Från Sverige till Spanien

Nu startar jag den här kattegorin - Spanien 2012. Det finns redan två Spanien 2012 - den första var när jag åkte med mamma och hennes kompis till Torrevieja (Alicante) en vecka och den andra när jag åkte till Costa del sol (Málaga, Torremolinos) i 3 veckor.
 
Den här kategorin blir något heeeelt annat.  Jag har nämligen inte ens åkt än,
 
Planen är att jag ska flytta till Torrevieja på obestämd tid. Varför? tja, för att jag är så jävla cool helt enkelt. Eller för att jag har tröttnat lite på livet här i Sverige.
 
Ett år har gått sen jag tog studenten.
 
Härlig bild eller hur
 
Det var en härlig tid också, men nu har det gått ett år och en sommar och fortfarane har jag inte gjort något vettigt över huvud taget.
 
Människor som jag har förutsättningar att kunna åstadkomma nästan vad som helst, och det känns nästan pinsamt att inte utnyttja det. Istället roar man sej med sjuka mängder alkohol och a-kassa.
Jag har försökt söka jobb i ett års tid och visst har jag haft lite jobb till och från, men fortfarande har jag inte ens jobbat heltid, inte haft ett enda kontrakt och egentligen inte en enda ordentlig tjänst. Det känns som att det är dags för något nytt.
 
Länge har jag haft Norge på tavlan.
 
 
Baa bababa, lite extra stålar sådär. Home sweet home. (Jag är ju delvis därifrån) det var väl en riktigt bra idé fast.. njae.. eller jo, men egentligen ville jag ju bara dit för att kirra pengar. Bra plan i och för sej. Pengar gör ju att jag kan göra massa grejer jag i nuläget inte kan. Men.. sen kom jag ju på att jag ville till USA.
 
 
Hallååå staterna!! Fast det var lättare sagt än gjort. Det är därmed inte sagt att det är omöjligt att ta sej tid så en dag ska jag fan lyckas men inte just nu.
 
Istället låg jag på stranden i dag i juli 2012. Jag var smått irriterad på alla snorisar som kastade bollar runt omkring mej och baksmällan var väl lite väl påfrestande i den värmen, men ändå kunde jag inte låta bli att njuta av friheten, värmen, vågorna, havet, atmosfären, folket, språket - allt.
Någonstans rusade tankarna iväg och strax började jag googla på spanskakurser, kickboxning i Torrevieja och allt vad jag behöver för att kunna skaffa mej ett liv i varma härliga södra Europa.
Det gick ju ganska bra först, men sen sötte jag på lite motgångar men fortfarande är flaggan hissad högt och än så länge är planen att fortfarande flytta.
 
När jag kom tillbaka till Sverige efter mina 3 veckor i Costa del sol (Torremolinos) fick jag panik och ville flytta på en gång. Jag insåg hur lite jag hade saknat livet här hemma och det fanns inget som kunde hålla mej tillbaka. För en stund kände jag att jag inte hade ett smack här. Men sen kom det.. dom riktiga motgångarna.
 
 
Jag kom på att jag har alla mina vänner här och det är väl det som är tufft att lämna.
 
Nu hade jag inte bilder på alla så några av mina vänner som läser det här kommer säkert känna sej jätteträffade men så är det inte. Jag har varit tvungen att töma på bilder så. Men ni känner ju mej, jag tycker lika mycket om alla mina vänner.
 
Hur som helst har jag väl varit tvungen att tänka bort det. Jag hoppas att mina vänner är vänner som finns kvar även om jag är borta ett tag.
 
Sen jag lämnade barnsben och började vandra runt med en egen hjärna har jag faktiskt inte trivts här i Sverige och jag har drömt om att lämna landet. För första gången sen dess trivs jag faktsikt lite och det är det jobbigaste just nu.
Jag är rädd att det ska ta över drömmen om att testa mina vingar och se vad som händer. Jag vill veta vad som händer om jag går utanför säkerhetens gränser. Face it, jag vet ingenting om någonting mer än det som jag alltid har haft här runt omkring mej. Jag fattar inte hur man kan känna att det räcker så. Jag vill veta mer.
 
Jag brukar starta en resekategori när jag är på väg. Men denna kategori har jag startat nu för att hålla mej själv peppad och förstå att jag gör rätt som drar. Jag måste i alla fall försöka. Även om jag är tillbaka en månad senare så har jag försökt något nytt.
 
I den här kategorin får ni följa mej från och med nu. Min resa har redan börjat och nu handlar det om att hålla fast vid idéen om att våga.
Man får inte vara rädd för att våga, men det är ju allmänt känt att nya saker skrämmer människan. Men nu är det bara hålla fast vid att det här är något som ska genomföras. Det blir lättare när allt faller på plats.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0