DAG 16

DAG 16
16/7-10

Dag 16 orkade vi gå ut igen. Vi låg några timmar på standen och sen gick vi hem. Vi var fortfarande lite slitna från partandet kvällen 14 så vi tog det lugnt en kväll till.

På vägen hem från standen köpte vi hem minipizzor som vi slängde in in i mocron. Rätt goda faktiskt, men förstå hur jävla sega vi var om man inte ens orkar laga lite käk på 10 minuterDAG 15

DAG 15
15/7-10


Dag 15 var en riktig bakisdag. Jag vaknade med huvudvärk och den höll sej kvar hela dagen och försvan inte förrän morgonen efter.

Den dagen lämnade vi inte läghenheten. Vi låg bara hemma och kollade på film och sov.Den här goda baguetten och lite middag lyckades jag i alla fall fixa den här dagen. Det var en rejäl kraftanstängning


DAG 14

DAG 14
14/7-10

Dag 14 började vi på stranden igen... SURPRISE!!!
Den här dagen tog vi i alla fall lite bilder så nu har jag äntligen något annat än skumma filmer att visa. LITE SKUMMA BILDER! härligt

 


Emilia laddar inför något stort, det synsNär vi hade legat på stranden några timmar gick vi hem, duschade, käkade, gjorde oss i ordning och sen gick vi till Benal madena. Vill man har bra partyliv med dansgolv och billig dricka heter det Benal madena.Vi lyckades ganska snabbt få en av inkastarna att ge oss 2 vodka någonting och en cocktail var, för bara 7 euro var. Det är alltså tre drinkar för inte ens 70 spänn! Och det må jag säga ja, dom var inte snåla med spriten där inte. Jag körde vodka sprite. På bilden ser man 4 glas med is och enbart vodka. På frågan om jag blev full blir svaret: hahahahahahaha
Jag är inte så full som det ser ut!

När vi hade druckit upp och dansat lite drog vi vidare till nästa ställe... efter några videoinspelningar.

br />


Där sötte jag för första gången på sånna här shottar:Det blev några vanliga shottar också och en bacardi breezer inann vi började röra oss hemåt.

På vägen hem stannade vi och käkade kebab på Kebab Hits, sen gick vi hem.
Jag sov inte speciellt bra den natten, ni förstår nog varför.


DAG 13

DAG 13
14/7-10

Dag 13 började vi med att trava ner till stranden. Jag hade tjatat i flera daga på att vi skulle hyra trampbåd och tillslut gav Emilia med sej så vi gick iväg och hyrde en.. en blå till och med!
Jag lyckades tyvärr inte få till en enda bra bild på trampbåten, däremot får ni se några filmer istället.
En bild kan jag bjuda på, bara för att jag alltid bjuder på mej själv

Mina minnen från trampbåt är att man glider ner rätt lätt från ruchkanan, men tydligen inte nu längre. Det var en stor besvikelse, men jag var rätt glad ändå.Efter stranden gick vi hem och jag slängde som vanligt ihop lite enkelt käk. Fortfarande kände jag inget sug efter alkohol. Det finns inga bilder från kvällen så jag tror att vi bara var hemma och tog det lugnt.

Man behöver ju inte supa varje kväll... höhö


DAG 12

DAG 12
12/7-10

Dag 12 var en bakisdag. Kvällen innan hade Spanien vunnit VM och efter det hade det blivit ordentligt med partande. Min rygg väckte mej tidigt på morgonen så jag lunkade ner till stranden ensam. Där spelade jag in en film. Jag snackar ganska tyst, dels för att jag var halvt borta och dels för att det kändes lite skumt att sitta på stranden och snacka högt med sej själv.
I och för sej låg halva Spanien hemma bakfulla så stranden var relativt tom.. men ändå.
Det berättar jag också i filmen, men man hör knappt det. Faktum är att man nästan inte gör någonting av vad jag säger  men jag lägger upp den ändåEfter några timmar kom Emilia också. Vi låg på stranden några timmar och sen gick vi hem. Dag 12 ville jag varken känna lukten av, smaka eller ens höra ordet alkohol. Jag slängde ihop lite käk och sen sov vi och glodde på film resten av den kvällen. Mer än så orkade vi inte göra.Jag är ruskigt dålig på att laga mat, däremot har jag förmågan att fixa ihop något riktigt enkelt på bara några minuter och sen få det att smaka hur bra som helst. Jag tror jag behåller den talangen

Nej det är ingen vanligt köttfärssås


obs!

