Fredag

Hej

Plötsligt har mitt internet försvunnit så igår kunde jag inte blogga på hela dagen.  Det är fortfarande borta så jag börjar undra om det nåonsinn kommer komma tillbaka.  Tja, alltså det är ju inte mitt internet och därför kan jag inte göra något åt att det inte fungerar. Jag surfar på grannens nät och jag har en granne till som har internet man kan surfa på men det är så himla dåligt  Det får funka just nu, med lite tur kan jag blogga lite i alla fall.
 
Idag är det i alla fall fredag.  Tja, det är väl egentligen inget att hurra för. Det blir sånt jävla liv i huset på helgerna och jag vill mest bara vara ifred.
Planen är i alla fall att jag ska gå till gymmet lite senare och sen kanske det blir en bio ikväll, det är inte riktigt bestämt.
 
Ha en bra fredag!
 
 

Torsdag

Hej

Jag vet att jag bloggar ganska dåligt nu för tiden men saker och ting går verkligen upp och ner här och ibland orkar jag helt enkelt inte.
Som vanligt har det hänt en del tråkigheter, om jag ska vara ärligt kunde jag se det komma. Saker började gå bättre efter en lång tid av ångest, panik och stress. Det är aldrig lätt att flytta till ett annat land, men jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att det skulle vara såhär svårt att flytta till ett land som är så nära mitt hemland.
Det var till en början otroligt svårt och vi höll på att kollapsa båda två. Men sen började det gå bättre och plötsligt har allt för några få veckor varit ganska bra och emellanåt till och med riktigt bra. Nu går det neråt igen och jag vet faktiskt inte riktigt hur länge jag ska orka.
Jag har kommit fram till härom dagen att ingen av oss mår speciellt bra. Jag själv vill bara sova och har väldigt svårt att komma upp, även om jag sover i 10 timmar och mer. Jag vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Jag är trött hela tiden och ingenting känns speciellt kul. Väldigt ofta känner jag mej väldigt ensam och jag har börjat slarva med träningen - det enda som faktiskt får mej att må riktigt bra.
Jag orkar inte gå till gymmet, jag orkar inte träna jag orkar inte ens tänka tanken på att jag borde gå och träna. Jag har bestämt mej för att det är dags att börja göra något åt det här, en del i taget.
 
Min pojkvän mår nog inte heller så bra. Till att börja med sover han på tok för lite. Han somnar sent och går upp väldigt tidigt och däremellan sover han ibland inte så bra. Vissa dagar äter han nästan ingenting. Han kan glömma matlådan hemma och eftersom pengarna är rätt tighta nu så har han inte råd att köpa. Han kan hitta en frukt och sen leva på den hela dagen. Att han inte äter och sover ordentligt gör förstås att han slarvar mer på jobbet, kommer försent, gör ett segare jobb, är nära på att somna och så vidare. Blir han hav med jobbet går allt åt helvete på riktigt och det vet vi båda två. Det sätter såklart en press på honom som gör att han mår ännu sämre. Det är dags att ändra även på det.
 
 

Beställda

Yaaay  hoppas att dom är riktigt snygga i verkligheten nu.
 
 
 

100 pass

Eftersom jag har slarvat och latat mej lite på sista tiden börjar det bli lite stress nu.  82 dagar kvar 72 pass kvar.
 
 
 

Topp

 
Älskar axlarna!! Just nu är toppen slutsåld men jag är säker på att den kommer komma tillbaka.  Håll utkik på Nelly
 

Måndag

Hej

Idag har jag haft en roller coaster day. Jag var som vanligt trött när jag gick upp. Jag stack till jobbet, jobbade, lite jobbiga grejer hände, stack till gymmet för att tänka på annat, kom hem och även om saker inte kändes helt okej så kändes det i alla fall som om min själ lämnat kroppen och jag var ett skal som egentligen inte riktigt bryr sej om vad som händer härnäst. Det var en rätt skönt känsla. Jag satte igång en rulle, käkade gott krubb och nu har jag plötsligt förbannat ont i magen. Så ja, lite upp och lite ner.
 
Imorgon blir det dock en lite annorlunda dag. Jag ska jobba ett kortare pass och sen iväg på ett möte. Jag vet inte exakt vad mötet går ut på eller vad som händer efter det, men det ska i alla fall blir spännanden. I kontrast till allt annat skit framför allt. Så känns det i alla fall nu, får se hur jag känner imorgon när jag kommer hem.

Hoppas ni har haft en bra dag
 
 

Calm the fuck down


Jag har aldrig gillat "keep calm - plaggen", jag tycker att dom är fjantiga och too much. Det känns som att alla kör den där keep calm and.. Whats up med det?? Jag har aldrig fattat grejen. Ska det vara roligt eller coolt? Eller är det bara så att man inte har kunnat komma på något bättre. Eller kommer det från något som någon kändis har sagt?
Aa ni märker ju, jag har 0 koll, så intresserad är jag
men den här.. I like!  Speciellt den ljusa. Och priset klagar man ju inte på heller. Ni hittar dom på Nelly.
 
 

Lördag

Hej

Det är lördag och jag har börjat dagen med att sova ut.  Det skumma är att jag vaknade typ exakt samma tid idag som igår - 11.24.
Det var bra att jag sov ut i alla fall för jag har ett lååångt kvällspass framför mej. Men jag har faktiskt bytt till mej det själv för att jag ville ha lite fler timmar. Dessutom skulle jag egentligen börjat vid 23.00 och det känns väl inte så lockande kanske. Istället börjar jag nu 17.30 och kör på till 03.00 + en stängning som kan blir allt från 40 minuter till 2 timmar.
 
Jag hoppas att jag hinner med lite gym innan jag ska till jobbet, men vanligtvis brukar jag chilla rätt ordentligt innan ett sånt långt pass.
 
Hoppas ni får en bra dag alla.
 
 

After gym

Nu har jag parkerat mej själv på jobbet. Om knappt 1 timme är det dags att göra lite nytta men först blir det lite krubb.
Jag skakar som en jävla fjant och trots det tog jag inte lika tungt på gymmet som jag brukar. Det är så det går när man ligger på latsidan ett tag. Men det bästa är att nästa pass, vilket förhoppningsvis blir imorgon, kommer jag orka massa mer! 
 
Det blev i alla fall axlar och rygg idag och jag är ganska stolt över mej själv.
 


 

Lite morr sådär

Nu har jag röjt undan här i rummet och ska precis packa mej iväg till gymmet. Jag har letat som en galning efter min digipass och tillslut hittat den på det stället där jag letade allra först. Typiskt! Nu har jag i alla fall betalat min lilla räkning som jag inte har betalat  Det känns bra faktiskt. Det är skönt att det tar några dagar nu innan jag måste betala något igen.  
Vad som däremot inte kändes lika bra var att städningen. Jag har väl en del ledig tid men ändå inte så himla mycket att jag tycker att det känns som "jppi nu ska jag städa på min lediga förmiddag!" Att det sen dessutom alltid visar sej att det är min pojkväns grejer som ligger överallt och samlar damm gör såklart att det hela blir ännu mer irriterande. Så nu har jag städat bort en del av hans grejer och lagt resten i en hög mitt på golvet och längst upp placerat en halvarg lapp. Jag hoppas att budskapet går fram för det har det inte gjort hittills.
Ni har ju alltid sagt att jag är bra på det där med att "hantera" killar. Tja, upp till bevis.  Jag är i alla fall ingen sån tjej som tycker att det är viktigt att det är fint och snyggt runt omkring mej, men damm och smulor är äckligt. Plus att jag inte gillar att städa efter mej själv, klart jag hatar att städa efter andra då. När man har plockat upp den 43:e svarta strumpan som tillhör min pojkvän då blir man rätt jävla less kan jag säga. Så aa, han får väl tycka vad fan han vill om min lapp men jag orkar inte ha det hursom helst. Är jag hemsk för det?

Nej det var den dagen lixom. Städa och skriva en lapp. Usch, jag är inte på mitt bästa humör just nu. Men om jag skyndar mej riktigt mycket hinner jag till gymmet en stund i alla fall. Sen är det dags att jobba. Jusste mat, hur fan ska jag hinna med det??
 
