Mina skor

Jag har fått frågan sååå många gånger förut så jag tänkte väl att det var dags att svara nu när jag ändå är igång. Jag vet inte varför men på något sätt är det alltid så intressant att veta hur många par skor en tjej äger. Jag måste ärligt säga att jag hatade skor tills jag blev rätt gammal. Skoaffärer gjorde mej såå uttråkad och mamma älskar skor så hon plågade mej gott och väl när jag var yngre. Varenda skoaffär skulle kollas och aldrig hittade man något. Jag tror det var därför jag hatade skor - jag hittade aldrig några.
 
Idag är det tvärt om. Min tur har väl vänt antar jag, men jag ligger efter lite i skoköpandet. Såhär ser det i alla fall ut här hemma i mitt rum hos pappa just nu. Några par står i hallen - dom jag använder mest. Jag bor ju i källaren och jag orkar ju inte ta ner skorna varje gång jag använder dom så det brukar sluta med att när jag tar skor från mitt skoskåp hamnar dom där uppe och någon gång i månaden samlar jag ihop alla par och tar ner dom igen. Dom skorna som inte står i mitt skoskåp här och som inte står i hallen, är hemma hos min mamma.
Jag tror att det är 33 par (eller tja 32½, den ena gula skon har vandrat iväg på eget håll ett tag.. den saknar förmodligen sin blåa tvilling som ligger tillsammans med några andra par som inte får plats, i rummet här bredvid) med på bilderna. Herregud vad mycket det lät ändå. Så många fötter har ju inte jag.
 
 
 
Jag hoppas att alla ni som undrat är nöjda med svaret. Jag skulle gissa, om jag fick slänga till med en siffra bara, på att jag äger strax över eller runt 50 par skor.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0