OBSERVERA!

15 NYA FILMER OCH ÖVER 40 NYA BILDER I KATEGORIN : ESPANÑA 2010
FÖR ER SOM ÄR INTRESSERADE

DAG 11

DAG 11
11/7-10

Dag 11 var det dags för VM-finalen... På riktigt den här gången!!
Vi började dagen på stranden, som vanligt. Vad annars ska man göra på dagarna? Det är för varmt att åka runt så man ligger mest och dör på stranden. Inte mej emot, inte alls!På kvällen gick vi ut för att se finalen för andra gången. Vi hade våra fina tröjor på oss igen, och precis som gången innan var vi försenade.

På vägen kom jag dessutom på att det måste se ut som att jag spelar in flera videoklipp samtidigt, för er. I det här klippet har jag samma frisyr och samma tröja och samma smink som i förra klippet då vi är på väg till matchen.
Det kanske är dags att jag berättar sanningen.
Självklart spelar jag in klippen dag för dag! Jag kan väl inte stå som en spåkärring dag 11 och säga vad jag kommer göra dag 14.
Men jag är väl medveten om att det ser ut som det

 

Vi gick tillbaka till den irländska puben, som vi var på förra gången. Hungriga som vi var, blev det käk nästan direkt.

Det är en lasagne och vitlöksbröd... oavsett vad det ser ut som


Det var en lång och spännande match men tillslut tog Spanien hem det!
Ni kan nog tänka er vilket liv det var på gatorna i Spanien den kvällen. Vi gick tillbaka till Puerto marina, precis som förra gången. Det tar bara 10 minuter att gå dit från oss så det brukar vara rätt skönt att bara gå dit. Då slipper man stå och vänta på bussar och grejer.I brist på fantasi beställde vi 2 sex on the beach

 

Resten av den kvällen minns jag bara som helt jävla galen! Precis som dom flesta kvällarna i Spanien.

Först kom det dit en engelsk tjej som jag började snacka med. Vi hade varit ute med henne en kväll tidigare, men onykter som jag var den kvällen var jag inte riktigt på det klara med att det var hon. Jag snackade med henne rätt länge. Jag vette fan vad Emilia gjorde, men den engelska tjejen pratade på i evigheter. Det kändes otrevligt att bara gå därifrån så jag stod kvar och höll god min. Plötsligt kom Emilia och frågade om jag ville följa med på någon båt.
Det var någon tant där som var från Holland (kunde inte låta bli att reta henne lite för förlusten). Hon förklarade att hon hade en kompis som hade en båt och hon undrade om vi ville följa med.
Vi var på.
Jag, Emilia, den engelska tjejen, och Dave- eriks bartender, följde med tanten mot hamnen. Väl där sa hon att Dave inte fick följa med, att det bara var för tjejer. Då började jag ana att något dåligt kunde hända.
Sen hade tanten inte riktigt koll på vilken båt det var. Hon chansade mest, och när det såg tomt ut gick vi till nästa. Tillslut frågade Emilia hur länge tanten hade känt killen vi skulle åka med. Det visade sej att hon hade träffat honom första gången kvällen innan. Jävla galning!
Hon hittade i alla fall inte båten.
Det var inte så konstigt. Hon hade sagt till killen att hon skulle komma tillbaka om 5 minuter, när han frågade om hon ville åka med på en tur.. tja hon sa det och kom tillbaka 2 timmar senare med oss. Inte konstigt att han var borta.

Vi gick tillbaka till Deluxe och sen gick vi till en annan bar. Väl där träffade vi en minst sagt full Jake. (En kille vi träffat några gånger tidigare). Vi hade rätt kul på det stället. Det kom två till engelska killar och satte sej med oss. Vi snackade, sen dansade vi ett tag och sen fick jag syn på den engelska tjejen med några kompisar utanför stället. Jag gick ut och snackade lite med dom, sen snackade jag med någon annan engelsk kille och sen kom plötsligt Jake och slängde upp mej i luften.

Sen kom norrmännen. Jag hörde några killar snacka norska. Det hela slutade med att vi gick ett gäng till stranden och nattbadade, efter det följde jag och Emilia med norrmännen hem och hade pool party.

