Gymgrossisten


Igår gjorde jag och snubben en beställning från Gymgrossisten. Han gillar ju såklart sidan massor men själv tycker jag typ att den är läskig och beställer hellre från gymvaruhuset typ.  Men igår blev det gymgrossisten för att dom faktiskt har en del riktigt bra grejer som andra ställen inte ens har i närheten av.
På tal om grejer andra inte alls har så är Norges utbud på gymgrossiten helt värdelöst jämfört med Sveriges. I Norge kanske man kollar allt innan man börjar sälja det, vilket i och för sej låter konstigt för jag trodde att allt shippades från samma ställe. Jag har ingen aning men sitter väl på lite olika teorier kanske.
 
Hur som helst blev vi tvungna att beställa till Sverige.  Såhär i efterhand kom jag på att det kanske skulle varit smart att kolla upp om grejerna skickades till Norge, jag gjorde aldrig det.  När snubben sa att Norge inte hade så mycket förutsatte jag väl att han hade kollat upp det här men det skulle inte förvåna mej och våra grejer tar värsta omvägen nu

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0