ att jag nästan bara plattar håret när jag ska göra mej fin för att typ festa, jag tvättar det inte för ofta, lägger mycket pengar på dyra hårprodukter istället för billiga, sover aldrig i utsläppt, försöker variera mina frillor för att sprita ut slitaget man får naturligt under dagen, har fimpat borsten och använder dyra kammar istället, använder olika typer av oljor och inpackningar, håller koll på hur mycket som ska klippas och när och så vidare. Som ni ser lägger jag mycket tid och pengar på mitt hår, men ingenting som är onödigt och remember - låt aldrig någon annan göra det som du kan göra bättre själv.
 

 

Powerwalk

Jag hann inte vara på gymmet så länge idag, eftersom jag skulle tillbaka till tandläkaren men en kort powerwalk blev det i alla fall.  Bättre än ingenting.
 
 
 
 

Fredag

Hej

Fredaaag   Det är alltid lika kul när det blir helg även om det för mej inte spelar överdrivet stor roll nu när jag är i Sverige och är ledig varje dag.   Men alla andra är ju lixom lediga så det blir speciellt i alla fall.
Idag har jag varit hos tandläkaren först. Sen gick jag till gymmet och sen gick jag tillbaka till tandläkaren. Ja, jag fick gå dit två gånger idag.  Det känns i alla fall fresh och nice i käften nu.  Lite senare ska jag åka hem till pappa och käka middag och kvällen ska jag spendera med Jennifer som jag inte har träffat på flera år nu. Jag tror att sista gången vi träffades var när vi var och käkade middag. Sen flyttade jag till Spanien och när jag kom tillbaka till Sverige hade hon börjat jobba utomlands. När hon kom hem till Sverige hade jag flyttat till Oslo och så har det gått. Det är sjukt kul att vi har lyckats ha kvar kontakten under hela tiden och nu äntligen kan ses.  Hon är en grymt rolig person och väldigt lätt att hänga med
 
Så ser min kväll ut. Men sen kan det såklart komma lite ändringar senare. Jag har många vänner som vill ses nu när jag kommer till Sverige och hälsar på under ganska kort tid så mitt schema blir alltid rätt pressat. Men det är kul att se att man har vänner kvar när man reser runt som jag gör.
 


 
 

100 pass

Det var ett tag sen ni såg den här bilden, men ändå börjar den bli lite tjatig va?  Jag ligger i alla fall efter lite nu, men det tar jag ikapp inget går upp emot en liten tävling   En rad till är i alla fall avklarad och snart halvvägs.
 

 

Outfit

Här kommer en outfit från Oslo
 
♥ Jeans - Cubus
♥ Topp - H&M
♥ Skinnväst - Random skinnbutik
♥ Skor - Jeffrey Campbell
 

Livet deluxe


Om en stund ska jag se livet deluxe.  Jag har bara sett den en gång så kommer inte ihåg så mycket, bara att det är krig mellan två "grupper" och sen minns jag slutet också och att JW letar efter sin syrra typ hela filmen. That´s it så det ska bli kul att se den igen.

Skickat iväg blankett - check, motionerat - check

Hoppas ni har haft en bra kväll.  Jag är i alla fall stolt över mej själv som gjort massa bra saker. Jag har varit på gymmet och skickat iväg den där blanketten som man måste skicka iväg för att få ett nytt körkort. Mäktigt jobbigt att tappa körkortet. Först ska de spärras, sen ska det komma hem en blankett. På blanketten ska man skriva en perfekt underskrift (min blev såklart förjävlig fast jag hade övat på att göra en snyggare på hela 14 papper) sen måste man gå och ta ett foto i någon satans apparat och självklart blir alla foton skitfula och sen måste man klippa ut en i perfekt storlek och sen måste man äga ett lim eller dubbelhäftande tejp (vem äger lim numera??) och sen ska det hela skickas iväg och sen tar det mäktigt lång tid innan körkortet tillslut kommer och så måste man hämta ut det. Jaja, man behöver bara göra det ibland så kanske inte ska klaga.

Jag var i alla fall på gymmet innan jag gick och tog mina bilder.  Jag körde först 30 minuter pw och sen 30 minuter cykel.
 
 

Helgens planer

 
Ja som ni ser är jag inte helt och hållet på det klara med vad jag ska göra. Jag vet bara att jag ska till tandis imorgon och sen förmodligen äta middag med pappa på kvällen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra efter det. På lördagen blir det troligtvis att jag träffar tjejerna hemma hos Jossa, men det är väl inte heller helst bestämt och söndagen bestäms väl lite efter vad jag gör på lördagen. Men det är kul att ha lite planer på G i alla fall
 

Mina första dagar i Sverige

När jag kom hit till Sverige mötte jag först upp min pappa. Vi åkte till hans nya lya på söder och käkade och satt och snackade. Några timmar senare mötte jag upp en kompis som jag inte har träffat på flera år. Hon, jag och två kompisar till henne var hemma hos ena kompisen och drack lite virre. Senare gick vi ut och tog en öl och sen åkte jag hem och sov.
 
Igår gick jag upp ganska tidigt, kirrade lite käk och sen kom pappa och lämnade min packning och hämtade mej så åkte vi för att hälsa på min farmor. När jag kommer till Sverige brukar jag se till att hälsa på henne så mycket som möjligt. Hon är 94 år så man vill ju passa på medan det fortfarande finns tid. Efter det skjutsade pappa hem mej igen och jag spenderade kvällen här hemma med mamma och själv i mitt sovrum med massa filmer. Jäkligt nice dagar hittills får man väl säga.
 

I Sverige

Hej

Just nu befinner jag mej i Sverige och har såå mycket att göra hela tiden.  Sjukt skön kontrast till mitt sega liv i Norge på sista tiden. Idag har jag haft fullt upp med massa viktiga saker. Jag har bland annat bokat en tandläkartid, ringt och pratat med körkortsportalen och även kollat upp en del truckutbildningar.
 
Nu när jag är i Sverige tänkte jag faktiskt passa på att skaffa ett truckkort.  Jag är även här för att få ordning på körkort, bankomatkort och hälsa på familj och vänner.  
 
Jag har fått en hel del gjort idag på den första biten. Resten av dagen nu ska jag fixa en ny bild till körkortet och träna.
 
Hoppas ni har haft en bra dag so far.
 
 
 

Dance like there is no tomorrow

 
 

Alla hjärtans dag present


Jag skrev att jag hade en bra alla hjärtans dag och en bra dagen efter. Men jag skrev aldrig riktigt vad vi gjorde. Jag avslöjade i och för sej att jag fick en shoppingrunda i present av min snälla pojkvän.  Den utnyttjade vi på lördagen. Och även om jag inte hittade några snygga kläder, fast vi gick i massa affärer, så fick jag en hel del grejer jag faktiskt behövde. Typ ny mascara och ny Foundation. Båda är slut så det behövde jag verkligen. Hårolja köpte jag nyligen men nu när jag har så långt hår så går dom åt ganska snabbt så en extra är aldrig fel.  Sen blev det lite annat smått och gott  - smyckeshållare, skrubbhandske, ansiktsmask och mobilgrejer.
 
Jag älskar att få shoppingrundor i present.  

Tacoinspirerad äggröra

Här har nu min brulle  Blev ju försent för frulle så det fick bli såhär efter träningen.
 

