På gymmet

Idag var jag såååå grym på gymmet!   Jag skulle springa 20 minuter, ta min bild och sen cykla. När jag kom till gymmet var Mr Bean på tv och även om jag inte tycker att han är det roligaste som finns så var det i alla fall lite distraherande. Man springer ju så mycket bättre när man har något att titta på. Vips hade 16 minuter gått och jag hade fortfarande jättemycket energi så när jag kom upp i 20 minuter tog jag min bild och bestämde mej för att fortsätta springa.
Jag sprang och sprang och bestämde mej tillslut för att komma upp i 5 km innan jag slutade. När jag kom upp i 5 km bestämde jag mej för att powerwalka ordentligt och när jag var uppe i 45 minuter tyckte jag att jag lika gärna kunde köra på till 1 timme. När jag kom till 1 timme var jag uppe i över 8 km.
Så himla grym jag är !!  Jag är jättestolt över mej själv. Först för att jag presterade väldigt bra på 20 minuter för att vara min andra löpstrecka, sen för att jag bestämde mej för att köra upp till 5 minuter och slutligen för att jag kom upp i 1 timme!   Till och med maskinen berömde mej.  
 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0