Motionstimme

Vilken dag jag har haft! så himla lång.  En hel värld har öppnats bara för att jag gick upp 8.30 i morse.  Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Det var min motionstimme idag. löpning och cykling som vanligt. Det märks att jag har slarvat dom senaste dagarna för jag kuggade maxat på löpningen, inte alls stolt över mej själv. Jag fick håll 3 gånger, men att det blev så många gånger beror på att jag inte gav upp. Det är i alla fall ett litet plus. Jag vet att man aldrig ska springa med håll så jag stannade och vilade en stund men ville kvick upp på bandet igen för att hela tiden slå mitt senaste score. Man kan inte alltid ha bra dagar men nu när jag lagt upp ett ordentligt schema för vilka dagar jag ska träna, känns det som att dom kommer bli många fler i alla fall.
Cyklingen däremot är jag väldigt nöjd med. Brände massor av kalorier och körde på tungt hela tiden. Jag tror att hela timmen landade på nästan 600 kalorier. Det var helt okej i alla fall.

 
 


 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0