Jag älskar äggröra för man kan göra så himla mycket med det. Jag som inte är kung i köket direkt och dessutom tycker att det tar på tok för lång tid att laga mat experimenterar ofta hej vilt med äggröra. Det går fort, är enkelt att göra och enkelt att variera. Dessutom kan man välja så himla mycket själv hur nyttigt det ska vara.  När jag lärde mej göra äggröra handlade det ofta om att ha både grädde och en hel del ost i. Det är något jag idag skippar helt. Jag gick till att börja med från grädde till turkisk yoghurt. Många tycker att det är svårt att laga mat med turkisk yoghurt för det blir lixom "kornigt" men får man väl till snitsen är det superlätt, supergott och mycket nyttigare än matlagningsgrädde.
 
Numera skippar jag även det och leker istället med olika grönsaker. För mej är det viktigt att man fyller ut röran så mycket som möjligt. Jag gillar inte stekt ägg och äggröra utan innehåll skiljer sej inte alltför mycket från stekt ägg så jag brukar maxa med grejer, det är också därför det ser ut som att jag äter massor men så ligger det inte till

Äggröran jag gjorde idag ville jag göra lite starkare. Det sägs att stark mat bränner fett så here we go tänkte jag. Jag gjorde den även tacoinspirerad, jag älskar ju tacos

En annan grej som är bra med äggröra är att det är enkelt att följa ett recept. Har man inte tillräckligt av en grej, ta extra mycket av en annan.  Dessutom finns det inga "måste-ha" grejer som man kan glömma att köpa - mer än ägg då
 
♠ 2-3 ägg (välj själv om du vill har färre eller fler)
♠ Mager frukostkorv (sån man har på mackan)
♠ Röd paprika
♠ Rödlök
♠ Jalapeños
♠ Tacokrydda
♠ Tacosås
♠ Keso (valfritt)
♠ Sallad

1. Börja med att knäcka äggen i stekpannan och rör runt dom till en röra.
2. Medan äggen ligger själva i pannan, börja hacka upp paprika, rödlök och korven.
3. När det är färdighackat slänger du ner det i stekpannan tillsammans med jalapeños och lite tacosås och rör runt tillsammans
4. När allt har legat tillsammans någon minut kan du lägga på lite tacokrydda.
5. Sen bestämmer man själv hur gäggig man vill ha sin röra. Jag vill ha min ganska torr så jag växlar mellan högre och lägre temperatur och rör runt regelbundet. Vill man ha den lite gäggigare är det bara att göra likadant fat inte lika länge och inte lika noggrant. Medan röran blir klar av sej själv kan du hacka upp sallad och lägga lite keso på en tallrik. När du tycker att äggröran har den konsistensen du vill ha är det bara slänga på den bredvid salladen och keson.
 
Enkelt, gott och lagom nyttigt.
 

Alla hjärtans dag outfit

Såhär såg jag ut på alla hjärtans dag.  Bilderna blev inte dom bästa tyvärr. Dom är tagna väldigt sent på natten och varken jag eller Pontus var speciellt nyktra så ja.. jag kanske får visa upp min fina klänning igen någon dag.  Gärna när jag är nykter och kan ställa in kameran ordentligt haha. Men men, några halvtaskiga bilder är kanske bättre än inga alls.
 
 
♥ Klänning - Cubus
♥ Kofta - BikBok
♥ Strumpbyxor - H&M
♥ Ringar - H&M
♥ Ormring - Biox Brigitte
♥ Fjäderörhängen - BikBok
♥ Skor - Jeffrey Campbell

Powerwalk


62 minuters pw avklarad.  Jag är jäkligt stolt över mej själv för jag trodde faktiskt att jag skulle dö av hunger efter bara 20 minuter och jag kan säga att jag hade helt rätt, jag höll på att ramla ihop av hunger efter ganska exakt 20 minuter. Men jag kämpade på.  Och för det är jag värd en stjärna  Jag vaknade ju ganska sent och käkade ingenting. Jag bloggade lite först och sen stack jag iväg och då var klockan typ 12.00. Många äter ju lixom lunch då och då hade jag fortfarande inte ätit ett smack. Jag körde min pw och sen krigade jag lite insida lår innan jag stack hem och kirrade käk. Nu har jag städat en stor del av lägenheten precis så jag tänkte ta en liten paus och blogga lite om mitt grymma pass på gymmet.  

Tv-spel

Igår var det första gången jag spelade spel med kinect.  Sist jag stod och hoppade framför tv:n var på eyetoy's tid och då har jag bara spelat det första spelet som kom ut. Det kom när jag gick i 6:an så jag tycket såklart att det var skitkul. Min grannkompis hade spelet så jag var ofta över för att spela. Favoriten var ninjaspelet och speglarna. Många stod bara och viftade med armarna men jag la ner lite extra på att ta alla ninjas "på riktigt". Speglarna var kul för man fick tänka väldigt mycket Dom vändes ju så att man stod upp och ner, spegelvänd, rättvänd och så vidare. Man skulle ta dom gröna men jag råkade ofta ta dom röda för att jag var så himla dålig på att röra mej spegelvänt. Min grannkompis däremot var grym på den delen.
 
Igår, 9 år senare, stod jag återigen och viftade med armarna. Man kan ju säga att det hela har utvecklats rätt ordentligt på den här tiden. För 9 år sen stal man varenda lampa i huset för att lysa upp rummet så att det skulle gå att spela. Det var ganska skönt att slippa  
 
Vi spelade först adventures och sen körde jag fighter uncaged själv efter det så det blev sammanlagt nästan 2 timmar. Sen var man svettig och ganska slut i kroppen. Adventures var kul och jag gillade alla fina färger. Hinderbanan och bollarna tyckte jag bäst om. På hinderbanan fick jag upp flåset lite och på bollbanan fick jag se ut som en riktigt idiot när jag sparkade och viftade åt alla håll. Jag blev sådär lite galet upphetsad som bara issa kan bli av det.
Sen är ju jag en gammal fin kickboxare så det är klart att jag körde all in på teknikerna i fighter uncaged. Men som gammal fin kickboxare är det okej att störa sej på att man inte ser så bra och att gubben inte gör som jag gör hela tiden. Det var också svårt att köra kombinationer och det är ju det man gör mest i sporten. Det är väldigt sällan och dessutom inte så taktiskt att slå ett slag i taget lite då hur som helst. Men spelet går inte ut på att man ska bli proffsboxare men klart att jag ville ha något mer ut av det såklart.   det var i alla fall kul att det gick att kicka i huvudet utan att någon gör sej illa, det gillar jag.  

Fighter uncaged gav mej träningsvärk i rygg och axlar. Så går det när man bestämmer sej för att gå all in som proffsboxare på ett tv-spel
 

Måndag

Hej

Som vanligt är det ganska irriterande att vaknade vid 11 en solig måndag. Men sånt är livet för en person s
i stort sett aldrig kan somna på söndagar. När jag börjar jobba tidigt på måndagar är det klart att jag tar mej upp, men om en vanlig människa som sover normalt är trött så är det ingenting emot vad jag är. Sen är jag trött heeeela dagen och lagom tills att jag ska gå och lägga mej blir jag pigg igen. Tar jag en halvtimmes nap på dagen kan jag hålla mej vaken hela natten. Jag tror att jag somnade vid 4 i morse men jag är inte helt säker. Eftersom jag är vaken på nätterna så ofta har jag ganska lätt för att räkna ut vad klockan är. Jag kollade på klockan sista gången 01.24 och sen tog det en satans tid innan jag somnade så jag uppskattar att klockan var ungefär 3.30. Förstår ni hur jag har det?!

