Halloween

 
 
Min lördag var AWESOME! Jag hann dock inte med gymmet och det var väl inge vidare, men som tur är har jag möjlighet att fylla ut en annan dag den här veckan.
Det jag däremot hann med var lite shopping.  Jag och snubben promeflaxade in till stan och skulle handla något litet till Halloween och passade då även på att handla något litet till mej. Det där lilla råkade bli ganska stort men jag kände mej såååå lycklig sen.
Efter att vi var klara gick vi till en mataffär och köpt på oss alkohol innan vi tillslut äntligen fick vila fötterna på en liten mysig bars uteservering. Jepp, man kan fortfarande sitta på uteservering här fast nu börjar det faktiskt bli ganska kallt.  *redan lixom*
När vi kom hem gjorde vi oss i ordning, lyssnade på musik, drack lite och sen kom två av våra roomies och hängde lite med oss innan vi senare gick ut och tog en öl ute. Det var ju en del Halloweenfirande här och var så vi ville ut och kolla läget lite bara. Det blev ingen superhård partynatt, även om vi var kvar till stängning.
Sjukt lyckad dag och kväll.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0