Trött och stolt

Hej

Just nu mår jag så himla illa och skakar i hela kroppen så börjar med att skriva ett snabbt inlägg, sen ska jag trycka i mej lite käk och sen borde jag nog vara någorlunda mänsklig igen.  

Min dag har varit riktigt tung kan jag säga. Först kunde jag inte somna i natt och när jag väl var nära på att somna började jag må sjukt illa och det kändes som om jag fått någon typ av matförgiftning. Plötsligt for jag upp ur sängen för att springa till toaletten. Som tur var klarade jag mej även denna gång, men jag hatar när det där händer. Oftast blir det så när jag är stressad över något och inte kan sova. Min mage fuckar ur totalt då mitt i allt.
Sen gick jag upp tidigt och drog till jobbet. Jag åt två knäckemackor till frulle och sen blev det en shake till lunch några timmar senare. När jag kom till jobbet märkte jag att jag skulle öppna själv för första gången. Shit pommes vilken stress det blev. Men det gick bra och sen körde jag på rätt hårt idag. Det var väldigt lugnt men jag höll mej aktiverad hela tiden. Jag sprang fram och tillbaka upp och ner hela tiden, inte en stund stilla. När jag slutade jobba var jag taggad på att sticka till gymmet men i samma stund som jag satte mej på trikken kände jag hur trött jag var och hungern slog till som ett skott. När jag kom till gymmet var jag en halvt vilsen zombie. Jag försökte till en början gå hem men när jag hade suttit och jämrat mej mot väggen i omklädningsrummet ett tag bestämde jag mej för att cykla. Jag sa till mej själv att jag ska försöka men inget jag gör idag kommer göra mej stolt över mej själv. Så med den inställningen började jag trampa lite lätt och sen ökade jag lite men var väl rätt schyst mot mej själv till att börja med.
Vid 10 minuter bestämde jag mej för att pressa mej till 15 sen slutade jag cykla på 30 minuter, 403 kalorier och typ 9 km.
Jag hoppade av cykeln och tränade lite mage tills min mage skrek åt mej att dra därifrån.
 
Guess what! Jag blev stolt över mej själv!  

Nu blir det mat sen hörs vi igen mina vänner. Här får ni en bild från min första arbetsdag efter ledigheten.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0