Miss trött

Hej
 
Här kommer ett litet inlägg från en sjukt trött och sliten issa.
Det är sannerligen hårt att vara mej.  
 
Dom senaste dygnen har jag knappt sovit något alls och ändå sitter jag fortfarande uppe och glor, antar att jag får ändra på det snart etersom jag ska orka jobba imorgon.
 
Dagarna flyter ihop lite just nu för tiden går ovanligt fort och jag hänger inte alls med. För mej är det fortfarande torsdag och allt jag gjorde under onsdagen blandas ihop med det jag har gjort idag. Jag ska försöka sortera ut allt lite för mej själv - allt för att slippa denna förvirring.
 
Min onsdag börajde förjävligt. Jag gjorde allt för att somna utan att lyckas. När jag tillslut slockande klockan 11.00 på morgonen sov jag oroligt och väldigt lätt och bara 3 timmar senare ringde alarmet. Plikterna kallade och långsamt masade jag mej upp för att ta mej till jobbet. Jag skulle egentligen jobba 16.00-01.00, men fick sluta tidigare och efersom vädret var så himla mysigt ville jag inte åka hem. Efter mycket om och men lyckades jag ta mej ut till Sofias landställe.
Jag tänker inte gå in på några direkta detaljer men när vi hittade Malibu, vaniljvodka, ananasjuice, apelsinjuice och lime i kylen, då var kvällen gjord.
 
Om ett tag kommer det upp en halvdragen video från kvällen.
 
Vi somnade först klockan 8 på morgonen och det gick inge vidare för en hantverkare hade kommit och stod och slog i väggen oavbrutet tills jag några timmar senare gick upp.
 
En stund senare kom Sofias två kompisar dit och efersom det fina vädret höll i sej, tog vi ut båten för att sola och bada. Plötsligt kom massa svarta moln och inte långt därefter kom världens oväder. Helt sjukt!
När vi skulle ta båten för att åka tillbaka till stan sprang vi ute i regnet och blev dyngsura på bara några sekunder.
 
Resten av min torsdag har spenderats just där jag sitter nu. Film, mat, chirre och några softa timmar för mej själv.  Här finns det inget att klaga på inte.
 
(Möjligtvis min uppdatering i så fall)
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0