Later
 
 

Wanties

Jag och chiquelle, vi förstår varandra vi.  Ni som hängt med ett tag vet att jag älskar deras kläder så här kommer några grejer jag inte skulle banga på just nu!
 
 

Fredag

Hej

Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår. Min rygg är det väl lite si och så med, men jag har i alla fall inte ont i halsen längre.  Jag har sovit massa timmar och nu ligger jag och chillar i soffan en stund, innan jag ska börja göra något vettigt av dagen.
Jag har inte helt bestämt mej för vad än. En del av mej skulle vilja checka rean lite. Det är ju ganska plöjt nu men en del kul finns det ju fortfarande kvar, och om inte annat är det ju lite kul att gå och kolla på nyheterna.
Jag vill även hinna med en sväng till gymmet, men samtidigt är jag lite trött i kroppen fortfarande och skulle bara vilja ligga i soffan.
Jag skulle även behöva städa ur vårat skafferi i köket för det är överbelamrat och jag vill ärligt talat inte riktigt veta hur det ser ut längst in.

Jag önskar att jag hade hela dagen på mej för då hade jag hunnit med allt, men det är fredag och det innebär som vanligt att jag ska till jobbet sen. Nu lät det som om jag klagade men det gör jag faktiskt inte. Nu när jag har kommit igång med ett jobb igen är jag väldigt inställd på att försöka få ihop så mycket pengar som möjligt. Synd bara att det är så dålig timlön.

Vi får väl se hur jag använder mina 5 lediga timmar nu. Jag har i alla fall ätit frulle än så länge.
 

Roommates 2

Jag förstår att många av er undrar mer om hur det är att leva i kollektiv. Det hade jag också undrat om jag inte bott i ett.
Jag har ju redan berättat lite men här kommer en liten fortsättning.
 
I ett kollektiv flyttar folk ut och in hela tiden. Har man tur flyttar det in bra folk som man kommer bra överens med och som allt funkar bra med. Men som jag tidigare sagt, är det tyvärr oftare så att man flyttar in, tar hand om sej själv och skiter ganska mycket i dom andra. Alla som flyttar in har olika syn på hur ett hushåll ska skötas och självklart blir det svårare att enas då, speciellt eftersom dom flesta kommer hit för att jobba mycket och då inte har speciellt mycket energi till att bry sej om tex köket.
 
Sist jag berättade om mina roommates bodde vi här ett rätt schyst gäng på mej själv och 6 killar. Men då började ju en efter en flytta ut och en läskig tjej hade kommit in. Hon slutade faktiskt aldrig vara speciell. Det tog inte lång tid innan hon verkligen hamnade i problem med mej och min kille. Att komma in som ny och börja bråka med två som har ganska mycket makt är inte direkt klyftigt. Varför vi har en del makt är för att vi är dom som har det dyraste rummet och därmed är dom absolut viktigaste hyresgästerna. Dessutom har vi en otroligt bra kontakt med hyresvärden och det verkar som om han tycker om oss rätt mycket. Vi är ett relativt lugnt par som sköter oss och inte ställer till med problem, självklart vill han ha oss kvar. Så som jag sa, det är inte direkt klyftigt att komma hit och bråka med oss.
Det tog inte lång tid innan min snubbe ville se henne vräkt. Tänkt, diskuterat och gjort. Det tog några veckor och även om jag inte gillade henne tyckte jag kanske att det var lite att ta i att se till att hon blev vräkt. Jag tänkte även på att hennes efterträdare kunde vara ännu värre. You never know.
Men när hon hade glömt stänga av spisen vid 3 tillfällen började till och med jag känna att det var dags för henne att stiga åt sidan.
Vi hade redan sett hennes totala oförmåga att hantera micron för att ens göra något så lätt som att poppa popcorn.
Vid 2 tillfällen hade hon gjort tappra försök men slutat upp med kolsvara popcorn och ett stinkande kök.
Vi övriga i kollektivet som gått ihop ekonomiskt och köpt denna micro var väl inte direkt överlyckliga när hon lämnade den äcklig och stinkande.
Därefter dröjde det inte länge innan hon började glömma spisen på på kvällarna och ibland kunde även ugnen stå på alldeles för länge på grund av att hon glömt bort den.
 
Vi bor i en trälya med ganska gammal utrustning så jag vill faktiskt inte veta vad som kan hända om man klantar sej på det sättet. Så, det fanns inte mer att göra än att jag tillslut sa - jag vill inte ha henne i den här lägenheten. Hon glömmer spisen på på kvällarna och jag har ingen lust att vakna av en brinnande lägenhet mitt i natten.
Jag fick svårare och svårare att somna på kvällarna men som tur var fick vi tillslut iväg henne.
 
Till min stora förfäran fick hon dock bo kvar i huset. Hon fick nämligen flytta in en våning ner. Perfect!!
Dom nya hyresgästerna kände inte till henne eller hennes otroligt jobbiga stil men det dröjde inte många veckor innan hon hamnade på gatan även där. Jag har fått höra i efterhand om ett stort bråk där hon tydligen grät hejdlöst och tydligen har självaste polisen även kommit hit. (!!!!) Talk about a crazy bitch!
 
För tillfället bor jag nu här med 3 killar och eftersom den ena har upptäckt att taket i ena sovrummet är totalt nedtyngt av massa vatten kommer det nog dröja ett tag innan någon kan flytta in. Taket hänger till och med lite på grund av vad det nu tyngs ner av. Vi tror att det är vatten, men vem vet. Jag vill i alla fall inte vara här när taket blir för tungt och går sönder. Killen som bodde i rummet har nu flyttat ut i vardagsrummet så som tur var slapp han en bokstavligt talat kall dusch. Synd bara att det aldrig drabbade ragatan.
 
Om inte alltför länge kommer dom två killarna lämna kollektivet och jag och min snubbe har hela placet för oss själva. Jag vet inte för hur länge, det återstår att se.  Men jag antar att inte många vill flytta in i ett sovrum som har ett tak som tyngs ner av något vi inte vet vad det är.
 
 

Silver schampoo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer världens bästa tips just nu. Världens bästa silverschampoo kostar bara 149 pix hos Lyko. Välj 250 ml eller 500 ml och betala bara 149 för det.
 I know, jag tyckte också att något var fel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Börjar bli hängig

Hej

Hur är det med er? Med mej kan van väl säga att det har varit bättre. Min rygg är helt trasig och jag börjar bli sjuk.  Man kan väl säga att jag varken har tid eller råd att må såhär.  Vi har haft det lite motigt här ett tag men saker och ting börjar i alla fall bli bättre. Min lön har börjat rulla in och snubben har äntligen ett jobb igen, och inte bara ett jobb - ett jäkligt bra ett.
Så, som det ser ut just nu överlever vi här i Oslo. Ett tag till blir det lite knapert men jag kan lova er att jag ändå har unnat mej lite lyx på sista tiden. Lite uteliv, middag på restaurang och lite shopping har det blivit. Det enda av allt det som verkligen verkligen var riktigt riktigt nödvändigt var ett par nya arbetsbrallor. Mina var nämligen mer tyg än hål nu så jag har till och med fått skavsår från dom. Jag kirrade ett par från Cubus för ynka 99 spänn och stolt som jag var brände jag lite pengar på en utekväll.

På grund av allt som är i luften här har jag halkat efter med gymmet.  Jag veeeeet! Det som gick så bra för mej
Tanken var att jag skulle släpa mej dit idag men när man rygg pajade på jobbet och när jag direkt efter det fick ont i halsen fick jag istället släpa mej hem. Förra veckan blev det ingen träning alls och denna vecka fortsatte likadant. Jag är så arg och besviken på mej själv. Men jag lovar att jag kommer ta tag i allt igen så fort jag mår bättre. Nu ska jag koncentrara mej på att inte bli sjuk och på att jobba så mycket som möjligt.
 
