Lördag

Hej

Idag är det lördag och solen skiner, vi har 11 grader här i Oslo och jag ligger och myser i sängen med snubbens morgonrock. På golvet springer en lycklig Tarzan runt och undersöker allt. En ganska bra lördag förmiddag med andra ord. Jag vaknade vid 12.20, trött som ett as. Jävlar vilket mördarpass jag hade igår. Så mycket folk att jag inte ens hann dricka vatten på flera timmar. Vi sprang alla runt fram och tillbaka som galningar för att hinna med allt och mitt i allt hade vi plötsligt nästan inga fungerande kortmaskiner. Fatta att det blev kö på att betala.

Men det var ändå en riktigt bra kväll. Stället jag jobbar på är otroligt mysigt och uppskattat och mina kollegor är supertrevliga och väldigt duktiga. Jag tror att alla som var inne igår hade en supergrym kväll, jag vet att vi som jobbade hade det i alla fall även om det var lite struligt med betalningen.
 
Ikväll ska jag jobba ett ännu längre pass än igår. Men jag är ganska taggad faktiskt. Det är inte ofta jag är taggad på att jobba  Men idag känns det helt okej. Jag har väl börjat känna lukten av pengar haha  
 
Det innebär dock att jag kommer skippa gymmet idag. Jag gjorde ju det igår också och det visade sej vara en bra grej. Jag var så otroligt sliten efter passet att jag knappt kunde gå, jag vill inte veta hur det hade varit om jag dessutom hade tränat innan. Ikväll ska jag ju jobba ännu längre så jag tror att jag skippar gymmet för mitt eget bästa.  Däremot kör jag nog en hårding imorgon istället.

Hoppas ni får en fin lördag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0