Lite morr sådär

Nu har jag röjt undan här i rummet och ska precis packa mej iväg till gymmet. Jag har letat som en galning efter min digipass och tillslut hittat den på det stället där jag letade allra först. Typiskt! Nu har jag i alla fall betalat min lilla räkning som jag inte har betalat  Det känns bra faktiskt. Det är skönt att det tar några dagar nu innan jag måste betala något igen.  
Vad som däremot inte kändes lika bra var att städningen. Jag har väl en del ledig tid men ändå inte så himla mycket att jag tycker att det känns som "jppi nu ska jag städa på min lediga förmiddag!" Att det sen dessutom alltid visar sej att det är min pojkväns grejer som ligger överallt och samlar damm gör såklart att det hela blir ännu mer irriterande. Så nu har jag städat bort en del av hans grejer och lagt resten i en hög mitt på golvet och längst upp placerat en halvarg lapp. Jag hoppas att budskapet går fram för det har det inte gjort hittills.
Ni har ju alltid sagt att jag är bra på det där med att "hantera" killar. Tja, upp till bevis.  Jag är i alla fall ingen sån tjej som tycker att det är viktigt att det är fint och snyggt runt omkring mej, men damm och smulor är äckligt. Plus att jag inte gillar att städa efter mej själv, klart jag hatar att städa efter andra då. När man har plockat upp den 43:e svarta strumpan som tillhör min pojkvän då blir man rätt jävla less kan jag säga. Så aa, han får väl tycka vad fan han vill om min lapp men jag orkar inte ha det hursom helst. Är jag hemsk för det?

Nej det var den dagen lixom. Städa och skriva en lapp. Usch, jag är inte på mitt bästa humör just nu. Men om jag skyndar mej riktigt mycket hinner jag till gymmet en stund i alla fall. Sen är det dags att jobba. Jusste mat, hur fan ska jag hinna med det??
 
Later
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0