2013 maj - augusti

Här kommer den spännande fortsättningen på mitt år 2013. Jag förstår att ni alla blir väldigt avundsjuka när ni ser i bilder och läser texter om mitt lyxliv i Spanien. Tro mej, jag blir typ avundsjuk på mej själv.  Men all good things come to an end ...
 

I maj bokade jag min biljett hem till Sverige. Det var med blandade känslor jag gjorde det. Jag hade bestämt mej redan innan jag flyttade dit att jag skulle spendera sommaren i Sverige med mina vänner men när det väl kom till att boka en biljett var det inte helt lätt. Jag längtade hem till mina nära och kära samtidigt som livet i Spanien var beyond underbart. Vi hade bara typ två veckor på oss att verkligen leva ut livet i Spanien, och OM vi gjorde! Det blev, om jag inte minns helt fel, två trippar till Zenia boulevard som är ett stort köpcentrum i Torrevieja. Där blev det massa massa massa shopping. Det blev en tripp till Habaneras för massa shopping där. Första bilden är från Zenia boulevard. Jag nådde inte upp till ett enda hål på alla figurer som stod där, men jag löste det på mitt sätt. Förutom att shoppa spelade vi biljard, drack goda drinkar, grymmade, solade och badade. Bild 2 visar när jag flyter runt i en sjö typ. Den var nästan lika salt som döda havet och där flöt jag omkring som en kotte. Väldigt cool känsla måste jag säga. Bild 3 visar min lycka efter ding ding ding STRIKE!
På fjärde bilden ser ni mej vid Medelhavet. Vi plåtade min outfit, njöt av solen, gick på stranden och sen satte vi oss på en uteservering och körde varsin mojito. Vi hade riktigt kul i maj, det hade vi såklart under tidigare månader också men när man vet att man ska hem då kan man lägga i nästa växel lixom. Sen var det dags att åka hem då. På bild 5 ser ni våran packning och en ledsen mej. Men på sista bilden ser ni något som muntrade upp mej lite i alla fall - ett par lita spike!  Efter att ha velat ha dom i typ 2 år var dom äntligen mina.
 

 
I juni åkte hela min familj ner till Eksjö för att fira min lillebrorsas student. Jag hade dessutom förberett en liten present till mamma. Jag övertalade storebrorsan att ta med sin studentmössa och när vi var på plats tog jag ut brorsorna och så tog vi en bild som jag senare gjorde till en tavla åt mamma. När hon såg oss ta bilderna började hon såklart storgråta, lilla mamma då. Bild 1 är den bilden jag slutligen valde att göra till en tavla, men självklart fixade jag till den i Photoshop föst.  Juni i Stockholm var solig och fin, på bild 2 var jag i Rålis för att ta några cider och chilla i solen med vänner. Förutom att chilla i solen och ha det bra sprang jag på en del intervjuer och i mitten av juni började jag jobba på kundservice hos telefonoperatören 3. Där hade dom nästa glass i Magnums sommarserie och självklart delade jag och pojkvännen även på den. Bild 4 visar 5 skolådor som innerhåller 5 par skor jag blev en lycklig ägare till.  Paket från Gymgrossisten damp också ner i brevlådan och slutligen skrev jag en fantastiskt fin dikt till mej själv. Bild 6 är bilden jag valde att ha till min dikt och det ser så himla bra ut. Jag var helt enkelt tvungen att ha med det i denna resumé, det är nämligen så att jag aldrig har tackat mej själv för något tidigare. Jag tror att jag skrev dikten för att jag kände mej stolt över att ha fixat ett bra jobb, jag hade en bra pojkvän och fina vänner, nya skor och träningsprylar. Solen stod högt hela månaden och jag tror baske mej att inte mycket kunde bli bättre.
 

Den största höjdpunkten var nog att Tarzan blev en familjemedlem. Jag har inte ångrat en sekund att jag köpte honom, även om man självklart blir lite trött på honom ibland. Sen är det väl inte alltid så populärt att vara låst men i förhållande till hur mycket lyckan han bringar så är det ingenting. Jag började även träffa Vanki ganska mycket och vi blev jäkligt tighta på en gång och hade väldigt kul under resten av sommaren. Jag samlade även ihop gamla gänget i Hägersten och körde en rejäl grillkväll. Jag och Sofia åkte ut med hennes båt, badade solade och drack smirre. Mums! Sofia tog en fin bild på mej som ni ser på bild 4. Bild 5 visar grejer jag köpte till Tarzan för att verkligen skämma bort honom. Hihi. Ville vara en jättebra kaninägare.  Den sista bilden visar när jag gjort naglar hos mamma. Som ni ser, inte världens mest action månad. Jag jobbade ganska mycket men om jag får säga det själv så tycker jag fasiken att jag fyllde ut min fritid riktigt bra! Jag träffade massa vänner och umgicks massor med min kanin.

 
Det var fortfarande väldigt varmt även om sommaren började lida mot sitt slut. Dagen för Stockholm by gummibåt blev en väldigt varm dag. Men det man bör minnas är kanske att en ung kille fick sätta livet till denna vackra dag. Det var hemskt att se hur räddningstjänsten febrilt försökte få liv i honom utan att lyckas. När dom väl gett upp och åkt i väg med killen fortsatte festen som om inget hade hänt. Själv hade jag svårt att ha riktigt kul efter det. Det kanske inte är helt svårt att förstå, det kunde varit jag som dog.
Efter den sorgliga händelsen hände det i alla fall en del kul grejer. På andra bilden ser ni en tatuering jag gjorde den 2:a augusti. Jag är sååå nöjd med den och den är sååå fin! Bild 3 visar en förpackning med en önskepärla. Jag fick den i slutet av juli av Olivia och i augusti öppnade jag den och byggde ihop den. I förpackningen finns en snäcka som innehåller en pärla med en viss färg. Jag fick svart som står för kärlek. Pärlan placerar man sen i en liten fin ska som man sätter i en kedja och har runt halsen. Andra pärlor man kan få är hälsa, visdom,  rikedom, framgång och välmående.
I augusti jobbade jag även lite på Sandys hos Vanki. Det var kul att få lära mej hur man gör maten där, eftersom jag själv är lite av en stammis på en av Sandys restauranger i Stockholm. Bild 5 är från en båtutflykt jag var på en helg i augusti. Vi hade extremt tur med vädret! Så varmt och skönt, vi badade, drack, grillade och hade det supermysigt.  Bild 6 tog jag när jag och pojkvännen var och såg snabba cash 3, såå bra film!! jag dör vad bra dom filmerna är!
Och jag dör vilken mysig månad jag hade! Snacka om att jag levde ut min sommar till fullo. Sommar, sol, bad, grillning, båt, fester, vänner, alkohol, skönhet. My god säger jag bara. Jag hoppas att sommaren 2014 blir lika bra !
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0