 

Söndag

Hej

Under veckan som gått har jag inte bloggat ett shit. Jag har helt enkelt inte haft ork eller tid. Motivationen svajar rätt vilt den med.
Jag har jobbat en del men varit ledig mer än vad jag brukar faktiskt, fast det känns inte som det. Dom 2 dagarna jag var ledig gick åt till att bara återhämta mej typ. Jag var även iväg och träffade några kollegor och vänner i tisdags. Vi gick ut och tog några glas och jag kom hem jättesent. Som tur var, var jag ledig dagen efter. I fredags var jag också ute en sväng, först med pojkvännen och en roomie och sen mötte vi upp en kollega + hennes vänner. Igår jobbade jag 10½ timme och idag återhämtar jag mej igen. När jag lägger upp det såhär låter det ju faktiskt som att jag har haft en rätt aktiv och bra vecka. Jag som precis har suttit och funderat på vad fan jag gjorde av den här veckan. Jag hade ju lixom 2 lediga dagar då jag hade planerat att göra massa bra grejer men istället kändes det som om jag sov bort båda dagarna.
Det kan ju behövas ibland, speciellt när man som jag jobbar rätt jobbiga tider. I morse kom jag hem 4.30 så klart man är lite sliten.
 
Idag har jag tänkt göra en as smarrig middag och typ köra ett twilightmaraton eller något.
 
Hoppas ni får en fin söndag
 
 
 

Spring


Nu har Nelly kommit ut med lite vårmode. Kul att se att vi går mot varmare tider! även om snön precis har kommit. Av det som visades upp var jag väl inte sådär jätteimpad än, men dom här två gillade jag i alla fall.

Handsmycke

Jag dör vilken cool! Finn i både svart och brons också. Cocoo såklart.
 
 
 
 

Outfits 2013

Här kommer en liten mix av mina bästa outfits från 2013
 

Norskt bankkort

Jag har fått mitt norska VISA-kort nu.  Det gick mycket fortare än vad jag trodde att det skulle göra. Typ 1 dag bara, men observera att jag heter Michael i mellannamn nu plötsligt.
 
 

Löpning 1, 2 och 3


 
Nu tänkte jag sammanfatta mina 3 löpningar lite för att visa att man faktiskt kan göra skillnad i konditionen ganska snabbt. Det viktigaste är bara att man pressar lite mer varje gång och att man emellan kör någon annan typ av kondition. För min del har det varit cykel och pw som fyllt ut.
 Sen är det ju självklart att man inte förbättrar sitt resultat varje gång man springer. I så fall skulle man ju tillslut behöva springa 1 mil på 20 minuter. Jag tror att jag kommer förbättra mitt resultat lite och sen kommer jag stanna i krokarna ett bra tag och sen plötsligt slår det till och jag förbättrar mej lite grann.
 
 
 
 

Tisdag

Hej

Här håller jag på och firar lite helg nu.  Igår hade jag fredagkväll som jag firade lite med en promenad, tacos och snabba cash.
idag är det så kallt lördag och jag har lite planer för dagen och imorgon är det söndag.
Tja för er normala människor är det ju tisdag idag, men för oss som jobbar i restaurangbranschen är det oerhört sällan man får ledigt på en vanlig helg och ännu mer sällan som man får ledigt två dagar  i rad! Därför är det ju typ helg för mej nu.
 
Hoppas ni får en bra dag
 
 
 
 
 

Lördag

Hej

Idag är det lördag och jag har slappat heeeela dagen. Uppriktigt sagt är det med blandade känslor. Jag hade en dag off och den tog jag inte alls vara på men samtidigt har det varit riktigt skönt att bara få ta det lugnt för en gång skull. Men resten av kvällen blir inte så lugn, jag ska nämligen till jobbet om ett tag. Det är också med blandade känslor som jag kommer att åka till jobbet 23.00. Samtidigt som det är skönt att komma ut lite, gillar jag inte alls tiden. Jag börjar 23.30, för att det är så lugn nu i januari, och ska i princip bara jobba till 3.00 och sen stänga stället. Jag kommer komma hem vid typ 5.00 och vips så var min söndag förstörd. Men som sagt, det är skönt att komma ut lite .
Om en stund ska jag käka middag, jag får se om jag hinner en sväng till gymmet också eller om jag hittar på något annat.
 
Hoppas ni får en fin lördagkväll
 
 

Fredag

Hej

Nu har jag vaknat. Klockan är snart 13.00 och jag är jätteledsen för att jag har sovit bort hela dagen. Jag ville gå upp vid 11.00, men det gick inge vidare. Igår stängde jag på jobbet, kom hem vid typ 00.00 och var så inte speciellt trött så jag satte mej och kollade på film en stund och sen gick jag och la mej när jag var ganska trött 1 ½ timme senare. Men så kunde jag inte somna. Jag hoppade runt som tusan i sängen, blev tröttare och tröttare. Klockan blev 4.00 och jag var fortfarande vaken.
Jag avundas verkligen människor som jag lägga sej i sängen och somna på en gång. För mej tar det alltid åtminstone 1 timme och är jag inte trött när jag går och lägger mej kan jag utan problem vara vaken hela natten.
 
Jag har i alla fall sovit litegrann och är faktiskt ganska pigg.  Idag är det fredag och jag jobbar ikväll. Både idag och imorgon blir det kvällsjobb och sen har jag söndagen fri att vila ut lite.  

Hoppas ni får en nice fredag
 
 

Löpning 3

Jusste, eftersom jag var så slut igår glömde jag helt att lägga upp en bild från gymmet.  Här har ni min 3:e löpning .


Det var första gången jag sprang 20 minuter non - stop på jag vet inte hur länge. Jag minns att jag klarade av det när jag bodde i Spanien men där hade jag ju galet bra kondis ett tag. Jag cyklade ju varje dag fram och tillbaka till plugget och så till mataffären, hade i bland tunga kassar på styret på pakethållaren. Jag cyklade på kvällarna till och från gymmet, jag körde zumba, bodycombat, spinning och sprang och cyklade även en hel del själv. Ibland stod jag på crosstrainern och sen satte jag ju igång projekt 10 000 meter i typ januari 2013. Då körde jag en mil sammanlagt på löpband, cykel och crosstrainer 3 gånger i veckan.
 
Så jaa... jag kunde springa 20 minuter non - stop när jag bodde där.  Men det var ju länge sen nu. Någon gång efter det måste jag ha lyckats springa 20 minuter non - stop. Men jag minns inte riktigt när. Kanske för att det för mej är en självklarhet att man ska klara det.
Hur som helst klarade jag det igår, är såklart mega stolt över mej själv och dessutom toppade jag mitt senaste resultat.
 

Torsdag

Hej

Läget med er? Med mej är det fan rätt chill asså. Jag jobbar kväll idag så jag har tagit tillfället i akt att sova ut, och OM jag har! Igår när vi skulle kolla få film tokdeckade jag efter en stund och sen vaknade jag typ en halvtimme senare och var pigg -. typiskt.
Jag trodde faktiskt inte att jag skulle kunna somna sen på natten för det kan jag aldrig om jag slumrar till en stund på dagen och om jag dessutom gör det på kvällen är det helt kört. Men när jag försökte sova vid 1-tiden gick det utan problem. Det, mina vänner, är ett väldigt bra bevis på hur otroligt trött jag är.
 
Nu har jag i alla fall sovit ut och för tillfället känner jag mej ganska pigg.  Snart ska jag käka lite lurre, chilla lite, sen ska jag till gymmet och sen bär det av till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag
 
 
 

Onsdag

Hej

Har ni haft en bra dag?
Min har varit helt okej faktiskt och nu sitter jag i soffan i handduk och ba: aaaah.
 