Jag ville hem nästan direkt, men sa inget. Norrmännen verkade vänta sej att vi skulle stanna där. Vi fick skylla både på att vi skulle mata katten och att Emilia skulle ta sin medicin för damp innan vi tillslut kom därifrån.

Sen återstod bara den stora frågan- Hur i helvete kommer vi hem?

Vi var helt lost.

Som tur var stannade två spanjorer i en bil, dom plockade upp oss och körde tillbaka oss till Puerto maraina. Tur var väl det!
Vi var hemma på morgonkvisten, precis som vanligt.

Galen kväll... minst sagt. Jag utelämnade vissa saker, eftersom det blir väldigt långt och läsa då. Knappast intressant för er. Men tro mej när jag säger det, galen kväll


DAG 10

DAG 10
10/7-10

Dag 10 finns det inte mycket att säga om.
Jag börjar dagen på stranden med en video då jag berättar om den galna kvällen vi hade kvällen innan. Sen tog vi lite roliga bilder på våra skuggor. Resten av kvällen är blank, vill säga vi tog det lugnt och kollade på film.

Med tanke på kvällen 9:s bravader var det nog lika bra


´Vad tycker ni om min schyssta nacke? Rätt vältränad va?DAG 9

DAG 9
9/7-10

Dag 9 var vi igång igen. Vi hade vilat en hel dag och hade gott om energi igen. Hela dagen och kvällen berättar jag om i flera videoklipp, så jag tänkte väl låta dom tala för sej själva.

Istället för att sitta kvar och käka på vårat stammiställe började vi köpa med baguetter till stranden. Precis som det ska vara
Denna dag var det även dags för ett nytt farligt experiment. Det var jag som utförde det och som tur var överlevde jag, men det var på håret ska jag säga.

Efter stranden gick vi hem, gjorde käk, tog töntiga bilder på oss själva och spelade in några galna videoklipp.
Senare på kvällen åkte vi först in till Tinas i Torremolinos, där träffade vi två engelsmän som vi flydde ifrån strax efter att dom hade flytt från ossJag minns inte vad den här hette, men på ett annat ställe hette den Blue hawain. Den var typ precis lika god som det mesta vi druckit hittills.Dessutom fick man blå tunga av den, och det var ju kulVi med ena engelsmannen.

Strax efter det där flydde vi därifrån. Då är den stora frågan- Vart flydde vi?

Benal madena, självklart!Utanför Tinas stötte vi på några engelsmän som vi delade taxi med, dom skulle också till Benal madena så det blev en billig resa för oss. Så fort vi kom ur taxin flydde vi iväg från dom. Pinsamt nog råkade vi också stöta på en av killarna vi träffade i Benal madena första kvällen.. Inte kul!

Efter att ha flytt från taxin gick vi till samma ställe som första kvällen i Benal madena- Mango
Vi var där ett tag sen blev vi tvugna att fly vidare. Egentligen var hela kvällen bara en jävla flykt från plats till plats och oavsett vart vi kom lyckades någon jävel, som vi tidigare flytt från, vara just på stället vi kom till. Då var det bara att ta sitt pick och pack och fly till nästa ställe.

Efter alla flykter hamnade vi på Kebab hits. Det kan man i alla fall lita på. Tro mej, man blir hungrig av att fly!

DAG 8

DAG 8
8/7-10

Det finns bara en film från den här dagen. Det blir ett halvrtåkigt inlägg, men men. Så blir det ibland.Det är kanske lite oklart men jag var på stranden på dagen sen kom Emilia lite senare när hon hade vaknat. Vi käkade tacos och sen sov vi hela kvällen. Det här klippet är inspelat när jag har vaknat vid 1-tiden (alltså dag 9).

Efter att klippet spelades in spelade vi kort och glodde typ på en film, sen gick vi och la oss igen. Ganska tråkigt att slösa bort en hel dag, men då andra sidan levde vi dag 7 som om det var två dagar. Det kompletterar i alla fall lite

DAG 7


DAG 7
7/7-10

Dag 7 började på stranden. Vi åt lunch på vårat vanliga ställe med kallorimängden i toppen på skalan.

När jag såg den här bilden gissade jag på att Emilia sitter och spanar in en snubbe, men ärligt talat vet jag fortfarande inte vem elller vad det är hon sitter och glor på egentligen.En restaurang på andra sidan gatan. Vette fan varför jag tog kort på den, men den passar fint här i samlingen.