Idag händer det i alla fall lite. Jag ska alldeles strax till gymmet för pw. Jag har inte ätit någon frulle och tanken är ju att jag ska göra det efter, men det kommer bli så sent så det blir förmodligen lurre istället. Eller kanske en blandning igen.
Sen ska jag sätta igång och packa för imorgon åker jag till Sverige.   

Ser fram emot lite miljöombyte.
 
Hoppas ni får en fin måndag 
 
 

Alla hjärtans dag

Nu tänkte jag berätta lite om min alla hjärtans dag.  Som för övrigt var grym och min bästa alla hjärtans dag hittills
 
På dagen var jag på gymmet och sen gjorde vi oss i ordning och satt hemma ett tag och snackade i vårat kök. Sen gick vi till restaurangen jag skrev om - restaurangen med päls på stolarna på uteserveringen.
Vi käkade en supergod middag inne och sen satt vi på uteserveringen med vin efter det.
 
Jag vet inte hur många timmar vi var där med det var nog ett tag.  Ibland är det verkligen som att tiden bara stannar och vi har 1000 grejer att snacka om. Restaurangen heter förresten Jacob call. Det är en ganska dyr restaurang men det var också riktigt god mat.  Vi delade på en bruschetta till förrätt och sen åt jag
entrecôte till varmrätt. Pontus tog creme brulee till efterrätt och jag smakade lite bara. Det var seriöst den godaste creme bruleen jag har ätit i hela mitt liv! Och då har jag väl ätit tre inklusive den här.  
 
 
Senare gick vi till vårat stammisställe. Dom har alltid något event när det är någon högtid och det är kul tycker jag.  På alla hjärtans dag hade dom massa ballonger och rosor och så bjöd dom på snacks. Fina fat med nötter, kakor, chips och choklad stod på nästan alla bord. Jag och Pontus fick också ett men jag glömde ta kort på det.

 
 

Söndag

Hej

Har ni haft en bra alla hjärtans dag och helg? Det har jag haft kan jag säga! Min alla hjärtans dag rockade och sen var mina lördag helt grym också.  Idag är det söndag och här i Oslo finns det som vanligt ingenting att göra på söndagar. Allt är stängt så det finns knappt någon mening med att gå ut. Jag brukar väl passa på att gå till gymmet och vara där lite extra länge eftersom jag vet att det är det enda man kan göra denna dag. Dagens söndag vet jag inte helt vad ag ska göra med. Vi köpte varsin ansiktsmask igår som vi kanske ska attackera sen men mycket mer än så har vi inte planerat.
 
 

Alla hjärtans kväll, here I come

Nu har jag käkat något litet, duschat, gjort mej i ordning och svept en öl eftersom en killkompis var jävligt nog att nominera mej. Aaa ni vet det som går runt på facebook. Svep en öl inom 24 timmar eller köp en platta bärs till mej. Så ja, även om jag tycker att det är rätt larvigt så är det väl lite småkul samtidigt. Plötsligt har alla något att nöja sej med när dom har tråkigt. Så färdigsvept, påklädd i min nya klänning, sminket är på plats och håret är godkänt. Nu är jag redo för att inta restaurangen vi ska till och alla hjärtans kväll.
 
sorry för pixlig bild.

Nytt rekord!

 
Här är min löpning för dagen.  Jag började må fruktansvärt illa precis när jag var klar. Jag hade tänkt fortsätta springa / pw men det gick helt enkelt inte. Jag försökte om och om igen under 3 minuters tid men jag började bara må mer och mer illa. Tillslut blev jag helt enkelt tvungen att sluta och försöka må bättre. Jag tog i alla fall kort på det jag hade gjort och kände att det var rätt bra för att ha legat hemma med hjärnskakning en vecka.
Jag körde rätt hårt på mage en bra stund och sen gick jag på insida lår på 36 kilo sista minuterna innan jag stretchade och gick hem.
Det var först när jag kom hem och jämförde med tidigare löpningar som jag insåg att jag idag slog nytt rekord! Jag vet inte om det var för att jag kollade på OS samtidigt eller om jag helt enkelt vägrade acceptera ett dåligt resultat när jag på sista tiden legat bra till men jag pressade och det lönade sej.  Jag är grym och den här dagen äger!
 
Man kan, även om man är sjuk eller får hjärnskakning och tvingas vila en vecka, glöm inte det!
 

Time to hit the löpmaskin

Nu var det ett tag sen jag var och sprang, på grund av min hjärnskakning, så jag tänkte passa på att sticka iväg nu när jag inte har så mycket att göra för stunden. Pontus sitter och håller på med massa grejer, vem vet vad, så jag har lite egen tid ett tag nu. Eftersom jag gärna vill se som bäst ut i min klänning ikväll är det en god ide att köra en löprunda.  På något sätt känner man sej alltid smalare och lite mer fit när man har varit på gymmet så hey hoe, lets go säger jag bara.
 

Alla hjärtans dag planer

Hej

Idag är det alla hjärtans dag (någon som har missat det? ) . Jag har precis tjatat till mej min present  Killen skulle egentligen överraska mej ikväll men som vanligt lyckas jag alltid förstöra för honom och få honom att berätta i förtid.

Jag fick den bästa presenten jag kan få. Att säga att det märks att min kille känner mej är en extrem underdrift. Han vet exakt hur han ska få mej att vara glad i flera veckor framåt bara genom en present.  Jag antar att många tjejer får något smycke eller så på alla hjärtans dag. Det är ju superfint och man blir jätteglad och sen när man har på sej det tänker man då och då på att man fick det av sin pojkvän på alla hjärtans dag. Jag vet att jag gör det för jag fick ett jättefint halsband av Pontus förra året. Men i år fick jag något som slår alla smycken i världen!
Jag fick en shoppingrunda värd 2000 kronor.  och den kommer vi att utnyttja imorgon. Han ska bära mina påsar och vara så glad hela dagen och jag springa och fynda på Oslos eviga rea. Min lördag kommer bli epic!
Ikväll ska vi gå ut och käka på en restaurang som jag har velat gå till sen vi kom hit. Egentligen inte för maten utan för att stolarna på uteserveringen är klädda i jättefin ullig päls. Fejk såklart!! Jag skulle inte vilja sitta och äta någon blodig köttbit på en äkta päls, det känns föööör brutalt. Sen äter ju jag aldrig blodiga köttbitar men ändå.
Pälsen är fejk och jättefin och sen har dom typ facklor utanför med massa eld.  Så himla mysigt ställe. Därför har jag velat gå dit hur länge som helst men vi har väl inte riktigt haft råd. Men ikväll bär det av dit  Jag är sååå taggad och jag ska få ha min nya fina klänning på mej.
 
Här kommer en liten alla hjärtans dag hälsning från Tarzan också.
 