I natt sov jag runt 2 timmar så det var kanske ingen höjdare, men till skillnad från igår så började dagen faktiskt ganska bra. Jag gick upp extra tidigt för att gå till banken innan jobbet. Ja dom har lite keffa arbetstider dom där nissarna. Banken öppnar när alla börjar jobba och stänger precis innan alla slutar sina jobb så fråga mej inte ens hur folk hinner med sina bankärenden.
MEN, jobbar man inom restaurangbranschen då går det finfint för vi har så himla oregelbundna arbetstider så på ett eller annat sätt hinner vi med både banker och skatteverket.  På tal om skatteverket så tycker jag att banken gav mej såå mycket mer kött än vad skatteverket gjorde igår. Usch jag är fortfarande lite pissed, men banken gjorde i alla fall ett fenomenalt arbete.  Jag fick ett bankkonto, digipass, VISA kort och massa information.  Känner mej inte bara klockare utan även lite stolt.  Jag gick i alla fall därifrån nöjd och stolt med huvudet högt. Jag kom in på jobbet, som btw är bankens granne, käkade lite frulle och sen satte jag igång med min öppning. Jag var klar i god tid så då passade jag på att filma lite, vandra runt lite och bara njöt av att jag hade en stund över för mej själv.
 
Självklart var jag en jävligt trött issa men passet gick ganska snabbt och jag stack till gymmet direkt efter jobbet, sprang 20 minuter körde en ordenligt pw blandat med löpning upp till 40 minuter och sen hem. Nu sitter jag i soffan i min handduk och ba: aaaah.   Nu blir det middag och rulle.
 

100 pass

För att skriva om något lite roligare i alla fall. Titta hur bra det går för mej med mina 100 pass.
 

"Skatteverket" i Oslo

Min dag blev verkligen inte som jag tänkt mej. Jag gick iväg till skatteverket och var glad, kom hem ett tag senare arg som ett bi. (milt uttryckt)
När vi kom till skatteverket fick vi först vänta 1½ timme sen fick vi knappt hjälp och om jag inte var tillräckligt snurrig innan jag kom dit så är jag det nu kan jag lova. Det hela resulterade i att jag inte kom iväg till banken, inte till gymmet och inte till någon kickboxningsklubb heller. Istället har jag ägnat eftermiddagen åt att nästan gråta, stirra meningslöst rakt ut i ingenting och halvt slå mej ner i ett hörn för att spela på läppen.
Ni hör ju. Jag har varit otroligt vilsen sen mitt besök på skatteverket. Jag är arg på deras inkompetenta beteende och jag är arg på att det känns som om allt går åt helvete mer och mer för varje dag.
 
Jag ringe pappa, såklart. Det gör jag alltid i såna här situationer. När allt känns kasst ringer man honom för att få några smarta kommentarer och lite stöd. Senare ringde min chef också så förhoppningsvis kan vi lösa allting. Men en sak säger jag bara - jag trodde aldrig att det skulle vara såhär svårt att vara invandrare i ett land som är så likt mitt hemland.
 
 
 
 

Tisdag

Hej

Idag är det tisdag och jag är ledig från jobbet.  Tanken var att verkligen utnyttja dagen till bra grejer, men jag kunde inte sova i natt heller så vi kom inte upp i den tiden jag hade tänkt mej. Jag fattar inte hur det är möjligt att sova såhär lite som jag gör. Eller tja, egentligen sover jag väl inte så himla lite men jag kan vara sjukt aktiv på dagarna och känna att jag är sååå trött hela tiden men så fort det blir kväll och mörkt då blir jag jättepigg. Det är så jävla frustrerande att leva så. Igår kom jag som en zombie till gymmet och orkade knappt göra någonting. När vi senare skulle chilla i soffan och kolla på en rulle höll jag på att decka och när vi väl bestämde oss för att gå och lägga oss var klockan mycket och jag var jättepigg. Sen kunde jag inte somna, vankade runt här och somnade väl runt 3.00 tror jag i soffan dessutom så det blev ju ingen vidare djup sömn.
 
Tanken var att gå upp vid 9 men nu blev det 11.30 istället. Planerna för dagen är som följande :
 
 
 

2013 september - december

Här kommer den sista delen av mitt 2013. Tack till alla er fina läsare som var med under året som gått och tack för era fina kommentar och mail.

 

I början av månaden fyllde snubben år. I present av mej fick han två biljetter till SPÖK. Han hade aldrig varit på musikal så tyckte att det var en perfekt present, + att jag själv fick gå på musikalen vilket jag gärna ville.
Men självklart köpte jag dom mest för att han skulle få göra något han aldrig hade gjort, han fick ju gå med någon annan om han ville .  Musikalen var dock först några veckor senare men däremot såg vi Den store Gatsby på hans födelsedag. Den filmen tillsammans med the hunger games kastar mej verkligen framåt i tiden typ 100 år. Hur filmerna är gjorda och hur karaktärerna är får mej verkligen att tänka på framtiden. usch jag är glad att jag kommer var long gone när det väl blir så, om det blir så.
Vi käkade även middag med hans familj på en restaurang. Supermysigt.  
I september blev det även dags att flytta. Min pappa hade hållt på med huset hela sommaren. Det var inget litet projekt må jag säga - stylist, fotograf, mäklare, visningar, budgivning, pappersarbete, utflytt, inflytt... gosh alltså. För mej var det inte heller lätt, men mitt problem var väl egentligen bara att mitt liv inte ryms i flyttkartonger.  I september packade jag ihop mitt liv så gott det gick och nu vet jag ärligt talt inte var allt är, bara att det är väldigt utspritt. På tredje bilden ser ni en väldigt sorglig flyttlåda. I september bestämde jag mej även för att inte dricka så mycket alkohol. Bild 4 visar en alkoholfri mojito jag blandade. Senare på kvällen gick jag ut på krogen och hade min första nyktra utekväll, jag tror i alla fall att det var första. Denna månad var jag även sjuk väldigt ofta. Tillslut slog det till ordentligt och jag låg sänkt i snubbens säng i flera dagar. Som tur är var han snäll och som ni kan se på bild 5 fick jag väldigt smarriga toasts en dag.  Som tur var kvicknade jag till till SPÖK. Det blev en sjukt kul kväll, även om jag tappade min telefon.
 

Bild 1 visar min snygga tattoo jag gjorde den 2:a oktober. Dagen efter tog jag och snubben vårt pick och pack och drog till Oslo. Det var sannerligen inte lätt, speciellt inte eftersom jag fick åka in på akuten på kvällen när vi egentligen skulle packa. Jag blev kvar till efter 01.00 och sen fick vi åka hem, packa och sticka direkt till stan. Ingen sömn med andra ord. På bild 2 ser ni mitt busskort jag köpte första dagen. Pojkvännen gick på en arbetsintervju direkt när vi kom fram och jag satt och viftade med benen så länge. Det var dock inte slut efter det. Vi hade lämnat packningen i en box på centralstationen så vi fick åka tillbaka dit för att hämta allt efter intervjun och sen försöka hitta våran lägenhet. Jag minns det inte nu men vi måste ha varit riktigt trötta vid det laget, även om vi sov lite på tåget.
På bild 3 ser ni mej på gymmet. Till min stora glädje visade det sej att fitness 24/7 finns runt hörnet där vi bor och ännu bättre, mitt svenska gymkort funkar där. Soo awesome!
Det blev även bestämt att min älskade lilla hårboll Tarzan skulle komma hit och bo med oss.  Mamma skulle frakta honom hela vägen hit i bil. Jag inledde även mitt projekt 100 pass på under 6 månader och på bild 6 ser ni min hand med en cola zero från MAX. Jag chillade med den medan snubben var på nästa anställningsintervju en dag i slutet av oktober.
 
