Sömnlös helg

Min helg har faktiskt varit helt okej, även om jag knappt har sovit något alls. Fredag och lördag bestod av jobb, så som tur var hade jag suttit hemma och chillat på torsdagen. Jag var smått bakis efter min kväll med Sofia och egentligen skulle jag träffat Pop, men istället åkte jag hem och kollade på film. Jag köpte hem mat och chirre och sen parkerade jag mej i soffan tills det var dags att sova.
Jag lyckades dessvärre aldrig somna den natten, så efter bara 3 timmars sömn gjorde jag mej i ordning och åkte till jobbet.
Jag slutade jobba vid 1.30 och då mötte jag upp Pop och sen åkte vi hem till mej. Först kollade vi på Hide and seek och sen försökte vi sova. Jag var svintrött men det blev inte mycket sömn ändå. Efter det åkte jag tillbaka till jobbet igen.
 
Lördagkvällen var rätt lugn ändå, det brakade till och kom folk vid 22.30 men annars stod man mest och trampade hela dagen. Det var underbart att sova den natten kan jag säga! Jag åkte hem och bestämde mej för att tvinga mej i genom en film. Jag kom väl halvvägs innan telefonen ringde och jag blev sittande i ett samtal istället. Efter det gav jag upp filmen och somnade istället.
Snacka om underbar känsla att sova igen 3 nätter typ!
 
 
Issa, redo för sängen - en kväll när jag var betydligt piggare.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0