Alla hjärtans dag

 
 
Imorgon är det alla hjärtans dag, en av årets bästa dagar.  Konstigt nog tycker jag inte att jag har sett nästan någonting om det. Vanligtvis är det en högtid som typ Halloween, mors - och farsdag, påsk och studenten. Alla affärer börjar göra massa kampanjer och säljer allt möjligt och restauranger brukar smyckas ut med hjärtan och grejer. Kort sagt brukar business utnyttja högtider för att synas och sälja. Men i år har jag inte sett någonting alls. Klädaffärer brukar till exempel ha massa alla hjärtans dag underkläder. Jag vet att Lindex brukar vara en prima ballerina på att fixa fram sjukt snygga underkläder i rosa och rött. Men i år tycker jag att det är ganska, ganska tomt på det. Inte helt tomt men ganska. Nelly har inte heller skrikit ut så mycket. Dom hade en liten grej uppe men den försvann lika snabbt som den kom.

Hur som helst tänkte jag då bjuda på en liten alla hjärtans dag special istället.  

Eftersom jag tyckte att onlinebutikerna inte gjorde tillräckligt mycket så har jag varit inne på Nelly och valt ut ett antal snygga set som jag tycker passar bra på alla hjärtans dag.  Kärlek, romantik och underkläder.
 
Nu är man lite sent ute om man vill beställa underkläder till alla hjärtans dag, men kanske har jag sått ett för i era skallar. Beställ hem ett set nu och gör något kul för killen nästa helg.  En kille säger väl aldrig nej, eller hur.
Om inte annat kan ni börja rota i era garderober för jag lovar att ni kommer hitta något liknande som ligger där och väntar på just ett sånt här tillfälle.

psst.. satsa på rosa eller svart spets gärna lite genomskinligt i så fall. Vinrött som den näst längst till höger men vanlig fin röd färg bör man akta sej för enligt mej, det bli jultomte av det och inte alls hjärtan och rosor.  
 

Alla hjärtans dag för mej handlar väldigt mycket om att uppmärksamma den man är tillsammans med. Är man singel har man ett lysande tillfälle att gå på en rolig dejt, rå om sej själv eller göra något kul med en väldigt nära vän. På alla hjärtans dag ska man vara glad och ha roligt tillsammans. Det är den dagen på året då jag ser det som att alla bara lägger ner sina stridyxor för 24 timmar. Så är det givetvis inte men jag blir glad av tanken. Jag skulle gärna fira alla hjärtans dag åtminstone 2 gånger per år.

Tidigare i mitt liv har jag egentligen aldrig friat alla hjärtans dag ordentligt med en kille. Jag har däremot haft himla kul och skämt bort mej själv med både bio, god mat, shopping och godis. Och så undrar folk varför jag gillar alla hjärtans dag haha.
 
Jag tror att alla hjärtans dag är mycket för oss tjejer. Då vill vi bli uppvaktade och få gå på mysiga dejter, vi vill få presenter och känna oss som prinsessor för en dag. Jag tror även att alla hjärtans dag är en perfekt dag för killar som egentligen är romantiker men inte riktigt vågar visa det, eller för dom killarna som dödligt gärna vill bjuda ut en tjej men inte riktigt vågar. Denna dag känns som ett skydd, plötsligt kan man få göra vad som helst och man har faktiskt något att skylla på. Egentligen tycker jag att det känns lite dumt att man ska behöva skylla på något för att våga fråga ut någon, våga vara romantisk eller våga begära att bli uppvaktad.
Jag tror att det är viktigt att ha en dag på året som är ämnad till kärleken. Ett bra sätt att hålla en relation vid liv, sätta lite fjärilar i magen och så vidare. Vi har ju alla andra dagar lixom. Mamma och pappas födelsedagar, min egen födelsedag, kompisars födelsedagar, alla namnsdagar, dagen då man springer runt en stolpe och larvar sej, dagen då man står runt en brasa och ba: oooowaaow, dagen då man kutar ut med en mössa och super ner sej, dagen då man skrämmer skiten ur folk, kungafamiljens alla födelsedagar och namnsdagar, pingst vad nu det är och jesus födelsedag, världens äldsta man.
Varför inte ha en dag fylld av rosa fluffiga grejer, billiga sexleksaker och gratis kyssar från ingenstans.
 
 
Jag tillhör tjejerna som vill bli lite extra uppvaktad. Jag tycker att man kan köpa en present till sin kille om man kommer på något men om man inte gör det ska man inte anstränga sej på den punkten. Jag vill gärna diskutera med min kille och vad vi ska göra men säger han att han vill överaska mej får han det, men det är inget jag begär. Däremot vill jag gärna att han i så fall ska en ordentlig plan och det ska vara mysigt. Vill han ta mej till en restaurang, ta mej då till någon mysig och gärna som är lite alla hjärtans dag inspirerad. Vill han att vi sak göra något speciellt tycker jag att det är jättespännande men jag vill gärna vara uppklädd så ingen bergsklättring om man säger så.
Han får gärna köpa en present men det behöver inte vara något överdrivet. Jag är som ni märker, ganska enkel. För mej handlar det om upplevelsen. Om han inte kan väga upp upplevelsen, då blir en present plötsligt jävligt viktig för mej. Men har han planerat olika grejer så tycker jag inte längre att present är viktigt. Om han inte har några som helst idéer tycker jag inte alls att det är något fel med att man kommer fram till något tillsammans. Men då får han jobba lite hårdare på stämningen när man väl kommer på något.
 
Som ni märker tycker jag att det är killen som ska rodda dagen/kvällen. Alla förhållanden är olika och för min del handlar det helt enkelt om att det är våran dag tillsammans. Därför ska han såklart inte göra allt.
Jag skrev tidigare att man inte ska lägga för mycket vikt på att köpa en present till killen. Det beror på att jag tycker att tjejen kan få så lite för desserten, eller vad man ska säga. Kvällsunderhållningen.
Om man har varit ute och gjort något och killen har skött sej väl har han förmodligen en mer än lycklig tjej när han kommer hem.
Han har kanske varit romantisk och fjantat sej hela kvällen, låt honom få känna sej lite som en man ett tag. Gör något kul av allt. Striptease, någon kul lek, hetta upp stämningen med något spel. För en gång skull tycker jag att det är tjejen som ska rodda sängen. Här kan det vara utmärkt att ha nya underkläder och kanske ha förberett med ljus och andra mysiga grejer. Om man gör något bra och roligt av det kommer han absolut inte vara ledsen för att han inte fick en present. Som jag skrev tidigare - får en trevlig upplevelse spelar en present inte längre någon roll.
 
 

Torsdag

Hej

Denna torsdag sitter jag och myser med Tarzan i soffan. Det varma och soliga Oslo förvandlades till en liten snöstorm så jag har inte alls lust att gå ut. Däremot har jag hittat lite andra sysslor jag kan göra. Ikväll jobbar killen till 21.00 så jag har massa ensamtid att använda. Jag ska nog komma på något bra.
 
Jag hade bland annat planerat att gå till gymmet både i morse och ikväll men min huvudvärk stoppade morgonpasset, vi får väl se hur det blir ikväll. Jag hr aldrig varit med om att hjärnskakning hållt i sej såhär länge. Men bulan i bakhuvudet är fortfarande tydlig så det är kanske inte så konstigt att jag fortfarande har ont. Jag vette fasiken. När jag har haft hjärnskakning tidigare har jag varit uppe och sprungit runt efter typ 2-3 dagar. Men att fortfarande ha lika ont som precis i början, såhär 5 dagar senare känns lite läskigt. Vad jag vet om hjärnskakning är att man ska vara lugn och fin och bara vänta ut. För en gång skull tänker jag faktiskt lyssna på rekommendationer. Jag brukar aldrig göra det men hjärnan är fan en känslig pryl. Måste vara försiktig. Jag har ju bara en.

