What a batman-fan

Jag är ju ett stooort fan av Batman, det vet alla som har läst min blogg ett tag i alla fall. Jag tycker att filmerna har vissa jäkligt bra budskap, eller så är det jag som hittat på att dom har bra budskap bara för att dom säger vissa smarta grejer. Det kan ju vara sagt utan att ha någon direkt mening.  Men i min värld har filmerna bra budskap.
 
Så när den nya Batmanfilmen dök upp blev jag ju såklart jätteglad. På samma gång dök väl en ny spindelmannenfilm upp (?) jag är ju ett litet fan även av den galna spindeln, weird though eftersom jag är så himla rädd för spindlar.
Anyway.. Det känns väl lite skumt att jag inte har gått och sett filmen än, men så fort jag har tid ska jag göra det.
 
De nya filmen heter The dark knight rises, som alla vet. Men för mej är det verkligen RISES. Jag visste ju att Heath Ledger är död, God bless him, (Tycker fortfarande att det är lite jobbigt att se the dark knight för jag gillade verkligen honom och att veta att det var Jokerrollen som tog musten ur honom gör det jobbigt att se filmen)
men av någon anledning hade jag fått för mej att även Christian Bale, som spelar Bruce Wayne och Batman, var död.
Jag vet inte vart jag har fått det ifrån men på något sätt ser han väl ut som en person som skulle kunna tänkas vara död... eller något.  hehe. Jag antar att jag inte tänkte så mycket så jag blev lite snopen när jag såg trailern härom dagen.
Jag tror att det är därför jag inte har varit så excited när det kommer till den nya batmanfilmen - jag trodde ju att det var andra skådespelare. Lycka när jag såg trailern att självaste Christian Bale har RAISED. Hahah. Tillbaka från dom döda, utan att egentligen ha dött.
Bra jobbat issa - snacka om batman-fan.  Självklart måste jag lubba iväg och se filmen jävligt snart.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0