När vi kom hem från stranden försökte jag knäcka ryggen och föten med hjälp av sängen. Ni kan nog gissa hur det gick...

 På kvällen  laddade vi inför VM-finalen. Vi gissade att Spanien skulle vara i final så vi hade köpt Spanientröjor som vi slängde på oss. Det visade sej att det var en match mellan Spanien och Tysland, tur det så slapp vi skämma ut oss i våra tröjor.Vi såg matchen på en irländsk pub. Där käkade jag för första gången hittills något nyttigt.. eller tja.. mindre fett skulle man nog kunna säga istället. Det var trots allt en irländsk pub.Alltså ehm.. tja det är ju pommes med också. Men titta på grönsakerna istället.Efter matchen gick vi till Puerto marina för att fira lite. Överallt var det tutande bilar och folk som skrek. Helt otroligt att man kan se så många glada människor på en och samma gång


Den här oemotståndligt sexiga bilden tog vi nog enbart för att.. höhö jag vet inte.. visa något oemotståndligt sexigt??
Klistermärket fick i en kiorre av en tant.   

I puerto marina fanns det ett självklart ställe att gå till. Deluxe of course. Det var jävligt kul när vi kom gående. Vi kollade in på ICE BAR, deras granne, och såg att det var proppfullt. Inne på Deluxe stod Erik och hans bartender helt ensamma. Stackarna. Eriks inkastare var spanjorer så man behöver inte vara speciellt smart för att räkna ut vad dom gjorde istället för att jobba.

Erik blandade i alla fall några drinkar åt oss. Lite för starka som vanligt, men när saker är gratis klagar man väl aldrig! Tequila sunrise.. lite för stark.

Eriks improviserade special.. rätt mycket för stark.Emilia, något påverkad av allt som var lite för starktEfter att vi hade suttit där ensamma med Erik och Dave, som bartendern hette, kom det tillslut in 2 danska killar. Först snackade vi inte med dom alls och sen plötsligt hade jag och den ena killen satt igång världens battle. Det var jag och Emilia mot dom, självklart och det hela gick ut på att spela så bra musik som möjligt. Töntarna trodde att dom skulle vinna genom att spela "Här kommer pippi långstrump" Vilka tror ni vann?Det var ju inte så svårt att gissa. Rosa shots till vinnarna, plus förlorarna, plus bartendern och den stackars ägaren. Jag tror inte riktigt att Erik fattade det där med att den som vinner brukar få priset. Nåja, god var den i alla fall

Efter ytterligare ett tag drog vi vidare till Maracas för att parta ordentligt.Vi var inte där speciellt länge, för det var fullt av människor som drog i en. Istället gick vi till ett lugnare ställe och skulle vila en stund.

Det var ett riktigt mysigt ställe faktiskt. Men det tappade definitivt sin charm när jag råkade titta lite för länge på en snubbe.
Jag beställde in min första drink, Free passion. Supergod och precis lagom för att inte bli för packad.

När jag satt och drack den som bäst spatserade den där vidriga snubben förbi och jag vette fan varför jag tittae på honom. Det var ett sånt ställe helt enkelt. Man satt där och tittade på människor som gick förbi. Tyvärr tolkade han det där som en inbjudan och kom in och satte sej vid vårat bord och han pratade och pratade och pratade och blev fanemej aldrig klar. Sen ville han att jag skulle sitta i hans knä och grejer. Riktgit sliskig. Han hade fan fru!!

Det enda som var bra med honom var att han bjöd på drinkar  Men det var fan inte värt det.Först en piña tropic med den ävkliga gubben i bakgrunden.Sen en Coco loco, med ett nytt försök att slippa ha med snubben i bilden.
Alla drinkarna var jättegoda, men dom hade varit betydligt godare om man hade sluppit ha honom där.

Våran date med honom slutade i alla fall med att jag gick på toaletten och när jag kom tillbaka sa jag att vi var tvugna att gå hem för jag mådde illa och bla bla bla. När vi väl kom ut krockade vi med några spanjorer som direkt ville ta med hoss någonannan stans. Illa kvick flydde vi tillbaka till Erik, som direkt bjöd på shottar.

Efter det skulle vi hänga med Erik och lite folk ut, men ganska tidigt började min rygg göra ont och jag fick svårare och svårare att röra mej. Klockan var ändå morgon så det gjorde inte så mycket att börja röra sej hemåt.