Ha en bra torsdag people
 
 
Sjukt söta Tarzan liggandes på min mage, får bjuda på dagens bild.



Skinnväst

Igår köpte jag en skinnväst till. Jag har redan en svart men jag har velat ha den här och ett gäng andra sååå länge. Jag har intalat mej själv att jag inte behöver en till skinnväst men nu när den var på rea kunde jag inte låta bli.
 
 
♣ Skinnväst - BikBok - 149 kronor (ord.pris 549 kronor)

Promeflax

Nu har jag varit ute på en promenad. Eftersom jag misstänker att jag har hjärnskakning ville jag inte flaxa runt alltför länge men det var skönt att komma ut i solen och ljuset ett tag i alla fall.  Nu när jag kom hem blev det dock ännu soligare, fast det såg ut som att det skulle börja regna när jag var på väg hem. Typiskt.
 
Här i Oslo har vi i alla fall ingen snö och det är faktiskt jävligt varmt för att var februari, flera plusgrader.
 

Onsdag

Hej

Det känns som att det är måndag idag.. undrar varför. Det är ju redan onsdag. Än så länge har jag inte gjort så mycket idag. Jag gick upp, satte mej vid datorn för att fixa med lite prylar, käkade frulle och ja vad händer nu då?
Jag funderar på att gå ut och ta en långpromenad snart. Det är sol och jätteljust just nu. Bäst att passa på.
Jag har fortfarande svinont i huvudet så jag får se om det blir något gym ikväll. Jag är jävligt rädd att jag ska skada skallen på något sätt om jag inte tar det lugnt nu när jag kanske borde göra det.
 
För övrigt har jag en rätt tråkig dag. Det händer inte så mycket just nu.
 
Hoppas eran onsdag blir lite mer händelserik
 
 

Perfection is not a goal

 
We are all looking for perfection
but I don't think that we can handle it..
 

Nytt i garderoben

När mamma var här i helgen shoppade vi lite åt henne och då passade hon på att shoppa lite åt mej också.  Bästa mamman man har!  
 
 
 
 

100 pass

Jag har hjärnskakning så fatta att jag börjar bli mäktigt stressad. Det kommer verkligen behöva bli 2 pass om dagen så fort min hjärna inte skakar längre. Men fram tills dess kan jag i alla fall ta promenader, är dom tillräckligt långa räknas dom absolut som ett motionspass.
 
 

Outfit

 
 
♥ Byxor - Motel
♥ Linne - Gina tricot
♥ Kofta - Kappahl
♥ Mössa - Åhléns
♥ Boots - GoJane
 
 
 
 
 
 

Jeans

Passa på ett knipa ett par såna här från Nelly. Dom kostar bara 199 kronor nu och kommer bli sååå snygga i vår. Jag skulle ha dom precis som modellen - med pumps.
Sjukt snyggt. Jag har inte bestämt mej för hur jag ska göra än. En del av mej säger ja köp dom! och en del av mej säger, men hallå du har redan likadana.
 
 

Min helg

Hej

Jag vet att jag bloggar som en kossa då och då. Ibland kommer det upp grejer som tar all min tid tyvärr. Helgen kan jag dock inte säga tyvärr om. Min mamma var nämligen här på besök och vi hade jättekul.  Hon kom fredagkväll och då chillade vi mest men sen på lördagen gick vi ut och vandrade på stan. Shoppade lite och drack vin. Sen gick vi och käkade på en italiensk restaurang. På söndagen var det dags för henne att åka hem igen. Vi satt och snackade i köket på dagen och sen följde jag henne till centralen.
 
Killen hade varit i Sverige under den tiden och kom inte hit förrän tidigt på måndag morgonen. Vi hade spenderat några dagar ifrån varandra så vi var med varandra hela måndagen och sen blev det hela tisdagen. Nu ska han jobba en helg istället så det blir mycket ensam tid framöver.
Jag har i alla fall haft en super bra helg med min mamma men nu blir det tillbaka till allvaret igen. Träning och träning.
 
Jag lägger upp shoppingen från helgen lite senare.
Hoppas ni hade en bra helg också
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About Cherry

Såg precis "About Cherry"
 
 
Sjukt bra film! Jag gillar filmer som är verklighetsbaserade, tex därför har jag väldigt svårt för actionfilmer och  sci fi. Sen om filmerna är lite extra dirty blir det bara mer spännande.  Den här var vekligen ingen extrem rulle så rekommenderar den starkt till typ alla. Och sen att James Franco är med gör ju det hela lite extra spännande. Han är en sån där mystisk person som gör att man alltid tror att han kommer komma någonstans i mitten av filmen och visa sej vara någon helt annan än den man trott, eller att han av något märkligt sammanträffande kommer in på helt fel plats. Sån är han och det är han även i den här filmen.

Fredag

Hej

Fredag igen. Jösses vad veckorna går fort. Något säger mej att 2014 kommer gå lite snabbare än alla andra år. Så som tiden springer på nu känns det inte speciellt förvånande om vi firar jul om en månad igen.
 
 
Hur som helst.. vad händer i dag då?
Jag var ute en sväng igår så jag är lite trött i dag. Träningsvärken biter sej fast i dom flesta delarna av kroppen fortfarande. Idag är det framför allt magen och axeln som svider. Träningsvärk i magen är det bästa jag vet, synd att det händer så sällan. Men att axeln gör ont tror jag snarare är en belastningsskada eller överansträngning mer än träningsvärk.
Vad jag ska göra först är väl i alla fall att äta något. Sen igår har jag varit otroligt dålig på att äta. Igår åt jag lite makaroner och en korv och sen fick killen tvinga i mej mat på kvällen genom att bjuda ut mej. Idag är det likadant. Jag vandrar runt i lägenheten och tänker att jag borde äta något men jag vet inte vad och vips är hungern borta och sen kommer den tillbaka ett tag senare men då orkar jag inta tag i det. Usch vad jobbigt. Tror faktiskt att jag ska springa ner till kiwi och köpa en liten pizza och slänga in i ugnen bara.
Resten av dagen blir väl lugn och mysig. Ikväll åker killen till Sverige och mamma skulle eventuellt komma hit och hälsa på men vi får se hur det blir.
 
Hoppas ni får en fin fredag i alla fall
 
 

Att vara en kanin en stund

Usch vad jag är uttråkad nu! Det här suger såå många tusen gånger om. Jag vill göra något men vet inte vad. Jag orkar typ inte fundera ut vad jag ska göra och dom stunderna då jag bara råkar komma på något att göra orkar jag inte ta mej för det. Så tänker jag att jag gör det snart och så sitter jag och glor rakt fram ett tag och sen konstaterar jag att jag inte vet vad jag ska göra och sen strax efter det inser jag att jag inte orkar göra något.
 
Jag är hungrig men orkar inte göra något åt det. Jag borde städa men orkar inte det heller. Sen har jag ju gym kvar och det orkar jag inte heller. Lite senare ska jag kanske träffa en kompis, det vill säga om jag orkar.
 
