Droger, mord, misshandel, prostitution och hot - Box 21

Åh jusste.. missade det i förra inlägget. Jag kom ju hem ganska tidigt - typ 16.30. Då hann jag med ett snabbt besök på apoteket också. När jag kom hem satte jag mej ute på altanen för att njuta av dagens sista sol. Shit vad det har varit skönt väder idag.  Äntligen! Men tja, jag väntar mej ju inte direkt att vädret är här för att stanna, men man får njuta av det lilla.
Jag hann i alla fall ikapp med lite läsning och hör och häpna - jag har äntligen läst ut boken.  Jag tror att det var rekordsnabbt faktiskt. Jag började läsa den i mitten av juli och är redan färdig.  Det blir väl så när man har massa tid över och boken dessutom är bra. Normalt är ju jag precis på gränsen till generationen som slutade läsa böcker. Det finns fortfarande några i min ålder som läser men frågar man folk som är några år yngre så har dom väl läst några få böcker och det är enbart dom man tvingades läsa i plugget. Nästa generation lär väl säga: vad tusan är en bok?
 
Synd, böcker är ju egentligen bra grejer. höhö.. insåg precis hur dumt det där lät.  Det sägs i alla fall att man blir bättre på att stava om man läser böcker. Troligtvis sant - sen jag slutade plugget har jag behövt googla massa ord för att jag inte kan stava längre, och då var jag ändå jävligt bra på svenska när jag gick skolan. Fast det är klart, man märkte ju redan då hur det gick sämre och sämre. Man började plugget med massa energi, 10 år senare finns det inte mycket kvar - för att inte tala om när man väl gått klart sina 13 år. Pest och pina.
 
Anyway. Boken heter Box 21 och är en kriminalroman. Jävligt bra faktiskt, speciellt om man är intresserad av människohandel, hur det ser ut i samhället och allt runt omrking. Droger, mord, misshandel, prostitution och hot är en del av allt man stöter på i den här boken.
 
Jag lärde mej i alla fall en sak - det är fysiskt möjligt att ha sex med minst 12 snubbar per dygn i 3 år när man inte är färdigvuxen.
 
Jag kan ärligt erkänna att jag kände viss obehaglig smärta när jag skrev den meningen.
 
 
Bilden togs underifrån så jag censurerade - herregud jag vill ju inte skrämma livet ur er.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: billiga flyg till new york

utspelar skall banne mig en säck åtnjuta resa med
boplats

2013-08-10 @ 08:56:29
URL: http://vanilla.nmgdev.com/profile/TeenaQuig
Postat av: sävsjö badhus

D vitamin är rikligt giftigt utbredd höga doser.
Lindebarn kan drabbas tufft från dagliga belopp som överstiger
1000 IE, vilket kan leda till psykiska besvär tillväxthämning och njursvikt.

Postat av: Mickey

Skriver någon rad i din gästbok, blott för att tacka för någon
så lysande sida!


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0