DAG 6

DAG 6
6/7-10

Dag 6 började på stranden. Efter det gick vi hem. Tyvärr var dag 6 rätt seg. Jag lagade lite käk och sen blev vi hemma. Anledning: Mina äckliga ryggproblem slog tillbaka i hela kroppen och jag fick bara mer och mer ont för varje dag som gick. Det började vid dag 4 och redan vid dag 6 var det outhärdligt vissa stunder. Precis vad man vill råka ut för på semestern, eller hur!
Minneskortet i kameran var fortfarande fullt men 2 filmer lyckades jag i alla fall prestera


Fick välja på att visa att jag inte har någon bh på mej eller min vackra dubbelhaka.. som ni ser valde jag dubbelhakan

DAG 5

DAG 5
5/7-10

Dag 5 var ganska lugn. Antar att vi var lite trötta av party flera kvällar i rad. På dagen tror jag att vi låg på stranden men jag är inte säker. Det var någon dag vi skippade stranden.
Anyway, det spelar ingen större roll.
På eftermiddagen/kvällen åkte vi in till Torremolinos och strosade runt. Jag kikade in på Bershka men blev rätt besviken. Sen gick vi vidare och tillslut hamnade vi på en indisk-italiensk restaurang. Minneskortet i kameran var fullt så jag fick tyvärr inte så många bilder från dag 5, men jag knäppte i alla fall några kort på restaurangen.

Min mat. Ser den inte sjuuuuukt god ut?Det här var det enda jag hittade på Bershka i år. Men dom var på rea i alla fall, 160 spänn. Inte illa alls.

Senare på kvällen var vi bara hemma. Jag tror att vi kollade på en film eller något. En lugn kväll blev det i alla fall. Det kan också behövas ibland.

Back in Suecia

Hej

Nu är jag hemma i Sverige igen. Sorry att uppdateringen i Spanien gick käpprätt åt helvete. Jag får berätta om allt nu när jag är hemma istället. Jag såg att jag har fått en del frågor. Dom ska jag också svara på


DAG 4

DAG 4
4/7-10

Dag 4 borjade med stranden.

Efter nagra timmars sol gick vi och kakade lunch pa samma stalle som dagen innan. What can I say.. vi gillade priserna helt enkeltNuggets, pommes, cola. Det ar vad jag kallar HELA kostcirkeln

Efter den ganska sena lunchen gick vi hem och borjade diskutera vad vi skulle gora den kvallen. Eftersom mina ryggproblem levde sitt eget liv vagade vi inte riktigt ga ut sa vi satt dar vi satt i var ruttna lagenhet och sen kom jag med det underbara forslaget att vi skulle....
GA UT!
Jag vagade inte riktigt roja sa vi gick till den mysiga baren dar vi satt forsta kvallen. Den har gangen hade jag med mej kameran

Supergod Mojito KiwiNasta Mojita Sandía .. ON THE HOUSEEn overlycklig Emilia


uukej

Emelie om DAG 3:

Du vet väl att ALLT som bjuds på utomlands är utspätt?
I en shot är det typ 2% alkohol...

Svar: Forklara garna vad du ville ha sagt med den dar kommentaren.. Alltsa.. arligt talat skiter jag fullstandigt i vad som ar utspatt och inte. Shottar ar en kul grej. For ovrigt ar det inte helt fel om jag far i mej lite alkoholfritt  Nej men seriost.. las din kommentar en gang till. den ser bara allmant lojlig ut. Jag far val dricka vad jag vill och jag far val tycka att det ar kul att kora gratisshottar med baragaren om jag vill.. eller??

Btw.. 2%?? ar det sa mycket? jag trodde att dom var fria pa alkohol helt. Aja lattlurad som jag ar

DAG 3

DAG 3
3/7-10

Vi har diskuterat nu, dag 5, fram och tillbaka men vi kommer inte pa vad vi gjorde pa dagen. . Slutligen GISSAR vi pa att vi sov storre delen av dagen. Resultatet av den ordentliga fyllan kvallen innan. Nar vi vaknade gick vi till LIDL, handlade Tacos, sen kakade vi, korde fram vinet igen och sen akte vi tillbaka till Tinas.