Herregud vad eländigt allting är nu plötsligt.
 
Jag har lite viktiga grejer jag kan pyssla med faktiskt och sen finns det väl en hel del annat jag kan göra också som typ städa Tarzans bur lite.. men jag orkar inte göra något utav det. Och tiden bara går. För en stund nu så önskar jag faktiskt att jag skulle kunna byta plats med Tarzan. Han kunde sitta här i soffan och vara uttråkad och jag skulle kunna sitta i hans bur och knapra på ett äpple, käka lite hö, slicka på en saltsten, skita för skojs skulle och skutta runt ett varv för att sen glömma bort vad jag precis gjorde och sen börja om allt igen. Hans liv är bar för underbart ibland!
 
 

Örhänget

Här har ni en close up på örhänget jag köpte härom dagen.  Cool huh?
 
 

Paradise hotel 2013


Såg precis finalen av paradise hotel. Det är faktiskt första gången jag ser en hel säsong av programmet så tänkte väl utvärdera lite. Alla andra har ju sagt vad dom tycker så nu tänkte jag också göra det.  Tänkte dessutom fixa en egen bild men det blev så himla jobbigt eftersom bilderna för små och hade för dålig kvalitet så lånade en direkt från google istället.

Först och främst så vann ju Jeppe och Aina. Det har väl ingen missat. Att Aina vann var yaaaay men att Jeppe vann gillade jag inte alls. Sen jag såg honom första gången tänkte jag blä vilken ful kille hur har han lyckats komma med i programmet, jag trodde att man var tvungen att vara snygg för att få vara med. Sen när han började snacka tänkte jag blä vilken vidrig människa. Han ser sej själv som en Gud, han borde skaffa en spegel. Sen blev han ju bara värre och värre för varje avsnitt som gick. Jag förstår att killar ser honom som en kung. Wow han kommer in, har sex med folk åt höger och vänster, leker med folks känslor, festar och har kul, gör som han vill och vinner hela klabbet.
Jag förstår också varför tjejer ser honom som ett svin - vi tänker ju oftast precis tvärt om.
Hade han kommit dit och varit ärlig och känslosam hela vägen hade han varit en värdig vinnare. Jag håller inte med om det heller. Det är ju faktiskt ett spel så att folk tycker att man ska komma in och vara gullig och respektera allt och alla är ju bara konstigt. Man har olika taktiker för att vinna ett spel precis som när man spelar schack eller poker.
Sen gilljade ju inte jag Jeppe för att jag tyckte att han var ett stort svin i allmänhet. Men att han spelade spelet hårt borde egentligen ingen klaga på. Man åker väl inte dit för att gå på blinddate (?)
Men jag gillade inte hans attityd, hans sätt att behandla människor på, hans sätt att vara, hans sätt att snacka. Usch jag tyckte bara att hela han var äcklig.
 
Aina däremot. Henne gillade jag på en gång när jag såg henne. Hon fick mitt hjärta när hon öppnade munnen och sa: Jag är ganska... vad heter det .... naiv.
Sen fortsatte hon att vara sådär charmig hela säsongen. Hon är en av få som faktiskt gav mej en riktigt varm känsla i kroppen. Hon känns äkta på något sätt, mysig, omtänktsam och gullig. Hon visade alltid vad hon kände och hoppade runt hej vilt mellan partners. Jag tycker att hon hade en av dom absolut svåraste platserna på hotellet. Tex Anja och Samir gled ju bara rakt igenom och valde varandra hela tiden. Det kändes som att Aina aldrig riktigt hade en partner. Och att hon ändå vann hela klabbet är ju rätt coolt. Sen att hon kanske borde slängt kulan istället för att stå och se glad och mallig ut är väl en annan historia. Hon litade på Jeppe så sjukt mycket och trodde verkligen att han skulle dela pengarna med henne men nej, jan går hellre hem med 50 000 kronor mindre än att ge henne en slant. Det är verkligen att vara falsk in i det sista. Man kan bara hoppas att han får käka upp det ett bra tag framöver.
 
Här är i alla fall mina favoritdeltagare. Dom har varit allmänt sköna, bjudit på sej själva och verkat var rätt ärliga och mysiga som personer. Dom borde fått 100 000 var
 

Skovecka @ Nelly

Nu är det skovecka på Nelly.  Här är några av mina favoriter som man kan köpa där.


Torsdag

God morgon god morgon

Klockan är 11.00 och det är morgon för mej i alla fall  Som vanligt kunde jag inte somna i natt och som vanligt var jag väldigt trött när alarmet ringde. Det första alarmet hörde jag inte ens i morse.
Så ja, det innebär såklart att det inte blev någon morgonträning för mej. Det är typ nu det börjar bli dags att längta till måndagar så man kan köra igång en kickass start igen.  

Nej men ärligt talat är jag inte ett dugg besviken på mej själv. För en gång skull lyssnar jag på min kropp och den säger Nej, nej och åter nej!! Den vill inte sova några få timmar och sen upp och motionera för att sen chilla hela dagen och sen gå och köra ett hårt pass till på kvällen. Den vill sova och må bra först. Det är väldigt få delar av min kropp som inte gör ont just nu kan jag säga. Snacka om att det blev en riktigt kickass start på den här veckan.
Torsdag har bara börjat och jag har redan varit på gymmet 4 gånger, idag blir det såklart en 5:e gång.  Det tycker jag är jäkligt bra jobbat på 4 dagar

Vad som händer i dag är att jag eventuellt ska träffa en kompis. Man ba WHAT?! HAR DU VÄNNER?? tja det känns ju inte riktigt så.  Det är ju inte det lättaste att lära känna massa folk bara sådär när man flyttar men jag har faktiskt några vänner här nu och en av dom ska jag kanske träffa idag.  Sen ska jag såklart till gymmet senare och resten lämnar jag osagt.

Hoppas ni får en grym torsdag
 
 
 

 
 

Slut på onsdag

Jag lyckades dessvärre aldrig riktigt vända den här dagen. Den började dåligt och fortsatte dåligt och slutade väl rätt dåligt. Åtminstone kom jag iväg till gymmet och köttade mage och biceps. Men energin var långt ifrån på topp och jag orkade inte alls lika mycket som jag brukar. Men jag körde på tills jag började må illa och nu är sitter jag och chillar i soffan.
Jag hoppas att jag kan somna ikväll så jag kan komma upp bra tid imorgon och köra ett morgonpass. Det skulle vara nice faktiskt.
I alla fall om jag kan röra mej.  Jag har träningsvärk i flera delar av kroppen resten av delarna har jag tröttat ut ikväll så vi får se hur det känns imorgon. Jag lovar mej själv att försöka i alla fall.
 
För resten av morgondagen har jag inga direkta planer. Fortsätta städa här kanske. Äsch det får morgondagens issa ta hand om.
 
Krigaren från igår, är jag en krigare imorgon?
 
 
 

Roommates 4

Nu har det gått några dagar sen killarna lämnade lägenheten och jag och killen har haft några dagar för oss själva i lyan men ett kollektiv går alltid runt, runt, runt och det måste alltid bo någon i lägenheten. Hyresvärden är såklart i fullgång med att försöka hitta några nya som kan flytta in. Det innebär visningar lite då och jag är i full gång med att göra plats i köket för att dom nya gästerna ska kunna flytta in ordentligt när det väl blir dags.
 
