2013 januari - april

Eftersom det alltid är lite kul att börja ett nytt år med en återblick på året som gått, tänkte jag göra det nu.  Till viss del tycker jag att det är lite deppigt att se hur fort tiden går. Ibland när jag tittar tillbaka i bloggen hittar jag inlägg som jag är säker på att jag skrev för en vecka sen fast dom är publicerade för 2 år sen. Läskigt hur fort tiden går.
 
Här kommer i alla fall mina 3 första månader år 2013.
 

I januari var jag bosatt i Spanien. Jag hade bott där sedan oktober 2012 och när januari kom hade jag en resa inbokad till Sverige för att hälsa på nära och kära. Första bilden föreställer mej en helt vanlig dag. Andra bilden är en bild från google. Jag tittade på säsongsstarten av Efterlyst och blev jätteledsen när dom hade med mord i första avsnittet. Det är så sorgligt att se hur människor behandlar varandra istället för att bara vara glada och kramas.
Bild 3 visar ett av mina många träningsscheman. Jag tränade mycket i Spanien, eftersom jag var där själv och dessutom ville ändra vikten lite. På gymmet fanns det många trevliga människor och roliga pass så jag spenderade mycket tid där. I januari hittade jag även serien Pretty Little liars. Jag började titta på den och plötsligt började den poppa upp hos olika bloggar, först då förstod jag att det var en helt ny serie. Jag trodde ju att den var ganska gammal - så insatt är jag i serievärlden.  Bild 5 visar min hårda träningsmånad. Eftersom jag hade resan till Sverige bokad ville jag deffa ordentligt in i det sista. Tänkt och gjort. Jag skrev en kommentar varje dag om hur dagen hade varit och hur jag hade skött mej. Den sista bilden visar ett uppdrag jag drog igång som hette 10 000 meter. det gick ut på att 3 dagar i veckan motionera 10 000 meter med hjälp av löpband, cykel och crosstrainer.
25:e januari åkte jag till Sverige.
 
 
 
Största delen av februari spenderade jag i Sverige och då hann jag inte blogga så mycket. Jag var i Sverige från 25:e januari - 21:a februari om jag inte minns helt fel. Det första som hände var såklart att jag överraskade min pojkvän big time. Jag hade planerat allt och pratat med hans bästa tjejkompis som i sin tur hade plockat ut några personer och planerat en liten utekväll. Pojkvännen hade såklart ingen aning om att jag skulle dyka upp där hux flux. Det var jättekul.  Bild 2 är tagen från den kvällen. Bild 1 visar när jag sitter med alla 1000 paket jag beställt hem under tiden jag var i Spanien. Då och då klickade jag hem grejer från typ Nelly och så och då skickades det hem till min kille. När jag kom hem till honom fick jag allt över mej det var också skitkul. Bild 3 är tagen precis innan jag gick ut på en av många utekvällar och bild 4 visar en av många drinkar. Bild 5 är tagen när jag träffade Olivia och Jessica en dag precis när jag kommit till Sverige och plötsligt innan jag visste ordet av det var resan slut och jag åkte hem till Spanien igen. Det var otroligt känsloladdat att åka tillbaka. Jag hade spenderat nästan en månad i mitt älskade hemland och kunde inte längre förstå varför jag skulle åka tillbaka till Spanien alldeles ensam. Familj, vänner och pojkvän fanns ju i Sverige. I Spanien hade jag egentligen ingenting. Men så fort jag kom tillbaka insåg jag hur mycket jag älskade att var där och bara några dagar senare fick jag ett mess från pojkvännen - bara några dagar senare skulle även han lämna Sverige och komma ner till mej.
 
 

I slutet av mars flyttade pojkvännen ner till mej och jag började med att bjuda på en god middag och pannacotta till efterrätt.  Efter det blev det en lååång kväll med mycket vin och drinkar. Vi stack hemifrån för att gå till en nattklubb vid 3 på morgonen fast tanken var ju såklart att vi skulle sticka ut tidigare. Så trevligt hade vi hemma. Jag visade även upp mitt kylskåps förändring och även om jag glömde bort det så fyllde min blogg 6 år. Tredje bilden visar en halv outfit från mars och bild 4 visar när jag äntligen gick och köpte en mixer. Åh vad glad jag var att jag äntligen kunde göra egna fruktiga smothies. Den lät förjävligt men den var bra som tusan. I mars kom även den första glassen från Magnums sommarserie till Spanien. Bild 5 visar när jag och pojkvännen köpte den och delade på den. Romantisk huh?!  Den sista bilden beskriver en av många drinkar jag drack precis när pojkvännen kom. Jag hade inte festat speciellt på flera månader så när han kom ner blev det såklart lite rajtan tajtan i början. Dessutom fixade han ganska snabbt en jobb som vi självklart var tvungna att fira. Självklart sket det sej lite med det jobbet men ganska snabbt hade han fixat ett nytt som även jag kunde jobba med.
 
 
I april kom påsken tidigt och vi firade en del av påskhelgen på en av våra lokala restauranger. Där fick vi även med oss lite vin hem, mot att vi kom tillbaka med flaskorna några dagar senare.  Den andra bilden visar en del av en outfit och den tredje visar en eftermiddag när vi jobbade. Till en början gick jobbet ganska bra, men jag tröttnade snabbt och eftersom man fick välja själv vilka dagar man ville jobba blev det färre och färre. Att jobbet betalade väldigt dåligt var självklart en bidragande anledning till att jag inte jobbade så mycket tillslut. Bild 4 visar en kväll då jag och snubben var ute och plötsligt stötte jag på några norska tjejer på toaletten. Jag började prata med dom och vips hade dom bjudit in oss till både sitt bord och sitt hotell. Det blev en galen och rolig natt, det minns jag. Den 10:e april fyllde jag 21 år och min pojkvän gjorde det till en väldigt minnesvärd dag. Helt klart en av mina bästa födelsedagar.  Bild 5 visar när vi tar ett litet avbrott i dagens aktivitet för att fukta struparna lite.  Mot slutet av april hittade jag ett fenomenalt recept på nyttiga pannkakor. Dom blev sjuuukt goda men tyvärr klarade jag inte av att göra dom själv, mer än smeten, så min pojkvän fick hugga i och har sedan dess blivit ansvarig för att ro skeppet i land varje gång jag ställer mej och gör dom nyttiga pannkakorna - med eller utan hans vetskap.
 

 
Jag hoppas att ni tyckte att det var kul att läsa om mitt första kvartal under föregående år. I morgon kommer den spännande fortsättningen.  Glöm inte att titta in!
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0