Jag hade en liten "modeuppvisning" muy bonita höhö

Pa Tinas traffade vi Emelies (den ena bartenderns) tva kompisar, Evelina och Theresia. Forst partade vi lite med dom och sen akte vi vidare till Deluxe, som ar en svensk klubb i Puerto Marina.När en 4:a tequila kostar 35 spänn är det föööör svårt att motstå! Jag antar att den var ordentligt utblandad för jag drack som en idiot utan att bli full den här kvällen. Men vad fan gör det att den är utblandad när det bara kostar 35 kronor?! Annat hade det varit med Sveriges äckliga priser.Pa Deluxe traffade vi agaren Erik, som bjod pa shottar och champagne hela kvallen. Battre kunde det ju inte bli  Kvallen slutade dock bade tidigt och trakigt for mej och Emilia. Jag fick otroligt ont i ryggen plotsligt. Allt borjade med en acklig brain freeze pa Tinas. Den borjade med att kannas i huvudet och sen i hela ansiktet och sen i halsen. Efter det fick jag min ackliga smarta i ryggen. Forst hade jag bara ont, sen fick jag svart att rora mej. Det var javligt taktigt for vi skulle ut med alla som jobbade pa Tinas men men..
Nar vi nastan var hemma slangde nagon javel en vattenballong i huvudet pa mej fran typ 7:e vaningen. Dyngsur med smarta i bade ryggen och huvudet vinglade jag hem med Emilias hjalp.
Usch det var fan inte kul.
Som pricken over i:t sov jag dessutom bara fran 7.30-10.00 den natten pa grund av min javla rygg. Underbart! Helt underbart!

Jag tror att jag har blivit imun mot alkohol.
Efter nagra glas dagens, en screaming orgasm, en smirnoff ice, en after shot, en tequilashot, tva shottar av nagonting och ett glas champagne kande jag inte ett skit.


DAG 2

DAG 2
2/7-10

Dag 2 borjade med att jag vackte Emilia, tryckte i henne lite frulle och sen gick vi ner pa stranden. Forsta dagen pa stranden var nagot molnig men andra otroligt varm. Det var perfekt for oss vitingar som inte hade nagon direkt lust att branna oss forsta dagen

Jag var tvungen att ta lite bilder pa Torremolinos underbara palmer, ni far se 2 bilder

Efter nagra timmar blev vi sjalvklart hungriga och letade upp ett stalle att kaka lite lunch pa.

Det blev spaghetti boloñes
Vackra lilla jag kakar min spaghetti boloñesEfter det gick vi hem, vilade ett tag, rokte vattenpipa, kakade lite middag och sen borjade vi gora oss i ordning igen.
Vinet drogs fram igen

Jag ar ganska duktig pa att bjuda pa mej sjalvJag vet att jag i videon sager att vi ska till ett stalle som heter skàl. Det var totalt fail, istallet letade vi upp Tinas bar, det visste jag var ett sakert kort. Och om det var!Emilia forsoker.. vada?Jag forsoker... vada?San francisco och Screaming orgasm. Mums!Vara Long island Ice tea.. inte en gang till.  Fullstandigt livsfarlig!Emelie blandar vara Long island Ice tea pa Tinas

Älskar Emilias: "Helt borta, helt borta!" haha så jävla skön


Nar vi suttit ett tag pà Tinas bar akte vi vidare till Benal Madena. Vill man hitta parties aker man dit och till Puerto Marina.
Partade vi?
Om vi gjorde!
For inte ens 100 kronor fick vi 2 valfria drinkar och 2 shots var! Billigt?!
Det blev sex on the beach och nagon halvskum shot (X2).

Sex on the beach.. MUMS!
Dansade en stund med nagon spansk snubbe. For den stunden trodde jag nog att jag var duktig . Kan forsakra alla om att det dar var det enda och mest intima jag kommer fa pa hela semestern

Jag vet inte nar jag var sa full senast. Mina videoklipp ar ratt bra bevis pa den saken
Nästa morgon hittade vi en halvt uppäten gurka i kylen. Först fattade vi inte varför men när vi kollade igenom min kamera fick vi svaret. Jag kom inte överhududtaget ihåg vad jag hade sagt i klippet så det var minst sagt underhållande att kolla på det.

Jag lovar att min engelska inte är riktigt så dålig som i videoklippen. Jag tror att jag blir lite nervös framför kameran.. eller något åt det hållet. Jag gillar våra galna videoklipp i alla fall.