Det är självklart lite vemodigt med nya gäster, man saknar dom gamla och man vet att det kommer bli helt annorlunda med nya. Det finns en liten skräck för att nya gäster ska köra med heeeeelt andra spelregler än vad man själv gör. Tänk om dom festar varje natt, tänk om dom har as jobbig musiksmak och spelar musik hela tiden, tänk om dom är världens mest pedantiska människor, tänk om dom är världens smutsgrisar, tänk om dom vägrar låsa dörren när dom går hemifrån, tänk om dom har någon jätteskum hobby, tänk om dom snor saker osv osv.
 
Att bo med vilt främmande människor är spännande, men det kommer inte helt fläckfritt. Ni minns ju storyn med tjejen som flyttade in. Killarna som nyss flyttade ut var rätt sköna att bo med. Visst kunde man ibland önska att dom kunde hjälpt till att hålla ordning lite mer. Men det var bara att jag slutade med min del så började dom göra sin. Förr eller senare inser man att man inte vill ha det hur som helst, så det funkade prima ballerina.
Jag själv är ju ganska enkel att bo med också. Jag har inte så många krav. Jag vill kunna laga mat i köket utan att behöva börja med att diska en stekpanna för att kunna laga mat, jag vill kunna sova på nätterna och jag vill att man ska kunna kommunicera med varandra. Det är viktigt att badrummet hålls någorlunda rent och att köket dammsugs någon gång då och då. Rök inte inomhus och ta inte mina grejer så är jag nöjd sen.
 
Igår var det två killar och kollade på lägenheten. Vi får väl se om dom flyttar in, en känsla säger att dom inte kommer göra det. Jag tror inte att det är många som vill bo här faktiskt. Det är knappt så vi vill det men man har lixom vant sej vid bristerna och att flytta är jobbigt och omständigt så den här lägenheten fungerar väl lite som ett jobb typ - man blir kvar av bekvämlighetsskäl.

Jag tror inte att killarna kommer flytta in men det återstår att se.
 

Onsdag

Hej

Idag är det verkligen inte riktigt min dag. Till att börja med är jag sjukt trött. Jag kunde inte somna i natt och jag fattar verkligen inte varför. Jag borde varit helt slut så som jag tog ut mej på gymmet. Jag blev ju såklart tröttare och tröttar och det började svida i mina ögon, men jag kunde fortfarande inte somna. När killens alarm ringde vid typ 6.30 var jag fortfarande vaken.
Det leder mej snabbt in på nästa grej - självklart var det omöjligt att komma upp till gymmet vid 9.   Men som tur är, är det många timmar kvar på dagen och jag har gott om tid att hinna det i alla fall. Men det är ändå synd för jag vill ju dit innan jag käkar.
För det tredje är internet otroligt jävla sämst just nu så jag vet inte ens om jag kommer kunna blogga ordentligt.
 
Welcome dear wednesday säger jag bara. Nu ska jag käka lite och försöka vända dagen till en bra dag.
 
Hoppas eran dag började lite bättre
  
 
 

Dagens 2:a träningspass

Så var den här dagen över. Men jag är så stolt över mej själv som har fått så mycket gjort.  Nu på kvällen kom jag faktiskt iväg till gymmet en gång till!! Hur grym är inte jag lixom! Nej det var inte en fråga.

Jag körde i alla fall rygg och triceps. Jag körde jäkligt hårt faktiskt så jag är förvånad om jag inte känner av det imorgon. Och jag vet att man inte ska köra både kondition och styrka på samma dag men eftersom jag har suttit hemma hela dagen så räknade jag mitt motionspass i morse som vardaglig motion. Vilket det faktiskt egentligen var. Det var ju inte så att jag sprang som en dåre i 1 timme.
Om man tränar med skallen kan man faktiskt utmana kroppen lite och det är precis vad jag tänker göra nu.

För en stund sen tryckte jag i mej två äggknäckisar och en kopp te och snart är det dags att sova och vila ordentligt så jag orkar upp till gymmet om några timmar. Vi får väl se hur länge jag orkar hålla i det här innan jag blir utbränd.
Här är en bild jag tog när jag höll på med en ryggövning, varvade med squats. Det är perfekt att ha
stången långt ner när man vill träna flera delar av ryggen samtidigt utan att behöva flytta omkring. Någon dag kan jag kanske fixa en liten rulle på dom 2 övningarna jag varvade just på den här bilden. Dom är jäkligt bra faktiskt.
 

Damn! That dress!

Vad som inte riktigt fick plats i senaste shoppinginlägget var det här:
 
 

Rea på Cubus

Ni trodde väl inte att det från H&M var det enda jag köpte??  Tänkte väl! 
Här kommer lite från Cubus också.
 
 
 
 
 

100 pass

Jaa, hur går det egentligen? AA asså sådär.  Det är ju lite stress nu om man säger så. Jag vet inte om jag har glömt att kryssa för något pass men jag tror det. Dagarna gick lixom så väldigt fort plötsligt. Men jag kan inte kryssa något nu för jag är faktiskt inte säker på om jag har glömt.
 
Vad jag är säker på är att det 74 dagar kvar och 70 pass kvar. Jag kommer klara det här
 

Brulle


Snacka om bra start på dagen va?  För mej är ju inte det här starten men efter gymmet så käkar jag gärna en nice frulle. Eftersom jag är en sån där fjant som har svårt att somna på kvällarna så kommer jag ju upp lite senare på morgonen. När jag säger god morgon har dom flesta redan käkat upp sin lurre.  Men i morse vaknade jag som sagt lite tidigare. (och tro inte att jag inte försöker och får kämpa för det, jag ställer alarm varje kväll och sen går det åt pipan så fort det ringer)
 
Jag gick upp vid 10.30 och satte igång rätt fort. Självklart är det alltid lite förberedelser innan man kommer iväg men tillslut så. Jag blev i alla fall väldigt glad när jag kollade på klockan. Jag hade kommit lite mer än halvvägs med min motion och då var klockan 11.30. Det är tiden då jag brukar gå upp och idag var jag nästan klar på gymmet då. Sen drog jag ut lite på allt och körde ju dessutom lite ben när jag var klar på cykeln så klart det tog lite längre tid. Sprang in i mataffären på vägen hem också och kirrade lite keso och vips var klockan typ 13.00. När jag kom hem fixade jag min frulle, hoppade in i duschen och när jag skulle käka insåg jag att det mer hade blivit brulle än frulle.  Så kan det gå, jag hoppas att det går bättre för mej imorgon.  
  Ett glas apelsinjuice
  Ett hårdkokt ägg
  En skål med naturell lättyoghurt blandat med lite lätt vaniljyoghurt och musliblandning.
  2 fiberknäckemackor med kokt skinka, rödlök, sallad och röd paprika.
 
YAM YAM YAM
 

Motion innan krubb (tisdag)

Här har ni min tisdagsmotion innan frullen.   Det känns så himla bra att jag har tagit mej upp två morgnar i streck och köttat på löpbandet och cykeln. Idag körde jag till och med lite ben efter, men inte så mycket. Men det känns som att det räckte ganska bra det jag gjorde. Jag tog i alla fall himla tungt.  Jag hoppas och håller tummarna för att jag fortsätter likadant imorgon. 1 gång är en engångsföreteelse, 2 gånger är motivation, 3 gånger är en vana.
 
