Fredag

Hej

Nu har jag vaknat. Klockan är snart 13.00 och jag är jätteledsen för att jag har sovit bort hela dagen. Jag ville gå upp vid 11.00, men det gick inge vidare. Igår stängde jag på jobbet, kom hem vid typ 00.00 och var så inte speciellt trött så jag satte mej och kollade på film en stund och sen gick jag och la mej när jag var ganska trött 1 ½ timme senare. Men så kunde jag inte somna. Jag hoppade runt som tusan i sängen, blev tröttare och tröttare. Klockan blev 4.00 och jag var fortfarande vaken.
Jag avundas verkligen människor som jag lägga sej i sängen och somna på en gång. För mej tar det alltid åtminstone 1 timme och är jag inte trött när jag går och lägger mej kan jag utan problem vara vaken hela natten.
 
Jag har i alla fall sovit litegrann och är faktiskt ganska pigg.  Idag är det fredag och jag jobbar ikväll. Både idag och imorgon blir det kvällsjobb och sen har jag söndagen fri att vila ut lite.  

Hoppas ni får en nice fredag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0