 
 
Halloween, Halloween. Min favorithögtid som ni alla vet! Det firade vi här i Oslo med horn och smink.  Jag och snubben hade jättekul även om det bara var vi. På bild 2 visar jag upp en outfit precis innan jag stack iväg på två intervjuer. Båda intervjuerna gick bra, jag fick provjobb på båda (vilket är bra) men när jag knyckte det ena jobbet när jag provjobbade struntade jag i att provjobba på det andra stället - mest för att jag visste att jag skulle få det med och det hade blivit förjävla svårt att välja.  Så keep it simple  
Bild 3 togs precis när Tarzan hade anlänt.  Han var så nyfiken på allt. Mamma och mini passade på att stanna över helgen när dom ändå var här. Jag och snubben käkade middag på deras hotell, vi var ute och tog några öl, kastade pil, festade lite och hade supertrevligt.  När måndagen kom var det dags att köpa nya jeans och en skjorta till nya jobbet. Dagen efter jobbade jag min första dag och sen började det rulla på. Tyvärr var Norge old school så man skulle skaffa sitt eget skattekort hos skatteverket och det skulle skickas till Sverige och där skulle någon scanna det och skicka hit det varpå jag skulle skriva ut det och ge till min chef. Därefter skulle skatten och allt som stod på pappret ändå korrigeras så ärligt talat ställer jag mej fortfarande frågan - varför i helvete krånglade dom till det så förjävligt?
Det tog dessutom för lång tid för mitt skattekort att komma så jag fick inte min första lön. Det var jäkligt trist eftersom man bara betalar hälften så mycket skatt som man brukar i december. You gotta love Norway!
Efter nyår fick jag ett brev som berättade att hurra nu har Norge också kommit in i 2000 - talet, nu ska skatter och shit skötas elektroniskt och automatiskt så jag behöver inte göra ett shit. Alltså hade dom troligtvis struntat i att ens skicka mitt skattekort.
Anyways, november är även månaden då jag klippte kaninklor för första gången och även lärde mej exakt hur man gör. Jag var svinnervös och Tarzan var as cool. Se det på bild 5.  På bild 6 är jag och snubben på KINO, en biograf här i Oslo. Den var GIGANTISK!! Vi såg Hungergames och den var svinbra och ärligt - biografen var GIGANTISK! Jag har aldrig sett något liknande. Försökte fånga det på bild men det gick inte. Summan av november är att det var en rätt bra månad helt enkelt. Saker började ljusna upp lite.
 

Årets sista månad och slutet på mitt 2013. Vi skaffade en gran, en liten och söt gran från jysk. Den var klar att bygga ihop och hade både kottar, presenter, glitter, stjärna, lampor och rosetter. Snacka om avancerad! På bild 2 ser ni en liten samling av alla mina tatueringar. Jag skrev en story om allihop, deras bakgrund och allt som hör dom till. Jag shoppade även hem lite grejer för hemmaspa. Bland annat en lermask innehållande grejer från döda havet, typ lera. Lär aldrig använda den igen. Lera var läskigt, kallt och kladdigt och hela badrummet blev svart.  Men kul var det. Snubben åkte till Sverige för att fira sin syrras födelsedag. När han kom tillbaka hade han med sej min stora last i livet - lussebullar  På bild 5 ser ni ett litet bevis på att jag tog 90 kilo i benpress. Jag var så chockad att jag kunde ta det efter att inte ha tränat ben på 4 månader. Jag bara ökade och ökade och även om jag kunde köra 100 vågade jag inte det. Det skulle innebära en ökning på 30 kilo och det vågade jag inte försöka mej på med risk för att typ göra mej illa.
Så blev det julafton. På bild 6 ser ni mitt paket från pojkvännen. Tarzan fick ett äpple och jag fick en rosa morgonrock som jag älskar och har på mej varje morgon, vissa dagar och ibland hela dagar. Även på kvällen och natten åker den på. Ja man kan ju nästan börja fundera på om jag har tänkt ha på mej den till jobbet någon dag.  Våran julafton blev lite förstörd av våran knark/alkis/skumma/brandfarliga/jobbiga/ rumskompis. Jag berättade lite om henne tidigare men som tur är blev hon vräkt till sist. Hon pajade våran julafton till stor del men jag bakade lussebullar så efter att ha tryckt i mej 10 stycken mådde jag bra i alla fall. 2 dagar senare åkte vill till Sverige och firade nyår med vänner, träffade familj och njöt lite av julledigheten framför allt jag förtjänade.  
Vi kom tillbaka till Oslo 2 januari 2014 redo för nya tag. Tja, vi får väl se hur det går.

 
 
 

 

 

Så fucking grym

Jag var stoltare än stoltast över mej själv igår och idag trodde jag att jag skulle bli väldigt missnöjd med mej själv men vad fel jag hade. Totalt slut på energi, många jobbiga timmar, ingen sömn, ingen mat. Upp på cykeln och kör. Jag hade tänkt tvinga mej själv till 15 minuter men det blev 30.  403 kalorier och typ 9 km. Det är fasiken inte dåligt att göra med tanke på hur död jag redan var. Att jag sen hoppade av cykeln och körde 10 minuter intensiv mage var mer än vad jag någonsin kunnat hoppas på när jag halvsov på trikken på väg till gymmet.
 

Trött och stolt

Hej

Just nu mår jag så himla illa och skakar i hela kroppen så börjar med att skriva ett snabbt inlägg, sen ska jag trycka i mej lite käk och sen borde jag nog vara någorlunda mänsklig igen.  

Min dag har varit riktigt tung kan jag säga. Först kunde jag inte somna i natt och när jag väl var nära på att somna började jag må sjukt illa och det kändes som om jag fått någon typ av matförgiftning. Plötsligt for jag upp ur sängen för att springa till toaletten. Som tur var klarade jag mej även denna gång, men jag hatar när det där händer. Oftast blir det så när jag är stressad över något och inte kan sova. Min mage fuckar ur totalt då mitt i allt.
Sen gick jag upp tidigt och drog till jobbet. Jag åt två knäckemackor till frulle och sen blev det en shake till lunch några timmar senare. När jag kom till jobbet märkte jag att jag skulle öppna själv för första gången. Shit pommes vilken stress det blev. Men det gick bra och sen körde jag på rätt hårt idag. Det var väldigt lugnt men jag höll mej aktiverad hela tiden. Jag sprang fram och tillbaka upp och ner hela tiden, inte en stund stilla. När jag slutade jobba var jag taggad på att sticka till gymmet men i samma stund som jag satte mej på trikken kände jag hur trött jag var och hungern slog till som ett skott. När jag kom till gymmet var jag en halvt vilsen zombie. Jag försökte till en början gå hem men när jag hade suttit och jämrat mej mot väggen i omklädningsrummet ett tag bestämde jag mej för att cykla. Jag sa till mej själv att jag ska försöka men inget jag gör idag kommer göra mej stolt över mej själv. Så med den inställningen började jag trampa lite lätt och sen ökade jag lite men var väl rätt schyst mot mej själv till att börja med.
Vid 10 minuter bestämde jag mej för att pressa mej till 15 sen slutade jag cykla på 30 minuter, 403 kalorier och typ 9 km.
Jag hoppade av cykeln och tränade lite mage tills min mage skrek åt mej att dra därifrån.
 
Guess what! Jag blev stolt över mej själv!  

Nu blir det mat sen hörs vi igen mina vänner. Här får ni en bild från min första arbetsdag efter ledigheten.
 
 

På gymmet

Idag var jag såååå grym på gymmet!   Jag skulle springa 20 minuter, ta min bild och sen cykla. När jag kom till gymmet var Mr Bean på tv och även om jag inte tycker att han är det roligaste som finns så var det i alla fall lite distraherande. Man springer ju så mycket bättre när man har något att titta på. Vips hade 16 minuter gått och jag hade fortfarande jättemycket energi så när jag kom upp i 20 minuter tog jag min bild och bestämde mej för att fortsätta springa.
Jag sprang och sprang och bestämde mej tillslut för att komma upp i 5 km innan jag slutade. När jag kom upp i 5 km bestämde jag mej för att powerwalka ordentligt och när jag var uppe i 45 minuter tyckte jag att jag lika gärna kunde köra på till 1 timme. När jag kom till 1 timme var jag uppe i över 8 km.
Så himla grym jag är !!  Jag är jättestolt över mej själv. Först för att jag presterade väldigt bra på 20 minuter för att vara min andra löpstrecka, sen för att jag bestämde mej för att köra upp till 5 minuter och slutligen för att jag kom upp i 1 timme!   Till och med maskinen berömde mej.  
 


