Måndag

Hej

Idag har jag haft en roller coaster day. Jag var som vanligt trött när jag gick upp. Jag stack till jobbet, jobbade, lite jobbiga grejer hände, stack till gymmet för att tänka på annat, kom hem och även om saker inte kändes helt okej så kändes det i alla fall som om min själ lämnat kroppen och jag var ett skal som egentligen inte riktigt bryr sej om vad som händer härnäst. Det var en rätt skönt känsla. Jag satte igång en rulle, käkade gott krubb och nu har jag plötsligt förbannat ont i magen. Så ja, lite upp och lite ner.
 
Imorgon blir det dock en lite annorlunda dag. Jag ska jobba ett kortare pass och sen iväg på ett möte. Jag vet inte exakt vad mötet går ut på eller vad som händer efter det, men det ska i alla fall blir spännanden. I kontrast till allt annat skit framför allt. Så känns det i alla fall nu, får se hur jag känner imorgon när jag kommer hem.

Hoppas ni har haft en bra dag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0