Tisdag

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er denna tisdag.. det är tisdag va? hmm.. aa men det tror jag att det är.  Idag är jag mej själv igen.  Igår var det ju lite som det var. Jag var seg hela dagen och låg och kollade på film efter film efter film.
Idag har jag varit fit for fight igen.  Jag har till och med varit ute och sprungit och sen kört lite app-träning här hemma.
Mitt gymkort har gått ut, eftersom jag var dum nog att säga upp det, så nu är det löpträning utomhus och styrketräning hemma som gäller.
Planen var ju att jag skulle börja på kickboxning om några dagar, så det var därför jag sa upp kortet. Men nu när jag sanckar om att flytta till Spanien istället, finns det ju inte någon direkt anledning att kirra kort på kickboxningen.
 
Det känns inte heller som det är någon idé att skaffa gymkort eftersom jag måste börja om med startavgift och hela baletten då så nej.. det får bli såhär nu.
 
Resten av dagen har gått åt till att ringa samtal, slappa, kolla på film, äta, hämta paket och googla runt på massor angående Spanien. Jag är såååå taggad
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0