Söndag

Hej

Eller som vanligt är det godmorgon för mej vid den här tiden.
Idag är det min sista lediga dag, buhuuu  Jättesorgligt. Imorgon börjar jag jobba igen. Men det är väl samtidigt rätt skönt att komma igång med lite rutiner igen.
 
Igår gick hela dagen åt till att städa, men nu är det i alla fall fint och fresh här.  Frågan är vad jag ska hitta på idag. En tripp till gymmet blir det i alla  fall, eftersom det inte hanns med igår.
Hoppas ni får en bra söndag
 
 

Reseledare

Sökte precis jobb som reseledare.  Fingers crossed! fingers crossed!!  
Nu hoppas jag att jag får en telefonintervju först och sen hoppas jag att jag gör den riktigt bra så jag får komma på en riktigt intervju. Men först hoppas jag som sagt att jag får en telefonintervju, det skulle vara sååå grymt!!
 

 
 

2013 maj - augusti

Här kommer den spännande fortsättningen på mitt år 2013. Jag förstår att ni alla blir väldigt avundsjuka när ni ser i bilder och läser texter om mitt lyxliv i Spanien. Tro mej, jag blir typ avundsjuk på mej själv.  Men all good things come to an end ...
 

I maj bokade jag min biljett hem till Sverige. Det var med blandade känslor jag gjorde det. Jag hade bestämt mej redan innan jag flyttade dit att jag skulle spendera sommaren i Sverige med mina vänner men när det väl kom till att boka en biljett var det inte helt lätt. Jag längtade hem till mina nära och kära samtidigt som livet i Spanien var beyond underbart. Vi hade bara typ två veckor på oss att verkligen leva ut livet i Spanien, och OM vi gjorde! Det blev, om jag inte minns helt fel, två trippar till Zenia boulevard som är ett stort köpcentrum i Torrevieja. Där blev det massa massa massa shopping. Det blev en tripp till Habaneras för massa shopping där. Första bilden är från Zenia boulevard. Jag nådde inte upp till ett enda hål på alla figurer som stod där, men jag löste det på mitt sätt. Förutom att shoppa spelade vi biljard, drack goda drinkar, grymmade, solade och badade. Bild 2 visar när jag flyter runt i en sjö typ. Den var nästan lika salt som döda havet och där flöt jag omkring som en kotte. Väldigt cool känsla måste jag säga. Bild 3 visar min lycka efter ding ding ding STRIKE!
På fjärde bilden ser ni mej vid Medelhavet. Vi plåtade min outfit, njöt av solen, gick på stranden och sen satte vi oss på en uteservering och körde varsin mojito. Vi hade riktigt kul i maj, det hade vi såklart under tidigare månader också men när man vet att man ska hem då kan man lägga i nästa växel lixom. Sen var det dags att åka hem då. På bild 5 ser ni våran packning och en ledsen mej. Men på sista bilden ser ni något som muntrade upp mej lite i alla fall - ett par lita spike!  Efter att ha velat ha dom i typ 2 år var dom äntligen mina.
 

 
I juni åkte hela min familj ner till Eksjö för att fira min lillebrorsas student. Jag hade dessutom förberett en liten present till mamma. Jag övertalade storebrorsan att ta med sin studentmössa och när vi var på plats tog jag ut brorsorna och så tog vi en bild som jag senare gjorde till en tavla åt mamma. När hon såg oss ta bilderna började hon såklart storgråta, lilla mamma då. Bild 1 är den bilden jag slutligen valde att göra till en tavla, men självklart fixade jag till den i Photoshop föst.  Juni i Stockholm var solig och fin, på bild 2 var jag i Rålis för att ta några cider och chilla i solen med vänner. Förutom att chilla i solen och ha det bra sprang jag på en del intervjuer och i mitten av juni började jag jobba på kundservice hos telefonoperatören 3. Där hade dom nästa glass i Magnums sommarserie och självklart delade jag och pojkvännen även på den. Bild 4 visar 5 skolådor som innerhåller 5 par skor jag blev en lycklig ägare till.  Paket från Gymgrossisten damp också ner i brevlådan och slutligen skrev jag en fantastiskt fin dikt till mej själv. Bild 6 är bilden jag valde att ha till min dikt och det ser så himla bra ut. Jag var helt enkelt tvungen att ha med det i denna resumé, det är nämligen så att jag aldrig har tackat mej själv för något tidigare. Jag tror att jag skrev dikten för att jag kände mej stolt över att ha fixat ett bra jobb, jag hade en bra pojkvän och fina vänner, nya skor och träningsprylar. Solen stod högt hela månaden och jag tror baske mej att inte mycket kunde bli bättre.
 

Den största höjdpunkten var nog att Tarzan blev en familjemedlem. Jag har inte ångrat en sekund att jag köpte honom, även om man självklart blir lite trött på honom ibland. Sen är det väl inte alltid så populärt att vara låst men i förhållande till hur mycket lyckan han bringar så är det ingenting. Jag började även träffa Vanki ganska mycket och vi blev jäkligt tighta på en gång och hade väldigt kul under resten av sommaren. Jag samlade även ihop gamla gänget i Hägersten och körde en rejäl grillkväll. Jag och Sofia åkte ut med hennes båt, badade solade och drack smirre. Mums! Sofia tog en fin bild på mej som ni ser på bild 4. Bild 5 visar grejer jag köpte till Tarzan för att verkligen skämma bort honom. Hihi. Ville vara en jättebra kaninägare.  Den sista bilden visar när jag gjort naglar hos mamma. Som ni ser, inte världens mest action månad. Jag jobbade ganska mycket men om jag får säga det själv så tycker jag fasiken att jag fyllde ut min fritid riktigt bra! Jag träffade massa vänner och umgicks massor med min kanin.

 
Det var fortfarande väldigt varmt även om sommaren började lida mot sitt slut. Dagen för Stockholm by gummibåt blev en väldigt varm dag. Men det man bör minnas är kanske att en ung kille fick sätta livet till denna vackra dag. Det var hemskt att se hur räddningstjänsten febrilt försökte få liv i honom utan att lyckas. När dom väl gett upp och åkt i väg med killen fortsatte festen som om inget hade hänt. Själv hade jag svårt att ha riktigt kul efter det. Det kanske inte är helt svårt att förstå, det kunde varit jag som dog.
Efter den sorgliga händelsen hände det i alla fall en del kul grejer. På andra bilden ser ni en tatuering jag gjorde den 2:a augusti. Jag är sååå nöjd med den och den är sååå fin! Bild 3 visar en förpackning med en önskepärla. Jag fick den i slutet av juli av Olivia och i augusti öppnade jag den och byggde ihop den. I förpackningen finns en snäcka som innehåller en pärla med en viss färg. Jag fick svart som står för kärlek. Pärlan placerar man sen i en liten fin ska som man sätter i en kedja och har runt halsen. Andra pärlor man kan få är hälsa, visdom,  rikedom, framgång och välmående.
I augusti jobbade jag även lite på Sandys hos Vanki. Det var kul att få lära mej hur man gör maten där, eftersom jag själv är lite av en stammis på en av Sandys restauranger i Stockholm. Bild 5 är från en båtutflykt jag var på en helg i augusti. Vi hade extremt tur med vädret! Så varmt och skönt, vi badade, drack, grillade och hade det supermysigt.  Bild 6 tog jag när jag och pojkvännen var och såg snabba cash 3, såå bra film!! jag dör vad bra dom filmerna är!
Och jag dör vilken mysig månad jag hade! Snacka om att jag levde ut min sommar till fullo. Sommar, sol, bad, grillning, båt, fester, vänner, alkohol, skönhet. My god säger jag bara. Jag hoppas att sommaren 2014 blir lika bra !
 

Storstädning

Har ni en bra lördag so far? Här är städningen i full gång och har varit igång i flera timmar.  Jag är skittaggad på att få det riktigt fint här. Snubben har målat lite i badrummet och jag har då passat på att slita ut varenda liten pinal ur våra skåp rakt ner på golvet.  Det är kul att slänga ut men pojkvännen blir alltid sur på mej när jag gör det för jag orkar aldrig städa upp sen  Det tar ju sån jäkla tid.  Men idag kör jag storstädning - dammsuger till och med bakom skåpet och om jag får min vilja igenom kommer vi flytta på våran stora säng och verkligen dammsuga under ordentligt. Vi får väl se hur det blir med den saken, jag tänker i alla fall inte sluta förrän jag är riktigt riktigt nöjd. Sånt här gör jag ju bara typ en gång vartannat år .
 
