Hemklickat

 
 
 
Jag gillar att spikesen är i mocca, då slipper jag se ut som en riktigt wanna be. Alltså.. nu är det ju mer uppenbart att dom inte är äkta och även om jag gärna skulle skaffa äkta har jag inget intresse av att skaffa ett par fejk och försöka intala människor att dom är äkta. Det är lite trist för dojorna är ju sjukt snygga men köper man dom i skinn lär ju folk scanna lagom om dom är äkta eller om man försöker leka rik. Jag menar, det finns ju jättemånga riktigt snygga kopior men när det kommer till vissa grejer är det som att det är förbjudet att köpa fejk. Många gånger kan man ju göra det - typ converse till exempel. Där är det ju ingen som bryr sej direkt.. inte vad jag vet i alla fall. Men något säger mej att när det kommer till ett par skor som typ alla vill ha, då blir det extra irriterande om någon har dom och då vill bara klappa till att dom är fejk för att slippa halva avundsjukan.. eller något.
Jag vet inte, men personligen tycker jag att det är softare att våga köpa ett par dojor som är sjukt snygga även om det råkar finnas en designer som uppfunnit likadana till ett tio gånger högre pris.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0