DM á la España


Nu sadar nar VM ar igang och allting, startade vi DM. Det ar inte lika fysiskt jobbigt som VM men minst lika viktigt  DM star for DRINK MASTERSKAPEN och den ar i fullgang. Vi dricker sa manga drinkar vi kan och sen rankar vi dom.
Efter 4 dagar ser listan ut sahar:

1 Screaming Orgasm
2 Sex on the beach, Piña colada
3 San Francisco
4 Long island Ice tea

Screaming orgasm och Sex on the beach dricks val bade i tid och otid tycker jag

Vara hemmagjorda Dagens fungerar som middag mer eller mindre

Klart att alkoholkonsumtionen ska ligga pa topp nar man ar pa semester, haller ni inte med? 


Tillat mej att beratta att en 4:a Tequila inte ens kostar 35 kronor har! Nejda, min lever langatar inte tillbaka till Stockholm

 

Underbara orgasmen till hoger, halvtaskiga San francisco till vanster.

DAG 1

DAG 1
1/7-10

Den första dagen handlade mest om att hinna i tid till bussen som gick fràn stan till Skavsta, sen sitta där och vänta och sen änglign ga pa planet. Det later trakigt men nej, vi har aldrig trakigt vi!

Pa flygplatsen sysselsatte vi oss genom att ata

Nagot som fascinerade mej otroligt mycket var det har:Hur kan man roka inomhus utan att riktigt roka inomhus? I'm confused!
Det gick tydligen bra i alla fall for det luktade inte rok nagonstans pa hela flygplatsen. Det dar behover jag nog fundera over lite mer
Pa flyget kunde man kopa "icke-rykande-cigaretter". Smekeless hette dom.. fyndigt va, haha.

Var vi tvugna att testa?
JA
Var vi tvugna att posa sa fult vi kunde med dom fyndiga grejerna?
JA

Vem lyckades bast? haha

Val framme pa Malagas flygplats var det dags att hitta till pendeln. Aven det gick galant, trots att det var ungefar 5 ar sen jag var dar sist.
Efter en tids vantan kom antligen taget. Jag maste saga att pa 5 ar har Spanien verligen frachat upp sina tag! Jag var riktigt imponerad. Jag kanner att vi i Sverige kanske borde folja detta exempel lite. Bredare tag och med skarmar som visar bade vart man ar, nasta station, slutstation, tid och dessutom temperatur! That's what I call high tech!

Val framme i Torremolins tog mitt lokalsinne oss till busshallplatsen, vi akte fel, fick ta taxi och efter mycket om och men landade vi antligen.

Det var historien om hur Emilia och Issa tog sej fran Stockholm till Torremolins den 1:a juli 2010
Senare pa kvallen skulle vi ut och promenara. Jag tog inte med mej kameran sa jag far beratta istallet. Vi hamnade pa en otorligt mysig bar. Efter nagra glas vin hemma pa uteplatsen och sen en Sex on the bech och en Piña colada kan jag saga att firandet av forsta kvallen kallas LYCKAT.


OBSERVERA

OBSERVERA!

ALLA DAGARNA KOMMER FYLLAS PÁ MED FILMER ALLT EFTERSOM, DETTA PÀ GRUND AV ATT DET TAR SÀN JÄVLA TID ATT LADDA UPP FILMER PÀ YOUTUBE!

OM NI ÄR INTRESSERADE AV FILMERNA KAN NI KOLLA IN I DEN HÄR KATEGORIN LITE DÁ OCH DÁKategori España 2010

Den har kategorin ar amnad for en galen resa i Spanien i juli 2010. 3 galna veckor borjade redan nar vi satt foten pa planet.

Jag sager bara Emilia och issa pa resa.. det kan ga precis hur som helst.

Har ska jag forsoka skriva om vara aventyr dag for dag med galna filmer och manga bilder. Ni vet hur jag ar, en bild sager mer an 1000 ord. Let's rock this bitch!


Pa ett internetcafé

Hej
Just nu sitter jag pa ett internetcafé i Spanien . Det har inte blivit nagon uppdatering pa nagra dagar och jag antaratt ni forstar varfor. Att hitta internetcafé ar inte svart, det ar tiden som inte finns.

Lyckligvis har jag tagit otroligt manga bilder till er och annu battre ar ett hyfsat stort antal galna filmer som jag tror att ni kommer gilla.
Jag sager redan nu att nagra av dom ar galna.. var beredda

Dom 3 forsta filmerna laddas upp pa youtube just nu. Ni vet hur lang tid det tar men jag jobbar pa sa gott jag kan.

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0