Jag skulle bara ta en paus från städandet ett tag och passar på att bjuda på en sjukt fin bild när jag och Tarzan sitter och bloggar från tidigara idag.  Och nej jag håller inte i honom för att han ska stanna kvar jag bara klappar honom lite då och då, han ligger så fint och är med ändå.  Världens bästa bloggkanin.
 
 

Lördag

Hej

Eller tja, det är väl mer godmorgon för min del. Jag vaknade för en liten stund sen och det är alltid samma ångest för mej att vakna eftersom jag alltid vaknar ganska sent. Jag är helt enkelt en för trött människa.  Jag är i alla fall uppe nu, snubben ligger fortfarande och sover så idag är jag i alla fall inte sämst.  Men ärligt talat fattar jag inte riktigt hur jag ska palla upp för att jobba på måndag. Som tur är börjar jag 10.00 och det är ju ganska sent för att börja jobba. Dom flesta börjar ju 2 timmar innan mej. Men ärligt talat kommer det bli svårt att komma upp till och med då.  Jag får försöka göra något åt det nu under helgen.

Det som står på schemat idag är i alla fall att kolla lite jobb, träna, städa och packa upp. Det skulle vara kul att ta en liten tur på stan också, se lite människor och så men vi får väl se. Ikväll kommer hyresvärden förbi också och sen blir det nog en lugn och mysig kväll. Nepp, inge mer drickande på ett tag.

Ha en bra lördag
 
 2013 januari - april

Eftersom det alltid är lite kul att börja ett nytt år med en återblick på året som gått, tänkte jag göra det nu.  Till viss del tycker jag att det är lite deppigt att se hur fort tiden går. Ibland när jag tittar tillbaka i bloggen hittar jag inlägg som jag är säker på att jag skrev för en vecka sen fast dom är publicerade för 2 år sen. Läskigt hur fort tiden går.
 
Här kommer i alla fall mina 3 första månader år 2013.
 

I januari var jag bosatt i Spanien. Jag hade bott där sedan oktober 2012 och när januari kom hade jag en resa inbokad till Sverige för att hälsa på nära och kära. Första bilden föreställer mej en helt vanlig dag. Andra bilden är en bild från google. Jag tittade på säsongsstarten av Efterlyst och blev jätteledsen när dom hade med mord i första avsnittet. Det är så sorgligt att se hur människor behandlar varandra istället för att bara vara glada och kramas.
Bild 3 visar ett av mina många träningsscheman. Jag tränade mycket i Spanien, eftersom jag var där själv och dessutom ville ändra vikten lite. På gymmet fanns det många trevliga människor och roliga pass så jag spenderade mycket tid där. I januari hittade jag även serien Pretty Little liars. Jag började titta på den och plötsligt började den poppa upp hos olika bloggar, först då förstod jag att det var en helt ny serie. Jag trodde ju att den var ganska gammal - så insatt är jag i serievärlden.  Bild 5 visar min hårda träningsmånad. Eftersom jag hade resan till Sverige bokad ville jag deffa ordentligt in i det sista. Tänkt och gjort. Jag skrev en kommentar varje dag om hur dagen hade varit och hur jag hade skött mej. Den sista bilden visar ett uppdrag jag drog igång som hette 10 000 meter. det gick ut på att 3 dagar i veckan motionera 10 000 meter med hjälp av löpband, cykel och crosstrainer.
25:e januari åkte jag till Sverige.
 
 
 
Största delen av februari spenderade jag i Sverige och då hann jag inte blogga så mycket. Jag var i Sverige från 25:e januari - 21:a februari om jag inte minns helt fel. Det första som hände var såklart att jag överraskade min pojkvän big time. Jag hade planerat allt och pratat med hans bästa tjejkompis som i sin tur hade plockat ut några personer och planerat en liten utekväll. Pojkvännen hade såklart ingen aning om att jag skulle dyka upp där hux flux. Det var jättekul.  Bild 2 är tagen från den kvällen. Bild 1 visar när jag sitter med alla 1000 paket jag beställt hem under tiden jag var i Spanien. Då och då klickade jag hem grejer från typ Nelly och så och då skickades det hem till min kille. När jag kom hem till honom fick jag allt över mej det var också skitkul. Bild 3 är tagen precis innan jag gick ut på en av många utekvällar och bild 4 visar en av många drinkar. Bild 5 är tagen när jag träffade Olivia och Jessica en dag precis när jag kommit till Sverige och plötsligt innan jag visste ordet av det var resan slut och jag åkte hem till Spanien igen. Det var otroligt känsloladdat att åka tillbaka. Jag hade spenderat nästan en månad i mitt älskade hemland och kunde inte längre förstå varför jag skulle åka tillbaka till Spanien alldeles ensam. Familj, vänner och pojkvän fanns ju i Sverige. I Spanien hade jag egentligen ingenting. Men så fort jag kom tillbaka insåg jag hur mycket jag älskade att var där och bara några dagar senare fick jag ett mess från pojkvännen - bara några dagar senare skulle även han lämna Sverige och komma ner till mej.
 
 

I slutet av mars flyttade pojkvännen ner till mej och jag började med att bjuda på en god middag och pannacotta till efterrätt.  Efter det blev det en lååång kväll med mycket vin och drinkar. Vi stack hemifrån för att gå till en nattklubb vid 3 på morgonen fast tanken var ju såklart att vi skulle sticka ut tidigare. Så trevligt hade vi hemma. Jag visade även upp mitt kylskåps förändring och även om jag glömde bort det så fyllde min blogg 6 år. Tredje bilden visar en halv outfit från mars och bild 4 visar när jag äntligen gick och köpte en mixer. Åh vad glad jag var att jag äntligen kunde göra egna fruktiga smothies. Den lät förjävligt men den var bra som tusan. I mars kom även den första glassen från Magnums sommarserie till Spanien. Bild 5 visar när jag och pojkvännen köpte den och delade på den. Romantisk huh?!  Den sista bilden beskriver en av många drinkar jag drack precis när pojkvännen kom. Jag hade inte festat speciellt på flera månader så när han kom ner blev det såklart lite rajtan tajtan i början. Dessutom fixade han ganska snabbt en jobb som vi självklart var tvungna att fira. Självklart sket det sej lite med det jobbet men ganska snabbt hade han fixat ett nytt som även jag kunde jobba med.
 
 
I april kom påsken tidigt och vi firade en del av påskhelgen på en av våra lokala restauranger. Där fick vi även med oss lite vin hem, mot att vi kom tillbaka med flaskorna några dagar senare.  Den andra bilden visar en del av en outfit och den tredje visar en eftermiddag när vi jobbade. Till en början gick jobbet ganska bra, men jag tröttnade snabbt och eftersom man fick välja själv vilka dagar man ville jobba blev det färre och färre. Att jobbet betalade väldigt dåligt var självklart en bidragande anledning till att jag inte jobbade så mycket tillslut. Bild 4 visar en kväll då jag och snubben var ute och plötsligt stötte jag på några norska tjejer på toaletten. Jag började prata med dom och vips hade dom bjudit in oss till både sitt bord och sitt hotell. Det blev en galen och rolig natt, det minns jag. Den 10:e april fyllde jag 21 år och min pojkvän gjorde det till en väldigt minnesvärd dag. Helt klart en av mina bästa födelsedagar.  Bild 5 visar när vi tar ett litet avbrott i dagens aktivitet för att fukta struparna lite.  Mot slutet av april hittade jag ett fenomenalt recept på nyttiga pannkakor. Dom blev sjuuukt goda men tyvärr klarade jag inte av att göra dom själv, mer än smeten, så min pojkvän fick hugga i och har sedan dess blivit ansvarig för att ro skeppet i land varje gång jag ställer mej och gör dom nyttiga pannkakorna - med eller utan hans vetskap.
 