 
Sammanlagt: ♥ 40,45 minuter ♥ 11,79 kilometer ♥ 559 kalorier
 

Tisdag

Hej

Min tisdag började likadant som min måndag, men hör och häpna! 1 timme tidigare! Det tar sej, kan man säga. Igår gick jag upp 11.30, idag 10.30, kanske blir det 9.30 imorgon. Hoppas jag orkar, det skulle vara nice.

Jag gick till gymmet precis som igår, sprang och cyklade precis som igår men tränade även lite ben precis som jag inte gjorde igår.
Efter gymmet har jag bara varit hemma och gjort en del viktiga prylar, som jag inte heller gjorde igår. Asså, den här dagen har ju varit grym jämfört med igår om man tänker efter.  Om ett tag ska jag börja med middag och sen får man se vart kvällen bär av.

Hoppas ni har haft en bra tisdag so far
 
 
 Hittade en glömd bild på mej och Tarzan i kameran.
 

Converse

 
Hur snygga var inte dom här?! Speciellt den vänstra, ge mej!  

Haha

 

Track pant

Jusst ja, på tal om nya kläder.  Jag har ju helt glömt bort att visa mina brax från Ciquelle som kom förra måndagen.
 
Dom är ganska korta i benen så ni som är långa bör inte beställa dom. För mej och mina dvärgben funkar det rätt okej.
 
 ♣ Byxor - Chiquelle - 175 kronor (ord.pris 349 kronor)
 

Rea på H&M

Här är mina fina reafynd från H&M
 Sen var det ju mobilskalet också som jag redan har visat upp.
 
 Oj en 1:a halkade visst bort. Det ska stå 1146.50

Strålande sol och plusgrader


På vägen till gymmet tog jag den här bilden. Fin va!  Det är strålande sol och plusgrader här i Oslo idag.  Så mysigt!  Nackdelen är ju givetvis att man blir väldigt blöt om fötterna men tids nog kommer våren och då blir man ju blöt om fötterna ändå så jag tänker inte klaga, det är underbart med solljus och lite värme.  Sen skulle jag väl inte direkt hoppa i bikinin och lägga mej på en motorhuv, inte heller hoppa och skrika att nu kommer våren för kylan kan gott och väl komma tillbaka redan imorgon. Men jag tänker säga att det är riktigt skönt att solen tittar fram eftersom det har snöat och blåst i stort sett i 2 veckor i streck.  

Motion innan krubb (måndag)

På tal om att börja om igen varje måndag så planerade jag idag att gå upp vid 9 för att gå till gymmet och motionera men som vanligt kunde jag inte sova så jag somnade runt 3.30. Självklart var det lite svårt att komma upp vid 9 då så jag gick upp vid 11.30 istället. Först var jag trött och funderade på om jag skulle strunta i det. Sen tänkte jag att jag absolut inte ville strunta i det. Sen tänkte jag att jag var trött och det är mycket softare att chilla i soffan då. Sen packade jag ihop mina grejer och gick till gymmet. Hur grym är jag lixom?!
 
Nu har jag kommit hem, snackat med pappa på skype och äter lite sen lurre. Älskar att springa innan jag har ätit något. Det känns verkligen som att man bränner då.
 

Sammanlagt: ♥ 41,20 minuter ♥ 11,15 kilometer ♥ 513 kalorier.

Måndag

Hej

Måndag och ny vecka!  Jag vet inte varför men jag har fan börjat digga måndagar asså. Det kanske beror på att jag i början av veckan är så beslutsam om att göra vettiga grejer, träna hårdare och ha en awesome vecka och sen mot mitten av veckan börjar jag tappa allt för att det inte har gått så bra med mina mål och mot slutet längtar jag till att kunna börja om igen.  
Idag ska jag försöka hinna med massa vettiga grejer

 
 

Nytt mobilskal

Här kommer en liten sneakpeek från igår.  Shoppade massa fina grejer bland annat ett nytt mobilskal (det behövdes verkligen!!)
 

 

Söndag

Hej

Här kommer mitt första inlägg och klockan är ganska mycket redan. Jag antar att ni förstår att jag har varit lite seg idag. Jag skrev ju ett kort inlägg 5 i morse, hmm undrar varför jag gjorde det.  Hehe. Jag hade i alla fall en sjukt bra lördag. Vi shoppade massa till mej, tog några öl, hamnade på en strippklubb och sen gick vi hem och fortsatte ett tag hemma innan vi deckade.  Lyckligtvis har jag faktiskt inte varit så jättebakis idag. Jag har sett två filmer, tänkt massor och nu är jag i full gång med söndagssysslor. Tvättning och städning samt matlagning hej och hå.

Snart ska vi käka en väldigt sen middag och mysa ner oss i soffan. Men först ska jag göra lite viktig planering inför veckan som kommer, städning kan vänta

Hoppas ni har haft en lika grym helg som jag!
 
 
 
 

Good day

Jag har haft en fab dag!!
Tänkte att jag gjorde bort mej lite som skrev att jag skulle checka rean. Hallå maaaan, den var för flera veckor sen. Aaaa det är vad jag är van vid också så när jag varje dag ser skyltarna om rea här i Oslo är det klart att jag kollar åt andra hållet.
 
Men aa jag gick och kollade rean idag och jag är sååå glad att jag gjorde det för OM jag fyndade! OMG säger jag bara, happy happy happy och sen köpte jag några bärs på det så klart kvällen inte kunde sluta bättre. A o jusste jag hamnade på strippklubb också. Glömde visst säga det, sa ju att kvällen inte kunde bli bättre.
 
 
 

Rommates 3

Idag flyttade dom 2 sista ut. Som jag berättat bodde det 5 killar här när jag och killen flyttade in. I slutet av november / i början av december flyttade första killen ut. Han och jag hade inte snackat så mycket så jag märkte knappt att han flyttade ut men sen dröjde det inte många veckor förrän nästa kille och flyttade ut och en tjej tog hans plats. Det dröjde dock inte alltför länge innan hon blev vräkt men innan det hände hann en kille till flytta ut. I början av januari var det riktigt tomt här. Bara jag, killen och två killar kvar men idag har även dom två killarna lämnat kollektivet.
Dom stack tidigt i morse och det känns redan jävligt tomt. Jag och killen har hela lägenheten för oss själva tills det kommer nytt folk. Vi har redan passat på att länsa dom övriga rummen på det vi vill ha och har ställt in det i vårat rum.

 
 
 

Lördag

Hej

Det är såååå skönt att vakna upp på helgdagar och inte vara bakis tycker jag.  Visst är det skitkul att partaja men bakisdagarna börjar bli längre och längre. Idag är jag i alla fall pigg och kry, vi tog en låååång sovmorgon och sen myste jag med Tarzan i sängen.  Strax ska vi slänga i oss lite lurre och sen dra ner på stan. Jag vill hinna kolla rean lite innan den försvinner helt och självklart checka lite nyheter.  Vi tänkte även försöka kirra norska mobilnummer. Det känner verkligen som att det är dags nu när vi har bott här i 4 månader.  

Senare ikväll ska jag försöka ta mej till gymmet för att springa lite.
 
Hoppas ni får en grym lördag
 
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0