Torsdag

Hej

Jag vet att jag bloggar ganska dåligt nu för tiden men saker och ting går verkligen upp och ner här och ibland orkar jag helt enkelt inte.
Som vanligt har det hänt en del tråkigheter, om jag ska vara ärligt kunde jag se det komma. Saker började gå bättre efter en lång tid av ångest, panik och stress. Det är aldrig lätt att flytta till ett annat land, men jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att det skulle vara såhär svårt att flytta till ett land som är så nära mitt hemland.
Det var till en början otroligt svårt och vi höll på att kollapsa båda två. Men sen började det gå bättre och plötsligt har allt för några få veckor varit ganska bra och emellanåt till och med riktigt bra. Nu går det neråt igen och jag vet faktiskt inte riktigt hur länge jag ska orka.
Jag har kommit fram till härom dagen att ingen av oss mår speciellt bra. Jag själv vill bara sova och har väldigt svårt att komma upp, även om jag sover i 10 timmar och mer. Jag vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Jag är trött hela tiden och ingenting känns speciellt kul. Väldigt ofta känner jag mej väldigt ensam och jag har börjat slarva med träningen - det enda som faktiskt får mej att må riktigt bra.
Jag orkar inte gå till gymmet, jag orkar inte träna jag orkar inte ens tänka tanken på att jag borde gå och träna. Jag har bestämt mej för att det är dags att börja göra något åt det här, en del i taget.
 
Min pojkvän mår nog inte heller så bra. Till att börja med sover han på tok för lite. Han somnar sent och går upp väldigt tidigt och däremellan sover han ibland inte så bra. Vissa dagar äter han nästan ingenting. Han kan glömma matlådan hemma och eftersom pengarna är rätt tighta nu så har han inte råd att köpa. Han kan hitta en frukt och sen leva på den hela dagen. Att han inte äter och sover ordentligt gör förstås att han slarvar mer på jobbet, kommer försent, gör ett segare jobb, är nära på att somna och så vidare. Blir han hav med jobbet går allt åt helvete på riktigt och det vet vi båda två. Det sätter såklart en press på honom som gör att han mår ännu sämre. Det är dags att ändra även på det.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0