 
Jag hoppas att ni tyckte att det var kul att läsa om mitt första kvartal under föregående år. I morgon kommer den spännande fortsättningen.  Glöm inte att titta in!
 

Löpning 1

Förutom att jag har projekt 100 pass på under 6 månader igång, har jag nu satt igång ett projekt för att få bättre kondition och även losa lite vikt. Därför kommer jag fram över att försöka springa mer och mer. Eftersom jag blivit så himla dålig på att springa jämfört med vad jag var förut kommer jag att ta det succesivt och kombinera med cykling. Idag sprang jag först 20 minuter och sen cyklade jag typ 25 minuter (+ lite mage). Så kommer jag fortsätta, jag kommer att fota varje gång jag har sprungit 20 minuter för att jämföra resultat. Tidigare när jag gjort det har jag även blandat in uppförsbacke lite hur som helst, det kommer jag inte göra nu för att kunna jämföra exakt.
 
Här har vi min första löpning på typ 7-8 veckor.
 
 
 
 

Fredag

Idag har jag haft en ganska soft fredag.  Jag åt till en början nästan ingenting på dagen, sen var jag och snubben på gymmet och då var det ganska lätt att övertala honom att jag skulle få tacos.  Jag håller ju på och ska ändra vikten lite nu, men efter en veckas semester i Sverige börjar jag lite lätt. Sen blir det hårt kan jag lova. Nu är det beach 2014 som gäller!
Hoppas ni har haft en mysig fredag
 
 

En vecka i Sverige

Förra gången jag reste till Sverige och hälsade på kom jag aldrig i mål när jag berättade om min vistelse. Men den här gången tänkte jag att jag skriver allt i ett inlägg eftersom vistelsen dessutom var så kort.
 
26/12 packade jag och snubben ihop oss och tog tåget till Stockholm. Väl framme skulle jag egentligen mött upp Frida för ett glas virre på stan, men hon hade missat att jag skulle komma den 26:e så hon var hos sina kusiner. Istället åkte jag och snubben och träffade Linnea, Micke, Putte och Ida. Jag drack några cider och när jag skulle hem var snubben mer sugen på att gå vidare så han, jag och Putte tog packningen och gick till nästa ställe. Sen blev det så sent och grabbarna blev lite fööör dragna så vi tog en bulle hem till mej och efter långa diskussioner somnade vi i min säng - jag inklämd i mitten. Det var ganska trångt men åtminstone fick jag täcke hela natten.
27/12 vaknade vi ganska trötta och sega. Jag var väl den som mådde bäst och dessutom hade jag sprungit upp redan vid strax innan 11 för att åka in till stan och träffa en kompis. Det här hade sen blivit inställt så istället kom jag ner till mitt rum igen för att vila en stund till men blev sjukt hungrig så bestämde mej för att hoppa på grabbarna istället. Efter mycket om och men fick jag med dom till pizzerian där vi köpte mat, gick hem till mej, käkade och kollade på 2 rullar.
Sen åkte dom hem till sej och jag vilade en stund innan Vanki kom förbi med virre för att göra sina naglar. Vi drack två glas virre, mamma fixade Vankis naglar och sen kom hennes syrra och hände med oss och gjorde sina naglar.
När dom gick hem chillade jag ett tag och sen kom snubben förbi vid 00-tiden och kollade på film med mej.
28/12 gick jag upp, gjorde mej i ordning och åkte till stan för att träffa Indi för lurre.  Det vart sjuuukt länge sen vi träffade så vi gick till vårat gamla hak - taco bar.  Vi käkade, snackade och sen gick vi vidare till ett fik för att ta en kaffe. När vi skiljdes åt åkte jag hem till snubben för att vila en stund, sen gjorde jag mej i ordning och mötte upp Melissa för att gå vidare hem till Jossa som bor i närheten. Hon har flyttat till en ny lya som jag inte har varit i än och den var sååå mysig!  Jag är sjukt glad för hennes skulle att hon har hittat en så mysig lya. Jessica var redan där när jag kom och sen kom Linnea och Olivia också. Vi körde en sjukt mysigt tjejmiddag med as god mat och lite senare åkte vi till gamla stan och tog några bärs.
29/12 vaknade jag och var sååå trött och hade såå ont i magen. Jag sov ut, sen kollade jag och snubben på film. Jag skulle egentligen åkte och träffat min pappa sen men jag hade så ont i magen och var så trött att jag sköt upp det. Snubben åkte iväg på en middag och jag chillade hos honom så länge. När han kom hem hade världens jävla mensvärk satt igång så vi köpte massa godsaker och bäddade ner oss i soffan och kollade på 2 sjukt bra filmer.
30/12 vaknade jag och mådde mycket bättre, fortfarande väldigt trött men bättre i alla fall. Jag gick till gymmet och körde 40 minuter på cykeln och sen gjorde jag mej i ordning för att åka och träffa pappa och äta middag. Vi träffades på Söder och käkade på en irländsk pub /restaurang. Dom hade as god mat och även om det var en irländsk pub hade som väldigt gott vin.  Sen tog vi en lång promenad och slutade upp på en annan bar. Sen åkte jag hem till mej själv och där väntade en trött pojkvän. Vi satte igång en rulle och somnade.
31/12 var det nyårsafton igen. Jag gjorde mej i ordning lite snabbt och stack in till stan för att käka lurre med en killkompis. Det blev lite kort och intensivt men ändå trevligt.  Sen åkte jag hem igen och gjorde mej i ordning för nyår. Vid 18.00 åkte jag och snubben hem till honom där hans syrra och hennes kille höll på med middag. En tjej och en kille var redan där och lite senare kom en tjej till. Vi käkade supergod middag, snackade, drack vin och hade sjuk trevligt. Lagom till efterrätten var jag och snubben tvungna att springa iväg. Då började det även droppa in fler människor.
Jag och snubben skulle till en restaurang som någon hade hyrt. Alla mina vänner skulle dit så klart jag också gjorde det. Det blev en helt okej fest, vi var ute och såg tolvslaget i en park. Alla kramade alla, väldigt kärleksfullt. Och sen gick vi tillbaka till restaurangen och festade vidare. Jag deckade hos pojkvännen vid typ 04.00.
1/1 Konstigt nog var jag inte så bakis när jag vaknade. Trött och seg bara men inte värre än så. Jag och snubben käkade kebab till lurre och sen åkte jag och mötte upp lillebrorsan och hans hund sen åkte vi och hälsade på min älskade lilla farmor.  När vi kom hem igen kom storebrorsan och hälsade på. Jag käkade en sallad från pizzerian och umgicks med familjen och senare kollade jag såklart på en rulle innan jag somnade.
2/1 var det dags att åka hem till Oslo. Snubbens mamma kom och hämtade oss hos mej och så åkte vi iväg och köpte hö åt Tarzan och lite mat till oss att ha här i Oslo. Sen kom vi hem till mej igen och packade snabbt, käkade lite, gjorde matsäck och sen stack vi iväg till stan och tog tåget till Oslo. Vi kom fram 21.30 och då skyndade vi oss hem så jag kunde få börja mitt kelkalas med Tarzan. När vi kom hem var vi rätt slut så vi kollade på en rulle.. såklart,  och jag myste med min kanin resten av kvällen.  
 

Norge 2014

Hej

Jag hoppas att ni har haft det riktigt bra under jul och nyår.  Själv kom jag tillbaka till Oslo igår kväll och har haft så fullt upp i Stockholm att jag faktiskt inte hunnit lägga tid på att blogga. Självklart har jag velat göra det men saker har hela tiden kommit i vägen. Jag får berätta lite om min Sverigeresa nu i efterhand istället. Men först och främst ville jag bara berätta att jag lever och att bloggen kommer rulla igång igen nu när jag är tillbaka.   Inläggen framöver kommer ni att hitta under kategorin: Norge 2014
Hoppas ni hänger med ett år till
 
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0