Fredag

Jag fick ju, som sagt, vara ledig på fredagen. Det var ju skönt, eftersom jag var bakis, men allt annat än skönt eftersom jag behöver jobba lite nu och dessutom ställt in mej på att jobba och därför inte gjort några andra planer. Men men. Jag köpte hem lite goda grejer på vägen hem från Pop och sen skulle jag kolla på film, men istället fick jag syn på mitt PS 1, som jag inte använt på ett tag. Film var som bortblåst och istället spenderade jag typ 3 timmar med att spela mitt favorit- tvspel från back in the days.  Någon som minns Rayman?!
 
 
Sen blev jag ju självklart uttråkad efter ett  tag och även om jag borde stannat hemma, åkte jag iväg och träffade Linnea för lite vin på söder. Vin.. det var väl knappast det jag behövde mest men även om jag höll på att kollapsa på pendeln bestämde jag mej för att ta mej ut en stund i alla fall.
Jag ville sova ut ordentligt, eftersom jag var svintrött och dessutom skulle jobba på lördagen. Det blev såklart inte riktigt som jag tänkt mej. Även om jag var för bakis för att bli full drog jag 4 glas vin och en öl och istället för att åka hem åkte jag och Linnea till Gamla stan och mötte upp några där. Jag åkte hem strax innan 3 och fick i alla fall nästan 10 timmars sömn. Men jag hade verkligen behövt mer.
 
Tyvärr har jag inga bilder från kvällen och batteriet i kameran hade dött så jag kunde inte ta kort på kvällen outfit, men jag får väl klä ut mej likadant igen någon dag.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0