Löpning 3

Jusste, eftersom jag var så slut igår glömde jag helt att lägga upp en bild från gymmet.  Här har ni min 3:e löpning .


Det var första gången jag sprang 20 minuter non - stop på jag vet inte hur länge. Jag minns att jag klarade av det när jag bodde i Spanien men där hade jag ju galet bra kondis ett tag. Jag cyklade ju varje dag fram och tillbaka till plugget och så till mataffären, hade i bland tunga kassar på styret på pakethållaren. Jag cyklade på kvällarna till och från gymmet, jag körde zumba, bodycombat, spinning och sprang och cyklade även en hel del själv. Ibland stod jag på crosstrainern och sen satte jag ju igång projekt 10 000 meter i typ januari 2013. Då körde jag en mil sammanlagt på löpband, cykel och crosstrainer 3 gånger i veckan.
 
Så jaa... jag kunde springa 20 minuter non - stop när jag bodde där.  Men det var ju länge sen nu. Någon gång efter det måste jag ha lyckats springa 20 minuter non - stop. Men jag minns inte riktigt när. Kanske för att det för mej är en självklarhet att man ska klara det.
Hur som helst klarade jag det igår, är såklart mega stolt över mej själv och dessutom toppade jag mitt senaste resultat.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0